Log in

View Full Version : NBA | Sohbet Alanı

Pages : 1 [2]

zemlinskis
14.Haziran.2013, 22:55
Miami Heat, bu maçla birlikte can siperhane bir şekilde oynadığı zaman önünde hiçbir NBA takımının duramayacağını ispatlamış oldu.

ToRoSKaPLaNı
17.Haziran.2013, 03:45
Hadi bakalım bir maç daha başlamak üzere.Umarım çekişmesi bol bir maç olur.Atı alan üsküdarı geçmez.Bu zamana kadar hep ilk yarıları iyi ama ikinci yarıları farkla biten maçlar izledik.Bu maçta onlardan olmaz inşallah.Hatta uzatmalara bile gider umarım.Çok mu şey istiyorum acaba :D

Fearless Coward
17.Haziran.2013, 05:23
İlk yarıyı 61-52 önde kapattık.Takım maçı çok istiyor yenilirsek iş %99 bitecek çünkü kesin kazanmamız gereken bir maç ve o yönde oynuyoruz süper 3lümüz formda Green yine üçlüklerini yazıyor herşey çok iyi zaten ilk yarılarda hep iyiyiz biz 2. yarıda da böyle olmamız lazım inşAllah 2. yarıda tempomuzu bozmayız Heat'i gördük çünkü 15 küsür fark vardı hemen toparlandılar çabuk toparlıyolar tempomuzu bozarsak affetmezler gibi.

attirson
17.Haziran.2013, 06:02
San Antonio yine 3lükleri konusturuyor ama Miami'de geriden gelmede usta.Bu kez eglenceli bir son olacaga benziyor. :D

Fearless Coward
17.Haziran.2013, 06:53
Müthiş bir maç oldu kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı ve kazanmayı bildik.Miami sürekli geri döndü ancak Green'de hep en kritik anlarda üçlükleri yolladı ve takımı rahatlattı.Şampiyon olursak MVP olmasını isterim hakkı ödenmez gerçekten Heat rahat süpürebilirdi o olmasaydı.Ginobili reyize de ayrı bir parantez açmak lazım geçen maç berbattı bu maçın yıldızı oldu asistleri ve sayılarına diyecek laf yok coştu.Şimdi 6. maçta şampiyon olma şansı doğdu bize ama bana 7. maça kalacak gibi geliyor yine ilk yarısı zevkli 2. yarıda farka giden bir maç izleriz şampiyon son maçta belli olur büyük ihtimal diye düşünüyorum.

ToRoSKaPLaNı
17.Haziran.2013, 06:58
San Antonio avantajlı gidecek Miami ye.Skorun 3-2 ye gelmesinde bence en önemli faktör San Antonio nun yıldız olmayan oyuncularının katkısı oldu.Yani Miami ve San Antonio nun 3 yıldızını çıkarın geriye kalan oyuncuların yaptığı katkıya baktığımız zaman muazzam bir fark var.Bana göre bu farkında yardımıyla San Antonio 6. maç bilemedin 7. maçta şampiyonluğu alacaktır.Umarım 7. maça gider seri.

europeanconquer
17.Haziran.2013, 08:48
7. maça giderse bende izlemeyi düşünürüm :D

attirson
18.Haziran.2013, 20:40
Miami kendi sahasında şampiyon yapmaz S.A.S'ı bugun kesin alır.

ToRoSKaPLaNı
18.Haziran.2013, 21:28
Miami nin kazanabilmesi için Chalmers ve bench in katkısı çok önemli.Bu son maçtaki gibi katkı gelmezse işi bitirebilir Spurs.

Fearless Coward
18.Haziran.2013, 22:18
Miami'nin bugün kazanacağını düşünüyorum ben.Ginobili'nin müthiş performansı ile kazanmıştık son maçı.Green'e zaten söyleyecek fazla söz yok finalde parladı adam resmen o yine aynı performansını sürdürecektir ama Ginobili'den geçen maçtaki katkıyı beklemek zor gibi.Ayrıca geçen maçta ilk 5'imiz çift haneli sayıya ulaşmıştı yine aynısını yapmak kolay olmayacaktır kısacası yine ilk yarısı zevkli bir maç izleriz 2. yarıda Heat koparır maçı ve seri son maça kalır diye düşünüyorum.

Facx
19.Haziran.2013, 06:13
ilk yarı 50 - 44 spurs önde miami çok iyi oynadığı bi ilk yarının son dakikalarında bocaladı duncan cezayı kesti

Fearless Coward
19.Haziran.2013, 06:14
Tim Duncan reyiz diyorum başka bir şey demiyorum.Adam 25 yaşındaymış gibi oynuyor resmen ilk yarıda 25 sayı attı reyizlerin reyizi.Tüm gücünü bu maça saklamış anlaşılan reyiz.Tek başına sırtlıyor takımı resmen Gino reyiz tahmin ettiğim gibi ilerliyor daha sayısı bile yok.Ama Duncan reyiz efsane oynuyor öyle böyle değil.Moladan dönüşten sonra sayı yemedik ve ilk yarıyı 50-44 önde kapadık.İnşAllah reyiz 2. yarıda da böyle oynar ve şampiyon oluruz.

ToRoSKaPLaNı
19.Haziran.2013, 06:21
Ginobilinin sayısı yok ama felaket oynuyor ya.Sayı atamazsın iyi savunurlar filan anlarım ama Ginobili kaç topu direk rakibe attı.İki maç arasında bu kadar fark oluyorsa bir sorun var demektir.Manu dışında takımda işler yolunda.Miami koçu artık son hamlesini yapacak ve ya tamam ya devam diyecekler.

Fearless Coward
19.Haziran.2013, 06:25
Duncan'ın coşuşunu Andersen ile durdurmak istedi Spo ama oda faul yapıp durdu. Duncan'ı bu maç durdurmak çok zor gibi 2. yarıda bi şekilde önlem almaları lazım ama bence çok zor görünüyor ben önceki maçlarda bu kadar hırslı ve istekli bir Duncan görmemiştim çok fena oynuyor.

Fearless Coward
19.Haziran.2013, 07:54
Yahu yok böyle bir maç sen git 2 tane serbest atış kaçır sonra 2 kez üst üste ribaund ver tabi uzatmaya gider maç.Şampiyonluğu kendi ellerimizle vereceğiz bu gidişle.Uzatmayı rahat Heat alır bu gazla.

Edit : Aldılar bile GİNOBİLİ reyize diyebileceğim tek şey bi insan nasıl maç maç bu kadar değişiyor anlamak güç geçen maçı aldı bu maçı verdi eyvAllah reyiz.

Heat mucizeyi başardı bizimkilerin de katkısıyla.Bizimkiler son maç fark yer bence alacağımız şampiyonluğu verdik bizimkiler bu maçın moraliyle biraz zor kazanır son maçı.

berkebjk1
19.Haziran.2013, 08:21
O nası maçtı yahu. Duncan ilk yarı mükkemmel 2. yarı berbat Lebron bi gidiyor bi geliyor. Wade takımı batırmak için girip çıktı oyuna. Ginobili desen maçı kaybettirdi maç 10 kere falan gitti geldi. Çok heyecanlıydı.

ToRoSKaPLaNı
19.Haziran.2013, 08:23
İşte Nba Play Off ları boyunca beklediğimiz zevki bu maçta aldık.Yani seri bu maçla bitmiş olsaydı bile tatmin olmuştuk artık ama 1 maç daha olacak.Gerçekten mükemmel bir seri oldu.Ama bence en önemli işi bu maçta Ray Allen yaptı.Yani herkesin elinin titrediği bir anda hiç tereddütsüz lokum gibi sokması gerçekten çok iyiydi.Tebrikler iki takımada.

Fearless Coward
19.Haziran.2013, 16:40
Ray Allen affetmez onu biliyoruz da işin ilginci 2 kez faul yaptılar 2'sindede 1'er tane kaçırdık ve Heat'te 2 kez üst üste hücum ribaundu alıp 3'lükleri yazdı uzatmalardada son top bizdeyken Ginobili saçmaladı yani kısacası ellerimizle verdik maçı(şampiyonluğu) bizim bu moral bozukluğu ile son maçta kafa kafaya oynamamız zor Heat'ten farklı bir galibiyet gelebilir Cuma günü.

europeanconquer
21.Haziran.2013, 01:11
3 saat 49 dakika sonra :)

ToRoSKaPLaNı
21.Haziran.2013, 01:21
Popovich in ağırlık koyması lazım bu maçta.Çünkü Spoelstra dan çok tecrübeli ve iyi bir koç.Ama yıldız oyuncuları sekteye uğrayınca o da yapamıyor.Geçen maçta Manu çok kötü oynadı.Bu maçta oda katılırsa oyuna belki bir sürpriz yapabilir Spurs.

Fearless Coward
21.Haziran.2013, 01:28
Popovich,Ginobili kendi gibi oynadığı zaman neler yapacağını görüyoruz diyor Gino son maçta kendi gibi değildi bu maçtada olmasını beklemiyorum çok istikrarsız ilerliyor.Bu maçta takımdan bi beklentim yok favori olan taraf Heat rahat bir maç izleyeceğim.Takım moralsiz alacağımız maçı verdik bence ya fark yiyeceğiz ya da alacağız başka yolu yok fark yeme ihtimalimiz daha yüksek bakalım izleyip göreceğiz inşAllah şampiyon oluruz.

berkebjk1
21.Haziran.2013, 04:39
Müthiş maça az kaldı.

attirson
21.Haziran.2013, 05:03
İki takımı da sevmiyorum ama adı NBA finalleri olunca tüm maçları izledim. :D İlla birini destekleyecek olursam Miami'yi tutuyorum S.A.S bir NBA takımı gibi oynamıyor. :D

anil luque
21.Haziran.2013, 05:39
Ilk ceyrekte 18-16 miami ustunlugu var. Iki takimda potayi dovuyor fazlasiyla. Biraz daha kontrollu olan devreye avantajli girer.

Fearless Coward
21.Haziran.2013, 05:42
Son maç olduğu için çok sayı beklemiyordum zaten ben.İyi başladık maça sonlarda bocaladık 2. çeyrekte çeki düzen veririz kendimize umarım.

ToRoSKaPLaNı
21.Haziran.2013, 06:21
Miami nin pota altında güçlü bir adamı olmadığı için fark bu kadar az alk yarıda.Tyson Chandler Miami de olsaydı mesela şuan Miami güle oynaya götürürdü işi.San Antonio pota altından Miami de dışarıdan oynuyor bugün.SAS kazanmak istiyorsa Green kaçırmamalı.Pota altına yüklenmek yerine 3 lük atmak için boş alan bulmalı.

Fearless Coward
21.Haziran.2013, 06:24
İlk yarı 46-44 Miami'nin üstünlüğü ile sona erdi.Serbest atışlarda olmasa durumumuz vahimdi 2. yarıda da kafa kafaya gideriz umarım maç kopmaz.Haslem'i çok iyi değerlendirdik 2. yarıda da fazlaca süre almalı. :D Green konusuna gelirsek onu artık boş bırakmıyorlar o yüzden ondan bugün bir şey beklemiyorum ben önemli olan süper 3'lümüzün performansı.Duncan geçen maça göre sönük kaldı Ginobili'de tam tersi geçen maça göre iyi gidiyor Duncan reyiz tüm gücünü ortaya koyacaktır 2. yarıda buna inancım tam geçen maçın ilk yarısındaki gibi oynasın zaten kazanırız biz bu maçı.

anil luque
21.Haziran.2013, 06:49
Chris bosh'in sayisiz oynadigi aksamda skorun bu kadar yakin olmasi miaminin sansi.

Fearless Coward
21.Haziran.2013, 07:06
Lebron gününde bugün bizde çok boş bırakıyoruz üçlükleri atıyor aynı şekilde Battier'i de boş bırakıyoruz adam 4 kez aynı şekilde attı.Bosh sayı atsa bir de maç kopardı.Zaten Heat'te 5 oyuncu dışında sayı atan yok Andersen'i de saymazsak 4 oyuncu.Chalmers'in son saniye üçlüğü ile son çeyreğe 1 sayı geride giriyoruz.Geçen maç gibi olmaz umarım diyerek TV'nin başına geçiyorum.

Facx
21.Haziran.2013, 07:48
20 saniye var fark 6 2 atış kullancak wade o kadar iyi götürüp sonda batırdık bitti artık şampiyon miami tebrikler tüm miami li arkadaşlara

OrcunFB
21.Haziran.2013, 07:50
Helal Ginobili.

Fearless Coward
21.Haziran.2013, 07:54
Ginobili reyiz yine yaptı yapacağını.Bu maç iyiydi oysaki kaç para aldı acaba. :D Zaten ben şampiyon olmamızı beklemiyordum geçen maçtaki saçmalıktan sonra.Ginobili reyiz Heat'i elleriyle şampiyon yaptı olan Duncan reyize oldu adam kaçırdığında bile üzülüyor Gino top falan veriyor hiç üzülmüyor.Helal olsun takıma çok iyi savaştık bu maçta da kafa kafaya oynadık geçen maçtan sonra bunu beklemiyordum.Heat'i ve Heat'li arkadaşları da kutluyorum geçen maçtaki mucizeden sonra şampiyon olmasalar yazık olurdu.

ToRoSKaPLaNı
21.Haziran.2013, 08:09
Heat beklendiği gibi şampiyon oldu.Gerçekten müthiş bir mücadele daha izledik.Unutulmaz bir seriydi.Tüm basketbolcuların eline koluna sağlık.

Bu arada orkun çolakoğlu yayında yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederken duygulandım ya.Koskoca bir seneyi daha bitirdik.Uzun bir süre izleyemeyeceğiz.Üstelik büyük ihtimalle bu sene askere yol alacağım.Yani seneye de izleyemeyeceğim.İçim bir buruk oldu.Keşke seri 4 te değilde 5 te bitseydi :D

Cengo
21.Haziran.2013, 08:14
Shane Battier bütün sezon yattı yattı, son maçı aldı götürdü.

Kawhi Leonard ne katkı verdi arkadaş.

DaveJones
21.Haziran.2013, 08:17
Tüm sezon oynadığımız oyunun aksine farklı bir biçimde oynadık bu seriyi ama zor da olsa bir şekilde kazanmayı başardık. Bu mental eşik geçildikten sonra önümüzdeki sezonlarda çok daha güçlü olacaktır Miami. Bu arada 6. maç için Popovich ve Ginobili'ye teşekkürler :n:

BleedingMoon
21.Haziran.2013, 09:06
tim duncan'ı perişan halde görünce içim cız etti. spurs'un şampiyonluğu daha bir anlamlı olacaktı bence. parker'ın sakatlığı ve ginobili'nin abdestsizliği sonucu belirledi :D tabii lebron'a loser diye diye adamı winner'ın şahı değil şahbazı yaptılar. saygıyı hak ediyor.

