View Full Version : [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray
attirson
13.Mayıs.2012, 00:24
Abartılmamalı. Dia'yı bu kadar sinirli ilk kez gördüm o pozisyona faul çalınmasına çok sinirlenmiş belli zaten faul yapmamak için elleri havada gitti ama hakem katletmek için elinden geleni yaptı.
Öylede abartılmalı ki böyle önemli bir maçta başlarım sinirine adam gibi oynayacaksın topunu.
ReaList
13.Mayıs.2012, 00:24
Bu arada Dia umarım defolup gider.Dia benim gözümde bu saatten sonra haindir.Bursa maçında 18e dahi alınmamalı direk kovulmalı takımdan.
Bursa maçında cezadan dolayı zaten alınamaz : ) Ben Dia'da suç bulmuyorum hatta bugünün en iyi oyuncularından biriydi. Çok defa içeri katetti. Hem Cristian hem de Semih'e %100'lük 2 pozisyon bıraktı ama değerlendiremediler. Kırmızı Kart gördüğü pozisyonda sahada olan ben olsaydım o pozisyona faul çalan adama sağlam bir tokat atardım.
hakan769
13.Mayıs.2012, 00:25
arkadaş şampiyon olduk bazı fenerliler hala 0-0 diyor dlkfjsdkljfsdlkjfsd
not : siz üstünüze alınmayın başka fenerliler
attirson
13.Mayıs.2012, 00:26
Abdurrahim Albayrak'ta amma yalakalık yaptı Başbakana be.Tamam izin vermiş yeter be 50 kere teşekkür etti.
doncarlo
Fener kabuslarına giriyor demek.
E be kardeşim stadı yakma işini gelenekselleştirirseniz tabi girer. :(
furkan58
arkadaş şampiyon olduk bazı fenerliler hala 0-0 diyor dlkfjsdkljfsdlkjfsd
not : siz üstünüze alınmayın başka fenerliler
Çooooook komik kahkahala attım evde.
berkay123456
eboue......
ee .........
furkan58
13.Mayıs.2012, 00:27
Daha çok sizin canınızı yaktığımızdan giriyordur. :)
SaLviO
10 dakika uzatılması gerekirken hakem 5 dakika uzatmış
attirson
Biz neden 17ye 1 diyoruz hiç düsündün mü ? Bir Bursaspor taraftarının Galatasaray şampiyonluğuna böyle sevindigi için.
Bu arada 7-1 diyince aklına birşey geliyor mu ? :)
Kaka Leite
Bu arada Dia umarım defolup gider.Dia benim gözümde bu saatten sonra haindir.Bursa maçında 18e dahi alınmamalı direk kovulmalı takımdan.
Yahu o pozisyon faul değil zaten keşke herkes kırmızı görseydi.
doncarlo
Ben Galatasaraylı değilim dikkatli olmalısın.
Biz neden 17ye 1 diyoruz hiç düsündün mü ? Bir Bursaspor taraftarının Galatasaray şampiyonluğuna böyle sevindigi için.
Haklı olanın yanında olmak kadar insanın içini rahatlatan duygu yok.Ha Fenerbahçe bu yıl iyi mücadele etti mi etti.Ama bazı kesimlerin çirkefliği yokmu.. Söylencek çok söz var ama Çarşamba akşamı en iyi cevabı vericez emin olun.
Kaka Leite
13.Mayıs.2012, 00:29
ee .........
Çok iyi oynadı ya onu diyoruz.
Lucas Neill
http://s14.directupload.net/images/120512/zjbm54e5.swf
MELOOOOOOOOOOOOOOOOO
sananes
Kuvvetler ayrılığı deniyordu ama tek kuvvet başbakan oldu... arkadaş özerk değil mi bu tff. Başkanı ne derse o olmaz mı? Dün Demirören kupa saraçoğlu'nda verilecek dedi ve doğrusu da budur.
Hala neden başbakandan emir bekleniyor? ya da valilik izin vermiyordu şartlar uygun değil diye başbakandan emir gelince değişti mi şartlar? Ne biçim bir ülkeyiz biz be. her yer siyasi
attirson
Yahu o pozisyon faul değil zaten keşke herkes kırmızı görseydi.
Ya olan olmuş.Sen böyle bir maçta bu hatayı yapamazsın.Bari git bir tane tokat at ittir bişey yap öyle kart gör.Salak gibi topa vurupta atılamazsın böyle bir maçta.
anil luque
İyice sidik yarışına döndürdünüz işi.
hakan769
O Kupa o Statta kalkacak !
Kaka Leite
13.Mayıs.2012, 00:31
http://img28.imageshack.us/img28/6448/53581538371014834585714.jpg
attirson
Ben Galatasaraylı değilim dikkatli olmalısın.
Haklı olanın yanında olmak kadar insanın içini rahatlatan duygu yok.Ha Fenerbahçe bu yıl iyi mücadele etti mi etti.Ama bazı kesimlerin çirkefliği yokmu.. Söylencek çok söz var ama Çarşamba akşamı en iyi cevabı vericez emin olun.
Al meşaleni çık sokaga o zaman sevin haklının yanındayım diye.Sen Bursaspor'luysan sevinmezsin Gs şampiyonluguna.Kendi durusunu sergilersin.Neyse maç konusunda sacma bir tartısma çarşamba görüsürüz.
berkay123456
Biz hala beraberliğe seviniyoruz.
ForCimbom
Fener bu kadar mı acıttı canını ? Şampiyon olduysan git kendi takımına tezahurat yaparak sevin nedir bu bize sataşma çabaları ban mı yedirtmeye çalısıyorsun ?
he canım, he gülüm :)
.
.
.
.
.
.
.
perşembenin gelişi çarşambadan belli(yanlışsam affola böyle birşeydi), olacaklar gün gibi meydanda. ama bilmemne yetkilisi maçtan önce çıkıyor, güvenlik önlemleri yeterli diyor, fazlasına gerek yok diyor. ondan sonra olan çevredeki masum insanlara, kendi halindeki vatandaşlara çoluğa çoçuğa kadına anneye oluyor. bir maç yüzünden bunların olmasına göz göre göre izin veriyorsunuz. şampiyonluk umrumda değil, bu dandirik it dalaşından, dünyanın en gereksiz gerginliğinden insanlar vuruluyor, kalp krizi geçiriyor. sevinirken aklınızın bir köşesinde bunlar da olsun.
hakan769
13.Mayıs.2012, 00:32
polisin yaptığı çok yanlışda o adam ne geziyor orda ?
sananes
bi insanı düşürmek için vurursun,çekersin,itersin polissin tutuklamak zorundasın çünkü. Ya da zarar vermesine engel olmak ama bu nedir? Sen etkisiz hale getirdiğin insana ne hakla tekme atıyorsun hem de suratına.
Kaka Leite
Biz hala beraberliğe seviniyoruz.
Görüp göreceğin o sevin tabii allahım yarabbim ya gelmiş buraya halen laf çarptırıyor.
attirson
13.Mayıs.2012, 00:33
Sonrada neden Fenerbahçe taraftarı polise saldırdı.Nefret ediyorum polisten orda onları öldürseler icim acımazdı.Şimdi onun görevi ayagına yatmayın kelepceyi takar götürür bu yaptıgı insanlık işi mi ? 3 temmuzdan beri neler neler yaptı polis bu taraftara en iyi şekilde karşılıgını verin sizde onlar atıyorsa biber gazı sizde meşale atın üstlerine.
lexoqe
Güzel maç değildi ama şampiyon olduk :)
hakan769
arkadaş sahaya niye atliyorsun sen ? bi kişi de çıkıpta onu söylesin.
berkay123456
13.Mayıs.2012, 00:34
Görüp göreceğin o sevin tabii allahım yarabbim ya gelmiş buraya halen laf çarptırıyor.
Benim gördüğüm Şampiyonluk.
Laf çarpıtmayı ise bilerek yapıyorum.Konu o kadar değişik yerlere çekildi ki, aksine sizi kızdırmak için yapıyorum.
attirson
13.Mayıs.2012, 00:35
Biz sizin sahanıza şampiyon çıktıgımızda su savaşında da bunu söyledin mi ? Eminim o şişeler atılırken oley çekmişsindir.
ForCimbom
13.Mayıs.2012, 00:35
bunu yapan polis işte. yerde yatan bir insan evladının kafasına polis olarak tekme atmak ne demek oluyorsa.....
ama bu kahramanlar sokakta karıya kıza 70 yaşındaki teyzeye anneye küfür ederken kılını kıpırdatmazlar. ne güzel dünya...
ama bir zahmet şükrü hanedar'a art arda iki defa fiziksel saldırıda bulunan insancıkların fotoğrafını da koyuverseydin. o da önemli (::)
byariff
13.Mayıs.2012, 00:36
bazi arkadaslar yine nereye saldiracagiz diye kararsiz kalmislar , hakem maçi katletmis hakem çok kotu yonetmis bak sen su ise yok oyle bir dunya ! alnimizin teriyle sampiyon olduk , Dia atilmasi gerekiyordu atildi ujfalusi atilmasi gerekiyordu atildi topa vurdu cunki ikiside dudukten sonra. bizim hakeme sitem etmemiz lazim ama neyse emre nin yaptiklarindan dolayi yine diyorum emre hariç tum fenerli futbolculara tebrik ederim.
hakan769
Biz sizin sahanıza şampiyon çıktıgımızda su savaşında da bunu söyledin mi ? Eminim o şişeler atılırken oley çekmişsindir.
arkadaş tamamen yanlış hepsi ama adam orda futbolcuya saldırcak sonra polis suratına tekme atınca polis suclu. ulan ne geziyosun sen orda ?
futureless
Maç sonunda alkışladım kendi adıma vicdanım rahat , tüm Galatasaray'lı kardeşlerimi tebrik ediyorum. Takımımla da gurur duydum bugün , söyleyecek çok birşey yok . Dediğim gibi , özellikle muhabbetim olan Galatasaray taraftarı kardeşlerim Alican , Berkay , Kaan , Arif , Burak takım muhabbeti arkadaşlığımızdan öteye geçemez , gidin sevinin kutlayın şampiyonluğu , sezonun en iyi top oynayan takımıdır Galatasaray , bu maçta beraberliğe yatmış olsa da , doğru olanı yaptılar. Bunu Arena'da yapmış olsalar daha erken bitirirlerdi işi , neyse kısmet böylesineymiş.
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 00:37
http://img696.imageshack.us/img696/7143/zuonp.jpg (http://img696.imageshack.us/i/zuonp.jpg/)
GeanyGS
Arkadaşlar galip gelmeniz gereken şampiyonluk maçında 2-3 tane pozisyona girmeyi iyi oynamak olarak görüyorsanız bişey demeye gerek yok zaten. Yok o olmuş bu olmuş, burada birilerinin laf ebeliğinde galip gelmesi şampiyonu değiştirecek mi? İşinize gelen resimleri paylaşmıssınızda polise biber gazı sıkanda, polis otosu yakanda fenerliler değil mi? Siz Melo'nun resimlerini koyun ben o taraftarları koyayım uzuyıp gitsin. Foruma girerken tebrik mesajları göreceğimi sanıyordum, maçtan öyle herkes öyle diyordu ama şampiyonluğu gölgeleme çabası vs. Burda yazılanları taş çatlasın 20 kişi okuyacak ama şu an on milyonlarca kişi sokakta halay çelkiyor.
Oynamamız gerektiği gibi oynayıp, puanızımı aldık, şampiyon olduk.
lexoqe
Kadıköy hatırası
12.05.2012 - Kadıköy Hatırası...
Galatasaray Soyunma Odası!
http://g1205.hizliresim.com/x/d/5s7lr.jpg
DisCo
Sonrada neden Fenerbahçe taraftarı polise saldırdı.Nefret ediyorum polisten orda onları öldürseler icim acımazdı.Şimdi onun görevi ayagına yatmayın kelepceyi takar götürür bu yaptıgı insanlık işi mi ? 3 temmuzdan beri neler neler yaptı polis bu taraftara en iyi şekilde karşılıgını verin sizde onlar atıyorsa biber gazı sizde meşale atın üstlerine.
Şimdi kapını zorlasalar ne Aziz Yıldırım ne Fenerbahçe taraftarı seni kurtarır. Tak polisi ararsın.
Bu tarz olaylarda kimse kimseye durup dururken bunu yapmaz. Biz burada vurmanın doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmıyoruz. Eminim ki herkes şiddete karşıdır. Yine tüm polisler düzgündür ya da değildir tartışması da yapmıyoruz. Her mesleğe bağlı bu tarz yanlış iş yapanlar vardır.
Ancak bir grup polisin kafasını yarar ve polis müdahale eder. Taş atılma anı yoktur ama polisin müdahalesi kare kare görünür. Sonra biz bir şey yapmadık aaa polis bize daldı olur.
Yine %100 polis suçlu olsun. Yayın yapan kanal spikerlerine havai fişek atmanın nedeni nedir. O yüzden bu topluluklar bir yere gidiyorsa ve istedikleri olmuyorsa olay çıkarmak için gidiyorlardır. Ben sana grup diyorum sen ister adını Fenerbahçe grubu ister Galatasaray grubu ister işçi grubu de farketmez.
Kaka Leite
13.Mayıs.2012, 00:38
Benim gördüğüm Şampiyonluk.
Laf çarpıtmayı ise bilerek yapıyorum.Konu o kadar değişik yerlere çekildi ki, aksine sizi kızdırmak için yapıyorum.
İşin gücünüz biz olmuşuz zaten anlamıyorum ki edebinle sevinmek varken nedir bu uğraşma havası nedir bu kavga saçma saçma tahrikler.
Sen zaten o puan farkı varken hep burdaydın 1.'yiz 1.'yiz diyordun.Fark indi baktım yoksun şimdi Şampiyon oldunuz gene türedin buralarda siz değilmiydiniz 2-3 sene öne Baros'u kral yapan sonra kalkıp bi anda gözden çıkaran siz böylesiniz işinize gelince herşeyi yapıyorsunuz.
Halen laf atacaksanız burada bize edebinizle sevinmeyecekseniz o sizin ayıbınızdır.
attirson
arkadaş tamamen yanlış hepsi ama adam orda futbolcuya saldırcak sonra polis suratına tekme atınca polis suclu. ulan ne geziyosun sen orda ?
Polisin insan öldürme yetkisi varda ben mi bilmiyorum ? Karşısındaki silahlı bir insan degil insan gibi etkisiz hale getirir kelepceyi takar götürürsün.Ve bunların olacagı belliydi dünde dedim bunları Türkiye'nin futbol anlayısı bu hangi takım olursa olsun bu olaylar yaşanırdı.
sananes
arkadaş sahaya atlamanın cezası nedir??? Tutuklarsın hukuk verir cezasını. Polise mi kalmış tekme atmak vurmak.
Ona bakarsan Mert Aydın var ntvspor'da kardeşi staddaymış. öz kardeşi adamın. Konuştum kardeşimle ona inanmayacak değilim dedi. Kardeşine göre maç biter bitmez polis biber gazını vermeye başlamış tribünlere olaylar çıkmadan.
hakan769
13.Mayıs.2012, 00:39
Polisin insan öldürme yetkisi varda ben mi bilmiyorum ? Karşısındaki silahlı bir insan degil insan gibi etkisiz hale getirir kelepceyi takar götürürsün.Ve bunların olacagı belliydi dünde dedim bunları Türkiye'nin futbol anlayısı bu hangi takım olursa olsun bu olaylar yaşanırdı.
o adamın hiç suçu yok tüm suç polisde he yavrum he gülüm
Kaka Leite
Kadıköy hatırası
Al işte bi tane daha bir önceki sayfada yazdı baktı arkada kaldı onu düzelteyim çakmadan direk yazayım çıldırsınlar dedi.
Geçti bunun esprisi yapıldı ;)
hakan769
arkadaş sahaya atlamanın cezası nedir??? Tutuklarsın hukuk verir cezasını. Polise mi kalmış tekme atmak vurmak.
Ona bakarsan Mert Aydın var ntvspor'da kardeşi staddaymış. öz kardeşi adamın. Konuştum kardeşimle ona inanmayacak değilim dedi. Kardeşine göre maç biter bitmez polis biber gazını vermeye başlamış tribünlere olaylar çıkmadan.
ya birader şampiyonluğu kutlarsın atlarsın sahaya, o adamın amacı belli gs li futbolculara saldırmak tff fener icin ceza verir dimi ?
furkan58
13.Mayıs.2012, 00:40
Kadıköy hatırası
Her sayfaya bunu koymakta ki amacın nedir ? Tahrikten başka bişey değil sonra Fenerbahçeliler suçlu oluyor.
attirson
13.Mayıs.2012, 00:41
Şimdi kapını zorlasalar ne Aziz Yıldırım ne Fenerbahçe taraftarı seni kurtarır. Tak polisi ararsın.
Bu tarz olaylarda kimse kimseye durup dururken bunu yapmaz. Biz burada vurmanın doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmıyoruz. Eminim ki herkes şiddete karşıdır. Yine tüm polisler düzgündür ya da değildir tartışması da yapmıyoruz. Her mesleğe bağlı bu tarz yanlış iş yapanlar vardır.
Ancak bir grup polisin kafasını yarar ve polis müdahale eder. Taş atılma anı yoktur ama polisin müdahalesi kare kare görünür. Sonra biz bir şey yapmadık aaa polis bize daldı olur.
Yine %100 polis suçlu olsun. Yayın yapan kanal spikerlerine havai fişek atmanın nedeni nedir. O yüzden bu topluluklar bir yere gidiyorsa ve istedikleri olmuyorsa olay çıkarmak için gidiyorlardır. Ben sana grup diyorum sen ister adını Fenerbahçe grubu ister Galatasaray grubu ister işçi grubu de farketmez.
Ben haklı demiyorum.Ama sen her Fenerbahçe toplulugu gördügünde saldırırsan biber gazı sıkarsan (Daha olay çıkmadan) tabiiki bunlar olur.Üstüne hala böyle insanlık dışı davranıslar sergilersen tabiki polis arabalarını yakarlar.Benim anlamadıgım doğuda yaşanan olaylarda kalkanı kaldırıp bekleyen polisin havası sadece taraftarlara mı ötüyor.
Night_Mare17
O polis açığa alınmalı.
Alicanfmfan
Sadece Fenerlilerden Çoşkun'u tebrik ediyorum. Kardeşim keşke herkes senin gibi düşünse...
hakan769
13.Mayıs.2012, 00:42
Stadın ışıkları yandı Kupa kalkacak !
sananes
ya birader şampiyonluğu kutlarsın atlarsın sahaya, o adamın amacı belli gs li futbolculara saldırmak tff fener icin ceza verir dimi ?
ne yazıldığını anlamıyorsun ki? polisin adam dövme yetkisi var mı yok mu? hele de etkisiz hale getirdiği halde.
gerçi kime anlatıyorum ki bu ülkede polis sorgusunda onlarca yüzlerce insan ölüyor her sene. Umarım bir tanıdığınız veya bizzat kendiniz polisin hışmına uğramazsınız bir gün. Daha fazla yazmayayım siyasete girer silinir çünkü.
Kaka Leite
Her sayfaya bunu koymakta ki amacın nedir ? Tahrikten başka bişey değil sonra Fenerbahçeliler suçlu oluyor.
AKLI sıra tahrik etmek, ama Aklı sıra kısmına dikkat edelim.
lexoqe
Al işte bi tane daha bir önceki sayfada yazdı baktı arkada kaldı onu düzelteyim çakmadan direk yazayım çıldırsınlar dedi.
Geçti bunun esprisi yapıldı ;)
Çıldırın yada çıldırmayın biz şampiyon olduk ve burada sevinme hakkımız var. Ben bunu Galatasaray'lı kardeşlerimle paylaştım Syn: ThreepWooD
attirson
o adamın hiç suçu yok tüm suç polisde he yavrum he gülüm
Sana ben ne dersem diyim kafan almayacak he yavrum he gülüm diyicen o yüzden kendimi yormama gerek yok. ;)
hakan769
13.Mayıs.2012, 00:43
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/156167_10150893109319265_91956264264_9516521_17144 98022_n.jpg
Önder HOCA
13.Mayıs.2012, 00:43
polis terörist yanlısına bile siyasi nedenlerle yada değil böyle davranmıyorsa ama taraftara bu şekilde davranıyorsa ortada ters bir durum var en basiti hava alanında avrupadan gelen şampiyon takımı kutlamaya gelenlere bile aynı şekide müdahale oldu
lexoqe
13.Mayıs.2012, 00:44
Yahu arkadaş Fenerbahçe taraftarının ne işi var biz burada seviniyoruz kutluyoruz paylaşıyoruz. İster çıldırın ister çıldırmayın bakma konuya olur biter. Siz şampiyon olsaydınız biz çeker giderdik. Böyle anlam vurgunlu konuşmana gerek yok ThreepWooD.
hakan769
Kupa töreni için saha hazırlanıyor.
Kaka Leite
Çıldırın yada çıldırmayın biz şampiyon olduk ve burada sevinme hakkımız var. Ben bunu Galatasaray'lı kardeşlerimle paylaştım Syn: ThreepWooD
Bırak bu ayakları Allah aşkına sevinirsinde bu resmen tahrik bi önceki sayfaya yazdın gördüler zaten yinelemek bunu göze sokmaya girer.
Bu yaptığını kendine yakıştırıyorsan buyur sahne senin demek şimdide seni izleyeceğiz.SAYIN: lexoqe
berkay123456
13.Mayıs.2012, 00:45
İşin gücünüz biz olmuşuz zaten anlamıyorum ki edebinle sevinmek varken nedir bu uğraşma havası nedir bu kavga saçma saçma tahrikler.
Sen zaten o puan farkı varken hep burdaydın 1.'yiz 1.'yiz diyordun.Fark indi baktım yoksun şimdi Şampiyon oldunuz gene türedin buralarda siz değilmiydiniz 2-3 sene öne Baros'u kral yapan sonra kalkıp bi anda gözden çıkaran siz böylesiniz işinize gelince herşeyi yapıyorsunuz.
Halen laf atacaksanız burada bize edebinizle sevinmeyecekseniz o sizin ayıbınızdır.
Ahahahahaha, güldürdün görkem :n:
Benim işim gücüm fener değil, konuyu o kadar çok başka yerlere çektiniz ki, bundan ötürü yaptım.Keyfi olarak kimseye bulaşmam.Zaten bulaşmadım da, önce şunu yaz aklına.
Ben puan farkı varken de burdaydım, puan farkı inince de burda oldum ve hep aynı şeyi söyledim, tarih değişebilir ama şampiyon değişmez diye, ama sanırım sen bunu da atlamışsın, 2. olarak bunu da yaz aklına.
Ve son olarak, Baros'u son 2 senedir beğenmiyorum açıkça söyleyeyim.Adam ölmüş, top sürmeye, şut vurmaya dermanı yok, dokunduğunda yerde.Tabi ki bu halinden dolayı ona sitem edeceğim, etmiyeyim mi ? Baros'a ne bir küfür ne bir hakaret ettim sadece sitem ettim etmiyeyim mi ? Ayrıca, buraya çok dikkat et, benim Baros'a yaptıklarım bu kadar kötüyse, sizin Aykut Hoca'ya yaptıklarınız nedir ? 3. olarak bunu da yaz aklına ve öyle cevabını ver.
Ben edebimle seviniyorum, ta ki biri burada laf çarpıtmayacaksa.
Allah kimseye sezon sonu kendi evinde şampiyonluk maçı nasip etmesin şu yaptıklarını bizim oyuncular keşke arenada ilk derbi maçında yapsalardı ne hoş olurdu
GeanyGS
Evet başbakanının, valisinin, savcısının, hakiminin, federasyonunun alayı fenerli olan bir ülkede herkes fenere düşman :) 17 takımın, ülkenin 4'te 3'nün sizden nefret ettiğini düşünme tribinden çıkarsanız bu kadar kavga gürültü olmaz zaten. Alex'e, Gökhan'a tüm türkiye saygı duyarken Emre'yi ve Volkan'ı niye sevmediklerini düşünün biraz.
Işıklar yandı, kupa verilecek.
attirson
Heralde dünyada bir ilk olacak boş stadda kupa töreni.Ne diyeyim hayırlı olsun.
furkan58
13.Mayıs.2012, 00:46
Konu Fenerbahçe - galatasaray maç konusu maçı tartışıyoruz neden gideyim ki ?
Lucas Neill
Kupa kalkiyor birazdan Kadiköyde.
attirson
Allah kimseye sezon sonu kendi evinde şampiyonluk maçı nasip etmesin şu yaptıklarını bizim oyuncular keşke arenada ilk derbi maçında yapsalardı ne hoş olurdu
Eşşek kadar profesyonel futbolcular bunu yapıyor öyle mi ? Bu yasak degil mi ?
hakan769
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165896_10150834239138859_90175173858_9540466_15349 18962_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/295079_10150834237348859_90175173858_9540452_18718 18488_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/405023_10150834237033859_90175173858_9540448_11302 57888_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/527688_10150834237113859_90175173858_9540450_20169 18943_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/575166_10150834237523859_90175173858_9540453_14863 53720_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577662_10150834238073859_90175173858_9540457_16304 29279_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/581661_10150834238173859_90175173858_9540458_20215 11618_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/548433_10150834238438859_90175173858_9540460_54602 372_n.jpg
Bordo61Mavi
Galatasarayin tezahurati cok tanidik geldi :D
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 00:47
Ünal Basgan konusuyor su anda.
ReaList
Kupa Töreni Hazırlıkları Başlamış
http://g1205.hizliresim.com/x/d/5s8gz.jpg
Yarın stadında programını yap temiz temiz al kupanı, Polis çemberi altında rezilliğe bir rezillik katmanın sebebi ne ?
Kaka Leite
Ahahahahaha, güldürdün görkem :n:
Benim işim gücüm fener değil, konuyu o kadar çok başka yerlere çektiniz ki, bundan ötürü yaptım.Keyfi olarak kimseye bulaşmam.Zaten bulaşmadım da, önce şunu yaz aklına.
Ben puan farkı varken de burdaydım, puan farkı inince de burda oldum ve hep aynı şeyi söyledim, tarih değişebilir ama şampiyon değişmez diye, ama sanırım sen bunu da atlamışsın, 2. olarak bunu da yaz aklına.
Ve son olarak, Baros'u son 2 senedir beğenmiyorum açıkça söyleyeyim.Adam ölmüş, top sürmeye, şut vurmaya dermanı yok, dokunduğunda yerde.Tabi ki bu halinden dolayı ona sitem edeceğim, etmiyeyim mi ? Baros'a ne bir küfür ne bir hakaret ettim sadece sitem ettim etmiyeyim mi ? Ayrıca, buraya çok dikkat et, benim Baros'a yaptıklarım bu kadar kötüyse, sizin Aykut Hoca'ya yaptıklarınız nedir ? 3. olarak bunu da yaz aklına ve öyle cevabını ver.
Ben edebimle seviniyorum, ta ki biri burada laf çarpıtmayacaksa.
Benim adım Ceko sende bunu yaz aklına
Ben Baros konusunda genele hitap ettim bunuda yaz bi zahmet
Edebinle sevindiğin ortada herkese laf çarptırıyorsun maşAllah.
hakan769
13.Mayıs.2012, 00:48
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181240_10150834238868859_90175173858_9540464_54304 8589_n.jpg
lexoqe
13.Mayıs.2012, 00:48
Konu Fenerbahçe - galatasaray maç konusu maçı tartışıyoruz neden gideyim ki ?
