Log in

View Full Version : [31. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Pages : 1 [2]

William Rookwood
18.Mart.2012, 00:17
Keşke play-off olmasaydı bu sene bizim şansızlığımız :)

BaFraLı
İki takımada tebrikler. İnanılmaz mutluyum bu takıma sempati duyduğum için.

Son dakikada ki top girseydi ayrı bir mutlu olacaktım ama böyleside güzel. Fatih Terim gibi bir adamın suratına yabancı madde atmak büyük terbiyesizlik. Eric Gerets'ede olmuştu ama Fatih Terim'e yapılması çok absürt

Emre Belözoğlu gene bildiğimiz gibi. Şu maçtada kırmızı kart görmediğine göre bi 2 sene daha falanda kart falan görmez :)

hakankor
Dedim dedim, bak ne oldu simdi :D

Bu halimle güldüm ya helal olsun :D

Legendary
18.Mart.2012, 00:20
Arkadaş 1 olur 2 olur hadi 3 de olsun.Bu kaçıncı ya! Her maç aynı şeyler.Öne geçiyoruz , sonra takım geri çekiliyor.Hiçbir maçı rahat izleyemiyoruz.Aykut böyle devam edecekse hiç devam etmesin.Bundan önce de söyledim bundan sonra da söylerim.

Aydin
18.Mart.2012, 00:21
Herkes bi yeri yumruklamış. Ben de arkadaşın omzunu yumruklaya yumruklaya morattım son pozisyonda .)

William Rookwood
18.Mart.2012, 00:22
O pozisyondan sonra yarın elimi alçıya alırlar herhalde hissetmiyorum şuan sağ elimi :D

hakankor
18.Mart.2012, 00:22
Benim sandalye gitti :D

berkay123456
18.Mart.2012, 00:23
Beşiktaş maçı gibi olacağını sanmıyorum bu maç çok fena fark atıcaz oyun olarakta ezeceğiz taraftar falan derken güzel bir gün tamamlanmış olacak.
Öyle oldu valla :)

Fenerbahce 2 Galatasaray 2

Macin Yildizi - Bulent Yildirim ( insAllah guzel yonetecek, ipleri elinden birakmasin)
Tebrikler sana da tek bilen sen oldun :)

hakankor
18.Mart.2012, 00:23
O pozisyondan sonra yarın elimi alçıya alırlar herhalde hissetmiyorum şuan sağ elimi :D

Aynen be :icon_frown:

akorkmaz
18.Mart.2012, 00:25
Fenerbahçe araştırmacısından Aykut Kocaman'ın taktik bilgisi puanını 1'e düşürmesini şiddetle istiyorum! Öyle böyle değil çok pis küfür ettim.Bu maç tamamen Aykut'un beceriksizliği yüzünden bu hale geldi. 5e giden maçı veriyorduk. Baroni 73te mi ne sakatım diye işaret yaptı çıkartmadı Alex'le Stoch'u çıkarmanın mantığı nedir yahu? İlk yarıda ki deplasmanda ki maçıda Aykut yüzünden kaybettik. Bu adamdan teknik direktör olmaz arkadaş olursa benden de Amerikaya başkan olur. Hayatımda gördüğüm en yetersiz teknik direktör. Takımda yetenekli futbolcu olmasa halimiz duman. Bir de bu adamla 3 yıllık daha anlaştılar şaka gibi ya. Çok doluyum çok!!

SaLviO
18.Mart.2012, 00:25
Helal olsun aykut kocamana aldı maçi elleriyle verdi.Ilk maçtada aynı hatayı yaptı stoch cıkıp selcukmu girermis sen fenerbahçenin hocasısın ankarasporun degil teknik ve taktik bakımından sıfır motıvasyon desen köşede ruh gibi duruyor.
Topculara gelincede bu formayi haketmeyen oyuncular var.Maçın büyüklugunu kaldıramamışlar.
Ben bu kadar kötu bi takim beklemiyordum keske son topda gol olsaydi adamlarin hakkiydı maç

William Rookwood
18.Mart.2012, 00:27
İlk yarı kendimi Pes ile Fifa karışımı bir futbol müsabakasında hissettim. Gol sevinçleri FİFA'yı goller Pes'i andırıyordu. Özellikle birinci gol muazzam mükemmeldi. İkinci yarı Türkiye ligine döndük diyebilirim :)

Escochae
18.Mart.2012, 00:31
Ben herkes gibi düşünmüyorum. Bana kalırsa Aykut Kocaman aman gol yemeyin diyecek mantelitede bir teknik adam değil. Eğer öyle olsaydı ilk yarıda ilk golden sonrada bunları görürdük .. Bence eldeki kadro anca bunu yapabiliyor. Emre ve Cristian gibi (bence yeterince fizikli değil) oyuncularla 90 dakika basarak oynayamazsın. Eee doğal olarak ortasahayı kaybetmemek adına Stoch Alex gibi oyuncuları çıkarmak zorundasın. Seneyede en az ortasahaya 2 tane fizikli ve oyunun 2 yönünüde oynabilen oyuncular almaz isek bu senaryoları tekrar tekrar izleyeceğiz .. Bence her Fenerbahçelilinin yapacağı gibi en kötü günümüzde bile Aykut Hocanın yanında olalım .. Bir efsane kolay yetişmiyor kolayda harcamayalım ..

ReaList
18.Mart.2012, 00:32
Alexi bu dünya üzerinde su haliyle tek forvet oynatacak ıkinci bir teknik adam yoktur, rakip geride kötü oynadıgı zaman sürekli biseyler deniyor bi şeyler yapmaya çalışıyor bizım ki selçuku oyuna alarak alexi tek forvet oynatarak über sistemini tatmin ediyor sezonun ılk maçında böyle bir hata yaptın hiç mi ders almazsınız ? Takım kötü giderken kenardan oyuna müdahale yeteneğinız 0'sa simdeden gelecege çizgi çekin. Başkasının elinde olsa tarihi farka gidilecek maçtan yenilmekten son anda kurtuluyorsan soğuk bir su iç.

Hakemde tam komediydi çıkmaya çalıştığımız her pozisyonda orta alanda herşeye faul çalarak kalitesini gösterdi, Tarafsız kahraman.

sui generis
18.Mart.2012, 00:34
Aykut hoca; canın sağ olsun ama böyle yaslanarak maç kazanamazsın. neyse ya; sağlık olsun, kendi elimizle verdik ama Sen bizim KOCAMAN gururumuzsun. ne şampiyonluklar yaşayacağız biz seninle.
bu arada tebrikler GS.. çok büyük bir sürpriz olmazsa şampiyon.

C h A o S
18.Mart.2012, 00:35
Hasan Şaş'ın alnı yarıldı.
Fatih Terim'în kafası yarıldı.
Sahaya atılan sopalar ve yabancı maddeler.
Küfürlü tezahüratlar.

En az 3 maç bekliyorum.Bakalım bu cesareti gösterebilecekler mi?

LadroN
18.Mart.2012, 00:36
Ben kendimi parkeye attım.Alttan gelebilirler :D.

berkay123456
18.Mart.2012, 00:36
Hakemde tam komediydi çıkmaya çalıştığımız her pozisyonda orta alanda herşeye faul çalarak kalitesini gösterdi, Tarafsız kahraman.

Haklısın Emre'ye vermesi gereken kartları vermedi.Elmander yediği dirsekten kanlar içinde yatarken kartını yine sakladı.Zaten kızmıyorum, alıştım her seferinde hakem hakem hakem.

William Rookwood
18.Mart.2012, 00:38
Baros - Gökhan Gönül, Serdar ile Engin - Melo - Mehmet, Emre- Melo. Bu pozisyonların hepsini boş geçti hakem o kadarda iyi değildi

ReaList
18.Mart.2012, 00:39
Alexi bu dünya üzerinde su haliyle tek forvet oynatacak ıkinci bir teknik adam yoktur, rakip geride kötü oynadıgı zaman sürekli biseyler deniyor bi şeyler yapmaya çalışıyor bizım ki selçuku oyuna alarak alexi tek forvet oynatarak über sistemini tatmin ediyor sezonun ılk maçında böyle bir hata yaptın hiç mi ders almazsınız ? Takım kötü giderken kenardan oyuna müdahale yeteneğinız 0'sa simdeden gelecege çizgi çekin. Başkasının elinde olsa tarihi farka gidilecek maçtan yenilmekten son anda kurtuluyorsan soğuk bir su iç.

byariff
18.Mart.2012, 00:41
:) maçtan yeni geldim ilk 20 dakka fenerbahce eze eze oynadi , geri kalan 70 dakikada galatasaray resmen galatasaray gibi oynadi eze eze oynadi ama gol atamadik iste , necati çok sac bas yoldurdu , engin"e gelince gecen haftalarda ovdugumuz adami niye yerin dibine sokuyoruz ? engini begendim ama biraz daha akilli isler yapsaydi cok iyi olcakti , Semih"e gelirsek mukkemmel bir mac oynadi hatasizdi resmen , eboue bildigimiz gibi cok iyiydi. fenerbahcenin 1.ci gol resmen sans abidesi , 2.ci gole laf yok usta islik bir gol o topu hic bir kaleci cikartamaz. gel gelelim taraftarlara igrenclikleri yine ortadaydi sahaya sopa tarzi seyler atmalari para ve cakmak atmalari , hadi onlarida gectim hasan sas"ida gectim fatih terim gibi bir adama yapilmaz yaziktir gunahtir ya ilk mac galatasaray boylemi agirladi sizleri ilk macdada dedim hersey yoneticilerde bitiyor bu kufuru vs engellemek isteseler yaparlardi. 2-2 guzel sonuc 90+4"de resmen duvara kafa attim o gol nasil girmez diye saglik olsun ,playoff"da gorusmek uzere tekrar :)

Dipnot ; emre"ye kirmizi kart gostermeyen bulent yildirima sevgilerimi yolluyorum.

furkan58
18.Mart.2012, 00:44
:) maçtan yeni geldim ilk 20 dakka fenerbahce eze eze oynadi , geri kalan 70 dakikada galatasaray resmen galatasaray gibi oynadi eze eze oynadi ama gol atamadik iste , necati çok sac bas yoldurdu , engin"e gelince gecen haftalarda ovdugumuz adami niye yerin dibine sokuyoruz ? engini begendim ama biraz daha akilli isler yapsaydi cok iyi olcakti , Semih"e gelirsek mukkemmel bir mac oynadi hatasizdi resmen , eboue bildigimiz gibi cok iyiydi. fenerbahcenin 1.ci gol resmen sans abidesi , 2.ci gole laf yok usta islik bir gol o topu hic bir kaleci cikartamaz. gel gelelim taraftarlara igrenclikleri yine ortadaydi sahaya sopa tarzi seyler atmalari para ve cakmak atmalari , hadi onlarida gectim hasan sas"ida gectim fatih terim gibi bir adama yapilmaz yaziktir gunahtir ya ilk mac galatasaray boylemi agirladi sizleri ilk macdada dedim hersey yoneticilerde bitiyor bu kufuru vs engellemek isteseler yaparlardi. 2-2 guzel sonuc 90+4"de resmen duvara kafa attim o gol nasil girmez diye saglik olsun ,playoff"da gorusmek uzere tekrar :)

Dipnot ; emre"ye kirmizi kart gostermeyen bulent yildirima sevgilerimi yolluyorum.

Sow şansa rövaşata vurdu zaten muslerada şansa tutamadı o topu hatta Ziegler koşup şansa tuttu o topu herşey şanstı .

Flawless Victory
18.Mart.2012, 00:44
Fenerbahçe'yi Kadıköy'de oyunumuzla ezdik. Engin çok iyi işler yapıyor ama ayağında topu fazla tutmasa bu gün kazanırdık. Bu sezon hep geriden geldiğimiz maçları ya kazandık ya berabere kaldık. Ben maçın beraberlikle biteceğini biliyordum. Çünkü Fenerbahçe'nin Kadıköy'de büyük şansı var, Galatasaray'ın da daha iyi takım olduğunu düşününce sonuçta beraberlik geleceği belliydi.

Tebrikler Galatasaray!

attirson
18.Mart.2012, 00:46
Aykut Kocaman artık sabrımı taşırmaya başladı bıktım artık derbilerde golü attıktan sonra kapanmasına.Eğer başımızda bu maçta Zico olsaydı eminim farka giderdi.Tamamen teknik direktör hatası.Skora üzülmüyorumda sevinmiyorumda maçın hakkı buydu.Ancak Aykut Kocaman'a inanılmaz derecede öfkeliyim belki eski bir Fenerbahçe'li olmasa çok daha kötü şeyler diyebilirdim kendimi tutuyorum.

C h A o S
18.Mart.2012, 00:46
Maç 2 olduktan sonra dedim bu mac 6-7 ye kadar yolu var.Fenerbahçe golden sonra ilk andaki gibi baskı yapsa rahat alırdı maçı.Aykut Kocaman Stoch'u çok erken çıkardı.Aykut Kocaman teknik direktörlük anlamında vasat birisi.Daha çok yolu var.

Alicanfmfan
18.Mart.2012, 00:48
Sow'un golündeki aynı pozisyonlar orta sahada 5-6 kere oldu ve endirek verdi hakem.

William Rookwood
18.Mart.2012, 00:48
Ben Fenerbahçe'nin başında olsam Alex'i çıkarırdım, Mehmet Topuz'u çıkarırdım, Cristian'ı çıkarırdım ama yinede Stoch'u çıkarmazdım. Fenerbahçe'nin en büyük silahıydı bence Stoch ilk yarı ne kadar etkili olamasada.

Flawless Victory
18.Mart.2012, 00:49
Ben Aykut Kocaman'ın çok fazla hata yaptığını düşünmüyorum. Galatasaray defansta sadece 2 oyuncu bıraktığı zaman Sow'u çıkarması gerekiyordu, Sow kontra atak yapacak adam değil çünkü. Tek hatası buydu ama büyük bir hataydı. Takım geriye çekildi gol yedik diyorsunuz da arkadaşlar, Galatasaray'ın ikinci yarıdaki yüksek pas yüzdesi nedeniyle çıkamadı Fenerbahçe.

europeanconquer
18.Mart.2012, 00:55
Özeti izledim şimdi.Santimetrelerle kaçırmışız galibiyeti :( Ah be çok kötü oldum bak :(

Sirius Black
18.Mart.2012, 00:55
Baros reyiz naptın...

ReaList
18.Mart.2012, 00:58
Galatasaraylı arkadaşlar Aykut Kocaman'a büyük şükran duymaları gerek. Bu sezon üstün becerisi sayesinde 2 maçta da takımıni ezdirdi. 2 sezondur bu sahada Galatasaraya puan kazandırdı, playoffta üstün performansina devam ederek 2 maçıda ezik ve korkak oynatir seriyi tamamlar. Herşeye tamam ama Korkakliga asla, bu takımın korkak oynamasına tahammül edemiyorum

Night_Mare17
18.Mart.2012, 00:59
Sow un golünde tehlikeli hareket olabilir. Alexin golü muazzam Fenerbahçe o kadardı. Ezdik ama şans iste olmayınca olmuyor son dakikada giremeyen top çok kötü oldu. Fenerbahçe taraftarına da yazıklar olsun gercekten yazık. Fatih terime Galatasaray'a edilen küfürler anlamsız hele atılan maddeler. Artık şampiyonluğu garantiledigimizi düşünüyorum.

E.Cartman
18.Mart.2012, 01:01
Son pozisyonda önce zıpladım sonra kendimi yere attım önüme ne geldiyse yumrukladım valla :n::n: O top nasıl direkten döner arkadaş

Facx
18.Mart.2012, 01:02
http://www.facebook.com/photo.php?v=338147752889338 aydın az daha geride dursa golü atıp ömür boyu sözleşmeyi kapıcak :D ah baros nedir bu şanssızlık sendeki

TR.CaPTaiN
18.Mart.2012, 01:03
İlk 20 dakikada sahanın her yerinde rakibine 2-3 kişiyle birden basan, müthiş yardımlaşan bir Fenerbahçe vardı. 2 tane jeneriklik golle öne geçmişsin, arkadan binlerce taraftarın var, yüklen 3'ü at, maçı bitir. Saçma sapan geriye çekilmemiz yüzünden golü yedik. 2 X 2 = 4 bu kadar basit. Geriye o kadar çekilirsen top gerekirse uçan kuşa çarpar girer. 20 dakikadan sonra Galatasaray topu daha fazla ayağında tutmaya başladı. Golü de bulduktan sonra bizimkiler psikolojik olarak oyunu daha da geride kabullenmeye başladı ve sonuç olarak Hakan Balta gibi sezonda attığı gol sayısı 3'ü geçmeyecek oyuncudan gol yersiniz. Ve o dakikalarda Sow defansta Eboue'yi tutmaya çalışır.

Başımıza ne geliyorsa Barcelona yüzünden geliyor. Şimdi Aykut hocam, 4-3-3 iyi hoş sistemdir de bu takım 10 senedir 4-4-1-1 oynuyor. Yıllardır şampiyonluk yarışının son haftaya kadar içindeysek bu sistem sayesindedir. 4-3-3 dediğin sistem birbirinden meziyetli elemanlar ister. Özellikle de orta sahadaki üçlünün müthiş olması lazım. Bakıyoruz kadromuza; Cristian yanından geçen adamı izlemekten başka iş yapmıyor, 40 yılda bir canı isterse iyi oynuyor. Selçuk sadece top keser, pas konusu sıkıntılı. Bizde 4-3-3'ün tek adamı Emre'dir. O da zaten canını dişine takıyor ama bir yerde koskoca orta sahanın yükü adamı bitiriyor. Galatasaray durum 2-1'ken ne yapmak zorunda ? Senin üstüne gelmek zorunda. Peki sen bu durumda neyi amaçlarsın ? Kontralarla 3. golü bulup maçı bitirmek istersin. Oysa ki hocamız ne yapıyor ? Stoch'u çıkarıyor, Selçuk'u alıyor. Yahu arkadaş sen aynı şeyi TT'deki maçta denemişsin, Galatasaray oyuncularının beceriksizliği sayesinde farktan kurtulmuşsun. Beşiktaş maçında denemişsin, her ne kadar pozisyon vermesen de oyunun kontrolünü tamamen rakibe bırakmışsın. Alex'i en uca atıp Alex'i bitiriyor, Sow'u sola atıp Sow'u bitiriyor. Fatih hocaya deseniz ki Fenerbahçe'nin değişikliklerini kendi lehine olacak şekilde sen yap, tutar o da aynen bunları yapardı. Alex'i çıkardın, Stoch'u çıkardın defansif Selçuk'u soktun, Dia'yı soktun. Ne oldu ? Orta sahayı tamamen kontrolümüze mi aldık ? Hücumda birbirinden önemli ataklar mı geliştirdik ? Hocamızın 4-3-3 aşkı bitirdi bizi.

C h A o S
18.Mart.2012, 01:04
Canlıdan eğer seçenek varsa bundan sonra derbide Alex gol atara varımı yoğumu basıcam.Bir tane boş geçmiyor adam.

runforafall
18.Mart.2012, 01:07
Bi takımı ezmek nedir onu gösterdik. Maçın başındaki o Fenerbahçe akınını saymazsak tam olarak " ezdik " kavramı ortaya çıkıyor.
Hop oturduk hop kalktık ama gerçekten güzel maçtı..

İkinci yarıda Fenerbahçe'nin sürekli geriye çekilip korkak oynaması da ayrı güzeldi kendi evlerinde..

Engin'in de hafif kazma oluşu bu maçı kazanamamız da etkili oldu..

Son top için söylenecek söz yok, Şanssızlık sadece..

Şampiyon bu maçta kendini belli etti, bağıra bağıra şampiyon gibi oynadık. Pozisyon vermedik goller dışında rakibimize !

Helal olsun aslanlar..

Zaten aşklar hep yalan dolan
Sonu hep acı hüsran
Bize her sevdadan geriye kalan
Sadece Galatasaray

Night_Mare17
18.Mart.2012, 01:07
Takım tutmadan önce adam olmayı öğrenmek gerekir. EMRE ÇOLAK

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Mart.2012, 01:08
Ben Aykut Kocaman'ın çok fazla hata yaptığını düşünmüyorum. Galatasaray defansta sadece 2 oyuncu bıraktığı zaman Sow'u çıkarması gerekiyordu, Sow kontra atak yapacak adam değil çünkü. Tek hatası buydu ama büyük bir hataydı. Takım geriye çekildi gol yedik diyorsunuz da arkadaşlar, Galatasaray'ın ikinci yarıdaki yüksek pas yüzdesi nedeniyle çıkamadı Fenerbahçe.

Stoch yerine Selcuk u alirsan tabii ki gomulursun,
maalesef Aykut Kocaman taktiksel yonden zayifti.
Senin dedigin gibi Sow u da cikarsaydi herhalde asarlardi
Kocamani. Nasil kontra atak futbolcusu degil Sow
pek anlamis degilim dedigini (: Sowu beslicek ortasahan
olmazsa normaldir kontraya cikamaman. Selcuk Mehmet
ya da Cristian o paslari aticak adamlar degildi. Alex de tek
basina bi yere kadar atabilir o paslari. Stoch - Dia - Sow 3 lusu
mutlaka birlikte olmaliydi son bolumlerde. GS bu kadar onde
oynarken ki bu belliydi, Aykut Kocaman arkaya top
attiramiyorsa takimina yenilmeyi de hakeder. 1 puana
sukretmeli bu oyundan sonra FB.

Aykut Kocaman ne kadar korkaksa Terim de o kadar
cesurdu, ayrica tebrik edilmeli. GS nin kenar yonetimi
kusursuz, eski 2000 ruhunu yakalmis gorunuyorlar.
O donemdeki gibi tam saha presi 90 dk birakmayan
oyun tarzini yeniden olusturdular. Kolay yenilmeyen
bir takim olusturulmus. Sampiyonluk GS icin cok uzak
degil bence.

SaLviO
18.Mart.2012, 01:11
Takım tutmadan önce adam olmayı öğrenmek gerekir. EMRE ÇOLAK
emre çolak boyun dan büyük laflar konuşmuş 2007deki maçı ne çabuk unuttu

europeanconquer
18.Mart.2012, 01:12
O maç Gerets'e yapılanları protesto etmek içindi tabi işin ucunu fazlasıyla kaçırdı taraftarımız :)

RaSenGan
18.Mart.2012, 01:12
emre çolak boyun dan büyük laflar konuşmuş 2007deki maçı ne çabuk unuttu

Adaşına özenmiştir :)

Fearless Coward
18.Mart.2012, 01:13
Stoch'un çıkması doğruydu ama Selçuk girmemeliydi :D Stoch sahada yoktu adeta Eboue onu sahadan sildi resmen Eboue bu işlerde uzman gerçekten...Grosicki,Doka gibi hızlı,kaliteli isimleri de sahadan silmişti...

E.Cartman
18.Mart.2012, 01:14
Valla ben şu ezmek konusunda biraz farklı düşünüyorum çoğu renkdaşıma göre. Bana göre Aykut Kocaman'ında yardımıyla oyunun kontrolü bizde kaldı çoğu zaman ama öyle aman aman da bi oyun oynamadık. İlk yarıda ki maçta resmen ezdik kimse itiraz edemez heralde ama bu maçta sadece ayağımızda topu fazla tuttuk o kadar.

sarianet
Son pozisyonda önce zıpladım sonra kendimi yere attım önüme ne geldiyse yumrukladım valla :n::n: O top nasıl direkten döner arkadaş

bizim cafedeki bütün gsliler öyle oldu :D

SaLviO
bu oyunla değil şampiyonluk play offda galibiyet bile alamayız

World Hollow o1
Sow ve Alex'in golünden sonra dedim bunlar bize bu sahada 5 tane atsalar gram içim cızlamaz... :)

Süper gollerdi, sezonun jenerik gollerinden Sow'un golü yılın golü bile seçilebilir tip'de Tebrikler iki takımada sezon başından bu yana söylediğim sözü tekrarlamakda fayda var..
Bu sene öyle veya böyle GS şampiyon olacak kimse hayal dünyasında yaşamasın... :)

kasım akdemir
18.Mart.2012, 01:15
Direkten dönen topun şokundayım hala...

Night_Mare17
18.Mart.2012, 01:16
Semih Kaya'nın attıgı tweeti yazmıyorum tartışma çıkar tek diyeceğim Semih güldürdü :)

sarianet
18.Mart.2012, 01:16
Bi takımı ezmek nedir onu gösterdik. Maçın başındaki o Fenerbahçe akınını saymazsak tam olarak " ezdik " kavramı ortaya çıkıyor.
Hop oturduk hop kalktık ama gerçekten güzel maçtı..

İkinci yarıda Fenerbahçe'nin sürekli geriye çekilip korkak oynaması da ayrı güzeldi kendi evlerinde..

Engin'in de hafif kazma oluşu bu maçı kazanamamız da etkili oldu..

Son top için söylenecek söz yok, Şanssızlık sadece..

Şampiyon bu maçta kendini belli etti, bağıra bağıra şampiyon gibi oynadık. Pozisyon vermedik goller dışında rakibimize !

Helal olsun aslanlar..

Zaten aşklar hep yalan dolan
Sonu hep acı hüsran
Bize her sevdadan geriye kalan
Sadece Galatasaray

ezmek kelimesi ne kadar da saçma son dakikadaki pozisyon hariç net bi pozisyonunuz yok

sarianet
18.Mart.2012, 01:18
semihkaya26 ‏ @semihkaya_26

Stad taki kareografi superdi dunyada hic bir takim taraftari boyle guzel bir organizasyon duzenleyemez :):):):)::):):):):):):):):))

ben yayınlıyım ne var ki bunda

europeanconquer
18.Mart.2012, 01:19
Kinaye var abi :D

byariff
18.Mart.2012, 01:22
ezmek kelimesi ne kadar da saçma son dakikadaki pozisyon hariç net bi pozisyonunuz yok

ilk 20 dakkayi 1 kenara birak 70 dakka oyuna hakim olan galatasaray , pozisyon bulamadi diye hatirliyorum fenerbahce ha baronin"ki vardi oda faul çalindi galiba sonra.

RaSenGan
18.Mart.2012, 01:22

Ezmek net gol fırsatı bulmak mı ? Öyle bakarsak Fenerbahçe'nin 2 katı şut attık.Ve hemen hemen hepsi de tehlikeli şutlardı.

byariff
18.Mart.2012, 01:25
Kaleyi bulan şut sayısı | Fenerbahçe: 5, Galatasaray: 10.

William Rookwood
18.Mart.2012, 01:28
Karografiden kasıt maçta ki olaylardan bahsetmiş orada Semih

sarianet
18.Mart.2012, 01:32
Geçen sene tt arenada oynadığımız maçta ilk yarı arasında bi tweet atmıştım
gsli futbolcular çok yoruldu 70 ten sonra alırız bu maçı
yazdığım gibi de oldu gsli futbolcular ilk yarı deli gibi koştular ikinci yarı oyundan düştüler iki gol atıp maçı kazandık
fenerbahçeli futbolcular da ilk yarım saat deli gibi dengesiz bi şekilde koştular enerjilerini dengeli tutamadılar ve geri kalanını maçın kendi yarı sahasında kabul etmek zorunda kaldılar.
ama gelenek gene bozulmadı tesellimiz bu ama 2-0 dan 2-2 hoş bi durum değil aykut hoca için iyi tecrübe oldu ucuz da atlattık inşallah ilerde buun avantajını kullanırız aykut hoca daha iyi kararlar alır.

zemlinskis
18.Mart.2012, 01:35
Harika bir derbi izlediğimizi düşünüyorum herşeye rağmen. Galatasaray'ın 2.yarıdaki oyunu maçı çevirmesini sağlayabilecek nitelikteydi. Galatasaray teknik ekibine yapılanları yakıştıramadım. Şiddetle kınıyorum.

Night_Mare17
18.Mart.2012, 01:44
Taraftar Florya'da meşaleler yakıldı taraftarlar tesise alındı antreman sahasindalar şampiyonluk şarkıları söyleniyor ...

nannar
18.Mart.2012, 01:48
Kadıköy büyüsü var dediler,
Altı sıfıra güvendiler.
Deplasmanda yine fark atarız,
Islıklayarak maç kazanılır sandılar!
Kök söktürdük ama kurtuldular!
Öylesine bir sevdaki bizimkisi,
Yer gök inlese yine senin adını haykırırım!

G-A-L-A-T-A-S-A-R-AY!!!!

Beraberliğe üzüldük, maç bitmesin diye dua ettik ama nafile, zaman yetmedi. Melo ve Emre maç boyu tutuktu. Ama tüm aslanlara helal olsun! Kadıköymüş, deplasmanmış hepsi hikaye!Bizim takım yeterki istesin! Bu gece şans Fenerbahçe'den yanaydı.Bu sezon oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının oyun olarak hakkı 7-2 falandı, bu maçın hakkı da en az 2-5'ti fakat olmadı, canınız sağolsun aslanlar!

attirson
Galatasaray çok erken seviniyor gibime geliyor bakalım son gülen iyi güler.

Nedvedmania
Yine Fenerden daha iyi oynadığımız bir derbi yine kazanamayan Galatasaray :D

Yorgunluktan yazacak fazla birşey yok. Fenerin 2 golü çok güzeldi. Bizim son dk direkten dönen topumuz gol olsaydı efsane bir maç olabilirdi. Olmadı ama sağlık olsun yine de mutlu olan taraf biziz.

Bu arada 3D koreografi ne oldu ? Neden yapılmadı bi açıklama okuyan oldu mu ?

He bir de unutmadan Hakemin Emre'yi iki kere oyundan atması lazımdı.

Night_Mare17
18.Mart.2012, 01:50
Florya muthisss tek eksik kupa

attirson
Kadıköy büyüsü var dediler,
Altı sıfıra güvendiler,
Deplasmanda yine fark atarız,
Islıklayarak maç kazanılır sandılar
Kök söktürdük ama kurtuldular!
Öylesine bir sevdaki bizimkisi
Yer gök inlese yine senin adını haykırırım!

G-A-L-A-T-A-S-A-R-AY!!!!

Beraberliğe üzüldük, maç bitmesin diye dua ettik ama nafile, zaman yetmedi. Melo ve Emre maç boyu tutuktu. Ama tüm aslanlara helal olsun! Kadıköymüş, deplasmanmış hepsi hikaye!Bizim takım yeterki istesin! Bu gece şans Fenerbahçe'den yanaydı.Bu sezon oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının oyun olarak hakkı 7-2 falandı, bu maçın hakkı da en az 2-5'ti fakat olmadı, canınız sağolsun aslanlar!

Yok canıım az söylemissin 2-10'du bence maçın hakkı , hakkını yedin çocukların.

nannar
RasAnt nerde yahu bu arada ? :D

Facx
18.Mart.2012, 01:51
Galatasaray çok erken seviniyor gibime geliyor bakalım son gülen iyi güler.

beşiktaş 2 maç 4 puan
fenerbahçe 2 maç 4 puan
trabzon 1 maç 3 puan(içerdeki maçıda yendiğimizi düşünüyorum 6 puan)

zaten 9 puan fark var 14 puan çıkarmışız(11 + 3 ) normal sezonda bu 3 takımın maçından play off ta 13 puan alamıcakmıyız( ki 13- yeterli olucak keza fenerin puan kaybetceğini düşünüyorum ve biz 13 alsak fener 18 almalı )

byariff
18.Mart.2012, 01:52
Yine Fenerden daha iyi oynadığımız bir derbi yine kazanamayan Galatasaray :D

Yorgunluktan yazacak fazla birşey yok. Fenerin 2 golü çok güzeldi. Bizim son dk direkten dönen topumuz gol olsaydı efsane bir maç olabilirdi. Olmadı ama sağlık olsun yine de mutlu olan taraf biziz.

:) hakemlerimiz korkak ve saha avantaji , engin roportajinda hakli oldugunu bir kez daha gosterdi

sui generis
18.Mart.2012, 01:52
kazanmış gibi konuşuyorsunuz.

DisCo
18.Mart.2012, 01:53
Galatasaray için makus talihini yenme Fenerbahçe için şampiyonluk maçına eşti. Biz yine makus talihimizi yenemedik ama şampiyonluk hedefi için yeteri aldık. Galibiyet olmasa da 18 Mart'a bir gün kala koskoca Fenerbahçe'nin takım halinde Çanakkale geçilmezi oynamasını görmek güzeldi.

Galatasaray kalite farkını ortaya koydu. Aykut Kocaman hangi nedenlerle maç sonu şampiyonluk bizim elimizde dedi bilmiyorum ama artık Galatasaray işi yarıladı. Bu dakikadan sonra şampiyonluğu Fenerbahçe'ye verirse bu kez de Fenerbahçe'ye helal olsun demekten başka seçeneğimiz kalmaz.

nannar
18.Mart.2012, 01:53
Play off muhabbeti olmasa Kadıköy'de bayrağı asmış,şampiyon olmuştuk bu akşam. Vay arkadaş yaaa. Kim çıkardıysa şu illeti...

Homer J.S
18.Mart.2012, 01:59
Fenerbahçeli arkadaşlar da biliyor ki 1 puana değil şampiyonlua seviniyoruz. Kasmasınlar.

Sheriff
18.Mart.2012, 02:03
Arkadaşlar biraz sakin olalım, müdahale etmek zorunda bırakmayın bizi konuya. Söyleyeceğiniz sokacağınız 2 laf için yazarlığınızı kaybetmeyin.

semih99999
18.Mart.2012, 02:05
sonuç kabul edilebilir bizim için :) ama farklı bi açıdan bakcam olaya yine malum olanlar oldu derbinin atmosferi yüzünden hasan şaşın alnını yaran ve fatih teriminin kaşını açan adam unutulacak sonra futbol adamları televizyonlarda maçın berabere bitmesini aykut kocaman ve galatasarayın takım oyununa baglayacak bu sırada kendine insan diyen o mahluk bundan sonraki derbilerde yine yerini alacak tabiki bunlar olurken türkiye şike,teşvik,aziz yıldırım,denizlispor a giden 1 milyon,sınırsız yabancı kuralı tartışılacak böyle bir büyük sektorde başarılı olmak için gerekli olan ahlak ve saygıdır bunlar olmadıgı takdirde sadece biz boşuna kürek çekeriz haydi tartışmaya devam edelim :)

Önder HOCA
18.Mart.2012, 02:07
ne diyeyim ki ben sana emrenin öyle atılıcak aman aman bir sert müdehalesi yoktu ayrıca 76 . dakkada barosun gokhanı kalecıyle karsı karsıya dusurmesı belkı foul olmayabılır oalabilirde tartışılır ama orda foulu vermişsen kırmızı karttır genede iyi oynadınız tebrikler

Nedvedmania
18.Mart.2012, 02:08
Büyük konuşmayın beyler. Play-off'larda ne olacağı belli olmaz. Tamam büyük ihtimalle, inşallah şampiyon olacağız ama kesin konuşmak yanlış.

RaSenGan
18.Mart.2012, 02:08
Florya'da muhteşem bir ortam var.Orda olmayı çok isterdim.

nannar
18.Mart.2012, 02:09
Normal sezonun şampiyonu Galatasaray,Artık play off'lardan da alnımızın akıyla çıkıp ipi göğüslemek istiyoruz!

fotosuki
18.Mart.2012, 02:09
nannar hocam adam bırakmamış forumda. :D

byariff
18.Mart.2012, 02:10
ne diyeyim ki ben sana emrenin öyle atılıcak aman aman bir sert müdehalesi yoktu ayrıca 76 . dakkada barosun gokhanı kalecıyle karsı karsıya dusurmesı belkı foul olmayabılır oalabilirde tartışılır ama orda foulu vermişsen kırmızı karttır genede iyi oynadınız tebrikler

iste bunu yapma hocam emre nasil kirmizilik hareket yapmadi ya ayip vallahi.

Nedvedmania
18.Mart.2012, 02:11

3-4 tane sarı kartlık pozisyon var. Birine verdi eyvallah. Diğerlerine de verseydi kimsenin itirazı olmazdı. Hepsi tam ayağa yapılan pozisyonlar. Şimdi tek tek ekleyemeyeceğim buraya ama özette vardır sanırım. Tarafsız gözle bakarsan anlarsın.

berkay123456
18.Mart.2012, 02:11
nannar hocam adam bırakmamış forumda. :D

Maçtan önce dediydi :D Hele yensek neler olurdu burda :n:

LaigLeNoiR
18.Mart.2012, 02:13
Maşallah burası yine F.Bahçe ve G.Saray forumlarına dönmeye başlamış.

G.Saray'ı tebrik ediyorum bu maçtan alınacak puan veya puanlar onlara yetiyordu, öyle de oldu.

F.Bahçe ayağına gelen fırsatı cömertce harcadı. Hazır 2-0'a getirmişken maçı ve daha dakika 15 iken çok fazla oyundan koptular. G.Saray ise hiç tempoyu düşürmedi aynen devam etti oyununa.

Maçın belirli bir noktasından sonra da G.Saray galibiyeti kaçırdı. Maç her iki tarafa da gitti geldi. Sonuçta oyunun hakkı bana göre beraberlikti, öyle de oldu.

sarianet
18.Mart.2012, 02:20
neyse tebrikler galatasaray
bu maçı biz alsak da ben galatasarayın şampiyon olacağına inanıyordum
bu konu bu gece çok kelle götürür gibime de geliyo bu arada:D

nannar
18.Mart.2012, 02:22
[B]Herkese iyi geceler arkadaşlar. Maçın tansiyonuyla gergin bir hava oluşmuş durumda. Yarına sakinleşir sanırım herkes. Maçta kazananın olmaması forumda ceza yiyen ya da yiyecek olan kişi sayısını azaltır. Bu açıdan sevindirici bir skor. Gelecek hafta Trabzon maçına konsantre olmak lazım artık. Bir derbi daha geride kaldı.Zevkli bir maç oldu.Yenişemedik ama en azından bazı derbilerde oldugu gibi sıkıcı bir oyun yoktu sahada.

meddah
18.Mart.2012, 02:27
Ve Patrick Jane, ıslık çalarak olay yerinden uzaklaşır.

nannar
18.Mart.2012, 02:28
Ve Patrick Jane, ıslık çalarak olay yerinden uzaklaşır.

:) sen bari yapma :uzgun:

meddah
18.Mart.2012, 02:30
Severim Jane'i ben. :)

europeanconquer
18.Mart.2012, 02:30
Bu maçla ilgili son bir şey söylemek istiyorum.Artık Galatasaray için Kadıköy kabusu olan şeyin bittiğine inanıyorum istenince rakibe top oynatmayabiliyormuşuz.Oyuncularında bu özgüveni edindikleri düşüncesindeyim.Play-off ta Fenerbahçe'yi daha zorlu bir maç bekliyor Kadıköy'de.Tabi ki emin değilim bu bir düşünce ve inanç göstergesi başka bir anlam çıkarılmasın lütfen.

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Mart.2012, 02:31
[B]Herkese iyi geceler arkadaşlar. Maçın tansiyonuyla gergin bir hava oluşmuş durumda. Yarına sakinleşir sanırım herkes. Maçta kazananın olmaması forumda ceza yiyen ya da yiyecek olan kişi sayısını azaltır. Bu açıdan sevindirici bir skor. Gelecek hafta Trabzon maçına konsantre olmak lazım artık. Bir derbi daha geride kaldı.Zevkli bir maç oldu.Yenişemedik ama en azından bazı derbilerde oldugu gibi sıkıcı bir oyun yoktu sahada.

GS bu derbi atmosferinden belki cikabilir ama ben FB nin bu macta takilacagini dusunuyorum. Sonraki maclari kotu etkiler, puan farki daha da acilabilir.

sarianet
18.Mart.2012, 02:36
abdurrahim albayrak galatasaraya renk getiren bi adam herkese kızarım bu adama kızamıyorum nedense :D

nannar
18.Mart.2012, 02:36
http://i.imgur.com/QYdJC.jpg

attirson
18.Mart.2012, 02:39
beşiktaş 2 maç 4 puan
fenerbahçe 2 maç 4 puan
trabzon 1 maç 3 puan(içerdeki maçıda yendiğimizi düşünüyorum 6 puan)

zaten 9 puan fark var 14 puan çıkarmışız(11 + 3 ) normal sezonda bu 3 takımın maçından play off ta 13 puan alamıcakmıyız( ki 13- yeterli olucak keza fenerin puan kaybetceğini düşünüyorum ve biz 13 alsak fener 18 almalı )

Onu düşünüyorum bunu düşünüyorum demekle olmaz işte bende bu maçın 30. dakikasında bir 6-0 daha geliyor diye düsündüm ama olmadı.

William Rookwood
18.Mart.2012, 02:39
Abdülrahim reyiz troll gülüşü yeter onun bir arkadaş öyle bir fotoğrafını koymuştu siteye :D

Onu düşünüyorum bunu düşünüyorum demekle olmaz işte bende bu maçın 30. dakikasın bir 6-0 daha geliyor diye düsündüm ama olmadı.

Ne yalan söyliyeyim bende öyle düşünmüştüm o iki muhteşem golden sonra Allah'ım bu ne dedim baktım halen baskı yiyoruz maçı kapattım. 20 dakika sonra mackolikten baktım Elmander gol atmış onun umuduyla maçı açtım ve izlemeye devam ettim

Vieri
18.Mart.2012, 02:41
Galatasaray beraberliğe sevinmekte çok haklı, futbol bu beyler, rakibiniz 2.sırada, aranızda 9 puan var ve buradan alacağınız 1 puan çok değerli. Niye 1 puana sevinmeyi küçümsüyorsunuz?
Aslanlar gibi sevinecek hepsi.

Öncelikle ilk 20 dk Fenerbahçe gerçekten müthiş bastı, hücumda çok etkiliydi, yetenekli isimlerinin ayaklarından kazandığı muazzam goller ile skoru da 2-0 getirdi. Sonradan geriye çekilmesi ve Galatasaray'ın güç olarak oyuna ağırlığını koymasıyla skoru koruyamadı. Hatalı değişiklikleri de eklersek Aykut Kocaman zaten kafasında bu maçı kaybettiğini gösterdi.

Galatasaray sevinmeli, 2-0 geriye düştüğü maçta üstelik 11 yıldır kazanamadığı Saraçoğlu'nda 2-2 ye getirmiş skoru, ek olarak son dakikalarda kaçan ve direkte patlayan pozisyonuda sayarsak..

Alex'in golüne şapka çıkartmalı,
Selçuk'un uzaktan enfes şutu ve bunu karşılayan Volkan,
Baroninin hafif yarı volesi ve yine Baroninin kale önünden sert şutu ile Muslera'nın kurtarışları
Semih'in 2 gol sonrası pozisyon alması ve topa yaptığı hamleler (Sow'un roveşatasına kafa koyması da süperdi)
Elmander'in, Terim'in ve Şaş'da oluşan yarıklar. Balta'nın ve Gökhan'ın çarpışması...
En son dakika direkten dönen top
ve dahası... güzel derbi, ebedi rekabet ve halen Galatasaray Saraçoğlu'nda galip değil. Hayırlısı ne diyelim...

europeanconquer
18.Mart.2012, 02:42
Onu düşünüyorum bunu düşünüyorum demekle olmaz işte bende bu maçın 30. dakikasın bir 6-0 daha geliyor diye düsündüm ama olmadı.

Bence kendi maçlarınıza bakın bizim maçları düşünmeyi bırakın :)

attirson
18.Mart.2012, 02:43
Abdülrahim reyiz troll gülüşü yeter onun bir arkadaş öyle bir fotoğrafını koymuştu siteye :D

Ne yalan söyliyeyim bende öyle düşünmüştüm o iki muhteşem golden sonra Allah'ım bu ne dedim baktım halen baskı yiyoruz maçı kapattım. 20 dakika sonra mackolikten baktım Elmander gol atmış onun umuduyla maçı açtım ve izlemeye devam ettim

Yani olabilecek şeyler bunlar.O yüzden bişey kesinleşmeden sevinci abartmamak lazım daha 9 maç var.

ReaList
18.Mart.2012, 02:44
Konuşan Aykut Kocaman ıle uygulayan Aykut Kocaman arasında o kadar fark var ki, bu kadar geri çekilmememız lazım diyor ee be adam sezon başımdandir biz bunu diyoruz senin bunu dile getirmek yerine bunca zaman çözüm getirmeyi düşünmemişsen ve aynı eğilimi hala uyguluyorsan diyecek bir sey yoktur

attirson
18.Mart.2012, 02:45
Bence kendi maçlarınıza bakın bizim maçları düşünmeyi bırakın :)

Arkadaş benim mesajımdan alıntı yapmış onun cevabını verdim.Ayrıca 9 puan farkla önümüzde demi Gs? Nasıl Gs'nin maçını düşünmeyeceğim ?

Facx
18.Mart.2012, 02:46
Onu düşünüyorum bunu düşünüyorum demekle olmaz işte bende bu maçın 30. dakikasında bir 6-0 daha geliyor diye düsündüm ama olmadı.

düşünmeleri vs geç 9 puan 5 puan olsa playofta biz sadece evimizdeki maçları yensek 9 + 5 = 14 fenerbahçe kalan 5 maçında 15 puan toplayabilcekmi ? yapmayın burda hepiniz fmde bu play off sistemini denemişsinizdir en kötü o kadar da değişkenlik yaratan bi sistem değil özellikle normal sezondaki puan farkı 9 gibi büyük bi farksa

europeanconquer
18.Mart.2012, 02:46
Arkadaş benim mesajımdan alıntı yapmış onun cevabını verdim.Ayrıca 9 puan farkla önümüzde demi Gs? Nasıl Gs'nin maçını düşünmeyeceğim ?

Demek istediğim bizim maçlarımız kesin değil de sizinkiler kesin mi ? Yoksa tabi ki 9 puan önünüzdeki rakibin maçlarını düşüneceksiniz :D

byariff
18.Mart.2012, 02:49
Maç istatiskleri. ;
http://imgim.com/istatisk.jpg

En Çok Kosan Oyuncular ;

http://i.imgur.com/ZlrK4.jpg

William Rookwood
18.Mart.2012, 02:49

Bence haklısın katılıyorum sana. Futbol kağıt üzerinde oynanmıyor yarın öbürgün ne olacağı bilinmez, play-off da ne olacağı bilinmez. Çok sıkıntılı bir döneme girecek play-offa giden takımlar. Orayı lider bitirmek ligi lider bitirmekden daha zor birşey bence. Bu sezon MMA yönetimi futbolu katletmek için elinden geleni yaptılar malesef

attirson
18.Mart.2012, 02:51
düşünmeleri vs geç 9 puan 5 puan olsa playofta biz sadece evimizdeki maçları yensek 9 + 5 = 14 fenerbahçe kalan 5 maçında 15 puan toplayabilcekmi ? yapmayın burda hepiniz fmde bu play off sistemini denemişsinizdir en kötü o kadar da değişkenlik yaratan bi sistem değil özellikle normal sezondaki puan farkı 9 gibi büyük bi farksa

Sen Fm'ye göre konusuyorsan her konustugumuz yalan olur zaten.Sonuçta playoff'ta her maç derbi olacak.Ve baktıgımızda Gs bizi kendi sahasında yendiği ve Tsyi deplasmanda yendiği maçlar dısında rahat bir galibiyet alabildi mi ? Derbilerin sonucu belli olmaz neyse ben karışmıyım siz şampiyonluğunuzu kutlayın son gülen en son belli olur.(Bu lafımda art niyet aramayın Gs şampiyon olamayacak demiyorum sadece 9 maç varken kutlanması garibime gitti.)

Lucas Neill
18.Mart.2012, 02:52
Mac 2-0 olunca izlemek istemedim dedim 6 olacak bu sahadan cikamicaz. Ama golden sonra Fb yoruldu ve bizim takim biseyler oynamaya basladi. Ikinci yariyla birlikte de zaten sahada tek bi takim vardi.

Macin insani kesinlikle Aykut Kocaman. Yaptigi oyuncu degisikliklerini anlamak mümkün degil 3 yil degil 13 yil sözlesme imzalanmali.

Her sey icin erken ama böyle oyun oynar ve mücadele edersek bu sezonun sampiyonuyuz. Seneye de gelecek takviyelerle müthis bi takim oluruz hem avrupada hem de ligde iyi isler yapariz.

Ayrica nedir bu emrenin dokunulmazligi anlamiyorum 4 tane sari kart görmesi gerekirken 1 tane gördü ona atar buna tehdit cikip bisey diyen yok.

Artik Kadiköy stresi yasanacagini da sanmiyorum önce kendi sahamizda iyi bi oyunla galip geldik bu aksam da yine iyi bi oyunla puan farkini koruduk.

William Rookwood
18.Mart.2012, 02:56
Bugün kü maç bana geçen sene ki Hagi dönemlerini anlattı. Maç başladığında çok istekliydik, pres yapardık basardık ederdik ikinci yarı oyundan düşüp maçı verirdik

europeanconquer
18.Mart.2012, 03:00
Anlamıyorum sanki gümbür gümbür futbol oynuyorsunuz bir de gelmiş ''ben karışmıyım siz şampiyonluğunuzu kutlayın son gülen en son belli olur.'' diyorsunuz.Var mıdır böyle bir şey ? Lütfen gözünüzü açın ve play-off u düşünmekten çok sahada oynanan oyuna,mücadeleye bakın yeter artık.Haftalardır kendimi tutuyorum ama 9 puan olmuş fark.Sürekli galibiyet alan ve çok çok nadir yenilen bir Galatasaray var.Bu oyunla play-off da bizi yeneceğinize inanıyormusunuz ? Hele hele deplasmanlarınız.Trabzon ve Beşiktaş deplasmanlarında ne yapacaksınız play-off ta.Galatasaray 31 maçtır deplasmandada içerdede neredeyse her maç performansından sapmayan bir oyun sergiliyor.Bu moralle artık 9 da 9 bile yapabilir.Ortada pozitif yön yok iken sizin açınızdan nasıl bu kadar vurdum duymaz olabiliyorsunuz.Ha olurda şampiyonluğu kaybedersek gelin bu yazımdan ötürü istediğiniz kadar dalga geçin,sövün,sayın ben bahanelerin arkasına saklanmam özürümü diler tebriğimi de ederim.Bunu da yazın bir köşeye eğer şampiyonluğu kaybedersek gelin hatırlatın bana.Bu kadar de netim.

attirson
18.Mart.2012, 03:04
Anlamıyorum sanki gümbür gümbür futbol oynuyorsunuz bir de gelmiş ''ben karışmıyım siz şampiyonluğunuzu kutlayın son gülen en son belli olur.'' diyorsunuz.Var mıdır böyle bir şey ? Lütfen gözünüzü açın ve play-off u düşünmekten çok sahada oynanan oyuna,mücadeleye bakın yeter artık.Haftalardır kendimi tutuyorum ama 9 puan olmuş fark.Sürekli galibiyet alan ve çok çok nadir yenilen bir Galatasaray var.Bu oyunla play-off da bizi yeneceğinize inanıyormusunuz ? Hele hele deplasmanlarınız.Trabzon ve Beşiktaş deplasmanlarında ne yapacaksınız play-off ta.Galatasaray 31 maçtır deplasmandada içerdede neredeyse her maç performansından sapmayan bir oyun sergiliyor.Bu moralle artık 9 da 9 bile yapabilir.Ortada pozitif yön yok iken sizin açınızdan nasıl bu kadar vurdum duymaz olabiliyorsunuz.Ha olurda şampiyonluğu kaybedersek gelin bu yazımdan ötürü istediğiniz kadar dalga geçin,sövün,sayın ben bahanelerin arkasına saklanmam özürümü diler tebriğimi de ederim.Bunu da yazın bir köşeye eğer şampiyonluğu kaybedersek gelin hatırlatın bana.Bu kadar de netim.

Bu kadar kendinden emin konusuyorsun sonra da ha olurda şampiyonluğu kaybedersek özür dilerim diyorsun cidden komiksin.O kadar emin konusuyorsun ki 9da9 yapar üstüne 2 maç daha yapar onlarıda alırız havasındasın.Neyse uzatmak istemiyorum dediğim gibi bu benim görüsüm.

TR.CaPTaiN
18.Mart.2012, 03:04
Puan farkını kapatamamak bir kenara, şu skor nedeniyle Alex ve Sow'un inanılmaz golleri de güme gitti.

http://www.yukleresim.com/di-UHTZ.jpg

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Mart.2012, 03:05
Devre arasinda stat haporlorunden calan muzigin amacini anlamadim ben, 2.yari baslamadan hemen once. 80li yillarin Tecavuzcu Coskunlu Yesilcam filmlerindeki disko muzigi, tam anlatabildim mi bilmiyorum. Genelde calar mi yoksa bu maca mi ozel oldu.

europeanconquer
18.Mart.2012, 03:06
Bu kadar kendinden emin konusuyorsun sonra da ha olurda şampiyonluğu kaybedersek özür dilerim diyorsun cidden komiksin.O kadar emin konusuyorsun ki 9da9 yapar üstüne 2 maç daha yapar onlarıda alırız havasındasın.Neyse uzatmak istemiyorum dediğim gibi bu benim görüsüm.

O kadar yazdığım şeyi böyle anladın ya tamam konuşmaya bile gerek yokmuş :)

attirson
18.Mart.2012, 03:07
Puan farkını kapatamamak bir kenara, şu skor nedeniyle Alex ve Sow'un inanılmaz golleri de güme gitti.

