View Full Version : sakatlanan oyuncumun döndükten sonra özellikleri düşüyor
leave_992
13.Haziran.2012, 19:43
Arkadaşlar arsenal ile oynuyorum 5.senem.Aguero yu aldım ancak adam sakatlandı,takıma geldi özellikleri hep düşüşte anlayamadım 1 ay oldu sakatlıgı atlatalı,çok canımı sıktı bu iş.Bi yardımınız varmı.Maç kondisyonu eksik felan diyor ondan mı acaba anlamadım
GeanyGS
13.Haziran.2012, 19:47
Oyuncu sakatlık döneminin süresine bağlı özelliklerinde düşüş gösterebilir. Ayrıca bi yaştan sonra ki oynatılmayan oyuncularda da aynı durum oluyor. Sakatlıktan sonra pek oynatmadıysan onunla alakalıdır.
leave_992
13.Haziran.2012, 20:00
hocam her maç ilk 11 de daha 27 yaşında :D
GeanyGS
13.Haziran.2012, 20:06
Her maç 11'de ise maç kondisyonu eksik dememesi lazım. :)
Antrenman programında da bir sorun olabilir.
leave_992
13.Haziran.2012, 21:14
şimdi düzeldi antreman programıyla oynayınca.
Dooki
13.Haziran.2012, 22:10
Uzun süreli sakatlıksa eğer, öncelikle bir kondisyon yüklemesi yapmak gerekebilir. 1-2 hafta en azından kondisyon antremanı çalıştırıp daha sonra normal antremanına döndürürseniz sakatlık sırasında düşmüş olan fiziksel özelliklerinde bir miktar tekrar yükselme olur, ayrıca fiziği yerine gelen oyuncunun özelliklerinde düşme engellenmiş olabilir. Hani ben de çok biliyorum gibi konuştum gerçi ama ben genelde böyle yapıyorum, o düşüşler olmuyor bende.
Universal
13.Haziran.2012, 23:48
Çok nomral vücudunu geliştirdiğini düşün 3 ay sağlam idman yaptım 1 hafta gitme bak bakalım ne oluyor...
Çok doğal bir süreç bu olay.
Stormlord
14.Haziran.2012, 17:18
Şuraya oyunu kendiniz yapmış gibi yazıyorsunuz ya... Bu söylediğin şey oyunun bir hatası birader. Antreman programının kralını da yapsanız düzelmez o. Yavaş yavaş yerine geliyor bazıları ama bazıları düştüğü gibi kalıyor. Antreman programının zorluğunu yükseltirsen sakatlanma oranı ve süresi yükselir. Ayrıca çoğu oyuncu da mutsuz olur. O antreman ayarları laf olsun diye yapılmış bu yüzden. Uzun lafın kısası bu konuda yapacak bir şey yok. FM yapımcıları boş zamanlarında yapıyorlar bu oyunu yoksa bu kadar mantık hatası olmaz.
pele96
14.Haziran.2012, 17:27
Şuraya oyunu kendiniz yapmış gibi yazıyorsunuz ya... Bu söylediğin şey oyunun bir hatası birader. Antreman programının kralını da yapsanız düzelmez o. Yavaş yavaş yerine geliyor bazıları ama bazıları düştüğü gibi kalıyor. Antreman programının zorluğunu yükseltirsen sakatlanma oranı ve süresi yükselir. Ayrıca çoğu oyuncu da mutsuz olur. O antreman ayarları laf olsun diye yapılmış bu yüzden. Uzun lafın kısası bu konuda yapacak bir şey yok. FM yapımcıları boş zamanlarında yapıyorlar bu oyunu yoksa bu kadar mantık hatası olmaz.
Oyunda bu yönde mantık hatası olduğu söylenemez gerçekten örnek vermek gerekirse Nihat Kahveciye bak adam önceleri İspanya Liginde gol kralı olmuştu sonra sakatlıkalr sonucu adam eski haline dönemedi Beşiktaş'taki maçlarını hatırla. :)
Stormlord
15.Haziran.2012, 14:17
Oyunda bu yönde mantık hatası olduğu söylenemez gerçekten örnek vermek gerekirse Nihat Kahveciye bak adam önceleri İspanya Liginde gol kralı olmuştu sonra sakatlıkalr sonucu adam eski haline dönemedi Beşiktaş'taki maçlarını hatırla. :)
İyi de benim söylediğimin aynısını söylemişsin :) Ben de geri yerine gelmiyor yazdım. Önemli sakatlıklarda tabiiki oyuncu bazı özelliklerini yitirir. Nihat'tan önce Ronaldo örneği var karşımızda ama her 1 - 2 aylık sakatlıkta olan bir şey bu özelliklerin düşmesi ve geri yerine gelmemesi.
Gncl1905
16.Haziran.2012, 02:17
Bu olay beni de deli ediyor. Paraya kıyıp 16 MN Euro adam aldım. 3 ay sakatlandı mili maçta daha bende bir resmi maç oynamıştı. Özellikleri düştü, 4 yıldızlık adam 3.5 yıldıza düştü. Düzeldikten sonra ikinci maçında yine sakatlandı, 1 ay. Düzeldi sonraki ilk maçında bu sefer de 2 ay sakatlandı. Olacak iş değil gerçekten. Sene sonu elimden çıkarabilirsem çıkaracağım özellikleri düşmeye devam ediyor. Bu gidişle 3 yıldıza da düşüp sıradan bir oyuncu olur.