PDA

View Full Version : PTT 1.Lig Transfer Haberleri



Pages : 1 2 3 4 [5] 6

vego
24.Ağustos.2011, 00:07
Anelka olmazsa David Trezeguet

23 Ağustos 2011 21:34 | NTVSpor.net
Chelsea'nin Fransız oyuncusu Nicolas Anelka'ya teklif götüren Orduspor''un, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda ise alternatif ismi bir diğer Fransız golcü David Trezeguet.




http://media1.ntvspor.net/C/I/178/David-Trezeguet_C00L9.jpg
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor, Stancu ve Culio transferlerinin ardından takıma bir dünya yıldızı kazandırmak için büyük çaba gösteriyor.
Listenin ilk sırasında Chelsea'nin Fransız golcüsü Nicolas Anelka var.
Fransız oyuncu ile görüştüklerini belirten Orduspor'un başkanı Nedim Türkmen, "Anelka ile görüşüp teklifimizi kendisine ilettik. Anelka da bu teklif karşısında çok mutlu olduğunu söyleyerek bize teşekkür etti. Ancak kendisine verebileceğimiz en yüksek teklif 2 milyon 500 bin euro. Fransız oyuncusu ise 4 milyon eurodan daha düşük bir ücretle oynamayı düşünmediğini söyledi. Görüşmelerimiz devam edecek, umarım bir dünya yıldızını Orduspor'a kazandırabiliriz" ifadelerini kullandı.
Anelka'dan olumsuz bir sonuç çıkması durumunda da Orduspor'un alternatifleri hazır. La Liga'da Hercules takımında futbol hayatını sürdüren bir diğer Fransız oyuncu David Trezeguet, Anelka'nın ilk alternatifi olarak düşünülüyor. Trezeguet'nin de listelerinde bulunduğunu ifade eden Türkmen, "Anelka olmazsa kafamızda ilk olarak Trezeguet transferi var. Ancak David Trezeguet'nin yüksek maliyeti bizi zor duruma sokabilir. Bu nedenle oturup bir mali tablo çıkarmamız lazım. Bize uygun olursa, Trezeguet'yi Orduspor'a kazandırırız" dedi.
Türkiye'den de bir hücum oyuncusu almayı düşündüklerini belirten Nedim Türkmen, Ankaragücü oyuncusu Fatih Tekke ile ilgilendiklerini söyledi. Türkmen, Fatih'in transferinin de önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını ifade etti.

vego
24.Ağustos.2011, 00:10
Stancu resmen kiralandı


Galatasaray, Rumen golcüsü Bogdan Stancu'yu 350 bin euro karşılığında Orduspor'a kiraladı.



23 Ağustos 2011 Salı - 18:44
Sporx.com
Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/), (http://www.sporx.com//) pazartesi günü görüşmelere başladığını açıkladığı, Bogdan Stancu (http://www.sporx.com/stancu/)'nun Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/)'a kiralanışı konusunu sonuçlandırdı. Kulüp, borsaya yaptığı açıklamada, Rumen golcünün 350 bin euro karşılığında Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/)'a kiralandığını belirtti.

Yapılan açıklama şöyle...

"Profesyonel Futbolcularımızdan Bogdan Sorin Stancu (http://www.sporx.com/stancu/)'nun Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/) Kulübü Derneği'ne 2011-2012 sezonu için geçici olarak transferiyle ilgili anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/) Kulübü Derneği Şirketimize 350.000 EUR ödeyecektir."

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Ağustos.2011, 03:40
Anelka'dan daha makul bi hedef en azından Trezeguet. Lige yeni çıkmış Hercules'e giden Lige çıkmış Orduspor'u da kabul edebilir.Hem kariyeri de düşüşte :)

vego
24.Ağustos.2011, 12:39
Anelka 4 milyona tav!


Chelsea'nin dünyaca ünlü yıldızı Anelka'ya talip olan Orduspor'a yanıt geldi. Fransız oyuncu, "4 milyon Euro'ya gelirim" dedi



24 Ağustos 2011 Çarşamba - 08:30
Sporx.com
Dün ulusal basında geniş yer bulan "Orduspor Anelka (http://www.sporx.com/anelka/)'yı İstiyor" haberleri üzerine bazı kesimler bu transferin imkansız olacağını düşünürken, Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/) Başkanı Nedim Türkmen (http://www.sporx.com/nedim-turkmen/) aksine bu transfer için ciddi girişimlerde bulunduklarını ve olumlu sonuç aldıklarını açıkladı. Chelsea (http://www.sporx.com/chelsea/)'da forma giyen Nicolas Anelka (http://www.sporx.com/nicolas-anelka/) transferi ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulunan Nedim Türkmen (http://www.sporx.com/nedim-turkmen/), (http://www.sporx.com//) sözlerine şöyle devam etti.

"Biz bugüne kadar transfer edemeyeceğimizi düşündüğümüz hiçbir futbolcu ile ilgili girişimde bulunmadık. Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/) Başkanı olarak ekibimle, teknik heyetimle hep büyük düşündük ve hedeflerimizi de ona göre belirledik. Anelka (http://www.sporx.com/anelka/) ile ilgilendiğimizi açıkladığımızda belki Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/) için bu transferin imkansız olacağı düşünülmüş olabilir ancak Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/) için imkansız diye birşeyin olmadığını, hiçbir futbolcunun adının Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/)'un üstünde olmadığını hatırlatmak isterim.

Pazar günü yurt dışından menejerlar aracılığı ile bize Chelsea (http://www.sporx.com/chelsea/) kulübünün Anelka (http://www.sporx.com/anelka/) ile yollarını ayırmayı düşündüğü iletildi ve Anelka (http://www.sporx.com/anelka/) ile ilgilenip ilgilenmeyeceğimiz soruldu. Biz de her kulüp gibi Nicolas Anelka (http://www.sporx.com/nicolas-anelka/) gibi bir dünya yıldızını kulübümüzde görmek isteyeceğimizi belirterek, kendi temsilcimizi futbolcuyla görüşmeye gönderdik. Kulüp temsilcimiz Anelka (http://www.sporx.com/anelka/) ile bir araya gelerek yemek yedikten sonra kendisine teklifimizi iletti. Hatta görüşmeden Anelka (http://www.sporx.com/anelka/), (http://www.sporx.com//) kulübümüzün kendisini istiyor olması ile ilgili çıkan haberleri internetten gördüğünü ve çok memnun olduğunu dile getirdi. Biz kendisine Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/) Kulübü olarak yıllık 2.5 Milyon Euro'luk bir teklif sunduk.

Futbolcu kendisine yaptığımız tekliften memnuniyet duyduğunu, şartlar uygun olursa tekrar Türkiye'ye gelebileceğini ve Türkiye'de futbol oynayabileceğini belirtti. Sonuç olarak yapılan görüşmede kendisi bizden yıllık 4 Milyon Euro talep etti ve bonservis konusunu da Chelsea (http://www.sporx.com/chelsea/) kulübü ile kendisinin çözeceğini söyledi. Bir taraftan bu transferle ilgili görüşmelerimiz, diğer taraftanda da bu transferin gerçekleşebilmesi için finansal kaynak ve sponsor arayışlarımız sürüyor. Hedeflerimiz ortada ve bu doğrultuda biz Anelka (http://www.sporx.com/anelka/)'yı Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/)'a getirmek istiyoruz. Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/)'u daha üst seviyelere çıkartmak için sadece bizlerin çabası yeterli değil ! Her zaman dile getirdiğim gibi Ordu insanının, iş adamlarının ve Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/) taraftarlarının takımlarına destek olması ve sahip çıkması gerekiyor."

Hedeflerinin büyük olduğunu ve her zaman büyük düşündüklerini belirten Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/) Başkanı Nedim Türkmen (http://www.sporx.com/nedim-turkmen/), (http://www.sporx.com//) Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/) taraftarlarının kendilerine inanmalarını, takımlarına destek olmalarını ve artık büyük düşünmeleri gerektiğini sözlerine eklerken, yapılan transferlerle ilgili olarak ise şu açıklamada bulundu.

