PDA

View Full Version : [19.Hafta] Ankaragücü - Beşiktaş

GeNç KaRTaL
07.Ocak.2012, 06:05
http://img6.imageshack.us/img6/2038/ankbjk.jpg (http://img6.imageshack.us/i/ankbjk.jpg/)

anil luque
07.Ocak.2012, 11:52
Geçen hafta mucizevi bir galibiyet almıştı Ankaragücü ama kaleci Bora hayatının maçını çıkarmıştı adeta. Gençlerin tecrübesizliği Beşiktaş karşısında ağır basar. Kazanırız diyorum.

Kato64
07.Ocak.2012, 12:50
Handikaplı bi galibiyet alacağımızı düşünüyorum .

Mamadou
07.Ocak.2012, 13:17
Kazanıp yolumuza devam ederiz.

eXcitinG
07.Ocak.2012, 14:40
Artık şöyLe zor durumda ki takımLara puan vermeyeLim. Yıkıp-geçmemiz gerekiyor. Haydi KartaL.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Ocak.2012, 15:41
Bende rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Ankaragücü'nün gücü yetmeyecektir. Fernandes'ten her zamanki gibi asist,Pektemek'ten de her zamanki gibi gol (ler) bekliyorum :) 4-0 kazanacağımız geçiyor içimden.

attirson
07.Ocak.2012, 17:44
Beşiktaş rahat kazanır.İddaa kavramıyla 4-6 gol bekliyorum.

Ralph
07.Ocak.2012, 17:51
Çok iyi gidiyoruz. Bu maçta Veli yerine Burak'ı, Edu yerine Mustafa'yı bekliyorum 11'de.

KaPaLı
07.Ocak.2012, 18:13
Yaşanan maddi kriz sonrası oyuncuların birer birer takımdan ayrılmasına rağmen ikinci yarının ilk maçında Mersin İdman Yurdu'nu mağlup eden Ankaragücü'ndeki taraftar girişimi duygulandırdı.

Ankaragücü taraftarlarından Volkan Karaman ve Celal Oltulu'nun maaşları ödeyemeyen kulübün galibiyet primi bile veremeyecek durumda olması nedeniyle Mersin İdmanyurdu galibiyetini ödüllendirmek için başlattıkları kampanyada toplanan 29 bin 357 TL teknik direktör Hakan Kutlu'ya teslim edildi.

Çok sayıda taraftarın katıldığı para teslim törenişn duygulu anlar yaşanırken bazı taraftarların gözyaşı döktükleri görüldü.

"BU BİR KURTULUŞ SAVAŞI"

Taraftarlar adına kısa bir konuşma yapan Volkan Karaman "Bizi Mersin maçında çok mutlu ettiniz. Bu Ankaragücü için kurtuluş savaşıdır. Sizler de birer komutansınız, nefersiniz. Bu para belki sembolik, bir işe yaramayacak ama taraftarların sizlerin yanında olduğumuzu göstermek için bu kampanyayı yaptık. Düşşek de düşmesek de sizlerin yanındayız. Allah sizlerden razı olsun diye'' konuştu.

Kampanyanın bir diğer ismi Celal Oltulu, taraftarlardan birinin forma alacağı parayı hesaba yatırdığını ifade ederken parayı ağlayarak teslim etti.

"ÇOCUKLARININ HARÇLIKLARINI GETİRDİLER"

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise "Gerçekten çok sıkıntılı günler yaşıyoruz burada. Toplanan para kaç lira olursa olsun farketmez. Ankara'nın göstermediği duyarlılığı yine Ankaragücü taraftarları gösterdi. Bizi yönetenlerin dahi sahip çıkmadığı bu ortamda bu taraftarın kulübe, futbolcuya sahip çıkması çok çok önemli bir ders niteliğindedir. Çoluk cocuğunun harçlıklarını buraya getirdiler. Kapıda ellerinde 200-300-500 TL olan taraftarlar var. Bana "Futbolculara ver hocam" diyorlar. Duygulanmamak ağlamamak elde değil. İnsan kendisini çok zor tutuyor. Biz takım arkadaşlarımızla kader birliği yaptık. Önümüzdeki kongreye kadar Ankaragücü'nü sahiplenerek aslanlar gibi mücadele edeceğiz" ifadesini kullandı.

musakaan
07.Ocak.2012, 21:34
Şimdi birbirimize bakıp "Ben nasıl adamım" diye soracağız. Pazar akşamı birbirimiz arasında asla kırlmayacak bir bağ oluşacak.

besiktas1903
07.Ocak.2012, 23:01
Kazaniriz diye düsünüyorum, Mustafa pektemek ilk 11'de baslasin

footballer33
08.Ocak.2012, 01:49
Rakibin içinde bulunduğu çok zor durumu bir kenara koyup karşı tarafı küçümsemeden, ciddiye alarak sahaya çıkmalı ve 3 puanı almalıyız. Bu tip maçlarda benim düşüncem, 'kazanalım ve yolumuza devam edelim' yönünde. Çok fazla bir rotasyon da beklemiyorum, zira hafta arası G.Antep B.B. ile kupa maçımız var, o maçta oynatılmalı yedekler ve gençler.

Cenk
Ekrem - Sivok - Egemen - İsmail
Necip - Ernst
Simao - Fernandes - Veli
Almeida

besiktas1903
08.Ocak.2012, 02:03
Rakibin içinde bulunduğu çok zor durumu bir kenara koyup karşı tarafı küçümsemeden, ciddiye alarak sahaya çıkmalı ve 3 puanı almalıyız. Bu tip maçlarda benim düşüncem, 'kazanalım ve yolumuza devam edelim' yönünde. Çok fazla bir rotasyon da beklemiyorum, zira hafta arası G.Antep B.B. ile kupa maçımız var, o maçta oynatılmalı yedekler ve gençler.

Cenk
Ekrem - Sivok - Egemen - İsmail
Necip - Ernst
Simao - Fernandes - Veli
Almeida

Büyük ihtimal böyle çikariz, belki hoca Simao'yu yine yedek birakabilir ve Edu oynar.

kalemci
08.Ocak.2012, 03:11
Hayırlısı olsun :)

Maçtayım bi aksilik olmazsa.

ForzaRQ7
08.Ocak.2012, 19:54
İlk 11'imiz belli olmuş.

Cenk, Ekrem, Sivok, Egemen, İsmail, Ernst, Fernandes, Veli, Simao, Mustafa, Almeida.

kalemci
08.Ocak.2012, 19:57
Beşiktaş biletleri dün 5 dakikada karaborsacılar tarafından tükenmiş. Çoğu Beşiktaşlıl Numaralıdan almış bileti. İnşallah sıkıntı yaşamazlar. Ben artık yavaştan maça kaçar :)

Ralph
08.Ocak.2012, 20:00
Allahım sen sabır eyle yarabbim yine Veli:icon_biggrin: Anladık her maç 10 kişi oynayıp atraksiyon yapmak istiyorsun Carva. Ama bizimde bir sınır noktamız var. Yeter artık yahu cidden yeter. Koskoca Beşiktaş'ta o heriften başka adam mı yok oynayacak!

anil luque
08.Ocak.2012, 20:13
Ekrem is back :D

Kadro güzel. Mustafa ile Almeida'nın birlikte oynadığı maçlarda Almeida daha çok pozisyona giriyor bence. Umarım bu maç değerlendirir girdiklerini.

fotosuki
08.Ocak.2012, 20:23
Skor rahatlığını erken yakalarsak Burak, Tanju, Alves gibi oyunculara süre vermeli Carlos.

Ralph
08.Ocak.2012, 20:26
Açıkçası bu maç korkuyorum ben. Kesin göremiyorum bu maçı. Çünkü Beşiktaş böyle kesin maçlarda genelde puan kaybediyor. Umarım haksız çıkarım.

anil luque
08.Ocak.2012, 20:29
Ben fazla rehavete kapılmamak gerektiği düşüncesindeyim. Her ne kadar tecrübesiz de olsalar , yetenekleri hakkında pek bir bilgi sahibi olmasak da Ankaragücülü oyuncular taraftarın kendi aralarında topladığı 30.000 liranın hırsıyla dahi oynayabilir. Çok tehlikeli bence. Hafife almamak lazım kesinlikle.

besiktas1903
08.Ocak.2012, 20:50
Ekrem is back :D

Kadro güzel. Mustafa ile Almeida'nın birlikte oynadığı maçlarda Almeida daha çok pozisyona giriyor bence. Umarım bu maç değerlendirir girdiklerini.

hehe :D Almeida ve Mustafa'dan gol bekliyorum :)

Açıkçası bu maç korkuyorum ben. Kesin göremiyorum bu maçı. Çünkü Beşiktaş böyle kesin maçlarda genelde puan kaybediyor. Umarım haksız çıkarım.

Evet genelde böyle maçlarda öyle oluyor ama ben kazanacagimizi düsünüyorum

fotosuki
08.Ocak.2012, 21:18
Ankaragücü iyi alan daraltıyor. Topu kim alsa 2-3 kişi başında.

Edit: İY bitti; pozisyonumuz yok.

LaigLeNoiR
08.Ocak.2012, 21:54
Eskişehir maçındaki gibi yine bol bol pas yaptık ilk yarıda. Umarım 2.Yarıda galibiyeti getiren golleri atarız.

Ayrıca Egemen-Sivok-Fernandes-Ernst dörtlüsünün sürekli pas yapmasından oyunu ezberledim :)

El Barto
08.Ocak.2012, 22:07
2. yarı bu bol pas yerini bol gole bırakır umarım. :)

byariff
08.Ocak.2012, 22:08
Simao - almeida cok kotu , macin tek pozisyonu turgut dogan sahin gol kacirdi.

besiktas1903
08.Ocak.2012, 22:14
Edu girecek birazdan

fotosuki
08.Ocak.2012, 22:18
Bir kişi bile iyi oynamaz mı arkadaş?

Zekirdek
08.Ocak.2012, 22:21
Birde sözde üst verdik. Ankaragücü yanıltmaya devam ediyor.

besiktas1903
08.Ocak.2012, 22:23
Böyle bir oyun beklemiyordum...

attirson
08.Ocak.2012, 22:35
Ankaragücü'nün zorluğa savaşı sürüyor helal olsun adamlara.

fotosuki
08.Ocak.2012, 22:40
Takımda aşırı bir bencillik var. Kimse kafasını kaldırmıyor. Kaldıran gollük pas vermeye çalışıyor.

byariff
08.Ocak.2012, 22:55
Helal olsun ankaragucune 1 puan iyidir 20 yasindaki genclerle..

Fearless Coward
08.Ocak.2012, 22:56
Ankaragücü oyuncuları yolladı coştu valla gençlerle 2 maçta 4 puan helal olsun valla...Ligde kalırlar bence Beşiktaş'a karşı çok kapandılar istediklerini aldılar hatta 3 puanda alacaklardı Turgut müthiş vurdu ilk yarıda Cenk'te aynı güzellikte çıkardı bence en net pozisyon o pozisyondu maçta...Beşiktaş'ta Carvalhal çok büyük hata yaptı Almeida varken Pektemek'i çıkarttı zaten belliydi maçın dönmeyeceği orda...Edu saçmasapan şutlar denedi Pektemek olsa goldü yani...

besiktas1903
Takımda aşırı bir bencillik var. Kimse kafasını kaldırmıyor. Kaldıran gollük pas vermeye çalışıyor.

Kimse iyi yer almiyor bide, kendini bosa çikarmiyorlar.. hakli çiktin malesef Ralf..

fotosuki
Sezonun en kötü oyunuydu. Bir kişi bile iyi oynamadı. Bazı oyuncuların oturması gerekiyor artık. Özellikle Veli, Ernst, Almeida yerlerini garanti bilmesinler. Ankaragücü'ne de helal olsun.

Ralph
08.Ocak.2012, 22:57
Ankaragücü oynamaya değil, oynatmamaya gelmiş. Bugün sadece bir takım maç yaptı oda Beşiktaş. Ankaragücü'ne olan antipatim bir kat daha arttı.

europeanconquer
08.Ocak.2012, 22:58
Ankaragücü ligde kalmayı hak ediyor.Umarım Galatasaray maçı hariç her maçtan puan çıkarırlar :)

Ralph
08.Ocak.2012, 23:00
Ankaragücü ligde kalmayı hak ediyor.Umarım Galatasaray maçı hariç her maçtan puan çıkarırlar :)

Bu tarz bir oyun oynayan takım kalmayı değil düşmeyi hakeder ki bunun için savaş veriyorlar. Ektiklerini biçiyorlar. İyi oynayan bir takım bu tarz bir oyun sergilemez.

byariff
08.Ocak.2012, 23:02
Ralf naptida ankaragucu ? 20 yasindaki oyunculardan ne bekliyorsun ? sadece helal olsun iyi oynadilar demek yakisir onlara. birde veli konusuna gelince galiba tek ben begeniyorum sahsen veli iyi oynuyor bugunde iyiydi hatayi baska oyuncularda arayin , almeida,simao,edu gibi adamlarda.

eng1n
Ankaragücü oynamaya değil, oynatmamaya gelmiş. Bugün sadece bir takım maç yaptı oda Beşiktaş. Ankaragücü'ne olan antipatim bir kat daha arttı.

Oynamak için elinde yeterli kalite de oyuncu yok takımda onlarda karşı takımı oynatmamaya çalışıyor ki bu gayet normal sonuçta Beşiktaş ile oynuyorsun.

anil luque
Çoluk çocuğa puan verdik maçın özeti bu. (mecazi anlamda söylüyorum)

He bu arada pek muhterem kuddusi duran toplarımızın etkili olduğunu iyi ezberlemiş iyi çalışmış. Çok iyi önlem aldı.

Deus Dominus
08.Ocak.2012, 23:03

Buna haddini bilerek oynamak, forma için, taraftar için oynamak denir. Dün benzer duruma Galatasaray düştü, yılmadılar, uğraştılar 3 puanı 4 golle aldılar. Aynı beceriyi, başarıyı gösteremediyse Beşiktaş,bunun sebebi Ankaragücü değildi, rakibi kadar mücadele etmeyen Beşiktaş'tı, oyuna müdahale edemeyen Carvalhal'dı. Mustafa Pektemek'i çıkar, Edu'yu al. Simao'yu çıkar, Burak'ı al. Veli'yi çıkar Necip'i al. Taktiksel bir hamle de göremedim maç içinde.

europeanconquer
08.Ocak.2012, 23:03
Bu tarz bir oyun oynayan takım kalmayı değil düşmeyi hakeder ki bunun için savaş veriyorlar. Ektiklerini biçiyorlar. İyi oynayan bir takım bu tarz bir oyun sergilemez.

Abi ligde kalmak için herşeyi yapıyorlar diyelim biz ona.Orta sıralardaki bir takım olsa tamam derim ama adamlar sonuncu bildiğin.

fotosuki
08.Ocak.2012, 23:06
Ligde kalmayı hak etmek başka bir şeydir. Ankaragücü bu oyunla ligde kalmayı hak ediyor Samsun, Karabük vesaire hak etmiyor mu? Her mücadele eden ligde kalsa kimseyi düşüremeyiz o zaman. Ha bu kadroyla bu kadar olur o doğrudur. Mücadele ediyorlar; alkışlarım ama ligde kalmayı en az hak eden takım Ankaragücü. :)

Ralph
08.Ocak.2012, 23:06
Ralf naptida ankaragucu ? 20 yasindaki oyunculardan ne bekliyorsun ? sadece helal olsun iyi oynadilar demek yakisir onlara. birde veli konusuna gelince galiba tek ben begeniyorum sahsen veli iyi oynuyor bugunde iyiydi hatayi baska oyuncularda arayin , almeida,simao,edu gibi adamlarda.

