View Full Version : [30. Hafta] Ankaragücü - Fenerbahçe
di canio
06.Mart.2012, 17:55
http://img443.imageshack.us/img443/1294/ankaragcfenerbahen.jpg
SaLviO
06.Mart.2012, 17:58
rahat kazanırız derbiye moralli ve eksiksiz çıkarız inşallah
di canio
06.Mart.2012, 18:02
Maça gideceğim bir aksilik olmazsa. Rahat kazanırız demek istiyorum. Ancak Ankaragücü'nün durumu ne olursa olsun deplasmanlardaki saçmalıklarımız aklıma geliyor. Hayırlısı artık.
Bu maç çok önemli bence. Kolay gibi görünsede Ankaragücü'nün gençleri kendilerini kanıtlamak isteyecektir. Bizim deplasmandaki ruhsuzluğumuz aklıma gelince kolay maç olmayacağını düşünüyorum.
NikolaiBelinski
06.Mart.2012, 18:37
Fenerbahçe uzun zamandır rahat maç oynamıyordu. Geçen hafta belki de sayısı parmakla gösterilebilecek şekilde kolay bir maç izledik. Ankaragücü gençleri kendini göstermek istiyor ama kalitemizi koyarak maçı kazanmak zorundayız. Fenerbahçe maçı handikaplı alır diyorum.
Fearless Coward
06.Mart.2012, 18:53
Ankaragücü son maçlarında gol atabildiğini gösterdi ancak rakip Fenerbahçe olduğundan kapanacaklardır diye tahmin ediyorum...Fenerbahçe,Galatasaray ve Trabzonspor gibi 4-0 kazanır bence...
furkan58
06.Mart.2012, 19:56
Deplasman maçlarımızdan dolayı kesin bir 3 puan diyemeyiz ama içerde oynadğımız oyunun yarısını bile oynasak çok rahat kazanırız .
attirson
06.Mart.2012, 20:05
Bence Mert , Özgür ve Recep 11 başlamalı bu tür maçlarda izlemeliyiz artık onları.
Kaka Leite
06.Mart.2012, 20:42
Bence Mert , Özgür ve Recep 11 başlamalı bu tür maçlarda izlemeliyiz artık onları.
Valla deplasmanda as takımla bile zorlanırken onları görmesek bence daha iyi şimdilik,Özgür olur ama Retodan daha iyi olacağı kesin.
Volkan
Gökhan - Orhan - Yobo - Özgür
Topuz - Selçuk - Emre - Dia
Sow - Bienvenu(Semih)
Şeklinde çıksak bu maça çok iyi olur. Yine tek forvet oynamamızı istemiyorum.
World Hollow o1
06.Mart.2012, 20:54
Komşuda çatlayıp, bize patlamazsa iyidir...
byariff
06.Mart.2012, 21:41
Fenerbahce kazanir galiba
Sekopej
06.Mart.2012, 23:23
Ankaragücü yerinde olsam maç Kadıköy'de oynansın diye başvururdum, nasılsa kaybedecekler, en azından bu maçta stad dolardı, tüm parayı Ankaragücü alırdı ve bu zor dönemde kasalarına iyi bir para girerdi.
Maçı ciddiye alıp, sadece cezalı oyuncular yerine, en iyi durumdakiler oynamalı, bazı şeyleri deneme maçı olmamalı. İddialı bir kadro ile çıkıp, atabildiğin kadar atıp, moral kazanıp derbiye çıkmak gerekir.
SaLviO
06.Mart.2012, 23:27
Ankaragücü yerinde olsam maç Kadıköy'de oynansın diye başvururdum, nasılsa kaybedecekler, en azından bu maçta stad dolardı, tüm parayı Ankaragücü alırdı ve bu zor dönemde kasalarına iyi bir para girerdi.
Maçı ciddiye alıp, sadece cezalı oyuncular yerine, en iyi durumdakiler oynamalı, bazı şeyleri deneme maçı olmamalı. İddialı bir kadro ile çıkıp, atabildiğin kadar atıp, moral kazanıp derbiye çıkmak gerekir.
izin vericeklerini zannetmiyorum ben ama böyle bişey olsa güzel olur
kalemci
06.Mart.2012, 23:29
Maça gideceğim bir aksilik olmazsa. Rahat kazanırız demek istiyorum. Ancak Ankaragücü'nün durumu ne olursa olsun deplasmanlardaki saçmalıklarımız aklıma geliyor. Hayırlısı artık.
Bende maçta olacağım bu arada Abi. Sow +2 atar diye tahmin ediyorum bu maçta.
zemlinskis
07.Mart.2012, 01:51
Ankaragücü,Karabükspor maçında oynadığı gibi oynarsa Fenerbahçe'yi zorlar. Ama sonuç olarak Fenerbahçe kazanır.
Night_Mare17
07.Mart.2012, 01:56
Ankaragücü Fener'i zorlar maç 4-0 biter Fenerbahçe kazanır :D Zorlamazsa 6-7 olur.
KaPaLı
07.Mart.2012, 02:05
Maratonu komple Fenerbahçe taraftarına verme düşüncesi vardı zaten. Taraftar tepki gösteriyoda olacak sanırım. Orası olmasada Saatli kale arkası kesin verilecek. Bilet fiyatlarıda 40-50 TL arasında değişiyo.
BaGa TaRKaN
07.Mart.2012, 02:59
Hayret Bu Sefer Nasıl 100 Lira Yapmamışlar Fiyatı :D
Gökçekler Elini İyice Çekti Heralde
Stan13
07.Mart.2012, 03:10
Nasılsa kaybedecekler ha ? İyiymiş :)
Bordo61Mavi
07.Mart.2012, 03:18
Stoch'dan bir jeneriklik daha bekliyorum.
TR.CaPTaiN
07.Mart.2012, 11:54
Bu maçı fazla küçümsememek lazım. Ankaragücü'nün genç oyuncuları için bu maç bulunmaz bir fırsat. Kendilerini bu maçta Türkiye'ye gösterme fırsatları olacağından, ekstra motive olacaklardır. Ancak yine de kapasiteleri sınırlı olduğundan bizim bu maçı rahat kazanmamız gerekiyor. Cezalılar haricinde as kadromuzla başlayıp, skor avantajını bulduktan sonra kart sınırındaki Gökhan, Mehmet gibi oyuncuları kenara almak lazım.
Maça gideceklerin aklında bulunsun; biletler Biletix'ten satışa sunulmayacak. Biletix'le Ankaragücü arasında maddi bir anlaşmazlık olduğundan Perşembe öğleden sonra stat önündeki gişelerden satışa sunulacakmış.
nannar
07.Mart.2012, 12:32
Eğerki Fenerbahçe rakibi ciddiye almayıp cezalılar yerine gençlere ya da hazır olmayanlara forma verirse ve bir de erken gol bulamayıp üstüne gol falan yerse zorlanır. Ama maça ciddi bir şekilde başlarsa ilk 20 dakikada 0-2 falan yaparak maçı koparabilir. Gol yemeden geçen her dakika Ankaragücü'nün direncini arttırıp,Fenerbahçe'de morallerin ve oyun disiplininin bozulmasına sebep olur.Yani maçın kiliti erken gol olacaktır....
29 maçın 22'sini kaybedip 30. maçta Fenerbahçe'ye karşı kazanırlarsa mucize olur :)
World Hollow o1
07.Mart.2012, 15:17
Hayret Bu Sefer Nasıl 100 Lira Yapmamışlar Fiyatı :D
Gökçekler Elini İyice Çekti Heralde
Gökçek'de olsa, bu maçtan zaten bir kazanç bekliyorlar abi o kazançla hiç değilse topçuların paralarını ödemek istiyorlar.
Sekopej
07.Mart.2012, 15:23
Mesajın tamamını okumak gerekiyor, ikinci cümlemde, maçı, rakibi ciddiye almak gerektiğini, eldeki en iyi oyuncularla çıkmak gerektiğini düşündüğümü belirtmişim, rakibi küçümseme yok ortada.
Ligden düşmesi kesinleşmiş, şu anda puandan çok paraya ihtiyacı olan bir kulüp Ankaragücü. Muhtemelen bu sezon da transfer yapamayacaklar, eldeki bu yetersiz oyuncuları bile tutmak için para gerekli.
Bu amaçla o şekilde söyledim, bu maçta Ankaragücü'nün puan almasını kimse beklemiyor, o nedenle eğer maçı Kadıköy'de oynamak isteseler, normal bir iç saha maçından daha kalabalık olurdu maç, Ankaragücü'ne destek için. Ankaragücü'ne destek olmak için maçı 5-0 kazanabilecekken 2-0 kazanmak gerekmiyor, bunun destekle alakası yok zaten, maç 10-0 da bitebilir, 1-0 da bitebilir, öncelikli ihtiyacı olan şey para.
Zaten ülkemizde böyle bir şey olmaz, bu talep belki kabul edilecek olsa bile böyle bir talepte bulunamazlar, hemen dedikodular başlar çünkü ama keşke olsa diye düşündüm, bir temenniydi, beklentiydi Ankaragücü'ne destek anlamında.
ReaList
07.Mart.2012, 16:11
Serkan
Orhan-Blilica-Yobo-Ziegler
Dia-Selçuk-Emre-Özgür
Stoch-Sow
Sarı kart ceza sınırında olan Topuz ve Gönül'ü riske etmemek gerek, 2.forvet ile oynamayacaksak (Alex yokken oynatmıyor zaten) Stoch'un mutlaka orada kullanılması lazım. Aksi halde büyük bir kopukluk yaşarız. Hiç bir maç oynanılmadan kazanılmaz.
Her ne kadar o zaman ki şartlarla bugünkü şartlar bir olmasa da bundan birkaç yıl önce yine son haftalara böyle bir fikstürle girmişti Fenerbahçe ve Galatasaray : )
Galatasaray Gençlerbirliği'ne kendi evinde 2-1 yenilirken, kazansa şampiyon olacak Fenerbahçe ise Ankaragücü'ne deplasmanda 1-0 yenilmişti. Sonraki hafta karşı karşıya gelen bu iki takımın mücadelesini 1-0 Fenerbahçe kazanmış ve şampiyon olmuştu.
kalemci
07.Mart.2012, 16:16
Gökçek'de olsa, bu maçtan zaten bir kazanç bekliyorlar abi o kazançla hiç değilse topçuların paralarını ödemek istiyorlar.
Kazanç harcanamıyor malesef futbolcuya da tesise de ne kadar gelir olursa olsun temlik var Gökçek ve C.Aydın tarafından.
Gökçek'te olsa diyorsun da geçen hafta topçular tesiste erzak kalmayınca makarna ve çorba yiyebilmiş sadece. Ki Ankaralılar bilir multimilyarder bir varlık kendisi. Başbakana bile kafa tutabilen sayılı insandan, ama işi gücü tivitır ve Ankaragücü. Geçen hafta kar yağdığında a gördük bunu :n:
Çok tehlikeli maç. 90dk full konsantre olmazsak 2. bir Buca maçı bekleyebiliriz.
di canio
07.Mart.2012, 16:24
Bende maçta olacağım bu arada Abi. Sow +2 atar diye tahmin ediyorum bu maçta.
Biz kazanalım da, kim atarsa atsın. Multiquote yapmıştım mesajını, sana biletler ne zaman çıkacak diye sormak için ama TR.CaPTaiN yazmış daha sonra.
