View Full Version : İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
DaveJones
19.Eylül.2011, 22:58
http://i.imgur.com/SSSud.gif
ForsakeN
19.Eylül.2011, 23:46
Torres imana gelmiş
united zaten amerikalıların değil mi ? satcaklarını düşünmüyorum
Ralph
20.Eylül.2011, 01:23
Manu'nun genini bozarlar eğer alırlarsa. Umarım alınmaz.
Bordo61Mavi
20.Eylül.2011, 03:25
Hadi avrupa piyasasi bozuldu, Turkiye piyasasini kim mahvetti
Del Piero_10
20.Eylül.2011, 10:40
abramovic chelseayi aldiginda fiyatlar bu kadar yüksek degildi hicbir oyuncuya astronomik ücretler vermedi ne zaman bu adamlar piyasaya girdi piyasa alt üst oldu.
Aslında hemen hemen herkese değerinin üstünde para ödediler. Duff 27 milyon, P.Ferreira 20 milyon, Wright Phillips 32 miyon, Geremi, Mikel...
KanaKe
20.Eylül.2011, 15:58
Aslında hemen hemen herkese değerinin üstünde para ödediler. Duff 27 milyon, P.Ferreira 20 milyon, Wright Phillips 32 miyon, Geremi, Mikel...
paulo ferreira geldigi takim porto geldigi yil 2004 portonun sampiyonlar ligi sampiyonu oldugu yil fiyat ozamanlar icin normal uluslararasi alanda kendini kanitlamis bir oyuncu.. bugün sergio ramosu yada daniel alvesi almaya kalksan en az 45-50 milyon vermen gerekir ki coentrao gibi kendini henüz kanitlamamis bir oyuncu 30 milyon euro ya transfer oluyor.. geremi real madrid ten geliyor 10 milyon euro ya bu mu astronomik rakam? gereminin o zamanki performansina ve yasina bakarsak gayet yerinde bir fiyat.. duff ise chelsea ye transfer oldugunda ingiltere liginin en iyi kanat oyuncularindan birisiydi.. acikcasi philipps disinda astronomik ücretler ödendigini sanmiyorum... kaldiki ozamanin piyasasida düsük degildi
KanaKe
20.Eylül.2011, 15:59
Hadi avrupa piyasasi bozuldu, Turkiye piyasasini kim mahvetti
türkiye piyasasini yabanci kurali mahvetti.. türkiyede zaten dogru dürüst üst düzey oyuncu yetismiyor yetisenleride anadolu kulüpleri eskisi gibi ucuza kaptirmak istemiyor bu tabi onlarin en dogal hakki anadolü kulüpleri finansal olarak hala 3 büyüklerin cok gerisinde.
kalemci
20.Eylül.2011, 16:07
paulo ferreira geldigi takim porto geldigi yil 2004 portonun sampiyonlar ligi sampiyonu oldugu yil fiyat ozamanlar icin normal uluslararasi alanda kendini kanitlamis bir oyuncu.. bugün sergio ramosu yada daniel alvesi almaya kalksan en az 45-50 milyon vermen gerekir ki coentrao gibi kendini henüz kanitlamamis bir oyuncu 30 milyon euro ya transfer oluyor.. geremi real madrid ten geliyor 10 milyon euro ya bu mu astronomik rakam? gereminin o zamanki performansina ve yasina bakarsak gayet yerinde bir fiyat.. duff ise chelsea ye transfer oldugunda ingiltere liginin en iyi kanat oyuncularindan birisiydi.. acikcasi philipps disinda astronomik ücretler ödendigini sanmiyorum... kaldiki ozamanin piyasasida düsük degildi
Daha Crespolar, Mutular, Kezmanlar var.Zamanında Ruud için 170 milyon euro harcarız diyen bi adam Abramovich. Dediğin gibi olsaydı 1-2 adam alıp transferi kapatsaydı anlardık. Ama ilk senesinde akla hayale sığmayacak para harcadı ve piyasayı ayağa kaldırdı. Odönemlerde Zidane, Buffon, Thuram gibi gibi oyuncular dışında 32lik adam pek yoktu.
omersal
20.Eylül.2011, 22:11
Manchester United'ım cu sene döktürüyo yine.Sansasyonel bi isim yok ama herkes üstüne düşen görevi fazlasıyla yapıyo.Helal sana Ferguson :)
Del Piero_10
21.Eylül.2011, 17:10
Chelsea'nin Rus sahibi, menajer Villas-Boas'tan Lig Kupası'nda oynanacak maçlarda genç oyunculara şans vermesini istedi.
Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, takımın Arsenal benzeri bir yapıya kavuşması için menajer Andre Villas-Boas'a baskı yapıyor.
Basın mensuplarına bir açıklama yapan genç çalıştırıcı, "Kulübün felsefesini değiştirmek istiyorlar. Genç oyuncuların yetiştirilmesi takım sahibinin isteği. Arsenal geçtiğimiz yıllarda bu yöntemle başarıya ulaştı. Biz de Lig Kupası'nda genç oyunculara şans vererek gelişimlerine katkıda bulunabiliriz. Fulham ile oynayacağımız maçta bu anlayışa uygun bir kadroyla sahaya çıkacağız. Onlara fırsat vermek benim görevim." ifadelerini kullandı.
Abramovich'in özellikle genç orta saha oyuncusu Josh McEahran'ı beğendiği ve Frank Lampard'ın veliahtı olarak takıma adapte edilmesini istediği öğrenildi.
Chelsea, Lig Kupası'nın üçüncü turunda bu akşam 21:45'te Fulham'ı konuk edecek.
DaveJones
21.Eylül.2011, 17:39
Evet Arsenal başarıya doymuş durumda şuan :n: Şaka bi yana takımın en önemli oyuncuları artık yaşlandı. Gençleştirmeye gitmeleri normal. Ancak piyasadaki genç ve kendini kanıtlamış oyunculara yönelirler diye tahmin ediyorum. Altyapı oyuncularını monte etmeye çalışmazlar yani.
omersal
21.Eylül.2011, 19:27
Arsenal diyeceğine Manchester deseydi bari.Ferguson bu işin 1 numaralı ustası hiç kuşkusuz
GeNç KaRTaL
21.Eylül.2011, 20:23
Bu haber gerçek olamaz? Tamam ManU gibi gençlere şans verilmesini istemiş olabilir de,Arsenal gibi olmasını isteyeceğini sanmıyorum Abramovich'in.
Heroon
21.Eylül.2011, 20:54
Zaten Arsenal'de aşırıya kaçtğından son yıllarda basarısız yukarıda dendiği gibi bu isi en iyi yapan ManU
Del Piero_10
22.Eylül.2011, 11:41
Joey Barton, transferin son günlerinde Arsenal'le görüştüğünü, ancak Gervinho ile yaşadığı olay nedeniyle Arsene Wenger'in ekibine gitmediğini söyledi.
Newcastle United'dan ayrılarak QPR'ın yolunu tutan Joey Barton, yeni sezonun ilk maçında Arsenal'e karşı oynamış olmasının, kendisini Londra ekibine gitmekten alıkoyduğunu belirtti.
Sezonun ilk maçında Newcastle United ile Arsenal, St James' Park'ta karşı karşıya gelmiş ve Joey Barton da ev sahibi ekip adına forma giymişti. Maç esnasında Arsenalli Gervinho ile Barton tartışmışlar ve Fildişi Sahilli oyuncu kırmızı kart görerek oyundan atılmıştı.
Sezon başlamadan Newcastle United tarafından gönderilecekler listesine konan Barton, ismi Arsenal'le anılsa da Queens Park Rangers'a transfer oldu. Yıldız oyuncu BBC Sport'a yaptığı açıklamada, konuyla ilgili "Eğer ligin ilk maçını Arsenal'le oynamamış olsam büyük ihtimal oraya giderdim." şeklinde konuştu.
Gervinho olayının kararında etkili olduğunu ifade eden Barton, "Bu tip şeyler oluyor. Wenger'le daha önce görüştük ancak o maçtan sonra Arsenal'e imza atamazdım. Her şeyin bir nedeni var. Şimdilik ligde onların önündeyiz, umarım Mayıs'ta da durum böyle olur." dedi.
Sezon öncesi, Newcastle United yönetimi Joey Barton'un Twitter hesabı üzerinden kendilerine yönelttiği eleştiriler nedeniyle, 29 yaşındaki oyuncuyu bedelsiz olarak satış listesine koyma kararı almıştı.
Del Piero_10
23.Eylül.2011, 12:25
Wigan menajeri, Manchester United'ın birçok açıdan Barcelona'dan daha iyi olduğunu söyledi.
Wigan Menajeri Roberto Martinez, Manchester United'ın birçok açıdan Barcelona'dan daha iyi olduğunu söyledi.
İspanyol teknik adam, United'ın kadro derinliği ve takım uyumunun dünyada başka hiçbir ekipte bulunmadığını belirtti. Martinez, talkSPORT'a yaptığı açıklamada "Bence United birçok açıdan Barcelona'dan daha iyi ve komple bir takım. Özellikle maçlara yaklaşımları onları birçok takımdan ayırıyor" şeklinde konuştu.
Martinez, Barça'nın pasa dayalı oyun stilini de överken "Bazı maçlarda 900'e yakın pas yapıyorlar. Bununla mücadele edecek takım sayısı çok az" dedi.
United'ın kadro derinliğine ve uyumuna dikkat çeken İspanyol, "Bence Barcelona'yla baş edebilecek tek takım United. Zihinsel olarak her maçı çok ciddiye alıp sahada rakiplerini beklenmedik anlarda avlıyorlar" diye konuştu.
titates1
23.Eylül.2011, 16:11
Aynı görüşteyim , şu an , yenerse Manu yener gibi duruyor ama tabiki de Milan'dan ümit kesilmez=)
Aşk-ı Şehir
23.Eylül.2011, 16:15
Sezona Barcelona'dan daha iyi başladıkları kesin..
Fearless Coward
23.Eylül.2011, 16:26
ManU iyidir ama ŞL'de Barça'yı yenemezler bu sene şampiyon bence biz olacağız...Forza Milan !
sui generis
23.Eylül.2011, 16:29
kim yenerse yensin, kim şampiyon olursa olsun ama barcelona olmasın. sevmiyorum futbollarına. maçlarında uyuyacak duruma geliyorum. yeter :)
Bhaguandas
23.Eylül.2011, 16:39
aynı şekilde uykumu getiriyo seyir zevki yok
KanaKe
23.Eylül.2011, 19:39
ingiltere ligini ispanya ligine göre daha zor görüyorum dolayisi ile bencede manchester utd barcelona dan daha iyi.
sarianet
23.Eylül.2011, 19:54
avrupada takım tutmaya pek sıcak bakmam ama manuya ıscak bakarım severimde
iyi top oynuyo keratalar katılıyorum viganın hocasına
byariff
23.Eylül.2011, 20:02
barca sadece 3 oyuncunun ayagina bakiyor xavi,iniesta,messi bunlar olmasin ben ozman barcayi gorurum pas anlaminda. ama manu komple bir takim her an skoru degistiricek adamlar var ben derdim ronaldo gitti manu bitti ama yanilmisim manu git gide kendini daha cok gelistirdi
eng1n
24.Eylül.2011, 16:27
Man City - Everton maçını yeni açtım daha 11 kişi kendi yarı alanın da Everton
Night_Mare17
24.Eylül.2011, 16:29
City resmen olmuş.
BleedingMoon
24.Eylül.2011, 17:37
david silva ne asist yaptı beh.
eXcitinG
24.Eylül.2011, 18:24
Tim CahiLL tek forvet oynuyor. Takımda adam gibi kanat oyuncusu yok. Everton her sezon başında adamLarı satıyor ama yerLerine adam aLmıyor. Geçen yıLLarda A.Johson gitti, Yakubu gitti ama yerLerine adam gibi forvet geLmedi. Bu sezon Arteta gidiyor yerine adam geLmiyor. Takımda forvet yok zaten. Everton un bu sezon işi zor.
anil luque
24.Eylül.2011, 18:40
City'nin bu sezonki alt biten tek maçını bulan kendimi ve son dakikada boş kale yerine topu rakibe nişanlayıp beni bu hale getiren Fellaini'yi tebrik ediyorum.
City'nin bu sezonki alt biten tek maçını bulan kendimi ve son dakikada boş kale yerine topu rakibe nişanlayıp beni bu hale getiren Fellaini'yi tebrik ediyorum.
ilk değil city napoli 1-1 bitmişti 3-4-3 oynayan napoli ve city alt bitmişti ve ben üst oynamıştım o maça :D
sananes
24.Eylül.2011, 19:50
Kaptan döndü bugün Liverpool'da son 10 dakika sahadaydı ama farkını topla her buluşmasında belli etti.Özlemişiz
omersal
24.Eylül.2011, 22:44
bizim şeytanlar ilk puan kaybını yaptı stoke'a karşı
gerrrard
24.Eylül.2011, 22:55
kaptan'ın dönüşü ile daha güzel olacaktır ilerleyen haftalar. :) suarez de atar yaptı king dalglish'e. yapmayın etmeyin olm.
Del Piero_10
26.Eylül.2011, 13:07
Arsene Wenger, Robin Van Persie'nin Arsenal'deki rolünün, Lionel Messi'nin Barcelona'daki rolüne benzediğini düşünüyor.
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Robin Van Persie'yi Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'ye benzetti. Tecrübeli menajer, iki oyuncunun da benzer rollerde oynadığını düşünüyor.
Haftasonu Bolton'a karşı alınan 3-0'lık galibiyette ağları sarsarak, Arsenal formasıyla 100. golüne imza atan Van Persie'nin, pozisyon olarak Messi gibi oynadığını dile getiren Wenger, Hollandalı yıldıza övgüler yağdırdı.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Wenger, "Van Persie de tıpkı Messi gibi, derin oynuyor. Topla ortada buluşuyor. Yüzünü kaleye dönüyor. Tıpkı Messi gibi 'sahte 9' rolünde oynuyor ve ceza sahasına çapraz koşular yapıyor." şeklinde konuştu.
Hollandalı oyuncunun kendisini geliştirdiğini dile getiren Wenger, "Topla ilk teması o kadar iyi ki dar alanda bile fark yaratabiliyor. Buraya geldiğinde duygusal bir çocukken şimdi mantalite olarak da kendini geliştirdi. Çok akıllı bir oyuncu." dedi.
Robin Van Persie'nin takımdan ayrılacağını düşünmediğini de belirten Arsene Wenger, "Robin'in yerinde olsanız ve Fabregas, Nasri gibi isimlerin gittiğini görseniz endişe duyardınız. Bu normal. Ama bir yere gideceğini sanmıyorum. O Barcelona'da doğmadı." ifadelerini kullandı.
Premier Lig'e son derece kötü bir başlangıç yapan Arsenal, altı maçta topladığı yedi puanla 12. sırada yer alıyor.
Cengo
26.Eylül.2011, 15:38
Cristian da Fenerbahçe'nin, Sabri de Galatasaray'ın Messi'si olsun o zaman :D
Hey maaşallah. Arsene Wenger'in ömrü hayatı boyunca en saçma açıklaması oldu bu.
anil luque
26.Eylül.2011, 15:52
Cengiz abi amma yüklendin adama. Messi ile sadece rolleri açısından bir tutmuş sakin ol :D
Trabzonspor
26.Eylül.2011, 15:54
İyide o,Messi ile Persie'yi kıyaslamamış ki.Oyundaki rollerinin birbirine benzediğinden söz etmiş.
byariff
26.Eylül.2011, 16:43
aynen yaziyi okumadan herkes wengere yuklenior adam rolleri ayni demis
BleedingMoon
26.Eylül.2011, 18:47
van persie bence tam barçalık oyuncu. total futbola uygun bir forvet. ama barcelona komple forvet eksikliğini kendi içinde messi'yi ortaya çekerek çözdü. bunda guardiola'nın payı büyük.
eXcitinG
27.Eylül.2011, 02:11
Manu da Rooney iLe beraber BarceLona Hegomanyasına son verebiLirLer. GeLecek yıL Ferguson paraya kıysada şu adamı da kendisini de kurtarsa.
Manu da Rooney iLe beraber BarceLona Hegomanyasına son verebiLirLer. GeLecek yıL Ferguson paraya kıysada şu adamı da kendisini de kurtarsa.
r.v.p manuya gitmez :icon_cool: ayrıetten manu forvet kaynıyo zaten :D bide asııl konuya gelirsek herşeyiyle r.v.p arsenalin messi sidir bana göre takımı tek başına sırtlıyo herkez gitti o kalıyo
Fearless Coward
27.Eylül.2011, 20:55
Arda'lı Atletico Madrid'in Rennes ile oynayacağı maçı Hüseyin Göçek yönetecek...
goosfraba
27.Eylül.2011, 20:58
bu adamda bizim göremediğimiz, uefa'nın görebildiği ne var acaba?
arda'lı atletico'ya da başarılar...
Fearless Coward
27.Eylül.2011, 21:05
Ayrıca o gruptaki diğer maçı da Bülent Yıldırım yönetecek...
Ralph
28.Eylül.2011, 12:34
Manchester City ile Carlos Tevez arasındaki ipler koptu. City Menajeri Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern maçında sonradan oyuna girmeyi reddettiği gerekçesiyle Tevez'e bir daha asla forma şansı tanımayacağını söyledi. Arjantinli forvet ise oyuna girmek istemediği suçlamasını yalanladı.
http://i52.tinypic.com/15yw12x.jpg
Futbol dünyası Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih-Manchester City maçında City Menajeri Roberto Mancini ile Arjantinli forvet Carlos Tevez arasındaki tartışmayı konuşuyor.
İtalyan menajer, takımı 2-0 yenik durumdayken maçın bitimine 35 dakika kala Tevez'i sahaya sürmek istedi. Ancak Mancini'ye göre, Arjantinli golcü oyuna girmeyi reddetti. Daha önce kesin bir dille takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Tevez'in bu davranışı, Mancini'yi çileden çıkardı. İtalyan menajer maç sonrası Tevez'e bundan böyle forma şansı tanımayacağını açıkladı.
Mancini,"Önce Edin Dzeko'yu, Nigel De Jong ile değiştirmeye karar verdim. Çünkü hala skoru değiştirme şansımız vardı ve bir gol daha yemek istemiyordum. 5 dakika sonra Carlos oyuna girmeye hazırdı. Ancak o ne ısınmayı ne de sahaya girmeyi kabul etti. Bu kadar çok para kazanan bir oyuncunun arkadaşlarına yardım etmek için Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı reddetmesi kabul edilemez. Takım olarak ilerlemek istiyorsak; Tevez bundan böyle bizimle kalamaz. O artık benim için bitti" dedi.
Tevez ise oyuna girmek istemediği suçlamalarını yalanladı. Yedek kulübesinde bir yanlış anlaşılma olduğunu savunan Tevez, "City taraftarı bu takım için sahada her şeyimi verdiğimi çok iyi biliyor. Münih'te de oyuna girmeye hazırım. Şu anda ayrıntılara girmek için doğru bir zaman değil; ancak asla oyuna dahil olmayı reddetmediğimin bilinmesini istiyorum" diye konuştu.
Tevez, Roberto Mancini kendisine tüm kapıları kapatsa da istendiği taktirde takımı için elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduğunu da söyledi.
anil luque
29.Eylül.2011, 22:27
Twente sahasında Wisla karşısında 1-0 dan geldi 3-1 öne geçtiler. Mükemmel top oynuyorlar gerçekten. İnanılmaz bir takım oyunu var. Ve son olarak şunu ekleyeyim ; "Emir Bajrami" ismini bir yere not edin. Başına sakatlık vs aksilikler gelmediği ve kendi kendini bozmadığı takdirde müthiş bir futbolcu kazanıyor futbol coğrafyası.
Fearless Coward
29.Eylül.2011, 22:45
Hüseyin Göçek Arda'ya sarı vermiş :D
Everton - Liverpool maçında tempo yüksek Rodwell direk kırmızı gördü
Kaka Leite
02.Ekim.2011, 00:08
http://img821.imageshack.us/img821/84/20111001t160727z9777514.jpg
İngiltere Premier Lig'de galibiyetlerine son sürat devam eden Manchester United'ın bu haftaki kurbanı ligin yeni ekibi Norwich City oldu!
İngiltere Premier Lig'de 7. hafta mücadelesinde Norwich City'i konuk eden Manchester United, sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Premier Lig'de henüz mağlubiyeti bulunmayan 'Kırmızı Şeytan'lar, ligin yeni ekibi Norwich City'i Anderson ve Welbeck'in golleri ile 2-0 mağlup etti.
Mücadelede ilk yarıda ev sahibi ekip Manchester United, Rooney ile birçok net gol pozisyonuna girdi. Ancak karşılaşmanın ilk 45 dakikası 0-0'lık beraberlikle sona erdi.
Oyunun kontrolünü 90 dakika boyunca elinde bulunduran Manchester United, 68. dakikada Anderson ve 87. dakikada oyuna sonradan giren genç golcü Welbeck'in golleriyle sahadan 2-0 üstünlükle ayrıldı.
Manchester United gelecek hafta deplasmanda Liverpool ile karşılaşırken Norwich City sahasında Swansea'yi konuk edecek.
Kaka Leite
02.Ekim.2011, 00:09
Premier Lig 7. hafta mücadelesinde Blackburn deplasmanına konuk olan Manchester City ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 4-0 galip ayrıldı.
http://img718.imageshack.us/img718/7757/2b0f7fb7a3abf49887ecff0.jpg
İngiltere Premier Lig 7. hafta karşılaşmasında Manchester City, deplasmanda Blackburn Rovers'a konuk oldu.
Ewood Park'ta oynanan karşılaşmayı Manchester City 4-0 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.
Karşılaşmada Manchester City'e galibiyeti getiren golleri 57. dakikada Adam Johnson, 59. dakikada Mario Balotelli, 73. dakikada Samir Nasri ve 87. dakikada Stefan Savic kaydetti.
Bu sonucun ardından Manchester City puanını 19'a yükselterek zirve mücadelesini sürdürdü. Blackburn Rovers ise 4 puanda kaldı.
ozaniel
02.Ekim.2011, 13:52
Yalnız Lig Kupası'nda genç oyuncuları oynatmak ile Arsenal gibi takım kurmak arasında dağlar var, Chelsea bence Man. Utd'nin yolundan gidiyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Ekim.2011, 15:19
Abramovich'in özellikle genç orta saha oyuncusu Josh McEahran'ı beğendiği ve Frank Lampard'ın veliahtı olarak takıma adapte edilmesini istediği öğrenildi.
Buraya takıldım bende. FM'de McEarshan gerçekten gelişip Lampard seviyesine ulaşıyor. Gerçektede görelim. :)
Bolton'ın kalecisi çok kötü yav ilk golü kaçırdım ama son 2 golde çok büyük hatası var hele Lampard'ın 2.golünde direk Lampard'ın önüne sektirdi.
Tottenham 2-1 yendi Arsenal'i ama Arsenal bu maç fena oynamadı özellikle 2.yarının başında çok baskı kurdu. Tottenham'ın 2.golü güzeldi füze gibi vurdu Walker.
bu arada her ne kadar karşı karşıya kaçırsada adebayor cuk oturmuş tottenham a fifada da çoşturuyorum şahsen :D
footballer33
04.Ekim.2011, 17:30
İki Manchester takımının bu sezon şampiyonluk mücadelesi çok güzel ve kıran kırana geçeceğe benziyor. 7. maçlar sonunda Manu ve City 19'ar puanla ilk 2 sırayı paylaşıyor. 3. aday da Chelsea olacak tabii ki. :) Gönlüm Manu'dan yana. :)
ThersoN
14.Ekim.2011, 18:42
"Başka bir teknik adam da benzer başarıları elde edebilirdi"
14 Ekim 2011 14:22 | NTV Spor
Rafael Benitez'den ManU'nun efsanevi menajeri Alex Ferguson'a yaylım ateşi... Benitez'e göre, United'ın son yıllardaki büyük başarıları, Ferguson'ın antrenörlük yeteneklerinden ziyade, elindeki büyük harcama gücü sayesinde elde etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/195/benitez_kucuk_LGCVH.jpg
Rafael Benitez, eski takımı Liverpool ile Manchester United'ı bu hafta karşı karşıya getirecek önemli maç öncesi, United Menajeri Alex Ferguson'a yaylım ateşi açtı.
İspanyol teknik direktör Rafael Benitez, Manchester United'ın efsanevi menajeri Alex Ferguson'ın başarısını, kulübün maddi kaynaklarına bağladı. Benitez'e göre, United'ın son yıllardaki büyük başarıları, Ferguson'ın antrenörlük yeteneklerinden ziyade, elindeki büyük harcama gücü sayesinde elde etti.
Liverpool'da görev yaptığı 6 yıl boyunca, sık sık Ferguson ile karşı karşıya gelen Benitez, Manchester United'ın başarılarını, Ferguson'ın antrenörlük yeteneklerinden ziyade; kulübün elindeki büyük maddi güce bağladı.
BBC radyosunda bir programa katılan İspanyol teknik adam, United'ın başarılarını değerlendirirken; "Belirleyici faktör Ferguson değil; kulübün maddi gücü... United,, Rooney ya da Ferdinand gibi oyuncuları rekor transfer bedelleri ödeyerek kadrosuna rahatlıkla katabiliyor. Genç bir savunma oyuncusu için bile 30 milyon sterlini gözden çıkarabilecek maddi güçleri var. Kulübün istikrarlı şekilde başarılı olmasının en büyük sırrı bence bu" diye konuştu.
Ferguson'ın bugüne dek hep güçlü takımlara sahip olduğunu; kariyeri boyunca kulübünün kendisine istediği her oyuncuyu aldığını savunan Benitez, aynı koşullar altında, başka bir teknik adamın da benzer başarıları elde edebileceğini öne sürdü.
Manchester United, Alex Ferguson'ın görevde bulunduğu son 25 yılda, 12 premier lig, 5 federasyon kupası, 4 lig kupası,, 2 de şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazandı.
RaSenGan
14.Ekim.2011, 18:55
Allah seni de güldürsün Benitez :D
Fearless Coward
14.Ekim.2011, 18:57
Benitez çok boş adam ya :D
Del Piero_10
14.Ekim.2011, 19:47
Bu sezon Manchester United'ın en fazla forma giyen ismi olan Galli yıldız, 1 yıllık yeni bir sözleşme istiyor.
Manchester United'ın tecürbeli futbolcusu Ryan Giggs, Menajer Sir Alex Ferguson'dan 1 yıllık yeni bir sözleşme istedi.
37 yaşındaki oyuncu 1991 yılında başladığı manchester United kariyerinde ilk olarak Everton'a karşı forma giymiş ve o günden bugüne gelene dek kırılmadık rekor bırakmadı.
12 Premier Lig 2 de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Galli yıldız, bu sezonda 8 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti.
Calcimercato.com'a açıklamalarda bulunan Giggs, "Yılbaşından sonra Ferguson ile sözleşme yenileme konusunu konuşacağım. Kriyerime devam etmek istiyorum. Ferguson ile de yapacağımız görüşmenin bir kaç dakikayı aşacağını zannetmiyorum. "dedi.
GeNç KaRTaL
14.Ekim.2011, 19:54
Göreve gelmeden önce alınmadık kupa bırakmayan Jose'nin İnter'ini verdiler yönetimine,ne yaptın diye sorarlar adama.:icon_smile:
BaGa TaRKaN
14.Ekim.2011, 20:03
Bırakmaya Niyeti Yok Gigs'in Para Tatlı Ne de Olsa :D
Trabzonspor
14.Ekim.2011, 20:03
Göreve gelmeden önce alınmadık kupa bırakmayan Jose'nin İnter'ini verdiler yönetimine,ne yaptın diye sorarlar adama.:icon_smile:
Diimi ama :)
barahir
14.Ekim.2011, 20:12
Para demişte.. Liverpool daki harcadığı parayı da hatırlatmalı :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ekim.2011, 21:41
Saçma olmuş.
GodfatheR
14.Ekim.2011, 22:52
Boğazımıza kadar borca batırdı bizi hala ne parasından bahsediyor bu.
Deus Dominus
14.Ekim.2011, 23:29
Oynar ne olacak :D 40 yaşına gelmiş Litmanen hala oynuyor ve gol atıyorsa Giggs'de oynar :)
Varonil
14.Ekim.2011, 23:41
Önemli olan profesyonel olmak ve kendine iyi bir şekilde bakabilmek.Giggs de bunu yapabilen ender oyunculardan.Oynamak istediği sürece Man.United adında daima iyi işler yapabilecek bir futbolcu,ayrıca bir futbolsever olarak izlemekden de keyif alıyoruz Giggs'i.
sarianet
14.Ekim.2011, 23:57
Adam haklı beyler.
Mamadou
15.Ekim.2011, 01:20
Adam istikrar abidesi
KaPaLı
15.Ekim.2011, 01:41
Doy be adam doy biraz. Fergie'nin doyumsuzluğu sanadamı bulaştı.
ozaniel
15.Ekim.2011, 02:58
Çok gereksiz bir açıklama olmuş.
byariff
15.Ekim.2011, 04:41
Fergusan yardimcisi yapabilir aslinda fergusan biraktiktan sonra gigs gecebilir basina manunun :D
sarianet
15.Ekim.2011, 15:22
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/311008_270316619675123_118325551540898_857369_9745 47885_n.jpg
GodfatheR
15.Ekim.2011, 15:31
Fena yenicez bugün 3-0 veya 3-1.
urwrdskkn
15.Ekim.2011, 15:35
Fergusan yardimcisi yapabilir aslinda fergusan biraktiktan sonra gigs gecebilir basina manunun :D
gerçktende haklısın :D
Gncl1905
15.Ekim.2011, 16:21
Ferguson ve bırakmak :D
Cidden Giggs yakışır oraya, Ferguson'dan sonra :)
sananes
15.Ekim.2011, 17:24
1-1 oldu be tüh.O nasıl kornerde adam paylaşmaktır öyle anlamıyorum.
Fearless Coward
15.Ekim.2011, 17:27
Hernandez 76'da girmiş 81'de atmış :) adam king :D
sananes
15.Ekim.2011, 17:35
Neler kaçtı ya 81'den sonra vay arkadaş. Ama bu takım olmuş, rezil ediyorlar resmen united'ı.
Fearless Coward
15.Ekim.2011, 17:39
United Basel maçını zar zor kurtardı valla :D bu sene şampiyon City arkadaş :)
sarianet
15.Ekim.2011, 17:40
http://img716.imageshack.us/img716/4208/adszkoe.png
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Ekim.2011, 18:00
Hakettiğimiz bi maçta puan kaybettik,hoş olmadı.
Tuskarr
15.Ekim.2011, 20:00
Zaten kıldım iyice kıllandım.Sör bununla muhatap bile olmaz.
GodfatheR
15.Ekim.2011, 22:16
Daha iyiydik ama olmadı. Çalınmayan da bir penaltımız var.
gerrrard
15.Ekim.2011, 23:14
bu maç hakkındaki ne kaçan pozisyonları söylemek istiyorum, ne hakemin vermediği penaltıyı. tek demek istediğim cümle; "kaptan geri döndü."
RaSenGan
15.Ekim.2011, 23:22
Ferguson yedeklerle çıkmış :)
O daha kötü.Şampiyonluğa oynuyorsun,gitti 2 puan :)
man united-city... balotelli 1-0 yaptı... why always me yazan tshirt ü görülmeye değerdi :)
anil luque
23.Ekim.2011, 17:19
Balotelli sıradıışı yeminle :)
DenizlispoR
23.Ekim.2011, 17:32
Balotelli Y2J'i hatırlattı o t-shirt ile. Düşünüyorum da
I'm best in the world and what i do yazsa daha güzel olurdu. :n:
sarianet
23.Ekim.2011, 17:49
why always me ne demek ?
bu arada tirübün dergi balotellinin evinde havai fişekle oynarken yangın çıkardını falan söyledi doğrumu bu:D
anil luque
23.Ekim.2011, 17:57
Niye hep ben? demek abi :)
Bu arada City 3ledi. Bizim de kupon gitti. Manu gol atamaz bu saatten sonra:)
sarianet
23.Ekim.2011, 18:22
GencoBorann Genco Boran
6 oldu Dzeko!!!!!!!
anil luque
23.Ekim.2011, 18:25
Aman Allahım..
europeanconquer
23.Ekim.2011, 18:27
Manchester United fena dağıldı.
NikolaiBelinski
23.Ekim.2011, 18:27
Manchester'ın kırmızı tarafı için bugün kara bir gün yaşandı .. :D
sarianet
23.Ekim.2011, 18:30
Six and the City...
ThersoN
23.Ekim.2011, 18:35
bu nedir abi :D
kalemci
23.Ekim.2011, 18:36
why always me ne demek ?
bu arada tirübün dergi balotellinin evinde havai fişekle oynarken yangın çıkardını falan söyledi doğrumu bu:D
Doğrudur. Ama arkadaşlarım yaptı dedi Balotelli :)
TR.CaPTaiN
23.Ekim.2011, 18:40
City'nin muhteşem bir kadrosu var. Dzeko, Nasri, Kolarov gibi isimler kulübede bekletilecek kadar geniş bir kadro. Hatta sorunlu Tevez'i de City'nin oyuncusu olarak saydığımızda kalite daha da artıyor. M.United'ın 10 kişi kalmasından sonra bu yetenekli adamların M.United'ı affetmesi beklenemezdi. Balotelli 2 gol attı, Dzeko 10-15 dakika kala girip 2 gol attı, hattrick fırsatını kaçırdı falan ama bana göre maçın yıldızı Silva. Verdiği paslarla, oyunu yönlendirmesiyle resmen şov yaptı.
Universal
23.Ekim.2011, 18:51
İlk bu farkı görünce, United yeniyor zannettim; ama tam tersiymiş. :)
sarianet
23.Ekim.2011, 18:52
balotelli önce evini sonra manchesteri yaktı:D
Del Piero_10
23.Ekim.2011, 20:30
http://i.imgur.com/aZIc0.gif
GeNç KaRTaL
23.Ekim.2011, 21:55
Man.City'nin 6-1 yendiğini öğrendiğimde bir çok kişi gibi şaşırdım.Lige çok iyi başladı City,bakalım devamını getirebilecekler mi.
RaSenGan
23.Ekim.2011, 22:01
Dışarda olduğum için maçın sonucunu bilmiyordum kardeşimle aramda şu konuşma geçti :D
- Abi maç bitti.
+ Kaç kaç ?
- 6-1 Manchester.
+ Oooo
- (oo demeye devam ederken)Ama City.
+ Haaaa.
:D
sarianet
23.Ekim.2011, 22:05
Dışarda olduğum için maçın sonucunu bilmiyordum kardeşimle aramda şu konuşma geçti :D
- Abi maç bitti.
+ Kaç kaç ?
- 6-1 Manchester.
+ Oooo
- (oo demeye devam ederken)Ama City.
+ Haaaa.
son replik yarım kaldı sanırım tamamlasana onu:D
RaSenGan
23.Ekim.2011, 22:09
son replik yarım kaldı sanırım tamamlasana onu:D
Abi Ooohaaa orası :D Skora oo derken city'nin kazandığını öğrenince haa eklendi :D
NikolaiBelinski
23.Ekim.2011, 22:11
Herşeye rağmen..
http://c1110.hizliresim.com/q/r/3trf.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Ekim.2011, 23:03
Why always me United ?
sarianet
23.Ekim.2011, 23:05
Lig Tvnin Manşeti :ARAP BAHARI :D
ShevAnil
24.Ekim.2011, 02:00
Lig mavilere kalmalı, Kırmızılar aşağıya inmeye devam etsin. :D
18 Yaşım bitmek üzere United'ın bu kadar gol yediğini hatırlamıyorum :D
kalemci
24.Ekim.2011, 02:04
aramızdan kimsenin gördüğünü de sanmıyorum :) en son evinde 81 yıl önce yemiş 6 golü :)
qwert1992
24.Ekim.2011, 02:47
İyi oldu.United'ı hiç sevmezdim :)..
anil luque
24.Ekim.2011, 02:49
- 6-1 Manchester.
Abisinden sonra kardeşi çıktı başımıza. Manchester United-Manchester City maçının sonucunu 6-1 Manchester diye mi belirtti kardeşin Aygün ? :D
Öpüyorum yanaklarınızdan :D
sarianet
24.Ekim.2011, 02:56
Abisinden sonra kardeşi çıktı başımıza. Manchester United-Manchester City maçının sonucunu 6-1 Manchester diye mi belirtti kardeşin Aygün ? :D
Öpüyorum yanaklarınızdan :D
espri yapmış
demekki aile boyu kötü espri yapıyolar:D
GodfatheR
24.Ekim.2011, 03:04
:zuhaha 6-1 :zuhaha
İçimin yağları eridi :D
Trabzonspor
24.Ekim.2011, 11:34
Çok şaşırdım yahu bu skora duyunca inanmadım arkadaşa hadi oradan dedim ama doğruymuş.
Alicanfmfan
24.Ekim.2011, 15:31
Bir spor sitesinin başlıgı cok hosuma gitti , ''City , United'ın '6' nı Üstüne Getirdi'' :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ekim.2011, 18:30
Balotelli reyiz sevinçten evini yakmış :n:
Addolorato
24.Ekim.2011, 18:49
Balotelli reyiz sevinçten evini yakmış :n:
Maçtan önce yakmıştı evini havai fişeklerle oynarken (!) :D.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ekim.2011, 18:51
Olsun yahu sonuçta adam hertürlü yaktı ManU'yu,sevindirici tarafı o benim için :D
GeNç KaRTaL
24.Ekim.2011, 19:30
1-6 lık maç
William Rookwood
24.Ekim.2011, 20:51
City gol olup yağmış :D İlk defa kadrosunun hakkını verdiği bir maç oldu
Deus Dominus
25.Ekim.2011, 00:32
Birde parayla saadet olmaz derler, bal gibi oluyor işte :D Chelsea'de oldu, Man.City'de oldu, sıra PSG ve Malaga'da :)
TuNdRaLoWeR
25.Ekim.2011, 00:57
Şu skora göre bakıyorumda insanlar City'i kral ilan etmiş, Manchester'ın büyüğü ilan etmiş hatta ve hatta parayla saadet olunabileceği bile söylenmiş.
Bende şöyle diyorum; parayla saadet olunacak olsaydı City piyasaya çıkalı 2-3 yıl oldu, bu 2-3 yıl içinde elle tutulur bir başarı elde ederdi, United'ı 6-1 yenmiş olmaları United'dan bir şey kaybettirmez, City'e bir şey kazandırmaz.City bu zamana kadar, bundan 2-3 sene öncesine kadar en farklı kaç kaç yenebilmiş? 1-0, 2-0?
Ligimizden örnek vereceğim, 2002 yılında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 gibi net bir skorla yenmiş olması, Galatasaray'ın Galatasaraylığından bir şey kaybettirdi mi? Hayır.Galatasaray hala Galatasaray, sadece tarihe geçen bir maç oldu, belki yıllar boyunca unutulmayacak bir skor oldu o kadar, bu maçta o maçın resmen kopyası.United hala United, City'de hala AYNI City.Bundan yıllar öncesi neyse hala aynı, işin garip yanı şudur ki dünyada hiç bir takımda bu kadar alternatifli, bu kadar müthiş bir kadro yokken yıllar sonra City elle tutulur bir skor elde edebiliyor, bene konuşulması gereken baş konu budur (!)
Sene sonu geldiği zaman United City'e gereken cevabı verecektir zaten, bundan hiç şüphem yok.
BaGa TaRKaN
25.Ekim.2011, 01:16
Ne de Güzel Afallamışlar :n:
http://www.yukleresim.com/di-UTLK.png
http://www.yukleresim.com/di-ZRBL.png
eXcitinG
25.Ekim.2011, 01:17
Şu skora göre bakıyorumda insanlar City'i kral ilan etmiş, Manchester'ın büyüğü ilan etmiş hatta ve hatta parayla saadet olunabileceği bile söylenmiş.
Bende şöyle diyorum; parayla saadet olunacak olsaydı City piyasaya çıkalı 2-3 yıl oldu, bu 2-3 yıl içinde elle tutulur bir başarı elde ederdi, United'ı 6-1 yenmiş olmaları United'dan bir şey kaybettirmez, City'e bir şey kazandırmaz.City bu zamana kadar, bundan 2-3 sene öncesine kadar en farklı kaç kaç yenebilmiş? 1-0, 2-0?
Ligimizden örnek vereceğim, 2002 yılında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 gibi net bir skorla yenmiş olması, Galatasaray'ın Galatasaraylığından bir şey kaybettirdi mi? Hayır.Galatasaray hala Galatasaray, sadece tarihe geçen bir maç oldu, belki yıllar boyunca unutulmayacak bir skor oldu o kadar, bu maçta o maçın resmen kopyası.United hala United, City'de hala AYNI City.Bundan yıllar öncesi neyse hala aynı, işin garip yanı şudur ki dünyada hiç bir takımda bu kadar alternatifli, bu kadar müthiş bir kadro yokken yıllar sonra City elle tutulur bir skor elde edebiliyor, bene konuşulması gereken baş konu budur (!)
Sene sonu geldiği zaman United City'e gereken cevabı verecektir zaten, bundan hiç şüphem yok.
Herkes City in harcadığı paraLara takıLıyor. Evet çok para harcadıLar ama ben City nin sezon başından beri bütün maçLarını izLemiş birisi oLarak şunu çok net söyLeyebiLirim. Şu an Avrupa da BarceLona dan sonra en iyi futboL oynayan takım M.City dir. İnanıLmaz takım oyunu oynuyorLar ve yıLdızLarı tam bir sistem oyunu oynuyor. BöyLe oLunca bu skorLarLar da normaL oLuyor doğaL oLarak. AdamLarda daha Tevez gibi bir adam kenarda ve katkı vermek için bekLiyor. SiLva nın içine Xavi kaçmış, James MiLner biLdiğin İniesta oLmuş ve önLerinde Dzeko ve Aguero gibi hatta çıLgın BaLoteLLi gibi buLdukLarında kaçırmayan goL makinaLarı var. Paranın hakkını sonuna kadar veriyorLar.
William Rookwood
26.Ekim.2011, 13:00
Bizim ülkede üç büyükler böyle bir yenilgi alsa o takımın teknik direktörünü derhal kovarlardı :D
sarianet
26.Ekim.2011, 15:15
haklısın ama birdenbire olmuyor çelside birdenbire çelsi olmadı bunun için ne kadar paran olsada olsun seneler geçmesi şart para sadece bu zmaan aralıını kısaltıyor
Bizim ülkede üç büyükler böyle bir yenilgi alsa o takımın teknik direktörünü derhal kovarlardı :D
fatih terim istifa etmiş miydi 2002 de bi bilgisi olan varmı ?
ForsakeN
26.Ekim.2011, 15:25
Sanmıyorum ki Kocaman kovulsun. Fatih Terim de devam eder. Şenol Hoca da kalır :)
kalemci
26.Ekim.2011, 15:45
Ama Carvalhal kesin gider :)
TuNdRaLoWeR
26.Ekim.2011, 19:47
Herkes City in harcadığı paraLara takıLıyor. Evet çok para harcadıLar ama ben City nin sezon başından beri bütün maçLarını izLemiş birisi oLarak şunu çok net söyLeyebiLirim. Şu an Avrupa da BarceLona dan sonra en iyi futboL oynayan takım M.City dir. İnanıLmaz takım oyunu oynuyorLar ve yıLdızLarı tam bir sistem oyunu oynuyor. BöyLe oLunca bu skorLarLar da normaL oLuyor doğaL oLarak. AdamLarda daha Tevez gibi bir adam kenarda ve katkı vermek için bekLiyor. SiLva nın içine Xavi kaçmış, James MiLner biLdiğin İniesta oLmuş ve önLerinde Dzeko ve Aguero gibi hatta çıLgın BaLoteLLi gibi buLdukLarında kaçırmayan goL makinaLarı var. Paranın hakkını sonuna kadar veriyorLar.
Bende City'nin bu sene ne kadar değiştiğinin farkındayım ama bir takımı para kolay kolay değiştiremiyor.City'nin piyasaya çıkışı TAŞ ÇATLASA 3 senedir.3 sene sonra böyle olacaklarsa hiç olmasınlar.Neden diye sorarsan artık takıma alacak oyuncu kalmadı, bir Messi veya Ronaldo eksik, ikisinden birini de aldılar mı tamam yani daha yer yüzünde ihtiyaç duyacakları oyuncu kalmaz.Bu sene haricinde ben City'i çok takip ettim, takım oyunundan eser yoktu.Sonuçta takımda ki her oyuncu yıldız, herkesin dünya çapında popülerliği ve bir itibarı var, herkes bireysel top koşturma peşindeydi.Bu sene bu takımın toparlanmasında ki %99 pay Agüero'nundur, bunu kimse inkar edemez.
City kadar alternatifli hatta alternatif sınırını aşmış bir takım yoktur ama bende şuna inanıyorum ki bu takımda Agüero sakatlasın bir kaç maç oynamasın bir bocalama olacaktır, tabii bu benim görüşüm benim kanaatim, elbet Balotelli, Dzeko ve takımdan kopmuş bir Tevez var ama Agüero bu takımın beyni oldu resmen bu sene..
kalemci
26.Ekim.2011, 19:52
Çoğu dediğin doğru olabilir ama takımı %99 Aguero'ya bağlamak çok yanlış. Silva, Milner, Toure bu sene zirve yaptılar. Aguero'dan beklediklerini aldılar zaten bu performans şaşırılacak bir durum değil 2 gol eksik 2 gol fazla atardı en olası durumda.
Benim aklımı karıştıran transferde fair-play gelirse city'nin hali ne olacak. Atı alan üsküdarı geçti Chelsea'de kazandıkları başarılarla kulüp hiç olmazsa dönüyor gidiyor. City bu sene başarılı olamazsa ilerisi için işleri zor gelecek yasa yüzünden.
Transferde fair-play konusunda daha detaylı bilgisi olan varsa bilgilendirsin bizleri :)
William Rookwood
26.Ekim.2011, 21:24
Sanmıyorum ki Kocaman kovulsun. Fatih Terim de devam eder. Şenol Hoca da kalır :)
Bizim ülkede malesef bir insanın geçmişte ne yaptığına ve kulüp tarihe ne gerektiğine bakılmıyor, biletini hemen kesiyorlar. Manu isterse küme düşsün veya küme düşmeye oynasın Ferguson yine takımın başında olur. Ama Aykut Kocaman ve Fatih Terim'in böyle bir şansı olduğunu düşünmüyorum eğer gerçekçi konuşmak gerekirse. Buna örnek olarak Daum'u gösterebilirim. Fenerbahçe'yi kaç kez şampiyon yapmış, bana göre Türkiye'ye gelmiş en iyi teknik direktörlerden biri. Fenerbahçe'yi en son yönettiği dönemde kaybettiği şampiyonluk şansızlıktı, fakat bu şansızlık geçen sene Aykut hocanında başına gelebilirdi. Çünkü ikisinde de şampiyonluk son haftaya kalmıştı. Ayrıca Daum döneminde ki kadro, Aykut Kocaman'ın elindeki kadroya göre çok daha düşüktü. Bir Guiza örneği var. Aynı şekilde bu durum Galatasaray'ın efsanesi olan Hagi'ninde başından geçti. Çoğu taraftar Hagi'nin takımdan defolup gitmesini istedi. Uzun lafın kısası diğer ülkeler, özellikle İngiltere bu konuda bizden çok iyiler :)
Del Piero_10
28.Ekim.2011, 11:35
Savunma hattında sıkıntılar yaşayan Merseyside ekibi Newcastle'ın Arjantinli stoperini takibe aldı.
Liverpool Menajeri Kenny Dalglish'in Newcastle United'da forma giyen Fabricio Coloccini'yi ara transfer döneminde kadroda görmek istediği konuşuluyor.
Daily Mirror'da yer alan habere göre Dalglish'in isteğiyle harekete geçen Damian Comolli, Arjantinli stoper hakkında bir rapor hazırladı. Liverpool yönetimi 33 yaşındaki Jamie Carragher'ın yerine düşünülen Coloccini için ara transfer döneminde çalışmalara başlayacak.
Daha önce Andy Carroll ve Jose Enrique'yi Liverpool'a satan Newcastle'ın Coloccini için 15 milyon avro civarında bir bonservis bedeli talep edeceği konuşuluyor.