Benim sıkıntımda senin o "oynadılar" dediğin kısımda. Oyun flan oynamadı Ankaragücü. Ben nefret ederim bu tarz oynayan takımlardan. Avrupa maçlarımızda da bir çok takım çıktı bunun gibi. Adamların durumu çok kötü diye acıyacak halimiz yok. Hepsi futbolcu. Hepsi profesyonel. Delikanlı gibi oynayacaksın futbolu. Tabi benim anlayışıma göre. Başkası nasıl düşünür bilmem.

C h A o S
08.Ocak.2012, 23:07
Beşiktaş'ın hücum yönü zayıf .Hele Quaresma yoksa Beşiktaş'ın işi çok zor.Fernandes bir şeyler yaparsa canlanıyor takım.Almeida'ya bakıyorum sahada var mı yok mu belli değil.Bir etkinliği yok hücumda.Edu girince bi kaç pozisyon buldu ancak oda yeterli bir oyuncu değil.Topla oynamada Beşiktaş %70 öndeyken pozisyon bulamıyorsa sıkıntı var.

Ankaragücü ise iyi savaştı.Mücadeleleri takdir edilesi.Ama ligde kalmaları çok zor gibi.

Bursaspor
08.Ocak.2012, 23:09
Bu takımın çıkıpta nasıl oynamasını bekleyebilirsiniz ? Elindeki kadrosu bu, birçok oyuncu alakasız pozisyonlarda oynuyorlar, taraftar maç primi çin para toplayıp takıma veriyor maaşını kulüpten alamayan birçok oyuncu var, yönetimsel sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Elinde teknik kapasitesi yüksek oyuncular varda mı kullanmıyor ?

Sahaya 11 kişi çıkartabildiği için takdir etmemiz gerekirken böyle oyun oynanır mı denmesi doğru değil.

fotosuki
08.Ocak.2012, 23:12
Edu, Almeida, Mustafa üçü de aynı tip oyuncu. Teknik kadrodan kimse görmüyor mu bunu? Bir tane bücür alsalar hızlı koşan, ister kanada koy ister ileri uca. Mustafa ve Edu ne yapsın sağ açıkta. Koskoca 90 dakikada ne Mustafa ne Edu bir tane verimli depar atmadılar. Beşiktaş'ın sağ kanadından bahsediyoruz yani. En basitinden koy Tita'yı Beşiktaş'a sezon sonuna kadar en az 10 gol atar.

anil luque
08.Ocak.2012, 23:12
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Türkiye'de hakkaten kapanan takımları nasıl açacağını bilen hoca yok. Bu zamana kadar Lucescu'da gördüm bir tek bunu. 3-5-2 oynuyorduk ve kanatlardan deli gibi atak gelişiyordu. O zaman da herkes Allah kitap savunma yapıyordu bize ama gelene 3 gidene 4 atıyorduk.

He gel gelelim oyunu sıkıştıran takımı nasıl çözersin ? Ya 3lü defans oynar FM tabiriyle WBL-WBR leri yaldır yaldır atağa çıkartırsın şayet 4lü defans oynuyorsan stoperlerin topla mesafe kateder. Bu ikisini de yapmıyorsan sağa sola rastgele top şişirir , ortada sıkışır top kaybeder boş boş yorulursun. Bu akşam olduğu gibi.

anil luque
08.Ocak.2012, 23:13
Rıdvan da Beşiktaş'tan puan aldı diye mübarek Ankaragücü'nü Barça yaptı.

Mamadou
08.Ocak.2012, 23:15
Bu ligde ilk önce durdurup sonra bulduğumu atarım mantığında olan takım bile şampiyon oldu. Ankaragücü'nün oyunu eleştiriliyor. İyi direndiler. Hala ederi varken yönetim Almeida'yı satmalı. İyi bir golcü ama bizde olmuyor uyuşmadı. Quaresma'da umarım erken döner.

Deus Dominus
08.Ocak.2012, 23:15
Benim sıkıntımda senin o "oynadılar" dediğin kısımda. Oyun flan oynamadı Ankaragücü. Ben nefret ederim bu tarz oynayan takımlardan. Avrupa maçlarımızda da bir çok takım çıktı bunun gibi. Adamların durumu çok kötü diye acıyacak halimiz yok. Hepsi futbolcu. Hepsi profesyonel. Delikanlı gibi oynayacaksın futbolu. Tabi benim anlayışıma göre. Başkası nasıl düşünür bilmem.

