Log in

View Full Version : [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

Pages : [1] 2

di canio
23.Mart.2012, 00:40
http://img24.imageshack.us/img24/4383/galatasaraytrabzonspor.png

byariff
23.Mart.2012, 01:10
Elmander yok , ama saha avantaji ve seyirci destegimiz olcak baros"a guveniyorum sahsen trabzonun savunmasini dagitabilir supriz kosulariyla cunki trabzonun savunmasi gercekten kotu. 2-1 yada 2-0 kazaniriz.

SaLviO
23.Mart.2012, 01:12
zor maç olur 1 1 biter

Night_Mare17
23.Mart.2012, 01:14
Elmander yok diye takım bitmez , Sivas maçında Elmander ve Melo ikilisi yoktu. Baros kendini bu maç gösterebilir 3-2 alırız diyorum.

sarianet
23.Mart.2012, 01:26
Trabzonsporun kupadan elenmesi bu maça olan motivasyonlarını bi tık daha artıracaktır burdan iyi sonuç alıp taraftarlarına kendilerini affettirmek isteyeceklerdir ben galatasarayın bu maçta puan kaybedeceğini düşünüyorum tt arenada yenileceğini sanmıyorum ama bu hafta çok sürpriz şeyler olabilir.

hakankor
23.Mart.2012, 01:52
Aman kazanan Cüneyt Çakır olmasında :)
GS 3-1 TS diyorum

Alicanfmfan
23.Mart.2012, 01:54
Bu maçın herhangi bir teknik yorumu yok. İnşAllah kazanıp 3 puanın sahibi oluruz. Ancak görünen o ki ; zorlanacağımız kesin. Umarım ilk maçtaki gibi erken golü atıp, rakibimizin gardını düşürürüz.

Allah utandırmasın.

William Rookwood
23.Mart.2012, 02:11
Saha avantajı ile galip geleceğimizi düşünüyorum.

RaSenGan
23.Mart.2012, 02:22
İki takım da kupadan elendi.Ek olarak Trabzonspor bir 30 dakika fazladan oynadı.Belki yorgunluk olabilir ama her türlü kazanırız bence.Son 3 maç kaldı puan kaybı yaşamamamız lazım.Fatih Hoca Sivas maçından sonra gereken ayarı vermiştir zaten.

LadroN
23.Mart.2012, 03:09
Allah izin verirse kazanacapız.Herhangi bir teknik yorum yapmak istemiyorum ama Baros'a birkaç lafım var:)

İlk sene birçok maçta hat-trick yaparak gol kralı oldun.Müthiş gollerinle,forvete getirdiğin etkinlikle gönlümüze taht kurdun.Herşey çok iyi giderken Emre'nin müdahalesi ile sakatlandın ve bir daha kendini doğrultamadın.Takımını en kritik maçlarda yalnız bıraktın.Önemli maçlarda gol atamadın.Bu taraftar seni hep sevdi.Antalya maçında büyük umutlarla Milan Baros Milan Baros sesleriyle oyuna girdin ve göz göre göre atıldın.Ama bu taraftar seni hala seviyor.Ne olur son bir kez o eski Baros'u göster bize.Bir hat-trick yapta gene TT Arena Baros sesiyle inlesin.

Allah utandırmasın.

Stan13
23.Mart.2012, 03:23
Son mağlubiyet bu maç için iyi oldu, takım havaya girmesin çok fazla. Elmander'in yokluğuna rağmen kazanırız. Ama maç zor olacak...

Lucas Neill
23.Mart.2012, 03:24
Elmander'in olmamasi cok büyük dezavantaj bizim icin ama takim ne olursa olsun galip gelmeli bu macin telafisi olmaz zaten onlar da bunun bilincindedirler gecen haftanin yarisini oynasak rahat galip geliriz.

europeanconquer
23.Mart.2012, 03:43
Baros'un maçı olur.Son iki maçtır Baros'u şanssız gördüm.Fenerbahçe maçında direk,Sivasspor maçında da Necati ile kaynaşamamasını gösterebiliriz.Bu maç taraftarın önünde coşacaktır.

DisCo
23.Mart.2012, 04:12
Galatasaray'ın kaybetme olasılığı var. Ancak ben bu olasılık için bir neden göremiyorum. En kötü maç berabere biter ama kupa yenilgisi ile kaybedilen psikolojik üstünlüğü tekrardan elimize alacağımız bir skor olacağını düşünüyorum.

nannar
23.Mart.2012, 08:57
Cüneyt Çakır'ı sevmiyorum. Türkiye'de çok iyi maçlar yönetemiyor. Kendine olan aşırı güveni hata yapmasına sebep oluyor. İnşallah hakem kararıyla kazanılan ya da kaybedilen bir maç olmaz.

Trabzonspor'u normal şartlarda yenmemiz lazım. Puan kaybedersek geçen hafta kadıköy'de alınan puanın anlamı kalmaz. Bu hafta kazanıp Fenerbahçe'nin Bursa ve gelecek hafta Trabzon maçlarını beklemeye geçmek lazım

attirson
23.Mart.2012, 10:25
Bu maç hem puan bakımından kritik hem moral bakımından.Kendi sahasında üst üste 2 yenilgi alırsa Gs büyük bir çöküş olur bu heleki Fenerbahçe'de kazanırsa.Trabzonspor ise Türkiye Kupası'ndan da elendi artık Avrupa için çok önemli bir maç.Yani iki takımda canla basla oynayacaktır.Bol gollü bir karşılasma bekliyorum.Elmander olmadan Gs puan kaybederse şaşırmam.Trabzonspor'un sürpriz yapabilme olasılığı yüksek.Umarım kazanan Ts olur.

ForCimbom
23.Mart.2012, 12:24
trabzon orta sahasının da selçuk-melo'lu bizim orta saha karşısında yamulacağını düşünüyorum.

ligin son 3 haftasına gelmişiz, öyle kolay puan kaybetmeyiz, o kadar kolay olmaz artık.

MeliksahAydogan
23.Mart.2012, 12:30
Bu maç hem puan bakımından kritik hem moral bakımından.Kendi sahasında üst üste 2 yenilgi alırsa Gs büyük bir çöküş olur bu heleki Fenerbahçe'de kazanırsa.Trabzonspor ise Türkiye Kupası'ndan da elendi artık Avrupa için çok önemli bir maç.Yani iki takımda canla basla oynayacaktır.Bol gollü bir karşılasma bekliyorum.Elmander olmadan Gs puan kaybederse şaşırmam.Trabzonspor'un sürpriz yapabilme olasılığı yüksek.Umarım kazanan Ts olur.

Hayal kurmayalım :D

urwrdskkn
23.Mart.2012, 12:34
skor kaç kaç olsun yeter ki GALATASARAY kazansında hiç bir şey istemiyorum

attirson
23.Mart.2012, 12:35
Fenerbahçe'nin Tr kupası maçında Samsun'dan çok rahat galibiyet bekleyenler vardı.Bu mu battı. :)

sarianet
23.Mart.2012, 17:29
Fenerbahçe'nin Tr kupası maçında Samsun'dan çok rahat galibiyet bekleyenler vardı.Bu mu battı. :)

itibar etme boşver hayal kurmak güzel gerçekler acıdır
gönlümden galatasarayın puan kaybetmesi geçiyor çünkü trabzonspor bu maçıda kaybeder se haftaya bizle oynayacak ve ölümüne asılacak :D

Night_Mare17
23.Mart.2012, 18:04
100 liralık yerler 250 liraya statılıyor bravo. Gören de şampiyonlar ligi finali sanar.

Trabzonspor
23.Mart.2012, 18:14
100 liralık yerler 250 liraya statılıyor bravo. Gören de şampiyonlar ligi finali sanar.

Trabzonspor geliyor sahanıza bırakda olsun o kadar.

Bu hafta yenilirsek Play-of'a gitmenin manası kalmayacak.

Bu arada bizim orta saha çelik plaka değil Selçuk ve Melo karşısında yamulsun.Zokora ve Colman,GS orta sahasıyla eşdeğer güce sahip bir ikili.

Night_Mare17
23.Mart.2012, 18:17

Bu arada bizim orta saha çelik plaka değil Selçuk ve Melo karşısında yamulsun.Zokora ve Colman,GS orta sahasıyla eşdeğer güce sahip bir ikili.

Fiyat tabi ki de artacak Trabzonspor'la oynuyoruz derbi fakat 150 tl yükseliyor aynı kategori o çok.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2012, 18:35

Aynen, fazla abarttilar bu ikiliyi. Trabzonun ortasahasinin GS den asagi kalir yani falan yok. Gobekteki savunma haric TS cok direncli bir takim.

Gecmisten bugune bakinca genelde GS nin TS ye bariz ustunlugu var ancak su sartlar altinda TS butun gucunu kullanicaktir. GS adina ligdeki basarinin rehaveti kupa macinda goruldu, bu macta da devam eder diye dusunuyorum. Baros Elmander etkisi yaratmiyor ilerde. Savunmayi forvetten baslatan Terimin mantalitesinde Baros cok siritir. Cuneyt Cakiri avlayabilirse takimina penalti kazandirabilir, baska da bi katki beklemiyorum Barostan. Trabzondan surpriz bir deplasman galibiyeti bekliyorum acikcasi. Elmander cok onemli bir eksik, eger ki gercekten kadroda olmayacaksa.

RaSenGan
23.Mart.2012, 18:52
Selçuk-Melo ve Zokora-Colman ikilisi arasında büyük fark var bence :) Bu maçta daha iyi görürüz bu farkı :)

SaLviO
23.Mart.2012, 18:57
savunma bakımdan colman zokora bir adım önde

C h A o S
23.Mart.2012, 18:57
Aynen, fazla abarttilar bu ikiliyi. Trabzonun ortasahasinin GS den asagi kalir yani falan yok. Gobekteki savunma haric TS cok direncli bir takim.

Selçuk ve Melo toplam 18 golü var ligde.Selçuk'un 12 asisti var.Melo'nun asist sayısını hatırlamıyorum.Abartı felan yok.Şu anda orta sahanın ortasında oynayıp hem savunma hemde hücumda Melo ve Selçuk ikilisi gibi katkı veren oyuncu yok.

Trabzonspor
23.Mart.2012, 19:04
Selçuk-Melo ve Zokora-Colman ikilisi arasında büyük fark var bence :) Bu maçta daha iyi görürüz bu farkı :)

Geçen sezon tam bir takım örneğini biz sergiliyorduk.Ve Colman-Selçuk en çok katkı veren isimlerdi.Bu yıl Galatasaray bir takım olamyı başardı ve ortadaki ikili iyi işler yaptı.Şimdi SSelçuk-Melo ile Colman-Zokora'nın yerlerini değişsek herkes gittiği yerde aynı mı olur?Hayır Colman -Zokora ikilis Gs'de Selçuk-Melo ikilisi kadar verimli olur.

Bunun en büyük nedenlerinden biriside sistem.Fatih Terim 4-4-2 oynarken Şenol hoca 4-2-3-1 oynatıyor.Seçuk ve Melo ileriye ıkma şansını çok buldukları için(Savunmanın verdiği güven)Zokora ve Colman(özellikle Zokora) daha çok geride kalmak zorunda kalıyor.Buda bu iki tane sağlam ikili arasında fark doğuruyor.Daha birçok neden de sayılabilir.

Ama değişmeyecek gerçek Zokora-Colman ile Selçuk-Melo aynı kalitede.

C h A o S
23.Mart.2012, 19:06
Ben zaten Zokora-Colman'ın kalitelerine bi şey demedim.Arkadaş Melo ve Selçuk'u abartıyorlar diyince yazma gereği duydum.

Trabzonspor
23.Mart.2012, 19:08
O halde seni oradan sileriz bizde :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2012, 19:08
Selçuk ve Melo toplam 18 golü var ligde.Selçuk'un 10 asisti var.Melo'nun asist sayısını hatırlamıyorum.Abartı felan yok.Şu anda orta sahanın ortasında oynayıp hem savunma hemde hücumda Melo ve Selçuk ikilisi gibi katkı veren oyuncu yok.

Bu kiyaslama biraz haksiz olur. Senol Gunesin sisteminde gol bolgesinden uzakta oynadiklari icin skora katkida bulunamadilar TS ortasahasi. Terim onlari 2 yonlu oynatinca o rakamlar da dogal oluyor. Arti gol ve asistlerin bir cogu penalti ve serbest vurus. Kisiler arasinda dediginiz olcude ucurum yok bence.

Abartiliyor derken, yamulturlar ifadesinden yola ciktim. Buyuk takimlarin ortasahalari hepsi birbirine yakin. Ucurum falan yok.

Edit: Mustafa da benden once ayni seyi belirtmis simdi gordum :)

Night_Mare17
23.Mart.2012, 19:10
Melo'da hep defansın oralarda gol atması kendi yeteneği.

europeanconquer
23.Mart.2012, 19:12
Trabzonspor'un ortasahasının bizim takım ortasahasından aşağı kalır bir yanı olmasada takım oyunu olarak fazlaca aşağıda kalıyor.Bu yüzden bize karşı üretkenlik gösterebileceklerini düşünmüyorum.

Bordo61Mavi
23.Mart.2012, 20:31
Seyir zevki yuksek bir mac olur, Galatasaray maci alir defansiyla.

Trabzonspor
23.Mart.2012, 20:31
Kazanmanın yolu Beşiktaş maçındaki kadro ve oyundan geçiyor.

---------Tolga--------
Serkan-Giray-Celu-Cech
---------Zokora-------
-----Colman-Adrian----
Volkan---Burak---Olcan

Galatasary baskı kurup gol bulmak isteyecektir bu nedenle geride bize karşı boşluklar bırakması muhtemel o boşluklardan bu 3'lü ile rahat yararlanabiliriz.

Adrian ve Colman orta alandaki pas trafiğini iyi yönetebilir.Galatasarayın pas trafiğinide Selçuk'u durdurarak gerçekleitririrsek puan veya puanlar almamız mümkün.

Alanzinho,oyuna sonradan girdiğinde 11'de başladığından daha fazla katkı sağlıyor.Son maçlarda iyi oynasada onu 11'e almak hata olur.Birde umarım Serkan'ı orta alanda oynatmak gibi bir düşüncesi olmaz Şenol Hocanın.

World Hollow o1
23.Mart.2012, 20:37
Güzel maç olur umarım, kazanandan öte mücadelenin üst düzey bir maç olması dileğiyle.

C h A o S
23.Mart.2012, 22:03
Bol gollü bir maç olur diye tahmin ediyorum.Sahamızda ilk golü biz bulursak Trabzon'un işi zor olur.Elmander'in yokluğunda formsuz Baros'a çok iş düşüyor.Necati'de inşallah Arena'da gol ile tanışır.

ForCimbom
23.Mart.2012, 22:08
colman-zokora orta sahası defansif olarak melo selçuk'tan çok daha geride orası kesin.

bir trabzonun savunma gücüne bakın, bir galatasarayın. arada ciddi fark var.

ve şu anda ciddi olarak galatasaray orta sahası fark yaratmış durumda.

öyle olmasaydı sıradan kanat oyuncularıyla, çok becerili olmayan(elmander) veya formda olmayan(baros) forvet elemanlarıyla nasıl bu puan farkı olacaktı.

ForCimbom
23.Mart.2012, 22:10
ya bu arada hangi colman'dan bahsediyoruz, şu 2 metre önündeki topa hareketlenmeye erinen colman değil mi :)

futureless
23.Mart.2012, 22:15
Galatasaray'ın farkı orta sahanın ortasındaki oyuncuların defansif açıdan gücünden kaynaklanmıyor bence , senin deyiminle çok becerili olmayan o Elmander'in hücum presinin sağladığı katkı ve Fatih Hoca'nın sisteminden kaynaklı bi fark var.

ForCimbom
23.Mart.2012, 22:20
melo selçuk pozisyon almayı bilen adamlar. savunma zekaları çok yüksek. takımın genel olarak fizik kondisyonu çok iyi. melo çok sertlik kazandırıyor. orta sahayı geçmek hayli zorlaşıyor. zaten topu rakibe kolay kolay vermiyoruz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2012, 22:32
Elmander mi becerisi zayif, hic mi izlemiyorsun maclarini. Cok dengeli bir forvet bence. Caliskan ve yetenekli, hicbir zaman formda olamayan Barostan 5 kat daha verimli bir adam. Son vuruslarini cok begeniyorum. Kucumsenecek bir forvet degil, Terimin tam aradigi kan oldu bu sezon.

Umarim gollu ve zevkli bir mac olur. TS de katilirsa temposu yuksek bir mac olacagi kesin.

Trabzonspor
23.Mart.2012, 23:52
Elmander ileride koşan basan bir adam,geride sağlam bir savunma olunca o aradaki adamalrn üzerine yük binmemiş oluyor.Bizde geçen sezon ileride Umut hiç durmadan basıyordu savunma ileride başlıyordu zaten savunmamızda sağlamdı ve orta alan çok verimliydi.Takım oyujnuyla bunlar birleşince orata böyle güzel oyunlar çıkıyor işte.

Zokora gibi adamıda hiçe sayanı ilkkez gördümya neyse.

Alicanfmfan
23.Mart.2012, 23:58
Colman falan diyorsunuzda adamın ölüsü bize boş geçmiyor haberiniz olsun.:D

İnşAllah bu maçta boş geçer. :D

RaSenGan
23.Mart.2012, 23:58
Zokora'yı hiçe sayan yok da abartmanın da alemi yok yaşı başı belli yapabilecekleri belli bir adam.

Trabzonspor
24.Mart.2012, 00:03
Zokora'yı hiçe sayan yok da abartmanın da alemi yok yaşı başı belli yapabilecekleri belli bir adam.

Zokora 40 yaşında değil 32 yaşında Aygün.

Colman falan diyorsunuzda adamın ölüsü bize boş geçmiyor haberiniz olsun.:D

İnşAllah bu maçta boş geçer. :D

Yorum yapılmış olmak için yapılıyor işte Ali.

RaSenGan
24.Mart.2012, 00:10
Zokora 40 yaşında değil 32 yaşında Aygün.

Melo da 28 yaşında.Zokora'ya göre çok daha dinamik ve hücumda da kat kat etkili.Zokora da sık sık hücuma çıksa Melo kadar verimli olamaz.Melo ceza sahasına girmeye çekinen bir adam.Girdiğinde zaten kaçırmıyor.Zokora gibi futbolun sadece defans yönünü oynayan bir oyuncuyla Melo gibi iki yönde de oynayan bir oyuncuyu kıyaslamak yanlış bence.İşin sadece defans yönüne bakarsak Zokora daha ağır basar ama genel olarak baktığımızda Melo daha etkili sahada.Selçuk Colman olayına girmiyorum zaten :)

Trabzonspor
24.Mart.2012, 00:16
Zokora hucumda çok etkilidir dediğimi hatırlamıyorum ben Aygün?Zokora zaten orta alanda savunmanın önünde iş yapan bir ön libero Melo Türkiyede oyunu iki yönlü oynayabilen bir mc aralarında fark var.Geldikleri takımlarda da aynı görevedelerdi.

Colman-Sleçuk meselesine girme hiç girme zaten.

RaSenGan
24.Mart.2012, 00:31
Zokora hucumda çok etkilidir dediğimi hatırlamıyorum ben Aygün?Zokora zaten orta alanda savunmanın önünde iş yapan bir ön libero Melo Türkiyede oyunu iki yönlü oynayabilen bir mc aralarında fark var.Geldikleri takımlarda da aynı görevedelerdi.

Colman-Sleçuk meselesine girme hiç girme zaten.

İki oyuncuyu kıyaslıyorsak tüm özelliklerini kıyaslamamız gerekir.Zokora daha iyi savunmacı Melo daha iyi hücumcu diye bir şey diyemeyiz.Genel olarak kıyasladığımızda da Melo öne çıkan isim.Sen de demişsin aralarında fark var diye.Zokora'nın yaptığını Melo da yapar ama Melo'nun yaptığını Zokora yapamaz bence.Dediğim gibi bunu pazar akşamı daha iyi görürüz :)

Colman-Selçuk varken Trabzonspor estiriyordu.Selçuk bize geldi bizde estirmeye devam ediyor.Ama Colman aynı şekilde değil.Selçuk'un yanında Melo var Colman'ın yanında Zokora.Aslında fark çok belli ama siz görmek istemiyorsunuz.Colman koca sezon 1 gol atabilmiş Selçuk hem atıyor hem attırıyor.Selçuk Colman kıyası çok gereksiz ve mantıksız geliyor açıkçası bana :)

Trabzonspor
24.Mart.2012, 00:34
Neyse Aygün sana laf anlatamayacağım sanırım.Ben değil de sen anlamakta zorluk çekiyorsun.Bırak şimödi bunlarla ilgilenmeyi git başka şeylere bak Pazar akşamı bizi yenince dersin 'Bak Melo-Selçuk iyiydi ben demiştim'diye.Yeterince yazı yazdım bugün.

sui generis
24.Mart.2012, 00:54
Melo, Zokora nın yaptığı şeyi Zokora kadar iyi yapamaz. Zokora nın yaptığı savunmayı Melo yapamaz. yapabilse zaten İtalya da yılın bidonu olmazdı. orada daha çok defansif oynuyordu.

RaSenGan
24.Mart.2012, 00:55
Melo, Zokora nın yaptığı şeyi Zokora kadar iyi yapamaz. Zokora nın yaptığı savunmayı Melo yapamaz. yapabilse zaten İtalya da yılın bidonu olmazdı. orada daha çok defansif oynuyordu.

Zokora 10 defans yapıyorsa Melo 8 yapar.Melo 10 hücum yapıyorsa Zokora 5 anca yapar.

Alicanfmfan
24.Mart.2012, 00:58

Bu İtalya liginde ''Yılın Bidon' una pek takılmamak lazım aslında. Verildiği bonservis ücreti altında ezildi Juve'de Melo. Yoksa Brezilya Milli Takımına çağrıldıgı bütün dönemlerde ilk 11'e girmişti. Bu da Brezilya Milli takımının tarihinde bir ilkti yanılmıyorsam.

Trabzonspor
24.Mart.2012, 01:00
Bu İtalya liginde ''Yılın Bidon' una pek takılmamak lazım aslında. Verildiği bonservis ücreti altında ezildi Juve'de Melo. Yoksa Brezilya Milli Takımına çağrıldıgı bütün dönemlerde ilk 11'e girmişti. Bu da Brezilya Milli takımının tarihinde bir ilkti yanılmıyorsam.

Santos'ta seçiliyordu milli takıma ama şimdi Arsenal'de sözü edilmiyor.Oraya seçilmesine pek takılmamak lazım Ali.

Alicanfmfan
24.Mart.2012, 01:01
Hayır ondan kastım şey ; kadroya çağrılıpta her zaman ilk 11'de başlayan anlamında.

Haklısın Milli takım kıstasını takmamak lazımsa , Yılın bidonu kıstasınıda takmamak lazım. :)

Trabzonspor
24.Mart.2012, 01:04
Hayır ondan kastım şey ; kadroya çağrılıpta her zaman ilk 11'de başlayan anlamında.

Haklısın Milli takım kıstasını takmamak lazımsa , Yılın bidonu kıstasınıda takmamak lazım. :)

Bu ülke sınırları içinde Melo'ya lafım yoktur benim zaten.

futureless
24.Mart.2012, 02:19
Oyuncu kıyaslamasında istatistiğe de girmemek lazım tabi Ayg , Alex ' e rakip bulamaz millet sonra :D Konu çok sapmış yine hep yaptığımız şey .

Ben Elmander'in yokluğunun beklenenden çok etki yapacağını düşünüyorum Elmander inanılmaz fark yaratan bir oyuncu , tarz olarak.Yalnız yine de Galatasaray'ın kazanması büyük ihtimal.

Bordo61Mavi
24.Mart.2012, 14:46
Oyle bi yaziyorsunuzki arkadaslar maci sanki bi Zokora ve Melo oynicak :)

RasAnt
24.Mart.2012, 17:05
Trabzon kupa maçında çok kopuktu inş bu maçta kendilerine gelirler ver puan alırlar maç gollü geçer Burak ve Olcandan gol bekliyorum 3-2 Trabzon alır.

zemlinskis
24.Mart.2012, 23:42
Galatasaray Playoff'lara girerken avantajını korumak istiyorsa kesinlikle bu maçtan 3 puan almak zorunda . Zor bir mücadele olacaktır ama sonuç olarak Galatasaray kazanmaya daha yakın. Trabzonspor'un şu an için pek bir hedefi kalmadı ilk 4 ü garantiledi neredeyse .

Trabzonspor
25.Mart.2012, 17:50
Geçen sezon beyaz formayla kazanmıştık Arena'da.Bu yıl yine beyaz forma ile sahada olacağız.Uğur getirsin :)

Ralph
25.Mart.2012, 19:20
Spor Toto Süper Lig'de haftanın dev maçında Galatasaray, Trabzonspor'u ağırlıyor. Her iki takımın da ilk 11'leri belli oldu:

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin, Selçuk, Melo, Emre, Baros, Necati

Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Volkan, Alanzinho, Olcan, Burak

C h A o S
25.Mart.2012, 19:37
Güzel hava ve pazar günü.Zevkli bir maç ve hakem hatalarının olmaması dileğiyle.

hakankor
25.Mart.2012, 19:41
Güzel hava ve cumartesi günü.Zevkli bir maç ve hakem hatalarının olmaması dileğiyle.

Cumartesi derken :D

Ziya38
25.Mart.2012, 19:42
Güzel hava ve cumartesi günü.Zevkli bir maç ve hakem hatalarının olmaması dileğiyle.

Pazar?

Insallah bizim acimizdan güzel mac olur.. önemli olan 3 puan :)

C h A o S
25.Mart.2012, 19:45
Allah Allah aklım başka bir şeye takıldı galiba:)

Trabzonspor
25.Mart.2012, 19:50
Mustafa'yı seçmiş Şenol Hoca.Bu maç hakemin maçıda olabilir.

Trabzonspor
25.Mart.2012, 20:12
Zokora haftaya yok!

Trabzonspor
25.Mart.2012, 20:15
Kırmızısıs bitmez bu maç.Hakem damga vuracak gidi demiştim bu kadar çabuk 4 kart mı çıkarmış?

Lucas Neill
25.Mart.2012, 20:22
Tff puan farkini azaltmadan playofflari oynatmayacak anlasilan. Gecen hafta olmadi bu hafta deniyolar.

RasAnt
25.Mart.2012, 20:24
Trabzon attı :D

europeanconquer
Ofsayt gibi geldi gol bana.

sananes
M. Baros'un faul beklediği son pozisyonun tekrarını merak ediyorum.Sanki faul vardı orada. Burak'ın attığı golün tekrarını görmedim ama ofsaytmış ev arkadaşımın söylediğine göre.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mart.2012, 20:25
Trabzon ilk bolumde cok daha iyi oynuyor, golu atacaklari belliydi. Barosun yere dusmekten baska bi sey yaptigi yok, sirf zarar adam.

sananes
25.Mart.2012, 20:26
M. Baros'un faul beklediği son pozisyonun tekrarını merak ediyorum.Sanki faul vardı orada. Burak'ın attığı golün tekrarını görmedim ama ofsaytmış ev arkadaşımın söylediğine göre.

ofsayt yokmuş Burak'ın golünde.

LadroN
25.Mart.2012, 20:27
Birşey diyemiyorum ya yazıklar olsun sizin gibi hakemlere.

Ralph
25.Mart.2012, 20:28
Bu nedir yahu nasıl bir gerginliktir bu.

Trabzonspor
Sürekli kart çıkıyor abi bu ne ya:

sananes
Baros'un faul beklediği pozisyon hem ofsayt hem hiç bir şey yok. Şunlardan vazgeçmeli artık.

Ayrıca hakemin neyine isyan ediliyor anlamıyorum. Sarı kartını gereksiz yere kullanmak dışında bir hatası yok şu ana kadar.

europeanconquer
Cüneyt Çakır belirlemiş hedefini iki takımdan biri kesin 10 kişi kalacak.

RasAnt
Açtım gol oldu,ofsayt yok golde

Universal
25.Mart.2012, 20:29
Ben böyle maç izlemedim uzun süredir, kıran kırana; ama kartlarda bir o kadar can yakacak gibi.

DisCo
Hakem gerçekten kötü mü? Yoksa işler iyi gitmediği için hakemin her kararı sinir mi bozuyor?

Cüneyt Çakır'ın iyi bir hakem olmadığını zaten biliyorum. İsterse Uefa uzayda maç versin. Torpille yükselmek iyi olmak demek değildir. Yine de bana işler iyi gitmediği için hakeme yükleniliyor gibi geldi.

Bordo61Mavi
Melo iyi alkisladi :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mart.2012, 20:31
Bu arada Burak 31 yapti. Tekkenin rekor egale edildi.

Night_Mare17
25.Mart.2012, 20:36
Sen git anca penaltı çal Cüneyt Çakır. Hakem misin sen ? Tff iş başında yeter ki puan farkı azalsın.

Universal
25.Mart.2012, 20:36
Cüneyt Çakır bence konrolü kaybetti. Böyle agresif bir maçta çok erken çıktı kartlar...

europeanconquer
25.Mart.2012, 20:37
Selçuk ne yapıyor yahu çay kahve falanmı içiyor.

Bordo61Mavi
25.Mart.2012, 20:39
Bu Engin zarar, Gs'li arkadaslarda anlamistir sanirim :)

sananes
25.Mart.2012, 20:39
Alakasız kartlar çıkarttı Cüneyt Çakır ilerisi için başını ağrıtacak bu.Özellikle Galatasaray'lı oyunculara çıkan kartlar çıkmayabilirdi.

Universal
25.Mart.2012, 20:41
2008 yılında Cüneyt Çakır bize ne yaptıysa sanırsam şimdi başkasına yapıyor. İlahi adalet... Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

C h A o S
25.Mart.2012, 20:41
Birde bugün çok top kaybı yapıyoruz.Daha ilk yarı ve Trabzon çok boşluk yakalıyor.Melo ve Selçuk dedik dedik nazar değdi.Hücumda da çok top kaybı yapıyoruz.Heralde toplasan sezona bedel bugün kaybettiğimiz toplar.

Baros'da ölmüş bitmiş.Eskiden topu aldınmı arkasına dönmez giderdi.Şimdi topu alıp dönene kadar topu kaybediyor.Elmander'den sonra attan inip eşşeğe binmek gibi.

sananes
25.Mart.2012, 20:43
2008 yılında Cüneyt Çakır bize ne yaptıysa sanırsam şimdi başkasına yapıyor. İlahi adalet... Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

Bugün ne yaptı Cüneyt Çakır? 2 tane yanlış sarı kart çıkartmak dışında??? Ki maçın başında Selçuk'un sert faulünde de kartı geçiştirdi mesela.

europeanconquer
25.Mart.2012, 20:43
Gül gibi penaltımızıda yemiş Cüneyt Çakır.

Night_Mare17
25.Mart.2012, 20:47
İkinci yarı Cüneyt Çakır için Olcan , Burak , Colman , Serkan , Zokora için saldırın. Puan farkının inmesini isteyen Tff için saldırın. Yazıklar olsun Türk Futbolunu bu hale getirenlere.

Lucas Neill
Tff yönetimini desteklemeyen iki takimdan biri GS digeri Bursa birini dün harcadilar digerini bugün.

Trabzonspor
Harika bir ilk yarı çıkardık.2. yarıda böyle devam edersek gol buluruz.

Önder HOCA
arkadan formaya asılmak sarı kartsa koldan asılıp cekmek nuye kart değil hakem kartlarda bir acaip çok basit kart gösteriyor gerkli pozisyonlarda da gösteremedi mesela melo nun gormesi gerekirken ebouninki es geçilmesi lazmdı.maçın tansiyonu çok yüksek umarım böyle devam eder :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mart.2012, 20:48
Colman-Zokora ikilisi ortasahayi domine ettiler. Senol Gunes iyi analiz etmis, TS kontrolunde gidiyor mac. Elmanderin olmamasi cok seyi degistirmis GS de.

Hakem elestrisi yapanlar GS nin birsey oynamadigini gormeliler. 2.yari toparlanmazsa, TS alacak gibi duruyor maci.

Universal
Tff yönetimini desteklemeyen iki takimdan biri GS digeri Bursa birini dün harcadilar digerini bugün.

Geçen haftada başkalarını harcadılar. Göz göre göre gördüm kale arkasından. Skor işinize gelmediğinde hemen parlamasını biliyorsunuz.

Homer J.S

Ahaha bakışa bak, ilahi adaletmiş. Ayrıca bu atasözünün kullanılması da çok garip mazlummuş :)

İkinci yarı Cüneyt Çakıra ve Trabzona 3 gol atıp maçı çeviririz.

Fearless Coward
25.Mart.2012, 20:49
Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de kötü maç yönettiğini bilmeyen yok zaten...Beklendiği gibi kötü bir maç yönetiyor ama buna rağmen 2. yarı gol atmamız şart hoca bakalım kimleri alacak ?

europeanconquer
Geçen haftada başkalarını harcadılar. Göz göre göre gördüm kale arkasından. Skor işinize gelmediğinde hemen parlamasını biliyorsunuz.

Görünen köy kılavuz istemez zaten :)

attirson
Elmander'siz Gs çok kötü oynuyor.İlk önce Sivas maçında şimdi de bu maçta görüyoruz bunu.Ordu maçına belki herkes garanti gözüyle bakıyor ancak Elmander Ordu maçına yetişemezse o maçtada işi zor.

RaSenGan
25.Mart.2012, 20:50
Cüneyt Çakır hakemse ben de Collina'yım.Bir hakem bu kadar çok saçmalar mı ya.Trabzonspor'un oynamasına gerek yok Cüneyt Çakır tek başına yetiyor.Bu kadar berbat bir hakem görmedim.ŞL maçlarını yönetiyor bir de.Yazıklar olsun ne diyim.

Baros Elmander'in Elma'sı olamaz.Ahı gitmiş vahı kalmış.Elmander olsa çok daha farklı olabilirdi maç.Baros en fazla yedek olur.

Selçuk da ayrı saçmalıyor.Maçın başından beri yapmadığı saçmalık kalmadı.

Devre arası Fatih Terim adam eder hepsini ikinci yarı çıkar alırız maçı.Tabi hakemi yenebilirsek.

C h A o S
25.Mart.2012, 20:51
Bu maçıda Cüneyt Çakır'a rağmen çevirirsek dahada maç kaybetmeyiz.İnşallah Fatih hoca gereken ayarı verir oyunculara.Saldırın ve alın şu maçı.

sananes
Ahaha bakışa bak, ilahi adaletmiş. Ayrıca bu atasözünün kullanılması da çok garip mazlummuş :)

ne yaptı arkadaş ilk yarı Cüneyt Çakır biri de çıkıp söyleyecek mi? Gol mü vermedi? trabzonspor'un golü mü ofsayt? 2 tane sarı kart çıktı gereksiz yere diye mi bu arabesk edebiyat???

LadroN
Kötü oynuyoruz.Elmander'in eksikliğini çok hissediyoruz.Necati'nin oynadığı futbolu ben rahatlıl oynayabilirim.

Play-Off'tan önce çok emindim şampiyonluktan.Hala inanıyorum.Fakat bu hakemler gerçekten oyunculrı çığrından çıkarmak konusunda uzmanlar.Cüneyt Çakır denen adam takır takır kart çıkarıp oyuncuları çıldırtıyor.Federasyon Play-off tan önce heyecan getirmek için önümüze taş koymaya and içmiş gibi.Gene şampiyon olacaksak anamızın ak sütünden bile daha helal bir şampiyonluk olacak.Rakiplerimiz sevinebilir play offa amaçsız çıkmayacaklar.

Lucas Neill
ne yaptı arkadaş ilk yarı Cüneyt Çakır biri de çıkıp söyleyecek mi? Gol mü vermedi? trabzonspor'un golü mü ofsayt? 2 tane sarı kart çıktı gereksiz yere diye mi bu arabesk edebiyat???

Ilk goldeki faulün izahi yok adam bildigin yere atti kendini.

Universal

Zaten öyle bir skor da beklemiyor değilim, Trabzon yavaş yavaş düşer, Galatasaray iki tane atar.

europeanconquer
25.Mart.2012, 20:52

Tolga'nın Baros'a müdahalesi penaltı bu bir örnek olabilir.

Trabzonspor
25.Mart.2012, 20:52
Alanzinho'ya o kadar sallıyordum ama adam ne top oynuyor ya öyle.İlk kez böyle koşşup top çalıp,top alıp oyun kurduğunu falan izledim.

Homer J.S
25.Mart.2012, 20:53

Abi Trabzon'un golünde adamlar direkt başladılar, aynı şeyi 15 dakika sonra biz denedik, düdüğümü bekleyin dedi, saçma sapan kartlar çıkardı. Oyunu çok gereksiz böldü, ayrıca bana kalırsa Burak'ın golü de ofsayt.

Trabzonspor
25.Mart.2012, 20:54

Yok artık!

sananes
25.Mart.2012, 20:54

hah tamam biri çıkıp somut bir şey yazsın işte. Teşekkür ediyorum,tekrarını görmedim ben nette dolaşırken kaçırdım sanırım. Ama şöyle bir şey var Fenerbahçe itiraz ederken bir çok kez gol yedi ve ekseriyetle Galatasaray'lı arkadaşlar ne yazdılar dersiniz; "itiraz edeceklerine yerlerine dönselermiş"

Pozisyon'a faul çalınabilir ayrıca şimdi gördüm lig tv'de penaltı çalınmaz ama faul çalınabilir hareketler varya onlardan biri gibi geldi bana.

Önder HOCA
25.Mart.2012, 20:55
Abi Trabzon'un golünde adamlar direkt başladılar, aynı şeyi 15 dakika sonra biz denedik, düdüğümü bekleyin dedi, saçma sapan kartlar çıkardı. Oyunu çok gereksiz böldü, ayrıca bana kalırsa Burak'ın golü de ofsayt.

sizinkinde sanırım yanlış yarı sahadan kullandınız bir tane pozisyonda da zaten düdğü işaret etmişti baraj filan kuruluyordu yanlış htrlamıyorsam

DisCo
Galatasaray'ın işine bakması lazım. Gereksiz heyecan yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Oyuncular ve seyirci işi gücü bıraktı hakeme sardı. Bu hakemin kötü olduğunu bugün mü öğrendik.

Fatih Terim'in yapacağı uyarılar bu maçı bize kazandırır.

RasAnt
Elmandersiz Galatasaray birşey yapamıyormuş birkez daha gördük ayrıca Trabzon iyi konsantre olumuş aynen devam

europeanconquer
Yok artık!

Neresi yok artık yahu gözünüz görmüyormu adam Baros'u elleriyle indiriyor %23904872983749823 penaltı o pozisyon.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mart.2012, 20:56

GS li oyuncular kendilerini yerden yere atacaklarina topa odaklansalar o golu yemezlerdi. Hakeme fazla takilmamak lazim. Yanlis karar olabilir ama Buraki bombos birakmamin bi alemi yok. BJKnin 2004 teki talihsiz macina benzicek sandim biran kartlardan sonra. Sogukkanliligini korumak zorunda GS liler, aksi kendine zarar.

Trabzonspor
25.Mart.2012, 20:56
Neresi yok artık yahu gözünüz görmüyormu adam Baros'u elleriyle indiriyor %23904872983749823 penaltı o pozisyon.

Gözüm gördüğü için yok artık diyorum ya.

sananes
25.Mart.2012, 20:57

Yok Burak'ın golü ofsayt değil aşağıdaki oyuncu bozmuş onu gördüm ben. Kartlar konusunda sana katılıyorum saçmalık ve gösterirken ki mizacı da öyle gereksiz sertti. Başlatma konusuna gelince arada maç içinde pozisyondan pozisyona değişiklik gösterebiliyor bahsettiğin diğer pozisyonu görmediğimden bişey diyemiyorum.

Genel olarak kötü ama skoru etkilediğini düşünmüyorum hakemin.Burak'ın golünde pozisyonu kesmesi de çok adaletsizce olurdu.

C h A o S
25.Mart.2012, 20:58
Cüneyt Çakır Türkiye'de gösterdiğin yönetimi ve aciz kartları bilmem Chelsea-Napoli maçında felan gösterde bakalım bir daha maç veriyorlar mı sana?Hafif geliyor heralde sana Türkiye ligi.

LadroN
25.Mart.2012, 20:59
Tolga Barso pozisyonunda hiçbirşey yok.Baros'ta itiraz etmedi zaten.Tolga topu tutmuştu.Baros topu dürtse penaltıydı.

Addolorato
Hakemi falan boşverinde berbat oynuyoruz yahu. Zokora zaten tek başına mahvetti bizim ortasahayı hiçbir şekilde top geçiremiyoruz. Zaten çok fizikli bir takım değiliz kadroda çok güçlü sayılabilecek bir tane bile adam yok şu an sahada. Kulübede Mehmet Batdal , Riera ve Yiğit Gökağlan var skoru değiştirebilecek adam olarak ama oyunun gidişatını değiştirebileceklerini düşünmüyorum. Artık sahadaki oyuncuların kendilerini toparlamasını beklemekten başka çaremiz yok.

furkan58

Aynı pozisyondan bahsediyoruz dimi ? Hani Tolga topu aldıktan sonra Baros üstünden atlayıp kendini yere attığı penaltı beklediği ?

Senelerce hakemlerde insan hata yapar dendi ama kendi aleyhine hata yapınca ( ki hata yok maçta şuana kadar sadece 1-2 sarı kart ağır olabilir. ) TFF puan farkı azalsın istiyor felan fişman geçin bunları artık 4-5 haftadır bi kimse bizi yenemez havaları takımınız kötü oynayınca hakem kötü TFF puan farkını azaltmak istiyor ..

goosfraba
25.Mart.2012, 21:00
sizlerin de standartı yok yahu.

cüneyt çakır'ın her takım lehine, aleyhine bir sürü hatalı kararı var. bunu bile bile komploları sıralamışsınız, harcamalar falan. helal olsun :)

europeanconquer
25.Mart.2012, 21:02
Israrcıyım ben.O pozsiyonda Tolga önce Baros'un ayaklarını tuttu.

di canio
25.Mart.2012, 21:02
Hakikaten bazen abartıyoruz bazı şeyleri. Hakemin ilk yarıda yaptığı hatalar, birçok maçta yaşanandan çok çok daha az. Hele ki böyle üst düzey mücadele ve stresin olduğu bir maçta. Yapmayın etmeyin, golde faul yoktur size göre ama hakem düdüğü çalınca yazılmadı ki gol Trabzonspor hanesine. Maçın başındaki sarı kartları da tansiyonu düşürmek için aceleyle çıkardığını düşünüyorum. Tolga-Baros pozisyonuna penaltı demek çok taraflı ve objektiflikten uzak maalesef. Golde de bence ofsayt yok.

Ekleyeyim; maç konularına, özellikle yarış içinde olduğumuz rakiplerimizin maç konularına mümkün olduğunca yazmamaya çalışıyorum ama o kadar abartı tepkiler verilmişki dayanamadım.

Night_Mare17
25.Mart.2012, 21:03

Topu kapıp atağa çıkacağız faul veriyor faul yokken . Faul olan müdahaleye faul vermiyor gereksiz kartlar vb.

Chinatown
25.Mart.2012, 21:04
Selçuk'un bir maçta 10 tane aldığı faul Alanzinho'nun aldığı. yok tff'miş, yok Cüneytmiş neymiş. Galatasaray top mu oynuyor? kesin kazanman gerekn maç, evinde 4 tane yüzde yüzlük gol pozisyonu vermişsin, 1 tane duran toptan kaleyi bulan şutun var ona buna salla. yok efendim yok.

ben Fenerbahçenin oyunu karşısında Galatasaray'ın şampiyon olmasını elbet uygun görürüm. ama önce bir eğri oturup doğru konuşmalı. 10 tane defans hatası yaptı Galatasaray. 2 hafta önceki Beşiktaş'tan farkı yok.

ha illa Alan'ın faulüne faul değil diyecekseniz, o faul gol olmadı. o goldeki hatayı 5 tane uyuyan defansınıza değil Cüneyt Çakır'a kesecekseniz işimiz var.

daha Baros'un pozisyonuna penaltı diyen var, kimlerle futbol konuşuyoruz şaşırıyorum.

neyse. ben hala pek umutlu değilim maçtan. birşey olur rüzgar tersine döner gibi. umarım yanılırım.

furkan58
25.Mart.2012, 21:06
Topu kapıp atağa çıkacağız faul veriyor faul yokken . Faul olan müdahaleye faul vermiyor gereksiz kartlar vb.

Bunlar her maç olan şeyler . Farketmiyomuşssunuz demekki zamanında :)

Hayır benim en komiğime giden TFF puan farkının azalmasını istiyor onlara inat yenelim ne alakadır çözemedim :) TFF mi gol yazıyor haneye :)

Kaka Leite
25.Mart.2012, 21:07
Israrcıyım ben.O pozsiyonda Tolga önce Baros'un ayaklarını tuttu.

Şimdi top hızlı atıldı ve Tolga'da topa açıldı, Barosta koştu.Tolganın üzerine doğru gelen bir toptu bana göre Tolga açıldı, Baros hızlanınca takıldı Tolgaya ancak Tolga topu kavramıştı zaten bana göre penaltı yok.

europeanconquer
25.Mart.2012, 21:10
Birçok kişi penaltı değil diyor.O zaman bir maçtan sonra pozisyon tekrarını izleyeyim.O kadar kişi diyorsa bir doğruluk payı vardır.Görüntü pek net değilde belki göz yamışması falan yaşamışımdır.

Maça dönersek Selçuk'un biraz sorumluluk alması gerekiyor.Necati basit oynamalı,Baros ikili mücadelelerden fazlasıyla kaçıyor.Engin azcık aklını kullanabilse iş yapacakta doğru karar veremiyor hiç.

Night_Mare17
25.Mart.2012, 21:12
Bu arada savunman da bu mu Furkan '' bunlar her maç olan şeyler '' .

semih99999
25.Mart.2012, 21:15
sakin olun beyler atarız birazdan :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mart.2012, 21:18
Eboueyi cok begendim yalniz. Hem surekli bindirme yapiyor, hem de kademeye giriyor. Mac sonuna kadar kondusyonu boyle devam ederse helal olsun.

europeanconquer
25.Mart.2012, 21:18
sakin olun beyler atarız birazdan :D

Atamazsak gelir oraya bıçaklarım seni :D :p

Edit: Hemde ekmek bıçağıyla :D

semih99999
25.Mart.2012, 21:20
Atamazsak gelir oraya bıçaklarım seni :D :p

Edit: Hemde ekmek bıçağıyla :D

zaten atamazsak sana gerek kalmaz hocam :p ben kendimi bıçaklarım :D

C h A o S
25.Mart.2012, 21:21
Bu Baros'a ne olmuş yahu.Kaleye bakmamaya yemin etmiş heralde.Sürekli sırtı dönük.Ve maf ediyor pozisyonları.

furkan58
25.Mart.2012, 21:22
Bu arada savunman da bu mu Furkan '' bunlar her maç olan şeyler '' .

Her maç olan bişey demek sadece size olmuyor demektir . Bunları sadece yenildiğiniz maçlarda dile getirmeniz çok garip

europeanconquer
25.Mart.2012, 21:23
Yenildiğimiz ? Maçın sonuna hala 25 dk var.

attirson
25.Mart.2012, 21:24
Ya Gs'lilere kalsa 5-6 tane penaltı atıcaklar.Her yere düşene faul bekliyorsunuz heralde.

ReaList
25.Mart.2012, 21:29
Statta 27 bin civarı taraftar var şampiyonluğa oynayan bir takım için gerçekten ilginç.

Trabzonspor
25.Mart.2012, 21:30
Sabri giriyor.

Lucas Neill
25.Mart.2012, 21:31
Sabri girdi gecmis olsun fark 6 ya iner böylece.

europeanconquer
25.Mart.2012, 21:31
Necati çıktı Sabri girdi.
Emre çıktı Yiğit girdi.

europeanconquer
25.Mart.2012, 21:32
Allahım Allahım Mehmet Batdal giriyor :( Engin çıktı oyundan.

sananes
25.Mart.2012, 21:34
Selçuk İnan'a bak sen kırmızı kart görebileceği sertlikte bir tekmeyi, safkan tam anlamıyla tekmeyi faul mü diye hakemle tartışıyor. Cesaretine sağlık reyis.

Bordo61Mavi
25.Mart.2012, 21:34
Batdal gazi yarinki haber basliklari olabilir :) gol atarsa

Cuneyt Cakir sakinlestirici almis heralde

RasAnt
25.Mart.2012, 21:35
Statta 27 bin civarı taraftar var şampiyonluğa oynayan bir takım için gerçekten ilginç.

Trafik yoğundur,ulaşım sorunu vardır,haftasonu diye herkes şehir dışına çıkmıştır vs.

Night_Mare17
25.Mart.2012, 21:36
@balde_mir_07 ne 27 bini şaka mısın sen ?

europeanconquer
25.Mart.2012, 21:38
Hadi be beyler hadi beyler!

Edit:Penaltııııııııııııııııııııııı bunu adı penaltııııııııııııııııııı

Night_Mare17
25.Mart.2012, 21:39
İlahi Adalet

semih99999
bunun adı penaltı :D

ReaList
27.896 tam sayısı Night_Mare17

europeanconquer
25.Mart.2012, 21:41
Haydi be haydi! İkinci gol gelsin haydi!

Bekq
25.Mart.2012, 21:42
27 bin kişi diyenler kör heralde.En az 45 bin kişi var orada.Boş yer çok az.

Biletli Seyirci Sayısı: 27.896

İnternette yazılmış. Maç sonu resmi site yazar zaten doğruysa. Arkadaş gördüğünü yazmış kafasına göre 27 bin dememiş.

Trabzonspor
25.Mart.2012, 21:43
Böyle bitecekse yenileleim daha iyi.

Night_Mare17
25.Mart.2012, 21:43

İnternette yazılmış. Maç sonu resmi site yazar zaten doğruysa. Arkadaş gördüğünü yazmış kafasına göre 27 bin dememiş.

Biletix'de 1 tribünde yer kalmıştı. Bir kaç blok o kadar.

Kaka Leite
25.Mart.2012, 21:44

Herkeside dövmediği kalmış Maşallah beyler çok sakiniz.

europeanconquer
Spiker 40 bini aşkın seyirci dedi ?

semih99999
gol geliyo geliyo dedim inanmadınız bakın ne oldu şimdi !!
edit : saldırın şimdi ama bilinçli :D

C h A o S
25.Mart.2012, 21:45
Haydi aslanlar 1 gol daha.Ama Trabzon net goller kaçırıyor.

semih99999
25.Mart.2012, 21:47
klasik giray yine başını sarıyolar :D

Bordo61Mavi
25.Mart.2012, 21:48
Neyin zamanini geciriyor Tolga ?

Beraberlik isimize yariyorda bizmi bilmiyoruz

europeanconquer
25.Mart.2012, 21:49
6 dakika uzatma haydi çocuklar!

Bordo61Mavi
25.Mart.2012, 21:50
Senol hoca gol dusunuyor heralde ama futbolcular bilmiyor.

Bekq
25.Mart.2012, 21:52
Mehmet Batdal onu nasıl kaçırdı.

europeanconquer
25.Mart.2012, 21:52
Mehmeeeeeeeeeeeeeeeet :( Yapmaaaaa :( Kaçarmııııı :(

C h A o S
25.Mart.2012, 21:53
Mehmet Batdal bu golü atamayacaksın neyi atacaksın?Bu yüzden 1 gram bile ilerleyemiyorsunuz.

Night_Mare17
25.Mart.2012, 21:55
Geri pası da görmedik biz Cüneyt Çakır.

Addolorato
25.Mart.2012, 21:58
Mehmet Batdal neden Galatasaray'da oynayamadığını oyunda olduğu 20 dakika civarı bir sürede belli etti. Sadece hava topu alabilen bir adam. Sabri'nin içeri gönderdiği topta yaptığı vuruş gerçekten berbattı bomboş durumda hiç bir defans oyuncusu rahatsız etmezken nasıl becerdi kalecinin üstüne vurmayı anlamadım.

Fearless Coward
25.Mart.2012, 21:58
Mehmet Batdal'ın yatacak yeri yok derhal gitmeli...Bu gol de kaçar mı arkadaş Sabri'nin güzel oyununa yazık oldu bu sefer gerideyken girdi çeviriyorduk az kalsın :D

berkay123456
25.Mart.2012, 21:59
Kalan 2 maçı kazanırız.Aradaki puan farkı en az 7 olur.Ben Fenerin Trabzon deplasmanından çıkabileceğini sanmıyorum.10 puan farkla lider bitiririz ligi, ahanda buraya yazıyorum.

Lucas Neill
Bu puan kaybi iyi oldu takim kendine gelir umarim. Batdal da biseyler yapmaya calisti ama GS topcusu degil.

Cüney Cakir da rezalet mac yönetti ilk yari hakimiyeti kaybetti iki takim adina kötü düdükler caldi.

C h A o S
İkinci yarı inanılmaz bir maç oldu.İkinci yarıdaki oyunumuzu ilk yarı oynasak kazanırdık maçı.İlk yarıdaki kötü oyun sonrası ikinci yarı kazanma isteğimiz beni sevindirdi.Yine bir derbide kaybetmedik.Bu açıdan önemliydi.

Bugün inanılmaz pas hataları yaptık.Özellikle Eboue harika bindimeler yaptı ancak son pasları çok kötüydü.

Baros inanılmaz kötüydü.Bitmiş bu adam.Eskisi gibi canla başla mücadele eden Baros yok.

Sabri beklediğmizin aksine girdikten sonra iyi katkı verdi.

Yiğit ve Batdal Bank Asya topçusu olduklarını bu maçta gösterdi.Batdal o golü atamazsan Galatasaray'da yerin yok zaten.

Son olarak neredesin Elmander.Sen varken çok farklıyız.İnşallah çabucak iyileşir.

Birde büyük Galatasaray taraftarı bugün Cüneyt Çakır'ın yönetimine ve 80 dakika geride oynamamıza rağmen küfür etmedi.İşte böyle olmalıyız.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mart.2012, 22:00
Böyle bitecekse yenileleim daha iyi.

Deli misin, Trabzon cok iyi oynadi. Gs son dakkalarda herseyiyle hucum yapti, baski yemen normal ama en azindan FB gibi kitlenmediniz. 3 tane net pozisyon var son 10 dk TS adina.
Penalti olmasa maci alicakti TS, futursuzca saldirdi sadece GS. Yalniz GS deki mac kondusyonu kimsede yok bu sene. Cok iyi kosuyolar.

vego
25.Mart.2012, 22:00
Ah be keşke oynasaymışım :n:

europeanconquer
25.Mart.2012, 22:02
Geçen hafta Baros'un direği şimdi Mehmet'in kalecinin üstüne vurması.İki haftadır bir şanssızlıktır gidiyor.O ikisi gol olsaydı 12 puandı şimdi fark.Neyse hala en büyük favoriyiz ve önümüzdeki maçları kazanıp Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini beklemeliyiz.

sui generis
25.Mart.2012, 22:02
Zokora muhteşem oynadı bana kalırsa maçın adamı.. güzel maçtı iki takımı da tebrik ederim.

Trabzonspor
25.Mart.2012, 22:03
Deli misin, Trabzon cok iyi oynadi. Gs son dakkalarda herseyiyle hucum yapti, baski yemen normal ama en azindan FB gibi kitlenmediniz. 3 tane net pozisyon var son 10 dk TS adina.
Penalti olmasa maci alicakti TS, futursuzca saldirdi sadece GS. Yalniz GS deki mac kondusyonu kimsede yok bu sene. Cok iyi kosuyolar.

Abi beraberliğin bize ne yararı varki.İyi oynadığımızın farkındayım ama bir penaltı ile galibiyet gidiyor.Böyle oynuyorsan 2-3 tane atacaksın ki bir anlamı olsun.Bu maçı kazanıp haftaya da kazandığımızda direk potada olurduk.Zaten Play-of'daki rakiplerimiz bunlar ve büyük bir göz dağı vermiş olacaktık.Şimdi hiçbir anlamı yok.Zokora'da yok haftaya.

Galatasaray bizim ve Beşiktaş'ın yıprandığı kadar yıpranmadı onlarda böyle kondüsyon olması çok doğal.

Ralph
25.Mart.2012, 22:04
Mehmet Battal kariyerinin en önemli virajını dönemedi. O golü atsa değişecekti kaderi diye düşünüyorum. Ama beceriksizliğine yenik düştü.

furkan58
25.Mart.2012, 22:06
Trabzonlu oyuncular biraz becerikli olsalar 1-1 değil 1-2 1-3 olurdu . Beşiktaş maçında da çok kaçırmışlardı . Penaltı pozisyonunda Alanzinho elini kaçırmaya çalışıyo gibi geldi zaten kayarken elini nereye koyabilir ayrıca sanırım ayağından sekip eline çarpıyo hakem kararıdır bişey diyemessin . Tempolu maçtı seyir zevki yüksekti .

Trabzonspor
25.Mart.2012, 22:06
Nerede o konuşanlar?Melo-Selçuk daha iyiydir hertürlü diyenler?Konuşsunlar şimdi.

C h A o S
25.Mart.2012, 22:07
Burak bugün gününde olsa 2-3 tane daha atardı.O bakımdan şanslıyız.Fenerbahçe maçları var haftaya.Bir patlama yapabilir haftaya.

sui generis
25.Mart.2012, 22:07
Nerede o konuşanlar?Melo-Selçuk daha iyiydir hertürlü diyenler?Konuşsunlar şimdi.

Zokora nın bize karşı oynamayacağına sevindim :)

attirson
25.Mart.2012, 22:08
Mehmet Battal hala Gs'de mi ya.Onun kadar gereksiz bir adam görmedim ben.

TeNaciOUS MidFieLdeR

Ben de kasidim o konuyu ama ustlenen olmadi hic :n:

Mehmet Batdal o golu atsaydi, haftaya Elmanderin olmamasi durumunda ilk 11 deydi banko.

Lucas Neill

Melo net ligin en iyi orta saha oyuncusu. Selcuk ise tartisilir. Ama Zokora bu macin en iyisiydi denilebilir. Cok iyi mücadele etti ama haftaya oynamayacak olmasi dezavantaj.

Lucas Neill
25.Mart.2012, 22:10
Ayrica Elmander'in ceken bacagi kendi basina oynasa Batdal'dan daha iyi vururdu.

sui generis
25.Mart.2012, 22:10
Melo net ligin en iyi orta saha oyuncusu. Selcuk ise tartisilir. Ama Zokora bu macin en iyisiydi denilebilir. Cok iyi mücadele etti ama haftaya oynamayacak olmasi dezavantaj.

bu çok çok çok tartışılır ama yeri burası değil :)

attirson
25.Mart.2012, 22:11
Zokora nın bize karşı oynamayacağına sevindim :)

Bende şimdi ögrenip bir oh çektim. :D

sananes
25.Mart.2012, 22:11
Penaltı pozisyonuna penaltı demiyecektir Markus Merk. Defalarca kez dile getirdi daha önce bir oyuncunun kendi vücudundan sekip gelip eline çarpan toplar devam ettirilir,kural budur diye. Ama ne de olsa Cüneyt Çakır buraya puan farkını azaltmaya gelmişti değil mi:) Melo'da ligin en iyi orta sahası falan değil kafadan Manuel Fernandes var bi kerede üstüne 5 oyuncu daha sayılır,Selçuk'ta sayılacaklardan biridir.

Chinatown
25.Mart.2012, 22:14
Melo en iyi midir bilmem, ama en dokunulmazlardan biri. Colmanın ilk itirazından gördüğü sarı kartta buna neden gösterilebilir. bizim ilk yarıdaki faullerden çok gördük ikinci yarıda aleyhimize. dediğim gibi Selçuk yine bir 3-4 tane aldı.

bir de bu iddaa falan katiyen değildir. sadece bilgi olarak soruyorum. bir oyucunun eline çarpan top direk rakibinden değil kendi ayağına veya da herhangi bir uzvuna çarparak gelirse bu penaltı mıdır?

Lucas Neill
25.Mart.2012, 22:15
Melo en iyi midir bilmem, ama en dokunulmazlardan biri. Colmanın ilk itirazından gördüğü sarı kartta buna neden gösterilebilir. bizim ilk yarıdaki faullerden çok gördük ikinci yarıda aleyhimize. dediğim gibi Selçuk yine bir 3-4 tane aldı.

bir de bu iddaa falan katiyen değildir. sadece bilgi olarak soruyorum. bir oyucunun eline çarpan top direk rakibinden değil kendi ayağına veya da herhangi bir uzvuna çarparak gelirse bu penaltı mıdır?

Bence el cok acikti bu pozisyonda yani orada öyle savunma yapilmaz.

C h A o S
25.Mart.2012, 22:15
Bu çok belliki kulübemiz yetersiz.Kanatlardaki oyuncularımız vasat.Seneye sağlam kanat transferleri ve Elmander'in yanına iyi bir forvet uçurur bu takımı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mart.2012, 22:16
Penaltı pozisyonuna penaltı demiyecektir Markus Merk. Defalarca kez dile getirdi daha önce bir oyuncunun kendi vücudundan sekip gelip eline çarpan toplar devam ettirilir,kural budur diye. Ama ne de olsa Cüneyt Çakır buraya puan farkını azaltmaya gelmişti değil mi:) Melo'da ligin en iyi orta sahası falan değil kafadan Manuel Fernandes var bi kerede üstüne 5 oyuncu daha sayılır,Selçuk'ta sayılacaklardan biridir.

Cevabi hemen ustundeki mesajda :D

sananes

Fenerbahçe'nin hangi maçı hatırlamıyorum ama hakem Cüneyt Çakır top bizim Bekir'in vücuduna çarptı sonra açık eline çarptı, Cüneyt Çakır devam dedi. Bunu anlatırken de Markus Merk kural "oyuncunun kendi vücudundan gelip eline değen toplar devamı gerektirir" dedi. Net olarak izlediğim şey budur benim. Hakem aynı hakem karar farklı,enteresan.

Bekq
Mehmet Batdal şu golü atsa belkide Fatih Terim'in gözdesi olacaktı. Sadece 10-15 saniye için Galatasaray kariyerini bitirdi diye düşünüyorum. Tıpkı Yaser, Ali Turan vb. oyuncular gibi.

furkan58

Benim bildiğim kurallara göre penaltı değildir . Ama Cüneyt Çakır görmedi heralde ..

MeMo
25.Mart.2012, 22:17

Melo'nun dokunulmazlığı Emre Belözoğlu'nun kart görmemesiyle hasır altı edilen olaylardan biri.

di canio
25.Mart.2012, 22:17
Trabzonspor kulübesinde yine 2 tane kaleci varmış. Ben taktım bu konuya.

Trabzonspor
25.Mart.2012, 22:18
bu çok çok çok tartışılır ama yeri burası değil :)

Hiç girme o konuya birkaç sayfa arkada çok anlattık ama anlamak istemedikden sonra değişen olmaz.

Sananes,odediğin maç geçen sezonki Buca maçı olması lazım.sağdan yanlış hatırlamıyorsam Mehmet'in ortasında yaşanmışdı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mart.2012, 22:18
Konuyu FB liler basti :n:

Trabzonspor
25.Mart.2012, 22:19
Trabzonspor kulübesinde yine 2 tane kaleci varmış. Ben taktım bu konuya.

Abicim takılacak bir konu değil ki.Daha önce yazmıştım.23 yaş altı oyuncu olmadığı için Zekide giriyor kadroya para cezası ödememek için.

di canio
25.Mart.2012, 22:21
Abicim takılacak bir konu değil ki.Daha önce yazmıştım.23 yaş altı oyuncu olmadığı için Zekide giriyor kadroya para cezası ödememek için.

Biliyorum. Ama ne bileyim, 2 kaleci olmasındansa, yok mudur başka pozisyonlarda oynatılabilecek bir genç altyapıda? :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mart.2012, 22:21
Hucum hattinda en iyi yerli oyuncular Trabzonun kadrosunda. Volkan-Olcan-Burak. Hepsi de genc sayilir, defansa takviye yapilirsa Trabzon yine cok iyi takim olur. Su haliyle bile cok saglamlar.

Chinatown
25.Mart.2012, 22:22
ben iddaa demedim (özellikle de belirttim), savunmaya gerek yok. sorumun kolun açık olup olmamasıyla da alakası yok. bir oyuncu kendi sahasında topla oynarken ayağına dolaştırır ve açık koluna çarpar mesela. bu penaltı mıdır?

kuralın a takımıyla, b takımıyla, yok ali sami yenle falan alakası yok.

Homer J.S
25.Mart.2012, 22:23
Mehmet Batdal şu golü atsa belkide Fatih Terim'in gözdesi olacaktı. Sadece 10-15 saniye için Galatasaray kariyerini bitirdi diye düşünüyorum. Tıpkı Yaser, Ali Turan vb. oyuncular gibi.

Aynen katılıyorum. Ama fark işte Guiza'ya 10-15 verirsin bir sezon boyunca kaçırmasını izlersin ama Mehmet'e aynısı yapılmaz.

Trabzonspor
25.Mart.2012, 22:23
Biliyorum. Ama ne bileyim, 2 kaleci olmasındansa, yok mudur başka pozisyonlarda oynatılabilecek bir genç altyapıda? :)

Hayır alınmadı kimse sadece Zeki kaldı oda 3. kaleci olsun diye olurya Tolga ve Onur'a birşey olur diye.

furkan58
25.Mart.2012, 22:25
Aynen katılıyorum. Ama fark işte Guiza'ya 10-15 verirsin bir sezon boyunca kaçırmasını izlersin ama Mehmet'e aynısı yapılmaz.

Guiza'nın takımıyla Mehmet'in takımı farklı . Bunu Mehmet'in takımına demen lazım :) Biz dayanırız izleriz siz dayanamazsınız hocanıza kalmış :)

SaLviO
25.Mart.2012, 22:35
zokora haftaya cezalımı ?

IcedEarth
25.Mart.2012, 22:36
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/533549_390057544352530_243149862376633_1366264_110 8835285_n.jpg

Başka sözüm yok.

attirson
25.Mart.2012, 22:38
Geçin bu işleri.

MeMo
25.Mart.2012, 22:38
Melo'nun bu hareketi alışkanlık edinmesi ilginç.

RasAnt
25.Mart.2012, 22:41
Tebrikler Trabzon onlara pek yaramadı ama bize azcık yaradı.Bu arada Zokora hertürlü Melodan iyi adam

SaLviO
25.Mart.2012, 22:43

berkay123456
25.Mart.2012, 22:44
Guiza'nın takımıyla Mehmet'in takımı farklı . Bunu Mehmet'in takımına demen lazım :) Biz dayanırız izleriz siz dayanamazsınız hocanıza kalmış :)
Bunu bir fenerliden duymak hayli düşündürücü.

Tebrikler Trabzon onlara pek yaramadı ama bize azcık yaradı.Bu arada Zokora hertürlü Melodan iyi adam

Neye göre ? Kime göre ? Neden ? Nasıl her türlü oluyor ? Defansif olarak Zakora daha iyi olabilir.Ama ofansif olarak Zakora, Melo'nun yanından bile geçemez.Biraz düşünerek yazmalısın ne yazacaksan.

nannar
25.Mart.2012, 22:46
Cüneyt Çakır'ı sevmiyorum. Türkiye'de çok iyi maçlar yönetemiyor. Kendine olan aşırı güveni hata yapmasına sebep oluyor. İnşallah hakem kararıyla kazanılan ya da kaybedilen bir maç olmaz.

Trabzonspor'u normal şartlarda yenmemiz lazım. Puan kaybedersek geçen hafta kadıköy'de alınan puanın anlamı kalmaz. Bu hafta kazanıp Fenerbahçe'nin Bursa ve gelecek hafta Trabzon maçlarını beklemeye geçmek lazım

maç öncesinde hissettiğimiz duygular yanlış değilmiş. Eboue'ye faul yapıyor rakip, bizim 2 oyuncu sarı kart görüyor :n: GS maçlarına verilmesin bu ELİT hekem! Eyyamcının kralı adam resmen . Fakat herşeye rağmen Trabzonspor'lu oyuncuları başta Zokora olmak üzere ayrı ayrı tebrik etmek lazım. Beşiktaş deplasmanı hariç hemen hemen tüm derbilerde rakipleri hallaç pamuğu gibi bir yana atan takıma karşı kora kor mücadele ettiler. Gelecek hafta Fenerbahçe'ye karşı Zokora'nın olmaması çok kötü Trabzon açısından.

Bu maçta alınan 1 puan çok değerli.Çünkü play off'ta en takın rakibimiz olan Fenerbahçe bizi 1 maç yense bile ikili averajla öne geçme şansı olmayacak. Eğer kaybetseydik 1 maç yenip diğer maç berabere kalsa yetebilirdi diğer rakiplerden aynı puanları çıkardığımızda.

Yalnız şunu da belirtmeden geçemeyeceğim,geçen hafta Kadıköy dönüşü erken şampiyonluk kutlayan renktaşlara demiştik henüz erken diye. Gelecek hafta oynanacak maçlardan sonra işimizin kolaylaşacağı ya da zorlaşacağı belli olacak. Eğer Trabzon kazanırsa Fenerbahçe 2. sırayı korumayı düşünsün çünkü aradaki fark 5'e ve play off'ta 3'e düşecek :D Ama Fenerbahçe kazanırsa ilk 2 netleşir....

Zokora tek başına ayakta durdu bu akşam. Melo-Selçuk iyi ama Elmander olmayınca onların da etkisi azaldı normal olarak. Yalnız Colman'ı begenmedim ben

Kaka Leite
25.Mart.2012, 22:48

Neye göre ? Kime göre ? Neden ? Nasıl her türlü oluyor ? Defansif olarak Zakora daha iyi olabilir.Ama ofansif olarak Zakora, Melo'nun yanından bile geçemez.Biraz düşünerek yazmalısın ne yazacaksan.

Önce Zokoranın adını yazarsanız anlarız, senin daha iyi demen neye göre ? Sende 2 kere okuyarak,yaz :)

Maç iyidi bu arada Play Off'da güzel maçlar bizi bekliyor.

Nedvedmania
25.Mart.2012, 22:48
Cüneyt Çakır sen nasıl hakemsin ? Sen nasıl ŞL de maç yönetiyorsun ? Dokunmayla adamlar kendini yere bırakıyor pat düdük çalıyorsun. Aynılarını bize de versene eğer faulse. O hafif fauller(!) her maç Baroş'a yapılıyor. Hatta bizde Baroş'a kızıyoruz "Bırakma kendini" diye.

27 bin biletli demek "biletli" demek. Sadece bilet. Kombineliler sayılmıyor. Bugün Samsunspor maçındaydım orda da "Biletli seyirci sayısı 2900" dedi. Ama en az 7-8 bin kişi vardı.

Chinatown
25.Mart.2012, 22:49
bize Zokora'nın bir tane stoperinden, bir tanede forvetinden lazım.

Trabzonspor
25.Mart.2012, 22:50

Sarı kart cezalısı.

Hasan abi Colmanın nesini beğenmedin daha en yapacaktı ki?

RasAnt
25.Mart.2012, 22:50

Futbolcuda önce olması gereken ahlak,karaketer bu özellikler olmasa ofansif özelliği yüksek olsa ne yazar,o yüzden Zokora,Melodan çok daha iyi oyuncu.

futureless
25.Mart.2012, 22:51
Farkın Selçuk - Melo değil Elmander olduğunu dedim dedim inanmadınız noldu şimdi ? he ? :D Şaka bir yana iki tarafı da tebrik ederim zevkli maçtı , bizim umudumuz az da olsa hala var , o yönden de önemliydi kendi açımdan.

furkan58
25.Mart.2012, 22:52

Düşündürücü olan nedir ? Bence Guiza Buca maçında attığı golle bütün senelerin borcunu ödemiştir ve ben şahsen takımda olmasını hala isterdim .

byariff
25.Mart.2012, 22:56
spiker 48 bin bilet satildi dedi biride cikip 27 bin diyor haha :D

maça gelirsek herkes burak"in ofsaytini konusuyor ? pozisyon gayet temiz , peki gol"den onceki alanzinhonun faulu faulmu bunu tartisan yok , faul ile uzaktan yakindan alakasi yok , cuneyt çakir gerçekten cok kotu mac yonetti. ilk 30 dakika falan trabzon cok guzel top oynadi , geri kalan 60 dakikada oyunun kontrolu bize geçti zaman daraldikca dahada ileri çiktik ve geride bos alanlar biraktik rakip kontradan bir kac kez etkili geldi. semihi gercekten tebrik ederim muthis savunmaci. yedigimiz golde ujfalusinin hatasi var , hakem ile tartismaya girmese burak"i tutsaydi gol olmazdi. Baros"un bitmesi normal 7-8 haftadir yedek klubesinde adam. necati cok agir kaliyor seneye galiba 2.ci yarilarin forveti olur , maçin 1-1 bitmesine trabzon açisindan cok sevindim cunki haftaya çok pis asilcaklar galibiyet sart. :) iki takimada basarilar.

Zokoro - melo karsilastirmasina gelince 1 maç"a goremi zokora cok iyi oldu ? eski maclari açin bakin melo hem defansif ve hucumsal anlamda iyi bir goruntu çizdi zokoro bu mac iyi diye melodan butun yil boyunca iyi oldu he turkiyedeki futbol mantalitesine hayranim gerçekten:D

mehmet batdal"in ustune gitmenize gerek yok adam kac haftadir oynamiyor karabukdede bazen oynuyordu zaten.

edit : batdal oyuna girdiginde baros ve necatiye gore etkiliydi ama olmadi saglik olsun.

Homer J.S
25.Mart.2012, 22:58

Kastım Türk futbolunun içler acısı durumunaydı ama bundan bile nem kapıyorsunuz.

Trabzonspor
25.Mart.2012, 23:00
Zokoro - melo karsilastirmasina gelince 1 maç"a goremi zokora cok iyi oldu ? eski maclari açin bakin melo hem defansif ve hucumsal anlamda iyi bir goruntu çizdi zokoro bu mac iyi diye melodan butun yil boyunca iyi oldu he turkiyedeki futbol mantalitesine hayranim gerçekten:D

Sen yenisin galiba?

byariff
25.Mart.2012, 23:01
Sen yenisin galiba?

1 maça gore degerlendirme yapanlara cok bile bu cevap :icon_wink:

SaLviO
25.Mart.2012, 23:04
burağın pozisyonu ofsayt değildi galiba alanzinhoda da hafif çeke var ama kendini çok çabuk bırakmış

byariff
25.Mart.2012, 23:06
Markus merk penalti degil dedi dogrumu evet bana gore dogru penalti degil , ayrica alanzinhonun faulude faul degil ikiside hatali pozisyonlar.

Fatih Terim : Derbilerde kaybetmedik! Su bir gercek ki Galatasaray takımı kendi göbeğini kesecek duzeydedir..

RaSenGan
25.Mart.2012, 23:07

Hayırdır adamlar Xavi,İniesta gibi oynadı da biz mi bilmiyoruz nedir bu ? Bir maç iyi oynadıkları daha iyi olduklarını göstermez.Öyle bakarsak Batdal oyuna girdikten sonra Necati ve Baros'a göre daha iyi oynadı.Batdal daha mı iyi şimdi bunlardan ? Bir maça göre bir şey belli olmaz.Selçuk + Melo > Zokora + Colman.Bu gerçek olan bir şey.Selçuk Türkiye'deki en iyi orta saha oyuncusu.Melo'nun yabancı oyuncular arasında en iyisi olup olmadığı tartışılır.Colman ve Zokora bunlardan sonra gelen isimler.

SaLviO
25.Mart.2012, 23:07
markus merk ne biliyomuş :D

sui generis
25.Mart.2012, 23:09
şimdi de Selçuk oldu en iyi ortasaha. bence bu da çok tartışılır.

nannar
25.Mart.2012, 23:09
Sarı kart cezalısı.

Hasan abi Colmanın nesini beğenmedin daha en yapacaktı ki?

ne bileyim yeterince hücuma da savunmaya da destek olamadı gibi. arada kaldı

bu arada mehmet batdal'a gitsin diyenler Necati ve Baros'u çoktan gözden çıkarmalılar..Ben tam aksine Elmander'in kulüpteki tek alternatifinin Batdal oldğunu düşünüyorum ve oyuna girdikten sonra iki forvetden de daha etkili gözüktü. Adam 1 pozisyon harcadı diye tefe koymanın lüzumu yok. 2 senedir ilk kez sahaya çıktı oğlan.Ben ışık gördüm...

europeanconquer
25.Mart.2012, 23:10
Melo-Selçuk ikilisi istatistikleri ile en iyi ikili olduklarını gösteriyorlar zaten.

Trabzonspor
25.Mart.2012, 23:12
Hayırdır adamlar Xavi,İniesta gibi oynadı da biz mi bilmiyoruz nedir bu ? Bir maç iyi oynadıkları daha iyi olduklarını göstermez.Öyle bakarsak Batdal oyuna girdikten sonra Necati ve Baros'a göre daha iyi oynadı.Batdal daha mı iyi şimdi bunlardan ? Bir maça göre bir şey belli olmaz.Selçuk + Melo > Zokora + Colman.Bu gerçek olan bir şey.Selçuk Türkiye'deki en iyi orta saha oyuncusu.Melo'nun yabancı oyuncular arasında en iyisi olup olmadığı tartışılır.Colman ve Zokora bunlardan sonra gelen isimler.

Aygün senden başka bir yorum beklemzdim zaten.Ben bunu bir maçla mı yaptım sizin kafanız mı güzel?Bu maç oynanmadan demiştim dimi ben ?Ayrıca geçmiş sayfaları aç bak ben Zokora-Colman üstünler demedim.Aynı düzeydeler dedim eksikleri yok dedim hatta iyi bir takımda artıları vardır oda benim höürüşüm sen Galatasaray taraftarı olarak kendi oyuncularını öveceksin o zaten Allah'ın emri.Cüneyt Çakır sayesinde kazandığınız maçta bile adama sallıyorsunuz ya bu yorumlar çok normal işte.

Night_Mare17
25.Mart.2012, 23:13
Trabzonlu oyuncular biraz becerikli olsalar 1-1 değil 1-2 1-3 olurdu . Beşiktaş maçında da çok kaçırmışlardı . Penaltı pozisyonunda Alanzinho elini kaçırmaya çalışıyo gibi geldi zaten kayarken elini nereye koyabilir ayrıca sanırım ayağından sekip eline çarpıyo hakem kararıdır bişey diyemessin . Tempolu maçtı seyir zevki yüksekti .

Mehmet biraz becerikli olsa yine 1 - 3 olurdu zaten her şeyde rakip biraz becerikli olsa 3-4 yapardı diyorsun Galatasaray'a karşı bizde zaten davet ediyoruz onları 3 -4 olması için. Bu arada elini kaçırıyorsa kaçırıyor ama eli açıkken çarpıyor ona göre atılmıs topta olabilir. Ayağından sekerek diyenlere de bir cevabım var melo ayağıyla sektirsin topu sonra eliyle kontrol etsin olur mu öyle şey ayağına çarptıktan sonra vakit te geçiyor eline gelmesine kadar.

Bu arada Zokora yerde iyi yattı , Olcan iyi kavga etti , Tolga baya bir zaman geçirdi , Cüneyt Çakır sende harikasın geri pası da görme ve son olarak bir şeye değiniyorum Melo gerçekten adamsın doğruları hakemlerin yüzüne vurabiliyorsun Fatih Hoca'da İmparator olduğunu bu maç yine kanıtladı hırsıyla.

Night_Mare17
25.Mart.2012, 23:15
En iyi orta saha üçlüsü Melo , Selçuk , Fernandes'tir aralarında en iyi kimdir bilemiyorum fakat Emre bu ligde ki en iyi ilk 5 orta saha oyuncusundan biri değildir.

nannar
25.Mart.2012, 23:16
Bu Cüneyt Çakır Beşiktaş-Trabzonspor maçlarını yönetir inşallah play off'ta. Ne Fenerbahçe'nin ne de Galatasaray'ın maçlarına vermesinler bu adamı ya! Fırat Aydınus var babalar gibi. O gayet adaletli yönetir bence.

SaLviO
25.Mart.2012, 23:16
iddaya girerim 10 dakika sonra volkan muslera tolga tartışılır burda :D :D :D

ReaList
25.Mart.2012, 23:17
27 bin biletli demek "biletli" demek. Sadece bilet. Kombineliler sayılmıyor. Bugün Samsunspor maçındaydım orda da "Biletli seyirci sayısı 2900" dedi. Ama en az 7-8 bin kişi vardı.

Bilgilendirme için teşekkürler, Maçı izleyenler tribünlerdeki bazı boşlukları görmüştür

http://f1203.hizliresim.com/v/t/3u9xj.jpg

Bunun üzerine bana ilginç geldiğini söyledim, saldırmanın bi mantığı yok : )
not: lafım sana değil genel.

berkay123456
25.Mart.2012, 23:17
Önce Zokoranın adını yazarsanız anlarız, senin daha iyi demen neye göre ? Sende 2 kere okuyarak,yaz :)

Maç iyidi bu arada Play Off'da güzel maçlar bizi bekliyor.

Zokora veya Zakoro, anlayan anlamıştır, takılma bunlara fazla.Kelime oyunu yaparak haklı çıkamazsın.Daha iyi demem neye göre biliyomusun, çok iyi bir şekilde topu alıp birden takımı atağa kaldırışıyla, attığı 10 tane golle, oyunu çok iyi yönlendirmesiyle, 3 kişi arasından topu birden çıkarıp takımı hızlı atağa kaldırmasıyla.Yeterli olmuştur sanırım.Galatasaray'ın maçlarını izlemediğiniz nereden de belli.

Night_Mare17
25.Mart.2012, 23:18
1 penaltımız yendi , 1 tane de ceza sahası ıcınden cift vurus.

Penaltı pozisyonu net http://s1.directupload.net/images/120325/x9o7dqzt.swf

RaSenGan
25.Mart.2012, 23:18
Aygün senden başka bir yorum beklemzdim zaten.Ben bunu bir maçla mı yaptım sizin kafanız mı güzel?Bu maç oynanmadan demiştim dimi ben ?Ayrıca geçmiş sayfaları aç bak ben Zokora-Colman üstünler demedim.Aynı düzeydeler dedim eksikleri yok dedim hatta iyi bir takımda artıları vardır oda benim höürüşüm sen Galatasaray taraftarı olarak kendi oyuncularını öveceksin o zaten Allah'ın emri.Cüneyt Çakır sayesinde kazandığınız maçta bile adama sallıyorsunuz ya bu yorumlar çok normal işte.

Kimin kafası güzel o meçhul abi (: Tamam bu maç senin görüşünü destekler nitelikteydi ama aç bakalım ilk maçı neler olmuş tekrar izle.Eksiği fazlayı gör.Cüneyt Çakır hakkında konuşmaya hiç gerek yok.Trabzonsporlu oyuncuların ayağı takılsa çime sarı kart gösterecekti adam.

nannar
25.Mart.2012, 23:19
Yahu neyi tartışıyorsunuz? 4 büyüklerin hepsinin de kadrosunda 1 ya da 2 iyi oyuncu var. Bence Fernandes-Emre-Zokora-Colman-Melo ve Selçuk hepsi de kaliteli oyuncular.Şu şundan daha iyidir diyemeyiz çünkü hepsinin kendine has özellikleri var. Neyin peşindesiniz anlayamadım ki :)

Kaka Leite
25.Mart.2012, 23:19
Zokora veya Zakoro, anlayan anlamıştır, takılma bunlara fazla.Kelime oyunu yaparak haklı çıkamazsın.Daha iyi demem neye göre biliyomusun, çok iyi bir şekilde topu alıp birden takımı atağa kaldırışıyla, attığı 10 tane golle, oyunu çok iyi yönlendirmesiyle, 3 kişi arasından topu birden çıkarıp takımı hızlı atağa kaldırmasıyla.Yeterli olmuştur sanırım.Galatasaray'ın maçlarını izlemediğiniz nereden de belli.

Bize emin konuşma diyen maçı izlemediğimi söylüyor.Ben maçları izliyorum ama tarafsız izliyorum tavsiye ederim.

Şu Batdal'a hiç kanım ısınmadı arkadaş çok boş bir adam ;)

Nedvedmania
25.Mart.2012, 23:20
Bilgilendirme için teşekkürler, Maçı izleyenler tribünlerdeki bazı boşlukları görmüştür

http://f1203.hizliresim.com/v/t/3u9xj.jpg

Bunun üzerine bana ilginç geldiğini söyledim, saldırmanın bi mantığı yok : )
not: lafım sana değil genel.

Yok saldırmadım. Zaten ilk alıntıyı sana yapmamıştım sonra senin daha önce mesaj attığını görüp alıntı kısmını değiştirdim mesaj aynı kaldı.

Resme gelirsek bildiğim kadarıyla ordaki bilet fiyatları çok pahalı. Bu nedenle orası hep boş kalıyor. 2 kale arkası hep fulleniyor. Kapalı üstte genelde dolu oluyor. Numaralınında yarısından çoğunun dolu olduğunu düşünürsek en az 40 bin eder :)

berkay123456
25.Mart.2012, 23:24
Bize emin konuşma diyen maçı izlemediğimi söylüyor.Ben maçları izliyorum ama tarafsız izliyorum tavsiye ederim.

O kadar dediğimden bunu mu anladın gerçekten ? Yazık.

Ben maçları izliyor musun derken Galatasaray'ın her maçını izliyor musun anlamında dedim.Benim dediğimi taraflı, tarafsız herkes biliyor zaten.

RaSenGan
25.Mart.2012, 23:25
Yahu neyi tartışıyorsunuz? 4 büyüklerin hepsinin de kadrosunda 1 ya da 2 iyi oyuncu var. Bence Fernandes-Emre-Zokora-Colman-Melo ve Selçuk hepsi de kaliteli oyuncular.Şu şundan daha iyidir diyemeyiz çünkü hepsinin kendine has özellikleri var. Neyin peşindesiniz anlayamadım ki :)

Ben Selçuk için en iyi Türk oyuncu dedim :) Melo için en iyilerden.Adamlara yaranamadık yine :D

ReaList
25.Mart.2012, 23:25
Yok saldırmadım. Zaten ilk alıntıyı sana yapmamıştım sonra senin daha önce mesaj attığını görüp alıntı kısmını değiştirdim mesaj aynı kaldı.

Resme gelirsek bildiğim kadarıyla ordaki bilet fiyatları çok pahalı. Bu nedenle orası hep boş kalıyor. 2 kale arkası hep fulleniyor. Kapalı üstte genelde dolu oluyor. Numaralınında yarısından çoğunun dolu olduğunu düşünürsek en az 40 bin eder :)

Saldırı lafını sana kullanmadığımı not olarak belirtmiştim (:
O zaman orada bir yönetim hatası vardır 1 seyirci 1 seyircidir. Gösterdiğim resmin sağ ve sol tarafları neredeyse tamamen boş, kale arkası kısmına kadar. Bu hem destek açısından hem de maddi açıdan bir kayıp demek. Bilet fiyatları biraz daha aşağıya çekilebilir. Şampiyonluğa oynayan takımın bir derbi maçta stadında bu kadar boşluk olması olmaz tabi. Seyirci her zaman itici güçtür.

Gncl1905
25.Mart.2012, 23:27
Amma gerilmiş ortalık yine :D

Elmander olmadan puan kaybedebileceğimizi düşünüyordum ve kaybettik geçmiş olsun.Özeti izledim sadece Trabzonspor'un golünden önceki faul değildi bence ek olarak hemen başlamışlar gol olmuş, ilginç.Sarı kartlar ilginç.İlginç :)

Şu Baros da öğrenemedi bir türlü kendini yere atınca penaltı, frikik kazanılamayacağını.Sırf özetde 2-3 kez yere attı kendini maçta kim bilir ne kadar atmıştır.Pozisyonu harcıyorsun birşey de kazanamıyorsun pozisyonu harcama bari.Ben hakem olsam garanti sarıyı basmıştım rol kesiyo diye.

Mehmet Batdal lütfen yok ol, yok ol, yok ol :)

Kalan en zor maçımızdı keşke kayıpsız atlatabilseydik olmadı :) Umarım diğer maçlarda kaza yaşamayız.

Trabzonspor
Kimin kafası güzel o meçhul abi (: Tamam bu maç senin görüşünü destekler nitelikteydi ama aç bakalım ilk maçı neler olmuş tekrar izle.Eksiği fazlayı gör.Cüneyt Çakır hakkında konuşmaya hiç gerek yok.Trabzonsporlu oyuncuların ayağı takılsa çime sarı kart gösterecekti adam.

Bütün Galatasaraylılarda ilk maça sığınmış.Evet ilk maçta kötüydük.Ama bak bakalım ilk maçta neden kötydük.

http://www.netteresim.com/pictures/2a09b80b96aaf5615fad0db52d8dd170.png (http://www.netteresim.com)

İlk yaırda 2 günde 1 maç yapmaktan ne hale gelmiştik.Federasyon sağolsun.Ekmeğinize yağ sürdü bu sezon sizlerin.

Daha fazla konuşmaya gerek yok.Siz anlamk istemeye devam edeceksiniz konuşup kendimi yormama gerek yok.

Nedvedmania
Saldırı lafını sana kullanmadığımı not olarak belirtmiştim (:
O zaman orada bir yönetim hatası vardır 1 seyirci 1 seyircidir. Gösterdiğim resmin sağ ve sol tarafları neredeyse tamamen boş, kale arkası kısmına kadar. Bu hem destek açısından hem de maddi açıdan bir kayıp demek. Bilet fiyatları biraz daha aşağıya çekilebilir. Şampiyonluğa oynayan takımın bir derbi maçta stadında bu kadar boşluk olması olmaz tabi. Seyirci her zaman itici güçtür.

Biletler aşşağıya çekilmeli tabiki ama nerdeee :)

RaSenGan
25.Mart.2012, 23:29
Bütün Galatasaraylılarda ilk maça sığınmış.Evet ilk maçta kötüydük.Ama bak bakalım ilk maçta neden kötydük.

http://www.netteresim.com/pictures/2a09b80b96aaf5615fad0db52d8dd170.png (http://www.netteresim.com)

İlk yaırda 2 günde 1 maç yapmaktan ne hale gelmiştik.Federasyon sağolsun.Ekmeğinize yağ sürdü bu sezon sizlerin.