29 yaşındaki Coloccini, bu sezon Newcastle formasıyla çıktığı 11 maçta bir gol attı. Dokuz haftada 15 puan toplayan Liverpool, Premier Lig'in altıncı sırasında yer alıyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ekim.2011, 16:20
''Cuk oturur.'' :)
Trabzonspor
28.Ekim.2011, 18:50
http://img685.imageshack.us/img685/9331/62771767336dd089fdb5b.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/685/62771767336dd089fdb5b.jpg/)
http://img846.imageshack.us/img846/591/62776772227c1e258b90b.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/846/62776772227c1e258b90b.jpg/)
http://img809.imageshack.us/img809/4213/6277677658ac66770500b.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/809/6277677658ac66770500b.jpg/)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ekim.2011, 18:53
Adamlar yapıyor ya :)
William Rookwood
28.Ekim.2011, 20:45
Yönettiği her takımı batıran adamdan böyle birşey duymak komik :D
Sirius Black
28.Ekim.2011, 21:05
Avrupa'nın Yılmaz Vural'ı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ekim.2011, 16:58
Andre Santos Chelsea'ye gol attı. 2-2 şuan.
Çok güzel maçı oluyor 2-3 önde Arsenal şu anda
Fearless Coward
29.Ekim.2011, 17:07
3-2 Önde Arsenal müthiş geri dönüş :D
Villas Boas neden sturridge gibi etkili bir oyuncu çıkarıp yerine Malouda'yı aldı anlamadım. Malouda etkisiz şu ana kadar.
maç 3-3 oldu 4 dk sonra van persie 4-3 yaptı v.persie nin son 26 lig maçında 25 golü vardı bu maça çıkmadan 27 e 27 yaptı
v.persie 90+2 de 5-3 yapmış buda 27 e 28 eder gerçekten müthiş
kalemci
29.Ekim.2011, 17:46
Persie !! diyecek birşey yok :)
son zamanlarda izlediğim en güzel maçtı
kalemci
29.Ekim.2011, 17:49
Aynen Mustafa Abi maç ilk 10 dakikada belli etti kendini.
futureless
29.Ekim.2011, 18:42
Bu sezon ilginç şeyler oluyor büyük maçlarda İngiltere'de.
eXcitinG
29.Ekim.2011, 19:08
R.V.P Avrupa da ki en formda forvet oyuncusu şu anda.
sananes
29.Ekim.2011, 19:52
Peter Cech'in yediği gollerin en az 3ü hatalı. Çok net hatalı, şaka gibi ama Chelsea'nin daha iyi bir kaleciye ihtiyacı var.
Man City'e gelecek olursak Adam Johnson, Adamın dibidir. 3-1 önde City
R.V.P Avrupa da ki en formda forvet oyuncusu şu anda.
formu geç bu adam hiç sakatlanmasa her sene gol kralı olur adım kadar eminim
sakary Ali
29.Ekim.2011, 23:59
Müthiş bir maç izledik gerçekten bugün..Arsenal eleştirilere çok iyi cevap verdi.Şimdi önlerinde güzel bir fikstür var.Eğer bunu değerlendirebilirlerse zirveye yaklaşabilirler..
Van Persie harikaydı gerçekten.Takım Van Persie etrafına yoğunlaşmış gibi.Persie'de hakkını veriyor.Son golde Cech'in çok net hatası gibi geldi ancak Persie'de enfes vurmuş topa..
Müthiş bir maç izledik gerçekten bugün..Arsenal eleştirilere çok iyi cevap verdi.Şimdi önlerinde güzel bir fikstür var.Eğer bunu değerlendirebilirlerse zirveye yaklaşabilirler..
Van Persie harikaydı gerçekten.Takım Van Persie etrafına yoğunlaşmış gibi.Persie'de hakkını veriyor.Son golde Cech'in çok net hatası gibi geldi ancak Persie'de enfes vurmuş topa..
son golden ziyade walcott un golünde ciddi hatası vardı cech in bence kaldıki son golde müthiş bi falso vermiş R.V.P
Trabzonspor
02.Kasım.2011, 13:52
Türk örümcek Lord mu oluyor?
02 Kasım 2011 Çarşamba
Chelsea, Türk örümcek lakaplı Mehmet Topal için Valencia`nın kapısını çaldı. İspanyol kulübü, İngiliz devinin 10 milyon euroluk resmi teklif yaptığını açıkladı.
http://sporzin.com/images/haber/k/mehmet_topal_ingilterehaber_2511711.jpg
Chelsea, Valencia`da top koşturan, "Türk örümcek" lakaplı Mehmet Topal`a resmen talip oldu.
Rus milyarder Roman Abramovich`in sahibi olduğu Chelsea, 25 yaşındaki milli futbolcu için Valencia`nın kapısını çaldı. Mavi-beyazlı kulübün, devre arasında kadrosuna katmak istediği Mehmet Topal`ın bonservisine karşılık 10 milyon euro teklif ettiği ortaya çıktı.
Valencia Kulübü, iki sezon önce 5.5 milyon euroya Galatasaray`dan transfer ettiği Mehmet Topal için Chelsea`den gelen teklifi doğruladı. 10 milyon euroyu yeterli bulmayan İspanyol ekibi, teklifin yükseltilmesini istedi.
Transfer gerçekleşirse Mehmet Topal yıllık ücretini ciddi biçimde artıracak. Valencia`da yıllık 1.5 milyon euro kazanan başarılı futbolcu, Chelsea`ye gitmesi halinde senelik 2.5 milyon euroyu cebine koyacak.
Premier Lig`de oynadığı 10 maçta kalesinde tam 15 gol gören Chelsea`nin orta sahasında yaşadığı defansif sorunları Mehmet Topal transferiyle çözmek istediği ifade edildi. Arsenal karşısında alınan 5-3`lük yenilgi ardından harekete geçen Chelsea Menajeri Villas Boas`ın, Topal`ın transferi için ısrarcı olduğu vurgulandı.
Kaynak (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fsporzin.com%2Fhabe r%2F7028%2F)
ozaniel
02.Kasım.2011, 20:36
Başlık yaratıcı olmuş.
Redrum
02.Kasım.2011, 21:15
Gerçek olduğunu sanmıyorum aslında.. Bunun sebebi fazla takip etmemem. Topal banko oynuyor mu, değişilmez mi, çok mu iyi, bilmiyorum. FM 12de direk satılığa koyduklarını biliyorum bir tek. Gerçekse çok gururlanırım.. Ama şu bilmediğim konular hakkında beni aydınlatabilecek olan var mı acaba?
Varonil
02.Kasım.2011, 21:35
Gerçek olduğunu sanmıyorum aslında.. Bunun sebebi fazla takip etmemem. Topal banko oynuyor mu, değişilmez mi, çok mu iyi, bilmiyorum. FM 12de direk satılığa koyduklarını biliyorum bir tek. Gerçekse çok gururlanırım.. Ama şu bilmediğim konular hakkında beni aydınlatabilecek olan var mı acaba?
Geçen sene ;
Ligde 23 maç,kupada 1 maç ve Avrupa'da 5 maç olmak üzere 29 maçta Valencia forması giydi.
Bu yıl ise 5'i lig,2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere 7 maçta sahaya çıktı.
byariff
02.Kasım.2011, 22:26
bu yil maca az cikti neden cunki sakatlik donemi gecirmisti mehmet topal , ve gozlemledigim izledigim kadari ile defanstada oynuyabiliyor ve basarilida bence , Lord"a giderse gurur duyarim gercekten.
KanaKe
03.Kasım.2011, 12:16
ben gercekci bulmuyorum.. mehmet topal sürekli sakatlanan bir oyuncu hani gitse bile rezerv takimda oynar.
nannar
03.Kasım.2011, 12:25
ben gercekci bulmuyorum.. mehmet topal sürekli sakatlanan bir oyuncu hani gitse bile rezerv takimda oynar.
:)Bu yorumları gördükçe bu oyuncunun Galatasaray'dan gitmiş olması beni daha da gururlandırıyor...
gerrrard
03.Kasım.2011, 13:08
:)Bu yorumları gördükçe bu oyuncunun Galatasaray'dan gitmiş olması beni daha da gururlandırıyor...
eheheh, altıma imzamı atıyorum.
SAİT71
03.Kasım.2011, 15:31
Mehmet bence giderse çok başarılı olur Chelsea'da. Teklif gelirse gitmeli...
sui generis
03.Kasım.2011, 15:47
Valencia'da forma giyen Mehmet Topal'ın, Chelsea'ye transferi rafa kalktı.
İspanya La Liga takımlarından Valencia'da forma giyen Mehmet Topal'ın, İngiliz devi Chelsea'ye transferi sezon sonuna kaldı.
spanyol ekibi Valencia, Arjantinli orta saha oyuncusu Banega'nın, Bayer Leverkusen ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında sakatlanması yüzünden Mehmet Topal'ı devre arasında Chelsea'ye satma planını askıya aldı.
Sahayı sedyeyle terk eden Banega'nın yaklaşık 1.5 ay süreyle sahalardan uzak kalacağının ortaya çıkması üzerine geri adım atan Valencia'lı yöneticiler, İngiliz kulübü ile bir görüşme yaparak devre arasında gerçekleşmesi planlanan bu transfere şu an izin veremeyeceklerini bildirdi.
Teknik Direktör Emery'nin, "Topal'a ihtiyacım var" mesajı üzerine, milli futbolcunun gidişini donduran İspanyol kulübünün kararı Chelsea'de üzüntü yarattı. Mavi-beyazlı ekibin sezon sonu gerekirse 10 milyon Euro'nun da üzerine çıkarak Mehmet Topal'ı renklerine bağlamaya kararlı olduğu kaydedildi.
MYNET
byariff
03.Kasım.2011, 16:39
MYNET yalan haber vermez diye dusunuyorum Gurur Duydum Gercekten.
SAİT71
03.Kasım.2011, 19:06
İyi bari en azından takımdaki itibarı daha artmış oldu. Bence er geç gider Chelsea'ya.
Redrum
04.Kasım.2011, 00:35
Çok sevinirim.. "Onu da yapsa zaten şu an Chelsea'de oynuyordu" geyiğini yapamayacağım bir Türk oyuncu olması da hoş olur :D
DenizlispoR
04.Kasım.2011, 00:37
Başlığı edebiyat hocama göstermek istiyorum,hala çözemedim. :D
Nedvedmania
04.Kasım.2011, 21:56
İnşallah gider :)
Rick Nelson
05.Kasım.2011, 10:09
İnşallah gider.
Rick Nelson
05.Kasım.2011, 10:09
edit : Cihan ile aynı yorumu yapmışız , düzenle butonu da yok , ayrıca resimde messi'ye benzemiş topal :zuhaha
SyNdRoMe23
05.Kasım.2011, 10:36
bence düzenli oynamaz chelsea'de. valencia'da kalması daha iyi.
BaGa TaRKaN
11.Kasım.2011, 04:17
Chelsea Mehmet Topal için fiyat arttırdı
http://www.sporaktif.com/newpics/news/101120111537590904045_2.jpg
Chelsea, Valencia'da forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal'dan vazgeçmiyor.
İspanya'nın Valencia takımında forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal'ı mercek altına alan İngiliz kulüp Chelsea, bu transferde rakamı 13 milyon Euro'ya çıkardı.
Geçtiğimiz hafta Valencia'nın kapısını çalarak talip olduğu Mehmet Topal'ın transfer görüşmeleri, Banega'nın sakatlanması sonucu duraklama noktasına gelmesine rağmen, İngiliz devi rakamı 13 milyon Euro'ya yükseltti ve Topal'ı sıkı takibe devam kararı aldı.
Bu arada Hırvatistan maçında Chelsea dışında Manchester City ve La Liga devlerinin de Topal'ı takip etmek üzere bir gözlemci gönderecekleri öğrenildi.
Ancak sezon sonu transfer olması kesin gibi gözüken Mehmet Topal'ı, Valencia Kulübü başkanın çok sevmesi en iyi adamım demesi transfer görüşmelerini zorlayacağa benziyor. Ayrıca İspanya'daki bir çok yerel gazete de bu takiplere geniş yer veriyor.
Bir kaç hafta sonra baba olacak olan Mehmet Topal'ın bu kadar büyük kulüplerce gözlenmesi de en çok eşini heyecanlandırıyor. "Dünya devleri eşimi takip ediyor, beğeniyor ve talep ediyorlar. Gururlanmak terimi az kalır" diyerek her şekilde eşinin yanında olduğunu dile getirdi.
Bu arada İspanya tekstil dünyasının bir numaralı markası Mango'nun erkek çekimlerine katılacak olan Mehmet Topal, ödenecek reklam ücretini depremzedelere ve şehit ailelerine bağışlayacağını bildirdi.
VALENCİA / DHA
byariff
11.Kasım.2011, 04:27
Cok iyi bir kesici Chelsea icin iyi bir transfer olabilir cunki essienin sakatligi artik sureklilik haline geldi topal"i essienin yerine dusunuyor olabilirler umarim sezon sonu transferi gerceklesir.
Redrum
11.Kasım.2011, 04:51
O kadar sevinirim ki.. Hey gidi Mehmet Topal. Dardanel'den Galatasaray'a ilk transfer edildiği günü hatırlıyorum :)
europeanconquer
11.Kasım.2011, 11:37
Mehmet adına çok sevindim.Mehmet'in Galatasaray'da yıldızının parlaması beni daha çok gururlandırıyor.Türk futbolcular kendilerini kanıtlamaya başlıyor ve Avrupa'nın büyük kulüplerine gidiyorlar.Türk Futbolu'nun bir gelişme gösterdiği aşikar ama bu neden milli takıma yansımıyor onu anlayamıyorum.Neyse Mehmet'in Chelsea'ye gitmesini çok isterim :)
KanaKe
11.Kasım.2011, 14:16
size göre sirf gs li oldugu icin bu yorumu yaptim yani? adam cok sIk sakatlaniyor Galatasaray'da oynarken de böyleydi hadi sakatligi gectim chelsea de kimi kesecek ? size göre kimi keser yani? en fazla rotasyon oyuncusu olur mehmet topal düz bir ön libero hicbir arti özelligi yok Aurelio'nun Türk versiyonu.. kötü topcu degil ama chelsea kalibresinde bir oyuncuda degil bunu kabullenmek niye bu kadar zor sizin icin anlamiyorum.
byariff
11.Kasım.2011, 15:41
size göre sirf gs li oldugu icin bu yorumu yaptim yani? adam cok sIk sakatlaniyor Galatasaray'da oynarken de böyleydi hadi sakatligi gectim chelsea de kimi kesecek ? size göre kimi keser yani? en fazla rotasyon oyuncusu olur mehmet topal düz bir ön libero hicbir arti özelligi yok Aurelio'nun Türk versiyonu.. kötü topcu degil ama chelsea kalibresinde bir oyuncuda degil bunu kabullenmek niye bu kadar zor sizin icin anlamiyorum.
Chelsea"yi izlemedigin cok acik belli Essienin yerine adam bulabildilermi Ramires Bir Dmc Degil Meireles ve Obinna Desene MC adamlari , Chelseanin tam aradigi adam mehmet topal sabit DMC.
Del Piero_10
16.Kasım.2011, 14:54
İngiltere Teknik Direktörü Fabio Capello, Los Angeles Galaxy forması giyen David Beckham'ı Euro 2012'ye götürmeyi düşünmediğini açıkladı.
2010 Dünya Kupası'nı aşil tendonundan yaşadığı sakatlık nedeniyle kaçıran, ancak yine de takımla birlikte Güney Afrika'ya götürülen Beckham, Euro 2012'de forma giymenin hayallerini kuruyordu.
Ancak İtalyan teknik adam, Sky Sports News'e yaptığı açıklamada tecrübeli oyuncunun hayallerini suya düşürürken, "Bunu pek düşünmedim. Ancak Beckham planlarınızda yer alıyor mu, diye sorarsanız; hayır, derim." şeklinde konuştu.
BaGa TaRKaN
16.Kasım.2011, 18:51
Beckham Daha Ölmedi mi Yahu
50'sinde Oynasa Yine Çağırılmak İsteyecek Heralde
GeNç KaRTaL
16.Kasım.2011, 18:53
Ben Fm'deki kariyerimde götürmüştüm Euro12'ye.:icon_smile:
BaGa TaRKaN
16.Kasım.2011, 18:54
Darısı 2014'e :zuhaha
Del Piero_10
17.Kasım.2011, 15:21
Galatasaray’ın da transfer listesinde olan Manchester United’ın yıldız golcüsü Dimitar Berbatov, transfer rekortmeni Anzhi’ye gidebilir.