Bu durumdan şikayet etmeyi anlamıyorum ben ya? Oynatmamaya yönelik oynamaktan ben şunu anlarım, profesyonellik dışı oyun. Rakibe sertlik, vakit öldürme, tahrik edici diyaloglar vesaire...
Aslında gereksiz olacak ama bir örnek vereyim. Beşiktaş Manchester United'ı 1-0 yenmişti Mustafa Denizli zamanında hatırlarsın belki. Harika savunma yapmış, büyük bir şans golüyle de öne geçip tabiri caizse 1-0'a yatmıştı Beşiktaş. O zamanda aynı şeyi düşündün mü? Yada şimdi düşünür müsün? Aradaki büyük güç farkı bazen takımları bu şekilde oynamaya itebilir. Kaldı ki Ankaragücü'nün durumu içler acısı. Yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalışıyorlar, büyük çoğunluğu ilk kez Süper Lig'te maça çıkıyor.
Sezon sonu ligte kalır, düşer bilinmez bunu zaman gösterecek ama çabalarını takdir etmek lazım. Taraftarı da zaten bunun farkında ve duygusal bir bağ kurmuş durumdalar. Haklarında hayırlısı neyse o olur inşallah.

fotosuki
08.Ocak.2012, 23:16
Rotasyon olarak da bir ilerleme göremiyoruz. Orta saha Fernandes hariç ayaklarını sürüyor. Hele Ernst'in formu çok düştü. Liderle puan farkı 4 oldu.

Ralph
08.Ocak.2012, 23:19
Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu hafta Fenerbahçe'de yenerse Beşiktaş için içler acısı olur. Ankaragücü'nü küçümsemek olarak algılamasın kimse sakın ama Galatasaray 2-0'dan 4-2 yenerken, bizim Ankaragücü'nden 1 puanla dönmemiz zoruma gidiyor.

anil luque
08.Ocak.2012, 23:19
Rotasyon olarak da bir ilerleme göremiyoruz. Orta saha Fernandes hariç ayaklarını sürüyor. Hele Ernst'in formu çok düştü. Liderle puan farkı 4 oldu.

7 oldu abi hangi 4

fotosuki
08.Ocak.2012, 23:21
7 oldu abi hangi 4

Playoff şeysi var ya. Bölüyorsun yuvarlıyorsun falan. :)

besiktas1903
08.Ocak.2012, 23:21
Aynen Kanatlari iyi kullanamiyoruz. Almeida'yi kanatlardan besliyeceksin ve ne yazikki Quaresma'dan baska etkili kanat oyuncularimiz yok.

anil luque
08.Ocak.2012, 23:22
Playoff şeysi var ya. Bölüyorsun yuvarlıyorsun falan. :)

Sinirden kafam o kadar ince çalışmadı ya :)

Ralph
08.Ocak.2012, 23:24
Almeida ve Edu, ikiside uç santrafor. İkisi de aşağı yukarı aynı tarz oyuncu. Bir de bu oyuncuları besleyemeyecek oyuncular veya oyun varsa sahada, o maçtan gol flan çıkmaz. En azından o futbolculardan gol çıkmaz. Bize atik kıvrak hızlı (tabiri caizse fırsatçı golcü) bir oyuncu lazım. Yıllardır Fernandes tarzı bir adama ihtiyacımız vardı. O tamam ama şimdi bir de o tip bir forvete ihtiyacımız var. Mustafa Pektemek bunu belki yapabilir ama Carva her zaman şans vermiyor. Verdiğinde de adamı kanatta oynatıyor. Olmaz böyle...

besiktas1903
08.Ocak.2012, 23:26
Kupa maçinda A2 takimdan oyuncu (kanat oyuncusu, Erkut, Kadir mesela) alinsin, deneyelim en azindan.

anil luque
08.Ocak.2012, 23:32
------ernst-necip------------
----------manu-------------
Quaresma-----Burak
--------Almeida------

Uygun olduğunda şu hücum hattı bi denensin Allah aşkına.

LaigLeNoiR
08.Ocak.2012, 23:40
Bugün gol harici herşey vardı sahada.

11 Kişi savunma yapan bir takıma karşı oynamaya alışık olmadığımızı gösterdik. Ne zaman Ankaragücü 1-2 pas yapıp hücuma çıkmaya kalkıştı ancak o zaman daha iyi oynamaya başladık.

Bu herhangi bir oyuncunun çıkıp yıldız olacağı bir maçtı çok sıkışık alanda oynandı oyun ancak sonuç gelmedi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Ocak.2012, 23:59
Bobo'yu çok özlüyorum...

KaPaLı
09.Ocak.2012, 00:31

Epey alevlenmiş. Ben sana durumu şöyle anlatayım. Geçen hafta MİY maçında galibiyet gelince taraftarlar kendi arasında para topladı ve 30 bin tl hafta içinde Hakan Kutlu'ya teslim edildi. O paraya kimlerin kimlerin katkısı oldu. Ufakta olsa herkes elinden geleni yaptı. 8 yaşındaki çocukta verdi kumbarasındaki parayı 50 yaşında adamda. O 30 bin TL sembolik rakamdı aslında. Herkese nisbet yaptı taraftarlar. O toplantıda benimde kardeşim gibi sevdiğim İshak Doğan'ın taraftarla arasında geçen diyalog şöyle;

- İshak hastaymışsın bu hafta drumun nasıl oynayabilecekmisin.
* Daha ölmedik ya abi sonuna kadar oynuyoruz.

Sen çıkmış birde acımayalım diyosun. Bu takımda oynayan oyuncuların 2-3 tanesi STSL'de oynamış oyuncu. Onlarda sürekli oynayan adamlar bile değil. İshak Doğan sol açık , forvetten bozma stoper oynuyor. Mehmet Taşçı daha 3 maçlık STSL kariyeri var. Gökhan Erdoğan ortasahayken forvet oynuyor. Aybars'ı zaten 6-7 maçtır izliyoruz. Ondan öncesi karanlık. Bilal Gülden, Almanya'dan geldi. Profesyonel kariyeri 2 maç. Ümit Kurt, Abdullah Keseroğlu, Gürkan Alver A2'nin gediklisi adamlar.

Evet acımadı Beşiktaş. Çünkü bu çocuklar 1 puanı sonuna kadar haketti. Hazmedebilene.

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404551_10150461947647547_82794487546_9244435_10108 64320_n.jpg

Resmi Muhammed Türkmen bastırmış. Resimdeki çocuk Eryaman tayfadan Yücel'in oğlu. Kumbarasındaki paraları verdi Ankaragücü için. Bak kardeşim böyle sıkıntılı zamandan geçti o futbolcular. Konuşmak kolay.

KaPaLı
09.Ocak.2012, 00:43
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/386532_270548216342090_100001607421887_782856_1720 583714_n.jpg

Ankara'da başka polis kalmamıştır kesin :)

Ralph
09.Ocak.2012, 00:47
Epey alevlenmiş. Ben sana durumu şöyle anlatayım. Geçen hafta MİY maçında galibiyet gelince taraftarlar kendi arasında para topladı ve 30 bin tl hafta içinde Hakan Kutlu'ya teslim edildi. O paraya kimlerin kimlerin katkısı oldu. Ufakta olsa herkes elinden geleni yaptı. 8 yaşındaki çocukta verdi kumbarasındaki parayı 50 yaşında adamda. O 30 bin TL sembolik rakamdı aslında. Herkese nisbet yaptı taraftarlar. O toplantıda benimde kardeşim gibi sevdiğim İshak Doğan'ın taraftarla arasında geçen diyalog şöyle;

Sen çıkmış birde acımayalım diyosun. Bu takımda oynayan oyuncuların 2-3 tanesi STSL'de oynamış oyuncu. Onlarda sürekli oynayan adamlar bile değil. İshak Doğan sol açık , forvetten bozma stoper oynuyor. Mehmet Taşçı daha 3 maçlık STSL kariyeri var. Gökhan Erdoğan ortasahayken forvet oynuyor. Aybars'ı zaten 6-7 maçtır izliyoruz. Ondan öncesi karanlık. Bilal Gülden, Almanya'dan geldi. Profesyonel kariyeri 2 maç. Ümit Kurt, Abdullah Keseroğlu, Gürkan Alver A2'nin gediklisi adamlar.

Evet acımadı Beşiktaş. Çünkü bu çocuklar 1 puanı sonuna kadar haketti. Hazmedebilene.

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404551_10150461947647547_82794487546_9244435_10108 64320_n.jpg

Resmi Muhammed Türkmen bastırmış. Resimdeki çocuk Eryaman tayfadan Yücel'in oğlu. Kumbarasındaki paraları verdi Ankaragücü için. Bak kardeşim böyle sıkıntılı zamandan geçti o futbolcular. Konuşmak kolay.

Uzatmak istemiyorum. Herkesin düşüncesi kendine dostum.

footballer33
09.Ocak.2012, 00:49
Çok gerginim, kime kızacağımı bilemiyorum. Takımı yanlış düzende sahaya çıkaran, sakatlıktan yeni çıkmış Simao'yu 70 dakika sahada tutan ve forvetleri açıkta kullanan hocaya mı, oyun içerisinde hiçbir yaratıcılık, üretkenlik gösteremeyen futbolculara mı? Çok yazık böyle bir maçta gelen puan kaybı. Maç öncesi fark atarız diyenler de artık maçın oynanmadan kazanılmadığını anlasınlar. Bu tip maçlardan korkuyorum ben ve ne yazık ki, korktuğum başıma geldi.

NOT: Galip gelseydik de iyi şeyler yazmayacaktım, çünkü takım bugün gerçekten iyi değildi. Rakip yarısından çoğu A2 takım futbolcularıyla sahaya çıkan A.Gücü çünkü. Bahanesi olamaz böyle bir futbolun, puan kaybının.

footballer33
09.Ocak.2012, 00:54
------ernst-necip------------
----------manu-------------
Quaresma-----Burak
--------Almeida------

Uygun olduğunda şu hücum hattı bi denensin Allah aşkına.
Almeida, mümkünse denenmesin artık kardeşim yahu.! Çünkü kiminle ve nasıl denediysen olmuyor, bir şeyler var bu sene. Pektemek'in üzerine düşülsün bundan sonra. Edu desen, zaten kiralık. Hadi onu geçtim. Almeida da ederi varken, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra iyi bir teklif getirene satılsın. Yerine hızlı, dağıtıcı, sprinter bir forvet alınsın. Zor değil istediğimiz.

