Webo'nun olmamasi buyuk avantaj, galibiyete daha yakin tarafiz.
Beraberlik havasi var macda Webo yok ama Tom var
Izmitten maci izlemeye gelen 4 universite ogrencisi trafik kazasinda hayatini kaybetmis. Allah yakinlarina sabir versin, mekanlari cennet olsun.
...
Yine mi ölüm var ufff.Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.. Hepimizin başı sağolsun, yazık olmuş gencecik yaşlarında![]()
Bu arada maç başlamadan önce statta "dedeler" müziği çaldı. Öldüm gülmekten![]()
FM Gazetesi
Trabzonspor camiasının başı sağolsun...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Zayatte'yi izlerken Luganoyu bile ozluyorum
bu sene 18. maçta 26. direkten dönen topumuz bu maçta oldu.
ölüme gelirsek inanılır gibi değil. ikinci böyle vaka. daha ilk vaka için anmalar devam ediyorken. Allah rahmet eylesin. futbolumuzun başı sağolsun.
Yine Burak attı kazanacaz sanırım.
Yine Burak 2 oldu.Maç sona erdi.Burak 19. golünü attı vay be.
Burak şova devam etti Henrique %100 kaçırdı valla bu adamda var bir şey bu kadar da şanssız olunmazgolde onun sayesinde gelmişti zaten ama atamıyor adam bir türlü
...Burak 19. golünü attı bu sezon 30'u rahat bulur bence...Tebrikler Trabzonspor maç çokta zevkli değildi ancak son 15 dakika iyi toparlandı Trabzonspor...
Burak yıLmaz hakikaten durduruLması çok zor bir oyuncuya dönüşmüş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Son golde Burak'ın topu önüne alışı ve golü yapması tam bir kalite işi.Böyle giderse sene sonu yolcu olur Burak.
Sanmam Burak yolcu olmaz diğer liglerde bu kadar başarılı olacağını düşünmüyorum...
ikinci fikre katılıyorum. bu sene avrupa gol kralı Estonyadan çıktı. adam maç başına 1 gol atıyormuş 4 senedir. ismini bilen çıkmaz. Alex yıllardır atıyor mesela. Umut da yıllardır atamıyor ama onu da istediler. yani golle pek alakası yok. eğer Hiddink ile devam eden bir sürecimiz olsaydı Burak gidebilirdi. çünkü Hiddink uluslararası bir otorite. ama ben avrupada şu anda çok konuşulduğunu sanmıyorum.
ha giderse de yapacak birşey yok. neredeyse bedavaya geldi, 5-7 milyon civarında para kazandırır. o fiyata da 'eğer akıllı davranırsak' çok iyi forvetler bulabiliriz.
valla yine çok iyi oynamadan kazandık. ama bu sefer rakibi pozisyona sokmadık en azından. ben maçın ikinci yarısını izleyebildim sadece. sanırım ilk yarı daha iyi oynamışız. bugünkü galibiyet moral olacak takıma.
öte yandan Olcan çok iyi geldi daha ilk maçta. dinamizmi gerçekten üst düzayde. zaten Şenol Hoca imzadan sonra ilk maçında 90 dakika oynatıyorsa bir bildiği vardır. bugün ilk golde ve oyun genelinde iyi oynadı beğendim.
ikinci parantez Henrique'ye. daha 1 hafta öncesine kadar gönderilecek derken önüne gelen topu daha müsait Burak'a verdi. bir golcü olarak 'teamwork'ü harika. bence son haftalarda düşüşteki Halil'in yerine 1-2 maç Henrique değerlendirilebilir.
üçüncüde Burak için. yav adam Aykuta demediğini bırakmadı. ama kendi 3-4 kere boştaki adamları görmedi. Henrique, Alan ve Olcan'ın bomboş olduğu pozisyonlarda kaleyi düşündü. ama bugün yine bizi kurtardı.
sonuç olarak zor bir gün güzel bitti. bu galibiyet futbol şehitlerimize gelsin.
Yeter abi atmasın artık ya. Yani başka biri atsın ama Burak atmasın yani. Nerden nereye geldi bu adam ya.![]()
Ayıptır ya nasıul bir dilektir buAdam atsın, atsın ki kendisini daha da geliştirsin. Atsın ki Avrupa'da gururla izleyeceğimiz bir Türk oyuncu daha kazanalım.
Burak ' a saygı duymaktan başka birşey yapamıyorumTasvip etmediğim hareketleri var evet , ama kendini çoooook geliştirdi yahu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ben Avrupa'da başarılı olabileceğine inanıyorum. Özellikle fiziği İngiliz forvetleri gibi. Ancak ben kişiliğinden de futbolculuğundan da profesyonelliğinden de biraz şüphe ediyorum. Biraz da sevmiyorum kendisini ondan heralde. Yoksa Milli takımda atsın tabi.![]()
İspanya liginde iyi işler yapar Burak.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bırak o adamda karamboldan başka hiç bişey yok ya ama atıyor işte nasıl oluyorsa atıyor adam
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ikinci golde ne yapmis oyle.
Almanya veya Ispanya liglerinde cok is gorur. Herzaman calisip daha iyisini yapmak istiyor
Adamın avrupada golü yok hadi çok oynamadı normal diyelim.
Bizim 4 büyüklere gol atamadı,hep anadolu,hep anadolu tamam iyi bu ligde iş yapıyor ama adam full karambol atıyor ayda yılda bir çalımla atıyor ki onlarıda tekrar izle çalımı yanlışlıkla atmış ayağına felan çarparak
Bence ligimizde forvet yetişmediğinden Burak bu kadar el üzerinde tutuluyor
Şu ligde çıkarın o adamı biter.
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!