İşte benimde en çok üzüldüğüm bunlar oldu.

sarianet
18.Mart.2012, 03:08
Bu arada kareografi nete düştüğü için iptal edilmiş makara kopması halat v.s. hikaye deniliyor gerçekten de bir kareografinin gizli tutulması ve sürpriz olması en güzeli kim nete üdüşürdüyse ayıp çok ayıp

attirson
18.Mart.2012, 03:12
Bu arada kareografi nete düştüğü için iptal edilmiş makara kopması halat v.s. hikaye deniliyor gerçekten de bir kareografinin gizli tutulması ve sürpriz olması en güzeli kim nete üdüşürdüyse ayıp çok ayıp

Nete düşmesine gerek yokki Ligtv zaten sabah yayınında gösterdi işte bu koreografi yapılacak diye.

LadroN
18.Mart.2012, 03:13
Sadece sana özel değil bu lafım yanlışını aramıyorum ama kareografi değil koreografi o kelimenin aslı.

sarianet
18.Mart.2012, 03:15
Sadece sana özel değil bu lafım yanlışını aramıyorum ama kareografi değil koreografi o kelimenin aslı.

eyvallah bir şey daha öğrenmiş olduk benim imlalarla zaten uğraşma okul biter benim imallar bitmez D

Corpus
Maç berabere bitince dostluk kazanmıyor muydu ? Hani nerede ?

Facx
Sen Fm'ye göre konusuyorsan her konustugumuz yalan olur zaten.Sonuçta playoff'ta her maç derbi olacak.Ve baktıgımızda Gs bizi kendi sahasında yendiği ve Tsyi deplasmanda yendiği maçlar dısında rahat bir galibiyet alabildi mi ? Derbilerin sonucu belli olmaz neyse ben karışmıyım siz şampiyonluğunuzu kutlayın son gülen en son belli olur.(Bu lafımda art niyet aramayın Gs şampiyon olamayacak demiyorum sadece 9 maç varken kutlanması garibime gitti.)

bırak fm yi falan max 18 puan topladığın bi yerde 5 puan geriden başlıyosun ve karşındaki o takımla 2 maç daha yapıcaksın ve o takım seni normal sezonda 1 kere yenmiş 1 kere son saniyede galibiyeti kaçırmış durum nolur sence ? ben orda fm örneğini istatiki açıdan vermiştim

DisCo
Dürüstçe söylemeliyim ki Fenerbahçe tarafının çok mantıklı ve haklı bir düşüncesi vardı.

Galatasaray'ın Kadıköyde Fenerbahçe'yi yenemediğini inkar edemeyiz. Çok çok çok müthiş oynadığımız maçlarda bile kazanamıyoruz. Planlarının mantıklı ve haklı olmasının nedeni de budur.

9 puanlık fark bu maçla 6'ya inecekti. Geriye kalan maçlarda Galatasaray puan kaybederse ne ala, kaybetmezse zaten playoff'a girişte fark 3 olacaktı. Playoff'un Kadıköy ayağında da bu puan farkı ortadan kalkacağı için iş TTArena'daki maça kalacaktı. Fenerbahçe galibiyet üstünlüğü nedeniyle buradaki maçta da kendine güveniyordu.

Ancak ligin bu maçla bitmediğini ve playoff'un sadece bu iki takım arasında geçmediğini biz biliyoruz. Yine 9 puanlık farkın avantajı ile Galatasaray'ın rakip ayırt etmeden hedefe kitlenmiş olması da gözardı edilmemelidir.

Galatasaray bana göre bugün 2 puan kaybederek Fenerbahçe'nin başlangıçta anlattığım inancını kırdı. Hem oynanan futbol olarak hem de psikolojik olarak Galatasaray önemli bir avantajı yakalamadı artık o avantajın önüne geçti ve finişe az kaldı.

attirson
18.Mart.2012, 03:17
bırak fm yi falan max 18 puan topladığın bi yerde 5 puan geriden başlıyosun ve karşındaki o takımla 2 maç daha yapıcaksın ve o takım seni normal sezonda 1 kere yenmiş 1 kere son saniyede galibiyeti kaçırmış durum nolur sence ? ben orda fm örneğini istatiki açıdan vermiştim

Neyse yok bişey.

World Hollow o1
18.Mart.2012, 03:29

Kaptan o golleri izledikden sonra orada bize zaten 6 tane atsalar boştu bee.. :)
Biz bizi bildikden sonra problem değil, eğer bu takım 2 temmuz sabahındaki adamlarla olsaydı zaten bunu herkes kendi adı gibi biliyor bu sene Fenerbahçe'yi kimse tutamazdı, sabırr.. ;)

berkay123456
18.Mart.2012, 03:30
Devre arasinda stat haporlorunden calan muzigin amacini anlamadim ben, 2.yari baslamadan hemen once. 80li yillarin Tecavuzcu Coskunlu Yesilcam filmlerindeki disko muzigi, tam anlatabildim mi bilmiyorum. Genelde calar mi yoksa bu maca mi ozel oldu.

Valla ben de ilk kez duydum.Bi ara Galatasaray-İBB maçı devre arasında 'dedeler' müziğini duymuştum :n:

attirson
18.Mart.2012, 03:39
Kaptan o golleri izledikden sonra orada bize zaten 6 tane atsalar boştu bee.. :)
Biz bizi bildikden sonra problem değil, eğer bu takım 2 temmuz sabahındaki adamlarla olsaydı zaten bunu herkes kendi adı gibi biliyor bu sene Fenerbahçe'yi kimse tutamazdı, sabırr.. ;)

En doğrusunu dedin ben boşuna tartışıyorum.Sabır... :yildiz:

LadroN
18.Mart.2012, 03:41
Bu arada ideal ilk 11'imiz de bir Hakan Balta gol atamamıştı.O da tam gol atması gereken maçta attı golünü.

Kaka Leite
18.Mart.2012, 03:54
RasAnt nerde yahu bu arada ? :D

Böyle yapıyosunuz sonra adam gelip laf söylüyo,şimdi durup dururken adama neden sarıyosun ki ?
Neyse Aykut kocaman alıştık artık,sonuçta Selçuk oyuna alınırken amaç skoru arttırmakmış Selçuk zaten golcü bir oyuncu.

C h A o S
18.Mart.2012, 03:55

Hakikaten ne oldu kareografiye?Kırmızı perdeler felan güzel bir şey bekleniyordu.

ReaList
18.Mart.2012, 03:56
Her şeye rağmen 2 senedir Galatasaray'ın berabere kaldıktan sonra yaşadığı mutluluğu izlemek güzel, bunu bir laf vurma, küçümseme olarak algılamayın, gerçekten takdir edilecek bir durum. bunu neden söylüyorum, çünkü biz kazandığımız zaman abartılacak bir şey yok 'Küçük takımlar, büyük takımları yenmeleriyle, büyük takımlar ise sahip oldukları kupalarla övünürler'' derler arkadaşlar ; ama kazanmamalarına rağmen bu sevinç gerçekten şaşırtıcı, kazansalar reaksiyon nasıl olur ? sorusunun cevabını çok merak ediyorum (bir diğer merakım Fenerbahçe'nin kupayı aldığı zaman ki reaksiyonu)

Nedvedmania
18.Mart.2012, 03:58
Melo :D

http://img256.imageshack.us/img256/7749/tumblrm11s1f7jox1r1mwx2.jpg (http://img256.imageshack.us/i/tumblrm11s1f7jox1r1mwx2.jpg/)
http://img3.imageshack.us/img3/2389/20120317222711ist663178.jpg (http://img3.imageshack.us/i/20120317222711ist663178.jpg/)

Nedvedmania
18.Mart.2012, 04:00
Hakikaten ne oldu kareografiye?Kırmızı perdeler felan güzel bir şey bekleniyordu.

İnternete düştü diye iptal oldu diyende var makaralar, ipler koptu diyende.

Sonuç :

http://img69.imageshack.us/img69/2491/41911410150630429169069.jpg (http://img69.imageshack.us/i/41911410150630429169069.jpg/)

goosfraba
18.Mart.2012, 04:05
taşıyan halatlardan birkaçı kopmuş.

yarım yamalak yapılmasındansa, iptal edilmesi daha iyi olmuş. artık playoff'taki maçta yapılır.

William Rookwood
18.Mart.2012, 04:27
Lig TV'nin sitesinden geniş özeti izledim şimdi. Engin biraz etrafına bakıp pas atmayı denese maç çok farklı olabilirmiş. Genelde çok pozisyon buluyoruz ama oyuncularımız yetenekleri kısıtlı olduğu için sonuca gidemiyoruz bir türlü. Çok pozisyon harcamışız.

Bu arada maç esnasında görememiştim Stoch oyundan çıkarılınca üzgün bir şekilde soyunma odasına gitti. Aykut hoca Stoch'u kaybetmez umarım.

Kaka Leite
18.Mart.2012, 04:33
Stoch çıktı zaten Eboue elini kolunu sallaya sallaya gelmeye başladı.

Aykut Hoca ona olan saygımızıda kaybediyor,umarım çok zorlamaz.

Kaka Leite
18.Mart.2012, 04:42
Ayrıca şunuda söylemek isterim,Türkiyede saygı duyduğum ve sevdiğim tek adam Fatih Terimdir.

Duruşu ile insana güven veren bir adam kafasına atılandan sonra üzüldümde ona yapılmaması gereken işler bunlar tabi kimseye yapılmamalı ama malesef var böyle olaylar.Hep söylerim,söylüyorum Fatih Terim keşke bizim başımızda olsaydı harika bir insan kendisi ile normaldede tanışmışlığım var buna dayanarakta söylüyorum.

Corpus
18.Mart.2012, 04:43
Aykut Hoca kişiliğindeki kaliteyi teknik adamlığına bir taşısa...

William Rookwood
18.Mart.2012, 04:46
Sözü açılmışken burada gerçekten güzel açıklamalarda bulunmuş maç sonrası.

http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/fatih-terim-gozlerim-yasardi-bolum-iSXTVQ32686SXQ?ref=ASBM1

goosfraba
18.Mart.2012, 05:38
fatih terim'in kaşına yapılan şey, futbolun içinde yok bence.

bu yüzden kendi adıma üzgünüm.

sui generis
18.Mart.2012, 09:25
Stoch çıktı zaten Eboue elini kolunu sallaya sallaya gelmeye başladı.

Aykut Hoca ona olan saygımızıda kaybediyor,umarım çok zorlamaz.

Aykut hocanın hiçbir şey kaybettiği yok gözümde. ömür boyu kalmalı bu takımda. bu takım bu sene şampiyon olmak için girmedi bu sezona. ne yaparsa yapsın Aykut Kocaman yine Aykut Kocaman'dır.

leventb12
18.Mart.2012, 10:15
Aykut hocanın hiçbir şey kaybettiği yok gözümde. ömür boyu kalmalı bu takımda. bu takım bu sene şampiyon olmak için girmedi bu sezona. ne yaparsa yapsın Aykut Kocaman yine Aykut Kocaman'dır.

Saygı meselesine son noktayı koymuş bence maça gelirsek, ben maçtan önce 2-2 demiştim iddia'dada 0 verdik tek maç iyi oldu ama Fatih Terim'e yapılan gerçekten kabul edilemez düzeyde.

Zekirdek
18.Mart.2012, 10:26
Saygı meselesine son noktayı koymuş bence maça gelirsek, ben maçtan önce 2-2 demiştim iddia'dada 0 verdik tek maç iyi oldu ama Fatih Terim'e yapılan gerçekten kabul edilemez düzeyde.

Volkan'a yapılanlarlar kabul edilebilirmiydi? Ölüm riski geçirtecek rakı şişesini atan veya atanlar nerede. İleride CL finali oynanacak bir stadta o şişeyi atanın bulunamaması akla aykırı bir durum. Acaba bilmediğimiz neler var?

MeliksahAydogan
18.Mart.2012, 10:48
Ayrıca maçı sonuna kadar biz hakettik ah Baros biraz yumuşak dokunsa Fener yamulacaktı.

Elimizden zor kaçtınız Play-Off'ta kaçamayacaksınız.

IcedEarth
18.Mart.2012, 11:16
Her şeye rağmen 2 senedir Galatasaray'ın berabere kaldıktan sonra yaşadığı mutluluğu izlemek güzel, bunu bir laf vurma, küçümseme olarak algılamayın, gerçekten takdir edilecek bir durum. bunu neden söylüyorum, çünkü biz kazandığımız zaman abartılacak bir şey yok 'Küçük takımlar, büyük takımları yenmeleriyle, büyük takımlar ise sahip oldukları kupalarla övünürler'' derler arkadaşlar ; ama kazanmamalarına rağmen bu sevinç gerçekten şaşırtıcı, kazansalar reaksiyon nasıl olur ? sorusunun cevabını çok merak ediyorum (bir diğer merakım Fenerbahçe'nin kupayı aldığı zaman ki reaksiyonu)

Hiç laf sokmamışsın hakikaten de.

Maçı izlerken 15. dakikada 2-0 olunca kalkmayı düşündüm, ancak takımımız 25. dakikadan itibaren oynadıkları futbolla beni utandırdı. Elmander'in golünde şahane pası atan Necati hemen 1 dakika sonra müsait poizsyonda kafayı düzgün vuramayınca maç sıkıştı. Kilit anca son 20 dakika içinde çözülebildi. Baros'un son saniyede direkten dönen topu futbolun adaletsiz bir oyun olduğunu gösterdi bir kez daha.

Maçın hakemine gelince, elinden geldiğince kart göstermedi, ancak Emre B.'nin 8-9 faulunden 4-5 tanesi direk ayağa yapılan müdahalelerdi.

Bir şey daha eklemek istiyorum, TT Arena'da güzelce ağırladığımız ezeli rakibimiz, dün sahada Hsan Şaş ve Fatih Terim'in kanını akıttı ve küfürlerini de esirgemediler. 3 maç civarı bir ceza gelmesi gerekir en azından.

RasAnt
18.Mart.2012, 12:28
Maçın ilk 20 dakikası beklediğimiz gibi oldu,sert basarak mücadele ederek fark atacağımızdan emindim 5 5 diye bağırmaya başlamıştık taaki Selçuğun ısınmaya gönderildiği haberine kadar

Gene Beşiktaş maçındaki gibi korkaklık yaptı saygımız sonsuz sana Aykut Kocaman ancak ders almalısın Beşiktaş maçında kendimizden geçerek izlediğimiz 30 dakika vardı bunu dün akşam 70 dakikaya çıkardın gerçekten yazık Fenerbahçe bu değilki ilk 20 dakikada basan mücadele eden takım Fenerbahçe,anadolu takımı gibi savunmaya kapanmak bize hiç yakışmıyor zaten üstünsün fark gelecek orta saha üstünlüğünü almışsın yapma işte şu korkaklığı.

İlk yarıda yediğimiz gol kötü gidecek şeylerin habercisiydi nitekim Selçuk girdi ileri çıkamaz olduk Alexten forvet Sowdan solaçık oldu maçı elleriyle rakibe verdi.Biz kapandıkça malum herkez gibi onlarda saldırdı ve istediklerini aldılar.Aykut hocanın korkaklığını fırsat bilip değerlendiren Fatih Terimi tebrik ederim gerçekten çok beğendiğim bir hoca gerekeni yaptı galibiyeti kaçırdılar.

Ayrıca Fatih Terime yapılanlar iğrenç ötesi şeyler bu adam milli takımımıza teknik direktörlük yapmış milletimizin en iyi hocası birkaç kendini bilmez yabancı maddelerle zarar verdiler hiç yakışmadı.

Kareografinin iptali ise tam bir fiyasko oldu bomboş kaldı tribünler.

Homer J.S
18.Mart.2012, 12:40
Volkan'a yapılanlarlar kabul edilebilirmiydi? Ölüm riski geçirtecek rakı şişesini atan veya atanlar nerede. İleride CL finali oynanacak bir stadta o şişeyi atanın bulunamaması akla aykırı bir durum. Acaba bilmediğimiz neler var?

Sence Volkan'a yapılan çirkin hareketler (ki Volkan her zaman Galatasaray seyircisini tahrik etmeyi sever sadece 2 maçtır suskun zar zor puan aldığınız için) Fatih Hoca'ya yapılanları haklı mı kılıyor?

SaLviO
18.Mart.2012, 13:01
şampiyonluk için bence daha çok erken gs bu 3 maçlık süreçte bi beraberlik alırsa 7 olur böle ikiye 3.5 kadiköyde yen 0.5 :D ki ben tsnin play offda çok zorlu bi rakip olucağını ve içerde kolay kolay maç vericeğini zannetmiyorum

tabi bunların hepsi varsayım :D

Gncl1905
18.Mart.2012, 13:21
Beraberliğe seviniyorsunuz diyenler olmayan şampiyonlukta stadı yaktı açtırmayın eski defterleri :)

Maça gelirsek hakem bakımından zor geçecekti ve geçti.Melo'ya M.Topuz olayında gelmeyen sarı, Sow'un golünün tehlikeli hareket olması, Emre'ye gelmeyen kartlar Elmander kan revan içinde kalmasına rağmen gelmeyen kart, Baros Gökhan'ı kesti sarı kart verilebilirdi ve ortasahada tam atağa çıkacak takım faul çalıp takım atağını kesmeler(iki takıma da oldu).Hakem idare etti işte...

Oyun olarak fazla üretken olamasakta hep yüklendik.İlk dakikalarda gördüğümüz baskıyı durduramadık sonradan açıldık ve ne yazık ki galibiyeti kaçırdık ama şampiyonluğu %50 oranına taşıdık diyebilirim.Çok büyük bir aksilik olmassa 4'lü şampiyonluk grubunda açıkcası TS'nin inişli çıkışlı oyunuyla BJK'nin olmayan oyunu bizi zorlamaz diye umuyorum :) İş yine FB maçlarına kalır ki derbiyi sadece evimizde kazanırsak şampiyonluk garanti olur.Deplasmanda da rahat rahat beraberlik de yeter :)

Semih Kaya için de çok seviniyorum adam yine sırıtmadan gayet de iyi oynadı vallahi bravo.

