daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Braga maçının morali ve eksiklerin de artık takıma dönmeleriyle 3 puana uzanırız.
Y.D.'ye verilecek tepkilerden sonra yaşanacakları çok merak ediyorum. Denizli maçının bir benzerini görmek istemem yine. Artık herkes elini vicdanına koyarak davranmalı.
Maça gelirsek; zor maç olacak, fakat kazanacağımıza olan inancım tam. Sahaya çıkacak 11'i de kestiremiyorum. Maç günü göreceğiz hep beraber.
Başarılar Beşiktaş'ım.
besiktasta yorgunluk ve kazanilan mac sarhoslugu olcaktir genclerbirligi puan alacaktir.
Bu maç için bedava bilet kazanmıştım ancak çalıştığım için gidemeyeceğim malesef.Daha önceden benim stadda seyrettiğim maçlarda kazanamamıştık gerçi.Umarım o açıdan bir işe yarar bari maça gidememem.![]()
So what?
Saike
Braga Galibiyeti Sonrası Bu Maçı Alıp Önümüzde ki GS Naçına Moralli Çıkmak Zorundayız ..
Ayrıca Bir Dipnot Vereyim ,
Yarın Maç Başladığın da Ata'mızın Dolmabahçe’de Son Nefesini Verdiği Yerde
Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi Okunacak ..
Başlama düdüğüyle birlikte; önce HİTABE, daha sonra maç bitene kadar hiç susmadan İSTİFA.!![]()
Denizli maçı gibi olmasa bari..
Bjk moralli çıkacak maça bu bi etken ama önümüzde ilk maçtan kalan bi geri dönüş örneği var bu bakımdan sıkıntılı maç olabilir ve en azından G.Birliğinin puan alacağını düşünüyorum.
Bu arada maçın en önemli noktası bana kalırsa Fernandes'in kart görmemesi.
Haber 1903'ün haberine göre Egemen riske edilmeyecekmiş. Maç kadrosundan çıkartılmış.
Egemen'in yerine Ersan oynasin
11: Cenk, Ekrem, Ersan, Sivok, Tanju, Necip, Ernst, Veli, Fernandes, Quaresma, Almeida
Almeida yerine Pektemek olsa daha iyi olurdu, Ekrem yerine de ben bile olurum o derece.
eto'o bitmiş.
Ekrem dışında ilk 11 güzel ama keşke Fernandes riske edilmeseydi.
Beğendim ilk 11'i. Keşke Mustafa olsaydı Almeida yerine ama Quaresma oynayınca Almeida iyi oynuyor. O yüzden iyidir Almeida bu maç için. Onun dışında Ersan'ı merakla izleyeceğim.
FM Gazetesi
BEŞİKTAŞ
Cenk
Ekrem
Ersan
Sivok
Tanju
Necip
Ernst
Veli
Fernandes
Quaresma
Almeida
GENÇLERBİRLİĞİ
Ramazan
Mehmet Sedef
Aykut
Özgür
Kulusic
Cem Can
Ermin Zec
Soner
Azofeifa
Hurşut
Tum
"Başka olsana başkan olsana federasyona başka olsana" seviyorum taraftarımızı yahu!
FM Gazetesi
Ersanin hatasi , tum atti 0-1
Ersan çok vasat çok.. Üst üste saçma sapan toplar kaybetti. Neyse daha erken, atarız gol.
FM Gazetesi
Ben takımımı tanıyorsam en az bir gol daha yeriz.
Ruh yok ruh! Takım denen bir varlık göremiyorum sahada ben hani nerede?
FM Gazetesi
Takım resmen rölantiye almış kendini. Bu nedir yahu ben bu kadar sıkılmadım bir maçta.
FM Gazetesi
yukarda demistim ralf zafer sarhoslugu diye
ilk yari 0-1 bitti genclerbirligi guzel top oynuyor ozellikle Tum ve hursut
Bazen sırf alışkanlıktan izleme gereği duyuyorum maçlarımızı. Bu da onlardan biri.
FM Gazetesi
Top maçın genelinde Beşiktaş'ın ayağındadır. Top beşiktaşlı oyuncular tarafından bir sağa bir sola sabırlı bir şekilde gönderilir. Arada Almeida'ya oyundan kopmaması için uzuncana bir top atılır, Almeida ellerini yana açar, topu alamayınca boynunu büker. Orta saha oyuncuları topu attıkları adamın ne yapacakları ile ilgilenmezler, çoğu pas attığı adama yaklaşacağına tam tersine uzaklaşır veya saçma bir biçimde rakip takım oyuncularının arasına atar kendini. Top rakipteyse rakibin sahasında deli dana gibi pres yapılıp, bomboş alanlar bırakılır. Top rakipte ve oyun Beşiktaş'ın yarı sahasındaysa takım saçma bir alan savunmasına döner. Kimse yanına çok yaklaşmayan rakip oyuncuya dokunmaz. Rakip bir an için Barcelona gibi top çeviriyormuş izlenimi verir. Sahada Ekrem varsa rakip uzun topu çok sever. Ekrem'in tarafa uzun toplar yağmaya başlar, büyük bir bölümü pozisyon olur. Beşiktaş defansına atılan uzun topların(özellikle beklerin) çoğu pozisyon olur. Bunlar genelde gol olur veya korner olur.
Q7"nin vurusunda cem"e carpan top 1-1 oldu
Bu dakikada gelmesi iyi oldu golün. Kendimize geliriz şimdi.
FM Gazetesi
Taca gidecek top gol oldu.