Log in

View Full Version : [17.Hafta] Trabzonspor - Orduspor

LaigLeNoiR
20.Aralık.2011, 02:33
http://img713.imageshack.us/img713/5695/42316190.png

Chinatown
20.Aralık.2011, 13:25
artık kazanalım bu hafta. devre arasına moralli girmemiz lazım. ben Şenol Hocanın bir iki aç oyuncuyu sahaya süreceğini ve bunun hırsıyla galip geleceği düşüncesindeyim. umarım da öyle olur.

byariff
20.Aralık.2011, 14:35
Artik Puan bekliyorum Trabzondan Patlama Zamani.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Aralık.2011, 14:46
Bende Trabzonspor'un artık kazanma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Orduspor Hector Cuper'in gelmesinin moraliyle sahaya çıkacaktır fakat devrenin son maçı ve Trabzonspor puan olarak gerçekten sıkıntılı.

Emurafu
20.Aralık.2011, 17:26
Açık açık yazıyorum.Hakem faktörü olmassa puan alırız. Trabzon yönetimi haklı olarak Mhk ve TFF'ye yüklenmeye başladı. Mhk şirin görünmek isteyebilir bundan korkuyorum.Abitoğlu çok iyi görev adamıdır (!)
Orduspor kötü oynuyor diye birkaç haftadır sürekli puanlar gasp ediliyor. İlginç bayraklar kalkıyor.

Maça gelirsek; Numan ve Tekke Bizde, Trabzonda ise Giray,Aykut ve Colman forma giyemeyecek.

Cuper'in 2 yardımcısı Trabzona gelerek takımı izleyip notlar alacak.Oyunculara illaki ekstra motive olacaktır.

Onur Tuncer Orduspor'da kilit oyuncu olacak. Çok iyi ara pasları ve kontraları kesebiliyor.Burak için önlem alırska Ts hiçbirşey yapamaz. Duran toptan anca tehlileki olurlar.

sui generis
20.Aralık.2011, 17:45
ordu kaç haftadır kazanamıyor. oyuncular kendilerini yeni teknik adamlarına göstermek için daha fazla bir efor sarfederler. Ordu 2-0 ya da 2-1 alır. Culio oynarsa atar 1 tane :)

Trabzonspor
22.Aralık.2011, 19:50
Trabzonspor: Tolga, Celustka, Mustafa, Glowacki, Cech, Zokora, Serkan, Adrian, Halil, Alanzinho, Burak

Yedekler: Onur, Zeki, Volkan, Ferhat, Henrique, Sapara, Barış Ataş

Orduspor: Fornezzi, Garcia, Emre, Yalçın, Tobias, Abdurrahman, Ali, Gosso, Murat, Culio, Stancu

Yedekler: Fevzi, Batuhan, Caner, Riberio, Onur, Hakan, İbrahim

İki takımada başarılar.Son haftalarda sıkıntı çeken iki ekip kazanan ilk yarıda son haftada rahat bir nefes almış olacak.

sananes
22.Aralık.2011, 19:57
Rumenler biraz kendini verirse Orduspor puan alır.

SaLviO
22.Aralık.2011, 20:11
İlk yarı 0 olsunda ikinci yarı isterse 15 15 bitsin :D

sananes
22.Aralık.2011, 20:33
Burak'tan harika bir oyunculuk ve güzel bir penaltı vuruşu tebrikler

Trabzonspor
22.Aralık.2011, 20:54
İlk yarı 0 olsunda ikinci yarı isterse 15 15 bitsin :D

İlk yarı 3-0 sona ermiş.

Chinatown
22.Aralık.2011, 20:55
Burak'tan harika bir oyunculuk ve güzel bir penaltı vuruşu tebrikler

rakibin gelişine çalmıştır.

William Rookwood
22.Aralık.2011, 20:57
Burak patlama yaptı

sananes
22.Aralık.2011, 21:15
rakibin gelişine çalmıştır.

Yok zaten hakem yanlış görebilir vs bundan bahsetmiyorum,hata her zaman olur. Ben Burak'taki Barcelona'lı futbolcu yeteneğinden bahsediyorum :) Çok inandırıcı düştü bence.

Bordo61Mavi
22.Aralık.2011, 21:35
Kalp kirmaya devam, Burak hat trick

byariff
23.Aralık.2011, 02:23
Artik Puan bekliyorum Trabzondan Patlama Zamani.

4-1 guzel bi patlama yapti tebrikler karadeniz kaplanlari

Fearless Coward
23.Aralık.2011, 02:32
Burak bu sefer kandırmış hakemi... :) :) :) Bu arada Halil'in 3. goldeki pası muazzam...

