Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Sonucu Ne Olur ?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

7 87.50%
  • Berabere biter

1 12.50%
  • Karabükspor kazanır

0 0%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: [17.Hafta] Beşiktaş - Karabükspor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default [17.Hafta] Beşiktaş - Karabükspor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Karabük'ün durumu iyi değil bu aralar, hafta sonu aralarında Rıdvan Şimşek'in de olduğu 6 futbolcuyla yollarını ayırmışlar. Bizim de ligde artık daha fazla kayba uğramamamız lazım. Bu yüzden de, bizim devrenin son maçında farklı bir galibiyetle kapanış yapacağımızı umuyorum. Samsun maçında süre alan Burak ve Alves'i de bu maçta 11'de görürüz umarım. Şöyle bir 11 bekliyorum bu maçta:

Rüştü
    Hilbert Sidnei Egemen Tanju
    Ernst Necip
    Burak Fernandes Alves
    Almeida

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Rahat bir galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Devrenin son maçı ve gerçek anlamda yorgun olan oyuncularımız 6 günde olsa bir tatil yapacaklar. Bu onları motive edecektir,Karabük ise iyi değil gerçekten Bülent Korkmaz'da yaramadı. Rahat bir galibiyet alırız,Edu Reyiz yine atar bi tane

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post

Rüştü
    Hilbert Sidnei Egemen Tanju
    Ernst Necip
    Burak Fernandes Alves
    Almeida
    Kadroya imzamı basarım. Alves kanatta yapabilir mi gerçi pek emin değilim ama Burak kesinlikle oynamalı. Farklı bir galibiyetle devreyi kapayalım artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bende Burak Kaplan ve Alves'in oynaması gerektiğini düşünüyorum. Burak garanti oynayacaktır bana göre fakat Alves içinde Necip kesilebilir diye düşünüyorum. Bence Ersnt-Alves-Fernandes-Burak-Pektemek olmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Çok temiz beraberlik kokuyo gibi 2 2

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Maç bence 2.5 gol altı bitecek.2-0 Bjk galibiyeti gelir gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Burak kim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Burak kim
    Burak Kaplan yazın Leverkusenden gelmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Burak Kaplan yazın Leverkusenden gelmişti.
    Ben bir tek Tanju ve Veli geldi gurbetçilerden diye biliyordum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ben bir tek Tanju ve Veli geldi gurbetçilerden diye biliyordum
    Normal.Bu sezon ilk defa Samsunspor maçında forma şansı buldu çünkü.
    So what?
    Saike

Almeida bir patlama yapsa artık, sanki golü atan benmişim kadar sevineceğim onun için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

huGOALmeida olduğunu göstersin artık. Ne güzel başlamıştı sezona yahu. Perşembe günü stada gelecek taraftarlarımıza güzel bir yeni yıl hediyesi vereceğiz diye açıklama yapmış koçusu. Hadi görelim bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak Kaplan kesinlikle kanatta görmek istediğim kişi bu maçta. Holosko yerine kesinlikle tercihini bu oyuncudan yana kullanmalı teknik direktörümüz. Julio ise formsuz olan Veli'nin yerine oynayabilir rahatlıkla. Ben Julio'da çok ışık gördüm. Yetenekli bir gence benziyor. Veli ve Holosko'yu uzun bir süre görmek bile istemiyorum. Geçen maç Allah ne verdiyse kaleye vurdu Veli. Teknik direktör mü öyle talimat vermiş bilmiyorum ama bencilce vuruşlar yaptı. Zaten onun oynadığı mevkiye bir transfer şart. Holosko desen yeteneğine inandığım bir futbolcuydu ama bittiğini gördüm. Sezon sonunda gitmeli takımdan. Boş bir yatırım daha Beşiktaş adına Holosko.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Boş bir yatırım deyip hakkını yemeyelim adamın Görkem. 2008-2009 şampiyonluğumuzda büyük payı vardı ama miyadını doldurdu Holosko. Kendisine artık teşekkür edilmeli o konuda hemfikiriz.

Gidecekse eğer en azından Holosko'dan biraz para kazansak, onu da bedava göndermeyelim. Artık kulüpten ayrılan oyuncuların doğru düzgün bonservis bedeliyle gittiğini görmek istiyorum.
    Ayrıca bir şey dikkatimi çekti, ne zaman turksportal'daki ankete Beşiktaş kazanır diye oy versem puan kaybediyoruz, bu defa oy kullanmayacağım bakalım.

