PDA

View Full Version : İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20

Kaka Leite
14.Ocak.2014, 05:27
Milan'nin yeni teknik direktör Clarence Seedorf diyollar
Evet büyük ihtimal bu olacak.

Yine, yeniden yanlış kararlar alınıyor. Bu takıma Bielsa, Favre gibi adamlar lazım. Seedorf koç olarak gelebilir elbet ama kesinlikle bu kadar ağır bir görev ile başlamamalı Milan kariyerine.

davidvilla
14.Ocak.2014, 18:46
Neyse Matri illetinden kurtulmuşsunuz. Viola'ya kiralık gitmiş. Artık Milan atmaya başlar

GeNç KaRTaL
14.Ocak.2014, 18:54
Milan gibi takımın başına teknik direktörlük tecrübesi olmayan birisini nasıl getirebiliyorlar anlamıyorum.Aynı hatayı Leonardo'da da yapmışlardı.Diyecem ki sezon sonuna kadar taşısın takımı diye getirdiler,e getir adam gibi bir teknik direktör,en azından takımı seneye hazırlasın.

nerazzuri
14.Ocak.2014, 20:07
seedorf değil. filippo inzaghi oldu.

Fearless Coward
14.Ocak.2014, 20:33
Bizim Bülent Korkmaz'ı Hagi'yi aldığımız gibi olur başarılı olmaları çok zor Milan hocayı yollamakta çok geç kaldı ve yine yanlış hoca seçimi yaptılar gerçi bu sezon zaten bitti İnzaghi tercihi biraz da bundan olabilir.Balotelli falan gider sezon sonu.

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Ocak.2014, 20:57
inzaghi milanda altyapi antrenoruydu bildigim. kendi icinde cozumlemis problemi. performansa gore sezon sonu kariyerli biri gelebilir takimin basina ya da inzaghi olaganustu bir cikis gosterir, kalir.

sakary Ali
14.Ocak.2014, 23:29
Milan'dan bilmem kaçıncı Guardiola denemesi.

IcedEarth
15.Ocak.2014, 15:29
Orada Inzaghi'yi değerlendirmeye çalışacaklarına bu sene Tassotti'yle devam etselerdi ya. Inzaghi de onun yardımcısı olurdu.

IcedEarth
15.Ocak.2014, 22:41
Yalnız o konuda çeşitli söylentiler devam ediyor. Kimi kaynaklara göre Inzaghi, kimi kaynaklara göre Seedorf, kimi kaynaklara göre ise Tassotti bu göreve getirilmiş. Acaba hangisi doğru?

Facx
15.Ocak.2014, 23:24
Yalnız o konuda çeşitli söylentiler devam ediyor. Kimi kaynaklara göre Inzaghi, kimi kaynaklara göre Seedorf, kimi kaynaklara göre ise Tassotti bu göreve getirilmiş. Acaba hangisi doğru?

seedorf getirildi hatta van basten bu durumu eleştirmiş inzaghi de yardımcısı olucak sanırım tassotti allegri ile birlikte kovuldu diye biliyorum

IcedEarth
16.Ocak.2014, 02:47
seedorf getirildi hatta van basten bu durumu eleştirmiş inzaghi de yardımcısı olucak sanırım tassotti allegri ile birlikte kovuldu diye biliyorum

Aradan Tassotti'yi kandırıp da bize getirsek ya o zaman :zuhaha

Kaka Leite
16.Ocak.2014, 02:57
Milan sayfalarının hepsinde Seedorf haberleri var ve tek birinde bile İnzaghi ile ilgili bir şey görmedim ben.

Her neyse Seedorf ya da İnzaghi ikisinden de bir cacık olmaz.

Kaka Leite
20.Ocak.2014, 02:05
Milan yatsın kalksın Kaka'nın abartmalarıyla kazandığı penaltıya dua etsin.

Balotelli'nin sıkıntısı ne bilmiyorum ama bu adama yetenekli diyenlere helal olsun diyorum. Bütün maç sahada yalancıktan koşsun işi gücü bu olmuş.

Yemin ediyorum bizim Baroni'den beter. Ben kendisini izleyince sarılıp öpesim geliyor Baroni'yi. Milan ne zaman ki Balotelli'ye saçma sapan defans arkası pas atmayı keser o zaman adam olur.

Balotelli geçiyor savunma arkasına pas gelsin de vurayım. Onları bile atacak kalite yok ya kendisinde neyse. Bizim orta alan oyuncularından tutun, stoperlere kadar herkes olmuş artist. Önünde deve gibi 2 tane savunmacı var Balotelli'nin saçma sapan paslar deniyorlar nereden geçecek olum o top.

O topu atabilsen sen zaten Barcelona da oynarsın. Kısa ve öz olarak Milan'dan bir cacık olmaz. Seedorf nasıl bir oyun yapısı çizer bilmiyorum ama kenarda çok amatör bir duruşu var.

ozan42
20.Ocak.2014, 03:09
Bugün yıllar sonra bir heyecan deniyeyim dedim bir kupon yaptım namussuz milan beni yatırdı allah onların evlerıne atesler salsın asdsfadfdsa :D

IcedEarth
20.Ocak.2014, 03:17
Balotelli iyi de çevresi kötü bence. Koskoca Milan'da Galatasaray'a gelse sevineceğim 5-6 tane oyuncu kaldı. Rehabilitasyon merkezi gibi oldular, nerede sakat veya yaşlı adam var doldurdular takıma. Balotelli geçen kış döneminde katıldı takıma, hatta gayet iyi performanslar koydu, bana göre takımı sırtladı. Ama artık adamın da oynayası kalmamıştır ki, takımın başında doğru düzgün hoca yok, çevresinde Cagliari seviyesinde adamlar dolu.

Hey gidinin Milan'ı, Maldini'den Nesta'dan Pirlo'dan Shevchenko'dan ne günlere geldiler.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Ocak.2014, 03:21
ne olcak bu milanin hali :zuhaha

IcedEarth
20.Ocak.2014, 03:38
Sorun benden kaynaklanıyor herhalde. Yurt dışında hangi takıma gönül verdiysem şu sıralar derbeder oldu. West Bromwich yine asansör olma yolunda, Milan orta sıra takımı oldu, Dallas Mavericks play-off göremedi, Boca Juniors perişan halde. Bir Arsenal iyi gidiyor, onlar da her zamanki gibi sakatlık furyası baş gösterecek gibi :zuhaha

Milan'ın adam gibi bir hocaya ihtiyacı var. Aynı zamanda ciddi bir revizyon da lazım. Kadronun yarısı Milan seviyesinde oyuncular değil. 1-2 yılı feda edip bir yapılansalar gerisi gelir yine, Milan her zaman kupa geleneği olan bir takım.

E.Cartman
20.Ocak.2014, 04:07
@IcedEarth
Gözünü seviyim Tottenham'a bulaşma :n::n:

Milan'ı neresinden tutsan elinde kalıyor. Milan'ın düzelmesi için takımı vizyonu ve cebi geniş birinin satın alıp büyük bir temizlik yapması lazım.

Kaka Leite
20.Ocak.2014, 08:26
Yahu yapmayın gözünüzü seveyim. Tamam kadro kötü buna bir şey söylemiyorum ama koskaca bir takım ne kadar kötü olursa olsun bu kadar düşük sırada olmamalı.

Utanmasalar küme düşecekler. Yemin ediyorum şu takımı bana verin en azından ilk 7 içine sokarım.

Kadro ne kadar yetersiz olsa bile böyle tecrübeli bir takımın da en kötü halinin bu olması gerekiyor.

Yazık yani izledikçe üzülüyorum bu duruma takım batmış durumda şuanda.

IcedEarth
20.Ocak.2014, 14:42
Ben de onu diyorum zaten. Sadece kadro veya sadece hoca kötü olsa ilk 5'te olur zaten Milan. Ama 2'si de yetersiz olunca manzara böyle oluyor.

nerazzuri
23.Ocak.2014, 17:25
Juventus çıldırmış. Psg'nin Pogba için 70M€'luk teklifini elinin tersiyle itip reddetmişler.

Pogba'yı bu fiyatın üstüne mümkün değil satamazlar. Bırakın 70'i, 35,40'dan fazla fiyata satarlarsa öpüp başlarına koysunlar. :) Psg'yi hariç tutuyorum tabi.

Fearless Coward
25.Ocak.2014, 20:37
Essien'i almışız.(Milan)

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Ocak.2014, 21:31
Juventus çıldırmış. Psg'nin Pogba için 70M€'luk teklifini elinin tersiyle itip reddetmişler.

Pogba'yı bu fiyatın üstüne mümkün değil satamazlar. Bırakın 70'i, 35,40'dan fazla fiyata satarlarsa öpüp başlarına koysunlar. :) Psg'yi hariç tutuyorum tabi.

70M dan fazla deger bicmisler demek ki pogbaya. yerini dolduracak adam bulamayacaklarini bildiklerinden olsa gerek.

bu bonservisler kalksa keske. NBAdeki gibi olsa sahane olurdu. sozlesme sonu serbest kalmali oyuncu ya da sozlesmesi devam ediyorsa takas yapilmali. kluplerin oyuncuya deger bicmesi koleligi hatirlatiyor ister istemez.

uAburak89
25.Ocak.2014, 21:36
Sezon sonu Pogba 75-80 + Verratti veya direk olarak 90-95 civarına PSG'ye gider.

Facx
25.Ocak.2014, 22:09
pogba 75-80 mi şaka mı yapıyosunuz ? 40 versin balıklama atlar juventus hala iyi değil finansı juventusun basının şişirmesidir en fazla o

eng1n
25.Ocak.2014, 23:14
Juventus'un orta sahada çok oyuncusu yok 3 orta saha kullanıyorlar 4 tane oyuncuları var. Marchisio ve Pirlo bazen sakatlık sorunu yaşıyorlar yani o paraya rağmen şampiyonluk için satmamaları normal sezon sonu satarlar.

footballer33
01.Şubat.2014, 03:06
Hernanes İnter'de! Lazio taraftarıyla vedalaşırken...

Hernanes

nerazzuri
01.Şubat.2014, 04:11
Pablo Osvaldo'da Juventus'a kiralanmış. 18m€ satın alma opsiyonu ile.

Nedvedmania
01.Şubat.2014, 04:39
Genoa Giovinco'yu istemiş ama verrrmiyoruz karrrdeşimm. Gidecek olsa Arsenal veya Liverpool'a giderdi zaten. Size mi kaldı. Hıh.

Kaka Leite
01.Şubat.2014, 05:55
Kimse yazmamış ama Taarabt'ı kiralamışız. Ben bu transferi çok beğendim açıkcası umarım gereken patlamayı yapar ve kalıcı olur.

Ben geleceği olduğunu düşünüyorum Taarabt'ın bu takımda.

Nedvedmania
02.Şubat.2014, 01:54
Yarın Juventus - İnter !

Kaka Leite
24.Şubat.2014, 05:18
Taarabt bu hafta golünü attı. Atletico maçında da topu ayağına her alışında güven veriyordu ve bu hafta gol ile süsledi oyununu.

Artık patlama zamanı geldi burada da bir şey yapamazsa bir daha yükselemez zaten. Kazanmak güzel oldu özellikle Atletico maçı sonrası alınan bu galibiyet moral verecektir takıma.

Milan'ın deplasmanda da Atletico'yu zorlayacağını hatta ve hatta tur için büyük bir şansı olduğunu düşünüyorum. Atletico ilk maçta çok kötüydü ofansif anlamda orada da aynı durum olursa Milan'ın büyük bir şansı olur.

Kaka Leite
01.Mart.2014, 06:34
http://i.imgur.com/15bJfL9.png

Bu hafta kritik bir maç var. Milan evinde Juventus'u ağırlayacak ve güzel bir maç olmasını bekliyorum.

Atletico ve Sampdoria maçlarında çok iyi bir oyun sergileyen Milan'ın bu hafta büyük bir süpriz yapabileceğini düşünüyorum.

Vidal cezalı bu maç ve orta alanda büyük bir güç kaybı olacak bence Juve'nin. Her ne kadar kötü bir sezon geçirse de evinde 2 maç kaybetmiş bir Milan var. Son haftalardaki oyunu da hesaba katarsak ben Milan yenilmez diyorum. Bir sürpriz yapıp kazanacağını da düşünüyorum ama hadi hayırlısı.

Bu arada atlanmaması gereken bir diğer maç Roma - İnter zaten atlanacak düzeyde de değil.

Kaka Leite
03.Mart.2014, 06:57
http://i.imgur.com/6ASeUSs.png

Yazık çok yazık kos koca Milan eriyor. Taarabt'a da büyük saygı duyuyorum olduğu yerin kıymetini bilen sayılı oyunculardan birisi şuan bu takımda.

Her maç sahaya %100'ünü yansıtıyor ama bunun yanında takımdan %1'lik bir katkı gelmediği için her hafta farklı skorlar alıyoruz. Yine iyi bir oyun oynamışız belli ki ben uyuya kaldım izleyemedim maçı ama Buffon maçın adamı olmuş.

22 şut çekmişiz ama 31341 tane çeksen de atamadıktan sonra gram anlamı yok. Taarabt'ın Pirlo'ya çalım attığı bir pozisyon var açıp izleyin derim harika hareketleri var o pozisyonda. :icon_biggrin:

Toparlanmamız gerek demeyeceğim Milanlı oyuncular için bu sezon kafa olarak zaten bitmiş.

davidvilla
03.Mart.2014, 10:31
milan'ın oyuncu kalitesi çok düşük bence.
bir de sürekli aynı tip oyuncular var.
kaka honda taarabt üçü de aynı tip oyuncular.
sol bek emanuelson, yani bu adam milan'da sol bek, olacak iş değil.
stoperde oynayan adam Bonera şaka gibi resmen.
milan ortasahası ise zaten yok.
bir maç bütün pasör oyuncularla sahaya çıkıyorlar bir maç mücadeleci adamlarla çıkıyorlar.
bir türlü denge yok.
poli, montolivo kaka taarabt beraber başladığı için ortasahada juve'ye ezilmen kadar doğal bir olay olamaz. de jong sert bir oyuncu fakat çok koşan, alan kaplayan bir oyuncu değil toplu oyunda ise hiç yok. bu 5'li nin karşısında pogba marchisio pirlo asamoah litchsteiner. hem toplu hem topsuz üstünlük sağladılar zaten.
bir de gol umutları pazzini ! pazzini ya koskoca milan'ın santraforu pazzini.
öbür tarafta tevez llorente.
çok normal bir skor.

Banega
03.Mart.2014, 12:33
Ben Honda'ya üzülüyorum açıkçası, CSKA'da iken özellikle takip ederdim adamı, inanılmaz bir futbol oynardı, o kadar iyi paslar atıyorki koy arkana gerisini düşünme.Fakat Milan'a gitmekle hata yaptı bence.Umarım başarılı olur.

davidvilla
03.Mart.2014, 12:55
he bu arada yazayım ben fiorentina'ya üzülüyorum.
çok iyi bir kadrosu var ama içerde lazio'ya yeniliyorlar.
onlarda da trabzon sendromu var. nedir bu sendrom. juve bunların en ezeli rakibi. şike olaylarına çok takıldılar. her hafta hakemlerden dert yanıyorlar her hafta kirli lig diyorlar.
geçen fiorentinalı bir arkadaşıma sordum yahu siz neden maç kazanamıyorsunuz son zamanlarda dedim.
adam ligde hırsız dolu bu ligde biz maç kazanamayız dedi.
yani bunu aşmak gerek, gerekirse hakemi falan da geçmen eze eze yenmen gerek.
hayvan gibi kadro var.
gonzalo
diakite
roncaglia
marvin compper
pasqual
pizarro
aquilani
borja valero
anderson (mançıstırlı)
juan vargas
matias fernandez
ilicic
joaquin
cuadrado
giuseppe rossi
mario gomez
matri

son 6 maçta sadece 1 galibiyetleri var o da atalanta'ya karşı.
ve önümüzdeki hafta juventus deplasmanındalar. hadi ulan mor menekşe.

Del Piero_10
05.Mart.2014, 16:34
Kontratı biten Vidic, inter ile anlaştı.

Kaka Leite
07.Mart.2014, 00:49
Milan satılıyor

İtalyanların ünlü kulübü Milan, satışa çıkarıldı. Kırmızı-siyahlıların sahibi eski İtalya Başbakanı Silvio Belusconi, Milan'ı satışa çıkardığını resmen duyurdu.

Bir dönem Fatih Terim'in de teknik direktörlüğünü yaptığı İtalyan Milan takımı, kulübün yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle bugün itibariyle satışa çıkarıldı. Son günlerde zor günler geçiren kırmızı-siyahlı takım, hem sportif anlamda hem de maddi anlamda ciddi krizler yaşıyordu.

Milan Kulübü'nün sahibi ve İtalya eski Başbakanı olan Silvio Berlusconi, borsaya yaptığı açıklamada kırmızı-siyahlı kulübün resmen satışa çıkarıldığını duyurdu.
Kaynak | Sabah (http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2014/03/06/milan-satiliyor)

Del Piero_10
28.Mart.2014, 11:49
http://i.imgur.com/xll5gNy.gif

Kaka Leite
29.Mart.2014, 02:23
Fiorentina bu hafta da evinde Milan'dan büyük yara aldı. 2-0 yendik deplasmanda beklenmedik bir galibiyet aldık.

Chievo'yu yenmemiz gerek adamlar neredeyse küme düşecekler ve bu maçtan 3 puan alıp puanımızı 42'ye çıkarmalıyız.

42 olursak bence devamında iyi yerlere gidebiliriz. Birazcık asılsa oyuncular şu maçlara neler olacak ama.

Kaka Leite
01.Nisan.2014, 01:12
Chievo maçından da 3-0'lık skor ile 3 puanı aldık. Honda'nın 2. goldeki pası çok güzel ve topu alışı vuruşu çok güzel olmuş Kaka'nın tabii kalecinin de hatası büyük açılsa bence atamazdı o golü.

Kaka'nın 2. golü esas mükemmel olan topa vuruşu, gönderdiği yer her anlamda mükemmel bir gol atmış. Takım 2 haftada kendini buldu umarım önümüzdeki 2 maçı da kaybetmeyiz.

Genoa bizim seviyemizde bir takım değil hele ki 2 hafta üst üste kazanan bir Milan'ın bu maçı çok rahat alması gerek. Bir sonraki maç lig sonuncusu Catania ile bu maçı da net bir şekilde yenmemiz şart.

Bu sezon artık bitti ama olabildiğince yükseklerde bitirmeliyiz. Takım gelecek sezon çok iyi olacaktır ben her şeye rağmen inanıyorum.

Kaka'nın da gol sevinçlerini çok çok çok özlemişim.

Fearless Coward
01.Nisan.2014, 04:03
Milan üzerindeki ölü toprağı atacaktır gelecek sezon. Bu sezon Avrupa Ligi'ne gidelim yeterli oraya gidip o kupayı alırsak daha da moral olur bize. Balotelli kalacak mı esas soru bu bence kalırsa kadroyu güçlendirmek lazım.

Kaka Leite
01.Nisan.2014, 04:10
Milan üzerindeki ölü toprağı atacaktır gelecek sezon. Bu sezon Avrupa Ligi'ne gidelim yeterli oraya gidip o kupayı alırsak daha da moral olur bize. Balotelli kalacak mı esas soru bu bence kalırsa kadroyu güçlendirmek lazım.
Mancini geçen gün ''kalacaktır'' demişti ama gidebilir.

Ben açık konuşmak gerekirse gitmesini isterim. Bu takım şuan ölü ve bize devamlılığı olan bir golcü lazım. Yetenekli fasa fiso tarzında adam lazım değil canı istediği zaman oynayan bir oyuncu bu takıma zarar verir.

Real Madrid, Barcelona, Bayern gibi takımlarda Balotelli göze batmaz hatta çok da beğenilir ama mevcut Milan takımında çok sırıtıyor.

Ben gitmesini isterim keşke Dzeko'yu alabilsek taş gibi bir forvet.

Kaka Leite
05.Nisan.2014, 02:01
http://i.imgur.com/7cogk2y.png

Puan Durumu
http://i.imgur.com/lObP5iX.png
Fikstür
http://i.imgur.com/qA49rE4.png
Gol Krallığı

Kaka Leite
08.Nisan.2014, 00:30
Honda ve Taarabt'ın golleri ile 2-0 öndeyiz.

Bir aksilik olmaz ise 3'de 3 yapacağız. Takımın bir anda toparlaması harika oldu ama çok geç oldu keşke biraz daha erken alsaydık aklımızı başımıza. :icon_biggrin:

https://www.facebook.com/photo.php?v=665846050118147&set=vb.154989807870443&type=2&theater
https://www.facebook.com/photo.php?v=665865603449525&set=vb.154989807870443&type=2&theater

Gollerin linklerini koydum yukarı dileyen izleyebilir.

Edit : Mesajı attım gol yedik, tövbest!

byariff
08.Nisan.2014, 02:03
taarbt qprdeki yillarina donuyor gibi mental sorunu olmasa cok buyuk topcu...

Kaka Leite
08.Nisan.2014, 04:35
http://i.imgur.com/iIEByOh.png
Puan Durumu
http://i.imgur.com/omGvun4.png
Gol Krallığı
http://i.imgur.com/GKuEHzX.png
Fikstür

Kaka Leite
13.Nisan.2014, 22:35
Formacionet zyrtare: MILAN vs. CATANIA.

Abbiati; Bonera, Rami, Mexes, Constant; Montolivo, De Jong; Poli, Kaka, Taarabt; Balotelli.

Haydi bakalım.

Kaka Leite
13.Nisan.2014, 23:12
Montolivo'nun harika golü ile 1-0 öndeyiz. Golü izlemenizi tavsiye ederim çok güzel bir vurdu topa.

https://www.facebook.com/photo.php?v=668310033205082&set=vb.154989807870443&type=2&theater

Fearless Coward
13.Nisan.2014, 23:28
UEFA Avrupa Ligi'ne katılma adına çok iyi gidiyoruz umarım böyle devam ederiz.

Kaka Leite
14.Nisan.2014, 09:02
Sezon sonunda Kaka ile yolların ayırabileceği yönünde yazılar var bazı Milan forumlarında.

Orlando City çok yakından ilgileniyormuş Kaka ile. Kaka'nın kontratında da takım Şampiyonlar Ligine gidemezse ayrılabilme maddesi varmış. Kaka'nın gitmek isteyeceğini kesinlikle zannetmiyorum çünkü takıma bu kadar aşık bir adam böyle bir iş yapmaz.

Milan gönderir diye düşünüyorum olası bir ayrılık durumunda. Benim anlamadığım nokta takımda Robinho, Mexes gibi oyuncular varken Kaka'nın odak nokta olması. Mexes yine oynadığında bir şeyler yapmaya çalışıyor diyelim peki ya Robinho?

Robinho'nun bu takımda bir işe yaradığı yok. Transfer için de İndi ve Umtiti ile ilgileniyormuşuz ikisi de harika olur.

Yeni stadyum projesi için parasal sorun varmış bu arada %30'luk hisse satışı olacakmış.

http://i.imgur.com/nY4frtD.gif
Tek söyleyeceğim şey birazcık SAYGI

mustinho03
14.Nisan.2014, 09:32
bu robinho yu takimda ne demeye duruduyorlar ankamadim gitti yahu bu adami oyunda dahi olsa fm kariyerinde bosa ciksa bile almiyorum almamda takima gercekten milan ne yapip edip kaka yi elinde tutmalari lazim

Kaka Leite
14.Nisan.2014, 09:56
bu robinho yu takimda ne demeye duruduyorlar ankamadim gitti yahu bu adami oyunda dahi olsa fm kariyerinde bosa ciksa bile almiyorum almamda takima gercekten milan ne yapip edip kaka yi elinde tutmalari lazim

Bir şey yapmalarına gerek yok ki. Kaka durup dururken takımdan ayrılacak bir oyuncu kesinlikle değil hele ki o takım Milan ise.

Aynı vefa örneğini Milan da göstermeli sadece. Bu sezon takım zaten çok kötü idi iyi transferler ile gelecek sezon Avrupa Kupasını çok rahat alırız. (Avrupa Kupasına gittiğimizi varsayarsak)

Robinho, Mexes, Bonera gibi çöpleri atıp. Bir tane stoper genç olacak tabii ki en önemli kural.

Bir tane sağlam kaleci almalıyız. Üst üste galibiyet alınca ne kadar rahat oynadığımızı görüyoruz özellikle bu son maçlarda sadece birazcık sabır diyorum.

Del Piero_10
14.Nisan.2014, 11:31

Geçen sene satmayı denediler, Brezilya'dan bile ciddi talibi çıkmadı. Galliani'nin en büyük hatası Robinho'ya yeni kontrat önermek oldu. Bedavaya da olsa Robinho'dan kurtulmak kendi yararlarına olurdu.

Nedvedmania
15.Nisan.2014, 00:37
Yhaaa yine yeniyoruss yine yeniyorus. Bu ne böyle yhaa

Giovinco'cuğum da attı bugün güzel bir gol. Bir şutu da direkten döndü.

Del Piero_10
15.Nisan.2014, 10:09
http://www.ultraimg.com/images/TZvmC.gif

Nedvedmania
15.Nisan.2014, 22:59
Sizce de Conte İtalya'nın Fatih Terim'i değil mi ? Hal ve hareketlerini ben çok benzetiyorum. Dün mesela çok rahat bir şekilde yendiler ama son dakikaya kadar bağırıp çağırıyordu heyecan içinde. Maç bitince yine aşırı bir şekilde, sanki son dakika golüyle yenmişler gibi tek tek tebrik etti futbolcularını.

Del Piero_10
15.Nisan.2014, 23:27
Hırs olarak belki ama Terim'deki ego kimsede yok.

Kaka Leite
17.Nisan.2014, 11:32
http://picturf.com/i/6b5
Puan Durumu
http://picturf.com/i/6b4
Fikstür
http://picturf.com/i/6az
Gol Krallığı

Kaka Leite
25.Nisan.2014, 05:16
Bu hafta Roma-Milan maçı var. Roma son 8 maçtır yoluna namağlup devam ederken, Milan ise 5 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı.

Harika bir maç olacağını düşünüyorum ve kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

Roma ev sahibi olmasına rağmen ben Milan'ın kazanacağını düşünüyorum. :icon_biggrin:

Maç bu akşam saat 21:45 de hatırlatmak isterim.

Kaka Leite
25.Nisan.2014, 22:29
ROMA: De Sanctis; Maicon, Toloi, Castan, Dodò; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Ljajic, Totti, Gervinho.
MILAN: Abbiati; Bonera, Mexes, Rami, Constant; Muntari, Montolivo; Honda, Kakà, Taarabt; Balotelli.

Alıcaz bu maçı haydi çocuklar. Forza MİLAN!

davidvilla
25.Nisan.2014, 22:34
ROMA: De Sanctis; Maicon, Toloi, Castan, Dodò; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Ljajic, Totti, Gervinho.
MILAN: Abbiati; Bonera, Mexes, Rami, Constant; Muntari, Montolivo; Honda, Kakà, Taarabt; Balotelli.

Alıcaz bu maçı haydi çocuklar. Forza MİLAN!

Roma cigerini soker milanin. 3 0 biter. Nihahaha :)

Kaka Leite
25.Nisan.2014, 22:43
Roma cigerini soker milanin. 3 0 biter. Nihahaha :)

Vay be abi.

Realist, european, şimdi de sen. Hadi onlar zaten baltacı da sende mi onlardan olacaktın. :uzgun:

Ne diyeyim maç sonu görüşelim diyorum. :icon_biggrin:

BaGa TaRKaN
25.Nisan.2014, 22:49
Bir Romalı Olarak Milan'da Kimmiş Milan'ı Ezmek Boynumuzun Borcu :icon_cool:

Kaka Leite
25.Nisan.2014, 23:04
Balotelli de sanırım koyu bir Roma taraftarı atak kesmekten başka tek bir işe bile yaramıyor.

E.Cartman
25.Nisan.2014, 23:37
Milan savunmasının içinden geçerken Pjanic

https://vine.co/v/Mvu3Ybrtj97

Kaka Leite
25.Nisan.2014, 23:39
Pjanic çok güzel attı, tebrik etmek gerek. O golde önde basan 2 arkadaşa da selam olsun resmen oyuncak oldular.

Balotelli için iki satır bir şeyler söylemek istiyorum ama öncesinde skor 1-0 alehimize diye söylemiyorum bunları bilmenizi isterim.

Bu adam bu maç 10 tane gol de atsa hatta seneye 50 golle sezonu da kapasa benim gözümde bizim ligimizdeki Batuhan Karadeniz'den öte olamayacak. Kaka'ya o kadar laf söylüyorlar benim ona olan sempatim bir yana azıcık vicdan sahibi arkadaşlar açın izleyin 32 yaşındaki oyuncunun önde yaptığı baskıya bir bakın sonra bir de oralarda gezinen bir arkadaş göreceksiniz adı Balotelli yaşı da 23 onun yaptığı yalancı saha gezintisine bakın.

Tamı tamına 3 pozisyon rakip stoper topla yanından geçti 2 adım koşup ayağını dahi uzatmadı. Bunlar yapılınca sorun çözülüyor mu derseniz de tabii ki çözülmüyor ama bazı şeyleri görmek önemli.

Bu adamın gram yeteneği falan yok. Sabahtan beri bir tane stopladığı top yok. Ne bir pozisyona girer, ne bir baskı yapar yemin ediyorum hayatım boyunca gördüğüm yetenekli diye tabir edilen en boş insandır kendisi.

En yakın örnek bizim Kuyt, adamda teknik yok ama parasının hakkını bir yolla veriyor o da koşmak. Şu takıma bizim Kuyt'ı koy yemin ediyorum senaryo bambaşka olur.

Takım ölü arkadaş.

2 satır dedik ama bir sayfa yazı yazdık. Balotelli için diyeceğimi dedim ben umarım sezon sonu yollanır. Kaka'yı aklamak gibi bir amaçla yazmıyorum bunları ama adam nerede olduğunu biliyor en azından.

Ben teknik direktör olsam şu Kaka'yı öper başımın üstüne koyarım önümde Balotelli gibi bir oyuncuyu izledikten sonra.

davidvilla
25.Nisan.2014, 23:46
Milan savunmasının içinden geçerken Pjanic

https://vine.co/v/Mvu3Ybrtj97

Oha diyorum bu gol 3 sayilir cenker 3-0 olmuş :D

Kryptonite
25.Nisan.2014, 23:49
İtalyada sevdiğim tek takım Bologna nedense :) Di Vaio'dan da olabilir. :)

Milan bu futbol hiçbir yere varamaz.

Kaka Leite
25.Nisan.2014, 23:49
Oha diyorum bu gol 3 sayilir cenker 3-0 olmuş :D

Adem Ljajic da aynı şekilde ceza sahasına girdi golden önce ama o gitti saçma sapan yere vurdu atamadı.

Ceza sahasına hareketlenen akıp gidiyor maşAllah. :icon_biggrin:

davidvilla
26.Nisan.2014, 13:10
Cenker bu da benden sana gelsin ;

http://i.capsspot.com/s/32/3/804189.jpg

Kaka Leite
29.Nisan.2014, 22:59
http://i.imgur.com/WtcSlZI.jpg
Puan Durumu
http://i.imgur.com/IR3rbNw.jpg
Fikstür
http://i.imgur.com/4FGF037.jpg
Gol Krallığı

Kaka Leite
02.Mayıs.2014, 02:14
Kaka'dan ayrılık sinyali!
İtalyan televizyon kanalı Mediasat'a konuşan Brezilyalı futbolcu, 2014-2015 sezonunda Milan'da kalıp kalmayacağı konusunda henüz bir karar vermediğini belirtti.

Kaka, Milan'da kalmasının sadece kendi kararına bağlı olmadığını ifade ederek, "Benim isteğim kalmak yönünde ama ailesel sorunlar üzerimde yoğun bir baskı oluşturuyor ve onları göz ardı edemem" dedi.

Milan taraftarına endişe duymaması yönünde çağrıda bulunan 32 yaşındaki futbolcu, "Kimsenin duygularıyla oynamayı sevmem bu yüzden taraftarlar rahat olsun. Geleceğimle ilgili kararda son söz benim" ifadesini kullandı.

Bu sezon ligde çıktığı 27 karşılaşmada 7 gol ve 6 asistle oynayan Kaka, "Bu yıl performansımdan memnunum. Tabii kendimi daha da geliştirmem ve daha iyi oynamam gerektiğinin de farkındayım" diye konuştu.

Brezilyalı milli futbolcu, bu sezon ligde lider Juventus'un 42 puan gerisinde 10. sırada yer alan Milan'ın acilen önümüzdeki sezona odaklanması gerektiğini belirterek, "Takımda kalıp kalmamam önemli değil ama Milan'ın hedefi gelecek sezon ligi kazanmak ve Şampiyonlar Ligi'ne dönmek olmalı" ifadelerini kullandı.

Milan'a sezon ortasında gelen eski futbolcu teknik adamlardan Clarence Seedorf'a destek verilmesi gerektiğini belirten Kaka, "Seedorf bu sezon teknik direktörlükte deneyim kazandı. Çok zeki ve çabuk öğreniyor. Onunla çalışmaktan dolayı mutluyum ve şans verildiği takdirde kulüpte başarılı olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Milan formasıyla 300'ün üzerine karşılaşmaya çıkan Kaka'nın sözleşmesi, normalde 2015'te sonlanmasına rağmen özel bir madde nedeniyle Brezilyalı oyuncunun istediği takdirde kulüpten ayrılma hakkı bulunuyor. İtalya basını, Kaka'nın Avrupa'da boy gösteren bir takımda oynamak istediğini ifade ediyor.

Brezilya ya da Amerika'ya gidecek diye çok korkuyorum açıkcası.

Bence bunlar için daha erken aman diyeyim canısı. Bana kalırsa kalmalı böyle bir dönemde takımdan ayrılmak yakışı kalmaz.

Kaka Leite
03.Mayıs.2014, 04:40
AC Milan - Kalan maçları
İnter (E)
Atalanta (D)
Sassuolo (E)

İnter - Kalan Maçları
Milan (D)
Lazio (E)
Chievo (D)

Milan ile İnter arasında 3 puanlık bir fark var şuanda. Milan kalan 3 maçta 9 puan alırsa eğer İnter'in Lazio maçında puan kaybedeceğini düşünüyorum ben.

Lazio da tıpkı bizim gibi UEFA'ya gitme derdinde. Chievo maçı bile bir kayıp olası gibi duruyor çünkü küme düşme hattı baya bir zorlu. Bu sebeple 16. ve 17.'nin mücadelesi son haftaya kadar sürecektir.

