Log in

View Full Version : İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17

Kaka Leite
13.Haziran.2014, 13:43
Arsenal, Fabregas - Chelsea transferi ile kızan taraftarlarını Gremio'dan defans Bressan'ı alarak yatıştırmak istiyor. (Daily Star)

Arsenal, Napoli'nin kalecisi Pepe Reina için 5 milyon sterlini gözden çıkardı. (Metro)

Bacary Sagna, 7 yıllık Arsenal macerasını noktaladığını resmi Twitter adresinden açıkladı.

Manchester United, Bayern Münih'in başarılı orta sahası Bastian Schweinsteiger için 25 milyon sterlinlik teklifte bulundu. (Independent)

Manchester United, Edinson Cavani için 60 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. (Tuttosport)

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da teknik direktör Roberto Martinez ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

...............

CocukMenajer
13.Haziran.2014, 17:49
Manchaster City Bacary Sagna ile anlaşmış galiba

nerazzuri
13.Haziran.2014, 17:54
Sagna evet, City ile anlaştı.

Arsenal'in, Bressan ve Reina hamlelerine anlam verebilen? Szczesny gibi bir kaleci varken elinde hemde. İlginç.

Chelsea, Diego Costa'dan sonra Jackson Martinez'i de bitirmek üzere.
Costa,Martinez,Torres,Ba olacak büyük ihtimalle hücum hattı.

Manu'nun Cavani için yaptığı 60m€'luk teklife ise bi' tarafımla gülmedim desem yalan olur. :) Paris tarihinin neredeyse en iyi ikilisini yakalamışken (Zlatan-Cavani) 60m€ gibi bir rakam için bırakacağını zannetmiyorum. Manu, Cavani için boşa kürek çekiyor açıkcası, başka alternatiflere yönelseler iyi olur.

BaGa TaRKaN
13.Haziran.2014, 17:57
Chelsea Gümbür Gümbür Geliyor :)

Facx
13.Haziran.2014, 19:28
Sagna evet, City ile anlaştı.

Arsenal'in, Bressan ve Reina hamlelerine anlam verebilen? Szczesny gibi bir kaleci varken elinde hemde. İlginç.

Chelsea, Diego Costa'dan sonra Jackson Martinez'i de bitirmek üzere.
Costa,Martinez,Torres,Ba olacak büyük ihtimalle hücum hattı.

Manu'nun Cavani için yaptığı 60m€'luk teklife ise bi' tarafımla gülmedim desem yalan olur. :) Paris tarihinin neredeyse en iyi ikilisini yakalamışken (Zlatan-Cavani) 60m€ gibi bir rakam için bırakacağını zannetmiyorum. Manu, Cavani için boşa kürek çekiyor açıkcası, başka alternatiflere yönelseler iyi olur.

Martinez mi ? Hiç sanmıyorum ya Costa ya o gelir ikisi birden olmaz , Torres i takımda tutmak istediğini söylemişti Mourinho , keza Lukaku her ne kadar ayrılabilirim tarzı bi açıklama yapmış olsada onuda ikna edip takımda tutabilir (tutmalı) . Bence hücum hattı Costa , Lukaku , Torres şeklinde olcak .
Manu Cavani yi napcak onuda hiç anlamadım senin en iyi bölgen forvet zaten Van Persie , Rooney , Hernandez var (Welbeckte iyi kötü bi yedeğe göre iyi ) Cavani evet müthiş bi oyuncu ama kanatlara ortasahaya ve defansa (tüm bölgeleri ) takviye yapman lazımken forvet ne alaka .

nerazzuri
13.Haziran.2014, 20:12
Martinez mi ? Hiç sanmıyorum ya Costa ya o gelir ikisi birden olmaz , Torres i takımda tutmak istediğini söylemişti Mourinho , keza Lukaku her ne kadar ayrılabilirim tarzı bi açıklama yapmış olsada onuda ikna edip takımda tutabilir (tutmalı) . Bence hücum hattı Costa , Lukaku , Torres şeklinde olcak .
Manu Cavani yi napcak onuda hiç anlamadım senin en iyi bölgen forvet zaten Van Persie , Rooney , Hernandez var (Welbeckte iyi kötü bi yedeğe göre iyi ) Cavani evet müthiş bi oyuncu ama kanatlara ortasahaya ve defansa (tüm bölgeleri ) takviye yapman lazımken forvet ne alaka .

Geçen sezon hucüm hattının formsuzluğundan çok yakınmıştı. Bu işi bu sene halletmek istiyor. Costa bitti, Martinez de bitiyor ben söyliyeyim. :)

Torres'in formsuzluğu mutlu etmiyordur eminim. Takımda tutmak isteyebilir, ama ilk tercihi olmayacak. Martinez'in gelmesiyle 3.tercihe düşecek. Ba'yı en başından beri istemiyor keza Lukaku'yu da. Bir şans vereceğini düşünmüyorum Jose'nin Lukaku'ya.

footballer33
19.Haziran.2014, 01:38
https://pbs.twimg.com/media/BqZctn5IUAACZ7g.jpg

nerazzuri
24.Haziran.2014, 14:17
Manchester United, Ander Herrera'yı 29m£'a transfer etti.

Juan Mata,Januzaj,Kagawa varken o bölgeye 29m£ harcayıp oyuncu transfer edecek ne vardı? Pek anlam veremedim desem yalan olmaz. Ayrıca Herrera'nın, Premier Lig seviyesinde bir futbolcu olduğunu da düşünmüyorum.

Boşa verilmiş bir ''29m£''. Çöp.

Fearless Coward
27.Haziran.2014, 22:13
ManU , Shaw ve Herrera'ya 76 Milyon harcadı sanırım o civarlarda bir şey. 2 Oyuncu için çok büyük rakam bu umarım paranın hakkını verirler de yazık olmaz o paralara.

himone
27.Haziran.2014, 22:22
Manu böyle giderse 200 milyondan fazla harcayacak, umarım sonu hayırlı olur. Shaw iyi transfer ama Herrera şüpheli ve gereksizdi. Takımda çok fazla eksik var ve bir sürü gereksiz adam var, bu takım 2-3 yıldan önce düzelmez. Ben olsam takımın başına Kloop'u getirirdim, yanında da Reus ve Hummels. Ondan sonra rahat rahat izlerdim takımı. Şimdiye kadar alınan kararlar pek iç açıcı değil.

Edit: Liverpool da Lallana'yı almış, çok iyi bir transfer.

mwaru
27.Haziran.2014, 23:54
Yalniz Van gaal ucurabilir takimi futbolculardan iyi verim alan bi hoca. Herrera iyice cosabilir diye dusunuyorm. Bu arada hoca van gaal degil mi yanilmiyorum

Leonadias
28.Haziran.2014, 00:01
Manu büyük takımların gerisinde kaldığına inanmaya başlamış olmalı ki harcamaya devam ediyor.

Fearless Coward
28.Haziran.2014, 00:03
Liverpool bir forvet alsa iyi olur gibi Sturidge son dönemde çok kötü bence. Kosta Rika maçında izledim de fena cenabet adam. :D

Unsal123
28.Haziran.2014, 02:05
Liverpool bir forvet alsa iyi olur gibi Sturidge son dönemde çok kötü bence. Kosta Rika maçında izledim de fena cenabet adam. :D
Lambert'i aldık kanatada Lallana'yı aldık oh oh :D

nerazzuri
28.Haziran.2014, 02:08
Liverpool, S'oton'dan R.Lambert'ın ardından Adam Lallana'yı da transfer etti. 20m£'a. R.Lambert'a da 12m£ civarı bir para ödemişti yanlış hatırlamıyorsam.

S'oton, Shaw'ı da iyi paraya sattı ManU'ya. Pochettino'yu da kaybettiler. Bu takım bu haliyle(td dahil) kalsaydı 2 sezon içinde büyük yükselişe geçebilirdi fakat bu şansı kaybettiler. Ayrıca Jay Rodriguez sakatlık geçirmeseydi muhtemelen o da yüksek bir fiyata transferini gerçekleştirecekti. En azından ellerinde Rodriguez kaldı. Önümüzdeki sezon sonu o da transferi olur bana göre.

Dani Osvaldo'nun kalıp kalmayacağı henüz belli değil sanırım. İnter talip. Juventus almayı düşünmüyor sanırım. Ama kalırsa takım açısından daha yararlı olur.

ManU, Dante'yi de bitirebilir.

omersal
28.Haziran.2014, 02:10
Herrera'yı orta sahada kullanacağız sanırım. Fellaini'yle iyi ikili olabilirler diye düşünüyorum. Yine de çok izlemediğim bir futbolcu bekleyip görmek lazım. Shaw çok iyi bir transfer , şu an daha ideal bir solbek olamazdı manu için. 2 sağlam stoper aldık mı iyi takım oluruz. Umarım Dante'yi almazlar. Ben Mangala ya da Hummels'i istiyorum. Van Gaal'i de ilk başta istemiyordum ama nedense adama sempati duymaya başladım

nerazzuri
28.Haziran.2014, 02:18
Herrera için Fellaini yanı diyorsunuz ama o kadar yumuşak bi' geri ikili sizce tutar mı? Bence tutmayacak.

Herrera için söyleyeceklerimi yukarda söyledim, bana göre çok boş transfer ManU için. Herrera iyi topçu olabilir ama; Mata,Kagawa,Januzaj varken çok gereksiz geldi bana.

Bu arada Bafetimi Gomis, Swansea'ye transfer oldu.

Bony-Gomis güzel ikili.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Haziran.2014, 13:45
S'ampton epey doğrulttu bütçeyi. Bunlar zamanında borçlar yüzünden alt yapı ile oynamak zorunda kalmış, eksi puan cezası falan almışlardı.

Ander herrera ile mata ve kagawa çok farklılar aslında. Herrera daha çok bir mc, oyun kurucu. Diğerleri forvete yakın. Birbirlerini yedekleyecek adam da değiller. Van gaal 433 oynatırsa ortasaha fellaini-herrera-carrick olabilir. Mata veya kagawa da önde oynar.

mpaker66
29.Haziran.2014, 15:03
ManU hızlı kanat oyuncuları devrinden teknik kanat oyuncuları devrie geçecek sanırım. Hatta tüm takımı AMC'lerden oluşturacak. Hep aynı tip oyuncuları oldu. Umarım bu kötü yolda devam ederler :D

byariff
29.Haziran.2014, 15:46
van gaal bence kazma fellainiyi oynatmaz carrick herrera olur gibi.

Fearless Coward
01.Temmuz.2014, 20:54
Chelsea Diego Costa'yı açıkladı.

Fearless Coward
05.Temmuz.2014, 17:05
Arsenal Debuchy , Sanchez ve Aurier ile anlaşmış.

GeNç KaRTaL
05.Temmuz.2014, 17:38
Debuchy ile Aurier aynı mevki değiller mi?

Namzet
10.Temmuz.2014, 23:47
A.SANCHEZ ARSENAL'DE..

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Alexis Sanchez'in yaklaşık 38 milyon Euro'luk bir bedel karşılığında Arsenal'e transfer oldu.

---

Barcelona'nın en çok beğendiğim oyuncusunu aldık..Büyük güç katacak

nerazzuri
11.Temmuz.2014, 06:57
http://im.haberturk.com/galeri/2014/06/04/438649/7e0e0fbe1402912e97568e5fb3ace309_k.jpg?1405022294

Kaka Leite
11.Temmuz.2014, 10:54
Liverpool durmuyor transferde Bony Wilfried'e 19 MN € teklif etmişler ve aynı takımdan Ben Davies'i de istiyorlarmış.

Crystal Palace, Chamakh ile 2 yıllık sözleşme imzalamış.

Man UTD, Vidal için Juventus'un kapısını tıklatmaya hazırlanıyormuş.

Alexis Sanchez 17 numaralı formayı giyecekmiş bu arada.

Hummels'in de Man UTD yolunda olduğu söyleniyormuş.

byKpln
11.Temmuz.2014, 12:10
Valla Liverpool Wilfried Bony alırsa gerçekten harika iş çıkarmış olur.Suarez'in eksikliğini çok hissetmezler :)Davies ise sol beke ilaç olur.

GeNç KaRTaL
11.Temmuz.2014, 17:50
Geçen sezon Mesut,bu sezon Alexis Sanchez,Arsenal sonunda transferde yapması gereken hamleleri geç de olsa yapmaya başladı.Bu tarz isimlerle ancak rakiplerine kafa tutabilirler.

E.Cartman
11.Temmuz.2014, 18:10
Valla Liverpool Wilfried Bony alırsa gerçekten harika iş çıkarmış olur.Suarez'in eksikliğini çok hissetmezler :)Davies ise sol beke ilaç olur.
Bony değilde Lukaku iyi gider.

jevox06
11.Temmuz.2014, 18:15
Bizim takımda pek transfer yapılmamasını düşünenlerdenim bu sene. Takım zaten şuan ligin en iyisi kadro kalitesi olarak. Güzel bir hava yakalandı ve bu havanın bozulmaması gerekli. Uyumu bozmamamız gerekli. Şuanlık şu transferler yapıldı ;

Willy Caballero (Malaga)

Bacary Sagna (Arsenal)

Fernando (Porto)

Bruno Zuculini (Racing Club)

Özellikle Fernando ve Sagna transferleri tam ihtiyacımız olan adamlardı. Gücümüze güç kattı resmen. Ben bir de çok kaliteli bir stoper transferi bekliyorum. Hummels veya Dante alınabilir. Eğer bunlardan biri gelirse takımımıza güç katar. Zaten ortasaha ve forvet hattımız ligin en iyisi ve bozulmaması taraftarıyım. Özellikle Yaya Toure'nin Real Madrid'e gidebileceği haberleri çıktı eğer böyle bir şey olursa yeri mümkün değil dolmaz. Kesinlikle satılmaması gereken bir oyuncu Yaya Toure.

Kaka Leite
12.Temmuz.2014, 08:33
Newcastle eski oyuncusu Demba Ba'ya kucak açmaya hazırlanıyormuş.

David Ospina ile Arsenal'in ilgilendiği haberleri mevcut.

Man UTD ve Chelsea'nin, Barcelona'lı yıldız Alex Song için 25 MN €'yu gözden çıkardığı söyleniyor.

Paul Pogba, Chelsea'nin kıskacı altındaymış.

Southampton'ın da Graziano Pelle'ye 9.5 MN € teklif ettiği haberleri mevcut.

Man UTD'ın Ajaxlı sol bek Blind'i istediği haberleri mevcut.

L'pool ve Tottenham'ın gündeminde Swansea'nın forveti Bony Wilfread varmış.

Son olarak Sami Khedira ile Arsenal adı baya baya anılmaya başlandı.

nerazzuri
12.Temmuz.2014, 12:14
pogba'yı chelsea alabilir. mutu olayından borcu var zaten juventus'un 17m€ civarı.

ramires+bir miktar para olarak geçiyor şu an ada basınında. transfer bu şekilde gerçekleşirse song transferi de olabilir.

fakat benim düşündüğüm stopere kimi alacak mourinho? luiz'in gidişinden sonra elde kalan kurt zouma, cahill ve terry. zouma bir yıl daha kiralanır bana göre. terry yaşını başını aldı. en az 2 takviye yapılması gerekiyor o bölgeye.

son olarak bony'den bi' cacık olmaz iki takımada. başka forvetlere yönelsinler.

Leonadias
12.Temmuz.2014, 12:35
Pogba'yı satmak Juventus için buyuk ahmaklık olur

Kaka Leite
12.Temmuz.2014, 12:39
Pogba'yı satmak Juventus için buyuk ahmaklık olur
İşin garip kısmı Man UTD da Vidal'i çok istiyor.

İkisi birden giderse bakın siz o zaman olaylara nefis olur, nefis.. :icon_biggrin:

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Temmuz.2014, 15:39
Newcastle eski oyuncusu Demba Ba'ya kucak açmaya hazırlanıyormuş.

David Ospina ile Arsenal'in ilgilendiği haberleri mevcut.

Man UTD ve Chelsea'nin, Barcelona'lı yıldız Alex Song için 25 MN €'yu gözden çıkardığı söyleniyor.

Paul Pogba, Chelsea'nin kıskacı altındaymış.

Southampton'ın da Graziano Pelle'ye 9.5 MN € teklif ettiği haberleri mevcut.

Man UTD'ın Ajaxlı sol bek Blind'i istediği haberleri mevcut.

L'pool ve Tottenham'ın gündeminde Swansea'nın forveti Bony Wilfread varmış.

Son olarak Sami Khedira ile Arsenal adı baya baya anılmaya başlandı.

khedira-mesut cok iyi anlasan bir ikili, arsenaldeki bulusmalari muazzam olur. cok isterim bu transferi. arsenalin ortasahasi cok yumusak, khedira cok sey katar kesinlikle. umarim olur bu transfer.

ospinayi da cok isterim. polonyali kaleci tek iyi kaleci takimda. yeri garanti gibi. ospina gelirse rekabet artar o bolgede. hatta ospina kaleyi alir bile.

Namzet
12.Temmuz.2014, 16:08
Arsenal için Khedira ve Balotelli diyorlar haydi bakalım,şova başladık bir kere:D

himone
12.Temmuz.2014, 16:10
Bence Arsenal'in stoperden başlaması lazım, sağ beke oyuncu aldılar sol bek te idare eder gibi. Ben stoper ikilisini hiç beğenmiyorum, Mertesacker çok yavaş, Koscielny ne yapacağı belli değil keza Vermaalen de aynı. Orta sahada Arteta kesinlikle yeterli değil. Zaten önünde olan adamlarda yumuşak olunca arkadaki adamın biraz sert olması lazım, sadece top kontrolü yeterli değil. İleride Sanchez çok iyi oldu, özellikle Walcott'un sürekli sakatlanması ve Podolski'nin istikrarsızlığı takımı çok etkiliyordu. Eğer stoper alınırsa ve orta sahaya Khedira olursa çok iyi bir takım olur, umarım gidip Balotelli'yi almazlar.

jevox06
12.Temmuz.2014, 19:48
Manchester City, Porto'dan Mangala'yı 40 M € karşılığında transfer etti. (Goal)

İşte beklediğim transfer be. Dün yazmıştım, herhalde duymuş beni yöneticiler en beğendiğim stoperlerden birini almışlar.

sarianet
12.Temmuz.2014, 19:56
porto gene okutmuş :D

omersal
12.Temmuz.2014, 19:57
Manchester City, Porto'dan Mangala'yı 40 M € karşılığında transfer etti. (Goal)

İşte beklediğim transfer be. Dün yazmıştım, herhalde duymuş beni yöneticiler en beğendiğim stoperlerden birini almışlar.

Hadi ya bizim takıma beklerken şehrin mavi yakasına gitmiş Mangala :( United'a cuk otururdu..

Leonadias
12.Temmuz.2014, 20:06
Porto'nun satış bedellerinde ki uçuk fiyatları uzun yıllardır dikkatimi çekiyor , bazı oyuncuların etmeyeceği fiyatlara okutma yeteneklerine hayranım gerçekten ama bunu nasıl yapıyorlar bir çözemedim gitti (:

Mangala'nın o fiyatı etmeyeceğini söylemiyorum yanlış anlaşılmasın 23 yaşında bir stopere verilmez normalde ama günümüz piyasasında bu paralar verilirken Mangala reisede verilmezse ayıp olur :icon_razz:

jevox06
12.Temmuz.2014, 20:14
Hadi ya bizim takıma beklerken şehrin mavi yakasına gitmiş Mangala :( United'a cuk otururdu..

ManU Hummels ve Dante ile ilgileniyor. Dante bu sene en iyi dönemini geçirdi. Hummels ise sürekliliği olan bir oyuncu. Dortmund'da senelerdir takımın defansının sigortası. Van Gaal tecrübeli hoca. Hummels'ı tercih eder diye düşünüyorum. Her açıdan şu an için en mantıklı stoper transferi olur ManU için.

omersal
12.Temmuz.2014, 20:15
Porto'nun satış bedellerinde ki uçuk fiyatları uzun yıllardır dikkatimi çekiyor , bazı oyuncuların etmeyeceği fiyatlara okutma yeteneklerine hayranım gerçekten ama bunu nasıl yapıyorlar bir çözemedim gitti (:

Mangala'nın o fiyatı etmeyeceğini söylemiyorum yanlış anlaşılmasın 23 yaşında bir stopere verilmez normalde ama günümüz piyasasında bu paralar verilirken Mangala reisede verilmezse ayıp olur :icon_razz:

Benim daha çok merak ettiğim bu kadar kaliteli futbolcuları nasıl buluyorlar. Ya da nasıl bu kadar iyi hale getiriyorlar futbolcuları. Pepe , Mangala , James Rodriguez , Jackson Martinez , Falcao ve ŞL aldıkları kadrodaki oyuncular gibi adamlara sıradan futbolcu gözüyle bakarken Porto'ya geliyorlar ve coşmaya başlıyorlar. Sattıkları hiç bir oyuncu da boş çıkmıyor(Quaresma var tek hatırladığım tutunamayan isim , ondaki kalite de tartışılmaz zaten). Ödenen bu fahiş ücretlerden çok daha fazlasına anında satabilir alan büyük takımlar ve james(Yazın büyük bir takıma gider diye düşünüyorum) ve Falcao'daki gibi bunu yapan takımlar da oluyor. Gerçekten çok ilginç. Ama zengin takım olsam ben de Porto'dan alırdım bu fiyatlara oyuncuları çünkü yukarıda da dediğim gibi hiçbiri boş çıkmıyor :)

ManU Hummels ve Dante ile ilgileniyor. Dante bu sene en iyi dönemini geçirdi. Hummels ise sürekliliği olan bir oyuncu. Dortmund'da senelerdir takımın defansının sigortası. Van Gaal tecrübeli hoca. Hummels'ı tercih eder diye düşünüyorum. Her açıdan şu an için en mantıklı stoper transferi olur ManU için.

Dante'ye uyuz oluyorum ve hiç beğenmiyorum , umarım gelmez. Hummels te gelmezse zaten vay halimize :) Ama stopere en az 2 adam almak lazım , tek adam kurtarmaz. Şu an kadrodaki tek idare eder denilebilen stoper Phil Jones :)

Leonadias
12.Temmuz.2014, 20:23
Bir yerde okumuştum diye hatırlıyorum dünya çapında binlerce menajer scout tarzı ekiplerle çalışıyorlarmış.

Kaka Leite
12.Temmuz.2014, 23:16
https://pbs.twimg.com/media/BsW_gcoCIAAK5Vx.jpg:large

Şu adama iyi bakın bence klasik Hollanda ligi gol kralı terimini değiştireceğine inanıyorum ben. Bu sezon takıma alışırsa eğer güzel işler yapabilir diye düşünüyorum.

A.FaruK
13.Temmuz.2014, 01:51
Sonu A.Alves'e benzemez inşallah :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Temmuz.2014, 02:42
28 olmus yasi, ben daha genc zannediyordum bunu :)

Leonadias
13.Temmuz.2014, 05:19
Bu sezon pek çok maçını izledim boyuna göre tekniği iyi ama Hollanda ligi ve Premier Lig çok farklı bu yüzden biraz görmek lazım nasıl bir verim sağlayacak, o yüzden şüpheli yaklaşıyorum Pelle transferine.
Tabi şu durumda alınabilecek en iyi isimlerden Southampton adına.

Dusan Tadic'i de 4 yıllığına almışlar yazıldı mı bilmiyorum ama

A.FaruK
13.Temmuz.2014, 14:01
Bu sezon pek çok maçını izledim boyuna göre tekniği iyi ama Hollanda ligi ve Premier Lig çok farklı bu yüzden biraz görmek lazım nasıl bir verim sağlayacak, o yüzden şüpheli yaklaşıyorum Pelle transferine.
Tabi şu durumda alınabilecek en iyi isimlerden Southampton adına.

Dusan Tadic'i de 4 yıllığına almışlar yazıldı mı bilmiyorum ama

Onu aldılar ek olarakta Lovren'i bi takıma 20ye falan iteliyorlardı en son onu hatırlıyorum.

Leonadias
14.Temmuz.2014, 01:50
Meksika'nın Pachuca takımında forma giyen 25 yaşındaki forvet, West Ham United'a imza atmak üzere İngiltere'ye gitti.

Ekvadorlu yıldız oyuncu Enner Valencia, Premier Lig ekiplerinden West Ham United ile görüşmelerini sonlandırmak üzere Londra'ya uçtu.

Goal'ün edindiği bilgiye göre iki kulüp arasındaki görüşmelerde sona yaklaşılırken, Ekvadorlu golcü de İngiltere'ye davet edildi. Aaron Cresswell, Cheikhou Kouyate, Diego Poyet ve Mauro Zarate gibi önemli isimleri kadrosuna katan West Ham yönetimi, bir başka yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak üzere...

İngiliz kulübü 15 milyon avroluk bonservis ücretini gözden çıkarırken, gelecek sezon için oldukça iddialı bir kadro kuruyor.

nerazzuri
14.Temmuz.2014, 12:27
Liverpool, Lazar Markovic ile her konuda anlaştı. Gençler üzerinden politika devam ediyor. Suarez kalitesinde bir forvet bu takıma şart hala.

TKF
14.Temmuz.2014, 13:48
Liverpool her zamanki gibi gereksiz yere para saçmaya devam ediyor. Zamanında Torres'ten gelen parayı boşa savurdukları gibi şimdide Suarez'den elde edilen geliri çarçur etmeye niyetliler sanırım :). Suarez'den gelen paraya Reus, Lukaku ve üst düzey bir orta saha alınabilirdi.

nerazzuri
14.Temmuz.2014, 14:47
Ayrıca Newcastle, Remy Cabella'yı kadrosuna kattı.

Leonadias
14.Temmuz.2014, 16:53
Real Arsenal ile anlaştı. Khedira yolcu...

Real Madrid, Sami Khedira transferi konusunda Arsenal'le 4 yıllık anlaşmaya vardı. Daha önce Mesut Özil'i de Real'den transfer eden Arsenal, Khedira'nın Londra'ya gelmesini bekliyor.

Kaynak: Sport

Ospina Arsenal'e hazır

Arsenal, Ligue 1 takımlarından Nice'de forma giyen David Ospina ile anlaştı. Londra ekibinin Kolombiyalı kaleci için 4 milyon sterlin ödemesi bekleniyor.

Kaynak: Daily Mirror

Markovic tamam! Sıradaki Bony

Liverpool'un 25 milyon avroya anlaştığı Lazar Markovic'in Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Kırmızılılar, transferde hız kesmiyor. Liverpool, Markovic'in ardından Wilfired Bony'nin transferini de bitirmek istiyor.

Kaynak: Daily Telegraph

Chelsea Drogba'yla görüşüyor

Chelsea eski futbolcusu Didier Drgoba'yla gçrüşmelere başladı. Londra ekibinin Fildişili futbolcuya teknik heyette görev vermesi bekleniyor. Mourinho yıldız futbolcunun genç yeteneklere önderlik yapacağına inanıyor.

Kaynak: Daily Mail

Vidal ManU'ya imzalıyor!

Manchester United, Şilili orta saha oyuncusunun transferini açıklamak üzere. Kırmızı Şeytanlar yıldız futbolcu için 40 milyon avro ve Patrice Evra'yı teklif etmişti.

Kaynak: Marca

Liverpool Moreno'da ısrarcı

Liverpool yöneticisi Ian Ayre, İspanyol kulübü Sevilla'ya 18 milyon sterlin teklif ettiklerini belirtti. Sol bek konusunda arayışlarda olan İngilizler'in 22 yaşındaki Moreno'yu transfer etmek için her yolu deneyecek.

uAburak89
14.Temmuz.2014, 17:16
ManU yeni sponsorluk anlaşması yapmış, Adidas'a geçmişler 10 sene için alacakları para minimum 750 milyon pound. :icon_surprised:

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Club-News/2014/Jul/Manchester-United-plc-reaches-agreement-with-adidas.aspx

Leonadias
14.Temmuz.2014, 17:21
ManU yeni sponsorluk anlaşması yapmış, Adidas'a geçmişler 10 sene için alacakları para minimum 750 milyon pound. :icon_surprised:

http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Club-News/2014/Jul/Manchester-United-plc-reaches-agreement-with-adidas.aspx

Uhhhh paraya bak :v:

Ralph
14.Temmuz.2014, 22:27
Man Utd'ın Adidas ile yaptığı sözleşmeyi gördünüz mü? Senelik 75 Milyon Sterlin nedir abi?

omersal
14.Temmuz.2014, 22:40
Gelsin paralar :D Şu nike illetinden de kurtulduğumuza sevindim. Diğer ürünlerin olmayışını geçtim forma bile tek çeşit geliyordu o da uzun kollu falan oluyordu. Adidas daha iyi olur umarım.

Leonadias
15.Temmuz.2014, 09:59
Janmaat Newcastle'a!

http://static.goal.com/416500/416543_heroa.jpg

Hollandalı oyuncu Daryl Janmaat, Newcastle United için sağlık kontrolünden geçecek.

Feyenoord forması giyen Daryl Janmaat, yeni sezonda Newcastle United forması giymeye hazırlanıyor.

Janmaat'ı 8 milyon avro karşılığında transfer eden Newcastle United, sağlık kontrolünden geçmesi beklenen oyuncu ile de 6 yıllık bir sözleşme imzalayacak.

Ayoze Perez, Jack Colback ve Siem de Jong gibi isimler de Newcastle United'a transfer olmuştu.

footballer33
15.Temmuz.2014, 18:32
Paranın dibine vurmuşlar resmen (en hafif tabirle). :)

Namzet
16.Temmuz.2014, 02:31
Khedira'nın forması satılan formalar arasından çıkarılmış,transferi birkaç güne açıklar gibi Arsenal

TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Temmuz.2014, 02:49
wenger ufak ufak almanlari topluyor takima :n: podolski, mertesacker, mesut ozil derken khedira da geliyor. cok iyi olucaz bu sene. ozellikle khedira transferi olursa mukemmel olucak.

manu van gaal ile orta sira takimi olur, liverpool luiz suarezi kaybetti. city ve chelsea en ciddi rakipler, chelsea kadrosu da bebe dolu. ilk 3 garanti bu sene, transferler nokta atisi gidiyor.

jevox06
16.Temmuz.2014, 04:12
wenger ufak ufak almanlari topluyor takima :n: podolski, mertesacker, mesut ozil derken khedira da geliyor. cok iyi olucaz bu sene. ozellikle khedira transferi olursa mukemmel olucak.

manu van gaal ile orta sira takimi olur, liverpool luiz suarezi kaybetti. city ve chelsea en ciddi rakipler, chelsea kadrosu da bebe dolu. ilk 3 garanti bu sene, transferler nokta atisi gidiyor.

Ya abi siz istediğiniz topçuları alın yine de Arsenal değişmez. Adamlar artık dördüncülüğün değişmez ismi olmuşlar ne yapsanız etseniz kurtulamazsınız bundan :n::n:

Ama ManU konusunda katılmıyorum. Van Gaal Manu'yu 2. yapar bu sene. Lider zaten belli :icon_cool::icon_cool: Üçüncü Chelsea olur kesin. Dördüncü daha lig falan başlamadan belli yani Arsenal :n::n: Liverpool falanda sürünür aşağılarda işte :D

GeNç KaRTaL
16.Temmuz.2014, 05:30
Arsenal bir de şöyle baba bir forvet alsa tam olacak.(balotelli vs. değil)

nerazzuri
16.Temmuz.2014, 05:44
arsenal'in khedira dışında 11'e transfer yapacağını düşünmüyorum ben. sanchez'i de aldılar. walcott zaten yıllardır beni forvet oynat hoca diye debelenip duruyor. :)

giroud,walcott,podolski,sanchez yeterli görecektir wenger. tamam belki groud haricinde hiç biri nokta st değil ama wenger oyun stili gereği yeterli görecektir.

Fearless Coward
16.Temmuz.2014, 06:17
Campbell var forvette oynar o rahat. Forvet almazlarsa da çok sıkıntı olmaz bu sene ManU ve Arsenal maçlarını hiç kaçırmam özellikle 2 takımdan da iyi işler bekliyorum.

nerazzuri
16.Temmuz.2014, 15:04
Arsenal ile Real Madrid, Khedira için 25m€'luk bonserviste anlaşmışlar.

omersal
16.Temmuz.2014, 15:21
Çok sağlam lig olacak. (Şu anki durumda) ben Liverpool'un ŞLye gidemeyeceğini düşünüyorum (ya da öyle umuyorum :) ) Arsenal ManU City ve Chelsea çok sağlam takım oldular.

mayfaka
16.Temmuz.2014, 15:25
Filipe Luis 25 Milyon Avro karşılığı Chelsea'de

Namzet
16.Temmuz.2014, 15:26
Arda da alınsın tam olsun :D Chelsea sömürdü adeta

jevox06
16.Temmuz.2014, 15:33
Filipe Luis muhteşem transfer. Chelsea alabileceği en iyi sol beki aldı. Çok iyi kadroları oldu. Bu sene ilk 3 içinde olacağı kesin gibi. Şampiyonluk yarışı çok çetin geçecek bu sene.

europeanconquer
16.Temmuz.2014, 15:38
Suarez gitti bu yıl sancılı geçecek bizim için ancak yinede yaptığımız transferler tatmin edici özellikle Lallana ve Emre Can.

anil luque
16.Temmuz.2014, 16:00
Suarez gitti bu yıl sancılı geçecek bizim için ancak yinede yaptığımız transferler tatmin edici özellikle Lallana ve Emre Can.

Markovic'i yabana atma tosunum.

Leonadias
16.Temmuz.2014, 16:24
Liverpool & Everton peşinde!

Aynı şehrin iki takımı, Lille forması giyen Kalou için yarışıyor!

Kaynak: Daily Express

Mikel satışta..

Chelsea, Nijeryalı John Obi Mikel'i bu yaz satmayı planlıyor. İtalyan birkaç kulübün istediği Mikel için Chelsea 5 milyon sterlin paha biçti.

Fearless Coward
16.Temmuz.2014, 18:02
Filipe Luis Chelsea'de.

himone
16.Temmuz.2014, 19:02
Bence Emre Can takıma hemen monte edilmez. Ben Lallana hayranıyım, Suarez'in yeri dolmasa da takıma çok faydası olur, ayrıca Markovic de iyi transfer harika bir kondisyon var. Bence asıl sorun stoper, bu sene çok sıkıntı yaşandı stoperde sağlam birisi alınmadı bildiğim kadarıyla. Sol bek te alınmalı. Liverpool'un ne kadar çok eksiği varmış bee :D.

himone
16.Temmuz.2014, 19:04
Chelsea çok iyi transferler yaptı. Takım bu transferlerden sonra da savunma takımı olursa artık diyecek bir şey yok.

nerazzuri
17.Temmuz.2014, 11:22
https://pbs.twimg.com/media/BsulwVeCYAAjwoa.jpg

Leonadias
17.Temmuz.2014, 11:30
Liverpool Bakkali yarışında

Tottenham ve Valencia'nın ardından PSV'de forma giyen Bakkali için Liverpool da devrede...

Kaynak: Sport Foot Magazine

Bojan ve Stoke?

Bojan'ın Stoke City'e kiralık gitmek üzere olduğu iddia edildi.

Kaynak: The Sun

Şimdi de Chelsea!

Arsenal'in ardından Chelsea'nin de Khedira'nın peşinde olduğu iddia edildi.

Ordan oraya gidip geliyorsun Bojan bakalım sonun neye benzeyecek merak ediyorum.

nerazzuri
17.Temmuz.2014, 17:15
West Ham United, Enner Valencia'yı kadrosuna kattı.

Leonadias
17.Temmuz.2014, 21:11
Tottenham Griezmann için devrede

Tottenham, Bayern Münih, Arsenal, Chelsea ve PSG'nin de transfer listesinde olan Real Sociedadlı oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçiyor.

Kaynak: The Times

Leonadias
18.Temmuz.2014, 01:59
Debuchy , 12milyon pounda Arsenal'de

davidvilla
18.Temmuz.2014, 12:00
Debuchy , 12milyon pounda Arsenal'de
Oha asrın kazığı

Namzet
18.Temmuz.2014, 12:07
Debuchy iyi oyuncuda biraz pahalıya kaçmış

mustangshelby
18.Temmuz.2014, 13:12
Yani baya bi fazla vermiş Arsenal Aurier, Corchia gibi daha birçok Wenger'in yoğurup kullanabileceği genç yetenek varken yazık olmuş.

himone
18.Temmuz.2014, 13:21
Debuchy ne kadar abartıldı, Arsenal kazık yedi bence.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sananes
18.Temmuz.2014, 14:21
Obi Mikel o paraysa Liverpool şu orta saha yokluğunda alsaya kendisini.

Yine paraları çarçur ediyor bizimkiler. Sattın Suarez'i 3 ya da 4 tane iyi adam al bırak. Örneğin; Reus, Obi Mikel(ucuz olduğu için), Sol bek ve stoper.

Gelen paraya bu transferler yapılabilirdi çok da iyi olurdu.

Leonadias
18.Temmuz.2014, 14:24
Obi Mikel o paraysa Liverpool şu orta saha yokluğunda alsaya kendisini.

Yine paraları çarçur ediyor bizimkiler. Sattın Suarez'i 3 ya da 4 tane iyi adam al bırak. Örneğin; Reus, Obi Mikel(ucuz olduğu için), Sol bek ve stoper.

Gelen paraya bu transferler yapılabilirdi çok da iyi olurdu.

Tottenham'a benzemesinler de , artık şampiyon olsun şu Liverpool'um :D

Leonadias
18.Temmuz.2014, 14:49
QPR, Rio Ferdinand transferini bitirdi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Queens Park Rangers, Manchester United'ın eski oyuncusu Rio Ferdinand'ı renklerine bağladı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/Archive/2014/7/18/95873_resource/Screenshot_2.jpg

Manchester United'da 12 yıl forma giyen ve geçen sezon sonunda takımdan ayrıldığını açıklayan 35 yaşındaki savunma oyuncusu Ferdinand, bu yıl yeniden Premier Lig'de mücadele edecek Queens Park Rangers ile anlaştı.

Harry Redknapp'ın çalıştırdığı Londra ekibiyle 1 yıllık sözleşme imzalayan Ferdinand, dünyada birçok kulüpten teklif aldığını, ancak Premier Lig'de oynamanın kendine daha cazip geldiğini söyledi. Ferdinand, daha önce Redknapp'ın görev yaptığı dönemde West Ham United forması giymişti.

Manchester United formasıyla 455 maça çıkan Ferdinand, Premier Lig'de altı, Lig Kupası'nda iki ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de bir kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

nerazzuri
19.Temmuz.2014, 12:44
https://pbs.twimg.com/media/Bs5L51eIAAA8EvC.jpg

A.FaruK
19.Temmuz.2014, 13:57
Ali Bilgin Chelsea de :n:

nerazzuri
19.Temmuz.2014, 14:35
mehmet akyüz dedim ben daha çok :n:

nerazzuri
19.Temmuz.2014, 15:59
Liverpool, Loic Remy için QPR'ye 8.5mPound'luk teklif yapmış, QPR'de kabul etmiş. Büyük ihtimalle biter bu transfer kısa sürede.

di canio
19.Temmuz.2014, 22:37
Emre Can hazırlık maçında sakatlanmış. Adalesinde yırtık olabilirmiş.

Leonadias
20.Temmuz.2014, 15:11
http://static.goal.com/436600/436670_heroa.jpg

Kulüp rekoru ile transfer!

West Bromwich Albion, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'den Nijeryalı futbolcu Brown Ideye'yi kulüp transfer bedel rekoru kırarak kadrosuna kattı.

İngiltere Premier Lig takımlarından West Bromwich Albion, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'den Nijeryalı futbolcu Brown Ideye'yi kulüp transfer bedel rekoru kırarak kadrosuna kattı.
West Bromwich Albion Kulübü'nden yapılan açıklamada, transfer bedeliyle ilgili bilgilendirme yapılmazken, 25 yaşındaki futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Ideye'nin yeni sezonda 9 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

İngiliz basınında, West Bromwich Albion'ın Brown Ideye'nin transfer için yaklaşık 10 milyon sterlinlik bonservis bedeli ödediği iddia edildi.

Kariyerine ülkesinin Ocean Boys takımında başlayan golcü oyuncu, daha sonra İsviçre'nin Neuchatel Xamax, Fransa'nın Sochaux ve Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekiplerinde top koşturdu. Kulüp takımlarında çıktığı 182 resmi maçta 74 gol kaydeden Ideye, 23 maçlık Nijerya Milli Takımı kariyerinde ise 5 gol buldu.