Seneye de bu takıma kaliteli yetenekli oyuncular alabilirsek süper olur gerçekten :)

Alicanfmfan
18.Mart.2012, 13:22
Son dakikadaki pozisyonda benim için dünya durdu. Direğe vuruyor içeri düşmüyor kaldı ki Aydın'ın da önüne düşmüyor hakikaten çok şanssızdık o pozisyonda. Sağlık olsun.

Tebrikler ve teşekkürler Galatasaray'ım.

nannar
18.Mart.2012, 13:34
Play off için kesin konuşmayın. Orda herkes ölümüne oynayacak çünkü herkesin birbirini geçme şansı olacak. Beşiktaş ve Trabzon'u saf dışı bırakmayın yani.Belki liderlik için yarış içine girecekleri bir pozisyon kalmaz sezon sonuna kadar fakat 2. sıra için mutlaka yarış içinde olurlar çünkü sonuçta Şampiyonlar ligi var 2. sırada :)

Beşiktaş Manisa'yı yenerse , Trabzon ve Beşiktaş , Fenerbahçe'nin 8 puan gerisinde.

Beşiktaş'ın İBB,Samsun ve Karabük maçları var ve eğer kendilerine gelirlerse 3 maçı da alabilirler.Sonuçta Avrupa defteri kapandı,oyuncular lige asılır.

Trabzon'un kaderi GS ve FB maçlarında.Son hafta Ordu'ya takılmazlar bence.

Fenerbahçe içerde Bursa'yı ve Antalya'yı yense bile Trabzon deplasmanında puan kaybı gelebilir.

Galatasaray'ın tek zor maçı Trabzon gibi görünüyor

Yani mevcut durumda Beşiktaş fikstür olarak avantajlı gibi duruyor. Eğer maçlarını kazanıp puan farkını azaltarak play off'a girelerse 2. sıra için savaş gibi maçlar oynarlar.

Trabzon GS'den deplasmandan puan koparıp,içerde Fenerbahçe'yi yenerse onlar da 2. sıra için savaşırlar.

Yani tamam normal sezonu lider bitirmeyi garantiledik ama play off'larda normal sezon gibi oynamaz hiçbir takım. Hele iç saha maçlarında kan gövdeyi götürür bence :)Seneye kaldırırlar inşallah şu saçma işi...

eXcitinG
18.Mart.2012, 13:35
Fenerbahçe 30. dakikadan sonra oyundan koptu, daha da toparLanamadı. GaLatasaray gerçekten çok iyi oynadı ve maçı da çevirebiLirdi. PLay-off ta daha heyecanLı maçLar bizi bekLiyor gibi.

Deus Dominus
18.Mart.2012, 13:47
Daha heyecanın yanında daha işkence de demek bu galiba biz Digiturk play kullanıcıları için :) İlk 7-8 dakikayı izledikten sonra attı yayından bir daha da giremedim. Play-off'ta yandık demektir, her derbide aynı şey :0:

Ziya38
18.Mart.2012, 13:50
Daha heyecanın yanında daha işkence de demek bu galiba biz Digiturk play kullanıcıları için :) İlk 7-8 dakikayı izledikten sonra attı yayından bir daha da giremedim. Play-off'ta yandık demektir, her derbide aynı şey :0:

Böyle bir haber var ligtv.com.tr de..

Digiturk, Fenerbahçe-Galatasaray derbsisi sırasında Digiturkplay'de yaşanan sorunlarla iligil olarak bir açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi: İnternet sunucularımıza yapılan saldırıdan dolayı Digiturk Play üzerinden bazı üyelerimizin maç yayınında aksama yaşanmııştır. Değerli üyelerimizin Digiturk Play üzerinden seyir hakkını gasp eden internet korsanlarını kınıyoruz. Mağdur kullanıcılarımızın söz konusu durumları telafi edilecektir."

:icon_lol:

furkan58
18.Mart.2012, 13:50
Beraberliğe seviniyorsunuz diyenler olmayan şampiyonlukta stadı yaktı açtırmayın eski defterleri :)

Olmayan şampiyonluğa seviniyosunuz daha bu sene :) eskiye gitmeye gerek yok :)

Maç hakkında yorumumu dün yapmıştım ancak bazı arkadaşlar eze eze yendik demişler ilk 15-20 dakikada akıllarına 6 faciasının geldiğine eminim . Ama futbol bu olmayabiliyor bazı şeyler . Son dakika olması nedeniyle direğe çok takılmışsınız ilk yarının son dakikasında Alex çok müsait pozisyonda sol ayağıyla olmasına rağmen kötü vurmasa 3-1 giricektik belkide . 2-2 iken Baroni güzel vurdu Muslera iyi tuttu . Karşılıklı pozisyonlar vardı topla oynama galatasaray lehine biraz fazlaydı o kadar .

Ayrıca son maçta kaçan şampiyonlukları bildiğimden söylüyorum şimdiden sevinmeyin daha 9 maç var bazılarıda 9/9 havasındalar futbol bu Barcelona bile yeniliyor siz mi yenilmiceksiniz :) Biz bu seneye şampiyonluk hedefiyle başlamadık bizim için 2. olmak bile iyidir bu süreçte .

2 Temmuz sabahına geri dönebilsek o kadroya birde iyi orta saha eklendiğinde oluşabilicek kadro hem Şampiyonlar Liginde iyi bir başarı hemde ligde 10-15 puan farkla önde olurdu . Bu hallere getirenlere zamanında iyi laf etmişizdir zaten o yüzden şimdilik susuyorum .

byariff
18.Mart.2012, 13:53

biz ilk maca gore yorumluyoruz , ilk mac kufur duydunuzmu , ilk mac boyle seyler yaptimi gs taraftari hakan baltanin gol sevincinde adamin gozu kor olcakti bunun hesabini kim vercekti h.baltaya resmen o bayraklarin sopalarini attilar. yine diyorum ilk maca gore ilk mac kesinlikle boyle birseyler yoktu ha bu macdan sunu anladikki kimseye iyi niyetli olmucan.

nannar
18.Mart.2012, 13:55
harbi okula aldığımda da ilk 15 dk izleyememişler. burdan uyaralım milleti, digitürk play kesinlikle almayın. Yayında sürekli kopmalar oluyor. Maç öncesi bir türlü siteye girememiş bizimkiler, ilk 15 dk hiç izleyememişler.Yani fiyat olarak dünkü maç 26 liraydı yani çok uygundu ama dediğim gibi hizmet sunulmuyor. Verin 5 lira,gidin paşa paşa izleyin bence biryerde :)

nannar
18.Mart.2012, 14:01
2 Temmuz sabahına geri dönebilsek o kadroya birde iyi orta saha eklendiğinde oluşabilicek kadro hem Şampiyonlar Liginde iyi bir başarı hemde ligde 10-15 puan farkla önde olurdu . Bu hallere getirenlere zamanında iyi laf etmişizdir zaten o yüzden şimdilik susuyorum .

yahu vazgeçin artık şu ağlama işinden.Görende kadronuzda Messi ve Ronaldo vardı,onların yerine Amatör topçular geldi sanacak.

Niang-Emenike-Lugano-Santos gidenlerden göze batanlar

Ziegler-Sow-Serdar Kesimal-Orhan Şam-Sezer gelenler...

Sow'un Niang'dan kalır yanı yok. Ziegler desen bence Santos'tan çok daha iyi savunmacı ama hücuma belki onun kadar katkısı yoktur. Lugano yerinde oynayan Serdar belki yerini dolduramamış olabilir. Sadece Emenike yerine futbolcu alınmadı. Ayrıca gidenlerden Lugano ve Santos takımlarında yedek kulübesinde oturuyorlar bildiğim kadarıyla. Öyle bir abarttınızki bu kadro zayıflatma işini sanki Sizin takım Avrupa yıldızlarıyla doluydu da şimdi amatörlere teslim edildi. Hem madem sonuçtan bu kadar emindi sizin yöneticiler satmasalardı Niang,Lugano ve Santos'u. Hadi Emenike şike iftirası atıldı ve yıprandı diyelim. Diğer adamları satmasaydı yöneticileriniz.Maçları kazanınca "en büyük fener, biz her şekilde büyüğüz" , maçlarda 2 tökezleyince "işte bizi siz bu hale getirdiniz, 2 temmuzdaki kadro olsa 10-15 puan fark olurdu" :) Zaten Galatasaray kadrosunda da amatör topçular varya, hemen her maçta yenilecektik biz size.

furkan58
18.Mart.2012, 14:02
biz ilk maca gore yorumluyoruz , ilk mac kufur duydunuzmu , ilk mac boyle seyler yaptimi gs taraftari hakan baltanin gol sevincinde adamin gozu kor olcakti bunun hesabini kim vercekti h.baltaya resmen o bayraklarin sopalarini attilar. yine diyorum ilk maca gore ilk mac kesinlikle boyle birseyler yoktu ha bu macdan sunu anladikki kimseye iyi niyetli olmucan.

O sopa göze geldi diyelim kör oldu Allah korusun . O şişe Volkanın kafasına gelse ne olcak ? Ölücek . Allah korusun . Bazen sorgulamadan önce yaptıklarınıza bakmanız gerekiyor . 2007'de sulu maçı unutmadık :)

furkan58
18.Mart.2012, 14:05
yahu vazgeçin artık şu ağlama işinden.Görende kadronuzda Messi ve Ronaldo vardı,onların yerine Amatör topçular geldi sanacak.

Niang-Emenike-Lugano-Santos gidenlerden göze batanlar

Ziegler-Sow-Serdar Kesimal-Orhan Şam-Sezer gelenler...

Sow'un Niang'dan kalır yanı yok. Ziegler desen bence Santos'tan çok daha iyi savunmacı ama hücuma belki onun kadar katkısı yoktur. Lugano yerinde oynayan Serdsar belki yerini dolduramamış olabilir. Sadece Emenike yerine futbolcu alınmadı. Ayrıca gidenlerden Lugano ve Santos takımlarında yedek kulübesinde oturuyorlar bildiğim kadarıyla. Öyle bir abarttınızki bu karo zayıflatma işini sanki Sizin takım Avrupa yıldızlarıyla doluydu da şimdi amatörlere teslime dildi. Hem madem sonuçtan bu kadar emindi sizin yöneticiler satmasalardı Niang,Lugano ve Santos'u. Hadi Emenike şike iftirası atıldı ve yıprandı diyelim. Diğer adamları satmasaydı yöneticileriniz.Maçları kazanınca "en büyük fener, biz her şekilde büyüğüz" , maçlarda 2 tökezleyince "işte bizi siz bu hale getirdiniz, 2 temmuzdaki kadro olsa 10-15 puan fark olurdu" :) Zaten Galatasaray kadrosunda da amatör topçular varya, hemen her maçta yenilecektik biz size.

Sow devre arasında takıma katıldı . Ziegler Santos'un yanında amatör topçusudur . Serdar Kesimal Lugano'nun verdiği katkının en fazla %50 sini verir . Luganonun kafa toplarındaki etkinliğini hepimiz biliyoruz . Orhan Şam ve Sezer yedek oyuncular zaten . Emenike ve Niang ikilisinin ne kadar etkili olabileceğini siz düşünün artık . Bu kadro "Türkiye Ligi" için fazla bir kadroydu ve çok rahat domine edebilirdik ligi takım oturmuştu . Siz amatör topçularınız yoktu ama 13 senedir olduğu gibi içerde yenerdik :) Arada tökezlesekte dışardada yendiğimiz gibi o kadroyla çok rahat galibiyetler alırdık .

RaSenGan
18.Mart.2012, 14:22
Olmayan şampiyonluğa seviniyosunuz daha bu sene :) eskiye gitmeye gerek yok :)

Geleceği görmek o kadar da zor değil :) Ama tabi bazı hatalar olabiliyor.Maçtan önce ezeriz,4 atarız,5 atarız dediğiniz gibi :)

furkan58
18.Mart.2012, 14:24
Geleceği görmek o kadar da zor değil :) Ama tabi bazı hatalar olabiliyor.Maçtan önce ezeriz,4 atarız,5 atarız dediğiniz gibi :)

Ben demiyorum galatasaraylı arkadaşlar diyor 5-6 yeriz diye korktuk diye :) ama futbol işte naparsın :)

RaSenGan
18.Mart.2012, 14:29
Ben demiyorum galatasaraylı arkadaşlar diyor 5-6 yeriz diye korktuk diye :) ama futbol işte naparsın :)

Haklısın futbol işte :) 70 dk ezmenin bedeli 1 puan oldu.En az 4-5 atmamız gerekiyordu o oyuna :)

sui generis
18.Mart.2012, 14:30
ilk maç ile bu maçın atmosferi aynı değildi. maçların sırası yer değiştirmiş olsa bizim takımda aynı tepkiyi arena da alırdı. bu taraftar ilk devre trabzonspor maçında birşey yapmadı, yine ilk devre olsaydı galatasaray maçı bir şey olmazdı. maçlara girerken oluşan durumlar farklıydı..

oluşacak kadromuza laf atanlar olmuş, onlara sadece gülüyorum. Ömer Temelli nin Gökhan İnler ve Lass Diarra anlaşmıştık sözlerini hatırlatırım. ve ne Ziegler bir Santos olabilir, ne Sow bir Emenike bir Niang olabilir ne Serdar bir Lugano ne de Cristian bir Gökhan İnler bir Lass Diarra olabilir. artık fanatizm gözleri kör etmiş.

furkan58
18.Mart.2012, 14:33
Haklısın futbol işte :) 70 dk ezmenin bedeli 1 puan oldu.En az 4-5 atmamız gerekiyordu o oyuna :)

Evet ilk 15 dakikadan sonra tutuştunuz 6 mı geliyo diye ama işte naparsın :) En az 4-5 atardınız 4-5 tane atıcak pozisyona girseydiniz :) Gene 13-14 yılda 2 puan topladınız iyisiniz :)

europeanconquer
18.Mart.2012, 14:39
Tamam yahu artık sakin olalım.Geçmişe bakarak varsayım yapmak hiç bir şeye yarar sağlamaz.O kadro bozulmasaydı şu olmasaydı ya da play-off olmasaydı diye.Hepsi oldu o kadronun bozulmasından neden şimdi bahsediyorsunuz da 10-15 puan fark atardık diyorsunuz.Hepsi geçmişe yönelik varsayım.Artık bırakalım şu işleri.Akşam bende biraz saçmaladım o da derbiden yeni çıkmış olduğumuzdan dolayı.Bugün düşününce gereksiz şeyler söylediğimi fark ettim.Biraz yorumlarınıza yönelik öz eleştiri yapın ben yaptım çokta pişman oldum söylediklerime.

SaLviO
18.Mart.2012, 14:40
Volkan-Lugano-Yobo-Santos-Gokhan-G.inler-Lass-Emre-Stoch-Alex(Dia)-Niang

Bu kadro olucaktı 3 temmuz olmasaydı beyler :)omer temelli lass ve gokhan ile anlasmıştık demişti

Alicanfmfan
18.Mart.2012, 14:41
2000'li yıllarının kadrosu olsaydı , domine derdik dünyayı falan.

RaSenGan
18.Mart.2012, 14:46
Evet ilk 15 dakikadan sonra tutuştunuz 6 mı geliyo diye ama işte naparsın :) En az 4-5 atardınız 4-5 tane atıcak pozisyona girseydiniz :) Gene 13-14 yılda 2 puan topladınız iyisiniz :)

2 senedir bizi yenemiyorsunuz kendi sahanızda siz onu düşünün :)

Homer J.S
18.Mart.2012, 14:47

Bu kadro olucaktı 3 temmuz olmasaydı beyler :)omer temelli lass ve gokhan ile anlasmıştık demişti

Varsayımlar varsayımlar..

Trabzonspor
18.Mart.2012, 14:48
Olsaydılar başlamış :)

sui generis
18.Mart.2012, 14:52
ben olsaydılar falan demiyorum sadece o kadro küçümsenmiş. bir de Aygün geçen sene TTArenada yenildiğiniz ilk maçı hatırlatmak isterim sadece sana ama :)

SaLviO
18.Mart.2012, 14:52
burda soylene seylerin yuzde 80 i varsayım sizin sampiyonluk sozlerinizde buyuk bir varsayım mesela

arkadas 2 senedir evinizde yenemiyorsunuz demiş ne guzel demiş sanki 13 senede gs deplasmanından 2 puan çıkaran biziz

Fernando Gago
18.Mart.2012, 14:55
3 Temmuz bizim belimizi kırdı, iki büklüm bıraktı, bir spor kulubünün yaşayacağı en kötü şeyi yaşadık. Bu kadar medya linci, böyle bir organizasyon dünya üzerinde olmamıştır buna adım gibi eminim. Çünkü Bir "devlet" operasyonuna sahne oldu bu 9 aylık süreç.

ama

Dünkü maçın ve bu sezonda belli maçların kesinlikle ve kesinlikle bahanesi olmamalı. Dünkü çıkan kadro en az Galatasaray kadrosu kadar iyi bence daha iyi bir kadro. Biz rakibin aksine takım olma kimliğimizi yitirdik. Korkak bir teknik adam Korkak futbolcularla buraya kadar. 3 Temmuz bahanesi dünkü rezilliğin üstüne örtmemeli. Başta Aykut Kocaman olmak üzere tüm futbolcular ciddi eleştiri yapmalı.

Fenerbahçe defansif oynayabilir ama geri çekilemez, 70 dakika geri çekilemez! Bunun bahanesi yoktur. Utandım sadece utandım.

ReaList
18.Mart.2012, 14:57
Dündendir bütün alanlarda yorumları takip ettikçe Aykut Kocaman'a olan tepkim büyüyor. 2 maçtır rakibe altın tepside baklava sunup hiç ummadıkları bir durumu bu hale getirdin ya adam helal olsun Ordunun derelerini bile yukarı aktırabilirsin o derece yani.

byariff
18.Mart.2012, 15:09
o degilde terime ve hasan sas"a yapilanlari medya yazmadi çok ilginc :)

SaLviO
18.Mart.2012, 15:18
niye yazsınlarki medyanın istedigi oldu şayet maç 2 1 bitseydi sen o zaman görürdün tarafsız medyamızı

hakankor
18.Mart.2012, 15:25

Aynen sana katılıyorum. Herkesin bir bahanesi var. Birde o son güler iyi güler durumunu en çok Fenerbahçeliler bilir. 2 defa aynı durumu yaşadılar. Birde şey var ''İlk 20 dakika aklınıza 6-0 geldi'' e atsaydınız kardeşim , gelmesi normal durum benimde aklıma geldi.

Alicanfmfan
18.Mart.2012, 15:35
Şaka maka bu arada Hakan Balta'nın Gökhan ile kafa kafaya çarpışmasından sonra birşeyler oldu , bindirmeler falan üstelik şutuda attı gol oldu. :D Kafaya darbe yaradı herhalde. :D

nannar
18.Mart.2012, 15:38

ben yazacaktım tam . Temmuz ayındaki kadroyu yazanlar var hala. Hayallerle yaşanacaksa biz de "UEFA kupasını alan kadromuz bozulmasaydı ve 2-3 tane de yıldız üstüne koysaydık şu anda Şampiyonlar Ligi'nde çok rahat çekret final ya da yarı final görür, Süper ligde 34'te 34 yapardık" deriz :)

furkan58
18.Mart.2012, 15:45
ben yazacaktım tam . Temmuz ayındaki kadroyu yazanlar var hala. Hayallerle yaşanacaksa biz de "UEFA kupasını alan kadromuz bozulmasaydı ve 2-3 tane de yıldız üstüne koysaydık şu anda Şampiyonlar Ligi'nde çok rahat çekret final ya da yarı final görür, Süper ligde 34'te 34 yapardık" deriz :)

12 yıl önceyle 8 ayı bir tutuyorsanız sizle futbol bile konuşmak yanlış :) Ayrıca biz bozmadık kadromuzu bozdurttular oyun oynadılar . Size dava açıldı mı haksız yere ? Haksız yere CL hakkı alındımı elinizden ? Anlamak istemiyosunuz bazı şeyleri . Geçen yıl 17/16 yapmış bir takımı bozdular o takım bu yıl 34/34 yapardı belkide .

byariff
18.Mart.2012, 15:47
12 yıl önceyle 8 ayı bir tutuyorsanız sizle futbol bile konuşmak yanlış :) Ayrıca biz bozmadık kadromuzu bozdurttular oyun oynadılar . Size dava açıldı mı haksız yere ? Haksız yere CL hakkı alındımı elinizden ? Anlamak istemiyosunuz bazı şeyleri . Geçen yıl 17/16 yapmış bir takımı bozdular o takım bu yıl 34/34 yapardı belkide .

furkancigim kadroyu kimse bozmadi bahaneler arkasina siginmayin oyunculariniz kendi gitti , hadi dicen mali krizden gitti ozman niye transfer yaptiniz , lugano , emenika , tarzi oyunculari elinizde tutamadiniz.

Homer J.S
18.Mart.2012, 15:47

Sana göre haksız.

sarianet
18.Mart.2012, 15:53

aradaki fark şu
fenerbahçe de olaylar fenerbahçenin isteği dışında gelişti ayrıca temmuz ayındaki kadronun daha kırk fırın ekmek yemesi lazımdı ben şahsen bu sene avrupada öyle ahım şahım bibaşarı beklemiyordum ama öyle kolay yutulur bi takımda olmayacağımız kesindi
2000 li yıllara gelince sen uefa ve süper kupa almışsın üstüne takımı daha ileriye götüreceğine daha da geriye götürdün günden güne elinde o fırsat o popülarite varken neden o takım dağıldı hala bi anlam veremiyorum ben

byariff
18.Mart.2012, 15:57
uefa ve süper kupa almışsın üstüne takımı daha ileriye götüreceğine daha da geriye götürdün günden güne elinde o fırsat o popülarite varken neden o takım dağıldı hala bi anlam veremiyorum ben

katiliyorum gercekci olmak gerekirse , faruk suren galatasarayi yedi bitirdi.

nannar
18.Mart.2012, 16:01
Mali krizdeyiz diye oyuncuları satıp sonra parayla transfer yapılmadı mı? Ben mi yanlış anımsıyorum? Birde biz neden bunları konuşuyoruz ki? Dün saat 20:00 hatta 20:15 itibariyle Türkiye'nin en iyi takımı ve kadrosu olan Fenerbahçe değilmiydi sizlere göre? Maç sonu bile aykut Türkiye'nin en iyi pas yapan takımıyız dedi. O zaman kadrolara takılmamak lazım. Sonuç ortada, hiç eskiye gidip bahanelere sıgınmayın. Maç öncesi gelip burda "Biz bugün zorlanırız,kadromuz zayıf,Kadıköy'de bile olsak bu maçı almamız zor görünüyor" deseydiniz, o zaman şimdi de çıkıp " işte bakın bizi 2 temmuzda zayıflattıkları için bu haldeyiz" diyebilirdiniz. ama siz maç öncesi "yine aynı tarife" melodileri söyleyip şimdi çıkıpta " temmuz ayında çiçek açsaydı" derseniz ben buna gülerim. :)

Hemşo senin dediğine gelince, UEFA'yı aldığımız sezonki popülarite iyi kullanılamadı evet. Yani Faruk Süren yönetiminin beceriksizliğinden başka birşey değil. Ben 2000 kadrosunu sırf arkadaşın 3 temmuzuna gönderme olsun diye yazdım. yoksa bizim öyle bir iddaamız yok. süreç iyi yönetilmediği için zayıfladık.bu kadar basit.

sui generis
18.Mart.2012, 16:06
yahu gözünüz kararmış. 8 ay önceki olayla bilmem kaç yıl önceki olayı bir tutuyorsunuz ya. ki biz bozmuşuz kadromuzu(!).. adamı çalışma iznin var mı diye karakolda 1 gün tutacan , yalan haberler yapacak senin o basının, sonra gelip adama burda kal gitme mi diyeceksin.güldürmeyin..

olay buralara nerden geldi bilmiyorum. ama açıkçası şampiyonluk için hiç ümidim yoktu dün gece şimdi çok az da olsa var. dün takım yaslanmasaydı geriye çok farklı olurdu maç. işte Aykut hocanın sadece bunu anlaması yetiyor. gerisini zaten takım yapabiliyor. eğer buradan şampiyonluğu alırsak değmeyin keyfimize :)

nannar
18.Mart.2012, 16:10
Benim maç konusunda yazdıgım ilk yorum kondüsyon farklarıyla ilgiliydi.Aykut kocaman çekmedi dün akşam takımı. Takım yoruldu. Fenerbahçe hangi maçta yüksek tempoyla maç tamamladı ? 2 hafta sonra Trabzon deplasmanında da aynısı olacak. Eğer ilk 30 dk maç kopmazsa Trabzon fiziki olarak üstünlüğünü hissettirecek. siz ister kabul edin ister etmeyin ama Fenerbahçe fiziksel olarak güçlü değil. En azından Galatasaray kadar güçlü değil.Tüm kurşunları 20 dakikada tüketince mecburen sadece savunma yapar gibi göründü.

sui generis
18.Mart.2012, 16:12
evet evet Fenerbahçe 20 dk tükenecek takım haklısınız.

Nedvedmania
18.Mart.2012, 16:12
Dün akşam atılan yabancı maddelere karşı Galatasaray'ın tercumanı Mert Çetin'in kendini siper ettiği an :

http://img823.imageshack.us/img823/7523/540727040.jpg (http://img823.imageshack.us/i/540727040.jpg/)

nannar
18.Mart.2012, 16:13
:)

Maçla ilgili yoruma gelince... Forumda bir yerde daha yazdım ama nerde oldugunu anımsamıyorum şu anda. Galatasaray kondüsyon olarak Fenerbahçe'den kat kat üstün durumda fakat Fenerbahçeli oyuncular stadın verdiği gaz ve puan farkından dolayı ayagına topu alan Galatasaray'lıya 3 kişi pres yapacaklar. Bizimkiler zaten her maç baskı yaparak oynuyorlar. Topu ayagında tutan takımdan ziyade, topu pas ile iyi çeviren takım maçı kazanacaktır. Fenerbahçe savunması çok açık veriyor. Galatasaray yakaladıklarını atarsa en az 3-4 tane gol bulur. Fenerbahçe bizi yenmek istiyorsa 5 gol bulması lazım :) Eğer savunma ve Muslera gününde olursa Fenerbahçe'li arkadaşlar hiç ummadıkları bir skorla karşı karşıya kalabilirler. O yüzden bence "çok rahat kazanırız" , "dejavu olur" " her seneki gibi sonuç değişmez" gibisinden yorumları yazarken 2 kez düşünüp göndersinler ya da maç sonunda alıntıladığımızda kızıp ceza almasınlar :DŞimdiden peşin peşin yazayım, şahsen ben ahlak ve forum kuralları çerçevesinde Fenerbahçe'lilerle sabaha kadar dalga geçerim eğer kazanırsak. Yani kaldıramayacak olan foruma girmesin. Ben yenilirsek girmeyi düşünmüyorum :n:

buyrun :) kazanamadık ama oyun düşündüğümüz gibi şekillendi.

Kaka Leite
18.Mart.2012, 16:14
Böyle bir haber var ligtv.com.tr de..

Digiturk, Fenerbahçe-Galatasaray derbsisi sırasında Digiturkplay'de yaşanan sorunlarla iligil olarak bir açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi: İnternet sunucularımıza yapılan saldırıdan dolayı Digiturk Play üzerinden bazı üyelerimizin maç yayınında aksama yaşanmııştır. Değerli üyelerimizin Digiturk Play üzerinden seyir hakkını gasp eden internet korsanlarını kınıyoruz. Mağdur kullanıcılarımızın söz konusu durumları telafi edilecektir."

:icon_lol:

İlk başta bendede site açılmadı ancak 19:58'de açıldı ve 90 dakika çok rahat izledim,tanıdıkta almış açılmamış ondada :icon_biggrin:

Kaka Leite
18.Mart.2012, 16:17
2 senedir bizi yenemiyorsunuz kendi sahanızda siz onu düşünün :)

Siz 10 seneye yakın düşündünüz,bırakta birazda biz düşünelim ki gereğide yok düşünmenin :)

nannar
18.Mart.2012, 16:17
Muhammet neden yazdıklarımı yanlış anmakata ısrar ediyorsun? Fenerbahçe 20 dk da tükenecek bir takım değil fakat stadın verdiği gazla normalde oynadığı tempodan 3-4 kat daha fazla tempoyla maça başladı ve 2-0 öne geçti.Siz de sandınızki yien 6-0 geliyor. Ben arkadaşa dönüp sadece şunu söyledim. "İlk yarı bitmeden 1 gol bulursak bu maçı çeviririz." Çünkü Fenerbahçe'nin normali ilk 20 dakika değildi. Maça yaymalıydı oyuncular gücünü ama Sow dışındakiler tükendi. Başka takıma karşı bize yaptıkları baskının yarısını yapsalar 4-5 tane gol atarlar ama işte o hırsı yakalayamıyorlar Gs maçları dışında. bunu anlatmaya çalıştım :) Bizim takım gücünü iyi kullanıyor. 90 dk oyundan düşmüyor.Bunu birçok kez gördük bu sezon,dün akşam da böyle oldu.

sarianet
18.Mart.2012, 16:23
digiturk kullananlar çok erken açmaları lazım maçı yoksa maç saatinde girmek neredeyse imkansız erken açınca da netin kesilmemesi için dua etmeleri lazım

nannar
18.Mart.2012, 16:24
bizim "her maç fener'i yeneriz" gibi bir iddamız yok. takımımız yense de yenilse de desteklemeye devam ediyoruz. Allah'a şükür son 2 yılda Hagi'nin hediye ettiği maç dışında boynumuz bükük de ayrılmadık sahadan. En güzeli ise 2 yılda oynanan 4 karşılaşmada da Galatasaray'ın oyun olarak üstünlüğü vardı. Geçen seneki deplasman ve iç sahada bu çok bariz değildi ama bu sezon 2 maçta da iyi oyun oynadı bizim takım. İnşallah bu oyunu skora yansıtarak play off'larda da üstünlük kurarız ezeli rakiplerimize.

sui generis
18.Mart.2012, 16:27
Muhammet neden yazdıklarımı yanlış anmakata ısrar ediyorsun? Fenerbahçe 20 dk da tükenecek bir takım değil fakat stadın verdiği gazla normalde oynadığı tempodan 3-4 kat daha fazla tempoyla maça başladı ve 2-0 öne geçti.Siz de sandınızki yien 6-0 geliyor. Ben arkadaşa dönüp sadece şunu söyledim. "İlk yarı bitmeden 1 gol bulursak bu maçı çeviririz." Çünkü Fenerbahçe'nin normali ilk 20 dakika değildi. Maça yaymalıydı oyuncular gücünü ama Sow dışındakiler tükendi. Başka takıma karşı bize yaptıkları baskının yarısını yapsalar 4-5 tane gol atarlar ama işte o hırsı yakalayamıyorlar Gs maçları dışında. bunu anlatmaya çalıştım :) Bizim takım gücünü iyi kullanıyor. 90 dk oyundan düşmüyor.Bunu birçok kez gördük bu sezon,dün akşam da böyle oldu.

bence ben tam ne dediğinizi anlıyorum. neyi söylediklerinizi değil neyi ima ettiğinizi şu maç konusundaki bütün yazdıklarınız için genel konuşuyorum. Fenerbahçe istediği kadar bassın 20 dk da tükenmez. benim size tavsiyem biraz Fenerbahçe maçlarını izleyin gol atıp yaslanır size özel bir durum değildi. ama bundan önceki maçları izleyin çünkü bundan sonra böyle olmaz Fenerbahçe.

ReaList
18.Mart.2012, 16:28
@nannar

Hagi ne kadar hediye ettiyse Aykut Kocaman fazlasından fazlasını hediye etti. Galatasaraylı bir hoca takımın başında olsa bundan fazlasını veremezdi, Beyfendinin Ankaraspor gibi yönetme çabası yüzünden büyük takım kimliğinden uzak duruyor bu takım.

nannar
18.Mart.2012, 16:29
bundan sonra ne değişecekte? :)

europeanconquer
Beyler rica ediyorum yemeyin birbirinizi bu tartışma sonsuza dek sürer yani herkes kendi bildiğini söyler.Kimse kimsenin fikrini bu yaştan sonra değiştiremez.Boşa tartışıyorsunuz.Her derbiden sonra aynı muhabbet.Bir hafta etkisinden kurtulamıyoruz.

ReaList
Vay be bugünleri de gördük : )

http://f1203.hizliresim.com/v/l/3mulg.jpg

kalemci
Aykut Hocanın en büyük özelliği o öne geçtiği anda yaslanıyor. Gerideyken de savunma ağırlıklı bi oyuncu çıkartıp hücumcu ile takviye ediyor. Bu yüzden hocalığını beğenmiyorum.

sui generis
18.Mart.2012, 16:31
bundan sonra ne değişecekte? :)

Aykut hoca yaslanmaması gerektiğini bu maçta anladı. iyi bir ders oldu. değişen bu olacak.

nannar
18.Mart.2012, 16:33
@nannar

Hagi ne kadar hediye ettiyse Aykut Kocaman fazlasından fazlasını hediye etti. Galatasaraylı bir hoca takımın başında olsa bundan fazlasını veremezdi, Beyfendinin Ankaraspor gibi yönetme çabası yüzünden büyük takım kimliğinden uzak duruyor bu takım.

o zaman yönetimin de hatası var. 3 yıl daha uzattı sözleşmeyi.vizyon ve taktik bilgisi olarak size yetmiyorsa o yönetimin de suçu. George Hagi bizim için bir efsanedir. Ama Galatasaray'da teknik tirektör olacak kapasitesi yoktur. Allah'tan erken anladık bunu, hem onu hem kulübü uzun yıllar yıpratmadık.

nannar
18.Mart.2012, 16:35
Aykut hoca yaslanmaması gerektiğini bu maçta anladı. iyi bir ders oldu. değişen bu olacak.

haftalardır aynı şekilde puan kayıpları geldiyse bence bu maçtan da ders çıkarmaz aykut :) Trabzon deplasmanında neler olur bilemem ama Bursa ile içerde 1-0 ya da 2-0 öne geçerseniz belli olur hatasını anlayıp anlamadığı. maç sonu konuşmasında 2-0'ı korumak lazımdı dedi. hata yaptık demedi. sadece topu iyi çeviremedik dedi. yani yaslanmak hataydı demedi aykut.

Night_Mare17
18.Mart.2012, 16:36
Vay be bugünleri de gördük : )

http://f1203.hizliresim.com/v/l/3mulg.jpg

:) Şampiyonluk provası ;)

nannar
18.Mart.2012, 16:39
Fatih Hoca 2. gelişinde egosu çok güçlü geldiği için başarısız oldu.bu kez çok daha farklı geldi. İnşallah futbolda aktif kaldıgı sürece bizim takımı çalıştırır ve yanında yeni hocamızı da yetiştirir. çünkü GS camiasının ona, onun da Gs camiasına ödenmemiş çok borcu var hala...

byariff
18.Mart.2012, 16:42
Fatih Hoca 2. gelişinde egosu çok güçlü geldiği için başarısız oldu.bu kez çok daha farklı geldi. İnşallah futbolda aktif kaldıgı sürece bizim takımı çalıştırır ve yanında yeni hocamızı da yetiştirir. çünkü GS camiasının ona, onun da Gs camiasına ödenmemiş çok borcu var hala...

