View Full Version : Türkiye - Bulgaristan | 29 Mayıs 2012 - 21:00 | Hazırlık Maçı
di canio
28.Mayıs.2012, 22:19
http://img844.imageshack.us/img844/1572/trkiyebulgaristan.png
di canio
29.Mayıs.2012, 21:23
Kadromuz aşağıdaki gibiymiş sanırım.
Mert Günok, Serdar Kurtuluş, Bekir İrtegün, Ömer Toprak, İsmail Köybaşı, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Tunay Torun, Arda Turan, Sercan Sararer, Umut Bulut
Yedeklerimiz; Cenk Gönen, Egemen Korkmaz, Hamit Altıntop, Hasan Ali Kaldırım, Burak Yılmaz, Mustafa Pektemek ve Caner Erkin.
Bulgaristan'ın kadrosu ise;
Stoyan Kolev, Nikolay Bodurov, Valentin Iliev, Stanislav Manolev, Ivan Bandalovski, Petar Zanev, Hristo Zlatinski, Svetoslav Dyakov, Vladimir Gadzhev, Emil Gargorov, Ivelin Popov
Bulgaristan'ın yedekleri; Plamen Iliev, Ivan Cvorovic, Ivan Ivanov, Aleksandar Aleksandrov, Yordan Minev, Veselin Minev, Boris Galchev, Stefan Velev, Ivan Stoyanov, Valeri Bojinov, Iliyan Mitsanski, Aleksandar Tonev.
attirson
29.Mayıs.2012, 21:32
Kazanırız inşallah İddaa yaptık. :D Bulgaristan'da Bandalovski ve Popov dısında tanıdıgım yok.Tunay'ı ilk defa izliycez inşallah oda Gökhan ve Sercan gibi kendini beğendirir.Bu kez 2 farkla kazanacagımızı düsünüyorum.
di canio
29.Mayıs.2012, 21:38
Maçın başlamasına 20 dakika kalmış, yayıncı Trt Spor maç görüntüleri, maç konuşmaları yerine Volkan Demirel ile gazetecinin yaşadığı olayın görüntülerini yayınlıyorlar. Yazıklar olsun size de, yayıncılığınıza da.
kalemci
29.Mayıs.2012, 21:42
Maçın başlamasına 20 dakika kalmış, yayıncı Trt Spor maç görüntüleri, maç konuşmaları yerine Volkan Demirel ile gazetecinin yaşadığı olayın görüntülerini yayınlıyorlar. Yazıklar olsun size de, yayıncılığınıza da.
Abi daha dur 10 gün sonra doyacağız TRT'ye. Şimdiden bu kadar ön yargıyla yaklaşma daha neler edecekler bize :n:
Bordo61Mavi
29.Mayıs.2012, 21:42
Trt zaten bu sene bir acayip oldu, Allah sonlarini hayir etsin.
di canio
29.Mayıs.2012, 21:45
Abi daha dur 10 gün sonra doyacağız TRT'ye. Şimdiden bu kadar ön yargıyla yaklaşma daha neler edecekler bize :n:
Trt'den izlemeyeceğim o turnuvayı. Eminim yine über yorumcu Ömer Üründül'e yorumlatırlar.
kalemci
29.Mayıs.2012, 21:54
Über zengin hobi olarak yorumculuk yapan Ömer Üründül diye biliyorum Abi bu senede.
byariff
29.Mayıs.2012, 22:12
durmadan yan top yapiyoruz baska birsey yok
ShevAnil
29.Mayıs.2012, 22:21
" Sercan hem yetenekli, hem futbolu biliyor. "
Edit 1-0
Kaka Leite
Futbolu biliyor !
Bordo61Mavi
Su futbolu bilmedigimden galiba futbolcu olamadim :D
byariff
29.Mayıs.2012, 22:22
Nurinin Kornerden orta açti omer toprak atti 1-0
kalemci
29.Mayıs.2012, 22:23
""Futbol 22 kişinin 90 dakika boyunca oynadığı ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur." :n:
Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 22:25
Bu adamın Twitter'ı vardı sanırım soracağım kim bilmiyor diye bu gece merak ettim. :icon_biggrin:
attirson
29.Mayıs.2012, 22:28
Nuri çok kaliteli cidden.
Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 22:28
Yani yeter be adam, Umut sadece kalenin önünde dursa kafadan 2 golü vardı. Nerede bu adam içeri açılanlar stoperlerde kalıyor.
Bordo61Mavi
29.Mayıs.2012, 22:41
Emre'nin nasil kesici ozeligi yok ? ona nasil kanaat getirdi Omer Urundul onu anlamadim.
Addolorato
29.Mayıs.2012, 22:51
Umut'u futbolcu diye oynatıyorlar ya şu milli takımda hiç anlamıyorum. İlerde koşmaktan başka bir iş yaptığını görmedim.
Deus Dominus
29.Mayıs.2012, 23:05
Özellikle top kontrolü çok kötü...
ReaList
29.Mayıs.2012, 23:09
Engin'in yokluğunu hissediyoruz : )
Şaka bir yana Milli Takıma adam gibi bir Santrafor gelmedikçe işimiz zor. Klasik sistemden vazgeçmiyoruz ama bu sistemde kaleye sırtı dönük oynayacak çok kaliteli bir oyuncu şart.
attirson
29.Mayıs.2012, 23:10
Şaka bir yana Milli Takıma adam gibi bir Santrafor gelmedikçe işimiz zor. Klasik sistemden vazgeçmiyoruz ama bu sistemde kaleye sırtı dönük oynayacak çok kaliteli bir oyuncu şart.
Sırtı kaleye dönük forvet tanıdık geldi. :n:
Alicanfmfan
29.Mayıs.2012, 23:11
Rakip çok iyi yerleşiyor, boş alanlar bulamıyoruz. Kanatlarıda kapatıyorlar. :D
attirson
29.Mayıs.2012, 23:25
Şanlı milli takım oleey nedir ya. :D
Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 23:35
Şu teknik adamlardan biri bile Mevlüt'ü neden denemez anlamıyorum arkadaş.
Addolorato
29.Mayıs.2012, 23:36
İsmail'in çarpraz bağları kopmuş bu arada.
futureless
29.Mayıs.2012, 23:43
Burak o nasıl bir gol kaçırmadır yahu :D
Universal
29.Mayıs.2012, 23:48
Burak az önce kaçırdığını bu sefer affetmedi. Caner'in güzel pası ile iyi bir gol, bu yıl turnuvada olamamak beni çok üzüyor. Abdullah Avcı ile çok iyi yerlere geleceğiz.
attirson
29.Mayıs.2012, 23:50
Volkan daha hiç yedeğe dahi alınmadı acaba Portekiz karşısında 11 baslıycak mı.
Fearless Coward
29.Mayıs.2012, 23:55
Hazırlık maçlarında başkalarını görmek istiyordur hoca Volkan nasıl olsa 1. kaleci Cenk'i Mert'i görüyoruz işte daha ne :D Portekiz'de Ronaldo oynasa bile gerçek oyununu oynamaz çok kasmaz reyiz o yüzden Mert,Cenk geçse sorun olmaz...
Trabzonspor
29.Mayıs.2012, 23:56
Burak yine mi atmis.Turnuvadq olsaydik ve yine atsaydi oda kesin Atleticodaydi simdi :)
Deus Dominus
30.Mayıs.2012, 00:00
İsmail'e büyük geçmiş olsun, çok şanssız çocuk ya...6 aya yakın sahalardan uzak kalma ihtimali var, çapraz bağları kopmuş...
Bordo61Mavi
30.Mayıs.2012, 00:02
Ismaile yazik oldu. En kisa zamanda iyilesir umarim.
Maci fazla izliyemedim, mac sonu sahada Umut,Mustafa ve Burak ayni anda oynuyordu, hangi sistemi oynuyorduk o ara :)
futureless
30.Mayıs.2012, 00:03
Burak son dakikada affetmedi bu sefer , en iyi yol bildiğin yoldur fanteziye kaçmayınca her zamanki gollerinden birini attı . Çeşitli varyasyonlar denedi Avcı kadro olarak . Bakalım Portekiz maçına nasıl bir 11'le çıkacağız.
Tam da milli takımın o bölgesinde görev almaya başlamış Allah'dan sakatlığı yaz ayına geldi çok büyük geçmiş olsun İsmail'e.
Burak'a da laf etmeyelim arkadaşlar biz yenisini yapana kadar en iyisi burak :)
ahh ahh eren derdiyoku kaçırmıcaktık şimdi varya
eXcitinG
30.Mayıs.2012, 00:23
İsmaiL in bağLarının kopması herşeyi aLdı, götürdü.
Trabzonspor
30.Mayıs.2012, 00:28
Burak son dakikada affetmedi bu sefer , en iyi yol bildiðin yoldur fanteziye kaçmayýnca her zamanki gollerinden birini attý . Çeþitli varyasyonlar denedi Avcý kadro olarak . Bakalým Portekiz maçýna nasýl bir 11'le çýkacaðýz.
Bizim bu kalan 2 macta elemelerde oynayacagimiz kadro ile sahada olmaliyiz.
Volkan...Hasan Ali...Omer...Egemen...Hamit...Emre...Selcuk...Nuri ...Arda...Sercan...Burak
Seklinde bi 11 olmali.
anil luque
30.Mayıs.2012, 00:30
Mustafa abinin yazdığı 11 gayet güzel.
ShevAnil
30.Mayıs.2012, 00:32
+ " Elmander'de futbolu çok iyi biliyor tabi... "
futureless
30.Mayıs.2012, 00:40
Volkan...Hasan Ali...Omer...Egemen...Hamit...Emre...Selcuk...Nuri ...Arda...Sercan...Burak
Seklinde bi 11 olmali.
Doğru söylüyorsun artık kesinleşmeli kafalarda kadro. Yazdığın ilk 11 de gayet iyi .
Universal
30.Mayıs.2012, 00:44
Burak yine mi atmis.Turnuvadq olsaydik ve yine atsaydi oda kesin Atleticodaydi simdi :)
Gidebilirde, çok düşük bir ücret ile serbest kalabiliyor. Eğer izliyorlarsa bu gün attığı gol çok iyi referans olacaktır, tabii kaçırdığını görmezsek. :)
footballer33
30.Mayıs.2012, 01:00
Son dakikasına kadar izlemedim maçı, bitmeden son anda yetiştim ve açtım kanalı. Maçı açmamla Burak'ın gol atması ve maçın bitmesi, hepsi 30 saniye içinde gerçekleşti. :)
İsmail'in sakatlığı kötü oldu. Lig bitmiş, futbolcular perişanlar; ama 1 haftada bu 3. maç. Sakatlık olmasa şaşardım zaten.
Hamit'in asıl pozisyonu sağ bek mi? Yani ben onu Sağ Kanat ya da Orta Saha diye biliyorum. Schalke ve Bayern zamanları da sağ bek mi oynuyordu?
ReaList
30.Mayıs.2012, 01:12
Seklinde bi 11 olmali.
Aynen özellikle orta alan Emre-Nuri-Selçuk üçlüsü ile tadından yenmez. Arda-Sercan-Caner-Gökhan gibi kanat oyuncularının da sistemin dışına çıkarak biraz daha ofansif ve içe kat etmesi durumunda bu orta saha çok gol attırır.
Nocna Mora
30.Mayıs.2012, 17:54
Tek forvet ile oynadıgımızda bence cok sıkıntı yaşıyoruz pozisyon bulmada. Çok iyi pas yapıyoruz evet ama çapraz koşuları bilmedigimizden çok sıkıntı yaşıyoruz. Bunları yapmayı bilen iki forvet ile yani Burak-Umut ikilisiyle oynamalıyız bence. Hem Umut zaten orta sahaya da cok yardımcı oluyor. Nuri kesilebilir belki.
RasAnt
31.Mayıs.2012, 12:23
Emre Selçuk Nuri orta sahası çok pozisyon verir,Selcuk yerine Mehmet Topal olursa güzel kadro olur,GG bu sene formsuzdu zaten,Hamit rahat oynar sağbekte.