View Full Version : [19.Hafta] İBB - Trabzonspor
GeNç KaRTaL
07.Ocak.2012, 06:05
http://img842.imageshack.us/img842/6845/ibbts.jpg (http://img842.imageshack.us/i/ibbts.jpg/)
Bordo61Mavi
07.Ocak.2012, 14:44
Webo'nun olmamasi buyuk avantaj, galibiyete daha yakin tarafiz.
byariff
07.Ocak.2012, 15:31
Beraberlik havasi var macda Webo yok ama Tom var
Bordo61Mavi
07.Ocak.2012, 16:03
Izmitten maci izlemeye gelen 4 universite ogrencisi trafik kazasinda hayatini kaybetmis. Allah yakinlarina sabir versin, mekanlari cennet olsun.
ReaList
07.Ocak.2012, 16:31
Izmitten maci izlemeye gelen 4 universite ogrencisi trafik kazasinda hayatini kaybetmis. Allah yakinlarina sabir versin, mekanlari cennet olsun.
Allah rahmet eylesin.
İ.B.B'de bütün yük Doka'nın üzerinde olacaktır Trabzon onu durdurursa bu maçtan galip ayrılır.
Trabzonspor
07.Ocak.2012, 17:56
Yine mi ölüm var ufff.Allah rahmet eylesin.
barahir
07.Ocak.2012, 18:00
Allah rahmet eylesin.. Hepimizin başı sağolsun, yazık olmuş gencecik yaşlarında :(
Bu arada maç başlamadan önce statta "dedeler" müziği çaldı. Öldüm gülmekten :icon_razz:
sui generis
07.Ocak.2012, 18:06
Trabzonspor camiasının başı sağolsun...
Bordo61Mavi
07.Ocak.2012, 18:27
Zayatte'yi izlerken Luganoyu bile ozluyorum
Chinatown
07.Ocak.2012, 19:00
bu sene 18. maçta 26. direkten dönen topumuz bu maçta oldu.
ölüme gelirsek inanılır gibi değil. ikinci böyle vaka. daha ilk vaka için anmalar devam ediyorken. Allah rahmet eylesin. futbolumuzun başı sağolsun.
Trabzonspor
07.Ocak.2012, 19:51
Yine Burak attı kazanacaz sanırım.
Trabzonspor
07.Ocak.2012, 19:53
Yine Burak 2 oldu.Maç sona erdi.Burak 19. golünü attı vay be.
Fearless Coward
07.Ocak.2012, 19:54
Burak şova devam etti Henrique %100 kaçırdı valla bu adamda var bir şey bu kadar da şanssız olunmaz :D golde onun sayesinde gelmişti zaten ama atamıyor adam bir türlü :D...Burak 19. golünü attı bu sezon 30'u rahat bulur bence...Tebrikler Trabzonspor maç çokta zevkli değildi ancak son 15 dakika iyi toparlandı Trabzonspor...
eXcitinG
07.Ocak.2012, 19:55
Burak yıLmaz hakikaten durduruLması çok zor bir oyuncuya dönüşmüş.
C h A o S
07.Ocak.2012, 19:58
Son golde Burak'ın topu önüne alışı ve golü yapması tam bir kalite işi.Böyle giderse sene sonu yolcu olur Burak.
Fearless Coward
07.Ocak.2012, 20:00
Sanmam Burak yolcu olmaz diğer liglerde bu kadar başarılı olacağını düşünmüyorum...
Chinatown
07.Ocak.2012, 20:01
valla yine çok iyi oynamadan kazandık. ama bu sefer rakibi pozisyona sokmadık en azından. ben maçın ikinci yarısını izleyebildim sadece. sanırım ilk yarı daha iyi oynamışız. bugünkü galibiyet moral olacak takıma.
öte yandan Olcan çok iyi geldi daha ilk maçta. dinamizmi gerçekten üst düzayde. zaten Şenol Hoca imzadan sonra ilk maçında 90 dakika oynatıyorsa bir bildiği vardır. bugün ilk golde ve oyun genelinde iyi oynadı beğendim.
ikinci parantez Henrique'ye. daha 1 hafta öncesine kadar gönderilecek derken önüne gelen topu daha müsait Burak'a verdi. bir golcü olarak 'teamwork'ü harika. bence son haftalarda düşüşteki Halil'in yerine 1-2 maç Henrique değerlendirilebilir.