Nocna Mora
23.Aralık.2011, 03:08
Kandırma yok ayagına vurmuş. O hızla giden birine dokunsanız bile uçar zaten ki burda ayagına bir darbe var. Karar doğru bence. Orduspor'a üzülüyorum. İlk haftalardaki disiplinden uzaklar.

Corpus
23.Aralık.2011, 03:15
Buak gollere neden sevinmedi bilen var mı ? Bana hat-trick yaptığında bile yüzünde gülümseme varmış gibi gelmedi.

Facx
23.Aralık.2011, 03:39
Buak gollere neden sevinmedi bilen var mı ? Bana hat-trick yaptığında bile yüzünde gülümseme varmış gibi gelmedi.

galiba uzun süredir gol atamadığından taraftar tepkiliydi bu yüzden sevinmedi

Bordo61Mavi
23.Aralık.2011, 05:46
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/9244-9I7L9N3S.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/9244-3E0P2Z3B.jpg

Trabzonspor
23.Aralık.2011, 14:26
Sadece Burak değil şuanki durumdan kimse memnun değilki çok sevinsinler.

eXcitinG
24.Aralık.2011, 03:14
Ligde 16 goL atan bir oyuncuya sahipsin ama Ligin ortaLarında geziyorsun, Avrupa da son maç iLe ŞL grupLarından çıkma şansını kaybediyorsun feLan. Trabzonspor hakikaten bu iLk yarının en garip takımıydı. İstikrar sıfır.

Trabzonspor
24.Aralık.2011, 14:29
Ligde 16 goL atan bir oyuncuya sahipsin ama Ligin ortaLarında geziyorsun, Avrupa da son maç iLe ŞL grupLarından çıkma şansını kaybediyorsun feLan. Trabzonspor hakikaten bu iLk yarının en garip takımıydı. İstikrar sıfır.

Abi bunun birçok nedeni var.Takımda birsürü isim ayrıldı ve gelenler gidenler kadar iyi değildi.Mesela Adrian bir Jaja olamadı.Henrique Umut olamadı.Egemen'in yerine adam alamadık diye gider bu.Geçen yıla baktığımızda Burak sahnedeyken yanında Umut ve Jaja gibi golcü iki isim daha vardı.Umut zaten bu takımda her sene 10 + gol atan bir adamdı.Bu sene Burak'a eşlik edecek oyuncu yok.Birde buna Burak sağ açıktayken ileri geçince sürekli onu pozisyona sokma isteği eklenince iş dahada çok sarpa sardı.

Buna ek takım savunması çöktü.Geçtiğimiz yılın en az gol yiyen takımıydık ama şuanda takımın savunması içler acısı.

Bunlara birde dar kadroda bu sıkışık fikstür eklenince halimiz yaman oldu :)Mesela eski fikstür şeklinde gitseydik belki bu kadar sıkıntı olmazdı.

Nocna Mora
24.Aralık.2011, 14:46
Henrique oynatılmadıgı için kötü gözüküyordur belki de :)

Alicanfmfan
24.Aralık.2011, 14:48

Katılmıyorum , Henrique kadar ağır bir oyuncu forvet olamaz , adam ekseni etrafında dönene kadar ben kalkıp su içiyorum :D

Trabzonspor
24.Aralık.2011, 14:53

Belkkide bunun bir etkisi vardır ama adam antrenmanda iyi değilse yada süre aldığı maçlarda iyi değilse kendini kanıtlayamadıysa suç ondadır.Şenol hoca düşmanı değil adamın bilerek oynatmasın.

Chinatown
24.Aralık.2011, 23:01
Henrique hazırlık maçlarının ve ilk avrupa maçlarının Burak Yılmaz'ıydı. 8 gol falan atmıştık 5 ini Henrique atmıştı. ama sakatlık adamı bitirdi. bir türlü form tutamadı. yoksa adam geçmesi falan çok iyiydi. ben Şenol Hocanın Henrique'den kolay vazgeçeceğini sanmıyorum. çünkü çok rahat sağ-sol açık oynayabiliyor. iki ayağından da harika şutlar çıkarabiliyor. umarım toparlanır.

Nocna Mora
25.Aralık.2011, 00:34
Bence bu Trabzon'un sistemiyle de alakalı. Son zamanlarda çok defansif oynamaya başlamışlardı. ordu maçı ile yine ofans yapabildiklerini gördük. Oyunu rakip yarı sahasında oynadıkları zaman ve ya kontra atak larla Burak'ı kaçırdıklarında etkili olacaklar.Henrique ile Burak çift forvet olabilir aslında cünkü kuması gercekten iyi. Bu ara ona iyi gelecektir.