Log in

View Full Version : [33. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Pages : [1] 2

di canio
29.Mart.2012, 01:32
http://img96.imageshack.us/img96/6641/trabzonsporfenerbahe.png

ReaList
29.Mart.2012, 01:43
Puan kaybedersek sadece puan değil büyük ihtimalle çok düşük olan şampiyonluk şansımızı da kaybedecez. Yenilebiliriz, puan da kaybedebiliriz hatta şampiyonluğu da kaybedebiliriz lakin bu takımı korkak oynatma Aykut Kocaman, Fenerbahçe'yi korkak oynarken görmek tüm başarısızlığa bedel.

Corpus
29.Mart.2012, 01:48
Fenerbahçe, Trabzon' dan çıkamaz. Fenerbahçe için tamam, devam maçı bana kalırsa. Galatasaray kazanırsa eğer Fenerbahçe' nin puan kaybı Galatasaray' ı çok fazla rahatlatacak ve şampiyon olma ihtimali %90 ların üzerine çıkacaktır :)

TR.CaPTaiN
29.Mart.2012, 02:10
Ben genelde son yıllardaki derbi üstünlüğümüzden dolayı büyük maçlarda Fenerbahçe'yi favori görürüm. Ancak sanki bu maçta Trabzonspor daha şanslı gibi gözüküyor. Fenerbahçe'nin deplasman fobisi, hareketsiz oyunu, öne geçse dahi koruyamaması gibi etkenler Fenerbahçe'nin eksileri olarak sayılabilir. Trabzonspor ise son Galatasaray maçının ilk yarısında çok iyi futbol oynadı. Özellikle kendi sahasında iyi oynayan Galatasaray'ı ilk yarıda çok iyi yardımlaşarak epey zorladılar. Bu maçın kendi sahalarında olduğu da düşünülürse aynı baskıyı bize karşı da kurabilirler. Biz genelde bu tip baskıya karşı koyamıyoruz. Süre geçtikçe geriye yaslanıyoruz ve sonuçta bir şekilde kalemizde golü görüyoruz. Çünkü insiyatif alarak takımı ileri taşımaya çalışan sadece Alex ve Emre var. Kazanırız veya kaybederiz bilemiyorum ama yeter ki takımımız mücadele etsin. Eğer maç bizim adımıza iyi giderse Aykut hoca da ne olur çakma 4-3-3'e dönmesin; benim için bunlar yeterlidir.

sananes
29.Mart.2012, 02:14
Trabzonspor geçen hafta gibi oynarsa çok zorlanabiliriz ama Zokora yok. Yerine yanılmıyorsam Aykut oynayacaktır. Bu çocuğu ben Trabzonspor seviyesinde bulmuyorum. Büyüklerin hiç birinde oynayamaz bana kalırsa ve geçen haftaki kusursuz orta saha yardımlaşması Aykut sayesinde bozulacaktır. Hatta ilk maçta olduğu gibi Aykut'un burada da atılacağını düşünüyorum. Alex üzerine düşeni yapar,Sow'da golünü atar kazanırız.

byariff
29.Mart.2012, 02:15
trabzon evinde oynuyor ve siddetle puana ihtiyaclari var kupadan elendiler , ligde olumlu-olumsuz sonuclar aldilar trabzon galibiyete daha yakin taraf umarim kazanirlar.

nannar
29.Mart.2012, 02:18
Zokora çok büyük eksik.Fakat ona rağmen Trabzon maçı alacak güçte. alması da lazım eğer şampiyonlar ligini istiyorsa. Kazanırsa play off'larda ipleri eline alır. Kaybederse Fenerbahçe'nin şampiyonluk umutları devam eder, Trabzonspor ise Beşiktaş ile 3. sıra için yarışır

di canio
29.Mart.2012, 02:22
Bizim deplasman karnemiz malum. Bu can sıkıcı bir şekilde mağlubiyetimizi ağır bastırsa da, Trabzonspor'un hem kazanmak için hem de taraftarın Fenerbahçe'ye karşı heyecanı nedeniyle aşırı baskı kurmak isteyeceği düşüncesi, Trabzonspor için çok kritik bir durum olan Zokora'nın yokluğu ile eğer sakin kalabilirsek bizim kazanma şansımızı ben yüksek görüyorum.

nekop
29.Mart.2012, 04:19
Trabzonspor evinde kazanamıyor.
Fenerbahçe deplasmanda kazanamıyor.
Bu maç berabere biter.

Nedvedmania
29.Mart.2012, 05:12
Trabzonspor evinde kazanamıyor.
Fenerbahçe deplasmanda kazanamıyor.
Bu maç berabere biter.

İstatistiklere göre konuşuyorsan TS evinde sadece 1 kere berabere kalmış :D

SaLviO
29.Mart.2012, 09:55
aziz başkan şeref tribününde olursa kazanırız olmazsada kazanırız.

Deus Dominus
29.Mart.2012, 11:43
Geçen haftaki derbi gibi bir karşılaşma bekliyorum, ilk yarısında hakeme çok iş düşecek gibi geliyor bana. Allah Fırat Aydınus'un yardımcısı olsun :)

Sekopej
29.Mart.2012, 11:47
Teknik, taktik bir yana, Aziz Yıldırım hakkında yarın tutuksuz yargılanma kararı çıkarsa, Fenerbahçe kazanır.

Trabzonspor
29.Mart.2012, 12:22
Trabzonspor geçen hafta gibi oynarsa çok zorlanabiliriz ama Zokora yok. Yerine yanılmıyorsam Aykut oynayacaktır. Bu çocuğu ben Trabzonspor seviyesinde bulmuyorum. Büyüklerin hiç birinde oynayamaz bana kalırsa ve geçen haftaki kusursuz orta saha yardımlaşması Aykut sayesinde bozulacaktır. Hatta ilk maçta olduğu gibi Aykut'un burada da atılacağını düşünüyorum. Alex üzerine düşeni yapar,Sow'da golünü atar kazanırız.

İlk maçta Aykut atılmadı hakem (CÜNEYT ÇAKIR) Aykut'u attı.

Zokora'nın olmaması orta alanda hakimiyeti elimize alamamamıza neden olabilir.Buda etkili bir oyun oynamamıza engel olabilir.Bu maç saha dışında olaylar yaşanması muhtemel ama umarım sahadaki maç güne damgasını vurur.

Night_Mare17
29.Mart.2012, 13:40
İlk golü atan kaybeder :D

ForCimbom
29.Mart.2012, 13:54
trabzon çok sekteye uğradı, fener hücum hücüyle dağınık trabzon defansını aşabilir.

World Hollow o1
29.Mart.2012, 15:05
Güzel ve sert maç olursa sevinirim. :)
Fenerbahçe kazanacak gibi, Alex ve Sow'dan gol bekliyorum, süpriz olarak Gökhan ve Emre üst düzey oyun çıkarta bilirler.

sui generis
29.Mart.2012, 15:21
Güzel ve sert maç olursa sevinirim. :)
Fenerbahçe kazanacak gibi, Alex ve Sow'dan gol bekliyorum, süpriz olarak Gökhan ve Emre üst düzey oyun çıkarta bilirler.

Gökhan ve Emre oynamayabilir.

sananes
29.Mart.2012, 15:34
İlk maçta Aykut atılmadı hakem (CÜNEYT ÇAKIR) Aykut'u attı.

Zokora'nın olmaması orta alanda hakimiyeti elimize alamamamıza neden olabilir.Buda etkili bir oyun oynamamıza engel olabilir.Bu maç saha dışında olaylar yaşanması muhtemel ama umarım sahadaki maç güne damgasını vurur.

İlk kartını hatırlamıyorum ama çok konuşulan ikinci kartı doğruydu Aykut'un.Yaptığı hızlı hücumu kesmekti ve gelişi de kontrolsüzdü. Müdahale olmasa da fauldür o pozisyon.Genel olarak hakem yorumcuları da kararın doğru olduğunu söylediler zaten.

Hem her neyse sonuç olarak bu maçta sahada Türkiye'nin en iyi hakemi yer alacak. Umarım kazanırız.

C h A o S
29.Mart.2012, 16:12
Gollü bir maç olur.Burak ve Olcan'dan gol bekliyorum.2-2 biter.Yada Trabzon alır 3-2.

attirson
29.Mart.2012, 19:17
Bu sezon kesin kazanırız dediğim maçlarda ya çok zorlandık yada kaybettik.Bu maçta açıkçası çok zorlanıcagımızı düsünüyorum inşallah ters tepki olur. :D

World Hollow o1
29.Mart.2012, 19:20
Gökhan ve Emre oynamayabilir.

Neden? Hafta başında haberler sorun olmadığına dairdi...

attirson
29.Mart.2012, 19:20
Teknik, taktik bir yana, Aziz Yıldırım hakkında yarın tutuksuz yargılanma kararı çıkarsa, Fenerbahçe kazanır.

İşte bunada %100 katılıyorum.

Bekq
29.Mart.2012, 19:36
Bu maçı kaybedersek şampiyonluk şansı bence tamamen bitecek. O sebeple son şampiyon buna göre oynayacaktır.

Aykut Kocaman'a rağmen kazanırız.

sui generis
29.Mart.2012, 19:52
Neden? Hafta başında haberler sorun olmadığına dairdi...

sabah TRT de Yusuf Mertol böyle dedi ama bence böyle birşeyin olma imkanı az. GG nin performansından memnun değilmiş Aykut hoca ama Emre'nin sebebini söylemedi.

Stan13
29.Mart.2012, 19:59
İki takım arasındaki malum olaylar, Fenerbahçe'nin deplasman karnesi ve Trabzonspor'un Beşiktaş ve bize karşı oynadığı oyuna dayanarak;

Trabzonspor çok çok rahat bir şekilde bu maçı alır.

Chinatown
30.Mart.2012, 10:27
geçen hafta Zokora cezalı duruma düşmeseydi, ve puan farkı 8 civarında kalsaydı bu maç için umudum çoktu. ama şimdi biraz umutsuz gibiyim. yinede ufak bir ihtimal Fenerbahçeyi yakalama şansımız olacaksa da bu maçı kazanmalıyız. iyi oynayacağımızı düşünüyorum ama bir şekilde berabere bitecek ya da yenileceğiz gibime geliyor.

Bekq
31.Mart.2012, 16:16
http://www.ligtv.com.tr/haber/emre-kadroda-yok-3

Aykut Kocaman kafasında bitirmiş şampiyonluğu. Bakalım Emre'yi takımdan gönderebilecek kadar takımın başında kalabilecek misin Aykut Kocaman..

TR.CaPTaiN
31.Mart.2012, 16:18
Cristian'a dünya yıldızı deyip Emre'yi kadroya almamak. Yorumsuz.

World Hollow o1
31.Mart.2012, 16:22
Emre'yi almamış kadroya Kocaman.

furkan58
31.Mart.2012, 16:24
19 kişilik maç kadromuz :
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Alex de Souza, Özer Hurmacı, Caner Erkin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Moussa Sow ve Henri Bienvenu.

byariff
31.Mart.2012, 16:24
Emre baskili oyunu ile rakibi yipratan bir oyuncu , çok zorlancak fenerbahce yarin aksam ortasahada.

Revolution
31.Mart.2012, 16:33
Emre'nin yokluğunda Trabzonspor 1 adım önde bana kalırsa. Ve Berkay(Bekq)'dı sanırım, onun yaptığı iyi gün taraftarlığı filan değil. Eleştiri olmadığı sürece gelişme de olmaz.

Trabzonspor
31.Mart.2012, 17:15
Orta alanda durumu eşitledik.Zokora'ya karşılık Emre'nin olmaması iyi.

Kaka Leite
31.Mart.2012, 19:41
Gereksiz tartışmalar ve yeride değil zaten burası,umarım zevkli bir maç olur.

sarianet
31.Mart.2012, 21:33
onu dokuzu bilmem bu maçı aşlmamız lazım ve allahın izniyle alacağız fenerbahçe her zaman bu tip maçlarda en kötü devrinde bile extra oynar inşallah yarın da öyle olacak

Deus Dominus
31.Mart.2012, 21:53
Bu sebepten onlarca mesaj silindi, hala da devam ediyorsunuz. Aykut Kocaman o takımın teknik direktörü, bizler değiliz. Kendine göre geçerli bir sebebi vardır muhakkak, canı istemediği için oynatmayacak hali yok ya.

ParduS
31.Mart.2012, 23:17
Maçı izlemek için tek nedenim iddaada +7 oynayacak olmam :) İki takım da ortada eksik. Yoksa heyecanla izleyemem bu maçı :)

vFor
01.Nisan.2012, 12:14
Hala şampiyonluk umudu olanları görmek güzel ama bu sene bence şampiyon falan olamayız ki bu sene play-off olmamalıydı şu an Galatasaray şampiyonluk kutlamasını bitirmiş prestij maçlarına çıkmış olması gerekiyodu bunu sonuna kadar hakettiler.Bu sene 2.lik yeter abartmaya gerek yok ki ikinci olacak futbolu bile oynamadık umarım kazanırız ama maçta açık ara favori Trabzon...

Suicider
01.Nisan.2012, 14:52
Favori Trabzon olduğuna göre Fenerbahçe'nin kazanabileceğini düşünüyorum.Mantık Trabzon diyor ama futbolda her zaman mantıklı şeyler olmuyor.

RasAnt
01.Nisan.2012, 15:06
İnş kazanırız :)

Bordo61Mavi
01.Nisan.2012, 15:45
https://m.ak.fbcdn.net/a3.sphotos.ak/hphotos-ak-prn1/547106_382165201805306_310781538943673_1250234_186 2589417_n.jpg

nekop
01.Nisan.2012, 16:56
https://m.ak.fbcdn.net/a3.sphotos.ak/hphotos-ak-prn1/547106_382165201805306_310781538943673_1250234_186 2589417_n.jpg
Bizim zemin mi değiştirildi?