üçüncüde Burak için. yav adam Aykuta demediğini bırakmadı. ama kendi 3-4 kere boştaki adamları görmedi. Henrique, Alan ve Olcan'ın bomboş olduğu pozisyonlarda kaleyi düşündü. ama bugün yine bizi kurtardı.
sonuç olarak zor bir gün güzel bitti. bu galibiyet futbol şehitlerimize gelsin.
fotosuki
07.Ocak.2012, 20:03
Yeter abi atmasın artık ya. Yani başka biri atsın ama Burak atmasın yani. Nerden nereye geldi bu adam ya. :)
Chinatown
07.Ocak.2012, 20:05
Son golde Burak'ın topu önüne alışı ve golü yapması tam bir kalite işi.Böyle giderse sene sonu yolcu olur Burak.
Sanmam Burak yolcu olmaz diğer liglerde bu kadar başarılı olacağını düşünmüyorum...
ikinci fikre katılıyorum. bu sene avrupa gol kralı Estonyadan çıktı. adam maç başına 1 gol atıyormuş 4 senedir. ismini bilen çıkmaz. Alex yıllardır atıyor mesela. Umut da yıllardır atamıyor ama onu da istediler. yani golle pek alakası yok. eğer Hiddink ile devam eden bir sürecimiz olsaydı Burak gidebilirdi. çünkü Hiddink uluslararası bir otorite. ama ben avrupada şu anda çok konuşulduğunu sanmıyorum.
ha giderse de yapacak birşey yok. neredeyse bedavaya geldi, 5-7 milyon civarında para kazandırır. o fiyata da 'eğer akıllı davranırsak' çok iyi forvetler bulabiliriz.
Deus Dominus
07.Ocak.2012, 20:06
Ayıptır ya nasıul bir dilektir bu :) Adam atsın, atsın ki kendisini daha da geliştirsin. Atsın ki Avrupa'da gururla izleyeceğimiz bir Türk oyuncu daha kazanalım.
futureless
07.Ocak.2012, 20:09
Burak ' a saygı duymaktan başka birşey yapamıyorum :) Tasvip etmediğim hareketleri var evet , ama kendini çoooook geliştirdi yahu.
fotosuki
07.Ocak.2012, 20:12
Ben Avrupa'da başarılı olabileceğine inanıyorum. Özellikle fiziği İngiliz forvetleri gibi. Ancak ben kişiliğinden de futbolculuğundan da profesyonelliğinden de biraz şüphe ediyorum. Biraz da sevmiyorum kendisini ondan heralde. Yoksa Milli takımda atsın tabi. :)
Nocna Mora
07.Ocak.2012, 20:30
İspanya liginde iyi işler yapar Burak.
Kaka Leite
07.Ocak.2012, 20:33
Bırak o adamda karamboldan başka hiç bişey yok ya ama atıyor işte nasıl oluyorsa atıyor adam
Bordo61Mavi
07.Ocak.2012, 20:33
Ikinci golde ne yapmis oyle.
Almanya veya Ispanya liglerinde cok is gorur. Herzaman calisip daha iyisini yapmak istiyor
Trabzonspor
07.Ocak.2012, 20:36
Burak'mayi ki başkası atsın :)
Kaka Leite
07.Ocak.2012, 20:38
Ikinci golde ne yapmis oyle.
Almanya veya Ispanya liglerinde cok is gorur. Herzaman calisip daha iyisini yapmak istiyor
Adamın avrupada golü yok hadi çok oynamadı normal diyelim.
Bizim 4 büyüklere gol atamadı,hep anadolu,hep anadolu tamam iyi bu ligde iş yapıyor ama adam full karambol atıyor ayda yılda bir çalımla atıyor ki onlarıda tekrar izle çalımı yanlışlıkla atmış ayağına felan çarparak :)
Bence ligimizde forvet yetişmediğinden Burak bu kadar el üzerinde tutuluyor :icon_wink:
Şu ligde çıkarın o adamı biter.
ForsakeN
07.Ocak.2012, 20:41
Burakspor'un masallahi var. Helal :)
Trabzonspor
07.Ocak.2012, 20:42
Karambole diyorsan neden diğer oyuncular atamıyor?Demek birşeyleri doğru yapıyor.
Zaten takımın avrupada golü yokki Burak atsın.Kaldıki ordada 3 maç oynadı.
3 İstanbul takımına gol atamdı diyorsun ama geçen yıl gayet attı hemde kafası gözü kırıkken hemde.Bu yıl takım iyi değildi ki o 3 İstanbul takımıyla oynarken.Buda messi,Ronaldo değil her maçı da alsın.
Kaka Leite
07.Ocak.2012, 20:49
Karambole diyorsan neden diğer oyuncular atamıyor?Demek birşeyleri doğru yapıyor.
Zaten takımın avrupada golü yokki Burak atsın.Kaldıki ordada 3 maç oynadı.
3 İstanbul takımına gol atamdı diyorsun ama geçen yıl gayet attı hemde kafası gözü kırıkken hemde.Bu yıl takım iyi değildi ki o 3 İstanbul takımıyla oynarken.Buda messi,Ronaldo değil her maçı da alsın.
Abi herkesin görüşü kendine burda geçen seneyi konuşmuyoruz.
Takımın golü yoksa o takımın sorunudur,ayrıca 3 maç oynadı ve atamadı birşeyleri doğru yaptığı gibi o oynadığı 3 maçta'da birşeyleri yanlış yapmış demekki :)
Şahsen bende beğeniyorum kendisini ama bana göre bu lig dışında oynayamaz,Bu ligde yeterli bir oyuncu ;)
futureless
Burak'mayi ki başkası atsın :)
Yaratıcı :D
Chinatown
yav bana bir tane sempatik, efendi, sportmanship'i 15 üzeri olan kaliteli forvet söyleyin :) elbet vardır ama çok değil. kolay değil adam önemli bir takımı sırtlıyor, tam bir yıldır.. bu ego da karakterine yansıyor. 2 yıl önce takım bulamazdı kendine :) yoksa emin olun biz de sevmiyoruz o hareketlerini, olmayan penaltılara itiraz etmesini falan ama golcü dediğin böyle olur.
yani size bir kıssadan hisse. Umut efendi adamdır. geçen senelerde bir maçta kendini yere atıyor ve ikinci sarıdan kırmızı yiyor. ama bariz atıyor. hakeme nasıl itiraz görseniz.. maç sonu soruyorlar neden itiraz ettin diye. 'TAMAM KENDİMİ ATTIM AMA ATMASAM, DÜŞÜRSELER DE ÇALMIYOR HOCA' diyor. Burak en azından adamın kafasında böyle paradoks yaratmıyor :)
Bordo61Mavi
07.Ocak.2012, 20:52
Adamın avrupada golü yok hadi çok oynamadı normal diyelim.
Bizim 4 büyüklere gol atamadı,hep anadolu,hep anadolu tamam iyi bu ligde iş yapıyor ama adam full karambol atıyor ayda yılda bir çalımla atıyor ki onlarıda tekrar izle çalımı yanlışlıkla atmış ayağına felan çarparak :)
Bence ligimizde forvet yetişmediğinden Burak bu kadar el üzerinde tutuluyor :icon_wink:
Şu ligde çıkarın o adamı biter.
:D Bu sene Trabzonspor zaten derbilerde yoktu. Gecen sene hicmi aklina gelmiyor.
Adam 4-5 oyuncu calimlayip gol atsa zaten Turkiyede olmaz hatta Turk olmaz.
Kaka Leite
07.Ocak.2012, 20:55
:D Bu sene Trabzonspor zaten derbilerde yoktu. Gecen sene hicmi aklina gelmiyor.
Adam 4-5 oyuncu calimlayip gol atsa zaten Turkiyede olmaz hatta Turk olmaz.
1. Biz burda bu seneyi konuşuyoruz.
2.Burak 4-5 adamı çalımlıyor demedim :)
Her neyse herkesin görüşü kendinedir.
Fearless Coward
07.Ocak.2012, 20:57
Alanzinho yine çok iyiydi adam top cambazı yahu Messi geliyor aklıma onu görünce :D kısa ayaklılar topla oynama konusunda çok yetenekliler...
Chinatown
07.Ocak.2012, 21:03
Burak bu sene bir tane karambolden gol mü attı ben hatırlamıyorum :) hadi kontradan falan tamam da karambol pozisyondan gol atmadı Burak.
Burak o kadar komple bir forvet değil belki. misal first touch rezalet, kafasıda iyi sayılmaz. Fatih Tekkenin 31 gollü zamanları kadar değil doğrudur. ama dribling ve bitiriciliği çok geliştirdi. adam belki çok tercih hatası yapıyor, pas vermesi gerekirken şut çekiyor, misal bugün Henrique'nin verdiği pası Burak veremezdi, ama Henrique'nin karşı karşıya kaçırdığı pozisyonu da affetmezdi.
Bu sene derbilerde takımca sıkıntılıydık, eksik kaldık oyunumuzu yansıtamadık. zaten avrupada acemilik hat safhadaydı. sade Burak değil ki takımda 15 oyuncu ilk kez avrupada oynadı. ama misal geçen sene Galatasaray ve Beşiktaş deplasmanlarını Burak aldı geldi.
Bordo61Mavi
Ben dedimi 4-5 kisi calimlayip gol atiyor :) gecen sene Burak Yilmaz yerine baskasimi oynadida biz gormedik. Adam hepsinden atiyor, dedigin gibi bi karambol degil
Dont hate ! Just appreciate :) ingilizlerin bi atasozu
Trabzonspor
Abi herkesin görüşü kendine burda geçen seneyi konuşmuyoruz.
Takımın golü yoksa o takımın sorunudur,ayrıca 3 maç oynadı ve atamadı birşeyleri doğru yaptığı gibi o oynadığı 3 maçta'da birşeyleri yanlış yapmış demekki :)
Şahsen bende beğeniyorum kendisini ama bana göre bu lig dışında oynayamaz,Bu ligde yeterli bir oyuncu ;)
Görkem görüş tabiki kişiseldir buna lafım yok.Ancak her oyuncuyu dönemsel eleştireceksek o zaman geçmiş istatistikleri silelim tamamen.Ronaldo,Barcelona maçlarında kötü diye yıldızlığından birşey kaybediyor mu?Yada Messi Arjantine ile kötü diye dünya ondan söz etmiyecek mi?Yada ülkemizden bahsedersek Alex bu yıl kötü diye geçmiş yıllardaki yaptıklarını saymayalım mı.?
Bu ligin yada başka ligin adamı olduğunu izlemeden karar vermek hakıslzık olur.Burak gider Avrupada oynayamaz deriz ki evet bu adam yalnızca Türkiye liginin adamıdır.
Ben hiç sevmem ama adama saygı duyarım.
byariff
07.Ocak.2012, 21:04
ister beles atsin ister calimlayarak atsin adam gol atiyormu ? Atiyor Tartismaya gerek yok ingiltereyi bilmem ama ispanyada rahat oynar Burak.
Frenzyer
07.Ocak.2012, 21:08
Burak Yılmaz tartışmasız ligin en iyi forvetidir.Bunu 2. Golünde nasıl kaliteli bi forvet oldugunu kanıtladı o topu önüne alışı o driblingi muazzam.
Kaka Leite
07.Ocak.2012, 21:08
Görkem görüş tabiki kişiseldir buna lafım yok.Ancak her oyuncuyu dönemsel eleştireceksek o zaman geçmiş istatistikleri silelim tamamen.Ronaldo,Barcelona maçlarında kötü diye yıldızlığından birşey kaybediyor mu?Yada Messi Arjantine ile kötü diye dünya ondan söz etmiyecek mi?Yada ülkemizden bahsedersek Alex bu yıl kötü diye geçmiş yıllardaki yaptıklarını saymayalım mı.?
Bu ligin yada başka ligin adamı olduğunu izlemeden karar vermek hakıslzık olur.Burak gider Avrupada oynayamaz deriz ki evet bu adam yalnızca Türkiye liginin adamıdır.
Ben hiç sevmem ama adama saygı duyarım.
Ben silip atmadım ki sadece genel olarak konuştum bu adam hakkında bana göre bu adam forvet değil kanattır.Yani Burak'ta daha çok taktiğe bağlı kalacak bir oyunu yok sal onu nerde oynarsa oynasın ki bunu güzel yapıyor.Ama benim söylemek istediğim bu adam çok abartılıyor Türkiyede forvet zaten yok ve elde olan bir Burak var ama bana göre Burak avrupada iş yapmaz.
Trabzonspor
07.Ocak.2012, 21:11
Ben silip atmadım ki sadece genel olarak konuştum bu adam hakkında bana göre bu adam forvet değil kanattır.Yani Burak'ta daha çok taktiğe bağlı kalacak bir oyunu yok sal onu nerde oynarsa oynasın ki bunu güzel yapıyor.Ama benim söylemek istediğim bu adam çok abartılıyor Türkiyede forvet zaten yok ve elde olan bir Burak var ama bana göre Burak avrupada iş yapmaz.
Silip atmadım diyorsun ben geçen yıl attıya 3 İstanbul takımına diyorum geçen yılı değil bu yılı konuşuyoruz diyorsun bir karar ver önce neden bahsettiğimize.
Abartma konusuna bende katılıyorum.
COLMAN20
07.Ocak.2012, 21:24
Çok iyi oynamadık ama 3 puanı aldık hayırlısı olsun.
Olcan Adın ilk maçı olmasına rağmen beklenenden dçok daha iyi bir performans sergiledi, daha da iyi olacak ve kazandıracağı maçlar da olacaktır.
Henrique'nin yaptığı asisti her oyuncu yapmaz. Yani o pozisyon da tekrar geri dönüş yapmazdı ama o yaptı ve attırdı golü Burak'a.
Burak'da en az 25 tane atar bu sezon böyle giderse.
Önümüzde bir Samsunspor maçı var, bu maçta Halil'in yerine Henrique, Adrian yerine de Alanzinho oynamalı. Muhtemelen Glowacki'de haftaya oynamaz.
sui generis
07.Ocak.2012, 21:37
Burak'ı şu dönemde tartışmak yersiz. adam rol yapabiliyor, ben kızmıyorum. takımımda böyle bir forvet olsun isterdim. en iyi forvet diyemiyorum, belki öyledir de ama en formda golcü olduğu kesin.
ReaList
07.Ocak.2012, 21:54
Burak Yılmaz tartışmasız ligin en iyi forvetidir.Bunu 2. Golünde nasıl kaliteli bi forvet oldugunu kanıtladı o topu önüne alışı o driblingi muazzam.
Zayette'nin topa bakışı da muazzam, acaba transa falan mı girdi diye bir an düşündüm, neden bekledi hamle yapmak için o kadar kestirmek güç :D
Tebrikler Trabzonspor, Tebrikler Burak. Büyük maçlarda zorlansa da böyle maçlarda affetmiyor en azından o konu da tutarlı. Olcan'ı beğendim kumaşı kaliteli faydalı olacaktır.
Bordo61Mavi
07.Ocak.2012, 22:21
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/392189_10150514775409548_350595119547_8612178_1128 450455_n.jpg
Trabzonspor
07.Ocak.2012, 23:08
İyi başladı iyi gitmesi dileğiyle.Kanatları etkin kullanmamız lazım artık.Elimizde Volkan ve Olcan gibi 2 tane kaliteli kanat oyuncusu var.Artık hucum organizasyonlarını çoğaltmalı ve bunun üzerine çalışmalı Şenol hoca.
http://www.netteresim.com/pictures/7fffa8bd58ef615a4dd45ab4ad202265.jpg (http://www.netteresim.com)
Mamadou
08.Ocak.2012, 02:27
Karşındaki bir insan be adam böyle çalım atılır mı :)
http://s14.directupload.net/images/120107/syhrhyfd.swf
Fearless Coward
08.Ocak.2012, 02:30
Aynen onu hatırlattığın iyi oldu valla muazzam çalımdı...