Bu maçı fazla küçümsememek lazım. Ankaragücü'nün genç oyuncuları için bu maç bulunmaz bir fırsat. Kendilerini bu maçta Türkiye'ye gösterme fırsatları olacağından, ekstra motive olacaklardır. Ancak yine de kapasiteleri sınırlı olduğundan bizim bu maçı rahat kazanmamız gerekiyor. Cezalılar haricinde as kadromuzla başlayıp, skor avantajını bulduktan sonra kart sınırındaki Gökhan, Mehmet gibi oyuncuları kenara almak lazım.
Maça gideceklerin aklında bulunsun; biletler Biletix'ten satışa sunulmayacak. Biletix'le Ankaragücü arasında maddi bir anlaşmazlık olduğundan Perşembe öğleden sonra stat önündeki gişelerden satışa sunulacakmış.
Ben de sürekli Biletix'e bakıyorum. Yarın sabahtan sıraya mı girsek gişe önünde. Kalabalık olur büyük ihtimalle.
Ayrıca Galatasaray gelince 10 TL, Beşiktaş gelince 15 TL olan saatli kale arkası tribünün bilet fiyatı, Fenerbahçe gelince 40 TL oluyor. Yıllardır bunları yaşıyoruz. TFF'nin bilet fiyatı politikasında bir standart getirmesi lazım.
Aykut hoca büyük olasılık şu 11 ile çıkar sahaya.
Volkan
Gökhan-Bilica-Yobo-Ziegler
Mehmet - Selçuk - Emre - Dia
Stoch - Sow
Ben olsam Bilica'yı o penaltı noktası kazıdığı BJK maçından sonra hemen gönderirdim.O günden beri hiç sevmiyorum şu adamı
sui generis
07.Mart.2012, 17:17
bence fazla korkulmuş Ankaragücü'nden. hangi kadroyla çıkarsak çıkalım yeneceğimiz kesin. oynamayanlar oynasın bence.
bence fazla korkulmuş Ankaragücü'nden. hangi kadroyla çıkarsak çıkalım yeneceğimiz kesin. oynamayanlar oynasın bence.
Korku değil bu rakibi hafife alırsan hiç beklenmedik bir skorla karşılaşabilirsin.Sonuçta futbol 11e 11 oynanıyor.Her sonuç olabilir.Ve Fenerbahçe'nin şu anda puan kaybına tahammülü yok.İdeal kadroyla oynaması lazım o açıdan.
RaSenGan
07.Mart.2012, 20:55
3-4 hafta önce olsaydı bu maç belki Fenerbahçe puan kaybedebilirdi ama şu an için puan kaybı imkansız gibi bir şey.Aslında imkansız demeyelim Fenerin deplasman karnesi malum belli olmaz (: Ama çok moralli olan ve derbiye moralli girmek isteyen bir takım var.Yedek oyuncular çıksa bile rahat alırlar maçı.Ama rakibi küçümsememeleri gerekir en başta.
Xsnoopkarl
07.Mart.2012, 21:22
Mümkünse Stoch falan dinlendirilsin bence Volkan Emre falan'da.Ankaragücü A2 takımıyla oynuyor 3-4 değişiklik bizi etkilememeli.
Ayrıca bu maçta da rotasyon yapmıycaksak ne zaman yapacağız.
attirson
07.Mart.2012, 21:52
Ankaragücü A2 takımına karşı A2 olmasada bizde gençlerimizle çıkmalıyız.
World Hollow o1
07.Mart.2012, 22:17
Ankaragücü A2 takımına karşı A2 olmasada bizde gençlerimizle çıkmalıyız.
Gerek yok ki böyle bir davranışa.
Gerek olacak bir sebep söylermisin ? :)
TR.CaPTaiN
08.Mart.2012, 01:37
Biz kazanalım da, kim atarsa atsın. Multiquote yapmıştım mesajını, sana biletler ne zaman çıkacak diye sormak için ama TR.CaPTaiN yazmış daha sonra.
Ben de sürekli Biletix'e bakıyorum. Yarın sabahtan sıraya mı girsek gişe önünde. Kalabalık olur büyük ihtimalle.
Ayrıca Galatasaray gelince 10 TL, Beşiktaş gelince 15 TL olan saatli kale arkası tribünün bilet fiyatı, Fenerbahçe gelince 40 TL oluyor. Yıllardır bunları yaşıyoruz. TFF'nin bilet fiyatı politikasında bir standart getirmesi lazım.
Ankara'da genelde yoğun ilgi oluyor. Erkenden gidip almakta fayda var. Bilet fiyatları maalesef "ne de olsa 100 lira bile yapsak bunlar stadı doldurur" mantığıyla Ankara'da sürekli böyle oluyor. Geçen sene Gençlerbirliği maçı 56 liraydı.
Kaka Leite
08.Mart.2012, 01:43
Gençlerle hatta A2 ile çıkmak gerine bence Özgür'ü felan oynatabiliriz ayrıca eğer çok isteniyorsa skor bizim için yeterli olduktan sonra 60-70'de alınacağına Recep Niyaz falan 2. yarıda oyuna alınır bu tarz şeyler olabilir.
Bana göre son haftalarda çok gol atıyorlar,küçümsememek en iyisidir.
di canio
08.Mart.2012, 01:49
Ankara'da genelde yoğun ilgi oluyor. Erkenden gidip almakta fayda var. Bilet fiyatları maalesef "ne de olsa 100 lira bile yapsak bunlar stadı doldurur" mantığıyla Ankara'da sürekli böyle oluyor. Geçen sene Gençlerbirliği maçı 56 liraydı.