Direk karşıma İnter'i aldım ama diğer takımlar da ani bir atak ile 5. sıraya oturabilir tabii böyle bir şey de var.

Ben yine de bir sürpriz yapıp 3 maçta 9 puan alacağımızı düşünüyorum. İnter'in de bu fikstürde en fazla 3 puan toplayabileceğini düşünüyorum.

Hafta sonu kazanan taraf olursak kağıdı kalemi çıkarırız tabii kazanırken ikili averajı almak da önemli.

İlk maç 1-0 yenilmiştik o sebeple 2 fark atsak fena olmaz. :icon_biggrin:

attirson
03.Mayıs.2014, 23:28
22.00 da baslaması gereken Fiorentina-Napoli Tim Cup finali maçı cıkan olaylar sebebiyle halen baslamadı.Napoli'li bir taraftar polis tarafından vurulmus yogun bakımdaymıs.Baska yaralılarda varmıs polisin müdahelesiyle yaralanan.Aynı zamanda taraftar grupları kendi aralarında ayrı kavga etmisler ordan yaralılar varmıs.Napoli takımı sahaya cıkmak istemiyor.

Nedvedmania
03.Mayıs.2014, 23:30
Fiorentina ile Napoli arasındaki kupa finali öncesi taraflar çatıştı. Silahla vurulan taraftarlar var. Maç ertelendi.

Derken maç başlıyor tweeteri de gelmeye başladı.

attirson
03.Mayıs.2014, 23:31
Sahaya cıkıyor suan oyuncular maçın oynanmasına karar verildi.

Nedvedmania
03.Mayıs.2014, 23:36
Napoli Tribün lideri ile konuşulup maçın oynanmasına karar verilmiş. Adamlar harbi ultras :)

attirson
03.Mayıs.2014, 23:38
Aslında Türkiye'de de tribün istemezse maç oynanmıyor ama Türkiye'de taraftarı adamdan sayıp fikrini almıyorlar.Burda gidip anlasıyorlar yoksa adamlar sahaya mesale atacak sahaya atlayacaklar filan iptal ettirecekler belli birşey.

Nedvedmania
04.Mayıs.2014, 18:57
Ve şampiyon Juventus !

Del Piero_10
04.Mayıs.2014, 19:14
Napoli Tribün lideri ile konuşulup maçın oynanmasına karar verilmiş. Adamlar harbi ultras :)

Bununla konuşmuşlar.

https://pbs.twimg.com/media/BmxcIHOIAAA54Bu.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Bmyg3-VCIAE9rr8.png

Kaka Leite
05.Mayıs.2014, 02:25
Milan bugün evinde İnter'i 1-0 mağlup etti.

Puanımız şuan itibari ile 54 oldu. Maç hakkında söylenecek şey çok açıkcası çok etkili oynadık ve net pozisyon vermedik benim izlediğim bölümde.

İnter'in kaleyi bulan şutu zaten yok bu tabii kötü oynadıklarını göstermez ama bir gerçek var ki çok fazla boş alan verdiler.

De Jong'un bizim yarı sahadan rakip ceza sahası önüne Kaka'ya attığı bir uzun pas var ki enfes ama Kaka'nın şutu daha bir enfes. Top üst direkte patladı ama harika bir şut çıkardı, tabii eski Kaka olsa orada çok rahat savunmacıları geçip golü atardı.

De Jong maç genelinde çok iyiydi, fiziksel olarak nefis bir maç çıkardı ve golde de kafasını araya sokuşturu verdi.

Tebrik ediyoruz. :icon_biggrin:

Kaka Leite
05.Mayıs.2014, 03:53
Ek olarak golden sonraki sevinç çok dikkatimi çekti.

Takım nasıl bir konsantrasyon ile maça çıktığını gösterdi o gol sevinci ile gerçekten çok hoşuma gitti bu birlik beraberlik.

Takım başta kötü başlamasaydı aslında şuan performası iş yapar düzeyde. 5 maç üst üste kazandıktan sonra Roma ile oynadık ki o yenilgi doğal diyebiliriz.

Yenilen goller doğal olmasa da yenilgi doğal. İnter maçıyla da 6 maçta 5 galibiyet 1 yenilgi yaptık bence kötü kesinlikle değil sadece başlangıcı kötü yaptık.

6. olmak Avrupa vizesi için yeterli diye biliyorum ben. Buna bakarak bir hesap yaparsak Torino şuan ligin 6.'sı durumunda ve kalan 2 maçı Fiorentina ve Parma ile.

Parma da 6.'lık için savaşan bir takım bu yüzden ikiliden birisi yara alacak gelecek hafta.

Biz kalan 2 maçı da kazanalım da sonra duruma bakarız, haftaya Torino - Parma maçı olması büyük bir güzellik onlar umarım berabere kalırlar da işimize gelir. :icon_biggrin:

JoseV7
05.Mayıs.2014, 04:07
Bende ikinci yarıyı tek izleyebildim pek pozisyon vermedik İnter'e oyunun hakimiydik. Sedorf ile takım güzel bir hava yakaladı,keşke sezon başında gelseydi,inanıyorum ki bu moral ve motivasyonla kalan maçları yeneceğiz.
Lige kötü başladık ama Avrupa Ligine gitsek süper olur yıllardır kupaya hasret kaldık :)

benzema35
05.Mayıs.2014, 10:01
@ Kaka Leite

İtalya ' da 4. ve 5. AL'ye gidiyor diye biliyorum , Torino değilde yine İnter'le kapışmanız gerekiyor .

Kalan fikstürler de eşit gibi 2 takımda birer düşme adayı ve orta sırada ki birer takımla maç yapacak .

10/05 21:45 Inter v Lazio
11/05 13:30 Atalanta v Milan
18/05 21:45 Chievo v Inter
18/05 21:45 Milan v Sassuolo

Büyük ihtimalle 3 puan avantajıyla İnter alacak son AL' biletini .Torino'nun ufak bir şansı var ama fikstürü zor dediğin gibi.

Kaka Leite
06.Mayıs.2014, 04:37
@ Kaka Leite

İtalya ' da 4. ve 5. AL'ye gidiyor diye biliyorum , Torino değilde yine İnter'le kapışmanız gerekiyor .

Kalan fikstürler de eşit gibi 2 takımda birer düşme adayı ve orta sırada ki birer takımla maç yapacak .

10/05 21:45 Inter v Lazio
11/05 13:30 Atalanta v Milan
18/05 21:45 Chievo v Inter
18/05 21:45 Milan v Sassuolo

Büyük ihtimalle 3 puan avantajıyla İnter alacak son AL' biletini .Torino'nun ufak bir şansı var ama fikstürü zor dediğin gibi.

Evet, İtalya da 4 ve 5. AL ligine gidiyor ama Fiorentina İtalya kupasını kazandığı için sanırım 6.'ya da bir şans oraya çıkıyor?

Fiorentina bütün işi çorba etti arkadaş. :icon_biggrin:

europeanconquer
06.Mayıs.2014, 04:43
Evet, İtalya da 4 ve 5. AL ligine gidiyor ama Fiorentina İtalya kupasını kazandığı için sanırım 6.'ya da bir şans oraya çıkıyor?

Fiorentina bütün işi çorba etti arkadaş. :icon_biggrin:

Olum geçen gün izlediğim maç fakemiydi ? Napoli 3-1 alıp neyi kazandı ? :(

Kaka Leite
06.Mayıs.2014, 04:49
Olum geçen gün izlediğim maç fakemiydi ? Napoli 3-1 alıp neyi kazandı ? :(

Eneee valla Napoli almış, aferin onlara.

O zaman sanırım bir cacık doğmuyor 6. olana bizde gidemiyoruz, hayırlı olsun. :icon_biggrin:

europeanconquer
06.Mayıs.2014, 04:56
İtalya'da Avrupa kupalarına toplam 6 takım gidiyor.

Şampiyonlar Ligi'ne ;

Juventus,Roma,Napoli,

Avrupa Ligi'ne ;

Fiorentina,x,y

X büyük ihtimal Inter olur, Y ise Parma,Milan ve Torine üçlüsünden birisi olur.Kupayı kazanan da kaybeden de Avrupa kupalarına katılma sırasında zaten :D

Kaka Leite
06.Mayıs.2014, 06:20
İtalya'da Avrupa kupalarına toplam 6 takım gidiyor.

Şampiyonlar Ligi'ne ;

Juventus,Roma,Napoli,

Avrupa Ligi'ne ;

Fiorentina,x,y

X büyük ihtimal Inter olur, Y ise Parma,Milan ve Torine üçlüsünden birisi olur.Kupayı kazanan da kaybeden de Avrupa kupalarına katılma sırasında zaten :D

6. olmak Avrupa vizesi için yeterli diye biliyorum ben. Buna bakarak bir hesap yaparsak Torino şuan ligin 6.'sı durumunda ve kalan 2 maçı Fiorentina ve Parma ile.

Bende böyle biliyorum, o yüzden yazmıştım zaten.

benzema35
06.Mayıs.2014, 08:16
Bende böyle biliyorum, o yüzden yazmıştım zaten.

Ben İtalya Kupasının sonucunu hesaba katmamışım , 6. o şekilde gidebilir doğrudur :)

Nedvedmania
06.Mayıs.2014, 08:17
Dün yine yendik söylemesi ayıptır :D

Raul Meireles
06.Mayıs.2014, 15:35
Dün yine yendik söylemesi ayıptır :D

Alışmış kudurmuştan beterdir demişler ya :D

Bu arada seneye protesto varmış galiba. Bu seneki şampiyonluk ile 3. yıldızı takmaya hak kazandık. Resmi kayıtlara göre 30. şampiyonluk bu fakat toplamda 32. şampiyonluk. Alınan 2 şampiyonluk yüzünden seneye protesto amaçlı 3. yıldızı logoya eklemek istemiyorlarmış bakalım ne olacak. Ama federasyon kabul etmez gibime geliyor.

Helal yönetime doğru bir protesto :D

Del Piero_10
06.Mayıs.2014, 16:19
Alışmış kudurmuştan beterdir demişler ya :D

Bu arada seneye protesto varmış galiba. Bu seneki şampiyonluk ile 3. yıldızı takmaya hak kazandık. Resmi kayıtlara göre 30. şampiyonluk bu fakat toplamda 32. şampiyonluk. Alınan 2 şampiyonluk yüzünden seneye protesto amaçlı 3. yıldızı logoya eklemek istemiyorlarmış bakalım ne olacak. Ama federasyon kabul etmez gibime geliyor.

Helal yönetime doğru bir protesto :D

''Eğer günün birinde başka bir takım ikinci yıldızı takmaya hak kazanırsa, farkımızı hatırlatmak için üçüncü yıldızı takabiliriz'' demiş Andrea Agnelli.

jevox06
10.Mayıs.2014, 23:57
İlk 3 ŞL'ye 4 ve 5. sıradaki takımlarda AL'ye gidiyor. Eğer İlk 5 içerisinden biri Lig Kupası'nı kazanırsa 6. da AL'ye gidiyor diye biliyorum.

E.Cartman
11.Mayıs.2014, 17:55
Brienza'dan 90+5'te mükemmel gol
https://vine.co/v/MgHbJ69aab5

Raul Meireles
11.Mayıs.2014, 20:33
Helal Sassuolo'ya bee. Vura vura kıra kıra ligde kaldılar :D

Rsa
11.Mayıs.2014, 20:56
Helal Sassuolo'ya bee. Vura vura kıra kıra ligde kaldılar :D

Edit: Bu arada 19 yaşındaki müthiş yetenek Berardi büyüklerin gözüne girebilecek mi bu performansıyla. 26 maç 17 gol.

Juventus'tan kiralık zaten Berardi.

Raul Meireles
11.Mayıs.2014, 21:01
Juventus'tan kiralık zaten Berardi.

Vallahi öyleymiş :D Juventus ayrıntısını kaçırmışım ben :(

Kaka Leite
13.Mayıs.2014, 23:36
http://i.imgur.com/mJ3BdlM.jpg
Puan Durumu
http://i.imgur.com/j09OWXQ.jpg
Fikstür

Kaka Leite
21.Mayıs.2014, 04:01
http://i.imgur.com/F0NwnZV.jpg
Puan Durumu

Kaka Leite
21.Mayıs.2014, 04:11
Montella - Milan isimleri çok anılmaya başladı.

Haydi inşAllah demek istiyorum. :icon_biggrin:

Seedorf'un gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Umarım artık yerine getireceğimiz adam bir Montella, Favre gibi birisi olur.

Ben aslında Lucien Favre'yi çok isterdim ama Montella da onun gibi başarıya ulaştıracak birisi.

Fearless Coward
21.Mayıs.2014, 04:20
Montella ile zirveye tutunuruz net. Umarım olur.

Banega
23.Mayıs.2014, 20:46
Juve CEO'su Corriere Dello Sport'a açıklamalar yapmış.
Drogba büyük olasılık Juventus forması giyecek.

http://www.ntvspor.net/haber/galatasaray/107724/drogba-juveye-yakin

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2014, 21:08
juve icin gereksiz transfer. chelseanin 2 yil once vazgectigi bir oyuncuyla ilgilenmeleri cok sacma. bari oldu olacak del pieroyu geri getirin de camia sevinsin :D

Facx
23.Mayıs.2014, 22:09
juve icin gereksiz transfer. chelseanin 2 yil once vazgectigi bir oyuncuyla ilgilenmeleri cok sacma. bari oldu olacak del pieroyu geri getirin de camia sevinsin :D

chelsea 2 sene önce vazgeçmedi aslında drogba artık kalmak istemediği için ayrıldı (bkz. çinden gelen büyük meblağ :D ) sonrasındaki olaylar ve bize gelişi ama haklısın yani drogba juventus için çok iyi bi transfer olmaz yedekten girdiğinde iyi katkı sağlar falan belki belli olmaz tabi klose nin lazio da çoştuğunu göz önüne alırsak , gerçi geçen sene o kadar forvet forvet arayıp en sonunda bendtner i kiralamıştı juventus ondan iyidir en azından :D

davidvilla
24.Mayıs.2014, 00:10
Yok ya kontrat yenilemediler drogba ile aynı bizde oldugu gibi ayrıldı.

Fearless Coward
24.Mayıs.2014, 00:42
Drogba Milan'a git bari Juventus nedir yahu. :D Gitmez inşAllah.

E.Cartman
24.Mayıs.2014, 00:43
chelsea 2 sene önce vazgeçmedi aslında drogba artık kalmak istemediği için ayrıldı (bkz. çinden gelen büyük meblağ :D ) sonrasındaki olaylar ve bize gelişi ama haklısın yani drogba juventus için çok iyi bi transfer olmaz yedekten girdiğinde iyi katkı sağlar falan belki belli olmaz tabi klose nin lazio da çoştuğunu göz önüne alırsak , gerçi geçen sene o kadar forvet forvet arayıp en sonunda bendtner i kiralamıştı juventus ondan iyidir en azından :D
Aslında tam öylede değil. Didi 2 senelik sözleşme istedi Chelsea 1 verdi ondan ayrıldı. Çin işi biraz spontane gelişti :D

DenizlispoR
24.Mayıs.2014, 10:26
Yok abi İtalya'yı anlamıyorum ya,Luca Toni bile o yaşıyla 20 gole ulaştıysa Drogba'da iş yapar orada. :n:

Kaka Leite
26.Mayıs.2014, 03:40
A. Pirlo < Milan

Bu yazı burada kalsın. Gerçekleştiğinde ben demiştirm size diye girerim lafa. :icon_biggrin:

Fearless Coward
26.Mayıs.2014, 03:56
Pirlo reis gelsin de 1 ŞL şampiyonluğuyla noktalasın kariyerini Juventus'ta uğursuzluk var ŞL'de başarı zor onlar için o yüzden hiç uğraşmasın gelsin alalım ligi sonra da 2016'da ŞL'yi alırız. :D Drogba'yı alsak ne güzel olur ya bu sezon transferlerimizi çok merak ediyorum değişiklik lazım.

Kaka Leite
26.Mayıs.2014, 04:01
Pirlo reis gelsin de 1 ŞL şampiyonluğuyla noktalasın kariyerini Juventus'ta uğursuzluk var ŞL'de başarı zor onlar için o yüzden hiç uğraşmasın gelsin alalım ligi sonra da 2016'da ŞL'yi alırız. :D Drogba'yı alsak ne güzel olur ya bu sezon transferlerimizi çok merak ediyorum değişiklik lazım.

Ben transfer falan istemiyorum.

Önce şu Robinho, Pazzini, Zaccardo, Abbiati veya Amelia gibi çöplerden kurtulalım da.

İlk 11 olmayan 30+ adamları satın abi. Bu yukarıdaki adamların hem maaşları büyük sıkıntı hem de takıma ruhsuzluk katıyorlar karakteristik özellikleri ile.

Önce adamları satıp ardından stopere genç birisini almamızı istiyorum. Kanat için de belki bir oyuncu alınabilir ve forvet alınıp kapatılsın istiyorum.

Drogba falan gelmesin. Galatasaray'lı olduğun için bunu söylüyorsun ama Drogba'nın attığı gol sayısının 2 katı zararı olur bize.

Drogba geleceğine Balotelli kalsın derim ben.

Eğer çok zorda kalırsak Balotelli'yi de satalım. Bana kalsa hemen yarın çıksın gitsin de kulüp öyle düşünmüyor.

Fearless Coward
26.Mayıs.2014, 05:22
İtalya ile Türkiye'yi bir tutma İtalya'da çok gol atar Drogba sadece Galatasaray'lı olduğum için söylemiyorum adamı Juventus istiyorsa bizim ne eksiğimiz var zaten düşünmüyorlardır kesinlikle. Balotelli ise gider büyük ihtimal. Dediğin gibi yaşlıları yollamak lazım önce temizliği yapmaları lazım Robinho ve diğerleri büyük ihtimal gider de Abbiati ne olacak merak ediyorum olmaz artık onla.

attirson
26.Mayıs.2014, 05:27
Yok abi İtalya'yı anlamıyorum ya,Luca Toni bile o yaşıyla 20 gole ulaştıysa Drogba'da iş yapar orada. :n:

Sen diyince baktım da yuh harbiden 37 yasında adam gol krallıgını son anda kaçırmıs. :D

Fearless Coward
26.Mayıs.2014, 05:28
İtalya Veteranlar ligi beyler asist kralı da Totti. :)

Kaka Leite
27.Mayıs.2014, 05:07
İnzaghi hayırlı olsun.

Bu sezon harcayacağımız efsanevi oyuncumuz belli oldu. Haydi çocuklar uykuya!

Seedorf'un sözleşmeyi çok erken yırttılar. Berbat bir dönemde ve yanlış bir takım ile başladı göreve bana kalırsa.

Milan gibi takımları yönetmek başlı başına zorken o gidip ilk tecrübesini burada yaşamak istedi. İnzaghi'den de bir cacık olmayacağını düşünüyorum ve sezonu tamamlarsa bizim için kârdır diyorum.

Ben suçu direk teknik adamlarda aramak yerine mevcut yönetime biraz bakılması gerektiğini düşünüyorum.

Montella, Emery derken geldiğimiz nokta yine elimizin altında bulunan İnzaghi oldu.

Transfer dönemini dikkatle takip ediyorum, eğer burada da önce yüksek isimler verilip ardından boştaki adamlar kovalanırsa yine fos oluruz.

Eğer nereye geldiğini gerçek anlamda farkına varırsa İnzaghi ve buna göre planlı hareket ederse çok iyi işler olur.

Ben ilk seçeneğin olacağını düşünüyorum ama umarım yanılırım.

Fearless Coward
27.Mayıs.2014, 05:22
İnzaghi ne yahu. Şu eski oyuncuları teknik direktör yapmaktan bıkmadı mı kulüpler. Dediğin gibi uyku dönemi olur yine Milan için umarım bir sürpriz olur ama zor.

Mamadou
27.Mayıs.2014, 14:05
Seedorf takımda birlikteliği yavaş yavaş sağlamaya başlamıştı. Takım son maçlarda daha derli toplu oynuyordu. Seneye tüm motivasyonunu lig ve kupaya verecek takım sonuçta Milan. Bir sezon daha görevde kalsaydı daha iyi işler çıkartabilirdi. İngazhi'nin neler yapacağı muamma.

Kaka Leite
03.Haziran.2014, 02:24
Balotelli gidecekse Negredo veya Dzeko'yu istemiş İnzaghi.

Balotelli için de 30 Milyon € fiyat düşünülüyormuş.

Umarım satılır da iki seçenekten birisi alınır. Ben en çok Dzeko'yu isterim çünkü daha giymeden de olsa bu formanın ona çok yakışacağını düşünüyorum.

Formayı da geçtim uzun zamandır aradığımız tipte bir forvet bana göre.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Haziran.2014, 03:52
@ceko

inzaghi de forvetten anliyor ki balotelliyi postalamaya bakiyor ilk is, milana leblebi gibi gol atacak yeni inzaghiler lazim :D
cok yerinde bir hamle olur, adam akilli bir forvet lazim milana.

davidvilla
03.Haziran.2014, 10:27
Balotelli gidecekse Negredo veya Dzeko'yu istemiş İnzaghi.

Balotelli için de 30 Milyon € fiyat düşünülüyormuş.

Umarım satılır da iki seçenekten birisi alınır. Ben en çok Dzeko'yu isterim çünkü daha giymeden de olsa bu formanın ona çok yakışacağını düşünüyorum.

Formayı da geçtim uzun zamandır aradığımız tipte bir forvet bana göre.

Milana ortasaha lazım bir cozemediler su isi :) ben olsam bolatti yi koparirdim :)

Mamadou
03.Haziran.2014, 13:10
Prandelli nasıl faydalanıyor peki. Milan'ın eldeki en yetenekli oyuncusu Balotelli. Milan'a iyi bir hoca lazım. Sonra o savunmayı baştan aşağı yenilemeleri gerekiyor. Orta saha ve hücum hattında fena oyuncuları yok ama savunmanın hali içler acısı. Seedorf gideceğine göre yeni bir hoca, kaleci, stoper ve sol bek transferi şart. Sonra orta saha ve forvet hattına sıra gelir. Ve gönderilmesi gereken bir sürü oyuncu var.

Kaka Leite
03.Haziran.2014, 13:22
Prandelli nasıl faydalanıyor peki. Milan'ın eldeki en yetenekli oyuncusu Balotelli. Milan'a iyi bir hoca lazım. Sonra o savunmayı baştan aşağı yenilemeleri gerekiyor. Orta saha ve hücum hattında fena oyuncuları yok ama savunmanın hali içler acısı. Seedorf gideceğine göre yeni bir hoca, kaleci, stoper ve sol bek transferi şart. Sonra orta saha ve forvet hattına sıra gelir. Ve gönderilmesi gereken bir sürü oyuncu var.

Eldeki en yetenekli oyuncu El Shaarawy ama sistem dolayısıyla şuan resmen yedeklerde sürünüyor.

Balotelli'nin yeteneği falan yok. Her zaman söyledim yine söylüyorum bu adam sıkıntılı bir kere yok yardım yapıyormuş, yok ailesiz büyümüş geçelim bunları. Tamam bunlar üzücü şeyler ama bunlar sayesinde sempati kazandığı bence artık yetti.

Balotelli giderse ve yerine Dzeko gelirse enfes bir şey yapılmış olur.

Mamadou
03.Haziran.2014, 13:35
Eldeki en yetenekli oyuncu El Shaarawy ama sistem dolayısıyla şuan resmen yedeklerde sürünüyor.

Balotelli'nin yeteneği falan yok. Her zaman söyledim yine söylüyorum bu adam sıkıntılı bir kere yok yardım yapıyormuş, yok ailesiz büyümüş geçelim bunları. Tamam bunlar üzücü şeyler ama bunlar sayesinde sempati kazandığı bence artık yetti.

Balotelli giderse ve yerine Dzeko gelirse enfes bir şey yapılmış olur.

Balotelli giderse ve yerine Dzeko gelirse iyi olur ama City'de forvet bolluğuna Dzeko'nun adı iki sezondur hep başka kulüplerle anılıyor. City'nin bırakacağını sanmıyorum. Negredo olabilir ama Dzeko transferi zor. Adam attığı gollerle City'e şampiyonluğu kazandırdı. Balotelli'yi gönderip Dzeko'yu almak gibi bir politika izlemek yerine yeni bir kaleci, stopere Garay, Fazio gibi oyuncular alınsın. Öncelik savunmaya yönelik hamleler olmalı diye düşünüyorum. Hücum hattına transfer yapılacak ise bu ne bir forvet ne bir ofansif orta saha oyuncusu olmalı. İyi bir kanat oyuncusu alınmalı.

E.Cartman
03.Haziran.2014, 20:45
Milan, Menez'le 3 yıllık sözleşme imzalamış.

Kaka Leite
03.Haziran.2014, 21:18
Sırf beleş diye yapılmış bir transfer oldu bu ötesi yok.

Maaşını merak ediyorum gerçekten. Alex ile de görüşülüyormuş bu arada stoper için yine gereksiz bir hamle olacak.

Kaka Leite
13.Haziran.2014, 13:40
Juventus, Fiorentina'da bu sezon parlayan Cuadrado'yu renklerine bağlamak için Vucinic'i teklif etmeyi planlıyor. (La Gazzetta dello Sport)

Milan'ın çılgın transfer hedefi; Falcao (Tuttosport)

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'ın, Brescia forması giyen "Yeni Buffon" denilen Stefano Gori'yi transfer ettiği iddia edildi.

Falcao çok ütopik olmuş.

Bu sezon Avrupa'ya bile gidemeyecek bir takım ve hala kadromuz çöp oyuncular ile dolu.

Alex ve Menez'i aldık ama sattığımız birisi yok.

Facx
13.Haziran.2014, 19:12
Falcao çok ütopik olmuş.

Bu sezon Avrupa'ya bile gidemeyecek bir takım ve hala kadromuz çöp oyuncular ile dolu.

Alex ve Menez'i aldık ama sattığımız birisi yok.

taarabt ve adil rami geri döndü sanırım eğer öyleyse muhtemelen onların yerine oynarlar

Kaka Leite
30.Haziran.2014, 06:36
Kaka büyük ihtimal ocak ayına kadar Sao Paulo, sonrasında da Orlando City takımna transferi gerçekleşti.

Orlando'dan kiralık olarak Ocak ayına kadar Sao Paulo da oynayacakmış.

Bu transferin en büyük sorumlusu eşi olarak gösteriliyormuş çünkü lig bitimine 2-3 hafta kala Brezilya'ya dönmüş Kaka'ya kızıp. Bundan sonra Kaka da İnstagram da eşiyle çekilen bir çok kareyi paylaşmaya başladı aralarında sorun olmadığına dair.

Çok üzüldüm bu transfere çünkü bu kariyerinin son adımı oldu. Kaka daha bu adımı atmak için bana göre genç sayılabilirdi ve oynayabileceği bir çok Avrupa kulübü mevcuttu.

Transfer henüz resmi olarak olmasa da bu söylenti çok yaygınlaştı ve muhtemelen 1-2 haftaya resmi halini de okuruz.

Seni hep Milan forması altında attığın deparlarla, gollerle hatırlayacağım. Futbolculuğunun da ötesinde mükemmel bir insan olduğun için teşekkürler Kaka.

Umarım son sezonlarında da büyük başarılar yaşar ve Milan forması altında jübileni yaparsın.

O 22 numara efsane bizim için...

Milan'ın Robinho - Kaka ikilisinden açılacak maaş bütçesi ile 25 Milyon € vereceği söyleniyor İturbe'ye.

Juventus da istiyormuş sanırım İturbe'yi.

Leonadias
30.Haziran.2014, 08:00
Juventus istiyorsa Milan zor alır Iturbe'yi

Kaka Leite
03.Temmuz.2014, 04:27
Juventus istiyorsa Milan zor alır Iturbe'yi

Orası belli olmaz çünkü en cazip teklifi Milan veriyormuş. 17 Milyon nakit olmak üzere 11 Milyonu taksitler halinde toplam 28 Milyon €'yu gözden çıkardığı söyleniyor.

Juve ise 15 Milyon € + Quagliarella'yı veriyormuş. Verona zaten bu adamı 15 Milyon verip bünyesine kattı bir kârı olmuyor durum böyle olunca.

Leonadias
03.Temmuz.2014, 06:36
Orası hiç belli olmaz yine , Juventus delirirse alıcam diye 20 nakite bağlar adamların işine gelir üstüne de Quagliarella yeme de yanında yat

davidvilla
03.Temmuz.2014, 10:10
Juve milan ile para yarisina girmez dogru ani kollar kapatir. Olmazsa da baskasina yonelir

Kryptonite
03.Temmuz.2014, 11:52
Verona neyine güvenmiş de İturbeye 15 milyon vermiş ona şaşırdım doğrusu.

Kaka Leite
04.Temmuz.2014, 03:46
Milan'ın kadro berbat durumda şuan.

Her bölgeye 3-4 alternatif var ama hepsi birbirinin aynısı oyuncular. Stoperler evlere şenlik durumda kalas ve ağır oyuncuları doldurdular takıma toplama kampına döndük.

Ortada satılmış olarak Kaka'dan başka birisi yok. Zaccardo gidici diyelim hadi, Emanuelson da gitti. Robinho'nun görüştüğü ABD takımları varmış, Kaka kankisini kesinlikle yanına aldırır zaten.

Coppola ile 1 yıllık sözleşme uzatılmış, bu nasıl gereksiz bir hamledir abi?
Adamın sabaha çıkacağının garantisi yok, sen bu adamı takımda tutuyorsun.

Ben en çok Honda olayını merak ediyorum, Kaka varken saldırıyorlardı Honda'yı sağ tarafta harcıyorlar falan diye ama bu sezon AMC'ye geçtiğinde ben çok eminim ki Honda da bir cacık olmadığını görecekler.

Tek umudum El Shaarawy olacak bu sezon. Balotelli'yi de satsalar yemin ediyorum bayram edeceğim.

Monaco eğer Falcao'yu satarsa Balotelli'yi alabilir tek umudumuz o bekliyoruz.

Bu takım ne zaman bu kadar çöplük haline geldi gerçekten şaşıyorum. Satılacakları bir yazsak bütün takımı yazacağız neredeyse.

nerazzuri
06.Temmuz.2014, 15:13
https://pbs.twimg.com/media/Br2zyaUCEAELGrX.jpg

Fearless Coward
08.Temmuz.2014, 00:57
Roma , Ashley Cole ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Salih'e takım arkadaşı oldu reis. :D

Kaka Leite
08.Temmuz.2014, 01:04
İturbe'den vazgeçmişiz fiyatı durmadan yükselttiği için Verona.

Griezzman'ı yoklayacakmışız ama umut çok az, Cerci de alternatif olarak bekliyormuş bir kenarda 20 Milyon € önermişler kulübü kabul etmiş.

Vrsalkjo ile de ilgileniyoruz sağ bek için çalışmalar sürüyormuş bu konu ile ilgili.

Essien'e Katar'dan teklif varmış onu da söylemek gerek ve De Jong'a teklif yollamış İnter ancak teklif reddedilmiş.

En güzel olasılığı sona sakladım, Arsenal bizim yeteneksiz çocuk Balotelli'ye 35 M € önermiş inşAllah hemen satarlar. De Jong'a daha çok teklif gelir diye düşünüyorum bu arada onu da söyleyeyim.

Kaka Leite
09.Temmuz.2014, 07:32
Vrsalkjo ile anlaşmışız, Matri'nin de Genoa ile anlaşması bekleniyormuş bu transferde , önümüzdeki hafta açıklanması muhtemel. Bu transfer ile birlikte Abate'yi de Monaco'ya satarız..

Adil Rami'yi önümüzdeki sezon da takımda tutmak istiyormuşuz, Valencia ile görüşmeler sürüyormuş.

Balotelli giderse alternatif olarak J. Martinez'i belirlemiş yönetim.

J. Martinez'i alabilirsek iyi iş yapmış oluruz ama ben yönetimin bu transferi de yapabileceğini sanmıyorum.

Kaka Leite
11.Temmuz.2014, 11:02
Trabzonspor ile adı geçtiğinde söylemiştim Urby Emanuelson ile Roma ilgileniyor diye dün akşam 2 yıllık sözleşme imzalamış.

https://pbs.twimg.com/media/BsNjJnmIEAAvq4g.jpg

Roma, Shaqiri ile de ilgileniyormuş onu da alırlarsa şaşırmam ama o transferde arada L'pool da var onlarda çok istiyorlar.

Napoli ve İnter de Lucas Leiva'yı istiyorlarmış.

Juventus, Real Madrid'den Morata'ya 22 MN € teklif etmiş ayrıca Evra'ya da 2 MN € teklif ettiklerini yazmış AS gazetesi.

SAİT71
11.Temmuz.2014, 21:18
Roma da iyi kadro kurdu. Hele bu sene Salih diye bir adam aldılar çok potansiyeli olan bir adammış :n:

Kaka Leite
12.Temmuz.2014, 08:37
Juventus, 21 MN € karşılığında Iturbe'nin kulübü ile anlaşmış. Bu da demek oluyor ki 2-3 güne açıklanır transfer tebrik etmek gerek..

Rubin Kazan'lı orta saha oyuncusu Yann M'Vila'nın transferini tamamlamış İnter.

https://pbs.twimg.com/media/BsRwn5FCAAAwBow.jpg:large

https://38.media.tumblr.com/c7905c6799a6745fb0128944f39b46bb/tumblr_n8kbezCtvm1ruaswdo1_r1_250.gifhttps://38.media.tumblr.com/085e0f4704c3c5e0a683fec57bca26be/tumblr_n8kbezCtvm1ruaswdo4_r1_250.gif
https://38.media.tumblr.com/94018cd7408ca711427b3d73837f60b5/tumblr_n8kbezCtvm1ruaswdo3_r1_250.gifhttps://38.media.tumblr.com/99352c25fc8525b819d0b330d1cd6cd5/tumblr_n8kbezCtvm1ruaswdo2_r1_250.gif
Üst sağ resimdeki sarı çocuk Michelangelo Albertazzi.
Verona'dan transfer edilmiş, stoper olarak oynamaktadır kendisi.

nerazzuri
12.Temmuz.2014, 12:07
hantal bir abiye benziyor kendileri.

Kaka Leite
12.Temmuz.2014, 12:18
hantal bir abiye benziyor kendileri.
Milan'ın defans hattı zaten Allah kerim şuanda.

Her maç cennetlik olacak insanlar dua ederken, Alex - Rami ikilisinin oluşturacağı bir defans hattına ne denir ki? Alex zaten 300 spartalıdan kaçmış gibi bir tip.

Yeni gelen sarışın çocuk çok tatlı olmuş formayla. :icon_biggrin:

Rami alındı gibi yazmış oldum ama henüz o transfer çok karışık. Valencia bizden 4.250 istiyo biz ise 3.750 'den fazla vermiyoruz..

O paraya Rami'den daha iyisini de alamayız öyle bir olay var.

Kaka Leite
12.Temmuz.2014, 14:08
Rami transferi gerçekleşti, 2017 yılına kadar Milan'a imzayı atmış.

Mamadou
12.Temmuz.2014, 14:30
Milan'ın defans hattı zaten Allah kerim şuanda.

Her maç cennetlik olacak insanlar dua ederken, Alex - Rami ikilisinin oluşturacağı bir defans hattına ne denir ki? Alex zaten 300 spartalıdan kaçmış gibi bir tip.

Yeni gelen sarışın çocuk çok tatlı olmuş formayla. :icon_biggrin:

Rami alındı gibi yazmış oldum ama henüz o transfer çok karışık. Valencia bizden 4.250 istiyo biz ise 3.750 'den fazla vermiyoruz..

O paraya Rami'den daha iyisini de alamayız öyle bir olay var.

Bir sitede okumuştum. Alex'in bu sezon performansı hakkında istatistikler yazıyordu. Gayet iyi bir performansı vardı. Bulsaydım o haberi paylaşacaktım. Alex tecrübeli bir stoper iki yıl götürür. Alex - Rami ikilisi gayet iyi bir ikili olur. Zapata'da var. De Sciglio, Alex, Rami üçlüsüne bir sol bek takviyesi yapılırsa savunma iyi olur. De Sciglio izlediğim kadarıyla her iki bekte de oynayabiliyor. Alex ve Menez iki iyi transfer yapıldı. Menez PSG'de diğer hücumcuların gölgesinde kaldı yoksa birinci sınıf bir oyuncu.

Kaka Leite
12.Temmuz.2014, 17:33
Bir sitede okumuştum. Alex'in bu sezon performansı hakkında istatistikler yazıyordu. Gayet iyi bir performansı vardı. Bulsaydım o haberi paylaşacaktım. Alex tecrübeli bir stoper iki yıl götürür. Alex - Rami ikilisi gayet iyi bir ikili olur. Zapata'da var. De Sciglio, Alex, Rami üçlüsüne bir sol bek takviyesi yapılırsa savunma iyi olur. De Sciglio izlediğim kadarıyla her iki bekte de oynayabiliyor. Alex ve Menez iki iyi transfer yapıldı. Menez PSG'de diğer hücumcuların gölgesinde kaldı yoksa birinci sınıf bir oyuncu.
Alex de Menez de bu takımın dengi oyuncular değil. PSG artıklarını toplayacak takım değil Milan o yüzden bu transferlerin ikisi de balon.

Alex'in tek başına istatistiği iyi olabilir ama bu sezon yanında ikinci bir Alex daha oynayacak (Rami)

O kadar yavaş ki ikisi de bu bize çok büyük problem yaşatır. Zapata'yı pek tercih etmiyor hocalar ya sakat, ya da kötü oluyor çünkü.

Galli,gereksiz oyuncuları satmadan adam almayı düşünmüyoruz falan demiş yine bu söylediği aslında güzel bir şey ama keşke yapabilseler. Oyuncu sattıktan sonra da adam alamıyoruz biz bizim böyle bir sorunumuz mevcut.

O mükemmel kadrosu olan Milan'a gelecekte böyle olacaksınız diyip şu kadroyu gösterselerdi eminim ki güler geçerdi. Durum içler acısı ne para var, ne avrupa var.

Unsal123
12.Temmuz.2014, 18:04
Alex de Menez de bu takımın dengi oyuncular değil. PSG artıklarını toplayacak takım değil Milan o yüzden bu transferlerin ikisi de balon.

Alex'in tek başına istatistiği iyi olabilir ama bu sezon yanında ikinci bir Alex daha oynayacak (Rami)

O kadar yavaş ki ikisi de bu bize çok büyük problem yaşatır. Zapata'yı pek tercih etmiyor hocalar ya sakat, ya da kötü oluyor çünkü.

Galli,gereksiz oyuncuları satmadan adam almayı düşünmüyoruz falan demiş yine bu söylediği aslında güzel bir şey ama keşke yapabilseler. Oyuncu sattıktan sonra da adam alamıyoruz biz bizim böyle bir sorunumuz mevcut.

O mükemmel kadrosu olan Milan'a gelecekte böyle olacaksınız diyip şu kadroyu gösterselerdi eminim ki güler geçerdi. Durum içler acısı ne para var, ne avrupa var.

Allah'ın fakirleri. :D Bi sizin durum mu bu kadar kötü anlamadım valla. Galiba Robinho ayrılacak bide Emanuelson Roma'ya gitmiş. :D

nerazzuri
12.Temmuz.2014, 18:06
milan en büyük hatayı silva & ibrahimovic'i satarak yaptı. sonrasında hatalar zinciri aldı yürüdü. allegri ısrarıda iyice dibe vurdurdu takımı. eski itibarını kaybetti artık. geçmiş yıllardaki gibi ses getiren transferler yapması bundan sonra çok daha zor bana soracak olursanız.

adil rami iyi hamle ama alex'e anlam veremiyorum nedense.

essien,muntari,yepes,zapata,robinho,pazzini,matri, mexes,emanuelson gibi çöplerden kurtulabilirse toparlayabilirler kendilerini. bu transferlerin hepsinin gereksiz yere, anlamsız transferler olduğunuda söylemeden geçemeyeceğim.

uzun yıllar alır milan'ın toparlanması.

Kaka Leite
12.Temmuz.2014, 18:06
Allah'ın fakirleri. :D Bi sizin durum mu bu kadar kötü anlamadım valla. Galiba Robinho ayrılacak bide Emanuelson Roma'ya gitmiş. :D
Galibası yok öyle ya da böyle gidecek bu sezon.
Toronto FC'ye aldıracakmış Kaka kankisini görüşmeler sürüyormuş.

Kaka Leite
12.Temmuz.2014, 18:10
milan en büyük hatayı silva & ibrahimovic'i satarak yaptı. sonrasında hatalar zinciri aldı yürüdü. allegri ısrarıda iyice dibe vurdurdu takımı. eski itibarını kaybetti artık. geçmiş yıllardaki gibi ses getiren transferler yapması bundan sonra çok daha zor bana soracak olursanız.

adil rami iyi hamle ama alex'e anlam veremiyorum nedense.

essien,muntari,yepes,zapata,robinho,pazzini,matri, mexes,emanuelson gibi çöplerden kurtulabilirse toparlayabilirler kendilerini. bu transferlerin hepsinin gereksiz yere, anlamsız transferler olduğunuda söylemeden geçemeyeceğim.

uzun yıllar alır milan'ın toparlanması.

Essien kulüp arıyor şuan kendine en kötü Katar'dan gelen tekliflerden birisine evet der. Yepes zaten geçen sezon da yoktu takımda kiralık verilmişti o da bu sezon kesin tekmeyi yer.

Robinho alta da yazdım Toronto FC ile görüşüyor. Matri gitti kiralık olarak gelecek sezonda gelir gelmez satılır zaten.

Emanuelson da Roma ile anlaştı 2 yıllık imzalar atıldı.

Muntari'ye bir şans daha verilsin derim, en azından bu sezon bize çok yararı dokunur. Dünya kupasında gayet iyi oynuyordu valla ben beğendim. :icon_biggrin:

Leonadias
12.Temmuz.2014, 19:56
Milan'ın eskisi kadar popüler olmadığını herkes biliyor dostum o yüzden bir başkan gelecek paraları saçacak ancak o şekilde veyahut alt yapıdan oyuncular yavaştan çıkacak onun içinde en az 5 yılı var yani , Milan'ın bir daha Milan olması için ilk önce kendi kimliğini bulması gerekiyor şu an çok bencil mantıklarını yitirmiş şekilde ilerliyorlar sonları hiç iyi değil.

Iturbe reisi Juventus alır demiştim

GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2014, 20:28
Ben Milan'ı bildim bileli hep böyle dönem dönem iniş çıkış yaşarlar.Hatta İtalya'da istikrar konusunda bir tek Juventus'u söyleyebiliriz.Tabii bu söylediğim son 10-15 yıllık döneme göre.

Kryptonite
12.Temmuz.2014, 21:33
İnter alır götürür bence bu sene İtalyayı.Yann M'Vila da çok yararlı transfer orta sahaya.Roma da çok iyi kadro kurdu da.Milan gerçekten ne ara böyle bir takım haline geldi bende anlamadım.Kim geldiyse tutturamadı takımda.

Leonadias
13.Temmuz.2014, 09:04
Juventus, M.United forması giyen Patrice Evra ile 2 seneliğine anlaştı.Oyuncu yıllık 3.5M € alacak

A.FaruK
13.Temmuz.2014, 13:59
Juve Moratayı alır, Roma yine kadroyu koruyor. Ligin rengi belli yine

Leonadias
14.Temmuz.2014, 01:41
Juve'de hedef Lichtsteiner - Rabiot takası

Paris Saint-Germain İsviçreli sağ bek Stephan Lichtsteiner'i PSG'ye verip karşılığında genç oyuncu Rabiot'u kadroya katmayı planlıyor.

Kaynak: Corriere dello Sport

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Benatia Chelsea'yi istiyor

Manchester City'nin Mangala'yla anlaşmasının ardından Roma, Benatia'nın Chelsea'de oynamak istediğini belirtti.

Kaynak: Gazzetta dello Sport

Leonadias
14.Temmuz.2014, 16:54
Roma'da hedef Ron Vlaar

Mehdi Benatia ile başı belada olan Roma, Faslı oyuncunun Chelsea ve ya Bayern'e gitmesi durumunda Hollandalı Ron Vlaar için transfer atağına kalakacak.

Juve Paulinho için harekete geçti

Juventus, Tottenham'ın orta saha oyuncusu Paulinho'yu transfer etmek için atağa kalktı. Arturo Vidal'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılınca, gözler Paulinho'ya çevrildi. İtalyanlar, yıldız futbolcu için 25 milyon avroyu gözden çıkardı.

Kaynak: Daily Express

playeray
14.Temmuz.2014, 18:47
haydaa Paulinho gelmesin Juve'ye

Fearless Coward
14.Temmuz.2014, 19:01
Roma çok iyi transferler yapıyor. Vlaar çok iyi olur.

Leonadias
14.Temmuz.2014, 19:04
haydaa Paulinho gelmesin Juve'ye

Vidal gidiyor heralde :D yerini dolduramaz tabi ^^

playeray
15.Temmuz.2014, 22:21
Antonio Conte istifa etmiş sanırım. Yerine adaylar Mancini veya Allegri

Nedvedmania
16.Temmuz.2014, 01:53
Conte'nin ayrılışına çok üzüldüm. 3 sene üstüste şampiyon yaptı. Üstelik rekor bir puanla. Transfer politikasında anlaşamadı diye ayrılmış :/

Kerem-19
16.Temmuz.2014, 02:04
Vidal Ve Pogba'nın elden çıkarılması ihtimaline karşın istifa etmiş.Bence de doğru bi hareket etmiş.Orta sahanın en önemli 2 ismini satarsa eğer Juve bu sene Şampiyonlar Ligi yine hüsranla biter.

Fearless Coward
16.Temmuz.2014, 02:11
Bu sene ligi Roma alır gibi geliyor bana. Conte ise isabetli bir karar vermiş İtalya'ya gider bence.

Nedvedmania
16.Temmuz.2014, 02:30
Vidal Ve Pogba'nın elden çıkarılması ihtimaline karşın istifa etmiş.Bence de doğru bi hareket etmiş.Orta sahanın en önemli 2 ismini satarsa eğer Juve bu sene Şampiyonlar Ligi yine hüsranla biter.
Yalan o haber ya. Tribün dergi kafasına göre bi tweet atmış "Pogba ve Vidal yoksa bir şey yapamam. İkinci Galatasaray faciası yaşamak istemiyorum" vs diye, herkes onu yaymış. Ben twitter üzerinden ingilizce olarak arattım öyle bir haber bulamadım. Kaldı ki takip ettiğim Juventus hesapları, İtalyan gazeteciler var. Onlar da yazmadı böyle bir şey.

TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Temmuz.2014, 02:45
Antonio Conte istifa etmiş sanırım. Yerine adaylar Mancini veya Allegri

milli takimla ilgili bir gorusme falan yoksa bence mancini olur garanti. gsden ayrilmasi da bununla alakali buyuk bir ihtimalle. conte istifasi bekleniyordu, bir de onu avrupada eleyen teknik direktor olarak da mancini cok dikkat cekti. onceki kariyeri de kotu sayilmaz ama o da bir etken olabilir. avrupadaki hem SL hem de UEFA hezimetinden sonra contenin devam etmesi zordu.

Kaka Leite
16.Temmuz.2014, 02:50
Yalan bu haber birçok Milan sayfasında da Juventus haberleri dolanıyor ama bir tanesinde böyle bir şey görmedim.

Pogba ve Vidal gidecekse bedavaya gitmeyecek ayrıca ikisi de doğuştan bu kulüpte değillerdi yani yerleri dolar. Gelen para ile daha iyi oyuncular bile alabilirdi Juventus o yüzden bu ayrılık sebebi çok saçma olurdu.

Conte gibi bir adamın istifa etmesi bizim cepheyi sevindirdi. Juventus'a güç kaybettirecek bu kesinlikle eğer dikiş tutmazsa çok başı yanar.

jevox06
16.Temmuz.2014, 04:16
Pogba ve Vidal'in gidişinden en az 100 M € para kaldıracaklardı. Bu sebeple ayrılması çok saçma olurdu zaten. Guardiola gibi yorulmuş ve dinlenmek istiyor olabilir. Ya da kulüp ile başka türlü bir anlaşmazlık olabilir. Ailevi sebepler olabilir. İtalya Milli Takımı olabilir. Ama ayrılması büyük kan kaybettirecek Juventus'a. Bu sene işleri zor.

nerazzuri
16.Temmuz.2014, 14:11
Juventus'un yeni teknik direktörü; Massimilliano Allegri. Anlaşma 2 yıllık.

Kryptonite
16.Temmuz.2014, 14:17
Juventus'un yeni teknik direktörü; Massimilliano Allegri. Anlaşma 2 yıllık.

Saçmalığın daniskası olmuş.Conteyi yolla yerine Allegriyi getir.

Leonadias
16.Temmuz.2014, 16:18
Conte kendi gitti yollamadılar

Leonadias
16.Temmuz.2014, 16:22
Milan, Nani transferini bitirmek istiyor

Manchester United'da gözden düşen Portekizli futbolcu Milan yolunda. İtalyan ekibi yıldız futbolcu için 6.4 milyon sterlini gözden çıkardı.

Kaynak: Daily Star

Inter istiyor...

Dünya Kupası'nda parlayan isimlerden Medel için Inter'in devrede olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: Wales Online

playeray
16.Temmuz.2014, 17:22
Juventus Facebook sayfasında büyük tepki var Allegri kararına :D

Leonadias
16.Temmuz.2014, 17:55
Fazla barınamaz ki Şampiyonlar Ligi'nde final falan oynucak anca öyle bir şey olur ama Juventus taraftarı ufacık olaylarda Allegri'ye saracak

Nedvedmania
16.Temmuz.2014, 18:08
Fatih Terim'den sonra Mancini nasıl gönderildiyse aynı şekinde bu da gönderilecek gibi geliyor bana. Sıradaki teknik adam başarılı olur.

SAİT71
16.Temmuz.2014, 18:26
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/s526x395/1907734_707553132638837_9150908921285407436_n.jpg? oh=02839eac85ea7babe639ffa2803f7a97&oe=54338CD6

Bu sene favorim Roma. Çok iyi transferler yaptılar.

nerazzuri
17.Temmuz.2014, 01:10
İturbe Roma'da. 25m€.

GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2014, 02:41
İturbe Roma'da. 25m€.

Ovvv.:icon_surprised: Milan'dı,Juventus'tu derken Roma almışsa büyük transfer çalımı demektir.

Leonadias
17.Temmuz.2014, 08:05
Juventus diyorlardı , bak sen Roma'ya güzel çalım atmış.
Roma iyi bir kadro kuruyor ciddi geliyorlar gerçekten, sadece bekleri biraz yaşlı oldu :D

Leonadias
17.Temmuz.2014, 11:31
http://static.goal.com/435400/435495_heroa.jpg

Juve'den Vidal açıklaması: Satmıyoruz!

Juventus cephesi, ismi Manchester United ile geçen yıldız oyuncu Arturı Vidal'in satılık olmadığı yönünde bir açıklama yaptı.

Daha önce çıkan haberlerde Manchester United'ın başına geçen Louis Van Gaal'in Juventus forması giyen Arturo Vidal'i takımda görmeyi çok istediği ifade edilmişti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Juve CEO'su Marotta ise yıldız oyuncunun satılık olmadığını söyledi.

Marotta, "Vidal burada olmaktan dolayı çok mutlu. Kesinlikle satışını düşünmüyoruz." ifadelerini kullandı.

Juventus, istifa eden Antonio Conte'nin yerine Allegri'nin takımın başına geçtiğini duyurmuştu. Vidal ise daha önce yaptığı açıklamalarda 'büyük bir takıma' gitmenin kendisi için iyi olabileceğinin sinyallerini vermişti.

Leonadias
17.Temmuz.2014, 21:12
Inter, Lamela için yeniden devrede

Inter, ismi Juventus ile de anılan Erik Lamela için bir kez daha devreye girdi.

Leonadias
17.Temmuz.2014, 21:14
http://static.goal.com/381100/381161_heroa.jpg

Napoli'den hücum hattına takviye

Napoli, bir süredir görüşme halinde olduğu Michu'nun transferini bitirdi.

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Swansea City'nin İspanyol yıldızı Michu'nun transferini resmen duyurdu.

Laurentiis, resmi Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Hoşgeldin Michu!" derken, kısa süre sonra kulübün resmi internet sitesinden de bu transfer duyuruldu ancak oyuncunun bedeli ve kontratı hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

2012 yazında transfer olduğu Premier Lig'deki ilk sezonunda adeta fırtınalar estiren 28 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon ise sakatlığı nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşamış ve sadece 15 defa ilk 11'de forma giymişti.

Leonadias
18.Temmuz.2014, 14:50
Quagliarella Torino'da!

http://mdcdn.sporx.com/img/3/2014/fabio_23423.jpg

İtalya Serie A takımlarından Torino'nun, Juventus'tan ayrılmak için hazırlanan Fabio Quagliarella'yı sağlık kontrolünden geçirdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Torino ile anlaşma sağlayan "El bombası" lakaplı yıldız forvetin transferinin önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor.
Gazzetta Dello Sport'un haberine göre, 31 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından 3 milyon euro bonservis bedeli ile Torino'ya imza atacağı belirtildi.
İtalyan yıldız futbol kariyerine 1993 yılında Torino altyapısında başlarken 1999 yılında ilk kez Torino ile profesyonel olmuştu.

Fearless Coward
18.Temmuz.2014, 22:50
http://www.ligtv.com.tr/haber/salih-ucan-golle-basladi

Salih ilk maçında gol bile atmış. :) Golden sonra Totti reisle çak yapıyorlar bu adam çok büyük topçu olacak çok.

Leonadias
18.Temmuz.2014, 23:35
Pozisyonu da kendi getirmiş, vuruşta görerek bilerek köşeye atmış.
Umarım, gerçek potansiyeline burada ulaşır bizde Türkiye adına iyi bir oyun kazanırız.

di canio
18.Temmuz.2014, 23:38
Golden biraz önce De Rossi'ye sanırım, eliyle topu atacağı yeri işaret ediyor :) Türkiye'de yapsa takımın en eskilerinden birisine 'Abi'ler yerdi onu sahada.

SAİT71
19.Temmuz.2014, 01:16
Golden sonra totti totoşuna tokat vuruyor. Vay be :n:

E.Cartman
19.Temmuz.2014, 01:23
Golden sonra totti totoşuna tokat vuruyor. Vay be :n:
Bu golü abartmamak hayırlı olacak hepimiz için sanırım :n::n:

Kaka Leite
19.Temmuz.2014, 02:17
Iturbe ile daha önce anlaşan ve imza aşamasına gelen Juventus, Conte'nin istifası sonrası oyuncuyu Roma'ya kaptırdı.

31 Milyon € vermiş Iturbe için Roma ve ani atakla almış.

Juventus'un kaybettiği sadece oyuncu olmayacak bana göre tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayabilirler. Conte sonrası gelen Allegri kesinlikle çok yanlış seçim..

Leonadias
19.Temmuz.2014, 02:26
Allegri'yi hemen yanı başlarında izlemiş görmüş bir Juventus ve son zamanlarda üstüne koya koya ilerleyen bir Juventus nasıl olurda böyle bir seçim yapar.
Mancini hali hazırda boşta dururken Allegri'yi takımın başına getirmek büyük ahmaklık diye nitelendiriyorum. Çünkü İtalyanlar kendi bünyesindeki hocaları alırlar yabancıları tercih etmezler genelde.

Kaka Leite
19.Temmuz.2014, 02:33
Allegri'nin en önemli sorunu takım içi iletişim kopukluğu özellikle biz bundan çok fazla çekmiştik.

Yerine gelen Seedorf en başta bu sorunu çözmek için çalıştı ve özellikle Celtic maçıyla birlikte takımda inanılmaz bir kenetlenme oluşmuştu ama bu kopukluk bize ağır yaralar verdi.

Juventus'un bu seçimine bende çok şaşırdım, oyun yapısı olarak da bize oynatmaya çalıştığı oyun berbattı eğer aynısını Juve'ye odaklamaya çalışırsa bu sezon Roma'nın sezonu olur.

Umarım bizde gerekeni yapar en azından zirve yarışına bir süre ortak oluruz. Şampiyon olacağıma gram inancım yok zaten böyle bir beklenti de yok ama en azından Şampiyonlar ligi vizesini almamız gerekli.

Leonadias
19.Temmuz.2014, 02:43
Milan için ben görmeden hiç bir yorum yapamıyorum maalesef, aldıkları oyuncular tatminkar değil, yeni bir hoca yeni bir sistem görmek lazım ama Şampiyonlar Ligi vizesini onlardan daha çok inandıran bir çok takım var açıkçası.

Roma'nın sezonu olacağı hem transferlerden hem de kamuoyunda böyle bir yapıyı gözler önüne seriyorlar. Juventus Allegri'yle çok sorun yaşar çook

Kaka Leite
19.Temmuz.2014, 02:47
Milan için ben görmeden hiç bir yorum yapamıyorum maalesef, aldıkları oyuncular tatminkar değil, yeni bir hoca yeni bir sistem görmek lazım ama Şampiyonlar Ligi vizesini onlardan daha çok inandıran bir çok takım var açıkçası.

Roma'nın sezonu olacağı hem transferlerden hem de kamuoyunda böyle bir yapıyı gözler önüne seriyorlar. Juventus Allegri'yle çok sorun yaşar çook
Milan henüz transfer yapmadı diyebiliriz.

Takımdaki çöpler satılmadan transfer yapılmayacağı daha önce söylenmişti ve Alex, Menez gibi oyuncular talipleri çıkmasın diye hemen alındı.

Matri, Zaccardo, Amelia gibi oyunculardan kurtulduk. Balotelli ile Monaco ve Arsenal'in yakın ilgisi mevcut, Abate de bir kaç güne PSG ile sözleşmeyi imzalar.

Robinho ile Toronto FC flörtü devam ediyor. Bu transferler tamamlandıktan sonra oyuncu alınacaktır illa ki.

Lavezzi adı sıkca geçiyor, umarım alınır çünkü ismi geçen ve gerçekçi gelen tek isim şuan Lavezzi.

Nani de söyleniyor ama bu transfere ihtimal bile vermek istemiyorum. Nefretlik bir transfer olacaktır eğer gerçekleşirse.

Ben en çok forvete kimi alacaklarını merakla bekliyorum.

Leonadias
19.Temmuz.2014, 02:54
Lavezzi ismini duydum ama onunda maliyeti yüksek olacaktır onunla uğraşıyorlardır, Milan'ın transferde büyük paralar harcamadığını görüyorum son yıllarda onun için biraz daha zamanı var Lavezzi'nin gelişine diye düşünüyorum sonuna kadar zorlayacaklar fiyatı düşürmeye.

Nani sakın ha sakın gelmesin Robinho'dan bir farkı yok hatta ondan daha fiyasko işler yapar bu takımda. Kendini çok beğenmiş biri Milan'a da hiç mi hiç yakışmaz.

davidvilla
19.Temmuz.2014, 12:37
Tek vurus net. Helal salih.

A.FaruK
19.Temmuz.2014, 14:02
Nastasic zu Roma

Leonadias
19.Temmuz.2014, 16:49
Álvaro Morata 18 milyon karşılığında Juventus'da.

Fearless Coward
19.Temmuz.2014, 19:07
Allegri zamanında çok iyi hocaydı aslında. Son dönemi kötü geçti ancak burada çok iyi bir takım olacak elinde. Ama benim favorim yine de Salih Uçan'lı Totti'li Roma.

Kaka Leite
19.Temmuz.2014, 20:54
https://pbs.twimg.com/media/Bs3ZDRDCUAAGR6e.jpg

Yeni sezon başlangıcı gerçekten zorlu geçecek.

Leonadias
20.Temmuz.2014, 15:16
http://static.goal.com/413000/413059_thumb.jpg

Milan'da harekât başlıyor

Berlusconi, Galliani ve Inzaghi bu akşam bir araya gelerek transfer konusunu masaya yatıracak. Listedeki isimler Cerci, Lavezzi ve Nani...

http://static.goal.com/431800/431834_thumb.jpg

Juventus'dan Monaco'ya ret

Juventus, Monaco'nun genç golcü Domenico Berardi için yapmış olduğu 22 milyon avroluk teklifi geri çevirdi.

Leonadias
21.Temmuz.2014, 16:56
Evra'da sona doğru

http://static.goal.com/433700/433700_thumb.jpg

Patrice Evra ile Juve 2.5 milyon sterlinde anlaştılar. Conte'nin istifa sürecinin tamamiyle atlatılmasıyla deneyimli sol bek imzayı atacak.

Kaynak: Daily Mail

Napoli Eto'o'yu istiyor!

http://static.goal.com/430700/430783_thumb.jpg

Napoli başkanı De Laurentiis, Kamerunlu forvetle irtibata geçti. Napoli'de hedef yıldız oyuncuyu Şampiyonlar Ligi play-off mücadelesinden önce transfer etmek.

Kaynak: Tuttosport

Nedvedmania
21.Temmuz.2014, 18:57
Evra Juventus'ta !

Leonadias
22.Temmuz.2014, 15:25
Juventus Vidal'in yerini Guarin ile dolduracak

http://static.goal.com/417900/417909_thumb.jpg

Juventus, Arturo Vidal'i kaptırırsa yerine Inter'den 18 milyon avroya Fredy Guarin'i alacak.

Nedvedmania
22.Temmuz.2014, 15:26
Satmıyoruz adamı arkadaş ne yerini doldurması ?

Leonadias
23.Temmuz.2014, 13:01
Satmıyoruz adamı arkadaş ne yerini doldurması ?

Kaptırırsa yazıyor. :icon_biggrin:

Juve, Borini'yi gözüne kestirdi

http://static.goal.com/435900/435909_thumb.jpg

Forvet hattına takviye yapmak isteyen Juventus, bonservisi Liverpool'da bulunan Fabio Borini'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Kaynak: Daily Express

Leonadias
23.Temmuz.2014, 15:07
Juve’de Morata 40 gün yok!

İtalya'da geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Juventus'un, Real Madrid'den kadrosuna kattığı Alvaro Morata (21) sakatlık kurbanı oldu.

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/07/22/fft104mm3046115.jpg?v=2014-07-22

İspanyol temsilcisinden henüz yeni alınan Morata’nın son antrenmanda sol dizinden sakatlandığı ve yaklaşık 40 gün sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Bu arada Manchester United’la yollarını ayıran ve Siyah-Beyazlı ekiple anlaşan Fransız sol bek Patrice Evra ( 33 ), “Juventus benim için yeni bir macera olacak. United ise her zaman kalbimde yer alacak” diye konuştu.

Leonadias
23.Temmuz.2014, 15:31
Roberto Pereyra Juventus için sağlık kontrolünden geçti.

http://www.juventus.com/resources/images/gallery/bigCustom/7810d539-ac38-4a39-971b-80fec95546a9.jpg?ts=20140723122031

Kaka Leite
23.Temmuz.2014, 17:54
Iturbe ile başladık, Cerci-Lavezzi-Nani-Douglas Costa- İsco ve tekrar Cerci'ye geri döndük.

Şu adamlardan bir tanesini dahi alamadan yolumuza devam ediyoruz. İsmimiz hep bir geçme içerisinde ama icraat yok. Douglas Costa'nın yakın olduğu söyleniyor bize bunun yanında Cerci de isteniyormuş.

Artık birisini alalım.

davidvilla
23.Temmuz.2014, 17:56
Cerci = Roma'nin aydin yilmaz'i. :)

Leonadias
23.Temmuz.2014, 20:37
Serie A'da 2014-2015 fikstürü Pazaratesi çekilecek. Serie A bu sene de Tivibu'dan yayınlanacak.

Leonadias
23.Temmuz.2014, 23:03
Iturbe ile başladık, Cerci-Lavezzi-Nani-Douglas Costa- İsco ve tekrar Cerci'ye geri döndük.

Şu adamlardan bir tanesini dahi alamadan yolumuza devam ediyoruz. İsmimiz hep bir geçme içerisinde ama icraat yok. Douglas Costa'nın yakın olduğu söyleniyor bize bunun yanında Cerci de isteniyormuş.

Artık birisini alalım.

Douglas Costa'nın gelmesi diğerlerinden daha büyük bir olasılıktır. " Korkuyoruz " diye de bir açıklama da yaptı , Ukrayna'dan kaçmaya çalışıyor.

Shaqiri gönlündeki takımı açıkladı

http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/X/XherdanShaqirimillisevinc_B.jpg

Bayern München'de yeteri kadar forma şansı bulamayan İsviçreli yıldız Xherdan Shaqiri flaş bir açıklama yaptı.
2014 Dünya Kupası'nda başarılı bir performans ortaya koyan Xherdan Shaqiri, İsviçre'nin turnuvada oynadığı 4 maçta da dakika kaçırmadan görev almış ve özellikle Honduras maçında yaptığı hat-trickle dikkat çekmişti.

2012 yazında büyük umutlarla Basel'den 9 Milyon Euro bedelle Bayern München renklerine bağlanan kanat oyuncusu, Bayern forması altında iki sezonda çıktığı toplam 61 resmi maçta 15 gol atıp 17 de asist yaptı.

Ancak geride kalan sezonda yedek kulübesinin müdavimlerinden olan genç yıldızın, teknik direktör Guardiola tarafından kadroda düşünülmediği ve elden çıkarılmaya sıcak bakıldığı iddia edilmişti.

Juventus, Roma ve Liverpool ile adı anılan 23 yaşındaki futbolcu, Tuttosport'a yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Juventus kesinlikle iyi bir tercih olur. Çok büyük bir kulüp, hangi futbolcu orada oynamayı istemez ki? Juventus'a gidersem kariyerimde geriye doğru adım atmış olmam. Ancak şu an tatildeyim ve transferimle kardeşim ilgileniyor.

Juventus Bayern ile temasa geçer mi bilmiyorum ama ancak şu ana kadar iki taraftan da bir şey duymadım."

Kosova doğumlu olan kanat oyuncusu, 2007'deki U-15 Nike turnuvasının en iyi futbolcusu seçilmişti.

Basel kulübünün alt yapısından yetişen ve 2009-2010 sezonundan itibaren A takımda forma giymeye başlayan Shaqiri, İsviçre temsilcisinde ise toplam 111 resmi maçta görev almış ve 18 kez fileleri havalandırıp 19 da asist yapmıştı.

1.69cm boyundaki Shaqiri henüz 19 yaşındayken, teknik direktör Ottmar Hitzfeld tarafından sürpriz bir şekilde 2010 Dünya Kupası kadrosuna da çağrılmıştı.

playeray
24.Temmuz.2014, 03:42
Shakira diye okudum :D

Kaka Leite
24.Temmuz.2014, 03:45
Biliyorum o açıklamasını bence de o gelecek ama kiralık olarak düşünüyormuşuz.

Kiralama hamlesi güzel olur, satın alma opsiyonunu da iyi bir fiyat belirlersek duruma göre transferi düşünülür. Lavezzi gelse keşke bu takımda skora ağırlık yapacak bir oyuncu maalesef yok o yüzden Lavezzi nefis olurdu.

Poli'nin umarım değerini biliriz bu sezon adamı geçen sezon sağ bek - sağ kanat arası oynattık resmen.

Leonadias
24.Temmuz.2014, 17:22
Milan Douglas Costa'nın fiyatını düşürmeye çalışıyor

http://static.goal.com/437800/437807_thumb.jpg

Milan, sözleşmesinde 30 milyon avroluk satın alma opsiyonu bulunan Douglas Costa'nın fiyatını 20 milyon avroya kadar düşürdü. Ama Milan en fazla 15 milyon avro öneriyor.

Osvaldo Inter'e "evet" dedi

http://static.goal.com/437000/437073_thumb.jpg

Pablo Osvaldo ile anlaşan Inter şimdi kulübü Southampton'ı ikna etmeye çalışacak

Napoli Mario Suarez'in peşinde

http://static.goal.com/417400/417421_thumb.jpg

Rafa Benítez, kadrosunu Atletico Madrid'in orta saha oyuncusu ile güçlendirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Marca

SAİT71
25.Temmuz.2014, 14:53
Salih

Liverpool maçında da baya iştahlı oynamış :)

Leonadias
25.Temmuz.2014, 16:51
Al Balotelli'yi ver Campbell'i...

http://static.goal.com/437200/437219_thumb.jpg

İtalyan devi Milan, Balotelli'ye karşılık Joel Campbelli transfer etmek için Londra ekibinin kapısını çalacak.

Juve'nin gözü Zapata'da

http://static.goal.com/357200/357252_thumb.jpg

Savunmasına takviye yapmayı planlayan Juve, Milan'da forma giyen Cristian Zapata için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Inter Medel'i bitiriyor

http://static.goal.com/433300/433331_thumb.jpg

Inter, Cardiff'in Şilili oyuncusu Gary Medel'i kadrosuna katmayı hedefliyor.

