View Full Version : Beşiktaş - Atletico Madrid | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur 2. Maçı
di canio
13.Mart.2012, 15:28
http://img196.imageshack.us/img196/1290/beiktaatlmadrdi.png
İlk Maç: 1 - 3
Yayın: Star
Nocna Mora
13.Mart.2012, 18:40
2-0 alır Beşiktaş.
byariff
13.Mart.2012, 18:41
uzulerek soyluyorumki atletico madrid kazanir , carvalhal istifa eder.
nannar
13.Mart.2012, 19:36
İlk 20 dk Beşiktaş 1 gol atabilirse tur için bastırabilir.Aksi halde Madrid ekibi turu geçer. Başarılar diyeceğim ama hiç umudum yok. Ruh eksikliği var takımda. :)
urwrdskkn
13.Mart.2012, 20:01
çok erken bir gol olursa beşiktaş tur şansı için bastırır ama atleticonun şu özelliği var deplasmanlarda iyi oynayan bir ekip sağlam savunma yapıyorlar ama inanıyorum ki beşiktaş ilk golü çok erken bulursa tur için temkinli bastırması lazım salvio adrian arda gibi oyuncuları var atleticonun kontra atak oyununu seven bir ekip allah kara kartalımıza yardım etsin
GeNç KaRTaL
13.Mart.2012, 20:29
Duran toptan veya ilk maçta Simao'nun attığı gibi bireysel yetenekle atılacak gollerle turu geçebiliriz ancak.Tabii bir de şansın yanımızda olması ve gol yemememiz gerekiyor.Kısacası işimiz çok zor.:icon_smile: İlk maçta 1 farklı kaybetseydik umudum olurdu biraz.
attirson
13.Mart.2012, 20:30
Bence erken bir Atletico Madrid golü gelir.Ben ilk maçta oldugu gibi bir senaryo bekliyorum ilk yarı Atletico Madrid çok etkili olur turu garantiler sonra rahat bir 2. yarı geçirir.
europeanconquer
13.Mart.2012, 20:47
Beşiktaş'ın turu geçeceğine inanıyorum.Umarım inancım boşa çıkmaz.
Gncl1905
13.Mart.2012, 21:17
Geçen maçın sadece ilk yarısına dayanabilmiştim, Beşiktaş'ın turu geçmesi çok zor.Belki İnönü atmosferi etkiler ama 3-1'den döneceğini zannetmiyorum.Dönmesi imkansız bir skor değil ama Beşiktaş'ın oyunuyla imkansıza yakın.
Bu haftasonu Atletico-Granada maçını izledim.Gördüğüm Atletico takım savunmasını çok iyi yapan, oyunu kanatlara yayan ama ofansta defansif anlamdaki kadar etkili olmayan bir takımdı.İlk karşılaşmanın 2. yarısındaki istatistiklere bakarsak Beşiktaş oyunu epey kontrol etmiş ve kaleye 4-5 şut atmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Tabi ilk yarıyı saymıyorum.Eğer 2. maça ilk maçın 2. yarısı gibi başlanırsa düşükte olsa bir şansı var Beşiktaş'ın ama ben zor görüyorum açıkçası.En iyi ihtimalle berabere kalarak elenir.İnşallah yanılırız ve Bjk turu geçer.Başarılar.
footballer33
14.Mart.2012, 01:04
A.Madrid'in atacağı bir gol bizi turdan edeceği için, 100. yılda Lazio karşısında yaptığımız gibi hurra saldırmamamız gerekiyor. İlk dakikalarda yiyeceğimiz gol sonrası kalan süreyi formaliteden oynamak istemiyorsak, kontrolü elden bırakmadan bilinçli bir futbol oynamalıyız.
Erken gole gerek yok. İlk yarının son dakikasında da gol bulsak, gol yemediğimiz sürece problem olmaz. Her iki devrede atılacak 1'er gol ve iyi savunma sonucu gol yemeden bitireceğimiz bir 90 dakika sonunda tur bizim olacak. Yeter ki, şu ruhsuz takım gitsin ve yerine turu isteyen, mücadele eden bir takım gelsin. Tabii, mücadele de tek başına yeterli değil. Turu kazanmak için gereken her şeylerini ortaya koymaları lazım, her şeyi yapmaları lazım futbolcuların.
Bu maç Carvalhal için de çok önemli, futbolcular için önemli olduğu kadar. Maçın sonucuna göre, kalacak veya gidecek.
Umudum az olsa da, hiç yok diyemem. 2-0 için SALDIR BEŞİKTAŞ!
byariff
14.Mart.2012, 01:08
Bu haftasonu Atletico-Granada maçını izledim.Gördüğüm Atletico takım savunmasını çok iyi yapan, oyunu kanatlara yayan ama ofansta defansif anlamdaki kadar etkili olmayan bir takımdı.İlk karşılaşmanın 2. yarısındaki istatistiklere bakarsak Beşiktaş oyunu epey kontrol etmiş ve kaleye 4-5 şut atmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Tabi ilk yarıyı saymıyorum.Eğer 2. maça ilk maçın 2. yarısı gibi başlanırsa düşükte olsa bir şansı var Beşiktaş'ın ama ben zor görüyorum açıkçası.En iyi ihtimalle berabere kalarak elenir.İnşallah yanılırız ve Bjk turu geçer.Başarılar.
Diegonu eksikligi olabilir diego varken atletico iyi hucum yapiyordu , 10 numara SIKINTISI var su an takimda
Bence erken bir Atletico Madrid golü gelir.Ben ilk maçta oldugu gibi bir senaryo bekliyorum ilk yarı Atletico Madrid çok etkili olur turu garantiler sonra rahat bir 2. yarı geçirir.
Bir kere de Beşiktaş için ağzından hayırlı bir şey çıksın be yigido. İstediğin ve umduğun o diye mi söylüyorsun nedir anlamadım :icon_biggrin:
İlk dakikalarda golü bulduk bulduk, yoksa zor. Ben bu maç çok etkili olacağımızı düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş zorda kaldığı zamanlar oynar. İşi rahat olunca laçkalaşıyor. Tanıyorum takımımı. Bu maç iyi ve baskılı oynayacaktır. Ama gol görürmüyüz kalemizde orasını bilmiyorum. Umarım şans bizden yana olur.
LaigLeNoiR
14.Mart.2012, 03:03
Erken 1 golden ziyade gol yememeyi tercih ediyorum. Eğer kazara 1 gol yersek ileri çıktıkca bu maçta farklı skor bile olabilir.
Bu sebepten dolayı ilk yarıyı 0-0 götürürsek 60-65 arası gelecek bir golle kalan 20-25 dakikada turu getirecek golü bulabiliriz.
Gönül isterki maçın başlarında rakip 10 kişi kalsın da işimiz kolaylaşsın :)
Kaka Leite
14.Mart.2012, 03:13
Tur her ne kadar zor olsada olabilir.
Bencede erken golden ziyade ilk yarı kontrollü oynamak 0-0 skorla devreye gitmek iyidir,ancak 60-65'e kadar o golü bulabilir miyiz ?
Genelde bizim şansımıza gider o gol 80'de olur kalan o 10 dakika stres içinde geçer.Açıkcası Quaresma konusunada gelirsek bu maçta sonradan girmesi bence saçma olur,bana kalırsa baştan oynamalı ona gerçekten ihtiyaç var isteyerek oynarsa çok büyük işler yapabilir ancak istemesi gerek ayrıcada şurda söylemekte yarar var saha içinde güven vermeyen tek adam Cenk,en azından bana göre hiç güvenmiyorum ona her an bişey olacakmış gibi bir tavrı var.
ReaList
14.Mart.2012, 03:16
Beşiktaş bu turu geçecek rahat olun.
Fark yiyip eleneceğiz gibi duruyor.
World Hollow o1
14.Mart.2012, 03:27
Ne zaman Şampiyonuz diye bağırsak
Kursağımızda kalıyorr..
Söylesene bize hocaa..
Takım Niye oynamıyorrr...
RaSenGan
14.Mart.2012, 19:19
Carvalhal şu an basın toplantısı yapıyor.Çok fena gaza gelmiş adam.
Atletico Madrid ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş maçı öncesi siyah beyazlı futbolcuları büyük bir sürpriz bekliyordu.
http://img201.imageshack.us/img201/2430/adszzd.jpg (http://img201.imageshack.us/i/adszzd.jpg/)
Atletico Madrid ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş maçı öncesi siyah beyazlı futbolcuları büyük bir sürpriz bekliyordu.
Ümraniye alev alev
Antrenman öncesi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen Beşiktaş taraftarı, futbolcular sahaya çıkarken ortalığı yangın yerine çevirdi. İdmandan çok şampiyonluk kutlamasını andıran dakikaları videodan izleyebilirsiniz:
http://www.ntvspor.net/video-galeri/umraniye-alev-alev
footballer33
15.Mart.2012, 00:08
Taraftara helal olsun. Ne zaman, nerde, ne yapacağını çok iyi biliyor. :) Liderin 19 puan gerisinde, lige havlu atmış bir takımımız olmasına rağmen herkes o durumu unutmuş, yarınki maçın önemini biliyor ve ona göre davranıyor. Stadda da muhteşem bir ambiyans bekliyorum maçın bitiş düdüğüne kadar. Umarım, futbolcular da bu desteğin ve sevginin karşılığını verirler yarın gece. Vermeseler de canları sağolsun. Ne yapalım? :)
sarianet
15.Mart.2012, 00:18
Beşikraşımızın galip gelmesini canı gönülden istiyorum.
attirson
15.Mart.2012, 01:20
Bir kere de Beşiktaş için ağzından hayırlı bir şey çıksın be yigido. İstediğin ve umduğun o diye mi söylüyorsun nedir anlamadım :icon_biggrin:
İlk dakikalarda golü bulduk bulduk, yoksa zor. Ben bu maç çok etkili olacağımızı düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş zorda kaldığı zamanlar oynar. İşi rahat olunca laçkalaşıyor. Tanıyorum takımımı. Bu maç iyi ve baskılı oynayacaktır. Ama gol görürmüyüz kalemizde orasını bilmiyorum. Umarım şans bizden yana olur.
Yoo gayet gerçekçiyim. :D
eXcitinG
15.Mart.2012, 01:28
Takımın formu ortadayken pek ümitLenmemek gerek. Kazanırsa taraftar kazandırır. Yoksa CarvaLhaLmış, oyuncuLarmış, onLara kaLırsa işimiz bir cacık oLmaz.
Takımın formu ortadayken pek ümitLenmemek gerek. Kazanırsa taraftar kazandırır. Yoksa CarvaLhaLmış, oyuncuLarmış, onLara kaLırsa işimiz bir cacık oLmaz.
Katılmıyorum abi. Beşiktaş ne zaman bir tarafları tutuşsa iyi oynuyor. Görürsünüz bakın yarın çok istekli bir Beşiktaş izleyeceğiz.
RaSenGan
15.Mart.2012, 01:34
Bugün izledim taraftarın desteğini.Gerçekten bu takım bu oyunla böyle bir taraftarı haketmiyor.Tur atlayamasalar bile en azından taraftar için kazanmalı bu maçı Beşiktaş.
footballer33
15.Mart.2012, 02:42
Carlos Carvalhal’in belirlediği kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:
1 RÜŞTÜ REÇBER
2 CENK GÖNEN
3 UMUT KAYA
4 İSMAİL KÖYBAŞI
5 MANUEL FERNANDES
6 İBRAHİM TORAMAN
7 TOMAS SİVOK
8 VELİ KAVLAK
9 HUGO ALMEİDA
10 MUSTAFA PEKTEMEK
11 MEHMET AURELIO
12 EKREM HAYYAM DAĞ
13 NECİP UYSAL
14 SIMAO SABROSA
15 HOLOSKO
16 ALVES
17 SİDNEİ
18 EDU
19 EGEMEN KORKMAZ
Umut Kaya'yı çıkar, 18 kişilik kadro belli oldu. Q7 kadroda yok, iyileşen Almeida ise 18'de ve muhtemelen 11'de de olacaktır. Birkaç kişinin paylaştığı 11 ise şu şekilde:
Rüştü
Ekrem Sivok Egemen İsmail
Simao Fernandes Toraman Veli
Almeida Pektemek
Bu kadro intihar olur bana göre. Fernandes-Toraman orta sahası ile mahvoluruz. Toraman sağ beke, Necip ortaya ve Ekrem yedeğe geçse daha sağlam olur bence. Kalede de Cenk olmalı. Böylece şansımız daha fazla olur.
Cenk
Toraman Sivok Egemen İsmail
Necip Fernandes Veli
Simao
Almeida Pektemek
Skorun gidişatına göre de, defansif anlamda; Ekrem, Sidnei ve Aurelio; ofansif anlamda ise; Holosko ve Edu tercihleri yapılabilir kulübeden. Alves bu maçta da oynamayacaktır muhtemelen, eğer Carlos bir sürpriz yapmazsa. :)
Alicanfmfan
15.Mart.2012, 02:44
Zor belkide çok zor ama imkansız değil. Başarılar temsilcimize...
LaigLeNoiR
15.Mart.2012, 02:51
O kadar ofansif kadro ile çıkmamalıyız yine.
Ben olsam kadrom;
---------------------------Cenk--------------------
Ekrem---------Sivok-----Egemen------İsmail
------------------Aurelio (Toraman)-----------
-------------Necip-----------Fernandes--------
Simao-----------------------------------------Veli
----------------------Almeida---------------------
ReaList
15.Mart.2012, 02:56
Holosko sağa, Simao sola Fernandes biraz daha ofansif oynayabilir. Veli ve Necip genç, diri oyuncular yoğun pres uygulasalar bile kafi. Almeida mı Pektemek mi ? Fenerbahçe maçındaki gibi istekli ve pasör rolünde oynayacaksa Pektemek bu maçın adamı olabilir.
anil luque
15.Mart.2012, 03:07
Beşiktaş umuttur ! Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Atletico önce taraftarın karşısında elini ayağına birbirine dolandırmadan bir oynayabilsin. Biz nasılsa o arada atarız :)
Haydi KARTALIM pençelerinle tarih yaz !
footballer33
15.Mart.2012, 03:54
Gürültü yapıp kaldıkları oteli telefon yağmuruna tutarak, Atleticolu futbolcuları uyutmamaya çalışıyormuş bizimkiler. Çok fena şeyler var telefon açanların içerisinde, karnıma ağrılar girdi gülmekten. :D
Yarın bu turu taraftar geçirtecek, belli oldu. :)
BaFraLı
15.Mart.2012, 15:23
Beşiktaş'ın Avrupa maçlarına bayılıyorum ben. Beşiktaş'lı değilim ama Avrupa'da oynadığı futbol hep zevkli. 3-1 yenildiğimiz maçta bile genede bir umut hep vardı oynanılan oyunda.
İstanbul'da bu maç neden dönmesin ki. İmkansız değil bana göre. Beşiktaş taraftarı belli, atmosferi belli. Herşey olabilir. Saldır Kara Kartal. Avrupa'daki tek temsilcimiz umarım turu geçer.
Bu arada şu saat olayına çok takılıyorum. 22:05 çok geç bir saat. Bilmiyorum bu saat dilimi Şampiyonlar Ligindeki 21:45 gibi sabit bir saat mi ama 20:00'de oynansa çok daha iyi olurdu bence.
Ayrıca maçı Ercan Taner'in anlatması da ayrı bir mutluluk. Baya güzel bir maç olacak.
byariff
15.Mart.2012, 17:08
İşte Beşiktaş'ın 11'i:
Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Tomas Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, İbrahim Toraman, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Simao Sabrosa, Edu, Hugo Almeida.
Haber Kaynağı: Ntvspor
anil luque
15.Mart.2012, 17:19
Edu...............
World Hollow o1
15.Mart.2012, 17:22
Gürültü yapıp kaldıkları oteli telefon yağmuruna tutarak, Atleticolu futbolcuları uyutmamaya çalışıyormuş bizimkiler. Çok fena şeyler var telefon açanların içerisinde, karnıma ağrılar girdi gülmekten. :D
Yarın bu turu taraftar geçirtecek, belli oldu. :)
sesli paylaşımı varmı? acaba merak ettim
SaLviO
15.Mart.2012, 17:29
Almeida formsuz değilmi oynat pektemeği çoçuk topu ayağında tutuyor takımını atağa kaldırıyor bu almeida hiç birşey yapmıyor.
