Beşiktaş Real Madrid'in Eski hocası Vicente Del Bosque ile 2 yıllık anlaşmaya vardı...
Fazla yoruma gerek yok sanırım
DEL BOSQUE, REAL MADRİD’İN TEKLİFİNİ REDDETTİ
İspanya’nın Real Madrid takımının eski teknik direktörü Vicente del Bosque, Real Madrid’in futbol şubesi teknik sorumluluğu önerisini reddedip, Beşiktaş ile 2 yıllık kontrata imza attı. Beşiktaşlı yöneticiler ile birlikte Pazartesi günü İstanbul’a gelecek olan Del Bosque’nin 1999-2003 yılları arasında Real Madrid’te iken birlikte çalıştığı yardımcı antrenör Jose Antonio Grande, fizyoterapist Javier Minano ve diğer yardımcı antrenörü Paco Jimenez’i de yanında Beşiktaş’a götüreceği belirtildi.
El Pais gazetesine demeç veren Del Bosque, “Çekici, hızlı ve iyi bir seçim oldu. Çalışma arzusuyla Beşiktaş’a gidiyorum” dedi.
İstanbul’a gider gitmez Beşiktaş’ı tanımak, durumunu analiz etmek istediğini kaydeden İspanyol teknik adam, “Yeni oyuncuya ihtiyaç var mı yok mu bunu belirlemek istiyorum. Bana birkaç futbolcu transfer edileceği sözü verdiler” şeklinde konuştu.
İspanyol basını Real Madrid’in teklifine hayır deyip, Beşiktaş’a giden Del Bosque’nin kararını sürpriz olarak yorumlasalar da, Beşiktaş’ın “cazip bir öneri yaptığı” kaydedildi. Eşi ile birlikte İstanbul’a geleceği söylenen Del Bosque’nin gelecek sezon UEFA’da ve Türkiye liginde şampiyonluğu kazanacak bir takım kurmak istediği ifade edildi.
kaynak:ntvmsnbc.com
Hayırlı olsun
hadi bakalım iyi olur umarım...