Evet, geçen sezon da gitmiştim. Biletix'ten aldığım için 60 TL ödemiştim. Bu sezon da gittim Gençlerbirliği maçına, o da aynı tarife idi. Ankaragücü, Gençlerbirliği'ne göre insaflı yine de. Ama diğer 2 büyüğe o fiyat yapılıp, Fenerbahçe'ye 3-4 misli yapılması hoş değil.
kalemci
08.Mart.2012, 01:58
Cemal Aydın baştayken Galatasaray dışında 3 büyüklere aynı tarifeydi. Gökçek gelince niyeyse Fener maç biletlerine fena zam yaptı. GS ve BJK biraz olsun düştü 60'a 40 gibi. Şuan da büyük ihtimal yine Gökçeğin talimatıyla oluyordu bu bilet fiyatları.
Ayrıca ben Beşiktaş'ın 15 liraya Ankara'da maçını izlediğimi hatırlamıyorum Ankaraspor, Ankaragücü ve Gençler farketmez. Cavcav bi ara neye kızdıysa artık 75 lira yapmıştı bileti maç günü 40'a çekmişti :n:
di canio
08.Mart.2012, 02:04
Cemal Aydın baştayken Galatasaray dışında 3 büyüklere aynı tarifeydi. Gökçek gelince niyeyse Fener maç biletlerine fena zam yaptı. GS ve BJK biraz olsun düştü 60'a 40 gibi. Şuan da büyük ihtimal yine Gökçeğin talimatıyla oluyordu bu bilet fiyatları.
Ayrıca ben Beşiktaş'ın 15 liraya Ankara'da maçını izlediğimi hatırlamıyorum Ankaraspor, Ankaragücü ve Gençler farketmez. Cavcav bi ara neye kızdıysa artık 75 lira yapmıştı bileti maç günü 40'a çekmişti :n:
O mesajı yazmadan önce emin olmak için araştırdım biraz. 15 TL yazıyordu kale arkası için. Sonradan değişmişse bilemem :) Bu sadece Ankara için geçerli değil. Birçok takım Fenerbahçe'ye daha farklı tarife uyguluyor.
Dennis Bergkamp
08.Mart.2012, 15:59
Evet, geçen sezon da gitmiştim. Biletix'ten aldığım için 60 TL ödemiştim. Bu sezon da gittim Gençlerbirliği maçına, o da aynı tarife idi. Ankaragücü, Gençlerbirliği'ne göre insaflı yine de. Ama diğer 2 büyüğe o fiyat yapılıp, Fenerbahçe'ye 3-4 misli yapılması hoş değil.
Ankaragücü Gençlerbirliği'ne göre insaflı mı?Gençlerbirliği en fazla 56 lira yaptı biletleri bugüne kadar geçen sene Ankaragücü maçı 120 liraydı :D
http://www.ankarahaber.com/haber/Ankaragucu-F-Bahce-biletleri-el-yakiyor/76506
di canio
08.Mart.2012, 18:05
Ankaragücü Gençlerbirliği'ne göre insaflı mı?Gençlerbirliği en fazla 56 lira yaptı biletleri bugüne kadar geçen sene Ankaragücü maçı 120 liraydı :D
http://www.ankarahaber.com/haber/Ankaragucu-F-Bahce-biletleri-el-yakiyor/76506
Bu sezon için söylemiştim onu. Belirtmeyi unutmuşum.
Biletimi aldım. Artık maç saatini bekliyoruz.
Dennis Bergkamp
08.Mart.2012, 18:34
Bu sezon için söylemiştim onu. Belirtmeyi unutmuşum.
Biletimi aldım. Artık maç saatini bekliyoruz.
Ben saat 1 gibi gittim stada Tandoğan'a kulübe gönderdiler oraya sorduğumda ise yarın sabah 10 da çıkacak dediler nereden aldın bileti gidip alıyım bari.
di canio
08.Mart.2012, 19:15
Ben saat 1 gibi gittim stada Tandoğan'a kulübe gönderdiler oraya sorduğumda ise yarın sabah 10 da çıkacak dediler nereden aldın bileti gidip alıyım bari.
Stadın ordaki gişelerde satılıyor. Havaş tarafındaki girişte olan gişeler Fenerbahçe'ye ait. Ben saat 3 gibi oradaydım. Mesai saati olduğu için sanırım kalabalık değildi.
ParduS
08.Mart.2012, 20:50
19 kişilik maç kadrosu;
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Özer Hurmacı, Özgür Çek, Gökay Iravul, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Henri Bienvenu.
İdeal kadroyla çıkacak sanırım Aykut hoca, güzel bir galibiyet alırız umarım.
Sekopej
08.Mart.2012, 22:39
Asıl bu maça ideal kadroyla çıkması gerekiyor, artık puan kaybına tahammül yok. Artık ne oyuncu yetiştirme ne de yedekleri hazır tutma zamanı. Tabi bana göre ideal olan, Cristian ve Ziegler oynamaması.:p
Xsnoopkarl
09.Mart.2012, 02:49
Sezon başında iyi gidelim ideal kadro, sezon ortasında biraz istikrar yakalayalım ideal kadro, sezon sonunda işler kızışıyor ideal kadro. Sonra neden anadolu'dan gelenler zor oynuyor,neden genç yetişmiyor vs vs.
Gökay'lar Sezer'ler şu takımda ara ara oynasa hiç bir şey değişmez. Sezer Öztürk gibi bir adam koca sezonda 10 kez oynamamışsa,Özgür Çek geldi geleli oynamamışsa,Gökay 18e zor giriyorsa bazı şeyler düşünülmelidir.Kupa maçlarında bile ideale yakın çıkıyoruz sahaya.
ReaList
09.Mart.2012, 02:55
Sezon başında iyi gidelim ideal kadro, sezon ortasında biraz istikrar yakalayalım ideal kadro, sezon sonunda işler kızışıyor ideal kadro. Sonra neden anadolu'dan gelenler zor oynuyor,neden genç yetişmiyor vs vs.
