Manisa maçındaki oyunumuzu oynarsak çok rahat kazanırız .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kayseri Kotu , fenerbahce 2-0 yada 3-0 kazanir
Kayseri Amrabat olaylarından sonra kendine gelemedi , Amrabat milli takımda zaten. Fener kazanır.
Erken bir gol galibiyetimizi kolaylaştırır. Fakat her türlü evimizde yeneceğimizi düşünüyorum.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Güzel futbolla galibiyet bekliyorum.Maça gidecek var mı ?
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Forvet transferi yetişirse Fenerbahçe banko alır. Yetişmessede alır gerçi![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kayseri çok kötü durumda...Forvet transferi tamamlanmasa bile Fenerbahçe handikaplı kazanır...
Biletlerin genel satışı yarın , gitmeyi düşünen gidecek olan ulaşsın bana artık![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
alex inşallah bu maçtada oynamaz
3 1 veya 4 1 kazanırız
Hafta sonu maç yapacaz yaşadık (!)
Sakatların son durumunu bilmiyorum ama Eğer ;
Alex varsa
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Mehmet-Cristian-Emre-Caner
Alex-Stoch
Alex yoksa
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Mehmet-Cristian-Emre-Özgür
Stoch-Caner
çıkalım, Aykut Kocaman elini öpeyim oynatma şu Semih'le Bienvenu'yu !!!
...
Fenerbahçe rahat kazanır. Kayseri tükenmiş durumda![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Maça bileti olan var mı ?
Migros tribünündeyim bu maç.Türk Telekom tükenmişti ilk kez Migros'da seyredeceğim umarım ortamı iyidir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Böyle maçlarda hep zorlanıyoruz herkesin 3-1 4-1 dedigi maçlarda işimiz zor bence.
Bienvenü forma korkusundan bu maç patlama yapacak
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Alex de Souza, Miroslav Stoch
Forvetsiz oynamak?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Serdar ve Bekir sakat mı? Bilica hala Fenerbahçe'de ilk 11 çıkıyorsa sorun var bu işte.Ben olsam Orhan Şam'ı yada alt yapıdan birini koyarım yinede Bilica'yı 11'e koymam.Aykut Kocaman'ın kadro kurmakta ciddi sıkıntıları var.
Forvetsiz oynamak neyse de yeter be yeter bu Bilica hala ne kadar batıracak bu takımı ! Aykut Kocaman senden bir şey olmaz yemin ederim bir şey olmaz. Yaparsa bu oyuncular bir şey yapar.
Bir insan hiç mi kendini geliştirmek adına bir adım atmaz yahu !
...
Gerçekten ismini bile görünce sinirleniyorum Bilica'nın.Bu forvetsiz anlayısın saçma olduğunu Gs maçından ögrenemedi sanırım Aykut Kocaman.Eğer bu maçta da puan kaybedersek Aykut Kocaman'ın saçma anlayısı yüzündendir.
Forvetsiz mantığı anlarım da bilicayı hala anlamam . Genç alt yapıdan birini koysan gene iyi be hoca . Kaç maçtır bilicanın hatalarını çekmişiz bi maçta genç oyuncunun hatasını çekeriz çok mu ?
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Orhan sakat mı ?
Football is simple,but Football Manager is not
Eğer amacı Bilica'yı takıma kazandırmaksa aman kazandırmasın eksik kalsın.
Orhan'ı sağa Gökhan'ı stoper'e koy.Yedekler:
Mert
Henri
Hasan
Özer
Recep
Orhan
Özgür
Hasan'ı 11'e koy
Olmadı 10 kişi çık
ama şunca hatasına rağmen bu adama bu takımda prim yaptırıyorsan ben o hocaya hoca demem.
...
Bekir yeterli hatta iyi bir oyuncu bence sakat falan olmadıkça Bilica'nın yerine oynamalı
Uzun süredir dikkatimi çeken birşey var. Bir grup Aykut Kocaman'a hayranlık duyarken, hatta tribünde onun için şov yaparken, bir grup yoğun bir şekilde eleştiriyor. Bu konuda Fenerbahçeliler kendi aralarında ikiye bölünmüş sanırım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved