Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Sonucu Ne Olur ?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor Kazanır

5 71.43%
  • Berabere biter

2 28.57%
  • Orduspor Kazanır

0 0%
1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: [17.Hafta] Trabzonspor - Orduspor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default [17.Hafta] Trabzonspor - Orduspor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

artık kazanalım bu hafta. devre arasına moralli girmemiz lazım. ben Şenol Hocanın bir iki aç oyuncuyu sahaya süreceğini ve bunun hırsıyla galip geleceği düşüncesindeyim. umarım da öyle olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Artik Puan bekliyorum Trabzondan Patlama Zamani.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bende Trabzonspor'un artık kazanma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Orduspor Hector Cuper'in gelmesinin moraliyle sahaya çıkacaktır fakat devrenin son maçı ve Trabzonspor puan olarak gerçekten sıkıntılı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Açık açık yazıyorum.Hakem faktörü olmassa puan alırız. Trabzon yönetimi haklı olarak Mhk ve TFF'ye yüklenmeye başladı. Mhk şirin görünmek isteyebilir bundan korkuyorum.Abitoğlu çok iyi görev adamıdır (!)
    Orduspor kötü oynuyor diye birkaç haftadır sürekli puanlar gasp ediliyor. İlginç bayraklar kalkıyor.

Maça gelirsek; Numan ve Tekke Bizde, Trabzonda ise Giray,Aykut ve Colman forma giyemeyecek.

Cuper'in 2 yardımcısı Trabzona gelerek takımı izleyip notlar alacak.Oyunculara illaki ekstra motive olacaktır.

Onur Tuncer Orduspor'da kilit oyuncu olacak. Çok iyi ara pasları ve kontraları kesebiliyor.Burak için önlem alırska Ts hiçbirşey yapamaz. Duran toptan anca tehlileki olurlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ordu kaç haftadır kazanamıyor. oyuncular kendilerini yeni teknik adamlarına göstermek için daha fazla bir efor sarfederler. Ordu 2-0 ya da 2-1 alır. Culio oynarsa atar 1 tane
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Trabzonspor: Tolga, Celustka, Mustafa, Glowacki, Cech, Zokora, Serkan, Adrian, Halil, Alanzinho, Burak

Yedekler: Onur, Zeki, Volkan, Ferhat, Henrique, Sapara, Barış Ataş

Orduspor: Fornezzi, Garcia, Emre, Yalçın, Tobias, Abdurrahman, Ali, Gosso, Murat, Culio, Stancu

Yedekler: Fevzi, Batuhan, Caner, Riberio, Onur, Hakan, İbrahim

İki takımada başarılar.Son haftalarda sıkıntı çeken iki ekip kazanan ilk yarıda son haftada rahat bir nefes almış olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Rumenler biraz kendini verirse Orduspor puan alır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

İlk yarı 0 olsunda ikinci yarı isterse 15 15 bitsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Burak'tan harika bir oyunculuk ve güzel bir penaltı vuruşu tebrikler
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    İlk yarı 0 olsunda ikinci yarı isterse 15 15 bitsin
    İlk yarı 3-0 sona ermiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Burak'tan harika bir oyunculuk ve güzel bir penaltı vuruşu tebrikler

rakibin gelişine çalmıştır.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Burak patlama yaptı
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    rakibin gelişine çalmıştır.
    Yok zaten hakem yanlış görebilir vs bundan bahsetmiyorum,hata her zaman olur. Ben Burak'taki Barcelona'lı futbolcu yeteneğinden bahsediyorum Çok inandırıcı düştü bence.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kalp kirmaya devam, Burak hat trick

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Artik Puan bekliyorum Trabzondan Patlama Zamani.

4-1 guzel bi patlama yapti tebrikler karadeniz kaplanlari

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Burak bu sefer kandırmış hakemi... Bu arada Halil'in 3. goldeki pası muazzam...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kandırma yok ayagına vurmuş. O hızla giden birine dokunsanız bile uçar zaten ki burda ayagına bir darbe var. Karar doğru bence. Orduspor'a üzülüyorum. İlk haftalardaki disiplinden uzaklar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Buak gollere neden sevinmedi bilen var mı ? Bana hat-trick yaptığında bile yüzünde gülümseme varmış gibi gelmedi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Buak gollere neden sevinmedi bilen var mı ? Bana hat-trick yaptığında bile yüzünde gülümseme varmış gibi gelmedi.
    galiba uzun süredir gol atamadığından taraftar tepkiliydi bu yüzden sevinmedi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sadece Burak değil şuanki durumdan kimse memnun değilki çok sevinsinler.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ligde 16 goL atan bir oyuncuya sahipsin ama Ligin ortaLarında geziyorsun, Avrupa da son maç iLe ŞL grupLarından çıkma şansını kaybediyorsun feLan. Trabzonspor hakikaten bu iLk yarının en garip takımıydı. İstikrar sıfır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ligde 16 goL atan bir oyuncuya sahipsin ama Ligin ortaLarında geziyorsun, Avrupa da son maç iLe ŞL grupLarından çıkma şansını kaybediyorsun feLan. Trabzonspor hakikaten bu iLk yarının en garip takımıydı. İstikrar sıfır.
    Abi bunun birçok nedeni var.Takımda birsürü isim ayrıldı ve gelenler gidenler kadar iyi değildi.Mesela Adrian bir Jaja olamadı.Henrique Umut olamadı.Egemen'in yerine adam alamadık diye gider bu.Geçen yıla baktığımızda Burak sahnedeyken yanında Umut ve Jaja gibi golcü iki isim daha vardı.Umut zaten bu takımda her sene 10 + gol atan bir adamdı.Bu sene Burak'a eşlik edecek oyuncu yok.Birde buna Burak sağ açıktayken ileri geçince sürekli onu pozisyona sokma isteği eklenince iş dahada çok sarpa sardı.

Buna ek takım savunması çöktü.Geçtiğimiz yılın en az gol yiyen takımıydık ama şuanda takımın savunması içler acısı.

Bunlara birde dar kadroda bu sıkışık fikstür eklenince halimiz yaman oldu Mesela eski fikstür şeklinde gitseydik belki bu kadar sıkıntı olmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Henrique oynatılmadıgı için kötü gözüküyordur belki de
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Katılmıyorum , Henrique kadar ağır bir oyuncu forvet olamaz , adam ekseni etrafında dönene kadar ben kalkıp su içiyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Belkkide bunun bir etkisi vardır ama adam antrenmanda iyi değilse yada süre aldığı maçlarda iyi değilse kendini kanıtlayamadıysa suç ondadır.Şenol hoca düşmanı değil adamın bilerek oynatmasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Henrique hazırlık maçlarının ve ilk avrupa maçlarının Burak Yılmaz'ıydı. 8 gol falan atmıştık 5 ini Henrique atmıştı. ama sakatlık adamı bitirdi. bir türlü form tutamadı. yoksa adam geçmesi falan çok iyiydi. ben Şenol Hocanın Henrique'den kolay vazgeçeceğini sanmıyorum. çünkü çok rahat sağ-sol açık oynayabiliyor. iki ayağından da harika şutlar çıkarabiliyor. umarım toparlanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bu Trabzon'un sistemiyle de alakalı. Son zamanlarda çok defansif oynamaya başlamışlardı. ordu maçı ile yine ofans yapabildiklerini gördük. Oyunu rakip yarı sahasında oynadıkları zaman ve ya kontra atak larla Burak'ı kaçırdıklarında etkili olacaklar.Henrique ile Burak çift forvet olabilir aslında cünkü kuması gercekten iyi. Bu ara ona iyi gelecektir.
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri