Arkadaşlar görünen budur Şampiyonlar Ligine katılırım diye parası çıkar demiştim ama katılamadım. Bu transferler sezon sonunda gelirse beni kovarlarVazgeçmek için hiç bir şansımız yok mu nasıl bu paraları önerdim bilmiyorum - de olmasına rağmen
![]()
Arkadaşlar görünen budur Şampiyonlar Ligine katılırım diye parası çıkar demiştim ama katılamadım. Bu transferler sezon sonunda gelirse beni kovarlarVazgeçmek için hiç bir şansımız yok mu nasıl bu paraları önerdim bilmiyorum - de olmasına rağmen
![]()
Geri dönüş olsa![]()
http://www.youtube.com/watch?v=WP833K5UXNA
Julio alves'e 5 milyon verilir mi yahu![]()
Eli açıklığın da böylesi.![]()
biz gerçekte bile galatasaray'a o kadar parayla transfer yapamiyoruz))
ee artık sonuçlarına katlanırsın gibime geliyor :P
TÜRKÇE FM İÇİN !!!LİSANSLI OYUN !!!
Yapabiliyorsan bütün transfer bütçeni maaşa aktar, transferin gerçekleşeceği gün budget adjustment konulu bir mesaj gelir, maaş bütçesinden transfere aktarma yapılsın mı diye. Yok dersin, iptal edersin. Umarım![]()
Bu işin geri dönüşü yok malesef hocam, sen zaten o paraları ödedin; transferler takıma geldiğinde ödemeyeceksin yani. Benim anlamadığım Bank Asya'dasın ve Şampiyonlar Ligi'ne nasıl gidiyorsun?![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Geçmiş olsun çok uçuk rakamlara almışsın o kadar etmez o oyuncularmalesef gelecekler sezon sonu tek çare yeni oyun
fmrte indir ac transfer olcagi takımları goztepe yerine kendi asil takimlarini sec duzelir kendi kendilerine para oderler illada hile kullanmam dersen arkadaşlar cozumunu soylemiş
Hile programı dostum bu yamaçtan önce save yapmak dışında hile kullanırsam içim rahat etmiyor çocukluğumdan beri
![]()
hiç ayrılamam derken kavumak hayal oldu derim ben sana![]()
şimdi en yakın boyozcuya git son kez boyozlarını ye sonra bavulunu topla muhtemelen başka illerde 2 3 .lig takımlarında iş bulursun![]()
hepsi nakitmi hepsi taksitmi oyuncularn yonetım kovana kadar devam et hedefinin ustune cık kovmazlar tahminimce finans cokersede baskan degisir skntı yok![]()