PDA

View Full Version : Türkiye - Ukrayna | 5 Haziran 2012 - 21:00 | Hazırlık Maçı

di canio
05.Haziran.2012, 01:53
http://img688.imageshack.us/img688/3619/trkiyeukrayna.png

di canio
05.Haziran.2012, 01:58
Kendi açtığı başlığa ikinci mesajı yazan ezik yazar olmayı göze alıp, dayanamayarak yazıyorum ki Shevchenko'yu izlemekten büyük zevk alacağım maç olacak. Umarım oynatmamazlık yapmaz Blokhin beyefendi.

ReaList
05.Haziran.2012, 02:00
Portekiz maçının anlam kazanması ve güven açısından kazanmamız gerek. Kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz gerek.

Night_Mare17
05.Haziran.2012, 02:02
Shevchenko'nun döndüğü an biteriz. Tabi Burak dönerse de onlar biter.

futureless
05.Haziran.2012, 02:08
Shevchenko'nun döndüğü an biteriz

:zuhaha

Shakhtar , Dinamo Kiev karışımı bir takımla gidiyor Euro 12'ye Ukrayna.Yani oyuncuların 10'dan fazlası bu takımlardan.Garmash , Aliev ve Yarmolenko'yu özellikle takip edeceğim maçta oynarlarsa ki oynarlar sanırım ciddi bir test olacak onlar için de.

Maç sonucu için ise beraberlik diyorum.

Fearless Coward
05.Haziran.2012, 02:11
Sheva ve Arda atar 1-1 biter diyorum...Sheva oynamazsa alacağımız kesin :D

Börk
05.Haziran.2012, 02:12
iddiada türkiye'ye yüklü girdim kazanmalıyız.

attirson
05.Haziran.2012, 02:24
Hazırlık maçına yüklü girilir mi :D

ShevAnil
05.Haziran.2012, 02:54
Son oynadığımız Ukrayna hazırlık maçını kazanmıştık diye hatırlıyorum, Portekiz'i de son hazırlık maçımızda mağlup ettik. Bence Ukrayna kazanacak, onlar için ciddi bi sınav :)

Corpus
05.Haziran.2012, 03:47
Açmayın şevşenko' nun önünü !

europeanconquer
05.Haziran.2012, 10:42
Bu maçı da kazanıp kampı güzel bir şekilde bitiririz umarım.Gollere gelince Burak boş geçmez,nasıl atıyor bilmiyorum ama bu adam bir o kadar da kaçırıyor,çözemedim ben Burak'ı.

futureless
05.Haziran.2012, 12:30
Çok pozisyona giriyor ondan atıyor o kadar , zaten attığından fazlasını kaçırıyor . Saygım var attığı goller nedeniyle , ancak bu gemi böyle yürümez.

Börk
05.Haziran.2012, 13:11
Hazırlık maçına yüklü girilir mi :D

ben girerim vallaha çünkü bugün yatarsam ömür billah iddia benden ben de iddiadan uzak duracağım :)

C h A o S
05.Haziran.2012, 14:06
Ukrayna'nın ev sahibi olduğu turnuva öncesi son maçı.Bizden daha iştahlı olabilirler belkide sakatlık olmaması için yedek kadroylada çıkabilirler.Karşılıklı goller olur.3-2 alırız.

Gncl1905
05.Haziran.2012, 21:29
İlk 11'ler
TÜRKİYE
Mert
Hamit
Egemen
Semih
Hasan Ali
Mehmet Topal
Nuri Şahin
Gökhan Töre
Caner Erkin
Arda Turan
Mustafa Pektemek

UKRAYNA
Piatov
Kucher
Harmaash
Aliyev
Shevchuk
Rotan
Butko
Ievgeni
Rakytsky
Devic
Milevsky

fbdevil190737
05.Haziran.2012, 21:38
Rotasyon yapmış Abdullah Avcı . Stoperler , kanatlar tamamen değişmiş umarım kazanarak istikrarlı bir bitiriş yaparız .

ShevAnil
05.Haziran.2012, 21:39
Ukrayna kazanacak arkadaşlar, dün de söyledim :D yoksa iddaa'dan herkes para kazanacak :D

di canio
05.Haziran.2012, 21:55
Trt Spor'u izliyorum. Daha önceki milli maçta Volkan Demirel-muhabir gerginliğini dakikalarca tartışmışlar, bir sporcuya yakışmayan hareketler sergilediğine vurgu yapmışlardı. Sporcuya yakışmayan hareketlerinin tartılması için Fenerbahçe forması giymek sanırım kriter. Engin Baytar olayına değinmediler. Haber olarak bile vermediler.

attirson
05.Haziran.2012, 21:56
Ukrayna kazanacak arkadaşlar, dün de söyledim :D yoksa iddaa'dan herkes para kazanacak :D

Bende öyle düsünüyorum.2.10 gibi bir oranı bilerek verdi İddaa herkesin aklını çelmek icin.Böyle maçlar patlıyor genelde.

attirson
05.Haziran.2012, 21:57
Trt Spor'u izliyorum. Daha önceki milli maçta Volkan Demirel-muhabir gerginliğini dakikalarca tartışmışlar, bir sporcuya yakışmayan hareketler sergilediğine vurgu yapmışlardı. Sporcuya yakışmayan hareketlerinin tartılması için Fenerbahçe forması giymek sanırım kriter. Engin Baytar olayına değinmediler. Haber olarak bile vermediler.

Niye izliyorsun ki ? Ben sadece maç baslayacakken açıyorum bosuna taraflı program izleyip sinirlenmeye gerek yok. :)

ReaList
05.Haziran.2012, 21:58
@di canio
Yorumsuz : )

besiktas1903
05.Haziran.2012, 22:02
Kazaniriz gibime geliyor Mustafa'dan gol bekliyor :)

Bordo61Mavi
05.Haziran.2012, 22:04
Egemen ve Semih ikilisini denemesini istemistim A.Avci'nin son maca nasip oldu. Bakalim nasil mac cikaracaklar

tyfnkrvl07
05.Haziran.2012, 22:15
Nuri'nin saçlara nolmuş öyle :D Bu arada lig tv 'de ki spikerler de Gökhan Töre'yi öve öve bitiremedi.

attirson
05.Haziran.2012, 22:18
Bu milli takımı izledikçe heyecanlanıyorum.Abdullah Avcı yada Ertugrul Saglam'ın gelmesini çok istiyordum milli takıma sonunda yaptılar şu işi.Çok büyük beklentilerim var Abdullah Hoca'dan.

Alicanfmfan
05.Haziran.2012, 22:19
Hazırlık maçları, oyuncuları görme açısından çok önemli bir değerlendirme. Ancak ne olursa olsun geri 4'lü de istikrar sağlanmalı, çünkü bunlar bir çok maçta yanyana oynayacaklar, onun için her maç geri 4'lünün oyuncu tercihleriyle oynamak sakıncalı. İlerdeki oyuncuların hepsini deneyebilirsiniz ama bu 4'lü ne kadar beraber oynarlarsa, ne kadar alışırlarsa yapacakları hataları en aza indirgerler. Bizim belirgin bir kemik defansımız olması lazım.

attirson
05.Haziran.2012, 22:21
Hazırlık maçları, oyuncuları görme açısından çok önemli bir değerlendirme. Ancak ne olursa olsun geri 4'lü de istikrar sağlanmalı, çünkü bunlar bir çok maçta yanyana oynayacaklar, onun için her maç geri 4'lünün oyuncu tercihleriyle oynamak sakıncalı. İlerdeki oyuncuların hepsini deneyebilirsiniz ama bu 4'lü ne kadar beraber oynarlarsa, ne kadar alışırlarsa yapacakları hataları en aza indirgerler. Bizim belirgin bir kemik defansımız olması lazım.

Öyle ama şimdi hangisini kesse tartışılır herkes çok iyi oynuyor defans hattındaki.

Alicanfmfan
05.Haziran.2012, 22:21

Ortada abartılacak çok mühim bir olay yok. Engin'e yapılan sözlü bir laubalilik var. Hatta böyle bir olay oldu mu, oda tartışılır. Ben ortada olayı kanıtlayan video falan göremedim.

anil luque
05.Haziran.2012, 22:30
Pektemek şiir gibi oynuyor mübarek nazar değmesin. Caner'e attırdı golü 1-0 öndeyiz.

attirson
Goooool Caneeer.Mustafa'nın asisti süperdi.Caner'de zor pozisyonda güzel vurdu.

Semih sakatlandı.Böyle stad yaparken kafası nasılmış acaba yapanların.Çimlerin hemen dibi beton olur mu ya

europeanconquer
Spiker:Ve gol sonrası Caner sakatlık geçiriyor.
Ömer Üründül:Çok güzel bir gol oldu

Bu adam öldürecek beni :n:

Deus Dominus
05.Haziran.2012, 22:31
Kontrolsüz güç güç değildir, Caner Erkin :)

Fearless Coward
Mustafa şov yaptı ya ne de olsa Sakaryalı :D çalımlar manyaktı helal olsun...

di canio
Ortada abartılacak çok mühim bir olay yok. Engin'e yapılan sözlü bir laubalilik var. Hatta böyle bir olay oldu mu, oda tartışılır. Ben ortada olayı kanıtlayan video falan göremedim.

Haber çıktı, doğru mu yanlış mı bilmem. Yanlış haber de olabilir. Basınımıza güvenmiyorum kesinlikle. Ama böyle bir haber benim gördüğüm kadarıyla hurriyet.com.tr ve ntvspor.net'te verildi. Haber içeriklerinde küfürleşmeye kadar gittiği de yazıyor. Ben iyimser bakıyorum, değinmelerini bekliyorum. Ama bu bir hayal tabii. Engin'le ilgili haberi abartsınlar demiyorum. En azından değinin. Abartma konusunu malum renkler için fazlasıyla kullanan bir medya kurumu zaten.

Neyse maçın önüne geçmesin konu.

Selman Ozturk
05.Haziran.2012, 22:32
Mustafa o nasıl bir asisttir öyle, maaşallah nazar değmesin, Caner'in gayreti takdire şayan lakin sakatlandı , neyse ki ayağa kalktı, son vuruşlarımız biraz daha iyi olsa tadından yenmeyecek takımımız :)

anil luque
05.Haziran.2012, 22:33
Mustafa o nasıl bir asisttir öyle, maaşallah nazar değmesin, Caner'in gayreti takdire şayan lakin sakatlanıp çıkmak zorunda kaldı, üzücü bir durum.

Caner çıkmadı abi Semih çıktı. Caner'in önemli bir durumu yok devam ediyor.

Universal
05.Haziran.2012, 22:34
Pektemek'in oyuncuları iyi düşürmesi ve Caner'in takipçiliği, en güzeli, artık klas goller atabiliyoruz. Sıradan pozisyonları ve oyun stilini bıraktık.

furkan58
05.Haziran.2012, 22:44
Mert çok güzel çıkardı. Helal olsun.

Bordo61Mavi
05.Haziran.2012, 22:46
Egemen Ukraynaliyi tunelde dover :D

C h A o S
05.Haziran.2012, 22:55
Arda'yı hiç kullanamıyoruz.Avcı bence yanlış yapıyor.Arda iyi pres felan yapıyor ancak onun hücum yönünden faydalanmamız lazım.

attirson
05.Haziran.2012, 22:56
Böyle daha iyi bence hep Arda'nın üstüne oyun kuruyordukta ne oluyordu ? Takım oyunu en iyisi.

ReaList
05.Haziran.2012, 22:57
Şu ana kadar izlediğim tüm milli maçlarda gözlemlediğim bir durum var, o da Arda'nın yıldız oyuncu statüsünden çıkıp tamamen takım oyuncusu statüsüne geçtiği. Eskiden birileri ona pas atsa da bişeyler yapsa diye beklerdim şimdi vermeseniz de olur diyorum : )

Abdullah Avcı'nın 10 numara oynatacağı adam ne yazık ki o olamaz. Nuri veya Mehmet Ekici o görevi daha iyi ihya eder.

C h A o S
05.Haziran.2012, 22:59
Takım oyuncusu tamam iyi olmuş orası ancak baktığımızda gol dışında etkili atağımız yok neredeyse.Portekiz maçında 3 gol attık ama orada bile pozisyonumuz yok.Gerçi bu kadroda çok değişiklik olucaktır.Hücum yönünde sıkıntı var.

Deus Dominus
05.Haziran.2012, 23:03
Ömer Üründül'e katlanmak zorunda değilsiniz. Digiturk (http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/43339/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Turkiye--Ukrayna)'te ücretsiz yayın da var :)

Gncl1905
05.Haziran.2012, 23:04
Bence de Arda kanada çekilmeli. Olmuyor orada ısrara gerek yok. Ortada oynayabilecek bir sürü oyuncumuz da var üstelik onları da kescek Arda ortaya geçerse. Arda'dan başka kanat yok derken Sercan ve Gökhan Töre çıktı. Arda ve Sercan/G. Töre ve önlerindeki Burak/M.Pektemek/U. Bulut ile çok canlar yakabiliriz. Orta sahamız sağlam zaten.

RaSenGan
05.Haziran.2012, 23:06
Eyvah Shevchenko girdi :D

Alicanfmfan
05.Haziran.2012, 23:15
Hasan Ali ve Nuri çok sırıtıyor, oyun anlamında.

Bordo61Mavi
05.Haziran.2012, 23:17
Ardayi forvet arkasinda harciyacagiz.

Gncl1905
05.Haziran.2012, 23:25
Şu takımın en zayıf halkası solbek hazırlık maçlarına göre yorum yaparsak. Bakalım nasıl çözeceğiz.

furkan58
05.Haziran.2012, 23:30
Mustafa attı 2-0

furkan58
05.Haziran.2012, 23:34
Hamit'in şutu direkte patladı. 3. gole yaklaştık baya.

ReaList
05.Haziran.2012, 23:40
Fener'in kalesi yine emin ellerde : )

Universal
05.Haziran.2012, 23:44
Fener'in kalesi yine emin ellerde : )

Biri Volkan diğer, Mert kaldı ki Mert yedek kaleci. 20 yılı aşkındır milli takımın kalesi bizim ellerimizde. Gurur verici. :)

byariff
05.Haziran.2012, 23:47
OmerÜründül:Sercan'ın takım ile uyum sorunu var.
Spiker:bence gayet iyi oynuyor.
Ö.Üründül:Evet Sanki yıllardır bu takımdaymış gibi

attirson
05.Haziran.2012, 23:48

Bunuda mı yaptı :n:

anil luque
05.Haziran.2012, 23:55

Vay arkadaş.

Homer J.S
05.Haziran.2012, 23:56
Biri Volkan diğer, Mert kaldı ki Mert yedek kaleci. 20 yılı aşkındır milli takımın kalesi bizim ellerimizde. Gurur verici. :)

Evet katılıyorum, Fenerbahçe kalesi yıllardır çok sağlam. Biz çok paralar döktük ama yerli olmasa da sonunda iyi bir kaleci getirmeyi başardık çok şükür :D

furkan58
İki tane EURO 2012 takımını da yendik. Gidebilseydik iyi bişeyler yapabilirdik heralde :)

Alicanfmfan
Bu takımın orta sahasına daha Selçuk gelecek. =)

Fearless Coward
06.Haziran.2012, 00:02
Maçın adamı : Sakaryalı

Harikaydı Mustafa umarım elemelerde de oynar 11'de...Yeni Hakan Şükür kendisi daha önünde uzun seneler var gollerini devam ettirir elemelerde...

fbdevil190737
06.Haziran.2012, 00:13
Oldukça akıcı ve göze hoş gelen futbolla kazandık . Pas organizasyonlarımız,mücadelemiz falan çok iyiydi . Bugün Mustafa ve Gökhan Töre fark yaratan oyunculardı . Mustafa bugün yaptığı gibi dribbling'lerini de geliştirirse sağlam bir forvet kazanmış olur sadece Burak'a kalmayız forvet hattında . Kanatlarımızda artık oldukça iyi ancak Arda'nın forvet arkasında oynaması aslında takım oyunu olarak bana da faydalı gibime geldi ancak ortadan dribbling yapma talimatı vermesi lazım Abdullah hoca'nın Arda'ya neredeyse hiç dribbling yapmıyor en önemli özelliğini harcıyor . Hazırlık kampını 5'de 4 ile geçerek umut verdik elemeler için Abdullah Avcı'yı da ayrıca tebrik ediyorum takımı oyun ve kimlik anlamında değiştirdiğinden dolayı .

Nocna Mora
06.Haziran.2012, 00:25
Gökhan Töre'yi ben pek beğenmedim. Çok top ezdi. Ayrıca Hasan Ali 'de yetersizdi. Hasan Ali'nin yerine Caner sol bekte oynamalı. Caner'in yeri olan sol acıga Arda geçmeli. Arda'nın orta sahadaki yerine de Emre. O şekilde cok daha iyi oynayabilirdik. Tunay, Sercan çok yetenekliler. 2014'te iyi isler yapacagız sanırım

footballer33
06.Haziran.2012, 00:35
Güzel bir galibiyetti. Takım olarak iyiydik; ama özellikle Mustafa'nın performansına çok sevindim. Burak ile beraber Milli Takım'ı uzun süre götürebilecek kapasitede bir golcü olduğunu bu maçta ispatladı bence. Kötü olan ise, bilhassa 2. golden sonra çok fazla pozisyon vermemizdi. Yenilecek bir gol galibiyeti zora sokacaktı. Neyse ki, o golü yemeden tamamladık maçı. Böylece, kampı 5'te 4 yaparak tamamladı A Milliler'imiz. Tebrikler.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2012, 00:43
takimi cok begendim, ortasaha tamamen yaratici oyunculardan kurulu. Arda kadar teknik bi dolu oyuncu oldu. onceden her golun arkasinda arda olurdu, simdi ona ihtiyac duyulmuyor. Hamit de sag bekte cok iyi oynuyor. Gokhan istenen formda olmazsa orasi icin banko isim hamit olur. Gokhan Tore biraz daha paslasmayi dusunse cok daha verimli olur, fazla bireysel. dinamik bi takimimiz oldu. bu 5 mac ilersi icin umut verici. macaristan-romanya-estonya-andorra bu dordune de puan vermeyiz bence, hollanda ile maclarimiz lideri belirleyecektir. herkes gibi keske su turnuvada biz de olsaydik diyorum ama oyle olsaydi da bu degisim icin zamanimiz olmayacakti. :]

Börk
06.Haziran.2012, 00:45
TÜRKİYE TÜRKİYE yanıltmadın beni :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2012, 00:47
TÜRKİYE TÜRKİYE yanıltmadın beni :)

ne kadar kazandirdi sana :]

Börk
06.Haziran.2012, 01:03
ne kadar kazandirdi sana :]

yayına fransa h1,isveç kg var,çek cumhuriyeti u21 'e oynadım 40 misli bastım 2 kupon şeklinde 280 lira,ayrıca bi kupon da türkiye maçına üst diyip 10 lira attım ama gelmedi sağlık olsun :)

Börk
06.Haziran.2012, 01:06
arkadaşlar bir şey farkettiyseniz slovakya milli takımında liverpoolu defans oyuncusu da dedi ömer üründül hyppia'yı kastederek spiker de hıhı demekle yetindi :)

attirson
06.Haziran.2012, 01:07
En iyisini yapıyor işte he diyip geciyor. :D

di canio
06.Haziran.2012, 01:11
Sami Hyypia için değil, Martin Skrtel için demiştir onu.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2012, 01:12
hyppia liverpoolda oynadi uzun sure, onu soylemisti urundul. bi yanlislik yok, yalniz finlandiya macinda dedi bunu slovakya degil :]

di canio
06.Haziran.2012, 01:15
Ben anlamamış olabilirim ama Finlandiya maçında Hyypia oynamadıki zaten. Futbolu bırakmadı mı bu adam?

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2012, 01:17
Ben anlamamış olabilirim ama Finlandiya maçında Hyypia oynamadıki zaten. Futbolu bırakmadı mı bu adam?

teknik kadrodaydi galiba, bahsi acildi bi ara. ben de hatirliyorum muhabbeti ama tam degil :]

ShevAnil
06.Haziran.2012, 14:36
4 Ay önce Slovakya ile oynadık, Skrtel defans oyuncuları Liverpool'lu olan. Mustafa'da oynadı o maçta Üründül bu maçı kastetti.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2012, 15:55
4 Ay önce Slovakya ile oynadık, Skrtel defans oyuncuları Liverpool'lu olan. Mustafa'da oynadı o maçta Üründül bu maçı kastetti.

yok yahu hyppiadan bahsetti iste, zaten yanlis bir durum da yok ki. adamin nerdeyse butun kariyeri liverpoolda gecti. bahsin konusu hyppia idi, bundan eminim nerden cikti slovakya muhabbeti, ilahi berk. bi deli kuyuya tas atar misali :]

di canio
06.Haziran.2012, 16:24
yok yahu hyppiadan bahsetti iste, zaten yanlis bir durum da yok ki. adamin nerdeyse butun kariyeri liverpoolda gecti. bahsin konusu hyppia idi, bundan eminim nerden cikti slovakya muhabbeti, ilahi berk. bi deli kuyuya tas atar misali :]

O mevzu Mustafa Pektemek'le alakalı değil miydi? Mustafa Pektemek'le Hyypia yerine Mustafa Pektemek'le Skrtel eşleştirmesi daha mantıklı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2012, 16:32
O mevzu Mustafa Pektemek'le alakalı değil miydi? Mustafa Pektemek'le Hyypia yerine Mustafa Pektemek'le Skrtel eşleştirmesi daha mantıklı.

valla benim kafam karisti, hyppia kim :zuhaha [buna cevap vermeyin sakin :D]