"Biz 3 yılda Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/)'u Süper Lige taşıyacağız derken, bize bunu asla başaramayacağımızı söyleyenler olmuştu. Ancak 26 yıldır gerçekleşmeyen bu hayali, taraftarlarımız ve camiamızla birlikte 2 yıllık görev süremizde gerçekleştirdik. Şimdi aynı şekilde küçük düşünen insanlar, bizim koyduğumuz yeni hedeflere ulaşamayacağımızı söylüyor. Unutmamak lazım ki, inanmak başarmanın yarısıdır ve bunun en canlı (http://www.sporx.com/canli/) örneğini hep birlikte geçen sezon yaşadık.

Yeni sezon öncesi bir çok yeni transferi kadromuza katarken, bugün Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/)'un kadro değeri 60 Milyon TL'nin üzerinde ve geçtiğimiz sezona oranla 4 kat artmış durumdadır. Hedeflerimiz doğrultusunda Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/)'a, geçtiğimiz sezon Braga (http://www.sporx.com/braga/) forması ile UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) Avrupa Liginde final oynamış olan Miguel Garcia (http://www.sporx.com/miguel-garcia/)'yı getirdik. Belçika (http://www.sporx.com/belcika/)'nın önde gelen kulüplerinden C.Brugge ve S.Liege formaları ile bir çok kez Avrupa Kupası (http://www.sporx.com/avrupa-kupasi/) maçlarında forma giymiş olan Wilfried Dalmat (http://www.sporx.com/wilfried-dalmat/)'ı transfer ettik. Fildişi Sahili (http://www.sporx.com/fildisi-sahili/) Milli Takım (http://www.sporx.com/futbol/millitakim/) oyuncusu Jacques Gosso, Fornezzi ve Ribeiro gibi yabancı oyuncuların yanı sıra Sedat Bayrak (http://www.sporx.com/sedat-bayrak/), (http://www.sporx.com//) Yalçın Ayhan (http://www.sporx.com/yalcin-ayhan/), (http://www.sporx.com//) Hakan Özmert (http://www.sporx.com/hakan-ozmert/), (http://www.sporx.com//) Abdullah Dereli gibi Süper Ligde kalitesini ispatlamış önemli isimleri kadromuza kattık. Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'dan Emmanuel Culio (http://www.sporx.com/emmanuel-culio/) ve Bogdan Stancu (http://www.sporx.com/stancu/) gibi kaliteli isimleri Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/)'umuzun kadrosuna kazandırdık ve son hedefimiz Anelka... Yapılan transferlere herkes şöyle bir göz atsın. Bu oyuncuların futbol kariyerlerine, geldikleri takımlara ve kalitelerine herkes bir baksın istiyorum. Biz asla Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/)'a katkı sağlayacağına inanmadığımız bir oyuncuyu kadromuza katmayacağımızı daha öncede belirtmiştik ve transferlerimizi de bu doğrultuda gerçekletiriyoruz. Benim her ne olursa olsun Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/) Başkanı olarak Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/) taraftarlarından istediğim tek birşey var o da maddi ve manevi olarak takımlarına destek olmaları ve bizlere inanmalarıdır."
Bu arada Ankaragücü (http://www.sporx.com/futbol/superlig/ankaragucu/)'nde forma giyen tecrübeli futbolcu Fatih Tekke (http://www.sporx.com/fatih-tekke/) ile bugün görüşeceklerini ve anlaşma sağlanırsa bu oyuncuyu da renklerine katacaklarını söyleyen Nedim Türkmen (http://www.sporx.com/nedim-turkmen/), (http://www.sporx.com//) ayrıca Anelka (http://www.sporx.com/anelka/) transferi gerçekleşmese bile yıldız bir oyuncuyu Orduspor (http://www.sporx.com/orduspor/)'a kazandırabilmek için girişimlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Hüseyin Öztürk

SAİT71
24.Ağustos.2011, 16:59
4 milyona yazık olur. O paraya kulübün bir çok ihtiyacı giderilir.

Hugo
24.Ağustos.2011, 18:23
FM efsanemiz Emrullah Güvenç Kartalspor'da.
Brezilya 2.liginden 22 yaşıdanki stoper Deyvison Denilson de Sousa Bessas ile de 2 yıllık sözleşme yapılmış.

vego
24.Ağustos.2011, 19:21
Gaziantep BB.'den iki transfer daha


Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Çaykur Rizespor'dan Mithat Yaşar ve Beşiktaş'tan Gökhan Çalışır'ı kadrosuna kattı.



24 Ağustos 2011 Çarşamba - 15:47
AA
Bank Asya (http://www.sporx.com/bank-asya/) 1. Lig'de yer alan Gaziantep (http://www.sporx.com/gaziantep/) Büyükşehir Belediyespor, (http://www.sporx.com//) Çaykur Rizespor (http://www.sporx.com/caykur-rizespor/)'dan Mithat Yaşar, Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'tan da Gökhan Çalışır (http://www.sporx.com/gokhan-calisir/)'ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren mavi-beyazlı ekipte, Muthat Yaşar ile 2 yıllık, Gökhan Çalışır (http://www.sporx.com/gokhan-calisir/) ile de 3 yıllık sözleşme imzalanırken, Zafer Şakar ve Volkan Bekci'nin de sözleşmeleri karşılıklı olarak fesh edildi.

Gaziantep (http://www.sporx.com/gaziantep/) Büyükşehir Belediyespor Kulubü Başkanı Ünsal Göksen (http://www.sporx.com/unsal-goksen/), (http://www.sporx.com//) AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni transfer edilen iki futbolcu ile birlikte transfere son noktayı koyduklarını söyledi.

Mithat Yaşar ve Gökhan Çalışır (http://www.sporx.com/gokhan-calisir/)'ın başarılı futbolcular olduğunu ve takıma yararlı olacaklarına inandığını ifade eden Başkan Göksen, şöyle konuştu:

''Teknik heyetimizin vermiş olduğu rapor doğrultusunda, büyük bir titizlikle sürdürdüğümüz transfer çalışmalarına, iki transfer yaparak son noktayı koyduk. Stoper mevkide görev yapan Gökhan Çalışır (http://www.sporx.com/gokhan-calisir/) ile orta saha oyuncusu Mithat Yaşar'ın takıma katkı sağlayacağına ve başarılı olacaklarına inanıyorum. Bu arada, takımdan ayrılmak isteyen futbolcularımız Zafer Şakar ve Valkan Bekci ile karşılıklı olarak sözleşmeyi fesh ettik.''

Yeni sezon hazırlıklarını da yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Göksen, şöyle devam etti:

''Yeni sezonda başarılı olabilmek için güçlü bir kadro oluşturduk. Genç, yetenekli ve umut vaat eden oyuncularımız var. Kendi tesislerimizde devam eden hazırlıklarımızda tüm futbolcularımız hırslı ve istekli çalışıyor. Takımda birliktelik var. Uyum sorunu yok, çalışmalar iyi bir ortamda devam ediyor. Yeni transfer futbolcularımızın da takıma en kısa zamanda uyum sağlayacaklarına inanıyorum.''

guarin14
24.Ağustos.2011, 19:36
Gbb için Mithat çok iyi bir transfer.

Nedvedmania
24.Ağustos.2011, 22:04
Ne oldu, hani keita geliyordu ?!

vego
25.Ağustos.2011, 15:43
Beto Mersin İdman Yurdu'nda

25 Ağustos 2011 13:33 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Brezilyalı forvet oyuncusu Beto ile anlaştı.




http://media1.ntvspor.net/C/I/179/jpgoekym_YUW6X.bmp
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Brezilyalı forvet oyuncusu Beto ile anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-laciertli ekip, Gaziantepspor ve Bucaspor'da forma giyen ve gerçek adı Andre Roberto Soares da Silva olan futbolcu ile bir yıllığına anlaştı.

Öte yandan geçen sezon Mersin İdmanyurdu forması giyen ve şampiyonlukta pay sahibi olan Tonia Tisdell'in transferi ile ilgili görüşmelerin de sürdüğü bildirildi. Bonservisi Ankaragücü'nde bulunan Tisdell'in, anlaşma sağlanması halinde kiralık olarak transfer edileceği öğrenildi.

Bu arada Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor ile Kamil Ocak Stadı'nda yaptığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. Bu karşılaşmada yeni transfer İbrahim Kaş da ikinci yarıda forma giydi.

Teknik direktör Nurullah Sağlam, yeni sezon hazırlıklarını lig başlayana kadar Mersin'de sürdüreceklerini söyledi.

