View Full Version : NBA | Sohbet Alanı
runforafall
19.Mayıs.2012, 10:46
Diğer konuda sürekli haber yayınlandığından sohbet dönmüyor böyle bir konu açayım dedim, sohbeti buradan yaparız.
Dooki
19.Mayıs.2012, 11:20
Playofflar çok ilginç geçiyor. Önce Rose'un sakatlanmasıyla dağılan bi' Chicago, elendiler tabi 76ers'a, playoff'un en kötü ekipleri görünümünde olmalarına rağmen. Şimdi de celtics'e kafa tutuyorlar. Ayrıca Bosh sakatlanınca Heat de geriledi, Bosh'ın geri dönmesine duacı şu durumda Heat. Bakalım önümüzdeki günler ne getirecek.
runforafall
19.Mayıs.2012, 11:32
Sakatlıklar neyseki Batı'yı teğet geçti :) Indiana'nın Heat'i elemesi muhtemel. Pota altında West ve Hibbert özellikle Hibbert çok ağır basıyor. Miami Heat big three yi kurdu ama yan parçalar berbat. Bu yıl bir kez daha görüyoruz.
anil luque
19.Mayıs.2012, 11:50
Rose'un sakatlanmasından sonra benim için play-offların pek bir önemi kalmamıştı açıkçası. Batının şampiyonu NBA şampiyonluğuna da ulaşacak bence bu sene. San Antonio-Oklahoma finalinden galip çıkacak takım olur bu da.
runforafall
19.Mayıs.2012, 12:01
Allah'ın izniyle San Antonio şampiyon olursa bir yıl ekran başında seyrettiğim takımın ve desteklediğim takımın şampiyon olması gururu ve mutluluğuyla sezonu kapayacağım :)
Olası Spurs-OKC eşleşmesi çok çekişmeli geçse de takımımı bir adım önde görüyorum.
sarianet
19.Mayıs.2012, 12:18
ntvspordan gideli nba yı takip etmiyorum ama lebrn ceyms yine emvipi almış diyollar :)
last breath
19.Mayıs.2012, 12:23
Wade'in yaptığı saçmalıklardan ötürü 3.maçı kaybettik fakat bundan sonra toparlanıp maç vermiyceğimizi ve 4-2 kazanacığamızı düşünüyorum.
sananes
19.Mayıs.2012, 13:12
Miami Heat takımı yönetici kadrosunun bilmesi gereken bir şey var. Pota altın pasifse şampiyon olamazsın NBA'de. İyi oyuncu olmasına gerek yok ama bir tane sert adamın olmak zorunda. Ömer Aşık'ları bile olsa şu an çok daha iyi durumda olurlardı.
Ayrıca ben Lakers taraftarıyım ve Thunder'ın final oynayacağına kesin gözle bakılıyor en azından konferansta ama Lakers bu çocukları doğru basketbolu oynadığında eler. Gece yarısı seri 2-1 oldu. 2. maçta elimizdeki maçı vermesek şu an çok büyük avantaj sahibiydik.
Biz olurda ters bir sonuç alırsak çocukken sempati duyduğum Pacers ve Parker'ın hatrına Spurs final oynasın isterim.
runforafall
19.Mayıs.2012, 14:09
Bu yıl elenen bir çok takım taraftarı bizi destekliyor zaten. Onların da dualarıyla Duncan'a 5 i hediye edip uğurlayacağız. Lakers'ın Thunder'ı geçeceğine inanmıyorum ben, bir maç alabildiler sadece. En fazla alacakları iki maçtır. Bu maçta da hakemler rezaletti.
Miami'de ise bir Bosh nelere etki etti.. O olsa durum buralara gelmezdi.
byariff
19.Mayıs.2012, 14:10
ah ula okc 1-2 sayi daha atsan kuponum geldiydi :D
Fearless Coward
19.Mayıs.2012, 14:24
Diğer konuda da yazdığım gibi Memphis bizi daha çok zorlardı şimdiye kadar rahat bir seri geçiyor bizim adımıza bu gece dışarıda oynayacağız kazanırsak işi bitireceğiz güveniyorum takımıma...Bu sezon herkes katkı yapıyor takım da 2. maçta Diaw'ın tüm atışlarını atması beni şaşırttı Griffin ile Paul dökülüyor...Pacers Pazar günü mutlaka kazanmalı çok iyi gidiyorlar koçları basketbolun Fatih Terim'i gibi 3. maçta Miami öndeydi bi fırça çekti oyunculara ve kazandılar :D Hibbert şov yapıyor devam ederse seri 3-1 olur ve Konferans Finali'ne bir adım daha yaklaşırlar...Sixers serisine gelirsek 4-3'e kadar yolu var o serinin kim kazanır kestirmek güç...
runforafall
19.Mayıs.2012, 15:00
Celtics bırakmaz orayı, bırakmamalı. Celtics-Spurs NBA Finali bekliyorum. Enfes olur.
Celtics bırakmaz orayı, bırakmamalı. Celtics-Spurs NBA Finali bekliyorum. Enfes olur.
Bu finalde ki her hücüm ve savunma ders diye okutulur.
Dooki
19.Mayıs.2012, 17:26
NBA Finali gelince görürsünüz kim şampiyon :P
Şaka maka batıda Spurs veya OKC çıkacak gibi duruyor gerçekten. Los Angeles takımlarına şans bile verilmiyor, haklılar da. Özellikle Spurs maksimum hücum takımı olduğundan beri ve OKC'ninse genç takımının yüzdesini arttırması+KD'nin takım oyununa oturması ile zaten farklarını ortaya koydular. Batıdan gelecek takım çok zayıf gibi duracak ama her zaman NBA finalleri çekişmeli olur. Kim gelirse gelsin şampiyonu bilemezsiniz. Spurs vs Celtics olursa çok ilginç olur, biri savunmasıyla ünlü biri hücumuyla nirvanaya ulaşmış takım.
Heat'te Bosh'ın dönüşü bekleniyor. Joel Anthony tek başına yeterli olabilecek düzeyde değil, Haslem ise eski Haslem değil. Pota altında Hibbert'ı çok iyi kullanıyor Pacers. Heat'in yapması gereken Wade-Lebron dışındaki diğer oyuncuları da oyuna oturtmak. Zaten Chalmers daha oturmuş bi' oyuncu oldu. Miller-Battier'in ise doğru tercihleri yapması gerekecek artık. Bakalım seri bize neleri getirecek.
runforafall
19.Mayıs.2012, 18:06
Batıdan gelecek takımın zayıf gibi duracağını değil aksine şampiyon olacağını düşünüyorum ben, ama dengeleri kesinlikle Indiana Miami 4. maçı belirleyecek.
Indiana'ya güvenimiz tam :) Beat Heat! :p
Dooki
20.Mayıs.2012, 01:38
Batı'dan gelecek takım zayıf gibi duracak demişim de Doğu'nun diyecektim. Yanlış olmuş. Düzeltelim orayı.
Şu durumda Pacers zaten çok avantajlı durumda. Bi' de Heat elenirse Doğu'daki tüm şampiyonluğun büyük adayları patlamış olur - Bulls ve Heat - ve herkes Batı'ya bakar şampiyon için.
Fearless Coward
20.Mayıs.2012, 01:42
Şuan devam eden maçta ilk yarısını 53-43 geride kapamıştık son çeyrekte durum 84-72 öndeyiz helal olsun aslanlarımıza yaklaşık 6 dakika var bitime burdan bırakmayız inşAllah...
Edit : 96-86 yendik helal olsun aslanlarımıza...
runforafall
20.Mayıs.2012, 02:29
Batı'dan gelecek takım zayıf gibi duracak demişim de Doğu'nun diyecektim. Yanlış olmuş. Düzeltelim orayı.
Şu durumda Pacers zaten çok avantajlı durumda. Bi' de Heat elenirse Doğu'daki tüm şampiyonluğun büyük adayları patlamış olur - Bulls ve Heat - ve herkes Batı'ya bakar şampiyon için.
Bu konuda blogumda da yazmıştım, doğunun kaderini sakatlıklar belirliyor gibi.. :)
Bu arada San Antonio basketbol dersi verdi, tecrübenin önemini gösterdi demin. Her yerinden öpüyorum Popovich.
Dooki
20.Mayıs.2012, 02:35
SAS 4-0 4-0 gide gide Lakers'ın efsane şampiyonluğunun bi' benzerini mi yapacak ne :n: OKC'yi de 4-0 elesinler, Batı'dan gelecek takım kolay olacak gibi zaten :D
runforafall
20.Mayıs.2012, 02:45
Umudunu yitirme, Heat'in hala şansı var. Kilit maç yarınki.. Bizim maçın sonucundan çok onu merak ediyorum iple çekiyorum :)
eng1n
20.Mayıs.2012, 16:31
Bu akşam Heat kazanacak bence ve seride de kazanan Heat olacak. kaynak : öyle hissediyorum yani :D
last breath
20.Mayıs.2012, 17:54
Wade,LeBron ve Spoelstra'nın açıklamaları bugün İndiana'yı perişan ediceğimizin habercisidir.:)
runforafall
20.Mayıs.2012, 18:11
Wade'in son açıklamasından sonraki performansı hala taze. Açıklamalara bakma derim :))
Dooki
20.Mayıs.2012, 19:27
Wade Spoelstra ile tartıştı ama maç içerisinde, öyle bi' şey de var.
Bu akşamki maçta Heat kaybederse zaten artık turu büyük ihtimalle verir. Bu gece 22.30'da CNN canlı veriyor bu maçı. 2 Big Star'lı Heat mi yoksa Heat'in zaafına gidebilen bir Pacers mı?
runforafall
20.Mayıs.2012, 20:03
Bu yıl Wade'in kafası neyin kafası belli değil ki. Sportmenlik dışı faulleri havada uçuyor. Bir de böyle istikrarsız ve kötü performanslarıyla takıma zarar vermesi.. Olacak iş değil.
İki takım için de kilit adamlar LeBron ve Hibbert'tir. Hibbert pota altını dağıtabilir yine.
Dooki
20.Mayıs.2012, 20:29
Geçen sene Lebron takımı mahvediyordu, bu senenin sonlarına doğru ise Wade istikrarını kaybetti. Gerçi bi' geçen seneki Lebron etmez ama :0:
sananes
20.Mayıs.2012, 21:27
Bir takımın pota altı sert olmazsa yüzük kazanamaz. Tekrar tekrar yazıyorum ama üzgünüm dostlar bilgisayar oyunu değil bu. Wade Lebron ikilisi yetmez. Bosh dönerse ve muazzam oynarsa bir ihtimal.
anil luque
20.Mayıs.2012, 22:03
Bir takımın pota altı sert olmazsa yüzük kazanamaz. Tekrar tekrar yazıyorum ama üzgünüm dostlar bilgisayar oyunu değil bu. Wade Lebron ikilisi yetmez. Bosh dönerse ve muazzam oynarsa bir ihtimal.
Aynen öyle. Ben biraz da bu yüzden Oklahoma'yı şanslı görüyorum. İbaka-Perkins ikilisi özellikle Perkins'in iyi günlerinde geçilmez oluyor. İbaka zaten ligin açık ara blok kralı karartıyor boyalı alanı. Karşı durabilecek tek takım San Antonio ama onlarda da Duncan tek başına nereye kadar yeter bilinmez.
runforafall
20.Mayıs.2012, 22:51
Biz Oklahoma'ya karşı topu o kadar güzel dolaştırırız ki başları döner :sigarayakanadamsmiley:
Pacers Heat maçına az kaldı, hadi bakalım.
anil luque
20.Mayıs.2012, 23:06
Dediğin doğru aslında iki takımın da çok önemli artıları var. Bana kalırsa bu seriyi benchler belirler.
semih99999
21.Mayıs.2012, 02:02
wade & lebron adamsınız :D battier sende bi duş al bu seride bu oyuna berbat demek bile iyimserlik olur
runforafall
21.Mayıs.2012, 20:06
Dediğin doğru aslında iki takımın da çok önemli artıları var. Bana kalırsa bu seriyi benchler belirler.
Benchte Spurs Oklahoma'yı ezer geçer, net.
10 adamdan katkı alarak oynuyoruz, giren çıkanı aratmıyor. Benchimiz bir takım oluştursun playoff'u zorlar, o derece :)
Fearless Coward
21.Mayıs.2012, 20:10
Spurs'ta bu sezon herkes katkı veriyor öyle Lebron-Wade gibi 2 adam sırtlamıyor...Benchten hemen hemen herkesten katkı alıyoruz OKC'ye baktığımızda sayılı 6 adam var gerisi fos...
runforafall
21.Mayıs.2012, 20:17
Nick Collison var misal acayip savunmacı o da, keza Cook var o da iyi bir şutör.
Zaten as oyuncuları 40'a yakn süre aldığından, onların benche ihtiyacı yok, yorulmuyorlar da.. Bu sene çok da tecrübeliler. Harikulade olacak seri.
BleedingMoon
21.Mayıs.2012, 20:44
celtics - spurs finali olsa ne güzel olur. kıran kırana duncan - garnett eşleşmesi izlesek...
anil luque
22.Mayıs.2012, 00:13
celtics - spurs finali olsa ne güzel olur. kıran kırana duncan - garnett eşleşmesi izlesek...
Efsane olur gerçekten
http://www.youtube.com/watch?v=WrfLiFibJG4
:D
runforafall
22.Mayıs.2012, 21:54
Efsane olur gerçekten
http://www.youtube.com/watch?v=WrfLiFibJG4
:D
Garnett hiç bir zaman Duncan'dan daha iyi olamayacağı için böyle çirkefliklere başvurmasını doğal karşılıyorum. Duncan ise her zaman efendi ve diğer oyunculara saygılı, mütevazi bir süperstardır. Ayrıca gelmiş geçmiş en iyi dört numarayı gözlerimizle seyrediyoruz siyah beyaz formayla. Saygı.
Fearless Coward
22.Mayıs.2012, 22:59
OKC ile güzel bir Konferans Finali olacak gönül isterki 4-0'la geçelim ama mutlaka 1 maç yenileceğizdir...Kafa kafaya geçer bence 7 maç olabilir bu seri de...
runforafall
28.Mayıs.2012, 20:27
Dün OKC'ye karşı harika bir maç kazandık. Maç sonucu yanıltmasın son çeyrek çok rahattık.
Ginobili kalitesini gösterdi herkese.
Nocna Mora
28.Mayıs.2012, 21:05
En ykaın mac ne zaman arkadaslar
last breath
28.Mayıs.2012, 22:29
Bugün 3.30'ta Miami-Boston maçı var.
Not: Cnn vermiyo
runforafall
30.Mayıs.2012, 21:30
Pazar günü ve uzarsa Salı günkü Boston Miami maçları CNN de.
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2012, 21:35
Bu SAS acayip bir takim, formdaysa kimse tutamiyor. Serileri 4-0 la geciyor hep. Gecen sene ya da onceki sene ligin en cok kazananani olarak bitirdi ama ilk turda sakatliklar yuzunden elenmisti. Bu sefer sampiyon olacaklar gibi. OKC de durduramadi adamlari, tahminim en kotu 3-1 ile eve donerler. 4-1 ile seriyi sonlandirirlar. 4-0 da olabilir :p
Sas ile ilgili bir istatistik
Championships 4 (1999, 2003, 2005, 2007)
Conference titles 4 (1999, 2003, 2005, 2007)
Finale ciktiginda hic kaybetmemis, hepsinde sampiyon olmayi basarmis.
Sampiyonluklarin hepsi tek senelerde gerceklesmis.
Bu iki istatistikten biri bozulcak ya da ikisinin de bozulmamasi icin konferans finalinde elenmesi gerekecek. :]
Ben simdiden finale cikardim SASi ama durum oyle sanki.
Fearless Coward
30.Mayıs.2012, 21:52
Namağlup yolumuza devam ediyoruz...2 maçın da skoruna aldanmayın çok rahat maçlardı...Kadromuzda herkes katkı yapmaya devam ediyor OKC deplasmanında bence namağluplüğümüz biter ama en azından 1 maç almamız işin biteceği anlamına gelir...Müthiş form tutturduk özlenen şampiyonluk gelir inşAllah...Diğer tarafa baktığımızda Miami güzel başladı bu gece 2-0 yaparlar diye tahmin ediyorum...
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2012, 21:56
Miami SAS finali gorunuyor ufukta, Wade ve Lebron bir yere kadar dayanabilir finalde. Bu sene de yuzuk yok Lebron :zuhaha
runforafall
01.Haziran.2012, 23:54
Namağlup yolumuza devam ediyoruz...2 maçın da skoruna aldanmayın çok rahat maçlardı...Kadromuzda herkes katkı yapmaya devam ediyor OKC deplasmanında bence namağluplüğümüz biter ama en azından 1 maç almamız işin biteceği anlamına gelir...Müthiş form tutturduk özlenen şampiyonluk gelir inşAllah...Diğer tarafa baktığımızda Miami güzel başladı bu gece 2-0 yaparlar diye tahmin ediyorum...
İlk maçın son çeyreği rahattı sadece, yanlış olmasın.
2-1 oldu seri, bekliyordum. 4. maç çok kritik, üçüncü maçtaki gibi oynarsa OKC işimiz çok ama çook zor.
Fearless Coward
02.Haziran.2012, 00:44
Bende bekliyordum 20 maçlık seri böyle bitmemeliydi en azından herkes inanmıştı galibiyeti öyle oldu...4. Maçı alırız inşAllah aksini düşünemiyorum bile 2-2 olursa 4-2 bile yapabilirler o gazla...
NikolaiBelinski
02.Haziran.2012, 01:26
Rahat olun arkadaşlar, SAS kendi sahasına 3-1 galip dönecek diyorum.
2-2 dönerse OKC biraz iştahlanabilir, bu şansı tanımamak yine SAS'ın elinde.
Diğer tarafta Rondo 44 sayılık performansını galibiyet ile süslese çok iyi olacaktı ama hakemler engel oldu, çalınan faulller hakemlerin kimin tarafında olduğunu gösterdi. Umarım Boston seriyi 2-2'ye getirir kazasız belasız.
Dooki
02.Haziran.2012, 11:27
Bu gece seri 2-1 oldu Miami-Boston. İlginçtir Miami Lebron-Wade ile nereye gidecek diyor herkes. Miami taraftarı olduğum için demiyorum ama, playoffta her ne olduysa Haslem-Battier-Miller üçlüsünden çok yüksek katkı gelmeye başladı, Chalmers zaten 4. isim oluyordu big three'ye onu saymıyorum. Hele Bosh'ın sakatlığı dönerse kısıtlı pivot rotasyonu olan Boston'ın şansı kalmaz gibi. Hadi bakalım.
Diğer seride SAS geçecektir büyük ihtimal çünkü SAS bu sene müthiş bir ofans takımı kurdu ve hücum olarak nirvanaya ulaştılar, maksimumu elde ettiler. Her yönlü hücumu yapabiliyorlar ve her birinden çok iyi katkı alabiliyorlar. OKC'ye baktığımızda ise Durant-Westbrook-Harden üçlüsü ön plana çıkıyor sürekli ve ne yazıkki bu onlara final getiremez. Çünkü ,özellikle Durant, topu eline aldığında potaya bakan isimler sürekli, belki Westbrook'u çıkarabiliriz buradan. Durant üzerinden gidelim, Durant topu eline aldığında eğer çok sıkışmaz ise sürekli potaya gider, şut atar. Genel olarak böyledir ve attığı şut sayısı 25 felan iken 10 isabetle oynayıp serbest atış felan fişman 30 sayıya gidiyor. Ancak Durant'ın yapması gerektiği bir şey var ki takım arkadaşlarını görebilmeli. Durant en çok bu konuda kendini geliştirmezse OKC bu kadroyla şampiyonluğu unutsun. Çünkü Durant sayı tehdidi yüksek olan bir oyuncu ve üzerine adam çekebiliyor ancak bunu iyi kullanmasını bilmiyor, sadece sıkışınca pasa bakıyor. Bu konuda kendini yükseltmeli. Yükseltemezse bazen çok skorer oynadığı maçlara bakar bu seri, çünkü maksimum ofansla oynayan SAS varken bilmem neler olur.
runforafall
02.Haziran.2012, 11:38
Chalmers'ı nasıl unutursun Dooki?
Dooki
03.Haziran.2012, 13:14
Unutmadım zaten, onu Big Three'nin yanına 4.adam olarak gördüğümü yazdım zaten yukarıda :)
runforafall
04.Haziran.2012, 01:05
Yarısını okuyup ardından mesaj atarsan böyle olur. Kusura bakma :)
Fearless Coward
04.Haziran.2012, 01:09
O değil de yine yenildik yahu sanırım 2 seride de ev sahipleri alacak gibi hep...Ama belli olmaz da tabi OKC şimdi bu gazla sıradaki maçı da alabilir çok dikkat etmemiz lazım...İbaka coştu yahu 25 sayı attı Westbrook'un 7 sayı attığı maçta ilaç gibi geldi...
attirson
06.Haziran.2012, 05:49
Miami-Boston maçının ilk yarısı bitti. 42-40
Sadece yarım periyotluk oyunu yetti Celtics'in.Miami daha iyi oynuyor diyebiliriz ama Boston 2. periyotun sonlarına dogru iyi oynamaya basladı.Miami'yi tasıyan Lebron Boston'da ise Rondo şu ana kadar hayal kırıklıgı.Aslında şuan Boston hayal kırıklıgı kimseden beklenen verim alınamadı.3. periyot Pierce Allen Rondo gerçek oyunlarını oynarlarsa Celtics çok rahat kazanır.Hadi herkesi bir kenara atsak sadece Rondo bile oynasa yeter bu maçı almaya. :D
Saldır Celtics !
attirson
06.Haziran.2012, 06:38
3. periyot 15-1 seri yaptı Boston. 60-65 girildi son çeyreğe.İlk defa 3. periyot sonlarına dogru öne gecti Boston.
Veee kötü oynadıgı maçı 94-90 kazanmasını bildi Boston.Gerçi Miami'de güzel oynamadı ama olsun. :D Bu saatten sonra bu iş dönmez Finaldeyiiiz.
Fearless Coward
06.Haziran.2012, 12:45
Neler oluyor yahu OKC'de,Boston'da 2-0'dan çevirdiler 3-2 yaptılar...
Bu arada Spurs ile ilginç bir istatistik ABD'ye göre Çarşamba günü oynanan maçlarda Lakers maçı harici hepsini kazanmış Spurs...Yani 18 maçta 17 galibiyet almışız neden olmasın ? Ayrıca bu galibiyetlerde zor maçlarda da gelmiş Boston deplasmanı falan var bunların içinde :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2012, 16:18
Miami SAS finali gorunuyor ufukta, Wade ve Lebron bir yere kadar dayanabilir finalde. Bu sene de yuzuk yok Lebron :zuhaha
bunu niye yazmisim ki ben, erken oten horoz olduk galiba. bunu da alintilamam umarim :]
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Haziran.2012, 15:32
final serisini bari verse cnnturk, nba izlemekten mahrum kaldik iyice.
vego
10.Haziran.2012, 15:48
final serisini bari verse cnnturk, nba izlemekten mahrum kaldik iyice.
Abi bütün final maçlarını verecek.Bu sabahta BOS-Miami 7. maçını verdiler.
Fearless Coward
10.Haziran.2012, 16:40
Konferans finalinde elenerek istatistiklerimizi bozmadık en azından :D seneye alırız inşAllah :D Lebron James inşAllah yine final de kaybeder OKC kazansın :D
Dooki
10.Haziran.2012, 17:01
Bu sene de finalde kaybedersek çok pis rageleyecem orası kesin. Dağıtırım ortalığı sinir krizlerine girerim :n:
Kaka Leite
11.Haziran.2012, 00:22
Bu sene de finalde kaybedersek çok pis rageleyecem orası kesin. Dağıtırım ortalığı sinir krizlerine girerim :n:
Katılıyorum artık kaybetmememiz gerek yahu :icon_biggrin:
attirson
11.Haziran.2012, 00:26
Bizi eleyen Miami kaybetsin. :D
Dooki
11.Haziran.2012, 01:09
Bizi eleyen Miami kaybetsin. :D
Asıl yenmemiz lazım ki şampiyona elendik diyesiniz :icon_cool:
Kaka Leite
15.Haziran.2012, 05:15
Maça 20 dakika kala açtım CNN'i ülkeyi kurtaracaklar ya Siyaset ile ilgili bişey vardı.
Nerede Nba stüdyo nerede ah ah :mad:
sarianet
15.Haziran.2012, 05:21
maya'mi tandır bana hep poğaçayı andırıyor bu seri :D
herkes uyuyo mu kalkın bu seri kaçmaz :D
iam1superman
15.Haziran.2012, 08:14
Shane Battier çok önemli işler yaptı bugün Miami için..
Maçın sonunda Durant'e yapılan faüldü lakin o da önce Battier'ye açık ve net bi' hücüm faul yapmıştı. Adalet tecelli etti gibi bi' şey oldu sanırım. Ama Oklahoma maçın sonuna kadar iyi getirdi, Durant'e ve saz arkadaşlarına tebrikler. 17 sayıdan gelmek kolay değildi. Karşınızda Wade, James ve Bosh varken. OKC'nin finali kazanacağını düşünüyorum.
Dooki
20.Haziran.2012, 18:31
Vay be. Ne maçtı ama! Heat Thunder'ı geçerken seriyi 3-1'e getirdi ve şu an Miami Heat şampiyonluk kapısını alabildiğince aralamış durumda. Daha önce hiçbir final serisi 3-1'den geri gelmedi. Şimdi Heat'in kendine güveni var ancak OKC ise endişeli durumda. OKC hücum olarak bir tarafa yığılmasına ve plansız hücumlarına gitti. Heat de ise yine dış adamların önemli katkıları etkili oldu, özellikle bu maç Chalmers-Cole guard ikilisi etkili olunca Heat OKC'den üstün olan taraflarıyla maçı kazanmasını bildi. Büyük ihtimalle Heat şampiyon artık, ancak yine de OKC sürprizi arayacaktır ve NBA tarihinde bir ilk olmayı deneyecektir. Bense olamayacaklarını düşünüyorum ve yıllardır bir Heat Fan olarak bunu umuyorum :)
Fearless Coward
20.Haziran.2012, 19:28
Heat burdan şampiyonluğu verirse en büyük kahkahayı ben atarım :D hadi bakalım OKC yap bi sürpriz :D
E.Cartman
14.Temmuz.2012, 18:36
Rajon Rondo, NBA'deki en iyi guardın kendisi olduğunu söylemiş. Yalan da değil hani :D
Sirius Black
14.Temmuz.2012, 21:39
Chris Paul der köşeme çekilirim. :D
BleedingMoon
14.Temmuz.2012, 21:54
deron williams da kendisinin en iyi point guard olduğunu söylemişti.
semih99999
14.Temmuz.2012, 21:57
hucumu yönlendirme anlamında sayarsak tabiki rondo :D ama komple bi guard ararsan chris paul bir numaralı favorimdir ;;)
last breath
14.Temmuz.2012, 23:15
Chris paul 'un top hakimiyeti yeter.
Bu gece NBA başlıyor! İlk maçlar:
Wizards - Cavaliers
Celtics - Heat ( CNNTÜRK'TE SAAT 2'DE)
Mavericks - Lakers
leventb12
30.Ekim.2012, 21:29
Celtics Alabilir. Bir Lakers'li olarak bu sezonu Şampiyon olarak tamamlamak lazım, en azından Kobe son bir yüzük alsın.
semih99999
30.Ekim.2012, 21:59
uykusuz geceler başlıyo lakers ve miami maçlarını izlemeye çalışacam tabi uyumazsam :D
Sezon basliyor. sene sonunda Lakersin sampiyonluga ulasacagi bir sezon olsun.. :)
semih99999
31.Ekim.2012, 14:10
nowitzki,kaman olmadan lakers ı yendik :D Collison transferi cuk diye oturmuş takıma
attirson
31.Ekim.2012, 15:11
Vay be Lakers'ın şu kadrosu Dallas'a kaybetmis hemde Nowitzki olmadan.
sakary Ali
01.Kasım.2012, 11:50
Rockets Pistons'ı mağlup etti.James Harden ilk maçında 32sayı 12asistlik performans ile oynadı.Ömer'in de 12 sayısı 8ribaundu vardı yanlış hatırlamıyorsam.
ardnz
01.Kasım.2012, 14:24
Rockets Pistons'ı mağlup etti.James Harden ilk maçında 32sayı 12asistlik performans ile oynadı.Ömer'in de 12 sayısı 8ribaundu vardı yanlış hatırlamıyorsam.
harden 37 sayi atmis.
BleedingMoon
01.Kasım.2012, 16:47
lakers'ın zamana ihtiyacı var bence.
zeck17
01.Kasım.2012, 16:49
lakers hazırlık maçları da dahil yanılmıyorsam 10 da 0 yaptılar tabi bunda mike brownun rotasyon yapmayı bilmemesi de yer alıyor
Universal
01.Kasım.2012, 20:50
Spurs'da Ginobili nereye gitti? Dün kü maçta sahada değildi.
sakary Ali
03.Kasım.2012, 04:45
Ömer ilk yarı itibariyle 12 rib çekmiş.5te0 ile oynuyor orası ayrı.Harden 9da7 ile 17 sayı yapmış.Rockets Hawks karşısında ilk yarıyı 53-44 önde geçti.
Ersan'ın da Boston karşısında ilk yarıda 2 sayı 8 rib'i var.
sakary Ali
03.Kasım.2012, 06:15
Ömer 0sayı, 19rib, 1ast, 1topçalma
Ersan 7sayı, 11rib
Hido 6sayı, 2rib, 1ast
Enes 2sayı, 4rib
Ömer bu sezon ribaund krallığında liderlik için savaşabilir.7'de 0 atması olmamış ama daha sonraki maçlarda atacağına inanıyorum ben.Rockets'ın kazanmasına da ayrı sevindim.Harden yine çok çok iyi oynadı.
Dooki
05.Kasım.2012, 22:36
NBA ilginç başladı biraz. Bu sene superstarlarla ön plana çıkan takımlar alt seviye takımlara karşı biraz takıldı. Bunun yanında New York Knicks geçen senelerde pek ön plana çıkamamıştı, ancak bu sene oyunuyla kendilerini gösterdiler. OKC ve Lakers 3 maçta 2 yenilgi ile başladılar ve çok kalbur üstü takımlar değildi yenildikleri takımlar. Belki de bu sezon bizi bayağı zevkli maçlar bekliyor, sürpriz takımlar olabilir. Belki de superstar birikmesi çok da iyi bir şey değildir.
sakary Ali
13.Kasım.2012, 11:30
Rockets 110 - 113 Heat
Ömer 4-8 saha içi, 11-14 serbest atış isabetiyle 19pts 14rib, 3ast, 1blk, 3to
Olağan dışı bir serbest atış yüzdesi yakalamış.Ömer çok çok iyi başladı nazar değmez inşallah.Hücumu 0 diyenlere bir bir cevap veriyor bence :)
zemlinskis
26.Aralık.2012, 21:57
Miami Heat bu sezona da damgasını vuracak gözüküyor.Sezonun balonu ise şu ana kadar Los Angeles Lakers.Bakalım ilk 8'e girebilecekler mi ?
attirson
26.Aralık.2012, 22:03
Miami Heat bu sezona da damgasını vuracak gözüküyor.Sezonun balonu ise şu ana kadar Los Angeles Lakers.Bakalım ilk 8'e girebilecekler mi ?
Tabii ki girerler ancak play off ta ilk turda gider bu Lakers.
furkan58
26.Aralık.2012, 22:09
Nash sakatlıktan dönünce LAL daha iyiye doğru gitmeye başladı. Bu sene çetin bir çekişme var playoff lara bile kimlerin kalacağını tahmin etmek zor.
uAburak89
14.Şubat.2013, 00:29
Maddi manevi Hidayet 20 maç ceza almış.
Suicider
14.Şubat.2013, 00:50
Hidayet Türkoğlu yaptığı ilk açıklamada, “Türkiye’ye geçen yaz döndüğümde antrenörüm bana omuz sakatlığımın daha hızlı iyileşmesi için bir ilaç verdi. Bu ilacın yasaklı olduğunu bilmiyordum ve almadan önce bunu kontrol etmedim. Vücuduma giren maddeden ötürü tüm sorumluluğu üstleniyorum. Bu tamamen benim suçum ve Orlando Magic organizasyonundan, ligden, takım arkadaşlarımdan ve Magic taraftarlarından özür dilerim. Birçok insanı yüzüstü bıraktığımı biliyorum ve hatamdan ötürü çok üzgünüm” dedi.
Hidayet Türkoğlu aynı zamanda, NBA tarihinde yasaklı madde kullanımından ceza alan sekizinci oyuncu oldu.
NBA'de daha önce Rashard Lewis, OJ Mayo, Darius Miles, Lindsey Hunter, Soumalia Samake, Matt Geiger ve Don MacLean doping cezası almıştı.
Hidayet Türkoğlu'nun 20 maçlık cezası Çarşamba günü, Orlando Magic - Atlanta Hawks karşılaşmasıyla başlayacak.
fotosuki
14.Şubat.2013, 02:01
Sakatlıktan çok formsuz dönmüştü zaten. Şimdi de 20 maç ceza. Sezonu mental olarak kapamıştır. Orlando seneye 4M gibi bir tazminatla Hidayet'i serbest bırakacaktı. Seneye kendisini %99 ihtimalle TBL'de göreceğiz.
zeck17
15.Şubat.2013, 18:55
62. All Star maçı 17 Şubat Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece 03.00’te Houston’dan naklen CNN Türk ve HD kalitesiyle D-Smart 77. Kanal Smart Spor’da.
All Star Çaylaklar maçı 15 Şubat Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece 04.00’te naklen CNN Türk ve HD kalitesiyle D-Smart 77. Kanal Smart Spor’da.
Yetenek yarışmaları da cnn türk de yayınlanacak siteye yazmamışlar ama o da cumartesini-pazara bağlanan gece benzer bir saatte olacaktır açıklama gelirse yazarım buraya
Ve all star arasına girilirken konferansların puan durumlarına http://tr.global.nba.com/stats/league/teamConfStandings.xhtml?locale=tr
şu adresten bakabilirsiniz lakersin sezona büyük umutlarla girdiği bu yılda kalan son 28 maç da houstonla 4 galibiyet farkını kapatması gerek
Son Olarak İstatisliklerde liderle ve Türk Oyuncuların Yerleri
SAYI: KEVIN DURANT (OKLAHOMA CITY THUNDER) 29
RİBAUND: DWIGHT HOWARD (L.A. LAKERS) 11.9
Ömer Aşık (Houston Rockets) 11.5
BLOK: LARRY SANDERS (MILWAUKEE BUCKS) 3.16
ASİST: RAJON RONDO (BOSTON CELTICS) 11.1
TOP ÇALMA: CHRIS PAUL (L.A. CLIPPERS) 2.60
Son olarak En fazla double-double yapanlar listesinde Ömer Aşık 11.sıradadır (24 dd)
furkan58
18.Şubat.2013, 08:35
143 - 138 Batı kazandı maçı. MVP 20 sayı 15 asist ile oynayan Chris Paul oldu.
Deus Dominus
18.Şubat.2013, 08:48
Chris'lerin gecesi :D
Batı'da Chris Paul şov vardı, sonuna kadar hak etti MVP'yi, diğer tarafta Chris Bosh rezil oldu :D Şut atar potaya değmez, oyun kurucudan bacak arası yer, savunma yapar üstünden basket yer :D
Ama gecenin en iyi hareketleri sanırım Kobe'den geldi, Lebron James'in dünyasını kararttı savunması ve bloklarıyla.
Diğeri de CP3'ün Noah'a taktığı kapak olmuştur herhalde :D. Agresif savunmaya 3'lükle en güzel cevabı verdi.
Fearless Coward
19.Nisan.2013, 01:02
NBA'ciler nerdesiniz yahu play-offlar başlıyor artık normal sezon bitti.
Batı Eşleşmeleri :
OKC Thunder(1.) - Houston Rockets(8.)
LA Clippers(4.) - Memphis Grizzlies(5.)
Denver Nuggets(3.) - Golden State Warriors(6.)
San Antonio Spurs(2.) - LA Lakers(7.)
Doğu Eşleşmeleri :
Miami Heat(1.) - Milwaukee Bucks(8.)
Brooklyn Nets(4.) - Chicago Bulls(5.)
İndiana Pacers(3.) - Atlanta Hawks(6.)
New York Knicks(2.) - Boston Celtics(7.)
Valla bu sene geçen seneye göre daha zevkli geçecek gibi görünüyor.2 Konferanstada 2.-7. eşleşmeleri çok çekişmeli geçecek Kobe'nin olmaması Spurs,Rondo'nun olmaması Knicks için avantaj ancak bu avantajlara rağmen belli de olmaz tabi göreceğiz neler olacak.
Night_Mare17
19.Nisan.2013, 01:21
T-Mac Spurs'a geldi bakalım tekrardan parlar mı
Eski T-Mac'li Spurs sürpriz yapabilir bu sezon.
Fearless Coward
19.Nisan.2013, 01:30
Başka takımda olsa belli olmazdı ama Popovich ile yeniden doğacaktır diye düşünüyorum.Ayrıca Lakers'in gelmesi kötü oldu Houston daha iyi olacaktı bizim için ama olmadı maalesef.Gasol çok iyi form tuttu dikkat etmek lazım ona.
byariff
19.Nisan.2013, 01:42
kobesiz play off hiç çekilmicek izledigim 2 takimdan biriydi lakers. kobe olsaydi ah o sakatligi yasamasaydi...
semih99999
19.Nisan.2013, 19:32
OKC Thunder - Houston Rockets (thunder en fazla 1 maç verir)
LA Clippers - Memphis Grizzlies (olaylar olaylar :D birbirlerini yerler )
Denver Nuggets - Golden State Warriors (denver deplasmanında oynamak kolay degil 4-2 alır denver )
San Antonio Spurs- LA Lakers (kobesiz zor ama lakers kolay teslim olmaz)
Doğu Eşleşmeleri :
Miami Heat - Milwaukee Bucks (yoruma gerek bile yok süpürürler :n: )
Brooklyn Nets - Chicago Bulls ( bunlarda kendi aralarında oynar :D )
İndiana Pacers- Atlanta Hawks ( sert indiana savunması umursamaz atlanta takımını sindirir )
New York Knicks) - Boston Celtics ( dananın kuyrugu burda kopar :D )
tahminlerim bunlar beyler mavs bu sene yok playoff ta umudumuz miami :p
Kryptonite
19.Nisan.2013, 19:40
OKC-Spurs Batı Finali olur Miami-New York Doğu Finali olur.Finalde OKC-Maimi olur Durant tek başına alır bu sene.OKC şampiyon olur benden demesi :D
E.Cartman
20.Nisan.2013, 00:00
OKC yine finalde olur ama rakibi kim olur onu bilemem. Bir de şu Miami bir tek bana mı antipatik geliyor yahu, çok itici takım oyuncularla alakası yok ama bu iticiliğin ezelden beri itici LeBron'u, Wade'i falan severim ama takıma gıcığım :n::n:
Fearless Coward
20.Nisan.2013, 01:39
Yıllardır anti miamiciyiz yalnız değilsin. :D Bu yıl bizim yılımız T-Mac'i de aldık Lakers'ı geçersek şampiyon oluruz diye düşünüyorum.
byariff
20.Nisan.2013, 01:42
OKC Thunder - Houston Rockets 2
LA Clippers - Memphis Grizzlies 2
Denver Nuggets - Golden State Warriors 1
San Antonio Spurs- LA Lakers 2
Doğu Eşleşmeleri :
Miami Heat - Milwaukee Bucks 1
Brooklyn Nets - Chicago Bulls 1
İndiana Pacers- Atlanta Hawks 1
New York Knicks) - Boston Celtics 2
tahminlerim bunlar :D 1 maç uzerine degil toplam 6 maç mi iste 6 maçin sonunda turlucak takimlari seçtim :D
Dooki
20.Nisan.2013, 12:02
Eğer şu anki playoff takımlarının hepsini bir potada değerlendirirsek, hem form olarak, hem de sakatlık vs olarak Miami Heat AÇIK ARA şampiyonlukta favori gözüküyor. Spurs o eski organize olma yeteneklerini bir nebze kaybetti, OKC geçen seneki takım olamama hatalarını hala sürdürüyor,Lakers Kobe'yi, Boston Rondo'yu kaybetti, onların umutları çok azaldı gibi. NYK'de de Chandler'ın bir eksikliği var. Miami ise hem kariyerinde zirve yapan bir Lebron'a sahip, hem playoffa doğru iyice açılmış olan efsaneleri Wade'e sahip, bir başka büyük oyuncu Bosh da takımda, geçen seneki çekirdeği korudular ki NBA'de şampiyonluğun ilk adımı çekirdek oturmasıdır, bu da geçen sene tamamlandı zaten, ayrıca sene başında takıma Rashard Lewis, Ray Allen gibi müthiş oyuncular da eklendi, Chris Andersen ile de en büyük zayıflıklarından biri olan pota altı savunmasında birazcık rahatladılar ki bu olmadan da şampiyon olabilen bir takım, daha doğrusu diğer avantajlarıyla böylesine büyük bir eksikliği kapatmayı başaran bir takım, buralara da biraz tutkal sürünce neler yapabilir ben bilemiyorum, ki 28 maçlık galibiyet serisini yaptılar bu sene, ayrıca Miami Heat tarihindeki en yüksek galibiyet sayısını da bu sene almış oldu normal sezonda.
Yıllardır taraftarıyımdır Miami'nin zaten, o yüzden onların da kazanmasını istiyorum elbet. Ancak objektif bakış açısında da Miami ağır basıyor zaten. Ancak NBA bu, NBA'de ne olacağı belli olmuyor biliyorsunuz.
byariff
20.Nisan.2013, 13:22
valla benim favorim lakers ile houstondu kobe sakatlaninca sanslari bence yok houston ile memhpis favorim.
Partenopei
20.Nisan.2013, 17:06
OKC Thunder - Houston Rockets 1
San Antonio Spurs- LA Lakers 2
Brooklyn Nets - Chicago Bulls 1
New York Knicks - Boston Celtics 1
sakary Ali
20.Nisan.2013, 17:13
Ve nihayetinde Play-Off zamanı geldi. Play-Off'un havası mükemmel. Yine harika bir Play-Off sezonu izleyeceğiz. Bende tahminlerimi yapayım.
OKC Thunder - Houston Rockets 1
San Antonio Spurs- LA Lakers 1 (lakers süpürülür. 4-0)
Brooklyn Nets - Chicago Bulls (7.maçı izleriz :p )
New York Knicks - Boston Celtics 1 ( dışardan görülen ilk turun en büyük eşleşmesi )
düzenleme bu arada Spurs - Lakers maçı yarın 22.30'da CNN'de..
Fearless Coward
20.Nisan.2013, 17:15
OKC Thunder - Houston Rockets 2
San Antonio Spurs- LA Lakers 1
Brooklyn Nets - Chicago Bulls 2
New York Knicks - Boston Celtics 1
Benim tahminlerim böyle.Houston'dan bende Arif gibi bir sürpriz bekliyorum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Nisan.2013, 17:30
play off maclarini bari takip edebilsek tvden. normal sezonu hic takip edemedim. cnn biraz daha fazla mac vermeli bu periyotta. aksi takdirde nba turkiyede popularitesini yitirecek. bu nba yonetiminin de isine gelmez. ben bile butun sezon 2-3 mac izlediysem sadece, ulke genelinde durumu dusunemiyorum.
eslesmelerle ilgili hicbir ongorum yok, miaminin ligi domine ettigini biliyorum sadece. surpriz olmazsa onlar sezonun galibi olabilirler. lakers son macla girebildi playoffa, katilamasaydi dalga konusu clippers degil bundan sonra lakers olurdu los angelesda :)
t-Mac sozlesme imzalamis, playofflarda onu izleme imkanimiz olucak. omer ve ersanin hatrina houston ve milwaukee taraftariyim bu sezon.
Fearless Coward
20.Nisan.2013, 18:22
Bu arada yarın 22:30'da oynanacak Spurs-Lakers maçını CNN Türk verecek.Normal sezonda Pazar ve Çarşamba 3-4 kez izlemiştim ben maçları yine aynı şekilde devam edecek anlaşılan.
sakary Ali
20.Nisan.2013, 20:26
Finale kadar muhtemelen Pazar-Çarşamba verecekler. Finalin tüm maçlarını gösterirler. (geçen sene böyleydi en azındna)
ToRoSKaPLaNı
20.Nisan.2013, 21:00
Birgün Bobcats ı da play offta görme umudunu hala taşıyorum içimde :D
Fearless Coward
21.Nisan.2013, 01:23
Knicks-Celtics maçı çok zevkli geçiyor beklediğimiz gibi.Son 3 dakika 81-76 önde Knicks.Bu arada Chandler dönmüş haberiniz ola.