Leonadias
20.Temmuz.2014, 15:14
Arsenal Balotelli'yi bitiriyor

Arsenal, Mario Balotelli'nin transferi için Milan ile 20 milyon avro karşılığında anlaşmaya vardı. İngiliz devi, yıldız futbolcuya haftalık 200 bin avro önerecek.

Kaynak: Caughtoffside

ManU'da Cavani sesleri

Manchester United yönetimi, Louis van Gaal'in Wayne Rooney hakkında olumsuz görüş bildirmesi halinde Edinson Cavani için Paris Saint-Germain'in kapısını çalacak.

Kaynak: Mail on Sunday

Mourinho'dan Lukaku'ya izin çıkmadı

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, gelecek sezon planları arasında yer vermeyi düşündüğü Romelu Lukaku'nun transferine izin vermedi.

Kaynak: Sunday People

Manchester United, Vermaelen'de ısrarcı

Manchester United, Thomas Vermaelen için Arsenal'e yaptığı teklifi 13 milyon avroya yükseltti.

Kaynak: Star Sunday

Manchester City, Richards'ın fiyatını belirledi

Manchester City, sözleşmesinin son yılında kiralık olarak takımdan ayrılmak isteyen Micah Richards için 10 milyon avroluk bonservis bedeli talep ediyor.

Liverpool'dan çifte bomba

Liverpool, Sourhamtpon'ın başarılı savunma oyuncusu Dejan Lovren ve QPR'ın Fransız golcüsü Loic Remy'nin transferinde sona yaklaştı.

eng1n
20.Temmuz.2014, 20:20
Reus, Di Maria, İsco Liverpool bu üçünden birini alacakmış Rodgers öyle demiş.

Fearless Coward
20.Temmuz.2014, 20:46
Reus'u alabiliyorlarsa alsınlar mutlaka ama zor bence kalır Dortmund'da. Di Maria ve İsco daha kolay gelir Di Maria'nın yollanacağı gündemdeydi zaten.

himone
21.Temmuz.2014, 01:50
Gelecekse Reus veya Di Maria gelsin, bence Isco tutmaz Liverpool'da. Reus'un gelmesi de çok zor, sağlam para vermeleri lazım. En mantıklısı takımdan ayrılması gündemde olan Di Maria, takıma da çok iyi olur. Onun da maliyeti yüksek ama transferin olma ihtimali daha yüksek.

Leonadias
21.Temmuz.2014, 03:45
Reus'u Dortmund bırakmak isterse Klöpp reis bırakmaz.
Olur da öyle bir hata yaparsa artık Dortmund'da benim için biter bir Porto'ya dönüşür.
Şunları tutun elinizde arkadaş bu kaçan kaçıncı adam olacak.

sananes
21.Temmuz.2014, 10:28
Reus ya da Di Maria'yı alamıyorlarsa İsco'yu hiç almasınlar. İsco topçu değil.

anil luque
21.Temmuz.2014, 10:33
Di Maria L'pool için biçilmiş kaftan. Kesinlikle etki yaratacak bir transfer olur.

sananes
21.Temmuz.2014, 13:33
Reus hayırlı olsun diyebiliriz Liverpool'lu kardeşlerim :)

mpaker66
21.Temmuz.2014, 15:42
Reus mu. Ay hadi inşaalah.

Bide İsco'yu alsak varya ne olur ama süper olur.

europeanconquer
21.Temmuz.2014, 16:20
Reus var ya vuhuuuuuu.

Leonadias
21.Temmuz.2014, 16:54
Arsenal'in servet ödemesi gerek

http://static.goal.com/391000/391047_thumb.jpg

Sporting Lizbon, Arsenal'in genç yıldızı alması için 25 milyon sterlin ödemesi gerektiğini açıkladı.

Schneiderlin seçimini yaptı

http://static.goal.com/437000/437010_thumb.jpg

Arsenal ve Tottenham'ın istediği Morgan Schneiderlin, seçimini Tottenham'dan yana kullandı. Fransız futbolcunun Tottenham'ı seçmesindeki en büyük etken eski hocası Mauricio Pochettino.

Kaynak: The Sun

Liverpool bitiriyor

http://static.goal.com/435900/435908_thumb.jpg

Liverpool'un önümüzdeki günlerde PSV forması giyen Bakkali transferini resmi olarak bitirmesi bekleniyor.

Kaynak: Eindhovens Dagblad

Man Utd servet veriyor!

http://static.goal.com/365700/365783_thumb.jpg

ManU, Vidal transferini tamamlaması halinde oyuncuya yıllık 12.5 milyon avro verecek...

Kaynak: El Mercurio

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Temmuz.2014, 17:12
khedira noldu, atmadi mi daha imzayi :/

omersal
21.Temmuz.2014, 17:16
Reus'a bir senedir uğraşıyoruz ezeli rakip L'pool'a giderse baya koyar

himone
21.Temmuz.2014, 19:12
Ben hala Liverpool'un Reus'u alabileceğine inanmıyorum. Alınırsa bildiğin Liverpool taraftarı olurum.

Leonadias
21.Temmuz.2014, 19:18
Reusa şahsen bende inanmıyorum ama belli mi olur , Liverpool sevdası varsa hayır diyemez :D Khedira mırın kırın yapıyormuş çok para istiyormuş artist :n:

jevox06
21.Temmuz.2014, 19:42
Suarez gittikten sonra Reus değil Messi'yi alsalar farketmez. Çok büyük güç kaybettiler ve parayı gene çar çur ettiler.

Vidal artık ManU'ya hiç olmadığı kadar yakın. 1-2 hafta içinde sonuca ulaşır diye düşünüyorum. Vidal benim favori oyuncum. Bence bulunduğu mevkinin Yaya Toure ile birlikte en iyisi. ManU'nun gücüne güç katar.

Çok sevindiğim olayda Yaya Toure City'de kalacağını söyledi. Çok mutlu oldum. Gitse yerini dolduramazdık.

Banega
21.Temmuz.2014, 20:12
İngiltere ve Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard, milli takımı bıraktığını açıkladı.

Facx
21.Temmuz.2014, 23:59
reus u değil liverpool hiç bi takım koparamaz dortmund tan

Fearless Coward
22.Temmuz.2014, 00:39
Kendisi zaten bu sezon kalacağım demişti. Gelecek sezon dinleyecekmiş teklifleri.

Falcao9
22.Temmuz.2014, 05:21
Liverpool parasını gereksiz adamlara harcıyor. Bir stoper, bir sol bek, bir santrafor, Di Maria, 3-4 tane ucuz yollu kaliteli rotasyon oyuncuları alıp transferi kapamalıydı.

Hsyn53Yvz
22.Temmuz.2014, 11:52
Reus,Isco,Di Maria üçlüsünden hangisi gelirse gelsin iş yapar. En yakın aday bana da Di Maria gibi geliyor, inşallah bu transfer gerçekleşir. Bir de Liverpool genel olarak Suarez'den gelen parayı kötü kullandı bence şu ana kadar, daha kaliteli oyuncular getirmeliydi.

Leonadias
22.Temmuz.2014, 14:55
Chelsea Drogba'ya hocalık önermiyor

http://static.goal.com/423700/423703_thumb.jpg

Chelsea, Galatasaray ile kontratı sona eren Drogba'ya sadece bir sezonluk teklifte bulundu. Drogba opsiyonlarını değerlendiriyor.

Kaynak: Daily Telegraph

Origi Liverpool'un sağlık kontrolünden geçecek

http://static.goal.com/427400/427491_thumb.jpg

Lille'in genç golcüsü Divock Origi, Liverpool'un sağlık kontrolünden geçmek için Boston'a uçtu.

Kaynak: Daily Star

Man City, Javi Garcia'yı satıyor

http://static.goal.com/388000/388024_thumb.jpg

Manchester City, Eliaquim Mangala için yer açacak ve Javi Garcia'yı satacak.. Premier Lig'in son şampiyonu Negredo'yu da satmaya hazır ancak oyuncunun sakatlığı soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Manchester City Drogba planı!

http://static.goal.com/437000/437024_thumb.jpg

Chelsea ile anılan Drogba için Manchester City'nin de devreye girdiği iddia ediliyor.

Balotelli ne kadar istedi?

http://static.goal.com/437200/437219_thumb.jpg

Arsenal'in istediği Balotelli'nin Londra ekibinden yıllık 5 milyon sterlin istediği iddia edildi...

Tottenham da istiyor!

http://static.goal.com/430600/430607_thumb.jpg

Tottenham, Real Madrid ve Monaco ile de adı geçen Griezmann ile ilgileniyor...

Kaynak: Marca

Kryptonite
22.Temmuz.2014, 14:57
Liverpool saçmalamaya devam ediyor.Origi falan da gelecekse eski Liverpoola dönerler.Al şu takıma 2-3 tane tecrübeli oyuncu bak keyfine.Ne bu genç sevdası.

Leonadias
22.Temmuz.2014, 15:24
Gençler şampiyon yapıyordu ama (:
Origi geleceğe dönük iyi bir yatırım olabilir illa oynayacak diye bir durum söz konusu değil ki , yedek kulübesinde oturabilecek değerli bir isim bence .

Tabi şu ana kadar adam akıllı bir transfer yapmadıkları için sende haklısın henüz gidenleri dolduramadılar bir boşluk var takımda.

playeray
22.Temmuz.2014, 16:51
Drogba City ile mi anılıyor çok saçma haber olmuş :D

mpaker66
22.Temmuz.2014, 16:59
Liverpool Suarezîn parasını iyi kullanmalı. İsco falan çok iyi olur. Origi'de çok iyi olur.

jevox06
22.Temmuz.2014, 17:04
City'nin Drogba ile ilgilendiği haberini kim geçti bilmiyorum ama külliyen uydurma, yalan haber.

Fearless Coward
22.Temmuz.2014, 17:41
Liverpool Suarez'in yeri dolsun diye sadece Remy'i aldıysa geçmiş ola. Daha kaliteli bir forvet lazım.

byKpln
22.Temmuz.2014, 20:31
Remy Liverpool ile anlaşmış.Premier Lig'e alışmış görünüyor.Bence iyi bir transfer.

Leonadias
22.Temmuz.2014, 20:47
City'nin Amerikan takımları var belki ondan böyle bir haber sözkonusudur :icon_biggrin:

nerazzuri
22.Temmuz.2014, 20:48
Remy çokta kalitesiz bir forvet değil, elbette Suarez kalitesinde de değil fakat Liverpool için doğru tercih bana göre. Remy önce QPR'de, sonra Newcastle'da neler yapabileceğini gösterdi. Bir tık daha ileri gidebilmek için doğru adres bence.

Bu arada Bojan Krkic Stoke City'de. Sözleşme 4 yıllık.

Facx
22.Temmuz.2014, 22:16
forvette zaten sturridge oynuyo suarez sturridge varken daha çok ikinci forvet oynuyodu zaten çokta abartmaya gerek yok markovic - sturridge - sterling şeklinde oynucaklar sanırım

himone
23.Temmuz.2014, 00:32
Ben Lallana diyorum, Markovic'den daha iyi bir oyuncu takıma da çok iyi katkı verecektir. Asıl sorun stoper ve sol bek, bu 2 pozisyona kesinlikle takviye şart.

Facx
23.Temmuz.2014, 01:17
Ben Lallana diyorum, Markovic'den daha iyi bir oyuncu takıma da çok iyi katkı verecektir. Asıl sorun stoper ve sol bek, bu 2 pozisyona kesinlikle takviye şart.

lallana tamamen aklımdan çıkmış :D

Leonadias
23.Temmuz.2014, 12:55
Bojan Krkic'ten Stoke City'ye 4 yıllık imza!

http://static.goal.com/386000/386013_heroa.jpg

Premier Lig ekiplerinden Stoke City, Bojan Krkic'i kadrosuna katarak bombayı patlattı.

Stoke City, Barcelona'nın 23 yaşındaki genç golcüsü Bojan Krkic ile 4 senelik sözleşme imzaladığını duyurdu.

Bonservisi elinde olan İspanyol golcü, Çömlekçi'lere imzayı atarak Mame Biram Diouf, Steve Sidwell, Phill Bardsley ve Dionatan Teixeira'dan sonraki 5. transfer oldu.

Bu sabah taraflar el sıkışırken, genç yıldız yarın Almanya'ya uçarak takım arkadaşlarının bulunduğu kampa dahil olacak.

Barça altyapısının yetiştirdiği golcülerden biri olan Krkic, eski takım arkadaşı La Masia'dan Marc Muniesa ile tekrar aynı çatı altında buluştu.

Stoke City Kulübü Yöneticisi Tony Scholes, "Henüz 23 yaşındaki yetenekli ve geleceği parlak bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Leonadias
23.Temmuz.2014, 12:59
Cuadrado yarışına ManU da katıldı!

http://static.goal.com/432200/432245_thumb.jpg

Son günlerde adı sıkça Barcelona ile anılan Juan Cuadrado için Manchester United da Fiorentina'ya 30 milyon avroluk bir teklif yaptı.

Remy Liverpool'a geliyor

http://static.goal.com/434800/434841_thumb.jpg

Bir süredir Liverpool ile görüşme halinde olan Loic Remy, transferinin gerçekleşmesi için Boston'da sağlık kontrollerinden geçecek. Liverpool'un bu transfer için 10 milyon avro ödemesi bekleniyor.

Kaynak: Metro

Liverpool Manquillo'yu kiralıyor

http://static.goal.com/434400/434480_thumb.jpg

Transferin hareketli ekiplerinden olan Liverpool, Atletico Madrid forması giyen savunma oyuncusunu satın alma opsiyonuyla beraber kiralamak üzere.

Kaynak: The Guardian

QPR'da Saviola sesleri

http://static.goal.com/349300/349351_thumb.jpg

Daha önceden Rio Ferdinand'ı kadrosuna katan QPR, Javier Saviola ile de temaslara başladı.

Kaynak: Goal.com

Leonadias
23.Temmuz.2014, 14:52
"Transfer rekoru kırmaya hazırız"

http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/519/vangaal3_G9D60.jpg

Manchester United yönetimi, yeni menajer Louis van Gaal'e açık çek verdi. Yönetim kurulu başkan yardımcısı Ed Woodward, van Gaal'in talebi halinde transfer rekoru kırmaya hazır olduklarını söyledi.

Manchester United geçen sezonki hayal kırıklığını geride bırakmaya çalışıyor. Bu yolda takımın başına Louis van Gaal'i getiren yönetim transfer için de kesenin ağzını sonuna dek açtı.

Yönetim kurulu başkan yardımcısı Ed Woodward'a, van Gaal'in ne kadar transfer bütçesi olduğu soruldu. Woodward'ın bu soruya yanıtı, "Belirli bir bütçe yok. Van Gaal hangi oyuncuyu isterse istesin almaya hazırız. Kendisine de istediği oyuncuyu transfer edebilmesi için gerekirse rekor kırmaya hazır olduğumuzu söyledik" dedi.

Woodward'ın, Gareth Bale'e ait en pahalı oyuncu rekorunu kırabilecekleri kadar iddialı açıklamalar yapması üzerine gözler van Gaal'e çevrildi. Hollandalı menajer şu ana kadar solbek Luke Shaw ve İspanyol orta saha oyuncusu Ander Herrera transferlerine onay verdi.

Bu 2 oyuncu için United'ın kasasından 56,5 milyon sterlin çıktı. Van Gaal, transfer yapmadan önce oyuncularını tanımak istediğini söylemişti. Hollandalı menajerin transfer penceresi kapanmadan önce savunmasını ve orta sahasını takviye etmesine kesin gözle bakılıyor.

Bu süreçte birçok oyuncunun da Manchester United ile yollarının ayrılması bekleniyor.

Leonadias
24.Temmuz.2014, 17:19
Tottenham'dan Depay'e 15 milyon avro!

http://static.goal.com/436800/436827_thumb.jpg

Tottenham Hotspur, Memphis Depay için 15 milyon avroluk bir teklifte bulundu. Eindhoven ekibi ise 20 milyon avrodan aşağıya inmeyi düşünmüyor.

Arsenal, Cazorla'nın fiyatını belirledi

http://static.goal.com/388600/388687_thumb.jpg

Arsenal, Atletico Madrid'e Santi Cazorla'nın transferi için 15 milyon sterlinlik bir rakam belirledi. Diego Simeone'nin İspanyol yıldızı Madrid'e getirmek için bu fiyatı gözden çıkarması bekleniyor.

Arsenal Khedira & Bender'den vazgeçti

http://static.goal.com/436000/436073_thumb.jpg

Arsenal Sami Khedira ve Lars Bender'in transferlerinden vazgeçti. Wenger yeni sezonda Wilshere'a güvenmeyi tercih etti.

Eto'o QPR ile görüşme odasında

http://static.goal.com/430700/430783_thumb.jpg

Harry Redknapp, Chelsea ile sözleşmesi sona eren Samuel Eto'o'yu kadrosuna katmak istiyor.

Newcastle'dan Isla hamlesi

http://static.goal.com/437500/437557_thumb.jpg

Newcastle, Şilili yıldız Mauricio Isla için 8 milyon sterlini gözden çıkardı. Alan Pardew'in ekibi, Liverpool ve Arsenal ile kıyasıya bir rekabet içerisinde bulunuyor.

Milner'ın City'den ayrılmaya niyeti yok

http://static.goal.com/436800/436831_thumb.jpg

James Milner, Manchester City'de kalmak istiyor. İlk 11'e gözünü diken milli futbolcu, sözleşmesinin son senesine girdi.

Kaynak: The Guardian

Sunderland, Campbell'i kiralamayı düşünüyor

http://static.goal.com/423700/423793_thumb.jpg

Sunderland, Arsenal'in genç golcüsü Joel Campbell'i kiralama methodunu deneyecek. Borini'nin Liverpool'a transferi sartıkça Premier Lig ekibi başka seçeneklere yöneliyor.

nerazzuri
25.Temmuz.2014, 14:11
City, Eliaquim Mangala'yı sonunda transfer etti. 32mPound.

anil luque
25.Temmuz.2014, 15:03
Porto servetine servet katmaya devam ediyor yani.

Leonadias
25.Temmuz.2014, 16:34
ManU'da hedef Depay

http://static.goal.com/436800/436827_thumb.jpg
Manchester United, Hollanda Milli Takımı'nda muthiş bir performans gösteren Memphis Depay'ı PSV'den kiralamayı hedefliyor.

Kaynak: Metro

Holtby Leicester'a kiralanıyor

http://static.goal.com/364400/364445_thumb.jpg

Leicester City, Tottenham'ın orta saha oyuncusu Lewis Holtby'i kiralık olarak kadrosuna katmak üzere.

Casillas Arsenal ile anlaştı

http://static.goal.com/426300/426344_thumb.jpg

İspanyol eldiven, Londra kulübünün as kaleci olması teklifini reddemeyerek Arsenal ile anlaştı.

nerazzuri
25.Temmuz.2014, 20:00
Dejan Lovren, Liverpool'da. 20mPound.

S'oton muazzam para kazandı bu yaz.

nerazzuri
25.Temmuz.2014, 20:08
https://pbs.twimg.com/media/BtZufrICcAIEhst.jpg

deMarcos
25.Temmuz.2014, 20:18
Manchester United'ın Arda'yı kadrosuna katmak için Atletico Madrid ile görüşmelere başladığı söyleniyor. Van Gaal, Arda'yı çok iyi kullanır. Zaten bu yaz ManU istediği her oyuncuyu alır. Yönetim Gaal'a sınırsız bütçe vermiş.

Leonadias
26.Temmuz.2014, 15:36
Liverpool'da büyük şok! 6 hafta yok

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un sezon öncesi Southampton'dan transfer ettiği Adam Lallana, sakatlığı nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

http://i3.medyaspor.com/news/large/2014/07/liverpool-da-buyuk-sok-6-hafta-yok-25735.jpg

Kulüpten yapılan açıklamada, takımın ABD'deki kampında antrenman sırasında dizinden sakatlanan 26 yaşındaki futbolcunun yaklaşık 6 hafta oynayamayacağı ve sezon açılışını kaçıracağı bildirildi.

"Kırmızılar"ın 25 milyon sterline Southampton'dan transfer ettiği Lallana, İngiltere Milli Takımı'nın 2014 FIFA Dünya Kupası kadrosunda da yer alıyordu.

Liverpool sezonun ilk maçında, 17 Ağustos'ta Southampton'ı konuk edecek.

Mamadou
27.Temmuz.2014, 12:30
Diego Costa ve Fernando Torres varken Drogba'nın gereği yok. Mourinho çift forvet oynatacak değil sonuçta.

davidvilla
27.Temmuz.2014, 14:53
Diego Costa ve Fernando Torres varken Drogba'nın gereği yok. Mourinho çift forvet oynatacak değil sonuçta.
Drogba'nin transferi pek taktiksel degil daha cok duygusal. Gercek anlamda :)

A.FaruK
27.Temmuz.2014, 17:22
Bizim arkadaş işi biraz abartmış :n:

https://twitter.com/Serdarowen/status/323098525669937153

Leonadias
27.Temmuz.2014, 18:13
Liverpool, sağlık kontrolünden geçemeyen Loic Remy'nin transferinden vazgeçti.

Leonadias
28.Temmuz.2014, 02:14
Liverpool imzayı duyurdu!

http://static.goal.com/437000/437089_heroa.jpg

Liverpool, Southampton'dan Dejan Lovren'i renklerine bağladığını resmi olarak duyurdu.

Bir süredir defans bölgesine takviye yapmak isteyen Liverpool, Southampton forması giyen Hırvat oyuncu Dejan Lovren'i transfer ettiğini resmen duyurdu. Liverpool, daha önce Rickie Lambert ve orta saha oyuncusu Adem Lallana'yı da transfer etmişti. Liverpool'un transferi 24 milyon avroya tamamladığı konuşulurken, kulüp oyuncu ile kaç yıllık sözleşme yaptığını da henüz açıklamadı.

İmzasının ardından konuşan Lovren, "Bir rüya gerçek oldu ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Milyonlarca destekçimiz olduğunu biliyorum ve başlamak için sabırsızım." dedi.

Lovren, geçen sezon Anfield'da oynanan maçın ardından kendisine 'bir gün burada oynayacaksın' dediğini de hatırlattı ve hedefine ulaştığını sözlerine ekledi.

Southampton'a Lyon'dan gelen Lovren, geçen sezon 32 maçta oynamıştı.

A.FaruK
28.Temmuz.2014, 12:58
Lovren'i Aykut Hoca istiyordu bizde acaba iş yaparmı diye muhabbet çeviriyorduk. Nereden nereye var arkadaş ya.

Namzet
28.Temmuz.2014, 16:05
İşte Arsenalli Ospina..

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10580100_10152385994782713_4585514048740202872_n.j pg

Leonadias
28.Temmuz.2014, 19:12
Arsenal, Southampton'lı oyuncu Calum Chambers ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

https://pbs.twimg.com/media/Bto0-QbIIAAwdc0.jpg

Leonadias
28.Temmuz.2014, 19:19
Manchester United'ın savunma oyuncusu Rafael, kasığında oluşan sakatlanmanın tedavisi için İngiltereye döndü.

https://pbs.twimg.com/media/BtnnHSuCEAAN3yW.png

Namzet
28.Temmuz.2014, 19:24
Jenkinson büyük ihtimalle satılacak bu transferden sonra

Leonadias
28.Temmuz.2014, 19:35
Jenkinson büyük ihtimalle satılacak bu transferden sonra

Southampton'da adam kalmadı (cc) , ne pazarladılar ha :icon_biggrin:

E.Cartman
28.Temmuz.2014, 19:42
Southampton'da adam kalmadı (cc) , ne pazarladılar ha :icon_biggrin:

Takımın yarısı wonderkid olunca :zuhaha

Kaka Leite
28.Temmuz.2014, 21:27
Takımın yarısı wonderkid olunca :zuhaha
Katılıyorum ki bu takımın altyapı geçmişi de inanılmaz.

Chamberlain, Walcott ve en önemlisi de Bale de bu altyapının ürünü. James Ward-Prowse'den de çok iyi para kazanacaklarına inanıyorum..

omersal
28.Temmuz.2014, 21:31
http://www.sporx.com/futbol/dunya/ingiltere/120-milyon-kazandilar-hala-satiyorlar-SXHBQ397761SXQ

Ada'da Chelsea ve Arsenal dışındaki her takım akıl almaz paralar ödüyor ve bu da So'ton gibi takımların işine geliyor :) Shaw'a verilen para normal bence de Liverpool'un bu oyunculara bu kadar vermesine anlam veremedim açıkçası

Leonadias
28.Temmuz.2014, 22:02
Hepsinin wonderkid olduğunu biliyordukta bir sezon da hepsinden vazgeçeceklerini şahsen ben beklemiyordum. Transfer sezonunda da pek etkin rol oynamadılar alış olarak :D alttan yenileri mi geliyor baksana 2si daha gidiyor :)

mpaker66
28.Temmuz.2014, 22:37
yalnız southampton acaba küme mi düşmek istiyor kimse kalmadı. Jay rodriguez'de gidicek diyorlar.

Leonadias
28.Temmuz.2014, 23:31
yalnız southampton acaba küme mi düşmek istiyor kimse kalmadı. Jay rodriguez'de gidicek diyorlar.

Keşke sadece Jay Rodriguez olsa (: Schneiderlin ismini de okutmayı planlıyorlar.

Satılanlar:

Rickie Lambert - Liverpool - 5,50 milyon €
Calum Chambers - Arsenal - 20,23 milyon €
Dejan Lovren - Liverpool - 25,30 milyon €
Adam Lallana - Liverpool - 31,00 milyon €
Luke Shaw - Manchester United - 37,50 milyon €

Toplam: 119,53 milyon €

Alınanlar:

Graziano Pellè - Feyenoord - 10,00 milyon €
Dusan Tadic - FC Twente - 13,00 milyon €

Leonadias
28.Temmuz.2014, 23:32
Everton'dan orta sahaya takviye

http://static.goal.com/432900/432956_heroa.jpg

Everton 21 yaşındaki oyuncuyu 5 milyon avro karşılığında renklerine bağladı.

Everton, 5 milyon avro karşılığında Ferencvaros'tan orta saha oyuncusu Muhamed Besic'i transfer etti. Genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Bosna Hersek forması ile Dünya Kupası'nda da görev yapan 21 yaşındaki oyuncunun transferi ile ilgili olarak konuşan Everton Menajeri Robeto Martinez, "Muhamed, genç bir oyuncu. Son iki sezonda kendisini çok geliştirdi. Dünya Kupası'ndaki performansı ile de dinamikliği ve teknik kapasitesi ile orta sahada ne kadar başarılı olduğunu gösterdi. Bize güö katacağını ve takımımızın önemli bir parçası olacağını düşünüyorum." dedi.

Everton bu yaz daha önce de Gareth Barry ile sözleşme imzalamıştı.

Facx
29.Temmuz.2014, 00:01
tadic te iyi transfer şimdi

nerazzuri
29.Temmuz.2014, 20:04
https://pbs.twimg.com/media/BtuTpzWCYAES7gq.jpg

Origi, Liverpool'da.