Manchester United’ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov’un menajeri Emil Danchev, Rusya’nın transfer devi Anzhi Makhachkala iddialarına ılımlı yaklaştı.
Sezon başında yüksek bir bonservis bedeliyle Inter’den Kamerunlu golcü Samuel Eto’o’yu kadrosuna katan Rus ekibi, Berbatov için 17.5 milyon avro gibi bir rakamı gözden çıkarmış durumda.
Berbatov’un sürekli olarak forma giyememekten yana şikayetçi olduğunu ima eden Emil Danchev, Daily Mirror’a yaptığı açıklamada, “Anzhi resmi bir teklifle gelirse, bunu seve seve değerlendiririz. Bu durumda Dimitar ile oturur, konuşuruz. Ben Dimitar’ın Manchester’da mutlu olduğu konusunda şüpheliyim. Sürekli olarak oynayamamak büyük bir sıkıntı” dedi.
Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncu, Anzhi’den senelik 10 milyon avroya yakın bir ücret alabilir.
Bulgar golcü, hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray yönetiminin alternatifleri arasında.
BaGa TaRKaN
17.Kasım.2011, 15:24
Doymuş Oyuncuyu Türkiye'de Görmek İstemiyorum Mümkünse Hemen Gitsin Rusya'ya Sınırdan Bile Geçmesin
Rick Nelson
17.Kasım.2011, 15:31
City ve Malaga'dan sonra Anzhi'de tüm oyuncuları toplayacak heralde.
BaGa TaRKaN
17.Kasım.2011, 15:55
http://www.fifa.com/mm/photo/worldfootball/clubfootball/01/15/51/51/1155151_medium.jpg (http://www.fifa.com/worldfootball/photo/photolist.html#1155151)
İngiltere Premier Lig Ekiplerinden Everton, Kontratı 18 Ay Sonra Bitecek Olan Belçikalı 23 Yaşındaki Orta Saha Oyuncusu Marouane Fellaini ile 2016 Yılının Yazına Kadar Kontratını Uzattığını Resmi Sitesinde Duyurdu.
Everton, Marouane Fellaini'yi 2008 Yılında Standart Liege'den 15M £ Bonservis Bedeli Ödeyerek Transfer Etmişti. Son 2 Yıldır Sakatlıklarla Boğuşan Yıldız Oyuncu Bu Sezon Sakatlıkltan Kurtularak Formasına Yeniden Sahip Olmuştu.
ThersoN
17.Kasım.2011, 20:04
Anzhi'nin city veya malaga gibi olması çok zor. yani umarım herşey para değildir. para için citye malagaya gidilir ama oralar yaşanacak yerler, kötü kulupler değil. anzhi kötü bir kulup oraya giden sadece para için gitmiştir bu çok açık.
Alexi Lalas
17.Kasım.2011, 22:12
Anzhi'nin city veya malaga gibi olması çok zor. yani umarım herşey para değildir. para için citye malagaya gidilir ama oralar yaşanacak yerler, kötü kulupler değil. anzhi kötü bir kulup oraya giden sadece para için gitmiştir bu çok açık.
Anji oynayan oyuncular yabancı oyuncular Moskova'da kalıyor, Dağıstan'da değil. Moskova Malaga ve Manchester'dan daha büyük ve hareketli bir şehirdir sanırım. Ancak o kadar yolculuğu çekmelerinin sebebi de para tabii ki.
Ama Malaga ve City'e giden adamlarda, Anjiye gidenler kadar paradan dolayı gidiyor. Bu takımlar Barcelona, Juventus, Manchester düzeyinde değiller şu an, kariyer yapmak için gittiklerini zannetmiyorum.
ThersoN
18.Kasım.2011, 20:37
Anji oynayan oyuncular yabancı oyuncular Moskova'da kalıyor, Dağıstan'da değil. Moskova Malaga ve Manchester'dan daha büyük ve hareketli bir şehirdir sanırım. Ancak o kadar yolculuğu çekmelerinin sebebi de para tabii ki.
Ama Malaga ve City'e giden adamlarda, Anjiye gidenler kadar paradan dolayı gidiyor. Bu takımlar Barcelona, Juventus, Manchester düzeyinde değiller şu an, kariyer yapmak için gittiklerini zannetmiyorum.
zaten sıkıntı orda. moskova'da olmakla manchester ya da malaga'da olmak arasında futbol anlamında fark olması lazım; anzhi fazla para verse ve moskova'ya yerleştirse bile oyuncuları.. benim anlamadığım o. yani giden adamlarda boş adamlar değil, sadece para için gidiyorsan işinin bitmiş olduğunu düşünüyor olman lazım bence. ben 30 yaşında olsam ve oynamak birşeyler kazanmak istesem sadece çok çok para veriyolar diye anzhi'ye gitmem. yani biz duygusal mı düşünüyoruz anlamadım?
Rick Nelson
18.Kasım.2011, 22:32
Bana bu kadar parayla bir sözleşme verseler , değil Rusya'ya , Antartika'ya bile giderim :D
deniz.91
18.Kasım.2011, 23:13
Adamlar kariyeri boyunca kazanacğı parayı blki bir iki yılda kazanıyor anzhiden önceliği para olan her oyuncu gider tabi:)
eng1n
19.Kasım.2011, 17:12
Arsenal-Norwich maçında 25.dakika 1-0 Norwich yeniyor bu dakikaya kadar 3 kez Norwich kalecisini geçen toplar çıkarıldı ikisi çizgiden olmak üzere. Norwich ilk şutunda 16.dakika da golü buldu.
Çok güzel maç oluyor Arsenal çok üstün oynuyor.
Edit : rVp attı 1-1.
byariff
19.Kasım.2011, 18:26
1-2 arsenal yeniyor su an
sakary Ali
19.Kasım.2011, 19:12
Persie'nin golleriyle Arsenal 2-1 kazandı..
Van Persie Premier League'te oynadığı 12 maçta 13 gol attı şuana kadar.
sarianet
19.Kasım.2011, 19:48
2-0 öndeyiz balotelli reyiz çaktı gene:D
byariff
21.Kasım.2011, 17:28
İngiliz Daily Mail Gazetesi Sunderland'in Galatasaray'ın sol kanat oyuncusu Albert Riera'ya talip olduğunu ileri sürdü.
http://www.tfutbol.com/oyuncu/Albert-Riera.jpg
Gazete haberinde ''Sunderland, eski Liverpool kanat oyuncusu Albert Riera'ya göz kırpıyor'' başlığıyla duyurduğu haberde İngiliz kulübünün Riera'ya haftalık 115000 pound maaşla teklif götüreceğini yazdı. Sunderland'in Riera'nın İngiltere'ye dönmesini istediğinin belirtildiği haberde Sunderland teknik direktörü Steve Bruce'un geçtiğimiz seneden beri sol kanat oyuncusu istediği ve İspanyol futbolcunun premier lig tecrübesi nedeniyle öncelikli hedef olduğu vurgulandı.
Gazete ayrıca forvet arayışı içinde olan Galatasaray'ın Riera'yı satması halinde transferini düşündüğü Manchester United'ın santraforu Dimitar Berbatov'un transferinde maddi açıdan rahatlayacağını ifade etti.
LIGTV
BaGa TaRKaN
21.Kasım.2011, 17:29
Benden Gördüğün Tweeti mi Arakladın Arif :) Ayıp Sana :D
byariff
21.Kasım.2011, 17:31
benim sende veya senin bende tweet varmi aga hic bilmiyorum :D ligtv"ye bakarken gordum paylasayim dedim :D konuya gelince riera umarim gider kaliteli topcu ise ilk 1-2 macda belli eder kendini rieradan birsey goremedik daha. ve galatasaray bu transferi neden yapti anlamadim ama sole dusunuyorum olimpyakaos - galatasaray macinda iyi oynadi diye kesin bu adami aldik.
nannar
21.Kasım.2011, 17:33
Keşke.... nerde o günler.
Del Piero_10
21.Kasım.2011, 19:27
İtalyan teknik adam, Premier Lig'de sergiledikleri dominnat performansla Avrupa'daki rakipleri ile de başa çıkabileceklerini gösterdiklerine inanıyor.
Manchester City Menajeri Roberto Mancini, takımının yaptığı sezon başlangıcı ile Avrupa'nın en iyilerinden biri olduğunu gösterdiğini düşünüyor.
Premier Lig'de yenilgisiz lider durumda olan Manchester City, bu sezon sadece Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 2-0 mağlup olmuştu. O maçtan sonra Villarreal'i hem içeride hem de dışarıda mağlup etmeyi başaran Mancini'nin öğrencileri yarın Napoli ile kiritik bir maça çıkacak.
Bu maç öncesi açıklamalarda bulunan teknik adam, "Sezona çok iyi başladık. Bu bize ihtiyacımız olan güveni verdi. Barcelona, Real Madrid veya Manchester United'dan daha iyi olduğumuzu düşünmüyorum ama bence onlarla aynı seviyedeyiz." dedi.
Bu aralar üç günde bir sürekli olarak maça çıktıklarını belirten Mancini, "Kasım ve Aralık bizim açımızdan oldukça kritik olacak. Bu sürede de galibiyet serimizi sürdürmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.
Del Piero_10
23.Kasım.2011, 18:10
Hollandalı teknik adam İngiliz kulübüne yeşil ışık yaktı.
Kısa bir süre Chelsea'yi çalıştıran Guus Hiddink, kulübün Rus başkanı Roman Abramovich ile yeniden çalışabileceğini açıkladı.
Bilindiği gibi Hollandalı teknik adam, 2008-09 sezonunda geçici olarak Chelsea'nin başına geçmiş ve FA Cup'ı kazanarak taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Euro 2012 play-off'unda yaşanan başarısızlığın ardından Türkiye Milli Takımı ile yollarını ayıran Hiddink, bir Rus kanalına yaptığı açıklamada İngiliz kulübünü yeniden çalıştırabileceğini söyledi.
RT'ye konuşan deneyimli teknik adam, "Londra'ya her gittiğimde Roman Abramovich beni çok sıcak karşılıyor ve tesislerde ağırlıyor. Onunla çalışırken son derece mutluydum. Kim bilir, belki ileride yollarımız bir kez daha kesişir. Şu an sadece dinlenmek ve işleri akışına bırakmak istiyorum" dedi.
24 Kasım 2011 12:45 | NTV Spor ve Ajanslar
Bir dönem Galatasaray forması da giyen Tottenham'ın 40 yaşındaki kalecisi Friedel, sözleşmesini tekrar uzatmak istediğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/208/friedeltottenhammm_PX03U.jpg
İngiltere Premier League takımlarından Tottenham'ın 40 yaşındaki kalecisi Brad Friedel, sezon sonunda sona erecek sözleşmesini uzatmak istiyor.
Bir dönem Galatasaray'ın da formasını giyen Friedel, Independent gazetesine yaptığı açıklamada, kendisini bir süre daha oynayabilecek kadar iyi hissettiğini belirtti.
Friedel, "Büyük sakatlık geçirmezseniz ve oynamaya devam etmek istiyorsanız, o zaman kaleci olarak daha uzun süre forma giyebilirsiniz. İsterseniz bunu yapabilirsiniz, ben yapıyorum" dedi.
Beslenme ve sağlığına dikkat etmenin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Friedel, kendisine iyi baktığını belirterek, "Her sabah uyandığımda, (40 yaşındayım ve bugün idmana çıkmak istemiyorum) demiyorum" ifadesini kullandı.
Del Piero_10
26.Kasım.2011, 01:21
Chelsea'nin sahibi, takımın kötü gidişinden Villas-Boas'ı sorumlu tutmuyor.
Chelsea Menajeri Andre Villas-Boas, takımın kötü gidişine rağmen başkan Roman Abramovich'in kendisine güvendiği açıkladı.
Oynadığı son yedi resmi maçta sadece bir galibiyet alabilen Chelsea'de eleştiri okları Portekizli çalıştırıcıya yönelmişti. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada bu durumun kendisi üzerinde herhangi bir baskı yapmadığını belirten 33 yaşındaki teknik adam, kulüp sahibi Abramovich'in kendisine güvendiğini söyledi.
Takım olarak bir an önce galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirten Villas-Boas, "Oyuncular da bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyor. Ancak kesinlikle basında yazıldığı gibi takım içinde bir kavga söz konusu değil. Bazen kötü sonuçlar oyuncularda özgüven kaybına sebep olur ama bunu da en kısa zamanda aşacağımıza inanıyorum" dedi
Guus Hiddink'in Londra kulübünde sportif direktörlü görevine getirileceği ve kendisinin buna karşı olduğu yönünde çıkan haberleri de yalanlayan genç teknik adam, "Ben sorunları tek başına değil, bir grup halinde çözmeyi tercih eden biriyim. Kulüp yöneticileri böyle bir şeyi uygun görürse ben de buna göre çalışırım. Hiddink'in ya da başkasını gelmesi benim için sorun yaratmaz" diye konuştu.
Del Piero_10
27.Kasım.2011, 13:34
Arsenal menajeri, Hollandalı yıldız dışındaki isimlerin de skora katkıda bulunması gerektiğini belirtti.
Arsenal menajeri Arsene Wenger, Van Persie dışındaki isimlerin de gol atmaya başlaması gerektiğini belirtti.
Tecrübeli menajer, Hollandalı yıldızın şu sıralar çok formda olduğunu ancak onun arkasında oynayan gervinho ve Arshavin gibi isimlerin de sahneye çıkma zamanlarının geleceğini söyledi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Kasım.2011, 13:51
Net bi şekilde adam haklı. :)
Fernando Gago
28.Kasım.2011, 01:46
Trabzonspor'un Burak sendromu gibi :)
sarianet
03.Aralık.2011, 22:56
balotelli bugün omzuyla bi gol attı :D
garip adam bu ya:D
http://img685.imageshack.us/img685/3610/54774166.jpg
vego
04.Aralık.2011, 16:48
4 Aralık 2011 10:50 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiltere Premier League takımlarından Chelsea, Fransız forveti Nicolas Anelka ve Brezilyalı savunma oyuncusu Alex'in başka takımlarla transfer görüşmesi yapmasına izin verdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/211/anelka_COSWN.gif
İngiltere Premier League takımlarından Chelsea, Fransız forveti Nicolas Anelka ve Brezilyalı savunma oyuncusu Alex'in başka takımlarla transfer görüşmesi yapmasına izin verdi.
Teknik direktör Andre Villas-Boas'ın kulübün internet sitesindeki açıklamasında, iki oyuncunun da dün Chelsea'nin 3-0 kazandığı Newcastle United maçının kadrosuna alınmadığı belirtildi.
Açıklamada, Anelka ve Alex'in profesyonel oyuncular olduğu ve kendileriyle yapılan görüşmenin ardından transfer isteklerinin kabul edildiği, bu futbolcuların değişik saatlerde idman yapacakları kaydedildi.
Açıklamada, iki oyuncunun da transfer olmamaları durumunda yeniden Chelsea ile idmanlara çıkabilecekleri ifade edildi.
Kararın ardından, 29 yaşındaki Alex ve bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan 32 yaşındaki Anelka ara transfer döneminde Londra kulübünden ayrılabilecek.
vego
04.Aralık.2011, 16:55
4 Aralık 2011 11:00 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiltere Premier League takımlarından Manchester United'ın fovetlerinden Javier Hernandez sakatlığı nedeniyle sahalardan 1 ay uzak kalacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/211/hernandez_08D47.gif
İngiltere Premier League takımlarından Manchester United'ın fovetlerinden Javier Hernandez sakatlığı nedeniyle sahalardan 1 ay uzak kalacak.
Meksikalı oyuncunun Manchester United'ın dün deplasmanda Aston Villa'yı 1-0 yendiği maçta ayak bileğinden sakatlandığı bildirildi.
Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Hernandez'in 4 hafta futbol oynayamayacağını söyledi ve sakatlıklara rağmen United'ın çok güçlü bir kadrosu bulunduğunu kaydetti.
Manchester United'da Bulgar forvet Dimitar Berbatov, Brezilyalı Rafael ve Fabio ile İngiliz oyuncular Tom Cleverley ve Michael Owen'ın sakatlıkları bulunuyor.