Gökay'lar Sezer'ler şu takımda ara ara oynasa hiç bir şey değişmez. Sezer Öztürk gibi bir adam koca sezonda 10 kez oynamamışsa,Özgür Çek geldi geleli oynamamışsa,Gökay 18e zor giriyorsa bazı şeyler düşünülmelidir.Kupa maçlarında bile ideale yakın çıkıyoruz sahaya.
9 Puan fark neden var ? niçin var ? Fenerbahçe'de şu lanet olası gelenek sürdükçe bizler daha cok sancılı sezonlar takip edecez. Çünkü bütün kafa günü kurtarmakta onu da beceremiyoruz ya hadi hayırlısı.
sarianet
09.Mart.2012, 03:07
memet abi ciddi ciddi ankaragücünün kazanacağını düşünüyor musun kafa mı yapıyosun bizle :D:D:D
fenerbahçemden kotamı baya bi rahatlatacak bi skor bekliyorum her gol 100 mb o yüzden şöyle yarım gb lık bi maç bekliyorum en az
BaGa TaRKaN
09.Mart.2012, 03:15
Maç Sonu Görüşürüz Ahmedov'um :)
sarianet
09.Mart.2012, 03:18
tamam abi bi yere kaybolma sakın :D
RasAnt
09.Mart.2012, 03:26
Puan kaybedersek şaşırmam ama şampiyonluk istiyorsak kazanmalıyız
byariff
09.Mart.2012, 05:28
Ek Bilgi ; Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam Ankaragücü maçında forma giyip birer sarı kart daha görmeleri durumunda 31. haftadaki Galatasaray maçında cezalı duruma düşecek.
Ek Bilgi ; Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam Ankaragücü maçında forma giyip birer sarı kart daha görmeleri durumunda 31. haftadaki Galatasaray maçında cezalı duruma düşecek.
Allah korusun 3'ü birde sarı kart görürse sağ kanat felç olur bizim :D
sui generis
09.Mart.2012, 12:39
GG ve Topuz oynamazlar bugün zaten
GG ve Topuz oynamazlar bugün zaten
11'de başlaması lazım ikisininde.Hele puan farkının fazla olduğu dönemde skoru ilk yarıda yakalamamız lazım.İkinci yarıda sarı kart sınırındaki oyuncuları oyundan alabilir daha sonra hoca.Rakibi hala hafife alanlar var.Rakibe saygı duymamız lazım futbolcularımızda rakibe fark atarız havasında olursa hiç beklenmedik skor olabilir.BJK ile berabere kaldıklarını hatırlamamız lazım
europeanconquer
09.Mart.2012, 14:31
Ankaragücü taraftarından yoğun ilgi bekliyorum ben.Eğer taraftar desteği olursa şapkadan tavşan çıkarabilir Ankaragücü'nün gençleri.Tabi Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini istediğim için biraz iyi niyetli davranıyorum. :D
sui generis
09.Mart.2012, 15:45
11'de başlaması lazım ikisininde.Hele puan farkının fazla olduğu dönemde skoru ilk yarıda yakalamamız lazım.İkinci yarıda sarı kart sınırındaki oyuncuları oyundan alabilir daha sonra hoca.Rakibi hala hafife alanlar var.Rakibe saygı duymamız lazım futbolcularımızda rakibe fark atarız havasında olursa hiç beklenmedik skor olabilir.BJK ile berabere kaldıklarını hatırlamamız lazım
dostum ikisi de sarı kart görebilecek oyuncular. onun için orhan-dia ya da orhan-özer denemek gerekir. rakibe elbette saygı duymak gerekir. ama orhan bu yani gidip de U18 den alsın demiyorum ki...
dostum ikisi de sarı kart görebilecek oyuncular. onun için orhan-dia ya da orhan-özer denemek gerekir. rakibe elbette saygı duymak gerekir. ama orhan bu yani gidip de U18 den alsın demiyorum ki...
Yapılabilir tabii ki fakat Ankaragücü oyuncuları uzun süredir bir arada oynuyor.Benim düşüncem normal 11 ile çıkıp ilerleyen dakikalarda skora göre değişiklik yapılabileceği yönünde.Tabii biz burda fikirlermizi söylüyoruz ama son sözü yine Aykut hocamız söyleyecek.
sananes
09.Mart.2012, 18:30
Aykut Hoca Türkiye Kupası'nda bile rotasyon yapmıyo neredeyse. 2-3 değişiklik yapıyo bırakıyo. Burada da ideal 11'le çıkar gibi görünüyor. Bizim yedeklerimiz ligde orta sıralara oynar ankaragücü ise A2 takımıyla oynuyor.Bu yedekler o takımı yenemeyecekse zaten takımda tutmamıza gerek yok.
Rakibe tabiki saygı duyalım ama önce kendi oyuncularımıza saygı duymalıyız. Adamlar böyle maçlarda bile oynamayacaklarsa,nasıl özgüvenlerini yüksek seviyede tutup işlerini aynı kalitede yapabilirlerki.Yedek kalma psikolojisi ters psikolojidir.Böyle maçlarda şans tanımalıyız onlara.
Umduğum 11; Mert-Orhan-Bekir-Yobo-Özgür-Selçuk-Gökay-Dia-Sezer-Semih-Bienvenu...Sezer sakat mı bilmiyorum açıkcası değilse oynamalı yoksa bir kaç değişiklik yapılabilir.
Sekopej
09.Mart.2012, 18:44
Yedek oyuncuların kaliteli olabilir ama bu kadar oyuncuyu bir anda oynatırsan, o maç kabusa da dönebilir. Sezer ameliyat olduktan sonra daha yeni Türkiye'ye döndü, idmanlara başlamadı, zaten 19 kişilik kadroda yok.
Bir kaç değişiklikle yedekleri hazır tutabilirsin, bu tarz muhtemelen ters teper, o nedenle sanmıyorum bu kadar değişiklik olsun, beklediğim 11;
Volkan
Gökhan - Yobo - Bekir - Ziegler
Mehmet - Selçuk - Emre - Özgür
Stoch - Sow
Aykut hoca Semih'i de kadroya almadı.Benim ilk 11 tahminim ise şöyle;
Volkan
Gökhan-Bilica-Yobo-Ziegler
Mehmet - Selçuk - Emre - Dia
Stoch - Sow
Bir de resmi sitenin girişindeki intro mükemmel olmuş.Girip bakmanızı tavsiye ederim
sui generis
09.Mart.2012, 19:12
Volkan
Orhan - Bilica - Yobo - Özgür
Özer - Selçuk - Emre - Dia
Stoch- Sow
şeklinde oynarız büyük ihtimal ama keşke Gökay, Mert de şans bulsalar.
BaFraLı
09.Mart.2012, 19:51
Bu gün iddaa'da büyük vurgun olacak. Ya iddaa çuval çuval para almaya devam edecek yada baya bi kaybecek. Ankaragücü'nün 3 handikapı ben dahil bir çok kişiye tatlı geldi :D. Bende 1 oynadım. Maçı zaten Fenerbahçe alıcak ama fark atıp atmama konusunda kararsız kaldığım için 1 oynadım.
Özet olarak 2 takımada başarılar iyi futbol izleriz umarım.
sui generis
09.Mart.2012, 20:49
Takımımızın ilk on biri: Volkan, Gökhan Gönül, Bilica, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Dia, Stoch, Sow
Aykut Hoca; keşke almasaydın GG ile Mehmet'i..
furkan58
09.Mart.2012, 20:51
Bilica yüzünden puan kaybı inancım arttı .
Beklediğim gibi bir kadro çıktı. Dia ve Stoch kontradan bol gol bulurlar.
Kaka Leite
09.Mart.2012, 20:54
Gayet iyi bir kadro olmuş.
Ankaragücü'nün sağ bek'inde genç oyuncumu var? Yani A2'den falan.
Eğer öyleyse Dia delik deşik eder diye düşünüyorum.
RasAnt
09.Mart.2012, 21:05
Oh beeee sonunda Dia Stoch Sow 3 lüsü :D:D:D Kadro güzel olmuş
grkm33
09.Mart.2012, 21:16
Fener yedek ağırlıklı çıksaydı maça A.gücü ne verecektim iddaa da ama Fener en az 5 sallar bu kadroyla :)
SaLviO
09.Mart.2012, 21:20
atv yi açın :D :D
sui generis
09.Mart.2012, 21:21
ne var atv de :)
ReaList
09.Mart.2012, 21:22
Gökhan ve Topuzu oynatmadaki mantığı kavrayamadim Ankaragücünun a2 takımından mi çekiniyoruz ? Aykut Kocamanin Daumlaşma eğilimi sadece kendine zarar vermiyor, korkaklar kaybetmeye mahkumdur.
grkm33
09.Mart.2012, 21:22
Millet 4 er 5 er forma almış platforma çıkanlar :)
SaLviO
09.Mart.2012, 21:24
ne var atv de :)
stoch hoppa hoppa kucak kucak :D :D :D
fenerli taraftar diyor stocha imza gününde :D
byariff
09.Mart.2012, 21:34
Bilicayi Gs macina hazirliyor galiba aykut hoca :D orhan sam , bekir falan bunlar oyuncu degilmi ki ?
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Mart.2012, 21:39
Ortasahada monte edebilecegimiz hic genc oyuncu yok mu ki bu kadroyla cikilmis. Gokayi falan koysaydi da tecrube olurdu bari.
Emre - Selçuk yerine Gökay - Selçuk olsaydı daha iyi olurdu. Emre derbi için daha dinç olurdu.
Kaka Leite
09.Mart.2012, 21:57
Bilicayi Gs macina hazirliyor galiba aykut hoca :D orhan sam , bekir falan bunlar oyuncu degilmi ki ?
Olası bir Bilica oynaması durumunda o maçıda izlemem :)
ReaList
09.Mart.2012, 22:10
Ziegler almaz olaydik seni bi ınsan bu kadar pas acizi olamaz bu adama nasıl tahammül ediliyor
futureless
09.Mart.2012, 22:14
Golün hazırlanışı çok güzeldi , Sow da güzel bitirdi sol ayağıyla.
Kaka Leite
09.Mart.2012, 22:15
Sooooooow 6 maç 4 gol oldu Zenci Team:icon_biggrin:
ReaList
09.Mart.2012, 22:15
Gol ayağı budur
byariff
09.Mart.2012, 22:17
Sow atti 0-1
attirson
09.Mart.2012, 22:19
İşte budur ya aradığımız forvet budur.
attirson
09.Mart.2012, 22:46
İlk yarı sona erdi.Sıkıcı bir ilk yarıydı.
Takımda bilindik deplasman sorunu devam ediyor.
Sow gerçekten güzel bir gol attı. Dia'nın pası da nefisti.
Ziegler bence Hakan Balta'dan iyi değil. İlk 11 garantisi vererek kiraladığımızı düşünüyorum. Hiçbir oyuncuya bu kadar tahammül edilmez.
ReaList
09.Mart.2012, 22:47
Ilk yarı Harika bir futbol ortaya koyduk kimin nerede oynadıgi belli degil
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Mart.2012, 22:47
Ne kadar zevksiz bir mac oluyor. A2 den kurulu bir takima karsi bile hakimiyeti kuramadik. Rakipte bir hareket yok zaten, bizimkiler onlardan beter. Bitsin de gidelim havasindalar.
Çok sıkıcı bir maç. Can sıkıntısı yapacak bir şey yok bari maç izleyeyim dedim o daha da sıktı.
