1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Yükseldi, Duble Yaptı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Yükseldi, Duble Yaptı

Bulgaristan'da 2 sezon önce üçüncü ligde olan Ludogorets Razgrad, her sezon bir küme yükselerek bu sezon Bulgaristan şampiyonluğunu kazandı.
    Ludogorets Razgrad, Mecnun Çolak'ın da futbol kariyerine başladığı kulüp aynı zamanda.
    Bu sezon Bulgaristan Kupası'nı da kazanan Ludogorets Razgrad, 1. lige çıktığı sezon çifte kupa kazanan tarihteki 11. futbol kulübü oldu.
    Lige çıktığı sezon hem şampiyonluk hem de kupayı kazanan son takım 2004-05 sezonunda Botswana'dan Township Rollers'tı.
    @mustafataha

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlginç bir durum. Maddi sıkıntı yok sanırım takımda. Yoksa küme yükselmek kolay değil. Yani yükselip tutunmak kolay değil. Bunlar tutunmayı bırak direk şampiyon olmuşlar her defasında

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

FM'de de Bulgaristan için 1. gösteriliyordu medya tahmininde.Anlam veremiyordum takımı ilk kez duyduğumdan ama adamlar haklı çıkarttı
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

FM'de çok iyiler yahu Bulgaristan ligi çok gerçekçi yansıtılıyor FM'ye...Ben CSKA Sofia ile oynamıştım şampiyonluk mücadelesi vermiştim bu takımla ve kazanmıştım çok zorlamışlardı beni büyük iş başarmışlar valla acaba 3. ligden 1. lig şampiyonluğuna kadar aynı hocayla mı devam ettiler ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yılmaz Vural'ın tersiymiş bu adam her kimse, helal olsun ne diyeyim

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

FM bile 1.gösteriyorsa bi Sugar Daddy'leri vardır arkalarında.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

haha takımın menejeri fmci galiba her sene bir lig atlıyor3-4 seneyede şl gelir

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hoffenheim'da böyle gelmişti Bundesliga'ya sanırım. Ama onlar şampiyon olamamıştı. Bu takım gruplara kalabilirse Şampiyonlar Ligi yada Avrupa Liginde ne yapıcak çok merak ediyorum. İstikrarlı olmanın faydaları işte. Bizimkinler de süper lige çıkınca hocayı yolluyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hoffenheim birinci olurdu da Ibisevic sakatlandı.Bu takımda baya büyük bir başarı elde etmiş bakalım devamı gelecekmi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri