View Full Version : [27. Hafta] Beşiktaş - Gençlerbirliği
di canio
17.Şubat.2012, 01:49
http://img831.imageshack.us/img831/9350/1sl27beiktagenlerbilrii.jpg
anil luque
17.Şubat.2012, 02:38
Braga maçının morali ve eksiklerin de artık takıma dönmeleriyle 3 puana uzanırız.
footballer33
17.Şubat.2012, 04:07
Y.D.'ye verilecek tepkilerden sonra yaşanacakları çok merak ediyorum. Denizli maçının bir benzerini görmek istemem yine. Artık herkes elini vicdanına koyarak davranmalı.
Maça gelirsek; zor maç olacak, fakat kazanacağımıza olan inancım tam. Sahaya çıkacak 11'i de kestiremiyorum. Maç günü göreceğiz hep beraber.
Başarılar Beşiktaş'ım.
byariff
17.Şubat.2012, 04:17
besiktasta yorgunluk ve kazanilan mac sarhoslugu olcaktir genclerbirligi puan alacaktir.
GeNç KaRTaL
17.Şubat.2012, 09:02
Bu maç için bedava bilet kazanmıştım ancak çalıştığım için gidemeyeceğim malesef.Daha önceden benim stadda seyrettiğim maçlarda kazanamamıştık gerçi.Umarım o açıdan bir işe yarar bari maça gidememem.:icon_smile:
anil luque
17.Şubat.2012, 12:29
besiktasta yorgunluk ve kazanilan mac sarhoslugu olcaktir genclerbirligi puan alacaktir.
5 günlük ara bence kafi. Ayrıca UEFA kupasını almadık Arif neyin sarhoşluğu olsun alt tarafı maç kazandık yapmadığımız şey değil :)
Rebellious Soul
19.Şubat.2012, 00:46
Braga Galibiyeti Sonrası Bu Maçı Alıp Önümüzde ki GS Naçına Moralli Çıkmak Zorundayız ..
Ayrıca Bir Dipnot Vereyim ,
Yarın Maç Başladığın da Ata'mızın Dolmabahçe’de Son Nefesini Verdiği Yerde
Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi Okunacak ..
footballer33
19.Şubat.2012, 02:27
Başlama düdüğüyle birlikte; önce HİTABE, daha sonra maç bitene kadar hiç susmadan İSTİFA.! :icon_wink:
anil luque
19.Şubat.2012, 02:43
Denizli maçı gibi olmasa bari..
Bjk moralli çıkacak maça bu bi etken ama önümüzde ilk maçtan kalan bi geri dönüş örneği var bu bakımdan sıkıntılı maç olabilir ve en azından G.Birliğinin puan alacağını düşünüyorum.
anil luque
19.Şubat.2012, 14:00
Bu arada maçın en önemli noktası bana kalırsa Fernandes'in kart görmemesi.
Mamadou
19.Şubat.2012, 18:37
Haber 1903'ün haberine göre Egemen riske edilmeyecekmiş. Maç kadrosundan çıkartılmış.
besiktas1903
19.Şubat.2012, 19:06
Egemen'in yerine Ersan oynasin
fotosuki
19.Şubat.2012, 19:23
11: Cenk, Ekrem, Ersan, Sivok, Tanju, Necip, Ernst, Veli, Fernandes, Quaresma, Almeida
kalemci
19.Şubat.2012, 19:25
Almeida yerine Pektemek olsa daha iyi olurdu, Ekrem yerine de ben bile olurum o derece.
Mamadou
19.Şubat.2012, 20:24
Ekrem dışında ilk 11 güzel ama keşke Fernandes riske edilmeseydi.
Ralph
19.Şubat.2012, 20:32
Beğendim ilk 11'i. Keşke Mustafa olsaydı Almeida yerine ama Quaresma oynayınca Almeida iyi oynuyor. O yüzden iyidir Almeida bu maç için. Onun dışında Ersan'ı merakla izleyeceğim.
byariff
19.Şubat.2012, 20:39
BEŞİKTAŞ
Cenk
Ekrem
Ersan
Sivok
Tanju
Necip
Ernst
Veli
Fernandes
Quaresma
Almeida
GENÇLERBİRLİĞİ
Ramazan
Mehmet Sedef
Aykut
Özgür
Kulusic
Cem Can
Ermin Zec
Soner
Azofeifa
Hurşut
Tum
Ralph
19.Şubat.2012, 21:02
"Başka olsana başkan olsana federasyona başka olsana" seviyorum taraftarımızı yahu!
byariff
19.Şubat.2012, 21:23
Ersanin hatasi , tum atti 0-1
Ralph
19.Şubat.2012, 21:24
Ersan çok vasat çok.. Üst üste saçma sapan toplar kaybetti. Neyse daha erken, atarız gol.
fotosuki
19.Şubat.2012, 21:30
Ben takımımı tanıyorsam en az bir gol daha yeriz.
Ralph
19.Şubat.2012, 21:34
Ruh yok ruh! Takım denen bir varlık göremiyorum sahada ben hani nerede?
Ralph
19.Şubat.2012, 21:40
Takım resmen rölantiye almış kendini. Bu nedir yahu ben bu kadar sıkılmadım bir maçta.
byariff
19.Şubat.2012, 21:41
yukarda demistim ralf zafer sarhoslugu diye :D
ilk yari 0-1 bitti genclerbirligi guzel top oynuyor ozellikle Tum ve hursut
Ralph
19.Şubat.2012, 21:52
Bazen sırf alışkanlıktan izleme gereği duyuyorum maçlarımızı. Bu da onlardan biri.
fotosuki
19.Şubat.2012, 22:03
Top maçın genelinde Beşiktaş'ın ayağındadır. Top beşiktaşlı oyuncular tarafından bir sağa bir sola sabırlı bir şekilde gönderilir. Arada Almeida'ya oyundan kopmaması için uzuncana bir top atılır, Almeida ellerini yana açar, topu alamayınca boynunu büker. Orta saha oyuncuları topu attıkları adamın ne yapacakları ile ilgilenmezler, çoğu pas attığı adama yaklaşacağına tam tersine uzaklaşır veya saçma bir biçimde rakip takım oyuncularının arasına atar kendini. Top rakipteyse rakibin sahasında deli dana gibi pres yapılıp, bomboş alanlar bırakılır. Top rakipte ve oyun Beşiktaş'ın yarı sahasındaysa takım saçma bir alan savunmasına döner. Kimse yanına çok yaklaşmayan rakip oyuncuya dokunmaz. Rakip bir an için Barcelona gibi top çeviriyormuş izlenimi verir. Sahada Ekrem varsa rakip uzun topu çok sever. Ekrem'in tarafa uzun toplar yağmaya başlar, büyük bir bölümü pozisyon olur. Beşiktaş defansına atılan uzun topların(özellikle beklerin) çoğu pozisyon olur. Bunlar genelde gol olur veya korner olur.
byariff
19.Şubat.2012, 22:07
Q7"nin vurusunda cem"e carpan top 1-1 oldu
Ralph
19.Şubat.2012, 22:07
Bu dakikada gelmesi iyi oldu golün. Kendimize geliriz şimdi.
fotosuki
19.Şubat.2012, 22:09
Taca gidecek top gol oldu.
byariff
19.Şubat.2012, 22:11
Pektemek girdi - tanju cikti sol bek veli bu arada.
tanjunun omuzu cikti galiba
Ralph
19.Şubat.2012, 22:12
Bu nedir arkadaş ya? Maşallah dediğimiz sakatlanıyor nedir sene başından beri sakatlıktan çektiğimiz. Omuzu çıktı Tanju'nun.
byariff
19.Şubat.2012, 22:14
Fernandes Derbide yok sari kart gordu
Ralph
19.Şubat.2012, 22:14
Bu kadar olmaz yahu bu kadar olmaz! Quaresma'nın yaptığı sorumsuzluğun aynısını Fernandes yaptı. Galatasaray maçında yok. Bu kadar sorumsuz olunmaz!
byariff
19.Şubat.2012, 22:16
Almeida 2-1 oldu , zafer sarhoslugu 2.ci yari geçti :D
Ralph
19.Şubat.2012, 22:16
Fernandes'e kızmaktan gole dahi sevinemiyorum. Hakikaten hiç beklemezdim bu gereksiz sarı kartı Fernandes'den.