Hazırlıkların yanı sıra transfer çalışmalarının sürdüğüne işaret eden Sağlam, amaçlarının lige en iyi şekilde hazır hale gelmek olduğunu kaydetti.

footballer33
25.Ağustos.2011, 16:15
Sağlam transferler yapmaya devam ediyorlar. Tisdell de kiralık olarak gelecek sanırım. Şöyle bir 11 olabilir sahada bu sezon;

Hakan Arıkan
Erhan Güven(İ.Kaş), J.Boum, Çağdaş, M.Keçeli
Tisdell, Moritz, Ben Yahia, Erman Özgür
Kamanan, Beto.


Kontenjan sorunu da yok. :) Bazı maçlarda Nduka oynar, Nobre forvete geçer yine olur. Bu kadro iş yapar bence. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2011, 16:53
Bence de.Kötü bir kadrosu yok MİY'in...

Matteo Ferrari
25.Ağustos.2011, 17:13
Ne oldu, hani keita geliyordu ?!

aynı soruyu sizede sormak lazım.

Nedvedmania
25.Ağustos.2011, 17:20
aynı soruyu sizede sormak lazım.

Bize niye soruyorsunuz ? Bizim cevabımız basit. Mersin araya girdiği için vazgeçtik. Ayrıca bizim yarın keita geliyor diye açıklama yapmadı.

di canio
26.Ağustos.2011, 19:15
Göztepe, Gana'nın Berekum Chelsea takımında forma giyen Bismark Idan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. / Ntv Spor

byariff
27.Ağustos.2011, 01:40
Orduspor hazırlık karşılaşmasında Eskişehirspor'a 3-2 mağlup oldu..Goller Stancu ve Culio'dan..

vego
28.Ağustos.2011, 19:26
Cenk İşler yeniden Kasımpaşa'da


Bank Asya 1. Lig takımlarından Kasımpaşa, eski futbolcusu Cenk İşler ile bir yıllık sözleime imzaladı.



28 Ağustos 2011 Pazar - 15:49
AA
Yeni sezonda Bank Asya (http://www.sporx.com/bank-asya/) 1. Lig'de mücadele edecek Kasımpaşa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kasimpasaspor/), (http://www.sporx.com//) eski futbolcusu Cenk (http://www.sporx.com/cenk/) İşler ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kasımpaşa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kasimpasaspor/) Kulübü Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal (http://www.sporx.com/suha-sidal/), (http://www.sporx.com//) geçtiğimiz sezonu Bucaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/bucaspor/)'da geçiren tecrübeli golcü Cenk (http://www.sporx.com/cenk/) İşler ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını, 37 yaşındaki oyuncunun kadroya dahil olduğunu söyledi.

Öte yandan lacivert-beyazlı takım, yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği Bolu kampını tamamlayarak İstanbul (http://www.sporx.com/istanbul/)'a döndü. Üç gün izin yapacak Kasımpaşa (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kasimpasaspor/), (http://www.sporx.com//) yeni sezon hazırlıklarına 1 Eylül Perşembe günü devam edecek.

vego
31.Ağustos.2011, 20:14
G.Saray'dan Adanaspor'a


Galatasaray'ın genç oyuncusu, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'a transfer oldu.



31 Ağustos 2011 Çarşamba - 19:07
AA
Bank Asya (http://www.sporx.com/bank-asya/) 1. Lig ekiplerinden Adanaspor (http://www.sporx.com/adanaspor/)'un, Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'ın savunma oyuncusu Berk Neziroğluları'nı kadrosuna kattığı bildirildi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, turuncu-beyazlı ekibin Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'dan transfer ettiği Berk Neziroğluları, Adanaspor (http://www.sporx.com/adanaspor/) Başkanı Bayram Akgül (http://www.sporx.com/bayram-akgul/)'ün de hazır bulunduğu törende 3 yıllık sözleşmeye imza attığı belirtildi.
Açıklamada, çeşitli kategorilerde 49 kez milli takım forması giydiği ve genellikle savunmanın sol tarafında görev aldığı ifade edilen Berk Neziroğluları'nın, takıma faydalı olmak istediğini belirterek, ''Daha önceden beraber oynadığım Anıl Karaer'i arayarak takım hakkında bilgi aldım. Türk futbolunun önemli isimleri takımın kadrosunda yer alıyor. Hedefim sezon sonunda turuncu-beyazlı formayla şampiyonluk yaşamak'' dedi.
Akgül de sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayarak, ''Bu sezon hepimiz için farklı olacak. Adana şehrinin Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/) özlemine son vermek istiyoruz. Bu doğrultuda hocamızın raporu ile eksik gördüğümüz bölgelere transferler yaptık. Herkes üzerine düşen görevi yaparsa başarı da gelecektir. Taraftarlarımızı mutlu etmek en büyük hedefimizdir'' ifadesini kullandı.
Bu arada, Berk Neziroğluları'nın imza törenin ardından takımla ilk idmanına çıktığı öğrenildi.