Leonadias
30.Temmuz.2014, 16:31
Bu yaz 5 oyuncusunu satan Southampton'ın başkanı Krueger "Jay Rodriguez ve Morgan Schneiderlin satılmayacak" dedi.

https://pbs.twimg.com/media/Btxh4h-CEAI50sQ.png

Ohh bee :icon_biggrin:

nerazzuri
30.Temmuz.2014, 17:16
İkisi de en geç 1 hafta içinde Tottenham'ın yolunu tutar. :)

Bu arada Romelu Lukaku, Everton ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Leonadias
31.Temmuz.2014, 04:15
Southampton, Chelsea'nin sol bek oyuncusu Bertrand'ı 1 yıllığına kiraladı.

http://pbs.twimg.com/media/Bt0cCThIgAA9ruB.png:medium

Leonadias
01.Ağustos.2014, 00:47
http://static.goal.com/386800/386884_heroa.jpg

Jose Mourinho, Chelsea'deki geleceği tartışma konusu olan İspanyol golcüsü hakkında net konuştu.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, bazı yabancı uyruklı oyuncularla yollarını ayırmaya ihtiyaçları olmasına rağmen Fernando Torres'i takımda tutmak istiyor.

Premier Lig'de her takımın belirlemesi gereken 25 kişilik kadroda 17'den fazla yabancı oyuncu bulunmaması gerekirken, Diego Costa, Didier Drogba, Cesc Fabregas ve Filipe Luis transferleriyle Chelsea'de bu sayı 18'e çıkmış durumda.

Sky Sports'a açıklamalarda bulunan Mourinho, "Kadromuzda üç tane forvet bulunması gerekiyor ve bizde de üç tane var. Torres de bu isimlerden birisi. İyi bir kadromuz var. İdeal kadromuz, bu 18 yabancı oyuncuyu da içermeli ancak ortada bir kural var. Buna uymak zorunda kalacağız." dedi.

Gelecekte daha fazla İngiliz uyruklu futbolcuya ihtiyaç duyacaklarını da belirten Portekizli teknik adam, "Şu an liste dışında kalacak olan oyuncunun kararını vermeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Torres'in adı son dönemlerde eski takımı Atletico Madrid ile anılsa da, İspanyol kulübünün başkanı Enrique Cerezo bu iddiaları yalanlamıştı.

Leonadias
01.Ağustos.2014, 21:00
West Ham, Arsenal'den Jenkinson'ı kiraladı.

https://pbs.twimg.com/media/Bt7jTyEIEAEdz8e.jpg

Leonadias
01.Ağustos.2014, 22:19
Fulham, Bulgar defans Nikolay Bodurov'u 3 yıllığına kadrosuna kattı.

https://pbs.twimg.com/media/Bt-C5PNIMAEFkN4.jpg

5267
02.Ağustos.2014, 00:56
Habere göre Frank Lampard 6 aylığına Manchester City'e kiralanmış.Yada öyle sanıyorum.

http://www.thescore.com/mls/news/547354

playeray
02.Ağustos.2014, 05:23
Evet New York City'nin sahibi Man City'nin de sahibi "kardeş kulübe gönder" gibi bi şey yapmışlar

Leonadias
02.Ağustos.2014, 17:16
Eric Dier Tottenham flörtü resmiyete döküldü.Bonservis 4M £ sözleşme 5 yıllık.

http://www.tottenhamhotspur.com/uploadedImages/Shared_Assets/Images/News_images/SEASON_14-15/All_players/First_team/Eric_Dier/eric_dier_730.jpg?n=8394&targetTypeID=HighResNewsImage

Leonadias
02.Ağustos.2014, 18:25
Juventus CEO'su Beppe Marotta: Mauricio Isla'yı bir yıllığına QPR'a kiralama konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya vardık.

Leonadias
03.Ağustos.2014, 16:40
Newcastle United, Shakhtar Donetsk hücum oyuncusu Ferreyra'yı 1 yıllığına kiraladı.

https://pbs.twimg.com/media/BuHUN3NIUAAeKha.png

Leonadias
03.Ağustos.2014, 16:41
Manchester City, New York City'den Frank Lampard ile 6 aylık sözleşme imzaladı

https://pbs.twimg.com/media/BuGsinECMAAlwDz.jpg

SAİT71
04.Ağustos.2014, 16:03
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-transfer-rumours-reds-3985633

Mirror Arda için United'in Kagawa'yı kullanacağını yazmış.

eng1n
05.Ağustos.2014, 00:51
https://pbs.twimg.com/media/BuOMoqaIgAI-Y3B.jpg:large

M City vs M City
Javi Garcia, Micah Richards , Rodwell, Guidetti de var daha

jevox06
05.Ağustos.2014, 00:55
Yedek kadromuzla çıksak lige gene şampiyon oluruz bee :icon_cool::icon_cool:

SAİT71
05.Ağustos.2014, 01:15
Şu kadrodan birini ver, Avrupa'da UEFA'yı Türkiye'de tüm kupaları alsın :n:

Leonadias
05.Ağustos.2014, 08:54
Liverpool,A.Madrid forması giyen Javier Manquillo'yu 2 yıllığına kiraladı.Futbolcu bu hafta içi sağlık kontrolünden geçecek

http://www.solofutbol.cl/Imagenes/Albunes%20de%20futbol/Equipos/atletico%20madrid/atletico%20madrid%202013%20-%202014/MANQUILLO.png

Leonadias
05.Ağustos.2014, 09:00
Sunderland, Manchester City'den Jack Rodwell ile 5 yıllık anlaşma sağladı.

https://pbs.twimg.com/media/BuRv8u4IIAA-Dj6.jpg

Leonadias
05.Ağustos.2014, 18:47
Manchester United, FK Vojvodina’nın 17 yaşındaki kalecisi Vanja Milinkovic ile sözleşme imzaladı.

https://pbs.twimg.com/media/BuSE3hOCQAANgGw.png

Leonadias
06.Ağustos.2014, 18:48
Webb artık teknik direktör!

İngiltere’nin en önemli hakemlerinden Howard Webb, 25 yıl sonra düdüğünü astı. Webb, İngiltere’de Profesyonel Maç Hakemleri Birliği’nde (PGMOL) teknik direktör olarak çalışacak

http://www.3puan.com/images/uploads/webb.jpg

İngiltere’nin önde gelen hakemlerinden Howard Webb emekli oldu. 25 yıllık hakemlik kariyerini noktalayan Webb, Profesyonel Maç Hakemler Birliği’nin (PGMOL) yeni teknik direktörü oldu.

Webb hakemlerin saha içi performanslarını değerlendirecek, bu alanda standartları belirleyecek, antrenman programlarını oluşturacak, en alttan en üst kategoriye kadar kademeleri ve terfi sistemlerini belirleyecek. Webb, hakemlik hakkında bilgi veren ve eğiten yüz olarak vitrinde bulunacak. Beyin takımına katıldığı PGMOL Genel Müdürü Mike Riley’e doğrudan rapor verecek.

“DENEYİMLERİMİ PAYLAŞMA ZAMANI”

Webb, kararı hakkında Premier League’in internet sitesine yaptığı açıklamada “Kariyerimde yeni bir sayfa açarken çok heyecanlıyım. Yıllarca Premier League maçlarını en iyi koltuktan takip ettim. 9 UEFA-FIFA turnuvasında yer aldım. Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası finali yönettim. Hakemlik bana çok şey verdi. Şimdi oyunun içinde kalıp bilgilerimi, deneyimlerimi paylaşma zamanı” dedi.
1989’da hakemliğe başlayan Webb, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası’nda ikişer kez görev aldı. 2010’da aynı yıl hem Şampiyonlar Ligi hem de Dünya Kupası finalini yöneten ilk hakem oldu.

GeNç KaRTaL
07.Ağustos.2014, 03:42
Teknik direktör diyince bildiğin kulüp yönetecek sanıyorsun başlığı okuyunca ama hakemlere hocalık yapacakmış.Diğer türlü olsa baya ilginç olurdu doğrusu.

Leonadias
07.Ağustos.2014, 17:47
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Manchester United'ın Belçikalı savunmacı Thomas Vermaelen için teklifte bulunduğunu doğruladı.

Leonadias
09.Ağustos.2014, 13:57
Aly Cissokho Aston Villa'da

https://pbs.twimg.com/media/BuleXEVIIAACbR0.jpg

Leonadias
10.Ağustos.2014, 13:58
Southampton, kaleci Fraser Forster'ı 10 milyon Pound'a transfer etti. Sözleşme ise 4 yıllık

https://pbs.twimg.com/media/BuoDpTyIUAAGLCk.jpg

mustangshelby
10.Ağustos.2014, 19:28
İNGİLTERE: FA Community Shield
Arsenal 3 : 0 Man.City.

Beşiktaş'tan Edin Terzic maçtan döndükten sonra Bilic'e "Abi UEFA iyidir ya" derse şaşırmayın :)

Fearless Coward
10.Ağustos.2014, 19:36
Arsenal çok can yakacak gibi bu sezon.

Namzet
10.Ağustos.2014, 19:55
City'i 3-0 yenerek şampiyonlukla başladık:) Sağlam geliyoruz

SAİT71
10.Ağustos.2014, 19:59
Arsenal çok iyi bir takım kurmuş :)

jevox06
10.Ağustos.2014, 20:15
Olur böyle şeyler yaa. Çok şeyapmayın :n::n:

Kötü yenildik cidden. Takım top oynamadı hiç :( Ama bu maç lig için kesinlikle gösterge falan değil. Zaten neredeyse yedek kadroyla maça çıktık. Büyük bir turnuvadan çıktık. Oyuncular yorgundu. Bu mağlubiyet kimseyi yanıltmasın hala şampiyonluğun en güçlü adayıyız. :icon_cool::icon_cool:

playeray
10.Ağustos.2014, 20:15
Bu maç hiçbir şey ifade etmiyor. City'nin savunma hattına bakmanız yeterli.

Leonadias
11.Ağustos.2014, 17:22
Eliaquim
Mangala resmen Manchester City'de. Mangala bu sezon 20 numaralı formayı giyecek.

https://pbs.twimg.com/media/BuwTC4bIQAEN_kL.jpg

Leonadias
11.Ağustos.2014, 19:41
Anton Ferdinand Reading'de

https://pbs.twimg.com/media/BuxFW7cIAAAJ8L0.jpg

Leonadias
11.Ağustos.2014, 19:50
Southampton, Steaua Bükreş forması giyen defans oyuncusu Florin Gardos ile anlaşma sağladı.

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Florin+Gardos+Netherlands+v+Romania+lW4n-dyqvlEl.jpg

Leonadias
11.Ağustos.2014, 20:05
Marathonbet şirketi 2 yıl süreyle Tottenham kulübüne sponsor oldu.

Leonadias
12.Ağustos.2014, 15:23
David Silva, Manchester City ile olan sözleşmesini 2019 yılına kadar uzattı.

https://pbs.twimg.com/media/Bu1XPHtCMAAleJe.jpg

Kaka Leite
12.Ağustos.2014, 23:48
https://vine.co/v/MYOdjMl1Qaa

Herrera'dan şık hareket.

Leonadias
13.Ağustos.2014, 11:56
Manchester United patronu Louis van Gaal, takımın yeni kaptanını Wayne Rooney olarak belirledi.

Leonadias
13.Ağustos.2014, 13:17
Liverpool, sol bek Alberto Moreno'nun transferi için Sevilla ile anlaştı

https://pbs.twimg.com/media/Bu6GQdGIQAE_ZqI.jpg

Leonadias
13.Ağustos.2014, 15:40
Everton, Chelsea'nin 22 yaşındaki Ganalı sağ kanat oyuncusu Christian Atsu ile kiralık anlaşmaya vardı

http://static.bongdaplus.vn/Assets/Media/2013/09/01/8//christian-atsu2.jpg

Leonadias
13.Ağustos.2014, 21:01
Manchester City, Kompany ile olan sözleşmesini 5 yıl daha uzattı. Kompany 2019'a kadar City'de.

https://pbs.twimg.com/media/Bu7jL9QIQAIPw1J.jpg

Leonadias
13.Ağustos.2014, 21:04
Premier League'in 22 yılı

https://pbs.twimg.com/media/Bu7cSTgIQAAahwp.jpg

Leonadias
13.Ağustos.2014, 21:08
Dünyanın ilk engelli antrenörü olan Sohail Rehman, Manchester United'ın altyapısındaki futbolcuları çalıştıracak.

https://pbs.twimg.com/media/Bu6-_ecIAAA-6u_.jpg

Leonadias
14.Ağustos.2014, 09:06
Tottenham imzayı attırdı

http://static.goal.com/394800/394816_heroa.jpg

Tottenham, ABD'li oyuncu DeAndre Yedlin'i transfer etti.

Tottenham, MLS'te Seattle Sounders forması giyen DeAndre Yedlin transferini tamamladığını duyurdu.

İngiliz kulübü, Yedlin ile 4 yıllık sözleşme imzaladı ancak genç sağ bek kiralık olarak bir sezon daha Seattle forması giydikten sonra Tottenham'a geri dönecek.

1993 doğumlu Yedlin, 2014 Dünya Kupası'nda ABD kadrosuna yer almıştı

Leonadias
14.Ağustos.2014, 20:23
Southampton, Hull City'den Shane Long'u 12 milyon pound karşılığında kadrosuna kattı

http://mdcdn.sporx.com/img/3/2014/long-5555.jpg

Leonadias
14.Ağustos.2014, 20:54
Liverpool'dan Martin Kelly, Crystal Palace'a transfer oldu

https://pbs.twimg.com/media/BvA3C-kIMAAIGtF.jpg

Leonadias
14.Ağustos.2014, 21:07
Southampton , Steaua'dan stoper Gardos'u 6,8M€'ya transfer etti.

https://pbs.twimg.com/media/BvA5nzHCQAArFp3.png:large

Leonadias
15.Ağustos.2014, 01:26
West Ham United, Diafro Sakho ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.Bonservis 4.5M £

http://www.tayfahaber.com/d/news/15775.jpg

Leonadias
15.Ağustos.2014, 20:07
Carlos Sánchez 4 yıllığına Aston Villa'da

https://pbs.twimg.com/media/BvFz7ZaIgAAXorN.jpg

jevox06
16.Ağustos.2014, 00:15
Dünyanın en iyi ligi yarın başlıyor !