Bjk erken bi gol atarsa herşey olabilir inşallah turu geçerler
Mamadou
15.Mart.2012, 17:35
Haha eğer ilk 11 doğruysa sağ taraf Ekrem - Edu halaya gel :D
4-4-2 dizilişine kırampı girdi acaba.. Pektemek - Almeida ikilisini bir arada oynatmak zor olmasa gerek
Tek inançsız olan benim galiba.İnşallah takım şaşırtır beni.
mpaker66
15.Mart.2012, 18:16
ne olursa olsun quaresma oynamalydı bu takımda.hazır özürde dilemşken...umarım beşıktaş dirençli bi oyun oynar.toraman ndn ortasaha hala anlamış değilim.toraman sağbek ekrem dağ sağ açıktır umarım.oyuncuların çok ekstra pres yapmaları lazım.
anil luque
15.Mart.2012, 18:29
ne olursa olsun quaresma oynamalydı bu takımda.hazır özürde dilemşken...umarım beşıktaş dirençli bi oyun oynar.toraman ndn ortasaha hala anlamış değilim.toraman sağbek ekrem dağ sağ açıktır umarım.oyuncuların çok ekstra pres yapmaları lazım.
Ernst cezalı olduğu için ön liberoda Toraman var sanırım .
Aaah ah Edu'yu yine kanat yapmış hoca.
nannar
15.Mart.2012, 22:03
maç hangi kanalda?
nannar
15.Mart.2012, 22:05
Star vermiyor :)
BaFraLı
15.Mart.2012, 22:07
Star veriyor. 22:05'te. Ercan Taner anlatıcak.
nannar
saat 10daymış maç yaww:D pardon
berkay123456
Star veriyor.
Kaka Leite
15.Mart.2012, 22:24
İşte Beşiktaş'ın 11'i:
Rüştü Reçber
Beşiktaş kafadan 1-0 önde başlayacak,en azından tecrübeli bir kaleci olacak kalede her dakika bişey olacak mı diye tırstığım Cenk değil.
LaigLeNoiR
15.Mart.2012, 23:31
Rüştü sakatlandı antrenmanda maç öncesi Cenk kaleye geçecek.
sarianet
15.Mart.2012, 23:37
Beşiktaş kafadan 1-0 önde başlayacak,en azından tecrübeli bir kaleci olacak kalede her dakika bişey olacak mı diye tırstığım Cenk değil.
açtın ağzını :D
SaLviO
15.Mart.2012, 23:41
maşallah ne ağız varmış be :D :D :D
Kaka Leite
15.Mart.2012, 23:41
açtın ağzını :D
Vay be ne ağız varmış,bu duruma dayanarak Falcao ve Salvio çok kaliteli adamlar diyelimde belki bişey olur :0:
sarianet
15.Mart.2012, 23:46
Vay be ne ağız varmış,bu duruma dayanarak Falcao ve Salvio çok kaliteli adamlar diyelimde belki bişey olur :0:
senden cumartesi
"muslere evet galatasaray 1-0 önde başlayacak" mesajı bekliyorum :D
bu arada yarın cuma git abdest al ağzını düzelt :D
Kaka Leite
15.Mart.2012, 23:49
senden cumartesi
"muslere evet galatasaray 1-0 önde başlayacak" mesajı bekliyorum :D
bu arada yarın cuma git abdest al ağzını düzelt :D
Tabi söylerim,ancak abdest alalı 45 dakika oldu vay be :)
LaigLeNoiR
16.Mart.2012, 00:02
Nefesleri tuttuk tüm gücümüz kuvvetimiz Kartal'ımın yanında olsun.
Hadi Beşiktaş güldür yüzümüzü.
LaigLeNoiR
16.Mart.2012, 00:06
İlk maçta savunmada bize adım attırmayan Perea yedekler arasında onun yerine Miranda sahada.
Ne olur şans bizim yanımızda olsun. Avrupa'da gülsün yüzümüz. Haydi Kartallar.
Kaka Leite
16.Mart.2012, 00:11
Hastayım şu Almeidanın top indirişlerine çok yararlı adam
hakankor
16.Mart.2012, 00:12
Ah be Simao. Haydi BEŞİKTAŞ !
attirson
16.Mart.2012, 00:22
İlk 16 dakika eglenceliydi.Güzel bir maç bizi bekliyor.
byariff
16.Mart.2012, 00:31
Asist arda gol adrian olmadi bu iste..
hakankor
16.Mart.2012, 00:32
Arda atmak istemedi. Pasını verdi ve Adrian attı. 0-1
LaigLeNoiR
Sen kaleci falan değilsin Cenk, yeter artık bu kadar hataya katlanılmaz.
LaigLeNoiR
Bir sözümde Rüştü'ye. Her zaman böyle yapıyor ben artık inanmıyorum sakatlığına, her önemli maçtan önce sakatlanıyor güya.
Kaka Leite
Normalde Arda atacaktıda,alamadı topu önüne böyle saçma gol yiyoruz bi anda gelip atıyorlar.
ReaList
16.Mart.2012, 00:33
Basit bir oyuncu olsa şut çekerdi, Arda basit bir oyuncu olmadığını gösterdi, Beşiktaş yakaladığı yerden vursun göbek çok kalabalık
hakankor
16.Mart.2012, 00:34
Normalde Arda atacaktıda,alamadı topu önüne böyle saçma gol yiyoruz bi anda gelip atıyorlar.
Sanmıyorum. Orda düzeltipte vurabilirdi.
sarianet
bence beşiktaş artık önümüzdeki sezonun planlarını yapmaya başlamalı.
Kaka Leite
Önüne alabilse öyle bi atardı ki :)
Düzeltmeye çalıştı zaten Veli kapadı açıyı izlersen
hakankor
Basit bir oyuncu olsa şut çekerdi, Arda basit bir oyuncu olmadığını gösterdi, Beşiktaş yakaladığı yerden vursun göbek çok kalabalık
Aslında haklısın ama eğer atmak istese kaleye vurabilirdi.
byariff
16.Mart.2012, 00:35
Carvalhal mactan sonra istifa eder gibi..
hakankor
16.Mart.2012, 00:35
Gereksiz bir sarı kart.
Arda bilerek falan yapmadı. Önüne alsa atardı gayette. Önüne alamadığı için mecbur pas verdi. Ayrıca bu Cenk adamı sinir krizine sokar. Bazen öyle gereksiz soğukkanlılıklar yapmaya çalışıyorki.
hakankor
16.Mart.2012, 00:36
Arda bilerek falan yapmadı. Önüne alsa atardı gayette. Önüne alamadığı için mecbur pas verdi. Ayrıca bu Cenk adamı sinir krizine sokar.
Ben öyle düşündüm neyse yedik sonuçta ilk yarıya geride girmemeliyiz.. :icon_confused:
attirson
16.Mart.2012, 00:36
Tahmin ettiğim oldu ilk yarıdan turu garantiliycek diye düsünüyordum Atletico öyle de olucak 1 gol daha gelirseki bence gelir.
SaLviO
16.Mart.2012, 00:37
istifa etmez ya zannetmiyorum ben
byariff
16.Mart.2012, 00:38
Besiktas bu almeidaya sisirme toplarla gol falan atamaz milliyetcilik duygularimizi birakip gercekci olalim , edu ve veli su an cok basit hatalar yapiyorlar cikmalari lazim. Q7 sart her ne olursa olsun.
Kaka Leite
16.Mart.2012, 00:39
Ben öyle düşündüm neyse yedik sonuçta ilk yarıya geride girmemeliyiz.. :icon_confused:
Artık ilk yarısı,ikinci yarısı kalmadı bu işin Atletico 4-1'den turu felan vermez verirsede bildiğin ayıp,bende çok isterdim turu geçmemizi ama olmayınca olmuyor.
Birçok adam sahada oyunu bırakmışken hele hiç olmaz.1 gol olabilir ancak umutlandığımızla kalırız.
sarianet
16.Mart.2012, 00:45
ya takımımız gol yemiş neyin peşindesiniz gençler ah bu ülke ne zaman olayın özüne bakmayı görecek
LaigLeNoiR
16.Mart.2012, 00:46
bence beşiktaş artık önümüzdeki sezonun planlarını yapmaya başlamalı.
Bence de sahadan çekilip kalan dakikaları oynamaya gerek yok direkt yapılanmaya başlamak lazım.
Kaka Leite
16.Mart.2012, 00:47
ya takımımız gol yemiş neyin peşindesiniz gençler ah bu ülke ne zaman olayın özüne bakmayı görecek
Olayın özüne bakmak ?