BaGa TaRKaN
04.Aralık.2011, 18:32
Keşke Alex'i Alabilsek Demirören Yapar mı Acaba Bu Kıyak'ı Bize
sananes
04.Aralık.2011, 18:56
Anelka reyiz geri dönse keşke ama nedense PSG'ye gidecek gibi geliyor bana.
SAİT71
04.Aralık.2011, 19:05
Anelka reyiz geri dönse keşke ama nedense PSG'ye gidecek gibi geliyor bana.
Aziz Yıldırım'ın belirttiğine göre benim hatırladığım Türkiye'deki sert futboldan ve tekmeler yüzünden ayrılmak istemişti. Bu sebeple ilk tercihinin Türkiye olmayacağından eminim ki Anelka piyasası olan bir adam. Açıkta kalmaz. Zor bir transfer.
nekop
04.Aralık.2011, 19:19
Alex'i Türkiye'ye getirebilen olursa büyük başarı olur. Biraz yavaş olması dışında çok iyi bir stoper.
Trabzonspor
04.Aralık.2011, 19:28
Türkiyede zaten öyle iyi hızı olan bir dc yokki zaten.
BaGa TaRKaN
05.Aralık.2011, 12:52
Servet Yıldız ise, Alex Yıldızlı Pekiyi Olur :)
KaPaLı
07.Aralık.2011, 02:00
Nic #39 iyi olurdu aslında. Alex'te geç olsada gelirmi Türkiye'ye . Gelirse çok iyi olur.
byariff
07.Aralık.2011, 05:08
Alex Gelirse Frikik krali olur... :)
kalemci
07.Aralık.2011, 05:11
Anelka takım bulmuş ama ocak ayında açıklayacakmış. Yüksek ihtimal Çin'de.
Plasesi PSG.
sakary Ali
10.Aralık.2011, 21:39
Van Persie döktürmeye devam ediyor..
Everton karşısında bu golle 3 puanı getirdi..
http://www.dailymotion.com/video/xmw8m7_evert10g4j9_latino
eng1n
11.Aralık.2011, 20:45
Stoke-Tottenham maçında dakika 44 2-0 Stoke yine taçtan attı.
BleedingMoon
11.Aralık.2011, 20:47
çok saçma hatalar yapıyor tottenham.
Trabzonspor
13.Aralık.2011, 17:32
City iyi başladığı maçta son dakikalarda kırmızı ve daha sonra penaltı ile yıkıldı ve ligddeki ilk mağlubiyetini aldı.
Sekopej
13.Aralık.2011, 18:54
Berabere bitseydi iddaa'dan 500 lira alacaktım, Lampard artık seni hiç sevmiyorum.:p
Kaka Leite
15.Aralık.2011, 03:09
İngiltere Pemier Ligi takımlarından Manchester United'ın oyuncusu Darren Fletcher, bağırsaklarındaki problem nedeniyle futbola bir süre ara verdi.
http://ressim.net/8/out.php/i5314217_darren-fletcher.jpg-k
İngiltere Pemier Ligi takımlarından Manchester United'ın oyuncusu Darren Fletcher, sağlık sorunları nedeniyle futbola bir süre ara verdi.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz sezon da birçok maçta forma giyemeyen Fletcher, bağırsaklarında bir problemden dolayı rahatsızlık çekiyor.
İskoçyalı oyuncunun oynama isteğinin, kendi sağlık problemlerini görmezden gelmesine yol açtığı belirtilen açıklamada, durumunda ilerleme olması durumunda takıma geri döneceği belirtildi.
27 yaşındaki oyuncu, 2001 yılından beri 'Kırmızı Şeytanlar'ın formasını giyiyor.
Sporx
Kaka Leite
15.Aralık.2011, 03:11
Katarlılara satılmasından bu yana kadrosuna flaş isimler katan Manchester City, bu kez dünya futbolunun en yetenekleri gençleri arasında gösterilen iki isme kanca taktı.
http://ressim.net/8/out.php/i5314220_kovacic.jpg-k
Katarlılar tarafından satın alınmasından sonra yaptığı flaş transferle büyük sükse yapan Manchester City, bir yandan da kadrosuna genç yıldız adaylarını katmaya çalışıyor.
Manchester City'nin hedefindeki ilk iki isim ise, dünya futbolunun gelecekteki yıldızları olarak gösterilen Dinamo Zagreb'li oyuncular Sime Vrsaljko ve Mateo Kovacic.
Chelsea, Bayern Münih, Tottenham ve Borussia Dortmund gibi devlerin de transfer listesinde olan iki oyuncuyu, Şampiyonlar Ligi'nde Lyon maçında bir kez daha izlettiren maviler, bu transferleri devre arasında sonlandırmayı amaçlıyor. Takımları Lyon'a tartışmalı bir maçın ardından 7-1 kaybetse de, Zagreb'in golü Vrsaljko'nun asisti ile Kovacic'in ayağından gelmişti.
Sağ bek olarak görev yapan 19 yaşındaki Vrsaljko'nun, ocak ayında City forması giymeye çok yakın olduğu iddia edilirken, Premier Lig'de lider durumda bulunan Manchester ekibinin, hücum oyuncusu Kovacic'i de ikna ederek çifte imza atmayı umduğu öne sürülüyor.
Henüz 17 yaşında olmasına rağmen yetenekleri Messi ile kıyaslanan ve oyun tarzı olarak David Silva'ya benzetilen Kovacic, bu sezon 12'si Şampiyonlar Ligi ve ön elemelerinde olmak üzere 27 maça çıkıp 5 gol, 3 asiste imza attı. Vrsaljko ise, 18 maçta oynayıp 3 golün hazırlayıcısı oldu.
Sporx
Kaka Leite
16.Aralık.2011, 05:02
Manchester City'nin Arsenal'le oynayacağı karşılaşma öncesinde yapılan idmanda sorunlu yıldız Balotelli ve Micah Richards'ın birbirine girmesi İngiltere'de günün konusu oldu.
http://ressim.net/8/out.php/i5316973_micah-richards-007.jpg-k
Manchester City idmanında Micah Richards ile Mario Balotelli arasında yaşanan kavga İngiltere'de günün konusu oldu.
Bu sezon İngiltere'de şampiyonluğu hedefleyen ve aldığı başarılı sonuçlarla zirveye oynayan Manchester City'nin iki önemli oyuncusu, Arsenal maçı öncesi gerçekleştirilen idmanda birbirine girdi. Laf dalaşıyla başladığı belirtilen kavganın takımın diğer oyuncularından Yaya Toure ve James Milner'ın araya girmesiyle yatıştığı ifade edildi. Görgü tanıklarının olayla ilgili açıklamalarına göre ağız dalaşını başlatan ismin Balotelli olduğu ve Richards'ın sabırlı davranmasına rağmen olayın kavgaya dönüştüğü belirtildi.
Arsenal maçı öncesinde yaşanan bu gelişmenin ardından menajer Roberto Mancini'nin iki oyuncuya da ceza verip vermeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.
Sporx
Kaka Leite
16.Aralık.2011, 05:04
İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Fulham'ın Avustralyalı kalecisi Mark Schwarzer, geçirdiği sakatlık nedeniyle altı ay forma giyemeyecek.
http://ressim.net/8/out.php/i5316974_mark-schwarzer.jpg-k
Premier League ekiplerinden Fulham'ın kalecisi Mark Schwarzer'ın, sakatlığı nedeniyle sahalardan 6 hafta kadar uzak kalacağı açıklandı.
Kulübünden yapılan açıklamada, Avustralyalı futbolcunun boynundaki sakatlık nedeniyle bir süre forma giyemeyeceği, iyileşmesinin ocak ayının sonunu bulabileceği belirtildi.
Sporx
Bekq
16.Aralık.2011, 15:26
Sıra burada sanırım. :p Biraz ara verildi sonra başlayacak kura çekimleri.
Mamadou
16.Aralık.2011, 16:17
Porto - City eşleşti :)
byariff
16.Aralık.2011, 16:32
Braga - Besiktas: Portekiz derbisi..
LaigLeNoiR
16.Aralık.2011, 16:33
Braga'yı eleyebileceğimizi düşünüyorum.
Trabzonspor'da PSV ile eşleşti.
Bekq
16.Aralık.2011, 16:36
Braga son UEFA finalisti ve Beşiktaş elerse Braga'yı büyük moral olur.
Kaka Leite
17.Aralık.2011, 05:21
Chelsea'nin Portekizli menajeri Andre Villas-Boas, transfer olduğu günden bu yana bekleneni bir türlü veremeyen İspanyol golcü Fernando Torres'i kesinlikle satmayacaklarını ve onu yeniden dünyanın en iyi forvetlerinden biri haline getireceğini söyledi.
http://ressim.net/8/out.php/i5319920_torres3-gapb4.jpg-k
Chelsea Menajeri Andre Villas-Boas, beklentileri bir türlü karşılayamayan Fernando Torres'i kesinlikle gözden çıkarmayacaklarını söyledi. Genç menajer, Torres'i yeniden dünyanın en iyi forvetlerinden biri haline getireceğini de iddia etti.
Fernando Torres, geçen sezon ara transfer döneminde 50 milyon sterlinlik Premier Lig rekoru ile Liverpool'dan ayrılarak, Chelsea'nin yolunu tutmuştu. Ancak İspanyol golcü, yeni takımına bir türlü uyum sağlayamadı. Torres, Ocak ayından bu yana sadece 5 gol atabildi.
Durum böyle olunca İngiliz basını, Chelsea Yönetimi'nin ara transfer döneminde Torres'i satış listesine koyacağı haberlerine sayfalarında yer verdi. Ancak mavilerin genç menajeri Andre Villas-Boas, Torres hakkındaki haberleri kesin bir dille yalanladı.
Torres'i takımdan koparmaya hiçbir kulübün maddi olarak gücünün yetmeyeceğini söyleyen Villas-Boas, taraftara sabırlı olmaları çağrısında bulundu. Torres'i yeniden dünyanın en iyi forvetlerinden biri haline getireceğini iddia eden genç menajer, "Onu zorlamaya devam edeceğim. Torres gol için yaşayan bir oyuncu. Ancak bir türlü gol atamadığı için şu anda kendine olan güveni sarsılmış durumda. Onun yeteneklerini hepimiz biliyoruz. Kendisine yeniden güven duygusu aşılamaya çalışıyorum. Psikolojik engeli atladığında, Torres'in yeniden dünyanın en iyi forvetlerinden biri haline geleceğine inanıyorum" dedi.
Ntvspor
Kaka Leite
17.Aralık.2011, 05:23
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'un başarılı çalıştırıcısı Harry Redknapp, Gareth Bale ve Luka Modric'i Ocak ayı transfer döneminde satmayacaklarını açıkladı.
http://ressim.net/8/out.php/i5319927_bale-modric-2691287.jpg-k
Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın menajeri Harry Redknapp, Bale ve Modric'i Ocak ayı transfer döneminde satmak istemediklerini açıkladı.
Yaz transfer döneminde Chelsea'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği fakat başarılı olamadığı Luka Modric için Chelsea menajeri Boas'ın yeni bir teklif sunduğu öğrenilirken, Manchester United'ın da Hırvat oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.
Gareth Bale için ise İspanyol devleri Barcelona ve Real Madrid'in devrede olduğu ve Ocak ayında bu transferi bitirmek istedikleri öne sürüldü.
Tottenham Başkanı Daniel Levy iki oyuncunun da satılmayacağını belirtirken, Redknapp'ın kararını desteklediğini ifade etti.
Sezona çok kötü başlayan fakat daha sonra toparlanıp iddialı bir konuma gelen Tottenham'da Menajer Redknapp konuyla ilgili olarak, "İkisi de harika oyuncular ve şu an yakaladığımız grafikte önemli bir paya sahipler. Yönetimin onlar için gelecek herhangi bir teklifi kabul edeceğini düşünmüyorum." dedi.
Sporx
Kaka Leite
18.Aralık.2011, 03:32
Amerikalı futbolcu Landon Donovan, iki ay kiralık oynaması konusunda Everton ile anlaşmaya vardı.
http://ressim.net/8/out.php/i5323259_landondonovan-everton-eski.jpg-k
Major League ekiplerinden Los Angeles Galaxy ile sözleşmesi bulunan orta saha oyuncusunun, ABD'de liglerin sona ermesinin ardından 2 aylığına Everton ile anlaştığı açıklandı.
İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, 29 yaşındaki futbolcunun, 4 Aralık'ta Bolton Wanderers ile yapılacak maçta forma giyebileceği belirtildi.
Ajansspor
Kaka Leite
18.Aralık.2011, 04:12
Arsene Wenger'den itiraf: Henry dönebilir
http://ressim.net/8/out.php/i5323313_697895-detay.jpg-k
Arsenal'in Teknik Patronu Arsene Wenger, Arsenal'in efsane oyuncusu Thiery Henry'nin eski kulübüne tekrar geri dönebileceği mesajını verdi.
Arsenal'in en skorer oyuncusu için kapının yeniden aralandığını itiraf eden Wenger, Henry'nin yeniden İngiltere Premier Ligi'nin kralı olabileceğini söyledi.
Öte yandan eski kulübü Arsenal, ABD'nin New York Red Bulls takımında oynayan Henry'nin bronz heykelini, takımın efsanevi savunma oyuncusu Tony Adams ve menajeri Herbert Chapman'in heykellerinin yanına yerleştirmişti. 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu da açılış töreninde yaptığı açıklamada, ''Heykelimin, sevdiğim, desteklediğim bu takımın stadına dikileceğini hayal bile edemezdim." diyerek, eski kulübünün kendisine yaptığı bu jestten dolayı çok şaşkınlık duyduğunu ifade etmişti.
Htspor
Kaka Leite
18.Aralık.2011, 04:26
http://www.yukleresim.com/images/Gf6iw.jpg
Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de istediğini bulamayan golcü oyuncu Marouane Chamakh, eski takımı Bordeaux'ya dönmek istiyor. 27 yaşındaki yıldız, "Oynamak istiyorum. Önümüzdeki sene Fransa'ya dönebilirim" dedi.
Fotomaç
byariff
18.Aralık.2011, 06:50
cok iyi olur takimda boyle bir tecrubeliye yer verilmelidir.
Bekq
18.Aralık.2011, 14:08
Henry eskisi gibi olur mu bilemem fakat gençlere inanılmaz faydalı olur. Ondan birşeyler öğrenebilecek çok oyuncu var Arsenal'de.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Aralık.2011, 18:04
İsabet olur. Hiç uymadı Gunnersa.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Aralık.2011, 18:05
2 Aylık kiralık nedir ya :D
attirson
18.Aralık.2011, 19:19
Yok artık ya yakında 2 maçlık filanda kiralanır oyuncular. :D
GeNç KaRTaL
18.Aralık.2011, 21:41
Aslında Barcelona'dan sonra direk Arsenal'e dönebilirdi.
footballer33
18.Aralık.2011, 22:46
Yok artık ya yakında 2 maçlık filanda kiralanır oyuncular. :D
Öyle bir şey var zaten. :) İstersen 1 maçlığına C.Ronaldo-Messi ikilisini getir, yine olur. :D Enteresan bir şey, ama gerçek.
Kaka Leite
18.Aralık.2011, 23:01
İngiltere Premier Lig’de Manchester City, sahasında Arsenal ile karşılaştı. City, güçlü rakibini David Silva’nın kaydettiği golle 1-0 mağlup ederek haftayı lider tamamladı.
http://ressim.net/8/out.php/i5325611_cityarsenal3-rug7c.jpg-k
İngiltere Premier Lig’in 16. haftasında şampiyonluğun iki güçlü adayı Manchester City ile Arsenal, Etihad Stadı’nda karşı karşıya geldi.
Ev sahibi Manchester City, David Silva’nın 53. dakikada kaydettiği golle Arsenal’i 1-0 mağlup etti. City bu galibiyetle puanını 41’e çıkartarak haftayı lider tamamlarken, Arsenal de 29 puanda kaldı.
Karşılaşmaya Manchester City etkili başladı. Oyunun kontrolünü ilk dakikadan itibaren ele geçiren ev sahibi takım, Arsenal kalesinde pozisyon üretmekte zorlanmadı. Ancak son vuruşlarda başarılı olamayınca aradığı golü bulamadı. Daha kontrollü bir oyun sergileyen Arsenal, kendi sahasından hızlı çıkarak etkili olmaya çalıştı. İki takım da rakip fileleri havalandıramayınca ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi.
