Log in

View Full Version : Yükseldi, Duble Yaptı

vego
24.Mayıs.2012, 14:14
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/87/Ludogorets_FC.png/150px-Ludogorets_FC.png

Bulgaristan'da 2 sezon önce üçüncü ligde olan Ludogorets Razgrad, her sezon bir küme yükselerek bu sezon Bulgaristan şampiyonluğunu kazandı.
Ludogorets Razgrad, Mecnun Çolak'ın da futbol kariyerine başladığı kulüp aynı zamanda.
Bu sezon Bulgaristan Kupası'nı da kazanan Ludogorets Razgrad, 1. lige çıktığı sezon çifte kupa kazanan tarihteki 11. futbol kulübü oldu.

Lige çıktığı sezon hem şampiyonluk hem de kupayı kazanan son takım 2004-05 sezonunda Botswana'dan Township Rollers'tı.
@mustafataha

Bekq
24.Mayıs.2012, 16:22
İlginç bir durum. Maddi sıkıntı yok sanırım takımda. Yoksa küme yükselmek kolay değil. Yani yükselip tutunmak kolay değil. Bunlar tutunmayı bırak direk şampiyon olmuşlar her defasında :D

futureless
24.Mayıs.2012, 16:55
FM'de de Bulgaristan için 1. gösteriliyordu medya tahmininde.Anlam veremiyordum takımı ilk kez duyduğumdan ama adamlar haklı çıkarttı :D

Fearless Coward
24.Mayıs.2012, 17:00
FM'de çok iyiler yahu Bulgaristan ligi çok gerçekçi yansıtılıyor FM'ye...Ben CSKA Sofia ile oynamıştım şampiyonluk mücadelesi vermiştim bu takımla ve kazanmıştım çok zorlamışlardı beni büyük iş başarmışlar valla acaba 3. ligden 1. lig şampiyonluğuna kadar aynı hocayla mı devam ettiler ?

Estranged
24.Mayıs.2012, 23:10
Yılmaz Vural'ın tersiymiş bu adam her kimse, helal olsun ne diyeyim :)

GeanyGS
24.Mayıs.2012, 23:19
FM bile 1.gösteriyorsa bi Sugar Daddy'leri vardır arkalarında. :)

LifeYourself
25.Mayıs.2012, 03:04
haha takımın menejeri fmci galiba her sene bir lig atlıyor:D3-4 seneyede şl gelir:D

BaFraLı
25.Mayıs.2012, 11:39
Hoffenheim'da böyle gelmişti Bundesliga'ya sanırım. Ama onlar şampiyon olamamıştı. Bu takım gruplara kalabilirse Şampiyonlar Ligi yada Avrupa Liginde ne yapıcak çok merak ediyorum. İstikrarlı olmanın faydaları işte. Bizimkinler de süper lige çıkınca hocayı yolluyorlar.

europeanconquer
25.Mayıs.2012, 11:45
Hoffenheim birinci olurdu da Ibisevic sakatlandı.Bu takımda baya büyük bir başarı elde etmiş bakalım devamı gelecekmi.