Herkes hazır mı ?

Sıralama ili ilgili tahminim ;

1. Manchester City
2. Man Utd
3. Chelsea
4. Arsenal (Başka ne olabilirdi ki :n::n:)
5. Liverpool
6. Tottenham

eng1n
16.Ağustos.2014, 02:11
Premier lig den her hafta 2 maç TV8 deymiş. ACUN ABİ ÇOK SEVİYORUZ ABİ SENİ ABİ.

HD yayınada geçsinler artık olmaz böyle

mayfaka
16.Ağustos.2014, 02:31
Manchester United haftalar öncesinden şampiyon olucak bence

Fearless Coward
16.Ağustos.2014, 02:44
Bu sezon ilk 2 ManU ile Arsenal'in olacaktır bence. Arsenal'in şanssızlıkları tutacaktır o yüzden şampiyon olarak ManU'yu daha yakın görüyorum ben Avrupa derdi de yok mis. Bu arada Acun reis Newcastle - City maçını veriyor Pazar günü.

E.Cartman
16.Ağustos.2014, 03:31
Chelsea'yi unutmayın beyler, çok acayip takım oldular bu ayrıca forvetleri gol de atabiliyor artık :zuhaha Chelsea'yle Man.Utd ilk 2'yi kapatır sıralamanın kalanı ise pek tahmin edilebilir düzeyde değil bence.

Leonadias
16.Ağustos.2014, 03:33
Onu bunu bırakın da City affetmez bu sene Pellegrini reisin oyunu oturdu çok beğeniyorum sistemini rotasyonuda en iyi takım

Dave S Mustaine
16.Ağustos.2014, 13:21
City, Chelsea ve Liverpool her türlü ilk 3 te olacaklardır bence.

Leonadias
16.Ağustos.2014, 16:12
Stoke City, Victor Moses'i kiraladığını açıkladı.

https://pbs.twimg.com/media/BvKScfcIEAIqKh8.jpg

jevox06
16.Ağustos.2014, 16:20
Van Gaal sezonu gol yiyerek açtı.

ManUtd 0 - 1 Swensea

Leonadias
16.Ağustos.2014, 16:21
Premier Lig'de sezonun ilk golü Swanseali Ki'den geldi!

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/BE494AD8DF1112400793719492608_28dcc93d2fb.2.1.1085 8833247524705966.mp4?versionId=8dOpsOgI01mjnDJT_XI _B4MTjU45Zygk

Leonadias
16.Ağustos.2014, 16:58
GOL! Rooney (53') Manchester United 1-1

E.Cartman
16.Ağustos.2014, 17:57
United kaldığı yerden devam ediyor, yine yenildiler :n::n: West Ham'lılar şu an o meşhur Bubble'lı marşlarını söylediler Tottenham maçı başlarken. Ulan çok güzel marş ya her seferinde eşlik ediyorum :D

E.Cartman
16.Ağustos.2014, 18:31
Tottenham 10 kişi kaldı, West Ham penaltı kaçırdı, olaylar olaylar :D

semih99999
16.Ağustos.2014, 19:05
şu c.cole uyuz oluyorum yedeklerde zarate ve e.valencia gibi yetenekli adamlar var alsana birini yok illa kalas bi koyacak ileri :D

E.Cartman
16.Ağustos.2014, 19:46
Noble ve Downing harikalar yaratıyor West Ham'da inanılmaz oynuyorlar.

semih99999
16.Ağustos.2014, 19:55
Noble ve Downing harikalar yaratıyor West Ham'da inanılmaz oynuyorlar.

zaten onlar dışında da oynayan yoktu abi :D
eric dier uzatmada attı golü o degil bu adam stoper degilmiydi reyizi fifa 2014 te alıyoduk baya sag bek oynadı burda
neyse arsenal maçı var artık orda yüzümüz gülsün bari

E.Cartman
16.Ağustos.2014, 20:07
zaten onlar dışında da oynayan yoktu abi :D
eric dier uzatmada attı golü o degil bu adam stoper degilmiydi reyizi fifa 2014 te alıyoduk baya sag bek oynadı burda
neyse arsenal maçı var artık orda yüzümüz gülsün bari
Zaten onlar dışında 2 kişi daha az iş yapsaydı farklı olurdu maç. Dier stoper oynuyordu zaten Naughton atılınca beke geçti maçın sonunda da Adebayor'un yerinde belirdi Adebayor gibi attı :zuhaha

Seçkinn
16.Ağustos.2014, 21:01
Henüz çok erken ama Brendan Rodgers'ın söylediği gibi ilk sezon bu ligde şampiyonluk zor. Manu bugün uyarıyı daha ciddi şekilde aldı sanıyorum.

Namzet
16.Ağustos.2014, 22:33
Eyvah 1-1 bitiyor derken Ramsey çıktı sahneye ve kazandık :)

semih99999
16.Ağustos.2014, 23:08
o degil tehlikenin farkındamısınız ? ramsey attı golu uzatmada sıgınaklara kaçın şimdiden :n:

Leonadias
17.Ağustos.2014, 12:40
QPR, Norwich City'nin Hollandalı orta saha oyuncusu Leroy Fer için 8 milyon Pound'a anlaşma sağladı.

http://eplindex.com/wp-content/uploads/2014/07/fertoqpr.png

mpaker66
17.Ağustos.2014, 15:55
Liverpool 11'i Mignolet, Manquillo, Johnson, Skrtel, Lovren, Gerrard, Lucas, Henderson, Coutinho, Sterling, Sturridge.

Malesef kadro güçlenmesi gerekirken zayıfladı.
Suarez'in yerine Lucas oynuyor ya böyle bir şey olabilir mi? Lucas Liverpool topçusu değilken adam Suarez'in yerine oynuyor. Neyse umarım iyi bi sonuç alırız.

E.Cartman
17.Ağustos.2014, 16:56
Henderson müthiş pas attı, Sterling'de tertemiz bitirdi. L'pool çok güzel bi gol attı gerçekten.

E.Cartman
17.Ağustos.2014, 17:46
Southampton da müthiş gol attı, Tadic'i sene sonu 30-40'tan alıcı bulur böyle devam ederse.

jevox06
17.Ağustos.2014, 18:31
Liverpool kazanmayı haketmedi. Soto eşitliği bulduktan sonra %100 iki tane golü kaçırdı. Liverpool bu futbolla oynamaya devam ederse yarışa giremez.

Leonadias
17.Ağustos.2014, 19:11
Acun abi göstermiyor City maçını sebebini bilen var mı ?

Leonadias
17.Ağustos.2014, 19:13
Olympiakos'un stoperi Kostas Manolas, Arsenal'in sağlık kontrolünden geçti.
Arsenal , Yunan ekibiyle 8 milyon avro karşılığında anlaştı.

http://static.goal.com/337200/337299_heroa.jpg

jevox06
17.Ağustos.2014, 19:38
Newcastle'daki Cabella harika futbol oynamıyor mu ya. Muhteşem yetenekli bir oyuncu bence. Şu ana kadar Newcastle'ın en etkili oyuncusu. Süper yetenekli.

jevox06
17.Ağustos.2014, 19:39
Çok güzel gol attık. Paslar müthişti. Silva attı. 1-0

Falcao9
17.Ağustos.2014, 20:04
Manolas çok iyi bir stoper. Ücreti de çok makul. Arsenal iyi iş çıkarmış.

jevox06
17.Ağustos.2014, 21:05
Ligin ilk maçını 2-0 kazandık. Hem de deplasman da kazanmamız ayrı bir güzel oldu. Son 20 dakika baskı yesek de maçta kontrol bizdeydi. Newcastle'da ki Cabella'yı çok çok beğendim. Muhteşem çevik ve hızlı bir oyuncu. Adam eksiltmesi muhteşem. Karar vermesi biraz daha iyi olsa 1. sınıf bir oyuncu olabilir. Baya beğendim kendisini.

Gollerimizi David Silva ve Agüero attı.

himone
18.Ağustos.2014, 23:48
Chelsea Burnley karşısında ilk yarıyı 3-1 önde kapattı. Costa ve Fabregas takıma çok iyi oturmuş. Sol beke de Filipe Luiz geçtiğinde daha iyi bir takım olacaklar, bu sene bence şampiyonluğun 1 numaralı favorisi Chelsea. Birçok kişi beğeniyor ama ben bu Oscar'a bir türlü ısınamadım, onun yerine Arda çok iyi oturur bu takıma :).

jevox06
18.Ağustos.2014, 23:53
Chelsea Burnley karşısında ilk yarıyı 3-1 önde kapattı. Costa ve Fabregas takıma çok iyi oturmuş. Sol beke de Filipe Luiz geçtiğinde daha iyi bir takım olacaklar, bu sene bence şampiyonluğun 1 numaralı favorisi Chelsea. Birçok kişi beğeniyor ama ben bu Oscar'a bir türlü ısınamadım, onun yerine Arda çok iyi oturur bu takıma :).

Rakip Burnley çok rezil top oynadı şu ana kadar onun için böyle gözüküyor olabilir ama çok iyi de değil Chelsea. Burnley tamamen gömüldü geriye. İleriye de çıkamıyorlar. Chelsea daha çok gol bulabilir ama bu maç lig için iyi değerlendirme değil. Ama mesela City-Newcastle maçı iyi bir değerlendirmeydi. İlk maç,deplasman,rakip güçlü. Ama City maçı rahat kazandı. Bence şu an en net favori lig için City. Kadroda muhteşem bir derinlik. Her oyuncunun yeri dolabiliyor rahatlıkla. Şampiyonluğa oynayan takımların Mayıs'a kadar 50-60 maç yapacağı düşünülürse City çok avantajlı.

himone
19.Ağustos.2014, 00:00
Rakip Burnley çok rezil top oynadı şu ana kadar onun için böyle gözüküyor olabilir ama çok iyi de değil Chelsea. Burnley tamamen gömüldü geriye. İleriye de çıkamıyorlar. Chelsea daha çok gol bulabilir ama bu maç lig için iyi değerlendirme değil. Ama mesela City-Newcastle maçı iyi bir değerlendirmeydi. İlk maç,deplasman,rakip güçlü. Ama City maçı rahat kazandı. Bence şu an en net favori lig için City. Kadroda muhteşem bir derinlik. Her oyuncunun yeri dolabiliyor rahatlıkla. Şampiyonluğa oynayan takımların Mayıs'a kadar 50-60 maç yapacağı düşünülürse City çok avantajlı.

Rakip açısından bakınca tabiki Burnley kıyas olamaz, büyük ihtimalle de ligi son sırada tamamlarlar. Benim düşüncem Zaten lig başlamadan da böyleydi. Chelsea geçen sene kilit açacak oyuncu sayısı çok olmadığı için şampiyon olamadı. Bu sene ise Fabregas ve Costa bu işi fazlasıyla üstlenir. Ayrıca eğer bir yerde maç sayısı artarsa Mourinho'nun takımları her zaman daha avantajlıdır bana göre hepsi inanılmaz fizikli oyuncular.

Ben Chelsea'nin futbolunu beğenmiyorum normalde şampiyon olmalarını da istemem anti Mourinho takımındayım. Üstüne bir de City'nin pozitif futbolu var ama Mourinho yine ne yapıp edip büyük maçları alacaktır ve geçen seneki gibi beklenmeyen puan kayıpları çok yaşanmayacaktır. Sonuçta City geçen sene neyse şimdi de aynı ama Chelsea öyle değil.

Ronaldinho 10
19.Ağustos.2014, 00:12
Fabregas muthis bir asist yapmis..

Leonadias
19.Ağustos.2014, 01:52
http://i.hizliresim.com/PvN7LN.png

http://i.hizliresim.com/gjpP3R.png

burakdinc
19.Ağustos.2014, 03:25
Marcos Rojo, 16 milyon pound karşılığında Manchester United'da.

Leonadias
19.Ağustos.2014, 13:20
Everton, Tottenham forması giyen Alman futbolcu Lewis Holtby için görüşmelere başladı.

zemlinskis
19.Ağustos.2014, 15:24
Barclays Premier League 1.Hafta Panoraması ...

http://zemlinskis.blogspot.com.tr/2014/08/barclays-premier-league-1hafta-panoramas.html

Leonadias
20.Ağustos.2014, 20:49
Edin Dzeko, Manchester City ile olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı.

https://pbs.twimg.com/media/BvfwiA8IYAAN05V.jpg

burakdinc
21.Ağustos.2014, 03:38
QPR, Norwich City'den Leroy Fer'i £9 milyon karşılığında transfer etti.

Fearless Coward
21.Ağustos.2014, 14:26
Balotelli 20 Milyon karşılığında Liverpool'da.

europeanconquer
21.Ağustos.2014, 14:28
İdare eder ancak Suarez'den sonra pehhh,hiç gelmeseymiş de olurmuş.

Kaka Leite
21.Ağustos.2014, 14:33
Net bilgi yok olum lütfen ama sevindirmeyin beni böyle. :icon_biggrin:

byariff
21.Ağustos.2014, 14:35
net bilgi balotelli liverpoolda bence gereksiz bir hamle.