Kaynak: Wales Online

Roma Tottenhamlı savunmacının peşinde

http://static.goal.com/300300/300345_thumb.jpg

Roma, Totttenham'ın savunma oyuncusu Vlad Chiriches'i kadrosuna katmak istiyor. İngiliz ekip bu oyuncu için 7.5 milyon pound bonservis istiyor.

Kaynak: Sky Sports

Leonadias
26.Temmuz.2014, 15:29
Davide Astori kiralık olarak Roma'da!

http://static.goal.com/438100/438195_heroa.jpg

Transfer döneminin flaş ekibi Roma, bir dönem adı Galatasaray ile de anılan başarılı savunma oyuncusunu kadrosuna kattı.

Roma, Cagliari'nin başarılı savunma oyuncusu Davide Astori'yi kiralık olarak renklerine bağladı.

Cagliari Kulübü'nün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada Astori'nin satın alma opsiyonuyla birlikte bir yıllığına kiralık olarak Roma'ya kiralandığı duyuruldu.

Henüz geçtiğimiz günlerde kulübüyle olan sözleşmesini yenileyerek 3 yıllığına uzatan Astori, imzayı attıktan sonra şöyle konuşmuştu: "6 yıldır buradayım ve burada olgunlaştım. Cagliari'ye olan bağlılığımı göstermek istiyorum. Başkanımızla birlikte bu kararı aldık. Kendisine teşekkür ediyorum."

Inter'in yeni planı...

http://static.goal.com/431900/431988_thumb.jpg

Forvet transfer isteyen Inter, ManU forması giyen Javier Hernandez'e yöneldi.

Leonadias
26.Temmuz.2014, 15:53
Juventus, Verona'dan Romulo Souza'yı satın alma opsiyonuyla (7M€) kiraladı.

https://pbs.twimg.com/media/Btbhdb6CcAIbe2c.jpg

Leonadias
28.Temmuz.2014, 19:15
Lazio, Feyenoord'dan De Vrij'i £6.7M'e kadrosuna kattı.

https://pbs.twimg.com/media/BtoZkA8CUAEOn-9.jpg

footballer33
29.Temmuz.2014, 00:34
Vilhena ve Clasie'yi de okuttular mı birilerine, tamam bu iş. :icon_biggrin:

Leonadias
01.Ağustos.2014, 20:56
Genoa, Tottenham ile anlaşmaya vardığı Iago Falque transferini resmen açıkladı.

http://talksport.com/sites/default/files/field/image/201308/falque_0.jpg

Leonadias
02.Ağustos.2014, 17:10
Juventus, Romulo ile bir yıllık anlaşmaya vardı

https://pbs.twimg.com/media/BuBWtsVIQAE9UL2.png

Transferlerine devam eden Juve, Verona'dan Brezilyalı defans oyuncusuyla anlaştı.

Transferin hızlı ekiplerinden Juventus , Verona'da forma giyen Brezilyalı Romulo Souza Orestes ile bir yıllık sözleşme imzaladığını resmen açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Brezilyalı savunma oyuncusunu satın alma opsiyonuyla 1 milyon avro karşılığında bir yıllığına kiralandığı belirtildi.

Verona ile yapılan sözleşmede; genç futbolcunun gelecek sezonun %60'nda forma giymesi halinde Juve, Brezilyalı'nın bonservisini 6 milyon avro ödeyerek satın alabilecek.

Romulo, geçtiğimiz sezon Verona formasıyla çıktığı 33 maçta 6 kez golle buluştu.

Leonadias
02.Ağustos.2014, 17:14
Wolfsburg, Mattia Destro için Roma'ya €22M teklif etti.

Leonadias
03.Ağustos.2014, 21:21
Inter, Southampton forması giyen Pablo Osvaldo'yu 1 sezonluğuna kiraladı.

Kaka Leite
04.Ağustos.2014, 07:46
L'pool - Balotelli isimleri anılıyor haydi inşallah artık ya!

20 MN €'yu gözden çıkarmışlar ama Milan'ın o paraya satacağını pek sanmıyorum. Robinho da gitse artık birazcık rahatlasa takım ya.

Reina'yı da istediğimiz haberleri mevcut.

Leonadias
05.Ağustos.2014, 08:57
Verona, Meksika Milli takımının 35 yaşındaki kaptanı eski Barcelonalı Rafael Marquez'i transfer etti.

http://www.rafaelmarquez.info/include/gallery/RafaelMarquez5.jpg

Kaka Leite
06.Ağustos.2014, 03:33
Constant'ın da gidişiyle Armero transferi için girişimler hızlanmış.

Ben alınmasını isterim oldum olası bir sempatim vardır kendisine çok izlediğim söylenemez ama Constant'dan daha iyi olacaktır.

Balotelli yine elde patladı. Ben söylüyorum bu adam da bir şey yok, kimse o riske girip transfer etmek de istemiyor. Bu adam Milan'ın başına gelen bir lanetten başka bir şey değil.

Yetenek olmayınca bir yerden parlaması gerek o da özel hayatı-saha içi tavırları ile yaptı bunu ve herkes seviyor.

Robinho'nun transferde de sorunlar varmış ama aşılabilecek durumda imiş umarım artık o da gider.

Leonadias
07.Ağustos.2014, 20:33
Milan, Diego Lopez transferi için Real Madrid ile el sıkıştı.

Kaka Leite
07.Ağustos.2014, 21:17
Robinho'yu da Santos'a kiraladık.

Diego Lopez iyi transfer bizim için Napoli gibi bir takım isterken bize gelmesi beni çok şaşırttı. Transfer döneminde sonunda adam gibi birisini aldık.

footballer33
07.Ağustos.2014, 22:39
Casillas, seneye olmayacak takımda. Diego Lopez, takımın as kalecisi iken oyuncunun takımdan gönderilmesine şaşırdım. Bu durumda, Keylor Navas as kaleci olacak sanırım.

Leonadias
07.Ağustos.2014, 22:46
Diego Lugano Genoa'da.

GeNç KaRTaL
08.Ağustos.2014, 03:11
Diego Lopez çok iyi transfer Milan için.Uzun süre sonra iyi bir kaleciye sahip oldular ama diğer bölgelerde sıkıntılar devam ediyor.Bir iş adamı falan satın almadığı sürece Milan zor ıslah olur gibi gözüküyor.

Kaka Leite
08.Ağustos.2014, 03:38
Diego Lopez çok iyi transfer Milan için.Uzun süre sonra iyi bir kaleciye sahip oldular ama diğer bölgelerde sıkıntılar devam ediyor.Bir iş adamı falan satın almadığı sürece Milan zor ıslah olur gibi gözüküyor.
2 gol az yeriz bu kaleci transferi sayesinde yönetim akıllıca hareket ediyor lütfen ama. :icon_biggrin:

Kaka Leite
09.Ağustos.2014, 08:06
http://i.imgur.com/a5DW4wv.png
İyi ki doğdun Pippo İnzaghi!

Leonadias
09.Ağustos.2014, 09:32
Lazio, Liverpool'un Keita Balde icin teklif ettigi €20M'u kabul etmedi.

Leonadias
09.Ağustos.2014, 15:17
Daha önce belirttiğimiz gibi Diego Lopez Milan ile 4 yıllık anlaşma sağladı.
Transferi televizyon kanalından duyurdu.

https://pbs.twimg.com/media/Bul7a9cCcAEIAaF.jpg

Kaka Leite
10.Ağustos.2014, 04:17
http://i.imgur.com/z29Jf5m.jpg

Ah ah diyorum sadece...

Diego Lopez transferi beni çok memnun etti çünkü uzun zaman sonra adam gibi bir kalecimiz oldu.

Adam gibi bir tane de kanat transferi yapmak gerekli.
Diego Lopez
Abate - Alex - Rami - De Sciglio
Muntari
Montolivo - Poli / De Jong
Menez - El Shaarawy / Kanat
Balotelli

Şu kadro da bana göre adam gibi bir sistem ile iş yapar. Muntari'yi özellikle DK da çok beğendim bana göre sert yapısı ile oynamalı.

Ben olsam Muntari varken Montolivo - Poli ikilisini oynatırım çünkü takım hazırlık maçlarında geriden top çıkaramıyordu. Ben yine eminim ki Muntari - De Jong ikilisi aynı anda oynayacak bu bizi orta alanda çok kazmalaştırıyor.

Montolivo adam gibi oynasa aslında çok sağlam oynuyor ama hep silik yapısı var sahada bu kötü.

Leonadias
11.Ağustos.2014, 13:45
Marko Marin 1 yıllığına Fiorentina'da kiralık olarak oynayacak.

Marko Marin, Fiorentina için sağlık kontrolünde

https://pbs.twimg.com/media/Buv2Ow2IQAArW-n.jpg

Leonadias
11.Ağustos.2014, 19:54
Oyların %63.63'ünü alan Carlo Tavecchio, İtalya Futbol Federasyonu'nun yeni başkan oldu.

https://pbs.twimg.com/media/BuxOZrpCYAATj72.jpg

Kaka Leite
12.Ağustos.2014, 00:41
http://media3.acmilan.com/uploads/news/images/large_armero.jpg

Armero'yu da renklerimize bağladık. Formayı elinde tutunca dikkatimi çekti de ne iğrenç duruyor o kocaman amblem orada ya.

Utanmasalar amblemi direk forma yapacaklarmış, beyaz forma ne kadar şık oysa ki.

Bu arada Galliani denen şahıs her sezon aynı işi yapıyor, çok oyuncu var diye kaç aydır transferi bekletiyor ama her transfer dönemi çöp transfer yapmaktan sıkılmıyor.

Agazzi'yi neden aldık ki? Gabriel çok da güzel yedekte durabilirdi zaten kale çok sakatlık olan bir bölge değil.

Leonadias
13.Ağustos.2014, 15:45
Gary Medel , İnter'de

http://www.inter.it/img/209036-326.jpg

Leonadias
14.Ağustos.2014, 20:26
Antonio Conte, Italya Milli Takimi yeni teknik direktoru oldu.

https://pbs.twimg.com/media/BvAQJQkIMAAg70R.jpg

Leonadias
15.Ağustos.2014, 15:50
Antonio Conte, Italya Milli Takimi yeni teknik direktoru oldu.

https://pbs.twimg.com/media/BvAQJQkIMAAg70R.jpg

İtalya Futbol Federasyonu, yeni milli takım teknik direktörü Antonio Conte'ye senelik €4.1M verecek. Bonuslarla 4.6M olabilecek bu ücret.

Leonadias
20.Ağustos.2014, 15:47
Napoli başkanı De Laurentiis, Jonathan De Guzman'ı transfer ettiklerini açıkladı.

https://pbs.twimg.com/media/BveratRIcAA2WRP.jpg

Kaka Leite
21.Ağustos.2014, 13:47
Balotelli - Liverpool deniyor, 20 MN € bonservis 6 MN € yıllık ücret deniyor.

Haydi inşAllah artık doğru olsun da kurtalalım şu adamdan Allahım!

Kryptonite
21.Ağustos.2014, 13:52
Balotelli - Liverpool deniyor, 20 MN € bonservis 6 MN € yıllık ücret deniyor.

Haydi inşAllah artık doğru olsun da kurtalalım şu adamdan Allahım!

20yi Liverpool vermiş Milan 25de diretiyormuş haberleri var.

Kaka Leite
21.Ağustos.2014, 13:56
20yi Liverpool vermiş Milan 25de diretiyormuş haberleri var.
30 MN €'dan açılmıştı başta kapı o ara Arsenal de istiyordu hatta.

20'ye inmesi biraz zor gibi gelse de olabilir diye düşünüyorum. Bana kalırsa 10 MN €'ya satılsın yeter ki gitsin!
Takımdaki ruhu kurutur, maçları izlenmez kılar öyle bir oyuncu kendisi. Futbolu meslek olarak görüp aldığı paranın hakkını verecek adamlar lazım.

Leonadias
21.Ağustos.2014, 15:53
Milan resmi Internet sitesi, Mario Balotelli ile Liverpool arasındaki transfer görüşmelerini doğruladı

https://pbs.twimg.com/media/BvjTyKtCIAE-rBa.jpg

himone
21.Ağustos.2014, 17:23
Liverpool ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Balotelli'yi almadan parayı verseler Liverpool için daha hayırlı olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kaka Leite
21.Ağustos.2014, 17:27
Liverpool ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Balotelli'yi almadan parayı verseler Liverpool için daha hayırlı olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hey klavyeni yediğim ya işte noktasından, virgülüne özet bu.

I love you Livepool! 3-2'nin rövanşı oluyor bu transfer intikamımızı alıyoruz :zuhaha

Leonadias
24.Ağustos.2014, 21:43
Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilen Lukas Podolski, Juventus ile anlaşmaya vardı.

Leonadias
24.Ağustos.2014, 21:59
Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilen Lukas Podolski, Juventus ile anlaşmaya vardı.

Podolski'nin yanı sıra Shaqiri'yi de kadrosuna katmış Juventus

burakdinc
26.Ağustos.2014, 17:09
Parma, Catania'dan orta saha Francesco Lodi'yi satın alma opsiyonlu olarak kiraladı.

davidvilla
26.Ağustos.2014, 17:39
ma va !

lasciate stare lo scudetto ragazzi !

serie a mı kaldı ya. nerede bizim gençliğimizdeki italya ligi. heyt be. shevchenko için kablolu bağlatmıştım.

şimdiki transferlere bak bir de. iyice bitti adamlar.

burakdinc
27.Ağustos.2014, 00:05
Trabzonspor'dan ayrılan Sol Bamba, Palermo'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

footballer33
27.Ağustos.2014, 01:11
ma va !

lasciate stare lo scudetto ragazzi !

serie a mı kaldı ya. nerede bizim gençliğimizdeki italya ligi. heyt be. shevchenko için kablolu bağlatmıştım.

şimdiki transferlere bak bir de. iyice bitti adamlar.
Bamba -----> Palermo haberini gördükten sonra bu yoruma katılmamak elde değil.

Leonadias
27.Ağustos.2014, 17:49
Benatia'yı Bayern'e satan Roma, Yunan savunma oyuncusu Kostas Manolas'ı transfer etti.

https://pbs.twimg.com/media/BwDFXHFCcAENynl.jpg

Leonadias
29.Ağustos.2014, 14:37
AS Roma, Lille'den stoper Marko Basa'yı aldı.

https://pbs.twimg.com/media/BwMwZwVCMAE47_4.jpg

Leonadias
29.Ağustos.2014, 20:09
Chelsea, İspanyol golcüsü Fernando Torres'in Milan için sağlık kontrolünden geçmesine izin verdi

https://pbs.twimg.com/media/BwN96lwCUAAuSvP.jpg

burakdinc
29.Ağustos.2014, 20:41
Fernando Torres, Milan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fearless Coward
29.Ağustos.2014, 20:46
Ha Balotelli ha Torres bir şey değişmedi. :D

Kaka Leite
29.Ağustos.2014, 20:48
Yeeeeees diyesim var şuan.

Yıllar sonra adam gibi diyebileceğimiz bir oyuncu geldi. Borini, Mitroğlu gibi adamların adı anılıyordu onlara bakışla sevinçten ağlatacak bir forvet.

Torres'in başarılı olacağına inanıyorum, en kötü turnuvalarda bile gol krallığı alabilen çaktırmadan goller atan bir oyuncu. :icon_biggrin:

Ha Balotelli ha Torres bir şey değişmedi.
Gözünüzü seveyim şöyle saçma konuşmayın.

Sorunlu bir adamla kimseyi bir tutamazsınız.

E.Cartman
29.Ağustos.2014, 20:51
Milan kazma forvet kontenjanını Torresle dolduruyor bu sefer.

burakdinc
30.Ağustos.2014, 00:15
Juventus, Sorensen'i Verona'ya; Valerio Rossi'yi de Atalanta'ya kiralik olarak verdi.

Kaka Leite
30.Ağustos.2014, 02:29
Ortada birçok isim geçiyordu forvet hattı için. Falcao, L. Muriel, J. Martinez, Borini tarzında ama son zamanlarda sürekli artan Torres ismi geldi.

Tercih edildi diyemiyorum çünkü Milan'ın tercih etmek gibi bir lüksü kalmadı artık. Tercih edilmekten başka şansı maalesef kalmadı. Finansal olarak da takım zor zamanlar geçiriyor açıkcası.

Borini, Muriel ve J. Martinez gibi isimlerin adı geçtiği ortamda bana sorsalar istediğim Torres olurdu açıkcası. J. Martinez'i diğerlerinden ayrı koymak gerekir belki ama o da bir kapalı kutu bana kalırsa. Borini, Muriel, Martinez gibi oyuncuların patlama yapmasını bekleyecek zamanı yok Milan'ın.

Torres bundan 2 sene önce Altın Ayakkabı'yı kazanmış bir isim. 30 yaşında ve yaş olarak da gayet iyi durumda.

İtalya Ligi son dönemlerde çok güç kaybetti bakmayın siz hani koskoca Milan'a ne oldu diyip duruyoruz burada ama eminim ki benim gibi bir İnter'li olsa forumda İnter'i birazcık irdelesek onun da içler acısı durumda olduğunu görürsünüz.

Roma da aynı durumda diyebiliriz, Juventus bile bu düşüşten nasibini aldı. İtalya Ligi büyük değer kaybetti ve kaybetmeye devam ediyor.

