1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Gelecek Transferden Vazgeçme

Default Gelecek Transferden Vazgeçme

Arkadaşlar görünen budur Şampiyonlar Ligine katılırım diye parası çıkar demiştim ama katılamadım. Bu transferler sezon sonunda gelirse beni kovarlar Vazgeçmek için hiç bir şansımız yok mu nasıl bu paraları önerdim bilmiyorum - de olmasına rağmen

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Julio alves'e 5 milyon verilir mi yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

biz gerçekte bile galatasaray'a o kadar parayla transfer yapamiyoruz ))
    ee artık sonuçlarına katlanırsın gibime geliyor :P
    TÜRKÇE FM İÇİN !!!
    LİSANSLI OYUN !!!

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Julio alves'e 5 milyon verilir mi yahu
    Göztepeye lazım hocam öyle genç adamlar biraz çok olabilir doğru

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Eli açıklığın da böylesi.
    Tek güvencem Şampiyonlar Ligi biletiydi

Quote Originally Posted by uaemrah View Post
    biz gerçekte bile galatasaray'a o kadar parayla transfer yapamiyoruz ))
    ee artık sonuçlarına katlanırsın gibime geliyor :P
    Takımı boşalttım 2 sezonda ama bunlara dağıtmışım
    Tek yol kovulmak

Yapabiliyorsan bütün transfer bütçeni maaşa aktar, transferin gerçekleşeceği gün budget adjustment konulu bir mesaj gelir, maaş bütçesinden transfere aktarma yapılsın mı diye. Yok dersin, iptal edersin. Umarım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu işin geri dönüşü yok malesef hocam, sen zaten o paraları ödedin; transferler takıma geldiğinde ödemeyeceksin yani. Benim anlamadığım Bank Asya'dasın ve Şampiyonlar Ligi'ne nasıl gidiyorsun?
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Bu işin geri dönüşü yok malesef hocam, sen zaten o paraları ödedin; transferler takıma geldiğinde ödemeyeceksin yani. Benim anlamadığım Bank Asya'dasın ve Şampiyonlar Ligi'ne nasıl gidiyorsun?
    Yanlış söyledim dostum takımı boşalttım para var ama bunlara yetmez Türkiye Kupasını alıp Avrupa Ligine giderim diye planım vardı ama pes ettim olmadı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Geçmiş olsun çok uçuk rakamlara almışsın o kadar etmez o oyuncular malesef gelecekler sezon sonu tek çare yeni oyun

fmrte indir ac transfer olcagi takımları goztepe yerine kendi asil takimlarini sec duzelir kendi kendilerine para oderler illada hile kullanmam dersen arkadaşlar cozumunu soylemiş

Hile programı dostum bu ya maçtan önce save yapmak dışında hile kullanırsam içim rahat etmiyor çocukluğumdan beri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hiç ayrılamam derken kavumak hayal oldu derim ben sana
    şimdi en yakın boyozcuya git son kez boyozlarını ye sonra bavulunu topla muhtemelen başka illerde 2 3 .lig takımlarında iş bulursun

hepsi nakitmi hepsi taksitmi oyuncularn yonetım kovana kadar devam et hedefinin ustune cık kovmazlar tahminimce finans cokersede baskan degisir skntı yok

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hiç ayrılamam derken kavumak hayal oldu derim ben sana
    şimdi en yakın boyozcuya git son kez boyozlarını ye sonra bavulunu topla muhtemelen başka illerde 2 3 .lig takımlarında iş bulursun
    Şampiyonlukta transferlerde geldi 2.sezona başladık bakalım hayret ama bütçe süper lige çıkınca tam 0 da dengelendi

Quote Originally Posted by ogulcan38 View Post
    hepsi nakitmi hepsi taksitmi oyuncularn yonetım kovana kadar devam et hedefinin ustune cık kovmazlar tahminimce finans cokersede baskan degisir skntı yok
    Peşin para kimde hocam 12 ay taksit yapmışım hepsine

Mesaj Yetkileri