Zekirdek
09.Ocak.2012, 02:20
Lan tekten yattık iyimi. Bütün güvenim Beşiktaş'a dı.

musakaan
09.Ocak.2012, 02:32

Kardeşim seni gönülden tebrik ediyorum. Görsem zaten ben mesaj atardım. Söylenecek o kadar güzel şey varken ya da aynaya bakmak varken çıkıp konuşulan şeylere bak.

http://666kb.com/i/c07ymdebv2obqrd9h.gif

Maçtan yaklaşık 2 gün önce attığım tweetler. Eğer bu sezon Ankaragücü aleyhine verilen yanlış kararlar bugün Abdullah veya Ergin'in pozisyonunda verilseydi son dediğim kısımda olacaktı ama yine de benim gözümde onlar galip geldiler zaten.

kalemci
09.Ocak.2012, 02:47
Ayakta alkışladım takımı maçtan çıkarken. Güreşçi Çoğum bile parçalıyor kendini. İyi futbol, kötü futbol değil yaptıkları. Elde malzemeyle yapılabilecek olandır bu.

Kimse Ankaragücünden öyle 4-3-3 yada ne bileyim 4-1-2-1-2 gibi dizilişler beklemesin. Ne o kadar geniş kadro var, ne o kadar yetenekli oyuncular var. Yapabilecekleri bu. Haftaya da aynı mentalite olacaktır kesinlikle. Geriye yaslan, eğer aradan bi tane sıkıştırabilirsen ne ala. Eğer düşerse zaten kimse gelipte hesap soramaz niye düştünüz ulan diye.

Bu arada taraftar gövde gösterisi yaptı ve bi BJK maçına rağmen inanılmaz az küfür oldu. Yıllar sonra ilk defa uyumluydu tüm stad.

Suicider
09.Ocak.2012, 03:09
Ankaragücünún dik durusu ve onurlu mucadelesi takdire şayan.Fakat eleştirmek istediğim bir nokta var eger kızmazsanız.Ankaragûcûnde bu olaylar yaşanmadan öncede böyle hırs,azim görmek isterdim.Bir takımın oyuncularının canını dişine takıp oynaması icin illa bu duruma mı gelmesi gerekiyor?Bu olaylar yaşanmadan oyuncular tabiri caizse 'kanlarının son damlasına' kadar oynasalar Ankaragûcû şuan da bambaşka biyerde olurdu ligte.Dediğim şey túm takımların oyuncuları icinde geçerli.

kalemci
09.Ocak.2012, 03:21
Eski takımdan Ergin ve Turgut dışında kimse kalmadı ki :) Turgutta gitmiş diyorlar. Doğruysa bi Ergin kaldı.

Kaka Leite
09.Ocak.2012, 03:58
Ankaragücü'ne helal olsun,bu halde bile puan çıkarmasını biliyorlar...Ayrıca Ralf'e katılmıyorum 20 yaşında çocuklardan oluşan bir takım böyle maçlarda kapanacaktır zaten yapacakları başka bişey yok...Ayrıca bu puan almak için yapılan birşey bencede Ankaragücü ligde kalmayı hak ediyor :)

LaigLeNoiR
09.Ocak.2012, 04:04
Farklı bir niyetim yok ama şunu sormak istiyorum bu maçın sonucu Beşiktaş lehine 5-0 bitmiş olsaydı yine aynı konular konuşulacak mıydı ?

GeNç KaRTaL
09.Ocak.2012, 06:13
Maçı seyretmedim.Skoru öğrenince de şaşırmadım.Ankaragücü'nün kapanacağı belliydi.Bizim takımın kapanan takımları açmakta zorlanması yıllardır var olan bir problem.Bu yüzden şaşırmadım.Ama bu tarz maçlarda puan kaybedeceksek işimiz çok zor.Onun dışında en önemli oyuncularımız,formdayken uzun süreli sakatlanmaya devam edeceklerse umutlanmamıza bile gerek o ayrı konu.Neyse sağlık olsun.Umarım bu uzun bir süre için ligdeki son puan kaybı olur.Ankaragücü'ne tebrikler.

GeNç KaRTaL
09.Ocak.2012, 07:35
Bir de Edu'nun penaltı kazanmak için kendini yere atması hiç hoş olmamış.Tamam yeteneklerin kısıtlı olur falan ama sahtekarlık kabul edilebilecek bir şey değil.Hele ki bu tarz konularda hassas olan bir taraftara sahip olan bir takımda oynuyorsan.

eXcitinG
09.Ocak.2012, 11:52
Bizi yıLLardır ŞampiyonLuktan iten maçLar bu tip maçLar oLmuştur. Şu maçLarı kazanamadığımız sürece ŞampiyonLuktan bahsetmemek gerekLi. Rakip zaten zor durumda, taraftarLar parasını ödemiş, maçtan sonra oyuncuLarı ortada yok, kuLüp tam bir kaosta ama biz yenemiyoruz.

europeanconquer
09.Ocak.2012, 13:18
Farklı bir niyetim yok ama şunu sormak istiyorum bu maçın sonucu Beşiktaş lehine 5-0 bitmiş olsaydı yine aynı konular konuşulacak mıydı ?

5-0 bitmediği için bu konular konuşuldu.Peki niye 5-0 bitmedi ? Beşiktaş oynayamadı veya Ankaragücü oynatmadı.