ToRoSKaPLaNı
21.Nisan.2013, 01:31
Kidd maçın kahramanıydı.Pierce kırılma anlarında yaptığı hatalarla maçın kaybedilmesinde büyük pay sahibi oldu.Daha maç bitmedi ama buradan dönmez artık
BleedingMoon
21.Nisan.2013, 01:34
boston iyi zorladı. seri 4-3 biter.
Fearless Coward
21.Nisan.2013, 01:42
85-78 bitti.Seri 7. maçın sinyallerini verdi Knicks 4-3 ya da 4-2 ile geçer diye düşünüyorum.Denver Nuggets-Golden State Warriors maçı başladı bu arada.
anil luque
21.Nisan.2013, 02:56
Denver sadece %38 ile oynadı ilk yarıda. Golden State eski havasından çok uzak , olumlu yönde diyorum yani. O "nasıl olsa sayı atıyoruz" havaları yok ve daha ciddi savunma yapıyorlar. Denver gibi ligin sayı potansiyeli en yüksek takımlarından birini 44 sayıda tuttular ilk yarıda.
Golden State Steph Curry sadece 4 sayıda olmasına rağmen 4 sayıyla önde kapattı devreyi. Thompson inanılmaz katkı verdi. 15 sayısı var sanırım. Denver'da İgoudala Golden State'de de Curry devreye girerse daha zevkli bir maç izleriz.
Corpus
21.Nisan.2013, 04:09
Andre Miller 37 yaşında maç aldı. Helal olsun
Dooki
21.Nisan.2013, 10:38
Steph Curry maça hiç alışık olmadığımız bir başlangıç yaptı ve çok şut kaçırdı. Özellikle iki skorer takımın serisi olarak maçlarda toplam sayının 220+ ortalama ile bitecek bir seri olarak görülüyordu ancak ilk maçta GSW şut kaçırıp Denver'ın ilk 5'i biraz pasif kalınca beklenen olmadı, yine de yüksek bir skor oldu. Ancak şunu gördük ki skorerliğini şutla sağlayan GSW, şutun güvenilmez olduğunu göstermiş de oldu bir nebze. Denver'ın hızlı oyunu seriyi alacak gibi.
Fearless Coward
21.Nisan.2013, 14:08
Brooklyn Nets ile Los Angeles Clippers çok rahat kazandılar böylece play-offların ilk gününü 4 ev sahibi de kazanmış oldu.
Bugünün programı :
20:00 İndiana Pacers - Atlanta Hawks
22:30 San Antino Spurs - Los Angeles Lakers
02:00 Miami Heat - Milwaukee Bucks
04:30 OKC Thunder - Houston Rockets
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Nisan.2013, 23:07
kobesiz lakers cok tatsiz da olsa iki ezeli rakibin maci izlemeye deger. cerezimi hazirladim, 22.30daki spurs-lakers macini bekliyorum :)
indiana 107-90 atlanta
paul george[ind] | 23 sayi, 12 asist, 11 ribaund
Fearless Coward
22.Nisan.2013, 01:21
3. Çeyrek 70-57 sona erdi.Alacağız gibi görünüyor bi aksilik olmazsa tabi.Bu arada T-Mac tam hazır değil herhalde oynamıyor bugün.Diğer maçlarda oynayacak mı acaba bilen var mı ?
ToRoSKaPLaNı
22.Nisan.2013, 01:46
Lakersin Spurs u zorlayamayacağı bu maçta çok belli oldu.Arada bir kıpırdanıp farkı eritmeye çalışsada Lakers ın ilk turda eleneceği aşikar.
BleedingMoon
22.Nisan.2013, 02:02
kendi evinde bir maç alır lakers gazla mazla.
Fearless Coward
25.Nisan.2013, 13:40
Play-off'larda ilk 2 maçlar tamamlandı.
OKC Thunder 2-0 Houston Rockets
LA Clippers 2-0 Memphis Grizzlies
Denver Nuggets 1-1 Golden State Warriors
San Antonio Spurs 2-0 LA Lakers
Miami Heat 2-0 Milwaukee Bucks
Brooklyn Nets 1-1 Chicago Bulls
İndiana Pacers 2-0 Atlanta Hawks
New York Knicks 2-0 Boston Celtics
Ev sahipleri işi götürdü ilk 2 maçta.Bu gece 3 maç oynanacak :
Bucks - Heat 2.30
Bulls - Nets 3.30
Grizzlies - Clippers 4.30
Gece ayık olan varsa Bulls - Nets maçı ve Grizzlies - Clippers maçlarını kaçırmasın derim kafa kafaya geçecektir 2 maçta.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Nisan.2013, 23:29
milwaukee - miami maci birazdan basliyor. cnn turkten canli.
sakary Ali
29.Nisan.2013, 01:03
İlk yarının çoğunu izledim sayılır ama pek aklımda birşey kalmamış :) Aklımda kalan Ersan'a Allah kolaylık versin. Bu kadar basketbol zekasından yoksun takım görmedim :D
Sabah Thunder-Rockets maçını izlemiştim. Rockets ikinci yarı 20 sayıdan maçı son topa getirse de kazanamadı. Birde Westbrook muhtemelen Play-Off'larda yok. Thunder şansını ciddi şekilde etkileyecek. Durant'te 40 sayılık performans göstermişti.
Fearless Coward
29.Nisan.2013, 01:12
Durant müthişti gerçekten Ömer'i mahvetti adam. :D Ama Houston 3-1 yapar o seriyi bugün de Bucks 3-1 yapacaktır Wade yok.İlk süpüren takım biz oluruz diye düşünüyorum Lakers'de Kobe'yi geçtim Nash,Blake,Metta da yoklar.Howard ve Gasol elinden geleni yapsalar bile maçı alamayacaklardır.Boston 3-1 yaptı bu arada onu da belirteyim.
Edit : Miami süpürdü 4-0 ile.
Dooki
29.Nisan.2013, 22:30
Bucks zaten Play-off hak etmiyor bile, geldikleri gibi gittiler. :n:
ToRoSKaPLaNı
30.Nisan.2013, 05:31
Bir üst tura çıkan ilk takımlar Miami ve San Antonio Spurs oldu.Bence Şampiyonluğun en büyük iki adayı rakiplerine gözdağı verdi ve rakiplerini süpürdü.Bir diğer şampiyonluk adayı thunder bakalım süpürebilecek mi?Bakalım diğer maçlarda ne sonuçlar çıkacak.En büyük sürprizi warriors yapacak gibi duruyor.Bekleyelim sonuç ne olacak görelim.
sakary Ali
30.Nisan.2013, 20:43
Ömer'den 17 sayı 14 rib performans eşliğinde Rockets kazanmış. Rockets'in diğer maçlarda da başa baş oynayacağını düşünüyorum. Hatta seri 3-3'e bile gelebilir :)
Fearless Coward
01.Mayıs.2013, 01:12
OKC Thunder 3-1 Houston Rockets
LA Clippers 2-2 Memphis Grizzlies
Denver Nuggets 1-3 Golden State Warriors
San Antonio Spurs 4-0 LA Lakers(süpürdü)
Miami Heat 4-0 Milwaukee Bucks(süpürdü)
Brooklyn Nets 2-3 Chicago Bulls
İndiana Pacers 2-2 Atlanta Hawks
New York Knicks 3-1 Boston Celtics
Serilerde durumlar böyle.Nuggets saat 3'te sahasında Warriors'u ağırlayacak.Ben serinin 3-2'ye geleceğini düşünüyorum sonuçta Nuggets evinde kolay yenilen bir ekip değil.En çekişmeli seri olan Clippers-Grizzlies maçı da saat 5:30'da.CNN Türk verecek maçı.Clippers'ın alacağını düşünüyorum seri 3-2 olur 7. maça gidecektir bu seri özellikle bu maçı ev sahibi alırsa.
sakary Ali
01.Mayıs.2013, 13:17
Grizzels deplasmanda kazanmış. Maçı izlemeyi istiyordum ama uyanık kalamadım. Warrios'ta muhtemelen kendi sahasında seriyi bitirebilir. Clippers- Grizzels serisi son 2 senedir efsane oluyordu. Grizzels bu sefer avantajı eline geçirdi gibi. Onlar da kendi sahalarında işi bitirebilir.
Fearless Coward
01.Mayıs.2013, 13:42
Grizzlies buradan vermez seriyi Zach Randolph 25 sayı 11 ribaund ile double-double yaparak takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.Ayrıca Griffin 3. çeyrekte sakatlandı.6. Maçta oynamazsa zaten Grizzlies işi bitirir.Nuggets beklediğim gibi kazanmış ama Warriors evinde işi bitirecektir öyle büyük bi farkta yememiş zaten bugün.
sakary Ali
02.Mayıs.2013, 08:38
Rockets, Thunder'ı deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Seri 3-2'ye geldi. Şimdi Houston'da oynanacak bir karşılaşma var. Eğer durum 3-3'e gelirse ortalık fena karışacak.
Bu akşamki maça gelecek olursak, son çeyrekte Ömer'e uygulanan taktik faul stratejisinin başarısız oluşuna acayip sevindim. Ömer çizgiden 13/18 ile oynadı. Toplamda 21 sayıya ulaştı. Müthiş bir galibiyet aldı Rockets..
himone
02.Mayıs.2013, 14:42
Ömer her geçen gün daha iyi oluyor, gelişimi 1-2 yıl daha devam eder. İnanılmaz bir pivot olacak ve özellikle Avrupa şampiyonasında her zaman en önemli silahımız olacak diye düşünüyorum. 1 tane de çok kaliteli oyun kurucumuz olsa, İspanya'daki Gasol-Navarro gibi, kupa alabiliriz. Thunder da Westbrook sakatlandıktan sonra çok zayıfladı. Konferans finali bile hayal gibi geliyor bana.
Garip olan da toplamda 6 seri 3-2 durumda ve en azından 3'ü 7. maça kalır. Normalde bu turda 5-6 seri 4-0 ve 4-1 biterdi. Zaten 4-0 yapan 2 takımda finale kalacak takımlar.
Fearless Coward
02.Mayıs.2013, 15:39
Aslında 4-0'la geçebilecek daha ekip vardı ama Houston ve Boston çok iyi toparlandılar.Houston evinde de mutlaka kazanacaktır o seri 7. maça gider.3-0'dan çeviren bir ekip yok galiba varsa da en fazla 1 seri de falan olmuştur bu.Houston tarih yazabilir.Boston için aynı şeyi söyleyemem New York 4-3'te olsa geçer o seriyi.İndiana serisi de 7. maça kalır gibime geliyor çünkü hep ev sahipleri kazandı o seride.Golden State ve Chicago ise bu gece işi bitirebilir.
Fearless Coward
03.Mayıs.2013, 15:43
Golden State seride 4-2 öne geçti ve bizim(Spurs) rakibimiz oldu.Onları da Lakers gibi süpüreceğimizi düşünüyorum ama bizi Lakers'ten daha çok zorlayacakları kesin.Brooklyn ise seride durumu 3-3'e getirdi.Şüphesiz en zevkli seri oluyor Bulls-Nets serisi.Üçüncü uzatmaya giden maçları da vardı.Brooklyn sahasında oynayacak son maçı ama iki ekipte deplasmanda kazandılar daha önce yine başa baş bir mücadele olacağı kesin.Bu gece kalan 4 maç oynanacak NBA'de.En az 2 tanesinin 3-3 olacağını düşünüyorum ben.İşi bitirirse Memphis bitirir diye düşünüyorum.
attirson
04.Mayıs.2013, 03:00
Boston bugun 3-3 yapar umarım 3-0ken sımarıklık yapan NYK'lilere ders olsun.
Fearless Coward
04.Mayıs.2013, 03:46
Boston çok fena eziliyor bana kalırsa toparlanmaları zor.
attirson
04.Mayıs.2013, 04:25
Dönmez gibi görünüyor Boston maçı.
Fearless Coward
04.Mayıs.2013, 14:16
Brooklyn harici serilerin hepsi bu gece bitti.
Batı Konferansı Yarı Final Eşleşmeleri :
OKC Thunder - Memphis Grizzlies
Golden State Warriors - San Antonio Spurs
Doğu Konferansı Yarı Final Eşleşmeleri :
Miami Heat - Nets-Bulls Yeneni
New York Knicks - İndiana Pacers
byariff
04.Mayıs.2013, 14:41
Memphis gumbur gumbur geliyor
ToRoSKaPLaNı
05.Mayıs.2013, 05:20
Bulls şuan işi götürüyor.Büyük bir sürpriz olmazsa bir üst tura çıkacak Bulls
Fearless Coward
05.Mayıs.2013, 12:40
Bulls,Nets'i 99-93 yenerek son bileti kaptı.Miami için Bulls'un gelmesi kötü oldu açıkcası Noah,Deng,Boozer gibi müthiş bir üçlüsü var bunların yanında Rose'un yerini çok güzel kapatan Nate Robinson var.Miami'nin 27 maçlık serisini bitiren takımdı Bulls güzel bir seri olacağı kesin.
Yarı final maçları bugün başlıyor.
20:00 OKC Thunder - Memphis Grizzlies
22:30 New York Knicks - İndiana Pacers
Memphis ve New York'un kazanacaklarını düşünüyorum.Bu arada CNN Türk büyük ihtimal New York Knicks - İndiana Pacers maçını verecek.
sakary Ali
05.Mayıs.2013, 15:21
Muhtemelen bu akşam CNN'de maç olmaz. Dünkü Bulls - Nets maçını verdiler sanırsam.
ToRoSKaPLaNı
05.Mayıs.2013, 21:10
Muhtemelen bu akşam CNN'de maç olmaz. Dünkü Bulls - Nets maçını verdiler sanırsam.
Bugün dsmart ve smartspor da var maçlar.
Fearless Coward
06.Mayıs.2013, 02:15
Zevkli bir maç sonunda OKC,Memphis'i 93-91 yendi.Maçın son saniyesinde 3 atış kullandı Memphis ama 1 tanesini sayı yapabildiler büyük şanssızlık yaşadılar orada.OKC,Westbrook'u fazlasıyla arıyor Kevin Martin,Westbrook'un yerini kapatmaya çalışıyor sayılarıyla ama bi yere kadar 2. maçı Memphis alır evindeki maçları da alacaktır kısacası 4-2 ile geçer Memphis OKC'yi.Bu arada İndiana deplasmanda New York'u yeniyor 101-95'lik bir üstünlükleri var büyük ihtimal kazanacaklar ve büyük bi avantaj sağlamış olacaklar.
ToRoSKaPLaNı
06.Mayıs.2013, 03:14
Evet İndiana da kopardı maçı.Çekişmeli maçlar oldu bugün.
OrcunFB
06.Mayıs.2013, 08:41
Siz izliyorsunuz galiba maçları Warriors'ın şampiyon olma durumu var mı ? :D Curry nedeniyle tutuyorum Warriors'u. :D
ToRoSKaPLaNı
06.Mayıs.2013, 10:54
Siz izliyorsunuz galiba maçları Warriors'ın şampiyon olma durumu var mı ? :D Curry nedeniyle tutuyorum Warriors'u. :D
Hiç sanmıyorum warriors un şampiyon olacağını.David Lee gibi bir oyuncuları sakat.Önemli bir katkı veriyordu takıma Lee.Şuan işler Curry e bakıyor ama o da güçlü ekipler karşısına çıktığında zorlanacaktır.
Dooki
06.Mayıs.2013, 16:55
Lee yalnız iyileşti.
Yine de Warriors şampiyon olamaz ki zaten çoğu playsetleri şuta dayalı oldukları için, kötü attıkları bir gün maç kazanmaları imkansıza yakın. İyi sokarlarsa da sizin kazanmanız zordur ama Miami gibi oyunun her yönünü oynayabilen, komplike bir takım varken, bir de SAS gibi eskisi gibi olmasa da organize bir takım varken, Warriors'un şansı yok gibi.
sakary Ali
06.Mayıs.2013, 17:03
Warrios bu seri de ancak 1 maç kazanabilirler diye düşünüyorum.
Ömer elendiğine göre OKC'ciyim :p. Durant'ın bu zor durumla nasıl başa çıkacağını görmek güzel olacak. İlk Grizzels maçında da izlemedim ama yorumlara göre harika performans göstermiş. (35pts, 16rib, 6ast)
Eğer Spurs şampiyon olacaksa finele çıkmasını isterim. Ama Miami'ye kaybedeceklerse OKC'yi finalde görmek isterim. Durant'in tek başına Heat'e karşı maçları eğlenceli olacaktır.
Tabi bir sürpriz olacağını düşünmeden yazdım. Grizzels - OKC serisi yüzde 50-50 gibi. Spurs muhtemelen finale çıkacaktır. Heat-Bulls serisi de güzel olacaktır ama bu Heat ne yapar ne eder eler. NBA'de şuan en sevmediğim takımlardan birisi Pacers. Umarım bir an önce elenir ve giderler.
OrcunFB
06.Mayıs.2013, 18:33
Tamam sağolun. Şampiyon olamasak da Warrios'luyuz. :n:
Sadixx
06.Mayıs.2013, 20:45
Durant benim gözümde düştü. Meğerse Mvp değilmiş . Westbrooksuz zorlanıyor.
semih99999
06.Mayıs.2013, 21:28
abi ilk tur maçlarını izledim de memphis ne kadar çirkef takım bildigin döverek yeniyolar :D thunder ı 95 sayının altında tutabilirlerse eleyebilirler
sakary Ali
08.Mayıs.2013, 10:05
Sabah OKC-Grizzels maçı vardı. Grizzels kazanmayı başardı. İkinci yarıyı izledim. KD çok müthiş performans göstermesine rağmen kazanamadılar. Maçın sonunu kötü oynadı OKC. Durant'e hiçbir oyuncu destek vermeyince OKC'nin işi zor. Martin'in 15-20 birşey atması gerek. Grizzels seriyi 1-1'e getirdi ve final için bence büyük bir avantaja sahipler. Conley ve Durant'in istatistikleri etkilyeci.
Birde Durant'in Bayless'a bir bloğu vardı. Efsanevi bir bloktu. İzlemenizi tavsiye ederim.
byariff
08.Mayıs.2013, 13:14
ya oyle ya boyle memphis nbayi kazanacak !
Fearless Coward
08.Mayıs.2013, 13:34
Yarı final serileri çok güzel başladı bu geceki maçlarla beraber bi tek biz 2-0'ı bulabiliriz.İlk maç zorlandık ama kazanmasını bildik 2 uzatma sonunda.Bu gece Miami sahasında rakibine 2-0'lık avantaj vermeyecektir diye düşünüyorum 1-1'e getirirler seriyi.Biz ise bu sefer rahat yeneriz diye düşünüyorum.Memphis'in kazanacağı çok belliydi ilk maçı ucu ucuna kaybettiler Durant ne kadar iyi olursa olsun Westbrook'u mutlaka arıyor.Memphis sahasında 2 maçı da alacaktır 3-1'e gelir seri OKC en fazla 3-2'ye getirir o da yetmeyecektir kısacası Memphis Konferans Finaline çıkar.New York'da evinde aldı ama avantaj hala İndiana'da evindeki 2 maçı da alırsa İndiana Konferans Finaline çıkar.Miami'ye gelirsek Chicago'da maç alırlarsa onlar da Konferans Finaline çıkar onun dışında çok zor işleri.
ToRoSKaPLaNı
08.Mayıs.2013, 19:20
Gece izleyemedim maçları.Sızmış kalmışım.Memphis sonuna kadar zorlayacağını göstermiş oyunuyla.NY da rahat geçmiş rakibini.Bugün güzel maçlar var umarım bu sefer uyuya kalmam.
Fearless Coward
08.Mayıs.2013, 19:26
Bugün Miami-Chicago maçını kaçırmayın derim ilk maç Miami'yi 86 sayı da tutmak kolay bir iş değildi hemde Rose'u geçtim Deng-Hinrich'de yoktu Chicago'da.Nate Robinson mükemmel bir performans sergiledi ayrıca Miami'ye karşı bütün oyuncular daha bir başka oynuyor yani en iyi performanslarını sergiliyorlar ligin en iyi takımı olmasının da etkisi var tabi.
DaveJones
09.Mayıs.2013, 05:20
Evet kaçırmamanız iyi olurdu zira maç 50 sayı farka gidiyor şuan :n:
zemlinskis
09.Mayıs.2013, 05:58
Miami Heat sonunda dişini göstermeyi başardı.Bundan sonra kolay kolay maç vereceklerini de düşünmüyorum.Ayrıca Noah ve Gibson'a ceza bekliyorum kalan maçlar için.
ToRoSKaPLaNı
09.Mayıs.2013, 16:39
Tüm eşleşmelerde 1-1 lik eşitlik meydana geldi.Güzel seriler olacağının habercisi bu.
sakary Ali
11.Mayıs.2013, 03:20
Yaklaşık 1 saat sonra Heat - Bulls. Rose, Deng ve Hinrich yoklar Chicago adına. Bakalım nasıl bir maç izleyeceğiz.
ToRoSKaPLaNı
11.Mayıs.2013, 04:55
Maç sert geçiyor.İlk olarak Noah-Andersen atışmasından sonra Mohammed-Lebron kavgası da meydana geldi ve Nazr Mohammed atıldı oyundan.Warriors-Spurs maçını bekliyorum sıkıntıdan da Heat-Bulls maçını izleyim dedim ama izlediğime değdi şimdilik :D :D
ToRoSKaPLaNı
12.Mayıs.2013, 03:04
Memphis-Oklahoma maçının 3. çeyreği oynanıyor şuan ve Thunders gerçekten hücumda sıkıntı yaşıyor.
sakary Ali
12.Mayıs.2013, 03:49
Grizzels kazandı. Son dakikası bir hayli ilginç oldu. OKC'nin kazanma ihtimali vardı aslında ama olmadı. Grizzels eğer 4.maçı da alırsa final için ciddi avantaj yakalayacak.
zemlinskis
12.Mayıs.2013, 07:00
Pacers'ın pota altı oyuncuları gerçekten iştah kabartıcı.Kanımca bu oyuncuları sayesinde çok canlar yakacağa benziyorlar.Onun dışında Batı'da Warriors-Grizzlies finali beklemekteyim.
byariff
12.Mayıs.2013, 14:14
memphis !! gumbur gumbur geliyoruz
mustangshelby
12.Mayıs.2013, 17:39
sas maçında 200 sayı çıkarmı sizce ?
BleedingMoon
12.Mayıs.2013, 18:33
indiana newyork seri bittikten sonra dükkanı kapatıp gitsinler. o nasıl basketboldur öyle ya.
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Mayıs.2013, 03:44
GSW seriyi 2-2 ye getirdi, mac uzatmalara gitti. uzatmalarda son dakikaya kadar sayi yemedi GSW. Ginobili cok iyi oynadigi macta son dakikalari bu sefer iyi cikaramadi. GSW isminin hakkini verdi bu gece, gercek birer savasci gibilerdi sahada. Seyircileri de cok etkileyici ABD standartlarinda, surekli desibel olcumu yaptilar yayin boyunca ama Inonuden haberleri yok herhalde, 110 desibeli gorucez diye iyi kastilar (:
zemlinskis
13.Mayıs.2013, 08:00
Golden State Warriors - Miami Heat finali muhteşem olur !
sakary Ali
13.Mayıs.2013, 12:01
Warriors kötü oynadıkları sayılabilecek bir günde kazanarak önemli bir avantaj yakaladılar. Muhtemel 7. maça giden bir seri izleyebiliriiz.
byariff
13.Mayıs.2013, 13:17
Final memphis-miami olacak bence
Fearless Coward
13.Mayıs.2013, 13:31
Hemen final hesapları yapmak doğru değil bence.Warriors ile çok zevkli bir seri geçiriyoruz bizim için önemli olan onların sahasında 1 maç alıp avantajı tekrar ele geçirmekti bunu başardık 3-1'i de bulabilirdik uzatmaları iyi oynayamadık maalesef.Evimizde kazanıp 3-2'yi bulmamız şart bunu başaracağız inşAllah.Diğer serilere gelirsek Miami bu gece 3-1'yi bulursa iş bitecek ama ben Chicago'nun bu kadar kolay pes edeceğini düşünmüyorum seriye eşitliği getirirler diye düşünüyorum.Memphis için fazla söylenecek bir şey yok bu gece alırlarsa iş biter almaları da çok zor görünmüyor.İndiana'ya gelirsek yine en zevksiz seri onların serisi Konferans Finaline çıkarlar bu savunmalarıyla.
OrcunFB
13.Mayıs.2013, 14:11
Let's Go Warriors!
Dooki
13.Mayıs.2013, 23:46
Chicago artık yıpranmışlıktan dolayı fiziki olarak zayıfladılar, Noah'ın hırsını saldılar kafesten. Psikolojik olarak rakibi çürütmeye yönelik kavga çıkarıyorlar gibi duruyor çünkü normal hareketler değil, biliyorsunuz NBA'de bir stratejidir bu çok çok nadir kullanılmış olsa da. Ama şu an her yönüyle yıpranmış olan bir Chicago'nun daha iyi bir çözüm olarak yürek gibi soyut bir şeye mi güvenmeleri gerekli, yoksa bu doğru bir strateji mi göreceğiz.
He bunları saymazsak Miami Chicago'ya maç vermez, hatta fark bile atar, Chicago'nun gücü kalmadı artık dayanacak.
semih99999
14.Mayıs.2013, 19:13
Memphis gümbür gümbür geliyo beyler seri 3-1 oldu eger batı finali memphis - golden state olursa miami rahat şampiyon olur :D
Fearless Coward
14.Mayıs.2013, 20:40
OKC uzatmalarda yenilmiş Memphis'e.Evinde kazanacaklardır ama yetmez diye düşünüyorum %90 Konferans finalindeler diyebiliriz.Miami'de işi bitirdi bu gece biz 3-2 yaparsak güzel olacak Warriors'a işi sahalarında bitirmelerine izin vermemeliyiz.İndiana'da 3-1 yapabilir bu gece Memphis gibi.Bana kalırsa ufukta Spurs-Grizzlies ve Heat-Pacers finalleri görünüyor.Böyle olursa Heat zaten finale çıkacaktır.Grizzlies finale çıkarsa yine geçen seneki gibi rahat şampiyon olurlar.
byariff
14.Mayıs.2013, 20:42
Memphis her turlu sasirtmadilar beni :D
Corpus
14.Mayıs.2013, 20:48
Gençler Miami yine şampiyon olacak boşuna başka takım desteklemeyin :D
Dooki
14.Mayıs.2013, 21:43
Miami zaten çekirdek yapısını bozmadan ( başarı için temel budur ) sadece eksiklikliklerini takviye ile doldurdu ( Andersen ), ayrıca diğer bir eksiği olan guard sorunu Norris Cole'un da iyice kendini geliştirmesiyle bayağı bir miktarda hallolmuş durumda, e geçen seneye göre daha iyi bir durumda olan takım şampiyon olmazsa şaşırtırlar beni artık.
Ray Allen faktöründen bahsetmedim bile.
byariff
14.Mayıs.2013, 21:50
memphis savunmasiyla supurur sas miami falan dinlemez
ToRoSKaPLaNı
15.Mayıs.2013, 05:24
Charlotte Bobcats taraftarıyım ancak finalin zevkli olması için Spurs u finalde görmek istiyorum.Zaten diğer taraftan Miami gelecek.Ona tek diş geçirebilecek takım San Antonio gibi görünüyor.Bakalım bugün sonuç ne olacak.Birazdan başlayacak karşılaşma.
zemlinskis
15.Mayıs.2013, 06:40
Doğu Finali müthiş olacak !
byariff
16.Mayıs.2013, 13:33
Memphis !! yine kazanmasini bildik.. 84-88
Fearless Coward
16.Mayıs.2013, 15:42
Memphis'i kutluyorum büyük iş çıkardılar bence Westbrook olsa bile elerlerdi OKC'yi çünkü Memphis bu tarz takımlara hep ters geliyor.Tabi bu kadar kolay elenmezdi OKC'de Westbrook olsaydı orası ayrı.Heat'te işi bitirmiş bu gece sonunda Konferans Finali eşleşmeleri belli olabilir.Ama New York 3-2 yapar gibi geliyor bana biz de inşAllah işi bitireceğiz bu gece Memphis ile bir rövanşımız var onu alacağız daha.
sakary Ali
16.Mayıs.2013, 19:02
Westbrook olsaydı en fazla 1 maç alabilirdi Grizzels :p bence
NikolaiBelinski
16.Mayıs.2013, 21:27
Grizz veya Spurs, şu an Batı'dan gelen bu iki takımdan biri ciddi oyunla Heat'i yenebilecek kapasitede.
Dooki
16.Mayıs.2013, 22:14
NBA'de her takım her takımı yenebilir, problem uzun vadede neler yapabilecekleri, eğer Heat konferans finalini de çabuk kazanıp finale çıkarsa bütün playoff'da çok fazla dinlenme şansı bulmuş olup fiziksel olarak üstün çıkacaktır.
He Spurs eski organize takım kimliklerini de bir nebze kaybetti, Memphis ise "performans/kağıt-üzerindeki-kalite" açısından müthiş bir istatistik yakaladı bence, çok üstün yıldızlara sahip olmayıp belli bir çıtayı aşmayı başaran bir takım oldular ancak bu playoff genelinde iyi gözükse bile finalde eğer Heat olursa pek işe yaramaz gibi. Mavs şampiyon olurken Heat'in çekirdeği yeni oturma senesinde olduğu için başarısız olmuştu Heat, şimdi oturmuş bir şampiyon çekirdek ve bunun etrafına kurulmuş daha iyi bir bench var. Sürpriz bir Pacers-batı takımı finali olursa ama, o zaman işler değişir tabii ki.
Fearless Coward
17.Mayıs.2013, 16:32
New York tahmin ettiğim gibi kazandı ve seride durumu 3-2'ye getirdi.Biz ise Konferans Finaline çıktık.Memphis ile olan hesabımızı kapatacağız inşAllah.Evimizde maç vereceğimizi düşünmüyorum ama deplasmanda da almamız kesinlikle çok zor olacaktır.Kafa kafaya bir seri bizleri bekliyor.
EndoplazmiK RetikuluM
17.Mayıs.2013, 17:50
Son yıllarda OKC'yi yenen yardırıyor, gönlüm Memphis'ten yana :D
Fearless Coward
19.Mayıs.2013, 21:41
İndiana seride durumu 4-2'ye getirdi Konferans Finaline yükselen son takım oldu.Saat 22:30'da Spurs-Grizzlies mücadelesi var.CNN Türk veriyor sanırım.Kafa kafaya bir maç olacaktır umarım evimizde maçı vermeyiz.
Dooki
19.Mayıs.2013, 22:37
Spurs Grizzlies maçı bayağı zevkli olacak orası kesin. İzleyin.
zemlinskis
20.Mayıs.2013, 00:38
Bu Spurs,bu Grizzlies'i paramparça eder !
Fearless Coward
20.Mayıs.2013, 00:40
Hesabımız var demiştik çok rahat bir maç oluyor ilk maçta beklemiyordum bunu.İkinci yarı da farkı eritebilir Memphis ama bi yere kadar.Alırız bu maçı.
Universal
20.Mayıs.2013, 00:47
Spurs'a final ilk maçtan gelir 4-0 biter seri.
sakary Ali
20.Mayıs.2013, 01:07
Grizzels döndü gibi. Güzel bir son çeyrek olacak.
Fearless Coward
20.Mayıs.2013, 01:33
Rahat bi maç oluyor 18 fark oldu.Burdan vermemiz imkansız diyebiliriz.Sahamızda daha önce dediğim gibi maç vereceğimizi sanmıyorum.Asıl maçlarımız deplasmanda olacak orda en az 1 maç alırsak biter bu iş.
Universal
20.Mayıs.2013, 01:35
Rahat bi maç oluyor 18 fark oldu.Burdan vermemiz imkansız diyebiliriz.Sahamızda daha önce dediğim gibi maç vereceğimizi sanmıyorum.Asıl maçlarımız deplasmanda olacak orda en az 1 maç alırsak biter bu iş.
Spurs yıllardır böyle evinde kral dışarda kepaze. Ama en güzelide her yıl en kötü durumda bile şampiyonluk şarkıları söyletir. Spurs bu seriyi 4-0 geçer. Takım çok tecrübeli.
Fearless Coward
20.Mayıs.2013, 01:40
Tabi ki Memphis'li oyuncuların böyle bir tecrübesi olmaması bizim avantajımıza.Bizim ilginç bir istatistiğimiz de var finale çıktığımızda şampiyon olduk hep.Ayrıca bunu hep tekli yıllarda yaptık.1999-2003-2005-2007'de şampiyonluklar kazandık bu yılda tekli bir yıl bir de 6 yıllık bir hasretimiz var inşAllah bitecek bu hasret.Az kaldı az.
byariff
20.Mayıs.2013, 01:40
rahat olun rahat memphis 1 maç kotu oynar 2. maçta spursu tokatlar tokatlar.
Fearless Coward
20.Mayıs.2013, 01:44
Spurs'u hele ki böyle maçlarda tokatlamak kolay mı be Arifim son 15 yılın en iyi takımından bahsediyoruz.Memphis için bu seri çok iyi bir tecrübe olacak gelecek sezon belki daha çok üstlerine koyup şampiyon olabilirler.Bu sezon zor görünüyor çünkü karşılarında hasretini dindirmek isteyen çok güçlü bir ekip var.
sakary Ali
20.Mayıs.2013, 01:48
Grizzels döndü gibi. Güzel bir son çeyrek olacak.
dedim San Antonio rüzgarı hemen arkasına aldı. Parker harika bir gece çıkardı. Seri bitmiş değil ama Spurs - Heat finalini izlemek güzel olabilir.
Fearless Coward
20.Mayıs.2013, 01:50
Tabi ki seri bitmiş değil ancak Konferans finalinde 22 sayı farkla galip gelmek de bir başkadır.Memphis bu mağlubiyetin şokunu atlatamayabilir en azından sıradaki maçta.
ToRoSKaPLaNı
20.Mayıs.2013, 15:54
Maçı izleyemedim ama sonuç sürpriz değildi.Beklenen bir skor meydana gelmiş.SAS seriyi rahat alır gibi geliyor.
zemlinskis
23.Mayıs.2013, 10:11
Miami Heat,güçlü Indiana Pacers pota altı oyuncularına rağmen seride 1-0 öne geçmeyi başardı.Paul George'ün normal sürenin son saniyesinde attığı üçlük jeneriklikti.Indiana Pacers'ın sahasında oynanacak maçlar serinin kaderini belirleyecek gibi görünüyor.
byariff
23.Mayıs.2013, 13:30
miami sans eseriyle kazandi maçta 40-50 tane top kaybi oldu ilk defa bu kadar cok gordum :D
Fearless Coward
23.Mayıs.2013, 17:48
Şüphesiz ki zevkli bir maç oldu.Yalnız o son topta İndiana oyuncuları ağırlığını Lebron James'e vermeliydi çok basit bir sayı oldu onun için.İndiana Pacers,Heat'i zorlayacağını gösterdi 2. maçı alırlarsa şaşırmamak lazım.Paul George attığı 27 sayıyla ilk maçtan gösterdi kendini Heat oyuncularına ben burdayım diye.Heat'te Cris Andersen benchten gelip 7'de 7 attı gecenin gizli yıldızıydı şüphesiz.Bu arada hiç kimse yazmamış 2. maçı da aldık çok rahat alacağımız maçta bir son çeyrek şanssızlığı yaşadık maçı 12 sayı farktan uzattı Memphis.Uzatmalarda Duncan reyizin üstün oyunuyla galip gelmesini bildik ve seride durumu 2-0'a getirdik.Deplasmanda kesinlikle kaybederiz diye düşünüyorum ama 1 maç alırsak deplasmanda final kapısı açılır.
Dooki
23.Mayıs.2013, 21:15
Memphis - SAS serisinde en geç 4.maçta Memphis biraz daha ağır basmaya başlayacak, kendilerini biraz daha gösterecekler, ama seri nasıl biter onu bilemiyorum. 3-0 olsa bile bu seri belki de tarihte bir ilki yaşatabilir bize, Memphis seri ilerledikçe rakibini yıpratan bir takım.
sakary Ali
25.Mayıs.2013, 10:38
Pacers Heat'ı yenmeyi başardı. Son çeyreğin son 8 dakikasını izleme fırsatı buldum. İki takımda hücumda bol saçmalık yaptı. Özellikle Wade ve Stephanson karşılıklı olarak acayip saçma işlere imza attılar. Pacers kritik bir galibiyete imza attı diyebiliriz. Indiana'daki maçlar çok kritik olacak.
zemlinskis
25.Mayıs.2013, 11:22
Rotasyon gücünü kullanmasını bilmeyen Erik Spoelstra,ipleri Pacers cephesinin eline vermiş oldu. Miami Heat,çok feci bir mağlubiyet aldı.Şimdi seri 1-1 ve kalan maçlar ilk 2 maçta olduğu gibi heyecan kasırgası çerçevesinde geçeceğe benziyor.
sananes
25.Mayıs.2013, 11:33
indiana içerden oynarsa miami çok zorlanır. Indıana'nin sorunu ise rotasyon. Bench'ten bu maç 5 sayılık katkı alabildiler sadece. Seri böyle gitmez ama eldeki malzeme de bu işte.
Benim favorim herşeye rağmen Indiana. Miami'yi pota altında dövüyorlar adeta.
anil luque
25.Mayıs.2013, 12:02
Pacers yendi bu gece , inanılmaz keyif aldım. Miami'ye bu sene hakemler de pek yardımcı olmuyor. Pacers-SAS finali olsa da Pacers alsa :)
Fearless Coward
25.Mayıs.2013, 13:29
İndiana Pacers beklediğim gibi kazandı.İlk maçı da alabilirlerdi ama son topta çok amatörce davranmışlardı.Bu maçta işi sıkı tutmuşlar anlaşılan Hibbert'te ilk maça göre daha iyi oynayıp gecenin yıldızı olmuş.İndiana evinde mutlaka 1 maç alacaktır önemli olan 2. maçı da alabilmek.Evinde 2'de 2 yaparsa İndiana finale çıkar diye düşünüyorum ben.İnşAllah'da bunu başarırlar farklı bir final takımı şart artık East'ten.
Bu arada Paul George ne smaç basmış arkadaş öyle hem Lebron hem Andersen'i tabiri caizse tecavüz etmiş. :D
leventb12
25.Mayıs.2013, 14:19
Benimde beklediğim gibi Pacer kazandı. Pacers Miami'ye çok ters gelebilecek bir takım aslında. Pota altına Hibbert ve West ile domine ederlerse kendilerine çevirebilirler seriyi. Ama Paul George'un da LeBronu hem savunmada hem hücumda altına alması gerek.
sakary Ali
25.Mayıs.2013, 14:20
Birde Lebron'un son iki hücumda tıkanıp, pas vermeye çalışıp 2 top kaybettiğini de eklemek gerek. Ancak Miami'nin artık o Big3'lüsü yok gibi. Wade ve Bosh o imajlarını bana göre kaybediyorlar.
Fearless Coward
25.Mayıs.2013, 14:27
Wade sakatlıklardan çok çekti Bosh'ta aynı şekilde.NBA'de sakatlıklardan sonra oyuncunun tam performansına dönmesi ister istemez kolay olmuyor maalesef.Ama Lebron bu sezon takımı fazlasıyla sırtlıyor Wade eski halinde olsa Miami'yi durdurması daha da zor olurdu ki şu haliyle bile sağlam ilerliyorlar ama bi yerde patlak verecekleri belliydi.
DaveJones
25.Mayıs.2013, 14:40
Ben takıma güveniyorum, öyle ya da böyle Pacers'ı geçeriz. Her zaman bu şekilde etkili oynayamaz Hibbert, George gibi oyuncular. Wade'in dizindeki sakatlığı nüksedip duruyor, eski atletizmi buna bağlı olarak çok geriledi ancak artık kendi kabul ettiği 2. adamlık olayından kurtulup takıma hücümda katkı sağlamalı. Lebron maç içinde ne kadar dominant olursa olsun Miami her zaman Wade'in takımıdır.
zemlinskis
26.Mayıs.2013, 02:24
Joel Anthony ve Chris Andersen'a daha fazla süre vermedikçe Erik Spoelstra,Lebron James'in ekstra oyunlarına mahkum kalacaktır.Chris Bosh, en azından bu seride benchte oturtulmalı ve pota altı savunma anlamında güçlendirilmelidir.Aksi takdirde David West ve Roy Hibbert'ı zapt etmek mümkün değil.
leventb12
26.Mayıs.2013, 08:13
Birde Lebron'un son iki hücumda tıkanıp, pas vermeye çalışıp 2 top kaybettiğini de eklemek gerek. Ancak Miami'nin artık o Big3'lüsü yok gibi. Wade ve Bosh o imajlarını bana göre kaybediyorlar.
Wade sakatlıktan çok çekti, hem de James'in arkasında kaldı. Bosh ise normalde 4 numarıdır Toronto'da öyle oynamıştı. Burda hem 5 oynuyor hem de onu tamamlayacak adam yok.
sakary Ali
26.Mayıs.2013, 12:35
Spurs Grizzels'i deplasmanda mağlup etmiş. Seri 3-0 oldu Spurs geçen yılların rövanşını alıyor. Finalin ilk takımı belli oldu diyebiliriz artık.
Fearless Coward
26.Mayıs.2013, 13:12
Memphis'i deplasmanda da yenerek seride durumu 3-0'a getirdik.Artık finale çıktık diyebiliriz ama NBA'de ne olacağı belli olmuyor ki zaten Popovic reyiz oyuncuların rahat olmaması konusunda onları uyarmıştır diye düşünüyorum.4-0'ı bulup erkenden finale çıkarız umarım çünkü Heat-Pacers serisi çok rahat 6.-7. maça gidecektir.
byariff
26.Mayıs.2013, 13:16
ah memphis ah....
Fearless Coward
26.Mayıs.2013, 13:18
Memphis şanssız takım gerçekten daha ilk çeyrekten 16 sayı fark yapmışlardı bizim takım çok iyi toparlandı ama ve maçı uzatmalara taşıdık uzatmalarda Memphis 2 maçtır bir varlık gösteremedi rahat aldık maçları uzatmalarda.Bizim takımın ilginç bir istatistiği de var tekli yıllarda finallere kalıyoruz ve şampiyon oluyoruz finale çıktığımızda.Umarım bu geleneğimiz devam eder önce finale çıkarız sonra da şampiyon oluruz.
anil luque
26.Mayıs.2013, 14:04
Herhangi bir konferans finalinde süpürme var mı bu zamana kadar ? Çeyrek final , yarı final neyse de konferans finalinde rakibi süpürmek önemli iş.
Fearless Coward
26.Mayıs.2013, 14:17
Vardır muhakkak biz en son şampiyonluğumuzda Cavaliers'i süpürmüştük mesela finalde yapmıştık bunu daha önce.
DaveJones
26.Mayıs.2013, 14:18
Olmaz olur mu var tabi. Akla gelen hemen 2003'te New Jersey'nin Detroit'i süpürmesi var. Hatta konferans finallerini geçin 2007 Nba finalinde Spurs Cavs'ı süpürmüştü.
anil luque
26.Mayıs.2013, 15:04
Sağolun arkadaşlar :)
Dooki
27.Mayıs.2013, 00:43
Lakers o müthiş döneminde 4-0 4-0 4-0 4-1 olarak harika bir playoff sezonu geçirip şampiyon olmuştu mesela.
Fearless Coward
28.Mayıs.2013, 13:13
Memphis'i 93-86 yenerek seride durumu 4-0'a getirdik ve NBA Finaline çıktık.Memphis'ten 2 sene öncenin hesabını onları 4-0'la süpürerek aldık.6 Senelik bir hasret var çıktığımız finalleri hiç kaybetmedik yine bu gelenek bozulmaz ve şampiyon oluruz inşAllah.
byariff
28.Mayıs.2013, 13:20
memphis gerçekten sasirtti beni..
Fearless Coward
28.Mayıs.2013, 13:25
Şaşırılacak bir şey yok ilk defa buradalar onlar için de iyi bir tecrübe oldu gelecek sezon buralara gelirlerse daha sağlam işler yaparlar.Spurs süper 3'lüsü ile birlikte burada nasıl oynayacağını bilen adamlardan kurulu bir takım.OKC'de Westbrook sakatlanınca işimiz kolaylaştı ve finale çıktık.Finalde de İndiana Pacers gelse tadından yenmez ama Miami 2-1 yaptı seride durumu saha avantajını tekrar eline geçirdi.
sakary Ali
28.Mayıs.2013, 13:53
Lakers o müthiş döneminde 4-0 4-0 4-0 4-1 olarak harika bir playoff sezonu geçirip şampiyon olmuştu mesela.
İlk seri 4-0 değildi 3-0 dı.
O Play-Offlarda Lakers'i bir tek 76ers yenebilmişti. Serinin ilk maçı LA'da oynanmış ve Iverson 48 sayı atıp final serisinin ilk maçını kazandırmıştı ama Kobe + Shaq'ı kalan maçları kazanarak 4-1 ile şampiyon olmuşlardı.
BleedingMoon
28.Mayıs.2013, 16:48
kaan kural memphis 4-2 alır demişti :D :D
semih99999
28.Mayıs.2013, 19:04
bu tim duncan bildigimiz benjamin button yıllar geçtikçe daha iyi oynuyo :D
csblack
29.Mayıs.2013, 04:27
Biraz sonra Miami'nin maçı var acaba uyanık olupta maçı izleyecek olan var mı?
ToRoSKaPLaNı
29.Mayıs.2013, 05:48
Pacers önde götürüyordu maçı ancak ilk yarının sonlarında Heat dengeyi kurdu.Böyle giderse Heat bu maçıda alır gibi duruyor.
csblack
29.Mayıs.2013, 06:53
Indiana maçı kazanıcakta hakemler izin verecek gibi durmuyor.
ToRoSKaPLaNı
29.Mayıs.2013, 07:27
İndiana kazandı.Maçın sonu çok duraksama oldu.Lebron 6 faulle kenarda kaldı.Seri 2-2 ye geldi.En az iki maç daha oynanacak seri.
Fearless Coward
29.Mayıs.2013, 13:48
Bu bizim için iyi oldu takım fazlasıyla dinlenecek daha iyi hazırlanmamız açısından iyi oldu.Pacers'in bu maçı kesin alması gerekiyordu öyle oldu.Şimdi Miami'de tekrar kazanıp evlerinde işi bitirmek isteyeceklerdir ancak kolay değil.Bu arada Bosh yine sakatlandı.Sakatlanmasaydı Heat alabilirdi 5. maçta oynamazsa avantaj tekrar Pacers'in eline geçebilir.
csblack
29.Mayıs.2013, 14:37
Bu bizim için iyi oldu takım fazlasıyla dinlenecek daha iyi hazırlanmamız açısından iyi oldu.Pacers'in bu maçı kesin alması gerekiyordu öyle oldu.Şimdi Miami'de tekrar kazanıp evlerinde işi bitirmek isteyeceklerdir ancak kolay değil.Bu arada Bosh yine sakatlandı.Sakatlanmasaydı Heat alabilirdi 5. maçta oynamazsa avantaj tekrar Pacers'in eline geçebilir.
Hocam dün Heat naparsa yapsın maçı alamazdı. Pacers 3. maçta basit hatalar yapmıştı ama çok iyi derslerine çalışmışlar ki bu hataları tekrarlamadılar. Ayrıca çok iyi hücum ribaundu aldılar hemde en kritik dakikalarda. Ayrıca Bosh sakatlanması tabiki de etkendir ona sözüm yok fakat yine de çok etkili olamadı zaten maç içerisinde.
Hakem de berbattı zaten o ayrı bir dava. Şunu söylemeyelim ki Spurs hem tecrübesi hem de dinlenme avantajını kullanırsa bence şampiyonluğa en yakın takım olarak duruyor. Hadi bakalım neler olucak.
Fearless Coward
29.Mayıs.2013, 14:41
Dediğin gibi Pacers geçen maçta gerçekten çok kötüydü her anlamda bundan iyi ders çıkartmışlar.Bosh'un sakatlanması önemli bir etkendi bence çünkü o sakatlanınca yeri dolmadı sıkıntı yaşandı 5. maçta o olmazsa Pacers'in alma şansı daha yüksek olacaktır bence.Bu arada serinin 5. maçı Cuma 3:30'da oynanacak.
csblack
29.Mayıs.2013, 14:47
Dediğin gibi Pacers geçen maçta gerçekten çok kötüydü her anlamda bundan iyi ders çıkartmışlar.Bosh'un sakatlanması önemli bir etkendi bence çünkü o sakatlanınca yeri dolmadı sıkıntı yaşandı 5. maçta o olmazsa Pacers'in alma şansı daha yüksek olacaktır bence.Bu arada serinin 5. maçı Cuma 3:30'da oynanacak.
Maç cumartesi sabahı 3.30'da yanlış yazmışsın galiba. Bu arada Bosh yüksek ihtimal oynar çünkü son dakikalarda oyundaydı diye hatırlıyorum.
Fearless Coward
29.Mayıs.2013, 15:00
Game 5: IND at MIA | Thu., May 30, 8:30 PM ET | TNT
bize göre Cuma 3:30 oluyor. :) Valla bizim için sorun yok oynasın 7 maça uzasın güzel olur iyice yorulsunlar. :D
csblack
29.Mayıs.2013, 15:05
Game 5: IND at MIA | Thu., May 30, 8:30 PM ET | TNT
bize göre Cuma 3:30 oluyor. :) Valla bizim için sorun yok oynasın 7 maça uzasın güzel olur iyice yorulsunlar. :D
Pardon ya ben 6. maça bakıyormuşum.
zemlinskis
29.Mayıs.2013, 17:10
Erik Spoelstra,Miami Heat'in sonunu getirecek.Joel Anthony'nin oyunda kaldığı süre içinde Roy Hibbert'ı nasıl iyi savunduğuna bir bakın.Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.Bu pota altı oyuncularıyla Miami Heat ancak şansıyla finallere yükselebilir.
Fearless Coward
31.Mayıs.2013, 14:58
Miami Heat,İndiana Pacers'i 90-79 yenerek seride 3-2 öne geçti.Maçın ilk yarısını izleyebildim ve İndiana müthişti 2. yarıda kopmuş film.Şimdi özetten baktığım kadarıyla Lebron'un 2. yarı öncesi konuşması takımı ciddi anlamda etkilemiş 3. çeyrekte zaten 30-13'lük bir fark yaratmışlar.Yani maç 3. çeyrekte kopmuş Pacers'te West-George-Hibbert üçlüsüne yardım eden olsaydı bu maçı alabilirlerdi.Pacers'te 1-2 isim daha ön plana çıkmalı bu 3'lü dışında yoksa işleri zor 6. maçta.Ben serinin 7. maça gideceğini düşünüyorum.
ToRoSKaPLaNı
04.Haziran.2013, 01:16
Gündemimiz çok yoğun.İlgilenecek vakit bulamıyoruz ama ben yinede bir hatırlatma yapayım.Bugün heat-pacers serisinin son maçı oynanacak.Büyük ihtimalle Heat işi bitirecek gibi geliyor içimden.
Fearless Coward
04.Haziran.2013, 01:33
Maçı izleyeceğim zaten bi NBA ve TBL kaldı izlenecek.Heat tabi ki daha yakın finale ancak İndiana'da seriyi son maça taşıyarak ne kadar iyi bir ekip olduğunu gösterdi.Heat hep Lebron'un eline baktı yine bakacak.Tabi biraz da diğerlerinden katkı gerekecek.Gelmezse zaten İndiana Pacers finale çıkacaktır umarım da çıkarlar Spurs olarak onları da Memphis gibi süpürebiliriz.Bu arada izlemeyenler vardır 6. maçta ki Paul George vs Lebron kapışması mükemmeldi çok güzel şekilde birbirlerine cevap verdiler hep.Paul George üstelik daha 23 yaşında daha uzun seneleri var NBA'de çok büyük oyuncu olabilir o potansiyel görünüyor onda şimdiden.
OrcunFB
04.Haziran.2013, 01:36
Vay güzel maç olacak izlerim. :D İndiana affetmez!
ToRoSKaPLaNı
04.Haziran.2013, 05:04
İlk periyodu Pacers önde kapadı 2 sayıyla yalnız bu kadar basit hata yapılmaz yani.Farkı çok daha fazla açabilirdi ama top kayıpları yüzünden oyun dengeli gidiyor.Miami bu kadar hata yapan bir takıma karşı hala uyanamadı.Serinin bu son maçının önemini 2 takımda henüz anlayamadı sanırım.Bir takım basit top kayıpları yapıyor diğer takım organize olamıyor.Bakalım gelecek periyodlar ne gösterecek.Pacers bu hatalarını düşürürse ve ribaund ları Miami ye kaptırmazsa işi götürebilir.
İkinci periyodda Miami cephesi işi götürdü.Maç koptu mu bilinmez ancak buradan Pacers ın geri maça ortak olması çok zor olacak.
Fearless Coward
04.Haziran.2013, 05:43
İlk yarı 52-37 bitti.Toroskaplanı'nın dediği gibi Heat ilk çeyrekte organize olamadı Pacers zaten saatli bomba tarzında oynuyordu ve Heat 2. çeyrekte çok iyi toparladı işleri ve 15 sayılık bir farkla ilk yarıyı önde kapattı.İkinci yarıda Pacers'e bir mucize lazım bu saatten sonra işleri çok çok zor Heat-Spurs finali oldu diyebiliriz.
DaveJones
04.Haziran.2013, 05:44
Miami bu agresifliğini sürdürüp, klasik ilk yarı fark açıp ikinci yarı geri düşme yani rehavet hastalığına kapılmazsa sağlam bir son performansla finale çıkacak gibi. Ama ben yine de bu kadar istekli olmaları için 7 maç beklememelerini tercih ederdim.
Fearless Coward
04.Haziran.2013, 17:08
Finalin adı Miami-Spurs oldu.Çok zevkli bir final olacağı kesin.Finallerde hep şampiyon olduk ve bunları tekli yıllarda başardık.Bu geleneğimizi sürdüreceğiz inşAllah.Takım bayadır dinleniyor umarım bu bizim için bir dezavantaj olmaz.Saha avantajı Miami'de gibi gözükse de Miami'de kazandığımız takdirde avantaj tekrar bize geçecektir çünkü 3 maç üst üste sahamızda oynayacağız.Umarım ilk 2 maçtan en az 1 tanesini kazanabiliriz.
Bu arada maç tarihleri şöyle :
Game 1: SAS at MIA | Thu., Jun. 6, 9:00 PM ET | ABC(Bize göre Cuma 4'te.)
Game 2: SAS at MIA | Sun., Jun. 9, 8:00 PM ET | ABC(Bize göre Pazartesi 3'te.)
Game 3: MIA at SAS | Tue., Jun. 11, 9:00 PM ET | ABC(Bize göre Çarşamba 4'te.)
Game 4: MIA at SAS | Thu., Jun. 13, 9:00 PM ET | ABC(Bize göre Cuma 4'te.)
Game 5: MIA at SAS | Sun., Jun. 16 | ABC | If Necessary(Bize göre Pazartesi)
Game 6: SAS at MIA | Tue., Jun. 18 | ABC | If Necessary(Bize göre Çarşamba)
Game 7: SAS at MIA | Thu., Jun. 20 | ABC | If Necessary(Bize göre Cuma)
Bütün maçları CNN Türk verecek.
ToRoSKaPLaNı
04.Haziran.2013, 20:27
Final çok iyi oldu.Rekabet açısından Pacers in finale kalmasını istemiyordum çünkü Spurs için çok kolay bir rakip olabilirdi.Şİmdi ise iki çok güçlü ekip finale kaldı ve 7 maç oynanmasını bekliyorum.Seri ne kadar uzarsa ne kadar mücadele artarsa biz seyirciler için o kadar keyif verir.
Dooki
04.Haziran.2013, 21:27
Seriyi tamamiyle Spurs'un savunma direnci belirleyecek. Miami sezon içerisinde ve playoffta kaybettiği maçları rakibin harika hücumlarından dolayı kaybetmedi, savunma direnci yüksek olan maçlarda kaybetti. ( İstisnalar dışında ) Keza pacers da öyle, onların savunma anlayışı gerçi biraz da Miami'nin oyun yapısına da ters, iyi bölge kapatabiliyorlar üçlüğe çok şans tanımadan, içerde de Hibbert olunca yine savunma ile miami'yi aşağıda tutmayı başardılar, Lebron'ın üstün insanlık dışı sayıları belki de seriyi getirdi. SAS hem savunmasını iyi tutar hem de organize olma işini iyi yaparlarsa ( ki bunu eskisi kadar mükemmel bir şekilde yapamıyorlar ama hala NBA'de bu konuda en iyiler tabi, orası gerçek ) finalde kazanma şansı yüksek olur, ancak ortalama bir savunma bile Miami Heat gibi zaten öküzümsü bir ekibi tutmaya yetmez. SAS'ın özellikle savunma çalışmış olması lazım, 4-0 süpürdükten sonra Miami'yi nasıl çalıştılar artık bilmiyorum. Yıpratılmaları zor olduğu bir gerçek ama, Miami fiziksel olarak rakibi yıpratma oyunu yapmasın boşuna.
Skor tahminim 4-2 Miami olur, bir de Miami'nin kazanmasını da istemem etken bu skor tahmininde ehueheu
zemlinskis
06.Haziran.2013, 02:10
Miami Heat'in Indiana Pacers karşısında bu kadar zorlanacağı belliydi. Erik Spoelstra pota altını güçlendirmek adına hiçbir çaba sarf etmeyerek Pacers'ın işini bir hayli kolaylaştırdı. Buna rağmen Lebron'un özel çabaları zor da olsa Heat'i finallere taşıdı. Çok keyifli mücadeleler izleyeceğimizi düşünüyorum.
anil luque
06.Haziran.2013, 18:25
SAS bırakmaz gibi geliyor bana. Miami pota altı TD21'i zor durdurur. Bence bu seriyi belirleyen karakterler D-Wade ve Tony Parker olur.
Gönlüm SAS'tan yana :)
Fearless Coward
06.Haziran.2013, 20:40
Bugün uyumak yok bize.Güzel bi maç olacak takımı özledik yahu Memphis'i süpürünce Miami maçlarını izlemekle yetindik. :( Miami'de her zamanki gibi Lebron şovunu yapacaktır bizim amacımız diğer isimleri durdurmak olmalı bunu başaracağımızı düşünüyorum.Biz zaten hemen hemen herkesten katkı alabilen bir takımız Parker,Duncan,Ginobili süper 3'lüsüne bir şampiyonluk daha şart.Leonard'ı da unutmamak lazım mükemmel bir oyuncu ondan da çok şey bekliyorum ben serinin gizli kahramanı olabilir.İlk maçı alırsak çok güzel olacak inşAllah alırız.
OrcunFB
06.Haziran.2013, 21:49
Gönlümüz SAS'dan yana. :D
ToRoSKaPLaNı
06.Haziran.2013, 23:37
Üst üste şampiyonluk egomonyasını sevmediğim için benimde gönlüm SAS tan yana olacak.Ancak taraftar gözüyle değilde seyirci gözüyle maçı izleyip çekişmeli bir serinin olmasını istiyorum.Ne kadar mücadele o kadar keyif mantığı ile izleyeceğim bu seriyi.Sonunda beklediğimiz o meşhur NBA finali geldi çattı.Uykusuz geceler bizleri bekliyor.
Fearless Coward
07.Haziran.2013, 06:17
Mükemmel bir final oluyor.İlk yarı 52-49 Heat'in üstünlüğüyle sona erdi.Bi Spurs coştu bi Heat coştu karşılıklı cevaplarla güzel bir ilk yarı oldu.İkinci yarıda da bu sürecektir.Duncan,Ginobili ve Parker ne kadar büyük oyuncu olduklarını bugün bir kez daha gösteriyorlar.Heat'te Lebron her zamankinin aksine kötü ilerliyor Wade muazzam bugün.Bu arada Duncan 12 Sayı ve 9 Ribaund yaptı ilk yarıdan double-double yaptı resmen o yaşta bu büyük başarı helal olsun valla.
ToRoSKaPLaNı
07.Haziran.2013, 06:29
Umarım her maç böyle geçer.Duncan ilk periyod sıkıntıdaydı ama faul problemi nedeniyle kenara gelince aklı başına geldi :D Ev sahibi avantajıyla Miami bir tık önde ama Spurs hiç beklenmedik bir patlama da gösterebilir.Spurs için kenar katkısı çok önemli.Özellikle Ginobili nin nasıl oynadığı maçı şekillendirecek bir unsur.Miami cephesinde Andersen in ne yapacağını merakla bekliyordum ama Duncan karşısında zorlanıyor zaten hemen de faul problemine girdi.Bosh oyunda olduğu sürece Duncan üzerinden oynarsa Spurs için faydalı olur.Çünkü Duncan atmasa bile faul yaptırıyor.Bosh da epey kritik durumda faul bakımından.Kenardan gelecek Andersen de zaten faul yapmaya hazır bir oyuncu Anthony i zaten saymıyorum bile :D İkinci yarı spurs dan Duncan üzerinden oynamaya kurulu bir sistem görebiliriz.
Uzun lafın kısası sonuç ne olursa olsun ilk yarıdaki gibi çekişmeli olsun.Uykusuz kalıyoruz bari buna değsin :p
OrcunFB
07.Haziran.2013, 07:12
SAS 81-78 önde. Hadi SAS dayan 6 dakka kaldı. :D
Fearless Coward
07.Haziran.2013, 07:41
Final dediğin budur aga ya.Parker'in topu çok büyük şanstı bizim için.Adam yere düştü hemen kalkıp attı sayıyı.Maçın başı ve sonunu önde götürdük geri kalan kısımlarda Heat öndeydi kritik kısmı aldık ya önemli olan buydu.Maçın adamı şüphesiz Parker'dı.Lebron yoktu ortalıkta Wade elinden geleni yaptı ama eski Wade olmadığı için bi yere kadar tabi.Çok kritik bir galibiyet aldık 3 maç üst üste evimizde oynayacağız evimizde 3 maç alsak zaten şampiyonuz sabahladığıma değdi diyebilirim müthiş maçtı tebrikler takımıma özlemiştik. :)
zemlinskis
07.Haziran.2013, 07:51
Baştan sona finallere yakışır bir mücadele örneği izledik.Tony Parker'ın atışının mucizevi eseri sayı olması maçın kaderini değiştiren olaydı.Spurs,çok önemli bir avantaj elde etti.Heat içinse bir sonraki maç hayati bir anlama büründü.
anil luque
07.Haziran.2013, 12:56
SAS bırakmaz gibi geliyor bana. Miami pota altı TD21'i zor durdurur. Bence bu seriyi belirleyen karakterler D-Wade ve Tony Parker olur.
Gönlüm SAS'tan yana :)
İlk maçtan da tutturulmaz ki arkadaş , Kaan Kural halt etmiş :0:
Şaka bir yana deplasman galibiyeti enfes oldu.
ToRoSKaPLaNı
09.Haziran.2013, 22:50
Miami adına çok kritik bir maç olacak bugün.Evinde oynayacak olması ve bu maçtan sonra deplasmana gidecek olması onlar için çok büyük önem arz ediyor.Bu maç yenilirse işi biter.Ben bir seyirci olarak bu maçı Miami nin kazanmasını istiyorum çünkü SAS kazanırsa seri umduğumuzdan çok kısa sürebilir.
Fearless Coward
09.Haziran.2013, 23:34
Dediğin gibi bu maç Miami için ölüm kalım niteliğinde bir maç.Spurs süpürmeyi seven bir ekip çünkü.Eğer bu maçı kazanırlarsa bence 4-0'a rahat giderler.Ama ben bu gece nedense Heat'in rahat kazanacağını düşünüyorum.Bir Spurs'lu olarak Spurs'un kazanmasını istiyorum orası ayrı ama Heat daha yakın galibiyete.Her şeyden önce ilk maçtaki gibi zevkli bir maç olsun yeter bizim için.Parker ve Duncan'ın yine şov yapmalarını bekliyorum.
Edit : Dediğim gibi oldu farklı bir Heat galibiyeti oldu tebrik etmek düşer bize.Leonard ve Green çok iyiydi ama tam tersine Parker ve Duncan çok kötülerdi maalesef.Biz sonuç olarak istediğimizi aldık evimizde 3 maç ard arda kazanıp taraftarımızın önünde şampiyon oluruz inşAllah.
sakary Ali
10.Haziran.2013, 10:33
NBA.com Pztesi gösteriyordu karşılaşmayı, kaçırdık boşu boşuna. Muhtemelen 7. maça giden bir final izleyeceğiz.
ToRoSKaPLaNı
10.Haziran.2013, 19:51
Maçın ilk yarısı gayet keyifliydi ancak ikinci yarıda Spurs oyundan düştü ve farka gitti Heat.Seri eşitlendi.Bakalım kendi evinde ne yapacak Spurs.
zemlinskis
11.Haziran.2013, 03:23
Miami Heat, Indiana Pacers karşısında yapamadığı boyalı alan kullanma olayını bu maçta iyi yapmayı başarınca San Antonio Spurs'un direnmesi mümkün olmadı. Kalan maçlarda bu tarz oyunu oynamaya devam ederlerse San Antonio için durum facia olacaktır.
ToRoSKaPLaNı
12.Haziran.2013, 06:19
50-44 ilk yarı spurs önde.Maç Spursun kontrolünde geçiyor.Arada bir Heat cephesi ivme yakalıyor ama Spurs hemen cevap veriyor.Yine keyifli bir maç oluyor.
Fearless Coward
12.Haziran.2013, 06:48
69-52 oldu durum dağıtıyoruz geçen maçın intikamını alıyoruz resmen inşAllah böyle devam ederiz.
Edit : 73-52 oldu Miller'da olmasa 30 küsür fark olacaktı fazla abarttık ama geçen maçta oyuncuların o yüzleri görülmeye değerdi güzel bir cevap maçı oluyor.
Edit 2 : 86-63 oldu iyice abarttık. :D Bu Neal nedir böyle yahu Karşıyaka'da oynamıştı bi ara hatırlarsınız belki maçın adamı diyebilirim.
Facx
12.Haziran.2013, 07:13
ezmek diye buna denir bi ara 29 farka kadar çıktık
Fearless Coward
12.Haziran.2013, 07:16
Bilirsiniz Spurs finallerde hiç şampiyonluk kaybetmedi.Spurs finallerin takımıdır bu hep böyleydi böyle olmaya da devam ediyor.Henüz maç bitmedi Popovich'in mola alması iyi oldu oyuncular uyudu 94-71'e geldi birden burdan bırakmayız tabi ama mola önemliydi Heat çabuk toparlanabilen bi takım.Biz evimizdeki 2 maçta da böyle oynayalım Heat'ın bizi durdurması çok zor olur diye düşünüyorum.Şampiyonluk yakın meşaleyi yakın diyorum kaldı 2. :)
Edit : Green şov var 102-71.
Edit 2 : Yalnız bu nasıl bir eziştir yahu Heat bile bizi böyle ezmedi geçen maçta.
Edit 3 : 113-77 nedir yahu final maçı birde finalin en farklı skoru olabilir mi bu ? Tabiri caizse tecavüz ettik. :(
Facx
12.Haziran.2013, 07:31
dile kolay 36 fark 2-1 oldu durum :D
Fearless Coward
12.Haziran.2013, 07:34
Ben daha önce böyle bir tecavüz görmedim arkadaş üstelik canlı yayın. :( Heat moralman çökmüştür bence evimizdeki 2 maçı da alıp şampiyon oluruz diye düşünüyorum.Böyle oynayalım can kurban zaten takıma.5. Şampiyonluk yakın meşaleyi yakın. :) Sabahladığımıza değdi teşekkürler Spurs.
DaveJones
12.Haziran.2013, 07:39
Moralman çökme falan yok Neal ve Green playoff sayı rekorlarını sürekli geliştirecek değil çünkü. Şu maçı planladığı şekilde kazandığı iddia eden Spus fanı olduğunu sanmıyorum zaten. Gerçi fark 30 olunca çıkıyor genelde bu fanlar ama. Bir sonraki maçta fullcourt press yapan, her topa atlayan ultra agresif bir Heat olacak. Spurs yan oyuncuları bu şekilde kusursuz şut atarsa kazanabilir ancak. Yonsa yıldız oyuncuları gayet iyi savunuyor Miami. Seri 4-1 e falan gitmez burdan onu da söyliyim.
ToRoSKaPLaNı
12.Haziran.2013, 07:40
Ben beklediğimi alamadım açıkcası.İlk yarısı güzel geçti çekişmeliydi ama ikinci yarıda fark açılınca maçı izlemeyi bıraktım ve fm açtım.Böyle sıkıcı ezici farklı maçlar istemiyor benim gibi seyirciler.Bize heyecan lazım adrenalin lazım.Son 2 maçtır ikinci yarılarda farka giden oyunlar izledik.Umuyorum ki diğer maçlar çekişmeli geçecektir.
Fearless Coward
12.Haziran.2013, 07:47
Moralman çökme falan yok Neal ve Green playoff sayı rekorlarını sürekli geliştirecek değil çünkü. Şu maçı planladığı şekilde kazandığı iddia eden Spus fanı olduğunu sanmıyorum zaten. Gerçi fark 30 olunca çıkıyor genelde bu fanlar ama. Bir sonraki maçta fullcourt press yapan, her topa atlayan ultra agresif bir Heat olacak. Spurs yan oyuncuları bu şekilde kusursuz şut atarsa kazanabilir ancak. Yonsa yıldız oyuncuları gayet iyi savunuyor Miami. Seri 4-1 e falan gitmez burdan onu da söyliyim.
Hadi bakalım görücez. :D Lebron 20 sayı ve üzeri atamadı 3 maçta da yine atamayacaktır Spurs'e karşı şansı tutmuyor bu çok net görülüyor.Heat nasıl oynar bilmiyorum ama 2 gün çok uzun bir süre değil bu durumlarının üstüne çok fazla çıkacaklarını zannetmiyorum biz yine bu kadar olmasa da buna yakın sayılar buluruz diye düşünüyorum.Sıradaki maç Heat için kritik bir maç olacak Cuma günü alırsak 4-1 neden olmasın ki ?
DaveJones
12.Haziran.2013, 07:55
İzle ve gör Kaan :n: Şu sözü ekliyim sadece "Don't ever underestimate the heart of a champion!"
Fearless Coward
12.Haziran.2013, 08:03
Aynı şey mi o Onur. :D Onlarla Heat'in durumu benzemiyor bence.Onlar geçen sezonun şampiyonu olup sonuncu sıradan girip tarih yazmıştı ve o söz söylenmişti.Heat'i küçümsemiyoruz burada tam tersi büyümsüyoruz ama bu durumlarında diyecek fazla bir şey yok Houston 8. sıradan girmişti kim ne bekleyebilirdi ki o zaman ? Burda ise şampiyon takımın MVP'sinin halini görüyoruz o coşarsa Heat zaten şampiyon olur ama o da pek mümkün görünmüyor.Hayırlısı izlicez görücez 3 maçta da ilk yarılar mükemmel zevkliydi 2. yarılarda 2 takımda karşılıklı ezdiler birbirlerini kalan maçlar umarım ilk maçtaki gibi kafa kafaya gider de bizde heyecanla izleriz.
byariff
12.Haziran.2013, 13:10
fark atmis spurs ya :D
anil luque
12.Haziran.2013, 19:49
serinin ucuncu maci mesaj maci oldu bence. Miaminin galibiyetine flas bir cevap geldi. Nba finalleri tarihinde bu kadar yuksek sayi farki hatirlamiyorum acikcasi. Var midir bir bilen goren duyan ?
Dallas son sampiyonlugunda bati finalinde lakersi duman etmisti bir mac yanlis hatirlamiyorsam ama nba finalinde boyle bir skor degisik.
zemlinskis
12.Haziran.2013, 23:05
Lebron James'ten bir sonraki maçta geçen seneki Indiana Pacers maçlarında gösterdiği gözü dönmüş mücadelelerinden birini göstermesini bekliyorum.Lakin savunmada bu kadar berbat işler çıkaran Heat'in hücumda ne kadar iyi olursa olsun kazanması çok zor.Üst düzey hücum performansı şart.
Fearless Coward
14.Haziran.2013, 06:19
Yine çekişmeli bir ilk yarı oldu 49-49 sona erdi ilk yarı.Bi ara fark 9'a kadar çıkmıştı iyi toparladık ve ilk yarıyı eşitlikle tamamladık.Lebron bugün iyi oynuyor 2. yarıda bu sefer bi takım koparmaz gibime geliyor serinin ilk maçındaki gibi kafa kafaya devam eder diye düşünüyorum.
ToRoSKaPLaNı
14.Haziran.2013, 06:30
Seriler maçı oluyor.Maçın başında san antonio seri yakalyıp farkı açmıştı.Daha sonra miami seri yakaladı ve farkı açtı.İlk yarının sonunda da San antonio tekrar bir seri yakalayıp beraberliği sağladı.Maç güzel gidiyor.Temennim maçın sonuna kadar farkın açılmaması ve galip gelecek tarafın 1 2 sayı ile maçı galip tamamlaması.İki ve üçüncü maçlarda 2. devre atı alan üsküdarı geçiyordu ve zevki kalmıyordu oyunun.Bakalım bu maçta nasıl olacak.
Fearless Coward
14.Haziran.2013, 07:54
Miami son çeyrekte maçı kopardı ve rahat bir galibiyet aldı.Takım kritik anlarda üçlük şovunu durdurunca kafa kafaya devam edemedik maça.Miami'nin süper 3'lüsü bugün muazzamdı bu 3'lü bir daha böyle oynayamaz diye düşünüyorum.Bizim için mağlubiyetten daha üzücü olan saha avantajının Heat'in eline geçmesiydi.Evimizdeki son maçı alıp Miami'ye 3-2 önde gideriz inşAllah.
attirson
14.Haziran.2013, 12:53
İlk yarısını izledim maçı çok iyi gidiyordu SAS sacma sapan top kayıplarıyla Miami'yi yaklastırdılar moralli gittiler soyunma odasına 2. yarıda koparmıslar demek.2-2 olması güzel oldu ne kadar uzarsa o kadar iyi 3 maç daha izleriz umarım. :D
ToRoSKaPLaNı
14.Haziran.2013, 13:17
Maçlar bakımından istediğimiz çekişmeyi maçların ikinci devrelerinde göremesekte seri bakımından gerçekten iyi gidiyor durum.7 maç görmek istiyoruz :D
Fearless Coward
14.Haziran.2013, 13:35
Öyle demeyin beyler İndiana-Miami maçında 7. maçı gördükte noldu ? :D bırakın 4-2 alalım işte ben sizin gibi yaklaşamıyorum olaya Spurs fanıyız yıllardır. :D Ama banada son maça gider gibi geliyor evimizde 2 kez ard arda yenileceğimizi sanmıyorum Pazartesi günü kazanırız Miami'de evindeki ilk maçı kazanır son maça kalır herşey diye düşünüyorum.
OrcunFB
14.Haziran.2013, 14:13
5. maçı Heat alırsa işi bitirir 4-2 ile.