Dooki
21.Haziran.2013, 10:32
Yalnız harika bir seriyi geride bıraktığımızın altını çizmek gerek. Miami bence oyun üstünlüğüyle değil ama kadrodaki oyuncu kalitesiyle kazandı, bir de Spurs'un hataları. Geriye dönüp 6.maça bir bakın, kawhi leonard 2de 2 serbest atış atsa, 2 üçlükten birinde hücum ribaundu vermese SAS, ginobili normalde yapmayacağı o top kaybını yapmasa, belki de şampiyon SAS'dı. Harika bir seri izledik, harika maçlar izledik.

İki senedir şampiyonuz be ne takımız ehue

zemlinskis
21.Haziran.2013, 16:53
Miami Heat,şampiyonluğu sonuna kadar hak etmiştir.Fakat San Antonio'nun da hakkını yememek gerek.Son ana kadar müthiş mücadele örneği gösterdiler.Bu şampiyonluktan sonra Miami Heat'in yapacağı transferlerle yenilmesi çok daha zor bir takım kuracağını düşünüyorum.

E.Cartman
06.Temmuz.2013, 02:35
Dwight Howard'ın Houston Rockets'la anlaştığı yüksek sesle konuşuluyor, sanırım gerçekten bitti bu sefer. Bakalım Ömer'in durumu ne olacak.

Dooki
06.Temmuz.2013, 13:17
Howard gelecek sezonu Rockets'da geçireceğini söyledi, Lakers da zaten sitesinden duyurdu Howard'la ayrıldıklarının. Ömer ise bağıra çağıra ilk 5'de oynamak istediğini söylüyordu, Rockets'dan ayrılacak mı yoksa devam mı edecek, ancak Howard-Ömer ikilisi beraber oynayamayacağına göre işler Ömer için biraz kötü bir yola giriyor.

Eh, eğer istediğini bulamazsa takaslanır umarım. Howard'ın maç başına 33-34 dakikaları bulacak süreleri alması Ömer'in ortalama dakikalarını 15 civarına düşürecek.

ardnz
06.Temmuz.2013, 13:47
howard yapma bunu :(

E.Cartman
06.Temmuz.2013, 14:13
Bence Ömer gider, Howard'dan süre almak pek kolay değil. Rockets'ta sağlam kadro kuruyor cidden. Lin, Harden, Howard 3lüsüyle NBA'in takip edilesi takımlarından oldular.

Dooki
06.Temmuz.2013, 17:11
Geçen sene zaten Most Improved Players oylamalarında ilk 5'te 3 Rockets'li girmişti, gelişen bir takım olduklarını gösteriyorlar, Howard ile de çok ileri bir düzey takım olacak Rockets. O 3 rockets'lıdan biri Ömer'di gerçi ama, yine de bir çok yönden farklı bir yapılanma içerisindeler, ve olumlu yansıyor bu.

IcedEarth
09.Temmuz.2013, 01:02
Darren Collison ile sözleşme yenilemeyen Dallas Mavericks şimdi de Chris Kaman'a veda ediyor. Kaman az önce Twitter'dan seneye Lakers forması giyeceğini duyurdu.

Dooki
09.Temmuz.2013, 10:56
Mavs haklı olarak kadrosunda revizyona gitmeyi amaçlıyor sanırım. Sene başında demiştim, kadrodaki oyuncu kalitesi iyi ancak hepsi hücum yapmaya yönelik oyuncu olduğu için ve oyun kurma yeteneği zayıf bir kadro olduğu için mavs iş yapamayacak diye, collison'ı takımın ilk guardı yapma hatasına düştüler bi' kere. Bakalım nasıl bir yapılanma söz konusu. Bence Collison ve Kaman'ı bırakmak iyi bir tercih.

E.Cartman
09.Temmuz.2013, 12:51
Ömer takasını istemiş ama Rockets GM'i reddetmiş, iki uzun bir arada da oynayabilir, bıramayız demiş.

IcedEarth
09.Temmuz.2013, 19:29
Mavs haklı olarak kadrosunda revizyona gitmeyi amaçlıyor sanırım. Sene başında demiştim, kadrodaki oyuncu kalitesi iyi ancak hepsi hücum yapmaya yönelik oyuncu olduğu için ve oyun kurma yeteneği zayıf bir kadro olduğu için mavs iş yapamayacak diye, collison'ı takımın ilk guardı yapma hatasına düştüler bi' kere. Bakalım nasıl bir yapılanma söz konusu. Bence Collison ve Kaman'ı bırakmak iyi bir tercih.

Ama şöyle de bir durum var ki bunlar Nowitzki'nin son 2-3 sezonu yüksek ihtimalle. Ona 1 yüzük mücadelesi daha yaratılmalı, her sene bütün kadroyu değiştirerek de bu mümkün olmayacak gibi. Serbest oyuncuların iyi olanları birer birer kapılıyor, takas için de elde değerli hiçbir parça yok diyebiliriz. Bu oyuncular Sign and Trade ile yollansa daha iyi olurdu bence, takasta birşeyler getirebilecek nadir oyunculardandı ikisi de.

Mevcut durumda bu sene de playoff göremeyeceğiz gibi. Mark Cuban umarım yanıltır beni bir şekilde.

Dooki
09.Temmuz.2013, 20:43
Dediğin gibi kadro değiştirmek kısa vadede en az işe yarayan yöntemlerden biri, ancak doğru oyuncular takıma gelirse bir şeyler yapabilir belki Mavs. Gerçi NBA'de dengeler çok değişti, yıldız karması kuran takımlar çok fazla o yüzden pek umut ışığı görünmüyor onlar için Nowitzki üzerinden kurulacaksa takım ama..

IcedEarth
10.Temmuz.2013, 03:21
Bildiğim kadarıyla Nowitzki fedakarlığa hazırdı bu konuda. Neredeyse yarı fiyatına kontrat yapıp olası yıldız transferinin önünü açacaktı, ancak alacak yıldız kalmadı doğru düzgün.

Fearless Coward
29.Ekim.2013, 20:58
Hasret ne ara bitti anlamadım valla zaman çabuk geçiyor sanırım.Bu gece 3 maçla başlıyor NBA maratonu.Saat 2'de oynanacak Heat-Bulls maçını CNN Türk verecek kaçırmayın derim.

omersal
29.Ekim.2013, 22:24
Geçen sezon pek takp edemedim , Bulls hala güçlü bir takım mı ?

cureshot
29.Ekim.2013, 22:25
Geçen sezon pek takp edemedim , Bulls hala güçlü bir takım mı ?

Rose kuvvetli dönerse ki bunun sinyallerini verdi preseasonda, evet.

barahir
29.Ekim.2013, 22:48
Gecen sezon haftalarca Rose dondu donecek diye bekledim. Playoff da donecek dediler yine donmedi. Nerdeyse 2 yildir bu aksami bekliyorum. Oyuncagina kavusan cocuk gibi hissediyorum kendimi. Sakatliksiz uzun ve basarili bir sezon bekliyor insallah.

sakary Ali
30.Ekim.2013, 04:24
Maç başladı. Rose da iyi gözüküyor.

Fearless Coward
30.Ekim.2013, 05:20
Miami fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. :( Neyse bu sefer Gino reis olmazsa bu sefer durdurcaz onları. :p

Cengo
21.Kasım.2013, 07:44
Chris Paul, NBA tarihindeki sezon açılışlarındaki ilk 12 maçta aynı anda 10+ sayı ve 10+ asist yapan ilk oyuncu olmuş. Rekor kabul edildi.

12 maç üstüste double double yapmak ...

anil luque
21.Kasım.2013, 10:17
Derrick Rose sakatlanmasa ligin en iyi oyun kurucusu oydu ama eski performansina kavusmasi cok zor ve artik ligin yeni 1 numarali 1 numarasi CP3

ToRoSKaPLaNı
21.Kasım.2013, 12:14
Charlotte çok iyi gidiyor.Sanırım bu sene play off u göreceğiz sonunda :D Hersene hüsran yaşamak çok kötüydü.Gerçi bu oyunla play off a kalsak bile ilk turda eleneceğiz o kesin.HErşey Kemba Walker ın eline bakıyor ancak o da çok düşük asist ortalamasıyla oynuyor.Bir PG biraz daha takım oyunu oynamalı.Bundan 2 3 yıl sonra Walker ile Zeller en verimli çağlarına geçerler yavaş yavaş.Yanlarına Gilchrist ve birkaç tanede kaliteli oyuncuyla iyi yerlere gelebiliriz.Şuan takımda rotasyon denen birşey yok.Kısıtlı bir kadroyla 48 dakikayı atlatmaya çalışıyoruz.İlk 5 ten bir oyuncu sakatlanırsa işler tamamen tersine döner.

sakary Ali
21.Kasım.2013, 21:23
http://media1.sulia.com/static/user_images/95/2013-11-09/8a079492-c767-492c-944e-cf4d21a41017.gif

JJ Reddick'in Lebron korkusu güldürdü beni :D

anil luque
21.Kasım.2013, 22:52
http://media1.sulia.com/static/user_images/95/2013-11-09/8a079492-c767-492c-944e-cf4d21a41017.gif

Sol uclukte ne guzel bos kalmis adam oraya pas verecegine yaptigi ise bak. Guya oyun kurucu olacak bir de ihtiyac duyuldugunda.

Bu arada LeBron faktoru de onemli tabi :D

DenizlispoR
21.Kasım.2013, 23:09
3 yıldır gizli favoriyiz,gizli favoriyiz diye bekliyordum. Bu yıl bir şeyler yapacaklar galiba. #LAClippers diye devam edelim biz en iyisi. :n:

sakary Ali
22.Kasım.2013, 02:14
http://media1.sulia.com/static/user_images/95/2013-11-11/00acca3c-654a-43c5-a3ad-16adec0422c3.gif

http://media1.sulia.com/static/user_images/95/2013-11-20/37271379-b736-4a20-a319-145343ff413f.gif

http://media1.sulia.com/static/user_images/95/2013-11-19/b21a5e84-abd6-43ec-9dbf-cb5bbe1b6a78.gif

Özellikle Melo'nun head shot'u güzel.

Fearless Coward
22.Kasım.2013, 02:57
Resmen bilerek atmış. :D Spurs olarak her sezon olduğu gibi yine güzel giriş yaptık sezona.Sadece 1 kez yenildik o da bu sezonun flaş ekibi Portland'a karşı.Çok iyiler play-off hasretleri bu sezon biter gibi.Dallas'ın da bu sezon play-off'a gideceğini düşünüyorum Monta Ellis ayrı bir hava katmış.Ömer'e ise yazık oluyor takasını istemişti ikna etmişler ama yine bakıyoruz 2 maçta 17 dakika oynayabilmiş.Umarım takas olur yoksa çürüyecek orada.

Corpus
22.Kasım.2013, 04:32

Lebron hiç sana doğru koştu mu Ali ? :D

Fearless Coward
25.Kasım.2013, 23:32
Rose gene sezonu kapatmış. :D

attirson
25.Kasım.2013, 23:40
Bir yıldız kaydı diyebiliriz heralde artık burdan geri gelmesi çok zor.

Cengo
25.Kasım.2013, 23:56
Kobe 2 yıllık sözleşme yenilemiş. 23+25M$

anil luque
26.Kasım.2013, 00:25
Derrick Rose'a üzüldüğüm kadar kimseye üzülemem şu hayatta. Chicago'nun yeni efsanesi olacaktı :(

Dooki
26.Kasım.2013, 00:31
Bence Rose için geri dönemez falan denmemeli o kadar çabuk, en azından ameliyatı başarılı geçti ve diziyle ilgili bir daha bir sorun yaşama olasılığı herhangi bir oyuncuyla neredeyse eşit olacak yeni sezonda. Rose gibi çok çalışkan ve pes etmeyen bir oyuncudan bahsediyoruz ayrıca, Rose fark yaratabilir bu özelliğiyle.

Rose'un geri dönmesine sevinmiştim ama bu şanssızlıklar maalesef oluyor sporda. Bir sene gecikmeli Rose'u seyrederiz artık.

leventb12
26.Kasım.2013, 00:41
Bence Rose için geri dönemez falan denmemeli o kadar çabuk, en azından ameliyatı başarılı geçti ve diziyle ilgili bir daha bir sorun yaşama olasılığı herhangi bir oyuncuyla neredeyse eşit olacak yeni sezonda. Rose gibi çok çalışkan ve pes etmeyen bir oyuncudan bahsediyoruz ayrıca, Rose fark yaratabilir bu özelliğiyle.

Rose'un geri dönmesine sevinmiştim ama bu şanssızlıklar maalesef oluyor sporda. Bir sene gecikmeli Rose'u seyrederiz artık.

Usta ne yaptın ya? Bilmiyorum biliyormusun ama bu adam 3-4 ay önce yeni yeni ACL sakatlığından çıktı ve diğer dizi de gitti. Bunun fiziksel tarafını geçtim, zihinsel olarak çökmüş durumdadır her türlü. 2.5 - 3 sezon kaçırmış olacak kontratının bitmesine az bir süre kalacak ve kimse çıkıp da max kontrat vermez rose'a. bugünkü kobe'ye yapılan zaten vefayı da aşmış yani aşilden gitmiş ve 35 yaşında ki adama da 48 verilmez 2 yıllık. eskiden nba böyle değildi çok değişti.

sakary Ali
26.Kasım.2013, 00:52
Rose play-offlara döner. Geçmiş olsun, inşallah biran önce döner.

Night_Mare17
26.Kasım.2013, 01:56
Sen 1 yıl sırf onu bekle bu sene onun için NBA'yi izleyeceğim de adam yine sezonu kapasın. Büyük sanssızlık cidden.

Dooki
26.Kasım.2013, 21:04
Usta ne yaptın ya? Bilmiyorum biliyormusun ama bu adam 3-4 ay önce yeni yeni ACL sakatlığından çıktı ve diğer dizi de gitti. Bunun fiziksel tarafını geçtim, zihinsel olarak çökmüş durumdadır her türlü. 2.5 - 3 sezon kaçırmış olacak kontratının bitmesine az bir süre kalacak ve kimse çıkıp da max kontrat vermez rose'a. bugünkü kobe'ye yapılan zaten vefayı da aşmış yani aşilden gitmiş ve 35 yaşında ki adama da 48 verilmez 2 yıllık. eskiden nba böyle değildi çok değişti.

Zihinsel olarak çökmüş olabilir de, Bulls bunu atlatabilmesi için elden geleni yapar bence, kaldı ki takım arkadaşları hala Rose'un sağlam döneceğine inanırken zihinsel olarak atlatması zor değil uzun bir süre sonuçta. Rose her ne yaptıysa bu sene dönüşünde fiziksel olarak çok kötü olmadığını, sadece uzun süre maça çıkmamanın eksikliğini gösterdi, onun dışında ben Rose'un geçirdiği büyük bir sakatlığın getirisi olması gereken eksileri pek görmedim açıkçası.

Kobe durumu farklı biraz, Kobe'den bir Jordan-vari başarı bekleniyor, artık son seneleri ve eğer çok çalışıp Lakers'ı şampiyon yaparsa vs vs gibi konuşmalar, hedefler, Jordan statüsüne bile yükseltir onu gibisinden gazlar. Gerçi onun yaşının da çok büyük faktör olduğunu söylemekte fayda var bu sakatlıkta, çünkü yaşı zaten elverişli bir yaş değil dönmek için, bakalım umarım döner, ben zevkli bir sezon izlemekten şikayetçi değilim.

IcedEarth
20.Aralık.2013, 17:45
Sanrım bir efsanenin daha sonuna geliyoruz. Kobe sol dizinden sakatlanmış, 6 hafta yok diyorlar.

Fearless Coward
20.Aralık.2013, 17:53
Kobe zaten bu saatten sonra zor şampiyonluk görür.OKC-Spurs aldı sazını gidiyor üstüne Houston ve Portland'da gelince Lakers zaten 4-5 yıl daha şampiyonluk göremez.Ömer Aşık'ı hala takaslayamadı Houston yazık oluyor adama.

IcedEarth
20.Aralık.2013, 19:02
Kobe zaten bu saatten sonra zor şampiyonluk görür.OKC-Spurs aldı sazını gidiyor üstüne Houston ve Portland'da gelince Lakers zaten 4-5 yıl daha şampiyonluk göremez.Ömer Aşık'ı hala takaslayamadı Houston yazık oluyor adama.

Aslında Dallas'ta iyi iş görür Ömer. Tyson Chandler'ın boşluğu bir türlü dolmadı.

Fearless Coward
20.Aralık.2013, 19:49
Dallas'ta çok iyi bu sezon Play-off rahat yaparlar.Wright-Dalembert ikilisi şuan fena gitmiyorlar.Ömer'e Celtics,Cavaliers ve 1-2 East takımından daha teklifler vardı Houston yedek 5 numara istiyormuş East takımları yapmış teklifleri West'ten isteyen yokmuş henüz.

sakary Ali
25.Ocak.2014, 04:45
Bu aralar Durant acayip formda.

"

Kevin Durant hatırlayacağınız gibi Golden State Warriors maçında kariyer rekorunu kırarak 54 sayı atmıştı. Bu rekorun insanüstü istatistiklerini değerlendirelim.

''Kevin Durant cuma günü, 1985 ten bu yana 28 yada daha az şutla 54 sayıya ulaşan 7.oyuncu oldu."

''Durant attığı 54 sayıda topa sadece 68 kez dokundu. Ayrıca top elinde sadece 3 dakika 17 saniye bulundu. İnanılmaz verimlilik.''

Ne kadar fazla sayı atsanız da sahada bazı şeyleri doğru yapmanız gerekir. Durant şu anda her şeyi doğru yapıyor. Durant ayrıca 3 sezon üst üste 50 sayı atmış oyuncular arasına da katılmış durumda. Bu performanslarıyla beraber de bir çok elit oyuncunun yapamadığı şeyleri başardı ve adını NBA tarihine yazdırdı.

Durant bu sene ilk 50+ maçını çıkardı ve bunu üst üste 3 sene yapmayı başardı. Bunu yapan diğer isimler ise Wilt Chamberlain (5 sene üst üste), Michael Jordan (4 sene üst üste).

Durant sadece bu istatistikte Michael Jordan ve Wilt Chamberlain ile birlikte bulunmuyor. Durant bu sezon 30+ sayı 30+ verimlilik ve 10+galibiyet payı ile Hall of Famer oyuncular dahil bunu başaran ilk isim.

Bu tarihi bir istatistik fakat bizi kesinlikle şaşırtmıyor. Durant NBA tarihinin gelmiş gelmiş en önemli skoreri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve onu durdurabilecek pek fazla şey de yok gibi gözüküyor.

4 kez skorer şampiyonu olmuş 25 yaşındaki oyuncu, bu sene gösterdiği performansla beraber 20 yıldan daha fazladır görülmemiş bir şeye daha imza atıyor.

Durant skorer yarışındaki rakibine 4.5 sayı fark atarak 1987 den beri Michael Jordan'dan sonra (37.1 -29.0) en fazla fark atan isim.

Kevin Durant takımını taşıyor ve son 5 yıldır görülmeyen bir şeye daha imza attı ; Durant son 12 maçta toplam 435 sayı atarak 2009 Dwyane Wade'den sonra (446) en fazla sayı atan oyuncu oldu.

"

Fearless Coward
25.Ocak.2014, 06:43
Ali ne adamsın rekor ekledin bi rekor da Carmelo'dan geldi.62 sayı attı Charlotte'ye.

sakary Ali
25.Ocak.2014, 14:06
Yatıyordum ilk devrede 30 sayı atmıştı Melo, 62'ye tamamlamış :D

Fearless Coward
26.Ocak.2014, 06:45
Vay arkadaş Terrence Ross'da 51 sayı attı bu gece. :D Rekorlar rekorlar. :n:

Cengo
06.Şubat.2014, 05:20
Bu gece NBA'de bir mevzular dönüyor kesin ama anlamadım henüz. Çok acayip.

İlk yarılar:
Washington Wizards 62 - 48 San Antonio Spurs
Los Angeles Lakers 70 - 49 Cleveland Cavaliers

Cengo
06.Şubat.2014, 05:58
Lakers 3 çeyrekte 98 atınca Chris Kaman benchte uyumuş :n:

https://pbs.twimg.com/media/BfwWJWgIIAApJDX.jpg:large

https://pbs.twimg.com/media/BfwVPwNCAAAAVUz.jpg:large

Edit, Edit

Lakers'ın 8 kişi çıktığı maçta 2 pivotu 6 faulden atıldı. Farmar sakatlandı. Nick Young sakatlanıp uzun süre sakat sakat oynayıp pes etti son çeyrekte. Lakers'ın maça sokacak 5. oyuncusu kalmayınca atılan 6 faulden atılan Sacre oyuna kurallar gereği geri döndü. (Faul yapsaydı her faulü teknik faul getirecekmiş). Buna rağmen Lakers 119-108 kazandı.

https://pbs.twimg.com/media/Bfwd8SdCcAA9C7Z.jpg:large

Börk
06.Şubat.2014, 06:35
Neleri kaçırmışız yahu Lakers maçındaki olayı ilk defa görüyorum.

sakary Ali
06.Şubat.2014, 19:32
NBA tarihinin en garip maçı herhalde :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Şubat.2014, 19:33
lakers icin azmin zaferi diyebiliriz. sartlar en kotuye geldigi anda dipten sicrama yaptilar :zuhaha

bu sene takimlar cok inisli cikisli. son gunlerin en formda takimi memphis, dun gece yenildiler. bir ara GSW onune geleni yeniyordu. onlar dususte. en ilginc takim da NY, adamlar bazan bir seri yakaliyor, sonra uzun sure mac kazanamiyorlar :D

toronto cok iyi gidiyor, son takaslardan sonra onemli bir sicrama yaptilar. en cok goze batan memphis yine de, sakatlardan oturu cok kotu bir baslangic yaptilar ama su anda konferans lideri gibi oynuyorlar.

sakary Ali
06.Şubat.2014, 19:43
Bu sezon çoğu takım drafta yatmaya çalıştığı için böyle oluyor sanırsam.

Dooki
07.Şubat.2014, 01:35
NBA'in çağ değiştirdiği sezonlar olur bazen, bu sezon da onlardan biri galiba. New era geliyor.

O Lakers maçı bayağı bir ilginçti, hatta 6.faulden sonra sakatlıktan ötürü dinlendirilen Nash, hakemler ne yapacaklarını falan tartışırlarken, ( önceki maçta sakatlıktan sonra sahadaydı ilk defa ) benchte soyunmaya başladı, ancak Sacre oyuna devam etti. D'antoni izin vermedi herhalde

Nocna Mora
10.Şubat.2014, 02:59
Vay be, Steve Nash 40 yaşına gelmiş.. Ara ara ancak bir parlıyor fakat sakatlıklar çok etkiliyor belli ki. Lakers'ın da kadrosu çok enteresan bir hal almış sakatlıklar sonucunda. Kaman çok etkiliydi bugünkü maçta ama bir yere kadar. Chicago çok iyi savunma yaptığı maçı 6-7 sayı farkla kazanmayı başardı.

urwrdskkn
10.Şubat.2014, 14:04
Vay be, Steve Nash 40 yaşına gelmiş.. Ara ara ancak bir parlıyor fakat sakatlıklar çok etkiliyor belli ki. Lakers'ın da kadrosu çok enteresan bir hal almış sakatlıklar sonucunda. Kaman çok etkiliydi bugünkü maçta ama bir yere kadar. Chicago çok iyi savunma yaptığı maçı 67 sayı farkla kazanmayı başardı.

Tarihi fark olmuş türkiye de olsa kesin şike derler :-) :-)

Nocna Mora
10.Şubat.2014, 18:01
67 değil yahu 6-7 olacaktı, özür dilerim.. :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Şubat.2014, 18:34
los angeles yillarca clippers takimini dalga konusu yapti, simdi ordan cikma chris kaman'in 27 sayisiyla lakers ancak macta kalabildi. lakers'in hali cok cok fena. dun maca baktim, vasat kariyeriyle tanidigimiz kaman ve black disinda taninmis hickimse yoktu. kendi evinde 6 maclik bir yenilgi serisi yapmis durumda. laker'in bu hale dusecegi hic aklima gelmezdi. lakers efsanesi magic johnson bile clippersli olmayi tercih ederdim su durumda diyebiliyor :D

DaveJones
10.Şubat.2014, 18:54
Kobe etrafına sağlam parçalar almak varken Heat modelini örnek alıp takıma yıldız doldurmaya çalıştı Lakers. Cap spaceleri tv deal sayesinde çok yüksek olsa da takımın içini boşalttılar Howard, Nash, Gasol ve Kobe'yi bir arada tutabilmek için. Şimdi Howard'ın ayrılıp kalan oyuncuların da sakatlıktan başını kaldıramamasıyla normalde d-lig seviyesindeki oyuncuların 5 bir çıktığı takım haline geldi Lakers.

Clippersla dalga geçme durumları bi 2-3 yıl önce bitmişti keza Clippers karşılaşmalarında Lakers'a genelde üstünlük sağlamaya başlamıştı. Ancak şuan Clippers'ın en kötü zamanlarından beter durumdalar. Ee boşuna dememişler gülme komşuna gelir başına diye demek ki :n:

Nba'in en değerli 2 takımına bakınca(Knicks ve Lakers) doğru organizasyonun paradan ne kadar daha önemli olduğunu anlayabiliyoruz. Gerçi bu her lig için geçerli.

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Şubat.2014, 19:02
clippers o esigi 2-3 sene once atlamisti dedigin gibi ama lakers bu duruma dusmemisti hic. kabus gibi bir sezon geciriyorlar. sakatlar donunce toparlaniriz demislerdir buyuk ihtimal ama artik cok gec. play off imkansiz gibi birsey haline geldi :D

Nocna Mora
10.Şubat.2014, 19:43
Bence kalan maçlarda yatıp draft hakkına oynayacaklardır.

sakary Ali
24.Şubat.2014, 00:23
Müthiş bir OKC - Clippers son 5 dakikası var. Şuan 109-109.

sakary Ali
26.Nisan.2014, 09:57
Play-Off'lar çok iyi gidiyor.

Cengo
26.Nisan.2014, 17:56
Kobe etrafına sağlam parçalar almak varken Heat modelini örnek alıp takıma yıldız doldurmaya çalıştı Lakers. Cap spaceleri tv deal sayesinde çok yüksek olsa da takımın içini boşalttılar Howard, Nash, Gasol ve Kobe'yi bir arada tutabilmek için. Şimdi Howard'ın ayrılıp kalan oyuncuların da sakatlıktan başını kaldıramamasıyla normalde d-lig seviyesindeki oyuncuların 5 bir çıktığı takım haline geldi Lakers.

Clippersla dalga geçme durumları bi 2-3 yıl önce bitmişti keza Clippers karşılaşmalarında Lakers'a genelde üstünlük sağlamaya başlamıştı. Ancak şuan Clippers'ın en kötü zamanlarından beter durumdalar. Ee boşuna dememişler gülme komşuna gelir başına diye demek ki :n:

Nba'in en değerli 2 takımına bakınca(Knicks ve Lakers) doğru organizasyonun paradan ne kadar daha önemli olduğunu anlayabiliyoruz. Gerçi bu her lig için geçerli.

Lakers Salary Cap'i komple boşalttı.

5 oyuncunun kontratı kalıyor sezon bitince. Nick Young'un opsiyon kendisinde, Kendall Marshall'ın kulüpte.

5 oyuncu dahil $77,423,614'dan $35,344,228'a düşüyor Salary Cap (Kobe: $23,500,000).

Lakers parayı yatırdı berbat oldu gibi laflar çok komik oluyor. Araştırın biraz.

:::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: ::::::::::::::

Bir kere Salary Cap o kadar basit bir şey değil. Onlarca kuralı var. Çoğu takım lüks vergisi ödüyor zaten. Salary Cap'i geçmeme çabası yok.

Seneye $62.1 milyon olacak Salary Cap sınırı (Bu sezon $58.7M). Üzerinde kalanlar vergi ödeyecek. Bu sezon 24 takım üzerinde, seneye 13 takım şu andaki veriler ile üzerinde kalıyor.

Vergi ödeme dilimleri aşağıda.

Takım maaş bütçesi (salary), $0-$4.99 milyon aralığında vergi sınırı üzerindeyse: $1 için $1.50
Takım maaş bütçesi (salary), $5-$9.99 milyon aralığında vergi sınırı üzerindeyse: $1 için $1.75
Takım maaş bütçesi (salary), $10-$14.99 milyon aralığında vergi sınırı üzerindeyse: $1 için $2.50
Takım maaş bütçesi (salary), $15-$19.99 milyon aralığında vergi sınırı üzerindeyse: $1 için $3.25
Vergi sınırı aralıklarının üzerindeki her bir ilave $5 milyon için vergi bedeli $0.50 artıyor.

2013-14'te Salary Cap/Lüks Vergisi Sınırı $58.5M / $71.6M.
2014-15 için ise $62.1M / $75.7M.
Lüks vergisi de katılınca toplam ederi 1.5-2 katına çıkabiliyor sözleşmelerin.

mpaker66
26.Nisan.2014, 18:21
Clippers-Golden State eşleşmesi çok güzel gidiyor özellikle.

Clippers karşısında Golden State'in işi zor ama umarım geçer.

Ben Stephen Curry'i izlemek istiyorum bir final maçında. Adam inanılmaz gerçekten.

Fearless Coward
26.Nisan.2014, 18:50
Bütün seriler harika geçiyor bu sezon basketbola doyacağız hakikaten. Dallas'ın bize gelmesi acayip kötü oldu. Dallas'ta 1 maç alırız diye tahmin ediyorum 7. maçta biter bu iş Dallas'ı geçersek Konferans Finali'de gelir diye düşünüyorum.

DaveJones
26.Nisan.2014, 20:18
@ABOOO nba'i günlük olarak takip ettiğime emin olabilirsiniz. Herkesi bilmediği konularda ahkam kesen kişiler olarak görmeniz komik oluyor artık. Her konuda aynı şeyi yaptığınız için. Herneyse Lakers berbat oldu tabirini kullanmadım ama iyi yapmışsınız çünkü berbattan beter oldular. 2 yıl önce ligi domine etmesi beklenen takımın şuan diğer hiçbir takımda tutmayan yetenekli oyuncuların kariyerlerini diriltme peşinde. Ayrıca Lakers'ın bu kadar kısa sürede tekrar fa'de büyük oyuncu kovalamasına düşmesi sizde çok başarılı bir hamle mi?

Cap space sınırları içerisinde kalmak Lakers, Knicks gibi büyük marketlerin ve Nets, Dallas gibi güçlü sahipleri olan takımlar için önemli olmayabilir. Ama lüks vergisi ödeme imkanına sahip olmayan takımlar bu gibi harcamalardan uzak duruyor. Cap space çok komplike sistem evet ama bunun hakkında sizin kaynak sayılabileceğinizi düşünmüyorum zira bizimle paylaşılan bilgiler kısıtlı. Ha Lakers Kupchak'ı kovup sizi atadıysa bilemem tabi.

Sonuç olarak ben Lakers cap space içinde kalmalı çok para harcadıkları için kötü durumdalar!!11 demedim. Demek istediğim süperstarları bir araya getirseniz bile bunun size başarı getirmeyeceği. Çünkü takım kimyası denen olay oyuncunun ne kadar katkı verdiğini doğrudan etkiliyor. Yoksa Howard neden Los Angeles gibi bir şehir ve Lakers gibi bir takımı bırakıp yeni yeni playofflarda başarılı olma hedefi belirleyen Rockets'a gitsin.

Cengo
26.Nisan.2014, 21:41
Lakers'ın tek yaptığı şey sözleşmeleri bitecek yetenekli underrated oyuncuları toplamaktı. Öyle superstarlar falan getirilmedi. Neyi takip ettiğinizden gerçekten şüphe ediyorum.

Lakers'ın kadrosuna yeteneksiz demek gerçekten komik. Gayet yetenekli oyuncular. Sezon sonunda Lakers'ın kadrosu kapış kapış dağılacak. Gerçekten hiç izlemediğiniz belli oluyor.

Takip dediğiniz şey izlenerek olur. Günlük skorları takip ederek değil. Takip etmek istiyorsanız benim gibi D-Smart almalıydınız ya da NBA League Pass satın alabilirdiniz.

Lakers niye Salary Cap'i boşalttı ve bu sezonu çöpe attı farkında mısınız? Sezon başlarken şampiyonluk asla bir hedef değildi. Yeniden yapılanmaya gidildi. Salary Cap boşaltıldı. Çünkü LeBron James ve Carmelo Anthony FA olacak ve ikisine de sağlam teklif yapılacak. NBA tarihinin en iyi draftı geliyor. Takımlar takas hakkı için sağlam oyuncular bırakabiliyorlar.

Superstarlar başarı getirmezmiş. Peh. Miami Heat gibi toplama kadro geçen sezon şampiyon olmamış, Lakers yıllarca superstarları toplayıp ligi ezmemiş sanki. Söylediğiniz laf ola beri gele.

Clippers gibi lanetli bir takımın yeniden yapılanma ile Lakers'ı geçebileceğini mi sanıyorsunuz? 16 lig şampiyonluğu olan Lakers her zaman para harcayıp şampiyon olabilir. Hiç bir zaman Clippers Lakers'ın popülerliğini elinden alamaz. Howard gibi ne yaptığını bilmeyen paragözler ancak Lakers'ı reddedebilir. Onun yaptığını da kimse yapmaz.

attirson
27.Nisan.2014, 00:25
Atlanta elindeki maçı verecek gibi Pacers'a.Bir sürpriz yapıp eleseler keske Pacers'ı.

DaveJones
27.Nisan.2014, 02:40
@ABOOO size yazılanları hiç okumadan cevap verdiğiniz için size yanıt vermek suya yazmak gibi oluyor. Son kez tekrarlamaya çalışıyayım hiç değilse. Ben Lakers'ın bu sezonki kadrosunun süperstarlarla dolu olduğu vb. bahsetmiyorum. 2 yıl önce Kobe ve Gasol'ün yanına Howard gibi bi drama queeni ve Nash gibi sakatlıklarla uzun geçmişi olan bir oyuncuyu getirip bir de üzerine Mike Brown gibi bir koç getirilmesinin ne kadar mantıklı olduğunu sorguladım. Siz gelmiş burda Lakers fanboyluğu yapıyorsunuz. Ayrıca kişisel olarak tanımadığınız biri hakkında nasıl böyle emin konuşuyorsunuz anlamıyorum. Günlük skor takibiymiş, beni kendinizle karıştırmayın lütfen.

Sezon sonunda ne Melo ne de Lebron takımlarından ayrılmayacak. Melo'nun eşi Lebron'un da takım arkadaşı Chris Bosh bu yönde açıklamalarda bulundu. Süperstarlar başarı getirmez demekteki kaidem ise süperstarları Miami'nin yaptığı gibi bir araya getirmek size bir konferans finali garantisi bile getirmez ki gördük Lakers ilk yılında playoffları zor gördü. Bu yıl ise yeniden yapılanmada bulunan Utah'tan sonra konferansının en kötü takımı olmuş ki o underrated dediğiniz oyuncuların Phoenix'te Hornacek'in elinde playoff'un kapısından döndüğünü görüyoruz.

Genel anlamda Clippers'ın Lakers'ı geçmesinden hiç bahsetmişmiyim bi açıp tekrar okuyun isterseniz. Son yıllardaki durumlarından bahsediyorum. Lakers elbette Nba'in en köklü takımlardan biri Celticsle beraber ancak Phil Jackson emekli olduğundan beri organizasyon adına yakışır bir basketbol oynadıklarını düşünmüyorum. Belki önümüzdeki yıl belki ondan sonraki yıl Lakers ligde büyük bir güç konumuna gelecektir ondan pek şüphem yok ancak Lakers gibi hem tüm spotlight'ın altında oynayan ve bu kadar geniş imkanlara sahip olan bir takımın 23 yaş ortalaması olan, kendini ispat edememiş oyuncularla oynamasını yadırgadım sadece. Bu da Lakers'ı güçlü bir dynasty olarak gördüğümün bir göstergesidir. Gözlükler çıkarılsa görülebilir tabi bunlar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Nisan.2014, 03:24
efsane bir mac oldu. Dallas son saniye 3lugu ile maci kazandi Sas onunde.
ginobili son hucumu yapmak icin kalan 24 saniyeyi sonuna kadar kullandi, sayiyi da bulup Sas i 2 sayi one gecirdi fakat yasli kurt vince carter bitime 1,7 saniye kala kenardan baslayan dallasa galibiyeti getiren basketi atti ve mac bitti. 109-108

Fearless Coward
27.Nisan.2014, 14:23
Dallas bizi eler bu gidişle adamlara bak yahu. :D Carter reis yaktı bizi. :(

sakary Ali
27.Nisan.2014, 15:15
Maçı izlerken sızmışım. OKC maçı da kaçırmış olduk :D

Spurs 4-2 alır (önce 4-0 sonra 4-1 şimdi de 4-2 diyorum :D )

Fearless Coward
29.Nisan.2014, 14:19
Dallas'ı bu sefer 93-89 yenmeyi başardık ve seride durumu 2-2'ye getirdik. Miami ise Bobcats'ı 4-0'la geçerek Konferans Yarı Finali'ne çıkan ilk takım oldu. Atlanta'da İndiana karşısında sürprizlerine devam ediyor seride 3-2 öne geçtiler.Serilerde son durumları yazalım :

( 1 )San Antonio Spurs 2-2 Dallas Mavericks( 8 )
( 4 )Houston Rockets 1-3 Portland Trail Blazers( 5 )
( 3 )LA Clippers 2-2 Golden State Warriors( 6 )
( 2 )OKC Thunder 2-2 Memphis Grizzlies( 7 )

( 1 )İndiana Pacers 2-3 Atlanta Hawks( 8 )
( 4 )Chicago Bulls 1-3 Washington Wizards( 5 )
( 3 )Toronto Raptors 2-2 Brooklyn Nets( 6 )
( 2 )Miami Heat 4-0 Charlotte Bobcats( 7 )

DaveJones
29.Nisan.2014, 14:23
Kaan Ginobili'ye o kadar laf ettin ama Parker yokları oynarken o kurtarıyor sizi :n: Atlanta da 3. çeyrekte bir ara 30 sayı farka getirdiği maçı 10 sayıyla aldı. Pacers belki uyanmış olabilir biraz ama son maç evinde olacağından bitirebilir işi Atlanta.

attirson
29.Nisan.2014, 15:08
Yürü be Hawks ! Aynı zamanda Dallas. :D Şu birincileri faka bastırsınlar. :D

Fearless Coward
29.Nisan.2014, 15:31
Kaan Ginobili'ye o kadar laf ettin ama Parker yokları oynarken o kurtarıyor sizi :n: Atlanta da 3. çeyrekte bir ara 30 sayı farka getirdiği maçı 10 sayıyla aldı. Pacers belki uyanmış olabilir biraz ama son maç evinde olacağından bitirebilir işi Atlanta.

Aynen baya şaşırttı Gino reis. :D Ama serbest atışı gene atamadı Ellis'in son şutu girebilirdi şans bizden yanaydı yine gidiyordu yani maç. :D Artık saha avantajını ele geçirdik bırakmayız burdan diye tahmin ediyorum. Wizards vs Heat Konferans finali bekliyorum East'te. West'te ise her şey olur çok zevkli gidiyor işler.

Fearless Coward
30.Nisan.2014, 13:50
İşler iyice karıştı. Memphis Grizzlies , OKC'yi deplasmanda 100-99'la geçerek seride 3-2 öne geçti. 6. Maçı sahasında kazanırlarsa Konferans Yarı Final'i oynayacaklar. Bu arada 2 takımın üst üste 4 maçı uzatmalara gitmiş NBA tarihinde bir ilkmiş bu. Öte yandan Clippers'ta Warriors'u 113-103 yenerek seride 3-2 öne geçmeyi başardı. Miami ile Konferans Finali oynamasını beklediğim Wizards ise Chicago deplasmanından 75-69 galip ayrılarak Konferans Yarı Finali'ne yükselen 2. ekip oldu.

( 1 )San Antonio Spurs 2-2 Dallas Mavericks( 8 )
( 4 )Houston Rockets 1-3 Portland Trail Blazers( 5 )
( 3 )LA Clippers 3-2 Golden State Warriors( 6 )
( 2 )OKC Thunder 2-3 Memphis Grizzlies( 7 )

( 1 )İndiana Pacers 2-3 Atlanta Hawks( 8 )
( 4 )Chicago Bulls 1-4 Washington Wizards( 5 )
( 3 )Toronto Raptors 2-2 Brooklyn Nets( 6 )

Bu gece San Antonio Spurs - Dallas Mavericks mücadelesi CNN Türk'ten canlı yayınlanacak. Öte yandan bu gece Toronto Raptors - Brooklyn Nets ve Houston Rockets - Portland Trail Blazers mücadeleleri de oynanacak.

Fearless Coward
01.Mayıs.2014, 05:44
109-103'le geçtik Dallas'ı ve seride durum 3-2 oldu. Güzel maç oldu artık burdan bırakmayız diye tahmin ediyorum en kötü sahamızda bitiririz işi. Öte yandan Toronto'da 3-2 yapacak seriyi. Diğer maçta ise Portland'ın seriyi bitirme durumu var bakalım ne olacak.

IcedEarth
01.Mayıs.2014, 17:51
Seri maalesef Texas'ın öbür ucunun üstünlüğüyle sona erecek gibi. Onurlu mücadelemizde zayıf bölgelerimizin acısını derinden çekiyoruz. Free Agent piyasasından gelecek 1-2 iyi parçayla ve belki 1-2 takasla Nowitzki'nin son senelerinin hakkını vermemiz lazım.

sakary Ali
02.Mayıs.2014, 01:13
Spurs hafif bir ışık verdi. Muhtemelen her geçen gün o hücüm performanslarına daha da yaklaşacaklardır. Bu gece OKC - MEM var. OKC adına büyük maç.

Fearless Coward
02.Mayıs.2014, 02:52
Memphis sahasında bırakmaz OKC elenir yine belalısına. Öte yandan Pacers kazanacaktır bu kadar kolay pes edeceklerini sanmıyorum. Warriors'ta seriyi son maça taşır diye düşünüyorum.

sakary Ali
02.Mayıs.2014, 04:02
@Kaan

OKC şampiyon :p

Fearless Coward
02.Mayıs.2014, 04:03
Şampiyon belli Alicim tabi ki Spurs. :) Geçen sene talihsizlikti bu sene işi şansa bırakmıyacağız. :)

sakary Ali
02.Mayıs.2014, 04:19
Durant ritim bulursa OKC süpürecek bence bu sefer iyi de başladı. Hele şu Grizzels'ı bir halletsinler :)

Leonadias
02.Mayıs.2014, 11:11
Durant'e ne oluyor PlayOff'ta 3 lük atma özürlüsü haline geldi dün gecede kazansalar bile 6da0 üclük isabetiyle oynadı 10da 1 falan atıyor ne oluyor bu adama playoff öncesi bir çok maçın son saniyesinde gelip 3lüğü bırakıp kac macı uzattı . eğer 3lük isabetinde normal seyrinde ilerlese MVP %100 olur elenmedikleri takdirde.

Fearless Coward
02.Mayıs.2014, 13:59
Bu sezon play-offlar efsane gidiyor. Geride bıraktığımız gecede de seriyi bitiren çıkmadı. 3 maçta 7. maça kaldı. 3 Ev sahibi de evlerinde fişleri çekecektir diye tahmin ediyorum. Bu gece son maça bırakmayız işi umarım Dallas'ta bitsin bu iş. Öte yandan Brooklyn seriyi 3-3 yapacaktır bu gece. Portland ise işi bitirecektir.

( 1 )San Antonio Spurs 3-2 Dallas Mavericks( 8 )
( 4 )Houston Rockets 2-3 Portland Trail Blazers( 5 )
( 3 )LA Clippers 3-3 Golden State Warriors( 6 )
( 2 )OKC Thunder 3-3 Memphis Grizzlies( 7 )

( 1 )İndiana Pacers 3-3 Atlanta Hawks( 8 )
( 3 )Toronto Raptors 3-2 Brooklyn Nets( 6 )

attirson
03.Mayıs.2014, 09:23
Batı alev alev bütün seriler 3-3 oldu.

Offff yok artık lafı yedirdi bana Portland 0.9 saniyede üçlügü çaktı adamlar.

Fearless Coward
03.Mayıs.2014, 12:17
Olaylar olaylar olaylar. Lillard ne yaptın sen öyle. :D 5 Seri'de durum 3-3 oldu. Hepsini ev sahipleri alır gibi geliyo bana.

( 1 )San Antonio Spurs 3-3 Dallas Mavericks( 8 )
( 4 )Houston Rockets 2-4 Portland Trail Blazers( 5 )
( 3 )LA Clippers 3-3 Golden State Warriors( 6 )
( 2 )OKC Thunder 3-3 Memphis Grizzlies( 7 )

( 1 )İndiana Pacers 3-3 Atlanta Hawks( 8 )
( 3 )Toronto Raptors 3-3 Brooklyn Nets( 6 )

sakary Ali
04.Mayıs.2014, 13:25
Clippers Warriors'u 4-3 ile eledi. Thunder Grizzels'i elemeyi başardı. (Durant 5/5 3lük) (arkadaşın serzenişlerini duydu herhalde)

Keşke Clippers - Warriors serisi bir 7 maç daha oynasa.

Facx
05.Mayıs.2014, 00:53
spurs - mavs maçında ilk yarı sonu itibariyle 22 sayı farkla spurs önde parker çok büyük oynuyo

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Mayıs.2014, 00:54
mac erken diye bir play off macini rahat rahat izleyeyim dedim, Sas ilk yaridan maci bitirdi :n:

Fearless Coward
05.Mayıs.2014, 01:03
Brooklyn 104-103'le geçmiş Toronto'yu ve Konferans Yarı Finali'ne çıkmış.

Büyük bir sürpriz olmazsa eşleşmeler şöyle :

( 1 ) SA Spurs - Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers - OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers - Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets - Miami Heat ( 2 )

IcedEarth
05.Mayıs.2014, 12:38
Güzel götürdüğümüz seride çok kötü bir sona imza attık. Carter, Marion, Harris gibi vasat adamların bu kadar süre bulduğu bir takım için iyi bile direndik diyebiliriz. Rick Carlisle gibi savunma uzmanı bir hocanın elinde savunmada bu kadar kötü bir takım olunca sonuç da böyle oldu. Seneye çok ciddi bir yapılanmanın içine girilmeli, free agent'lar ve takaslarla takımı yeniden canlandırmalıyız. Yoksa Nowitzki'nin son yıllarına yazık olacak.

playeray
05.Mayıs.2014, 15:13
Güzel götürdüğümüz seride çok kötü bir sona imza attık. Carter, Marion, Harris gibi vasat adamların bu kadar süre bulduğu bir takım için iyi bile direndik diyebiliriz. Rick Carlisle gibi savunma uzmanı bir hocanın elinde savunmada bu kadar kötü bir takım olunca sonuç da böyle oldu. Seneye çok ciddi bir yapılanmanın içine girilmeli, free agent'lar ve takaslarla takımı yeniden canlandırmalıyız. Yoksa Nowitzki'nin son yıllarına yazık olacak.

Savunma kötü hücum da kötü. Bu maç 60 ikilik denemesinden sadece 27 tanesini atmış Mavs. Geçen maçtaki gibi yine 25 tane serbest atıştan sayı yemişler.

sakary Ali
05.Mayıs.2014, 18:03
Mavs'ın hakkını yemeyin. Harikulade bir seri geçirdiler. Dönemin en iyi takımını etkisiz hale getirdiler zaman zaman. Böyle kötü bir gün geçirme hakları var. İlk 6 maçtaki performanslarını ayakta alkışlamak gerek.

Ek olarak 24 sayı önde olup Parker'ı arkadan pas verdi diye sinir krizi geçirip daha sonra Parker'ı oyundan alan Greg'e saygılar :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Mayıs.2014, 19:02
Bütün salon ayakta deli gibi alkışlarken popovich hiç istifini bozmadı tony yanından geçerken. Aynı şeyi tim duncan a da yaptı. İlginç bir kişilik bu popovich :D

Yalnız dün gerçekten de çok kötüydü mavs. Bu seri nasıl olmuş da 3:3e gelmiş dedirtti. Diaw Nowitzkiyi kitledi resmen. Yaşından dolayı yorgunluk da baş gösterince ikinci yarı maçtan silindi. Parker muhteşemdi. Sas bu savunmayla finale kadar yürür ama hücumda tıkanan bir takım zaman zaman. Problem olabilir.

Fearless Coward
06.Mayıs.2014, 23:49
Yarı Finaller start aldı. Deplasman ekipleri hızlı giriş yaptı. Bakalım bu gece Heat ve Spurs'a karşı da deplasman ekipleri olan Brooklyn ve Portland sürpriz yapabilecekler mi ? Portland , Dallas'a göre daha zor olacak o yüzden dikkatli ve temkinli olmamız lazım bu arada erken konuşmak gibi olmasın ama bu Washington İndiana'yı eler. Benim sürpriz finalistim Wizards. Heat'i bile geçebilirler diye düşünüyorum. Brooklyn-Heat serisi de güzel olacak diye tahmin ediyorum bakalım izleyip göreceğiz.

( 1 ) SA Spurs - Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 1-0 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 0-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets - Miami Heat ( 2 )

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Mayıs.2014, 00:50
%100 katiliyorum yorumlarina. wizards bu indianayi gecer gibi. wall, beal, ariza, nene, iyi bir ekip olmus. zaten takimin form grafigi tavan yapmisti sezon sonuna dogru. bro da cok derli toplu bir oyun oynuyor, miami icin zorlu bir seri olabilir. veteranlar tecrube katmis takima. dort eslesme de keyifli olacaga benziyor.

edit: bro tam bekledigim gibi oynuyor. macin ilk yarisini 3 sayi geride tamamladi sadece. az skorlu, basabas bir mac oluyor miami ile. bro deplasmandan en az 1 galibiyetle doner umarim.

Fearless Coward
07.Mayıs.2014, 12:03
Heat ve Spurs sahalarında rahat kazandılar. Ama 2. maçlar bu kadar kolay olmayacaktır. Özellikle Heat için hiç kolay olmayacak 2. maç. İndiana ve OKC evinde bu sefer alırlar gibi geliyor bana bakalım yenerse Wizards yener OKC bu sefer bırakmaz.

( 1 ) SA Spurs 1-0 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 1-0 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 0-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 0-1 Miami Heat ( 2 )

attirson
07.Mayıs.2014, 13:39
İndiana'yı nedense sevemiyorum rakipleri kazandıgında seviniyorum. :D Pierce ve Garnett icin Nets'i destekliyorum ben suan ama pek sansları yok 4-1 Miami alacak bence seriyi.

Fearless Coward
08.Mayıs.2014, 10:56
Tahmin ettiğim gibi ev sahipleri bu sefer bırakmadılar. Bu gece Brooklyn galibiyeti bekliyorum ilk yarı yine kafa kafaya gidecektir önemli olan 2. yarı performansları. Biz ise artık son 2 maçta kendimizi bulduk yine aynı şekilde devam ederiz Portland'a evimizde galibiyet vermeyiz diye düşünüyorum.

( 1 ) SA Spurs 1-0 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 1-1 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 1-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 0-1 Miami Heat ( 2 )

Fearless Coward
09.Mayıs.2014, 12:49
Heat ve Spurs yine rahat geçtiler rakiplerini. Clippers-OKC eşleşmesi dışında Spurs-Heat-Wizards'ın Konferans Finali'ne yükseleceğini düşünüyorum. Brooklyn evinde 2 maçı alırsa yine seriye ortak olabilir ama zor bir ihtimal bakalım.

( 1 ) SA Spurs 2-0 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 1-1 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 1-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 0-2 Miami Heat ( 2 )

Fearless Coward
11.Mayıs.2014, 12:21
Biz yine Portland'ı bozguna uğrattık. Brooklyn ise bu sefer sahasında Heat'i affetmedi. Spurs olarak artık işi bitirdik diyebilirim. Diğer seriler ise güzel gidiyor.

( 1 ) SA Spurs 3-0 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 1-2 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 2-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 1-2 Miami Heat ( 2 )

Kryptonite
11.Mayıs.2014, 12:25
Spurs-Pacers-OKC ve Miami turların favorileri şuan.Tek sürpriz yapabilecek takım Washington bence.John Wall ve Ariza birşeyler yapar diye umuyorum :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Mayıs.2014, 02:17
clippers'dan muhtesem geri donus! 20 kusur sayi geriden geldiler, bitime 2 dakika kala ilk kez one gectiler. westbrook'un son sutu girmis olsaydi maci kaybediyorlardi. skor 101-99. seri 2-2

Fearless Coward
12.Mayıs.2014, 11:49
Wizards şaşırtmaya devam ediyor beni. Evinde 2'de 0 çektiler. Paul George sazı eline aldı ve seriyi 3-1'e getirdi. Clippers'ta pes etmedi 7. maça kadar yolu var o serinin. Bu gece Spurs ve Brooklyn galibiyetleri bekliyorum.

( 1 ) SA Spurs 3-0 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 2-2 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 3-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 1-2 Miami Heat ( 2 )

sakary Ali
12.Mayıs.2014, 13:44
Thunder 20 sayıdan maçı verdi. Son çeyrekte Paul'un etkili oyunuyla Clippers direkten döndü. Thunde bu maç hariç son iki maçta çok iyi ritim yakalmıştı. Bu maça da iyi başladılar ama izlediğim ikinci yarıda yine kötü hücüm ettiler. Ama Clippers'ın elemesi zor gibi.

Spurs yanıyor. Muhtemelen finalin en büyük adayı onlar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Mayıs.2014, 17:29
Collison ve crawfordun kritik sayılarını unutmamak gerekir. Paul de katkı sağladı ancak son çeyrekte collison unutulmaz bir performans sergiledi. Savunma olarak da kusursuzdu clippers maçın sonunda. Okc sayılarının bir çoğu serbest atışlardandı.

Fearless Coward
13.Mayıs.2014, 13:59
( 1 ) SA Spurs 3-1 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 2-2 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 3-1 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 1-3 Miami Heat ( 2 )

Spurs ve Pacers'ten sonra Heat'te işi bitirdi diyebiliriz artık. Portland'ı süpürsek iyi olurdu ama olmadı evimizde bitiririz umarım işi.

Fearless Coward
15.Mayıs.2014, 13:41
Heat ve Spurs adlarını Konferans Finali'ne yazdırdılar. Bakalım bu gece Pacers ve OKC neler yapacak büyük ihtimalle 7. maça kalır en kötü 1 seri bana kalırsa 2 maçta 7. maça kalacak.

( 1 ) SA Spurs 4-1 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 2-3 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 3-2 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 1-4 Miami Heat ( 2 )

sakary Ali
15.Mayıs.2014, 15:41
Nets o kadar kötü bir maç sonu oynadı ki. Kazansalar ben şansları olabileceğini düşünmüştüm.

Fearless Coward
16.Mayıs.2014, 15:16
OKC ve Pacers işi 7. maça bırakmadı ve adlarını Konferans Finali'ne yazdırdılar. Artık geldik büyük 2 maça. Pacers'ın buralara kadar gelemeyeceğini tahmin ediyordum bu sefer ama geldiler. Saha avantajı onların elinde. Bunu kullanacaklar mı bakalım çok merak ediyorum. Biz ise Portland serilerinde gerçek kimliğimizi gösterdik. OKC'yi eleyeceğimize inanıyorum ilk maç Pacers-Heat arasında Pazar günü oynanacak.

( 1 ) SA Spurs 4-1 Portland TBlazers ( 5 )

( 3 ) LA Clippers 2-4 OKC Thunder ( 2 )

( 1 ) İndiana Pacers 4-2 Washington Wizards ( 5 )

( 6 ) Brooklyn Nets 1-4 Miami Heat ( 2 )

Konferans Finalleri :

West :

http://i2.cdn.turner.com/nba/nba/dam/assets/140515011614-spurs-thunder-header-graphic-051414.png

( 1 )San Antonio Spurs - OKC Thunder( 2 )

East :

http://i2.cdn.turner.com/nba/nba/dam/assets/140515192929-pacers-heat-header-graphic-051514.png

( 1 )İndiana Pacers - Miami Heat( 2 )

byariff
16.Mayıs.2014, 15:21
bence pacers heat"i yener kotu basladilar ama suan formlarini buldular pacers eler bence..

Fearless Coward
16.Mayıs.2014, 16:00
Bana da öyle geliyor sahasında maç vermesinler yeter. Gerçi kim gelirse gelsin bu sefer şampiyon olacağız yeterki şu OKC'yi geçelim. :D

LaigLeNoiR
16.Mayıs.2014, 16:43
Oklohama - İndiana finali olur ve İndiana finalde zor da olsa kazanır gibime geliyor.

Fearless Coward
18.Mayıs.2014, 23:59
İndiana - Miami maçı CNN'de beyler ilgililere duyurulur.

eng1n
19.Mayıs.2014, 01:01
İndiana - Miami maçı CNN'de beyler ilgililere duyurulur.

CNN de maç yok insanları kandırma artık yetherr :mad:

Fearless Coward
19.Mayıs.2014, 01:05
72-54 yapmış İndiana. :D Valla mackolikte duydum CNN'de diye yalanmış. :( Neyse adamlar duman etmiş Miami'yi zaten izlenecek bi yanı kalmamış. :D

IcedEarth
19.Mayıs.2014, 15:32
İlk maçıta Indiana 107-96'lık galibiyet aldı seride 1-0 öne geçti. Umarım NBA Finali'nde Indiana-Oklahoma eşleşmesi izleriz.

Fearless Coward
19.Mayıs.2014, 15:35
İndiana evinde rahat kazandı. İkinci maçta aynısı olması zor gibi daha çekişmeli bir maç olacaktır. İkinci maçı da alırlarsa rahatlarlar artık 2. maç çok önemli onlar için. Bizde bu gece açılışı yapıyoruz. OKC'ye sahamızda maç vermeyiz umarım.

Fearless Coward
19.Mayıs.2014, 16:25
Smart reis sağolsun zaten ne La Liga'da ki finali ne Eurolig finalini izleyebildik. ŞL finalini de vermesinler hatta ama onu verirler di mi o kadar ölmediler. :) NBA'le F1 bile artık şifreli kanallarda yahu şaka gibi artık Türkiye'de spor izlemek parayla. :)

attirson
19.Mayıs.2014, 16:26
Smart reis sağolsun zaten ne La Liga'da ki finali ne Eurolig finalini izleyebildik. ŞL finalini de vermesinler hatta ama onu verirler di mi o kadar ölmediler. :) NBA'le F1 bile artık şifreli kanallarda yahu şaka gibi artık Türkiye'de spor izlemek parayla. :)

3. Lig bile digiturk'te. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fearless Coward
20.Mayıs.2014, 14:48
OKC'yi 122-105 yenerek seride 1-0 öne geçtik. 3. Çeyrek biraz kötü oynasakta son çeyrek iyi ritim tuttuk ve rahat bir galibiyet aldık. Ibaka'nın yokluğu dikkatimi çekti kalan maçlarda da oynamazsa bence 4-0 en kötü 4-1'le geçeriz OKC'yi. Bu arada bu gece 3:30'da Pacers-Heat maçı CNN'de tabi bi aksilik olmazsa. :)

Fearless Coward
22.Mayıs.2014, 15:43
112-77 nedir yahu parçalamışız OKC'yi. :zuhaha Burdan vermeyiz artık seriyi onların sahasında da muhakkak kazanırız diye tahmin ediyorum. Heat'te 1-1 yapmış seriyi evlerinde 2 maç alırlarsa biter bu iş.

Fearless Coward
29.Mayıs.2014, 14:08
İndiana , Heat'i 93-90 yenerek seride durumu 3-2'ye getirdi. Lebron James karşılaşmada 7 sayı kaydederek 3 yıl aradan sonra tek haneli sayıda kaldı.

East

http://i2.cdn.turner.com/nba/nba/dam/assets/140515192929-pacers-heat-header-graphic-051514.png

İndiana Pacers( 1 ) 2-3 Miami Heat( 2 )

West

http://i2.cdn.turner.com/nba/nba/dam/assets/140515011614-spurs-thunder-header-graphic-051414.png

San Antonio Spurs( 1 ) 2-2 OKC Thunder( 2 )

Bu gece Spurs ile OKC arasındaki maçla devam ediyor Konferans Finalleri. Evimizde yenip seride tekrar öne geçeceğimizi düşünüyorum bence evimizde fire vermeyiz 4-3'le geçeriz en kötü OKC'yi.

Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 18:22
3-2 yaptık seride durumu. İki takımda evindeki maçları alacak gibi görünüyor yani 4-3'le geçeriz gibi. Bu gece Heat işi bitirecektir tabii Lebron yine kötü oynamazsa. :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2014, 18:25
Sas ve Miami süpürür gözüyle bakılırken serilerin ikisi de şimdi 3:2. Sas 4-3, Miami de 4-2 alır gibi duruyor.

Fearless Coward
01.Haziran.2014, 17:52
OKC'yi dün uzatmalar sonucunda 112-107 yenerek adımızı finale yazdırdık. Maçın uzatmalarını izlemedim ancak Ginobili yine yaktı bizi resmen hem maçı 100-99'a getirdi ardından 2 atışın 1'ini kaçırdı sonra son topu da kaçırınca maç 101-101 uzadı. Duncan'ın atışı girmişti ancak süre bitmişti şanssızlık bunlara rağmen kazanmayı başarmışız benim kalbim kaldırmadı izlemedim uzatmayı. :D Yine Heat'le finaldeyiz bu sefer Ginobili falan dinlemeyiz haberiniz ola ne de olsa saha avantajı da bizde. :0:

Game 1: MIA at SAS | Thu., Jun. 5, 9:00 PM ET | ABC(Cuma günü saat 4:00)
Game 2: MIA at SAS | Sun., Jun. 8, 8:00 PM ET | ABC(Pazartesi günü saat 3:00)
Game 3: SAS at MIA | Tue., Jun. 10, 9:00 PM ET | ABC(Çarşamba günü saat 4:00)
Game 4: SAS at MIA | Thu., Jun. 12, 9:00 PM ET | ABC(Cuma günü saat 4:00)
Game 5: MIA at SAS | Sun., Jun. 15 | ABC | If Needed(Pazartesi günü saat belli değil)
Game 6: SAS at MIA | Tue., Jun. 17 | ABC | If Needed(Çarşamba günü saat belli değil)
Game 7: MIA at SAS | Fri., Jun. 20 | ABC | If Needed(Cumartesi günü saat belli değil)

eng1n
01.Haziran.2014, 18:08
OKC'yi dün uzatmalar sonucunda 112-107 yenerek adımızı finale yazdırdık. Maçın uzatmalarını izlemedim ancak Ginobili yine yaktı bizi resmen hem maçı 100-99'a getirdi ardından 2 atışın 1'ini kaçırdı sonra son topu da kaçırınca maç 101-101 uzadı. Duncan'ın atışı girmişti ancak süre bitmişti şanssızlık bunlara rağmen kazanmayı başarmışız benim kalbim kaldırmadı izlemedim uzatmayı. :D Yine Heat'le finaldeyiz bu sefer Ginobili falan dinlemeyiz haberiniz ola ne de olsa saha avantajı da bizde. :0:

Game 1: MIA at SAS | Thu., Jun. 5, 9:00 PM ET | ABC(Cuma günü saat 4:00)
Game 2: MIA at SAS | Sun., Jun. 8, 8:00 PM ET | ABC(Pazartesi günü saat 3:00)
Game 3: SAS at MIA | Tue., Jun. 10, 9:00 PM ET | ABC(Çarşamba günü saat 4:00)
Game 4: SAS at MIA | Thu., Jun. 12, 9:00 PM ET | ABC(Cuma günü saat 4:00)
Game 5: MIA at SAS | Sun., Jun. 15 | ABC | If Needed(Pazartesi günü saat belli değil)
Game 6: SAS at MIA | Tue., Jun. 17 | ABC | If Needed(Çarşamba günü saat belli değil)
Game 7: MIA at SAS | Fri., Jun. 20 | ABC | If Needed(Cumartesi günü saat belli değil)

Bu fikstüre göre saha avantajı miami de ?

pardon ya nba bu tabi ters yazılıyordu :D

Fearless Coward
01.Haziran.2014, 18:14
Ayrıca bir değişiklik daha olmuş geçtiğimiz senelerde 3 maç üst üste sahasında oynuyordu saha avantajı olmayan ekip. O olay da kalkmış burdan bakarsak. Ben iki ekibin de sahasında kolay kolay kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Haziran.2014, 19:09
bu sezon nedense net bir sampiyon cikmadi. domine eden takim yoktu. bu final de cok belirsiz. saha avantaji Sas'ta olunca onlar bir adim onde diyebilirim ancak.

Night_Mare17
01.Haziran.2014, 19:34
MIA yine şampiyon olur SAS'a şans vermiyorum.

Fearless Coward
01.Haziran.2014, 20:12
MIA'lıların içi rahat olsun bu sene bırakmayız işi şansa. :cool: Şampiyonluk SAS'ın olacak. :0:

OrcunFB
01.Haziran.2014, 21:04
SAS alır bu sefer. :0:

attirson
01.Haziran.2014, 21:07
SAS kazansın ya.Ekimde bizle maç yaptıklarında ''Nba şampiyonuyla oynuyoruz olooom'' diyelim. :D

OrcunFB
06.Haziran.2014, 05:04
Son 1 saat. Hazır mıyız ? :0:

Fearless Coward
06.Haziran.2014, 06:44
Biz hazırız da senin bu saatte ne işin var burada. :zuhaha 26-20 önde kapattık ilk çeyreği. Duncan ve Gino reis çok iyiler böyle devam edelim rahat alırız.

Edit : 54-49 önde kapadık ilk yarıyı.

OrcunFB
06.Haziran.2014, 08:32
Biz hazırız da senin bu saatte ne işin var burada. :zuhaha 26-20 önde kapattık ilk çeyreği. Duncan ve Gino reis çok iyiler böyle devam edelim rahat alırız.

Edit : 54-49 önde kapadık ilk yarıyı.
Okul mu kalmış ya. :n:

Maç çok heyecanlı geçiyor. 4:33 kalan süre SAS 94-90 önde.

byariff
06.Haziran.2014, 16:01
sas son 2 dakikada dagitti , onunda nedeni lebronun sakatligi..

Fearless Coward
06.Haziran.2014, 19:31
Lebron olsa da alırdık Arifcim Green reis son çeyrekte maçı koparan isimdi şüphesiz. Üst üste attığı üçlükler maçı getirdi. İkinci maçı da alırsak güzel olacak Miami'ye fire vermeden gitmemiz lazım.

byariff
06.Haziran.2014, 21:20
sahsen bende sas"i destekliyorum kaan ama lebron sakatlanmasaydi sas biraz zor alirdi hele son periyot oyle bir sacmaladilarki taa ki lebron sakatlanana kadar iste...

IcedEarth
07.Haziran.2014, 00:11
Perde kapanmadan önceki belki de son fırsat San Antonio için. O yüzden bir Dallaslı olarak hiç hazzetmesem de San Antonio kazansın istiyorum.

Fearless Coward
09.Haziran.2014, 17:43
Maalesef Heat'e kaybettik bu sefer 98-96. Geçen yılda deplasmanda kazanmayı başarmıştı 2 takım da. Yine aynısı olacaktır Heat'in sahasındaki ilk maçı alacağımızı düşünüyorum umarım yanılmam. Bu arada Tim Duncan bu gece double-double yaparak play-off'lardaki 157. double-doublesini yaptı ve Magic Johnson ile 1. sırayı paylaştı. Kalan maçların 1 tanesinde yapacaktır yine bir double-double.

Fearless Coward
11.Haziran.2014, 05:58
Toplanın gençler final bizi bekler yaklaşık 10-15 dakika sonra başlıyor serinin 3. maçı.

Fearless Coward
11.Haziran.2014, 06:45
Akıyoruz akıyoruz nazar değmesin diyeceğim deyecek. :D Leonard adam ya.

Facx
11.Haziran.2014, 06:55
bildiğin terbiyesizce davranıyoruz miamiye karşı :D

Fearless Coward
11.Haziran.2014, 07:22
Bunun adı tecavüz. :) Bu maçı izlemeyen çok şey kaçırıyor. Hiç şut kaçırmadık desek ayıp olmaz bence. :)

Edit : 2. maçtan sonra da söylemiştim kazanacağımızı. Tekrar ele aldık avantajı 4. maç belki yenilebiliriz ancak bu maçı almamız çok önemliydi. Gerçek kimliğimizi ortaya koyduk Leonard 2 maçta 18 sayı atmıştı bu sefer 30 küsür attı Green ve onun katkılarıyla rahat aldık.

Fearless Coward
13.Haziran.2014, 05:54
Son 3 maçta olduğu gibi yine buradayız. 3-1 İçin güzel bir fırsat. Maça nasıl başlayacağımız galibiyet hakkında bizi fikir sahibi yapacaktır. Yine harika bir yüzdeyle başlarsak alırız onun dışında zor gibi çünkü Heat için intikam maçı ve kurtarıcı Lebron durumun ciddiyetinin farkında güzel maç olacaktır favorim Heat ama bizde Spurs olarak yine galibiyeti hedefliyoruz izleyip göreceğiz neler olacak.

Edit : 26-17 kapattık ilk çeyreği. Harika başladık kazanacağız inşAllah.

Fearless Coward
13.Haziran.2014, 07:21
Yine ilk yarıdan tecavüz ettik. :D 55-36 bitti açıkcası bizimkiler hiç duracak gibi durmuyorlar şampiyonluğa gidiyoruz adım adım hadi bakalım.

Fearless Coward
13.Haziran.2014, 08:38
Heat'lilere finali yaşattırmıyoruz adeta 2 maçtır erkenden terkediyorlar salonu. :D Geçen sezonun intikamı acı oluyor. :) Hayırlısıyla AT&T Center'da şampiyonuz. Bu arada Tim Duncan NBA tarihine geçti bir kez daha. Play-offlarda en çok double-double yapan oyuncu oldu.

Leonadias
13.Haziran.2014, 13:01
Ayriyetten en fazla süre alan oyuncu

Fearless Coward
16.Haziran.2014, 05:49
Şampiyonluk günü bugün. Kötü başladık ancak biz Spurs'uz sağımız solumuz belli olmaz tempoyu sonlarda iyi bulduk 2. çeyreğe iyi başlarsak devamı gelir fark falanda kalmaz diyorum Lebron çok istiyor güzel bir maç oluyor ama artık gelsin şu şampiyonluk senelerdir bu anı bekliyoruz hani. :D

Fearless Coward
16.Haziran.2014, 06:19
Manu GİNOBİLİ başka bir şey değil. Tek başına çevirdi maçı resmen tabi Duncan reisin katkılarını unutmayalım. Şampiyonluk geliyor az kaldı az.

Edit : Şampiyonluk yakın yüzükleri takın

Facx
16.Haziran.2014, 07:49
Şampiyon SPURS 4 - 1

Fearless Coward
16.Haziran.2014, 07:57
Herkesin ellerine sağlık. İntikamımız acı oldu. Lebron tek başına süper 3lü ve Leonard'la savaşamadı. 7 yıl aradan sonra şampiyon SPURS. Helal olsun çocuklar.

Edit : MVP Leonard oldu. All-Star olmadan MVP olan 5. oyuncu oldu ayrıca. 3. Maçtaki o şahane performansı bizi şampiyon yaptı. Helal olsun sana kara oğlan.

Fearless Coward
24.Haziran.2014, 23:13
Lebron James serbest kalıyor. Bakalım kime gidecek büyük ihtimalle Cavs olur o takım ama Carmelo Anthony'de serbest kaldığı için New York'a da gidebilir diye tahmin ediyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Haziran.2014, 23:45
cavs mi? takimi terkettigi icin hala kizginlar lebrona. donebilir mi ki acep. pek sanmiyorum. gurur yaparlar :D

Fearless Coward
25.Haziran.2014, 00:27
Valla Lebron vefa borcu var ayaklarıyla gelir diyorlar ama bakalım. Onu alabilecek çok takım da yok New York ve Cavs geldi benim aklıma salary cap olayından. :D Gideceği çok açık belliydi Wade'de iplemiyor artık Miami devri bitti denilebilir seneye başka takım görürüz finalde uzun bi aradan sonra. :D Carmelo Anthony'de büyük ihtimal Houston Rockets'e gider diye tahmin ediyorum. Howard - Harden - Carmelo dehşet takım olurlar bizim Spurs'u dağıtırlar valla takım olabilirlerse. :D

Leonadias
25.Haziran.2014, 01:05
New York - Lebron
Carmelo - Miami :D :D ne saçma olur laaan :n:

Fearless Coward
25.Haziran.2014, 01:21
Carmelo yüzük istiyor Wade'nin de artık bitik olduğunu düşünürsek Houston en doğru tercih olur onun için. Lebron ne yapar bilmiyorum ama New York iyi olabilir onun için.

Fearless Coward
26.Haziran.2014, 15:53
Ömer Aşık - New Orleans Pelicans

Tyson Chandler , Raymond Felton - Dallas Mavericks

Jose Calderon , Shane Larkin , Wayne Ellington , Samuel Dalember - New York Knicks

transferler yavaş yavaş başlıyor. Dallas ve New York güzel bir takas gerçekleştirmiş. New York sanırım küçülmeye gidiyor kimse kalmadı neredeyse. :D Dallas ise gücüne güç katmış Tyson yuvasına dönmüş. Bizim Ömer'de daha çok süre alabileceği bir ekibe gitmiş iyi olmuş. Lebron James ve Carmelo'yu alabilmek için bırakmış Ömer'i Houston.

Ek olarak : Maccabi koçu David Blatt Cavs ile anlaşmış.

Leonadias
26.Haziran.2014, 17:20
Houston NBA'in en iyisi olacak herhalde :D

Fearless Coward
26.Haziran.2014, 17:29
Bizim yaşlı kurt Duncan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Duncan reis bırakmadığına göre yine şampiyon oluruz Houston falan adam olsun. :zuhaha

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Haziran.2014, 19:14
Ömer Aşık - New Orleans Pelicans

Tyson Chandler , Raymond Felton - Dallas Mavericks

Jose Calderon , Shane Larkin , Wayne Ellington , Samuel Dalember - New York Knicks

transferler yavaş yavaş başlıyor. Dallas ve New York güzel bir takas gerçekleştirmiş. New York sanırım küçülmeye gidiyor kimse kalmadı neredeyse. :D Dallas ise gücüne güç katmış Tyson yuvasına dönmüş. Bizim Ömer'de daha çok süre alabileceği bir ekibe gitmiş iyi olmuş. Lebron James ve Carmelo'yu alabilmek için bırakmış Ömer'i Houston.

Ek olarak : Maccabi koçu David Blatt Cavs ile anlaşmış.

her takasta ayni seyleri soyluyoruz, yine ilk 5in disina cikmayi beceriyor bizim omer. biraz da sanssiz. tam dedik houstonda degismez olur, d howard geldi. chicago tam ona goreydi aslinda, orda da noah birakmadi formayi. artik oynasin su omer de izleyelim :D

Fearless Coward
26.Haziran.2014, 19:26
şimdi pelicansta da davis var ama onu 4'e çeker hoca ömer 5'te rahat oynar. :D Ama geçen sezon all-star'ı bile hakeden performansı vardı neredeyse 2 maçta 1 double yapıyordu. :D Bu sezon Howard yaktı onu. Lebron Cavs'e gider mi acaba Maccabi'yi şampiyon yapan Blatt geldi neler yapacak bakalım gözüm onda olacak.

IcedEarth
04.Temmuz.2014, 22:54
Dirk Nowitzki 3 yıl daha Dallas'ta :) Toplamda 30 milyonluk bir anlaşma ile 3 sene daha Dallas'ta izleyeceğiz efsaneyi. Eski kontratının yarısı kadar bir miktara anlaşmış, yeni oyuncular için 10 milyonluk bir boşluk yaratmış.

anil luque
11.Temmuz.2014, 20:44
LeBron James Cleveland Cavaliers'a geri döndüğünü açıkladı.

Buyurun cenaze namazına :)

Fearless Coward
11.Temmuz.2014, 22:54
Cavs'e döneceği çok belliydi. Hocası da Maccabi'yi şampiyon yapan David Blatt olacak. Bakalım neler yapacaklar ?

anil luque
12.Temmuz.2014, 13:56
Cavs taraftarı hiç bir şey olmamış gibi bağrına basarsa yuh derim onlara. Az yuhalamadılar zamanında. Gerçi şu anda yeryüzünde bu oyunu en iyi oynayan adamdan bahsediyoruz , sıkıysa basma :D

A.FaruK
12.Temmuz.2014, 15:23
Formasını yakacak kadar nefret edip, hala saklayacak kadar sevmek..

https://pbs.twimg.com/media/BsVtbAvIQAAEzlT.jpg

Twitterda gördüm, çok anlamlı geldi nedense

Leonadias
12.Temmuz.2014, 21:11
Peki yazdığı mektubu okudunuz mu? Kendini affettirme çabaları vol 12345 :D

NBA'da Miami Heat'ten ayrılan LeBron James, eski takımı Cleveland Cavaliers'a geri döndü. James, dönüşünü Sports Illustrated'e kapak olan duygusal bir mektupla tüm dünyaya duyurdu.

''Kimsenin nerede basketbol oynamak istediğimi umursamadığı zamanlar, Kuzeydoğu Ohio'da bir çocuktum. Orada yürüdüm, orada koştum, orada ağladım, orada kanadım. Buranın benim kalbimde çok özel bir yeri var. Gelişimimi buradaki insanlar izledi. Bazen kendimi onların oğlu gibi hissediyorum. Tutku bazen bastırılamayabilir. Ancak beni tetikliyor. Onlara verebileceğim kadar ümit vermek istiyorum. Hala zamanım varken onlara yeniden ilham kaynağı olmak istiyorum. Benim Kuzeydoğu Ohio ile olan ilişkim basketboldan çok daha büyük. Dört yıl önce bunu bilemedim; şimdi biliyorum.

2010'da Boys & Girls Club'ta oturuşumu hatırlıyor musunuz? Düşünüyordum, 'bu gerçekten zor' diye... Hissedebiliyordum. Yaratmak için uzun bir süre uğraştığımız şeyi terk etmek üzereydim. Eğer aynı şeyi bir kez daha yapacak olsam, açıkça söyleyeyim ki bazı şeyler farklı olurdu. Ancak yine de terk ettim. Miami, diğer çocuklar için üniversiteye gitmek neyse benim için de öyle bir şeydi. Geride kalan dört yıl bugünkü halime ulaşmama yardım etti. Daha iyi bir oyuncu ve daha iyi bir adam oldum. Dahil olmak istediğim bir kulüpten birçok şey öğrendim. Miami'yi her zaman ikinci evim gibi göreceğim. Orada kazandığım tecrübeler olmasa, bugünkü halime ulaşamazdım.

Miami'ye gittim çünkü D-Wade ve CB (Chris Bosh) vardı. UD'i (Udonis Haslem) tutmak için fedakarlık yaptık. Rio'nun (Mario Chalmers) büyük abisi olmayı sevdim. Bir araya gelirsek birlikte mucizevi bir şeyler başarabileceğimize inandım. Ve tam olarak da bunu yaptık! Gitmenin en zor yanı bu çocuklarla birlikte yaptığımız şeylerdi. Bazılarıyla konuştum, diğerleriyle de konuşacağım. Başardıklarımızı hiçbir şey değiştiremeyecek. Hayat boyu kardeş kalacağız. Micky Arison ve Pat Riley'e bana verdikleri muhteşem dört yıl için minnettarım.

Bu denemeyi yapacağım çünkü kesintisiz bir şekilde kendimi bu insanlara açıklamak istiyorum. Kimsenin 'Erik Spoelstra ve o bir araya gelemediler', 'Riles ve o bir araya gelemediler', 'Heat, takımı bir arada tutamadı' diye düşünmesini istemiyorum. Çünkü bu doğru değil.

Bir basın açıklaması ya da parti verecek de değilim. Bundan sonra yapılacak şey çalışmak.

Cleveland'ı terk ettiğimde bir görevdeydim. Şampiyonluklar arıyordum, ve biz iki tane kazandık. Miami bu hissi bilir. Ancak bizim şehrimiz uzun, çok uzun yıllardır bu hissi tatmadı. Hedefim kazanabildiğim kadar şampiyonluk kazanmak, şüphesiz. Benim için önemli olan, kupayı yeniden Kuzeydoğu Ohio'ya getirmek.

Her zaman Cleveland'a dönüp kariyerimi orada bitirmeye inandım. Sadece ne zaman olacağını bilemiyordum. Sezon bittiğinde serbest kalmak aklımda bile yoktu. Ancak iki oğlum ve bir kıza hamile bir eşim var. Çocuklarımı evimde büyütmek istedim. Diğer takımları da düşündüm. Ancak Miami'yi Cleveland dışında bir şehir için terk edemezdim. Zaman geçtikçe bundan emin oldum, bu yüzden çok mutluyum.

Dan Gilbert'ın mektubu, Cavaliers taraftarlarının yuhalamaları, yakılan formalar... Bunları görmek çok zordu. Duygularım karma karışıktı. Çıkıp ''Tamam, bir daha bu insanlarla uğraşmak istemiyorum'' demek kolaydı. Ancak işin diğer boyutunu düşünüyorsunuz. Ya ben böyle bir sporcuyu izleyen bir çocuk olsaydım, bu sporcu benim hayatımı iyileştirecek biriyken bizi terk etseydi? Ben ne yapardım? Dan ile görüştüm, yüz yüze, erker erkeğe. Üzerinde konuştuk. Herkes hata yapar. Ben de hatalar yaptım. Kime kin güdebilirim ki?

Bir şampiyonluk sözü vermiyorum. Biliyorum bu sözü tutmak zor. Şu anda da hazır değiliz, olmaz. Elbette bu sezon kazanalım isterim ancak ben gerçekçiyim. Bu uzun bir süreç olacak, 2010'da olduğundan çok daha uzun. Sabrım sınanacak. Biliyorum. Genç bir takım ve koç var. Ben biraz daha eski kafa olacağım. Ancak takımı bir araya getirmek ve onları gidebileceklerine inanamayacakları bir noktaya taşımak istiyorum. Kendimi bir mentor gibi görüyorum ve bu yetenekli gençlere liderlik etmek beni heyecanlandırıyor. Kyrie Irving'in ligdeki en iyi oyun kuruculardan biri olmasına yardım edebilirim. Tristan Thompson ve Dion Waiters'ı üste taşıyabilirim. Ve favori takım arkadaşlarımdan biri olan Anderson Varejao ile yeniden bir arada oynamak için sabırsızım.

Bu karar kadro ya da organizasyonla ilgili değil. Kararımı basketbolun ötesinde bir karar olarak değerlendiriyorum. Liderlik etmek ve bu işi fazlasıyla ciddiye almak gibi bir sorumluluğum var. Varlığım Miami'de fark yaratabilir, ancak memleketimde daha fazlasını yapacaktır. Kuzeydoğu Ohio'daki çocukları istiyorum, tıpkı sponsorluklarını üstlendiğim yüzlerce Akron'lu üçüncü sınıf öğrenciler gibi... Yetişebilecekleri daha iyi bir yer olmadığını görsünler. Belki bazıları basketbol dışında üniversiteden mezun olup eve dönecek ve bir aile ve iş kuracaklar. Bu bile beni gülümsetir. Büyük zorluklar çeken ahalinin alabileceği tüm yeteneklileri geri almalarını istiyorum.

Kuzeydoğu Ohio'da hiçbir şey kimseye verilmez, alınır. Sahip olduğunuz şeyler için çalışırsınız.

Bu mücadeleyi kabul etmeye hazırım. Evime dönüyorum.''

LeBron James

Leonadias
13.Temmuz.2014, 09:06
Paul Gasol, Twitter hesabından Chicago Bulls'la anlaşmaya vardığını duyurdu.

Kaka Leite
13.Temmuz.2014, 09:11
Ben bu adamı en çok Cavs'a yakıştırıyorum zaten o Miami'ye gittiğinden beri Wade'in gözdeliği de düştü.

Şampiyonluk falan yaşadı yeter artık yakıştığı yere geri dönsün. :icon_biggrin:

Fearless Coward
13.Temmuz.2014, 17:12
Carmelo Anthony , New York ile sözleşme imzalamış.

Paul Pierce , Washington Wizards ile anlaşmış.

semih99999
13.Temmuz.2014, 19:36
zaten belliydi bir gün geri dönecegi cavs burda bıraktıgı bi hesabı var onu artık bitirmeli ben lebron james draft edildigi günden itibaren izliyorum valla kaçırdıgım maçlarının sayısı 20 geçmez o nerdeyse ben ordayım :n:

IcedEarth
14.Temmuz.2014, 16:56
Çok hareketli bir yaz dönemi geçiriyoruz. Tyson Chandler ve Raymond Felton'dan sonra Chandler Parsons da Dallas yolunu tutuyor.

Leonadias
26.Temmuz.2014, 15:45
Dallas'tan İki Transfer Daha

http://www.basketmerkezi.com/Images/haberresim/baymyo_20140724_102120_aae32269efd24903.jpg

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından olan Texas temsilcisi Jameer Nelson ve Al-Farouq Aminu ile anlaşmaya vardı.

Serbest statüsündeki iki oyuncu da birçok takımdan teklif almasına rağmen Dallas yolunu tuttu. Yapılan anlaşmaya göre önümüzdeki sezon için Jameer Nelson (fotoğraftaki oyuncu) 2.7 milyon $, Aminu ise 2.1 milyon $ kazanacak. 32 yaşındaki Nelson, NBA'e adım attığı 2004 yılından beri Orlando Magic forması giyiyordu. Oyun kurucu pozisyonunda görev yapan 183 cm boyundaki oyuncu, geçtiğimiz sezon, 12.1 sayı, 3.4 ribaund ve 7.0 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

23 yaşındaki Al-Farouq Aminu ise iki forvet pozisyonunda da görev yapabiliyor. Geçtiğimiz sezon New Orleans forması giyen 206 cm boyundaki oyuncu, sahada kaldığı ortalama 25.6 dakikada 7.2 sayı, 6.2 ribaund, 1.4 asist ve 1.0 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti. Dallas Maverick daha önce Reymond Felton, Tyson Chandler ve Chandler Parsons ile kontrat imzalamıştı.

Leonadias
27.Temmuz.2014, 18:37
Los Angeles Lakers, başantrenörlük görevi için eski oyuncularından Byron Scott ile 4 yıllık anlaştı.

Leonadias
30.Temmuz.2014, 16:18
Blake Griffin’den Üzücü Haber

http://trendbasket.net/wp-content/uploads/2014/04/jordan-hill-blake-griffin-nba-los-angeles-lakers-los-angeles-clippers.jpg

Los Angeles Clippers’ın süperstarı Blake Griffin, geçtiğimiz hafta A.B.D Milli Takımı kadrosundan çıkarılmış ve yerine Paul Millsap kadroya dahil edilmişti. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken, ESPN.com’un haberine göre Blake Griffin’in ayrılığının arkasında yatan sebep sırtında bulunan kırık.

Yapılan açıklamalar şimdilik Griffin’in yalnızca NBA sezonu öncesi iyileşmek için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğu ve bu yüzden takımdan ayrıldığı yönünde. Griffin’in dönüşü veya sakatlığıyla ilgili kesin bir ifade bulunmazken, ESPN’deki haberde oyuncunun sezon başlamadan tam olarak iyileşmesinin beklenildiği belirtiliyor.

Leonadias
30.Temmuz.2014, 16:27
Steve Nash: Son Sezonum Olacağını Düşünüyorum

Sport TV’ye açıklamalarda bulunan Steve Nash 2014-2015 sezonuyla kariyerini sonlandıracağını açıkladı.

Steve Nash açıklamasında hala basketbolu çok sevdiğini, yaptığı antrenman ve maçlardan halen daha zevk aldığını ancak bu sezon sonu bırakacağını söyledi. Nash, 1 sezon daha oynayacak olmasının kendisi için güzel bir şey olduğunu da sözlerine ekledi.

Steve Nash: Ali reprezentanca ali liga NBA. Obo...

Mo Williams, Minnesota’da

http://dimemag.com/wp-content/uploads/2009/05/mo-williams-nba.jpg

Serbest oyuncu Mo Williams gelecek yıl için Minnesota ile resmi sözleşme imzaladı. Mo gelecek yıl Minnesota için mücadele edecek.
Transferi ilk olarak oyuncunun menajerlik şirketi Twitter’dan açıkladı.

Leonadias
30.Temmuz.2014, 16:28
Brooklyn Nets'in yeni transferi Bojan Bogdanovic, 44 numaralı formayı giyecek

https://pbs.twimg.com/media/BtuOVlCIUAAYirt.jpg

Leonadias
31.Temmuz.2014, 12:40
Miami Heat ile yeni sözleşme imzalayan Chris Bosh, 5 yıl için 118 milyon dolar kazanacak.

Leonadias
01.Ağustos.2014, 20:53
Pistons’da Monroe Bilmecesi

http://trendbasket.net/wp-content/uploads/2014/02/greg_monroe.jpg

Detroit Pistons’ın yıldız uzunu Greg Monroe henüz hiç bir takımdan resmi teklif almayan sınırlı serbest oyuncular listesinin başını çekiyor. Takımın başına Stan Van Gundy’i getirdikten sonra Jodie Meeks, Caron Butler, D.J. Augustin gibi dış oyuncularla kadrosunu güçlendiren Pistons’ın ana stratejisi kuvvetli pota altı ve güçlü 3 sayı tehditleri olacak gibi duruyor. Ancak Motor City için önümüzdeki sezon öncesi en büyük bilmece Greg Monroe’nun durumu.

Monroe için herhangi bir teklif gelmesi durumunda, Pistons’ın bu teklifi karşılayıp oyuncuyu takımda tutmak için 3 gün hakkı bulunuyor. Adrian Wojnarowski’nin geçtiği bilgilere göre Monroe, Pistons’da kalmak için pek de hevesli değil. Geçtiğimiz yıl 15.2 sayı, 9.3 ribaunt ortalamaları tutturan 24 yaşındaki oyuncu için Atlanta Hawks’ın devrede olduğu gelen haberler arasında.

Son olarak Detroit Free Press’e konuşan takım arkadaşı Andre Drummond ise Monroe’nun kalacağını düşünüyor. Artan 3 sayı tehditleriyle kendi, Josh Smith ve Greg Monroe için pota altında daha çok alan ve daha iyi fırsatlar oluşacağını düşünen Drummond, önümüzdeki sezon Greg Monroe ile tekrar birlikte oynayacakları görüşünde.

Halen Monroe için yapılacak herhangi bir teklifi karşılama hakkı bulunan Detroit Pistons’ın karşılığında bir şey almadan Monroe’yu göndermesi pek olası durmuyor. Bakalım ligde 5. yılını yaşayacak Monroe’yu Stan Van Gundy yönetimindeki Pistons’ın formasını giyerken görebilecek miyiz? Yoksa yıldız oyuncu sign-and-trade yöntemiyle başka bir takımın yolunu mu tutacak?

Leonadias
02.Ağustos.2014, 00:45
Tony Parker, San Antonio Spurs ile olan sözleşmesini 3 yıl uzattı. Tony Parker 3 yılda $45 milyon kazanacak.

Leonadias
02.Ağustos.2014, 17:24
Mike Scott, Atlanta Hawks’ta Kaldı

http://img.bleacherreport.net/img/article/media_slots/photos/001/098/926/hi-res-182609917-mike-scott-of-the-atlanta-hawks-poses-for-a-portrait_crop_exact.jpg?w=650&h=432&q=85

Atlanta’nın 3 yıllık 10 milyon $’lık kontrat yenileme teklifini kabul eden Mike Scott, takımında kaldı.

Geçen yıl Atlanta formasıyla 9.6 sayı ve 3.6 ribaund ortalamaları üreten Mike Scott, 4 numaralı pozisyonda görev yapıyor. Maç başına 19 dakika ortalama süreyle mücadele eden Mike, Atlanta rotasyonunda önemli bir yere sahip.

Shawne Williams, Miami’de

http://blacksportsonline.com/home/wp-content/uploads/2013/12/Shawne-Williams.jpg

Miami Heat kulübü yaptığı açıklamada Shawne Williams’ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

6 yıldır NBA’de forma giyen Williams 251 normal sezon maçına çıkmış ve maç başına 17.1 dakika süre alarak 5.7 sayı ve 3.1 ribaund ortalamaları üretmişti.

Leonadias
02.Ağustos.2014, 17:26
Paul George: Eskisinden Daha İyi Olacağım

Hazırlıklarına Amerika’da devam eden ABD Milli Takımı, Las Vegas’ta oynadığı hazırlık maçında Paul George’u sakatlığa kurban verdi.

ABD Milli Takımı arasında oynanan maçta, James Harden’ın turnikesini engellemek isteyen Paul George, yere düştüğünde ayağını burktu ve ayağının birkaç yerinde kırık meydana geldi. Paul George sakatlığın ardından hemen sedyeyle hastaneye kaldırıldı. Paul George’un 9-12 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. O iç burkan anların videosu;

Paul George/Ayağının Kırıldığı An

Leonadias
05.Ağustos.2014, 09:13
Spahija, Atlanta Hawks’ta

http://trendbasket.net/wp-content/uploads/2014/08/neven_spaija-150x150.jpg

En son KK Cibona’yı çalıştıran Hırvat koç Neven Spahija, yeni sezonda Atlanta Hawks’da asistan koç olarak görev yapacak.

Atlanta Hawks koçu Mike Budenholzer, Neven Spahija için, ”Neven, Avrupa’nın en başarılı koçlarından biri ve biz onu ekibimize eklediğimiz için heyecanlıyız. Organizasyon olarak Avrupa basketboluna büyük bir saygı duyuyoruz ve onun bakış açısı ve deneyiminden yararlanacağız dedi.”

51 yaşındaki Spahija, 2010-2012 yılları arasında ülkemizde Fenerbahçe Ülker’i çalıştırmıştı.

Leonadias
06.Ağustos.2014, 18:55
San Antonio Spurs'un göreve getirdiği WNBA oyuncusu Becky Hammon, NBA tarihindeki ilk kadın asistan coach oldu.

https://pbs.twimg.com/media/BuV2vaCIAAAjGY4.jpg

Leonadias
07.Ağustos.2014, 11:27
Cleveland Cavaliers, LeBron James'in Miami'den de takım arkadaşları olan Mike Miller ve James Jones'u kadroya kattı..

https://pbs.twimg.com/media/BuXOMmtIMAEfmfj.jpg:large

Leonadias
07.Ağustos.2014, 16:18
Spurs’e Fransa Liginden Takviye

http://kentucky.straitpinkie.com/wp-content/uploads/2012/01/JaMychalGreen_332.jpg

Son NBA şampiyonu San Antonio Spurs, takımın yaz ligi kadrosunda bulunan 24 yaşındaki forvet JaMychal Green ile sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezonu Fransa liginde Roanne formasıyla geçiren Green, 25 maçta 11.8 sayı-6.6 ribaunt ile mücadele etmişti.

NBA’de draft edilmeyen Amerikalı oyuncu, 2012-2013 sezonunda da NBA Gelişim Liginde Austin Toross takımındaydı.

Leonadias
07.Ağustos.2014, 17:39
Ve Kevin Love takası kesinleşti...
Minnesota; Wiggins, Bennett ve 2015 yılına ait draft hakkı karşılığında Kevin Love’ı Cavs’e gönderecek.

http://i1.ytimg.com/vi/tCGd3nnXzbo/0.jpg

anil luque
07.Ağustos.2014, 17:41
Cavs taş gibi kadro kuruyor , hayırlısı.

Leonadias
09.Ağustos.2014, 09:33
Adrian Wojnarowski'nin haberine göre; Houston Rockets, Yunan forvet Kostas Papanikolaou ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı..

Leonadias
09.Ağustos.2014, 10:01
Kevin Durant’e 325 milyon $

http://cdn.business.transworld.net/wp-content/blogs.dir/1/files/2014/04/250px-Under_Armour.svg_.png

Under Armour adlı spor giyim markası, Kevin Durant ile sponsorluk anlaşması imzalamak için girişimlerde bulunmaya başlamış. Medyada çıkan haberlere göre; Under Armour, Kevin Durant’e 10 yıl için 325 milyon dolarlık bir anlaşma teklif etmiş ve Durantula teklifi olumlu bir bakış açısıyla değerlendirmeye almış.

Geçtiğimiz sezonu normal sezon MVP’si ve sayı kralı olarak tamamlayan Durant’in şu andaki sponsoru olan Nike firmasının, yıldız oyuncuyu kaybedebileceği konusunda tedirgin olmaya başladığı da gelen haberler arasında…

Leonadias
11.Ağustos.2014, 17:24
Yunan forvet Kostas Papanikolaou, Houston Rockets ile sözleşme imzaladı.. Işte imzanın atıldığı an...

https://pbs.twimg.com/media/BuwI6egIEAAQkSr.jpg

Leonadias
14.Ağustos.2014, 06:36
Fikstür çekildi.

Deplasmanda oynama serisinde, Spurs 9 maçla başı çekiyor...
(Spurs ve Nets'in serisi All-Star haftasına denk geliyor)

https://pbs.twimg.com/media/Bu9Dv6PCMAEUJHA.jpg

Yeni sezonda en uzun içerde oynama serisi, 9 maçla Clippers'a ait...

https://pbs.twimg.com/media/Bu9DJ_mCMAIf6Ed.jpg

İlk hafta fikstürü

https://pbs.twimg.com/media/Bu8_uIOCMAItL4e.jpg:large

Christmas Günü Maçlar

https://pbs.twimg.com/media/Bu85VGYCAAE5aH3.jpg

Hsyn53Yvz
14.Ağustos.2014, 09:42
CAVS müthiş kadro kurmuş. Miami ile maçları kaçmaz, kesin izlerim o maçı. Bir de Papanikolaou'nun NBA'e gitmesi çok iyi oldu, Euroleague'de rahatlarız en azından biraz FB Ülker olarak :D

Leonadias
14.Ağustos.2014, 21:18
Toronto, Jordan Hamilton'ı 1 yıllığına kadrosuna kattı...

http://a.espncdn.com/combiner/i?img=/i/headshots/nba/players/full/6436.png&w=350&h=254

Leonadias
20.Ağustos.2014, 13:19
39 Yılın Ardından Emekli Oluyor

http://trendbasket.net/wp-content/uploads/2014/08/dick-bavetta.jpg

NBA’in efsane hakemlerinden Dick Bavetta’nın, 39 yıllık NBA hakemliği kariyerine son vererek emekli olacağı açıklandı.

İlk maçına 2 Aralık 1975′te MSG’de New York Knicks-Boston Celtics karşılaşmasıyla çıkan Bavetta, bir rekor rakamla 2.635 normal sezon, 27′si Finaller maçı olmak üzere 270 de play-off maçı yönetti.

3 All-Star maçında da sahada bulunan tecrübeli hakem, ’92 Yaz Olimpiyatlarında da görev aldı.

Leonadias
20.Ağustos.2014, 13:20
NBA
Trabzon’dan Utah’a

http://trendbasket.net/wp-content/uploads/2014/08/jack-cooley-1200x600.jpg

Geçtiğimiz sezon TBL’de Trabzonspor forması giyen Amerikalı oyuncu Jack Cooley, NBA takımlarından Utah Jazz ile anlaştı.

23 yaşındaki forvet, 2013-2014 sezonunda TBL’de 28 maçta 12.6 sayı-6.9 ribaunt ortalamalarıyla oynamıştı. Cooley, profesyonel kariyerine başlamadan önce 4 yıl Notre Dame forması giydi.

burakdinc
24.Ağustos.2014, 12:59
NBA'de Minnesota Timberwolves forması giyen all-star basketbolcu Kevin Love, Cleveland Cavaliers ve Philadelphia 76ers takımlarının da yer aldığı 3'lü takas sonunda Cavaliers'a gitti.

Leonadias
24.Ağustos.2014, 14:26
NBA'de Minnesota Timberwolves forması giyen all-star basketbolcu Kevin Love, Cleveland Cavaliers ve Philadelphia 76ers takımlarının da yer aldığı 3'lü takas sonunda Cavaliers'a gitti.

1 ay oldu be olum bunu yazalı :n:

himone
24.Ağustos.2014, 15:06
Resmi olarak takas yeni gerçekleşti.

Leonadias
24.Ağustos.2014, 23:00
Kobe Bryant; Lakers tarihinde en çok maça çıkan, dk alan, skor üreten, top çalan ve en iyi win share'e sahip oyuncu

https://pbs.twimg.com/media/Bv0rkF9CEAAG1Cf.jpg

Leonadias
26.Ağustos.2014, 01:51
Los Angeles Lakers, Nba Yaz Ligi'nde başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu Jordan Clarkson(guard) ile sözleşme imzaladı..

https://pbs.twimg.com/media/Bv6jrdQIYAAgTJU.jpg

Leonadias
01.Eylül.2014, 18:44
Clippers, geçen sezon Charlotte forması giyen 27 yaşındaki oyuncu Chris Douglas-Roberts'ı kadrosuna kattı...

https://pbs.twimg.com/media/BwZgi6ECIAA56mS.jpg