Daha fazla konuşmaya gerek yok.Siz anlamk istemeye devam edeceksiniz konuşup kendimi yormama gerek yok.

Abi daha önümüzde iki play off maçı var onlardan sonra güzel güzel konuşuruz hiçbir bahane olmayacak o zaman :)

byariff
25.Mart.2012, 23:34
faul calan pozisyona bakin =) http://s1.directupload.net/images/120325/xx8tlaxj.swf

Nedvedmania
25.Mart.2012, 23:35
faul calan pozisyona bakin =) http://s1.directupload.net/images/120325/xx8tlaxj.swf

Aynen ya komedi :D Çarpmışma olsa neyse adam teğet geçiyor :)

RaSenGan

Allahtan sarı kart vermedi buna da şükür :)

Önder HOCA
harbi arif düşüşü yapmış :D

Lucas Neill
25.Mart.2012, 23:36
Zokora kendini yere atinca kahraman oluyor Eboue atinca auuvvv

http://s1.directupload.net/images/120325/xx8tlaxj.swf

RaSenGan
25.Mart.2012, 23:40
Bence Zokora boş zamanlarında Spartacus'teki Oenamaus'un dublörlüğünü yapıyor ordan öğrenmiştir bunu da :D Tipler aynı adamların :icon_smile:

Nedvedmania
25.Mart.2012, 23:41
Aynen he bende maçı izlerken benzettim ikisini :)

Trabzonspor
25.Mart.2012, 23:43
Ebue hakemin kolundan tutup çekiyor.2. sarıdan atılması gerekirken es geçdi maçın kahramanı.

http://www.netteresim.com/pictures/1f1c637111530fc05932f4986cf56a15.png (http://www.netteresim.com)

nannar
25.Mart.2012, 23:44
onu da yapsaydı yüzsüzlüğün son haddi olurdu mustafa. yeterince dogramadı mı adam bizi zaten ?

Night_Mare17
25.Mart.2012, 23:45
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/547597_10150756250480269_218864095268_12216121_891 964904_n.jpg

Ne şantır arkadaş.

byariff
25.Mart.2012, 23:47
eboue orda 2 kez dograndi itiraz etmesi dogru hakemi çekmemesi gerek ama orda kim olursa olsun kendini kontrol edemez , ayrica normal olarak goruyorum bazi oyuncular hakemi dovmedigi kaliyor kart vermiyorlar hakemler.

Lucas Neill
25.Mart.2012, 23:49
Ebue hakemin kolundan tutup çekiyor.2. sarıdan atılması gerekirken es geçdi maçın kahramanı.

http://www.netteresim.com/pictures/1f1c637111530fc05932f4986cf56a15.png (http://www.netteresim.com)

Cüneyt Çakır alisik öyle seylere

http://img190.imageshack.us/img190/7732/000084620080a279ba70a25.jpg (http://img190.imageshack.us/i/000084620080a279ba70a25.jpg/)

eng1n
25.Mart.2012, 23:56
maçın tamamını izlemedim ama Alanzinho'ya çalınan penaltı yanlış karar, top ayağından sekiyor onun için yanlış karar.

nannar
26.Mart.2012, 00:05
buyur burdan yak :)

anil luque
26.Mart.2012, 00:06
Ben bu "takımın oyun oynadığı yok , hakemlere niye sallıyorsunuz" mantığına karşıyım. Takım istediği kadar kötü olursa olsun tek bir damla terinin bile heba olmaması için hakemlerin minimum hatayla maç yönetmeleri gerekir. X veya Y takımın takır takır top oynadığında yapılan hataların gözardı edilmesi mantığıyla paraleldir bu.

Bu maçla ilgili ise bence hakemlik bir durum olmadı. Kimi pozisyonlarda kartına çok çabuk ve gereksiz başvurdu belki ama onun dışında maçın sonucuna direkt olarak etki edecek bir yanlışı yok bence. Alanzinho'nun pozisyonu Alanzinho'nun kendisiyle alakalı. Faulu çok iyi göstermiş orda , Selçuk'un hemen her maç istisnasız yaptığı bir olay yani.

Neyse artık ne şiş yandı ne kebap. Ama bizim açımızdan çok iyi bir sonuç oldu. Yarın kazandığımız takdirde hem Galatasarayla aramızdaki puan farkı azalacak hem de Trabzon'u altımıza almış olacağız.

sarianet
26.Mart.2012, 00:12
Trabzonsporun kupadan elenmesi bu maça olan motivasyonlarını bi tık daha artıracaktır burdan iyi sonuç alıp taraftarlarına kendilerini affettirmek isteyeceklerdir ben galatasarayın bu maçta puan kaybedeceğini düşünüyorum tt arenada yenileceğini sanmıyorum ama bu hafta çok sürpriz şeyler olabilir.

kendimi tebrik ediyorum :)

byariff
26.Mart.2012, 00:39
pozisyonlari izledikce hatirliyorum simdi necatinin verilmeyen penaltisida cabasi yaninda.

Ayrica Cuneyt Çakir"in agır tahriklerine karsi kufur etmediler tebrikler gercekten. hersey yonetimde bitiyor demistim 18.ci futbol macinda kufur etmediler yine.

sarianet
26.Mart.2012, 00:41

Bu mesajın neden silinmediğini merak ediyorum tartışma çıkaracak bir mesaj

Cüneyt çakıra çok yüklenilmiş adam futbolda avrupadaki tek temsilcimiz. ne dört büyükler nede diğer takımlar avrupada yok ama adam takır takır maç yönetiyor. Demekki iş hakemde değilmiş sen futbolunu oynayacaksın işine bakacaksın olacak bitecek maçı ve pozisyonları izlemedim belki gs 3 1 yenecekken iki golünü vermedi olabilir ama cüneyt çakır hakem değil diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.

maç yorumuna gelince fenerbahçeye en yarayacak skor oldu bence. galatasaray yenilmedi büyük bi şok geçirmeyeceklerdir. trabzonspor berabere kaldı ve onlar da istedikleri sonucu alamasalar da sonuçta yenilmediler haftaya yenildiklerinde çıkacakları hırçınlıktan daha az bi hırsla çıkacaklardır.

önümüzdeki fenerbahçe trabzonspor maçı belkide şampiyonluğu etkileyecek bir maç olacak ve fenerbahçemin bu maçı alarak puan farkını koruyacağını düşünüyorum. buçuk oranıyla puan farkı üçe bile inebiliyor sanırım beraberlikte üstteki takım üstte oluyor v.s.

daha lig bitmedi şampiyon belli değil geçen haftadan beri galatasarayın şampiyonluğuna inancım gitti artık her şey olabilir. ama avantaj hala cimbomda

furkan58
26.Mart.2012, 00:42
Necatinin pozisyonunun daha fazlaları senelerce yapıldı Lugano'ya ona buna hiç çalındığını hatırlamıyorum .

Bekq
26.Mart.2012, 00:45

Pozisyonu çok dikkatli izleyin. 2. gösterimde evet hiç dokunmamış gibi ama 1. gösterimde vücudunu oyuncunun önüne koyuyor ve oyuncunun önünü kapatıyor. Faulü göstermek denen bir olay var ama Zokora abartmış.

meddah
26.Mart.2012, 00:46
Bu mesajın neden silinmediğini merak ediyorum tartışma çıkaracak bir mesaj

Üzerine 180 mesaj yazıldı, çıkmadı tartışma; şimdi mi çıkacak?

nannar
26.Mart.2012, 00:47
Lugano nerden çıktı yahu? :)

sarianet
26.Mart.2012, 00:51
Lugano nerden çıktı yahu? :)

liberto dores kupasında dünya piyasasına çıktı brezilyada yılın en iyi savunma oyuncusu çıktı sonra brezilyadan çıktı istanbula geldi :D

nannar
26.Mart.2012, 00:53
Rıdvan'ın her maçın yorumuna Fenerbahçe'yi kattıgı gibib sizin bu yanınıza da hayranım ya :)

byariff
26.Mart.2012, 00:54
necatiye yapilan penalti dedim adam konuyla ilgisi olmuyan luganoyu katti ortaya :D

sarianet
26.Mart.2012, 00:55
Rıdvan'ın her maçın yorumuna Fenerbahçe'yi kattıgı gibib sizin bu yanınıza da hayranım ya :)

napsın adam aşk işte onsuz olmuyo :D

nannar
26.Mart.2012, 00:56
Hagi olsa kesin atardı o frikiki dimi ama arif ? :D

Alicanfmfan
26.Mart.2012, 00:56
Mehmet Batdal , o pozisyonda Allah ne verdiyse vurup seneye takımda kalacaktın olmadı. Ondan sonra altyapıdan yerli futbolcu çıkmıyor. Çıkmaz tabi elin adamı 23123 metreden golü atar. Bizim yerliler 30 cm'den kaleciye nişanlar. (Elin adamından kastım Alex değil)

nannar
26.Mart.2012, 00:59
M. Batdal bir Alex değil ama Alican!

europeanconquer
26.Mart.2012, 00:59
Mehmet Batdal , o pozisyonda Allah ne verdiyse vurup seneye takımda kalacaktın olmadı. Ondan sonra altyapıdan yerli futbolcu çıkmıyor. Çıkmaz tabi elin adamı 23123 metreden golü atar. Bizim yerliler 30 cm'den kaleciye nişanlar. (Elin adamından kastım Alex değil)

Abi çok güldüm ya :n: 23123 metre :zuhaha Allah iyiliğini versin :D

Not:Kinaye yaptığını biliyorum ama komik geldi.Yok be kinaye değildi.Neydi yahu ? Neyse bir edebi sanat yaptı işte :D

Bekq
26.Mart.2012, 01:00

o pozisyonda Allah ne verdiyse vurup seneye takımda kalacaktın olmadı.

Alican yanlış anlama ama bence Altyapıdan oyuncu çıkmamasının sebebi bu zihniyet.

Alicanfmfan
26.Mart.2012, 01:04
Abi çok güldüm ya :n: 23123 metre :zuhaha Allah iyiliğini versin :D

Not:Kinaye yaptığını biliyorum ama komik geldi.Yok be kinaye değildi.Neydi yahu ? Neyse bir edebi sanat yaptı işte :D

Mübağla mı neydi. :D

Alican yanlış anlama ama bence Altyapıdan oyuncu çıkmamasının sebebi bu zihniyet.

Berkay , bu takımda ilk maçına çıksan tamam derim ve bir pozisyona göre yargılamam ancak bu adam geçen sene büyük umutlarla transfer edildi ve istenilen performansı gösteremedi yollandı. Bu pozisyondan yola çıkılmaz eyvallah ama onu atamayacaksında hangisini atacaksın.

Gerçi Batdal'a da kızmamak lazım , adam apar topar ''Oyuncu eksikliğinden dolayı'' 18'e çıkıyor ve kader anlarında oyuna sürülüyor.

sarianet
26.Mart.2012, 01:06
mehmet gs alt yapısından çıkmadı yanlışım varsa düzeltin :D

europeanconquer
26.Mart.2012, 01:06
Mübağla mı neydi. :D

Heh abi işte ondan yaptın :D

Alicanfmfan
26.Mart.2012, 01:07
Çıkmadı doğru Buca'dan yetişti. Ben Türkiye genelinde söyledim.

Türkiye'de altyapıdan oyuncu çıkmıyor deniliyor ya.

di canio
26.Mart.2012, 01:10
Batdal'a da yüklenmemek gerek bence. Geçtiğimiz sezon şans verildi ama belki de tarihinin en kötü sezonuydu Galatasaray'ın. Bu sezon yeni hoca, yeni atmosfer, şampiyonluk kapısını aralamışsın ve devre arasından geri çağrılıp ilk kez forma buluyorsun.

sarianet
26.Mart.2012, 01:11
barış özbek de sanırım almanyada geldi problem türk hocalarda antrönörlerimiz tenbel oyuncularımız tenbel napalım

Alicanfmfan
26.Mart.2012, 01:16
Önce Lugano şimdi Barış ne alaka Ahmet. :D

Ama Barış dedinde aklıma No Look pasları geldi hey yavrum benim be. :D

sarianet
26.Mart.2012, 01:18
Önce Lugano şimdi Barış ne alaka Ahmet. :D

Ama Barış dedinde aklıma No Look pasları geldi hey yavrum benim be. :D

luganoyla benim alakam yok bunu unutun :D

nannar
26.Mart.2012, 01:19
bu alanzinho da deniyor o no look'ları :n: fakat bir sorun var. önce pas vereceği adama bakıyor,pası attıktan sonra başka yöne bakıyor :n:

Alicanfmfan
26.Mart.2012, 01:20
Trabzon Barış'ı aldı diye gülüyorduk , adamlar bize daha beterini vermişler. Yanındaki adama pas atmayıpta 3 kere topu sağa sola çeken bir Engin. :D

meddah
26.Mart.2012, 01:23
Sizinki yine iyi, Barış Özbek daha Trabzon formasını toplamda yarım saat giymiş değil.