Cengo
01.Nisan.2012, 17:15
Emre ve Aykut Kocaman arasında problem yokmuş. Sakatlığı da yokmuş. Aykut Kocaman'ın tercihiymiş. Emre kalmak istiyormuş ayrıca.

Kaynak: Serkan Yakın

Trabzonspor
01.Nisan.2012, 17:25
Zemin zaten değişmişti.Kesimlerini değiştirimişlerdir.

ReaList
01.Nisan.2012, 18:10

Çok güzel olmuş, kaliteli futbol için ligimizde kaliteli zeminler şart.

attirson
01.Nisan.2012, 18:10
Emre ve Aykut Kocaman arasında problem yokmuş. Sakatlığı da yokmuş. Aykut Kocaman'ın tercihiymiş. Emre kalmak istiyormuş ayrıca.

Kaynak: Serkan Yakın

En azından şu haberi duymak sevindirici.Ancak bu nasıl tercih anlamak mümkün degil.Yani Selçuk'u Emre'ye tercih ediyorsa bu Aykut Kocaman'ın çok kötü bir teknik direktör oldugunu gösterir.

furkan58
01.Nisan.2012, 18:40
Eminim Aykut Hocanın bildiği ve basında yer almayan nedenler vardır . Yoksa kesmezdi Emreyi .

ReaList
01.Nisan.2012, 18:57
11:Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Caner, Alex, Sow

Stoch'da yedek, Aykut Kocaman yenilmek istiyorsan peşin söyle bari adamlar yorulmasın.

furkan58
01.Nisan.2012, 18:57
Trabzonspor maçının ilk 11'i; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Caner, Alex, Sow

Stoch'da yok 2 haftadır kötü diye kesti hoca sanırım .

ReaList
01.Nisan.2012, 18:59
Yahu ben gerçekten bizim taraftarı anlamıyorum, ya bazı şeyleri görmüyoruz ya da görmek istemeyip pollyannacılık oynuyoruz, kötü oyuncu kesen biri olsa hocamız, haftalardır dökülen Ziegler, Topuz, Cristian kesilir.

byariff
01.Nisan.2012, 19:00
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Volkan, Aykut, Colman, Alanzinho, Olcan, Burak

Aykut hoca defansif bir oyun anlayisi ile oynucak galiba stoch gibi hucum gucu yuksek adam yedek klubesinde.

Trabzonspor
01.Nisan.2012, 19:01
Bizdede geçen haftaki 11'e sadece Aykut eklenmiş.

Cengo
01.Nisan.2012, 19:04
Trabzonspor çok ofansif, Fenerbahçe çok defansif oynayacak görünüyor.

fbdevil190737
01.Nisan.2012, 19:07
Orta sahada Aykut-Colman ikilisine karşı büyük üstünlük kurarız . Araya Alex'in Sow'a atacağı paslarla Giray-Mustafa gibi iki ağır stopere karşı kontradan rahat gol bulabiliriz .

Lim10
01.Nisan.2012, 19:10
Sonumuz hayır olsun.

attirson
01.Nisan.2012, 19:10
Trabzonspor maçının ilk 11'i; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Caner, Alex, Sow

Stoch'da yok 2 haftadır kötü diye kesti hoca sanırım .

Bence artık pollyanacılıgı bırak. :) Sow'u kesse son maç gol atamadı ondandır diyeceksin.Olmuyor işte boşuna koruma Aykut Kocaman'ı Fenerbahçe teknik direktörlüğünü yapacak kalitede bir teknik direktör değil çok net görülüyor.

Trabzonspor
01.Nisan.2012, 19:20
Herkes birer T.D. olduğu için bu ülkede hoca olmak zor iş.

DisCo
01.Nisan.2012, 19:23
Antalyaspor'un bu hafta yenilmesi ve ateş hattında kalması nedeniyle bu maçın önemi daha da arttı. Burada alınacak olumsuz bir sonuç moralleri gelecek hafta içinde kötü etkileyebilir.

Gncl1905
01.Nisan.2012, 19:26
Trabzonspor büyük ihtimalle maçı kazanır, en kötü ihtimalle 1 puanı alır diye düşünüyorum.

attirson
01.Nisan.2012, 19:27
Herkes birer T.D. olduğu için bu ülkede hoca olmak zor iş.

T.D. olmaya gerek yok futboldan anlamak yeterli bu yapılan komik hareketleri anlamak için.

Mamadou
01.Nisan.2012, 19:30
Aykut Kocaman çok doğru bir ilk 11 çıkarmış. Böylesine zorlu bir deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa Fenerbahçe öyle oynayacak.

byariff
01.Nisan.2012, 19:31
Gorunen koy klavuz istemez

attirson
01.Nisan.2012, 19:33
Aykut Kocaman çok doğru bir ilk 11 çıkarmış. Böylesine zorlu bir deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa Fenerbahçe öyle oynayacak.

Böylesine zorlu bir deplasman ancak bize beraberlik yetecek bir durumda degiliz.Deplasman olsun kendi sahamız olsun her maç hücum şeklinde çıkmalıyız.1 puan kaybetmeye tahammülümüz yok.O yüzden kötü bir ilk 11.

Trabzonspor
01.Nisan.2012, 19:34
T.D. olmaya gerek yok futboldan anlamak yeterli bu yapılan komik hareketleri anlamak için.

Bunun yeri burası değil.Tartışmakta istemiyorum beni ilgilendirmez Fenerbahçe'nin başında kimin olduğu ancak.İnsanları günlük değerlendirmeniz yanlış.Siz değilmiydiniz bu adamı yere göğe sığdıramayan?

Kaka Leite
01.Nisan.2012, 19:38
Tartışmak istemiyorum yazdıktan sonra sonuna insanları alevlendirecek bir laf söylemek moda oldu.Madem tartışma yeri değil sorma sonunda o soruyu alevlendirme şimdi biri kalkacak ona cevap verecek olay çoğalacak.

attirson
01.Nisan.2012, 19:39
Bunun yeri burası değil.Tartışmakta istemiyorum beni ilgilendirmez Fenerbahçe'nin başında kimin olduğu ancak.İnsanları günlük değerlendirmeniz yanlış.Siz değilmiydiniz bu adamı yere göğe sığdıramayan?

Bunun yeri neresi acaba bu maçla ilgili tartışmıyormuyuz burda ? Ben kendi adıma konuşayım bir teknik direktörü gözümde filan büyütmem ayrıca teknik direktör olarak kötü diyorum kişiliğine bir lafım mı var ?
Ve yaptıgın komikliğide belirteyim tartışma çıkarmak istemiyorum diyip sona soru işareti koyuyorsun iyiymiş cidden.

RaSenGan
01.Nisan.2012, 19:53
Fenerbahçe kazanamazsa kabak yine Aykut hocanın başına patlayacak.Niye bu adam derbilerde böyle yapıyor anlamıyorum.Maçı izlemeyecektim ama meraklandım şimdi gidip izliyim :)

furkan58
01.Nisan.2012, 19:57
Bence artık pollyanacılıgı bırak. :) Sow'u kesse son maç gol atamadı ondandır diyeceksin.Olmuyor işte boşuna koruma Aykut Kocaman'ı Fenerbahçe teknik direktörlüğünü yapacak kalitede bir teknik direktör değil çok net görülüyor.

4-5 hafta işler kötü gidince forumda ne kadar çok T.D varmış bunu anlıyoruz . Pollyanacılık değil düşünce tarzı . Aykut Hocanın yanlışları var ama bunlar zamanla giderilir. Senelerce denmedi mi bir teknik adam bizde 3-4 yıldan fazla dursun diye işte dayanamıyosunuz ki . 1 sene kötü oldu mu tak pat hadi defol yolla sonra vay efendim Fenerbahçeye T.D dayanmıyor . Dayanmaz tabi .

attirson
01.Nisan.2012, 19:59
4-5 hafta işler kötü gidince forumda ne kadar çok T.D varmış bunu anlıyoruz . Pollyanacılık değil düşünce tarzı . Aykut Hocanın yanlışları var ama bunlar zamanla giderilir. Senelerce denmedi mi bir teknik adam bizde 3-4 yıldan fazla dursun diye işte dayanamıyosunuz ki . 1 sene kötü oldu mu tak pat hadi defol yolla sonra vay efendim Fenerbahçeye T.D dayanmıyor . Dayanmaz tabi .

İşte yanlışları zamanla giderilir cinsten degil.Aynı yanlış 50 kere yapılmaz.

sananes
01.Nisan.2012, 19:59
Aykut Kocaman çok büyük bir egoist zannediyorum. Bazı oyunculara kafayı takıyor ve takım kötü sonuç aldığında onları kesiyor. Takıntılı olduğu isimler Serdar-Emre-Stoch prensleri ise Cristian-Ziegler-Mehmet.

Cristian-Mehmet-Ziegler oynarken performansı düştü diye Stoch'u kesmeyi bana kimse anlatamaz. Kazansak da kaybetsek de.

Trabzonspor
01.Nisan.2012, 20:00
Tartışmak istemiyorum yazdıktan sonra sonuna insanları alevlendirecek bir laf söylemek moda oldu.Madem tartışma yeri değil sorma sonunda o soruyu alevlendirme şimdi biri kalkacak ona cevap verecek olay çoğalacak.

Doğru sen gibi kendini tutamayanlar olabilir.Konunun yeri sohbet alanı olduğu için burada bunu tartışmak istemiyorum dedim.Olay büyürse önüne geceriz sorun değil.

Bunun yeri neresi acaba bu maçla ilgili tartışmıyormuyuz burda ? Ben kendi adıma konuşayım bir teknik direktörü gözümde filan büyütmem ayrıca teknik direktör olarak kötü diyorum kişiliğine bir lafım mı var ?
Ve yaptıgın komikliğide belirteyim tartışma çıkarmak istemiyorum diyip sona soru işareti koyuyorsun iyiymiş cidden.

Kişiliğine laf ettin demedim ki yazılarımda konu zaten kişilik tartışması değil teknik drektörlük konusu.Yaptığı 2 yanlış ile takımdan kovulmasına kadar getirdiniz.Bu kadar süre arkasındayız dediğiniz adamın kovulmasını istemek yada bu takıma yakışır olmadığını söylemek sizin onu destekler görüntünüzü sorgular.

byariff
01.Nisan.2012, 20:00
hadi iki takimada basarilar seyir zevki guzel bir mac olur umarim

Trabzonspor
01.Nisan.2012, 20:01

Anlatmak istediğimi anlayan nasılda anlıyor.

attirson
01.Nisan.2012, 20:02
Aykut Kocaman çok büyük bir egoist zannediyorum. Bazı oyunculara kafayı takıyor ve takım kötü sonuç aldığında onları kesiyor. Takıntılı olduğu isimler Serdar-Emre-Stoch prensleri ise Cristian-Ziegler-Mehmet.

Cristian-Mehmet-Ziegler oynarken performansı düştü diye Stoch'u kesmeyi bana kimse anlatamaz. Kazansak da kaybetsek de.

Kesinlikle.Alex'i alkışlatmak icin filan çıkarmıyor sonlarda hani sende çıkabilirsin imajı vermek icin çıkarıyor ben buna inanıyorum.

attirson
01.Nisan.2012, 20:11
Ziegler her zamanki gibi formunda.

byariff
01.Nisan.2012, 20:13
Cristianin tekmesi rakibe gelmedi ama kart gerekiyordu galiba bilerek salladi cunki.

sananes
01.Nisan.2012, 20:18
Ziegler çok formda maşallah bonservisini falan da alalım.Eminim çok memnundur Kocaman.

Trabzonspor
01.Nisan.2012, 20:23
Alex Alex Alex

byariff
Alexin topu direkten dondu , genel olarak oyuna hakim olan trabzonpsor

attirson
Ah be kaptaaaan..

Kaka Leite
Alex naptın reis

attirson
01.Nisan.2012, 20:27
Mehmet Topuz yapılabilicek en kötü vuruşu yaptı.Dümdüz vursa bile kaleciden sekerdi.

byariff
01.Nisan.2012, 20:30
Ziegler gerçekten cok kotu bir solbek. + burak"in ayaklarda bugun sorun var galiba ayagina dolanip duruyor top :D

Trabzonspor
Bu Burak Yılmaz varya bu ah ahhh.

attirson
Ziegler'in şovu sürüyor ayrıca teknik direktör tercihi olarak Emre'nin yerine oynatılan Selçuk Emre'den çok üst düzey bir performans gösteriyor.Maaşallah takımımıza nazar değmesin.

Nedvedmania
01.Nisan.2012, 20:32
Burağın ayağını kırıyorlardı az kalsın.

attirson
01.Nisan.2012, 20:33
Ya böyle vurus mu olur Mehmet yapma ya.

ReaList
01.Nisan.2012, 20:33
Topuzla Ziegler formunda

Trabzonspor
01.Nisan.2012, 20:35
Atletler sahada.Meşaleler yandı.Tamda beklendiği gibi.

attirson
01.Nisan.2012, 20:38
Taraftar grupları maşallah iyi sözünde durdu atlet dısında yabancı madde atılmayacaktı hesapta demi ? Küfür edilmeyecekti sonra.Bıçak atıldı be sahaya.Adam olan adam sözünde durur.

Legendary
01.Nisan.2012, 20:38
Volkan'ın elinde bıçak vardı.Bunlar kendilerine taraftar mı diyorlar şimdi? (bıçak atan için konuşuyorum)

Nedvedmania
01.Nisan.2012, 20:39
Kendi kendilerine ceza aldırıyorlar klübe.

byariff
01.Nisan.2012, 20:40
atletler,biçak gibi birsey(tam goremedim ), kufurler ,mesaleler hepsi bir aradaydi ceza gelicek %100 ama bu sene degilmis seneye uygulancakmis ridvan dilmen soledi

Kaka Leite
01.Nisan.2012, 20:41
Doğru sen gibi kendini tutamayanlar olabilir.Konunun yeri sohbet alanı olduğu için burada bunu tartışmak istemiyorum dedim.Olay büyürse önüne geceriz sorun değil.