Adamlar olabilecek birşeyi öyledi ancak bence istifa felan etmez.
LaigLeNoiR
16.Mart.2012, 00:47
İkinci yarıya kesinlikle Toraman'la başlamamamız lazım. Onun yerine Aurelio olsa daha iyi.
Top bizdeyken harika baskı yapıyoruz. Ben ne dedim? Beşiktaş'ın başı sıkışınca tüm yüreğini ortaya koyuyor. Ama biraz da şans faktörü yanımızda olması lazım. Atak yaparken golü gördük kalemizde. Bu sene şansımız hiç yaver gitmedi ki zaten. Katılıyorum ikinci yarı Aurelio girmeli
sarianet
16.Mart.2012, 00:50
helal olsun beşiktaş taraftarına çatlak ıslıklar var ama destek de devam ediyor ama yeterli değil haydi çarşı bjkli futbolculardan çok sizin gazınıza güveniyoru artık
William Rookwood
16.Mart.2012, 00:51
Şu Atletico ile Manzano döneminde karşılaşsaydın hallaş pamuğuna çevirirdik.
C h A o S
Şu Veli'yi izliyorum izliyorum ama Carvalhal'ın onda ne bulupta oynattığını bulamıyorum.Çok düz bir oyuncu.
El Barto
Sabaha kadar gol falan atamaz bu takım. :)
Şu Veli'yi izliyorum izliyorum ama Carvalhal'ın onda ne bulupta oynattığını bulamıyorum.Çok düz bir oyuncu.
Bende bir ara böyle düşünüyordum fakat çok çalışkan ve mücadeleci bir oyuncu. Top karşı taraftayken yorulmak bilmeden 90 dakika pres yapabiliyor. Belki de sırf bu yüzden bu kadar şans buluyor. Çünkü top ayağındayken pek bir şey yapabildiği yok.
eXcitinG
16.Mart.2012, 01:01
GoL çok saçma. BiLindik Cenk hatası. Geri pas geLiyor, Cenk hemen şişirmek yerine baskı yediğinde topu taça atıyor ve top goL oLuyor. Yani o topa hemen geLişine vursa, beLki moraLimiz bozuLmayacak ve iLk yarı beLki de biz önde oLacaktık. Bitmişiz, ağLayanımız yok, taraftara yazık.
GeNç KaRTaL
16.Mart.2012, 01:02
Veli'nin sol bekte oynaması neyse,Ekrem'in de sağ bekte oynaması odur.Yediğimiz golde Ekrem'in vuruş yapan oyuncunun orada olması gerekiyordu ama tekrarda gördüm çok alakasız bir yerden pozisyonu seyrediyordu.:icon_smile: Ondan önce de savunmanın Cenk'e geri dönmesi ve Cenk'in ilk pozisyonda vurup uzaklaştıramaması yüzünden taç kazandı Athletico,hissettim bu pozisyonun devamında gol yiyeceğimizi.Nitekim böyle de oldu.Athletico çok iyi savunma yapıyor.Bizim hücum gücümüz de kısıtlı olduğu için tehlike de oluşturamıyoruz.İşimiz mucizelere kaldı yani.Zaten maçtan önce demiştim gol yemeden şansa bala 2 tane atsak ancak geçeriz diye,olmadı,şimdiden geçmiş olsun.
LaigLeNoiR
16.Mart.2012, 01:02
---------------Cenk
Ekrem-Sivok-Egemen-İsmail
--------Fernandes-Aurelio-----
Simao------------------------Veli
-----------Edu-Almeida---------
Orta sahadan Veli'yi kanada alıp forveti çiftlememiz lazım. Gerçi Edu ve Almeida zaten 2 forvet oynuyor ama bu seferde sağ kanadımız yok. Ekrem tek başına kalıyor orada.
LaigLeNoiR
16.Mart.2012, 01:07
Holosko oyuna giriyor 2.yarıda Ekrem'in yerine.
Toraman sağ beke geçmiş demek ki.
byariff
16.Mart.2012, 01:13
besiktas hic atak yapamaz sag kanattan.
attirson
16.Mart.2012, 01:13
Çarşı'nın en beğendiğim huyu skoru önemsemiyor kafasını yaşıyor. :D
byariff
16.Mart.2012, 01:16
imparator ve esi"de tribunde
http://imgim.com/aodqxxqcqaanicz.jpg
Madrid'in teknik direktörüne karşı acaip bir antipatim oldu niye bilmiyorum. Her gösterdiğinde sinirleniyorum.
LaigLeNoiR
16.Mart.2012, 01:20
Toraman topa vurmayı unutmuş. Topa dokunuyor, hiçbir pası kuvvetli değil, isabetli değil çok kötü bugün.
attirson
16.Mart.2012, 01:20
Arda'ya edilen küfürler bize kadar geldi.
byariff
16.Mart.2012, 01:21
Arda vurdu cenk cikartti
kufurlere gelirsek alistik besiktas taraftarinin durduk yere herkese kufur etmesine
ReaList
16.Mart.2012, 01:21
O top illa ceza alanına girecek mi 2-3 pas yapıp önünü boşalttığın anda şut at gitsin, adamlar sıfır hatayla oynuyor savunmada ve çok katı yapıyorlar bunu, zaman eriyor boşu boşuna.
byariff
16.Mart.2012, 01:25
arda yerde iken atilan cakmaklar ve kufurler , halbuki arda besiktas taraftarini overek geldi turkiyeye ayip gercekten.
LaigLeNoiR
16.Mart.2012, 01:26
Toraman sakatlanarak da olsa çıktı oyundan.
3'lü savunmaya geçtik;
Sivok-Aurelio-Egemen
attirson
16.Mart.2012, 01:30
Manu elendi , City'de elendi diyebiliriz artık bence Atletico Madrid alır bu kupayı.
LaigLeNoiR
16.Mart.2012, 01:31
Cenk 6 pastaki topa bile çıkamıyor.
Allahım sen sabır ver, neden bu kadar korkuyorlar acaba, neden bu kadar panik.
C h A o S
16.Mart.2012, 01:32
Beşiktaş taraftarı ayıp etti.Oyundan çıkarkende ana avrat sövdüler.
berkay123456
16.Mart.2012, 01:33
Çarşı Arda'yı da boş geçmedi.Hani nerde kaldı sizin milliyetçiliğiniz Çarşı ?
hakankor
16.Mart.2012, 01:33
Ayıp yani, karşınızdaki bir Türk oyuncu. Arda zaten duygusal biri. Yapılmaması lazım.
attirson
16.Mart.2012, 01:35
Arda'dan bir çıkış beklerdim ama hayret olay çıkarmadan gitti en iyisini yaptı.
byariff
Beşiktaş taraftarı ayıp etti.Oyundan çıkarkende ana avrat sövdüler.
Cikarken olsa yine iyi maç icinde yere dustu orda bile çakmak atildi ve kufur ettiler , hemde avrupada bizi destekliyen turk oyuncusuna karsi gercekten cok buyuk ayip ediyorlar
Fearless Coward
Arda o kadar övmüş bu taraftarı sizde Arda'ya ıslıkla karşılık veriyorsunuz rezillik gerçekten...Arda'da hata zaten niye övüyorsunki sen İspanya'da da küfür etmişler zaten...Yazık gerçekten hiç yakıştıramadım Beşiktaş taraftarına...Maça gelecek olursak adamlar iyi kapanıyolar yapıcak bir şey yok 20 dakika da çevirmek imkansız sağlık olsun demek düşer bize buraya kadar gelmekte başarıydı...
hakankor
16.Mart.2012, 01:36
Her zaman olay çıkarırdı der gibi konuştun. :D
Kaka Leite
Ayıp yani, karşınızdaki bir Türk oyuncu. Arda zaten duygusal biri. Yapılmaması lazım.
Arda gidip kendi kalesine 2 tane atsa kral olur.
berkay123456
Boşuna demiyoruz " Adam gibi adam, Arda Turan " diye.
sarianet
16.Mart.2012, 01:38
metin hoca da gelmiş futbolun büyüsünden bahsediyo daha takım ortasahayı doğru dürüst geçemiyor bune ya
attirson
Arda'da bir taraftar ruhu var genelde karşılık verir böyle şeylere o yüzden şaşırdım.
europeanconquer
Arda'ya o küfürleri duyduktan sonra çığırımdan çıktım zaten oyundan çıkarken de ıslıklanması iyice deli etti ve maçı izlemeyi bıraktım kalan dakikalarda umarım Beşiktaş bir mucize yaratır.
hakankor
16.Mart.2012, 01:39
Arda'da bir taraftar ruhu var genelde karşılık verir böyle şeylere o yüzden şaşırdım.
Tamam anladım :D
attirson
16.Mart.2012, 01:40
Çıkarken ıslıklanması gayet normal golün asistini yapmış ama küfürler yakışmadı.Ama Bjk taraftarının amacı farklı o ayrı Koke çıkarken ıslıklanmadı mesela.
berkay123456
16.Mart.2012, 01:43
Deplasmandaydı çünkü.
Ligde bitirdin, Avrupa'da da bitirdin, haydi yol al Carva enseni görelim.
hakankor
16.Mart.2012, 01:47
Falcao 0-2.
sarianet
16.Mart.2012, 01:47
ve cenkin beşiktaştaki kariyeri bitmiştir...
Redrum
16.Mart.2012, 01:48
Onu bunu bırakın da İsmail Köybaşı her antremandan sonra 5 tane orta açma denese, bu maçta beşiktaş 10 tane gol atmıştı.
byariff
Cenkin bu yaptigi hatayi 2.ci lig kalecisi yapmaz 0-2 oldu.
William Rookwood
Falcao 2-0 yazıklar olsun Cenk
ReaList
Yapma be Cenk en azından 1 gol atar puan kazandırırdık.
sarianet
cenkin topa öylece aval aval bakışı var ya asıl sinirlendiren o bari elini cebine koy bekle kanka
Cenk sana yazıklar olsun. Sen koskoca Beşiktaş kalesini koruyorsun daha bunun farkında olamayacak kadar toysun. Sana yazıklar olsun.
C h A o S
16.Mart.2012, 01:51
Taraftarda ıslıklıyor.Bizdeki Ufuk Ceylan geldi gözümün önüne.Böyle gol yenmez.Yazık oldu.
byariff
16.Mart.2012, 01:52
2.ci gol
http://s14.directupload.net/images/120315/wgr2mwqd.swf
Kaka Leite
Geçen maçta aynısını yazdım,bu maçta aynısını yazdım Cenk kadar kalede güven vermeyen bir kaleci daha yok.
attirson
Pes doğrusu buda yenmez ki arkadaş.
attirson
16.Mart.2012, 01:53
Cenk Gönen oley oley oley sesi geliyor ilginç.
William Rookwood
16.Mart.2012, 01:55
Cenk gökyüzünde ki yıldızları seyrediyor herhalde bu nasıl iştir anlamadım. Beşiktaş'ın kalesinde Cenk değilde başka bir kaleci olsa turu geçerdik
hakankor
16.Mart.2012, 01:57
3-0 Salvio
byariff
16.Mart.2012, 01:57
Salvio 3 yapti
LaigLeNoiR
16.Mart.2012, 01:58
Neyseki 3'ü yedik üst oldu benim kupon tuttu :)
sarianet
16.Mart.2012, 01:59
Ntvden harika ve sorumlu bi yayıncılık lig tv olsa maçı unuturdu...
Bir taraftar resmen Cenk'in önüne düşüp isyan etti.
El Barto
16.Mart.2012, 02:00
Sahaya atlayan elemana çok güldüm. :D
hakankor
16.Mart.2012, 02:00
Aynen ben de :D
Lucas Neill
16.Mart.2012, 02:01
Cenk'e yapilan ayip sanki takim müthis top oynadi da sahaya girip isyan ediyor.
attirson
Beşiktaş taraftarı takımı çağırdı. :D
Kaka Leite
Cenk'e yapılan az bile :)
europeanconquer
16.Mart.2012, 02:02
Aynen Cenk hata yapmış olabilir ama günah keçisi olarak gösterilemez.Yapılan tam bir terbiyesizlikti.
attirson
16.Mart.2012, 02:03
Bu tüm sezonun isyanıydı.Ama isyan filanda yok aslında o sahaya atlayan eleman dısında ıslıklanmadı üstüne tezahurat yapıldı.
ReaList
16.Mart.2012, 02:04
Neyseki 3'ü yedik üst oldu benim kupon tuttu :)
Beşiktaşlı her zaman kazanır : )
sarianet
16.Mart.2012, 02:07
Her zamanki türk sendromu oldu
maçtan önce - olm bastırırsak hele de ilk yarıda golü bulursak alırız ya
İlk Yarı - Bu futbolla bir şey olmaz belki bi penaltı yada kendi kalesine atarsa
Gol Yiyince - Böyle basit goller yenmez yenmez böyle basit goller.
İkinci Yarı Başlangıcı -İlk dakikalarda bi gol bulursak acaba takmı ateşler mi
Son 15 Dakika - Acaba
2.Golu Yiyince - Olsun böyle turnuvalarda buralara kadar gelmek bile güzel
ben çocukken böyleydi ergen oldum böyle büyüdüm böyle sene 2012 oldu hala böyle...
El Barto
16.Mart.2012, 02:09
Vallahi benim başından beri pek umudum olmadığından pek hayal kırıklığı yaşadığım söylenemez. :)
Ne bekliyorduk ki zaten? :)
Kaka Leite
16.Mart.2012, 02:10
Her zamanki türk sendromu oldu
maçtan önce - olm bastırırsak hele de ilk yarıda golü bulursak alırız ya
İlk Yarı - Bu futbolla bir şey olmaz belki bi penaltı yada kendi kalesine atarsa
İkinci Yarı Başlangıcı -İlk dakikalarda bi gol bulursak acaba takmı ateşler mi
Son 15 Dakika - Acaba
2.Golu Yiyince - Olsun böyle turnuvalarda buralara kadar gelmek bile güzel
ben çocukken böyleydi ergen oldum böyle büyüdüm böyle sene 2012 oldu hala böyle...
Eğer o
Bu maç içinse aç tekrar izle sonra gel buraya yaz derim.
Gncl1905
16.Mart.2012, 02:10
Cenk'e neler yapıldı izlemedim ama günah keçisinin o olması saçma.Sanki Beşiktaş mükemmel oynadı.Bu oyunla zaten elenmeyi hakettik yapacak birşey yok.Beşiktaş'ın atak anlayışı: şişir topu yada ver Fernandez'e topu ileri taşısın sonrası Allah kerim :)
Q7 beğenilmiyor çok top kaybediyor vs. ama şu sıkıcı oyunda fark oluşturabilecek tek futbolcuydu.O da olmayınca hücumda pek göremedim Beşiktaş'ı.
fotosuki
16.Mart.2012, 02:11
Cenk gökyüzünde ki yıldızları seyrediyor herhalde bu nasıl iştir anlamadım. Beşiktaş'ın kalesinde Cenk değilde başka bir kaleci olsa turu geçerdik
Haklısın. Ne bileyim Rüştü olsa mesela çıkar iki maçta da hattrick yapar. Ne o öyle kalede dikilmeler falan çok saçma.
Koskoca maçta sadece bu pozisyon mudur sizin gözleminiz? Bu kadar mı sığ bir ülkeyiz futbol olarak? Sanki Falcao o golle Beşiktaş'ı turdan etmiş gibi yüklenin adama. Madrid bu turun açık ara favorisiydi. İyi oynadılar, kazandılar. Bu takımın potansiyeli bu kadar işte.
LaigLeNoiR
16.Mart.2012, 02:14
Arda maç sonrası röportajında, konuşunca çok konuştu oluyor ama olsun biz konuşmicaz da kim konuşucaz dedi.
Yaptığı asiste de değinerek o posizyonda top ıslakdı ve dikkatli kontrol edince arkamda kaldı bu sebepten pas verdim ve gol oldu, dedi.
El Barto
16.Mart.2012, 02:18
http://www.ntvspor.net/canliyayin
besiktas1903
16.Mart.2012, 02:19
"Cenk gönen oley oley oley!!" Cenk o golleri yemeseydi yine turu gecemezdik. ne olursa olsun hic bir futbolcu isliklanmamali. Cenk'den daha kötü goller yiyen kalecilerde var, bu kadar kolay harcamayin.
Yenildik saglik olsun, iyi oynayip son dakikaya kadar mucadele edip kaybetseydik bu kadar üzelmezdim ama yapacak birsey yok. Takimimiz yinede mart ayina kadar bizi bu heycani yasattirdi.