SaLviO
09.Mart.2012, 22:49
hepsinin aklı haftaya derbide bu maç 3 0 biter
sowun vuruşu çok güzeldi
Fearless Coward
09.Mart.2012, 22:49
Ankaragücü'ne helal olsun valla gayet iyi oynuyorlar...Maçın başında atsalar iyi olacaktı Volkan iyi çıkardı ama...Fenerbahçe'nin golden başka da pozisyonu yok sanırım :D
ParduS
09.Mart.2012, 22:50
Bizim takım sanki maç değil sezon bitse de gitsek havasında. Nedir bu deplasman fobisi. İkinci yarı dişe damağa dokunur bir oyun sunarlar umarım.
furkan58
09.Mart.2012, 22:52
Klasik deplasman maçımızı oynuyoruz tek fark rakibin A2 takım olması ve bu yüzden pozisyon yemememiz . Sow'un golü tam bir bitiricilik golüydü 6 maç 4 gol oldu yavaş yavaş ısındıkça takıma performansı artıyor . Özellikle Dia ile iyi anlaşıyolar . 2 . yarı 2 , 3 gelmesse şansa bir gole maç sıkıntıya girebilir .
ParduS
09.Mart.2012, 23:06
Bilica üçüncüde Volkan'ı avlayacak heralde.
nannar
09.Mart.2012, 23:12
Sanki Ankaragücü biraz kıpırdasa gol bulacak gibi Bilica sayesinde... FB 2. golü bulamazsa son 10-15 dk zor geçer.
attirson
09.Mart.2012, 23:20
Uykum geldi artık ya.Gökhan ve Mehmet'in çıkması lazım artık.GS maçı riske atılmamalı.
ReaList
09.Mart.2012, 23:25
Selçuk, Ziegler ve Bilica yi futbolcu diye sahaya süren adama hoca falan demem ben illallah artık
byariff
09.Mart.2012, 23:26
Ankaragucu a2 gercekten iyi oynuyorlar ama sonuca gidemiyorlar sebeb belli tecrubesizlik ve hepsi 18-22 yas arasi bi aydin tecrubeli tek adamlada olmaz.
Topuz 0-2 yapti
futureless
09.Mart.2012, 23:28
Bilica 5 dakika önce falan 30 saniye içinde rakibe iki kez pas attı deli etti.2-0 oldu oyun pek iç açıcı değil Emre dizini tutuyor umarım birşeyi yoktur.
attirson
09.Mart.2012, 23:31
Bienvenu ve Özgür girdi Stoch ve Dia çıktı.
SaLviO
09.Mart.2012, 23:36
Selçuk, Ziegler ve Bilica yi futbolcu diye sahaya süren adama hoca falan demem ben illallah artık
hocanın elinde lassana diarra andre santos lugano varda bunları mı oynatıyor eldekilerin en iyisi bu
William Rookwood
09.Mart.2012, 23:38
Bu Fenerbahçe Galatasaray'ı hayatta yenemez A2 takıma karşı bile böyle oynanıyorsa
attirson
09.Mart.2012, 23:40
hocanın elinde lassana diarra andre santos lugano varda bunları mı oynatıyor eldekilerin en iyisi bu
Selçuk neyse ama Özgür Ziegler'in yerine Bekir'de Bilica'nın yerine oynayabilirdi.
sananes
09.Mart.2012, 23:40
Bu Fenerbahçe Galatasaray'ı hayatta yenemez A2 takıma karşı bile böyle oynanıyorsa
:) bu yorum umarım silinmez yani muhtemelen biraz sonra tartışmalar çıkar ve bir yönetici gelip tüm yorumları siler. Ama siz ne yazdığınızı biliyorsunuz bu lafınızı unutmayın:)
attirson
09.Mart.2012, 23:43
Alakası yok derbi maç atmosferi farklıdır.Ayrıca Kadıköy'deki oyunumuzla deplasmandaki oyunumuz çok çok farklı.Hani bu maça bakarak kıyaslaman bile komik geldi.UEFA'yı aldığınız sene Samiyen'deki maçı unutma. :)
William Rookwood
09.Mart.2012, 23:43
:) bu yorum umarım silinmez yani muhtemelen biraz sonra tartışmalar çıkar ve bir yönetici gelip tüm yorumları siler. Ama siz ne yazdığınızı biliyorsunuz bu lafınızı unutmayın:)
Siz gerçekten inanıyor musunuz böyle bir oyunla Fenerbahçe'nin galip geleceğini?
attirson
09.Mart.2012, 23:44
Bu arada Ankaragücü taraftarı isyan bayrağını çekti. :D
Fenerbahçe kazanmanın verdiği rahatlıkla kendini rölantiye almış durumda, Ankaragücü ise nasılsa düştük, maç bitsin de duşumuzu alıp eve gidelim tavırlarında oynuyor. Bizim maçtaki Ankaragücü nerede, bu Ankaragücü nerede? Anlamıyorum ben. Fenerbahçe bugün ahım şahım bir şey oynamadı. Beşiktaş maçında ise adamları resmen gömdük ama 0-0 bitti. Tamam onlarında net pozisyonu oldu ama genelde biz bastırdık ve inanılmaz direndiler. Bu maçta sanki o dirençli takım gitmiş ve boşvermiş bir takım gelmiş. Sanırım bunda düşmelerinin kesinleşmesi büyük rol oynuyor. Ben başka açıklama getiremiyorum.
Mamadou
09.Mart.2012, 23:45
FB'nin iç saha ile dış sahada oynadığı futbol arasında dağlar kadar var. Saha ve seyircisi önünde FB derbide bir adım önde.
SaLviO
Siz gerçekten inanıyor musunuz böyle bir oyunla Fenerbahçe'nin galip geleceğini?
sen fenerbahçenin galatasaraya karşı böyle oynayacağını düşünüyormusun ?