Maçın ikinci devresine baskı yaparak başlayan Manchester City, aradığı golü 53. dakikada David Silva ile buldu. Yıldız futbolcu, şık bir vuruşla kaleci Szczcesny’i mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu dakikadan sonra City daha kontrollü bir oyun sergilerken, Arsenal daha fazla risk alarak rakip kaleye gitmeye başladı. Konuk ekip Manchester City kalesinde net pozisyonlar yakalasa da bu fırsatları gole çevirmeyi başaramadı. Kalan bölümde başka gol sesi çıkmazken, City sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.
Ntvspor
Trabzonspor
18.Aralık.2011, 23:44
David Silva ilk geldiğinde bekleneni veremeyecek gibi görünüyordu ama bu sezon çok iyi oynuyor.
El Barto
18.Aralık.2011, 23:46
İyi ki üst biter dedik ha. :)
1 golü zor bulmuşlar. :p
Kaka Leite
19.Aralık.2011, 01:17
İngiltere'de bazı araçlara verdiği zarar nedeniyle gözaltına alınan Danimarkalı Bendtner, Sunderland taraftarından özür diledi.
http://www.yukleresim.com/images/0liIz.jpg
İngiltere Premier League takımlarından Sunderland'in Danimarkalı forveti Nicklas Bendtner, Newcastle kentinde bazı araçlara zarar verdiği gerekçesiyle gözaltına alınması nedeniyle özür diledi.
Sezon başında Arsenal'den kiralanan 23 yaşındaki Bendtner, Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada, "Bu kadar insanı hayalkırıklığına uğrattığım için üzgünüm" ifadesini kullandı.
Bendtner, mesajında, "Sevgili dostlarım, taraftarlar, Sunderland ve ailem. Son haftalarda basının olumsuz yönde ilgisini çeken bazı olaylara karıştım. Tüm bunlar için aşırı derecede üzgünüm, tüm sorumluluğu üzerime alıyor ve samimi olarak özür diliyorum" ifadesine yer verdi.
Bendtner takım arkadaşı Lee Cattermole ile önceki gün Newcastle kentinde bazı araçlara zarar verdiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Danimarkalı futbolcu, geçen hafta pizza almak için gittiği restoranda kredi kartı limitinin yetersiz olması nedeniyle çevresindekilerden borç almak zorunda kalmış, basında Bendtner'in çevredekilere çok kaba davrandığı yazılmıştı.
Ntvspor
Kaka Leite
19.Aralık.2011, 01:27
Premier Lig devlerinden Manchester United'ın, Benfica'nın Arjantinli oyuncusu Nicolas Gaitan'ı 30milyon sterline kadrosuna kattığı yazıldı.
http://www.yukleresim.com/images/o0U1m.jpg
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Benfica'nın Arjantinli yıldızı Nicolas Gaitan'ı sezon sonunda kadrosuna katacağa benziyor.
İngiltere'de yayın yapan Telegraph'ın haberine göre 23 yaşındaki oyuncu için Manchester United'ın 30 milyon sterlin karşılığında Benfica ile anlaştığı ve Arjantinli oyuncunun sezon sonunda İngiliz ekibine katılacağı belirtildi. Alex Ferguson'ın kafasındaki plana göre orta sahada önce Paul Scholes ardından da Derren Fletcher'dan doğan boşluğu doldurmak adına Gaitan kadroya katılacak.
Gaitan ile ilgilenen kulüpler arasında Paris Saint-Germain ve AC Milan'ın da olduğu yazılırken oyuncunun eski kulübünü Boca Juniors'un bu transferden yüzde 20 pay alacağı da açıklandı.
Sporx
Lim10
19.Aralık.2011, 01:29
Ferdinand'dan doğacak boşluğada Enzo Perez'i alsınlar.
Trabzonspor
19.Aralık.2011, 01:30
Vallaha o parayı verirlerse Benfica zenginliğine zenginlik katmış olur.Adamlar oyuncu alıp parlatıp satma işinde zirve yaptılar.Bizde halaaa 30 yaşlarına dayınmış adamları alıp birşey yaptığımızı sanıyoruz..Gençleri alıpta şöyle 2 sezon oynatıp sağlam paralara sattığımızı hatırlamıyorum.Portekizde Porto ve Benfica ne paralar kazanıyor ya öyle.Di Maira,Cuantrao,David Luiz,Falcao,Lucho vs vs vs.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Aralık.2011, 01:32
30 Milyon Sterlin çok abartı olur.
GeNç KaRTaL
19.Aralık.2011, 01:41
Psikolojik sorunları var herhalde? İngiltere ligi gibi Dünya'nın en iyi liglerinden birisinde top koşturan bir adam neden yapsın durduk yere bunları yoksa?
Kaka Leite
19.Aralık.2011, 22:33
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers'ta forma giyen Scott Dann'ın geçirdiği sakatlığa kulüp doktorları bile şaşırdı.
http://www.yukleresim.com/images/Iz5dQ.jpg
Blackburn Rovers'ta 24 yaşındaki savunma oyuncusu Scott Dann'ın geçirdiği sakatlık herkesi şok etti!
ESPN'de yer alan haberde, Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers forması giyen oyuncunun Edwood Park'ta Cumartesi günü oynanan West Bromwich Albion maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle yaklaşık altı hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
Teknik direktör Steve Kean'in bile "Sağlık ekibimiz inanamadı." sözleri ile açıkladığı sakatlık ise, Dann'ın testislerinde kırık olduğu yönünde...
Kean: "Sağık ekibimiz bile inanamadı. Yıllardır bu işi yapmalarına rağmen hiç böyle bir sorunla karşılaşmamışlar. Dann, Manchester'a transfer olan Phil Jones'un yerine bu sezon kadromuza katılmış ve oldukça iyi bir performans gösteriyordu. Ancak şimdi testislerinde meydana gelen kırık nedeniyle ondan altı hafta kadar faydalanamayacağız." sözlerini kullandı.
Henüz 24 yaşında olmasına rağmen 2004 yılından bu yana Walsall, Koge BK, Redditch United, Hednesford Town, Coventry City ve Birmingham City forması giyen Dann bu sezon başında 6 milyon sterline Blackburn'a katılmıştı.
Sporx
Kaka Leite
19.Aralık.2011, 22:35
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin teknik adamı Andre Villas Boas, devre arasında yıldız isimleri kadrosuna katmak istiyor.
http://www.yukleresim.com/images/jqXu8.jpg
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, devre arasında büyük operasyona hazırlanıyor.
Portekizli teknik adam Andre Villas Boas yönetimindeki Maviler'in transfer listesinde Napoli'nin yıldız ismi Edinson Cavani, Borussia Dortmund'un genç gözdesi Mario Götze ve Porto'nun yetenekli orta saha oyuncusu Joao Moutinho bulunuyor.
The Times'da yer alan habere göre; takım üzerinde bazı doneleri değiştirmek isteyen Boas, üç yıldızı toplam 100 milyon avroya yakın bir bedelle takıma kazandırmayı hedefliyor.
16 haftası geçilen İngiltere Premier Lig'de 32 puanla 4. sırada yer alan ve henüz beklentileri karşılayamayan Boas'lı Chelsea gelecek hafta karşılaşmasında Tottenham ile kozlarını paylaşacak. Maviler, sezon başında da Tottenham'ın Hırvat yıldızı Modric'i kadrosuna katmak istemiş ancak başarılı olamamıştı.
Sporx
Kaka Leite
19.Aralık.2011, 22:41
Manchester United, orta sahadaki eksiklerini Ajax forması giyen 19 yaşındaki Christian Eriksen ile gidermek istiyor.
http://www.yukleresim.com/images/pEJ4o.jpg
Manchester United, son dönemde başarılı performansıyla birçok büyük kulübü peşinden koşturmaya başlayan Christian Eriksen'e kancayı taktı.
Skysports'ta yer alan habere göre; Voetbal International'a konuşan 'Kırmızı Şeytanlar'ın yardımcı antrenörü Rene Meulensteen, Danimarkalı oyuncunun Manchester United'ın transfer listesinde olduğunu açıkladı.
Sezon başında Paul Scholes'un futbolu bırakması ve geçtiğimiz hafta Darren Fletcher'ın rahatsızlığı dolayısıyla futbola ara vermesinin ardından orta saha bölgesine oyuncu arayışlarına giren MANU, Eriksen'in en uygun aday olduğunu düşünüyor.
M. United'ın transfer listesinde Sneijder ve Modric'in de olduğu, ancak 19 yaşındaki oyuncunun genç ve gelecek vaat etmesi sebebiyle tercih sebebi olabileceği belirtiliyor.
Sporx
RaSenGan
19.Aralık.2011, 23:16
FM'de çok sağlam oluyor adam :)
Fernando Gago
19.Aralık.2011, 23:22
Moutinho gelebilir ama diğer iki isim epey zor :)
RaSenGan
19.Aralık.2011, 23:35
Getirebilirse Hulk'u getirsin uçursun takımı :)
E.Cartman
20.Aralık.2011, 00:48
Cavani'yle Moutinho tamamda Götze'ye 60-70M£ fiyat çeker Dortmund büyük ihtimalle.
KanaKe
20.Aralık.2011, 12:44
diyelimki devre arasinda bu adamlari almayi basardi ona ragmen ligi 1. sirada bitiremesse yuh derim adamin elindeki kadro PL de city e tek kafa tutabilecek kadro :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Aralık.2011, 14:50
Moutinho er ya da geç Chelsea'li olacakta... Götze biraz zor. Cavani ise gelirse tozu dumana katar,tam EPL golcüsü bence.
Estranged
20.Aralık.2011, 16:20
Sakatlık anını çok merak ettim :n: bakalım kimmiş fındıkkıran :n:
BaGa TaRKaN
20.Aralık.2011, 16:30
Komik Olan Nedir Onu Çözemedim... Görkem ve Yağız Sizide Birileri Ordan Sakatlasa Yine Gülecek misiniz ?
O Zaman da Ben Güleyim Size :n:
Kaka Leite
20.Aralık.2011, 20:12
Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin eski çalıştırıcısı Carlo Ancelotti, İngiliz ekiplerinin Şampiyonlar Ligi’ndeki şansını değerlendirdi. İngiliz futbolunun düşüş içinde olduğunu savunan Ancelotti, Napoli ve Milan'ı, Chelsea ile Arsenal karşısında favori gösterdi.
http://www.yukleresim.com/images/UObk.gif
Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin eski çalıştırıcısı Carlo Ancelotti, İngiliz ekiplerinin Şampiyonlar Ligi’ndeki şansını değerlendirdi.
İngiliz ekipleri, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde geçmiş yıllara oranla çok daha fazla zorlandı. Manchester kentinin iki takımı, United ve City gruplarından çıkamadı.
Chelsea, son maçta sahasında Valencia'yı yenerek 2. tur bileti aldı. Arsenal ise diğer İngiliz ekiplerine oranla, görece daha rahat 2. tura yükseldi. Chelsea, ikinci turda Manchester City'nin bulunduğu grubu 2. sırada tamamlayan Napoli ile karşı karşıya gelecek.
"İTALYAN EKİPLERİ DAHA AVANTAJLI"
Arsenal'in rakibi ise Serie-A'nın son şampiyonu Milan olacak. Eski Chelsea Menajeri Carlo Ancelotti, eşleşmeler öncesi, Premier Lig ekiplerinden şansını değerlendirdi. İngiliz futbolunun düşüşte olduğunu savunan Ancelotti, İtalyan ekiplerini çeyrek finale yükselme yolunda avantajlı gördüğünü dile getirdi.
Eski takımı Chelsea'nin, Napoli karşısında favori gösterilmesine karşı çıkan İtalyan menajer, "Bence favori Napoli zor bir dönemden geçtiler ancak işleri yoluna koymayı başardılar. Chelsea ise çok istikrarsız bir grafik çiziyor" dedi.
"BEN KOYU BİR MİLAN TARAFTARIYIM"
Ancelotti, Milan'ın ise Arsenal'i elerken zorlanmayacağını ileri sürdü. "Ben koyu bir Milan taraftarıyım bu yüzden tarafsız olmam zor" diyen Ancelotti, "Ancak Milan'ın elinde çok yetenekli oyuncular var. Takım oyunu olarak da Arsenal'in çok üzerindeler bu turda Milan'ın fazla zorlanacağını sanmıyorum" ifadesini kullandı.
Kaka Leite
20.Aralık.2011, 20:24
Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Arsenal'in Rus oyuncusu Andrei Arshavin'i ocak ayı transfer döneminde başka bir kulübe satacağı iddia edildi.
http://www.yukleresim.com/images/TdIiM.jpg
Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Arsenal'in Galatasaray'ın da bir süredir gündeminde bulunan Andrei Arshavin'i satacağı iddia edildi.
Mirror'ın haberine göre; Londra ekibinin Fransız menajeri Arsene Wenger, Arshavin'i ocak ayı transfer döneminde takımdan göndermeyi planlıyor. Euro 2012'de mücadele edecek olan Rus Milli Takımı'nın da en büyük kozlarında olan milli oyuncu, EURO 2012'de takımına daha fazla katkı sağlayabilmek için düzenli forma şansı bulabileceği bir ekipte oynamak istiyor.
Öte yandan haberde Wenger'in Arshavin'den doğacak boşluğu doldurabilecek bir oyuncu bulamaması durumunda Rus oyuncunun satışına onay vermeyeceği belirtildi. Wenger'in Rus oyuncunun yerine kadrosuna katmak için harekete geçtiği en önemli isimlerin ise Dortmund'un genç oyuncusu Mario Götze ve Köln'ün yıldızı Lukas Podolski olduğu öğrenildi.
Götze ve Podolski transferleri konusunda sürekli olarak nabız yoklayan Gunners'ın bir diğer önemli alternatifinin ise kulübün eski yıldızı Thierry Henry olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz sezonu MLS takımlarından New York Red Bulls'da geçiren Fransız yıldızın, Arsenal tarafından sezon sonuna dek kiralanabileceği iddia edildi.
Wenger'in bu isimlerden birini kadroya katması durumunda transferine onay vereceği Arshavin'in en önemli taliplerinin Rus kulüpleri Zenit ve Lokomotiv Moskova olduğu ifade edilirken; Moskova ekibinin Rus oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi.
Sporx
Kaka Leite
20.Aralık.2011, 20:26
İspanya'da Real Madrid forması giyen ancak Barcelona maçı sonrası hem medyanın hem de teknik direktör Jose Mourinho'nun hedefi haline gelen Mesut Özil için Kral lakaplı Kenny Dalglish'in ekibi Liverpool adeta 'pusuya yatmış' bekliyor.
http://www.yukleresim.com/images/1U7Nw.jpg
La Liga'da Real Madrid forması giyen Mesut Özil'in İspanya'daki tahtı son günlerde sallantıya uğruyor gibi. İsmi daha önce Juventus ile anılan Türk asıllı oyuncu şimdi de İngiliz medyası tarafından Liverpool'un gündemine alındı.
İngilizler, Liverpool'un, Jose Mourinho'nun Barcelona maçından sonra 'ultimatom' verdiği Mesut Özil'in son durumunu incelemeye aldıklarını yazdı. Mesut'un eski performansına ulaşmaması durumunda da Real Madrid tarafından sezon sonunda gönderileceği iddia edildi.
Liverpool Futbol Direktörü Damien Comolli'nin Mesut Özil'in durumunu takip ettiği ve Real Madrid'in satmak istemesi halinde temasa geçerek bir teklif sunmak için adeta hazır kıta beklediği belirtildi.
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılınması halinde Mesut transferi için ellerinin daha da güçleneceğini düşünen Liverpool'lu yetkililer, 2012 Avrupa Kupası sonrasında tahmini olarak 18 milyon sterlinlik bir bonservis bedeline Mesut'u kadrolarına katma hayalleri kuruyorlar.
Sporx
Kaka Leite
20.Aralık.2011, 20:27
sviçre'nin Basel ekibinde forma giyen 20 yaşındaki Xherdan Shaqiri, geçen sezondan bu yana peşinde olan Liverpool ve Manchester United arasında bir seçim yapmak zorunda kalacağa benziyor.
http://www.yukleresim.com/images/tsvQJ.jpg
Premier Lig'in iki devi transfer döneminde birçok kez karşı karşıya gelecek gibi görünüyor. Bu sefer ki hedefleri; İsviçreli 20 yaşındaki orta saha Xherdan Shaqiri...
