Log in

View Full Version : Gelecek Transferden Vazgeçme

alpi1925
08.Mayıs.2012, 19:50
http://d1205.hizliresim.com/x/8/5jgj0.jpg

Arkadaşlar görünen budur Şampiyonlar Ligine katılırım diye parası çıkar demiştim ama katılamadım. Bu transferler sezon sonunda gelirse beni kovarlar :D Vazgeçmek için hiç bir şansımız yok mu nasıl bu paraları önerdim bilmiyorum - de olmasına rağmen :D

bySperman
08.Mayıs.2012, 20:07
Geri dönüş olsa :D
http://www.youtube.com/watch?v=WP833K5UXNA

martymcfly
08.Mayıs.2012, 20:53
Julio alves'e 5 milyon verilir mi yahu :D

Flawless Victory
08.Mayıs.2012, 21:20
Eli açıklığın da böylesi. :)

uaemrah
08.Mayıs.2012, 22:18
biz gerçekte bile galatasaray'a o kadar parayla transfer yapamiyoruz :)))
ee artık sonuçlarına katlanırsın gibime geliyor :P

alpi1925
08.Mayıs.2012, 23:29
Julio alves'e 5 milyon verilir mi yahu :D

Göztepeye lazım hocam öyle genç adamlar biraz çok olabilir doğru :)

Eli açıklığın da böylesi. :)

Tek güvencem Şampiyonlar Ligi biletiydi :D

biz gerçekte bile galatasaray'a o kadar parayla transfer yapamiyoruz :)))
ee artık sonuçlarına katlanırsın gibime geliyor :P

Takımı boşalttım 2 sezonda ama bunlara dağıtmışım :(
Tek yol kovulmak :D

Deus Dominus
09.Mayıs.2012, 02:39
Yapabiliyorsan bütün transfer bütçeni maaşa aktar, transferin gerçekleşeceği gün budget adjustment konulu bir mesaj gelir, maaş bütçesinden transfere aktarma yapılsın mı diye. Yok dersin, iptal edersin. Umarım :)

lofthei
09.Mayıs.2012, 09:01
Bu işin geri dönüşü yok malesef hocam, sen zaten o paraları ödedin; transferler takıma geldiğinde ödemeyeceksin yani. Benim anlamadığım Bank Asya'dasın ve Şampiyonlar Ligi'ne nasıl gidiyorsun? :D

alpi1925
09.Mayıs.2012, 14:22
Bu işin geri dönüşü yok malesef hocam, sen zaten o paraları ödedin; transferler takıma geldiğinde ödemeyeceksin yani. Benim anlamadığım Bank Asya'dasın ve Şampiyonlar Ligi'ne nasıl gidiyorsun? :D

Yanlış söyledim dostum takımı boşalttım para var ama bunlara yetmez Türkiye Kupasını alıp Avrupa Ligine giderim diye planım vardı ama pes ettim olmadı :D

RasAnt
09.Mayıs.2012, 21:50
Geçmiş olsun çok uçuk rakamlara almışsın o kadar etmez o oyuncular :) malesef gelecekler sezon sonu tek çare yeni oyun

ogulcan38
09.Mayıs.2012, 22:53
fmrte indir ac transfer olcagi takımları goztepe yerine kendi asil takimlarini sec duzelir kendi kendilerine para oderler illada hile kullanmam dersen arkadaşlar cozumunu soylemiş

alpi1925
10.Mayıs.2012, 14:13
Hile programı dostum bu ya :D maçtan önce save yapmak dışında hile kullanırsam içim rahat etmiyor çocukluğumdan beri :D

sarianet
10.Mayıs.2012, 14:52
hiç ayrılamam derken kavumak hayal oldu derim ben sana :D
şimdi en yakın boyozcuya git son kez boyozlarını ye sonra bavulunu topla muhtemelen başka illerde 2 3 .lig takımlarında iş bulursun :D

ogulcan38
10.Mayıs.2012, 15:15
hepsi nakitmi hepsi taksitmi oyuncularn yonetım kovana kadar devam et hedefinin ustune cık kovmazlar tahminimce finans cokersede baskan degisir skntı yok :D

alpi1925
10.Mayıs.2012, 15:56
hiç ayrılamam derken kavumak hayal oldu derim ben sana :D
şimdi en yakın boyozcuya git son kez boyozlarını ye sonra bavulunu topla muhtemelen başka illerde 2 3 .lig takımlarında iş bulursun :D

Şampiyonlukta transferlerde geldi 2.sezona başladık bakalım hayret :D ama bütçe süper lige çıkınca tam 0 da dengelendi :D

hepsi nakitmi hepsi taksitmi oyuncularn yonetım kovana kadar devam et hedefinin ustune cık kovmazlar tahminimce finans cokersede baskan degisir skntı yok :D

Peşin para kimde hocam 12 ay taksit yapmışım hepsine :D