GeNç KaRTaL
16.Mart.2012, 02:19
Yapma hocam,takım top mu oynadı da sanki Cenk'in hatası pahalıya mal olmuş gibi konuşmuşsun.Evet çok amatörce bir hataydı ama zaten elenmiştik,çok önemli değil bence.Yeter ki hatasından ders alıp bir daha böyle bir hatayı tekrarlamasın.Sahaya giren cahil arkadaşın tepkisi de çok gereksizdi.Zaten elenmişiz,bari ceza falan almasak.Maç hakkında söylenecek pek bir şey yok.Mevcut şartlarda turu geçmemiz çok zordu,başaramadık.Yapacak bir şey yok.Yine de buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum emeği geçenlere.
William Rookwood
16.Mart.2012, 02:22
Haklısın. Ne bileyim Rüştü olsa mesela çıkar iki maçta da hattrick yapar. Ne o öyle kalede dikilmeler falan çok saçma.
Koskoca maçta sadece bu pozisyon mudur sizin gözleminiz? Bu kadar mı sığ bir ülkeyiz futbol olarak? Sanki Falcao o golle Beşiktaş'ı turdan etmiş gibi yüklenin adama. Madrid bu turun açık ara favorisiydi. İyi oynadılar, kazandılar. Bu takımın potansiyeli bu kadar işte.
Maçı izlemedim sadece gollere baktım Cenk'in hatası vardı. İlk maçıda izlemiştim orada da Cenk'in hataları vardı. Farklı bir kaleci olsa en azından böyle farklı mağlubiyet olmazdı.
Bence Beşiktaş sezon sonunda Galatasaray gibi yeniden yapılandırılmaya gitmeli. Fernandes, Egemen, Sivok, Simao dışında takımda kalması gereken bir oyuncu göremiyorum
besiktas1903
16.Mart.2012, 02:24
Maçı izlemedim sadece gollere baktım Cenk'in hatası vardı. İlk maçıda izlemiştim orada da Cenk'in hataları vardı. Farklı bir kaleci olsa en azından böyle farklı mağlubiyet olmazdı.
sonuç yine ayni olurdu ortada oynanan oyun yok..
fotosuki
16.Mart.2012, 02:27
Bu olayın Cenk ile alakası yok. Pozisyon bile bulamadığımız bir maçta kaleciye yüklenmek ne kadar basit. Sanki her sene Van der Sar çıkıyor altyapılarımızdan.
RasAnt
16.Mart.2012, 02:27
Daha öncedende Cenkin Beşiktaş kalesini koruyacak kapasitede olmadığını zamana ihtiyacı olduğunu belirtmiştim gene yanıltmadı beni
sui generis
16.Mart.2012, 02:28
geçmiş olsun Beşiktaş, sağlık olsun.
barahir
16.Mart.2012, 02:30
Cenk iyi bi kaleci olacak ama şimdi değil..
El Barto
16.Mart.2012, 02:30
http://i.imgur.com/WnCgN.jpg
Tiplere bak ya. Ntv dağıttı herhalde üstündekileri tek tip. :D
besiktas1903
16.Mart.2012, 02:31
Ben halen Cenk'in oynamasindan yanayim, sira Cenk'e gelene kadar takimda degismesi gereken çok oyuncu var.
GeNç KaRTaL
16.Mart.2012, 02:32
Daha öncedende Cenkin Beşiktaş kalesini koruyacak kapasitede olmadığını zamana ihtiyacı olduğunu belirtmiştim gene yanıltmadı beni
Volkan da zamanında az hata yapmadı yanlış hatırlamıyorsam.Zamanla kendisini geliştirdi.Bu gelişme sürecinde Volkan'a güvenildi ve forma şansı verildi.Aynısını bizim de yapmamız gerekiyor.Bir de bizim kaleci antrenörünü değiştirmemizde fayda var diye düşünüyorum.Geçen sene Schuster'in getirdiği yabancı kaleci antrenörü varken daha iyiydi Cenk.
C h A o S
16.Mart.2012, 02:49
Beşiktaş'taki geleceğinin bu maçın ardından tartışılma ihtimalinin hatırlatılması üzerine Carvalhal, "Eğer bir eleştiri gelecekse bunun ne ile karşılaştırıldığı önemli. Eğer UEFA Kupası'ndan elenmemiz öne sürülecekse rakiplerimizin hangi kupalarda mücadele ettiğine bakılabilir." diyerek sözlerini noktaladı.
Carvalhal iyi geçiştirmiş soruyu.Bu işi çok iyi yapıyor.
World Hollow o1
16.Mart.2012, 02:57
Arda kalkıp tribünlere haraket çekmedi, arkadaşlarını ekstra motive etmedi, kendi futbolunu oynadı hala dengesizler çıkıp ana avrat adama küfür ediyor yahu taraftarlık bilinci bumudur ya bu kadarda gamsız kendini bilmezlik olmaz ayıptır kendi evladına sen orada sevgi gösterisinde buluncağına adamı yerden yere vuruyorsun...
Maçın maçından sonuna kadar sürekli Almedia ile yüksek top oynadılar, Metin Tekin diyo havadan oyun kuruyorlar yahu bizim adamlar daha topu yere indirip 2 pas yapacak hevesleri yok, aldığı topu güüm vur ileri Almedia indirsin indirsede zaten bir halt yapan çıkmıyor, takım eleniyor ceza sahasının caprazında artistin teki çıkmış topu hareketi yapıyor yahu bu kulüplerde oynamak bu kadar kolaymı zannediyorlar ya da Türk takımlarını bunlar ne zannediyorlar anlamış değilim sadece gel para git para sanırım adamların düşündükleri..
Velasıl kelam geçmiş olsun, güzel bir takıma yazık oldu.
sarianet
16.Mart.2012, 03:03
Özete dikkatlice baktım da
arkadaş buda kaçar mı diyebileceğimiz bir pozisyon yok tartışmanın anlamı da yok seneye adam gibi bi planlama yapılması lazım
RaSenGan
16.Mart.2012, 03:16
Cenk gerçekten bu takımın kalecisi değil.Hemen hemen her maç bunu çok açıkça belli ediyor.Bu kadar da basit hatalar yapılmaz.Çok rahat kazandı At.Madrid.Sahada top oynayan Beşiktaşlı yoktu.
Deus Dominus
16.Mart.2012, 03:21
Cenk bu takımın kalecisi, kontratında da yazıyor. Aksi bir durum olmazsa 2015 yılına kadar Beşiktaş'ta bu bir :)
İkincisi çok sıkıntılı bir dönemde kalede şans buluyor. Oyununa olumsuz etki etmesi olası. Ayrıca Cenk gerçekten iyi bir kaleci hem kişilik olarak bakıldığında, hem yeteneklerine bakıldığında ama çok ciddi konsantrasyon eksikliği göze çarpıyor bu dönemde. Bu aşacak olan yine kendisi, yoksa çok soğukkanlı, iyi refleksleri olan, iyi denebilecek pozisyon bilgisi olan bir kaleci. Kendine olan aşırı güveninin de zaman zaman sıkıntı yarattığını söyleyebiliriz.
Sahada top oynayan Beşiktaş'lı vardı, hepsi elinden geleni yaptı, bu kadar oldu. Bunun için hiçbirini direkt olarak suçlamak mümkün değil. Kulüp başkanı yok, teknik direktör olarak güvenilebilecek birisi yok (moral motivasyon sağlar belki ama yeterli bir menajer olduğunu düşünmüyorum Carvalhal'in, sanırım çoğu kişi de bu görüşte.) oyuncu kalitesi rakibe nazaran yetersiz... Ntvspor'da maç sonrası yayında söyledikleri şey hepsinin özetiydi zaten. İki ülke arasındaki futbol farkı bu.
footballer33
16.Mart.2012, 04:37
Cenk gerçekten bu takımın kalecisi değil.Hemen hemen her maç bunu çok açıkça belli ediyor.Bu kadar da basit hatalar yapılmaz.Çok rahat kazandı At.Madrid.Sahada top oynayan Beşiktaşlı yoktu.
İşte kendin de diyorsun, top oynayan futbolcu yoktu sahada diye. Cenk değil, Casillas olsa kaç yazar? Onu ıslıklayanlara, sahaya inip Cenk'e saldıranlara da bir güzel giydirdim ayrıca. Yazıklar olsun hepsine!
Günah keçisi Cenk Gönen olmamalı sadece. Bugün tek kelimeyle rezalet bir futbol vardı sahada. Biz neler bekliyorduk, neler umuyorduk, ama ne oldu? Dün akşam, turu geçemesek de canımız sağolsun, ne yapalım derken bu kadar kötü oynayarak değil; isteyerek, kaçırarak, pozisyonlara girerek eleniriz diye düşünüyordum. Bir tane heyecanlandığım pozisyon olmadı, bir tane bile. Her şeyden soğudum.
Bu gece turu geçenleri görünce daha da üzüldüm. Valencia dışında bizden çok önde, eleyemeyeceğimiz düzeyde bir takım kalmadı kupada. Belki de, çok önemli bir fırsatı elimizin tersiyle ittik.
Carlos da yarın istifasını verir de, kurtuluruz kendisinden inşallah. Hiç sanmıyorum böyle bir şey olacağını ya, neyse.
Kaka Leite
16.Mart.2012, 04:51
Sahada kimse oynamamış olsun farketmez eğer sen o kadar basit bir gol yiyorsan ben seni eleştiririm.
Ayrıca duruşu,hareketleri ilede zaten güven vermeyen birini eleştirmek için çok bişey görmek gerekmez.
footballer33
16.Mart.2012, 06:28
Hatalı gol yemiş olabilir, ama kalecinin o golü yemesi için defansının, orta sahanın da kötü olması gerekiyor ki, rakip takım kalene gelip golü atabilsin. Burda tek suçlu olarak Cenk'i görmek de saçmalık. Cenk'e yapılanlar az bile denmiş bir de. Oldu olacak öldürselerdi, kurtulurdunuz. 23 yaşında bir kaleci, Rüştü ile arasında tam 15 yaş fark var. İşte bu düşünce yapısı ile kaybediyoruz hep futbolcularımızı. Yabancılara gösterilen müsamaha, kendi gençlerimize, yerlilerimize gösterilmiyor. Böyle gittiği sürece de gösterilmeyecek. Volkan Demirel'in, Rüştü'nün gençlik yıllarını hatırlayın. 17 yaşında Real Madrid kalesine geçen Casillas'ı örnek alın.
Zaten takım da harika top oynuyordu, 2-0 öndeydi, sağlı sollu gidiyordu rakip kaleye; fakat Cenk gelip ocağımıza incir ağacı dikti, öyle mi? Geçiniz.
https://p.twimg.com/AoED339CIAAUc7-.jpg:large
Hanginiz utanmadınız şu kareden, sorarım.
BaFraLı
16.Mart.2012, 10:48
Cenk hatalı diyenler neyin kafasını yaşıyor ? Ne içtinizde geldiniz yazıyorsunuz böyle ? Beşiktaşlı falan değilim ama inanılmaz sinirlendim.
Hayır yaşı başı reşit, futbol bilen bir adam dün ki maçı Cenk yüzünden kaybettik diyorsa hiç kusura bakmasın ben bu forumda yazmayayım daha. Çok abes yani. Senin takımın maç başından sonuna kadar toplam 2 tane kaleyi bulan şut atmış, 3 pası üst üste yapamamış. Sen gel benim kalecim hatalı goller yedi, turu verdi de. Aşırı saçma. Falcao'nun attığı golde hatası var. Ama sadece o golde hatası var.
Quaresma gibi bir adamı kadroya almamak büyük cesaret böyle bir maçta ama Carvalhal'in yerinde olsam bende almazdım sanırım. Empati yaptığımda ciddi anlamda hak verdim Carvalhal'a. İlk maçtada ilk yarıda hiç bişey yapmamıştı.
Sonuç olarak gene elendik.
kalemci
16.Mart.2012, 11:26
Maçın skoru Falcao'nun golünden önce 2-1 bizim lehimize olsa tepki gösterirsin bence. Herkes doğru o mu yanlış. Takımda Fernandes Egemenden başka yok 3.bi adam 2.5, 3 aydır. Cenkten bende çok memnun değilim ama o harekete inanılmaz üzüldüm. Yine kalecileri katletmeye devam ediyoruz Beşiktaş olarak.
I3esiktas
16.Mart.2012, 13:25
Beşiktaş'taki geleceğinin bu maçın ardından tartışılma ihtimalinin hatırlatılması üzerine Carvalhal, "Eğer bir eleştiri gelecekse bunun ne ile karşılaştırıldığı önemli. Eğer UEFA Kupası'ndan elenmemiz öne sürülecekse rakiplerimizin hangi kupalarda mücadele ettiğine bakılabilir." diyerek sözlerini noktaladı.
Carvalhal iyi geçiştirmiş soruyu.Bu işi çok iyi yapıyor.
gayet güzel bir cevap.
Kaka Leite
16.Mart.2012, 13:32
Rüştü'nün gençlik yıllarını hatırlayın. 17 yaşında Real Madrid kalesine geçen Casillas'ı örnek alın.
Herşey iyi güzel ama Cenk bir Casillas değil örnek vermen saçma.Ayrıca ben örnek alamayacağım Cenk alacak o örneği ;) Ona güvenildiğini bilicek ona göre çalışacak,oynayacak.Geçen maçta yaptı,saçma bi hata yaptı Allahtan girmedi top üstüne geldi tekrar Cenkte ışık yok.
Ayrıca maç Cenk yüzünden kaybedilmedi ancak ortada yenen saçma bir gol var biz burda bunu tartıştık.Aramızda boş yere sinirlenenler var.
Cenk bu maçın kaderini değiştirdi. Yapmaması gereken şeylere bir yenisini ekledi hep. Bir maçın yükünü tek bir kaleciye atmak doğru değil evet ama maçın kırılma anlarında hep Cenk vardı. Birinci gole bakın, o hatalı geri pası yapan kimdi unuttum ama o bir eşeklik yaptı diye Cenk daha büyük eşeklik etti. Yani normalde orada gelen topa hemen ileriye doğru vurursun. Neredeyse adam ayağından gelip alacaktı, oda mecburen son anda sağ taç çizgisine doğru attı sonra da gol oldu zaten. Tabi ki kimse gol olacağını bilemezdi ama Cenk bu gibi gereksiz soğukkanlılıkları çok yapıyor. Bir kalecide soğukkanlılık çok önemli ama Cenk bunu pozitif yönde kullanmıyor. O golü yedik ve zaten maç orada bitti. Ne kadar istekliydik o gole kadar. İkinci gole bakın, laçkalaşmış bir Cenk'ten başka ne görüyorsunuz? O kadar kendinden emin ki topu alacağına hiç sağına soluna bakmıyor. Sen koskoca Beşiktaş'ın kalecisisin. Hadi küçük maçlarda yapsan neyse pişiyorsun falan deriz ama bu 2.Tur mücadelesi Avrupa'da. İnsan evladı bir sağına soluna bakar, etrafta kimse var mı, beni engelleyecek birisi var mı, topa doğru gelen birisi var mı diye bir bakar. Adam zıplamıyor bile neredeyse topu almak için.
Evet bu maç kötü oynadık ama Cenk o ilk golü kalesinde görmeseydi seyir çok farklı olabilirdi. İnanılmaz iştahlı başladı çünkü takım. Cenk'in üstüne atmak yanlış bu maçı ama Cenk'in de savunulacak bir yanı yok. 2 senedir söylüyorum yine söyleyeceğim, Cenk'in 1-2 yıl kiralık bir kulüpte oynaması taraftarıyım. Olgunlaşıp öyle gelmeli bize. Yaşı da genç değil artık. Adamların kalecisinin yaşına bakın isterseniz. Bizim kalecimiz Cenk değil. En azından şimdilik.
Kaka Leite
16.Mart.2012, 13:43
Kısacası Cenk üzerine koyamıyor,bi yere kadar herkes sana saygı duyar ama sende bişeyler yapacaksın üzerine bişeyler koyacaksın.Eğer koymazsan bu insanların güvenini sarsaran başına bunlarda gelir,daha kötüsüde gelir.Genel olarak severim Cenk'i ama burda nasıl oynadığı tartışılıyorsa kötü oynuyor.
En kısa zamanda düzelir umarım,bu taraftar ondan büyük işler bekliyor.
footballer33
16.Mart.2012, 15:26
Herşey iyi güzel ama Cenk bir Casillas değil örnek vermen saçma.Ayrıca ben örnek alamayacağım Cenk alacak o örneği ;) Ona güvenildiğini bilicek ona göre çalışacak,oynayacak.Geçen maçta yaptı,saçma bi hata yaptı Allahtan girmedi top üstüne geldi tekrar Cenkte ışık yok.
Ayrıca maç Cenk yüzünden kaybedilmedi ancak ortada yenen saçma bir gol var biz burda bunu tartıştık.Aramızda boş yere sinirlenenler var.
O kadar şeyden bir tek bu sözü mü çekip çıkardın, sadece bu mu battı gözüne yani? :)
Casillas'ı örnek alın derken, siz kalecisiniz ve onu kaleci olarak kendinize örnek alın anlamında demedim zaten. Bana Cenk'in yaptığı hataları anlatırken, elin adamları futbolcusuna kaç yaşındayken güveniyor onu diyorum. Örnek alın demeyim, hadi örnek gösterin diyim. Victor Valdes mesela, Rüştü'den çok mu üstün bir kaleciydi Rüştü Barca'ya gittiğinde? Rijkaard ne yaptı, belki de Rüştü ile arasında sorun vardı bilemeyeceğim; fakat Valdes hata üstüne hata yaptığı halde ısrarla onu koydu kaleye ve şimdi sonuç ortada. Bunlar biraz uç örnekler olabilir, sadece anlatmak istediğimi anlayın diye verdim bu örnekleri.
Cenk'in kendine aşırı güven sorunu var, çalışmadığını düşünmüyorum. Bu güven sorununu aşarsa ve ben oldum havalarına girmezse ilerde milli takım kalesine de geçecektir, buna eminim.
Bir futbolcuyu kaybetmek çok kolay, önemli olan bu hataları yaparken de ona güvenmek, destek çıkmak. 23 yaş, kaleci için daha çocuk yaşı sayılır. En az 15 sene rahatlıkla oynayabileceği bir gelecek var önünde. Biraz sabır.
Şunu da söylemeliyim ki; kaleci antrenörü ne iş yapar bu takımda? Teknik Direktör'ün görevi nedir? Eleştirirken bunları da düşünmek lazım.
Hadi, o zaman 38-39 yaşına gelmiş Rüştü'yü sürsün kaleye, yedeğini de Umut Kaya yapsın. Belki, bir anda şampiyon oluruz.
eXcitinG
16.Mart.2012, 18:14
Cenk`i kurtarmaktan vazgeçin. ELin Chourtois`i 19 yaşında ve adam sanki 35 yaşındaymış gibi güven vererek oynuyorsa 23 yaşında ki Cenk 39 yaşında ki FriedeL gibi güven vererek oynamak zorunda. Koruduğu kaLe Beşiktaş kaLesi. Artvin Hopa Sporun kaLesini korumuyor. Kimse kusura bakmasında, Cenk in korunacak bir yanı yok.
besiktas1903
16.Mart.2012, 19:18
O kadar şeyden bir tek bu sözü mü çekip çıkardın, sadece bu mu battı gözüne yani? :)
Casillas'ı örnek alın derken, siz kalecisiniz ve onu kaleci olarak kendinize örnek alın anlamında demedim zaten. Bana Cenk'in yaptığı hataları anlatırken, elin adamları futbolcusuna kaç yaşındayken güveniyor onu diyorum. Örnek alın demeyim, hadi örnek gösterin diyim. Victor Valdes mesela, Rüştü'den çok mu üstün bir kaleciydi Rüştü Barca'ya gittiğinde? Rijkaard ne yaptı, belki de Rüştü ile arasında sorun vardı bilemeyeceğim; fakat Valdes hata üstüne hata yaptığı halde ısrarla onu koydu kaleye ve şimdi sonuç ortada. Bunlar biraz uç örnekler olabilir, sadece anlatmak istediğimi anlayın diye verdim bu örnekleri.
Cenk'in kendine aşırı güven sorunu var, çalışmadığını düşünmüyorum. Bu güven sorununu aşarsa ve ben oldum havalarına girmezse ilerde milli takım kalesine de geçecektir, buna eminim.
Bir futbolcuyu kaybetmek çok kolay, önemli olan bu hataları yaparken de ona güvenmek, destek çıkmak. 23 yaş, kaleci için daha çocuk yaşı sayılır. En az 15 sene rahatlıkla oynayabileceği bir gelecek var önünde. Biraz sabır.
Şunu da söylemeliyim ki; kaleci antrenörü ne iş yapar bu takımda? Teknik Direktör'ün görevi nedir? Eleştirirken bunları da düşünmek lazım.
Hadi, o zaman 38-39 yaşına gelmiş Rüştü'yü sürsün kaleye, yedeğini de Umut Kaya yapsın. Belki, bir anda şampiyon oluruz.
Aynen doğru anlattın. Dediğin gibi Cenk kendini çok güveniyor fakat unutmayalimki kaleci için güven önemlidir, kendine güvenmeyin kaleci iyi bir kaleci olamaz (aslında her mevki için geçerli ama kalecilerde bu daha da önemli)
RasAnt
16.Mart.2012, 21:21
Volkan da zamanında az hata yapmadı yanlış hatırlamıyorsam.Zamanla kendisini geliştirdi.Bu gelişme sürecinde Volkan'a güvenildi ve forma şansı verildi.Aynısını bizim de yapmamız gerekiyor.Bir de bizim kaleci antrenörünü değiştirmemizde fayda var diye düşünüyorum.Geçen sene Schuster'in getirdiği yabancı kaleci antrenörü varken daha iyiydi Cenk.
Volkan hata yaptı ama Volkan maçta kurtarıyordu hem kurtarıp hem veren bir görüntüsü vardı ama Cenkte hep veren görüntüsü var daha kurtardığına şahit olmadım.Zaten neden bu kadar büyütüldü Cenk anlamış değilim,misal Kadıköydeki Fenerbahçe-Beşiktaş maçında golü yedi sonra anlamsız bir surat ifadesiyle alkışlıyor takımı motive etmeye çalışıyor,önce sen bi motive ol bi lakaytlık bi gamsızlık var Cenkte olan olmuş,maç bitsede eve gitsek havasında.Bence mental olarak çok kötü olmasından kaybediyor
SaLviO
16.Mart.2012, 22:05
Cenk olayı çok fenaya taraftar içini dökmüş :D
Cenk yaptığı hatalardan ders almıyor bence çooookkk çalışması lazım.
Night_Mare17
16.Mart.2012, 22:26
Arda'ya niye sövüyorlar ki Arda Beşiktaş tribünün överken. Sırf Beşiktaş için istedim maçı Beşiktaş'ın kazanmasını tribünler hiç bir şeyi hak etmedi.
footballer33
16.Mart.2012, 23:45
Cenk`i kurtarmaktan vazgeçin. ELin Chourtois`i 19 yaşında ve adam sanki 35 yaşındaymış gibi güven vererek oynuyorsa 23 yaşında ki Cenk 39 yaşında ki FriedeL gibi güven vererek oynamak zorunda. Koruduğu kaLe Beşiktaş kaLesi. Artvin Hopa Sporun kaLesini korumuyor. Kimse kusura bakmasında, Cenk in korunacak bir yanı yok.
Cenk, benim babamın oğlu değil. Onu kurtarmak gibi bir derdim de yok. O sebepten değil bu yazdıklarım, ona varana kadar takımda daha kimlerin kimlerin eleştirilmesi gerekirken tek günah keçisinin o olmasını kabul edemiyorum. Sorun burda. O hatalıysa, bu golleri yiyorsa o zaman kaleci antrenörü ne için vardır bu takımda? Rüştü neden bir şeyler öğretmiyor yaptığı hatalar konusunda? Aynı hataları kendisi de yapmıyor mu hâlâ? Size hak vermiyor değilim, hatalı goller yiyor kabul; fakat bir tek o suçluymuş gibi sadece Cenk'e yüklenmenizi de anlamıyorum. 2. golü yemeseydi, 4-1'e mi çevirecektik maçı? Öyle bir hava mı verdi takım dün akşam size? Önceki mesajımda söylediğim gibi, en büyük sorunu kendisine olan aşırı güven problemi. Dün hatalı yediği 2. golde bu apaçık ortaya çıktı. Bunu hallederse çok iyi bir kaleci olacağına inanıyorum ben. Siz düşüncelerinizde serbestsiniz. Bu da benim düşüncem. Daha fazla uzatmaya da gerek görmüyorum bu konuyu. Yeterince konuştuk zaten.