SaLviO
08.Ocak.2012, 02:37
ikinci fikre katılıyorum. bu sene avrupa gol kralı Estonyadan çıktı. adam maç başına 1 gol atıyormuş 4 senedir. ismini bilen çıkmaz. Alex yıllardır atıyor mesela. Umut da yıllardır atamıyor ama onu da istediler. yani golle pek alakası yok. eğer Hiddink ile devam eden bir sürecimiz olsaydı Burak gidebilirdi. çünkü Hiddink uluslararası bir otorite. ama ben avrupada şu anda çok konuşulduğunu sanmıyorum.
ha giderse de yapacak birşey yok. neredeyse bedavaya geldi, 5-7 milyon civarında para kazandırır. o fiyata da 'eğer akıllı davranırsak' çok iyi forvetler bulabiliriz.
Alex yıllardır atıyor mesela derken :D burda bi kücümseme seziyorum sanki :D
Fearless Coward
08.Ocak.2012, 02:39
Alex yıllardır atıyor derken yani Avrupa'da güçlü bir ekibe gitmedi hep kaldı demek istiyor :D
COLMAN20
08.Ocak.2012, 02:41
Burak şuan Türkiye'nin en iyi hücum oyuncusu ama Bjk ve Fb maçlarında sahneye çıkmasını, hatta İnter ve Lille maçlarında da sahneye çıkmasını çok isterdim.
Bazı bencil hareketleri beni deli ediyor ama her hücum oyuncusunda da hemen hemen vardır böyle egoistlikler. Beni düşündüren olay olur da bu adam Allah göstermesin sakat olur , cezalı olursa hücum da oldukça zorlanacağız diye tahmin ediyorum.
Bu yüzden Paulo sık sık oynatılıp hazır kıta tutulmalı.
SaLviO
08.Ocak.2012, 02:42
Burağa helal olsun çoçuk takır takır atıyor gollerini ama avrupa icin ne kadar hazır bunu bu sene avrupa maçlarında gördük sanki 1 2 sene daha türkiyede kalması lazım gibi kafasına gitmeyi koyarsa tuncaydan bi farkı olmaz bence
Trabzonspor
08.Ocak.2012, 16:08
Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'da 57 maç, 41 golü varmış.
Chinatown
08.Ocak.2012, 16:55
Alex yıllardır atıyor mesela derken :D burda bi kücümseme seziyorum sanki :D
Alex yıllardır atıyor derken yani Avrupa'da güçlü bir ekibe gitmedi hep kaldı demek istiyor :D
aynen :) yani Alex şu ortalamayı bir on numara olarak Almanya'da, Fransa'da yapsa 40 milyondan aşağı etmez ve Barça - Real - United'dan aşağıda oynamazdı. bunu demek istiyorum. küçümseme Alex'e değil, dünya transfer piyasası üzerinde ligimizin değerine.
Trabzonspor
08.Ocak.2012, 17:54
O konuda haklısın.Mesela Portekiz sürekli yüksek rakamlara adam çıkıyor liglerinden.Benfica ş.l falan mı aldıda hem Di maria hem Cuanrtrao hem David Luiz o kadar paralara satıldı.
sui generis
08.Ocak.2012, 17:57
Portekiz transfer işini çok iyi biliyor :)
Chinatown
08.Ocak.2012, 19:46
adamlar kendilerine güveniyor. bizim gibi değilki. buluruz yenisini diyorlar. bizde ise oyuncu göndermek en büyük günah. Fenerbahçe tarihinin en iyi sezonunu Tuncaysız yaşadı, Arda yok ama Galatasarayda kayıp da yok. Portekiz zaten futbol adına gelişmiş bir ülke de, Hırvatistan, Ukrayna, Kore falan hep geçti bizi. Dinamo Zagreb son 10 yılda 7 tane 10 milyon euro üzeri oyuncu satmış. biz ise turşusunu kuruyoruz.
Burak alıcı bulursa gitsin. ama 7-8 milyon kazandıracaksa.. o fiyata da iyi forvet bulunur. bulamıyorsak hata Burak'ta değil bizde.
Trabzonspor
08.Ocak.2012, 19:52
Zaten sistemin komple değişmesi lazım.Hep çok para harcayarak adamları alıyoruz.Artık katar'a döndü ülke.