Log in

View Full Version : [17.Hafta] Beşiktaş - Karabükspor

LaigLeNoiR
20.Aralık.2011, 02:29
http://img844.imageshack.us/img844/2113/bjko.png

footballer33
20.Aralık.2011, 03:23
Karabük'ün durumu iyi değil bu aralar, hafta sonu aralarında Rıdvan Şimşek'in de olduğu 6 futbolcuyla yollarını ayırmışlar. Bizim de ligde artık daha fazla kayba uğramamamız lazım. Bu yüzden de, bizim devrenin son maçında farklı bir galibiyetle kapanış yapacağımızı umuyorum. Samsun maçında süre alan Burak ve Alves'i de bu maçta 11'de görürüz umarım. Şöyle bir 11 bekliyorum bu maçta:

Rüştü
Hilbert Sidnei Egemen Tanju
Ernst Necip
Burak Fernandes Alves
Almeida

Mamadou
20.Aralık.2011, 04:02
Rahat bir galibiyet bekliyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Aralık.2011, 14:55
Devrenin son maçı ve gerçek anlamda yorgun olan oyuncularımız 6 günde olsa bir tatil yapacaklar. Bu onları motive edecektir,Karabük ise iyi değil gerçekten Bülent Korkmaz'da yaramadı. Rahat bir galibiyet alırız,Edu Reyiz yine atar bi tane :p

anil luque
20.Aralık.2011, 18:58
Rüştü
Hilbert Sidnei Egemen Tanju
Ernst Necip
Burak Fernandes Alves
Almeida

Kadroya imzamı basarım. Alves kanatta yapabilir mi gerçi pek emin değilim ama Burak kesinlikle oynamalı. Farklı bir galibiyetle devreyi kapayalım artık.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Aralık.2011, 19:32
Bende Burak Kaplan ve Alves'in oynaması gerektiğini düşünüyorum. Burak garanti oynayacaktır bana göre fakat Alves içinde Necip kesilebilir diye düşünüyorum. Bence Ersnt-Alves-Fernandes-Burak-Pektemek olmalı.

SaLviO
20.Aralık.2011, 19:52
Çok temiz beraberlik kokuyo gibi 2 2

attirson
20.Aralık.2011, 22:42
Maç bence 2.5 gol altı bitecek.2-0 Bjk galibiyeti gelir gibi.

RaSenGan
20.Aralık.2011, 22:50
Burak kim :icon_biggrin:

eng1n
20.Aralık.2011, 22:56
Burak kim :icon_biggrin:

Burak Kaplan yazın Leverkusenden gelmişti.

RaSenGan
20.Aralık.2011, 23:20
Burak Kaplan yazın Leverkusenden gelmişti.

Ben bir tek Tanju ve Veli geldi gurbetçilerden diye biliyordum :)

GeNç KaRTaL
20.Aralık.2011, 23:29
Ben bir tek Tanju ve Veli geldi gurbetçilerden diye biliyordum :)

Normal.Bu sezon ilk defa Samsunspor maçında forma şansı buldu çünkü.

ForzaRQ7
21.Aralık.2011, 17:51
Almeida bir patlama yapsa artık, sanki golü atan benmişim kadar sevineceğim onun için.

anil luque
22.Aralık.2011, 12:26
huGOALmeida olduğunu göstersin artık. Ne güzel başlamıştı sezona yahu. Perşembe günü stada gelecek taraftarlarımıza güzel bir yeni yıl hediyesi vereceğiz diye açıklama yapmış koçusu. Hadi görelim bakalım :)

Ralph
22.Aralık.2011, 14:30
Burak Kaplan kesinlikle kanatta görmek istediğim kişi bu maçta. Holosko yerine kesinlikle tercihini bu oyuncudan yana kullanmalı teknik direktörümüz. Julio ise formsuz olan Veli'nin yerine oynayabilir rahatlıkla. Ben Julio'da çok ışık gördüm. Yetenekli bir gence benziyor. Veli ve Holosko'yu uzun bir süre görmek bile istemiyorum. Geçen maç Allah ne verdiyse kaleye vurdu Veli. Teknik direktör mü öyle talimat vermiş bilmiyorum ama bencilce vuruşlar yaptı. Zaten onun oynadığı mevkiye bir transfer şart. Holosko desen yeteneğine inandığım bir futbolcuydu ama bittiğini gördüm. Sezon sonunda gitmeli takımdan. Boş bir yatırım daha Beşiktaş adına Holosko.

anil luque
22.Aralık.2011, 14:35
Boş bir yatırım deyip hakkını yemeyelim adamın Görkem. 2008-2009 şampiyonluğumuzda büyük payı vardı ama miyadını doldurdu Holosko. Kendisine artık teşekkür edilmeli o konuda hemfikiriz.

ForzaRQ7
22.Aralık.2011, 20:23
Gidecekse eğer en azından Holosko'dan biraz para kazansak, onu da bedava göndermeyelim. Artık kulüpten ayrılan oyuncuların doğru düzgün bonservis bedeliyle gittiğini görmek istiyorum.
Ayrıca bir şey dikkatimi çekti, ne zaman turksportal'daki ankete Beşiktaş kazanır diye oy versem puan kaybediyoruz, bu defa oy kullanmayacağım bakalım. :D

Joe Barbaro
22.Aralık.2011, 20:38
Umarım bugün kazanarız daha doğrusu kazanmak zorundayız.Fakat nedense rahat bir skor alacağımız içimden geçiyor.
Bu arada taraftarımız bugün carvalhal için pankart açacaklarmış

http://ressim.net/8/out.php/i5336501_390239-335426273136201-147741195238044-1418545-292878194-n.jpg-k (http://www.ressim.net/i/5336501_390239-335426273136201-147741195238044-1418545-292878194-n.jpg.html)

Carvalhal iyi bir hoca bence daha doğrusu beğendiğim tarzda.Oyunculara taviz vermiyor yıldız falan kayırmıyor takım oyunu oynatıyor.Üstelik göründüğü kadarıyla sempatik bir adam :)

ForzaRQ7
22.Aralık.2011, 21:31
İşte Beşiktaş'ın Karabükspor maçına çıkacağı ilk 11.

Cenk Gönen, Roberto Hilbert, İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ, Tomas Sivok, Egemen Korkmaz, Fabian Ernst, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Edu, Hugo Almeida.

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2011, 21:55
Ekrem mi? Abi as kanat oyuncularımızla alternatifleri arasındaki uçuruma bakar mısın Allah aşkına.:icon_smile: Bir yanda Simao & Quaresma,bir yanda Ekrem&Holosko.Bu maçtan bol gol falan beklememek lazım.Yine zar zor bir tane atarız.Sonra da yememek için kasarız.İnşallah ben yanılırım ve rahat bir galibiyet alırız.

Ralph
22.Aralık.2011, 23:08
Bu nasıl bir Beşiktaş? Pozisyon zenginliği yaşatıyoruz :icon_biggrin:

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2011, 23:21
Bu nasıl bir Beşiktaş? Pozisyon zenginliği yaşatıyoruz :icon_biggrin:

Karabükspor çok kötü oynuyor çünkü.Fırsatların bir çoğunu Ekrem yakaladı ve maçtan önce de dediğim gibi gol atmakta zorlandık.Bari Karabükspor'a karşı Ekrem oynamasın yahu.Ekrem'in yerine savunmaya daha az yardım edecek birisi oynayınca Karabük şaha mı kalkacak sanki merak ediyorum.

LaigLeNoiR
22.Aralık.2011, 23:23
Yapma şemsi Ekrem'i eleştiriyorsun ama ilk yarım saatte daha 4 tane etkili posizyonu vardı.

Çok hareketli bir adam pırpır.

Bence ikinci yarıda Veli x Alves değişikliği olsa da biraz fazla seyretsek şu Alves'i ne yapacak.

Ralph
22.Aralık.2011, 23:23
Karabükspor çok kötü oynuyor çünkü.Fırsatların bir çoğunu Ekrem yakaladı ve maçtan önce de dediğim gibi gol atmakta zorlandık.Bari Karabükspor'a karşı Ekrem oynamasın yahu.Ekrem'in yerine savunmaya daha az yardım edecek birisi oynayınca Karabük şaha mı kalkacak sanki merak ediyorum.

Katılıyorum. Bir de en azından şu maçta Veli yerine Burak Kaplan'ı izleseydik keşke.

kalemci
22.Aralık.2011, 23:31
Onu bunu geçte Edu hızlı koşuyor iyi mi :)

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2011, 23:32
Pozisyona giriyor da,onları atamadıktan sonra neye yarar pozisyona girmesi.:icon_smile:

Ralph
23.Aralık.2011, 00:22
İlk yarısı bol pozisyonlu olan maç, ikinci yarısı da bir okadar kısırdı. Çok gol atabilirdik ama sadece birini değerlendirdik. İkinci yarıda özellikle Veli bomboş kaleye atamadı. Yarıyı 3 puanla kapatmak iyi oldu.

