View Full Version : [SF Şampiyonluk 3. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş
di canio
27.Nisan.2012, 02:39
http://img100.imageshack.us/img100/1029/sf1fenerbahebeikta.png
ReaList
27.Nisan.2012, 02:42
9/5 için saldır Fenerbahçe : )
Çoğu oyuncumuz dinlenmiş olarak çıkacak bu maça umarım sakatlıklar fazla sorun yaratmaz. Tek amaç kazanmak.
Mamadou
27.Nisan.2012, 03:15
FB maçın favorisi. Takımdan zerre umudum yok. Oyuncularda biraz gurur varsa Beşiktaş'a yakışır bir şekilde mücadele ederler.
Corpus
27.Nisan.2012, 03:17
Beşiktaş' tan umudum yok ama nasıl Fenerbahçe oynamadan maç kazanabiliyor ise Beşiktaş da kazanabilir.
Umudum 1-1
Tahminim 2-0
Bordo61Mavi
27.Nisan.2012, 04:08
Besiktasin Saracoglunda bizi sasirtacagini dusunuyorum ama galibiyet icin yeterli olurmu bilmem :)
sananes
27.Nisan.2012, 06:48
Saraçoğlu'nda sürpriz olmaz bu konuda çok rahatım da sonra ki hafta inönü'de bi terslik çıkmaz umarım.
omersal
27.Nisan.2012, 09:33
Gsnin evinde fbye kaybetme ihtimali ve fbnin evinde bjkye kaybetme ihtimali yüzde 0 diyodum ama demek ki her zaman bir ihtimal oluyomuş :) yine düşüncem aynı bjkden sürpriz beklemiyorum
attirson
27.Nisan.2012, 09:53
Bjk ne durumda olursa olsun bir tedirginlik oluyor Bjk maçlarında.
sarianet
27.Nisan.2012, 11:35
Rahat kazanırız diye düşünüyorum
hüseyin göçek doğru karar mı acep diye düşündüm
hüseyin napak la göçek baba tamam hüseyin göçek :D
RasAnt
27.Nisan.2012, 12:16
Fener Gol gol gol 2 kupa Geliyor ! :D
Gncl1905
27.Nisan.2012, 12:29
Beşiktaş'ın durumu belli. Fenerbahçe rahat bir 3 puan çıkaracaktır...
Homer J.S
27.Nisan.2012, 12:36
Beşiktaş yokları oynuyor ancak futbol bu, en iyi örneğini de geçen Pazar günü Arena'da gördük. Beşiktaş'ın beraberlik almasını bekliyorum ama tek farklı Fener galibiyeti sürpriz olmaz.
World Hollow o1
27.Nisan.2012, 12:39
2-1 skor tahminim var, daha erken belki maça doğru değişe bilir.
Galibiyet bekliyorum, alnı ak gönlü pek vatandaşlardan kurulu Fenerbahçe takımına 3'de 3 yapmak yakışır...
sui generis
27.Nisan.2012, 12:42
evimizde puan vereceğimize ihtimal vermiyorum. Sow'un eksikliğinde kimin oynayacağı önemli. bu maçta Semih olmalı o isim. bu adam hem Alex ile çok iyi anlaşıyor hem de şu aralar kendine gelmiş gibi. maç içinde çok hareketli Semih. Aykut hocanın ilk tercihi Semih olmalı, Sow'un eksikliğinde. Solda da Caner mi Stoch mu oynar belli olmaz ama bence Stoch oynamalı. Stoch'un gol attığı haftalar genellikle Sow'un olmadığı zamanlardı. ceza sahasının içinden gol atamayınca mecburen Stoch'un atması gerekiyordu uzak mesafeden ve atıyordu. bu yüzden Stoch gizli golcü olarak sahada olmalı. diğer isimlerde değişen bir şey olmaz.
anil luque
27.Nisan.2012, 12:58
Sow'un eksikliği Fenerbahçe'nin başına çok iş açacak düşüncesindeyim. En kötü 1 puan alırız.
William Rookwood
27.Nisan.2012, 13:45
Umarım Beşiktaş puan ya da puanlar alır Kadıköy'den. Hem Beşiktaş için hem bizim için avantaj olur
SaLviO
27.Nisan.2012, 16:51
beşiktaş tarihi fark atar ! (totem)
ommix
27.Nisan.2012, 16:58
BJK 2 maçıda kaybettiğinden dolayı baya asılacaktır maça.Savunmada çok dikkatli olmalıyız.
Trabzon-GS maçında Trabzon puan veya puanlar alırsa Fenerbahçe bu maçı kesinlikle bırakmaz hatta farklı bile kazanabilir.
byariff
27.Nisan.2012, 17:05
besiktastan puan veya puanlar bekliyorum bir galatasarayli olarak ,hafta içi besiktasli oyuncular cok iyi hazirlanmis tayfur hoca ve ekibine guveniyorum.
Fearless Coward
27.Nisan.2012, 17:06
Fenerbahçe çok çok rahat kazanacaktır...Kupa da önemli oyuncularını dinlendirdi Fenerbahçe bu yüzden hiç zorlanmadan ilk yarıda işi bitirip kazanır...Semih bi gol de Beşiktaş'a sallar heralde Aykut Kocaman acaba kiminle başlayacak göreceğiz...
ParduS
27.Nisan.2012, 17:17
Foruma bakılırsa Beşiktaş'ın Kadıköy'de kazanma olasılığı Trabzon'un kendi evinde kazanma olasılığından daha yüksek :)
Beşiktaş'ın maça asılmamasını umuyorum. Taraftar desteği ve doğru oyuncu tercihleri bize 3 puanı getiren faktörler olur bu maçta.
sananes
27.Nisan.2012, 17:29
Aykut Hoca Bienvenu ile başlayacaktır. Bu oldukça da doğru bir tercih gibi geliyor bana. Semih iyi de kondisyonu kötü beyler:) Zaten Karabük maçında da tamam gol attı ama frikikten.Forvet golü değildi o,forvet golü atacakken son dakikalarda ıskaladı topu altı pastan.
Night_Mare17
27.Nisan.2012, 17:33
Beşiktaş'ın 3 / 0 yapacağına ihtimal vermiyorum fb nin kaybedeceğine de ihtimal vermiyorum. İlginç olacak :)
furkan58
27.Nisan.2012, 18:19
Maçta olucam umarım kazanırız 3/3 yaparsak çok iyi olur inşallah bi aksilik olmaz.
RaSenGan
27.Nisan.2012, 22:43
Beşiktaş'ın durumu vahim.Maçı kazanabileceklerini sanmıyorum ama berabere bitebilir.Biterse de iyi olur :)
sarianet
27.Nisan.2012, 22:59
tarihi bir fark hissediyorum
ReaList
27.Nisan.2012, 23:10
Alex'in sakatlığı tam olarak geçmedi geçse bile hafta boyunca antrenman yapmadı ve olur da maçta oynarsa o ağrılarla ne kadar verimli olur tartışılır. Böyle konularda teknik heyetler biraz duygusal bakar olaya ama bir futbolcuya acı çektirmemek de önemli. Kötü oynadığı zaman kimse onun ne acılar içinde oynadığına bakmaz, bu yüzden şimdiden Alex'siz bir kadro görebiliriz. Emre'nin cezası bitti ama oynar mı ? Bu soruda muamma. Emre'nin oynayıp oynamaması değilde yerine Selçuk Şahin'in oynaması yok mu beni en çok çıldırtan durumlardan biri.
Maça 48 saat var ve ne yazık ki aklımızdaki tek şeyinde maç olmadığı bir ortam var. Bunca olay, problem ve dert arasında hala bu savaşın içindeyiz ve mücadelemiz sürüyor, umarım bu tılsım bozulmaz ve galip geliriz.
Addolorato
27.Nisan.2012, 23:10
Beşiktaş bu haliyle deplasmanda Fenerbahçe'ye direnemez. Rahat bir galibiyet olur Fener için.
GeNç KaRTaL
28.Nisan.2012, 01:16
Pek umudum yok ama umarım takım ne kadar kötü durumda olursak olalım bizim Beşiktaş olduğumuzu hatırlatacak bir performans sergiler.
SaLviO
28.Nisan.2012, 22:33
kaptan yarınki maçta olmayabilir bugünkü anteremandada takımdan ayrı calışmış
Night_Mare17
28.Nisan.2012, 22:42
Beşiktaş puan alırsa çok ama çok güzel olur.
Kaka Leite
28.Nisan.2012, 23:56
Çok fazla bişeyler demek istemiyorum, evimizde kaybetmeyiz diye düşünüyorum umarımda öyle olur.Puana çok ihtiyaç var Galatasaray kazandı kesin yenmeliyiz.
Bienvenu gol atacaktır onada güveniyorum.Tabii kafadan oynarsa :)
byariff
28.Nisan.2012, 23:59
Alex kesin yokmus galiba
footballer33
29.Nisan.2012, 00:12
FB maçın favorisi. Takımdan zerre umudum yok. Oyuncularda biraz gurur varsa Beşiktaş'a yakışır bir şekilde mücadele ederler.
Bu yorumu gördüm diye değil, ama tam da bunu yazacaktım maçla ilgili. Eyvallah. :)
Biz bugüne kadar hep inandık, güvendik, destekledik; fakat bizim inanmamız yetmiyor maalesef. Futbolcuların da inanması lazım biraz. Yarın sahada inanan bir takım görmek istiyorum sadece, çok şey değil. Çıkacak kadroyu hiç takmıyorum, merak da etmiyorum artık. Tek bir isteğim var, SALDIR BEŞİKTAŞ'ım OoOoOoLeEeEy!
LaigLeNoiR
29.Nisan.2012, 00:13
Nerede Uefa'da turları bir bir geçen takım nerede şu andaki Beşiktaş.
En azından oradaki gibi mücadele ederiz ve puan veya puanlar alırız.
Fernando Gago
29.Nisan.2012, 00:35
Emre,Alex,Sow olmayacak . Kalan oyuncularda eksik kondüsyon, tam iyileşmeyen sakatlıklar ... Her ne olursa olsun, ne oyunlar dönerse dönsün Beşiktaş'ı en az 2 farka yeneceğimizi düşünüyorum. Kadıköy'deki tüm maçları 2 farklı tarife yapacağız Şüphem yok.
Deus Dominus
29.Nisan.2012, 00:35
Carvalhal kalsa mıydı acaba play-off bitene kadar? En azından takımın başındaki adamın bir karizması, bir enerjisi vardı.
Kaka Leite
29.Nisan.2012, 00:37
Özer patlama yapar ve golünü atar herhalde onu oynatır.
LaigLeNoiR
29.Nisan.2012, 00:41
Emre,Alex,Sow olmayacak . Kalan oyuncularda eksik kondüsyon, tam iyileşmeyen sakatlıklar ... Her ne olursa olsun, ne oyunlar dönerse dönsün Beşiktaş'ı en az 2 farka yeneceğimizi düşünüyorum. Kadıköy'deki tüm maçları 2 farklı tarife yapacağız Şüphem yok.
ne oyunlar dönerse dönsün
Şu cümleyi biraz açar mısın dostum ?
furkan58
29.Nisan.2012, 00:44
En basit örneği Emre'nin maçtan 1 gün önce tedbirinin kaldırılmaması.
Fernando Gago
29.Nisan.2012, 00:47
3 Temmuz ve Bugünler. İki galibiyet üst üste alalım hemen sansasyon hemen skandallar. Türkiye'de yaşamıyor musun yahu :)
nannar
29.Nisan.2012, 01:01
:) Fenerahçe'de çok eksik var. Beşiktaş sürpriz yapabilir ama Beşiktaş olduğunu hatırlaması lazım
TR.CaPTaiN
29.Nisan.2012, 01:29
Fenerbahçe hedefe kitlendiği zaman her türlü maçı ev deplasman fark etmez kazanacak kapasiteye sahiptir. Bizim açımızdan olumsuz durumlar mevcut; Alex, Sow, Emre gibi 3 kilit oyuncunun olmaması büyük dezavantaj. Ayrıca Beşiktaş'ın ilk 2 maçtan puansız ayrılmasının üzerlerinde baskı yaratması dolayısıyla ekstra motive olacakları da ortada. Bu maçı kazansak bile yine Beşiktaş'la oynuyoruz ve 3 maçı kazanamamış Beşiktaş daha da bilenecektir. Bu saatten sonra güzel oyun, kötü oyun önemi yok; 1-0 olsun bizim olsun. 5 maçta galibiyet = 2 kupa. Gayet basit hesap. Oyuncularımız da buna göre mücadelelerini ortaya koyacaklardır.
İnşallah son anda Volkan, Yobo gibi önemli oyuncularımıza herhangi bir TFF kurumundan ceza çıkmaz.
futureless
29.Nisan.2012, 02:44
Galibiyet şart.Tek bildiğim bu.Eksikti şuydu buydu bahane etmeksizin , galibiyet şart. Alınan , alınacak her galibiyette yıkılamadığımızın sinyalleri veriliyor , verilecek. Sesimiz titreyerek , kalbimiz delicesine çarparak , çocuklar gibi sevinmeye hazırlanarak bekliyoruz .
sui generis
29.Nisan.2012, 02:53
3 önemli eksiğimiz var ama önemli değil. sıkıntı BJK nin 2 haftada puan alamaması. bu onları hırslandıracaktır. içerideki maçı kazanırız ama gelecek maç 4 hafta arka arkaya kaybetmek BJK için sıkıntılı olur, o maçta çok zorlanırız gibi. neyse; vurduğun gol olsun Fenerbahçem...
LaigLeNoiR
29.Nisan.2012, 02:53
En basit örneği Emre'nin maçtan 1 gün önce tedbirinin kaldırılmaması.
Allah allah, Beşiktaş'In başına geldiğinde bu olaylar sesiniz çıkmıyordu gayet olgunlukla karşılıyordunuz hem de ortada hiçbirşey yokken. En azından burada Emre'Nin itirafı var.
3 Temmuz ve Bugünler. İki galibiyet üst üste alalım hemen sansasyon hemen skandallar. Türkiye'de yaşamıyor musun yahu :)
3 Temmuzla ne alakası var yahu. Uçan kuş kafanıza pislese 3 Temmuz diyeceksiniz.
sui generis
29.Nisan.2012, 02:55
Emre'nin olmayan itirafıyla c.tesi günü maça 1 gün kala konulan tedbir kararının ne alakası var ?
LaigLeNoiR
29.Nisan.2012, 02:58
Emre'nin olmayan itirafıyla c.tesi günü maça 1 gün kala konulan tedbir kararının ne alakası var ?
Emre'ye neden tedbir kararı konuldu ?
Alkollü araba falan kullandığı için mi ? Hayır e o zaman neden ne alakası oluyor bu konunun.
Sekopej
29.Nisan.2012, 03:00
Alkollü araba falan kullandığı için mi ? Hayır e o zaman neden ne alakası oluyor bu konunun.
Emre verilen cezayı tamamladı, Emre cezasını tamamladığı için Aykut Kocaman onun üzerine belki takımı kurdu, hazırlığını yaptı. Ama tahkim kurulu ne hikmetse bugün toplanıp, idari tedbir kararı aldı. Neden bugün aldı bu kararı?
Disiplin Kurulu 2 maç ceza verdiğinde alabilirdi hatta Karabük maçı oynanmadan önce de alabilirdi, o zaman bu kadar tepki olmazdı.
futureless
29.Nisan.2012, 03:02
İşin güzeli şu ki Murat , Furkan'ın verdiği örnek tek değil , bir çok şey var .
Neyse maç konusu burası , dışına çıkma sen yöneticisin , Cihan'a laf ediyorsun sonra her yerde tartışıyorsun diye :D
sui generis
29.Nisan.2012, 03:03
zamanlamadan bahsediyoruz. verilen karardan değil. 9 gün önce itiraz edilmiş, maça 1 gün kala açıklanıyor o karar. yukarıdaki arkadaşa BJK olunca niye normal karşıladınız diyorsunuz kendiniz pek farklı davranmıyorsunuz. ki BJK'nin aleyhine verilen kararlara herkes kızdı , başka ne olmuşta tepkisiz kalmışız?
LaigLeNoiR
29.Nisan.2012, 03:04
Emre verilen cezayı tamamladı, Emre cezasını tamamladığı için Aykut Kocaman onun üzerine belki takımı kurdu, hazırlığını yaptı. Ama tahkim kurulu ne hikmetse bugün toplanıp, idari tedbir kararı aldı. Neden bugün aldı bu kararı?
Disiplin Kurulu 2 maç ceza verdiğinde alabilirdi hatta Karabük maçı oynanmadan önce de alabilirdi, o zaman bu kadar tepki olmazdı.
Serkancığım bu ülkede ilk değil yani bu olanlar onu demeye çalışıyorum. Bizim beceriksiz TFF üyelerimiz yüzünden hep bu olaylar. Bir anda karar alırlar, bir anda vazgeçerler. Bu konuda ben hak veriyorum zaten F.Bahçe'ye.
Ancak şu da var ki F.Bahçe Emre'Nin boşluğunu bence Cristian'In üstün katkısıyla doldurdu bile.
Bu maçta da en çok çekindiğim oyuncu Cristian Baroni.
Edit: Mesajını yeni gördüm Muhammed yazdıklarım senin için de geçerli.
furkan58
29.Nisan.2012, 03:06
Forvette Bienvenu yada Semih ( hangisi oynarsa ) oyunu , Cristian Baroni ve Alex yok ise onun yerine oynayacak ( bütük ihtimal Özer ) performansı maçın kaderini etkiler diye düşünüyorum.
Sekopej
29.Nisan.2012, 03:06
Serkancığım bu ülkede ilk değil yani bu olanlar onu demeye çalışıyorum. Bizim beceriksiz TFF üyelerimiz yüzünden hep bu olaylar. Bir anda karar alırlar, bir anda vazgeçerler. Bu konuda ben hak veriyorum zaten F.Bahçe'ye.
Ancak şu da var ki F.Bahçe Emre'Nin boşluğunu bence Cristian'In üstün katkısıyla doldurdu bile.
Bu maçta da en çok çekindiğim oyuncu Cristian Baroni.
Edit: Mesajını yeni gördüm Muhammed yazdıklarım senin için de geçerli.
Olay doldurup doldurmaması değil ki, Alex de olmayacak mesela ama biz artık oraları aştık, kim oynarsa oynasın, elinden geleni yapsın, yeter.
Ama bu moral bozucu bir olay, hoca takımı hazırlıyor, hooop bir karar çıkıyor hem de üzerinden günler geçmesine rağmen.
Kimse bu normaldir diyemez, bu tamamen skandal bir karardır, zamanlamasıyla ha beterin beteri var, yarın da açıklayabilirlerdi, bugün olduğu gibi yarın da açıklasalar şaşırmazdım.
sui generis
29.Nisan.2012, 03:07
Forvette Bienvenu yada Semih ( hangisi oynarsa ) oyunu , Cristian Baroni ve Alex yok ise onun yerine oynayacak ( bütük ihtimal Özer ) performansı maçın kaderini etkiler diye düşünüyorum.
sanmam; Solda Caner ortada Stoch oynar.
furkan58
29.Nisan.2012, 03:09
sanmam; Solda Caner ortada Stoch oynar.
O da olabilir ama sanmıyorum genede bence Özer ile başlar.
ReaList
29.Nisan.2012, 10:32
Emre'nin oynamaması değilde Selçuk Şahin'e 1 maç daha katlanmak yine kahredecek :0:
Tahminen
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Caner, Stoch, Semih Şentürk ile sahada olacaz, Alex'in oynatılmaması taraftarıyım. Sakat sakat oynatıp daha beter sakatlanmasına sebep olmamak gerek.
Stoch ve Caner aynı anda oynadığı zaman pozisyon değiştiriyorlar, dikkatli izlediğiniz zaman bunu rahatlıkla görebilirsiniz, Stoch akıllı bir oyuncu nerede nasıl boşluk yakalayacağını iyi biliyor tek problem ona pasları atacak adamlarında onunla aynı anda senkrone hareket etmemesi.
Fenerbahçe'nin oynanan diğer maçlara ve yaratılmak istenen havaya aldanmaması lazım, Havlu atanlar, sezonu bitirenler büyük bir hikmetle saman alevi gibi karşınızda parlayabilir. Rakiplerimiz zaten bu havada deyip ciddiyeti elden bıraktığımız an, şampiyonluğun kaybedildiği andır, dikkatli olmak gerek.
GeNç KaRTaL
29.Nisan.2012, 11:56
Emre'nin maça bir gün kala tedbir olayı harbiden komedi.Bir işe niyetlendiniz,bu kadar belli etmeyin bari.:icon_smile:
eng1n
29.Nisan.2012, 12:37
Gs ve Kupa maçların da Özer çok iyiydi. Umarım bu maçta Aykut Kocaman onu kesmez yine oynatır.
Emre'nin oynamaması değilde Selçuk Şahin'e 1 maç daha katlanmak yine kahredecek :0:
Selçuk da iyi oynuyor son maçlarda. Bi tek artık eskisi gibi o şutlarını göremiyoruz :D
SaLviO
29.Nisan.2012, 12:39
bence tam tersi umarım sonradan oyuna alır ne kadar geç girerse o kadar kardır :D
footballer33
29.Nisan.2012, 12:42
Fenerbahçelilere hak veriyorum tepkilerinde. Kendileri de söylüyor, tepkimiz alınan karara değil zamanlamaya diye. Bu açıdan haklısınız. MAA yönetimine laf söylerken, ondan şikayet ederken daha beteri geldi. Sanırım, diğer takım taraftarları 8 yıl boyunca bizim neler çektiğimizi şimdi çok daha iyi anlıyordur. Emre'ye verilen ceza minimum 3 maç olmalıydı, fakat 2 maç verip tedbir kararı koyarak günah çıkardıklarını düşünüyorum. İşi iyice yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.
Maça gelince, Emre sezon sonu gönderilecek diye düşünüyorum. Onun yokluğu Cristian da form tutmuşken etkilemez F.Bahçe'yi. Alex ve Sow'un yokluğu ise, bizim avantajımız olacak. Takımda Almeida dışında önemli bir eksik yok. Bir de sebebinin sözleşme yenilemeyip başka bir takımla anlaştığını düşündüğüm Sivok 11'de olmayacak. Dün gece yazdıklarım aynen geçerli. Sahaya kim çıkarsa çıksın, elinden geleni yapsın, galibiyet için uğraşıp bir şeyler yapmaya çabalasın o da yeter. Şu aşamada görmek istediğim tek şey, kazanma hırsı.
ommix
29.Nisan.2012, 13:31
Caner ve Stoch bugün çok etkili olacak diye düşünüyorum.Özellikle Stoch maçın adamı olur.Rakip BJK açısından Quaresma eğer maça nasıl başlarsa öyle gider.Quaresma'nın performansı çok önemli.
World Hollow o1
29.Nisan.2012, 13:33
#FenerGolGolGolikiKupaGeliyor (https://twitter.com/#%21/search/%23FenerGolGolGolikiKupaGeliyor)
TT yaparsak güzel olur.. :)
anil luque
29.Nisan.2012, 13:52
Emre'ye 2 maç ceza verilmesi başlı başına komediydi şimdi onu ötelemeye çalıştılar işte bu kadar basit.
Aynı hassasiyeti Fernandes sezonun ikinci yarısındaki iki derbide de sudan sebeplerle takımdan ayrı tutulurken gösterseydiniz keşke.
Neyse polemiğe de girmek istemiyorum açıkçası. Ancak Fenerbahçeli arkadaşların Sow-Emre-Alex şeklinde takımın kilit üçlüsünün oynayamayak oldukları halde galibiyetten bu kadar emin olmaları enteresan geliyor bana açıkçası. Karşınızdaki Beşiktaş yani.
Ben en kötü beraberlik diyorum. Quaresma biraz gününde olsa Ziegler'in tarafını otoban yapar.
nannar
29.Nisan.2012, 13:54
beşiktaş bu akşam ve gelecek hafta kaybederse taraftar komaya girer.süper finalde dörtte sıfır olmaz herhalde.
nannar
29.Nisan.2012, 13:57
maçta bu akşam oynarsa mustafa ön plana çıkabilir.beşiktaş'ın yabancılar çok ruhsuz.onlar biraz özverili oynarlarsa yenebilir beşiktaş. Yoksa bir uzun şut,bir kontra derken fener alıp geçer maçı
SaLviO
29.Nisan.2012, 14:01
Emre'ye 2 maç ceza verilmesi başlı başına komediydi şimdi onu ötelemeye çalıştılar işte bu kadar basit.
Aynı hassasiyeti Fernandes sezonun ikinci yarısındaki iki derbide de sudan sebeplerle takımdan ayrı tutulurken gösterseydiniz keşke.
Neyse polemiğe de girmek istemiyorum açıkçası. Ancak Fenerbahçeli arkadaşların Sow-Emre-Alex şeklinde takımın kilit üçlüsünün oynayamayak oldukları halde galibiyetten bu kadar emin olmaları enteresan geliyor bana açıkçası. Karşınızdaki Beşiktaş yani.
Ben en kötü beraberlik diyorum. Quaresma biraz gününde olsa Ziegler'in tarafını otoban yapar.
q7 o vucudla hiçbirşey yapamaz :D çok kilolu
World Hollow o1
29.Nisan.2012, 14:03
Sow bu takımda sezon başından beri olsa eyvALLAH dicemde, adam geleli daha yarım sezon oldu o gelmeden bu gemi öyle veya böyle yürüdü :)
anil luque
29.Nisan.2012, 14:10
Sow bu takımda sezon başından beri olsa eyvALLAH dicemde, adam geleli daha yarım sezon oldu o gelmeden bu gemi öyle veya böyle yürüdü :)
Geldikten sonra yaptığı katkıyı gözardı ediyorsan birşey diyemem Serhatım.
anil luque
29.Nisan.2012, 14:11
q7 o vucudla hiçbirşey yapamaz :D çok kilolu
Kafaya koysa çok şey yapar emin ol kardeşim :)
Ama adamda futbol isteği kalmamış.
byariff
29.Nisan.2012, 14:26
Kafaya koysa çok şey yapar emin ol kardeşim :)
Ama adamda futbol isteği kalmamış.
Futbol istegi var ama taraftarlariniz o kadar cok kufur ediyorki adama.
furkan58
29.Nisan.2012, 14:28
Aynı bizim Özer'e yaptığımız gibi adamı futbola küstürüyoruz gerçi o da bir türlü beklenen performansı sergileyemiyor.
anil luque
29.Nisan.2012, 14:29
Vallahi güldürdün beni Arif :)
En kötü zamanlarında dahi takım sahaya çıktığında tribüne çağırılan ilk isim oldu Q7 , her zaman arkasında durduk O'nun. Son zamanlarda ipin ucunu kaçırdı biraz ama yine de bahsettiğin gibi bir olay hiçbir zaman yaşanmadı , yaşanmaz da.
byariff
29.Nisan.2012, 14:46
Vallahi güldürdün beni Arif :)
En kötü zamanlarında dahi takım sahaya çıktığında tribüne çağırılan ilk isim oldu Q7 , her zaman arkasında durduk O'nun. Son zamanlarda ipin ucunu kaçırdı biraz ama yine de bahsettiğin gibi bir olay hiçbir zaman yaşanmadı , yaşanmaz da.
biliyorum aga Q7 ye alkislar falan oluyor ama sonra yerini kufurlere birakiyor o alkislar falan :D
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 15:02
Tayfur Havutçu bu maçta 2 forvet denese bence iyi olur yahu Pektemek tek forvette etkisiz kalıyor...
titates1
29.Nisan.2012, 15:02
q7 konusunda anil luque'ye katılıyorum , adam beşiktaş'ı umursamadığında dahi adamı desteklediler , yanlış yaptılar hatta bana göre ama q7'nin gördüğü desteği kimse görmedi bugüne kadar.
Universal
29.Nisan.2012, 15:08
Saat 17.00 TFF karar açıklayacak, o karara göre maç sonucu değişir. Ama bunu baz almazsak ben fark bekliyorum Fenerbahçe'den tabii ki bu derbi, geçen hafta Fenerbahçe nasıl iki kere gelip yendiyse Beşiktaş'da aynsını yapabilir.
sui generis
29.Nisan.2012, 15:13
Saat 17.00 TFF karar açıklayacak, o karara göre maç sonucu değişir. Ama bunu baz almazsak ben fark bekliyorum Fenerbahçe'den tabii ki bu derbi, geçen hafta Fenerbahçe nasıl iki kere gelip yendiyse Beşiktaş'da aynsını yapabilir.
kararın maçtan sonra açıklanacağı konuşuluyor. benim anlamadığım günler çuvala mı girdi yarın açıkla, ne bu stres !
Universal
29.Nisan.2012, 15:18
kararın maçtan sonra açıklanacağı konuşuluyor. benim anlamadığım günler çuvala mı girdi yarın açıkla, ne bu stres !
Aynen aylardır beklenmiş, böyle bir karar maç öncesi açıklanması her şeye gebe.
Suicider
29.Nisan.2012, 15:21
Olurda iyi bir karar çıkarsa Fenerbahçe için(Ben öyle bekliyorum) o gazla farka bile gidebilirler.
Universal
29.Nisan.2012, 15:22
Olurda iyi bir karar çıkarsa Fenerbahçe için(Ben öyle bekliyorum) o gazla farka bile gidebilirler.
İşte o bile belli olmaz, bu güne kadar bu hırsla oynayan bir takımdı Fenerbahçe belki oyuncular rahatlayacaktır veya tam tersi de çok değişik sonuçlara neden olabilir, futbolcular ceza durumunda hırs yapıp son kez kendilerini göstermek isteyebilirler. Çünkü ceza durumunda Fenerbahçe ligden çekilecek.
Mamadou
29.Nisan.2012, 15:26
Tayfur Havutçu bu maçta 2 forvet denese bence iyi olur yahu Pektemek tek forvette etkisiz kalıyor...
Beşiktaş'ta çift forvet oynatmaya yasak getirilmiş olsa gerek. Elimizde Mustafa Pektemek gibi ilerde top tutan bir forvet varken gelen her hoca çift forvet oynatmamakta ısrar ediyor. Çakma dizilişlerle sezonu tamamlamak üzereyiz ha gayret.
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 15:30
Tam olarak ne açıklanacak ?
Universal
29.Nisan.2012, 15:36
Tam olarak ne açıklanacak ?
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un cezaları.
Stan13
29.Nisan.2012, 16:20
Kararın bugün açıklanacağı kesin mi ki ? Hiçbiryerde göremedim bununla ilgili bir haber.
3-0 alırız. Goller Alex, Stoch, Semih(2. Yarı girip atar)
anil luque
29.Nisan.2012, 17:55
3-0 alırız. Goller Alex, Stoch, Semih(2. Yarı girip atar)
Alex çok iyi oyuncu eyvallah ama kadroda yokken gol atacak kadar değil sanki :p
attirson
29.Nisan.2012, 17:56
Ruhu yeter. :p
di canio
29.Nisan.2012, 17:57
Yapar mı yapar :) Tek yapmadığı o kaldı sanırım.
Sekopej
29.Nisan.2012, 17:57
Emre'ye verilen ceza konusunda değil tepki, Emre'ye 4 maç 8 maç da ceza verebilirlerdi, onun tartışması, yeri burası değil, burada cezanın verilme zamanı tepki gösterilen.
Oyuncu cezasını tamamlamış, maça hazırlanıyor ve maçtan 1 gün önce böyle bir şey açıklanıyor, üstelik Zokora başvurusunu 9 gün önce yapmışken üstelik cumartesi günü acil toplanarak karar alınıyor.
Bunu diğer hiç bir ceza ile karşılaştıramayız, neden 3 değil 2 ya da 5 olayı değil bu, umarım anlatabilmişimdir.
Gazetede kadroda olduğunu okumuştum. Yok sanırım. :D
O zaman Stoch( 2 ), Semih diyelim. :D
SaLviO
29.Nisan.2012, 18:29
Hiç koreografi haberi çıkmadı bişey yok heralde
ReaList
29.Nisan.2012, 18:39
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un cezaları.
Hadi ya, suçlu olduğumuz kesinleşti, ne kadar ceza alacağımızı bekliyoruz yani ? hmm : )
Cengo
29.Nisan.2012, 18:39
Alex yokmuş.
İçerideki maçlarda Bienvenu yerine Semih de oynayabilir. Alex de olmayınca daha fazla pasör özellikle Semih'i tercih etmiş, mantık çerçevesinde doğru olabilir. Semih'in bugün gol bulacağını sanmıyorum, geriden gelen oyunculara şut pozisyonu hazırlar.
Hareketli Pekmetek yerine ağır ve statik oynayan Edu kötü seçim. Fenerbahçe defansı arasında maç boyu boğulur gider.
İbrahim Toraman pimi çekilmiş bomba, bir hatası ile gol yedirebilir. Bakalım nasıl oynayacak?
Diğer oyuncular için bir şey söylemeye gerek yok, standartları belli.
SaLviO
29.Nisan.2012, 18:40
kadrolar açıklandımı :D
Cengo
29.Nisan.2012, 18:57
FENERBAHÇE
Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Selçuk, Cristian, M.Topuz, Caner, Stoch, Semih
BEŞİKTAŞ
Rüştü, Hilbert, İbrahim, Egemen, İsmail, Ernst, Veli, Simao, Quaresma, Fernandes, Edu
Kato64
29.Nisan.2012, 19:00
Mustafa yerine Edu çok daha iyi olmuş. Mustafa'nın top kaybetmekten başka yaptığı bir şey yok. Edu'da çok kötü aslında ama en azından şut atıyor. Fenerbahçe'nin beklenenden daha çok zorlanacağını düşünüyorum.
Semih ile başlaması büyük sürpriz oldu bana. Ama yazık yine gol atamazsa harcayacaklar adamı. Keşke Bienvenu ile başlayıp sonradan Semih'i oyuna dahil etseydi.
ReaList
29.Nisan.2012, 19:04
FENERBAHÇE
Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Selçuk, Cristian, M.Topuz, Caner, Stoch, Semih
Tahminen
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Caner, Stoch, Semih Şentürk ile sahada olacaz
Tamam itiraf ediyorum Aykut Kocaman benim :D
Beklediğim 11 sahada, Stoch 10 numara pozisyonunda başlar ama Caner'le bol bol pozisyon değiştirebilir. Topuz-Stoch-Caner 3'lüsü -işler yolunda gitmediği zaman- değişmeli olarak oynayacaktır. Selçuk Şahin yerine Özer olsaydı topla oynama yüzdemiz ve topun bizde kalma süresinde ciddi bir artış yakalar, maçta önde olsak bile skor avantajını savunma yapmak yerine, top çevirerek halledebilirdik lakin bunu Selçuk Şahin ve Cristian ikilisi ile yapmak mucize gibi bir şey.
En iyi mücadele eden ve savaşan kazanır.
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 20:13
Volkan sakatlandı çok kötü...Mert giriyor...
RasAnt
29.Nisan.2012, 20:14
Tüh Volkan gitti
futureless
29.Nisan.2012, 20:15
Eyvah eyvah diyorum sadece.Çok kötü girdi Edu.Yanlışlıkla oldu tabi o ayrı.
Nedvedmania
Volkan ağlıyor sanırım.
Fearless Coward
Bekir'in Edu'ya kızmasını anlamadım adam ne yapsın yahu orada...
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 20:16
Volkan ağlıyor sanırım.
Cihan çok canı yandı yahu adamın...
byariff
29.Nisan.2012, 20:16
kizilcak birsey yok edu gol atmaya calisiyor volkan kalesini kapatip gol yememek için çarpismalari kotu oldu umarim birseyleri yoktur.
Deus Dominus
29.Nisan.2012, 20:17
Çok talihsiz bir an oldu Volkan için büyük geçmiş olsun, inşallah ciddi bir problem olmaz. Önemli bir oyuncu takımı için. Ama o durumda takım arkadaşlarının Volkan'a desteği, moral verişi, birbirleri arasındaki bağlılık gerçekten muazzam. Örnek alınacak cinsten.
futureless
29.Nisan.2012, 20:17
Bekir'in Edu'ya kızmasını anlamadım adam ne yapsın yahu orada...
Anlık sinir.Anlamayacak bişey yok Kaan'ım.Durum çok kötü görünüyor.Geldimi üst üste geliyor lanet olası belalar.
Edit : Oha devam mı ediyor o ?
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 20:19
Cihan çok canı yandı yahu adamın...
Birşey demedik zaten durumu bildirdik :)
Krampon çivisi dizini delmiş sanırım. Çok kötü bir durum.
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 20:21
Devam ediyor oha :D
byariff
Edu,egemen,cristian sari gordu
Nedvedmania
Volkan hala oynuyor. Çok riskli bence. Az önce dikiş atıldı ayağına.
Gncl1905
Volkan oyuna devam edyior. Egemen, Baroni ve Edu sarı yedi.
Deus Dominus
29.Nisan.2012, 20:22
Ooooh ne güzel dünya! Ortamın o kadar gerilmesine sebep olan Bekir'e hiçbir şey olmadı, Edu, Cristian, Egemen kart gördü.
Neyse ki Volkan iyi, oyundan çıkacak belki ama ciddi bir sakatlığı yok gibi.
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 20:23
Bekir'e kart vermemesi saçma bence de...Unutmuştur belki...
byariff
29.Nisan.2012, 20:28
semihin penalti bekledigi pozisyona bakin ne yaptin semih :D
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 20:28
Rüştü benden çıktı işareti yapıyor hakem hala aut diyor. 1. şahıs dokundum diyor sen neye göre karar veriyorsun hakem ? Galatasaray'lı olsam bile gıcık oluyorum böyle durumlara.
BaFraLı
29.Nisan.2012, 20:29
Büyük geçmiş olsun. Pozisyonu görmedim ama kötü çarpışma olmuş.
Ayağına, üstelik dizine dikiş atılan adam nasıl futbol oynar yahu. Çok oynak bir bölüm diz kapağının orası. Aşırı riskli birşey yapıyolar bence. Adamın canı çok yanar.
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 20:30
Rüştü her yerde gösteriyor dürüstlüğünü...Bu arada Semih'in penaltı beklediği pozisyon harbi komik :D
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 20:30
Bu seferde başka pozisyonda Rüştü "benden çıkmadı aut" diyordu Egemen "Ben deydim ben" dedi :D
futureless
29.Nisan.2012, 20:34
Volkan uzun top atamıyor.Fırsattan faydalanmaya çalışan Beşiktaş'lılar da defanslara baskı yapıyor doğal olarak.Riskli işler yapıyoruz.Çıkmalı Volkan.
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 20:34
Volkanın topu dikecek gücü yok niye oynuyor anlamadım. Beşiktaş bi şut çekse tutamayabilir. Yakacak takımını.
futureless
29.Nisan.2012, 20:35
Caner , Elmander'e yaptığı faulun aynısını bu kez topa da dokunmadan Quaresma'ya yaptı.Kart gelebilirdi.
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 20:37
Q7 işi çözdü bence isabetli şut atsa gol olur rahat Volkan çıkmalı...
ParduS
29.Nisan.2012, 20:40
Beşiktaş 11 kişi tamamlayamayacak sanırım.
Legendary
29.Nisan.2012, 20:40
Fernandes'in hareketi net kırmızılık bence.
futureless
29.Nisan.2012, 20:43
Selçuk iyi mi oynuyor bana mı öyle geliyor ya :D
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 20:45
Selçuk baya iyi yahu pas hatasını falan göremedik yav :D çok doğru yerlere pas attı...Bu arada Semih barajda kaldı bu sefer :D
futureless
29.Nisan.2012, 20:45
8 dakika eklendi ilk yarı sonunda :D
SaLviO
29.Nisan.2012, 20:47
oyuna kanatlara yıkmalıyız
caner yerine özer girmeli
byariff
29.Nisan.2012, 20:50
Besiktas net gol kacirdi toroman ile
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 20:50
Q7 hiç fena değil ama Simao bitmiş yahu...
Önder HOCA
29.Nisan.2012, 20:55
semihin penaltısını es geçti sanırım hakem bu arada selçuk hayatının topunu oynuyor
SaLviO
29.Nisan.2012, 20:56
ilk yarı iyi oynadık ikinci yarı atamazsak sıkıntı :D
Takım kötü oynuyor. Ama zaten Kadıköy'de genel olarak böyleyiz. İlk yarı iyiysek ikinci yarı kötü, ilk yarı kötüysek ikinci yarı iyi oynuyoruz.
Beşiktaş kafasında bitirmiş sezonu falan diyorlardı. Ama rakip Fenerbahçe ise bu adamları tatilden alıp getirsen böyle oynuyorlar. Alıştık artık hiç sorun değil. Kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz. 6/6 için SALDIR FENER.
kalemci
29.Nisan.2012, 20:56
Şu maçı objektif izleyen tüm Fenerlilere saygı duyuyorum cidden iki takımda da gereksiz işleri seven o kadar çok adam var ki. Ama biz çıkardık tepemize ödün vere vere.
Deus Dominus
29.Nisan.2012, 20:58
Bende ıska geçtiği topta niye kendini yere bıraktı dedim ilk gördüğümde ama sonra ağır çekimde bir-iki kez gösterdi, Ernst ayağını uzatmış, Semih Ernst'in ayağına vurunca ıskalamış topu. Ha penaltı değil bence de o ayrı :) Hiç faul olmadan çalınan düdüklerde oldu, kart gerektiren durumlarda pas geçildiği de. Büyük ihtimalle kara kara düşünüyordur Halis Muhlis Öz Kahya 45 dakika daha nasıl geçecek diye :)
Gncl1905
29.Nisan.2012, 20:59
Takım kötü oynuyor. Ama zaten Kadıköy'de genel olarak böyleyiz. İlk yarı iyiysek ikinci yarı kötü, ilk yarı kötüysek ikinci yarı iyi oynuyoruz.
Beşiktaş kafasında bitirmiş sezonu falan diyorlardı. Ama rakip Fenerbahçe ise bu adamları tatilden alıp getirsen böyle oynuyorlar. Alıştık artık hiç sorun değil. Kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz. 6/6 için SALDIR FENER.
Sezonu kafasında bitirdiler diye kendi kalelerine gol mü atsınlar ki hala 3.lük şansları var :) Ortada aman aman da bir oyun yok iki takımda hücumda sıkıntı çekiyor ya da iyi defans yapıyor. Fenerbahçe'de eksikler olmasaydı şu anda öndeydi...
futureless
Cristian çok geride kalıyor , özellikle Alex'in olmadığını düşünürsek ileriye doğru Selçuk değil Cristian top atmalı.Selçuk daha geride kalmalı bence.Maçın başında karşı karşıya Cristian'ın önüne alamayıp ayağından aştığı pozisyon dışında bir girişimimiz olmadı gole yönelik.Beşiktaş'ın da bir duran topta Toraman'la yakaladığı bir fırsat var onun dışında pozisyon göremedik.Volkan çıkmalı bence hala ısrarlıyım.Güven vermiyor o haliyle hadi onu geçtim yeni dikiş atılmış dizin hemen altına çok riskli.Semih bu sezon fizik olarak çok düşmüş durumda yine görebiliyoruz bunu eski alışkanlığı olan top alıp sağa sola dönmek dışında birşey yapamadı.Bir iki hızlı tek pas yaptığımızda rakibin afalladığını gördük ama bunları da sürdüremiyoruz.Yedek kulübemizde zengin değil , sıkıntılı bir ikinci yarı bizi bekliyor.
RaSenGan
Edu'ya kart verilmesi saçmalıktı.Hakemin vermediği kartlar da var.İlk yarı zevksizdi.Çok fazla durdu oyun.Böyle bitmez gibi maç.
Sezonu kafasında bitirdiler diye kendi kalelerine gol mü atsınlar ki hala 3.lük şansları var :) Ortada aman aman da bir oyun yok iki takımda hücumda sıkıntı çekiyor ya da iyi defans yapıyor. Fenerbahçe'de eksikler olmasaydı şu anda öndeydi...
Oyun olarak değil yapılan fauller, faul sonrası hırsları için söyledim. Her faul potansiyel kavga durumu.
SaLviO
29.Nisan.2012, 21:00
semihin pozisyonu temizdi heralde attı kendini gibi duruyordu :D
hakankor
29.Nisan.2012, 21:01
Bekir'in atılması lazımdı bence.
kalemci
29.Nisan.2012, 21:02
Sezonu kafasında bitirdiler diye kendi kalelerine gol mü atsınlar ki
Yapıllmayan bişey değil :n:
Ayrıca Edu - Volkan olayından sonra Bekir fitilledi sertliği diye düşünüyorum.
Takım arkadaşının diz kapağı açıldıktan sonra "Napıyorsun sen" diyerek saldırdığı için atılmalıydı Bekir evet.
SaLviO
29.Nisan.2012, 21:03
fernandesin pozisyonu var direk kırmızı olabilr o
Sirius Black
29.Nisan.2012, 21:04
Beyler Simao bitmiş.
Gncl1905
29.Nisan.2012, 21:04
fernandesin pozisyonu var direk kırmızı olabilr o
Evet bana da kırmızı gibi geldi. Bir kaç kez vurmuş gibiydi tekrarda.
SaLviO
29.Nisan.2012, 21:05
arkadan kasıtlı yapılan her hareket kırmızı karttır ama işte hakem sarı verdi
hakankor
29.Nisan.2012, 21:07
Takım arkadaşının diz kapağı açıldıktan sonra "Napıyorsun sen" diyerek saldırdığı için atılmalıydı Bekir evet.
Sonuçta kasti bir şey yok Edu'nun pozisyonunda. Orada kavgayı çıkaran Bekir.
futureless
29.Nisan.2012, 21:08
Komik olmayın , Bekir atılmalıydı ne demek yahu ? O kadar kişi sarı görünce onun görmemesi ilginç oldu evet , sarı görmeliydi ama.Onun dışında geçen hafta Elmander'le sarmaş dolaş gülüşen oyuncu bu pozisyonda sert çıkıyorsa pozisyonu , Edu'nun nası girdiğini gördüğündendir.Abartıcam derken komikliğin lüzumu yok . Maç genel olarak da sert geçiyor zaten.Semih'in penaltı beklediği pozisyonda penaltı çalınmaz , yalnız Ernst'in müdehalesini görmemenizdir asıl komik olan , Semih'in düşüşü değil.Fernandes ile Topuz'un dalaştığı pozisyonda ise sarı kartın doğru olduğunu düşünüyorum.Bir hakemin görevi oyuncuyu oyun kuralları içinde sahada tutmaktır ilk seçenek olarak bu durumlarda.Atılması yersiz olurdu.He bu maçta kırmızı çıkar gibi , o ayrı.Unutmadan , Caner'in Quaresma'ya orta sahada yaptığı hareket tartışmasız sarı karttır , Halis atladı.
ForsakeN
29.Nisan.2012, 21:10
İki takım da şuursuz hücum yapıyor. Bizim kanatlarımız çok etkisiz. Caner- Dia değişikliği lazım takıma
hakankor
29.Nisan.2012, 21:11
Ben bir pozisyon için değerlendirmedim yalnız. Ondan sonraki Quaresma'ya yaptığı faul var. Ordada bence sarı alabilirdi.
kalemci
29.Nisan.2012, 21:12
Dostum sende ki bu sinir stres nedir ya sürekli bi isyan, bi tersleme. Kimse bişey söyleyemeyecek mi ? Dikkat edersen düşünüyorum dedim. Kesin bi yargı bildirmedim. Bide arkadaşı sakatlandığı için saldırdı diyorsun, bu dediğini baz alarak her maçta ilk sert faulden sonra 11'e 11 kavga etsin takımlar bizde izleyelim. Neyse.
futureless
29.Nisan.2012, 21:19
Beşiktaş iyice çekildi sahasına.Kilidi açmak lazım bir an önce.Yoksa tehlikeli kontralar görebiliriz.
Caner'le gole çok yaklaştık Rüştü çıkardı.
Gncl1905
29.Nisan.2012, 21:20
Beşiktaş Egemen ile öne geçti...
futureless
29.Nisan.2012, 21:20
Yahu olacak iş mi bu.
byariff
29.Nisan.2012, 21:21
Egemen atti besiktas 0-1 onde
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 21:22
Volkan'ı sakat sakat oynatırsan yersin tabi ilk isabetli şutlarıydı bu bi isabetli şut gelse gol demiştim...
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 21:23
Spikere değinmeden edemem sanki üzüldü gol gelince yahu biraz bağırsana arkadaş o nasıl ses öyle...
Legendary
Offfffffffffffffffffff offfffffffff Stochhhh !!!
Gncl1905
Stoch 1-1...
ParduS
Stoch ! hadi bakalım.
Night_Mare17
29.Nisan.2012, 21:24
Stoch çok fena attı 1-1
futureless
Gooooooooooooollllllll.Stoch Allah'ına kurban !
byariff
Stoch 1-1 oldu , rustu kapattigi koseden yedi
SaLviO
29.Nisan.2012, 21:25
ayak tabanını yiyim senin be
SaLviO
29.Nisan.2012, 21:26
2 geliyor 2
Partenopei
29.Nisan.2012, 21:26
Stoch adamsın ya adamsın söylenecek başka söz yok .
SaLviO
29.Nisan.2012, 21:30
o top içerde yazık
diren ve efsane ol beşiktaş :D
SaLviO
29.Nisan.2012, 21:35
kontradan yemeyiz inşallah
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 21:35
Bebe girdi merak ediyorum neler yapacak...Fenerbahçe'de Dia girecek...
SaLviO
29.Nisan.2012, 21:38
topuzmu yuh kaç tane hucumcu var
mpaker66
29.Nisan.2012, 21:42
volkan çok güzel çıkardı.
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 21:45
Saçmalığa bak ya. BJK rakip ceza sahasına girmeye çalışırken birden bire geri paslarla rüştüye kadar dönüyor. Sonra rüştü bir dikiyor top volkanda. Ne biçim bir futbol anlaşıyı bu ?
futureless
29.Nisan.2012, 21:46
Geleneksel top çıkaramama etkinliklerimiz başladı.
SaLviO
29.Nisan.2012, 21:46
rüştü fenerin eski kalecisi çaktırma :D
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 21:48
Saçma sapan ortalar :) Beşiktaş bitmiş.
futureless
29.Nisan.2012, 21:49
Ya hep ya hiç taktiğiyle oynuyoruz şuanda.
SaLviO
29.Nisan.2012, 21:49
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ollllllllllll
mpaker66
29.Nisan.2012, 21:50
simao hala oyunda.tayfur havutçu napıyor? Bebe çok saçma oynuyor.
ParduS
2-1.... egemen...
helal olsun egemen 2. de başardın
futureless
Gol beeeeeeeeeeeeeeeee
SaLviO
29.Nisan.2012, 21:51
7 tane hucumcu var takımda :D
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 21:51
Saraçoğlun'da bi takım öne geçince FB çeviriyor o maçı hep :D
Gncl1905
29.Nisan.2012, 21:52
Egemen güzel atmış :)
berkay123456
29.Nisan.2012, 21:53
İddaa'da 1 verdim, sevinsem mi gole üzülsem mi bilemedim ha :D Valla siz siz olun rakip takıma bahis yapmayın :n:
SaLviO
29.Nisan.2012, 21:55
özere bak :D :D
futureless
29.Nisan.2012, 21:55
İddaa'da 1 verdim, sevinsem mi gole üzülsem mi bilemedim ha :D Valla siz siz olun rakip takıma bahis yapmayın :n:
Mantıklı olanı yapmışsın Berkay'ım.Fenere oynayacaksın ki Fener yenerse iddaaya , yenemezse Galatasaray için sevineceksin :D
semih99999
29.Nisan.2012, 21:57
yav 1 gün beşiktaşı tuttuk kanser etti bide beşiktaşlı olsak vay halimize :D
futureless
29.Nisan.2012, 21:58
Dia'nın pozisyonu sonrası Cengiz abi Dia'nın first touch özelliğini 1'e düşürmeni talep ediyorum.
ne durduruyo bu hakem oyunu ya adam özellikle yatıyo yerde
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 22:01
ne durduruyo bu hakem oyunu ya adam özellikle yatıyo yerde
Oynatsa ne olucak. Bu beşiktaştan birşey olmaz zaten. Haftaya da kaybederler. Her şey son maçta belli olur.
al işte sen 3 dk durdur oyunu 30 saniye oynat
Fearless Coward
29.Nisan.2012, 22:03
Beşiktaş 0 çeker'e 20 oran varmış basmayı düşünüyorum :D bu ne yahu bari 1-1 bitirin onu da yapamadılar İnönü'de de alamazlarsa bence unutsunlar 3.'lüğü...
Night_Mare17
Ceza gelir gibi Fenerbahçe'ye yine. 2 maç olursa ne olacak merak ediyorum.
Ralph
Ne güzel yahu averaj takımı olduk. Gelen atıyor giden atıyor :]
Nedvedmania
Küfürlü tezahurat ediliyor + sahaya taraftar girdi. Bakalım TFF ne diyecek :)
byariff
29.Nisan.2012, 22:04
Fenerbahceyi tebrik ederim 0-1 geriden gelip maçi cevirdiler maç hakkinda birsey solemeye gerek yok sahaya seyircide atladi kufurler falanda edildi tff ceza verir galiba fenerin tek ic saha maçi son hafta cunki.
Deus Dominus
Yıldırım Demirören kulübün başkanıyken yediği küfürlerin acısını mı çıkarmaya çalışıyor? Nedir bu Beşiktaş'ın günahı?
RaSenGan
Hakem tüm Beşiktaşlı oyunculara sarı kart gösterdi nerdeyse.Ama Semih adamın yakasına yapışınca hiçbir şey yapamadı.Veya Bekir Edu'ya benzer davranışı yaparken.İki takım da kötüydü.Zar zor da olsa kazandı Fenerbahçe.Ama İnönü'de Beşiktaş maçı vermez.
futureless
Kanser ola ola kazandık yine.Kazanana itiraz olacağını sanmıyorum , Beşiktaş iyi mücadele etti defansif anlamda o bakımdan tebrik ederim.
GeNç KaRTaL
Tebrikler Tayfur Havutçu.:k: Tebrikler Fenerbahçe.
Gncl1905
29.Nisan.2012, 22:05
Fenerbahçe ikinci yarıdaki oyunuyla maçı haketti. Sabaha kadar oynansa duran toplar dışında Beşiktaş'ın gol atabileceğini sanmıyorum. Çok da gerginler kırmızı yememeleri mucize :)
Semih de çok gergin. Bu tip bir oyuncu muydu bilmiyorum ama her olumsuz karar sonrası haklı olsun olmasın itiraz etti.
europeanconquer
29.Nisan.2012, 22:06
Tebrikler Fenerbahçe.Zor da olsa yine kazanmayı becerdiler.
Ceza gelir gibi Fenerbahçe'ye yine. 2 maç olursa ne olacak merak ediyorum.
Tek maçımız kaldı içerde. Sahaya giren taraftara inanılmaz tepki gösterildi stadda. Ama o bence maç bitti sanıp girdi. Çünkü direk gidip Özer'in formasını istedi.
sui generis
29.Nisan.2012, 22:12
yine yüzümüzü güldürdün Fenerbahçem, Fener gol gol gol iki kupa geliyor :)
Night_Mare17
29.Nisan.2012, 22:12
Tek maçımız kaldı içerde. Sahaya giren taraftara inanılmaz tepki gösterildi stadda. Ama o bence maç bitti sanıp girdi. Çünkü direk gidip Özer'in formasını istedi.
Tek maç olduğunu unutmuşum Trabzon maçı Kadıköy'de sanıyordum. Aynen tepkiyi bende biliyorum çocuk büyük bir hata yaptı.
Fernando Gago
29.Nisan.2012, 22:13
İnönü'deki maç için umut vermeyen bir futbolla kazandık, yine de kazandık .
SaLviO
29.Nisan.2012, 22:14
ceza felan gelmez adam giip oyuncularamı saldırdı
Fernando Gago
29.Nisan.2012, 22:15
Maç bitti sanıp forma için sahaya koşan bir bebeydi, ceza verilmesi yanlış olur
titates1
29.Nisan.2012, 22:16
Halis Özkahya verildiğinde maça da eyvah dedim , maç başlarken de , taraflı bir hakem değildir büyük ihtimal ya da zaten hangi taraflı olduğunu anlayamassınız , o kadar kötü bir hakem , çok kötü bir hakem , geçen sene bir maçta oyunculara da hakaret falan ettiği söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam , onun için çok kötü yönetti maçı , tansiyon yükseldi , semih'e kartlar verilse atılabilirdi . Onun dışında daha iyi oynayan taraf bizdik , inşallah şampiyon olacağız.
http://img525.imageshack.us/img525/7827/adsz11aa.png
9/1 Kayserispor (w)
9/2 Trabzonspor (w)
9/3 Galatasaray (w)
9/4 Karabükspor (w)
9/5 Beşiktaş (w)
9/6 Beşiktaş
9/7 Trabzonspor
9/8 Bursaspor
9/9 Galatasaray
Az kaldı :)
sananes
29.Nisan.2012, 22:17
Kurallara göre ceza şart ama verilmeyecektir.
Olmadı Elmander'in 2 maçlık cezasını iyi niyetli bu çocuk yaa diye 1 maça düşürmüştünüz bizim de diğer seyircilerimiz bu giren çocuğa tepki gösterdi o yüzden ceza almamalıyız diye savunma yaparız.
ForsakeN
29.Nisan.2012, 22:18
Yalnız hakem hakikaten çok kötü maç yönetti.
byariff
29.Nisan.2012, 22:18
Sonuçta insan sahaya girdi cocuktu buyuktu ayrimi olmaz bunun bunuda gectim bakalim maçta kufurler edildi TFF ceza vericekmi
Night_Mare17
29.Nisan.2012, 22:19
http://img525.imageshack.us/img525/7827/adsz11aa.png
9/1 Kayserispor (w)
9/2 Trabzonspor (w)
9/3 Galatasaray (w)
9/4 Karabükspor (w)
9/5 Beşiktaş (w)
9/6 Beşiktaş
9/7 Trabzonspor
9/8 Bursaspor
9/9 Galatasaray
Az kaldı :)
Yalnız Galatasaray'da öyle gidiyor hadi bakalım :D Heyecanlı baya.
fotosuki
3 yenilgi daha alırsak Tayfur gider mi acaba? Gerçi sevinmiştir kendisi gol attı ya takımı.
Fernando Gago
He ceza almamız fark etmez, 55 bin kadın&çocuk seyircimizle biz yine maçı alırız, bundan medet ummaya gerek yok :)
Yalnız Galatasaray'da öyle gidiyor hadi bakalım :D Heyecanlı baya.
Ben 1 mağlubiyet gördüm ama yanlış görmüşüm demekki.
Universal
29.Nisan.2012, 22:20
Emre yok, Alex yok, Sow yok, Başkan yok, Yöneticilerin var; ama işe yaramaz, 3 Temmuz gibi bir süreç yaşarsın, maçtak forvetin bir yıldır sakattır, herkes üstüne gelir, durmadan basında ha düştü, ha düşecek yazarlar; ama gel gör bu gün iki kupanın en büyük adaylarındasın, kusura bakmayın, ama kesinlikle şike yapmışızdır bu kadar başarıdan sonra...
Deus Dominus
29.Nisan.2012, 22:20
Bayağı kötüydü hakem, bu tür maçların psikolojisini, baskısını kaldırabilecek hakem yok elimizde. Bu hakemlerin suçu mu yoksa bu ortamı yaratan kulüplerin, taraftarların mı bilmem ama şu maçtaki performansından eminim iki tarafta memnun değildir. Karşılaşmadaysa Fenerbahçe daha ağır basan taraftı, İkinci yarıda kazanmak istediğini belli etti zaten başlar başlamaz, hak ettikleri galibiyeti de şansında yardımıyla aldılar, tebrikler.
Night_Mare17
29.Nisan.2012, 22:21
Ben 1 mağlubiyet gördüm ama yanlış görmüşüm demekki.
Etki yapmadığı için sorun yok.
Corpus
29.Nisan.2012, 22:22
Tayfur Hoca & Hakem el ele Beşiktaş kümeye...
sui generis
29.Nisan.2012, 22:22
ya hadi ordan her küfürde ceza mı veriliyor ? 4 uyarı şart, biz daha yeni doldurduk onu. taraftarda sanki girip birine saldırdı, adam forma istiyordu. büyütülmemeli, ama Emre'ye maça 1 gün kala tedbir kararı koyanlar bu fırsatı da es geçmeyeceklerdir.
Deus Dominus
29.Nisan.2012, 22:23
He ceza almamız fark etmez, 55 bin kadın&çocuk seyircimizle biz yine maçı alırız, bundan medet ummaya gerek yok :)
Katılıyorum, bayan taraftarların önünde kaç maça çıktı Fenerbahçe, hepsini de kazandı. Belki daha etkili bile olabilir :) 50 bin kadının çığlığı, 50 bin erkeğin küfürlü tezahüratından daha etkili olur :D
Night_Mare17
29.Nisan.2012, 22:23
ya hadi ordan her küfürde ceza mı veriliyor ? 4 uyarı şart, biz daha yeni doldurduk onu. taraftarda sanki girip birine saldırdı, adam forma istiyordu. büyütülmemeli, ama Emre'ye maça 1 gün kala tedbir kararı koyanlar bu fırsatı da es geçmeyeceklerdir.
Kurallar gereği sahaya girmek 1 maç ceza. Yapacak bir şey yok.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/562508_10150688495806046_118099966045_9813329_1057 02460_n.jpg
BOZALIM OYUNLARINI
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 22:24
12 Numara @12numaraorg
Sahaya girenler provokasyon amaçlı girmiştir. Üzerlerinde Fenerbahçe ile ilgili hiç bir emare yoktur.
:D
Ralph
29.Nisan.2012, 22:25
Ben anlam veremiyorum. 90 dakika Edu gibi bir futbolcuya nasıl tahammül edilebiliyor. Ya bendeki sabır sabır değil ya da Tayfur'da sorun var.
SaLviO
29.Nisan.2012, 22:26
Rüştüyü tebrik etmek lazım sahadaki duruşuyla olaylardaki hareketleriyde tam bir ADAMLIK dersi vermiştir
byariff
29.Nisan.2012, 22:27
Ben anlam veremiyorum. 90 dakika Edu gibi bir futbolcuya nasıl tahammül edilebiliyor. Ya bendeki sabır sabır değil ya da Tayfur'da sorun var.
Tayfur hoca gerçekten vasat hoca bebenin babasi bu sabah vefat etmis boyle bir adami oynatiyorsun moral ve mental 0 adamda ve israrla oynatiyor , edu desen 0 katki pektemeki oynatsa daha yararli olcak tayfur hoca gercekten besiktas kapasitesinde bir hoca degil
Universal
29.Nisan.2012, 22:28
http://i50.tinypic.com/2nly98m.jpg
kalemci
29.Nisan.2012, 22:29
Tayfur hoca gerçekten vasat hoca bebenin babasi bu sabah vefat etmis boyle bir adami oynatiyorsun moral ve mental 0 adamda ve israrla oynatiyor , edu desen 0 katki pektemeki oynatsa daha yararli olcak tayfur hoca gercekten besiktas kapasitesinde bir hoca degil
Bebe ısrar etmiş, izin verilmiş ama gitmek istememiş.
SaLviO
29.Nisan.2012, 22:29
aziz başkana bak be çok özledim ya
byariff
29.Nisan.2012, 22:35
Rüştü: Ben hakeme hakaret ettim. O da bana hakaret etti. Kimse bana 'Sen adam değilsin' diyemez. Madem öyle beni oyundan atacaksın.
ReaList
29.Nisan.2012, 22:36
Bundan bir kaç hafta önce demiştim, Keşke şampiyonluğun ölçüsü teneke bir kupa olmasa diye, bazen ona ulaşmak için verdiğiniz savaş bile takdir-e şayandır, o takdiri hak ediyor bu oyuncular helal olsun.
İki takımda maçı kazanmak için kıran kırana mücadele etti, futbol yönünden pek şey görmesek de bir futbol maçında maçı kazanmak için 2 tarafında mücadelesini görmek mutluluk verici !
Edu'nun yaptığı hareket bana göre kırmızı kart, ülkemizde yeni bir moda çıktı, istemeyerek oldu niyeti kötü değil vs. Yahu adamın dizi delinmiş, adamın ayağı kırılsa kötü niyetli değil diyeceksiniz el insaf ! Tamam niyeti kötü değil ama hareketi futbol kuralları dışında, kurallar duygulara göre değil kural olduğu için uygulanır. Bunu atlayan güzide hakemimiz topsuz alanda Fernandes'in Mehmet Topuz'un üzerine deparı basıp dirseği indirmesini de sarı kart'la geçiştirdi. Kırmızı olması için ne gerekiyordu ? Nakavt olması mı ?
Hakem'in otoritesini kaybetmesi maçın gidişatını da oldukça gerdi, faulleri izlemekten sahada futbolu göremez olduk. Son olarak Selçuk Şahin ilk yarıdaki oyununla beni oldukça şaşırttın ama sonra tadında mı bırakayım dedin n'aptın ? İkinci yarı yine klasik Selçuk Şahin'e kötü bir şekilde geri dönüş yaptın. Benim için her zaman pimi çekilmiş bombasın, umarım şu süreçte elimizde patlamazsın : )
Kaka Leite
29.Nisan.2012, 22:41
Gayet iyi bir maç çıkardık, Baroni ilk pozisyonda açmasa topu erken bulacaktık golü ama olmadı sağlık olsun.
Kazanmak önemliydi kazandık, hakem adil yönetmedi ama sanırsın ortada Penaltı ve Penaltılar söz konusu yani çok takmamak gerek...
Universal
29.Nisan.2012, 22:42
Volkan'ın dizi...
https://twitpic.com/show/large/9fb6g7
RasAnt
29.Nisan.2012, 22:42
http://i50.tinypic.com/2nly98m.jpg
Ahahahahha :D:D:D:D:D:D:D yarıldım yaa çok güzelll :D:D:D:D
tebrikler kanaryam 2 kupa geliyor !!!!
RodRiGOtELLo14
29.Nisan.2012, 22:43
Tayfur Hoca bu takıma katkısı ''0''.Gelecek sezon yine takım başında olursa canı gönülden sevdiğim Beşiktaş'ımı desteklemeyeceğim.Yazık ya Egemen gol atmış adam sevinmiyor bile yazık yahu.Roland Koch yedek kulübesinden kalktı sevindi Tayfur sadece 2 alkış yapıyor.Veli gibi gerekesiz bir adamı çıkartmamakta ısrar ediyor, kulübede Aurelio var çıkar al onu.
Dediğim gibi Tayfur seneye kalırsa şampiyon yapsa bile takımı S-E-V-İ-N-M-E-Y-E-C-E-G-İ-M..!
Corpus
29.Nisan.2012, 22:45
Volkan devam etmek ile hata yaptı bence. Yara kötü görünüyor. Umarım sezonu kapatmıştır :icon_twisted:
12 Numara @12numaraorg
Sahaya girenler provokasyon amaçlı girmiştir. Üzerlerinde Fenerbahçe ile ilgili hiç bir emare yoktur.
:D
Var mıymış ? Ben de çok severim dalga geçmeyi.
Takımımı ve Beşiktaş'ı kutluyorum mücadeleleri için.
Cengo
29.Nisan.2012, 22:46
Volkan devam etmek ile hata yaptı bence. Yara kötü görünüyor. Umarım sezonu kapatmıştır :icon_twisted:
Ayıp, çok ayıp. Bir insanın hastalığı ile, sakatlığı ile dalga geçilmez. Bu konuya sevinilmez.
Önce insanlık.
sui generis
29.Nisan.2012, 22:47
tek kelime ile yazıklar olsun.
Bu arada ceza gelmeli diyenler bu tip durumlarda bizzat bir kulüp tarafından "münferit" kavramı icat edildiğini bilmiyor galiba. O olaydan biz de yararlanmalıyız.
byariff
29.Nisan.2012, 22:50
Volkanin yaptigi ayip edunun ozrunu kabul etmemis bunuda geçtim cok buyutuyorlar bu bir pozisyon edu orda gol atmak için var volkanda kalesini korumak icin var ama oldu boyle bir olay iste yapcak birsey yok.
sui generis
29.Nisan.2012, 22:51
küfrettiğini itiraf eden Rüştü ceza alacak mı merak ediyorum.
Volkan'ın bacağının resmini önizlemeli olarak değilde link olarak eklersen sevinirim. Çok kötü oluyor içim gördükçe.
ReaList
29.Nisan.2012, 22:54
küfrettiğini itiraf eden Rüştü ceza alacak mı merak ediyorum.
Hakemle küfürleşmeye muhabbeti sahada yapıp kırmızı kart görmediğine göre biraz zor görünüyor : ) Ayrıca burada dudak okuma uzmanı arkadaşlarımız vardı, izlemişlerse eminim farketmişlerdir, Veli'nin 2 hakemin gözünün içine baka baka sesli bir şekilde Semih'e küfredip maça devam etmesi yine takdir gerektiren durumlardan biriydi.
Kaka Leite
29.Nisan.2012, 22:55
Beddua ettin resmen harbi yazık.
hakankor
tek kelime ile yazıklar olsun.
Bunun neresi tek kelime ? :n:
Corpus
Ayıp, çok ayıp. Bir insanın hastalığı ile, sakatlığı ile dalga geçilmez. Bu konuya sevinilmez.
Önce insanlık.
Çıkarcı bir insan olduğum için seviyorum böyle beddualar etmeyi ve sevinmeyi :icon_evil:
b7baris
Semih'e diyecek laf bulamıyorum. Her pozisyon kendini yere atmak mı dersin rakibinin boğazını sıkmak mı... Olay ayağının dibinde olan yan hakemi Semih'i attıramamasına zaten hiç bir şey diyemiyorum. Böyle bir şey yok.
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 22:58
Bende diyecektim de ortam cıvımasın diye demedim :D
Ama Corpus dediğin şey yanlış. Bu FM değilki rakip sakatlanınca sevinelim. Ordaki Volkan bile olsa orda çektiği acıyı görünce, ağladığını görünce insan üzülüyor.
Alicanfmfan
29.Nisan.2012, 23:00
Bende sahaya giren taraftar yüzünden, Fenerbahçe ceza alacak mı , merak ediyorum.
ParduS
29.Nisan.2012, 23:01
Darısı İnönü'de kazanmamıza.
ReaList
29.Nisan.2012, 23:07
Bende sahaya giren taraftar yüzünden, Fenerbahçe ceza alacak mı , merak ediyorum.
Bence Fenerbahçe'nin tek merak ettiği yarın TFF'den gelecek açıklama ve cuma günü mahkemeden çıkacak karar, PFDK maçı kazandık diye Emre'nin tedbirini devam ettirecektir + yeni tedbirlere hazırlıklı olmak gerek ayrıca o sahaya atlayan 1 kişinin cezasını mutlaka kesecektir içiniz rahat olsun :D Sahaya çıkacak 11 kişi elimizde kalana kadar mücadele devam edecek öyle veya böyle son 4 maç (bizim açımızdan)
Alicanfmfan
29.Nisan.2012, 23:08
İnönüde de sahaya giren Beşiktaşlı taraftar, Eboue ile hatıra fotoğrafı çektirmek için girmişti zaten.
byariff
29.Nisan.2012, 23:08
Eleman guvenligi devirmis :D
https://p.twimg.com/Arq7Bo4CQAI0-kQ.jpg
nannar
29.Nisan.2012, 23:11
tebrikler fenerbahçe :) çekirge ikinci sıçrayışı da yaptı.bakalım daha ne kadar sürecek bu.beşiktaş'ta yabancıların katkısı sıfır diye kızıyordum ama tayfur'un bu akşamki yönetimini daha doğrusu yönetemeyişini görünce şaşırdım :) fenerbahçe kalecisi volkan'ın kafa hala dünkü maçta kalmış,trabzonspor'a sallıyor.maçı kazandıktan sonra bu hareketleri yapması kolay.beşiktaş puanı kapsa maç sonu acaba aynı şekilde övecek miydi volkan efendi beşiktaş'ın mücadelesini? :)
Universal
29.Nisan.2012, 23:11
Eleman guvenligi devirmis :D
https://p.twimg.com/Arq7Bo4CQAI0-kQ.jpg
Instagrama yollayın, kesinlikle yabancı insanlar Amerikan Futbolu maçından der... :)
sui generis
29.Nisan.2012, 23:13
Anlaşıldı yine konuşacak bir şey buluşsunuz galibiyetimiz dısında. Ayrıca; Cihan bana kalırsa futbol bölümü yoneticisiysen senin böyle mesajlar atmamalı gerekir.
attirson
29.Nisan.2012, 23:16
Yine geriden gelip kazandık.Böylesi daha iyi takım daha çok gaza geliyor kendine güveni artıyor.Kaldı 4 maç 4te4 yapıp başkana çifte kupayı verin.Haydi Kanarya !
ParduS
29.Nisan.2012, 23:19
"Buradan Egemen abiye teşekkür ediyorum' diyordu Volkan Şen, Bursa şampiyon olduğunda... buradan bizde teşekkür edelm egemen abiye :)
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 23:20
Anlaşıldı yine konuşacak bir şey buluşsunuz galibiyetimiz dısında. Ayrıca; Cihan bana kalırsa futbol bölümü yoneticisiysen senin böyle mesajlar atmamalı gerekir.
Ne dedim ki kural dışı ?
anil luque
29.Nisan.2012, 23:20
Cihan bazı yorumların inan çok gereksiz. Ya düşünmeden yazıyorsun ya da boşver ben çıkıntılığımı yapayım da gerisini salla diyorsun. Neyse böyle devam et.
Maç hakkında söylenecek fazla şey yok. Kazanan Fenerbahçe'yi , yardımını esirgemeyen Halis'i ve birşeyler vermeye çalışan Fernandes , Egemen , Ernst Kartal 3lüsünü tebrik ediyorum.
RaSenGan
29.Nisan.2012, 23:22
Volkan'ın bacağı fena olmuş cidden.Twitterda coştu millet.Fatih Terim'in yara bandı olayında herkes yara bandı yapıştırmıştı yüzüne.Şimdi de herkes dizinin resmini çekip koyuyor :)
Serkan abi neler diyor o zaman niye bir şey demiyorsun ?
Alicanfmfan
29.Nisan.2012, 23:23
Cihan ne demiş ki konu dışı, Allah aşkına. Küfür mü etmiş, birilerini rencide mi etmiş. Sırf adamı yöneticiliğinden dem vuruyorusunuz. Adam Galatasaraylı ne yapsın hiçbirşey yazmasın mı ? ''di canio'' gibi mesaj mı silsin ?
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 23:24
Cihan bazı yorumların inan çok gereksiz. Ya düşünmeden yazıyorsun ya da boşver ben çıkıntılığımı yapayım da gerisini salla diyorsun. Neyse böyle devam et.
Maç hakkında söylenecek fazla şey yok. Kazanan Fenerbahçe'yi , yardımını esirgemeyen Halis'i ve birşeyler vermeye çalışan Fernandes , Egemen , Ernst Kartal 3lüsünü tebrik ediyorum.
Yahu ne demişim bir de ben anlasam. Ben buraya ılımlı mesajlar atmaya çalışıyorum özellikle. Onun dışındaki mesajlarımı gidip Facede yazıyorum hep. Alıntılayın da mesaj üzerinden konuşalım.
Son attığım mesajlar burda http://forum.turksportal.net/vb/search.php?searchid=1852758
anil luque
29.Nisan.2012, 23:26
Beşiktaş atağa çıkarken kaleciye geri pas atıyor Rüştü topu dikiyor bu nasıl futbol anlayışı vs vs. Sen bu mesajı iyi niyetle attıysan ben senden özür diliyorum , bir daha da sana herhangi bir ithamda bulunmayacağım ama yok altında başka birşey varsa var sen düşün vicdanınla başbaşa bırakıyorum seni.
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 23:30
Beşiktaş atağa çıkarken kaleciye geri pas atıyor Rüştü topu dikiyor bu nasıl futbol anlayışı vs vs. Sen bu mesajı iyi niyetle attıysan ben senden özür diliyorum , bir daha da sana herhangi bir ithamda bulunmayacağım.
Özür dilemen lazım o zaman. Ben orada tamamen oyun planını eleştirdim. İçimden en ufak bir şekilde "maçı satıyorlar" düşüncesi geçmedi. Aynı şeyi Galatasarayda yapıyordu FT'den önce. Atakta pas yaparken top birden kaleciye geliyordu gıcık oluyordum.
Bu konu altında attığım mesajlara baktım da normalden bile ılımlı mesajlar atmışım.
En nefret ettiğim adam hakkında (Volkan) bile "üzüldüm" dedim, Volkan'a karşı laf söyleyen Corpus'a laf söyedim, Fenerin lehine hakemi savundum. Daha ne diyeyim anlamadım ki. Üzdünüz beni gerçekten.
anil luque
29.Nisan.2012, 23:33
Özür dilemen lazım o zaman. Ben orada tamamen oyun planını eleştirdim. İçimden en ufak bir şekilde "maçı satıyorlar" düşüncesi geçmedi. Aynı şeyi Galatasarayda yapıyordu FT'den önce. Atakta pas yaparken top birden kaleciye geliyordu gıcık oluyordum.
Bu konu altında attığım mesajlara baktım da normalden bile ılımlı mesajlar atmışım.
En nefret ettiğim adam hakkında (Volkan) bile "üzüldüm" dedim, Volkan'a karşı laf söyleyen Corpus'a laf söyedim, Fenerin lehine hakemi savundum. Daha ne diyeyim anlamadım ki. Üzdünüz beni gerçekten.
Tamam madem pozisyon icabı olan şeyleri oyun planı varsayacak kadar futbol bilgin var öyleyse kusura bakma , özür dilerim.
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 23:35
Tamam madem pozisyon icabı olan şeyleri oyun planı varsayacak kadar futbol bilgin var öyleyse kusura bakma , özür dilerim.
Allah Allah hala kelimeye takılıyorsun. Sana niyetimi söyledim işte daha ne istiyorsun.
Walter Sakana
29.Nisan.2012, 23:38
Maçın geniş özetini izledim az önce. Bence;
Edu'nun Volkan'ı sakatladığı pozisyondaki sarı kartı yanlış. Hakem orada belki tansiyonu düşürmek için gösterdi o açıdan kabul edilebilir ama sarı kartlık bir hareket yok pozisyonda.
Bekir-Quaresma arasındaki pozisyonda her ikisine de sarı kart gerekirdi.
Quaresma'nın şutunda Bekir'in eline çarpan top penaltı. Top kaleye gidiyor, çarpma olsa bile muhtemel golü önlüyor.
Fernandes'in Mehmet Topuz'a hareketi net kırmızı kart.
Veli-Semih didişmesi sonrası her ikisine de sarı kart gerekirdi.
Egemen'in Semih'e hareketi faul+sarı kart, kırmızı kart bile gösterilebilirdi.
mustangshelby
29.Nisan.2012, 23:41
Maçın geniş özetini izledim az önce. Bence;
Edu'nun Volkan'ı sakatladığı pozisyondaki sarı kartı yanlış. Hakem orada belki tansiyonu düşürmek için gösterdi o açıdan kabul edilebilir ama sarı kartlık bir hareket yok pozisyonda.
Bekir-Quaresma arasındaki pozisyonda her ikisine de sarı kart gerekirdi.
Quaresma'nın şutunda Bekir'in eline çarpan top penaltı. Top kaleye gidiyor, çarpma olsa bile muhtemel golü önlüyor.
Fernandes'in Mehmet Topuz'a hareketi net kırmızı kart.
Veli-Semih didişmesi sonrası her ikisine de sarı kart gerekirdi.
Egemen'in Semih'e hareketi faul+sarı kart, kırmızı kart bile gösterilebilirdi.
Katılıyorum ayrıyetten düdük çaldıktan sonra topa vurulmalarında sarı kartla cezalandırılması gerekirdi.
Hakemin vasatında altında bir yönetim gösterdiğini söylemek mümkün 2 takım içinde.
RaSenGan
29.Nisan.2012, 23:43
Gabi abi sayınca aklıma geldi şimdi de.Stoch'un top çıktıktan sonra topu havaya vurmasına kart görmemesi çok ilginçti.Semih'in yakasına yapışma olayı daha da ilginçti tabi :)
ReaList
29.Nisan.2012, 23:46
Gabi abi sayınca aklıma geldi şimdi de.Stoch'un top çıktıktan sonra topu havaya vurmasına kart görmemesi çok ilginçti.Semih'in yakasına yapışma olayı daha da ilginçti tabi :)
Hakem Rüştü'nün açık açık ettiği küfüre kırmızı kart göstermemiş. Edu'ya, Fernandes'e, Egemen'e, Bekir'e, Semih'e Sarı veya Kırmızı olurdu olmazdı demek bu durumun üzerine biraz komik gidiyor : ) O kadar çok kural dışı olay oldu ki son zamanlarda gördüğüm en kötü hakem performansıydı.
eng1n
29.Nisan.2012, 23:47
Emre ırkçılık yapmayıp hakaret ettiğini açıkladığı için ceza almıştı, Rüştü'de hakeme hakaret ettiğini açıkladı bakalım o ceza alacak mı ?
anil luque
29.Nisan.2012, 23:52
Emre ırkçılık yapmayıp hakaret ettiğini açıkladığı için ceza almıştı, Rüştü'de hakeme hakaret ettiğini açıkladı bakalım o ceza alacak mı ?
Umarım alır. Gereken neyse o olsun , hata ayrıcalık vs istemiyoruz.
attirson
29.Nisan.2012, 23:53
Fernandes'e kırmızı kart verilmemesi inanılmaz sacmaydı zaten.Ya kart vermiyceksin devam diyiceksin yada kırmızı vericeksin sarı kart ne alaka.İnanılmaz kötü bir hakem vardı sahada en küçük müdahalelerde oyunu durdurdu gereksiz kartlar verilmeyen kartlar.Hakemlerimizin yetersiz oldugunu görüyoruz Süper Final sayesinde.
europeanconquer
29.Nisan.2012, 23:54
Halis Özkahya'yı unutmayalım o da ceza almalı.Sen ne olursan ol hiç kimseye ''Adam değilsin'' diyemezsin.
anil luque
30.Nisan.2012, 00:00
Halis Özkahya'yı unutmayalım o da ceza almalı.Sen ne olursan ol hiç kimseye ''Adam değilsin'' diyemezsin.
O'nu Allah'a havale ediyorum..
furkan58
30.Nisan.2012, 00:11
Hakem maçı katletti resmen tribünde çıldırdık. Son dakika sahaya giren arkadaşada iyi bi küfür saydırdık zaten ayrıca 12numara.org'un twitter hesabında sahaya giren kişinin Fenerbahçeli olmadığını emniyette açıkladığı yazıldı.
furkan58
30.Nisan.2012, 00:19
Yazıklar olsun şu yorumdan sonra ne denir ki.
Çok komikmiş.
RasAnt
30.Nisan.2012, 00:19
Bu ziya şengüle neden böyle pankart falan açıldı bu süreçte baya bi üstüne gidildi bu adamın naptı ben bilmiyorum bilen biri anlatabilirmi
Kaka Leite
30.Nisan.2012, 00:26
Yahu ne demişim bir de ben anlasam. Ben buraya ılımlı mesajlar atmaya çalışıyorum özellikle. Onun dışındaki mesajlarımı gidip Facede yazıyorum hep. Alıntılayın da mesaj üzerinden konuşalım.
Son attığım mesajlar burda http://forum.turksportal.net/vb/search.php?searchid=1852758
Bazı yorumların demiş ve bende katılıyorum yönetici isen 2 kere düşünmek durumundasın ki senin üzerinden olay çıkmasın.
SaLviO
30.Nisan.2012, 00:59
27-11-2010 İbb-Fb maçı sonrası.. Gökhan Gönül:Biz kazandık belki ama şunu söyliyim Halis Özkahya'nın bazı hitap şekillerini yanlış buluyorum
nannar
30.Nisan.2012, 01:08
burak gece gece seni de uğraştırdık kusura bakma. cümeten iyi geceler. tekrar tebrikler Fenerbahçe. Hafta içinde inşallah zevkli bol gollü maçlarla devam edilir.
footballer33
30.Nisan.2012, 01:21
Öncelikle F.Bahçe'yi tebrik ediyorum.
Maçla ilgili düşüncelerim ise; Egemen, Fernandes ve biraz da Rüştü&Ernst ikilisi dışında aynı tas aynı hamam. Şu iğrenç sezonun bir an önce bitmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok ne yazık ki, Beşiktaşlı taraftarlar için. Bazı isimleri takımda görmeye tahammül edemiyorum artık. Hani saydıklarım dışında hepsi kötüydü; ama bir örnek vermem gerekirse A.Madrid'in eski kaptanı koskoca 90 dakikada bir tane olumlu iş yapamadı derbi maçta.
Hakem için özellikle şu takımı savundu, şu takımı harcadı diyemem. Ama Rüştü'ye söyleyene kadar önce kendi adamlığına baksın ve şu maçı bir izlesin, nasıl yönettiğini görsün; sonra gelip adamlık taslasın.
The.Crow
30.Nisan.2012, 01:24
Maça iyi başladık. Yediğimiz gole kadar organize poziyon vermedik ve ota saha tamamen bizdeydi çok rahat maç izliyorduk. Golü yedik ardından hemen beraberlik geldi ve zamanındaydın.
SONRA... Aykut Kocaman sahneye çıktı. 60.dakikada orta hakimiyeti bizdeyken,rakibe pozisyon vermeyip duran toptan gol yiyip 1-1 yakalamışken ve daha yarım saat varken Caner'i çıkarıp Bienvenu'yu almasını bana kimse açıklayamaz. Daha yarım saat vardı neyin kafası neyin paniği bu. Zaten o dakikadan sonra Beşiktaş sağlı-sollu gelmeye başladı. Tam ters döndü maç. Ardından korner kullanacaktı Fenerbahçe hakem değişiklik işareti verdi ve Selçuk çıkıp Özer girdi. Yanımdaki arkadaşla aynı anda aynen korner kullanılmadan şunu dedik. Bunu attık attık yoksa kesin yeriz. Keşke başka şey isteseymişiz ki attık o kornerde golü.
Kısaca 60.dakikadaki değişikliğe kadar rakibin sağlı-sollu atağı yok.Denegeliyiz.Orta saha bizde ve pozisyona da giriyoruz.Daha yarım saat varken, maç 1-1 iken Aykut'un bu riski çok gereksizdi ve ilk 1 saatte rahat maç izlerken son yarım saatte gerildik.Çok yanlış değişiklikti. Değişiklik için 75.dakikaya kadar beklenebilirdi.Neyse ki Kazandık.Teşekkürler çocuklar.
Fearless Coward
30.Nisan.2012, 01:28
Beşiktaş bence hafta içinde ki maçtan da puan alamazsa 0 çeker diye düşünüyorum Süper Final'de...Fenerbahçe'yi çok zor maçlar bekliyor 2 maç üst üste deplasman yapacak bu 2 maçtan da galibiyetle ayrılırsa şampiyon olabilirler bence...
Cengo
30.Nisan.2012, 01:30
Bu arada son gol "corner bug" oldu galiba. Rüştü 2 golde de %100 hatalı.
The.Crow
30.Nisan.2012, 01:33
Rüştü'nün ezelden yan top sıkıntısı var zaten. İlk yarıda da soldan bir ortada boşa çıktı.
sananes
30.Nisan.2012, 01:34
İlk gol klasik Rüştü golü:) Adam çıkaramıyor zaafı var sanırım oraya giden toplara :D İkincisini evde birbirimize gol be gol ulan diye bağırmaktan tekrarlarda dahi göremedim.
World Hollow o1
30.Nisan.2012, 01:40
GS - FB Maçı Tahminim :p
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2234909&postcount=116
2-1 skor tahminim var, daha erken belki maça doğru değişe bilir.
Galibiyet bekliyorum, alnı ak gönlü pek vatandaşlardan kurulu Fenerbahçe takımına 3'de 3 yapmak yakışır...
İyi oldu, güzel oldu, hoş oldu.
Bilmem belki ben art niyetliyim ama sanırım Beşiktaş'lı topçular ligi bitirmiş. Adamların ayakta durmaya hali yok. Eğer bir Alex bir Emre bir Sow'da bu takımda olsaydı çok farklı olurdu skor...
Eğer deplasmanda kazanırsak, bu işin sonu çok tehlikeli olur diyorum. :)
Bu arada Edu'yu tebrik etmek gerekir, her ne kadar yabancı bir adamda olsa gerçekden sporcu kimliği olan bir adam belli ediyor her yerde kendini....
Cengo
30.Nisan.2012, 01:51
Alex yokmuş.
İçerideki maçlarda Bienvenu yerine Semih de oynayabilir. Alex de olmayınca daha fazla pasör özellikle Semih'i tercih etmiş, mantık çerçevesinde doğru olabilir. Semih'in bugün gol bulacağını sanmıyorum, geriden gelen oyunculara şut pozisyonu hazırlar.
Hareketli Pekmetek yerine ağır ve statik oynayan Edu kötü seçim. Fenerbahçe defansı arasında maç boyu boğulur gider.
İbrahim Toraman pimi çekilmiş bomba, bir hatası ile gol yedirebilir. Bakalım nasıl oynayacak?
Diğer oyuncular için bir şey söylemeye gerek yok, standartları belli.
Hatırlatayım, Edu Beşiktaş'ın santraforu değil.
Bordo61Mavi
30.Nisan.2012, 03:03
Volkana gecmis olsun, Fenerbahceyede tebrikler. Besiktas playoffta 0 puan alacak demistim bi arkadasa inanmamisti, o yola dogru gidiyorlar.