forma tanıtımı için 22 ağustos çok geç bence..ayrıca beyaz formayı hiç beğenmedim..inşallah idman formasıdır.
yıldız almak şarttttttttt
forma tanıtımı için 22 ağustos çok geç bence..ayrıca beyaz formayı hiç beğenmedim..inşallah idman formasıdır.
yıldız almak şarttttttttt
Bence forma güzel... Ama keşke arkası sarı yazsaydı...
Bence de forma güzel.Bu sefer yakasız galiba.Birde çizgiler daha kalın olsaydı daha güzel olurdu.Deplasman formasıyla,alternatif formayı merak ediyorum.
açıkçası ben beğenmedim..çubuklar daha kalın olmalıydı.ya da beyaz daha baskın olacaktı...ronnie91 in avatarındaki forma çok güzeldi..ama nike cıvıttı
Almiron 11de oynadıiyi sonuç almş Juve İntere darbe vurmak için geliolar
Palladino gelicekte çok daha faydalı olucak bence Juve ye... Bu sezon Şampiyonluğu kimselere bırakmicak Juventus... Siyah forma çok sıradan yahu Nedved in şortu kağıt mednil gibi...
Almiron zaten ilk 11 oyuncusu.
Goller
http://uk.youtube.com/watch?v=3vkuEU**lfA
ben bu kadroyla şampiyon olabileceğimizi sanmıyorum..takviye yapılması lazım..diğer büyük klüpler transfer üstüne transfer patlatıyo..eğer kadro böyle kalacaksa işimiz zor gibi.bu kadro şampiyon olursa;bunun en büyük nedeni de HIRS olur
bence bir tane sağ bek,defansa heinze(bonservisi ucuz) bir de orta saha ya rosicky,daniel carvalho gibi hem ofansif hemde kanatlarda oynayabilen bir isim şart juventusa.
Kadro halen daha yeterli değil gibi..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
FM'de oldukça iyi..
Hayatta da iyi olduğu görülüyor.Dediğin gibi Özgür :
-Nedved'in yerini alabilir..
Bir defans daha alınacak.
Stuttgart'ın Meira'yı bırakmaya niyeti yok gibi.Barzagli 16 milyon etmez.
Diğer adaylar Udinese'den Zapata,Arsenal'den Senderos.Belkide süpriz bir oyuncu olur.Jorge Andrade'de 1 gecede bitmişti.
Bu arada Tacchinardi ve Giannichedda kulüpten ayrıldı.
Tacchinardi yine Villarreal'e mi gitti ?
İnşallah iyi bir defans alınır.Dönüşü muhteşem olmalı Juventus'un..
Meira süper bir oyuncu. TV'den pek çok maçını seyrettim. Hem defansta hem de ön liberoda çok başarılı. Tam bir lider. Juve'ye çok yarar.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Hayırlı olsunlar yeni kulüplerine..
Bu söylenenler dışında listede aday varmı Özgür? Veya başka bir mevki için..
Giannichedda ın ztn pek bir faydası olamazdı... Gitmesi iyi olucaktır....Giannichedda Livorno'ya gidecek.
Juventus'un maç programı
July 29: Newcastle United-Juventus
August 1 Hamburg-Juventus
August 4: Sunderland-Juventus
August 8: Napoli, Inter-Juventus [Trofeo Birra Moretti]
August 11: Juventus-Roma
August 14: Inter, Milan -Juventus [Trofeo TIM]
August 17: Milan-Juventus [Trofeo Berlusconi]
August 22: Juventus A-Juventus B
8 ağustosta savaş resmen başlıyo..hangi kanal verecek özgür...
Juventus 2 sene boyunca ilk 7'yi kovalar. Dahasi olmaz. Kadro oturduktan sonra yapilacak takviyelerle eski haline ulasmasi 3-4 seneyi bulur.
juventus bulunduğu her ortamda her zaman 1.liğe oynar...bu sezon zorlanacak,bu doğru..ama yürekleriyle oynarsalar hakkettikleri yere geleceklerdir
fıratcan bakıyorum da interi yazdığın takımlar arasına dahil etmemişsin![]()