Cengo
31.Ağustos.2011, 21:21
İBB, Köln'lü Taner Yalçın ile anlaştı.

Facx
31.Ağustos.2011, 21:34
haziranın haberi o :)

Cengo
31.Ağustos.2011, 22:11
3 günlük haber.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/istanbulbb/taner-yalcin-ibbdeSXHBQ238008SXQ/

Facx
31.Ağustos.2011, 22:14
İstanbul Büyükşehir Belediyespor , FC Köln'den Taner Yalçın'ı 150 bin dolar karşılığında 1 yıllığına kiraladı .

tribundergi

İBB sağlam hamleler yapmaya devam ediyor . Taner tam bir 4-3-3 adamı İBB'nin taktiğine çok uygun gelecek sezon çok daha sağlam bir İBB izleyeceğiz gibi .



+

27 Haziran 2011 Pazartesi - 00:10
DHA


yazıyo verdiğin linkte

Suicider
31.Ağustos.2011, 22:16
27 Haziran 2011 Pazartesi yazıyor :)

Cengo
31.Ağustos.2011, 22:46
Temmuz değil miymiş o, hönk :D

Facx
31.Ağustos.2011, 22:47
Temmuz değil miymiş o, hönk :D

temmuz olsada 1 aylık oluyo :schaf:

Suicider
31.Ağustos.2011, 22:59
:D :D ahaha abi kendine gel :D

Lusage
01.Eylül.2011, 20:45
Hakan Bayraktar ( Samsunspor ) Mersin Idman Yurdu'na transfer oldu.

Cengo
01.Eylül.2011, 20:55
Sağlam transferler yapmaya devam ediyorlar. Tisdell de kiralık olarak gelecek sanırım. Şöyle bir 11 olabilir sahada bu sezon;

Hakan Arıkan
Erhan Güven(İ.Kaş), J.Boum, Çağdaş, M.Keçeli
Tisdell, Moritz, Ben Yahia, Erman Özgür
Kamanan, Beto.


Kontenjan sorunu da yok. :) Bazı maçlarda Nduka oynar, Nobre forvete geçer yine olur. Bu kadro iş yapar bence. :)

Fazlası ile şişirme bir kadro oldu, ben pek iş yapabileceğini sanmıyorum. Aksine Çağdaş nedir o savunmada? Saatli bomba.

A.FaruK
01.Eylül.2011, 20:58
Ya iyi oyuncular gelsinde bari böyle keyifli maçlar izleriz (: Aksilik olmazsa bol boş maçlara gitmeyi düşünüyorum. Son haftada Şampiyonluklarına bi katkımız olmuştu Mersin'in. Şimdi bi Rizeli olarak bi ayrıcalığımız olur heralde :n:

Tatanga17
02.Eylül.2011, 01:21
Culionun Trabzonspor'a attığı frikik golü : http://www.aslanlar.tv/culio-nun-firikik-golu-hd9889.html

footballer33
02.Eylül.2011, 16:07
Fazlası ile şişirme bir kadro oldu, ben pek iş yapabileceğini sanmıyorum. Aksine Çağdaş nedir o savunmada? Saatli bomba.
Sonuçta süper lige yeni çıkmış bir takım ve bu kadar transfer yapmaları kadar doğal bir şey yok. Orduspor ve Samsunspor da çok sayıda transfer yaptı ona bakacak olursak. Bank Asya'dan geldikleri gibi süper lig maçlarına çıkacak halleri yok ya. :) Çağdaş konusuna gelince, o adam iyi kötü yurtdışında oynadı ve Basel tecrübesi kazandı. Belki büyük bir takıma gitse haklısınız derdim, ama Mersin İdman Yurdu için oldukça uygun bir transfer. Gereksiz bir transfer varsa o da 35 yaşındaki Hakan Bayraktar'dır bence.