Katiliyorum umit davala ve hasan sas"i bu yuzden yanina aldi tecrubelerini onlara aktarcak ve ilerde fatih hoca biraktiginda ikisinden biri hoca olucak :)

bu arada tekrar takimimi"zi kutlarim playoff oncesi sampiyon oldular

ReaList
18.Mart.2012, 16:43
o zaman yönetimin de hatası var. 3 yıl daha uzattı sözleşmeyi.vizyon ve taktik bilgisi olarak size yetmiyorsa o yönetimin de suçu. George Hagi bizim için bir efsanedir. Ama Galatasaray'da teknik tirektör olacak kapasitesi yoktur. Allah'tan erken anladık bunu, hem onu hem kulübü uzun yıllar yıpratmadık.

3 Yılıık sözleşme imzalaması 3 yıl daha takımın başında kalacağı anlamına gelmiyor tabi, yarın istifa ediyorum dese kimse zorlu tutamaz, Galatasaray'ı takdir ediyorum güzel bir yapı içinde ellerinden geldiğinin tamamını kullanıp gayret gösteriyolar bunda Fatih Terim'in katkısı %100'dür. Ancak iki takım arasındaki dengesizliği oluşturan temel etkenin oyuncu kalitesi olduğuna inanmıyorum, Semih, Ujfalusi, Hakan, Engin, Elmander, Necati dün Galatasaray'da 11'de başladı, Sezon başında Fenerbahçe transfer yaparken bu adamlar önerilse alır mıydı ? ama bakın Galatasaray bu oyuncuları kadrosunda bulundurarak onlardan en yüksek verimi alma peşinde.

Aykut Kocaman kendini geliştirmek yerine ayağına sıkıyor her defasında ve bunun sebebini oyuncu yetersizliğine bağlayanlar kusura bakmayın futbol milyon €'larla oynanmıyor ! Manchester City en bariz örneği bunun.

IcedEarth
18.Mart.2012, 16:44
Konu amacından iyice sapıyor, bence kapanması herkes açısından iyi olacaktır.

europeanconquer
18.Mart.2012, 16:47
Bizde Hakan Gündoğar gibi sevgi kelebeği olsak olmuyormu ? :uzgun:

hakankor
18.Mart.2012, 16:50
Ben digiturkplay'e 19.25te zor girdim. 20.10da attı. İki golüde göremedim. Sonra 25 gibi tekrar girdim. Sonra yine attı. İkinci yarı atmadı ama :D

SaLviO
18.Mart.2012, 16:54
Gs taraftarı beraberligemi seviniyor yoksa şampiyonlugamı cidden merak ediyorum yanlıs anlamayın

Night_Mare17
18.Mart.2012, 16:55
Gs taraftarı beraberligemi seviniyor yoksa şampiyonlugamı cidden merak ediyorum yanlıs anlamayın

Cidden şampiyonluğa buna emin olabilirsiniz.

Florya'da söylenen şarkılardan bile anlaşılabilir.

Kaka Leite
18.Mart.2012, 16:55
Pepe:İnsan Sevdiğini Hiç Üzer mi ?
Pepe'ninde dediği gibi yapmayın beyler

sarianet
18.Mart.2012, 16:58
Konu amacından iyice sapıyor, bence kapanması herkes açısından iyi olacaktır.

boşver hocam herkes egosunu alsın içini boşaltsın :D

SaLviO
18.Mart.2012, 17:02
Gs taraftarınin unuttugu 8 maç var puan farkıda yarılanıcak herşey olabilis

KanaKe
18.Mart.2012, 17:10
Aykut Hocanın en büyük özelliği o öne geçtiği anda yaslanıyor. Gerideyken de savunma ağırlıklı bi oyuncu çıkartıp hücumcu ile takviye ediyor. Bu yüzden hocalığını beğenmiyorum.

daum da yaslaniyordu zico da yaslaniyordu aslinda olay tamamen takimin taktiginden ve oyunculardan kaynaklaniyor bir takimin 90 dakika boyunca atak yapmasini hücum oynamasini beklemek hayalcilik olur.. orta sahanda emre cristian mehmet topuz gibi haftalardir sürekli oynayan adamlar var haliyle bu adamlar belirli bi dakikadan sonra yoruluyor cünkü rotasyonsuz haftalardir araliksiz forma giyiyorlar aykut hoca dogru hamleyi yapti fakat savunmanin hatalari yüzünden 2 gol yendi... serdar kesimalin performansindan hic memnun degilim fenerbahcenin agirligini kaldirabilecek bir oyuncu degil pozisyon almada cok hata yapiyor.

furkan58
18.Mart.2012, 17:32
Sana göre haksız.

Kanıt var mı ? Kime göre haklı ? Mağdem ordan men edildik neden başka bir yaptırım uygulanmadı . Bişey söylüyorsanız nedenleriyle gelin . Size göre haklıysa neden haklı ?

meddah
18.Mart.2012, 17:34
Halleriniz bazen biraz şuna benziyor:

http://www.youtube.com/watch?v=gByui4rYHLE

Stan13
18.Mart.2012, 17:35
ne Sow bir Emenike bir Niang olabilir

Emenike, Sow'dan daha iyi diyorsanız gerçekten yazık, hem de çok.

ForCimbom
18.Mart.2012, 17:35
daum da yaslaniyordu zico da yaslaniyordu aslinda olay tamamen takimin taktiginden ve oyunculardan kaynaklaniyor bir takimin 90 dakika boyunca atak yapmasini hücum oynamasini beklemek hayalcilik olur.. orta sahanda emre cristian mehmet topuz gibi haftalardir sürekli oynayan adamlar var haliyle bu adamlar belirli bi dakikadan sonra yoruluyor cünkü rotasyonsuz haftalardir araliksiz forma giyiyorlar aykut hoca dogru hamleyi yapti fakat savunmanin hatalari yüzünden 2 gol yendi... serdar kesimalin performansindan hic memnun degilim fenerbahcenin agirligini kaldirabilecek bir oyuncu degil pozisyon almada cok hata yapiyor.

savunmanın hataları dediğiniz maç boyu(ilk 20-25 dakikadan sonra) öyle oynadı fenerbahçe. 2 tanesi de girdi artık. böyle bakmak lazım. :) bizim orta sahamızın gücü karşısında fenerbahçe'nin direnci çok ama çok zayıf kaldı. yaslanan takım pozisyon vermez, oynatmaz. oysa dün biz oynaya oynaya attık golleri. bu bir taktik değil yetersizliktir yani onu demek istiyorum.

Night_Mare17
18.Mart.2012, 17:46
Emenike'yi Messi yaptınız.

sui generis
18.Mart.2012, 17:49
Emenike gelecek sezon Chelsea de diyorum ve bu tartışmayı kendi açımdan bitiriyorum.

furkan58
18.Mart.2012, 17:52
Emenike tipi oyuncu azdır ve faydalıdır .

Night_Mare17
18.Mart.2012, 17:55
Emenike gelecek sezon Chelsea de diyorum ve bu tartışmayı kendi açımdan bitiriyorum.

En iyisi. :)

Suicider
18.Mart.2012, 17:59
Galibiyeti kaçıran taraf olduğumuz için mutlu değilim skordan.Ama sağlık olsun napalım artık son 3 hafta maç kaybetmeden ligi bitirmemiz gerekiyor.

Night_Mare17
18.Mart.2012, 18:05
Neyse sevindiğimizi bizden iyi bilenler var :n: :n: :n: :n:

Facx
18.Mart.2012, 18:11

gökhan inlerin napoliye kaç paraya gittiğini lassana diarranın tottenham a gitmediğini biliyosunuz dimi ? bizde drogba - arshavin - shaqiri - podolski - forlan - reyes - luis fabiano yu alıyoduk sizin mantığınızla

kalemci
18.Mart.2012, 18:13
İnler konusunda büyük şüphelerim var da Lass konusunda yüzde 80 haklılar. Nurinin sakatlığı Lass için iyi oldu. Ayrıca yıllık 4 milyon euro + 20 milyon euro bonservis le anlaşılmış deniliyordu.

Walter Sakana
18.Mart.2012, 18:15
Onu bunu bırakında stadyum programının maç sonu canlı bağlantısında küfür eden elemanı izlediniz mi? Uzun yıllar önce eski BJK ve FB kalecisi Engin'in ardından ikinci benzer talihsizlik oldu TRT için.

(küfür içerdiği için paylaşamıyorum linki)

ReaList
18.Mart.2012, 18:25
@Walter Sakana

Şimdi izledim talihsizlik : ) Canlı yayınları taraftarların arasında yapmak her zaman bombadır, örneği çok bunun.

IcedEarth
18.Mart.2012, 21:15
Onu bunu bırakında stadyum programının maç sonu canlı bağlantısında küfür eden elemanı izlediniz mi? Uzun yıllar önce eski BJK ve FB kalecisi Engin'in ardından ikinci benzer talihsizlik oldu TRT için.

(küfür içerdiği için paylaşamıyorum linki)

Engin'inki şahaneydi ya. Yan hakem de ne ahlaksızmış canım öyle denir mi hiç :zuhaha

hakankor
19.Mart.2012, 00:20
Baros'un pozisyonu aklıma geldikçe kahroluyorum.

futureless
19.Mart.2012, 00:25
Kahrolmayın yahu daha play-offta karşılaşıcaz bir şans daha var bu sezon o seriyi bozmanıza , ısrarla topu size verir Aykut hoca yine :D

DisCo
19.Mart.2012, 04:28
"Açıkçası devre arasında bizim odamız tam bir sanki maçı yitirmiş bir görüntü vardı. 2 - 1 öndeydik oysa."

Bu cümle (olmasa bile göz var) üzerine 2-2'lik skor dışında Galatasaray'ın her manada üstünlük sağladığı bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum. Dahası bana bahane gibi geliyor.

Şampiyonluk noktasında 9 maç var ve her şey olabilir görüşüne katılıyorum. Bu nedenle Galatasaray şampiyon olamayabilir ama şampiyonluğu elinde tutan takım Fenerbahçe'de değildir. Kalan 9 maçın 8'ini şampiyonlukta çekiştiği rakipleriyle oynayan Trabzonspor her şeyin olabileceği bu playoff'ta şampiyonluğun ipini elinde tutmaktadır. İhtimal içinde olsa bile bu kulaklara ne kadar gerçekçi geliyorsa diğer her şey olabilir yorumları da bu kadar gerçekçidir.

Corpus
19.Mart.2012, 05:09
Emre maçın 70 dakikasını özetlemiş

bittik !

byariff
19.Mart.2012, 05:40
Emre maçın 70 dakikasını özetlemiş

bittik !

galatasaray bu herseyi yaptirir.

sarianet
19.Mart.2012, 07:52
o değil de bi ara yobo sol kanattan top sürmüştü futbol o derece düşmüştü fenerbahçe açısından...

Bordo61Mavi
19.Mart.2012, 07:55
15 dakikalik bi ozete baktimda, Galatasarayli arkadaslar nasil sabrettiniz Engine bukadar yazacaktimki Sabriyi hatirladim :D

attirson
19.Mart.2012, 08:06
galatasaray bu herseyi yaptirir.

Al işte gel burdan yak nereye baglamış. :D Adam kondisyon olarak , adam kaçırma olarak söylüyor bunu.

sarianet
19.Mart.2012, 13:44
ben hala net gol pozisyonlarında bizim üstün olduğumuzu düşünüyorum maçı tamam bizi sahamıza mahkum ettiler ama bunu net pozisyona çevirmekte bizim rakamlarımıza ulaşamadılar belki bu bi avuntu ama sizin avuntunuz da bizi sahamıza mahkum etmeniz :)

Al işte gel burdan yak nereye baglamış. :D Adam kondisyon , olarak adam kaçırma olarak söylüyor bunu.

boşver :)

europeanconquer
19.Mart.2012, 13:52
Buyur abi maçın istatistiklerine buradan bakabilirsin.

http://www.sporx.com/canlianlatim/fenerbahce_galatasaraySXLIVEQ1336SXQ?pg=istatistik

byariff
19.Mart.2012, 15:15
maç istetigi diye birsey var arkadaslar :)

Ligtv Mac istatigi.

http://imgim.com/istatisk.jpg

Flawless Victory
19.Mart.2012, 15:17
Stoch yerine Selcuk u alirsan tabii ki gomulursun,
maalesef Aykut Kocaman taktiksel yonden zayifti.
Senin dedigin gibi Sow u da cikarsaydi herhalde asarlardi
Kocamani. Nasil kontra atak futbolcusu degil Sow
pek anlamis degilim dedigini (: Sowu beslicek ortasahan
olmazsa normaldir kontraya cikamaman. Selcuk Mehmet
ya da Cristian o paslari aticak adamlar degildi. Alex de tek
basina bi yere kadar atabilir o paslari. Stoch - Dia - Sow 3 lusu
mutlaka birlikte olmaliydi son bolumlerde. GS bu kadar onde
oynarken ki bu belliydi, Aykut Kocaman arkaya top
attiramiyorsa takimina yenilmeyi de hakeder. 1 puana
sukretmeli bu oyundan sonra FB.

Aykut Kocaman ne kadar korkaksa Terim de o kadar
cesurdu, ayrica tebrik edilmeli. GS nin kenar yonetimi
kusursuz, eski 2000 ruhunu yakalmis gorunuyorlar.
O donemdeki gibi tam saha presi 90 dk birakmayan
oyun tarzini yeniden olusturdular. Kolay yenilmeyen
bir takim olusturulmus. Sampiyonluk GS icin cok uzak
degil bence.

Stoch'un dili dışarıdaydı farketmedin herhalde. Her insanın dayanma gücü var. Süratli oyuncu, dayanıklılığı yüksek oyuncu değildir. Sow, Niang veya Bienvenu tarzı adam eksiltebilen duvar pasları yapabilen bir oyuncu değil. Galatasaray bu kadar iyi oynarken Aykut Kocaman'ın taktiklerinin tutma olasılığı düşüktü. Galatasaray kötü oynasaydı Stoch çıksaydı da Fenerbahçe 3. golü atardı bu da ayrı mesele.

sui generis
19.Mart.2012, 15:21
GS ortaları hep havadan geliyordu onları da Yobo karşılıyordu zaten. yerden oynadıklarında tehlikeli oldular.

ReaList
19.Mart.2012, 15:22
Maçın suçlusunu ve Galatasaray'ın galibiyetini engellen etkeni kaliteli türk medyamız bulmuş, kale direğinin eğik olması : )

Ahh be Uefa, bizi şampiyonlar liginden men ederken ortaya sürdüğün etkenlerden biri de basındı, bizde basının ne içinde ne aradığını hangi amaçlara hizmet ettiğini bir bilsen, bu etkeni öne sürmüş olduğundan dolayı kendini camdan aşağı atardın : )

sui generis
19.Mart.2012, 15:23
Al işte gel burdan yak nereye baglamış. :D Adam kondisyon , olarak adam kaçırma olarak söylüyor bunu.

Yiğit bazı kişilerin yazdıklarını ciddiye almaman gerekir. yoksa ceza kaçınılmaz olur.

sarianet
19.Mart.2012, 15:23
istatistik mini etek gibidir biliyosunuz bu sözü :)

Alicanfmfan
19.Mart.2012, 16:59
Fenerbahçe'nin net bir gol pozisyonu yoktu , net sayılabilecek yani. Siz her şutu gol pozisyonundan sayarsanız , olmaz o iş. :D

Maçın en net pozisyonları Elmander'in attığı goldü birde Baros'un direğe takılan şutu.

World Hollow o1
19.Mart.2012, 17:11
Alican gol pozisyonu nedir biliyor musun ya? :D

Alicanfmfan
19.Mart.2012, 17:21
Saysana bana ''net'' pozisyonları. Ya gol pozisyonları santrada olan pozisyonlardı . :)

World Hollow o1
19.Mart.2012, 17:26
Yahu bilmediğin konu için ne diye hüküm veriyorsun madem? :)
Kaleyi tutan her şut gol pozisyonu değil midir?
Ve yahut kaleye gönderilen her şut gol pozisyonu değil midir?

Baroni 2 kez kaleye şut vurdu kaleci bunları " gol olmaması için engelledi "
Stoch'un şutu vardı direğin 30 40 cm yanından dışarı çıktı bunlar Gol pozisyonu değilmidir?

SaLviO
19.Mart.2012, 17:28
stochun pozisyonuda gol pozisyonudur normalde ordan uzak köşeye kesmesi lazımdı topu ama o direk ayağının üstü ile vurdu

crisin şutuda gol pozisyonuydu önü boştu

byariff
19.Mart.2012, 17:30
Ali koç Ligtv"de birseyler anlatmaya calisiyor :)

Ali Koç: Ünal Aysal'ın maç sonunda söylediği sözleri fırsatçılık olarak değerlendiriyorum.

Ali Koç, Hasan Şaş'ın kafasındaki kan ve yarık için 'muamma' dedi. :)

SaLviO
19.Mart.2012, 17:31
ünal aysal konusunda haklı geçen sene olanları ne çabuk unutmuş

Alicanfmfan
19.Mart.2012, 17:32
Orta sahadan şut atayım önüm boş , bu gol pozisyonu oluyor öyle mi? Köşeye gitmesi lazımdı giderse gol pozisyonu oluyor. Peki gitmedi , ne oldu?

Kaleye gönderilen adı üzerinde şuttur. Karşı karşıya olursun bunun adı net gol pozisyonudur. Net gol pozisyonu bence kaleci ile senin aranda olandır.

SaLviO
19.Mart.2012, 17:32
Ali Koç: 2006-07 sezonunda sulu maçta 19 polis yaralandı 1 polis kör oldu. Maç defalarca durduruldu. Ama bir FB yöneticisi hiçbir laf etmedi

ünal başkan bunlardan hiç bahsetmiyor

byariff
19.Mart.2012, 17:34
ünal aysal konusunda haklı geçen sene olanları ne çabuk unutmuş

unal aysal açiklamalarini okumadin bak diyorki adam ilk macda biz bolemi yaptik seyircilerimiz bolemiydi diyor, gecmis yillar unal aysali ilgilendirmez adam bu yil baskan oldu kendi donemine bakar , galatasaray taraftari 17 mactir kufur etmiyor sahaya oyunculari ve hocalari sakatlicak cinsten yabanci madde atmiyor "BU YIL".

kisacasi , ali koc"un açiklamasi taraftarimiz cok iyi yapti hasan sas ve fatih terime iyi oldu muamma dedi baska bir soze gerek yok , demekki evinde iyi agirlamicaksin taraftarlari serbest birakcaksin olcagi o.

SaLviO
19.Mart.2012, 17:37
bu yıl yoktu geçen sene vardı ne farkeder sonuçta geçen sene rakı şişesi fırlattılar sen o rakı şişesini hiç konuşma gel sonra bunları söyle bunun adı kesinlikle fırsatçılıktır.

World Hollow o1
19.Mart.2012, 17:38
Orta sahadan şut atayım önüm boş , bu gol pozisyonu oluyor , köşeye gitmesi lazımdı giderse gol pozisyonu oluyor. Peki gitmedi , ne oldu?

Kaleye gönderilen adı üzerinde şuttur. Karşı karşıya olursun bunun adı net gol pozisyonudur. Net gol pozisyonu bence kaleci ile senin aranda olandır.

:D :D :D
Alican kendi kendine çatışıyon yahu.!

Kaleciyle karşı karşıya kalsanda, kaleden kaleye şut'da vursan o gol pozisyonudur kardeşim, gole teşebbüsün alayı gol pozisyondur.

Alicanfmfan
19.Mart.2012, 17:38
Kaleden kaleye dolduruyorum , gol pozisyonu öyle mi ?

Doğrudur birşey demiyorum. :)

DisCo
19.Mart.2012, 17:39
Orta sahadan şut atayım önüm boş , bu gol pozisyonu oluyor öyle mi?

Sadece bu kadar basit görmememiz lazım. Ortasahadan tam şut atarken sana faul yaparlarsa gollük pozisyon olduğu için rakip kırmızı bile görür.

SaLviO
Ali Koç: İpekçi'de F.Bahçe kupasını kaldırmasın diye olay çıkarılmış ve salon boşaltılmıştı.Hatta Aysal kendi taraftarı tarafından yuhalandı

al buda bu sene

SaLviO
Sadece bu kadar basit görmememiz lazım. Tam şut atarken sana faul yaparlarsa gollük pozisyon olduğu için rakip kırmızı bile görür.

çok iyi ya :D :D :D

World Hollow o1
19.Mart.2012, 17:42
Kaleden kaleye dolduruyorum , gol pozisyonu öyle mi ?

Doğrudur birşey demiyorum. :)

Kendin söylüyorsun dolduruyorum diye, eğer top kaleyi bulmuş her hangi bir nedenle girmemişse o gol pozisyonudur.

http://blog.milliyet.com.tr/gol-pozisyonu-diye-bir-sey-yoktur-/Blog/?BlogNo=240496

Oku burayı, müsaitsen.

Alicanfmfan
19.Mart.2012, 17:44
çok iyi ya :D :D :D

Ordaki kinayeyi anlamadın mı ? :D

SaLviO
19.Mart.2012, 17:45
Ordaki kinayeyi anlamadın mı ? :D
anladığımı zannediyorum ama :D :D :D

goosfraba
19.Mart.2012, 17:46
ünal aysal yanlış konuşuyor.

bir anda geçmişin üstü kapatılacak gibi değil çünkü.

sizleri de anlamıyorum, sanki ünal aysal gelince bu yıl herşey sıfırlanmış gibi, geçmişindwen bahseden yok, nereden geldik diyen yok. bu kadar kör olmayın.

daha geçen sene sahaya rakı şişesi atıldı, volkan'ın 2-3 metre uzağına. çok değil, geçen sene u15 takımına saldırıda bulunuldu.

hadi diyelim, bunu galatasaray camiasına mal etmeyelim, nerede kültürel spor ahlakı?

madem öyle, iki takım taraftarı arasındaki kültürel spor ahlakının kaybolmasına sebep olacak açıklamalar yapmasın sayın ünal aysal.

Alicanfmfan
19.Mart.2012, 17:46
Kendin söylüyorsun dolduruyorum diye, eğer top kaleyi bulmuş her hangi bir nedenle girmemişse o gol pozisyonudur.

http://blog.milliyet.com.tr/gol-pozisyonu-diye-bir-sey-yoktur-/Blog/?BlogNo=240496 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fblog.milliyet.com. tr%2Fgol-pozisyonu-diye-bir-sey-yoktur-%2FBlog%2F%3FBlogNo%3D240496)

Oku burayı, müsaitsen.

Bana göre diyorum ya dostum , net gol pozisyonu kaleci ile karşı karşıya olandır diye. Ben o görüşü savunuyorum sen yada x farklı yorumlayabilir problem değil.

MeMo
19.Mart.2012, 17:58
Başkanlığı taraftara yalakalık sanan,futbolda kerdeşliği düşmanlık sanan,tek olaysız geçirdiği derbi yendiği derbi olan rakibimize 100. sallamasında cevap veriyoruz ve Ali Koç bir şeyler söylemiş oluyor :)

byariff
19.Mart.2012, 18:12
unal aysalin cidden açiklamalarini surda okuyan 1 kisi yoktur su tartisma konusunda

""Fatih hocanın, Hasan Şaş'ın başları yarıldı. Çok da küfür edilmiş. Bizim stadımıza geldiğinde biz onlara bu tip olaylar yaşatmadık. Burada yönetimlere çok iş düşüyor."

adam bu seneden diyor , e bizde gecmis yillari açalim ozman ? ali koc ali samiyendekilere bakiyor , e birde sukru saracoglundaki olaylari açsana :)

sarianet
19.Mart.2012, 18:18
iki taraf da masum değil hal böyleyken ünal aysalın gelip kendince taraftar terbiyesi gibi taraftarına şirin gözükme tavırlarını anlayabiliyorum
ben geçen hafta galatasarayı şampiyon olarak görüyodum kafamda ama bu beraberliğe bu kadar sevinmesi gerçekten beni çok şaşırttı hadi diyelim şampiyonluğa sevindiler kardeşim play off var bu durumda puan farkı 4 e inecek belki puan kaybedeceksin 3 e 2 ye inecek neyin kafasındasın sen demezler mi adama :)
gülünç şeyler eğer galatasaray bu haftadan sonra şampiyonluğa erişemezse fbnin anons olayından daha rezil bi duruma düşebilir sosyal medyada :)

sui generis
19.Mart.2012, 18:19
herşeyi böyle geçmiş yılda oldu, şurda oldu burda olduyla ayıramazsın. onları yapan GS taraftarı değil mi ? ben gidip, GS diye mi bakarım olaya yoksa o zaman Adnan Polat tı şimdi Ünal Aysal diye mi bakarım ? banane; GS başkanından yahu. aynı olayları sanki o taraftar yapmamış gibi konuşuyor. her konuştuğunda Ünal Aysal; o rakı şişesi ve basketbol takımımızın şampiyonluğunu kutlamamızı çekemeyen taraftarı aklına gelsin ve öyle konuşsun.

SaLviO
19.Mart.2012, 18:19
geçmiş senelerde olanları napıcaz peki ? çok değil ya 1 sene çok kültürlü dediği gs taraftarı rakı şişesi attıya ya volkanın kafasına gelseydi kim hesabını vericekti

bu olayı 1 tane fenerbahçeli yönetici medya karşısında dile getirdimi ali koç bunu belirtmek istiyor

al buda bu sene hangi fbli yönetici bunu medyada dillendirdi

Ali Koç: İpekçi'de F.Bahçe kupasını kaldırmasın diye olay çıkarılmış ve salon boşaltılmıştı.Hatta Aysal kendi taraftarı tarafından yuhalandı

sarianet
19.Mart.2012, 18:21
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/485193_10150621194317058_41921267057_9319155_17346 36004_n.jpg

Suicider
19.Mart.2012, 18:22
Bizim yaptığımızda rezil birşey Fener'in yaptığıda rezil birşey ne tartışılıyor ki burda hala anlamadım? Yöneticiler tabiki kendi taraftarlarına şirin gözükmek için böyle açıklamalar yapıcaklar yadırgamamak lazım iki taraf içinde geçerli.

Night_Mare17
19.Mart.2012, 18:25
Yav he Ali koç he biz seni ararız.

byariff
19.Mart.2012, 18:27
Yolcu ; Fenerbahceli o tercuman bu ilk maçdami olmus ? tartismaya gerek yok gecmisi bende açarsam iyice taraftarciliga giricez herseye objektif bakmak lazim , ali samiyendede yapilanlari biliyoruz sukru saracoglundada kimse masum degildir. ama dedigim gibi unal aysal "BU YIL" diyor.

SaLviO
19.Mart.2012, 18:28
Yolcu ; Fenerbahceli o tercuman bu ilk maçdami olmus ? tartismaya gerek yok gecmisi bende açarsam iyice taraftarciliga giricez herseye objektif bakmak lazim , ali samiyendede yapilanlari biliyoruz sukru saracoglundada kimse masum degildir. ama dedigim gibi unal aysal "BU YIL" diyor.

al buda bu sene

hangi fb li yönetici çıkıp dillendirdi ?

sui generis
19.Mart.2012, 18:29

tövbe tövbe, GS kulübü bu yıl mı kuruldu ? yoksa geçen seneki taraftarlar GS taraftarı değil miydi ? değişen ne onu söyler misin ? savunduğun şey cidden komik :D

sui generis
19.Mart.2012, 18:31
hayır, sene kavramını neye göre kıstas alıyoruz. sanki 10 yıl önce bir şey olmuş ta Ali Koç çıkıp onu söylüyor.

William Rookwood
19.Mart.2012, 18:33
Maç biteli 2 gün oluyor halen neyi tartışıyorsunuz bitti gitti işte. Sanki iki takımın taraftarı sütten çıkmış ak kaşıkta :D

byariff
19.Mart.2012, 18:33
benbenim , tamam anladim olaya tek tarafli bakiyorsunuz sukru saracoglunda hic birsey yapilmadi zaten :D kimse sutten çikmis akkasik degildir. tarihi arastirmak gerek.

C h A o S
19.Mart.2012, 18:34
Ben en çok kaç maç ceza verilecek onu merak ediyorum.

sui generis
19.Mart.2012, 18:36
benbenim , tamam anladim olaya tek tarafli bakiyorsunuz sukru saracoglunda hic birsey yapilmadi zaten :D kimse sutten çikmis akkasik degildir. tarihi arastirmak gerek.

sen beni anlamıyorsun heralde. kim sütten çıkmış ak kaşığız dedi. başkanınız çıkıp konuşuyor Ali Koç ta bize yapılanları biz dillendirmemiştik diyor. bunun neresi hatalı. başkanınız kendi taraftarına baksın sonra gelip bize laf atsın.

furkan58
19.Mart.2012, 18:45
Fenerbahçeli arkadaşlardan tek ricam tek taraflı düşünenlerle polemiğe girmemeleri . Anlatamazsınız çünkü . Neymiş bu yılmış ne alakası var kardeşim ? Geçen yıl şişe atıldı u15 çocuklar dövüldü salonda şampiyonluk kutlanmadı . 2007'de suladınız sahayı . Bunlar göz önüne alındığında bizim yaptıklarımız hiç bişeydir ki futbolda olan şeyler bunları herkes yapıyor . Burda sorun kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi başkalarına laf anlatıyor .

MeMo
19.Mart.2012, 18:47
Bu oyun böyle oynanmaz haftada 1 hatta bazen 2 kez fırsatçılık,nefret,tahrik dolu açıklamalarla.İstediğin şeyi unutup zaten üzgün bir camiayla başkanı üzerinden alttan alttan dalga geçerek oyun oynanmaz.Taraftar yalakalığı başkanlık değildir.

byariff
19.Mart.2012, 18:54
Fazla tartismaya gerek yok sonuç belli ; sizlere gore siz haklisiniz , bizlere gore biz , bu boyle devam eder

furkan58
19.Mart.2012, 18:57
Fazla tartismaya gerek yok sonuç belli ; sizlere gore siz haklisiniz , bizlere gore biz , bu boyle devam eder

Aslında tam olarak öyle değil sadece siz yaptıklarınızı görmezden gelmeye çalışıyosunuz o kadar

sui generis
19.Mart.2012, 18:58

bence Ali Koç'un ne kadar haklı olduğunu gördün ve kestirip atıyorsun :)

DisCo
19.Mart.2012, 19:01
İki tarafında haklı olmadığı bir konuda hakkın bir oraya bir öbürüne gitmesi ve bunun desteklenmesi ilginç.

Şiddet her stadta oluyor demenin yerine niye bizim stadta da oluyor dendiği gün mutlaka hak gideceği yeri bulur.

Fernando Gago
19.Mart.2012, 19:03
Adnan Polat gördüğüm en fanatik Galatasaraylılardan biridir. Ki meşhur 20:45 muhabbetinde ne kadar fanatik oldugunu göstermiştir. Ancak hiçbir zaman Ünal Aysal gibi seviyeyi düşürmedi, belden aşağı vurmaya kalkışmadı. Ünal Aysal avam bir fanatizm güdüyor. bu kendisine zarar verecektir, zaman gösterecek.

byariff
19.Mart.2012, 19:15
Aslında tam olarak öyle değil sadece siz yaptıklarınızı görmezden gelmeye çalışıyosunuz o kadar

bak furkancigim kapatmaya calistigim halde açmaya calisiyorsun zorlama bazi seyleri.

The.Crow
19.Mart.2012, 19:59
Olay basit. Durum kimin taraftarı daha centilmen olayı değil. Olay şu. Her stadda bazı şeyler yapılıyor ve bunu çıkıp koz olarak kullanıp ortamı germenin anlamı yok. Bu kadar basit anlamak istemeyen için!! Kimin taraftarı doğruyu yaptı sonuç hiç bir takımın!! Olay farklı.

hakan769
19.Mart.2012, 20:34
Normal Sezonun 1.Liğini Kadıkoy de İlan ettik. Sırada Şampiyonluk var.

nannar
19.Mart.2012, 22:53
İki tarafın da stadyumda ya da basket maçlarında yaptığı terbiyesizlikten başka birşey değil. Ünal Aysal sadece bizim TT Arena'da oynanan futbol maçından bahsetti ama Fenerbahçeli'lerin dediği gibi basket maçında da bizim taraftar çirkefleşti. Ben "seyirciyiz" diye sahaya girip orada insalıktan çıkan her türlü taraftara karşıyım ve onların bu olayları yapmasına prim veren yöneticileri takımı ya da rengi ne olursa olsun sorumsuzlukla suçlarım. Sahada takımını desteklesin,bağırsın ,çıgırsın,rakip oyuncuları ıslıklayarak demoralize etmeye çalışsın, hepsine eyvallah. Küfüre bile bir yere kadar katlanılır ama sahaya yabancı madde atma ve oturdukları koltuklara ve stada zarar verme işine tamamen karşıyım. Biz yaparsak biz de ceza alalım. Yani bu işte hiçbir takım çıkıpta " Bizim sahada küfür olmaz" "Bizim ahlaklı taraftarımız var" demeye hakkı yoktur çünkü mutlaka bir grup çıkıp bu tarz olayları yapıyor.

sarianet
19.Mart.2012, 23:23
önce problemin kökenine girelim problem nerde++
ünal aysalın açıklaması ne diyor bizim taraftarımızdaki kültür yok fenerbahçe taraftarında
biz de sizin taraftar kültürünüze dair örnekler veriyoruz demiyoruz ki fenerbahçe ak kaşık tabiki değil ama sen gelip bizim taraftar kültürümüz var sizin yok dersen bu ben sütten çıkmış ak kaşığım manasına gelir ki bizde onun olmadığını her sene yapılan şeylerle örneklendiriyoruz. örneklere gerek yok iki takım da sabıkalı o yüzden Ünal aysalın o açıklamayı yapmasına kesinlikle hakkı yok. bizim rahatsız olduğumuz kısım o yoksa tekrar ediyorum biz sütten çıkmış ak kaşığız demiyoruz siz de öylesiniz türkiyenin gerçeği bu

Facx
20.Mart.2012, 00:43
Sadece bu kadar basit görmememiz lazım. Ortasahadan tam şut atarken sana faul yaparlarsa gollük pozisyon olduğu için rakip kırmızı bile görür.

headshot olmuş bi nevi :p

byariff
20.Mart.2012, 04:16
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç arasındaki gerginlik giderek artıyor. Son olarak Ali Koç'un açıklamalarına yanıt veren Aysal, Koç'un söylediklerini çarpıtmaya başladığını söyledi.

"Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı arasında ahlak farkı olduğunu söylemedim" diyen Aysal, "Standart farkı var dedim. Fenerbahçe taraftarının, henüz Galatasaray taraftarının seviyesine gelemediğini söyledim" diye konuştu.

Ali Koç'un geçmişten örnekler vermesini garipsediğini söyleyen Aysal, "Sayın Koç geçmişte yaşanan olayları örnek veriyor. Ancak bu olaylar geçmişte yaşandı diye, bugün de yaşanacak diye bir şey yok. Bizler bu yanlışları düzeltmek için varız" dedi.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan derbiye Aziz Yıldırım'a saygısızlık etmek için gelmediğini yineleyen Aysal, "Ben Aziz Yıldırım'a saygısızlık olmaması için derbiye gelmediğimi söyledim ama onlar bunu bile farklı bir yönlere çekmeye çalıştılar. Bu çok art niyetli davranış" diyerek Koç'un olayları çarptırmaya çalıştığını ima etti.

Gerginlik yaratmamak için tekrar tekrar yanıt vermek istemediğini söyleyen Galatasay başkanı, "Ben Ali Koç'un açıklamalarına gençliğine ve çocukluğuna veriyorum. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında gerginlikler değil dostluk olmalı" diyerek açıklamlarını noktaladı.