GeNç KaRTaL
23.Aralık.2011, 00:25
1-0'da kitlenme hastalığımız devam etti.Öyle pozisyonlar kaçtı ki,Allah'tan Karabük kötüydü de,bu kaçan golleri cezalandıramadılar.2 hafta üst üste beraberlikten sonra bu maçta da puan kaybı yaşasaydık çok kötü olacaktı.Neyseki galibiyetle kapattık ilk yarıyı.Devre arasında sakatların iyileşmesi ve yapılacak takviyelerle ikinci yarıdan umutluyum açıkcası.

LaigLeNoiR
23.Aralık.2011, 00:26
Öyle böyle kazandık.

Edu'nun hızı gerçekten iyi ancak Çeviklik çok kötü. Topu alıp dönene kadar çok zaman harcıyor. Mustafa bu konuda oyuna girdiği anda hızını ve çevikliğini gösterdi.

İkinci yarı itibariyle Almeida ve Edu oyundan düştü. Tabi Ekrem'de dahil buna. Ekrem çıktı, Almeida'da çıktı ancak Edu sahadaydı.

Arıyorum bu tip maçlarda BEBE'yi. Sakatlanmasaydı keşke bu tür maçlar tam da onun maçı olabilirdi.

LaigLeNoiR
23.Aralık.2011, 00:27
O değil de ilk kez açtığım konuda galibiyet almak da iyi oldu. Şemsi bundan sonra BJK konularını ben açayım :)

GeNç KaRTaL
23.Aralık.2011, 00:31
Edu,ikinci yarıda takımın temposuna uyup pek ortada gözükmedi ama ilk yarıda iyiydi bence.Fernandes yine çok iyiydi ilk yarıda.Ernst'i beğendim.Hilbert çok iyiydi.Bir de hoca bu Burak'ı veya Alves'i oynatmama konusunda nede bu kadar ısrarlı onu merak ediyorum.Daha Mehmet Akyüz var.Bu adamlar daha fazla şansı hak etmeyecek kadar kötüler mi gerçekten bunu merak ediyorum.

Ilhan
23.Aralık.2011, 00:33
Beşiktaş istekli ve içten oynadı.

Geçen sene Guti varken oyun kurmakta zorluk çekiyorduk. Sene başında da Fernandes yokken yine yaşadığımız eksiklik buydu.

Beşiktaş'ın eksiği, oyunu geriden kurabilen bir oyuncuydu.

Q7 ve Simao geri dönünce, top taşıyan oyuncular da olacak.

Ama yine de, Amrabat, Doka veya Grosicki'den birini veya ikisini alsak, alternatif olur, Q7'ye.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Aralık.2011, 00:50
Bu kadar pozisyon zenginliği yaşadığımız maçta,Ekrem'in 6 şut çektiği maçta :p Yalnızca 1-0 yapmamız da ilginç. :p Ama en azından ilk yarıyı 3 puanla kapatmak önemliydi,tebrikler Beşiktaş'ım... :)

-Bu arada değinmek istediğim başka bir konu; Melih Şendil istikrarlı şekilde 2 dk'da bir Bülent Korkmaz'ı boş boş övdü,sinir oldum arkadaş.

anil luque
23.Aralık.2011, 00:51
İlk yarıda City gibi top oynadık valla. Ama o kadar pozisyondan eli boş dönmek gerçekten %konusunda sıkıntılarımızı yansıtıyor. Bunları aştığımız takdirde zaten lig sınırlarını aşan bir takım olacağız.

Hugo'nun gol atması beni çok sevindiren bir diğer olaydı maçta. Onun dışında Burak ve Alves'i sahada görmek isterdim böyle rahat bir maçta. Yorgunluktan şikayet eden hocamızın bu tür rotasyonları da aklında bulundurması gerekir bence. Neyse ilk 3te bitirdik devreyi. Basit kayıplarımız olmasa çok rahat lider de olabilirdik ama yarıştığı rakiplerinden aynı sürede 6 maç daha fazla yapmış bir ekip olarak 3.lük de iyi şimdilik. Esas yerimize ikinci yarıda nasılsa geçeceğiz.

footballer33
23.Aralık.2011, 01:49
Öncelikle tebrikler Beşiktaş'ım. Kendi kendimize maçı zora sokmuş olsak da 3 puanı almayı bildik bu kritik haftada.

Maça gelince de, 1. yarıda Ekrem 2. yarıda Veli biraz becerikli olsalar maç tarihi farka giderdi heralde. Veli'nin ilk yarıda da kaçırdığı goller oldu. Bu adamın mutlaka şut çalışması yapması lazım idmanlarda. İlk devre ne kadar iyiysek, 2. devrede o kadar kötüydük. Bir ara, yaklaşık 20 dakika kaleye şutumuz yoktu. Neyse ki, Karabükspor da kalemize etkili gelemedi de korkulu rüya görmedik. Bu oyunu yorgunluğa bağlıyorum ben. 2. devre daha diri ve eksiklerin azaldığı bir takım olacak sahada inşallah.

Özetle, 3 puan önemliydi ve aldık.

byariff
23.Aralık.2011, 02:35
macin ozetini izledimde besiktas cift forvete donunce baya bi etkili olmus tabi bunun nedeni kanatlarda hilbert(ekrem) - veli defansif ozelligi olup yardim ettikleri icin bununda payi yuksek - ama q7 ile simao dondugunde cift forvet islermi bilmem bu oyuncularin defansif yonu baya bi zayif ozellikle Q7"nin.

GeNç KaRTaL
23.Aralık.2011, 02:40
macin ozetini izledimde besiktas cift forvete donunce baya bi etkili olmus tabi bunun nedeni kanatlarda hilbert(ekrem) - veli defansif ozelligi olup yardim ettikleri icin bununda payi yuksek - ama q7 ile simao dondugunde cift forvet islermi bilmem bu oyuncularin defansif yonu baya bi zayif ozellikle Q7"nin.

Çift forvet oynamadık.Edu sol açık oynadı.Arada Almeida ile yer değiştiler.Sağ açıkta da Ekrem vardı.Veli orta sahada oynadı.Ekrem'in yerine Necip girince Veli kanata geçti.Özet görüntüleri maç hakkında genel olarak pek sağlıklı fikir vermiyor.Bugün ilk yarıda baya etkili olmamızın önemli bir sebebi Karabükspor'un kötü oynamasıydı bence.İkinci yarı uzun bir süre bizimkiler sahada yoktu resmen,iyi bir takım olsa bugün karşışmızda,affetmeyebilirdi ikinci yarıdaki düşüşü.Neyseki kayıpsız geçtik bu maçı,önemli olan buydu.

Nocna Mora
23.Aralık.2011, 03:07
Bu Veli'yi bir tek ben mi begenmiyorum? Topsuz alan oyunu çok kötü. Hiç bir yararlı iş yapmıyor. Beşiktaş her maç 10 kişi oynuyor onun yüzünden. Gereksiz yerlerde dolanıyor. Rakiplerin arasında kayboluyor. Vuruşları desen berbat. Basit pas yapıyor dibindeki adamla. Hiç bir yararı yok. Bu adama nasıl sabrediyor Carvalhal anlayamıyorum. Burak bin kat daha iyi bir oyuncudur bundan. Kesinlikle takımdan yollanmalı. Türkiye'deki en kötü oyunculardan biri bu Veli . Çok yararsız. Kesinlikle Beşiktaş'ın oyuncusu falan olamaz.

anil luque
23.Aralık.2011, 04:32
Bu Veli'yi bir tek ben mi begenmiyorum? Topsuz alan oyunu çok kötü. Hiç bir yararlı iş yapmıyor. Beşiktaş her maç 10 kişi oynuyor onun yüzünden. Gereksiz yerlerde dolanıyor. Rakiplerin arasında kayboluyor. Vuruşları desen berbat. Basit pas yapıyor dibindeki adamla. Hiç bir yararı yok. Bu adama nasıl sabrediyor Carvalhal anlayamıyorum. Burak bin kat daha iyi bir oyuncudur bundan. Kesinlikle takımdan yollanmalı. Türkiye'deki en kötü oyunculardan biri bu Veli . Çok yararsız. Kesinlikle Beşiktaş'ın oyuncusu falan olamaz.

Vur dedik öldürdün be Taylan :)

Ralph
23.Aralık.2011, 12:48

Veli'ye inancım vardı sezon başında geldiğinde. Hatta Guti'nin yerini o çok iyi doldurur dedim ama benimde inancım kalmadı ona artık. Şut çekmek için gelmiş bize. Dünkü maçta spiker "topsuz alanda çok iyiydi, çok çalışkandı" flan dedi tabi biz göremiyoruz topsuz alanları ama top olduğu alanlarda pek bir yararını göremiyorum açıkçası. Burak'ı görmek isterim bir de onun yerine açıkçası. Keşke dünkü maçta onun yerine Burak'ı görseydik. Bilmiyorum yani oynatmadığına göre demek ki Burak yeterli değil henüz. Sonuçta antrenmanları izleyemiyoruz. Anlam veremiyorum ben açıkçası.