Milan'ın düşüşü de %10 buna %90 yönetime bağlı. Torres gibi marka değeri olan, tecrübeli bir oyuncuyu almak beni sevindirdi.

Balo da tutmayan arkaya top sistemi artık Torres ile bana kalırsa işler. Torres arkaya kaçışları yapacak bir oyuncu çünkü. Atar ya da atamaz orasını bilemem ama çok pozisyonlara gireceğine eminim.

mustangshelby
30.Ağustos.2014, 02:38
Ortada birçok isim geçiyordu forvet hattı için. Falcao, L. Muriel, J. Martinez, Borini tarzında ama son zamanlarda sürekli artan Torres ismi geldi.

Tercih edildi diyemiyorum çünkü Milan'ın tercih etmek gibi bir lüksü kalmadı artık. Tercih edilmekten başka şansı maalesef kalmadı. Finansal olarak da takım zor zamanlar geçiriyor açıkcası.

Borini, Muriel ve J. Martinez gibi isimlerin adı geçtiği ortamda bana sorsalar istediğim Torres olurdu açıkcası. J. Martinez'i diğerlerinden ayrı koymak gerekir belki ama o da bir kapalı kutu bana kalırsa. Borini, Muriel, Martinez gibi oyuncuların patlama yapmasını bekleyecek zamanı yok Milan'ın.

Torres bundan 2 sene önce Altın Ayakkabı'yı kazanmış bir isim. 30 yaşında ve yaş olarak da gayet iyi durumda.

İtalya Ligi son dönemlerde çok güç kaybetti bakmayın siz hani koskoca Milan'a ne oldu diyip duruyoruz burada ama eminim ki benim gibi bir İnter'li olsa forumda İnter'i birazcık irdelesek onun da içler acısı durumda olduğunu görürsünüz.

Roma da aynı durumda diyebiliriz, Juventus bile bu düşüşten nasibini aldı. İtalya Ligi büyük değer kaybetti ve kaybetmeye devam ediyor.

Milan'ın düşüşü de %10 buna %90 yönetime bağlı. Torres gibi marka değeri olan, tecrübeli bir oyuncuyu almak beni sevindirdi.

Balo da tutmayan arkaya top sistemi artık Torres ile bana kalırsa işler. Torres arkaya kaçışları yapacak bir oyuncu çünkü. Atar ya da atamaz orasını bilemem ama çok pozisyonlara gireceğine eminim.

Torres'i Muriel ve Jackson Martinez'e tercih etmek pek akla yatmıyor ama fikrine saygı duyuyorum Torres benim gözümde Fenerbahçedeki Güiza'dan farksız.

Fearless Coward
30.Ağustos.2014, 02:50
Torres bitti artık ya. Gol atar da Balotelli'den fazlasını beklememek lazım. Juventus , Roma , Fiorentina , Napoli ve İnter varken zaten biz anca UEFA gideriz o bile zor gerçi de umarım takım bizi şaşırtır diyelim umut fakirin ekmeği. :(

Kaka Leite
30.Ağustos.2014, 02:53
Torres'i Muriel ve Jackson Martinez'e tercih etmek pek akla yatmıyor ama fikrine saygı duyuyorum Torres benim gözümde Fenerbahçedeki Güiza'dan farksız.
Bende senin fikrine saygı duyuyorum ama şöyle bir şey var.

Bayern bu konu için çok güzel bir örnek. Bayern'in mevcut iskeleti hazır o iskelet sahada olduğu sürece yanına genç oyuncu koysan bile en az 1 kupaya oynuyor ve kazanıyor kadro.

Bayern bir genç oyuncuyu alıp kadroya koyar ve göze batmaz. Çünkü takımın iskeleti çok kaliteli.

Milan'ın böyle bir olayı yok. 3-4 sezon önceki Milan da bunu yapardın belki ama artık Milan da Fenerbahçe'den farksız.

Eskiden bir oyuncuya Milan da oynar mısın? sorusunu sormana gerek kalmazdı. Şuan bunu sormana gerek var.

J. Martinez'den örnek vermek gerekirse bana göre bu oyuncu bizi reddetmiş dahi olabilir. Porto da Avrupa kupasında oynamak varken neden Milan'a gitsin ki?

J. Martinez adı transfer sezonunun başından beri anılıyordu yani kesinlikle bu oyuncuya bir girişim olmuştur. Benim aklıma gelen en net seçenek oyuncunun bizi reddetmesi ya da kulüpler arası parasal anlaşmazlık.

J. Martinez, Muriel gibi isimlerin patlamasını beklemektense çoktan o patlamayı yapmış ama sönmüş bir Torres'i seçmemin sebebi de Torres'in tecrübeli, kariyerli ve marka değeri olan bir oyuncu olması.

Torres bu takımın taraftarını tribüne çekebilir. Milan'ın tribün konusunda ben bu sezon sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum çünkü takım Avrupa da yok.

Her şeyi geçtim Torres bizim sistemimize çok uyan bir oyuncu. Defans arkası koşuları ile çok pozisyon bulacağına inanıyorum ben. Pozisyon bulmak önemli değil tabii onları atmak önemli. Guiza'dan örnek verdin hazır bana göre dünyanın en iyi defans arkasına sarkan oyuncusu idi Guiza ama ne oldu?

Kaçırdığı goller ile komediye dönüştü.

Torres'in başarılı olacağını düşünüyorum nedense.

Leonadias
30.Ağustos.2014, 15:38
Torres resmen Milan'da

https://pbs.twimg.com/media/BwSIp5jIAAAGCLn.jpg

Fearless Coward
30.Ağustos.2014, 16:02
O değil de bu Torres mi yahu hiç 30'luk durmuyor. :zuhaha Yıllar değiştirmiyor herifi yahu. :D

Mamadou
30.Ağustos.2014, 17:00
Milan'ın Costa veya Cerci'den birini transfer etmesini bekliyordum. Torres biraz sürpriz oldu. Menez - Honda - El Shaarawy - Torres hücum hattı bakalım neler yapacak. Niang ve Saponara gibi genç ve yetenekli oyuncularda var. Bide Pazzini var.

Leonadias
31.Ağustos.2014, 15:43
David Lopez, resmen Napoli'de.

https://pbs.twimg.com/media/BwXNc5zIgAAndsV.jpg

Facx
01.Eylül.2014, 00:38
https://pbs.twimg.com/media/BwZNca7IcAE1lez.jpg

bi milan lı olarak çok güldüm şuna galliani nin mezarcılığını çok net gösteriyo :D

Leonadias
01.Eylül.2014, 02:41
AC Milan, Chelsea'nin orta saha oyuncusu Marco Van Ginkel'i 1 yıllığına kiraladı

https://pbs.twimg.com/media/BwZhdT8IUAA3BHv.jpg

Kaka Leite
01.Eylül.2014, 05:59
Bugün ligin ilk maçında 3-1'lik galibiyet ile ayrıldık.

Maçı maalesef tivibu olayından dolayı izleyemedim ama özeti seyrettim takım gerçekten çok hazır gözüktü.

İlk golde El Shaarawy'nin deparı harika gerçekten ayrıca Muntari DK'da kendisini çok toplamıştı, bu sezonda bize çok büyük yararı olacağını gösterdi. Muntari'yi DK'dan beri takip ediyorum ve bir Türk takımı alsın isterdim çünkü inanılmaz güçlü durumda.

Torres de 11'e girince daha güçlü olacağız. Van Ginkel'i almışız ama çok gereksiz olmuş bana göre Poli'nin kıymeti bilinmiyor. Poli gibi bir adam varken yanında da Montolivo varken o transfer inanılmaz gereksiz. Kadro genişliği açısından çok olumsuz bakmasam da olmasa da olur diyebilirim net bir biçimde.

Armero da bu maç yoktu o da gelince sol taraf daha güçlenecek ofansif anlamda. Armero'nun oynamasını bekliyordum ama oynamamış şaşırdım.

İnzaghi ile takım bütünleşmiş gözüküyor golden sonra sahaya koşması falan güzeldi umarım herkes nerede olduğunu farkına varır ve takım bu durumundan kurtulur.

Bu arada Lazio, Djordjevic'i transfer etmiş forvete ilk maçtan bize sorun yaşattı. Alex (KK) olarak gözükse de o golde en büyük rahatsızlığı veren Djordjevic o sebeple ben ona yazdım o golü. :icon_biggrin:

Leonadias
01.Eylül.2014, 14:55
Manchester City, Micah Richards'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak Fiorentina'ya verdi.

https://pbs.twimg.com/media/BwcEBPeCEAABZME.jpg

Leonadias
01.Eylül.2014, 15:19
Parma'lı Jonathan Biabiany, AC Milan'da

4Milyon + 1Milyon bonus ve Zaccardo karşılığında

https://pbs.twimg.com/media/BwcW9f5CYAA1BEU.jpg

Leonadias
01.Eylül.2014, 22:55
Javier Saviola , Verona'da

https://pbs.twimg.com/media/BwaeIEpIQAAS1Mr.jpg:large

Leonadias
01.Eylül.2014, 23:49
Giacomo Bonaventura Milan'da

https://pbs.twimg.com/media/BweMr_GCAAE5Pgm.jpg

Leonadias
02.Eylül.2014, 01:24
Mapou Yanga-Mbiwa Roma'da

https://pbs.twimg.com/media/Bwei2EVCMAAwKnl.jpg

Kaka Leite
02.Eylül.2014, 02:28
Giacomo Bonaventura
Jonathan Biabiany
Marco Van Ginkel

Transfer döneminin son dakikalarında yapılan şu 3 transferi değerlendirmek gerekirse, Poli, De Jong, Cristante, Muntari, Essien varken Van Ginkel'i kiralamak bence akıl kârı bir iş değil.

Kasım ayında da sakatlığından kurtulacak bir Montolivo mevcut. Cristante eksiklik halinde o bölgede açığı rahatça kapatabilirdi. Bir oyuncuyu geliştirmek istiyorsan ona güvenmelisin bizde bu yok işte. Hazırlık maçlarında izletip durdular adamı bize sezon içinde 5. hatta 6. adam konumuna düşürüyorlar.

Van Ginkel'in vereceğini çok rahat Cristante de verir. İlla açık var diyorsan gidip oraya sağlam birisini alacaksın ki Cristante ''ben vardım hocam'' diyemesin.

Biabiany'e gelecek olursak El Shaarawy ve Menez varken çok gereksiz oldu. Menez özellikle ilk maç takımda iş yapacağını kanıtladı 1 gol, 1 asistlik güzel bir oyun çıkardı ortaya.

Böyle adamları alıyoruz sonra da çöp diyip yollamaya çalışıyoruz.

Bonaventura - Biabiany ikilisini aynı anda almak çok gereksiz oldu. Bonaventura'yı çok severim açıkcası bana göre en güzel son dakika transferi o oldu.

Gerekirse El Shaarawy rotasyonu, gerekirse de Honda'nın rotasyonunda kullanacağız onu. Çok teknik bir oyuncu ve hoşuma gidiyor.

Biabiany onu aldıktan sonra aşırı gereksiz oldu. Neyse artık Bonaventura transferine çok sevindim. :icon_biggrin:

Son dakika transferlerine çok sinirlenmiştim tek başına iki adamın sinirini aldı üzerimden sağolsun. :icon_biggrin:

Güveniyoruz sana Bonaventura! :n:

Facx
02.Eylül.2014, 02:40
cristiante kaçmış sanırım benficaya

Kaka Leite
02.Eylül.2014, 02:42
cristiante kaçmış sanırım benficaya
Ciddi ciddi kaçmış.

O kadar twitter sayfaları, siteleri gezerim Milan ile ilgili birinde bile gözüme çarpmadı bu haber çok ilginç. Tamamen saçmalık yapılmış diyecek bir şey yok açıkcası yönetim yine takımı batırma çalışmalarına devam ediyor.

besiktas1903
02.Eylül.2014, 02:50
Biabiany son anda olmadigi için Bonaventura'yi aldilar galiba. van Ginkel katki saglar iyi transfer yapti ac milan bence.

jevox06
07.Eylül.2014, 19:42
Bir zamanlar dünyanın en iyi ligi olan Seria A'nın düşüşü ile ilgili bir yazı. Yazan Bülent Timurlenk. Kalemi çok güçlü bir yazardır kendisi ve gene çok güzel yazmış. Nereye atacağımı bilemedim ve bu konuya attım. İtalya Ligi ile ilgilenen herkesin okumasını tavsiye ediyorum.

Çok değil 20 yıl önce İngilizler bir Manchester United-Chelsea maçı için ekran başına geçtiğinde izleyici sayısı bir milyon iken o hafta İtalya'dan yayınlanan haftanın maçı Britanya'da 3 milyon izleyiciye ulaşıyordu. Maradona'nın Platini'ye çalımı bastığı, Gullit'in Van Basten'a ara pası attığı, Baggio'nun frikiği köşeye astığı, Maldini'nin soldan bindirdiği, Zidane'in topla bale yaptığı, Ronaldo'nun tribünleri ayağa kaldırdığı, Batistuta'nın füzeleri, Del Piero ve Totti'nin forma aşkıyla şenlik yeri olan, tribünleri tıklım tıklım dolu, Avrupa'da tüm takımların korkulu rüyası kadrolara sahip Serie A'ya ne oldu peki?

Yazının Tamamı:

http://acetobalsamico.blogspot.com.tr/2014/08/salas-ve-lezzetliydin-serie-a.html

Kaka Leite
13.Eylül.2014, 18:08
https://pbs.twimg.com/media/BxZ3uCUIcAAnkWn.png

Parma maçı kadromuz bu şekilde olacakmış.

eng1n
13.Eylül.2014, 18:10
https://pbs.twimg.com/media/BxZ3uCUIcAAnkWn.png

Parma maçı kadromuz bu şekilde olacakmış.

şu kadroda yanlışım yoksa bonservis ödenen bi abate var o da 5 yıl önce 2.5 milyon euro civarı bişeydi :D

Falcao9
13.Eylül.2014, 18:13
şu kadroda yanlışım yoksa bonservis ödenen bi abate var o da 5 yıl önce 2.5 milyon euro civarı bişeydi :D

De Jong'da düşük bir bonservisle gitmişti Milan'a.

Kaka Leite
14.Eylül.2014, 15:05
https://pbs.twimg.com/media/Bxeym-MIUAAAIYq.png

#Gazetta'ya göre böyle olacakmış kadro.

Bonaventura bana göre de oynamalı. Bu hücum hattı daha dengeli olacaktır bizim için Torres de sonradan oyuna dahil olabilir.

Bonaventura çok kaliteli isim ve benim en beğendiğim transferimiz. Çok çok istiyordum alınmasını açıkcası kaliteli oyuncu. Milan da çok güzel işler yapacağına inanıyorum yaş olarak da gayet iyi.

İmzayı attıktan sonra ağlamış haberleri vardı.

De Jong için 3.5 Milyon € ödemiştik City'e. City ise alırken 13 Milyon € vermişti kendisine.

De Jong'un sezon sonu kontratı bitiyor onu da halletmek gerek. Abate'ye de 2.8 verdik aslında altyapı ürünü ama satıp bir sezon sonra geri aldık. :icon_biggrin:

playeray
15.Eylül.2014, 00:38
Parma-Milan maçı çok ilginç oluyor :zuhaha

E.Cartman
15.Eylül.2014, 00:39
Gözünüz gol görsün, Menez müthiş atmış

http://vine.co/v/OajPlZeqTnQ

mustangshelby
15.Eylül.2014, 00:42
Obaaa nasıl bir fantazi bu :) Asrın golleri arasında ilk 10'a girer okadar iyi...

playeray
15.Eylül.2014, 00:47
maçın golü de şiliyodan

https://vine.co/v/Oaj0VMtpTM5

Kaka Leite
15.Eylül.2014, 13:43
Takımın oyununu çok beğeniyorum gerçekten özellikle Menez 2 haftadır inanılmaz işler yapıyor Allah bozmasın.

Hücumda inanılmaz derecede etkiliyiz, geçen maçta böyleydi. Savunma yönünde sorunlar var ama orası net. Bonera'nın oynadığı bir savunmadan pek çok da bir şey beklemiyorum zaten.

Hızlı bir stoper alsak devre arası bana göre bu takım şampiyonluğa bile oynar hücum hattı böyle devam ederse.

Bonaventura ilk maçında golünü yazdı koçum benim daha nicelerini atacak. De Jong'un golü çok güzeldi hatta harikaydı. Menez'in o topuk golü ise insanlık dışıydı gerçekten tebrik etmek gerek.

Her dakika Balotelli'ye vurgu yapıyor gibi olmak da istemiyorum ama forvette adam gibi oynayan bir oyuncunuz olunca çok fark ediyor ofansif kurgu. Balotelli gibi bir ergenlik döneminden çıkamamış oyuncuyla geçen sene ki görüntü oluyor.

davidvilla
15.Eylül.2014, 15:59
Menez 2-3 haftaya azalarak bitebilir.

Kaka Leite
15.Eylül.2014, 17:51
D. Lopez 2 hafta sahalardan uzak kalacakmış. Çok da üzücü bir haber değil o golden sonra biraz oynamasın be :n:

Menez de çalışırsa böyle devam eder. Takımın yatan adama ihtiyacı yok zaten Torres gelince daha iyi olacak.

Seçkinn
29.Eylül.2014, 19:24
Buda ilginç olmuş :)

Zeman'ın şifresi 0-2-8

http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/541/cagli_NPSL6.jpg