Mirror'da yer alan habere göre, Liverpool genel direktörü Damien Comolli'nin geçen sezondan bu yana takip ettiği Shaqiri için Manchester United'ın da devrede olduğu belirtildi.
Kırmızı Şeytanlar'ın orta sahasındaki önemli isimleri Darren Fletcher, Anderson ve Tom Cleverly'nin sakatlık ve hastalıklar nedeniyle kaybetmesi, Ferguson'ı arayışlara itti. Bu arayışlar sırasında da ilk hedef olarak İsviçreli "Yeni Messi" adayı Shaqiri'nin listeye alındığı eklendi.
Arnavutluk asıllı İsviçreli futbolcu Basel altyapısından yetişti ve 2009 yılından bu yana da İsviçre takımının formasını profesyonel olarak giyiyor.
Sporx
Ralph
20.Aralık.2011, 20:37
Bu çocuk FM 10'da baya bir gelecek vadediyordu. Gerçekte hiç izlemedim bakalım geleceği nasıl olacak.
KaPaLı
21.Aralık.2011, 01:48
Manchester United'a gider. Ashley Young - Shaqiri olur .
BaGa TaRKaN
21.Aralık.2011, 02:28
Bu Çocuk Arnavut mu ? Makedon mu ?
Makedon Bir Shakiri Vardı Alakası Var mı Acaba
Kaka Leite
21.Aralık.2011, 04:47
İngiltere Futbol Federasyonu, Liverpool'un Uruguaylı yıldızı Luis Suarez'e, Patrice Evra'ya ırkçı hakaretlerde bulunduğu için 8 maç oynamama cezası verdi.
http://www.yukleresim.com/images/znebC.jpg
İngiltere Futbol Federasyonu, Liverpool'un Uruguaylı yıldızı Luis Suarez'e 8 maç oynamama ve 40 bin sterlin para cezası verdi.
Premier League'de 15 Ekim'de oynanan ve 1-1 sona eren Liverpool-Manchester United maçının ardından, konuk ekibin siyahi oyuncusu Patrice Evra, 24 yaşındaki forvet oyuncusu Suarez'in kendisine yönelik ırkçı sözler söylediğini ileri sürmüştü.
Evra'nın iddialarını inceleyen İngiltere Futbol Federasyonu, Uruguaylı futbolcuyu 8 maçtan men ederken, 40 bin sterlin de para cezası vermeyi kararlaştırdı.
Suarez, kararın açıklanmasının ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, ''Bugün, ben ve ailem için çok zor ve acılı bir gün. Destekleriniz için teşekkürler'' değerlendirmesinde bulundu.
Yıldız futbolcunun arkasında duran Liverpool, karar için ''sürpriz'' yorumunu yaparken, Suarez'in karara 14 gün içinde itiraz etme hakkı bulunuyor.
Ntvspor
Bordo61Mavi
21.Aralık.2011, 07:24
Bu ingilizler boyle iste. Ingiltere milli takiminin kaptanligini yapmis John Terry'nin yaptigini ort pas edecekler oysa okadar video goruntuleri var. Suareze bu damgayi vurmalari hosuma gitmedi
KanaKe
21.Aralık.2011, 09:39
Bu Çocuk Arnavut mu ? Makedon mu ?
Makedon Bir Shakiri Vardı Alakası Var mı Acaba
arnavut asilli o senin dediginle alakasi yok.
urwrdskkn
21.Aralık.2011, 11:20
şaka gibi bir sakatlık yani şaşırdım :) :) :) :) :) :)
Ralph
21.Aralık.2011, 13:34
Ufff içim gitti :]
Ralph
21.Aralık.2011, 13:35
Acaba ne derecede doğru... İtiraz edecek mi bakalım Suarez.
Kaka Leite
21.Aralık.2011, 16:28
Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Ocak ayı transfer dönemi açılır açılmaz ilk iş olarak Eden Hazard için Fransız ekibi Lille'in kapısını çalacak.
http://www.yukleresim.com/images/cjOw0.jpg
Transfer sezonu yaklaştıkça 'yaz aşkları' da tekrar alevlenmeye başlıyor. Bunlardan birisi de Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin, Lille'in Belçikalı oyuncusu Eden Hazar'da olan ilgisi...
Daiy Mail'in haberinde, City'nin Hazard'a olan ilgisinin yeniden alevlendiği dile getirildi. Arsenal'ın uzun zamandır kıskacında olan Belçikalı'yı ligin ilk yarısı boyunca izleyen ve sunduğu raporda kesinlikle alınmasını belirten futbol direktörü Patrick Vieria'nın direktifleri doğrultusunda City, Lille'e 30 milyon sterline yakın bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
Teknik direktör Mancini'nin orta sahadaki yaratıcı oyuncuları David Silva ve Samir Nasri'den memnun olsa da özellikle Nasri'nin son dönemdeki performasının şüphe uyandırıcı olduğu ve bu yüzden Hazard konusunda daha ısrarcı olduğu yazıldı.
20 yaşındaki Belçikalı'nın diğer talipleri arasında Real Madrid ve Inter de bulunurken City'nin Hazard alternatiflerinin ise Athletic Bilbao'dan Javi Martinez ile Everton'dan Jack Rodwell olduğu konuşuluyor.
Sporx
Kaka Leite
21.Aralık.2011, 16:29
İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Manchester City, Real Madrid genç takımından henüz 16 yaşındaki forvet Jose Angel Pozo'yu kadrosuna kattı.
http://www.yukleresim.com/images/YRszi.jpg
Premier Lig ekiplerinden Manchester City, La Liga devlerinden Real Madrid'in 16'lık yıldız adayı Jose Angel Pozo'yu kaptı.
Daily Mail'da yer alan habere göre, henüz 16 yaşında olan oyuncunun ailesi Manchester'a gelerek ev ve okul arayışlarına başladılar. Pozo'nun Ocak ayı içerisinde imza atması beklenirken ufak tefek pürüzlerin de bir kaç gün içerisinde temizleneceği belirtildi.
Pozo'yu, Real Madrid'in de ileride düşündüğü bir isim olarak belirten İngilizlere göre genç İspanyol'un City'yi seçmekteki asıl etkili sebebin daha iyi bir maaş ve gelecek sezon Rezerv takımda oynama sözü almış olması...
Real Madrid ile profesyonel sözleşmesi bulunmadığı için oyuncuyu serbest olarak transfer eden City yetkilileri yine de bir iyi niyet göstergesi olarak Madrid ekibine 100.000 sterlin tazminat ödeyecek.
Chelsea ve Liverpool'un da yakından ilgilendiği Pozo, geçen sezon Real Madrid genç takımında 34 gole imza atarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Manchester City Futbol Geliştirme Direktörü Patrick Vieria'nın önerisi ile takibe alınan ve kadroya katılan Pozo için Real Madrid başkanı Florentino Perez de önemli bir yıldız adayı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.
Pozo transferi City'nin, gelecek yıllarda UEFA'nın finansal fair play kurallarına karşı harcamaları kısmak adına yaptığı planların bir halkası olarak düşünülüyor.
Sporx
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Aralık.2011, 17:01
9 Maç Olmalıydı.
BaGa TaRKaN
21.Aralık.2011, 17:05
Bir Ben Sevemedim Suarezi, Sınırsız Olmalıydı, Hatta Britanya Sınırlarından Kovulmalıydı
Heroon
21.Aralık.2011, 18:14
Geçen sene harika formundan sonra üstelik daha 22 yaşında bi oyuncudan bu kadar kolay vazgeçeceklerse vay Nuri'nin haline...
Sirius Black
21.Aralık.2011, 18:23
Liverpool açısından harika olur. :)
berkay123456
21.Aralık.2011, 19:09
Bence Manchester United e gitse hayat verir o takıma :)
sananes
21.Aralık.2011, 19:12
Liverpool için yükselişin anahtarı olabilir Mesut. İngiltere en Mesut'luk takım liverpool çünkü diğer büyüklere oranla daha yavaş futbol oynuyorlar.Umarım gelir Liverpool'uma çünkü Di Maria hayvani bir form yakaladı ve daha Kaka'da var.Mesut kadroya zor girer Madrid'de.
deniz.91
21.Aralık.2011, 19:15
Madridin özilden bu kadar kolay vazgeçeceğini düşünmem
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Aralık.2011, 22:45
Liverpool için mükemmel birşey olur olursa eğer. :)
RaSenGan
21.Aralık.2011, 23:25
Liverpool'dan daha üst seviyede takımlarda oynamalı Mesut.En azından şampiyonluk mücadelesi veren bir kulüpte olmalı :)
Kaka Leite
22.Aralık.2011, 01:45
İngiltere Premier Ligi 17. haftasında oynanan Aston Villa - Arsenal maçında tarihe geçen bir gol atıldı.
http://www.yukleresim.com/images/T8pgR.jpg
Futbolun beşiği İngiltere'de Premier Lig tarihinin 20.000'inci golü Aston Villa-Arsenal maçında atıldı.
Premier Lig'de 17. hafta maçları oynanırken Aston Villa, sahasında Arsenal ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip 17. dakikada Van Persie'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak Aston Villa 54. dakikada Marc Albrighton'ın golü ile 1-1 beraberliği sağladı.
Marc Albrighton'ın attığı bu gol Premier Lig tarihinin 20.000'inci golü olarak tarihe geçmiş oldu. Aston Villa altyapısında yetişen 1989 doğumlu İngiliz futbolcu, bu sezonki ikinci golünü atmayı başardı.
Sporx
Kaka Leite
22.Aralık.2011, 22:19
Galli taraftarı öldüren İngiliz taraftara 3 yıl hapis cezası verildi.
http://www.yukleresim.com/images/diNL.jpg
Galli taraftarı öldüren İngiliz taraftara 3 yıl hapis cezası verildi.
İngiltere Milli Futbol Takımı’nın, geçen eylül ayında, sahasında Galler ile 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde oynadığı maçtan önce Galli bir taraftar ile kavga ederek ölümüne sebep olan İngiliz taraftar 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Old Bailey mahkemesi, 41 yaşındaki Ian Mytton'ı, Wembley Stadı'nın dışındaki kavgada, 44 yaşındaki Michael Dye'ın ölümüne sebebiyet vermekten 3 yıl hapis cezasına mahkum etti.
Görgü tanıkları, Mytton'ın Galli taraftara çok sert bir yumruk attığını söylemişlerdi. Dye, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
Bir görgü tanığı, ''Bu sadece ringlerde görebileceğiniz bir şeydi. Taraftar olarak çok kavga gördüm ancak bu yumruğun şiddeti unutabileceğim bir şey değildi'' diye konuşmuştu.
Kaka Leite
22.Aralık.2011, 22:23
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de Ocak ayı transfer dönemi bir hayli hareketli geçeceğe benziyor.
http://www.yukleresim.com/images/T0aqx.jpg
Premier Lig'de kötü günler geçiren Chelsea, Ocak ayı transfer döneminin en hareketli takımlarından birisi olacak gibi görünüyor. Londra ekibi orta sahasında Tottenham'dan Luka Modric'i ve Juventus'tan ayrılacak olan Milos Krasic'i katma planları peşinde.
İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, Chelsea teknik direktörü Andre Villas-Boas'ın: "Son derece yaratıcı bir oyuncu. Dünyanın sayılı yıldızlarından birisi." diye tanımladığı Modric için Tottenham'a 40 milyon sterlin civarlarıdna bir teklif yapmayı planlıyor.
İtalyan ekibi Juventus forması giyen ancak bu sezon sadece altı maç sahada yer alabilen kanat oyuncusu Milos Krasic'in de kiralık olarak kadroya katılması düşünülüyor. Rusya'nın CSKA Moskova ekibinden Juventus'a transfer olan, o dönemde sık sık da adı Fenerbahçe ile anılan Krasic için aynı zamanda Manchester United ve Manchester City'nin de pusuda beklediği yazıldı.
Chelsea'nin günyüzüne çıkan isimlerinden bir transfer listesi çıkarmak gerekirse, isimler bir hayli iştah kabartıcı görünüyor:
Luka Modric
Milos Krasic
Gonzalo Higuain
Gary Cahill
SaLviO
22.Aralık.2011, 22:36
Gonzalo biraz zor gibi
Facx
22.Aralık.2011, 22:53
krasic le higuen i zannetmiyorum modric çok zor gary cahill i alırlar ancak ortasahaya bi schweinsteiger veya t.kroos takviyesi şart
footballer33
23.Aralık.2011, 02:59
Higuain hariç hepsini alabilirler sorun yok, fakat Modric haricindekiler Chelsea'de oynayabilecek mi, işte orası soru işareti.
Kaka Leite
24.Aralık.2011, 05:26
Chelsea menajeri Andre Villas-Boas'ın kafasındaki yeni defans hattının önemli isimlerinden biri olmasını istediği Gary Cahill ile ilgili hocası Owen Coyle'dan da doğrulama geldi; 'Evet Chelsea ile görüşüyoruz'
http://www.yukleresim.com/images/7W1q3.jpg
23 Aralık 2011 Cuma - 15:56
Sporx.com dış haberler
Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin hedefinde olan Gary Cahill'le ilgili önemli gelişmeler kaydedildi. Bolton menajeri Owen Coyle da bu ilgiyi ve görüşmeleri doğrulayan açıklamalarda bulundu.
Daily Mail'de yer alan açıklamalarında Coyle: "Gary Cahill ile ilgili Chelsea ile görüşmelerimiz oldu. O üst düzey bir oyuncu ve şu anda tamamen Bolton'a odaklanmış durumda." şeklinde konuştu.
"Bu ilgi benim için sürpriz olmadı. Ben en başından beri Cahill'in her takımda rahatlıkla oyanayabileceğine inanıyor ve bunu dile getiriyorum. Bence o çok iyi bir kaliteye sahip." ifadelerini kullanan Coyle, Chelsea ile diyalog halinde olduklarını ancak ortada bir anlaşma olmadığını belirtti. "Yine de Ocak ayında ne olur, kimse bilemez" diyerek de açık kapı bırakmayı ihmal etmedi.
Andre Villas-Boas, 7 milyon sterlin teklif etmeyi planladığı 26 yaşındaki savunmacı için: "Onun durumunu biliyoruz. Chelsea için ilginç bir transfer olacaktır." sözlerini kullandı.
İngiliz medyasının bu transfere bakış açısı ise, transferin kendisinden daha da ilginç... Brezilyalı savunmacı Alex ile yolların ayrılacağını belirten İngilizler, QPR maçında Anton Ferdinand ile yaşadığı tartışma neticesinde ırkçılık suçlaması ile 1 Şubat'ta mahkemeye çıkan olan Terry'nin de artık Andre Villas-Boas'ın planlarında yer almadığı, savunmatı David Luiz-İvanovic-Cahill üzerine kurmayı planladığı iddia edildi.
Kaka Leite
24.Aralık.2011, 05:27
Manchester City Menajeri Roberto Mancini, Christmas'a lider girdikleri için mutlu olduklarını söylerken, sezon sonunda zirvede kalabilmeleri için 90 puana ulaşmaları gerektiğini açıkladı.
http://www.yukleresim.com/images/vrclm.jpg
23 Aralık 2011 Cuma - 18:54
Sporx.com dış haberler
İngiltere Premier Ligi'nin 17. haftasını 44 puanla lider geçen Manchester City'de Menajer Roberto Mancini, şampiyonluk için gereken puanı belirledi.
Manchester United'ın kazanmayı bırakmadığını ve takibi sürdürdüğünü hatırlatan İtalyan teknik adam, "Bu yüzden eğer şampiyon olmak istiyorsak 90 puan toplamalıyız" diye konuştu.
Christmas'a lider olarak girdikleri için mutlu olduklarını söyleyen Mancini, yine de önemli olanın ligin sonunda zirvede olmak olduğunu ifade etti.
Manchester United gibi Arsenal ve Tottenham'ın da kazanmayı sürdürdüğünü hatırlatan Mancini, "Dolayısıyla zor olacak ama zirvede olmak ikinci olmaktan iyidir" dedi.
İlk 17 haftada sadece Chelsea deplasmanında mağlubiyet gören City, toplamda 44 puan ile en yakın takipçisi United'ın 3 puan önünde lider durumda bulunuyor. Mancini'nin hesaplarının tutması için City'nin kalan 21 maçta 46 puan toplaması, United'ın ise 50 puan toplamaması gerekiyor.