Ortalık alevlendikten sonra ne gereği var ki geçmenin olaylar geçsin gitsin.Geçen yorumlarımı okursan hiç bir tartışmada beni bulamazsın ama nedense hep sen varsın burda tutamayan malesef ben değilim.

Her neyse bu olaylar neden 34'de yapıldı beyler ? :icon_smile:

ForsakeN
01.Nisan.2012, 20:42
Takdir-i Ilahi

Legendary
Baroni attı , hiç ses gelmiyor şu an.Caner de sarı yedi.

Trabzonspor
Bunların olacağını tahmin ediyordum.Adamlara daha çok motive kaynağı sağlıyor bizim taraftarlar.

Hakemlerde ne yapıyor anlamadım birisi bayrak kaldırıyor diğeri golü veriyor.

Stan13
01.Nisan.2012, 20:43
Gol çok net ofsayt.

Suicider
Bu kadar olay adamın oynayacağı yoksa bile oynatır :) Trabzon taraftarı yanlış yapıyor.

attirson
Adamlar bizim golü önceden tahmin etmiş mesalelerle önceden kutlandı golümüz. :)

hakankor
Trabzon taraftarlarının yaptığı ayıp ama hakem orada hatalıydı biri kaldırıp biri verdi. Çok konuşulur gibi.

byariff
01.Nisan.2012, 20:44
Gol dogru , pasif ofsayt var pozisyonda ama sow dokunmuyor.

attirson
01.Nisan.2012, 20:45
Helal olsun Fırat Aydınus'a buz gibi golümüzü yiyecekti yardımcı.

Kaka Leite
01.Nisan.2012, 20:46
Gol dogru , pasif ofsayt var pozisyonda ama sow dokunmuyor.

Bende böyle düşünüyorum.

hakankor
Trabzon taraftarlarının yaptığı ayıp ama hakem orada hatalıydı biri kaldırıp biri verdi. Çok konuşulur gibi.

Yardımcı hakem

Fearless Coward
Gol ofsayt arkadaşlar Sow sonradan kaçıyor tartışmaya gerek bile yok değdi mi orasını tam göremedim ama ofsayt...

sananes
Her zaman orta hakemin dediği olur. Fırat Aydınus bu ligin en iyi hakemi diyorum haftalardır. Yardımcısınınacele kaldırdığı bayrağı çok doğru şekilde düzeltti.

sananes
01.Nisan.2012, 20:47
Gol ofsayt arkadaşlar Sow sonradan kaçıyor tartışmaya gerek bile yok değdi mi orasını tam göremedim ama ofsayt...

hımm tamam.

futureless
01.Nisan.2012, 20:48
Yan hakemin de bi standardı olsun arkadaşım küt diye kaldırılmaz o bayrak , bekle bi bak.Gol nizami.

Bordo61Mavi
01.Nisan.2012, 20:48
O sahaya bicak atan sozde "insan" mac boyu soylenen butun kufurleri ayni sekilde sana iade ediyorum.

Mac bitene kadar yorum yapmicaktim ama bunu icimde tutamadim.

attirson
01.Nisan.2012, 20:49
Gol çok net ofsayt.

Hee öyle. :)

Aykut Kocaman inşallah yine skora yatmaz inşallah bu sefer hatalarından ders çıkartmıştır o umutla izliycem 2. yarıyı.

futureless
01.Nisan.2012, 20:50
Bıçak olayı , atanın suçu , taraftara yüklenecek birşey yok.34. dakikada bunun olacağı biliniyordu zaten.

byariff
01.Nisan.2012, 20:51
61.ci dakikada mac tatil olur :D yada hukmen fenerbahce kazanir :D

attirson
01.Nisan.2012, 20:52
Bıçak olayı , atanın suçu , taraftara yüklenecek birşey yok.34. dakikada bunun olacağı biliniyordu zaten.

Hayır bunun olacağı bilinmiyordu.Trabzonspor taraftar grupları ortak açıklama yapıp atlet dısında yabancı bir madde atılmayacağını söyledi.Ama bayrak sapı meşale vb. şeyler yağdı 34. dakikada.

ForsakeN
2. yari Aykut hocanin Caner yerine Stoch'u almasi lazim. Pas kalitemiz cok dusuk. Ortasahada Selcuk cok siritiyor. Emre'nin yoklugunu hissediyoruz baya

Fearless Coward
Burak çok kötü yahu toparlanması lazım ama sanmıyorum ben toparlanacağını...

RaSenGan
01.Nisan.2012, 20:54
Hakem iki tekmeyi es geçti.Maçın geneli Fenerbahçe ceza sahası çevresinde geçti.Fenerbahçe 10 dakikada bir gelip gir gol attı bir şutu da direkten döndü.İkinci yarı Trabzonspor biraz daha akıllı oynarsa rahat bir gol bulurlar.

Suicider
01.Nisan.2012, 20:54
Aykut Kocaman geri çekilme hatasını yapmazsa büyük ihtimal Fener kazanacaktır.trabzon taraftarı takıma daha çok zarar veriyor.

anil luque
01.Nisan.2012, 20:55
Bence gol ofsayt. Pasif ofsaytta oyuncunun topa doğru hamle yapmaması gerekir. Sow topa koştu ama Baroni'yi görünce çekildi. Sow'un topa hareketlendiğini sezemedi Aydınus hoca.

Chinatown
01.Nisan.2012, 20:56
6. derbi, 6. eyyam. Sow topa 5 cm kalana kadar hareketleniyor. daha ne zaman kaldıracak ofsaytı hakem? hareketlenince ofsayttır o artık.

bizim Trabzondaki taraftar zaten taraftar değil. anca rakibi gaza getirir. bu kadar işgüzarlık olmaz. Trabzona destek dersin çekirdeğe abanırlar, Fenere köstek dersin 1 hafta hazırlanırlar. yazıklar olsun bu taraftara. bizim en zayıf halkamız bu taraftardır. şu maçları istanbulda yapsak sırtı yere gelmez takımın.

hep Aykut Hoca eleştirildi. yav bu sol ayağını kullanamayan Celutska niye illa sol bekte oynar anlamam. Adrian tam form tutuyor açık oyuncusu Alan sahada. adamlar zaten 2 kişi hücum yapıyor nereden bulacağız boş alanı Şenol Hoca?

SaLviO
01.Nisan.2012, 20:57
beyler nedir ilk yarıdaki durumlar oyunda kim daha ağır basıyor ilk kez fener maçını izlemiyorumda :D

Trabzonspor
01.Nisan.2012, 20:57
Bence gol ofsayt. Pasif ofsaytta oyuncunun topa doğru hamle yapmaması gerekir. Sow topa koştu ama Baroni'yi görünce çekildi. Sow'un topa hareketlendiğini sezemedi Aydınus hoca.

Hayır o pozisyon ofsayt değil!Sen hakemden iyi mi biliyorsun?

Deus Dominus
01.Nisan.2012, 20:58
Bu Fırat Aydınus'tan bize 4-5 tane daha lazım. Taraftarlar çok gergin ve maçı da germe çabasında ama ilk yarı itibarı ile çok iyi yönetti karşılaşmayı. Oyuncularında hakkını verelim, hakemin işini zorlaştıracak şeylerden uzak durdular genel anlamda, bir-iki hile girişimi oldu tabi kendini yere bırakma, faul kazanma amaçlı ama yemedi Fırat usta :)

Bekq
Trabzon Playoff'ta Kadıköy'e nasıl gelecek? Bu taraftar bunları düşünmüyor mu?

Maç mı yapıyoruz savaş mı yapıyoruz çözemedim.

Volkan kaleci olarak maçta ölen ilk insan olarak tarihe geçecek. 70lik rakı yetmedi çakı yağıyor şimdide :)

Night_Mare17
Trabzon fıstık gibi top oynarken taraftar maçı bitti oyunu soğuttu. Gol doğru bayrak yanlış çelişki var. Trabzonlular bıraktılar ofsayt diye onların suçu ne ? Ofsayt olsa Fenerliler attı golü onların suçu ne ? Çok saçma bir olay ama maalesef oluyor böyle şeyler gol doğru. Trabzonspor bu maçı kazanmayı hak ediyordu belki oyunuyla ama taraftar fark yemeyi hak ediyor. Atlet falan anlarım da bıçak ne yahu adamı yaralamaz öldürür abarttılar olayı küfürlere de bir şey demiyorum hele de cezayı Süper Final'e vermeyecek Federasyona hiç bir şey diyemiyorum.

Kaka Leite
01.Nisan.2012, 20:59
Tekrar izledimde harbiden ofsayt o gol :icon_surprised:

anil luque
Hayır o pozisyon ofsayt değil!Sen hakemden iyi mi biliyorsun?
Pardon Mustafa abi , haklısın :icon_cry:

sananes
Sow zaten sola koşu yapıyordu o pozisyonda ve yakın tekrarlarda bakınca da ofsaytta olduğunu bildiği için oraya koşmayı da bırakıyor yavaşlayıp çekiliyor pozisyonun içinden. Bu kadar yakın mesafede,daha top atılmadan sola koşu yapan oyuncu duruyorsa pozisyonun içinde değildir demektir. Yan hakem hatalıydı allah'tan Aydınus var.

Night_Mare17
01.Nisan.2012, 21:00
Tekrar izledimde harbiden ofsayt o gol :icon_surprised:

Topa doğru hareketlenmiyor ki terse koşarken top oraya doğru geliyor o arada Baroni topu alıyor.

byariff
01.Nisan.2012, 21:00
Ofsayt falan degil Galatasaray-besiktas macini açin izleyin Melonun attigi gol"u

RaSenGan
01.Nisan.2012, 21:01
Trabzon Playoff'ta Kadıköy'e nasıl gelecek? Bu taraftar bunları düşünmüyor mu?

Maç mı yapıyoruz savaş mı yapıyoruz çözemedim.

Volkan kaleci olarak maçta ölen ilk insan olarak tarihe geçecek. 70lik rakı yetmedi çakı yağıyor şimdide :)

Sonra Fenerbahçe yine Trabzon'a gelecek :)

Kaka Leite
Topa doğru hareketlenmiyor ki terse koşarken top oraya doğru geliyor o arada Baroni topu alıyor.

Bana kalırsa topa hareketlendi,hatta 2 adım atsa topu alacaktı.
Bunu tartışmak boş biz ofsayt olup olmadığını görsekte hakem görmedi ve gol verildi.

ReaList
Biz her zamanki gibi kötüyüz bizi ıyi gösteren ve skor avantajıni sağlayan Trabzonsporun çok kötü oynaması oldu. Umarım ıkinci yari kötü oynamaya devam ederler. Caner oyundan çıkmazsa kırmıziyi mutlaka görecektir umarım çıkar.

Senelerce futbol oynadım bana göre pozisyon ofsayt çünkü top atıldıgı andan itibaren Sow topa hareketlendi, (bu anda aktif ofsayt) Cristiani görünce profesyonelce durdu ve Cristian golü attı. Yani en başından böyle bir hamlesi yok o anda olay öyle gelişti, Saniyeler içinde gerçekleşmis olması bir kararı gerektiriyordu, hakemde golü verdi onun takdiri.

SaLviO
01.Nisan.2012, 21:02
taraftardan yana sıkıntı var anlaşılan

furkan58
01.Nisan.2012, 21:02
Gol tertemiz . Sow pasifte ve topa herhangi bir temasta bulunmuyor bu yıllarda olan bir şey arkadan gelen adama top bırakılır o koşar . Son 5-6 deplasman maçımızın en iyisini oynuyoruz bana göre nazar değmesin . Alex'in topu direğe takılmasa ya da Mehmet orda güzel vursa daha farklı bir skor olabilirdi . 45+larda Volkan'ın Giray'ın kafasını çıkarttığı bir top var onun dışında pek net atağı yok trabzonun . Caner 2. yarıda çıkar yerine Stoch girer sanırım yoksa kırmızı yer gibi .

Night_Mare17
01.Nisan.2012, 21:03
taraftardan yana sıkıntı var anlaşılan

Bıçak , sahaya meşale , atletler , Aziz Yıldırım , Caner'e ordan Fener Trabzon ilişkisine gelen küfürler de küfürler.

futureless
01.Nisan.2012, 21:04

Aynı şekilde mi karşılayalım peki ? Yeter bırak şu ortam germe çabanı.

Bekq
01.Nisan.2012, 21:06

Senin bunu yazmandaki amaç ne? Bir dahaki sezon onlar tekrar gelecek o zaman. Bu mevzu kan davasına döner. O kadar kolay değil bu işler. Öyle onlarda Trabzon'a gelecek diye gülmekle olmuyor..

SaLviO
ilk yarıda +5 oynanmış :D

taraftara gelincede oyuncularımız gereken cevabı sahada vericektir diye düşünüyorum

Night_Mare17
Bir şey olacağından yok bize İnönü'de neler yaptılar biz Beşiktaş'ı nasıl karşıladık adam olan öyle karşılar :)

Bekq
01.Nisan.2012, 21:07
2. Yarı Alex tek forvet, Sow sol kanada ve 45 dakika kanser olacak yine biz. :)

sananes
01.Nisan.2012, 21:08
Aykut Hoca sistem değiştirmiş Gol atınca hücuma dönüyor artık:) şaka maka iyi değişiklik oldu bu.

Trabzonspor
01.Nisan.2012, 21:09
Serkan orta sahaya geçti sanırım ölmek istiyorum.

Nyese belki Ayku'dan iyi olurda biraz teselli olur ban.

Kaka Leite
01.Nisan.2012, 21:09
Stoch girdi :)

SaLviO
01.Nisan.2012, 21:13
bu maç iptal olur

Trabzonspor
01.Nisan.2012, 21:14
bu maç iptal olur

Tam onu diyecektim bu maç bitmeyecek galiba.Bitsede bu iş başımıza çok şeyler açacak.

byariff
01.Nisan.2012, 21:14
Hazar Buyuka ; Fifa pasif kuralinda degisiklik yapti, oyuncu cok net pasif degilse ofsayt kaldiki sow topa hareketleniyor o yuzden de cok net ofsayt

World Hollow o1
01.Nisan.2012, 21:16
Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe yazıyor mu? Uzatmaya gerek yok :)

SaLviO
01.Nisan.2012, 21:17
yazıklar olsun böyle taraftara

byariff
01.Nisan.2012, 21:20
Volkan net gol kacirdi

SaLviO
01.Nisan.2012, 21:24
kaptan sakatlandı

Bursaspor
01.Nisan.2012, 21:26
İki takımında kötü oynadığı bir maç oluyor. Fenerbahçe'nin golü bulmuş olması maç içerisinde yaşanan tek olumlu durum sanıyorum. Ya sezon yorgunluğu fazlasıyla baş gösterdi ya da takımlar kendilerini lig sonunda başlayacak playoff dönemine saklıyorlar.

Bıçak atma konusuna açıklık getirmek gerek;

Türkiye'yi geçelim Dünya'nın hemen hemen her ülkesinde yabancı madde atımı olur. En basitinden 10-11 sene önceye gidelim 6 Mayıs 2001 Inter - Atalanta maçı'nda Inter taraftarları sahaya motosiklet atarlar. 24 Kasım 2001 Göztepe - Fenerbahçe maçı Göztepe'liler sahaya balta atarlar. 6 Kasım 2002 Fenerbahçe - Galatasaray maçı Fenerbahçe'liler sahaya ağzı açık sustalı bıçak atarlar.

Daha geriye ve ileriye doğru baktığımızda viski, rakı, votka şişeleri, domuz kafaları, tenis topları, yapay penisler, taşlar, sopalar, meşaleler vb. şeyler hep atılmıştır, atılmaktadır ve atılacaktır.

Bunun önüne ancak doğru düzgün güvenlik kontrolü sağlanırsa kısmen geçilebilir, o adam o bıçağı oraya sokabiliyorsa neden atıyorsun diye sormak yanlış olur, atmadığı zaman birilerini bıçaklıyor tribünde, iş ölüme kadar varıyor. Bunları yaşadık ve yaşıyoruz, insancıl bir şekilde güvenlik önlemleri artırılıp yapan kişi caydırıcı ceza almadıkça önüne geçmek imkansız.

futureless
01.Nisan.2012, 21:32
İki takımında kötü oynadığı bir maç oluyor. Fenerbahçe'nin golü bulmuş olması maç içerisinde yaşanan tek olumlu durum sanıyorum. Ya sezon yorgunluğu fazlasıyla baş gösterdi ya da takımlar kendilerini lig sonunda başlayacak playoff dönemine saklıyorlar.

Bıçak atma konusuna açıklık getirmek gerek;

Türkiye'yi geçelim Dünya'nın hemen hemen her ülkesinde yabancı madde atımı olur. En basitinden 10-11 sene önceye gidelim 6 Mayıs 2001 Inter - Atalanta maçı'nda Inter taraftarları sahaya motosiklet atarlar. 24 Kasım 2001 Göztepe - Fenerbahçe maçı Göztepe'liler sahaya balta atarlar. 6 Kasım 2002 Fenerbahçe - Galatasaray maçı Fenerbahçe'liler sahaya ağzı açık sustalı bıçak atarlar.

Daha geriye ve ileriye doğru baktığımızda viski, rakı, votka şişeleri, domuz kafaları, tenis topları, yapay penisler, taşlar, sopalar, meşaleler vb. şeyler hep atılmıştır, atılmaktadır ve atılacaktır.

Bunun önüne ancak doğru düzgün güvenlik kontrolü sağlanırsa kısmen geçilebilir, o adam o bıçağı oraya sokabiliyorsa neden atıyorsun diye sormak yanlış olur, atmadığı zaman birilerini bıçaklıyor tribünde, iş ölüme kadar varıyor. Bunları yaşadık ve yaşıyoruz, insancıl bir şekilde güvenlik önlemleri artırılıp yapan kişi caydırıcı ceza almadıkça önüne geçmek imkansız.

Stada girişteki güvenlik aramaları konusundan ben de şikayetçiyim , kimisinin tipine göre bile muamele yapılabiliyor.Düzgün birine benziyosun geç dendiğini bile duydum yahu ben.Bu sezon gittiğim son maçta , adam aramıyor üstümü bana soruyor var mı bişey diye , bilerek yok dedim , sonra döndüm çakmağı verdim.Çakmak değil de bıçak da sokabilirdim demek ki oraya ben , atabilirdim kaleciye.

Kesinlikle katılıyorum sana.

sananes
01.Nisan.2012, 21:36
İşte bu yüzden Baroni bu takımda oynayamaz,heba etti pozisyonu

hakan769
01.Nisan.2012, 21:37
Burak attı aslansın kaplansın burak !

byariff
01.Nisan.2012, 21:38
Burak atti , fenerbahce savunmasinin buyuk hatasi.

hakankor
01.Nisan.2012, 21:38
Burak Yılmaz attı 1-1

SaLviO
01.Nisan.2012, 21:42
özerin hatası var orda bekire fazla kızmamak gerekerir maçın 2. yarısını izledimde bu takım ilk yarıdamı böyle oynadı

sananes
01.Nisan.2012, 21:45
Aykut Hoca ne bekliyor acaba şu an?

sananes
01.Nisan.2012, 21:48
Aykut Hoca ne bekliyor acaba şu an?

tamam çözdüm 85'i bekliyormuş!

SaLviO
01.Nisan.2012, 21:48
bi yerden ilham gelmesini bekliyor heralde ama bakıyorum kulübeye girecek de kimse yok orta alan düştü cris rezil rüsva özgür ilk 18 de olsaydı alınabilrdi oyuna

sananes
01.Nisan.2012, 21:50
Sow çıktı :)

SaLviO
01.Nisan.2012, 21:52
semh semih semih diyorum

RaSenGan
01.Nisan.2012, 21:53
Sow çıktı Bienvenu girdi.Sow'un ölüsü 10 kat iyidir Bienvenu'den.

Trabzonspor
01.Nisan.2012, 21:55
Savunmamızı direkler yapıyor.

hakan769
01.Nisan.2012, 21:56
fener o kadar puan aldı direklerden bugün de puan veriyor direklerden

SaLviO
yinemi direk

Kaka Leite
Yani yok artık ya

Stan13
01.Nisan.2012, 21:57
Direklerin intikamı oldu resmen :) 1-1 bitti maç...

sananes
01.Nisan.2012, 21:57
Aykut Kocaman futboldan zerre anlamıyor zerre.

hakan769
01.Nisan.2012, 21:58
Trabzonspor 1 1 Fenerbahçe Maç Sonucu

RaSenGan
Colman havadan vursa goldü ama olmadı.Direkler bu sefer ters etki yaptı :)

Bekq
Haftalardır Bursa ve GS maçlarında direkten dönen topları konuşan TARAFSIZ (!) BASIN 3 kere dönen topumuzu da yazsın bakalım :)

Şu ortamda şu maç gerçekten yazık oldu. Top sevmedi bizi.

Fearless Coward
01.Nisan.2012, 21:59
Geçen haftaki Bursa maçı ve Galatasaray maçında direklerden yırtmıştı Fenerbahçe :D şimdi de Trabzonspor yırttı :D

Chinatown
taraftara rağmen 1 puan iyidir. böyle taraftar olmaz olsun. biri iyilik yapsa playoff öncesi 3-4 maç ceza verse..

attirson
Söylenecek birşey yok şansımıza lanet olsun.

Gncl1905
01.Nisan.2012, 22:00
taraftara rağmen 1 puan iyidir. böyle taraftar olmaz olsun. biri iyilik yapsa playoff öncesi 3-4 maç ceza verse..

Ceza Play-off a kalmıyor bildiğim :)

Trabzonspor
Bir derbiyi daha hakemin hatasıyla puan kaybıyla geçiyoruz.Böyle devam edin böyle!

Taraftarada ayrıca selam olsun.

hakan769
Fark 9 cok iyi ..

RaSenGan

Play offta öyle bir şey olmayacak.Gelecek sezonun ilk maçından itibaren bu cezalar geçerli olacakmış.

Night_Mare17
01.Nisan.2012, 22:01
Trabzonspor Kadıköy'de ki direkleri getirmiş :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Nisan.2012, 22:02
Bu Baroni, Selcuk, Bekir olayi degil bence. Takim organize degil. 10M a aldigin Sow dahi etkisiz. 6-1 lik mactan beridir takim cok daginik. Kaleye gitmekte zorlaniyoruz, hucum organizasyonu sifir. Boyle olunca da rakip domine ediyor oyunu maalesef. Sezonu bitiriyoruz hala takim olamadilar.

SaLviO
01.Nisan.2012, 22:02
Bu takım böyle top oynamamalı.Kızılıcak o kadar çok şey varki aykut kocamana sıra gelmiyor

attığımız golde ofsayt sow topa yürümüş crisi farkedince durmuş

Cengo
01.Nisan.2012, 22:04
3 kez topun direk dönsün, maçı kazanama!! İnanılır gibi değil...

Bordo61Mavi
Direkleriyle Galatasaraydan ve Bursadan kurtulan Fener, Trabzonun direklerini gecemedi :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
Bu takım böyle top oynamamalı.Kızılıcak o kadar çok şey varki aykut kocamana sıra gelmiyor

attığımız golde ofsayt sow topa yürümüş crisi farkedince durmuş

Topu alsaydi ofsayt olurdu, pasifte kaldi bence Sow.

MeMo
01.Nisan.2012, 22:05
Bu direkler konuşulur,bahtsız Fenerbahçe'ye yazık olur özel programları yapılır mı dersiniz ?

RaSenGan
01.Nisan.2012, 22:05
3 kez topun direk dönsün, maçı kazanama!! İnanılır gibi değil...

Takdir-i Ilahi

Takdir-i İlahi vol 2 :)

sananes
01.Nisan.2012, 22:06
Eleştirilince suç oluyor Aykut Kocaman'ı, ondan iyi biliyorsan git antrenör bile deniyor insanlara ama yani göz var göz. Emre'nin hiç bir sorunu yokken Selçuk için İstanbul'da bırakılmasını bile geçtim.

Adamın futbol zihniyeti yanlış. Dakika 85 ha 1 puan almışsın ha 0 puan ama adam takımın sahadaki 11 kişiden gol silahı diyebileceğimiz 2 oyuncusundan birini oyundan çıkarıyor. Sanki beraberlik bizim işimize gelecekmiş gibi.Trabzonspor 60'ıncı dakikaya kadar sürekli değişiklikler yapıp hücuma dönüyorken biz gol yiyoruz ama bekliyoruz 85'e kadar ne alakaysa sonrasında da taktik değiştirmiyoruz forvet çıkarıp forvet alıyoruz.İşte ben böyle işin içine tükürüyüm.

Futbol zevki kalmadı bende,amatör küme maçından farksız fenerbahçe'nin tüm maçları.

SaLviO
pasifte kalmak demek topa hareketlenmemek demek adam topu görüyor yürüyor topa anlıyor ofsayt olduğunu bırakıyor crise

europeanconquer
Topa doğru yönelmesi bile ofsayt.Değmesi değmemesi önemli değil.Ofsaytların genelinde oyuncu zaten topa dokunmuyor.

kalemci
01.Nisan.2012, 22:07
http://www.fifa.com/worldfootball/lawsofthegame/law/newsid=1290867.html

Fifa'nın koyduğu kurallara göre ofsayt değil net gol.

Interactive Guide kutusuna tıklayarak video şeklinde de izleyebilirsiniz.

attirson
01.Nisan.2012, 22:08
Neyse puan farkı 4.Sadece 1 puan daha önümüze geçti Gs çok fazla birşey kaybetmedik.Ben şampiyon olacağımıza hala inanıyorum.

Flawless Victory
01.Nisan.2012, 22:09
Hâlâ Sow'un oyundan alınmasını savunanlar var. Bienvenu olsaydı Fenerbahçe rahat kazanırdı.

byariff
01.Nisan.2012, 22:10
Hazar Buyuka ; Fifa pasif kuralinda degisiklik yapti, oyuncu cok net pasif degilse ofsayt kaldiki sow topa hareketleniyor o yuzden de cok net ofsayt

MeMo
01.Nisan.2012, 22:11
Sow'un oyundan alınması doğru karardı.

Bordo61Mavi
Degisik bir bilgi, Aydinusun yonetigi maclarda bu takimlar galip gelemiyordu.

Iki takimin 4'cu macini yonetti hakem, yine ayni sonuc.

TeNaciOUS MidFieLdeR
Neyse puan farkı 4.Sadece 1 puan daha önümüze geçti Gs çok fazla birşey kaybetmedik.Ben şampiyon olacağımıza hala inanıyorum.

Bu oyunla mi inaniyorsun. Sihirli bir degnek lazim FB ye. Hic birseyi dogru gitmiyor ki. Bu oyunla GSyi icerde disarda yenmek hayal olur. Tek mac degil haftalardir boyle oynuyoruz. Birseyin degisecegini dusunmuyorum.

anil luque
01.Nisan.2012, 22:12
Geçen sene 17 de 16 yaptıran 45 tane etmen saysam bir Beşiktaşlı olarak Aykut Kocaman'ı ben bile koymam.

attirson
01.Nisan.2012, 22:12
Ya Sow olayının neyine takılıyosunuzki yerine Bienvenu girdi 1 pozisyon oldu zaten ordada yapabilceği en iyi vurusu yaptı adam.

RasAnt
01.Nisan.2012, 22:13
Ayıptır ya Trabzon oynamadan 1 puan aldı hiçbirşey yoktu adamlarda,üstlerine 5 dakka geldik pozisyon üstüne posizyon bulduk her pasları hatalıydı kendi ellerimizle zorla gol attırdık adamlara ya yok böle birşey,geri geri döne döne topu yana ata ata ileri çıkmaya çıkmaya olacağı bu ya 1 gol bulmuşsun devam ettir ya bu kadar zaafı var iyi değildi yani Trabzon,ayıptır hiç bu kadar üzülmemiştim kaybettiğimiz puana

hakan769
01.Nisan.2012, 22:14

haftaya 2 takımda kazanırsa play off'a galatasaray 5 puan onde girecek.

attirson
01.Nisan.2012, 22:14
Bu oyunla mi inaniyorsun. Sihirli bir degnek lazim FB ye. Hic birseyi dogru gitmiyor ki. Bu oyunla GSyi icerde disarda yenmek hayal olur. Tek mac degil haftalardir boyle oynuyoruz. Birseyin degisecegini dusunmuyorum.

Bence o kadar kötü oynamadık bugün biraz şanslı olsak kazanırdık.Gs'de abartılı bir takım degil taktik hatalar yapmassak kazanabiliriz.

Night_Mare17
01.Nisan.2012, 22:15
Süper Final öncesi tüm olasılıklar
Fenerbahçe Kazandığında;
Galatasaray kazanırsa 5 puan
Galatasaray berabere kalırsa 4 puan
Galatasaray kaybederse 3 puan

Fenerbahçe Kaybederse;
Galatasaray kazanırsa 6 puan
Galatasaray berabere kalırsa 5 puan
Galatasaray kaybederse 4 puan

Fenerbahçe Berabere Kalırsa;
Galatasaray kazanırsa 6 puan
Galatasaray berabere kalırsa 5 puan
Galatasaray kaybederse 4 puan

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Nisan.2012, 22:15
FB iyi gorunduyse eger o TS nin kotu oyunundan kaynaklanmistir. Taktik acidan cok aciziz, kimse ne yapacagini bilmiyor maalesef. Sadece pozisyon almasini biliyoruz. Topsuz kosu denen sey yok.

sananes
01.Nisan.2012, 22:16
Sow'un çıkmasını savunan insanların Aykut Kocaman'ı da savunmaları doğal zaten. Takım gol atmak zorunda sen ne düşünerek forvet çıkarıp forvet alıyorsun oyuna? Forvet'i çiftlemek çok mu riskli,çok mu takım oyununa aykırı. 10 kişi ceza sahamızın çevresine kapanıp Sow'u rakip defansın içine hapset sonra çıktı ama çok kötü oynuyordu de.

Teknik direktör baskısı olmadan şu oyun yapısı hakkında Alex,Sow falan ne düşünüyor çok merak ediyorum. Eminim özellikle Alex benden serttir içinde Aykut Kocaman'ın zihniyetine.

furkan58
01.Nisan.2012, 22:17
Cristian orda Sow'a iyi pas atabilse 2-0 olsa maç kopucaktı . Sonra Yobo gibi İngiltere tecrübesi olan adam gitti önünde 3 kişi olan Bekir'e verdi . Bize gülmeyen top onlara güldü tıngır mıngır köşeye gitti . 3 Top mu direkten döner arkadaş ? galatasaray ve bursaspor maçlarında direklere hiç sevinmemiştim kaybetsek üzülmezdimde ama bu maçta harbi üzdü iyi top oynadığımız bir deplasmanda 2 puan kaybetmek çok yazık oldu .

hakan769
01.Nisan.2012, 22:18
Play off çok farklı olacak şampiyon olmak isteyen fenerbahçe 3. bile olabilir. bjk ve ts nin ş.ligi şansları büyük ölçüde

sananes
01.Nisan.2012, 22:19
Aykut Kocaman'ı oturtacaksın televizyon başına. Bu haftaki Dortmund-Stutgart maçını seyrettireceksin. Sonra o maçı oynayan takımların değerine baktıracaksın bir de bizim takımın değerine. Belki ne demek istediğimizi anlar.

http://www.youtube.com/watch?v=mpkz6awVAIg&feature=share

Night_Mare17
01.Nisan.2012, 22:20
Play off çok farklı olacak şampiyon olmak isteyen fenerbahçe 3. bile olabilir. bjk ve ts nin ş.ligi şansları büyük ölçüde

Aynen öyle Ts ile Fener arasında 4 yada 5 puan fark kalıyor. Takımlar birbirine çok puan verecek gibi.

Deus Dominus
Arkadaşım gol atmak için sahada 4-5 tane forvetin olması gerekmiyor. Sow'un yanına ikinci forvet olarak Bienvenü'yü almış olsaydı bu ne anlama gelecekti biliyor musun? Savunmada bir kişi daha eksik oynamak anlamına gelecekti.

hakan769
Aynen öyle Ts ile Fener arasında 4 yada 5 puan fark kalıyor. Takımlar birbirine çok puan verecek gibi.

sadece 5 puan var aralarında

TeNaciOUS MidFieLdeR

O kadar da degil. TS ve BJK bizden iyi durumda degiller. Boyle birsey olucagini hic tahmin etmiyorum. Tamam sampiyon olamaz belki ama 2.ligi de kaptirmaz.

SaLviO
01.Nisan.2012, 22:22
Beyler play off değil süper final :D

sananes
Arkadaşım gol atmak için sahada 4-5 tane forvetin olması gerekmiyor. Sow'un yanına ikinci forvet olarak Bienvenü'yü almış olsaydı bu ne anlama gelecekti biliyor musun? Savunmada bir kişi daha eksik oynamak anlamına gelecekti.

Hadi ya düşünememişim ben o yorumu yaparken bunu. Takımda defans yapan 7 tane adam var zaten yapmayan Stoch-Sow-Özer var ki Özer'de çok koşan oyuncu.Şimdi bu 7-8 kişiden 1'ini çıkarıp ofansı çoğaltmak yanlış mıdır?

ReaList
Aykut Kocaman'ı tebrik ediyorum. Sonunda futbolumuz tamemen Anadolu takımı hüveyitini kazanmış oldu :k:

Korkak, skoru koruyan, skora oynayan, izleyeni fıtık eden, büyük takımla uzaktan yakından alakası olmayan bu yeni oyunumuz hepimize kutlu olsun. Geçenlerde söyledim yine söylüyorum bu sezon ne olursa olsun hocanın ve oyuncuların sonsuz kredisi var ama gelecek sezon bu anlayışla bu takım 5 hafta yönetilsin 6.haftada o sessiz çoğunluk, bir efsanenin yuhalanarak görevi bırakmasına neden olacak.

furkan58
01.Nisan.2012, 22:23
sadece 5 puan var aralarında

Fenerle galatasaray arasındada 5 puan var o zaman bizde şampiyonluğa çok yakınız ? Hatta 4.5 var .

SaLviO
01.Nisan.2012, 22:23
o efsaneyi o stadda kimse yuhalamaz

hakan769
01.Nisan.2012, 22:24
Fenerle galatasaray arasındada 5 puan var o zaman bizde şampiyonluğa çok yakınız ? Hatta 4.5 var .

dediğim gibi ya şampiyon olabilirken 3. olmakta var.

furkan58
01.Nisan.2012, 22:24
Tamam eleştirirsin herşeyi yaparsında Aykut Kocaman ne yapsın ? Tamam bizde eleştiriyoruzda o mu dedi 3 tane topu direğe vurun diye . Kazansak bu yorumların hiç biri yapılmayacaktı . Oynadığımız son 4-5 deplasmandan ( Ankaragücü maçı dahil ) en iyisini oynadık bence .

sananes
01.Nisan.2012, 22:25

Geçen sene Aykut Kocaman sistemi değiştirmeye çalışıp başaramadığı için ligin ilk devresini gerilerde kapattık ama bir şeyler denediği için kimse ıslıklamadı herkes destek oldu.Şimdi ise işin olayı böyle değil bence. Hiç bir şey yapmadan hatalarını tekrar edip duruyor hoca. Böyle giderse o stadda herşey olabilir.

Deus Dominus
01.Nisan.2012, 22:26

Yuhalar arkadaş, bu forumdakileri al götür maça ana avrat söverler şuraya bak...

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Nisan.2012, 22:26
Tamam eleştirirsin herşeyi yaparsında Aykut Kocaman ne yapsın ? Tamam bizde eleştiriyoruzda o mu dedi 3 tane topu direğe vurun diye . Kazansak bu yorumların hiç biri yapılmayacaktı . Oynadığımız son 4-5 deplasmandan ( Ankaragücü maçı dahil ) en iyisini oynadık bence .

Deplasmandaysan en kotu bir kontra bulursun de mi, var mi peki? Son dakkalar haric 2 pas yapamaz hale geldik. Kazansak bile bu macin hakki buydu, aman aman oynamadik.

Tam da su anda bi ALman takimiyla mac yapsa FB 5 mi yer artik bilemem. Dortmund falan degil, orta sirasi yeter.

SaLviO
01.Nisan.2012, 22:27
başaramadı değil oyuncu kapasitesi veya oyuncu tipleri 4 3 3 e uygun değildi halada öyle

Nocna Mora
01.Nisan.2012, 22:27
Fırat Aydınus bana kalırsa çok iyi bir maç yönetti. Selçuk'un Burak'a yaptığı hareketi es geçmesi tek hatasıydı. Orada çift vuruş ve ya faul verip Selçuk'a da bir sarı kart verilmeliydi. O ayak normal koşullarda o bileğe gitmez, gidemez.

Volkan Şen bir daha forma şansı bulamaz bence. Adam oyuna sırtını dönüyor resmen. Savunma yapmıyor. Hücumda da yanlış seçimleri çok fazla. Yetersiz. Veli Kavlak gibi aynı. Kafada var bişeyler ama yok yani yetenek yok ki gerçekleştirsin..

2.Yarı başında Volkan cıksa Olcan oyunda, 45 ile 65. dakikalar arası cok daha farklı bir maç olabilirdi. Fenerbahçe iyi bir oyun ortaya koymadı fakat doğru yerlerde doğru şeyler yaptılar. Alex'in bu takım için ne kadar önemli oldugu bence anlasılmıs olmalı.

İkinci yarısı bol pozisyonlu ve zevkli bir maçtı. Trabzonspor lu oyuncular son topları biraz daha olumlu kullanabilseler kazanabilirlerdi. Fenerbahçe biraz daha şanslı olsa onlarda kazanabilirdi. Beraberlik iyi oldu gibi... :)

Son bir lafımda Trabzonspor taraftarına. Sene başındaki Benfica macında da alakasız yere Fenerbahçe'ye küfür edip durmuşlardı. Bende staddaydım. Bugün de anlam veremediğim 'salakça' bir protestoları vardı. Futbol oynanmasına engel oldular. Çok gereksizler açıkcası...

sananes
01.Nisan.2012, 22:28

İyi mi oynadık? İyi oynamak sahada organize olmak demektir. Bizim üst üste 5-6 pas yaptığımız 3 pozisyon yoktur sahada. Direkten dönen toplarımızın zaten 2'si son 5 dakikada orta sahalar çöktükten sonra oldu Alex'inki ise organize ve güzel bir hücumdu. Aykut Kocaman Özer-Mehmet-Selçuk-Cristian gibi yeteneği kısıtlı oyuncuları aynı anda sahada tutuyorsa,ne düşünüyor merak ediyorum.

Alex futbolu bıraktığında röportaj falan yapılırsa kendisiyle çalıştığın en kötü teknik direktör kim sorusuna muhtemelen Aykut Kocaman der.

Night_Mare17
01.Nisan.2012, 22:29
başaramadı değil oyuncu kapasitesi veya oyuncu tipleri 4 3 3 e uygun değildi halada öyle

Teknik direktör taktiğe göre oyuncu almaz oyuncuya göre taktik yapar. Demek ki Aykut Kocaman 4 3 3 den vazgeçecek.

Deus Dominus
01.Nisan.2012, 22:29
Şu iki gündür ne zaman bu konuya girsem kendimi Fenerbahçe'li gibi hissettim halbuki ligde en sevmediğim takımdı :D Ne agresifsiniz ya arkadaşlar, sonucun etkisiyle, siniriyle yıkıp geçiyorsunuz. Biraz sakinleşin, tekrar özetini falan izleyin sakin kafayla, bence fikriniz değişecek. Bugün Fenerbahçe Trabzonspor'a göre daha iyi oynadı, direklere takılmasaydı ya da Trabzonspor'un golünü savunma hazırlamasaydı galibiyete uzanan taraf olacaktı.
Fırat Aydınus'a da değinmek gerek. Baştan sona çok iyi yönetti karşılaşmayı. Tek kaçırdığı şey vardı benim gözüme çarpan; Burak ile Selçuk arasında kalan topta Selçuk'un müdahalesi sertti ve kastiydi benim gördüğüm, orada penaltı kararı verilmeliydi diye düşünüyorum.

Bekq
01.Nisan.2012, 22:31

Kötü oynayan, bulunduğu konumun hakkını vermeyen herkes yuhalanır.

Bir zamanlar efsane diye Fenerbahçe takımını kendi kafasına göre oynatamaz. Takımın en iyi oyuncusunu derbide hiç bir şey yokken ilk 18'e almamazlık yapamaz..

furkan58
01.Nisan.2012, 22:32
İyi mi oynadık? İyi oynamak sahada organize olmak demektir. Bizim üst üste 5-6 pas yaptığımız 3 pozisyon yoktur sahada. Direkten dönen toplarımızın zaten 2'si son 5 dakikada orta sahalar çöktükten sonra oldu Alex'inki ise organize ve güzel bir hücumdu. Aykut Kocaman Özer-Mehmet-Selçuk-Cristian gibi yeteneği kısıtlı oyuncuları aynı anda sahada tutuyorsa,ne düşünüyor merak ediyorum.

Alex futbolu bıraktığında röportaj falan yapılırsa kendisiyle çalıştığın en kötü teknik direktör kim sorusuna muhtemelen Aykut Kocaman der.

Dediğim gibi son 4-5 deplasman maçı arasında iyi oynadık dedim . Genel olarak konuşmadım .

Bekq
01.Nisan.2012, 22:33
Aykut Kocaman'ı savunacağım diye Fenerbahçe'ye İHANET etmeyin..

TeNaciOUS MidFieLdeR
Şu iki gündür ne zaman bu konuya girsem kendimi Fenerbahçe'li gibi hissettim halbuki ligde en sevmediğim takımdı :D Ne agresifsiniz ya arkadaşlar, sonucun etkisiyle, siniriyle yıkıp geçiyorsunuz. Biraz sakinleşin, tekrar özetini falan izleyin sakin kafayla, bence fikriniz değişecek. Bugün Fenerbahçe Trabzonspor'a göre daha iyi oynadı, direklere takılmasaydı ya da Trabzonspor'un golünü savunma hazırlamasaydı galibiyete uzanan taraf olacaktı.

Iyi oynadi derken, o biraz Trabzondan dolayi oldu. Ki iyi de oynamadik. Bekiri Gokhani 40 metre dribling yapip topu rakibe veriyorsa orda bi sorun var. Hic organize degiliz. Kimse pas almaya gelmiyor. Bir oyuncu topu aldiginda 4 farkli pas secenegi varsa o takim iyidir. Bizde 4u 3u birak 1 kisi bile bulamiyorlar :zuhaha

SaLviO
Teknik direktör taktiğe göre oyuncu almaz oyuncuya göre taktik yapar. Demek ki Aykut Kocaman 4 3 3 den vazgeçecek.

çok çok çok yanlış hoca kafasındaki sistemi takıma oynatamazsa kaybolur gider o takım içinde suan aykut hocada olduğu gibi

ReaList
01.Nisan.2012, 22:35
Biz eleştiriyi skora yapmıyoruz futbola yapıyoruz, Fenerbahçe'nin büyük maçlarda oynadığı felsefeyle, herhangi bir Anadolu takımının büyük takımlarla oynarken uyguladığı felsefe arasında bana fark söyleyebilecek olan var mı ?

Ultra defansif
Skora yatan
Acemi hatalar yapan
Organize değil dağınık oynayan
Korkak bir futbol tarzı

Kazansan ne olacak ? Git bakalım Türk Telekom Stadı'na şansınla 3-1 biten maç bir daha öyle bitiyor mu ? Beraberliğe bile sevinen taraf olduk, ayıptır.

SaLviO
01.Nisan.2012, 22:39
Selçuk la crisler mehmet topuzla bekirle ziegler le ne oynucak bu adam 2 4 4 mü yahu bu topcularlar bu kadar daha yok siz bu adamları birer messi mi zannettniz

sui generis
01.Nisan.2012, 22:39
yine başlamış Aykut hoca gündemi.. hak ettik ama direkleri yenemedik, sağlık olsun. trabzon taraftarına diyecek bir şey yok, hiç ama hiç şaşırmadım. ama ben ceza almalarını istemiyorum; zaten varlıkları zarar.

Kaka Leite
01.Nisan.2012, 22:41

Valla hocamızı bir yana bıraktımda, deplasmandaki en iyi oyunlarımızdan biri oluyorsa bu Fenerbahçe'nin daha çok düşünmesi gerek anlıyoruz olaylar oldu, moral olarak çok iyi durumda değiliz ama biz yinede bu değiliz.

di canio
01.Nisan.2012, 22:42
Arkadaşlar maç hakkında yorum yapmaya özen gösterelim. Burası Trabzonspor-Fenerbahçe maç konusu. Aykut Kocaman'ın yuhalanması, Süper Final olasılıkları, vb. gibi yorumları sohbet bölümünde tartışalım. Maç hakkında görüş okumak isteyen üyelerimizi de maçın içeriği ile ilgisi olmayan mesajlarla rahatsız etmemiş oluruz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Nisan.2012, 22:42
Selçuk la crisler mehmet topuzla bekirle ziegler le ne oynucak bu adam 2 4 4 mü yahu bu topcularlar bu kadar daha yok siz bu adamları birer messi mi zannettniz

Olay tek tek oyuncularla alakali degil. Takim olamadilar ki, istersen Messiyi getir ne fayda. Kisiye dayali zihniyetten kurtulmak lazim artik. GS nin bu sezon en cok begendim tarafi bu. Gecen sene bizim de oynadigimiz gibi takim oyununu oynayabilmek.

Mac hakkinda konusuyoruz iste, farkli bir seyden bahseden mi var ki :s

attirson
01.Nisan.2012, 22:43
Siz futbolcusu teknik direktörü için mi seviyorsunuz bu takımı yok sa Fenerbahçe oldugu icin mi ? Nerdeyse Fenerbahçe'yi satacaksınız Aykut Kocaman'ı koruyayım derken.

eng1n
yalnız bu saha kapatma cezasının play off'a yansımaması kadar saçma bir şey yok. Volkan'ı o çakı yaralasa 15 gün sonra Volkan yine o seyirci karşısında mı oynayacaktı ? gerçekten saçma olmuş.

ReaList
@SaLviO

Buradaki Galatasaray'lı arkadaşlara sor bakalım, hangisi sezon başında 11'lerinde Emre Çolak ve Semih Kaya'yı bekliyor, koca bir sezonu onlarla geçirmeyi düşünüyorlardı. Eğer sen kadroda bunca zaman alternatif yaratamıyorsan "ee eldekiler bunlar" demeyeceksin. Her sezon şampiyon mu oluyoruz, Hayır. Bu senede olmayalım bir şey kaybetmeyiz ama senin hocan hatalarından ders çıkarmak yerine hatalarının yanında durdukça biz daha çok konuşuruz. Her hafta aynı şeyleri yazmaktan ben bıktım, Kocaman yapmaktan bıkmadı helal olsun. Bundan sonra kopyala-yapıştır yapacam zaten, gereksiz zaman kaybı olmasın : )

SaLviO
01.Nisan.2012, 22:44
takım oyunu oynaman için takımın hepsinin düşüncesi bir olması takım bizim takımda bu sezon malesef değil işte bi bilinmezlik var takımda acaba sezon sonu ne olucaz muamması var topçularda

hakan769
01.Nisan.2012, 22:46
Fenerbahçenin golünde Sow topa hareketlenerek Trabzonsporlu kaleci ve defansları yanıltıyor mu?

Zekirdek
01.Nisan.2012, 22:52
Volkan ölmediyse ceza vermelerine gerek yok (!) Rakı şişesi es geçildi. Bunu da atanı bulmaya gerek yok. Eğer olur da biri Volkan'a isabet ederse ararlar. (!) Aykut Kocaman'a hiç laf etmedim ama Emre'siz olmaz hoca. Bu taraftar Emre için klüpten açıklama bekliyor. Emre'siz olmuyor olmadı olmayacakta.

Son olarak şu maç bize birşeyi daha gösterdi. Alex'li ve Alex'siz Fenerbahçe arasındaki farkı. Umarım Alex kendini istemeyenlere inat 40 yaşına kadar oynar.

nekop
01.Nisan.2012, 22:53
Maç konularına karşılaşma sonuçlandırdıktan sonra pek yorum yapmam ama söylemeden edemeyeceğim. Volkan allah aşkına kes şu bıyıkları! Futbolcu hariç her şeye benziyorsun. :)

nannar
01.Nisan.2012, 22:54
trabzon taraftarı takımlarını resmen baltaladı.fener'de emre olayı camiayı böler.aykut yine iyi yönetemedi takımı diye düşünenler var ama olay onda değil.ben maçın ilk 60 dakikasını izlemedim.nasıl olsa son yarım saat fener oyundan düşer diye gittim maça. :) düşündüğüm gibi de oldu ama bugün trabzon çok ama çok yeteneksizdi.beraberlik bize yaradı.süper final saçmalığına da katlanacağız artık mecburen.inşallah mutlu sona da ulaşırız

europeanconquer
01.Nisan.2012, 22:56
Maç konularına karşılaşma sonuçlandırdıktan sonra pek yorum yapmam ama söylemeden edemeyeceğim. Volkan allah aşkına kes şu bıyıkları! Futbolcu hariç her şeye benziyorsun. :)

Şu reklamlarda ki adama benzemiş :D Parça parça traş oluyor :D

ParduS
01.Nisan.2012, 23:10
Bilmiyorum maçı nerede izliyorsunuz ama toplu alanlarda kafe vs. izlediğinizde hocaya ve oyunculara insanların tepkisinin ne olduğunu daha yakından anlayabiliyorsunuz. Hocanın kızılacak tarafı sakat değilse Emre'yi oynatmaması. Orta sahamız ne yazıkki çok vasat kaldı. Kazanadabilirdik ama hakettik mi onu tartışmak lazım.

Futbol olarak artık bir beden büyümemiz gerek. Bu sezon artık bitti, gelecek sezona umarım iyi gireriz.

sarianet
01.Nisan.2012, 23:10
maçın hakkı berberlikti trabzonspor da çok kaçırdı bizim direk mevzusu da sanırım tek maçta dengelendi

olaylar hoş değildi ama futbol futbol olmaktan çıkmış arkadaş

hakan769
01.Nisan.2012, 23:13
yok artık! bu nedir arkadaş ?

http://img861.imageshack.us/img861/1243/123gul.jpg

furkan58
01.Nisan.2012, 23:15

Pozisyonun geneline bakarsan Selçuk orda topa vurduktan sonra ayağı burağa geliyor istemli bişey yok topa vuruyor önce .

Deus Dominus
01.Nisan.2012, 23:17
İşte söylediğim pozisyon bu, bilerek isteyerek yapılmış bir hareket. Topa vurduktan sonra ayağının yönünü değiştiriyor, basıyor bileğe. Allah korudu Burak'ı birşey olmadı...

Zekirdek

Özeti izlediğinizde birşey olmadığını anlayacaksınız. Fotoğraf üzerinden gidince pek birşey anlaşılmıyor.

hakan769
Pozisyonun geneline bakarsan Selçuk orda topa vurduktan sonra ayağı burağa geliyor istemli bişey yok topa vuruyor önce .

isteyerek istemeyerek net penaltı kırmızı kart.

ParduS
01.Nisan.2012, 23:19
isteyerek istemeyerek net penaltı kırmızı kart.

Aynı pozisyonu Ts'den herhangi bir oyuncu Fb'den herhangi bir oyuncuya yapsa bu kadar savunacak mıydın gerçekten merak ediyorum.

hakan769
01.Nisan.2012, 23:21
Aynı pozisyonu Ts'den herhangi bir oyuncu Fb'den herhangi bir oyuncuya yapsa bu kadar savunacak mıydın gerçekten merak ediyorum.

dostum macın özetine bakiyodum bunu gördüm şok oldum. kimse bu andan bahsetmemiş

byariff
01.Nisan.2012, 23:21
Trabzonun net penaltisi verilmedi + Marcusa göre fenerin golü ofsayt.

Bordo61Mavi
01.Nisan.2012, 23:30
O pozisyonun penaltiyla alakasi yok bana gore

sarianet
01.Nisan.2012, 23:33
fbye iki maç veren tff bugün ts ye ne ceza verecek ben onu merak ediyorum standardını test etmesi için iyi bi fırsat bakalım bekleyelim görelim

hakan769
01.Nisan.2012, 23:34
fbye iki maç veren tff bugün ts ye ne ceza verecek ben onu merak ediyorum standardını test etmesi için iyi bi fırsat bakalım bekleyelim görelim

verilen cezalar gelecek sezon uygulanacak diyorlar. play off da saha kapama olmuyacak sanırsam

sarianet
01.Nisan.2012, 23:35
verilen cezalar gelecek sezon uygulanacak diyorlar. play off da saha kapama olmuyacak sanırsam

bu konuyu bilmiyorum ama benim için verilecek cezann adaleti önemli standardı tutturursa sorun olmaz.

ReaList
01.Nisan.2012, 23:38
Neyse maça dönelim, Bugün Bekir'in oyununu beğendim, Yobo'yu da beğendim çünkü en fazla onları topla oynarken görüyorduk : ) Ortasaha diye bişey yok topu alan bu 2 arkadaşa sürekli pas atma derdinde, bu heves sonunda Bekir'i kurban etti. Sadece bu 2 arkadaş'a topu atsalar neyse Volkan'a da en az o kadar pas atılıyor, o da kurban oluyordu ama şans yüzüne güldü.

TR.CaPTaiN
01.Nisan.2012, 23:52
Şaka gibi bir maçtı. Öncelikle takımımız benim beklentilerimin üzerinde bir oyun oynadı. Ancak bu kadar çok pozisyonu bulup sadece 1 tane gol atmak büyük şanssızlıktı. 3 tane direkten dönen top, Mehmet'in kaçırdığı net pozisyonlar vardı. Maçtan önce Trabzonspor ilerde baskılı başlar ve oyun yarı sahamıza sıkışır diye düşünüyordum ancak böyle bir şey olmadı. Oyun ortada olmasına rağmen pozisyonlara giren taraf biz olduk. Özer'in sağdan oyuncumuz kopup gitmişken geriye dönmesi, Yobo'nun daha da sıkışık olan Bekir'e dönmesi ve Bekir'in de artık resmen bomba haline gelmiş topu uzaklaştırmak yerine hala pas zorlaması nedeniyle garip bir gol yedik. O golden sonra bir 10 dakikalık bocalama dönemine girmiş olsak da maçın sonlarına doğru yine pozisyonlar bulduk. 1 puan bizim için iyi olmadı. Süper final'de artık Galatasaray'ı hem içerde hem dışarda yenme zorunluluğumuz var.

Aykut hocanın Emre'yle arasında ne tür bir problem varsa acilen çözmesi ve Emre'yi tekrar takıma kazandırması gerekiyor. Mevkisinden örnek verecek olursak; Alper Potuk'un 5 m € değerinde olduğu bir piyasada Emre'ye ben değer biçmeye bile kalkmam. Emre gibi özel bir oyuncuyu kaybetmemek lazım.

Cristian'ın golünde Cristian geriden çıkıyor ama Sow'un aktif mi pasif mi olduğu tartışılır. Bu konuda Markus Merk, Bünyamin Gezer gibi yorumcuları dinlemek lazım. Olcan'ın Gökhan'ı düşürdüğü pozisyon penaltıydı. Olcan'ın topa herhangi bir müdahalesi yok. Selçuk'un Burak'a müdahalesini resim olarak kesince yanıltır. Selçuk önce topa müdahale ediyor, sonrasında ayağı Burak'a da geliyor.

Fenerbahçe - Galatasaray maçındaki olaylara 2 maç ceza veren TFF'nin bu maçta çıkaracağı faturayı da merakla bekliyorum açıkçası.

nannar
01.Nisan.2012, 23:56
fener'in gol ofsayt,trabzon lehine penaltı ve kırmızı kartı atladı hakem.fakat hakem iyi niyetliydi,zaten fenerbahçe de en iyi deplasman oyununu oynadı bugün,yenilse yazık olurdu.emre hakkında yeni idda,maasinda indirim istenmiş,kabul etmemiş emre ve menajerine takım aramasını söylemiş :) yakında gerçek olan nedir anlarız

TR.CaPTaiN
02.Nisan.2012, 00:15
Markus Merk

- Olcan'ın Gökhan'ı düşürdüğü pozisyon penaltı.

- Selçuk'un Burak'la ceza sahası içinde girdiği pozisyonda faul yok. Selçuk topla oynuyor.

- Fenerbahçe'nin golünde Sow pasif değil, aktif durumda. Ofsayt.

http://www.ligtv.com.tr/haber/merk-yorumladi

LaigLeNoiR
02.Nisan.2012, 00:19
Fırat Aydınus (Twitter): Pozisyon'u şimdi daha iyi gördüm Gerçekten ofsaytmış. Bütün Trabzonspor camiasından özür dilerim.
Biliyorsunuz ki 4 büyük arasında oynanan maçlar hep heycan yaratır herkese. Biz hakem olarak elimizden en iyisini yapıp adil davranmaya çalışıyoruz. Ancak biz ne kadar adaletli biçimde karar versekte bazı kesimler hep art niyet arıyor. Bu iş o kadar kolaysa gelin siz yönetin.
Hatalarım için özür dilerim. Ama hatalarımızdan ders alırız. :) Sahaya atılan yabancı maddeleri soranlar. Gereği yapılcak.

byariff
02.Nisan.2012, 00:24
Selcugun , Buraga yaptigi pozisyona erman torogluda penalti dedi.

mustangshelby
02.Nisan.2012, 00:37
Fırat Aydınus (Twitter): Pozisyon'u şimdi daha iyi gördüm Gerçekten ofsaytmış. Bütün Trabzonspor camiasından özür dilerim.
Biliyorsunuz ki 4 büyük arasında oynanan maçlar hep heycan yaratır herkese. Biz hakem olarak elimizden en iyisini yapıp adil davranmaya çalışıyoruz. Ancak biz ne kadar adaletli biçimde karar versekte bazı kesimler hep art niyet arıyor. Bu iş o kadar kolaysa gelin siz yönetin.
Hatalarım için özür dilerim. Ama hatalarımızdan ders alırız. :) Sahaya atılan yabancı maddeleri soranlar. Gereği yapılcak.

Bunu hakkaten Fırat AYDINUS yazdıysa helal olsun bizim maçı yönetsin bizdede yapsın yenilelim ama çıkıp bunu söylesin bize hatasını kabul eden adam lazım hatasının üstünü örtmeye çalışan madame gibi adam değil...

LaigLeNoiR
02.Nisan.2012, 00:40
@FAydnus Bu adresten yayınlandı twit.

Nocna Mora
02.Nisan.2012, 00:47

Selçuk'un pozisyonu kastidir. O ayak öyle dönemez arkadaş. Hiç mi futbol oynamadınız ?

Nocna Mora
02.Nisan.2012, 00:48
fener'in gol ofsayt,trabzon lehine penaltı ve kırmızı kartı atladı hakem.fakat hakem iyi niyetliydi,zaten fenerbahçe de en iyi deplasman oyununu oynadı bugün,yenilse yazık olurdu.emre hakkında yeni idda,maasinda indirim istenmiş,kabul etmemiş emre ve menajerine takım aramasını söylemiş :) yakında gerçek olan nedir anlarız

Markus Merk

- Selçuk'un Burak'la ceza sahası içinde girdiği pozisyonda faul yok. Selçuk topla oynuyor.

Yerim Marcus'unu. Fener'in golü temiz. Ofsayt ile alakası yok. Fifa'nın sitesine girip izleyebilirsiniz kuralın nasıl işledigini. Sow'un alakası yok top ile ve savunmaya da markaj falan yapmıyor, engellemiyor. Tertemiz bir gol.

http://www.fifa.com/worldfootball/lawsofthegame/law/newsid=1290867.html

Selçuk'un da Burak'a yaptığı hareket faul değil fakat kasti oldugu için kart gerektirir. Çift vuruş verilebilirdi düşük bir ihtimal. Penaltı degil ama net bir kart. O bilek kendi kendine topa vurduktan sonra gitmez Burak'ın ayagına. Az fizik bilgisi yeterlidir bunun için.

Bekq
02.Nisan.2012, 00:56
Markus Merk

1) Penaltı ile alakası yok

2) Kasti değil Burak'ın ayağı Selçuk kaydıktan sonra oraya geliyor.

3) Koşar durumda olan biri o kısa mesafede nasıl bir anda dursun? Görür görmez durdu zaten.

Markus Merk'in çok maçını izlemedim hakemken ama bence bu dediklerinin yarısını kendi maçta yapmaz. Oturduğu yerden kararlarını söylemek kolay.

Nocna Mora
02.Nisan.2012, 01:05
1) Penaltı ile alakası yok

2) Kasti değil Burak'ın ayağı Selçuk kaydıktan sonra oraya geliyor.

3) Koşar durumda olan biri o kısa mesafede nasıl bir anda dursun? Görür görmez durdu zaten.

Markus Merk'in çok maçını izlemedim hakemken ama bence bu dediklerinin yarısını kendi maçta yapmaz. Oturduğu yerden kararlarını söylemek kolay.

Yahu Burak'la alakası yok o pozisyonun. Selçuk topa vurduktan sonra, ayağının bildiğimiz fizik kuralları çerçevesinde kendiliginden Burak'ın bileğine gitmesine imkan yok. Kasti bir harekettir bu kadar basit..

TR.CaPTaiN
02.Nisan.2012, 01:26
Bünyamin Gezer

- Olcan'ın Gökhan'a müdahalesi net penaltı. Eğer orda müdahale yapıyorsan topa dokunmak zorundasın. Olcan topa dokunamadı, penaltı.

- Selçuk'un Burak'a yaptığı hareket penaltı. Selçuk'un topa vurduktan sonra ayağının gidişi doğal değil.

- Fenerbahçe'nin attığı gol nizami gol. Sow topun üstünden atlamak gibi bazı hareketler yapsaydı aktif olurdu.

Gncl1905
02.Nisan.2012, 01:42
Bünyamin Gezer

- Olcan'ın Gökhan'a müdahalesi net penaltı. Eğer orda müdahale yapıyorsan topa dokunmak zorundasın. Olcan topa dokunamadı, penaltı.

- Selçuk'un Burak'a yaptığı hareket penaltı. Selçuk'un topa vurduktan sonra ayağının gidişi doğal değil.

- Fenerbahçe'nin attığı gol nizami gol. Sow topun üstünden atlamak gibi bazı hareketler yapsaydı aktif olurdu.

3. için tersini düşünüyorum ama ilk ikisi bana da penaltı gibi geldi...

Bordo61Mavi
02.Nisan.2012, 02:00
Firat Aydinus yenimi hata yaptida ozur diliyor, bu hesap gercek olsaydi ligin ilk yarisinda Besiktas maci sonrasi ozur dilerdi. ( Egemenin arkadan dokundugumuzda tiki oldugunu ogrendigimiz mac)

Alicanfmfan
02.Nisan.2012, 05:06
Baroni'nin golünü tartışıyorlar. Ofsayt mı, değil mi diye. Buna benzer bir pozisyon vardı Arena'da. Fenerbahçe atağa çıkarken Alex ofsayt pozisyonundaydı ve topa hareketlenmişti. Yardımcının bayrağını gördükten sonra koşmamıştı, ofsaytta olmayan Gökhan hareketlenmişti, yardımcı hakem aynı bu maçtaki gibi bayrağı kaldırıp, indirdi ve devam dedi ancak Fırat Aydınus ofsaytı verdi.

Birde şöyle birşey var. Mesela ben Trabzonspor'un stoperiyim, Baroni topu aldığında yardımcı hakeme bakarım. O da bayrağını kaldırmışsa müdahale için koşmam. Zaten ofsaytmış derim. İşte burda bir terslik var bence.

nannar
02.Nisan.2012, 08:41
top atıldığına Sow geriye doğru hareketlense ya da hiç kıpırdamasa tamam ofsayt yok diyeceğim ama top atılınca önce hareketleniyor. Hareketlendiği anda ofsayt olur zaten. Topla arasında 30 metre falan da yok. Hareketlendiysen ofsayt,kural açık ve net. neymiş topun üstünden atlasa ofsayt olurmuş :D yorumcularda iyice saçmalamaya başlıyor. kurallar bu kadar çok yorum götürmez. götürürse sıkıntı çıkar,eyyama yol açılır. her hakem "ben böyle yorumladım" diyim kenara çekilir. yani FB ofsayttan gol atarak puan aldı demek haksızlık olur çünkü golü hak eden oyunu oynadılar ama atılan golün ofsayt olduğu gerçeğini değiştirmez bu durum :)

TR.CaPTaiN
02.Nisan.2012, 11:47
Hakem yorumcularının yarısı nizami, yarısı ise ofsayt diyorsa buna ofsayt gerçeği denilemez. Gerçek denilebilmesi için çok net bir şey olması lazım.

--------------

SELÇUK DERELİ - MİLLİYET

Sow'un pozisyonu için yardımcı hakem Serkan Ok'un kaldırmış olduğu ofsayt bayrağına Fırat Aydınus'un re'sen karar vererek devam ettirmiş olmasıydı. Bu pozisyonda Fırat Aydınus'un devam kararı çok doğruydu, çünkü oyun kurallarının yorumlanması ve hakemler için rehber kitapçığına göre açık olarak böyle bir pozisyonda oyuncunun ofsayt sayılabilmesi için;

1. Oyuna müdahale etmesi, yani topa dokunması
2. Rakibe müdahale etmesi, yani rakibin topla oynamasını veya oynayabilmesini engellemesi gerekir.

Bu pozisyonda Sow bunlardan herhangi birini yapmadı. Dolayısıyla hakemin cesaretli devam kararı doğru yorumdu. Serkan Ok'un acele kaldırmış olduğu bayrağa uymayarak gole prim tanıyan Aydınus'u kutlamak gerekir.

AHMET ÇAKAR - SABAH

Aslında bu kritik an maçın dönüm noktası. Fenerbahçe'nin attığı golde yardımcı Serkan Ok ofsayt bayrağını kaldırdı. Ama Aydınus buna rağmen golü verdi. Pozisyon gol mü yoksa ofsayt mı? Bir oyuncu sadece ofsayt pozisyonunda diye ofsaytla cezalandırılmaz. Ya topa dokunacak, ya rakibe müdahalesi olacak, ya oyuna müdahalesi olacak ya kendi takımına avantaj sağlayacak. Top Caner tarafından oynandığında Cristian topa doğru koşuyor. Aynı anda Sow da sabit durmayıp ya da aksi yöne koşmayıp topun olduğu yere doğru kısa bir koşu yapıyor. Ve pas olarak atılmış bu top Sow'un ayağının birkaç santim önünden geçerek Cristian tarafından gol yapılıyor. Üstelik Sow bu koşuyu yaparken hemen geri dönen Trabzonsporlu Giray'ın koşu yolunu da belli oranda tıkıyor. Her ne kadar topa dokunmasa da Sow'un yaptığı hareket rakibe ve oyuna bir müdahale olarak algılanmalı. Dolayısıyla bu kadarından dolayı Fırat Aydınus hatalıdır.

ALİ AYDIN - ZAMAN

Maçın FIFA kokartlı hakemi Fırat Aydınus, dün akşam yoruma açık zor pozisyonlarda birçok tartışmalı karar verdi. 41. dakikadaki Baroni'nin attığı gol, hakemin aldığı sorumluluk sonrası re'sen devam kararı demesinden geldi. Bu pozisyonda verilen gol kararı doğruydu.

E. TOROĞLU - HÜRRİYET

Topun oynandığı son an; önce topa yakın, net pozisyonundaki Fenerbahçeli Sow hareket ediyor. Nereye doğru? Top doğru. Pozisyonun içinde mi? Evet. Rakip defansı aldatıyor mu? Evet. Trabzonsporlu futbolcular, pozisyon ofsayt diye bırakınca, arkadan Baroni ofsayt olmayan pozisyonda geliyor ve güzel bir vuruşla golü yapıyor. Yoruma açık bir pozisyon. Benim yorumum ofsayt.

William Rookwood
02.Nisan.2012, 13:24
Fenerbahçe'nin golü net ofsayt ancak Fenerbahçe lehine verilmeyen yüzde yüz bir penaltıda var. Fırat Aydınus'u bu maç hiç beğenmedim.

Suicider
02.Nisan.2012, 13:58
Arkadaşlar seyirci cezalarında eğer küfürden dolayı olursa Play-off'a yansımıyormuş.Fakat yabancı madde'den dolayı olursa yansıyormuş.Yani Trabzon'un alacağı ceza yansıyacak.

SaLviO
02.Nisan.2012, 14:01
3 maçıda seyircisiz oynar o zaman

Bekq
02.Nisan.2012, 14:04
Bizim Galatasaray maçında 2 maç ceza almamızın nedeni küfürün 4. kez tekrarlanması + sahaya yabancı madde atılması. O sebeple büyük ihtimal 1 ya da maksimum 2 maç sahası kapanır Trabzon'un.

Kaka Leite
03.Nisan.2012, 01:54
@FAydnus Bu adresten yayınlandı twit.

Sahte diyolar o hesap için inanmayın yani :)

Trabzonspor
03.Nisan.2012, 15:01
http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=10224#Icerik

Yazı dediğin böyle olur.

-------------------------------------------------------------------------------------

Trabzonspor ile Fenerbahçe takımları arasında 1 Nisan 2012 Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan müsabakanın ardından konuya taraf iki kulübün resmi sitelerinden yaptıkları açıklamalar futbola bakış açılarının gözler önüne serilmesi açısından çarpıcı birer örnektir.

Bir tarafta kendi özeleştirisini yapan, rakibin uğradığı haksızlığı göz ardı etmeyen ve yaklaşan Süper Final öncesi futbolun tüm kesimlerini duyarlı olmaya davet eden Trabzonspor, diğer yanda ettikleri teşekkürün ardından gelen taraftar baskısıyla üslubunu değiştirip kulübümüze ve yönetim kurulumuza yönelik ağır ifadeler kullanan Fenerbahçe.

Sırf bu iki üslup karşı karşıya koyulup, objektif bir bakış açısıyla değerlendirildiğinde dahi Türk futbolunda en büyük provokasyonun kimler tarafından yapıldığı sorusunun cevabı rahatlıkla sahibini bulacaktır.

Fenerbahçe Kulübü’nün resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamanın ilk bölümü müsabaka haftasında özelikle taraftarlarımız üzerinde oluşturulmaya çalışılan baskı ve sindirme çabalarının hangi adreslerden kaynaklandığını apaçık gözler önüne sermektedir.

Kendi güvenliklerinin en iyi şekilde sağlandığının altını çizip, bu anlamda yapılan teşekkürün ardından şiddeti bahane ederek yönetim kurulumuza ve kulübümüze yönelik ağır ifadeler kullanmak, ciddi bir çelişki olmakla beraber, gerçek niyetin deşifre edilmesinden başka bir şey değildir.

Ne yazık ki bu provokatif bakış açısı; Aygün’ün kafasını sarıp sarmalayıp, şampiyonluğu bu yolla kazandığını itiraf eden anlayışın, sahaya kapalı gelen çakıyı ağzıyla açan bugünkü nesillere taşınmış halidir.

Sırf ortamı germe adına, sözde mahkeme ifadelerini maç arifesine taşıyıp, kendini savunmak yerine kulübümüze saldırmayı uygun gören bir Başkan’ın bu yöndeki çabaları, toplumun tansiyonunu yükselten önemli sebeptir.

Çağlayan’da devletin polisine taşlarla saldıran, kendi sahalarında oynanan müsabakada rakip takım teknik direktörünün ve yardımcısının başını yaralayan, ilk maçımızda kalecimiz Tolga Zengin’e atılan cisimleri, daha da önemlisi Başkanımız Sayın Sadri Şener’e koro halinde edilen küfürleri hiçe sayan bir bakış açısının Trabzonspor Kulübü’yle yönetimini sorgulaması haddine değildir.

Bu arada; Fenerbahçe yöneticilerinin bahsettiği başarı anlayışı onların yöntemleriyse, Trabzonspor Kulübü’nün misyonunu tarihten alan hiçbir yönetim kurulu maalesef o başarıyı bugüne kadar gösterememiş ve bundan böyle de gösteremeyecektir (!)

Trabzonsporluluğuyla simgeleşmiş, vefat eden bir sanatçının şarkısını kazanılan maçtan sonra farklı bir üslupla stad hoparlöründen yayınlayıp, rakibiyle sözde alay edenlerin Hüseyin Avni Aker’deki ortamı sorgulamalarının neresi inandırıcıdır?

Türk futbolunu yeşil sahalardan alıp adliye koridorlarına taşıyan, Metris’i spor sayfalarına manşet yaptıran, Avrupa’da itibarımızı düşüren, yine mahkemede kulübümüzün avukatına hakaretler edip, daha sonra da hiçbir olay yaşanmamış gibi Trabzon’a gelen yöneticilerin artık sporumuza kazandıracakları hiçbir artı kalmamıştır.

Bu kişilerin verdikleri tahribatı bir an önce kabullenip, özür dileyerek futbol sahnesinden inmeleri gerektiği halde, haklıymış gibi sözler sarf ederek, eylemlerde bulunmalarını da kamuoyunun objektif kesimlerinin takdirlerine bırakıyoruz.

Fenerbahçe kafilesine karşı, Trabzon’a gelişlerinde, otel, stadyum ve havaalanı transferlerinde en ufak bir saldırı olmamıştır.

Saha içerisinde ise demokratik tepkilerin yanı sıra, tasvip etmediğimiz gelişmeler de yaşanmıştır. Beklentimiz, suç unsuru eylemleri gerçekleştirenlerin bir an önce tespit edilerek Yüce adaletimiz tarafından hak ettikleri cezaya çaptırılmalarıdır.

Milletçe, haklı olanı güçlü kılamayıp, sözde güçlü olanı haklı göstermeye çalıştığımız sürece maalesef bu tip toplumsal reaksiyonlarla karşılaşmak durumundayız.

Bu vesileyle yeni olumsuzluklar yaşanmaması adına hukuğun işletilerek adaletin gecikmeden tecelli etmesi gerektiğinin altını bir kez daha çiziyor, görüşlerimizi bu şekliyle kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz.

Saygılarımızla

Trabzonspor Yönetim Kurulu

Bekq
03.Nisan.2012, 15:04
Hasan Yener: Trabzon Genel Sekreteri Hasan Yener, 3 Temmuz'dan beri camia olarak yaşadıkları psikolojik travmadan sonra seyirci olgunluğunun takdire şayan olduğunu söyledi. Yener, hakem hatalarının canlarını çok yaktığını belirtirken, mahkemede yöneticilerinin avukatlarına saldırmasından dolayı F.Bahçe'den özür beklediklerini söyledi.

http://www.fotomac.com.tr/Trabzonspor/2012/04/03/hasan-yener-fener-ozur-dilemeli

Bu açıklamadan sonra kulüp o açıklamayı yaptı :)

sui generis
03.Nisan.2012, 15:14
tamamiyle saçma bir açıklama. bıçağın açık olarak yerde durdurduğunu gösteren ligtv kamerası var, ts yönetimi önce ona bir baksın. volkan oraya gitmeden o bıçak açık bir biçimde yerde. ellerinden gelse lig tv ye video yu geri sararak volkan taraftara bıçak atmış gibi göster diyecekler. bu duruma gelmişler.

polislere saldırı demişler. ts yönetimine meşru müdafaa ve tahrik kavramlarının birinin anlatması gerekiyor; o taraftarın orada nasıl muamele gördüğünü ben biliyorum. bundan önceki duruşmada polis bize de saldırmıştı. gelip bana Türk polisini anlatmasınlar. ve herkese tavsiyem; biber gazından korunma ve etkisini azaltma yollarını öğrenmeleri. artık böyle bir ülkede yaşıyoruz.

küfüre zaten birşey diyen yok. o saraçoğlunda da edildi doğrudur ama kimse Tolganın kafasına ne bıçak attı ne de bira şişesi. Fenerbahçe taraftarı o kadar düşmedi.

bizim yerimize gittikleri şampiyonlar ligine nasıl haksız yere alınmadığımızı gören TS Yönetimidir özür dilemesi gereken.

sui generis
03.Nisan.2012, 15:20
TS yönetimi bir baksın. http://www.sporbucks.com/haber/17915/iste-caki-gercegi

hakan769
03.Nisan.2012, 15:21
Bıçağı Volkan açıyor. Gazetelerde bırağı alırken kapandı volkan açtı diyorlar. komik.

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/04/03/caki-gercegi--2137759.Jpeg

futureless
03.Nisan.2012, 15:25
Sahaya çakı atılıyor ve sırf Fener düşmanlığı yapmak için milletin uğraştığı şeylere bak.Ne işi var o çakının orda diyemiyorsanız , ben de bu konunun taraftarlıktan çok insanlıklarınızla ilgili olduğunu düşünmekte sakınca görmüyorum.

sui generis
03.Nisan.2012, 15:26
TS yönetimi bir baksın. http://www.sporbucks.com/haber/17915/iste-caki-gercegi

buraya bakarsan görürsün açık bıçağı. volkan önce kapatmış sonra açmış. ama siz linkteki o resme de foto montaj diyebilirsiniz tabi.

sananes
03.Nisan.2012, 15:37
Fenerbahçe-Galatasaray maçında ki 2 maç cezaya standart bu olursa güzel dedik her birimiz. Bu hafta Trabzon'da oynanan maçta ki olaylar çok daha büyüktü, bir kaç kez oyun durdu sahaya çakı "açık" olarak atıldı ki kapalıdan olsa bir şey fark etmez ya çok uzun süre küfür edildi zannediyorum çünkü digiturk sürekli sesi kıstı. Şimdi gidip Trabzonspor'a da 2 maç verirse federasyon vay halimize.

Suicider
03.Nisan.2012, 15:42
Fenerbahçe-Galatasaray maçında ki 2 maç cezaya standart bu olursa güzel dedik her birimiz. Bu hafta Trabzon'da oynanan maçta ki olaylar çok daha büyüktü, bir kaç kez oyun durdu sahaya çakı "açık" olarak atıldı ki kapalıdan olsa bir şey fark etmez ya çok uzun süre küfür edildi zannediyorum çünkü digiturk sürekli sesi kıstı. Şimdi gidip Trabzonspor'a da 2 maç verirse federasyon vay halimize.

Yalnız Fenerbahçe'nin 2 maç cezasının 1 tanesi küfürden dolayı.Yani 4.kez uyarıldığı için otomatikman 1 maç cezaya dönüştü.1 maçta saha içi olaylardan verildi.Bence Trabzon küfür konusunda sınırda değilse verilmesi gereken 2 maçtır birde küfür konusunda uyarı olur.Kadıköydeki olaylar yüzünden 1 maçsa buda 2 maç olur diye düşünüyorum daha fazla vermezler.

MeMo
03.Nisan.2012, 15:50
Trabzonspor sahada kazanmayı başaramayan bir takım.Fenerbahçe'yi sahada yenmek imkansız değil,Galatasaray başardı.O yüzden biraz sahada kazanıp,kaybettikten sonra yorumcuların hakem hatası var mı yok mu tespitlerini dinleyip iftira atmayı,taraftarlarından,Fenerbahçe düşmanlarından duyduklarıyla saldırmayı kesmeleri gerekiyor.Bunları yaparlarsa ciddiye alınacak bir camia olacaklar.

Bekq
03.Nisan.2012, 15:52
Bıçağı Volkan açıyor. Gazetelerde bırağı alırken kapandı volkan açtı diyorlar. komik.

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/04/03/caki-gercegi--2137759.Jpeg

Amacın ne bilmiyorum ama oraya çakı atılmış ve kapalı mı/açık mı diye tartışma yaratıyorsun :) Atılan meşale de yakılmamıştı volkan yaktı yere fırlattı :)

Çakıyı Volkan eline almadan önce yerde açık bir biçimde duruyordu. Eline aldı ve kapadı. Sonra ağzıyla tekrar açtı. Maçın özetini izleyerek nasıl böyle net konuşuyorsun sen anlamıyorum?

Suicider
03.Nisan.2012, 15:59
Önemli olan çakının açık kapalı olması değil.O çakının o stada nasıl girdiği ve kim tarafından atıldığı.Bunların araştırılıp bulunup cezalandırılması lazım.Bu konuda Fenerli arkadaşların yanındayım.Açık mı kapalı mı olayına girip ortamı daha fazla germenin gereği yok diye düşünüyorum.

William Rookwood
03.Nisan.2012, 16:02
Ne olursa olsun yapılmaması lazım. Herşey bir kenara o sahada olanlar insan bir insanın canına kastetmek zarar vermeyi düşünmek büyük suç. Ancak böyle durumlar kulübe mağal edilmemelidir. Bu, kişi ve kişilerin suçudur.

Bekq
04.Nisan.2012, 14:21
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/527420_330297177031951_137712972957040_910334_1165 356267_n.jpg

UEFA Hakem Komitesi Üyesi Uilenberg, Merkez Hakem Kurulu yetkililerini arayarak, Trabzon-Fenerbahçe maçında Cristian’ın golünü geçerli sayan Fırat Aydınus’a teşekkür etti, pozisyonun hakem seminerinde ders olacağını bildirdi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının FIFA kokartlı hakemi Fırat Aydınus’a, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitimcisi ve UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg’den özel teşekkür geldi.

Fırat Aydınus, Avni Aker Stadı’nda pazar akşamı oynanan karşılaşmanın 41. dakikasında Cristian Baroni’nin attığı golü, yardımcısı Serkan Ok’un, Moussa Sow için kaldırdığı ofsayt bayrağına rağmen geçerli saymıştı. Aydınus’un spor kamuoyunda tartışma yaratan bu kararı, UEFA Hakem Komitesi Üyesi Uilenberg’den övgü aldı.

Spor Toto Süper Lig maçlarını her hafta dikkatle takip eden Jaap Uilenberg’in, Merkez Hakem Kurulu yetkililerini arayarak pozisyonu doğru yorumladığı için Fırat Aydınus’a teşekkür ettiği ortaya çıktı. Hollandalı hakem hocası, Cristian’ın golle sonuçlanan pozisyonunun hakem seminerlerinde ders olarak gösterileceğini de bildirdi.

Jaap Uilenberg’in bu golün pasif ofsaytla ilgili birçok soruya yanıt olabileceğini düşündüğü ifade edildi.

Bizim Markus Merk ofsayt demişti ama doğru. O ne derse kanun zaten :)