Night_Mare17
09.Ocak.2012, 18:42
Böyle futbol olmaz , böyle mac olmaz. Sonra diyoruz neden Türk futbolu böyle zevksiz , başarısız. Ankaragücü hic bir şey oynamadı haksız bir puan aldılar.

kalemci
09.Ocak.2012, 19:11
Senin futboldaki değişkenlerden ve taktiksel düzenden anlamadığını düşünüyorum Night_Mare17 :) Yanılyorumdur yüksek ihtimal :)

fotosuki
09.Ocak.2012, 21:24
Bir de Edu'nun penaltı kazanmak için kendini yere atması hiç hoş olmamış.Tamam yeteneklerin kısıtlı olur falan ama sahtekarlık kabul edilebilecek bir şey değil.Hele ki bu tarz konularda hassas olan bir taraftara sahip olan bir takımda oynuyorsan.

Şiddetle katılıyorum. Hiç yakışmadı Edu'ya.

GeNç KaRTaL
09.Ocak.2012, 21:32
Beyler,sonuçta savunma futbolun içinde olan bir şey.Tamam belki göze hoş gelmeyebilir ama takımları da sürekli kapandıkları için suçlamak bence ağır söylemler.Hele ki Ankaragücü gibi zor durumda olan bir takım için.

Bu sezon kapanan takımları açmakta önemli bir silahımız vardı:duran toplar.Maçı seyretmemiştim,özette de hatırlamıyorum var mı yok mu.Pek korner olmadı mı yoksa etkili mi olamadık? Kötü oyuna rağmen bir tane kornerden sıkıştırsaydık yine fena olmazdı valla.:)

musakaan
09.Ocak.2012, 22:39
Böyle futbol olmaz , böyle mac olmaz. Sonra diyoruz neden Türk futbolu böyle zevksiz , başarısız. Ankaragücü hic bir şey oynamadı haksız bir puan aldılar.
Ankaragücü'nün başında olsan ve böyle kritik bir yerde puan alman gerekse ve elindeki 18 kişilik kadroda 12 tane A2 olsa sen ne yapardın.

Lütfen arkadaşlar buradan konuşmak çok ama çok kolay. Yerimize koyalım onları. Sen 19 yaşındasın. Bir anda takımı kümde tutmak gibi bir görev düşüyor üstüne.

Night_Mare17
09.Ocak.2012, 23:12
Ben evimde oturup zevkle bjk nin macını acıyorum. Futbol bir zevktir fakat bu zevki insanın kursağında bırakıyorlar.

musakaan
09.Ocak.2012, 23:19
Ben evimde oturup zevkle bjk nin macını acıyorum. Futbol bir zevktir fakat bu zevki insanın kursağında bırakıyorlar.
Emredersiniz. En kısa sürede bu mesajlarınız Hakan Kutlu ve Ankaragücü kulübüne iletilecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

eng1n
09.Ocak.2012, 23:36

Sen hücum futbolu seviyorsun diye Ankaragücü göz göre göre mağlup mu olsun ? böyle oynayarak 1 puan aldılar. Zaten şu kadro ile onlardan daha fazlasını beklemek haksızlık olur.

kalemci
10.Ocak.2012, 00:10

Meksika ligini tavsiye ederim. Seveceğin tarzda futbol oynuyorlar. İlk gördüğüm Meksika Ligi maçında haber vereceğim sana da.

SaLviO
10.Ocak.2012, 00:14
Arjantin ligi daha zevkli :D

eng1n
10.Ocak.2012, 00:15
Arjantin ligi çok temposuz Meksika ligi falan daha ekstrem kedi gibi kalecileri de var.

Night_Mare17
10.Ocak.2012, 00:16
Sadece ben seviyorum diye değil. Bu maçı izleyen herkes için bir eziyet oluyor. Neyse bir şey demeyeceğim , anlatamıyorum her şey de puana bakılıyor artık azcık oyuna bakılsa keşke. Premier Lig'in neden en iyi lig olduğunu anlıyoruz.

Zekirdek
10.Ocak.2012, 00:24
Oyun kuralları içinde yapılan taktiksel değişkenleri eleştirmek mantıksız. Beşiktaş'ta atmasın dursun desin Ankaragücü. Niye kaleme geliyon desin. Varmı böyle birşey. Sonuçta herşey kurallar dahilinde olduğundan sorun yok. Herşeyi maç sonundaki tabela belirliyor.

kalemci
10.Ocak.2012, 00:25
Sadece ben seviyorum diye değil. Bu maçı izleyen herkes için bir eziyet oluyor. Neyse bir şey demeyeceğim , anlatamıyorum her şey de puana bakılıyor artık azcık oyuna bakılsa keşke. Premier Lig'in neden en iyi lig olduğunu anlıyoruz.

Dostum yanlış anlıyorsun hala, eğer dediğin FB-BJK yada Bursa-GS gibi maçlarda olsa haklısın sonuna kadar ama bu maçın 2 gidişat şekli vardı zaten ya Beşiktaş 4-5 gol atar yada Ankaragücü 10 kişi savunma yapar aradan sıkıştırmaya çalışır. 2.si tuttu.

Mevcut kadro Bank Asya seviyesinde bile değil ne yazık ki. Ellerinden geleni yapıyor oyuncular, bu takım bundan başka taktik ile oynamaz.

Ayrıca artık çoğu maç aynı saatte niye kendine ızdırap çektiriyorsun ki, diğer maçlardan birini lzlerdin :icon_smile: