View Full Version : [31. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray
byariff
14.Mart.2012, 15:09
http://img818.imageshack.us/img818/9201/fenerbahegalatasaray.png
Selcuk Dereli : Derbi maçının hakemi Bülent Yıldırım.
sarianet
14.Mart.2012, 16:09
derbinin hakemi bülent yıldırım olmuş aziz yıldırım yıldırım demirören bülent yıldırım burdan bir şey çıkar mı zorlasak :D
sarianet
14.Mart.2012, 16:13
BÜLENT YILDIRIM(Hakem)
BAHATTİN DURAN(1. Yardımcı Hakem)
CEM SATMAN(2. Yardımcı Hakem)
SÜLEYMAN ABAY(Dördüncü Hakem)
teşekkürler az kalsın açıcaktım konuyu :D
hakem kadrosu :)
sarianet
14.Mart.2012, 16:17
gençfbliler sayfasında bi tesadüfler zinciri var umarım hepsi birer tesadüftür
http://www.gencfb.org/fenerbahce/haber/unutmadik/3515/
sui generis
14.Mart.2012, 16:20
biletler karaborsanın ötesine geçti yahu. bu ne :D
Trabzonspor
14.Mart.2012, 16:24
biletler karaborsanın ötesine geçti yahu. bu ne :D
Sabah bir programda adamın tekinin kombinesini kombine fiyatının iki katına sattığını söyledilerdi.
byariff
14.Mart.2012, 16:25
galatasarayda emin ol bulent yildirimi sevmez gs-antep macinda 2 kirmizi ve bir suru sari kart cikartti ha hepsi yanlis demiyorum ama , sevmedigimiz bir hakem. ayrica sivas macinda yine arenada 9 kisi birakti bizi bunlarda tesaduf degil.
sui generis
14.Mart.2012, 16:26
2 kat yine iyi abi sen ne diyon. adam bana 300-500 diyo kale arkasına.
Night_Mare17
14.Mart.2012, 16:49
Bülent Yıldırım ve Galatasaray her yönüyle zıt sadece sizle değil.
barahir
14.Mart.2012, 17:09
Ben hayatımda böyle rezillik görmedim.. Saat 9.30 dan beri ayaktayım bilfiiil sayfa yeniledim denemediğim şey kalmadı.. Bir yandan da taraftar forumlarını takip ediyorum ki bilet alamayan tek ben miyim diye..
Oysa kimse bilet alamadı.. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şeye şahit oldum. Koskoca Antuda Bilet alabilen kişi sayısı 2 veya 3 sanırım.. Aynı şekilde gişelerden gelen haberler de en fazla 10 kişinin bilet alabildiği yönünde..
Salı günü Kongre üyelerine Fenerium tribünü satışa çıkarılmamış, bi baktık o da ne bugün satışa sadece ve sadece Migros Trübününden 12 blok, adamakıllı 6 Blok satışta ve Fenerium tribünü hiç satışa çıkmamasına rağmen TÜM BİLETLER BİTTİ yazıyor şimdi biletixte..
Hadi bunu da geçtim saat 10.00 - 10.10 arası yani ilk 10 dakika bilet satışı yine sadece kongre üyelerine satış yapıldı ki bu da irdelenmeli..
Hadi bunu da geçtik diyelim, benim gördüğüm duyduğum yüzlerce kişinin Fenerbahçe Kart numarası biletix tarafından "Sisteme kayıtlı değil" gerekçesiyle bilet alımı iptal edildi.. Kimisi şifresini daha geçen hafta kullanarak bilet alabilmişken, aynı şifre bugün hata verdi..
Ben ise kart no ve şifrem doğru olduğu halde bi türlü sisteme giriş yapamadım ve zaman aşımı iddiasıyla işlemlerim hep yarım kaldı..
Oysa şimdi bakıyoruz ki biletler karaborsa milletin elinde aşırı fahiş fiyatlar isteniyor, hatta bazı karaborsacıların Galatasaraylı olduğunu gördüm, belki de en acısı buydu.. Cumartesi günü Tribünlerde aniden cimbombom sesleri yayılırsa hiç kimse şaşırmasın..
Bu karaborsacıları da polis ne hikmetse bulamıyor, evet yerin 7 kat altından silah çıkaran polis; iletişim bilgilerini kendisi veren karaborsacıları bulamıyor..
Söyleyecek de başka sözüm yok, Hepsine hakkım haram olsun
sui generis
14.Mart.2012, 17:15
3-5 bin GS taraftarının maçta olacağı konuşuluyor. maça gelecek, taraftarı provoke edip gelecek maçlarda sahamızın kapanmasını sağlayacaklarmış.
Alicanfmfan
14.Mart.2012, 17:26
Antu'da mı yazıyor bu haber ?
sarianet
14.Mart.2012, 17:26
taraftar forumlarında bilet mevzusu acaip gürültülü bi şekilde konuşuluyor umarım kötü bi sürpriz olmaz maçta truva mevzuları geçiyor forumlarda
barahir
14.Mart.2012, 17:30
Antu'da mı yazıyor bu haber ?
Öncelikle bu haber değil, olması muhtemel bi söylenti.. Bunu destekleyen de bi çok Galatasaraylının elinde kale arkası biletlerinden fazla sayıda olması
sui generis
14.Mart.2012, 17:33
ben bilet alan göremedim henüz. önceden de bilet bulamadığımız oluyordu da böyle değil. bilet alan yok. buhar oldu sanki.
Alicanfmfan
14.Mart.2012, 17:33
Senaryoyu yazdınız hemen 2 dakikada :D . Muhammed de yazmış yapacakları ile sahamızın kapanmasını sağlayacaklarmış vsvs . Ben öyle birşey olacağını zannetmiyorum.
sui generis
14.Mart.2012, 17:35
yazdıklarım konuşulanlar.
byariff
14.Mart.2012, 17:36
Biletin biri ortaya çikti :D edit 4 tane daha ortaya cikti
http://g1203.hizliresim.com/v/g/3j3yl.jpg
http://imgim.com/an83rjdciaak9zb.jpg
Alicanfmfan
14.Mart.2012, 17:37
1 kişi mi sadece ? :D
SaLviO
14.Mart.2012, 17:37
hakem bülent yıldırımmı tebrik etmek lazım mhk başkanını
barahir
14.Mart.2012, 17:41
Senaryo falan yazmıyoruz, olabilecek şeyleri konuşuyorz, kimseyle burda eğlenmiyoruz..
Ben gördüğümü söyledim, birebir şahit de oldum FB, Twitter ve bi çok açık artırma sitesinde pazarlık yaparak bilet satan kişiler var ve bunların içinde önemli miktarda Galatasaraylılar da var..
sarianet
14.Mart.2012, 17:48
böyle ciddi bir konuyu nasıl olur da dalgaya alırsınız anlamıyorum böyle bir şey olması muhtemel bir şey ve şu demde olursa hiç de iyi olmaz
nannar
14.Mart.2012, 17:50
Biletleri kimin topladıgı FB yönetimi tarafından mutlaka biliniyordur.
SaLviO
14.Mart.2012, 17:55
bilet olayı nedir ya birileri biletlerimi toplamış ?
C h A o S
14.Mart.2012, 17:58
Bu karaborsacılar arkası sağlam kişiler.Tribünlerde felan ortamı olan kişiler.Yani çıkıpta demezler onlara niye böyle yapıyorsun diye.Biletix'de adamları var muhtemelen.Örgüt gibiler resmen.Ama bu sefer işin ucunu kaçırmış gibiler.En iyi tepki hiç birinden bilet almayacaksın.Ellerinde kalıcak o biletler.Ama böyle olmuyor malesef.Taraftar bilet alamadan birileri ele geçirmiş biletleri.
nannar
14.Mart.2012, 18:01
kombineler 500 liradan satışta
SaLviO
14.Mart.2012, 18:06
arif o resimleri nerden buldun sen :D ?
Truva operasyonu vs. olmaz bence. Olursa çok kötü karışır ortalık. Ayrıca cesaret ister bu biraz..
ŞL'de Çeyrek Final'e kaldığımızda bile bilet bu kadar sıkıntı olmamıştı. Sosyal Medya'nın gücü işte. Karaborsacılar cirit atıyor artık.
SaLviO
14.Mart.2012, 18:10
Truva operasyonu vs. olmaz bence. Olursa çok kötü karışır ortalık. Ayrıca cesaret ister bu biraz..
ŞL'de Çeyrek Final'e kaldığımızda bile bilet bu kadar sıkıntı olmamıştı. Sosyal Medya'nın gücü işte. Karaborsacılar cirit atıyor artık.
bencede tamamen twitter bombaları bunlar
KanaKe
14.Mart.2012, 18:11
bence türkiyede artik avrupadaki gibi elektronik bilete gecmeli.
barahir
14.Mart.2012, 18:12
bilet olayı nedir ya birileri biletlerimi toplamış ?
Düz bi hesap yapalım;
Kombine sayısı 33.000
Bugün biletixten satılan bilet sayısı 2.000
Derneklere dağıtılan 5000
Kongre üyelerine salı günü satılan 6.500-7.000
+_______________________________________
Şuan biletli yuvarladığımız miktarı azaltırsak 45.000 civarı
Kapasite 50.500 -ki derbi maçlarında koltuk sayısından fazla bilet satıldığını cümle alem biliyor-
Bu durumda yaklaşık 5 bin-6 bin bilet buhar oldu uçtu, satışa bile çıkarılmadan hem de
sananes
14.Mart.2012, 18:12
Galatasaray taraftarı gelmesi mevzusunu anlamadım.Yani eğer "rakip takım taraftarı derbiye giremez" diye bir kural konulmamışsa stadımıza gelecekler ve misafir tribünlerini dolduracaklar. Bunun sonrasında provakasyon yaparlar mı? yapmazlar mı? biz provake olur muyuz? ayrı konular. Akıllı ol provake olma zor bir şey değil bunu başarmak.
SaLviO
14.Mart.2012, 18:14
fenerbahçe kongre üyelerinin tüm biletleri alıp gslilere satıcak hali yok heralde
sarianet
14.Mart.2012, 18:24
Galatasaray taraftarı gelmesi mevzusunu anlamadım.Yani eğer "rakip takım taraftarı derbiye giremez" diye bir kural konulmamışsa stadımıza gelecekler ve misafir tribünlerini dolduracaklar. Bunun sonrasında provakasyon yaparlar mı? yapmazlar mı? biz provake olur muyuz? ayrı konular. Akıllı ol provake olma zor bir şey değil bunu başarmak.
mevzu bizim trübünün içinde sızmaları zaten diğer türlüsü problem değil
http://img38.imageshack.us/img38/6253/8gves.jpg
Şöyle bir resim dolanıyor ortalıkta. Bu maçla ilgili midir bilinmez ama Galatasaray taraftar sitesinde paylaşılmış deniyor. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.
SaLviO
14.Mart.2012, 18:32
bende gördüm onuda bu kadar toplu bileti biletix satıyormuki ?
sarianet
14.Mart.2012, 18:33
cumartesi floryada biletlerin dağıtılacağını bile sötlleyenler var hey alahım ya :D
bende gördüm onuda bu kadar toplu bileti biletix satıyormuki ?
Biletix'ten alamazlar zaten. Bu işin içinde bir iş var.
Kulüpte açıklama yapmış:
Profesyonel Futbol Takımımızın hafta sonu stadyumumuzda Galatasaray'a karşı oynayacağı müsabakanın biletlerine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bazı sıkıntılar yaşanmaktadır. Yönetim kurulumuz eldeki imkanlar ölçüsünde sorunların çözümü konusunda maksimum çaba sarf etmektedir. Konuya ilişkin detaylı bilgilendirme bugün ilerleyen saatlerde yapılacaktır.
Kamuoyuna duyurulur
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
C h A o S
14.Mart.2012, 18:45
Gaza gelmiş hemen :n:
Siz inanıyormusunuz 2-3 bin Gs'li'nin stada girip proveke ediceğine?Böyle bir şey söylentiden öteye gidemez.Ha baktınız durup dururken küfür ediliyor,sahaya birşeyler atılıyor e o zamanda siz bunlar provokatör deyip gerekeni yapın stadda.Madem bu kadar eminler provoke olucağından ve biletlerin Gsliler tarafından alındığına...
Gaza gelmiş hemen :n:
Siz inanıyormusunuz 2-3 bin Gs'li'nin stada girip proveke ediceğine?Böyle bir şey söylentiden öteye gidemez.Ha baktınız durup dururken küfür ediliyor,sahaya birşeyler atılıyor e o zamanda siz bunlar provokatör deyip gerekeni yapın stadda.Madem bu kadar eminler provoke olucağından ve biletlerin Gsliler tarafından alındığına...
Kimse burada kesin yapılacağını söylemiyor. Varsayımlar üzerine konuşuyoruz. O resmin GS forumunda paylaşılma maksadını açıklarsınız sanırım bana?
Ayrıca bu iş cesaret ister. Pek ihtimal vermesemde yapacaklarına yinede üzerine tartışıyoruz.
nannar
14.Mart.2012, 18:52
Sıkıntı yapmayın ya isterlerse stad full gsli olsun fark edermi ? bence etmez
DE-JA-VU
:) Olur da Galatasaray puan ya da puanlarla o sahadan ayrılırsa bence sen foruma ugrama çünkü muhtemelen ceza alırsın. Ceza grubundaki toplu aftan sonra millet oldukça sakin davranmaya çalışıyor ama umarım derbi öncesi ve sonrasında da fevri hareketlenmeler olmaz
RaSenGan
14.Mart.2012, 18:53
Sıkıntı yapmayın ya isterlerse stad full gsli olsun fark edermi ? bence etmez
DE-JA-VU
İlk maç full Galatasaraylı vardı :)
Mekan Kadıköy ama :)
C h A o S
14.Mart.2012, 18:55
Kimse burada kesin yapılacağını söylemiyor. Varsayımlar üzerine konuşuyoruz. O resmin GS forumunda paylaşılma maksadını açıklarsınız sanırım bana?
Ayrıca bu iş cesaret ister. Pek ihtimal vermesemde yapacaklarına yinede üzerine tartışıyoruz.
Maksat bu işte ortalığı galeyana getirmek.Öteside olamaz.
Bende bunu anlatmak istiyorum.Oraya gidipte ortamı provoket etmek için ya akıldan zoru olcak yada hayatı dolu dolu yaşamak isteyen kişiler olacak.
Ben bizzat tanık oldum geçen sene basketbolda final serisinde İpekçi'de yaşananlara.Birisi bu adam Fenerbahçe'li dediği an kimse 2.lafa bakmıyor.Sonrası malum.
SaLviO
14.Mart.2012, 18:58
ilk maçtada ortamla şimdiki ortam çok farklı ortam derken stad değil saha dışı saha içi faktörler
Gncl1905
14.Mart.2012, 18:59
Dünyanın sonu gelmiş; kesin Galatasaray'lılar yüzündendir :)
Olayları tam bilmiyorum ama burada okuduklarıma göre 5-6 bin bilet haksız yollardan birileri tarafından ele geçirilmiş.Bunların Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyip maça gelecekler diyorsunuz?Direk yakalanırlar niye maça gelsinler, madem haksız yollardan biletleri ele geçirmişler?Kombinesi olanlar belli sonuçta internetten alanlar da bellidir, dernekler vs. kontrol edebilirler kolaylıkla bulmak zor olmaz bu adamları.Zaten maç içinde de belli ederler kendilerini :D Bu seçeneği olma ihtimali %0'a yakın...
İkinci seçenek kara borsa olayı ki o olabilir maalesef.Karaborsa olayı her zaman vardı bir türlü de bitirilemedi.Fenerbahçe taraftarlarının bu maça ilgisi büyük çok ciddi rakamlara gidebilir biletler.Bu da bazılarının iştahını kabartmıştır tabi.Galatasaraylı mıdır Fenerbahçeli midir bilemem bunu yapanlar sanırım Türk Lirası taraftarılar :)
Nedvedmania
14.Mart.2012, 19:00
Valla birşeyler dönüyor ama hadi hayırlısı :)
Stan13
14.Mart.2012, 19:20
Türk futbol tarihi "Truva" görsün :)
barahir
14.Mart.2012, 19:23
bu saatten sonra truva falan olmaz, truvayı yapanlar bilir..
Kimseye haber verilmeden, forumlarda bile konuşulmadan yapılır.. Tıpkı 2004'deki gibi..
Ancak benim zoruma giden ben bilet alamamışken, biletlerin Galatasaraylı karaborsacıların ellerinde olmaları..
kalemci
14.Mart.2012, 19:26
Galatasaraylı, Fenerli veya başka takımlı karaborsacı yok bana göre onların tuttukları takım PARA. Takımları pek umursadıklarını sanmıyorum açıkçası.
barahir
14.Mart.2012, 19:28
Galatasaraylı, Fenerli veya başka takımlı karaborsacı yok bana göre onların tuttukları takım PARA. Takımları pek umursadıklarını sanmıyorum açıkçası.
Açıkçası doğru söylüyosun.. Sırf onlara inat,
Kartımı Golda çevirip bu tür maçlarda alabilirsem 2 bilet alıp, gişe fiyatından kartı olmayanlara vereceğim seneye..
berkay123456
14.Mart.2012, 19:46
Artık bu deplasmanda galip gelip, 10 yıl muhabbetine son verme vakti.Sıktı artık bu muhabbet, umarım kazanırız, kazanacağız.
furkan58
14.Mart.2012, 19:50
11 yıldır olduğu gibi galip gelmek şart . Hem puan farkı açısından hemde moral olması açısından önemli bir maç .
sananes
14.Mart.2012, 19:50
Galatasaray geçen sene hariç her sene çok iddialı geldi ve bir tek geçen sene puan alabildi.Bu sene de bu uzun seride tüm zamanların en iddialı düşüncelerine sahip olarak geliyorlar,sonuç değişmeyecektir. Fenerbahçem net bir skorla kazanır.
Bordo61Mavi
14.Mart.2012, 19:52
Benim takimimin ikincilikte iddiasi olabilir egerki Fenerbahce bu macta ve bize karsi oyniyacagi macta kaybederse, ki bu cok zor bi ihtimal.
Maci Fenerbahce kazansin ve daha heyecanli bi playoff izliyelim.
RaSenGan
14.Mart.2012, 19:55
Kazanırsak şampiyonluğu çok büyük bir ölçüde garantileyeceğimiz bir maç.Kaybetsek de çok şey kaybetmiş olmayacağız.Bu maçı da ilk maç gibi 3-1 kazanırız diye düşünüyorum.
Bu maçı kaybeder ya da beraber kalırsak şampiyon Galatasaray olur. Ama öyle bir ihtimal yok zaten. 3-0 kazanırız. Goller: Stoch, Alex, Sow.
Fearless Coward
14.Mart.2012, 19:57
Maçın favorisi Fenerbahçe evinde 2 yıldır kaybetmiyor sonuçta...Geçen sezon en kötü halimizle bu sahadan 1 puan aldık şimdi de çok iyi bir durumdayız bu durumumuzla da en kötü 1 puan alabiliriz ben maçın gollü berabere biteceğini düşünüyorum...
sui generis
14.Mart.2012, 20:04
Evimizde oynuyoruz ve takım kenetlenmiş durumda. Stoch ve Sow un golleriyle 2-1 kazanırız.
Night_Mare17
14.Mart.2012, 20:12
Fenerbahçe'nin bu maç bizi yeneceğine 1 gram bile inanmıyorum. Farklı bir skorla galip ayrılırız diye düşünüyorum 3 - 0 , 4 - 0 gibi. Florya'da takıma verilecek gaz zaten 2 gol getirir. :)
attirson
14.Mart.2012, 20:14
Şu bilet olaylarını duyunca tüylerim ürperdi umarım dogru degildir.Maça gelince ise GS ne zaman Kadıköy'e galibiyet parolasıyla gelirse rahat galibiyetler alıyoruz.Bu seferde öyle olacagını düsünüyorum.Belki oyun olarak ezici bir üstünlük sağlayamayız ama skorun 2-3 farklı olacağını düsünüyorum.
Night_Mare17
14.Mart.2012, 20:18
http://f1203.hizliresim.com/v/g/3j8yk.jpg
5 otobüs geliyoruz. Deplasmana gidlip gidilmemesine TFF değil ultrAslan karar verir. :)
SaLviO
14.Mart.2012, 20:19
O biletlerden 1 tanesi seninse ben daha bu foruma gelmem
Night_Mare17
14.Mart.2012, 20:20
O biletlerden 1 tanesi seninse ben daha bu foruma gelmem
Değil. Gs sayfalarında var. Florya' da dağıtılabilir bende Florya'ya gideceğim maça gelip gelmemem babama bağlı.
SaLviO
14.Mart.2012, 20:22
Peki maça girdikten sonra ordan nasıl çıkacağını tahmin ediyorsun sizi çıkartırlarmı ordan
Night_Mare17
14.Mart.2012, 20:23
Peki maça girdikten sonra ordan nasıl çıkacağını tahmin ediyorsun sizi çıkartırlarmı ordan
Çıkmam önemli değil , 1-2 kişi gelmiyoruz zaten sahada da cevabı verilir :)
attirson
14.Mart.2012, 20:23
Cidden güldürüyorsunuz adamı. :) 5 otobüs geliceksiniz öylemi :) 5 otobüste kaç kişi olucak napıcaksınız stadda 200 kişi :)Dövücekmisiniz herkesi.
DenizlispoR
14.Mart.2012, 20:24
Her şey bir yana ceza sayısında üst oynayacağım. Karşılıklı cezada olacaktır elbette.
Galatasaray bence ilk defa bu kadar iyi Kadıköy'e geliyor,ben her türlü Fenerbahçe alır derdim ancak şüphe oluştu bende de.
SaLviO
14.Mart.2012, 20:26
Maç skoru 2 0 ve 4 0 oyucam 9.00 ve 50.00 oranı var :D İddada özel etkinlik varmı bu maça ben göremedim de
berkay123456
14.Mart.2012, 20:27
"Haberler fenerlileri kandirmak icin yapildi o bilet resimlerini yükleyen fenerliler zaten :) "
Böyle bi yazı gördüm şimdi.Özel etkinlik mutlaka vardır, 2-3 skor tahmini oynayabilirim bende.Yada Elmander gol atar da olabilir.
Night_Mare17
14.Mart.2012, 20:29
Galatasaray sayfalarında bin bir türlü iddalar var.
SaLviO
14.Mart.2012, 20:29
Ben o gol atarları göremedim de bende sow gol atarı oynucam
edt daha yeni bülten çıkmadıki nasıl görim :D :D :D
attirson
14.Mart.2012, 20:30
İlk başta şu iddia gerçekçi gelmisti Fenerbahçeli arkadaslar bilet yokmus filan diyince ama simdi anlıyorum ki sacmalık 5 otobüsmüş.
Night_Mare17
14.Mart.2012, 20:33
İlk başta şu iddia gerçekçi gelmisti Fenerbahçeli arkadaslar bilet yokmus filan diyince ama simdi anlıyorum ki sacmalık 5 otobüsmüş.
5 otobüs diyenler var , on binler diyenler var , 2-3 bin diyenler var. Bana göre biletler var Galatasaray taraftarında gidilip gidilmemesi , nasıl gidlir onlar bilinmiyor.
attirson
14.Mart.2012, 20:35
On binler olması nasıl bişey zaten 33.000 kombineli var 7-8 bin kongre üyesi aldı deniliyor.
Night_Mare17
14.Mart.2012, 20:36
On binler olması nasıl bişey zaten 33.000 kombineli var 7-8 bin kongre üyesi aldı deniliyor.
İşte dediğim gibi iddalar var şaka olduğunu söyleyenlerde var.
sananes
14.Mart.2012, 20:36
5 otobüs diyenler var , on binler diyenler var , 2-3 bin diyenler var. Bana göre biletler var Galatasaray taraftarında gidilip gidilmemesi , nasıl gidlir onlar bilinmiyor.
öyle bir şey yoktur da diyelim ki var buyrun gelin zaten nezareti boylarlar stada ulaşmadan.Keza yapılan suç kapsamına giriyor olmalı.
berkay123456
14.Mart.2012, 20:41
Ben gerçek olduğunu zannetmiyorum.Zaten bilen bi kişiden açıklaması da gelmiş, yukarıda yazmıştım.
Zaten alınsa bile, diyelim 15.000 Galatasaray seyircisi,nasıl gelecek? nasıl cesaret edecek ? nasıl alınacak ? Bunların hepsi cevapsız kalıyor.Ayrıca suç kapsamında.Ben bir Galatasaray'lı olarak huzursuzum bunlardan, bizim sahamızda ki maçta Fener böyle bişey yapmamıştı, bizimde düzgün durmamız gerek.
attirson
14.Mart.2012, 20:43
öyle bir şey yoktur da diyelim ki var buyrun gelin zaten nezareti boylarlar stada ulaşmadan.Keza yapılan suç kapsamına giriyor olmalı.
Ohooo ben formayla filan gelmelerini geçtim bide öyle mi geliceklermis. :D Anadolu yakasına bile geçemezler. :D
sui generis
14.Mart.2012, 20:48
atmosferimiz oldukça korkutmuş olmalı ki böyle bir şey düşünmüşler yenilmemek için :D şaka bir yana böyle bir şeye kimse cesaret edemez. ne Fenerbahçelisi ne Galatasaraylısı ne de Beşiktaşlısı..
Night_Mare17
14.Mart.2012, 20:50
Neyse maç günü gelsinde başlayalım şampiyonluğu kutlamaya. :)
furkan58
14.Mart.2012, 20:52
Zaten açıkta 5000-6000 gibi bir bilet var nereye 15000 geliyorlar ? Gelseler bile sağ çıkabilirler mi meçhul . Kısacası saçmalık sadece :)
Night_Mare17
14.Mart.2012, 20:56
Zaten açıkta 5000-6000 gibi bir bilet var nereye 15000 geliyorlar ? Gelseler bile sağ çıkabilirler mi meçhul . Kısacası saçmalık sadece :)
(::) :schaf: :schaf: :D :0:Ne bu şiddet :(/8)
furkan58
14.Mart.2012, 20:57
(::) :schaf: :schaf: :D :0:Ne bu şiddet :(/8)
Şiddet değil olabilitesi şeyler :)
di canio
14.Mart.2012, 21:27
Şimdiden böyleyse ortam çok yazara ceza aldırır bu maç. Bekleyelim, görelim.
byariff
14.Mart.2012, 21:28
geçen sene en kotu halimizle bile 1 puan aldik , bu yil bambaskayiz maca gelirsek rahat bir galibiyet alacagiz imparator ve ogrencilerine guveniyorum ozellikle golmander ve melo"ya.
Herkes geçen seneden bahsediyor ama aradan geçen 12 senede Galatasaray UEFA'yı aldığı kadrosuyla bile galibiyet alamadı. Evimizde 2 senedir yenilmiyoruz ve çok rahat kazanacağız bu maçı. İnancımız tam.
C h A o S
14.Mart.2012, 21:32
Bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramadı demişlerya.Bilet olayıda ona döndü.Bilet resmini yükleyen kişide şu anda yaşananları hedeflemiştir heralde.Galeyana geldi ortalık.Oraya 5-10 otobüs gidipte provoke edicek kişiler varsa gelsin alnından öpeyim.Sadece söylenti bunlar.Bunların üzerinden tartışmaya gerek yok.
nannar
14.Mart.2012, 21:38
daha maça günler kala komedi dükkanına dönmüş başlık :n:
"5 otobüs geliyoruz"
"gelirseniz sağ çıkamazsınız"
:)
Maçla ilgili yoruma gelince... Forumda bir yerde daha yazdım ama nerde oldugunu anımsamıyorum şu anda. Galatasaray kondüsyon olarak Fenerbahçe'den kat kat üstün durumda fakat Fenerbahçeli oyuncular stadın verdiği gaz ve puan farkından dolayı ayagına topu alan Galatasaray'lıya 3 kişi pres yapacaklar. Bizimkiler zaten her maç baskı yaparak oynuyorlar. Topu ayagında tutan takımdan ziyade, topu pas ile iyi çeviren takım maçı kazanacaktır. Fenerbahçe savunması çok açık veriyor. Galatasaray yakaladıklarını atarsa en az 3-4 tane gol bulur. Fenerbahçe bizi yenmek istiyorsa 5 gol bulması lazım :) Eğer savunma ve Muslera gününde olursa Fenerbahçe'li arkadaşlar hiç ummadıkları bir skorla karşı karşıya kalabilirler. O yüzden bence "çok rahat kazanırız" , "dejavu olur" " her seneki gibi sonuç değişmez" gibisinden yorumları yazarken 2 kez düşünüp göndersinler ya da maç sonunda alıntıladığımızda kızıp ceza almasınlar :DŞimdiden peşin peşin yazayım, şahsen ben ahlak ve forum kuralları çerçevesinde Fenerbahçe'lilerle sabaha kadar dalga geçerim eğer kazanırsak. Yani kaldıramayacak olan foruma girmesin. Ben yenilirsek girmeyi düşünmüyorum :n:
Kaka Leite
14.Mart.2012, 21:42
Galatasaray kondüsyon olarak
Edit : Kondisyon
Umarım zevkli bir maç izleriz,şimdiden konuda mesajlar silinmeye başlamış herkes derbi havasına girmiş.Yenmek ve yenilmekten ziyade bol gollü bir maç olur umarım.
SaLviO
14.Mart.2012, 22:03
Söylediğim herşeyin sonuna kadar arkasındayım gs bize gol bile atamıcak :D :D
William Rookwood
14.Mart.2012, 22:03
Rahat kazanacağız falan demek cidden komik. 9 puan önünde olan ve bu kadar iyi oynayan takıma karşı nasıl rahat oynanacak merak ediyorum. TT Arenada hallaş pamuğuna çevirdik preslerle gollerimizle. Maç 5-6 ya gidiyordu Volkan olmasa. Kadıköy'de de çok farklı olmayacaktır
Nedvedmania
14.Mart.2012, 22:07
5 otobüs geliyoruz. Deplasmana gidlip gidilmemesine TFF değil ultrAslan karar verir. :)
Yahu şöyle kesin kesin konuşmayın. Sonra "Hani geliyordunuz korktunuz mu" lafları çıkıyor ortaya. Ben bile net bir bilgiye ulaşamamışken millet gaza gelip basıcaz orayı diyor :D
Bi kere truva operasyonu yapılacak olsa bu sessiz sedasız yapılır. Bu kadar gürültü çıkartmanın amacı Fenerbahçe taraftarını korkutmak. Ayrıca o bilet fotoğrafları Fenerbahçelilerin çektiği fotolarmış. Yani "Yaşasın biletimi kaptım" hevesiyle çekilen fotoğraflar. Bizimkilerde bunu fırsat bilip böyle bir olay yapmışlar. Sonuç olarak o biletler (Galatasaraylıların zannedilip) iptal edilmiş.
sui generis
14.Mart.2012, 22:07
Söylediğim herşeyin sonuna kadar arkasındayım gs bize gol bile atamıcak :D :D
dostum şimdi gider 6-1 falan yeneriz :) hani gol atamıcaktık denir alay konusu olursun ha :D
RasAnt
14.Mart.2012, 22:10
Bazıları şehir efsanelerininde ötesinde gülünç şeyler yazmış.Birkere Gs taraftarı Kadıköy deplasmanına üstünde Fb forma ve atkılarıyla geliyordu stada girerken çıkarıyordu siz kalkmış burda yok 10 otobüs yok binler fln geçiniz bunları :)
SaLviO
14.Mart.2012, 22:11
dostum şimdi gider 6-1 falan yeneriz :) hani gol atamıcaktık denir alay konusu olursun ha :D
yok yok ya görücen bak 4 0 veya 2 0 stochun bir topuda direkten dönücek :D :D :D
BaFraLı
14.Mart.2012, 22:13
SaLviO adlı arkadaş bilmiyorum kaç yaşında ama yazdığı şeyleri gülerek okuyorum :). Bilmem belki benden büyüktür ama sanmıyorum ya.
Herneyse maç için diyeceğim tek şey Galatasaray taraftarı Şükrü Saraçoğluna maç izlemeye geliyo gelse bile. Yani oraya gelip '' sağ çıkamaycaklar, burdan sağ mı çıkacaklarını sanıyolar ?, burda dayak atarız '' vs. gibi ithamlar hiç hoş değil. Sonuçta bu futbol takımı. Bakarsın Fenerbahçe 4-1 kazanır, bakarsın Galatasaray 1-2 maçı alır. Yani oraya dövüş etmeye gitmiyo kimse.
Sonuç olarak sidik yarıştırmak mı diyorsunuz bilmiyorum ama benim babam senin babanı döver mantığıyla hareket etmek çok absürt.
İki takımada başarılar iyi olan kazanır umarım.
attirson
14.Mart.2012, 22:17
Rahat kazanacağız falan demek cidden komik. 9 puan önünde olan ve bu kadar iyi oynayan takıma karşı nasıl rahat oynanacak merak ediyorum. TT Arenada hallaş pamuğuna çevirdik preslerle gollerimizle. Maç 5-6 ya gidiyordu Volkan olmasa. Kadıköy'de de çok farklı olmayacaktır
Ha senin rahat kazanıcaz demen komik degil yani öyle mi ? 13 senedir deplasmanda yenemediğin rakibin karşısında hemde.Bazen forumdaki şeylere böyle gülüp geçiyim diyorum ama kendimi tutamıyorum.
TT Arena'daki maçta takım kötüydü ve Bilica, Bienvenu gibi isimler oynadı. Buna rağmen 3-1 yenildik, direkten topumuz döndü, 2. yarı birçok fırsat kaçırdık. Galatasaray taraftarının desteğiyle orada kazandı. Sıra bizde :)
byariff
14.Mart.2012, 22:19
bu arada ilk macdaki gibi ayni nezaketi kufursuz , dostca davranislari , hem taraftarlardan hem fenerbahce yonetimiminden bekliyorum umarim taraftarlar cirkinlestirmez. her iki tarafada basarilar.
berkay123456
14.Mart.2012, 22:22
TT Arena'daki maçta takım kötüydü ve Bilica, Bienvenu gibi isimler oynadı. Buna rağmen 3-1 yenildik, direkten topumuz döndü, 2. yarı birçok fırsat kaçırdık. Galatasaray taraftarının desteğiyle orada kazandı. Sıra bizde :)
Valla bu konuya girmiyim diyorum ama kaçırdığınız birçok fırsat(!), bizim kaçırdıklarımız yanında hiç kalır.
Kaka Leite
14.Mart.2012, 22:23
Valla bu konuya girmiyim diyorum ama kaçırdığınız birçok fırsat(!), bizim kaçırdıklarımız yanında hiç kalır.
Harika dahada geriye gider bi arkadaş birazdan böyle böyle tartışmanın dozuda artar.
2. Yarı birçok fırsat yakaladık dedim eğer okuduysan mesajımı. İlk yarı Galatasaray tek kale oynadı. Pozisyonumuz bile yoktu ama 2. yarı maçı çevirebilirdik. Tam yüklenmeye başlamışken kornerden 1 gol gelince maç gitti zaten.
Fearless Coward
14.Mart.2012, 22:24
bu arada ilk macdaki gibi ayni nezaketi kufursuz , dostca davranislari , hem taraftarlardan hem fenerbahce yonetimiminden bekliyorum umarim taraftarlar cirkinlestirmez. her iki tarafada basarilar.
Ben beklemiyorum ilk maçtaki gibi küfürsüz davranış falan...Baskette olduğu gibi futbolda da küfür edeceklerdir bizim gibi bir davranış beklemiyorum ben herkes bizim gibi olamaz...
berkay123456
14.Mart.2012, 22:24
Harika dahada geriye gider bi arkadaş birazdan böyle böyle tartışmanın dozuda artar.
Bu konuyu açan ben değilim ki, yanlış bilgi vardı düzelttik o kadar.
William Rookwood
14.Mart.2012, 22:25
Ha senin rahat kazanıcaz demen komik degil yani öyle mi ? 13 senedir deplasmanda yenemediğin rakibin karşısında hemde.Bazen forumdaki şeylere böyle gülüp geçiyim diyorum ama kendimi tutamıyorum.
Ben öyle birşey demedim ki. TT Arena'da ki kadar iyi pres yapıp iyi oynayacağımızı söyledim rahat kaznaacağımızı söylemedim. 13 olur 15 olur 20 olur. Ömür boyu mu sürecek o istatislikler? Galatasaray en son 12-13 önce yenmiş o zaman takımın başında yanlış hatırlamıyorsam Fatih Terim vardı. O zamanlarda UEFA kadrosu hazırlanıyordu şimdi de. 6 yılın en iyi performansını sergiliyoruz. Play-off olmasa şuanda şampiyonluğumuzu ilan etmiştik bile.
Ayrıca diğer Fenerbahçeli arkadaşlarımızın yazdığı şeyler çok daha komik onları oku daha çok gülersin emin ol :) Bu kadar özgüven ve rahatlık iyi birşey değildir. TT Arena'da aynısı deniliyordu o maçtan sonra kimse maç forumuna yazmadı hep Bilica o bu suçlandı. :) ı
Ben beklemiyorum ilk maçtaki gibi bir olay...Baskette olduğu gibi futbolda da küfür edeceklerdir bizim gibi bir davranış beklemiyorum ben herkes bizim gibi olamaz...
Sahasında çıkardığı olaylar nedeniyle 5 maç cezayıda biz aldık zaten.
SaLviO
14.Mart.2012, 22:26
Eğer oyun içinde bi aksaklık olmazsa taraftar da bi tepki göstermez eğer oyun içinde gs önde olur bunun üstüne bide gsli oyuncular yerde yatar kalkmazlarsa o zaman istenmeyen olaylar olur malesef
byariff
14.Mart.2012, 22:27
Edebi Dostluk ilk 11.
http://imgim.com/edebidostluk.jpg
SaLviO
14.Mart.2012, 22:27
Eğer oyun içinde bi aksaklık olmazsa taraftar da bi tepki göstermez eğer oyun içinde gs önde olur bunun üstüne bide gsli oyuncular yerde yatar kalkmazlarsa o zaman istenmeyen olaylar olur malesef
Melo ve eboue taraftara oynamazsa bişey olmaz
berkay123456
14.Mart.2012, 22:28
Melo ve eboue taraftara oynamazsa bişey olmaz
Hangi taraftara oynayacak ? :icon_smile:
sui generis
14.Mart.2012, 22:29
Ben beklemiyorum ilk maçtaki gibi küfürsüz davranış falan...Baskette olduğu gibi futbolda da küfür edeceklerdir bizim gibi bir davranış beklemiyorum ben herkes bizim gibi olamaz...
konu farklı yerlere kayacak. ama basketbolda salonunuzda şampiyonluk kupamızı almak için taraftarınızın çıkmasını bekleyen de bizim basket takımımız değildi heralde.
attirson
14.Mart.2012, 22:30
Ben öyle birşey demedim ki. TT Arena'da ki kadar iyi pres yapıp iyi oynayacağımızı söyledim rahat kaznaacağımızı söylemedim. 13 olur 15 olur 20 olur. Ömür boyu mu sürecek o istatislikler? Galatasaray en son 12-13 önce yenmiş o zaman takımın başında yanlış hatırlamıyorsam Fatih Terim vardı. O zamanlarda UEFA kadrosu hazırlanıyordu şimdi de. 6 yılın en iyi performansını sergiliyoruz. Play-off olmasa şuanda şampiyonluğumuzu ilan etmiştik bile.
Ayrıca diğer Fenerbahçeli arkadaşlarımızın yazdığı şeyler çok daha komik onları oku daha çok gülersin emin ol :) Bu kadar özgüven ve rahatlık iyi birşey değildir. TT Arena'da aynısı deniliyordu o maçtan sonra kimse maç forumuna yazmadı hep Bilica o bu suçlandı. :) ı
O Uefa kadrosu hazırlanırken sizi Samiyen'de yenmistik yalnız.Ayrıca demediğini bende görüyorum ama ima ettigin şey o.
SaLviO
14.Mart.2012, 22:30
Hangi taraftara oynayacak ? :icon_smile:
Fener taraftarına karşı diyorum :D mesela es kaza gol atarda o gol sevincini yaparsa ki inşallah yapmaz :D :D :D
attirson
14.Mart.2012, 22:31
Samiyen'de orta sahada İstiklal Marşı okundugunu ne çabuk unuttunuz.
byariff
14.Mart.2012, 22:32
konu farklı yerlere kayacak. ama basketbolda salonunuzda şampiyonluk kupamızı almak için taraftarınızın çıkmasını bekleyen de bizim basket takımımız değildi heralde.
bak guzel kardesim kaan benim msjdan alinti yapmis sen benim msji oku biz bu sene diyoruz , "BU SENE" anladin demi 17 mactir , derbilerde dahil galatasaray taraftari kufur etmiyor evinde bak yine diyorum "BU SENE"
Fearless Coward
14.Mart.2012, 22:33
Arkadaşlar arkadaşlar konuyu farklı yerlere kaydırıyorsunuz ben bu seneden bahsediyorum siz aynı şeyi yapabilirdiniz basket maçında karşılık verirdiniz bizim futbol maçındaki küfürsüz davranışımıza o yüzden ben yine beklemiyorum dedim siz konuları te nerelere getirdiniz işte tartışmalar bu yüzden büyüyor neyse daha da konuşmuyorum derbiyi bekleyelim daha 3 gün var 100 lere gelmiş yorum sayısı :D
berkay123456
14.Mart.2012, 22:33
Fener taraftarına karşı diyorum :D mesela es kaza gol atarda o gol sevincini yaparsa ki inşallah yapmaz :D :D :D
Melo çok garip biri, gol atarsa da kesinlikle yapacağından emin olabilirsin :icon_lol: Ayrıca Eboue'nin neyini gördün ?
di canio
14.Mart.2012, 22:37
İçinde yazacak, sataşacak, ortam gerecek duygu biriktiren, tahrik olmak için tek ses bekleyen ne kadar çok kişi varmış. Konunun daha da geç açılmasını istiyordum şahsen. Ama açmış bulundum.
31. Hafta oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçı ile ilgili yazışalım arkadaşlar. Asarız, keseriz, ezeriz, geçeriz, fark yaparızlar boş. İki takım da mükemmel değil, iki takımın taraftarı da kusursuz değil. Müdahale etmek istemiyordum ama aramızda amacı derbi keyfi yaşamak derbi yorumlamaktan ziyade, rakibe laf atmak olanlar var.
di canio
17.Mart.2012, 19:33
Lütfen Turksportal'da her renkten taraftar olduğunu unutmayalım. Herhangi bir takımın taraftar forumu değildir burası. Kimseyi tahrik etmeden, karşılıklı saygı çerçevesinde yorumlarımızı yapalım.
furkan58
17.Mart.2012, 19:35
Maç konusu açılmış sonunda :)
Saldır Fenerbahçem güzel atmosfer güzel kareografi güzel oyun güzel skor olur inşallah :)
William Rookwood
17.Mart.2012, 19:36
Şu ana kadar gördüğüm en ateşli ve iki tarafında galibiyeti çok istediği bir derbi, umarım saha içinde de aynı şekilde olur, kazanırız ve güzel bir futbol şöleni izleriz
europeanconquer
17.Mart.2012, 19:40
Sadece kazanalım başka bir şey istemiyorum.
nannar
17.Mart.2012, 19:53
Ezeli rekabet
ReaList
17.Mart.2012, 19:53
İçimden bir ses iki teknik adamdan birinin sürpriz bir kadroyla sahaya çıkacağını söylüyor heyecanla bekliyoruz : )
RasAnt
17.Mart.2012, 19:55
En çok meloyu bekliyorum
William Rookwood
17.Mart.2012, 19:57
2.40'da koptum Sabri reyiz her yerde :D
nannar
17.Mart.2012, 19:58
Muslera,Ujfalusi,Semih,Hakan Balta,Eboue,Melo,Selçuk,Elmander ve Necati. 9 adam bu bizim. Engin-Rieira-Emre-Aydın-Sabri ve Yiğit. bu isimlerden iki tanesi sağ ve sol kanatı alacak. İşte derbiden en korktuğum şey de bu ikilinin yanlış seçilmesi olacak çünkü üstteki 9 isim Kadıköy2ün atmosferinden pek etkilenmez. Bir tek Necati konusunda soru işareti var aklımda :) Kalan iki oyuncu olarak ben olsam solda Rieira sağda Engin'le başlarım.Rieira da atmosferden etkilenmez ama zaten normalde de kötü oynuyor :n: Engin konusunda birşey diyemicem :D
byariff
17.Mart.2012, 20:01
kanatlar kesinlikle emre ve engin olmali ikisinden birini kescekse engini kesmeli , 2.ci yari yorulan takimi driblingleriyle engin cok is yapar.
ReaList
17.Mart.2012, 20:03
Stoch-Eboue çekişmesi çok eğlenceli olacak, Şahsen Stoch-Tanju arasındaki çok kaliteliydi. Sow ağırlık noktasını Semih'in üzerine kurması gerek zaten Alex bunun bilincinde olup onun üzerine doğru oynayacaktır. Gökhan Gönül-Mehmet Topuz ikilisi olası bir Riera-Hakan Balta ikilisine karşı üstünlük sağlarsa Stoch'u fazla yormamış oluruz.
Bir de şu var 1-0 öne geçtikten sonra otomatikman geri çekiliyoruz bu başımızı ağrıtabilir (tabi öne geçersek) umarım kornerlerde yine 11 kişi ceza alanına tıkışmayız dönen her topu Galatasaray alırsa daha etkili değerlendirir.
europeanconquer
17.Mart.2012, 20:04
Her şeyin bir sonu vardır :) Ama tabi ki o son bugünmü o belli değil.
nannar
17.Mart.2012, 20:06
BJK maçında Tanju ilk yarıda çok kötüydü Stoch'a karşı ama 2. devre topalrlamıştı.Ben Eboue'ye güveniyorum o konuda. Savunma hattımızda çok sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum . İlk kez kalecimiz de sağlam bu sezon :D Tek handikapımız kanatlarımız. Bazen öyle etkisiz kalıyorlarki sıkılıyorum. inşallah bugün kanatlar çalışır. yoksa elmander çok yoruluyor top almak için geriye gelince
byariff
17.Mart.2012, 20:07
BJK maçında Tanju ilk yarıda çok kötüydü Stoch'a karşı ama 2. devre topalrlamıştı.Ben Eboue'ye güveniyorum o konuda. Savunma hattımızda çok sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum . İlk kez kalecimiz de sağlam bu sezon :D Tek handikapımız kanatlarımız. Bazen öyle etkisiz kalıyorlarki sıkılıyorum. inşallah bugün kanatlar çalışır. yoksa elmander çok yoruluyor top almak için geriye gelince
tek korkum semih benimde , umarim baski altinda kalmaz acemice davranislar yapmaz
RasAnt
17.Mart.2012, 20:08
Bir de şu var 1-0 öne geçtikten sonra otomatikman geri çekiliyoruz bu başımızı ağrıtabilir (tabi öne geçersek) umarım kornerlerde yine 11 kişi ceza alanına tıkışmayız dönen her topu Galatasaray alırsa daha etkili değerlendirir.
Beşiktaş maçı gibi olacağını sanmıyorum bu maç çok fena fark atıcaz oyun olarakta ezeceğiz taraftar falan derken güzel bir gün tamamlanmış olacak.
furkan58
17.Mart.2012, 20:08
Sow ve Alex'in Semih üzerinden oynaması Stoch'unda onlara vereceği katkı çok işimize yarar ayrıca Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz'un Riera ve Hakan'a üstünlük sağlamasını bekliyorum . ( Riera oynarsa tabi . )
nannar
17.Mart.2012, 20:09
valla bugün meddah'a baya iş düşecek anlaşılan :) ben birazdan arabaya Gs bayrağımı ve müzikleri alıp giderim. Maç sonu skora göre geliriz ya da gelmeyiz. yenersek burdayız :D yenilirsek gelmeyiz.
ReaList
17.Mart.2012, 20:12
Beşiktaş maçı gibi olacağını sanmıyorum bu maç çok fena fark atıcaz oyun olarakta ezeceğiz taraftar falan derken güzel bir gün tamamlanmış olacak.
Fenerbahçe en kötü sezonunda Galatasaray'a 6 tane attı, ama Galatasaray'ın 100.yılında şampiyonluğu alırken 5 tane yedi. Derbi gerçekten bir başka, gönül senin dediklerini ister ama sadece gönlün istemesiyle olmuyor bu işler : )
nannar
17.Mart.2012, 20:13
:) tmm sakin germeyelim.
böyle de bir garip oluyor yalnız yaa... her mesajda ortam gerildi mi? acaba yazdığımız şeyden rakip tahrik oldu mu? :) arkadaşlarla da biz ateşli tartışıyoruz maç günleri. sanki burda ateşli tartışsak ne olacak ? küfür ve hakaret olmadıktan sonra 2 gün sonra normale döneriz zaten. maç yüzünden ben kimseye hakaret ya da küfür etmem.
Kaka Leite
17.Mart.2012, 20:19
Yenmek yenilmekten ziyade,iki tarafında iyi top oynadığı ve bol gollü bir maç bekliyorum.
Açıkcası maç sonunda futbolcular birbirine sarılır ve taraftara doğru giderse stadyumdada gerilim diner,ama böyle bişey olması biraz zor keşke olsa.
William Rookwood
17.Mart.2012, 20:20
Galatasaray yenerse Fenerbahçe taraftarı hem şampiyonluğun zora girdiğinden hem, kaç yıldır yenilmedikleri takıma karşı mağlup olduğundan hemde sahasında ki namağlup serisi bozulduğu için olaylar çıkarabilir. Bence beraberlik en iyi sonuç olur
europeanconquer
17.Mart.2012, 20:23
Hocam anlamıyorum ben bu mantığı olay çıkacak diye kazanmayalım mı? Kazanalım bırakalım ne halleri varsa görsünler - sakın yanlış anlaşılmasın- istediklerini yapsınlar.Teknik direktörünün sadece tek hedef belirlediği bir maçta taraftarının da hedefi tek olmalı.Galibiyet galibiyet galibiyet.
World Hollow o1
17.Mart.2012, 20:25
Görende 10 yıldır her maçı kazanıyormuş gibi. Olay çıkcakmış diye kazanmayalım diyorsun kardeşim... :n: :n:
nannar
17.Mart.2012, 20:29
Galatasaray yenerse Fenerbahçe taraftarı hem şampiyonluğun zora girdiğinden hem, kaç yıldır yenilmedikleri takıma karşı mağlup olduğundan hemde sahasında ki namağlup serisi bozulduğu için olaylar çıkarabilir. Bence beraberlik en iyi sonuç olur
:D bu ne biçim mantık. sanki her yıl yeniyoruz gibi. Biz yenelim de Fenerbahçe dağılsın,o onların sorunu
William Rookwood
17.Mart.2012, 20:31
Hayır o anlamda demedim sadece Fenerbahçe kendi evinde oynadığı her maçta kendinden emin ve galibiyete olur gözüyle baktığı için olası bir galibiyette çok büyük hayal kırıklığına uğrayabilir. Sezon başında zaten bir sürü olay oldu birde böyle birşeyin gerçekleşmesi durumunda olacakları düşünemiyorum
sui generis
17.Mart.2012, 20:32
vurduğunuz gol olsun, Allah utandırmasın..
Kaka Leite
17.Mart.2012, 20:32
Çok komiksiniz ya 1 lafı nerelere çekiyorsunuz arkadaşlar bu kadar ince düşünmeyin :)
nannar
17.Mart.2012, 20:35
90 dk kaldı :) bayrağım ve araba için müziklerim hazır :n: boşa gitmese bari :p
RasAnt
17.Mart.2012, 20:40
Keşke aynı yerde izleseydik nannar maçı,maç sonunda yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum
europeanconquer
17.Mart.2012, 20:41
Keşke aynı yerde izleseydik nannar maçı,maç sonunda yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum
Yenilsek bile maç sonunda Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bir Galatasaray olacak :)
nannar
17.Mart.2012, 20:44
:n: Yenersek mi yenilirsek mi?
furkan58
17.Mart.2012, 20:48
Yenilsek bile maç sonunda Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bir Galatasaray olacak :)
Play-Off ' u düşünürsek 3 puan olur ve daha bir çok maç daha var :)
RasAnt
:n: Yenersek mi yenilirsek mi?
Valla yenilirsek yanında durmazdım zaten şimdi delirttiysen ozman kafayı yedirtirdin herhalde,ben biz yenince görmek isterdim :)
nannar
Forumun en çok bu yanını seviyorum zaten. Herkes herkesle aynı yaşta, aynı seviyede ve aynı konumda gibi yazabiliyor. Yaşasın özgürce yazabilme hürriyeti :)
europeanconquer
17.Mart.2012, 20:49
Play-Off ' u düşünürsek 3 puan olur ve daha bir çok maç daha var :)
Tamam o zamanda Fenerbahçe'nin 3 puan önünde bir Galatasaray olur :) Ayrıca anlatmak istediğim şey başka benim.
William Rookwood
17.Mart.2012, 20:49
Konu yine kapanacak gibi duruyor :) Nedir bu kadar kin güdmenin sebebi yahu alt tarafı bir maç bir oyun bir eğlence bu.
nannar
17.Mart.2012, 20:51
Altı üstü bir maç gençler :) Senede 2-3 kere geliyor böyle anlar ama çok da abartmamak lazım. küfür ve hakaret içermeden her türlü tartışmaya varım,yeterki haddimizi aşan mesajlar yazmayalım. Ben okulda öğrenciler için bugün netten tek maç olarak satın aldım,okulun alt katındaki çok amaçlı salonda dev ekran ayarladım öğlen gidip. TT Arena'daki maçı okulda öğrencilerle izlemiştim aam bu kez belki gitmem diye erken ayarladım maçı ... Birazdan izleyeceğim yere karar vereceğim. Belki de izleyemem çünkü kalbim çok feci atıyor benim GS-FB derbilerinde :D
nannar
17.Mart.2012, 20:52
Şu an PC'de marşları açtım,maça hazırlıyorum kendimi :D
nannar
17.Mart.2012, 20:54
spor forumlarının mimli adamıyım ben :) Sahi yaa DisCo Burak nerlerde ? Özledik valla yorumlarını falan. Nerdesin badmin :)
nannar
17.Mart.2012, 20:55
yaww sakin diyorum,kışkırtma falan yok, herkes eğlensin işte maça kadar. nasıl olsa maç başlayınca her iki taraf da yeterince gerilecek. tavsiyem bilgisayarınızdan takımınızın marşlarını açın ,çok güzel gidiyor şu anda :n:
europeanconquer
17.Mart.2012, 20:56
yaww sakin diyorum,kışkırtma falan yok, herkes eğlensin işte maça kadar. nasıl olsa maç başlayınca her iki taraf da yeterince gerilecek. tavsiyem bilgisayarınızdan takımınızın marşlarını açın ,çok güzel gidiyor şu anda :n:
Açık zaten hocam :D Ooo ooo tek büyük Galatasaray...milyonlarca taraftar aşkımız mahşere kadar :D
Gncl1905
17.Mart.2012, 20:59
11'ler belli olmuş.
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Serdar Kesimal
Joseph Yobo
Reto Ziegler
Mehmet Topuz
Cristian Baroni
Emre Belözoğlu
Miroslav Stoch
Alex de Souza
Moussa Sow
GALATASARAY
Muslera
Eboue
Semih Kaya
Ujfalusi
Hakan Balta
Engin Baytar
Selçuk İnan
Melo
Emre Çolak
Necati Ateş
Elmander
William Rookwood
17.Mart.2012, 21:01
11'ler güzel Emre Çolak'a güveniyor hoca, bizde güveniyoruz :)
ReaList
17.Mart.2012, 21:02
Beklenen 11'ler sahadaki yerini almış demek ki iki hoca'da fanteziye kaçma veya sürpriz yapma amacından ziyade olanı muhafaza etme yolunu seçmiş. Artık dakikalar kaldı.
nannar
17.Mart.2012, 21:02
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Serdar Kesimal
Joseph Yobo
Reto Ziegler
Mehmet Topuz
Cristian Baroni
Emre Belözoğlu
Miroslav Stoch
Alex de Souza
Moussa Sow
GALATASARAY
Muslera
Eboue
Semih Kaya
Ujfalusi
Hakan Balta
Engin Baytar
Selçuk İnan
Melo
Emre Çolak
Necati Ateş
Elmander
Derbide bence kırmızılar önemli isimler :D
RasAnt
17.Mart.2012, 21:03
Emre Çolak,Semih ve Enginin oynamasına sevindim
Kaka Leite
17.Mart.2012, 21:04
Şahsi görüşüm bizim adımıza Reto'nun oyunu çok önemli iyi hücuma çıkamıyor,pas atıldıktan sonra al topu bi sür ama yok illa pas atıcam durum böyle oluncada basit kayıplar yaşatıyor.
Umarım iyi yapar görevini bu gün artık yeter.
nannar
17.Mart.2012, 21:05
Emre Çolak,Semih ve Enginin oynamasına sevindim
sinirlerine hakim olurlarsa sizin için, hakim olamazlarsa bizim için saatli bomba bunlar :D
RasAnt
17.Mart.2012, 21:06
Bence Baroniyle Alexin performansı bizim için belirleyici olacaktır.
furkan58
Maçın kilit ismi bence Muslera olabilir . Gününde olursa işimiz zor . Bizde de Ziegler patlayacak bomba gibi her an bakalım :)
ReaList
Ziegler'den umudum yok benimde kankisi Selçuk'ta ilerleyen dakikalarda oyuna gireceği için kansere bir dem daha vuracağız bu gece.
nannar
17.Mart.2012, 21:07
Selçuk Muslera'ya da atarsa bence kulüp binasının önüne heykelini dikmelisiniz :D
furkan58
17.Mart.2012, 21:10
Oyunu önde götürdüğümüz takdirde 60-65. Dakikalarda oyuna girerse Dia çok etkili olur gibime geliyo özellikle Hakan'ın üzerine giderse . Stoch Eboue çok çekişmeli bir eşleşme olucak . Tahminimce Melo Alex'e yakın oynar orada da mücadele izleyebiliriz . Sağ kanatta ise Gökhan ve Mehmet gününde olursa Emre ve Hakan'ın üzerine gidip gol girişimleri yakalayabiliriz .
ReaList
Hadi Beyler skor ve maçın yıldızı tahmini yapalım bakalım kimler tahminlerinde doğruya erişebilecek : )
Başlıyorum.
Skor Fenerbahçe 4 Galatasaray 1
Maçın Yıldızı: Moussa Sow
furkan58
Selçuk Muslera'ya da atarsa bence kulüp binasının önüne heykelini dikmelisiniz :D
Selçuk bu maçta atarsa zaten süresiz kontrat imzalarlar heralde :n:
antiochia
17.Mart.2012, 21:13
orta sahada mehmet topuz içe katederek savunmaya yardıma gelmesi, baroni'nin de defans kademesine girmesi gerekiyor.
antiochia
Ben Fenerbahçe'den pek ümitli değilim.Umarım beni yanıltırlar
Kaka Leite
Hadi Beyler skor ve maçın yıldızı tahmini yapalım bakalım kimler tahminlerinde doğruya erişebilecek : )
Başlıyorum.
Skor Fenerbahçe 4 Galatasaray 1
Maçın Yıldızı: Moussa Sow
Fenerbahçe:3-Galatasaray:1
Maçın Yıldızı:Stoch
furkan58
17.Mart.2012, 21:14
Benim tahminimde Skor : Fenerbahçe 4 - 0 Galatasaray veya Fenerbahçe 4 - 1 Galatasaray . İçimden 4 gol bulacağımız geçiyor umarım olur :)
Maçın Yıldızı : Alex De Souza olur gibi . :)
europeanconquer
17.Mart.2012, 21:14
1 haftaadır arkadaşlara diyorum şimdide diyeyim :D
Skor: Fenerbahçe 1-4 Galatasaray
Maçın Yıldızı:Elmander
William Rookwood
17.Mart.2012, 21:17
Fenerbahçe 2-4 Galatasaray
Maçın Yıldızı : Selçuk İnan
goosfraba
17.Mart.2012, 21:25
ben de tam tersini diyorum :D
FB 4 - 1 GS
kazanmalıyız.
FB : 2 GS : 0
Goller : Serdar,Baroni
Homer J.S
17.Mart.2012, 21:31
bkz. ütopik düşünen insan
Maçı 2-0 alıp şampiyon oluruz bana kalırsa.
Fearless Coward
17.Mart.2012, 21:32
Fenerbahçe 1 - 2 Galatasaray
Goller : Alex,Melo,Elmander
3-2 bitecek.Kim kazanır bilmem.
Homer J.S
17.Mart.2012, 21:33
Ben de yapayım tahminimi o zaman :)
FB:0 GS:2
Maçın Yıldızı: Necati Ateş
Trabzonspor
17.Mart.2012, 21:39
Fenerbahçe kazanacak her zaman ki gibi.
goosfraba
17.Mart.2012, 21:44
bu arada koreografiyi taşıyan halatlarda kopma olmuş. ya iptal olacak, ya da yarım yamalak yapılacak sanırım.
europeanconquer
17.Mart.2012, 21:46
Fenerbahçe taraftarı ya bu işi gerçekten beceremiyor ya da üzerlerinde çok çok çok büyük bir şanssızlık var.
Kaka Leite
17.Mart.2012, 21:48
Digitürk'ün yaptığı işe bak sitesine giremiyoruz,ayıptır ya
Bordo61Mavi
17.Mart.2012, 22:01
Fenerbahce 2 Galatasaray 2
Macin Yildizi - Bulent Yildirim ( insAllah guzel yonetecek, ipleri elinden birakmasin)
Moussa SOW 1-0
maçın başında meloya kart göstermesi gerekirdi hakemin
Homer J.S
17.Mart.2012, 22:13
Güzel gol maalesef
goosfraba
17.Mart.2012, 22:18
alex 2-0 ...
europeanconquer
17.Mart.2012, 22:18
Çok kötü oldu bu ikinci gol.İşimiz yaş.
ReaList
17.Mart.2012, 22:20
Gol atmıyoruz guzel gol atıyoruz
2 tane jeneriklik gol attık.
Kaka Leite
17.Mart.2012, 22:21
Allahım al canımı yok böyle bişey
fotosuki
17.Mart.2012, 22:23
swf yok mu? byarif nerde? :) Merak ettim golleri.
GeNç KaRTaL
17.Mart.2012, 22:27
swf yok mu? byarif nerde? :) Merak ettim golleri.
http://s1.directupload.net/images/120317/43fmo2ow.swf
:)
europeanconquer
17.Mart.2012, 22:35
Maçtan kopmamak çok önemli.Böyle olacağını tahmin etmiyorduk ilk yarı bitmeden gol veya goller bulmamız lazım.
Deus Dominus
17.Mart.2012, 22:37
Digiturkplay'e girebilen var mı? :0:
europeanconquer
17.Mart.2012, 22:37
Golmander :) 2-1
Gncl1905
17.Mart.2012, 22:38
Güzel gol attık :)
europeanconquer
17.Mart.2012, 22:40
Ah be Necati o gol olsaydı keşke.
fotosuki
17.Mart.2012, 22:45
http://www.youtube.com/watch?v=XeRLKjecK9g
Bu da ilk gol görmeyenler için.
europeanconquer
17.Mart.2012, 22:46
Orada Yobo kafasıyla Emre'ye atmadımı ?
europeanconquer
17.Mart.2012, 22:49
Emre tam şut çekecekken bitirdi ilk yarıyı.Neyse ikinci yarı çeviririz umarım.Son 15 dakikadaki oyun gayet güzeldi.
berkay123456
17.Mart.2012, 22:50
Ulan Engin 3 tane golü yedin bitirdin, yazıklar olsun sana.Allah'ın izniyle maçı çevireceğiz inşAllah.
ReaList
17.Mart.2012, 22:51
Maç 2 0 geleneksel fener klasık olarak geri çekiliyor o ara 3ü atsan maç bitecek bırakın artık su ışi arkadaş illa ortak edeceksini rakibi maca, savunma çapraz koşuları çok kolay yiyor top melo ve selçuktayken rahatça pas yapmalarına engel olmalıyiz
Önder HOCA
17.Mart.2012, 22:52
bu takım geri yaslanmaya başladı gene ne güzel 2 yi atmışsın bastır 3 u atabiliyorsan at rakip mala bağlamışkenyok illa geri yaslanıp rakibi maça ortak edicek
Kaka Leite
Reto'dan özür diliyorum onu çok yanlış tanımışım.
Stoch'tan bu seferde verim alamıyoruz,2 kere şut şansı yakaladı ama sonradan vazgeçti tahminimce bunun acısını fena çıkarabilir.İlk 20 dakika çok çalıştık ve yorulduk amaç ilk yarıda skoru korumaktı ve başardık,2. yarıyada iyi başlayarak gol bulabiliriz.
Sow'a helal olsun,Galatasarayın kalecisini bizimde Forvetimizi bulduğumuz bir yıl oldu bu yıl 2 golümüzde çok güzeldi.
Nocna Mora
Engin Baytar gitmeli bu takımdan. 4 tane pozisyonu öldürdü. 2 tane can alıcı noktada top kaptırdı. Kanadını bomboş bıraktı. Gitmeli bu takımdan kesinlikle.
Biraz daha doğru tercihler yapabilseydi Galatasaray son toplarda cok daha farklı bir skor olabilird. Mesela Melo'nun 43.dakika da gereksiz bir çalım denemesi gereksizdi.. Mesela Engin'in kaleye sut attıgı ilk pozisyonunda pası düşünmesi gerekirdi. vb..
Selçuk ve Melo maçın başında cok aksadı . Hücum ve savunma anlamında. Ama son 15 dakika kontrolü ele aldı Galatasaray.
Emre Belezoğlu'nun Melo'ya yaptığı hareket %100 kırmızı karttı. Aynısının bir benzerini Quaresma yaptığında direk kırmızı kart cıkmıştı. Buna da çıkmalıydı. Artniyetli, topla alakasız bir hareketti. Hakem bu hatasının dışında gayet iyi ve belli bir standartta maç yönetiyor.
Fenerbahçe saha avantajının ve Galatasaray'ın yaşadığı konsantrasyon problemlerini iki yıldız oyuncusunun bireysel yetenekleriyle değerlendirmeyi bildi. Sow'un ve Alex'in golü takdire şayan, harika goller.
Kaka Leite
17.Mart.2012, 22:53
bu takım geri yaslanmaya başladı gene ne güzel 2 yi atmışsın bastır 3 u atabiliyorsan at rakip mala bağlamışkenyok illa geri yaslanıp rakibi maça ortak edicek
Karşındaki takım Bursaspor değil ama Galatasaray takımdaki oyuncularda robot değil insan ilk dakika harika bir pres vardı ve dolayısıyla yorgunlukta vardı.Bizim için hayırlısı ilk yarı skoru korumaktı.
fenerbahçe çok şahene iki gol buldu. tek kelime ile mükemmel... digitürk mağduru olarak elmanderin golünü göremedim...
http://www.youtube.com/watch?v=pnsC_DpxsXI
#inTerimweTrust
Önder HOCA
17.Mart.2012, 22:56
Karşındaki takım Bursaspor değil ama Galatasaray takımdaki oyuncularda robot değil insan ilk dakika harika bir pres vardı ve dolayısıyla yorgunlukta vardı.Bizim için hayırlısı ilk yarı skoru korumaktı.
2. golden sonra gs bayağı bir şaşkına döndü pres bile yapmadı 5 10 dakika o ara çekilmeseydi 3 ü bulabilirlerdi
William Rookwood
17.Mart.2012, 22:57
What a come back olur inşallah :)
europeanconquer
17.Mart.2012, 22:58
http://www.youtube.com/watch?v=pnsC_DpxsXI
#inTerimweTrust
İşte bu yüzden inanıyoruz ve güveniyoruz.Soyunma odasında olanları tahmin ediyoruz o yüzden Fatih Terim'e güveniyoruz.Bu takım buralara şansı ile gelmedi ve bu takım bu maçı çevirecek güçte.
''Haydi aslanlarım,Allah yardımcınız olsun!!''
furkan58
Goller muazzam maça çok iyi başladık özellikle Sow'un golünde haykırdım resmen . Son 15 dakika kötü oynadık yediğimiz gol basit bi savunma hatası . 2. yarıya baskılı başlayıp 3 'ü bulmassak tehlikeye girebilir .
Kaka Leite
Emre Belezoğlu'nun Melo'ya yaptığı hareket %100 kırmızı karttı. Aynısının bir benzerini Quaresma yaptığında direk kırmızı kart cıkmıştı. Buna da çıkmalıydı. Artniyetli, topla alakasız bir hareketti. Hakem bu hatasının dışında gayet iyi ve belli bir standartta maç yönetiyor.
Emre bunu telafi edecek gibi duruyor,görebilir zaten hiç güvenmiyorum ona nedense :icon_biggrin:
Önder HOCA
hakem kontrolü kaybedebilir benden söylemesi
berkay123456
17.Mart.2012, 22:59
Fenerbahçe'de yorulsun yani bırakın da, zaten kondisyon olarak iyi değiller, bir de ilk 20 dakika o tempoda ve preste oynamışlar.Yorulurlar tabi ki bunu avantaja çevirmeliyiz, ilk yarının son 15 dakikasında da çevirdik.Maçın son 20 dakikası çok enterasan geçebilir.
Kaka Leite
17.Mart.2012, 22:59
''Haydi aslanlarım,Allah yardımcınız olsun!!''
Böyle bi replik Fetih'te vardı sanırım :icon_biggrin:
europeanconquer
17.Mart.2012, 23:01
Böyle bi replik Fetih'te vardı sanırım :icon_biggrin:
Yok yahu 2000 yılı Türkiye kupası finali soyunma odası :D
ReaList
17.Mart.2012, 23:02
Cenker Reto konusunda hala aynı fikirdeyim ne yazık ki (: paslar hala berbat çok ağır kalıyor ve oyun onun kanadinda çok rahat oynaniyor
37caylak37
17.Mart.2012, 23:02
Fenerbahçe taraftarı ya bu işi gerçekten beceremiyor ya da üzerlerinde çok çok çok büyük bir şanssızlık var.
Buna katılıyorum :D
Kaka Leite
17.Mart.2012, 23:05
Cenker Reto konusunda hala aynı fikirdeyim ne yazık ki (: paslar hala berbat çok ağır kalıyor ve oyun onun kanadinda çok rahat oynaniyor
Hele koşup o topu aldı ya o an yemin ederim yıkıldım.Utandım içim acıdı adama o kadar sövdüm ettim :zuhaha
37caylak37
17.Mart.2012, 23:06
Oha Muslera baya ayıp etmiş yediği goller feci . .s
Homer J.S
17.Mart.2012, 23:10
Haydi aslanlar ikinci yarı bu maç bizim olsun!
37caylak37
17.Mart.2012, 23:13
Kalbimiz seninle FENERBAHÇE <3
Homer J.S
17.Mart.2012, 23:16
Bu maç ya 3-1 olur birazdan ya da 2-2 yaparız. Çok az kaldı gole.
William Rookwood
17.Mart.2012, 23:22
Gol geliyor gol top vermiyoruz Fenerbahçe'ye
William Rookwood
17.Mart.2012, 23:24
Fenerbahçe skorun üzerine yatmaya çalışıyor anlaşılan Selçuk giriyor
aykut kocaman aynen devam hadi geri çekilinde rahat yüklenelim
europeanconquer
17.Mart.2012, 23:26
Selçuk girdi.Ne kadar doğru bir seçim bilemeyeceğim.Bu dakika da skoru koruma amaçlı değişiklik yapmak bizim açımızdan güzel şeylere yol açabilir.
William Rookwood
17.Mart.2012, 23:29
Baros girdi Necati çıktı
William Rookwood
17.Mart.2012, 23:30
Serdar pozisyonunda kırmızı verilse sırıtmazdı bence
MuraTBudaN
17.Mart.2012, 23:37
Alex'in gol harici bir varlığı var mı ?
Homer J.S
17.Mart.2012, 23:38
Alex'in gol harici bir varlığı var mı ?
Yoo klasik Alex işte, Galatasaray'a bi tane atmadan geçmiyor.
William Rookwood
17.Mart.2012, 23:39
Alex çıkıyor Dia giriyor
Gncl1905
17.Mart.2012, 23:43
Gool Be Gol
William Rookwood
17.Mart.2012, 23:44
2-2 Oldu Iki Iki Kalkın Ayağa
William Rookwood
17.Mart.2012, 23:44
What a come back
europeanconquer
17.Mart.2012, 23:45
Haydi aslanlar en azından 10 dakika var be hadi be galibiyet için be hadi be !
William Rookwood
17.Mart.2012, 23:45
3 Olacak Hadi Yüklenin
1 tane daha yeyip yenilelim artık böyle oynayacaksak yenilelim.
William Rookwood
17.Mart.2012, 23:47
Elmander'in kaşı patladı
europeanconquer
17.Mart.2012, 23:49
Fatih Hoca'nın ve Elmander'in kaşları patladı.Fatih Hoca'ya hangi aklı dengesiz yabancı madde attı ?
Homer J.S
17.Mart.2012, 23:50
Hadiiii 3 olsun yakalım İzmir'i :)
2-2 ah ya baros atsan onu şampiyonduk offf nese 2-2 de yarar bize
Gncl1905
17.Mart.2012, 23:57
Yok artık ya :)
William Rookwood
17.Mart.2012, 23:58
Olacak Iş Değil Top Direkte Patladı %100 Goldü Yazıklar Olsun Olmaz Böyle şansızlık
europeanconquer
Görmedim ama o gol olsaydı varya bu maç unutulmazdı.
Fearless Coward
Direkten döndü ya yok böyle bir şans :( çeviriyorduk az kalsın neyse sağlık olsun bu bile harikaydı helal olsun size aslanlar helal !
goosfraba
galatasaray bugün daha iyiydi.
bu arada keşke maçın hakemi bülent yıldırım olmasaydı.
4-3-3 fetişinden ne zaman vazgeçeceksin aykut kocaman ?
Biz 1 puanı sadece yetenekle gs ise takım oyunu ile aldı.
William Rookwood
17.Mart.2012, 23:59
Böyle oynayın canımızı yiyin. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum attıkları goller mükemmeldi gerçekten
ReaList
Helal olsun sana Aykut Kocaman bir maç nasıl verilir bugün bize bunun dersini verdim %1 umudum vardı onu bile aldın ne senden hoca olur ne de oynattııgin takımdan takım
Önder HOCA
galatasaray bugün daha iyiydi.
bu arada keşke maçın hakemi bülent yıldırım olmasaydı.
aynen katılıyorum kardeşim
Kaka Leite
18.Mart.2012, 00:00
2 çift lafım var sana Aykut hoca yaptığın korkaklıktır !
Takımı geri çekip golü beklemek hep yaptığın şey alıştık,Alex'i koyuyosun forvete nasıl bi iştir bu 3 ön libero ile oynadığımız oturup golü beklediğimiz bir maçta tabi veririz maçı yeter artık !
Stoch,Dia değişikliğini yapmak yerine tüm sistemi bi anda çöpe atıyosun be adam,biz amatör takımımıyız gol atıp yatalım ayıptır,başka birşeyde değildir.
footballer33
Macin Yildizi - Bulent Yildirim ( insAllah guzel yonetecek, ipleri elinden birakmasin)
Skoru sadece siz bilmişsiniz, tebrikler. :)
F.Bahçe, 2-0'dan sonra 3.yü atıp işi bitirmeyerek G.Saray'ın ekmeğine yağ sürdü ve Sowla Alex'in golleri güme gitti. G.Saray şampiyon diyebiliriz artık şimdi.
europeanconquer
Her iki takımıda tebrik ediyorum maç bu kadar heyecanlı olamazdı ayrıca Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden!
Homer J.S
Son dakikada gol olmadığı için yıkıldım şu an, dokunsanız ağlayacağım.
MuraTBudaN
Şükrü saraçoğlunda artık beraberlikleri izleyeceğiz heralde.
Fearless Coward
18.Mart.2012, 00:01
Aykut Kocaman cidden değişikliklerle bitirdi Fenerbahçe'yi...Selçuk'u alıp önce forvetsiz taktiğe geçti sonra zaten gol geldi ardından Bienvenu'yu aldın da ne oldu 3 geliyordu az kalsın :D skora yatıyor hep öne geçince takımı...
kalemci
18.Mart.2012, 00:01
Bu sitede Fenerbahçe'yi taktiksel anlamda Aykut Hoca'dan daha iyi yönetecek insanlar tanıyorum.
William Rookwood
18.Mart.2012, 00:02
İkinci yarı Fenerbahçe'de hiç birşey yoktu. İlk 15-20 dakika kabus gibi geçmişti bizim için ama ikinci yarıda eser yoktu o baskıdan.
Kaka Leite
ne de oynattııgin takımdan takım
Takımın suçu yok ki Başımızdaki hoca adındaki saçmalığa Helal olsun !
Sen hoca değilsin bil bunu değilsin sen hoca felan değil !
RaSenGan
1 puan almadık 2 puan kaybettik.Çok fazla gol kaçırdık.Engin deli etti herkesi.Fenerbahçe 2 sıradışı gol atmasa çok daha rahat bir maç çıkarabilirdik.Puan farkı yine aynı iyi oldu.Fenerbahçe en az 2-3 maç ceza almalı.Hazmedemeyip kulübeye saldırdılar.Tebrikler Galatasaray.
Nocna Mora
Kalbim yerinden fırladı son pozisyonda. Ne şanssızlıktır bu ya. Maçın 35 dakikasında Fenerbahçe 55 dakikasında da Galatasaray üstün oynayan taraftı. Emre Çolak yerine Engin oyundan alınmalıydı. Engin'e ne kadar kızdım haddi hesabı yok. Hayatımda bu kadar yararsız, iğrenç bir adam daha görmedim. Geldiği ilk günden beri söylüyorum bu adam bu takımda OYNAYAMAZ! Son dakikalarda kacırdığı öldürdügü ataklara, ilk yarıdaki saçmasapan tercihlerine bakmak bile yeterli. Oynatmamalı artık Fatih Terim Engin'i. Boş, gereksiz, lanet bir herif bu. Engin yerine başka biri oynasa Galatasaray kazanırdı bu macı.
Serdar Kesimal'in yaptıgı faulde kırmızı kartlıktı. Yine de hakemi cok begendim. Belli bir standartta yönetti. Ayrımcılık yapmadı, etkilenmedi taraftarlardan..
Skor tahminim tutmuş oldu bu skorla. Güzel bir maçtı genel olarak. Play-off'larda daha çok kalbimiz yerinden cıkar diye düsünüyorum..
Gncl1905
İlk 15 dakika Fenrbahçe mükemmel oynadı 2 tane de muhteşem gol attılar.Sonraki dilimde yine bocalamaya devam ettik 5-10 dakika daha.Sonra kendimize geldik ve maç sonuna kadar yüklendik 2-2'ye çevirdik.Aykut Kocaman geriye yaslanarak bize bu fırsatı verdi bizde değerlendirdik.Galibiyet golünün gelmemesi sadece şanssızlık ve beceriksizlik maalesef.
Puan farkını korumuş olduk iyi oldu :)
goosfraba
18.Mart.2012, 00:03
son dakikada direkten patlayan top...
bu pozisyonda serdar'a faul yapıldı. veremedi hakem...
enginin bu takımda yeri yok defolsun gitsin her topu ezdi fenerin şansına dicek bişey yok gerçekten ya 90 + 4 ya az daha içeri gitse gol ya :mad:
William Rookwood
18.Mart.2012, 00:04
Halen sinirlieniyorum o top nasıl direkten döner ya 3-2 olacaktı ve maç bitecekti
Fearless Coward
Melo ve Engin çok kötüydüler bugün biraz iyi olsalar zaten 3 puanı alabilirdik Melo gol atmak istedi hep pas atsa oysaki daha çok yararlı olacaktı...Bu arada beklediğim gibi taraftar bize karşılık vermedi biz ne güzel ağırladık Fenerbahçe'yi yakışmadı bu cidden...
Homer J.S
Fenerliler efsanelerini bu kadar çabuk harcamasınlar tavsiyem.
Çok mutsuzum şu an 2 puan kaybından ötürü malesef.
Homer J.S
18.Mart.2012, 00:05
son dakikada direkten patlayan top...
bu pozisyonda serdar'a faul yapıldı. veremedi hakem...
Evet ya verse faulü Fener gol atacaktı daha 3-2 olacaktı hatta santradan sonra 4 bile olurdu. İşte hakem korkak yapacak bi şey yok.
berkay123456
18.Mart.2012, 00:05
Öncelikle teşekkürler Galatasaray diyelim.Yine, bu sezonu varsayarak her zaman ki gibi biz oynadık, Fenerbahçe izledi.Maçın heyecanı mı diyelim, yoksa atmosfer mi diyelim ardarda yediğimiz 2 golle bir anda maç 2-0 oldu.Neyse ki çok geçmeden kendi oyunumuzu ortaya koymaya başladık ve top göstermedik adeta, çok geçmeden de 2-1 yaptık.
2. yarıda maç tamamen kontrolümüzde geçti kimse aksini iddia edemez.Fenerbahçe klasik maça yatış şekline girdi.Ama neyseki Hakan düzgün bi vuruşla beraberliği getirdi takımımıza.Onun dışında son dakikada ki direkten dönen pozisyon tam bir şanssızlıktı.
Ve sahaya atılan yabancı maddeler, hadi onu geçtim, Fatih Hocanın kaşının yarılmasının muhakkak hesabı sorulacaktır.Ayrıca, Engin'e edilen küfüründe hesabı sorulacaktır.Engin bugün belkide galibiyeti bizden aldı ama yine de asla küfredilemez.Elmander tam bir savaşçı oyuncu, gerçekten helal olsun.Yediği dirsekten kaşı açılmış, ama hakem bunu görmedi, olsun alışkınız.Böylelikle artık Şampi... diyebiliriz.
Teşekkürler Aslanlar, herkes haddini bilecek.
goosfraba
18.Mart.2012, 00:06
Evet ya verse faulü Fener gol atacaktı daha 3-2 olacaktı hatta santradan sonra 4 bile olurdu. İşte hakem korkak yapacak bi şey yok.
sakin ol şampiyon.
Kaka Leite
18.Mart.2012, 00:07
Fenerliler efsanelerini bu kadar çabuk harcamasınlar tavsiyem.
Çok mutsuzum şu an 2 puan kaybından ötürü malesef.
Efsane diye getirdik şans tanıdık.Yapamıyorsan olmuyorsa olmuyodur,zorlamak saçmalıktır.
Aykut futboluyla bizim efsanemizdir ama hocamız değil.
LadroN
Engin'in ne suçu var anlamadım.Maça gelecek olursak bir takım kendi sahasında nasıl ezilir bşr takımla nasıl kedi fare gibi oynanır bunu gösterdik.Kadıköy'deki klasik Fenerbahçe gibi 15 dakika oynayıp puan aldı.Son olarak şampiyonuz bundan eminim artık.Baros'un pozisyonuna birşey diyemiyorum zaten.Neyse Kadıköy'de bir maç daha var.
RaSenGan
Halen sinirlieniyorum o top nasıl direkten döner ya 3-2 olacaktı ve maç bitecekti
Lig bitecekti :) Gerçi zaten öyle :icon_smile:
C h A o S
Ulan yemin ediyorum duvarları yumrukladım.1 puana sevinen Galatasaray'lı var mı aramızda?Kadıköy'de şansımız yaver gitmiyor arkadaş.İlk 20 dakikada Fenerbahçe şahane 2 gol buluyor.Ama sonra 70 dakika tek kale oynuyorsun.Ve maç berabere.Allah'ım aklıama mukayet ol.
Neyse aslan gibi savaştık yıkılmadık.mücadeleniz yeter.
furkan58
18.Mart.2012, 00:09
2-0'dan sonra 3 ü 4 ü atmak varken geri çekildik ama bunu her maç yapıyoruz saçmalıkta olsa yapıyoruz . Ben giden 3 puana değil Sow ve Alex'in çok güzel gollerine üzüldüm . Aykut Hoca'ya hakaret edenler onun yerinde olsa orada olmazlardı . O zorluklara rağmen bu takımı 2. sıraya yerleştirmiştir . Aykut Hoca'nın elinde Messi , Xavi varda oynatmıyor mu ? Takım oynamıyorsa Hoca ne yapsın ? Stoch çok kötüydü çıkarması mantıklıydı . Alex tercihi yanlış olabilir ona bişey diyemicem . Savunma 2 çok basit hata yaptı ikiside gol oldu yapcak bişi yok . Sağlık olsun hala 12-13 yıldır galibiyet göremeyenler düşünsün . Belki şampiyonluk için az çok bişeyler belli olsada biz bu sene şampiyonluk hedefiyle başlamadık . Bu takımın bu durumda bu sırada bu halde olması bile başarıdır . Aykut Hoca'ya laf etmeden önce 2 hatta 3 kere düşünün .
Engin'in ne suçu var anlamadım.Maça gelecek olursak bir takım kendi sahasında nasıl ezilir bşr takımla nasıl kedi fare gibi oynanır bunu gösterdik.Kadıköy'deki klasik Fenerbahçe gibi 15 dakika oynayıp puan aldı.Son olarak şampiyonuz bundan eminim artık.Baros'un pozisyonuna birşey diyemiyorum zaten.Neyse Kadıköy'de bir maç daha var.
her topu ezdi hep atakları yavaşlattı kesinlikle çok kötüydü bence :mad:
Fearless Coward
18.Mart.2012, 00:09
Arkadaşlar şu ligi bitirme işine gülüyorum şuan fark 9 ve play-off ta 4-5 fark olacak bunun neresi fazla Liege'nin bu 6 maçlık play-off maçlarında şampiyonluğu kaçırmışlığı var son sıradan girmişti şampiyonluk grubuna ama adamlar az daha şampiyon olacaktı bu işleri çok küçümsemeyelim inşAllah şampiyon oluruz orası ayrı ama daha olmadık lig bitmedi bunu demek istiyorum...
William Rookwood
18.Mart.2012, 00:10
Ulan yemin ediyorum duvarları yumrukladım.1 puana sevinen Galatasaray'lı var mı aramızda?Kadıköy'de şansımız yaver gitmiyor arkadaş.İlk 20 dakikada Fenerbahçe şahane 2 gol buluyor.Ama sonra 70 dakika tek kale oynuyorsun.Ve maç berabere.Allah'ım aklıama mukayet ol.
Neyse aslan gibi savaştık yıkılmadık.mücadeleniz yeter.
Yok malesef bende senin gibi düşünüyorum evde çıldırdım resmen çok büyük şansızlıktı
futureless
18.Mart.2012, 00:11
Maç başı baskısıyla bulunan 2 gol geri çekilince boşa gitmiş oldu topu ve baskı şansını rakibe verdikten sonra maçın döneceğini hissettik maalesef.Galatasaray üretkenliği sağlasa rahatlıkla kazanabilirdi de açıkçası , ama üretkenliği sağlayamayınca kuru baskı beraberlik golünü geciktirdi.Rakibi tebrik etmek lazım kurulan baskıdan ötürü.Sahaya atılan maddeler yakışmadı 2 maç ceza bekliyorum kendi adıma utandım.Son dakikada duran topta o topun direkten dönmesi şans faktörüne olan inancımı pekiştirdi desem yalan olmaz , Galatasaray'a yenilmeme serimiz bir sene daha artarken , yenememe serimiz de 2 ye çıktı yeni seri başlangıcı olmaz umarım :) Tekrar tebrik ediyorum saha içinde bir iki pozisyon dışında futbolcular birbirlerine karşı kötü hareketlerde bulunmadılar , o bir iki tane de olur o kadar diyelim.Eleştirmeyeyim eleştirmeyeyim diyorum da , yeter be Aykut Hoca , git artık üstüne bak rakibin üstüne gidince gördük neler yapabiliyoruz.Taraftar gazı nelere kadir ilk 20 dk gördük her ne kadar atılan maddeleri yakıştıramasam da derbi oynamayı bilen taraftarız vesselam.
C h A o S
18.Mart.2012, 00:11
Engin demişken bugün şansı yanında olsa ve bildiğimiz becerisini gösterebilse 1-2 gol atardı.Ama şu Hakan Balta'nın 40 yıl düşünsem böyle gol atıcağını düşünmezdim.
Nocna Mora
18.Mart.2012, 00:12
Engin hep böyle oynuyor. Sadece göze çarpmıyor.
LadroN
Arkadaşlar şu ligi bitirme işine gülüyorum şuan fark 9 ve play-off ta 4-5 fark olacak bunun neresi fazla Liege'nin bu 6 maçlık play-off maçlarında şampiyonluğu kaçırmışlığı var son sıradan girmişti şampiyonluk grubuna ama adamlar az daha şampiyon olacaktı bu işleri çok küçümsemeyelim inşAllah şampiyon oluruz orası ayrı ama daha olmadık lig bitmedi bunu demek istiyorum...
Oyun olarak Galatasaray'ın bileğini bükecek takım yok Türkiye'de.Ha böyle şampiyonluk kaybetmelere alışığız Fenerbahçe'den.
Kaka Leite
Aykut Hoca'nın elinde Messi , Xavi varda oynatmıyor mu
O onun sorunudur.Galatasarayın elindede Messi,Xavi yok,elindekileri nasıl kullanırım diyeceksin o zaman.
Herşeyi anlıyorum,kapandın tamam ama Alex'i forvete koymak nedir ? Çok mu istedin Stoch'u çıkarmak Özgür'ü sok sistem aynı kalsın.Ayrıca Stoch kötüydü ama çıkmamalıydı Eboue o varken bindirmeler yapamadı.
William Rookwood
18.Mart.2012, 00:14
Şimdi işin ilginci, TT Arenada Alex forvet oynamıştı yenmiştik. Kadıköy'de de forvet oynadı az daha yeniyorduk biraz şansımız gülseydi. Aykut hoca ilk maçın neredeyse aynısını yaşattı
berkay123456
18.Mart.2012, 00:14
Engin'e son dakika da tutulan tezahuratı duymadınız mı arkadaşlar ? Ne 2 maç saha kapatması çok daha fazlası olması gerek.
hakankor
18.Mart.2012, 00:15
Yerleri yumrukladım ya , bütün aslanlara helal olsun. O gol girseydi keşke :)
Fearless Coward
18.Mart.2012, 00:16
Balta yine attı kadıköy'de 3-1 yenildiğimiz maçta da atmıştı :D Beşiktaş maçında da atardı o(İnönü'de ki) vurmayı sevmiyor işte :D
William Rookwood
Kadıköy'de ki en son golü Hakan atmıştı yine son golü Hakan attı :)
Bordo61Mavi
Dedim dedim, bak ne oldu simdi :D