GeNç KaRTaL
19.Şubat.2012, 22:19
Fernandes'in gördüğü sarı karttan dolayı Almeida'nın golüne sevinemedim bile.Sarı kart verilecek bir şey yoktu bence orada.
byariff
19.Şubat.2012, 22:29
azofeifa 2-2 oldu
Ralph
19.Şubat.2012, 22:29
Gol atacağız derken gol yedik...
Ralph
19.Şubat.2012, 22:31
Fernandes'in gördüğü sarı karttan dolayı Almeida'nın golüne sevinemedim bile.Sarı kart verilecek bir şey yoktu bence orada.
Yok sarı kart evet ama ligimizde artık herkes biliyor ki bu tip durumlarda her iki oyuncuya da sarı kart verilir. Benim kızdığım nokta da bu.
byariff
19.Şubat.2012, 22:31
Fernandes 3-2 oldu
Ralph
19.Şubat.2012, 22:32
Bu adamdaki hırs kimsede yok. Gole sevinirken bile belli ediyor. Harika bir gol oldu. O sarı kartı da görmeseydi tam dört dörtlük olacaktı işte ahhh...
fotosuki
19.Şubat.2012, 22:37
Veli niye sol bek yahu.
Bu arada niye Emre görmüyor da Fernandes görüyor bu kartları?
Ralph
19.Şubat.2012, 22:37
Julio giriyor sonunda.
Ralph
19.Şubat.2012, 22:40
Veli bence sürekli sol back oynasın valla ne İsmail ne Tanju...
GeNç KaRTaL
19.Şubat.2012, 22:56
Yok sarı kart evet ama ligimizde artık herkes biliyor ki bu tip durumlarda her iki oyuncuya da sarı kart verilir. Benim kızdığım nokta da bu.
Valla ben öyle bir şey olduğunu bilmiyorum.Oyuncuları çağırdığında uyaracak sanıyordum,kart gösterince çok şaşırdım.İki seferdir çok basit sebeplerle Fernandes'i derbilerde oynatmıyorlar.Yeter artık yahu,ayıptır.
Maça gelirsek kazanmamız çok iyi oldu.Puan kaybına tahammülümüz yok bundan sonra.Fernandes cezalı duruma düşmese daha iyi olacaktı ama neyse olan oldu artık.İnşallah Galatasaray'ı yenip puan farkını azaltırız.
LaigLeNoiR
19.Şubat.2012, 22:57
Portekiz çetesi iş başında...
byariff
19.Şubat.2012, 23:01
tebrikler besiktas 2.ci yari bambaska bir besiktas izledik
Ralph
19.Şubat.2012, 23:04
Sahada iki ayrı Beşiktaş vardı bugün, ilk yarıdaki ve ikinci yarıdaki. İlk yarıda Beşiktaş ruhundan eser yoktu. İki pas üst üste yapamadık adeta. İkinci yarıya zaten dolu dolu çıkışımızdan belliydi gol geleceği. Direk atağı düşünen bir Beşiktaş vardı artık.
Ersan'ın daha çok çalışması gerekiyor takıma tamamen adapte olabilmesi için. Veli'yi ise eskiye nazaran daha iyi görüyorum. Topu ayağına aldığında biraz daha etkili olabilse dört dörtlük oyuncu ama top ayağındayken fazla yaratıcı olamıyor. Ama topsuz alanlarda ve mücadeleci kimliği ile harika diyebilirim. Geliştirmesi gerekiyor kendini. Beşiktaş'ta oynuyor sonuçta. Sadece mücadele yetmiyor, biraz da katkı gerekli pozitif futbol için.
Fernandes'e kart verilmesi gereksizdi evet ama artık tüm Türkiye biliyor bu tip durumlarda her iki oyuncuya da sarı kart gösterileceğini. Bu yüzdendi benim kızgınlığım Fernandes'e. Bile bile üzerine yürüdü ve haftaya derbide yok, üstelik bu kadar formdayken ve iyi oynuyorken.
Mustafa Pektemek bir kez daha kanıtladı top ayağındayken ne kadar topa hakim olduğunu. Artık isyan etmediği kaldı ilk 11'de oynamak için. Resmen diziyor rakip oyuncuları çalıma. Daha çok şans bulması gerekiyor.
Bir de, belki abarttığımı düşünenler olacak ama ben bugün ki performansından sonra Veli'yi sol back'e tercih ederim. Veli çok mücadeleci ve koşan bir oyuncu. Bence yapabilir ki sırıtmadı zaten ikinci yarıda. Zaten çok yönlü bir oyuncu. Savunma oyuncusu değil belki ama çoğu savunma oyuncusundan daha azimli ve mücadeleci.
Bunun dışında taraftarın yine şov günüydü. Harika kafiyeler yapmışlar Demirören ile ilgili çok beğendim. Artık tek dileğimiz tek arzumuz tek umudumuz Federasyon başkanlığına seçilmesi.
Derbi öncesi iyi bir galibiyet oldu bizim için. Özellikle Braga maçıyla birlikte çıkışa geçtik. Umarım Galatasaray maçı ile de devam eder. Tekrar diyorum "ah Fernandes ah".
anil luque
19.Şubat.2012, 23:05
Maçla ilgili söylenecek tek söz "Galatasaraylı arkadaşların gözü aydın".
Alicanfmfan
19.Şubat.2012, 23:05
Neden ki , Anıl ?
Haftaya hükmen felan mı alacağız :D
Ralph
19.Şubat.2012, 23:06
Neden ki , Anıl ?
Nedenini gayet iyi biliyorsunuz.
anil luque
19.Şubat.2012, 23:09
Neden ki , Anıl ?
Görkem'in cevabı yeterli mi kardeşim :)
Deus Dominus
19.Şubat.2012, 23:10
Yuh bu kadar olmaz, bunlar hakem makem değil. Fernandes'e kart gösterene kadar 3 kez Azo 1 kez Tum faul yapmış pozisyonda Fernandes'e... Fenerbahçe maçında gördüğü kartta benzer birşeydi, oyuncuya yapılan faulleri dikkate almadı, Fernandes'te sinirlenip tepki göstermişti. Size düdüğü verenlerin ben... neyse....
Alicanfmfan
19.Şubat.2012, 23:10
Fernandes'i mi kastediyorsunuz , görende Beşiktaş maça 10 kişi başlıyacak sanır.
anil luque
19.Şubat.2012, 23:11
Fernandes'i mi kastediyorsunuz , görende Beşiktaş maça 10 kişi başlıyacak sanır.
Demogojiye gerek yok be Alican :)
Ralph
19.Şubat.2012, 23:11
Eh.. pek de farkı yok hani. Etkisi olacaktır muhakkak.
Alicanfmfan
19.Şubat.2012, 23:14
Anıl onu ilk yapan sensin ama :)
Sonuçta biri oynayacak değil mi , ben buraya takılıyorum işte tamam takımın en yararlı futbolcusu olabilir ancak önemli bir maçta oynamayacak ,. 11'e 11 başlayacak yani maç.
anil luque
19.Şubat.2012, 23:16
Anıl onu ilk yapan sensin ama :)
Sonuçta biri oynayacak değil mi , ben buraya takılıyorum işte tamam takımın en yararlı futbolcusu olabilir ancak önemli bir maçta oynamayacak , başkası oynayıpta golü atarsa o zaman görürüm sizi :D
Atsın atmasın benim derdim bu değil Alican. Önce Fenerbahçe derbisi şimdi de Galatasaray derbisi. Yahu bu adamın alın teri var emeği var. Bu kadar kolay kart çıkmaz. Ama çıkıyor ve hep bize hep bize. Neden ? ben bunun derdindeyim.
Alicanfmfan
19.Şubat.2012, 23:18
Hee orası ayrı bak ona birşey demiyorum , kart doğrudur yanlışdır bilmiyorum maçıda izlemedim , sen izledin ve yorumuna saygı duyarım.Ben zaten ''Verilen kart doğru'' felan demedim.Hani sanki bu sarı kart olayında bizim işimiz varmış gibi gözünaydın falan diyince , dedim noluyo :D
anil luque
19.Şubat.2012, 23:20
Hee orası ayrı bak ona birşey demiyorum , kart doğrudur yanlışdır bilmiyorum maçıda izlemedim , sen izledin ve yorumuna saygı duyarım.Ben zaten ''Verilen kart doğru'' felan demedim.Hani sanki bu sarı kart olayında bizim işimiz varmış gibi gözünaydın falan diyince , dedim noluyo :D
Tabiiki sizle alakası olduğundan demedim , her ne kadar emin olmasam da.
Sadece çok büyük bir beladan kurtulduğunuz için gözünüz aydın dedim.
anil luque
19.Şubat.2012, 23:40
buyrun komediye , 12. saniyede gençlerli oyuncunun sol eline dikkat..
,
http://www.ligtv.com.tr/haber/fernandes-yine-kendini-yakti
bjk4ever
20.Şubat.2012, 00:01
Hakem gorevini laikiyle yerine getirdi, tebrik etmek lazim.
Maca gelirsek, yine bazi arkadaslar 'ruh' falan demis. Su ruh kelimesini gorunce kusacagim geliyor. Bunun ruh'la alakasi falan yok, futbol kalitesiyle ve dogru sistemle alakasi var. Ilk yari 4 onlibero+ileride tek basina debelenen Almeida+Quaresma var. Ikinci yarida ise dort Portekizli+Mustafa+Ernst. Ilk yarida tek bir net pozisyon yok, ikinci yari atilan 3 gol ve kacan o kadar gol var. Sadece bu degil, Sivas macinda da ayni sey vardi. Bu 2 mac gosteriyor ki BJK sahaya 4 ofansif futbolcu ve cift forvet ile ciktigi surece durdurulamaz bir takim, klasik korkak 4 onliberolu Carvalhal takimi ise orta sahada bos bos pas yapan, ikina sikina pozisyona giren, duran toplara mahkum olan bir takim.
Sekopej
20.Şubat.2012, 00:03
Fernandes sarı kart görmek benim hatam demiş, maçı izlemeyip o açıklamyı görmesem, burada okuduklarımla hakem haksız atmış sanacaktım.:)
Alicanfmfan
20.Şubat.2012, 00:06
Fernandes sarı kart görmek benim hatam demiş, maçı izlemeyip o açıklamyı görmesem, burada okuduklarımla hakem haksız atmış sanacaktım.:)
Yok atmadı yahu :D , sadece gördüğü sarı kartla haftaya ki derbide cezalı duruma düştü.
Sekopej
20.Şubat.2012, 00:08
Yok atmadı yahu :D , sadece gördüğü sarı kartla haftaya ki derbide cezalı duruma düştü.
Haksız kart vermiş diye düzelteyim, orada kafam başka şeye gitmiş anlaşılan.:D
Nocna Mora
20.Şubat.2012, 00:11
Maca gelirsek, yine bazi arkadaslar 'ruh' falan demis. Su ruh kelimesini gorunce kusacagim geliyor. Bunun ruh'la alakasi falan yok, futbol kalitesiyle ve dogru sistemle alakasi var. Ilk yari 4 onlibero+ileride tek basina debelenen Almeida+Quaresma var. Ikinci yarida ise dort Portekizli+Mustafa+Ernst. Ilk yarida tek bir net pozisyon yok, ikinci yari atilan 3 gol ve kacan o kadar gol var. Sadece bu degil, Sivas macinda da ayni sey vardi. Bu 2 mac gosteriyor ki BJK sahaya 4 ofansif futbolcu ve cift forvet ile ciktigi surece durdurulamaz bir takim, klasik korkak 4 onliberolu Carvalhal takimi ise orta sahada bos bos pas yapan, ikina sikina pozisyona giren, duran toplara mahkum olan bir takim.
Katılıyorum. Defansif oynadıgı zaman cok kötü bir takıma dönüsüyor Besiktas. 4-4-2 oynat. Koy Almeida Pektemek Q7 Simao Fernandes Ernst'i bir arada ileriye. Defansta da tek yabancı oynat Hilbert'i. Toraman, Egemen'den kur savunmayı. Al sana bomba gibi bir takım işte.
bjk4ever
20.Şubat.2012, 00:24
Ben Besiktas'in kadro yapisini Manchester United'a cok benzetiyorum. Sizde United orta sahada Carrick, Everley, Anderson, sag acikta Fletcher, sol acikta Nani/Rooney, ileride tek forvet Hernandez ile nasil bir takim olur? Iste Besiktas o sekilde oynamaya calisiyor.
Ralph
20.Şubat.2012, 00:35
Ruh derken genel olarak bir konsantrasyon eksikliği vardı, bundan bahsettim. Ne defanstan doğru düzgün top çıkarabiliyorduk ne de ileride pas yapabiliyorduk. Biz bu sistemle sene başından beri oynamaya çalışıyoruz zaten. Yeni bir şey değildi bu.
footballer33
20.Şubat.2012, 00:45
Beklediğim gibi zor bir maç oldu. İlk yarıda çok kötü, silik bir Beşiktaş varken, 2. yarıda rüzgar bir anda tersine döndü ve 3 gol birden bulduk.
Fernandes'in gördüğü karta çok sinirlendim, hem derbi öncesi cezalı duruma düştü ona çok ithiyacımız varken hem de ucuz bir kart oldu bu. Ancak kendisine atılan tekmelere, yapılan faullere göz yumulup kendisi buna haklı olarak tepki gösterdiği için bu kadar basit kart görmemeli. Ortada bir emek var, Kayseri maçında da aynısı olmuştu. Yazık, günah.
Sakatlık sorunu yaşayan Ersan'ın da derbi öncesinde böyle kritik bir maçta 11'de oynatılmasına şaşırdım. Sidnei neden görülmez, anlamam. O sakatlık izlerini taşıdığı için çok hata yaptı Ersan, iyi değildi. Bir an önce toparlanır umarım.
bjk4ever
20.Şubat.2012, 00:46
Takim ilk 45 dakika cok kotu konsantre iken ikinci yarida bir anda degisikliklerle mi konsantre oldu? Basbaya takim tertibi ve sistemle alakali iste, Besiktas'in problemi tamamen budur. Ve Carvalhal o korkak 4-3-3'u ile devam ettigi surece frene basan, korkak, bos bos pas yapan, tamamen duran toplara bagli kisir bir BJK izlemeye devam edecegiz.
Ralph
20.Şubat.2012, 00:48
Takim ilk 45 dakika cok kotu konsantre iken ikinci yarida bir anda degisikliklerle mi konsantre oldu? Basbaya takim tertibi ve sistemle alakali iste, Besiktas'in problemi tamamen budur. Ve Carvalhal o korkak 4-3-3'u ile devam ettigi surece frene basan, korkak, bos bos pas yapan, tamamen duran toplara bagli kisir bir BJK izlemeye devam edecegiz.
Devre arası motivasyon konuşmaları bu işe yarar. Tabi ki sistem değişiklikleri konusunda hak veriyorum sana ama çok maç var devre arasında sistem değişikliğine gidip de skorun değişmediği...
GeNç KaRTaL
20.Şubat.2012, 01:35
Yuh bu kadar olmaz, bunlar hakem makem değil. Fernandes'e kart gösterene kadar 3 kez Azo 1 kez Tum faul yapmış pozisyonda Fernandes'e... Fenerbahçe maçında gördüğü kartta benzer birşeydi, oyuncuya yapılan faulleri dikkate almadı, Fernandes'te sinirlenip tepki göstermişti. Size düdüğü verenlerin ben... neyse....
Türk hakemleri gerçekten çok dengesizler.Kayserispor maçında,Fernandes'i daha ilk yarıdan yapılan faullerle bezdirdiler,hakemin bunları önlemeye karşı yönelik tek bir girişimi yok,sonra Fernandes sinirlenip tekmeyi basınca direk kırmızı vermeye yüreği de yetmedi.Gerçi hakemin yapamadığını,sağolsun federasyon soyunma odasını tekmelediğini bahane göstererek telafi etti.Şimdi de bu akşamki maç.Sürekli Fernandes'in üstüne oynuyorlar,hiç bir şey yok.Fernandes bir an sinirlenip oyuncunun üzerine yürüyünce hop sarı kart.Hayır üstüne yürümeyse,Gençlerbirliği'nden Aykut da Almeida'nın üstüne yürüdü,ona niye kart yok o zaman.Emre neredeyse her maç milletin üzerine yürüyor.Ona bu yüzden kart gösterildiğini hatırlayan var mı? Bu hakemlerimizin standarsızlıkları insana gına getiriyor vallahi.Çok kritik Gs maçı öncesi en kritik oyuncularımızdan birisinden mahrum kalacağız.Bitmedi bizim bu şansızlığımız bu sezon.Son olarak bu yazıyı okuyunca Fernandes'in hiç mi suçu yok diye düşünülecektir.Fernandes,profesyonel bir oyuncu olarak,sinirlerine hakim olmalı,ikidir bu hatayı yapıyor ancak yapılan adaletsizlikleri görünce insanın Fernandes'in hatasını göresi gelmiyor.Şu olaydan dolayı maç hakkında yazasım hiç gelmiyor.2.gole bile sevinemedim.
GeNç KaRTaL
20.Şubat.2012, 01:38
He bir sözümde taraftara,anca lay lay lom yapsınlar,Galasaray'a sataşsınlar.Bir rakibi, hakemi baskı altına alalım yok.Tabii ondan sonra tak diye çıkartır hakem sarı kartı.
Deus Dominus
20.Şubat.2012, 01:51
Lig Tv'de iyi eğlendi maçta, tezahüratlara ses kısmayla eşlik ettiler, dikkat ettiyseniz tezahürat duyuluyor, tam küfür gelince ufak bir sessizlik :)
Ralph
20.Şubat.2012, 01:54
Lig Tv'de iyi eğlendi maçta, tezahüratlara ses kısmayla eşlik ettiler, dikkat ettiyseniz tezahürat duyuluyor, tam küfür gelince ufak bir sessizlik :)
Dimi :icon_biggrin: Bana da komik geldi o.
LaigLeNoiR
20.Şubat.2012, 02:14
Fernandes istese o kartı almayabilirdi derbi öncesinde o şekilde itiraz etmeye gerek yoktu.
meddah
20.Şubat.2012, 02:16
Şu pozisyona sarı kart çıkartılan maçın, Emre Belözoğlu türü futbolcu tipinin 90 dakikalar tamamlayabildiği ülkede oynanıyor olması bir mucize.
Beşiktaşlı arkadaşları takdir ediyorum; hakeme kartı kasıtlı göstermiş gibi kızandan çok, Fernandes'e kartı kasıtlı görmüş gibi kızan olmuş.