Baba o zaman tahrik olmayacaksın.
Night_Mare17
13.Mayıs.2012, 00:49
Haha opera vardı soyunma odasının çıkışında :D
DisCo
Ben haklı demiyorum.Ama sen her Fenerbahçe toplulugu gördügünde saldırırsan biber gazı sıkarsan (Daha olay çıkmadan) tabiiki bunlar olur.Üstüne hala böyle insanlık dışı davranıslar sergilersen tabiki polis arabalarını yakarlar.Benim anlamadıgım doğuda yaşanan olaylarda kalkanı kaldırıp bekleyen polisin havası sadece taraftarlara mı ötüyor.
Gördüğü an da biber gazı sıktığına inanmıyorum. Belki de inanmam için yaşamam lazım. Sen eğer bunu yaşadıysan söylemeni rica ediyorum. Bu olaylarda daha çok kulaktan dolma bilgilerle yorum yapılıyor. Polis, X adamı komaya soktu, tedavi etti, tekrar komaya soktu dendiğinde inanılıyor.
Taraftar konusunda ise şunu hepimiz biliyoruz; Avrupa Birliği'ne girme kriterleri arasında taraftar konusu olsaydı polisler sadece su sıkardı.
Sonuç olarak ben ne polisi ne taraftarı savunma derdindeyim. Bence iki tarafta ortak suçludur.
Kaka Leite
Birader o zaman sende etmeyeceksin :)
Burası ortak yer ise sende karşı takımın taraftarına karşı söylemde bulunmayacaksın.Anlatabiliyor muyum ?
hakan769
Gs'li futbolculara diyecek birşey yok ahlaksız herifler.Y.... ye Fener demiyorlarda laylaylaylaylay Fener diye bagırıyorlar.Diyecek birşey yok gurur duyun bu ahlak yoksunu terbiyesiz futbolcularınızla.İmam böyle yaparsa cemaatin ne yapacagını biliyorsunuz reziller.
tuncay sanli hindi baba yaptirirkan ho$muydu :)
SaLviO
ünal aysaldan yarın : 20 milyon gs taraftarı ona oy verdi açıklamasını bekliyorum
furkan58
Tahrik etmiceksin o zaman. Burası galatasaray fan sayfaları değil.
berkay123456
13.Mayıs.2012, 00:51
Benim adım Ceko sende bunu yaz aklına
Ben Baros konusunda genele hitap ettim bunuda yaz bi zahmet
Edebinle sevindiğin ortada herkese laf çarptırıyorsun maşAllah.
ceko olsun bakalım.Baros konusunda genele hitap ediyorsan, benim cevabımı alıntılamayacaksın ve son olarak cevabımda belirttim, sanırım anlamamışsın.Olsun tekrar edeyim, lafı ilk çarpıtan sizlersiniz, benim ki cevap olarak, anladın inşallah.
sananes
Sevinmek insanların hakkı tekrar tebrikler galatasaray.
Bizim artık önümüzü düşünmemiz gerek. Bursaspor'u yenip kupayı almalıyız. Ayrıca avrupa'da ön eleme oynayacağız eğer seri başı olamazsak şampiyonlar ligine gidememe ihtimalimiz de var. Umarım böyle bir şey yaşanmaz.
attirson
tuncay sanli hindi baba yaptirirkan ho$muydu :)
Bir baba hindi tribünde denilince LigTv sesi dahi kısmıyor küfür kısmına girmiyor bile bu 2sini kıyaslaman saçmalıgın ötesi.
nannar
sahada ter döken tüm teknik ekip,oyuncular ve maçın hakemini tebrik ederim.ezeli rakibin sahasında şampiyonluk kupasını kaldırmayı bize nasip eden rabbime şükürler olsun.maç sonu devletin polisiyle fenerbahçe taraftarları arasında yaşananlar keşke olmasaydı.federasyon yine hata yaptı,yaşananların sorumlusu da onlardır zaten.fenerbahçe camiası 3. Kez son maçta şampiyonluk kaybetme travmasını yapıyor.onlarada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.umarım bu üzücü süreci çabuk atlatırlar. türk futboluna bu nefret tohumlarını atanlara yazıklar olsun.
hakan769
13.Mayıs.2012, 00:52
Bir baba hindi tribünde denilince LigTv sesi dahi kısmıyor küfür kısmına girmiyor bile bu 2sini kıyaslaman saçmalıgın ötesi.
tabi canim hindi babanin icinde cok düzgün laflar var zaten :D
Kaka Leite
13.Mayıs.2012, 00:53
ceko olsun bakalım.Baros konusunda genele hitap ediyorsan, benim cevabımı alıntılamayacaksın ve son olarak cevabımda belirttim, sanırım anlamamışsın.Olsun tekrar edeyim, lafı ilk çarpıtan sizlersiniz, benim ki cevap olarak, anladın inşallah.
Sen herşeye cevap veriyorsan işin var diyim ben sana ;)
Lucas Neill
Bu kupa Kadiköyde kalkar demistik :)
europeanconquer
Gs'li futbolculara diyecek birşey yok ahlaksız herifler.Y.... ye Fener demiyorlarda laylaylaylaylay Fener diye bagırıyorlar.Diyecek birşey yok gurur duyun bu ahlak yoksunu terbiyesiz futbolcularınızla.İmam böyle yaparsa cemaatin ne yapacagını biliyorsunuz. Reziller.
Volkan kaba etiyle top tutarken bir şey yok.Baroni kuçu kuçu yaparken bir şey yok.Tuncay bir baba hindi yaparken bir şey yok.Stoch rakip takımın formalarını şortunun arkasına koyarken bir şey yok.Allah aşkına siz ahlak konusuna girmeyin.Zaten taraftarınız az önce ''kalplerde yıldızmış gönüllerde ay ananı ........ Galatasaray'' demeyi biliyorlar anneler gününün hemen öncesinde.Bu yıl kalkıp da Galatasaray'a ahlak dersi vermeyin.
attirson
tabi canim hindi babanin icinde cok düzgün laflar var zaten :D
Cidden saçmalıyorsun cevap vermiycem artık sana.
byariff
Sabri kupayi kaldirdi sampiyonuzz be !!!!!!
http://i.imgur.com/rx2n8.jpg
runforafall
13.Mayıs.2012, 00:54
Gs'li futbolculara diyecek birşey yok ahlaksız herifler.Y.... ye Fener demiyorlarda laylaylaylaylay Fener diye bagırıyorlar.Diyecek birşey yok gurur duyun bu ahlak yoksunu terbiyesiz futbolcularınızla.İmam böyle yaparsa cemaatin ne yapacagını biliyorsunuz. Reziller.
Galatasaray formalı futbolculara böyle diyemezsin. Adam akıllı konuşuyorsan konuş, burada Fenerbahçeli futbolculara laf eden yoksa sen de edemezsin. Ağzımızı açtırmayın şimdi, maçta futbolcularımıza yapılanlar ortada.
berkay123456
13.Mayıs.2012, 00:55
Sen herşeye cevap veriyorsan işin var diyim ben sana ;)
Aynen aynen.
lexoqe
13.Mayıs.2012, 00:55
Volkan kaba etiyle top tutarken bir şey yok.Baroni kuçu kuçu yaparken bir şey yok.Tuncay bir baba hindi yaparken bir şey yok.Stoch rakip takımın formalarını şortunun arkasına koyarken bir şey yok.Allah aşkına siz ahlak konusuna girmeyin.Zaten taraftarınız az önce ''kalplerde yıldızmış gönüllerde ay ananı ........ Galatasaray'' demeyi biliyorlar anneler gününün hemen öncesinde.Bu yıl kalkıp da Galatasaray'a ahlak dersi vermeyin.
İyi yazmışsın.
attirson
13.Mayıs.2012, 00:56
Volkan kaba etiyle top tutarken bir şey yok.Baroni kuçu kuçu yaparken bir şey yok.Tuncay bir baba hindi yaparken bir şey yok.Stoch rakip takımın formalarını şartunun arkasına koyarken bir şey yok.Allah aşkına siz ahlak konusuna girmeyin.Zaten taraftarınız az önce ''kalplerde yıldızmış gönüllerde ay ananı ........ Galatasaray'' demeyi biliyorlar anneler gününün hemen öncesinde.
Teeek tek açıklayayım.Volkan istedigi yeriyle top tutar oyun kurallar içinde mi içinde hiçbir şey diyemessin.Baroni kuçu kuçusunu sizin oyuncunuza mı yaptı kendi takım arkadasıyla egleniyor hiçbir şey diyemessin.Tuncay'ın bir baba hindi demesi LigTv bu tezahuratlarda sesi dahi kısmıyor klasiklesmis bir tezahurattır bu.Stoch bunu her maç yapıyor elinde tutmayıp arkadaslarıyla rahat sevinmek icin tamamen kuruntunuz bu sizin.Taraftarın küfür etmesiyle futbolcuların toplu halde küfür etmesi aynı şeyse helal olsun sen haklısın.
ForCimbom
bazı çocukluğundan çıkamamış arkadaşların sodaya limon sıkıp içmeleri gerekiyor. güzel güzel rahatlarlar hem.
kangal sevinci o abisi, yanlış anlamayın yani......
Lucas Neill
kupayı kaldırırken bi resmi buraya koyunda görelim
Al kardes arsivlersin
http://img9.imageshack.us/img9/5987/rx2n8.jpg (http://img9.imageshack.us/i/rx2n8.jpg/)
Night_Mare17
Kadıköy'ü kupayla turluyoruz. Her zaman HER YERDE En Büyük CİMBOM
berkay123456
13.Mayıs.2012, 00:57
Önce bi sakin ol, burası Fenerbahçe forumu değil.Galatasaraylı oyuncularla ilgili, burada böyle konuşamazsın.
Galatasaray formalı futbolculara böyle diyemezsin. Adam akıllı konuşuyorsan konuş, burada Fenerbahçeli futbolculara laf eden yoksa sen de edemezsin. Ağzımızı açtırmayın şimdi, maçta futbolcularımıza yapılanlar ortada.
sen ne diyosun dostum fenerbahçeli oyuncuları bırak şurda iki saati yayınlanan resimler olsun söylenen sözler olsun daha fazlası oldu seninde futbolcularının yaptıkları ortada...
Lucas Neill
Aahahah deplasman tribününe gittiler Sabri'den de bu takim bu sene seve seve sampiyon sesleri yükseldi seviyorum adami :D :D
runforafall
Fenerbahçeli arkadaşlar kininizi sanal ortamda dökmeyin de ağız tadımızla sevinelim, hakkımızla aldık işte şampiyonluğu, masa başı oyunlarına başvurmadan hem de!
hakan769
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/36595_10150833961303859_90175173858_9539300_167605 0948_n.jpg
Night_Mare17
Sabri : Bu takım bu sene seve seve şampiyon.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 00:58
Kadıköy'ü kupayla turluyoruz. Her zaman HER YERDE En Büyük CİMBOM
düşmez kalmaz bir allahtır
ForCimbom
Teeek tek açıklayayım.Volkan istedigi yeriyle top tutar oyun kurallar içinde mi içinde hiçbir şey diyemessin.Baroni kuçu kuçusunu sizin oyuncunuza mı yaptı kendi takım arkadasıyla egleniyor hiçbir şey diyemessin.Tuncay'ın bir baba hindi demesi LigTv bu tezahuratlarda sesi dahi kısmıyor klasiklesmis bir tezahurattır bu.Stoch bunu her maç yapıyor elinde tutmayıp arkadaslarıyla rahat sevinmek icin tamamen kuruntunuz bu sizin.Taraftarın küfür etmesiyle futbolcuların toplu halde küfür etmesi aynı şeyse helal olsun sen haklısın.
arkadaşım senin ciddi problemlerin var. Allah yar ve yardımcın olsun İnşallah.
lexoqe
Baba tahrik edici hareketler. "eğer sizin az önceki mantıkla bakacaksak" ;)
Ama biz takmıyoruz böyle şeyleri çünkü tahrik olmuş değilim ben.
runforafall
13.Mayıs.2012, 00:59
O zaman Gs'li oyuncuların Fenerbahçe'me yaptıgı tezahurat Fenerbahçe kelimesinin yerine senin ismini koyarak iade ediyorum.Madem bu kadar kücük bir olay alınmassın heralde.
Sana burada güzel güzel küfürler etmek isterdim aynı senin yaptığın bu imalı sözler gibi ama, değecek bir insan olmadığın sabahtan beri yazdıklarından belli.
attirson
Önce bi sakin ol, burası Fenerbahçe forumu değil.Galatasaraylı oyuncularla ilgili, burada böyle konuşamazsın.
Galatasaray'lı futbolcular Fenerbahçe hakkında böyle konusuyorsa bende burda gayette konusurum.
eng1n
bu arada şansal büyükağa diyor ki futbolun içine siyaset karışmasın, yanında oturan Hakan Şükür'ün milletvekili olduğunu unutuyor gerçi Hakan bile bazen kendisini milletvekili olduğunu unutuyor ama.
hakan769
13.Mayıs.2012, 01:00
O Kupa Kadıkoyde KALKTI !!
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/303306_10150943879770269_218864095268_12604954_294 692127_n.jpg
europeanconquer
Volkan istediği yeriyle top tuttu Melo malum yeriyle gol attı.Tuncay bir baba hindi dedi sene sonunda bir baba hindi Tuncay'a döndü.Baroni Mehmet Topuz'un hareketine kuçu kuçu yaptı Melo cevabı güzel verdi yine.Stoch formayı şortuna soktu buna hiç bir bahane bulmuyorum çünkü hiç bir takımın formasını orasına koymaya hakkı yok.İlahi adalet.
Edit: Bu arada bizim futbolcuların dediklerini savunmuyorum.Ama sen bizim futbolcularımıza böyle söyleyemezsin.
byariff
Gerçekten guluyorum nereye saldircaklarini sasirdilar :D :D :D
attirson
13.Mayıs.2012, 01:01
Sana burada güzel güzel küfürler etmek isterdim aynı senin yaptığın bu imalı sözler gibi ama, değecek bir insan olmadığın sabahtan beri yazdıklarından belli.
Ne oldu alındın mı ? Demek ki empati kurman gerekiyormuş.Benim bu kadar isyan etmem gayet normal.
Night_Mare17
O hadi beyler boşaltın diyen kim ya. Galatasaray'dan biri değilse kimse karışamaz kutlamamıza.
hakan769
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/544723_248530125253848_221335677973293_475052_1405 347024_n.jpg
sarianet
sonunda kaldırdılar herkes rahat etsin artık :D
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 01:02
Kadıköy'ü tezahüratlarımızla inlettik kupamızı da kaldırdık :) O güzel tezahüratları söyleyen tüm futbolcularımızın ağzına sağlık :) Işıkları açmasanız da elinizden geleni yapsanız da o kupa orda tezahüratlarla kalktı.
Night_Mare17
Beyler kimseye hesap vermek zorunda değiliz. Boşverin istediğimizi yaparız.
attirson
Volkan istediği yeriyle top tuttu Melo malum yeriyle gol attı.Tuncay bir baba hindi dedi sene sonunda bir baba hindi Tuncay'a döndü.Baroni Mehmet Topuz'un hareketine kuçu kuçu yaptı Melo cevabı güzel verdi yine.Stoch formayı şortuna soktu buna hiç bir bahane bulmuyorum çünkü hiç bir takımın formasını orasına koymaya hakkı yok.İlahi adalet.
Edit: Bu arada bizim futbolcuların dediklerini savunmuyorum.Ama sen bizim futbolcularımıza böyle söyleyemezsin.
Emin ol bu olay sadece Türkiye'de bu kadar gündeme gelir.Aynısını John Terry'de yapıyor her maç ancak bir kere bundan dolayı yargılandıgını görmedim.
Bordo61Mavi
Super finalin kupa torenine bak :)
World Hollow o1
Tebrikler Galatasaray...
Helal olsun, 6 haftalık gecikme oldu ama hak ettiler...
Canın Sağolsun Fenerbahçe'm.
runforafall
13.Mayıs.2012, 01:03
World Hollow o1,
Fenerbahçe'linin de senin gibisi be dostum.
lexoqe
Öldüm ya :D
http://g1205.hizliresim.com/x/d/5s9hf.jpg
byariff
Eboue: Semih Kaya benim bebeğim.
hakan769
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/292244_10151715778420164_15802420163_24246124_1137 638046_n.jpg
LifeYourself
Bence bu konuya bir kilit gelsede herkez kendi sohbet alanında konuşmaya devam etse:/
bySperman
Öldüm ya :D
http://g1205.hizliresim.com/x/d/5s9hf.jpg
Topuz'a iyi ayar çekti :D
Gerçekten arkadaşlar bu tartışma uzar gider sonuna kadar sevinsin galatasaraylı arkadaşlar hakketiler karşı takıma laf atmadan yapabiliriz bunuda çok iyi...
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 01:04
Fatih Terim'den asrin ayari geldi yine
DisCo
Fatih Terim bomba espiri yaptı. :)
Spiker: Hocam bir ilk yaşandı. 5. şampiyonluk vs.
Fatih Hoca: 6 değil mi? 2 defa şampiyon olduk.
sarianet
sadri şenere dikkat her an kupayı kapabilir :D
lexoqe
13.Mayıs.2012, 01:05
Tebrikler Galatasaray...
Helal olsun, 6 haftalık gecikme oldu ama hak ettiler...
Canın Sağolsun Fenerbahçe'm.
Bizde rakibimiz Fenerbahçe'yi tebrik ederiz. Kimse birbirimize bizi düşüremez. Siyaset giremez. Aramızdaki ezeli mücadele futbolu güzelleştirir. Şimdi biz seviniyoruz seneye siz. Bu böyle gider.
Tebrik ediyorum tekrardan.
europeanconquer
Emin ol bu olay sadece Türkiye'de bu kadar gündeme gelir.Aynısını John Terry'de yapıyor her maç ancak bir kere bundan dolayı yargılandıgını görmedim.
Kendin gündeme getirdin.Ben çok tartışmak istemiyorum ama bizim oyuncularımıza öyle hitap edemezsin.Yaptıkları ayıptır,profesyonelliğe sığmaz ama onlarda insan.Sırf senin takımına ''laylaylaylaylay Fener'' dediler diye ''ahlak yoksunu'',''reziller'',''ahlaksız herifler'' diyemezsin.Hiç mi Galatasaray'a küfür etmedin ?
Edit: Bir daha belirteyim ben futbolcuların yaptıklarının savunmuyorum.Yaptıkları ayıp ve çok yanlıştı.
Fearless Coward
Işık niye yok arkadaş cidden çok kötü bir kupa töreni oldu Sabri reyiz oynamadan kupa kaldırdı ha :D oh mis gibi :D
SaLviO
13.Mayıs.2012, 01:06
Bizde rakibimiz Fenerbahçe'yi tebrik ederiz. Kimse birbirimize bizi düşüremez. Siyaset giremez. Aramızdaki ezeli mücadele futbolu güzelleştirir. Şimdi biz seviniyoruz seneye siz. Bu böyle gider.
Tebrik ediyorum tekrardan.
siyaset malesef girdi.
attirson
Kendin gündeme getirdin.Ben çok tartışmak istemiyorum ama bizim oyuncularımıza öyle hitap edemezsin.Yaptıkları ayıptır,profesyonelliğe sığmaz ama onlarda insan.Sırf senin takımına ''laylaylaylaylay Fener'' dediler diye ''ahlak yoksunu'',''reziller'',''ahlaksız herifler'' diyemezsin.Hiç mi Galatasaray'a küfür etmedin ?
Ben anlatamıyorum taraftar eder bu klasiklesmis birşey küfürden yıkıldı ortalık hala küfür sesleri geliyor dışarıdan.Profesyonel futbolcular bunu yapamaz.
Edit:En azından senin gibi dedigimi anlayabilen biriyle tartısmak güzel.
byariff
Maç sonunda alkışladım kendi adıma vicdanım rahat , tüm Galatasaray'lı kardeşlerimi tebrik ediyorum. Takımımla da gurur duydum bugün , söyleyecek çok birşey yok . Dediğim gibi , özellikle muhabbetim olan Galatasaray taraftarı kardeşlerim Alican , Berkay , Kaan , Arif , Burak takım muhabbeti arkadaşlığımızdan öteye geçemez , gidin sevinin kutlayın şampiyonluğu , sezonun en iyi top oynayan takımıdır Galatasaray , bu maçta beraberliğe yatmış olsa da , doğru olanı yaptılar. Bunu Arena'da yapmış olsalar daha erken bitirirlerdi işi , neyse kısmet böylesineymiş.
kardesim mesajini yeni gordum iyi dileklerin için tesekurler , laf dalasi bir yana fenerbahçeyide gerçekten can-i gonulden tebrik ederim muthis savastilar hele 3 temmuz sureci ile sahsen buralara gelemezler diyordum ama sasirttilar beni ve tum turkiyeyi , tekrar tebrikler umarim seneye yine çekisiriz.
ForCimbom
13.Mayıs.2012, 01:07
karanlıkta kupa kaldırmak... çok komik oldu, farkında değiliz....
Lucas Neill
Allah'tan yine ligtv'nin kablolari kesilmedi.
byariff
Semih Kaya: Fatih Terim'e teşekkür etmek istiyorum. Beni yoktan var etti. Kimse adımı bile bilmiyordu. Bana şans verdi. İyi kullandım.
sarianet
işte nromantik romantik kaldırdınız allah allah bide şikayet nediyolar teşekkür etmeniz lazım :D
hakan769
13.Mayıs.2012, 01:08
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/528676_368906906501344_146595108732526_897868_4856 66205_n.jpg
Bordo61Mavi
13.Mayıs.2012, 01:08
Biz 4 mac aldiysak acaba Fenerbahce kac mac ceza alir.
Gerci ne kadar alirsa alsin Fenerbahcenin sayesinde bizde aftan nasibimizi aliriz. Hani temiz temiz baslamak icin seneye her sene niyetleniyorya TFF.
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 01:09
Ben anlatamıyorum taraftar eder bu klasiklesmis birşey küfürden yıkıldı ortalık hala küfür sesleri geliyor dışarıdan.Profesyonel futbolcular bunu yapamaz.
Edit:En azından senin gibi dedigimi anlayabilen biriyle tartısmak güzel.
Heh haklısın işte.Profesyonelsen kendine biraz hakim olmak zorundasın.
DisCo
13.Mayıs.2012, 01:11
Stadın ışığını yakmayan, kupanın alınmasını engelleyen kim ise Türkiye'ye bir ayıp daha yaşattı.
Galatasaray kupayı gidip Avustralya'da da alabilirdi. İşin güzel tarafı maçın son ana kalmasıydı. Fenerbahçe Denizli'de kaybetti ama şampiyonluktaki rakibi Denizlispor değildi. Trabzonspor'a kaybetti ama şampiyonluktaki rakibi Trabzonspor değildi.
Bu maçta şampiyonluk adayları yarıştı. Kupanın verileceği de önceden belliydi. Peki, Fenerbahçe alsaydı bunlar mı olacaktı.
Işık kapadın, olay çıktı ama yine Şampiyon Cimbom sesleri inledi. Şimdi medenice buna izin vermek mi? Yoksa bu şekilde olması mı? Hangisi daha iyi olurdu.
Türk futbolunu buraya getiren bu ufak hesaplar işte.
Bordo61Mavi
13.Mayıs.2012, 01:14
Erdoğan: Kupa sahada verilsin.
ABD: Bu konuda Türk hükümetini destekliyoruz.
İRAN: Kupa sahada verilirse vururuz!
Fazıl Say: Giderim bak!
Su duruma gelindi neredeyse :)
Basbakan talimat vermese sampiyon olan takim kupa kaldiramiyacak.
Fenerbahçeli olarak tek yapabiliceğimiz şey seneye avrupada iyi yerlere gelebilmek ve lige daha sağlam bi kadroyla girmeyi istemek olucaktır bienvenu-semih-selçuk şahin-bekir-bilica bu tarz adamlar bu takımda kaldıkları sürece zarardan başka bişey vermezler
furkan58
13.Mayıs.2012, 01:16
Fenerbahçeli olarak tek yapabiliceğimiz şey seneye avrupada iyi yerlere gelebilmek ve lige daha sağlam bi kadroyla girmeyi istemek olucaktır bienvenu-semih-selçuk şahin-bekir-bilica bu tarz adamlar bu takımda kaldıkları sürece zarardan başka bişey vermezler
Selçuk , Bilica hadi Semih'ide anlarımda Bekir ve Bienvenu'dan ne istedin ? Bekir bu sene gayet iyi oynadı bence Bienvenu'da formdayken bu maç oynamalıydı bana göre.
Stadın ışığını yakmayan, kupanın alınmasını engelleyen kim ise Türkiye'ye bir ayıp daha yaşattı.
Galatasaray kupayı gidip Avustralya'da da alabilirdi. İşin güzel tarafı maçın son ana kalmasıydı. Fenerbahçe Denizli'de kaybetti ama şampiyonluktaki rakibi Denizlispor değildi. Trabzonspor'a kaybetti ama şampiyonluktaki rakibi Trabzonspor değildi.
Bu maçta şampiyonluk adayları yarıştı. Kupanın verileceği de önceden belliydi. Peki, Fenerbahçe alsaydı bunlar mı olacaktı.
Işık kapadın, olay çıktı ama yine Şampiyon Cimbom sesleri inledi. Şimdi medenice buna izin vermek mi? Yoksa bu şekilde olması mı? Hangisi daha iyi olurdu.
Türk futbolunu buraya getiren bu ufak hesaplar işte.
Ya bunu yapan sadece biz değiliz az öncede söyledim Barcelona-Inter maçında da yapıldı aynı şey o anlık olayların etkisiyle bunların olması normal bu ışığı kapattıran edenlere yarın sakin kafayla sorsan böyle bişey yapmaz.
SaLviO
bekir konusunda bence ön yargılısın
lexoqe
Bu da güzelmiş.
http://e1205.hizliresim.com/x/f/5sb83.jpg
Lucas Neill
http://www.uefa.com/memberassociations/association=tur/news/newsid=1796211.html
Fearless Coward
13.Mayıs.2012, 01:17
Öncelikle teşekkürler kardeşim benim doğru olanı yaptık kontrollü oynadık ve aldık şampiyonluğu...Herkes biliyordu böyle bir oyun oynayacağımızı eğer Dia kırmızı yemese belki gol atabilirdi Fenerbahçe...En tehlikeli adam oydu o atılınca daha da rahatladık ve şampiyon olduk...Bu sezonki muhteşem oyunumuzla hakkımızdı şampiyonluk kesinlikle...Hak yerini buldu şükürler olsun ki umarım gelecek sezon şu Süper Final saçmalığı olmaz...
Selçuk , Bilica hadi Semih'ide anlarımda Bekir ve Bienvenu'dan ne istedin ? Bekir bu sene gayet iyi oynadı bence Bienvenu'da formdayken bu maç oynamalıydı bana göre.
Nereye kadar iyi ama 1-2 hafta iyi 3-4 hafta kötü istikrarlı futbolcular değiller en azından bi ş.l ön eleme maçı düşün karşına dortmund gibi bi takım gelse bekir-bienvenu-selçuk bu adamlarla bi yere varamayız bunu demek istiyorum
SaLviO
13.Mayıs.2012, 01:18
heh uefayı burayada taşımışız :D :D
Bordo61Mavi
Ligtv naptin :D:D:D
nannar
Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti eğer TFF maç öncesinde kupanın kadıköyde verileceği sözünü vermemiş olsalar ısrar etmezlerdi.Fakat sen TFF olarak sözü verdiysen arkasında durmak zorundasın.Galatasaray ezeli rakibinin stadında kupa kaldırma fırsatını yakalamışken ve TFF'den de sözü almışken bu fırsatı teper mi? Zaten normal şampiyonluk kutlama törenimiz stadımızda olacak. yani bunu sağa sola çekmeye gerek yok. maç öncesinde FB yönetimi ve tutuklu bulunan başkanı Aziz Yıldırım dahil herkes Fenerbahçe taraftarının büyüklüğünü gösterin, olay çıkarmayın diye basbas bagırdı.Maç öncesinde FB yönetimi iyi karşıladı bizimkileri. Maçta da öyle çok aşırı gerginlik olmadı. FB taraftarı eğer şampiyon olsalardı hiç olay çıkmadan gece bitecek ve "büyük FB taraftarı hiç olay çıkarmadı" olacaktı.Fakat işte GS kazanınca taraftarın psikolojisi bu travmayı kaldıramadı. Dediğim gibi suç FB taraftarının değil,kupayı orda vericez diyen TFF yönetiminindi. Yani şu olayları izlerken çok üzüldüm. polis arabalrının devirip yakan taraftar görüntülerinden,karanlıkta yapılan kupa törenine kadar 90 dakikadan sonra yaşananların özeti tek kelimeyle REZALET...
sananes
13.Mayıs.2012, 01:19
Galatasaray'lı futbolcular harika sevindiler. Bu yüzden edilen küfürler yüzünden lig tv sesi kıstı. Afferin aslanlara. Siz hem aslansınız hem kaplansınız.
Şansal efendi buna neden laf etmediyse:)
hakan769
13.Mayıs.2012, 01:19
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/556212_10150943923680269_218864095268_12605161_154 1091859_n.jpg
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 01:20
Fenerbahçe 107 yıldır galatasaray'ın sahasında kupa alamıyor hehe bu da ligtv'ye gelsin 3000 küsur gündür FB'yi yenemiyorduk ya :D
World Hollow o1
Bu da güzelmiş.
http://e1205.hizliresim.com/x/f/5sb83.jpg
Yaaa bu resim varyaaaa....
Tariheee geçer beee :D
Valla duygulandım..
Bağırın Ulan Şampiyon GALATASARAY DİYE :n: :n: :n:
attirson
Galatasaray'lı futbolcular harika sevindiler. Bu yüzden edilen küfürler yüzünden lig tv sesi kıstı. Afferin aslanlara. Siz hem aslansınız hem kaplansınız.
Şansal efendi buna neden laf etmediyse:)
Bir tek bunu ben mi gördüm dedim sende görmüssün.Galatasaray taraftarı bu sene küfretmedi ya futbolcusu hemen bu sezon bir eksiklik vardı onuda tamamlıyalım dedi heralde.
sarianet
13.Mayıs.2012, 01:21
asıl ayıp gs taraftarının olmaması arkadaş taraftarıma o kupayla koşamadıktan sonra ne diye yüz tane maça çıkıyorum deplasman yasağı kalkmalı bir an önce
byariff
13.Mayıs.2012, 01:21
Sereftir seni sevmek galatasaray ah ulan ah turkiyede olabilseydim...
LifeYourself
13.Mayıs.2012, 01:22
asıl ayıp gs taraftarının olmaması arkadaş taraftarıma o kupayla koşamadıktan sonra ne diye yüz tane maça çıkıyorum deplasman yasağı kalkmalı bir an önce
abi orda birde gs taraftarı olsa bence ölüde çıkardı ordan:s7:
Nocna Mora
13.Mayıs.2012, 01:23
Attirson okudugum kadarıyla sadece tebrik edip, kutlaman gerekirken cocuklar gibi bu böyle su söyle siz böylesiniz falan diye konusuyorsun. Bence cok gereksiz. Hakedilen bir şampiyonluktu. Fenerbahçe şampiyon olsa onlarda haketmiş olurdu. Bugün oynayanda Fenerbahçe'ydi. Ama olmadı ve şampiyon Galatasaray oldu. Tebrik etmek gerek sadece.
Ayrıca yıllar sonra sampiyon oldugumuz için ben sahsen cok mutluyum o da ayrı mesele (:
Lucas Neill
http://img252.imageshack.us/img252/6118/578349215.jpg (http://img252.imageshack.us/i/578349215.jpg/)
europeanconquer
Sereftir seni sevmek galatasaray ah ulan ah turkiyede olabilseydim...
Madrid tayfayı topla abi :n: Nuri,Hamit,Mesut,Arda falan takılırsınız :D Mesut Fenerbahçeli sanırım onu boşver o zaman :D
hakankor
13.Mayıs.2012, 01:24
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/540081_10151110554444937_323124029936_13325035_952 552611_n.jpg
LifeYourself
13.Mayıs.2012, 01:25
@Lucas Neill
sabri yine fail:D
Gncl1905
13.Mayıs.2012, 01:25
TRT 3'de kupa görüntüleri yayınlanıyor...
hakan769
13.Mayıs.2012, 01:26
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/540081_10151110554444937_323124029936_13325035_952 552611_n.jpg
bende özel güvenlik görevlisiyim adamın suçu ne ?
World Hollow o1
13.Mayıs.2012, 01:27
Kardeş bak geldik güzelce Fenerbahçe'li kimliğimizle tebrik ettik sevincinize bir nebze ortak olduk ama şimdi gelipde böyle gereksiz gereksiz hiç alemi olmucak şeyler ekleme insanı pişman etme be.!
hakan769
13.Mayıs.2012, 01:28
Kardeş bak geldik güzelce Fenerbahçe'li kimliğimizle tebrik ettik sevincinize bir nebze ortak olduk ama şimdi gelipde böyle gereksiz gereksiz hiç alemi olmucak şeyler ekleme insanı pişman etme be.!
polis fenerliyi tekmelerken polis suçlu da fenerli güvenlğii tekmeleyince mi gereksiz mesaj oluyor ?
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 01:28
İnsanlık suçu işleniyor burda nesi gereksiz ?
byariff
13.Mayıs.2012, 01:29
Ü Aysal:Uzun ama güzel bir sene oldu.40 maç oynadık. GS,hak ettiği şampiyonluğu aldı. Aslında 2 şampiyonluğu aldı.Hem lig hem de Süper Final
Ünal Aysal: Bütün yorgunlukların acısı bir gecede çıkıyor. Şampiyonluk bütün Galatasaray camiasına armağan olsun.
Semih: Kadıköy'de kupa kaldırmak herkese nasip olmaz. İlk oynadığım sezonda şampiyon olduğum için çok mutluyum.
Semih Kaya: Fatih Terim'e teşekkür etmek istiyorum. Beni yoktan var etti. Kimse adımı bile bilmiyordu. Bana şans verdi. İyi kullandım.
Fatih Terim: Tüm GS'lilere söz verdim. Onlar burada olamadığı için, onları hissedeceğim için elimi kalbime götürüyorum.
Fatih Terim: Bütün taraftarlarımıza hayırlı olsun. Her şey için teşekkür ediyorum.
Fatih Terim, 5. defa şampiyon olarak lig tarihinde en çok şampiyonluk yaşayan teknik direktör oldu.
europeanconquer
Abi görmedin sanırım.Bir polis Fenerbahçeli bir taraftara tekme atmış onun resmi paylaşılmıştı arkadaş ona ithafen paylaşmıştır.Doğru,yanlış valla 2012-2013 sezonu başlayana kadar hiç bir şey umurumda değil benim sadece açıklamak için cevap yazdım.Yanlış anlaşılmasın.
World Hollow o1
Ya hareketlere bak ALLAH'ım ya böyleleri çıkıyor işte sizede şampiyonuzluğunaza diyesim geliyor ama ne yazıkki demicem....
Bağırın ulan Şampiyon GALATASARAY DİYEEEEE.... :D :n: :n:
hakankor
Bu fotoğraf eklenince bir şey yok değil mi ? :)
LaigLeNoiR
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/538899_411241755573346_213491542015036_1245467_143 8728610_n.jpg
Şu resim bence maçın özetidir.
Yazık gerçekten bu kadar ortamı gerenlerden ve bu hale gelenlere, Tebrikler G.Saray'a.
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 01:30
Galatasaray tarihin en zor şartlarda oynanan liginde bileğinin hakkı, alnının teriyle ŞAMPİYON oldu. Burada yorumlarıyla bunu değiştirebilecek biri var mı?
Ben şöyle düşündüğüm için üzülmüyorum bu şampiyonluğu Galatasaray sonuna kadar hakketi mi ? Hakketi biz bence zaten sezon başından beri ikinciliği hakediyoduk onuda aldık ligde adalet yerini buldu en azından :)
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 01:31
http://img821.imageshack.us/img821/6654/xxxxxw.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/821/xxxxxw.jpg/)
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 01:31
Ya hareketlere bak ALLAH'ım ya böyleleri çıkıyor işte sizede şampiyonuzluğunaza diyesim geliyor ama ne yazıkki demicem....
Bağırın ulan Şampiyon GALATASARAY DİYEEEEE.... :D :n: :n:
Bağırıyoruz zaten de sana noluyor anlayamadım.Günlerdir Fener gol gol gol diye bağırıyordun bağırdığınla kaldın.
Fearless Coward
13.Mayıs.2012, 01:32
Ula adam ne yaptı da vuruyon şaka gibiler ya...
Galatasaray tarihin en zor şartlarda oynanan liginde bileğinin hakkı, alnının teriyle ŞAMPİYON oldu. Burada yorumlarıyla bunu değiştirebilecek biri var mı?
En zor şartlarda ? Benim bildiğim Galatasaray süreçten tek zarar görmeyen çoğu maçını kırmızı kartlar ve penaltıları eksik olmayan güle oynaya kazanan bir takımdı.
İsyan ettikleri şeyler rakibinin küme düşerek zarar görmemesi ve sene başında belli olan play-off'un tedirginlik yaratması.Gerçekten çok zor şartlar.
Bu arada bizim oyuncuların Arena'da sevinci sonrası saygısızlık yakıştırmaları varken bugün Galatasaray'lı oyuncuların küfürleri,rakiple dalga geçmeleri ne kadar ironik dimi ?
LifeYourself
13.Mayıs.2012, 01:33
Sabrinin konuşması var trt3te ezberleyipte gelmiş:p
SaLviO
13.Mayıs.2012, 01:33
taraftarın bu isyanı aslında maça değildi
World Hollow o1
13.Mayıs.2012, 01:34
Bağırıyoruz zaten de sana noluyor anlayamadım.Günlerdir Fener gol gol gol diye bağırıyordun bağırdığınla kaldın.
Ya sen ne atlıyon be abisi?
Yok yani sen şimdi ne diye atlıyon :D ?
Night_Mare17
13.Mayıs.2012, 01:34
Ve Türk Futbolu yükselmeye bugünden itibaren başlar.
5 senedir bu günleri bekliyorduk biz de baktınız olmadı Bursaspor'lar, Trabzonsporlar duruma el koydunuz :)
SaLviO
13.Mayıs.2012, 01:36
inşallah tek temellimiz bu
Lucas Neill
En zor şartlarda ? Benim bildiğim Galatasaray süreçten tek zarar görmeyen çoğu maçını kırmızı kartlar ve penaltıları eksik olmayan güle oynaya kazanan bir takımdı.
İsyan ettikleri şeyler rakibinin küme düşerek zarar görmemesi ve sene başında belli olan play-off'un tedirginlik yaratması.Gerçekten çok zor şartlar.
Bu arada bizim oyuncuların Arena'da sevinci sonrası saygısızlık yakıştırmaları varken bugün Galatasaray'lı oyuncuların küfürleri,rakiple dalga geçmeleri ne kadar ironik dimi ?
Bi tek Ulusoy istifa dememissin :)
hakan769
http://galatasaray.com/
Takım Otobüsünden Canlı Yayın
World Hollow o1
13.Mayıs.2012, 01:37
Güzel kardeşim bu senin yada FB camiasının suçun değil o fotoğraftaki sizin camianızı kirleten kel, göbekli, karaktersiz, hatta küfürle hitap edilecek biri. Bunun gibiler yüzünden camialar kirleniyor. Böyle taraftar olmasın.
Yok şimdi Fenerbahçe'li kardeşleri anlarım hadi kupayı kaybettik bunları yapmayın gibilerinden kendilerini avuturlarda.
Galatasaray'lı kardeşin gelip böyle resim eklemesi gereksiz, eklesin kupadan görüntü bilmem mutlulukdan bir görüntü yani hak ettiğin görüntüyü ekle sen ne diye ortamı durduk yere gerecek durumda bulunuyon benim tepkim buna. :)
DisCo
Demirören kupayı istemeye istemeye veriyor. İlginç.
sarianet
ebue meloya ne yapıyor öyle :D
Bi tek Ulusoy istifa dememissin :)
sirf goygoy derim yeter.
inşallah tek temellimiz bu
inşAllah :)
eng1n
13.Mayıs.2012, 01:38
en zor şartlar değil de rakiplerine bakıldığın da en kolay şartlardı bunlar ama şampiyonluk haklarıydı tebrik etmek lazım.
Bordo61Mavi
13.Mayıs.2012, 01:39
Demirören kupayı istemeye istemeye veriyor. İlginç.
Demiroren mosmordu mac bitiminde :)
Galatasaray-Fenerbahçe şampiyonlar liginde
Bursaspor-Beşiktaş-Trabzon avrupa liginde fırtına gibi eseriz ülke olarak inşallah tek temennimiz budur.
William Rookwood
13.Mayıs.2012, 01:39
http://www.ligtv.com.tr/haber/kadikoyde-istenmeyen-goruntuler
Polise yazık yahu
Alicanfmfan
13.Mayıs.2012, 01:40
Ben sadece sana gülüyorum. Ama kendini böyle teselli ediyorsan ona birşey diyemem tabi ki. Bir araştır derim Avrupada'da Galatasaray gibi pas yapmayı seven, her takıma karşı muhakkak pozisyon üreten bir takımın lehine verilen penaltı sayılarını, yada onları durdurmak için anca sertliğe başvuran rakiplerin kart sayılarına. Sen takım olarak ne kadar çok ceza sahası alanında pozisyon üretmek için savaşırsan, mutlaka penaltı olur. Bu penaltılarda hücum zenginliğimizin kanıtıdır. Ama doğru geçen sezon bir müsabakada 3 penaltı atarak tarihe geçmiştiniz herhalde. :)
sarianet
zaten ligi şampiyon tamamladılar play off ağza şeker di oldu bitti umarım seneye play off zırvası olmaz
GeanyGS
Hiçte ironik değil, asıl o dönem "goyduk eyleniyoz" diye hak verirken bugün yargılamanız ironik.
Ayrıca şartlar tüm takımlar için zordu, sürekli GS'ı da sürece çekmek isteyenler vardı. 11'nden 10nu değişmiş, 1 yabancı hariç ülkeye ilk kez gelmiş bir kadro ile şampiyon oldu. Hemde normal sezonda 9 puan farkla.
Kırmızı kart ve penaltı oyun kuralları içinde olan şeyler, GS'ın resimlerini değilde biraz dünya futbolunu araştırırsanız Liglerinde en çok kırmızı kart ve penaltı gördüren takımların Barcelona, R.Madrid, Dordmund, City gibi takımların olduğunu göreceksiniz. Hemde Barcelona ve Dormund'un kazandığı penaltı ve lehine kırmızı kart sayısının daha fazla olduğunu göreceksiniz. Çünkü bu takımlar kaleye hızlı değil rakip alana çöküp ceza sahası etrafında boşluk arayan takımlar. Mutlaka hem alehinde hemde lehinde her takım için yanlış kararlar verildi, onuda Avrupa'da tek hakemle temsil edilmemizden anlıyoruz. Türkiye'de iyi futbolcular var ama iyi hakem sayısı çok az. Kaldı ki düzgün hakemler olsaydı özellikle Caner ve Emre'nin kırmızı kartlarına şu an isyan ediyor olurdunuz.
Neyse şampiyonu değiştirececeğine inanan başka yorum var mı?
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 01:41
Demiroren mosmordu mac bitiminde :)
Adam inanamadi resmen üzüldü kupayi ellerimle Fenerbahcemiz yerine Galatasaray'a verecegim diye. Zaten ömrü kisa basbakan fisini ceker :)
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 01:42
Takım otobüsü mükemmel herkes izlemeli :D
byariff
13.Mayıs.2012, 01:42
Renktaslarim tartismaya gerek yok sampiyon oldukmu olduk o yuzden bosverin çamur atmak inanin"ki çok kolaydir.
byariff
13.Mayıs.2012, 01:43
Engin adamsin be bu takim icin herseyini verdin iyisiyle kotusuyle adamsin..
http://i.imgur.com/lDGty.jpg
Bu arada alex de souzaya tesekur etmek isterim soyunma odasina gelip oyunculari kutlamis
runforafall
13.Mayıs.2012, 01:44
zaten ligi şampiyon tamamladılar play off ağza şeker di oldu bitti umarım seneye play off zırvası olmaz
yok abicim seneye böyle bir saçmalık yok.
Fearless Coward
13.Mayıs.2012, 01:46
Şike sahaya yansımadığına göre seneye bu saçmalıkta olmaz heralde...
lexoqe
13.Mayıs.2012, 01:47
Sanki otobüste yabancılar yok.
Xipe Totec
13.Mayıs.2012, 01:47
Futbolun, saçma sapan bir hal aldığı, taraftarlık adına ne ana ne bacı koyan insanların türediği, yine taraftarlık adına birilerini yaralama, öldürme olaylarının ayyuka çıktığı, futbolun bir spor oyunu olduğunu unuttuğumuz şu günlerde, futbolun olması gereken yüzü olduğun için sana sonsuz teşekkür ediyorum kardeşim.
runforafall
13.Mayıs.2012, 01:50
Sanki otobüste yabancılar yok.
Yok abi varlar, ama arka tarafı Türkler kaptığından gırgır orada dönüyor. Eboue ve Riera'yı gördüm misal şuan. Riera sanal alemde takılıyor sanırım, Eboue de telefonda :)
lexoqe
13.Mayıs.2012, 01:51
Yok abi varlar, ama arka tarafı Türkler kaptığından gırgır orada dönüyor. Eboue ve Riera'yı gördüm misal şuan. Riera sanal alemde takılıyor sanırım, Eboue de telefonda :)
Aynen şimdi gördüm bende :)
William Rookwood
13.Mayıs.2012, 01:52
Çimenlikte kutladık şampiyonluğu Fenerbahçe taraftarı çok centilmen gerçekten. Ama bunu hep yapıyorlar. Şampiyon olursan senden iyisi yok, şampiyonluk gidince yak yık, stadına takımına zarar ver
furkan58
13.Mayıs.2012, 01:53
Burada şampiyonluğa sataşan vs. diyen arkadaşlar kendi taraftarlarının yada kendilerinin yorumlarına baksalar orada ki tahriği görseler gelip burada cevap veren Fenerbahçelilerden hiç birine kızmazlar.
lexoqe
13.Mayıs.2012, 01:56
Burada şampiyonluğa sataşan vs. diyen arkadaşlar kendi taraftarlarının yada kendilerinin yorumlarına baksalar orada ki tahriği görseler gelip burada cevap veren Fenerbahçelilerden hiç birine kızmazlar.
Eğer mantıklı konuşup yorum yapacaksak;
Boş ver Furkan takma bu kadar, sataşmalar, gıcıklıklar olacaktır illaki. Tadı burada. Bu tam tersi olsa da aynı şey olacaktı.
furkan58
13.Mayıs.2012, 01:57
Eğer mantıklı konuşup yorum yapacaksak;
Boş ver Furkan takma bu kadar, sataşmalar, gıcıklıklar olacaktır illaki. Tadı burada. Bu tam tersi olsa da aynı şey olacaktı.
Ya tabi ki ufak sataşmalar olucakta benim anlatmak istediğim dozunu kaçırırsan tepki yediğinde eleştirmiceksin. Tebrik edildi bişey yoktu eski sayfalara giderseniz her şey normal giderken bir galatasaraylının resim yada herhangi bir yorumda ters bi şeyine karşılık verilen cevaplardan büyüyen şeyler.
nannar
13.Mayıs.2012, 01:59
Bizimkiler hala hareket etmemiş kadıköyden. o değil de uefa disiplin soruşturması varmış sanırım.ceza falan gelmese de gitsek bari şampiyonlar ligie :)
footballer33
13.Mayıs.2012, 02:00
Tartışma mesajlarını okumaktan arada kaçırmış olabilirim ama; yazıldı mı bilmiyorum. Neyse, ben yazayım; Ayhan Akman futbolu bıraktığını açıkladı.
byariff
13.Mayıs.2012, 02:02
Tartışma mesajlarını okumaktan arada kaçırmış olabilirim ama; yazıldı mı bilmiyorum. Neyse, ben yazayım; Ayhan Akman futbolu bıraktığını açıkladı.
Aynen ayhan birakti futbolu hersey icin tesekurler ayhan
Lig'deki 18.sezonunda,18 numaralı formanla, 18.Şampiyonluk sana armağan olsun Ayhan Akman
nannar
13.Mayıs.2012, 02:03
Sarı fırtına sahalardan ayrıldı he :D
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 02:06
PFDK takım otobüsüne 3 maç ceza vermiş :n:
lexoqe
13.Mayıs.2012, 02:07
Haha, burası Kadıköy buradan çıkış yok abi. Bizimkiler çıkamadı daha :D
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 02:11
Haha, burası Kadıköy buradan çıkış yok abi. Bizimkiler çıkamadı daha :D
Sonunda çıktık ya yoldalar şimdi :D Sevdi bizimkiler orayı :D
El Barto
13.Mayıs.2012, 02:21
Maçı seyretmedim o yüzden bir yorum yapamayacağım ama sonunda şampiyonluğu kazanan Galatasaray'ı tebrik ediyorum.
Yalnız sadece denk geldiğim bir pozisyon dikkatimi çekti. Muslera degaj yapmak için topu bıraktığında Semih araya giriyor ve golu atıyor ama hakem geçerli saymadı golü. Orada faul çalınması doğru mu? Kural ne diyor araştırmadım ama bana pek faul değil, nizami bir golmüş gibi geldi tek sefer seyrettiğimde. :)
nannar
13.Mayıs.2012, 02:22
"Engelleme" diye yorumladı Cüneyt Çakır. Ve bu yoruma göre gol nizami değil
Night_Mare17
13.Mayıs.2012, 02:22
Maçı seyretmedim o yüzden bir yorum yapamayacağım ama sonunda şampiyonluğu kazanan Galatasaray'ı tebrik ediyorum.
Yalnız sadece denk geldiğim bir pozisyon dikkatimi çekti. Muslera degaj yapmak için topu bıraktığında Semih araya giriyor ve golu atıyor ama hakem geçerli saymadı golü. Orada faul çalınması doğru mu? Kural ne diyor araştırmadım ama bana pek faul değil, nizami bir golmüş gibi geldi tek sefer seyrettiğimde. :)
Topla kalecinin arasına girdi resmen. Ve 2006 ' da yine böyle bir pozisyon olmuştu Alex atmıştı yine saymamaıştı.
runforafall
13.Mayıs.2012, 02:23
Degajda önüne geçemez abi. Kural böyle bildiğim.
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 02:26
Zaten Semih araya girdiği an hakem düdüğü çaldı, herkes topu bıraktı Semih öyle kafasına göre vurdu. Pozisyon gol iptali değil yani.
El Barto
13.Mayıs.2012, 02:26
vakt-i zamanında şöyle bir gol olmuştu o geldi aklıma. :)
http://www.zapkolik.com/89032/metin-tekin039in-kafa-ile-kalecinin-elinden-aldigi-pozi.html
tamam o zaman. :)
byariff
13.Mayıs.2012, 02:27
Adamsin Baskan :)
https://p.twimg.com/AsumhHHCMAAieRs.jpg
SaLviO
13.Mayıs.2012, 02:28
orda semih engellemiyorki ama
Night_Mare17
13.Mayıs.2012, 02:30
orda semih engellemiyorki ama
Topla Muslera'nın arasına giriyor.
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 02:31
Adamsin Baskan :)
https://p.twimg.com/AsumhHHCMAAieRs.jpg
maçtan sonra Terim'in gözünü çıkarıyodu az daha :mrgreen:
byariff
13.Mayıs.2012, 02:32
Emniyetin açıklaması..26 polis yaralı..9 polis aracı hasarlı.. 58 Fenerbahçe taraftarı göz altında.. (TELEGOL)
Önder HOCA
13.Mayıs.2012, 02:36
http://www.zapkolik.com/89032/metin-tekin039in-kafa-ile-kalecinin-elinden-aldigi-pozi.html
haha rapaiçin de vardı aynı golden :D
lexoqe
13.Mayıs.2012, 02:39
Baba bende neden açılmıyor video, ses var görüntü yeşil gözüküyor. Çoğu videoda aynısı oluyor.
Önder HOCA
13.Mayıs.2012, 02:39
haha rapaiçin de vardı buna benzer :D
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 02:57
Stad icinde ne olaylar cikmis öyle su an http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=244787 gösteriyorlar
SaLviO
13.Mayıs.2012, 02:58
6 maçın sonuçlarına bir bakılırsa; EĞER HERKES ŞAMPİYON OLMAK İÇİN OYNARSA; FENERBAHÇEYİ GEÇMEK MÜMKÜN OLMUYOR.
alıntıdır
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 03:04
6 maçın sonuçlarına bir bakılırsa; EĞER HERKES ŞAMPİYON OLMAK İÇİN OYNARSA; FENERBAHÇEYİ GEÇMEK MÜMKÜN OLMUYOR.
alıntıdır
Aynen öyle ama 6 maçlada şampiyon olunmuyor.Böyle bir gerçek var.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 03:05
Aynen öyle ama 6 maçlada şampiyon olunmuyor.Böyle bir gerçek var.
kesinlikle ben onu yanlış yazdım büyük maçlarda yazıcaktım :D :D :D
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 03:09
Polisde cogu zaman suc bulurum ama saha icinde taraftarlarin yaptiklarindan sonra bazi seyler hakedilmis gibi geldi her ne kadar dogru olmasa da.
http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=244787
furkan58
13.Mayıs.2012, 03:09
http://img440.imageshack.us/img440/3825/af10ba8aed734795b8faefb.png
Acaba melonun bu hareketine ve bu sırada ettiği laflara ceza gelicek mi ? Ağız okuyucularımızdan.
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 03:11
http://img440.imageshack.us/img440/3825/af10ba8aed734795b8faefb.png
Acaba melonun bu hareketine ve bu sırada ettiği laflara ceza gelicek mi ? Ağız okuyucularımızdan.
Maçı izledim bu hareketini de gördüm.Bir faulden sonra hakeme yalvardı burada.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 03:14
hakeme yalvarmadı yanlışın var orda başka bi oyuncuya yaptı bu hareketi
furkan58
13.Mayıs.2012, 03:14
Küfür ederek ve elleriyle şey işareti yaparak mı yalvarıyor :)
Kaka Leite
13.Mayıs.2012, 03:15
Şükür etmişte olabilir.
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 03:16
Tamam dövmeyin yahu.Ben öyle hatırlıyorum.Yanlışım var o zaman.
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 03:22
Başka bir futbolcuya yapmadı, bizim yedek kulübemize doğru yaptı F.Terim sakin ol dedikten sonra.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 03:23
hayır yabo dayıya yaptı o hareketi
Night_Mare17
Hareket de bir şey yok :n: İlluminati işte :D
Kaka Leite
Başka bir futbolcuya yapmadı, bizim yedek kulübemize doğru yaptı F.Terim sakin ol dedikten sonra.
Bizde bizim klübeye hareket çekelim sövelim yabancı değil nası olsa bunun açıklaması bu değil ama bunu sende biliyorsun.
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 03:29
Ben sadece başka bir oyuncuya yapmadı dedim, küfür etmedi demedim. Etmiş olabilir hatta maç esnasında da dikkatimi çekmişti yaptığı hareket. Bizim yedek kulübesine yaptığına adım gibi eminim ama anlayamadığım şey şu. Onlarca polis yaralı, yine ondan fazla polis aracı kullanılamaz durumda, çevreye verilen ve stada verilen maddi hasarın haddi hesabı yok ama hala fenerli arkadaşlar futbolcuların saha içi görüntülerini yayınlayıp "ahlaksızlık" tabiri kullanıyor. Sosyal medyada yüzlerce fotoğraf ve video dolaşıyor şahsen ben bi tanesini alıp buraya koymayı yakıştıramıyorum kendime, proveke etmemek için kimseyi.
furkan58
13.Mayıs.2012, 03:32
Polisle olan olayların sadece Fenerbahçe ve Polis arasında olduğu bir gerçek. Ancak futbolcuların rakip takıma laf atmaları ahlaksızlıktır. Hiç bir futbolcu şampiyonluk yarınlara kaldı laylaylayaly diyemez canlı yayında sadece futbolcu değil kimse diyemez. Kimse kınayı kız tarafı düğünü erkek tarafı yapar diyemez. Kimse bunlar geçen hafta neye seviniyolardı diyemez bunlar o takımın terbiyesizliğini gösterir.
Suicider
13.Mayıs.2012, 03:33
Furkan58 dostum dikkat ettim bütün konularda ısrarla birşeyler bulma çabasındasın.Ama bu söylediklerin takımımızın şampiyonluğunu değiştirmeyeceğinin farkındasındır sanırım.O yüzden biraz daha sakin olmanı öneririm.
Kaka Leite
13.Mayıs.2012, 03:33
Ben sadece başka bir oyuncuya yapmadı dedim, küfür etmedi demedim. Etmiş olabilir hatta maç esnasında da dikkatimi çekmişti yaptığı hareket. Bizim yedek kulübesine yaptığına adım gibi eminim ama anlayamadığım şey şu. Onlarca polis yaralı, yine ondan fazla polis aracı kullanılamaz durumda, çevreye verilen ve stada verilen maddi hasarın haddi hesabı yok ama hala fenerli arkadaşlar futbolcuların saha içi görüntülerini yayınlayıp "ahlaksızlık" tabiri kullanıyor. Sosyal medyada yüzlerce fotoğraf ve video dolaşıyor şahsen ben bi tanesini alıp buraya koymayı yakıştıramıyorum kendime, proveke etmemek için kimseyi.
Bizim onlarla sorunumuz başka bir boyut o yüzden
SaLviO
13.Mayıs.2012, 03:36
polis taraftarı zorla çıkarttı sahadan biber gazını soyunma odalarına kadar atmışlar
furkan58
13.Mayıs.2012, 03:37
Furkan58 dostum dikkat ettim bütün konularda ısrarla birşeyler bulma çabasındasın.Ama bu söylediklerin takımımızın şampiyonluğunu değiştirmeyeceğinin farkındasındır sanırım.O yüzden biraz daha sakin olmanı öneririm.
Hayır ben burda her mesajda belirttim istediğiniz kadar sevinin ama tahrikten kaçının. Ne futbolcunun ne taraftarının rakip takıma şakanın dozunu kaçırararak dalaşma hakkı yoktur bu tahriğe girer ve karşılık verildiğinde tepki verdiğimizde şaşırmamanız gerekir
Suicider
13.Mayıs.2012, 03:40
Hayır ben burda her mesajda belirttim istediğiniz kadar sevinin ama tahrikten kaçının. Ne futbolcunun ne taraftarının rakip takıma şakanın dozunu kaçırararak dalaşma hakkı yoktur bu tahriğe girer ve karşılık verildiğinde tepki verdiğimizde şaşırmamanız gerekir
Dostum rahatsız olduğun mesajlar varsa şikayet et butonundan yönetici arkadaşlara bildirebilirsin.Gerçekten tahrik edici birşeyse zaten arkadaşlarımız kaldırırlar.Hem sen gerilmemiş olursun hem biz yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.Yanlışım varsa k.bakma.
furkan58
13.Mayıs.2012, 03:42
Dostum rahatsız olduğun mesajlar varsa şikayet et butonundan yönetici arkadaşlara bildirebilirsin.Gerçekten tahrik edici birşeyse zaten arkadaşlarımız kaldırırlar.Hem sen gerilmemiş olursun hem biz yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.Yanlışım varsa k.bakma.
Hayır tabiki haklısın ama zaten şuan ortam gerilik ve bu mesajları görünce o butonu kullansan da cevap verme ihtiyacı hissediyorsun
http://www.youtube.com/watch?v=7E3rdbd5P6I
bu olaylardan sonra en az 7-8 maç ceza yemezse fener yazıklar olsun yani bu nedir ya
Alicanfmfan
13.Mayıs.2012, 05:56
Şampiyon olduk ve hala maç içinde görüntüleri durdurup komik komik işaretler çıkarma peşindesiniz. Yapmayın, eylemeyin.
hakan769
13.Mayıs.2012, 10:38
Ayhan Akman futbola veda etti.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/545828_430567760301508_243149862376633_1473880_750 458475_n.jpg
urwrdskkn
13.Mayıs.2012, 11:24
Ayhan Akman futbola veda etti.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/545828_430567760301508_243149862376633_1473880_750 458475_n.jpg
büyük kaptan (bana göre tabiki :D ) kendine yakışan şekilde bitirdi kariyerini
ReaList
13.Mayıs.2012, 11:43
http://www.youtube.com/watch?v=7E3rdbd5P6I
bu olaylardan sonra en az 7-8 maç ceza yemezse fener yazıklar olsun yani bu nedir ya
Fenerbahçe'li taraftarların yaptıkları yanlış, yalnız koca maç boyunca taraftar oyunu durduracak, etkileyecek bir müdahalede bulunmamasına rağmen sanki dün gecenin tek sorumlusu onlarmış gibi görmek abesle iştigaldir. Fenerbahçeli oyuncular ve Aykut Kocaman maç sonunda Galatasaray'ın bulunduğu bölüme yaklaşıp onları tebrik etmesi ve içeri yönelmesine rağmen Polis kordonu içinde Galatasaray'ın ısrarla durmasını ben kavrayamadım. Tamam maç bitti sevindiniz içeri girin taraftarlar sahayı boşaltsın kupayı alın ve gidin daha sonra Arena'da istediğiniz gibi kutlamanızı yapın. Sene başındandır ortam zaten gergin. Bir de şampiyonluğun kaybedilmesinin vermiş olduğu anlık tepki var. Ama şunun altını tamamen çizmek istiyorum. Dün geceki olayların çıkma noktasının Galatasaray değil Emniyet'in sene başındandır Fenerbahçe taraftarına uygulamış olduğu terörist muamelesinin bir ürünüdür. Kurtlar Vadisinde bir sahnede geçen replik vardı, Fenerbahçeli taraftarlar için birebir. Polat ve Çakır Emniyet'e götürülür ve nezarethane'ye konulmak ister. İçeride onları hasımları beklemektedir.
Çakır: Allahtan Emniyetteyiz.
Polat: Bence Değiliz.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 11:46
Bu final bir spor olayı değildir.
13 Mayıs 2012
Spor karşılaşmaları kazanma ve kaybetme üzerine kurulmuştur. Özünde mücadele vardır. Kazanmanın yolu kaybetmeyi öğrenmekten geçer.
Bu nedenle ne sonsuza kadar sürekli kazanmak ne de kaybetmek mümkündür.
Elbette bu sadece sportif olarak kalabildiği ölçüde geçerlidir.
Türkiye’de yaklaşık bir senedir futbol spor olmaktan çıkıp başka bir şey haline getirilmeye çalışılıyor. İçinden geçtiğimiz ve çok sınırlı bilgi ve kaynaklarla hareket ettiğimiz için getirilmeye çalışılan şeyin ne olduğunu tam olarak ayırt edemiyoruz; sadece bazı varsayımlarla çıkarımlarda bulunuyoruz.
Bu durum Fenerbahçe veya Galatasaray’dan bir tanesinin şampiyon olmasıyla farklı anlamlar kazanmıyor. Aksine hangisi kazanırsa kazansın öncesinde ve sonrasında yaşananlar söylediğimiz şeyi doğruluyor.
Dün bütün Türkiye’nin kilitlenip kaldığı şampiyonluk finali kesinlikle bir futbol olayı değildi.
Fenerbahçeliler finale 3 Temmuz Darbesiyle hesaplaşma olarak bakıyorlardı. Yaşanan onlarca olumsuzluğa rağmen orada olabilmek önemliydi.
Galatasaray, her şeyiyle gücü zayıflatılmış bir rakibe karşı asla eşit olmayan şartlarda mücadele ediyordu.
Bir de kimsenin anlayamadığı bir Süper Final çıkmıştı. İtirazlar vardı.
Final oynandı ve kimse gol atamadığı ve bu sonuç Galatasaray’a yaradığı için şampiyon da onlar oldu.
Maç sonunda şahit olduğumuz şeyler iddiamızı güçlendiren delillerle süslenmişti.
Karşılaşmanın 75. Dakikasından itibaren saha kenarında bir hareketlenme başladı. Tribünlerle saha arasına yoğun bir güvenlik ağı örüldü. Öyle ki ön sıralardan maçı izlemeye çalışanlar önlerine dizilenlerden sahayı takip edemez oldular; müdahalede bulundular.
90+5’de oynanıp tamamlandıktan sonra bu karşılaşmayı berabere tamamlatmayı düşünen Cüneyt Çakır’ın son düdüğü ile birlikte polislerin sahaya girip kutlamalara başlayan Galatasaraylı oyuncuların etrafını hızla sardığı gördük.
Bu hiç de hoş bir durum değildi. Önlem olduğunu söyleyebilirsiniz ancak saha kenarında kalmayı başarmalıydı.
Diğer tarafta Fenerbahçeli futbolcuların üzüntüsü ve taraftarının onları teselli edişi ile ilgili güzel enstantaneler vardı.
Bir tarafta sevinç diğer tarafta üzüntü…
Aynen serinin ilkinde TT Arena’da yaşanmış olduğu gibi…
Ancak ne olduysa Telekom Tribünleri ile güvenlik güçleri arasında yaşanan temastan sonra patladı.
Fenerbahçe taraftarı zaten 315 gündür öyle bir psikolojik durumun içine sokulmuştu ki bir takım tepkiler vereceği ihtimaller dahilindeydi.
Burada olay çıkmaz demek iddialı olur ancak her türlü olaya karşı ihtimaller dahilinde karşılık vermek emniyet güçlerinin sorumluluğundadır.
Dün Şükrü Saraçoğlu’nda çok daha büyük bir facia yaşanabilirdi.
Polislerin önce saha içinde kaçışmalarıyla Türk Telekom tribününde duran taraftarın sahaya girmesine yardımcı olduktan sonra gerisin geri biber gazı sıkarak saldırması, önlerine gelen herkese coplarıyla girişmeleri tribünlerde duran ve sadece gelişmeleri takip eden genç, yaşlı, çoluk çocuk herkesi perişan etti.
Bu güvenliği sağlamaktan başka bir şeydir.
Topu tupu 50 kişiyle baş edemeyip, binlerce insanı tahrik edip sonra da üzerine orantısız güç göstererek saldırmak dünü bir spor finali olmanın ötesine götürmüştür.
Olaylar başladıktan sonraki görüntüler üzerinden yorum yapmaksa anlamsızdır.
Süreç içinde yazdığımız veya tartıştığımız her şeyi doğrulamıştır.
Bu artık bir spor değildir veya sporu şiddetten temizlemeyle alakası bile yoktur. Aksine şiddeti yaratmak onun üzerinden de hesaplar yapmaktır.
Şimdilik bu hesap üzerinden kazanç sağlayanları tebrik etmekten başka bir şey yok.
DisCo
13.Mayıs.2012, 11:57
Arkadaşlar, öyle şekilde bazı şeylerin üzerini örtüyoruz ki.
Yani bu yazıyı bir kenara kaldırıyorum. Yarın çocuğumun Türkçe Öğretmeni "hem suçlu hem güçlü" ile ilgili bir kompozisyon isterse veriririm. Sanırım bu yazı ile 100 alır hatta okula heykeli bile dikilebilir.
Artık şiddete bir kulp bulmayı bırakalım. Madem bir kulp buluyoruz ; Trabzonspor'un günahı neydi? Onların da kendilerine göre haklı sebepleri vardı. Sulu derbi niye diyoruz? Orada da Galatasaray'ın haklı sebepleri vardı.
hakan769
13.Mayıs.2012, 12:07
adamsınız be şampiyon galatasaray !
http://www.ligtv.com.tr/haber/canli-yayinda-kutlama
ReaList
13.Mayıs.2012, 12:09
@Disco
Kimse şiddete kulp bulmuyor veya desteklemiyor. Şöyle medya organlarına bir göz gezdir bakalım sanki ayrılıkçı terör örgütü eylem yapmış da mazlum polisimiz kendini korumuş. Hadi varsayalım ki dünkü olaylar öyle olsun Peki ya öncesinde de mi hep öyleydi ? Her duruşmada yaşatılan şiddet, Taraftarların her yürüyüş organizasyonunda dayak yemesi, hatta ve hatta Bayan Voleybol takımının şampiyon olmasından sonra onları kutlamaya gidenlerin maruz kaldığı şiddet dün gibi aklımda. Süreç başındandır bunları tek tek toparlayıp burada olayların resimlerini paylaşabilirim ama gerek yok. Benim savunduğum görüş şiddeti savunma yönünde değil, bugüne kadar yaşanan her olayda tek suçlu tarafın Taraftar olduğu görüşüne karşı çıkmak. Tabi yine bizim söylediklerimiz havada kalacak. Şiddete maruz kalan insanların resimlerine bakıp ahh vahh diyecez ötesi olmayacak. Gazeteleri açtığımızda bu insanları görmek yerine barikat kurmuş 10 polis resmi ve altında "Yine olay çıkardılar" yazılarıyla karşılaşacaz.
DisCo
13.Mayıs.2012, 12:22
Genel için yazdığından ötürü genel olarak cevap veriyorum. Kulp bulduğunuza dair ya da desteklediğinize dair açık açık cümleleriniz var.
Seyirciler sahaya girdi ama polis suçluydu dediğin zaman yapılanı haklı bulmuş olursun. Yapılanı haklı bulmak onu desteklemektir. Yani ben böyle öğrendim. Bir şeyi haklı buluyorsam onun tarafındayım demektir. Polisi suçlamak ise olaya kulp bulmaktır.
Kurtlar Vadisinden örnek vermişsin bende Pardon filminden vereyim. Ferhan Şensoy polisten kaçıyor. Neden kaçtın diyorlar ee kovaladı diyor. Polisin her yaptığından niye bu kadar gocunuyorsun ki. (Yazıda geçen polis saha kenarını sardı, Galatasaraylıları sardı sözlerine ithafen bu örnek.)
Bu ülkede terör yandaşlarına karşı uygulanmayan muamele öğrencisine, taraftara uygulanıyor. Bunlar doğrudur. Ancak muamelenin yanlışlığı ayrıdır suçluluğu ayrıdır. Polis sana dağıl diyorsa dağılacaksın. Karşılık verirsen müdahale eder. Sonrasında her gördüğün yerde bunlar bana müdahale etmişti deyip yine coşarsan yine müdahale eder.
Gönül ister ki Almanya'da, İngiltere olalım. Bakayım Fenerbahçe, Galatasaray taraftarı polis dağıl diyince tıpışıyorlar mı yoksa coşuyorlar mı? Orada biraz sıkar. İşte bu yüzden oralarda olsaydık hiç bunları yorumlamak zorunda kalmazdık.
hakan769
13.Mayıs.2012, 12:45
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/533059_10150848742184230_166630474229_9975513_7105 33461_n.jpg
ReaList
13.Mayıs.2012, 12:46
2 tarafta suçlu ama oluşturulan kamuoyu sadece Fenerbahçeli taraftarları koşulsuz suçlu tutuyor, benim karşı çıktığım kısım bu. Ben buna karşı çıkarken bir tarafı haklı olarak görüyormuş gibi görülebilirim bu doğal bir bakış açısıdır. Sene başındandır Emniyet ve Taraftarımız arasında yaşanan olayların en büyük sorumlularından biri de Fenerbahçe Yönetimidir, zamanında bu olaylara karşı bir kaç açıklama yapıp olayların yanlışlığı üzerinde dursaydı, böyle mi olurdu ?
Günümüz futbolu siyasetin kölesi olmuş durumda, kimse onlara karşı gelemiyor, karşı duyamıyor. Dün kupayı Galatasaray Başbakanın talimatıyla alıyorsa söyleyebilecek pek bişey bulamıyorum.
DisCo
13.Mayıs.2012, 12:49
Herkes siyasetten dert yanıyor ama adamlar büyük bir çoğunlukla iktidar oluyor. Bu oyu kim veriyor.
Bence bunu tartışmak lazım ama o da olmuyor.
hakan769
13.Mayıs.2012, 12:59
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/562225_369295159795852_146595108732526_898377_5489 10459_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/292564_369295199795848_146595108732526_898378_1176 965090_n.jpg
ReaList
13.Mayıs.2012, 13:02
Herkes siyasetten dert yanıyor ama adamlar büyük bir çoğunlukla iktidar oluyor. Bu oyu kim veriyor.
Bence bunu tartışmak lazım ama o da olmuyor.
20 milyonu siz veriyormuşsunuz ya : )
@Yolcu
Bizim millet iş gırgır olunca yaratıcılıktan geçilmiyor : )
Estranged
13.Mayıs.2012, 13:02
Galatasaray'ı ve Galatasaraylı arkadaşlarımı tebrik ederim, hak ettikleri bir şampiyonluktu. Üst düzey bir saha için performans gösterdiler, şampiyonluklarını çok daha önceden ilan etmeleri gerekiyordu bana göre. Seneye ülkemizi Şampiyonlar Liginde temsil edeceklerini bilmek güzel.
Fakat Fenerbahçe'nin kazandığı şey şampiyonluktan çok daha fazla. Bu şampiyonluk 4-5 ay sonra unutulur, ama bu seneki takım içindeki atmosfer ve takım ruhu çok uzun süreler unutulmayacaktır. Fenerbahçe'nin yüz küsür yıllık tarihindeki en zor sezonda son haftaya ezeli rakibiyle puan puana girmesi, son 10 yılın en iyi Galatasaray'ına karşı şampiyonluğu son maçın son dakikasına kadar şampiyonluk ümidini koruması takdire şayan, oynanan futbol bir yana, takımdaki birliktelik mükemmeldi. Bu olağan dışı şartlar altında olağanüstü bir sezon geçirdik. Umarım bu sezonu kupayla taçlandırır ve elimiz boş dönmemiş oluruz.
Homer J.S
13.Mayıs.2012, 13:50
Öncelikle takımımı tebrik ediyorum kaçırdığım sayfaları da okudum baştan sona komik yorumlar da olmuş Fenerbahçeli arkadaşlardan gelen, çok objektif yorumlar da olmuş.. Her iki takımı da tebrik ediyorum ama bir Galatasaraylı olarak şunu söylemek istiyorum ki: ALEX ADAMSIN! FENERBAHÇE'DE OYNAYIP DA BENİM GİBİ BİR GALATASARAYLININ GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞ YEGANE ADAMSIN!
doncarlo
13.Mayıs.2012, 13:50
Şimdi 6222 mi herneyse bu maddeden dolayı fenerbahçeli arkadaşklar ceza alır umarım,güneş balçıkla sıvanmaz çünkü.Hatırlarsınız yine bir mayıs ayıydı Polisle Bursaspor arasında çatışma çıkmıştı 10larca kişi terorist muamelesi gördü.Kimisi evden alındı kimisi apar-topar,umarım ki bize yapılan muamele dün gece yaşananlardan sonra Fenerbahçe taraftarına da uygulanır.
LadroN
13.Mayıs.2012, 13:54
Florya'dan evime saat 4:30 gibi geldim.muthisti florya.futbolcular cok gec geldi.
hakan769
13.Mayıs.2012, 14:02
Takım Otobüsü
Nedvedmania
13.Mayıs.2012, 14:09
Çok yoruldum dün çook :) Maçtan önce Nevizade, istiklal, maçtan sonra Taksim ve Florya. Eve döndiğimde saat 05:43'dü. Hala çok fena uykum var :D
Nedvedmania
13.Mayıs.2012, 14:16
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/562225_369295159795852_146595108732526_898377_5489 10459_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/292564_369295199795848_146595108732526_898378_1176 965090_n.jpg
52 bin kişiymişiz orda :D
Lim10
13.Mayıs.2012, 14:29
Dün akşam Kadıköy'de polisin taraftarımıza yaptığı hareketler, bu sezonun bir özetiydi.Her hafta küme mi düşmedik, Avrupadan men mi edilmedik.Dün akşam maçtan sonra Aykut hoca çok güzel ifade etti geride kalan sezonu.Buna rağmen işi son maça kadar taşımamız, keza lig kupasında halen oynanmadık bir finalimiz var, kazanırız kaybederiz önemli değil, benim gönlümün şampiyonu kendi takımımdır.Maçtan önce yazmıştım, şimdi de aynını diyorum.Bizde kazansak, Galatasaray'da kazansa sonuna kadar hak edeceği bir şampiyonluktu ve ne olursa olsun final kendi evinde oynandı.Bu bağlamda Galatasaray takımını tebrik ediyorum.Sezonun geneline bakıldığında iyi bir futbol oynadılar.
Nedvedmania
13.Mayıs.2012, 14:34
Akşam da sahada görevliyim :D Konfeti makinasında görev alacakmışım :D
sarianet
13.Mayıs.2012, 14:52
Akşam da sahada görevliyim :D Konfeti makinasında görev alacakmışım :D
hangi ara gittin istanbula da görev aldın :D
SaLviO
13.Mayıs.2012, 14:54
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/533059_10150848742184230_166630474229_9975513_7105 33461_n.jpg
kazım fırsatı kaçırmamış :D :D :D
Nedvedmania
13.Mayıs.2012, 14:55
hangi ara gittin istanbula da görev aldın :D
Dün sabah uçakla indim yarın sabahta gidiyorum. En anlamlı İstanbul tatilim oldu :D
DisCo
13.Mayıs.2012, 15:29
kazım fırsatı kaçırmamış :D :D :D
Fenerbahçe olsaydı böyle bir pozda gelebilirdi. :)
http://d1205.hizliresim.com/x/f/5t5ll.jpg
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 15:36
Fenerbahçe olsaydı böyle bir pozda gelebilirdi. :)
http://d1205.hizliresim.com/x/f/5t5ll.jpg
Şimdi haksızlık yapma abi.2010-2011 yılında ki Arena'da ki maçta yedek kulübesine yaptığı o hareketten sonra Fenerbahçe'nin onun için bittiğine inanıyorum ben.
sarianet
13.Mayıs.2012, 15:38
adam açık açık fatih hocam gör beni demiş :D
DisCo
13.Mayıs.2012, 15:39
Maksat işin gırgır tarafındayız.
Yoksa Kazım'ı Fenerbahçe'de oynarken beğenmiyordum, orada oynarken Milli Takım'a alınmasını anlamıyordum, Galatasaray'a gelmesini, Galatasaray'da oynamasını ve yine Milli Takım'a alınmasını da anlamıyordum.
Yetenekli, güçlü bir oyuncu olabilir ama bunları göstermediğin sürece bir işe yaramaz.
uAburak89
13.Mayıs.2012, 15:42
İçimden geçen oldu, beraberlikle şampiyonluk geldi. :)
Arena'da oynadık oynadık yenildik, dün pozisyona giremeden şampiyon olduk bu da futbolun cilvesi oluyor herhalde.
İki takım da şampiyonluğu hak etmişti, sonuna kadar mücadele eden iki takımın oyuncularını tebrik ediyorum. :)
Şampiyonluk sayıları yine eşit, bakalım 4. yıldızı ilk kim takacak. :)
LadroN
13.Mayıs.2012, 15:46
52 bin kişiymişiz orda :D
Bir tane kiz camdan 10 dakika kaldi gelmelerine diye diye 2 saat bekletti vallahi.oyuncularin cristian in aglama hareketini yapmalari cok guzeldi.
DisCo
13.Mayıs.2012, 15:51
Burada aranacak tek bir şey olabilir. Sen gerçekten sevindiğin için mi seviniyorsun yoksa maksat gıcıklık olsun diye mi?
Yarın Galatasaray kaptanı kupayı kaldırırken tüm takım Baroni'nin ağlama sevincini yaparsa gıcıklık olsun diye sevinmiş olursun. Biz buna Baroni yaparken iyi bizimkiler yaparken mi kötü oldu diyemeyiz.
Yoksa kupayı alınca zıplayacaksın, sarılacaksın, sevineceksin.
cristian in aglama hareketini yapmalari cok guzeldi.
Bende de bir kahinlik var son günlerde.
Ne söylesem gerçekleşiyor. :)
meddah
13.Mayıs.2012, 15:55
Galatasaraylı futbolculardan biri bizim foruma üyedir belki.http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2226762&postcount=204
hakan769
13.Mayıs.2012, 15:59
En Güzeli de bu
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/556183_361371823917674_177927092262149_958613_2726 193_n.jpg
sarianet
13.Mayıs.2012, 16:02
hanginiz gsde oynuyonuz itiraf edin :D
DisCo
13.Mayıs.2012, 19:05
Durup düşününce Galatasaray bu sezon her şeyi yaptı. Aslında bizim özlem duyduğumuz şeylerdi.
1996-2000 yıllarında bir Galatasaray taraftar profili vardı. Yeri göğü inleten, maç kazandıran, goller sonrası kameraya dil çıkaran... Ona yaklaşmasa da tribünde fark oluşturan bir taraftarı vardı Galatasaray'ın. Tribün şovları ile resmen yıla damgayı vurdular.
Altyapıdan gelen ya da altyapıdan çıkan ama parlayamayan oyuncular takıma kazandırıldı. Takıma kazandırılmanın yanında takımın as parçası oldular.
Müthiş transferlere imza atıldı. Selçuk ve Elmander bonservissiz alındı. Eboue, Muslera gibi nokta atışı oyuncular alındı. Reyes, Forlan almaya giden yönetim Ujfalusi'yi alınca kıyamet kopmuştu. Oda takıma nasıl faydalı olduğunu gösterdi.
Geçmiş sezonda Galatasaray yenmeyi unutmuştu. Yenmeye başladı hem de eze eze. Öne geçiyor, geriye düşüyor, fark yiyor ama maç bitmeden Galatasaray kaybetti diyemiyorsunuz.
Yıllarca duran topları öylesine kullanmıştık. Duran toplar, heyecanlandığımız hatta yüksek ihtimalle goooooool diye haykırdığımız anlara dönüştü.
En güzeli 12 yıl yenemedik, evimizde çok talihsiz kaybettik ama sonu çok tatlı oldu. Her karanlığın bir aydınlanması vardır.
Formanda sarı kırmızı varsa umut hep vardır.