Umarım bugün kazanarız daha doğrusu kazanmak zorundayız.Fakat nedense rahat bir skor alacağımız içimden geçiyor.
    Bu arada taraftarımız bugün carvalhal için pankart açacaklarmış

Carvalhal iyi bir hoca bence daha doğrusu beğendiğim tarzda.Oyunculara taviz vermiyor yıldız falan kayırmıyor takım oyunu oynatıyor.Üstelik göründüğü kadarıyla sempatik bir adam

İşte Beşiktaş'ın Karabükspor maçına çıkacağı ilk 11.

Cenk Gönen, Roberto Hilbert, İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ, Tomas Sivok, Egemen Korkmaz, Fabian Ernst, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Edu, Hugo Almeida.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ekrem mi? Abi as kanat oyuncularımızla alternatifleri arasındaki uçuruma bakar mısın Allah aşkına. Bir yanda Simao & Quaresma,bir yanda Ekrem&Holosko.Bu maçtan bol gol falan beklememek lazım.Yine zar zor bir tane atarız.Sonra da yememek için kasarız.İnşallah ben yanılırım ve rahat bir galibiyet alırız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu nasıl bir Beşiktaş? Pozisyon zenginliği yaşatıyoruz
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bu nasıl bir Beşiktaş? Pozisyon zenginliği yaşatıyoruz
    Karabükspor çok kötü oynuyor çünkü.Fırsatların bir çoğunu Ekrem yakaladı ve maçtan önce de dediğim gibi gol atmakta zorlandık.Bari Karabükspor'a karşı Ekrem oynamasın yahu.Ekrem'in yerine savunmaya daha az yardım edecek birisi oynayınca Karabük şaha mı kalkacak sanki merak ediyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yapma şemsi Ekrem'i eleştiriyorsun ama ilk yarım saatte daha 4 tane etkili posizyonu vardı.

Çok hareketli bir adam pırpır.

Bence ikinci yarıda Veli x Alves değişikliği olsa da biraz fazla seyretsek şu Alves'i ne yapacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Karabükspor çok kötü oynuyor çünkü.Fırsatların bir çoğunu Ekrem yakaladı ve maçtan önce de dediğim gibi gol atmakta zorlandık.Bari Karabükspor'a karşı Ekrem oynamasın yahu.Ekrem'in yerine savunmaya daha az yardım edecek birisi oynayınca Karabük şaha mı kalkacak sanki merak ediyorum.
    Katılıyorum. Bir de en azından şu maçta Veli yerine Burak Kaplan'ı izleseydik keşke.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Onu bunu geçte Edu hızlı koşuyor iyi mi
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Pozisyona giriyor da,onları atamadıktan sonra neye yarar pozisyona girmesi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarısı bol pozisyonlu olan maç, ikinci yarısı da bir okadar kısırdı. Çok gol atabilirdik ama sadece birini değerlendirdik. İkinci yarıda özellikle Veli bomboş kaleye atamadı. Yarıyı 3 puanla kapatmak iyi oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

1-0'da kitlenme hastalığımız devam etti.Öyle pozisyonlar kaçtı ki,Allah'tan Karabük kötüydü de,bu kaçan golleri cezalandıramadılar.2 hafta üst üste beraberlikten sonra bu maçta da puan kaybı yaşasaydık çok kötü olacaktı.Neyseki galibiyetle kapattık ilk yarıyı.Devre arasında sakatların iyileşmesi ve yapılacak takviyelerle ikinci yarıdan umutluyum açıkcası.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Öyle böyle kazandık.

Edu'nun hızı gerçekten iyi ancak Çeviklik çok kötü. Topu alıp dönene kadar çok zaman harcıyor. Mustafa bu konuda oyuna girdiği anda hızını ve çevikliğini gösterdi.

İkinci yarı itibariyle Almeida ve Edu oyundan düştü. Tabi Ekrem'de dahil buna. Ekrem çıktı, Almeida'da çıktı ancak Edu sahadaydı.

Arıyorum bu tip maçlarda BEBE'yi. Sakatlanmasaydı keşke bu tür maçlar tam da onun maçı olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O değil de ilk kez açtığım konuda galibiyet almak da iyi oldu. Şemsi bundan sonra BJK konularını ben açayım

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri