View Full Version : VicenTe DeL BosquE... BEŞİKTAŞ'ta
GoGoBjk
07.Haziran.2004, 14:22
Beşiktaş Real Madrid'in Eski hocası Vicente Del Bosque ile 2 yıllık anlaşmaya vardı...
Fazla yoruma gerek yok sanırım
http://www.ntvmsnbc.com/news/157925.jpg
DEL BOSQUE, REAL MADRİD’İN TEKLİFİNİ REDDETTİ
İspanya’nın Real Madrid takımının eski teknik direktörü Vicente del Bosque, Real Madrid’in futbol şubesi teknik sorumluluğu önerisini reddedip, Beşiktaş ile 2 yıllık kontrata imza attı. Beşiktaşlı yöneticiler ile birlikte Pazartesi günü İstanbul’a gelecek olan Del Bosque’nin 1999-2003 yılları arasında Real Madrid’te iken birlikte çalıştığı yardımcı antrenör Jose Antonio Grande, fizyoterapist Javier Minano ve diğer yardımcı antrenörü Paco Jimenez’i de yanında Beşiktaş’a götüreceği belirtildi.
El Pais gazetesine demeç veren Del Bosque, “Çekici, hızlı ve iyi bir seçim oldu. Çalışma arzusuyla Beşiktaş’a gidiyorum” dedi.
İstanbul’a gider gitmez Beşiktaş’ı tanımak, durumunu analiz etmek istediğini kaydeden İspanyol teknik adam, “Yeni oyuncuya ihtiyaç var mı yok mu bunu belirlemek istiyorum. Bana birkaç futbolcu transfer edileceği sözü verdiler” şeklinde konuştu.
İspanyol basını Real Madrid’in teklifine hayır deyip, Beşiktaş’a giden Del Bosque’nin kararını sürpriz olarak yorumlasalar da, Beşiktaş’ın “cazip bir öneri yaptığı” kaydedildi. Eşi ile birlikte İstanbul’a geleceği söylenen Del Bosque’nin gelecek sezon UEFA’da ve Türkiye liginde şampiyonluğu kazanacak bir takım kurmak istediği ifade edildi.
kaynak:ntvmsnbc.com
Hayırlı olsun
hadi bakalım iyi olur umarım...
Koray Düşova
07.Haziran.2004, 14:26
Avrupa çapında bir hoca
Trezeguet20
07.Haziran.2004, 14:27
Evet.Hayırlı olsun.
Bu adam bir altyapı canavarı altyapıya çok önem veriyor.
Koray Düşova
07.Haziran.2004, 14:37
Beşiktaş'a da böyle bir adam lazım,Lucescu altyapıya uğramayan bir hocaydı,Beşiktaş bugün bence Gençlerbirliği'nden sonra altyapısı en sağlam klüptür,Del Bosque Nihat gibi parlayacak 1-2 oyuncu çıkaracaktır...
GoGoBjk
07.Haziran.2004, 15:40
http://images.soccerage.com/39014.jpg
ben bu adamı çok sewdim :)
e_mali
07.Haziran.2004, 18:15
Hayırlı olsun, Mattehaus tan daha iyi oldugunu düşünüyorum. (ı)
NeSHTeR
07.Haziran.2004, 18:31
En azından futbolcuların saygı duyup itaat edecekleri bir hoca.Kariyerini medyanın tartısamayacagı yada tartısabilmesi için en azından 3-4 ay beklemesi gereken bir hoca.Birde baya baya aramızdan biri gibi adam resmen Türk'lere benziyor.
JackDaniels
07.Haziran.2004, 19:04
Bence çok iyi bir isim ancak adam biraz fazla rahat ....
BİR MACERAYA ATILDIM EĞER AYAK UYDURAMAZSAM DÖNERİM DEMİŞ....
birde adam sadece r.madridi çalıştırmış bu sakıncalı elinde süper oyuncular ve transfer bütçesi varken şimdi çok farklı bir klube ve ülkeye geldi......
Ayrıca del bosque alt yapıdan kaç futbolcu çıkardı ve bunlardan kaçından faydalandılar....
Kimse bjk ye gelince alt yapıdan super oyuncuların çıkacağını düşünmesin madridte zaten alt yapı hocasıydı....orda bildği tanıdığı güvendiği oyuncuları a takıma çıkardı.....
Aynısını bjk de yapacağından benim şüphelerim var zaten realin alt yapısıyla bjk yi kıyaslamayın.........
JackDaniels
07.Haziran.2004, 19:07
Bence en büyük artısı...ki bu çok büyük bir şans yıldız oyuncuların transferleri baya kolaylaşır......
Zaten hagi nin en büyük eksiğide bu daha dün beraber top oynadığı arkadaşlarını şimdi kendi takımına transfer etmeye çalışıyor.......
NeSHTeR
07.Haziran.2004, 19:28
Bence çok iyi bir isim ancak adam biraz fazla rahat ....
BİR MACERAYA ATILDIM EĞER AYAK UYDURAMAZSAM DÖNERİM DEMİŞ....
birde adam sadece r.madridi çalıştırmış bu sakıncalı elinde süper oyuncular ve transfer bütçesi varken şimdi çok farklı bir klube ve ülkeye geldi......
Ayrıca del bosque alt yapıdan kaç futbolcu çıkardı ve bunlardan kaçından faydalandılar....
Kimse bjk ye gelince alt yapıdan super oyuncuların çıkacağını düşünmesin madridte zaten alt yapı hocasıydı....orda bildği tanıdığı güvendiği oyuncuları a takıma çıkardı.....
Aynısını bjk de yapacağından benim şüphelerim var zaten realin alt yapısıyla bjk yi kıyaslamayın.........
Haklısın arkadasım açıkcası bu konuda benimde şüphelerim var.Sınırsız imkanlarla donatılmış,kadrosu yıldızlarla dolu bir Real Madrid'i dünyanın zirvesine çıkarmak hocanın marifeti mi yoksa kadronun marifeti mi tartısılır.Bence en dogru hoca Topmöller'di.Kariyeri de gayet iyi,alt yapısı tam Beşiktaş'a göre bence.
JackDaniels
07.Haziran.2004, 20:26
Bunu türkiyede anlıyacağız bakalım yıldız futbolcularlamı yoksa kendi taktiğiylemi başarılı oldu....
Cengo
07.Haziran.2004, 22:14
Bence yanlış isim.
Topmöller gibi çok iyi bir hoca varken, İspanya dışına çıkamamış,Real Madrid dışına çıkamamış birisini getirmek ne kadar mantıklı :?:
Sürekli Real Madrid'de varolduğundan,A takım hocalığına geçince takım içindeki dengeleri toparladığı için başarılı oldu.Taktik anlayışından değil.
Zaten kovulmasının sebebi olarak göze hoş futbol oynatamaması,maçın sonuna kadar diken üzerinde maç izletmesi ve defansı sürekli sorunlu olması..
Topmöller,Daum,Jose Mourinho sıfırdan takım yaratarak büyük başarılar getirdiler.
Del Bosque damdan düşer gibi geldi,ne kadar faydalı olur bilinmez.İstanbul'dan köy hayatına dönmek gibi bu ..
JackDaniels
08.Haziran.2004, 00:25
Aynen katılıyorum ve bence en fazla ömrü devre arasına kadar diyorum....
Bunu ummuyorum tahmin ediyorum....
İspanyada şimdiden onu tanıyanlar bu yorumları yapıyorlar zaten..... :!:
JackDaniels
08.Haziran.2004, 00:26
Beyler bu arada çavuş oldum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stefano_fiore
08.Haziran.2004, 02:27
Bence yanlış isim.
Topmöller gibi çok iyi bir hoca varken, İspanya dışına çıkamamış,Real Madrid dışına çıkamamış birisini getirmek ne kadar mantıklı :?:
Sürekli Real Madrid'de varolduğundan,A takım hocalığına geçince takım içindeki dengeleri toparladığı için başarılı oldu.Taktik anlayışından değil.
Zaten kovulmasının sebebi olarak göze hoş futbol oynatamaması,maçın sonuna kadar diken üzerinde maç izletmesi ve defansı sürekli sorunlu olması..
Topmöller,Daum,Jose Mourinho sıfırdan takım yaratarak büyük başarılar getirdiler.
Del Bosque damdan düşer gibi geldi,ne kadar faydalı olur bilinmez.İstanbul'dan köy hayatına dönmek gibi bu ..
ya sana görede fb nin yaptığı şeyler dışında diğer takımların yaptığı bütün şeyler yanlış şeyler :mrgreen: kariyeri belli bi teknik direktör daha ne istiyosun ki real in t.direktörü olup ta real madrid in dışına çıkmak isteyen bi hoca gösterir misin bana üstelikte dünyanın en büyük lig i ispanya ligi dururken, kovulma konusundada görevini bırakan t.direktörlerin %90 ı başarısızlık yüzünden bırakmışlardır o kadar başarıdan sonra çöküşe geçince kovulmuş olmasında pek bi anormallik yok fkat kimsenin kolay kolay başaramayacağı şeyleri başarıp öyle bırakmış hiç yoktan 2 CL kupası kıtalar arası kupa süper kupa ispanya ligi şampiyonlukları tabi bjk de de aynı başarıları göstericektir diye bi kaide yok, üstelik alt yapıyada önem veren bir hocaymış daha ne olsun ki topmöller de çok iyi hoca ama topmöllerin del bosque den bu kadarda üstün olduğunu sanmıyorum ayrıca topmöller de almanya dışında çalışmadı bakalım zaman göstericek bjk için hayırlısı olsun diğer takım taraftarları istemesede (b)
JackDaniels
08.Haziran.2004, 03:50
Ya böyle şeyler hiç belli olmaz ama adam boş deil belli yani ben bir galatasaraylı olarak hagiden daha iyi olucağına inanıyorum ancak del bosquenin sorunu kafasındaki futbol mantelitesini sahaya yansıtmakta deil istanbula ve bjk ye alışma süreci olucak bence ki bunda da başarılı olamıcak gibime geliyo zaten adam bjk ye başarı için deil macera olsun diye geliyomuş.....
Trezeguet20
08.Haziran.2004, 14:18
Bence tam isabet.Portillo,Raul Bravo,Raul,Guti,Pavon.....
Bu oyuncuları altyapıda yetiştiren adam.E Beşiktaş'tada bişeyler yapar.
Arkadaşım Daum sıfırdan takım yarattı diyorsun bu takım başarılı oldumu?
Daum "Beşiktaş saolasın" demeli.
JackDaniels
08.Haziran.2004, 14:25
Yani bu futbolcuları yetiştirdi diye bjk de başarılı olucak anlamına mıı geliyor bu adam bjk nin alt yapısına gelmiyo zaten gelsede realin alt yapısıyla sen bjknin alt yapısını bir m,i tutuyorsun...
Adam bjk den şimdi raullar mı çıkaracak sanıyoresunuz :!:
Trezeguet20
08.Haziran.2004, 14:36
Hayır ama katkısı olur herhalde.
Futboldan anlayan bir adam
JackDaniels
08.Haziran.2004, 14:41
Bence tek artısı yıldız oyuncu alımında olur onun ismini duyan gelir ama çoook değişik işler yapacağını sanmıyorum... ve ömrü en fazla devre arasına kadar diyorum....
JackDaniels
10.Haziran.2004, 23:26
Birde adam bjk yi sadece kasetten izliyerek bjk ye transfer ve taktik belirlicek buda onun eksisi.....