Fearless Coward
21.Ağustos.2014, 15:01
Bence Balo atar Live'de. Bir Suarez olamaz tabi ki orası ayrı. :D

Kaka Leite
21.Ağustos.2014, 15:10
Bence Balo atar Live'de. Bir Suarez olamaz tabi ki orası ayrı. :D
Kaancım kusura bakma da Liverpool da 1 sezonda 10 golü beni de koy bende atarım yani. :icon_biggrin:

Hayır bu adam her maç banko 11 olacak üstüne 10 gol ile sezonu kapatıp başarılı denecek ben ona yanıyorum. Rakip ceza sahasına kova koy bu adamdan daha çok iş yapar bari üstüne vurursun yön falan değiştirir top Balotelli de o da yok.

BaGa TaRKaN
21.Ağustos.2014, 15:20
Olm Sende Adamı İyice Amatör Topçu Yaptın O Kadar da Değil Balo İyidir İyi Her Zaman Kadroda Bulunması Zorunlu Oyunculardan

europeanconquer
21.Ağustos.2014, 15:22
Suarez kimse olamaz zaten,dünyanın en iyi forveti o.

sananes
21.Ağustos.2014, 15:26
Marco Reus alınmalıydı ah ah. Neyse Balotelli'de gaza getirilirse iş yapar. Ön libero lazım ama 1 tane hatta 1'de sol bek.

Kaka Leite
21.Ağustos.2014, 15:32
Olm Sende Adamı İyice Amatör Topçu Yaptın O Kadar da Değil Balo İyidir İyi Her Zaman Kadroda Bulunması Zorunlu Oyunculardan
Ya dede yapma gözünü seveyim Youtube'a yazıyosunuz Balotelli skill çıkıyo sana yanlışlıkla yaptığı hareketler.

Sen aç 90 dakika izle bakayım ne görüyorsun? Balotelli tamamen bir balon ben bunu çok net söylüyorum. Balotelli = Batuhan Karadeniz benim gözümde tek farkı uyrukları.

Leonadias
21.Ağustos.2014, 18:46
https://pbs.twimg.com/media/BvkXYT1CcAAW91B.jpg

himone
21.Ağustos.2014, 19:12
Paralel yapı müdahalesi seziyorum. Aklı başında bir adam neden böyle sorunlu bir adama 20 milyon verir. 3 ay boyunca forvet arayıp Balotelli'ye 20 milyon vermek bana hiç mantıklı gelmiyor. Suarez'den sonra hiç çekilmez bu adam. Bence Liverpool yönetimi isimli birini almak istedi ve alabildikleri tek adam Balotelli oldu. Teknik taktik olarak hiçbir açıklamaya inanmam. Ben bu sene çok umutluydum Liverpool'dan ama artık kaybettim.

jevox06
21.Ağustos.2014, 19:14
Mümküne Liverpool hiç transfer işine girmesin ya :n::n: Bu kadar transferde beceriksiz bir takım daha hayatımda görmedim. O kadar para geldi Suarez gittiler saçma sapan Lambert ve Balotelli'yi aldılar. İkisi bir sezonda toplamda 20 gol atamaz. Ahanda buraya yazıyorum. Sezon bittiğinde de isteyen alıntılasın. Hatta ben alıntılarım aklımda kalırsa. Bu ikisi 20 gol atamaz bir sezonda. Böyle saçma transferler yapmayı nasıl beceriyolar aklım almıyo. Transfer yasağı olsaydı Liverpool'un daha iyi olurdu :n::n:

Fearless Coward
21.Ağustos.2014, 19:24
ManU iyi sonuçlar alırsa Live UEFA'ya anca gider.

mpaker66
21.Ağustos.2014, 20:20
Bir transfer daha yapacak Liverpool.
Bu sezon 140 milyon euro harcadı Liverpool inanabiliyo musunuz. Ama elle tutulur tek oyuncu alınmadı nerdeyse.
Alınaanlardan en iyisi bence Balo. İş yapar.

Sadixx
21.Ağustos.2014, 20:23
Liverpool a bir Arap şart.

burakdinc
22.Ağustos.2014, 14:58
Georgios Samaras, West Bromwich Albion'da.

Leonadias
22.Ağustos.2014, 15:26
Georgios Samaras, West Bromwich Albion'da.

https://pbs.twimg.com/media/Bvov54CIcAAFBjY.jpg

davidvilla
22.Ağustos.2014, 16:40
fowler - bellamy - suarez - balotelli :)

liverpool'un sorunlu ama iş yapan forvet kontenjanı :)

himone
23.Ağustos.2014, 18:01
Chelsea'ye ne kadar kolay fikstür gelmiş, geçen hafta Burnley bu hafta Leichester. Bunun sonu pek hayırlı değil bir yerde patlayacak galiba.

jevox06
23.Ağustos.2014, 18:10
Bu iyi oldu aslında benim için. Bu iki maçta da kolay rakiplerle oynadıkları için zaaflarını göremeyecekler. Ben bu sene Chelsea'nin şampiyonluk şansını %1 görüyorum. Güzel transferler yaptılar ama hiçbişey kazanamayacaklar bu sene de :D

Kaka Leite
23.Ağustos.2014, 19:48
fowler - bellamy - suarez - balotelli :)

liverpool'un sorunlu ama iş yapan forvet kontenjanı :)
Balotelli ile o 3'lüyü bir tutmak imkansız.

Balotelli'nin sorunu yetenek aslında örneğin Suarez hep iyiydi sadece ısırıp duruyor. Balotelli hem isteksiz, hem de psikolojik olarak sakatlık var.

Yetenekli olduğuna inanmıyorum Balotelli'nin. Yetenek kendisini isteksizlikte de belli eder Balotelli de elle tutulur bir şey yok.

himone
23.Ağustos.2014, 20:06
İlk yarı rezil oyundan sonra 2. yarı hareketlenerek maçı adı Chelsea, Costa da yine gol attı. Chelsea maçlarını izledikten sonra FB maçlarından sonra ne hissettiysem onu hissediyorum. "Ben şimdi paramı ve zamanımı buna mı harcadım". Harcanan paraya pak oynanan futbola bak ama bir şekilde maçları kazanıyorlar, benim için hala şampiyonluk favorileri.

Ralph
23.Ağustos.2014, 20:50
Everton attı 1-0 önde Arsenal'e karşı. Yenilselerde moralsiz çıksalar bizim maça.

Namzet
23.Ağustos.2014, 21:22
2-0... Yenilecez heralde :(

mayfaka
23.Ağustos.2014, 22:20
Girouuudd 2-2 oldu 89'da

Kryptonite
23.Ağustos.2014, 22:54
Bu Evertonun hocası Martinez takımı şaha kaldıracak bu sene görünüş öyle :)

Namzet
23.Ağustos.2014, 22:57
Oh be 1 puan aldık bari:D

himone
23.Ağustos.2014, 23:22
Mesut bidiğin Baroni gibi oynadı. İnşallah Beşiktaş maçında da oynar. Arsenal bu sene yine 4. Olur, her sezon olduğu gibi.

Ronaldinho 10
24.Ağustos.2014, 01:59
Chelsea'de Ivanovic'i begendim bugun :)

Leonadias
24.Ağustos.2014, 14:19
Premier Lig'in en yüksek bonservis ödenen oyuncular listesi

https://pbs.twimg.com/media/BvyluUGIEAAZgUf.png

Andy Carrol :n:

semih99999
24.Ağustos.2014, 17:59
di maria man utd diyolar eger kesinse yılın transferi olur bu adamın degerini bilemediler matmazel :uzgun:

Kryptonite
24.Ağustos.2014, 19:06
di maria man utd diyolar eger kesinse yılın transferi olur bu adamın degerini bilemediler matmazel :uzgun:

72 milyon euroya transfer gerçekleşti diye biliyorum

Leonadias
24.Ağustos.2014, 20:06
72 milyon euroya transfer gerçekleşti diye biliyorum

Fiyat konusunda bilgim yok ama takım arkadaşlarıyla bugün vedalaştı.

Marca'nın haberine göre Di María transferi:
75 M€ bonservis
+ 5 M€ gol + asist
+ 5 M€ CL'de başarı
+ 5 M€ CL veya EPL kazanılırsa

http://media1.ntvspor.net//c/i/cm/didoRVADRP.jpg

Fearless Coward
24.Ağustos.2014, 21:02
Ne olcak bu United'in hali. :D 1-1 berabere kaldılar Sunderland ile. Di Maria katılsın da Eylül ayında bir kıpırdanma olur diye tahmin ediyorum olmalı da yani. :D

himone
24.Ağustos.2014, 21:26
Çok iyi transfer Manu için kesin ihtiyaçtı ama stoperler yenilenmeden takımdan birşey olmaz. Bir de sistemi değiştirdiler bakalım ne olacak.

Leonadias
24.Ağustos.2014, 21:47
Xabi Alonso'dan Di Maria'ya: "Her şey için teşekkürler. Man.United'a gitsen de senin için en iyisini diliyorum."

https://pbs.twimg.com/media/Bv0krDKCEAAYmd8.jpg

jevox06
24.Ağustos.2014, 22:59
Tamam çok iyi transferde sen 3 stoper ile oynuyosun defansında Blackett, Evans falan oynuyo. İleride çok alternatif var ama stoper de kimse yok. Birisine bişey olsa ne yapacaklar çok merak ediyorum. Ama bence dünyanın en iyi 4-5 oyuncusundan birini aldılar. Bu da bir gerçek.

Facx
24.Ağustos.2014, 23:32
spurs efsanesi geri dönüyor qpr ıda 4-0 ile geçtik

Fearless Coward
24.Ağustos.2014, 23:39
ManU yanlış politika izledi. Di Maria belki seni biraz şahlandırır ama savunmaya takviye yapılmalıydı bence. Shaw seni sol bekte kurtarmaz daha çok genç. Arkadaşın dediği gibi stoper'de yok. Bakalım İngiltere'de transferin son günleri hareketli geçiyor her zaman belki ManU patlatır bi bomba daha.

Leonadias
25.Ağustos.2014, 01:25
https://pbs.twimg.com/media/Bv1GEIJIQAAVOFt.png

byariff
25.Ağustos.2014, 01:56
saglam bir stoper sart manuya.

himone
25.Ağustos.2014, 02:03
Tottenham çok iyi oynadı, ileri dörtlü çok iyi oturmuş. Ama bence asıl farkı orta saha ikilisi sayesinde elde ettiler. Paulinho ve Dembele bence hiç kaliteli adamlar değiller. Dembele oyunun temposuna zarar veriyor tam bir el freni, Paulinho için bir şey söylemeye bile gerek yok bence yanlış lige gitmiş. Defans hattı da hiç olmadığı kadar iyiydi, bakalım daha ciddi rakiplere karşı ne yapacaklar.

Geçen sene herkes Moyes'a salladı ama sorun hocadan ziyade kadro yapısından kaynaklanıyor. Manu'nun şampiyonluk için bi 200 milyon Euro daha harcaması lazım.

davidvilla
25.Ağustos.2014, 11:34
Ne olcak bu United'in hali. :D 1-1 berabere kaldılar Sunderland ile. Di Maria katılsın da Eylül ayında bir kıpırdanma olur diye tahmin ediyorum olmalı da yani. :D

maçı izledim. united'ın dişe dokunur bir atagı bile yok.

bence teknik taktikten öte takım içi bir sorun var. futbolcular birbirlerinin yüzüne bile bakmıyor.
v.persie ile rooney bariz anlaşamıyor.
ferguson sonrası takım içi disiplinle ilgili bir sıkıntı var.
genç oyuncular mücadele ediyorlar fakat eskiler hayalet gibi.

rvp ve rooney hayalet. keza welbeck girdi o da öyle.
valencia şu an takımın en iyisi gibi.
cleverley müthiş mücadele ediyor o da olmasa bu maç 1-1 bitmezdi.
ashley young her zamanki gibi, o seviyede o takımda işi yok.
savunma çok genç ve çekingen.
fletcher mücadeleci bir oyuncudur ama pirlo'ya bağlamış o yüzden ayagına çok az top değdi sanırım :)

van gaal'in işi zor. devrim gerekiyor.

jevox06
25.Ağustos.2014, 12:33
Transferde hata yaptı ManU. Bir kere Ander Herrera'ya o kadar para vermeye ne gerek vardı. Sonra senin en büyük sorunun stoperlerin. Takımda elle tutulur bir tane stoper Phil Jones var başka kimse yok. Hem de sen 3 stoper ile oynayacaksın. İlk stoper transferi ile başlamaları lazımdı bu da yanlış. Sonuçta stoperlerin uyumlu olması lazım. Yaz döneminde birbirlerine alışmaları lazımdı. Bence şuan kaliteli en az 3 stoper almaları lazım. Ashley Young'ı zaten direk kadro dışı bıraksın Van Gaal. Orta sahaya da bir Vidal transferi şart bence. Vidal olmasa bile o tip yırtıcı bir oyuncu şart. Zaten bence Vidal'i alabilirseler transfer sezonunun en büyük bombasını patlatmış olurlar.

Leonadias
25.Ağustos.2014, 14:58
Di Maria, Manchester United'da 7 numaralı formayı giyecek.

https://pbs.twimg.com/media/Bv4PwEwCEAATPSu.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/Bv4PwA3CcAAcXcX.jpg:large

GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2014, 17:42
İyi paraya satmış Real Madrid ama Robben gibi pişman olabilirler sonra sattıklarına.

BaGa TaRKaN
25.Ağustos.2014, 20:20
Balotelli 20M €'ya Resmen Liverpool'da.

https://pbs.twimg.com/media/Bv5Zh33IQAI9GFp.jpg

Fearless Coward
25.Ağustos.2014, 20:26
Balotelli Manisa'lı galiba nereden geliyor bu 45 sevdası. :zuhaha

BaGa TaRKaN
25.Ağustos.2014, 20:30
Sanırım 20 Kardeşler Ailede O Yüzden 4x5 :n:

Kaynak: Sallamasyon

E.Cartman