View Full Version : [21.Hafta] Fenerbahçe - Kayserispor
GeNç KaRTaL
18.Ocak.2012, 09:24
http://img171.imageshack.us/img171/8324/fbkay.jpg (http://img171.imageshack.us/i/fbkay.jpg/)
furkan58
18.Ocak.2012, 15:27
Manisa maçındaki oyunumuzu oynarsak çok rahat kazanırız .
byariff
18.Ocak.2012, 15:30
Kayseri Kotu , fenerbahce 2-0 yada 3-0 kazanir
berkay123456
18.Ocak.2012, 17:38
Kayseri Amrabat olaylarından sonra kendine gelemedi , Amrabat milli takımda zaten. Fener kazanır.
SacrificeGGTC
18.Ocak.2012, 17:40
Erken bir gol galibiyetimizi kolaylaştırır. Fakat her türlü evimizde yeneceğimizi düşünüyorum.
futureless
18.Ocak.2012, 17:48
Güzel futbolla galibiyet bekliyorum.Maça gidecek var mı ?
William Rookwood
18.Ocak.2012, 17:49
Forvet transferi yetişirse Fenerbahçe banko alır. Yetişmessede alır gerçi :)
Fearless Coward
18.Ocak.2012, 17:51
Kayseri çok kötü durumda...Forvet transferi tamamlanmasa bile Fenerbahçe handikaplı kazanır...
sarianet
18.Ocak.2012, 18:07
yanlış mı görüyorum cumartesi maçımız mı var bunu kutlamamız lazım:D
futureless
18.Ocak.2012, 18:37
Biletlerin genel satışı yarın , gitmeyi düşünen gidecek olan ulaşsın bana artık :D
SaLviO
18.Ocak.2012, 21:56
alex inşallah bu maçtada oynamaz
3 1 veya 4 1 kazanırız
ReaList
19.Ocak.2012, 14:04
Hafta sonu maç yapacaz yaşadık (!) :D
Sakatların son durumunu bilmiyorum ama Eğer ;
Alex varsa
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Mehmet-Cristian-Emre-Caner
Alex-Stoch
Alex yoksa
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Mehmet-Cristian-Emre-Özgür
Stoch-Caner
çıkalım, Aykut Kocaman elini öpeyim oynatma şu Semih'le Bienvenu'yu !!!
nannar
19.Ocak.2012, 15:23
Fenerbahçe rahat kazanır. Kayseri tükenmiş durumda :)
futureless
20.Ocak.2012, 01:25
Maça bileti olan var mı ?
sananes
20.Ocak.2012, 02:14
Migros tribünündeyim bu maç.Türk Telekom tükenmişti ilk kez Migros'da seyredeceğim umarım ortamı iyidir.
attirson
20.Ocak.2012, 03:06
Böyle maçlarda hep zorlanıyoruz herkesin 3-1 4-1 dedigi maçlarda işimiz zor bence.
RasAnt
20.Ocak.2012, 14:09
Bienvenü forma korkusundan bu maç patlama yapacak
furkan58
20.Ocak.2012, 14:34
Bienvenü forma korkusundan bu maç patlama yapacak
Katılıyorum özellikle Sow'un gelmesinden sonra bir telaş başlamıştır .
Maça gelirsek haftasonu olucak garip gelmezde kazanırız inşallah bayadır haftasonu oynamıyoruz enteresan gelcek takıma
Neron_FB
21.Ocak.2012, 17:16
Migros tribünündeyim bu maç.Türk Telekom tükenmişti ilk kez Migros'da seyredeceğim umarım ortamı iyidir.
Maça bileti olan var mı ?
Aynen ben de migros buldum TT biletlerine yetişemedim :)
futureless
21.Ocak.2012, 17:58
Aynen ben de migros buldum TT biletlerine yetişemedim :)
Özel mesajdan telefonumu yolladım.Sen de birlikte izlemek istersen bir çağrı atman yeterli :)
3 kişi olduk , yok mu başka migrostan bileti olan ? :)
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Alex de Souza, Miroslav Stoch
Forvetsiz oynamak?
C h A o S
21.Ocak.2012, 20:15
Serdar ve Bekir sakat mı? Bilica hala Fenerbahçe'de ilk 11 çıkıyorsa sorun var bu işte.Ben olsam Orhan Şam'ı yada alt yapıdan birini koyarım yinede Bilica'yı 11'e koymam.Aykut Kocaman'ın kadro kurmakta ciddi sıkıntıları var.
ReaList
21.Ocak.2012, 20:20
Forvetsiz oynamak neyse de yeter be yeter bu Bilica hala ne kadar batıracak bu takımı ! Aykut Kocaman senden bir şey olmaz yemin ederim bir şey olmaz. Yaparsa bu oyuncular bir şey yapar.
Bir insan hiç mi kendini geliştirmek adına bir adım atmaz yahu !
attirson
21.Ocak.2012, 20:21
Gerçekten ismini bile görünce sinirleniyorum Bilica'nın.Bu forvetsiz anlayısın saçma olduğunu Gs maçından ögrenemedi sanırım Aykut Kocaman.Eğer bu maçta da puan kaybedersek Aykut Kocaman'ın saçma anlayısı yüzündendir.
furkan58
21.Ocak.2012, 20:24
Forvetsiz mantığı anlarım da bilicayı hala anlamam . Genç alt yapıdan birini koysan gene iyi be hoca . Kaç maçtır bilicanın hatalarını çekmişiz bi maçta genç oyuncunun hatasını çekeriz çok mu ?
Corpus
21.Ocak.2012, 20:29
Orhan sakat mı ?
attirson
21.Ocak.2012, 20:32
Eğer amacı Bilica'yı takıma kazandırmaksa aman kazandırmasın eksik kalsın.
ReaList
21.Ocak.2012, 20:35
Yedekler:
Mert
Henri
Hasan
Özer
Recep
Orhan
Özgür
Orhan'ı sağa Gökhan'ı stoper'e koy.
Hasan'ı 11'e koy
Olmadı 10 kişi çık
ama şunca hatasına rağmen bu adama bu takımda prim yaptırıyorsan ben o hocaya hoca demem.
titates1
21.Ocak.2012, 20:36
Bekir yeterli hatta iyi bir oyuncu bence sakat falan olmadıkça Bilica'nın yerine oynamalı
Nedvedmania
21.Ocak.2012, 20:40
Uzun süredir dikkatimi çeken birşey var. Bir grup Aykut Kocaman'a hayranlık duyarken, hatta tribünde onun için şov yaparken, bir grup yoğun bir şekilde eleştiriyor. Bu konuda Fenerbahçeliler kendi aralarında ikiye bölünmüş sanırım.
ReaList
21.Ocak.2012, 20:45
Uzun süredir dikkatimi çeken birşey var. Bir grup Aykut Kocaman'a hayranlık duyarken, hatta tribünde onun için şov yaparken, bir grup yoğun bir şekilde eleştiriyor. Bu konuda Fenerbahçeliler kendi aralarında ikiye bölünmüş sanırım.
Aykut Kocaman'ın Fenerbahçeliliğini herkes sever. Takıma sahip çıkmasına ve takımının yanında durmasına herkes saygı duyar ama bu bulunduğu konumunda yaptığı hataların görmezden gelineceği anlamına gelmez. Farkı oluşturan / ya da öyle görülen bu sanıyorum.
ParduS
21.Ocak.2012, 20:47
Garip bir kadro seçimi yapmış hoca, umarım kazanırız..
enesemin53
21.Ocak.2012, 20:47
Aykut Hoca hakaret etmeyin lütfen bende Bilica'dan nefret ediyorum ama bu camiamızı ayakta tutmayı büyük ölçüde başaran gerçek Fenerbahçeli Hocamıza hakaret etmeyi gerektirmez. Bilica adam olmayabilir ama biz onu sadece 90 dk. görüyoruz. Daha sonra neler oluyor idmanlarada kim neler yapıyor bilen yok. Bende dahil burdan Bilica'ya sıkmayı biliriz ancak. Arkasında durulması gereken biri varsa o da Aykut hocadır, Fenerbahçenin iyiliğini ondan çok düşündüğümüzü sanmıyorum.
sui generis
21.Ocak.2012, 20:49
Farklı konular... Aslında tüm FEnerbahceliler aynı şeyi düşünüyor. Aykut hocayı evet çok severiz ama eleştirmeyelim mı ? Bilica tercihi yanlış. Forvetsiz çıkmasını istiyordum bende ama inşallah alex i en uca koymaz
Nedvedmania
21.Ocak.2012, 20:56
Farklı konular... Aslında tüm FEnerbahceliler aynı şeyi düşünüyor. Aykut hocayı evet çok severiz ama eleştirmeyelim mı ? Bilica tercihi yanlış. Forvetsiz çıkmasını istiyordum bende ama inşallah alex i en uca koymaz
Sadece bu hafta olan birşey değil bu. Son haftalarda hatta aylarda pek beğenilmiyor. Neyse dikkatimi çekti yazayim dedim. Amacım lafı bu konuda tutarsızsınıza getirmek değildi. Öyle olsaydı "Bi öyle diyorsunuz bi böyle" derdim :)
enesemin53
21.Ocak.2012, 20:57
Eleştirelim tabi ama ona söylenmemesi gereken şeyler söyleyenler var, bunları başka takım taraftarı söylese olay çıkar. Neyse bu mesajlar silinir heralde konuyla alakası yok.
Orhan eski takımnda zaman zaman stoperde de oynamıyor muydu? İyi de oynar sanki ama.
Nedvedmania
21.Ocak.2012, 20:59
Yoo konuyla alakası var. Silinmesine gerek yok. Bilicadan açıldı konu çünkü :)
goosfraba
21.Ocak.2012, 21:07
recep niyaz kulübede yine.
byariff
21.Ocak.2012, 21:10
Alex atti navarronun buyuk hatasi
enesemin53
21.Ocak.2012, 21:12
Alex=Alex+Henri :p Kralsınn kaptan.
Seviyoruz diye eleştirmeyelim mi ? elbette ki bazen o da hatalar yapıyor biz de eleştiriyoruz. İkiye bölünmüşlük yok.
goosfraba
21.Ocak.2012, 21:14
kayseri çok acemice oynuyor. böyle farka bile gidebiliriz.
sui generis
21.Ocak.2012, 21:15
Aynen kontrol bizde tam anlamıyla
fotosuki
21.Ocak.2012, 21:21
Rıdvan Dilmen maçtan önce Kayseri'nin kalecisini beğenmiyorum demişti.
Nedvedmania
21.Ocak.2012, 21:23
Maçtan önce diyecektim de unutmuşum. Forvet yoksa Alex atar :D
SacrificeGGTC
21.Ocak.2012, 21:43
İkinci yarının başında 1 gol daha bulursak 15-20 dk Recep'i izleyebiliriz gibi geliyor.
Addolorato
21.Ocak.2012, 21:49
Navarro çok çevik ve refleksleri çok iyi bir kaleci ama ayak tekniği rezalet.
attirson
21.Ocak.2012, 21:51
Oyunun hakimiyeti bizde.İlk 25 dakika filan güzeldi ama sonra uykum gelmeye basladı maç rahat nasıl olsa biraz daha atak oynamalıyız.
di canio
21.Ocak.2012, 21:53
Kadroda forvet bulunmayabilir ama Alex ve Stoch sanki çift forvet gibi oynuyor. İkisi de sık sık geri gelip oyun kurmaya çalışıyorlar ama hiç de forvetsiz gibi değiliz. Bunda Kayserispor'un etkisiz futbolunun da etkisi vardır muhakkak.
Bilica yerine; tecrübeli Orhan Şam'ı, geçtiğimiz sezondan beri A takımla idman yapan Hasan Erbey'i bırakın geçtiğimiz gün A takımla ilk kez idmana çıkan Berkay Can Değirmencioğlu bile oynayabilir. Hata yapsın, gol-goller yiyelim ama o çocuklar oynasın. Ben bu sezon başından beri maç kazanıp kaybetme derdinde değilim. Bu sezon benim için genç oyuncularımıza (Özer ya da Semih değil altyapıdan çocuklar) verilecek süreler ve bu sürelerin artması daha önemli.
Recep Niyaz'ı Manisa'da oynatmış, umarım Kadıköy'de de sokar oyuna Aykut Hoca.
ParduS
21.Ocak.2012, 22:22
Penaltıdan Alex attı.
sui generis
21.Ocak.2012, 22:34
Gole bak gole :) adamsın stoch
ParduS
21.Ocak.2012, 22:37
Bienvenu oynasa ne olur oynamasa ne olur ya..Zaten on dakika kalmış, maç 3-0.. al Hasan'ı al Recep'i adamlar atmosferi bari tatsınlar..
enesemin53
21.Ocak.2012, 22:39
Recebin suçu ne dedi spiker :) aynen öyle.
C h A o S
21.Ocak.2012, 22:49
Fenerbahçe 4 golle rahat bir galibiyet aldı.Alex farkını gösterdi yine.
Kayseri ise bugün kötüydü.Bu kadar kötü bir Kayseri kimse beklemiyordu heralde.
attirson
21.Ocak.2012, 22:50
Maçın tamamında oyunun hakimiydik.Takımın kendine güveni gelmiştir bu maçla.Özellikle 2. yarı eğlenceli geçti.Sow'la beraber düsünemiyorum takımı.Ligin tozunu attırırız. :D
Bu arada Bienvenu 11de başlasa bence hat-trick yapardı.
furkan58
21.Ocak.2012, 22:53
Çok güzel oynadık her maç böyle oynasak .. Recebin girmesini çok istiyodum Orhan'ı almayabilirdi . Caner etkisizdi Özgürle değişmesi geç bile oldu . Bienvenu girip golünü attı her ne kadar kimse beğenmesede bence pişmesi gereken ve pişince iyi bi golcü olacağını düşündüğüm bi oyuncu sadece biraz tecrübesiz . Tebrikler Fenerbahçem
Sekopej
21.Ocak.2012, 22:58
Kralsın Alex, bugün yine maça damga vurdu. Maça çok iyi başladık aslında, aynı geçen hafta olduğu gibi. 2. golün ne kadar önemli olduğunu gördük, sonrasında rakip çözülüyor çünkü. Alex'in gollerini geçti, araya gönderdiği paslarla Sow'u düşünemiyorum, Sow umarım gelir de görürüz bunu da, şimdiden heyecanlandım.
Kayseri geçen seneki Kayseri değil, bu da bu sonucun oluşmasında bir etken. Bienvenu son dakika yaptı yine şovunu.:p Takımda vasat diyebileceğim bir oyuncu yoktu, belki Ziegler ki onun da bu oyunu Caner'in geçen haftaki etkinliğinin olmamasından.
Zaman zaman göze çok hoş gelen paslaşmalar da izliyoruz, bu özgüven bazen basit hatalarla top kaybına sebep oluyor. Takım bu şekilde oynamaya devam ettikçe daha çok alışacaklardır birbirlerine. İyi bir Dia, gelme ihtimali olan Sow ile bu takım sınıf atlar. Alper olmadı, orta sahaya başka transfer düşünülmüyor ama olursa oraya da ligin 2. devresi için sorunsuz bir takım ortaya çıkar.
Ve Stoch, o ne goldü be, helal olsun.
Bujsas
21.Ocak.2012, 23:12
Stochun golü süperdi
sui generis
21.Ocak.2012, 23:24
volkan ın maç sonu konuşması çok iyi.. bu taraftar seni çok seviyor koca adam ...
TR.CaPTaiN
21.Ocak.2012, 23:26
30-55. dakikalar arası haricinde maç tamamen Fenerbahçe'nin kontrolündeydi. Maç başladığında Fenerbahçe'nin maçı her türlü götüreceği anlaşılmıştı. Hücumda fazla adamla baskı yapıp Kayseri'ye rahat çıkma fırsatı vermedik. Kayserispor 30-55 arası etkin gibi gözükse de kalemizde pek tehlike yaşamadık. 2. golden sonra da iyice rahatlayıp 2 gol daha bulduk.
Bu akşam Fenerbahçe'de bence en olumlu durum; net forvetimiz olmamasına rağmen rakip yarı sahada yapılan ciddi baskı. Spiker bir pozisyonda 7 Fenerbahçeli Kayseri yarı sahasında dedi. Genelde Fenerbahçe rakibe orta sahaya kadar gelme fırsatı verirdi. Bugün ilerde baskı yaparak rakibin tüm direncini kırdık, Kayseri topları hep Fenerbahçe orta sahasında eridi.
Stoch müthiş oynuyor, nazar değmesin. Twente'de sergilediği performansı sergiliyor. Geçen sezonun ilk bölümlerindeki gibi kırılgan fiziki yapıda değil. İlk döneminde sert Türk ligi oyuncuları Stoch'u sindiriyordu. Ama yükselişe geçtiği geçen sezonun sonlarından itibaren ligimize uyum sağladı. Artık tekme yese de ayağa kalkıp devam etmeye çalışıyor, rakibiyle boğuşuyor. Stoch'un gelişimini sürdüreceğine inanıyorum.
4-0'lık net galibiyet için takımımıza tebrikler.
Zekirdek
21.Ocak.2012, 23:46
Stoch fenalarda. Takımı nedense pek beğenmedim.
sui generis
21.Ocak.2012, 23:57
Kocaman:FB nin ve rakibin maçlarını izlesinler.FB maçlarında futbol ruhuna aykırı birşey bulunursa futboldan çekilirim.çok ayıp ediyorlar.
RaSenGan
22.Ocak.2012, 00:22
Bienvenu bile gol atmış maçı değerlendirmeye gerek yok :D
europeanconquer
22.Ocak.2012, 00:24
İyi oldu Kayserispor'a.Tebrikler Fenerbahçe :)
futureless
22.Ocak.2012, 04:39
Stoch olağanüstü bir gol attı stadda net göremedim tvden baktım hayran kaldım.
Neron_FB , yani Melih kardeşime maça beraber geldiği için ayrı teşekkürlerimi sunuyorum buradan :) Önümüzdeki hafta bir kaç kişi daha gelse güzel olur forumdan.
Mükemmel oynamadık ama gerekenleri yaparak farka gittik . Kayserispor'un ise hali içler acısı görünüyor.
Universal
22.Ocak.2012, 16:21
Rahat kazanabileceğimiz bir zafer hiç ama hiç beklemiyordum, takım sadece ortasaha oyuncuları ile gol atar hale geldi böyle görmek üzücü.
Bienvenu gol attı demeyin, bence top geldi ona çarptı kaleye gitti, iki dk sonra kaçırdığı pozisyon ile golü filan unutturdu.
ReaList
22.Ocak.2012, 16:22
Aykut Kocaman sezon başından bu yana takımı Stoch üzerine kursaydı şimdi tablo daha farklı olabilirdi ama neyse olmuşla ölmüşü ne çare.
Bienvenu gol atarak bizi sadece 25 saniye şaşırttı çünkü 26.saniyede 6 pastan büyük bir özveri ile topu dışarı atarak tekrar kendini hatırlattı ama güzel bir 25 saniyeydi mutlu olduk :D
İ.B.B maçında çok dikkatli olmak zorundayız ekstradan bileneceklerdir.
Sekopej
22.Ocak.2012, 17:05
Aykut Kocaman sezon başından bu yana takımı Stoch üzerine kursaydı şimdi tablo daha farklı olabilirdi ama neyse olmuşla ölmüşü ne çare.
Aykut Kocaman'ı eleştiriyorsun sürekli ama ben aksini düşünüyorum bu konuda.:)
Mesela geçen sene Alex ile yaşanan sürtüşme, Alex'in en verimli sezonlarından birinin geçirmesine katkı sağladı bence. Evet o dönemde kayıplar oldu ama mücadele eden, koşan bir Alex görmedik mi geçen sene?
Aynı şekilde Stoch için de aynısını düşünüyorum. Bazı maçlarda 18'e bile almadı, fiziksel yapısı gereği eleştirdi ama Stoch formayı alabilmek için daha çok çalıştı, bunu oynadığı maçlarda geçen sene savunmaya neredeyse yok denecek kadar yardım ederken bu sene mücadele gücünü yükseltmesiyle görebiliriz. Beklenen seviyeye gelmedi diyordu Aykut Kocaman, işte şimdi geldi. Belki 8-10 maç Stoch'dan yararlanamadık ama kalan 30 maçta fazlasıyla üzerine düşen bir oyuncu izleyeceğiz.
Şimdi eğer Dia gönderilmez ki Sow gelirse gönderilmeyeceğini sanıyorum, sezon sonuna doğru onun da performansının tavan yapacağını düşünüyorum, çünkü Aykut Kocaman'ın gözlemlediğim kadarıyla oyuncuların performansını arttırmada izlediği bir yöntem.
barahir
22.Ocak.2012, 17:13
Ben Stoch konusunda son derece başarılı olduğunu düşünüyorum Aykut hocanın.. Stoch ilk geldiğinde Twente'nin değil de sanki Chelsea'nin 11 oyuncusuymuş gibi bi havası vardı.. Bence şimdi kendisinin ne olduğunu hatırladı ve tıpkı Twente'deki gibi oynamaya başladı..