anil luque
23.Aralık.2011, 15:53
Veli'ye inancım vardı sezon başında geldiğinde. Hatta Guti'nin yerini o çok iyi doldurur dedim ama benimde inancım kalmadı ona artık. Şut çekmek için gelmiş bize. Dünkü maçta spiker "topsuz alanda çok iyiydi, çok çalışkandı" flan dedi tabi biz göremiyoruz topsuz alanları ama top olduğu alanlarda pek bir yararını göremiyorum açıkçası. Burak'ı görmek isterim bir de onun yerine açıkçası. Keşke dünkü maçta onun yerine Burak'ı görseydik. Bilmiyorum yani oynatmadığına göre demek ki Burak yeterli değil henüz. Sonuçta antrenmanları izleyemiyoruz. Anlam veremiyorum ben açıkçası.

Valla Burak konusunda haklısın açıkçası :D Dün ben de Burak'ı soksun diye tv başında kendimi yedim resmen ama hoca oralı olmadı pek.

Fearless Coward
23.Aralık.2011, 16:01
Bence Burak'ın maç pratiğine ihtiyacı var kupa maçlarında oynar pratiğini yapar ligdede 11 oynamaya başlar zaten kendisini gösterirse...

Ralph
23.Aralık.2011, 16:03
Valla Burak konusunda haklısın açıkçası :D Dün ben de Burak'ı soksun diye tv başında kendimi yedim resmen ama hoca oralı olmadı pek.

Vay be okadar açıkçası kelimesini kullandığımın farkına varmamıştım açıkçası :icon_biggrin::icon_biggrin:

Nocna Mora
23.Aralık.2011, 16:26
Vur dedik öldürdün be Taylan :)

Sabredemiyorum artık, ondan öyle sert oldu :) 4-5 maçtır stadda da izliyorum. Söylediklerimin arkasındayım genel olarak. Kesinlike Beşiktaş'ın oyuncusu değil. ;)

Televizyonda da stadda da takip edebilirsin topsuz alanda yaptıklarını, spikerin söylediklerinin aksine 'Hiç bir şey yapmadı, yapmıyor.'

anil luque
23.Aralık.2011, 18:09
Haksız sayılmazsın aslında. Özellikle Samsunspor maçında ayağına gelen her topu yerli yersiz kaleye gönderdi beni de sinir etti ama genel olarak çok da vasat bir oyuncu değil bence. He ama şu anda olduğu gibi doğrudan 11 oynayacak bir oyuncu da değil.

Şu anda eksiklerden doalyı forma buluyor desek Simao ve Q7 takıma döndüğünde bu sefer de yabancı sıkıntısı baş gösterecek. Hilbert-Sivok ikilisinin yeri garanti gibi duruyor. Ernst-Fernandes eder 4. Simao-Q7-Almeida dediğimiz zaman kontenjana takılıyoruz. Ligde sağ beki Ekrem ile idare edebiliriz belki ama Ernst-Fernandes bozulmamalı kesinlikle. İleri 3lü de aynen devam. Gerçi performanslara göre şekillenecektir kadro.

Nocna Mora
23.Aralık.2011, 19:17
Çok büyük ihtimalle Sivok'u yedeğe çekecektir Carvalhal. İbrahim Toraman'ı oynatır. O açıdan pek sorun olacağını sanmıyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Aralık.2011, 19:21
İşte o kadar da değil. :p

vego
23.Aralık.2011, 21:34
Neler kaçırmışız yahu :n:

GeNç KaRTaL
23.Aralık.2011, 21:41
Veli kale dibinde nasıl o kadar kötü vurabildi anlayamadım.Yapılabilecek en kötü vuruşlardan birisini yaptı.Yalnız o pozisyonda Hilbert'in hareketleri müthişti.Hilbert'i çok beğeniyorum.İnşallah çizgisini bozmaz.Bir de Necip'in vuruş harikaydı.Keşke gol olsaydı,harika bir gol olacaktı.En çok o kaçan pozisyona hayıflandım.

eXcitinG
24.Aralık.2011, 03:12
VeLi kesinLikLe yetenekLeri kısıtLı bir oyuncu. VeLi Beşiktaş ta ancak son 15-20 dakika orta sahaya destek oLsun, sağa-soLa koşarak rakibin yükLenmesine engeL oLsun diye oynatıLır. CarvaLhaL mücadeLe eden ve koşan adamı seviyor, tamam ama sadece koşmak ve mücadeLe de yetmiyor futboLda. Zaten Quresma-Simao feLan dönünce yedek kuLübesine geri döner.