Alicanfmfan
Fenerbahçe kazanmanın verdiği rahatlıkla kendini rölantiye almış durumda, Ankaragücü ise nasılsa düştük, maç bitsin de duşumuzu alıp eve gidelim tavırlarında oynuyor. Bizim maçtaki Ankaragücü nerede, bu Ankaragücü nerede? Anlamıyorum ben. Fenerbahçe bugün ahım şahım bir şey oynamadı. Beşiktaş maçında ise adamları resmen gömdük ama 0-0 bitti. Tamam onlarında net pozisyonu oldu ama genelde biz bastırdık ve inanılmaz direndiler. Bu maçta sanki o dirençli takım gitmiş ve boşvermiş bir takım gelmiş. Sanırım bunda düşmelerinin kesinleşmesi büyük rol oynuyor. Ben başka açıklama getiremiyorum.
O zaman ki maçta yine Ankaragücü'nün bir umudu vardı matematiksel olarak hatta Mersin'i yenince neden olmasın havası hakimdi kaldı ki Ergin,Turgut vs de takımdaydı o zaman.
sananes
Asıl siz fenerbahçe'nin böyle oynayacağına inanıyor musunuz? Yani "fenerbahçe bu oyunla galatasaray'ı yenemez" deseydiniz hak verirdim ama siz "bu fenerbahçe yenemez" diyorsunuz,her fenerbahçe galatasaray'ı yenebilir,tersi de geçerlidir.
O zaman ki maçta yine Ankaragücü'nün bir umudu vardı matematiksel olarak hatta Mersin'i yenince neden olmasın havası hakimdi kaldı ki Ergin,Turgut vs de takımdaydı o zaman.
Ergin ve Turgut'un bu kadar etkileyebileceğini sanmıyorum. Çünkü ben o maçta inanılmaz dirençli bir Ankaragücü görmüştüm. Biri ikisi üçü değil, on biri de aynı dirençteydi. Söylediğim gibi sanırım düşmelerindeki kesinleşmenin etkisi, sahaya bu şekilde yansıyor.
berkay123456
09.Mart.2012, 23:49
Derbilerin favorisi olmaz.Fenerbahçe evinde iyi oynuyor, bizim maçta da, üzerimizdeki baskıyla da beraber bir adım öndeler diye düşünüyorum.
byariff
09.Mart.2012, 23:52
Gereksiz tartismalar dogcak yine fb-gs maci degil ankaragucu-fb macindayiz su an arkadaslar haftaya içinizi dokersiniz , neyse tebrikler fenerbahce.
LaigLeNoiR
09.Mart.2012, 23:54
Arkadaşlar;
Konu: [30. Hafta] Ankaragücü - Fenerbahçe
Başka uyarı yapmayıp konu dışı mesajlar silinecektir. Bilginize.
William Rookwood
09.Mart.2012, 23:55
Asıl siz fenerbahçe'nin böyle oynayacağına inanıyor musunuz? Yani "fenerbahçe bu oyunla galatasaray'ı yenemez" deseydiniz hak verirdim ama siz "bu fenerbahçe yenemez" diyorsunuz,her fenerbahçe galatasaray'ı yenebilir,tersi de geçerlidir.
Bir nevi onu demek istemiştim cümle biraz yanlış olmuş olabilir. Bu oyunla Galatasaray'ın yenmesi zor demek istedim
furkan58
09.Mart.2012, 23:55
Umarım bu mesaj silinmez haftaya alıntılarız bol bol :)
Maça gelirsek iyi oynamadık her deplasman gibi rakibin tecrübesizliğine kazandık yoksa gene kazanamazdık .
nannar
09.Mart.2012, 23:57
konu dışına taşmayalım lütfen :)
Tebrikler Fenerbahçe...
C h A o S
10.Mart.2012, 00:01
İddaa'da A.Gücü'ne 3 handikap vardı.4,30 oran getirdi.
attirson
10.Mart.2012, 00:02
Belliki bu maçta amacımız şov yapmak degildi.Aykut Hoca takımı yormadan kazanıp İstanbul'a dönmek istemiş.En iyisini yapmış.9 gün gibi güzel bir dinlenme süresi var antremanlarda İnşallah sakatlık filan olmazsa GS maçına tam kadro hazır bir şekilde çıkıcaz.
World Hollow o1
10.Mart.2012, 00:16
Zigler denen vatandaşa, aykut hoca değilde şu Samet desin ki '' Oğlum zigler, sırtına bağladığın taşları kayaları odunları çakılları çıkartta bir maça gel" desin rica ediyorum adam 1 tane kafa hizzasında orta kesemedi arkadaş ya.
Bu akşam A.gücü yerine başka takım olsaydı hallaç pamuğuna çevirirlerdi bizi.
RasAnt
10.Mart.2012, 00:20
Ter idmanı oldu 3 puan güzel oldu tebrikler çocuklar
ReaList
10.Mart.2012, 00:20
Fenerbahçe bu anlayışla ne yazık ki şampiyon olamaz, Galatasaray elindeki şampiyonluğu hediye etmezse tabi. Şampiyonluk çok da önemli değil lakin bu şartlarda mücadelemiz keşke bu kadar laubali olmasaydı.
TR.CaPTaiN
10.Mart.2012, 01:47
Tüm oyuncuların kafasının derbide olduğu bariz belliydi. Bunun yanı sıra deplasmanlardaki kötü oyun sürdü. Ama bu maçta diğer maçlardaki gibi zor durumda kalan bir Fenerbahçe değil de kendini sıkmayan bir Fenerbahçe görüntüsü vardı. Sonuç olarak derbi öncesini kayıpsız geçmek önemliydi. Sow devam ediyor. Takımımıza tebrikler.
sarianet
12.Mart.2012, 16:34
maç sonu görüşürüz diyen laydbagadan hala haber alınamıyor :D