İlk Maç: 1 - 3
Yayın: Star
İlk Maç: 1 - 3
Yayın: Star
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
2-0 alır Beşiktaş.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
uzulerek soyluyorumki atletico madrid kazanir , carvalhal istifa eder.
İlk 20 dk Beşiktaş 1 gol atabilirse tur için bastırabilir.Aksi halde Madrid ekibi turu geçer. Başarılar diyeceğim ama hiç umudum yok. Ruh eksikliği var takımda.![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
çok erken bir gol olursa beşiktaş tur şansı için bastırır ama atleticonun şu özelliği var deplasmanlarda iyi oynayan bir ekip sağlam savunma yapıyorlar ama inanıyorum ki beşiktaş ilk golü çok erken bulursa tur için temkinli bastırması lazım salvio adrian arda gibi oyuncuları var atleticonun kontra atak oyununu seven bir ekip allah kara kartalımıza yardım etsin
Duran toptan veya ilk maçta Simao'nun attığı gibi bireysel yetenekle atılacak gollerle turu geçebiliriz ancak.Tabii bir de şansın yanımızda olması ve gol yemememiz gerekiyor.Kısacası işimiz çok zor.İlk maçta 1 farklı kaybetseydik umudum olurdu biraz.
So what?
Saike
Bence erken bir Atletico Madrid golü gelir.Ben ilk maçta oldugu gibi bir senaryo bekliyorum ilk yarı Atletico Madrid çok etkili olur turu garantiler sonra rahat bir 2. yarı geçirir.
Last edited by attirson : 13.Mart.2012 at 20:47
Beşiktaş'ın turu geçeceğine inanıyorum.Umarım inancım boşa çıkmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Geçen maçın sadece ilk yarısına dayanabilmiştim, Beşiktaş'ın turu geçmesi çok zor.Belki İnönü atmosferi etkiler ama 3-1'den döneceğini zannetmiyorum.Dönmesi imkansız bir skor değil ama Beşiktaş'ın oyunuyla imkansıza yakın.
Bu haftasonu Atletico-Granada maçını izledim.Gördüğüm Atletico takım savunmasını çok iyi yapan, oyunu kanatlara yayan ama ofansta defansif anlamdaki kadar etkili olmayan bir takımdı.İlk karşılaşmanın 2. yarısındaki istatistiklere bakarsak Beşiktaş oyunu epey kontrol etmiş ve kaleye 4-5 şut atmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Tabi ilk yarıyı saymıyorum.Eğer 2. maça ilk maçın 2. yarısı gibi başlanırsa düşükte olsa bir şansı var Beşiktaş'ın ama ben zor görüyorum açıkçası.En iyi ihtimalle berabere kalarak elenir.İnşallah yanılırız ve Bjk turu geçer.Başarılar.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
A.Madrid'in atacağı bir gol bizi turdan edeceği için, 100. yılda Lazio karşısında yaptığımız gibi hurra saldırmamamız gerekiyor. İlk dakikalarda yiyeceğimiz gol sonrası kalan süreyi formaliteden oynamak istemiyorsak, kontrolü elden bırakmadan bilinçli bir futbol oynamalıyız.
Erken gole gerek yok. İlk yarının son dakikasında da gol bulsak, gol yemediğimiz sürece problem olmaz. Her iki devrede atılacak 1'er gol ve iyi savunma sonucu gol yemeden bitireceğimiz bir 90 dakika sonunda tur bizim olacak. Yeter ki, şu ruhsuz takım gitsin ve yerine turu isteyen, mücadele eden bir takım gelsin. Tabii, mücadele de tek başına yeterli değil. Turu kazanmak için gereken her şeylerini ortaya koymaları lazım, her şeyi yapmaları lazım futbolcuların.
Bu maç Carvalhal için de çok önemli, futbolcular için önemli olduğu kadar. Maçın sonucuna göre, kalacak veya gidecek.
Umudum az olsa da, hiç yok diyemem. 2-0 için SALDIR BEŞİKTAŞ!
Bir kere de Beşiktaş için ağzından hayırlı bir şey çıksın be yigido. İstediğin ve umduğun o diye mi söylüyorsun nedir anlamadım
İlk dakikalarda golü bulduk bulduk, yoksa zor. Ben bu maç çok etkili olacağımızı düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş zorda kaldığı zamanlar oynar. İşi rahat olunca laçkalaşıyor. Tanıyorum takımımı. Bu maç iyi ve baskılı oynayacaktır. Ama gol görürmüyüz kalemizde orasını bilmiyorum. Umarım şans bizden yana olur.
FM Gazetesi
Erken 1 golden ziyade gol yememeyi tercih ediyorum. Eğer kazara 1 gol yersek ileri çıktıkca bu maçta farklı skor bile olabilir.
Bu sebepten dolayı ilk yarıyı 0-0 götürürsek 60-65 arası gelecek bir golle kalan 20-25 dakikada turu getirecek golü bulabiliriz.
Gönül isterki maçın başlarında rakip 10 kişi kalsın da işimiz kolaylaşsın![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tur her ne kadar zor olsada olabilir.
Bencede erken golden ziyade ilk yarı kontrollü oynamak 0-0 skorla devreye gitmek iyidir,ancak 60-65'e kadar o golü bulabilir miyiz ?
Genelde bizim şansımıza gider o gol 80'de olur kalan o 10 dakika stres içinde geçer.Açıkcası Quaresma konusunada gelirsek bu maçta sonradan girmesi bence saçma olur,bana kalırsa baştan oynamalı ona gerçekten ihtiyaç var isteyerek oynarsa çok büyük işler yapabilir ancak istemesi gerek ayrıcada şurda söylemekte yarar var saha içinde güven vermeyen tek adam Cenk,en azından bana göre hiç güvenmiyorum ona her an bişey olacakmış gibi bir tavrı var.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beşiktaş bu turu geçecek rahat olun.
...
Fark yiyip eleneceğiz gibi duruyor.
Ne zaman Şampiyonuz diye bağırsak
Kursağımızda kalıyorr..
Söylesene bize hocaa..
Takım Niye oynamıyorrr...
Carvalhal şu an basın toplantısı yapıyor.Çok fena gaza gelmiş adam.
Atletico Madrid ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş maçı öncesi siyah beyazlı futbolcuları büyük bir sürpriz bekliyordu.
Atletico Madrid ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş maçı öncesi siyah beyazlı futbolcuları büyük bir sürpriz bekliyordu.
Ümraniye alev alev
Antrenman öncesi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen Beşiktaş taraftarı, futbolcular sahaya çıkarken ortalığı yangın yerine çevirdi. İdmandan çok şampiyonluk kutlamasını andıran dakikaları videodan izleyebilirsiniz:
http://www.ntvspor.net/video-galeri/umraniye-alev-alev
FM Gazetesi
Taraftara helal olsun. Ne zaman, nerde, ne yapacağını çok iyi biliyor.Liderin 19 puan gerisinde, lige havlu atmış bir takımımız olmasına rağmen herkes o durumu unutmuş, yarınki maçın önemini biliyor ve ona göre davranıyor. Stadda da muhteşem bir ambiyans bekliyorum maçın bitiş düdüğüne kadar. Umarım, futbolcular da bu desteğin ve sevginin karşılığını verirler yarın gece. Vermeseler de canları sağolsun. Ne yapalım?
![]()
Takımın formu ortadayken pek ümitLenmemek gerek. Kazanırsa taraftar kazandırır. Yoksa CarvaLhaLmış, oyuncuLarmış, onLara kaLırsa işimiz bir cacık oLmaz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bugün izledim taraftarın desteğini.Gerçekten bu takım bu oyunla böyle bir taraftarı haketmiyor.Tur atlayamasalar bile en azından taraftar için kazanmalı bu maçı Beşiktaş.
Carlos Carvalhal’in belirlediği kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:
1 RÜŞTÜ REÇBER
2 CENK GÖNEN
3 UMUT KAYA
4 İSMAİL KÖYBAŞI
5 MANUEL FERNANDES
6 İBRAHİM TORAMAN
7 TOMAS SİVOK
8 VELİ KAVLAK
9 HUGO ALMEİDA
10 MUSTAFA PEKTEMEK
11 MEHMET AURELIO
12 EKREM HAYYAM DAĞ
13 NECİP UYSAL
14 SIMAO SABROSA
15 HOLOSKO
16 ALVES
17 SİDNEİ
18 EDU
19 EGEMEN KORKMAZ
Umut Kaya'yı çıkar, 18 kişilik kadro belli oldu. Q7 kadroda yok, iyileşen Almeida ise 18'de ve muhtemelen 11'de de olacaktır. Birkaç kişinin paylaştığı 11 ise şu şekilde:
Rüştü
Ekrem Sivok Egemen İsmail
Simao Fernandes Toraman Veli
Almeida Pektemek
Bu kadro intihar olur bana göre. Fernandes-Toraman orta sahası ile mahvoluruz. Toraman sağ beke, Necip ortaya ve Ekrem yedeğe geçse daha sağlam olur bence. Kalede de Cenk olmalı. Böylece şansımız daha fazla olur.
Cenk
Toraman Sivok Egemen İsmail
Necip Fernandes Veli
Simao
Almeida Pektemek
Skorun gidişatına göre de, defansif anlamda; Ekrem, Sidnei ve Aurelio; ofansif anlamda ise; Holosko ve Edu tercihleri yapılabilir kulübeden. Alves bu maçta da oynamayacaktır muhtemelen, eğer Carlos bir sürpriz yapmazsa.![]()
Zor belkide çok zor ama imkansız değil. Başarılar temsilcimize...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
O kadar ofansif kadro ile çıkmamalıyız yine.
Ben olsam kadrom;
---------------------------Cenk--------------------
Ekrem---------Sivok-----Egemen------İsmail
------------------Aurelio (Toraman)-----------
-------------Necip-----------Fernandes--------
Simao-----------------------------------------Veli
----------------------Almeida---------------------
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Holosko sağa, Simao sola Fernandes biraz daha ofansif oynayabilir. Veli ve Necip genç, diri oyuncular yoğun pres uygulasalar bile kafi. Almeida mı Pektemek mi ? Fenerbahçe maçındaki gibi istekli ve pasör rolünde oynayacaksa Pektemek bu maçın adamı olabilir.
...