Emurafu
03.Eylül.2011, 01:25
Fatih Tekke Orduspor'da.

Bugün Nedim Başkan'la bir araya gelen Fatih Tekke'nin menejeri yapılan görüşmelerin ardından anlaşmaya vardı.
Yarın Sabah sözleşmeyi imzalayacak olan Fatih Tekke aynı gün Ordu'ya gelecek ve takımla çalışmalara katılacak.
Fatih Tekke Orduspor'umuza hayırlı olsun.
http://divaneasikgibi.blogspot.com/2011/09/fatih-tekke-ordusporda.html

Culio,Tekke,Stancu bakalım nasıl anlaşacaklar. Transferi tamamladık.

byariff
03.Eylül.2011, 01:38
ordu cok iyi hucum hattina sahip oldu tabi stancu ve tekke oynarsa, culio"yu tartismaya bile gerek yok kalitesi belli =)

Varonil
03.Eylül.2011, 01:39
Orduspor iyi takım kurdu vallahi.Metin Diyadin kadro uyumunu iyi sağlayabilirse geçen seneki Karabükspor etkisi gibi bir takım izleyebiliriz bu sene.

GeNç KaRTaL
03.Eylül.2011, 16:00
Fatih Türkiye'ye döndüğünden beri hiç katkı sağlayamadı neredeyse,bakalım Ordu'da neler yapacak.

Yavuz12
03.Eylül.2011, 18:41
Ordu çok iyi transferler yaptı.İyi yönetilirse ilk 10 da bitirir diye düşünüyorum.

vego
05.Eylül.2011, 20:38
Tribun Dergi

TRANSFER: Metin Akan İBB'd

vego
05.Eylül.2011, 20:39
Tribun Dergi

TRANSFER: Matthew Amoah Mersin İdman Yurdu'nda

footballer33
05.Eylül.2011, 21:18
Tekke'nin muhtemelen son adresi olacak Orduspor. İyi bir takım kuruldu, lig başlayınca Ordu'yu özellikle takip edeceğim.:)

vego
05.Eylül.2011, 21:24
@UzunPaslar Ordu Fatih Tekke ile 2 yıllık, Abdülkadir Kayalı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.Nedim Türkmen Lig TV de açıklıyor.

footballer33
05.Eylül.2011, 21:26
Abdulkadir Kayalı, Fenerbahçe'den Eskişehirspor'a gitmemiş miydi? Ne oldu da Orduspor'a geçti ki?

vego
05.Eylül.2011, 21:27
a_kayali: Orduspor'la 3 yıllık anlasma ımzaladım.hayırlı olur INSALLAH.

Abdülkadir KAYALI
@
@Esesfan_org. Eskısehırsporla ılgılı bı problemım olmadı acıkcası.takımı cok ıyı.sozlesmeyle ılgılı problemlerden dolayı ayrıldım.tesekkurlr


Böyle demiş.

K1nq35
06.Eylül.2011, 02:24
Göztepe son dakikada kesenin ağzını açarak Boluspor'un almaya çalıştığı Orha Ak'ı elinden kaptığı duyumları var Spor Ajans.

Hugo
06.Eylül.2011, 03:12
Kartalspor, Eskişehirspor'dan Adem Sarı'yı kiraladı.

Fearless Coward
23.Aralık.2011, 19:24
Litex'ten Tom ile anlaşılmış...

Kaynak : Sporx

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Aralık.2011, 19:38
FM'de de alıyolardı :D Doka etkisi herhalde. O da başarılı olacaktır kesin.

byariff
28.Aralık.2011, 17:28
Transfer görüşmelerinde anlaşma sağladıkları Kayserispor'dan Ömer Alp Kulga (http://spor.bugun.com.tr/etiket/omer-alp-kulga.aspx)'nın Ordu'ya gelerek takımla çalışmalara başladığını ifade eden Türkmen, ''Ankaragücü ile sözleşmesini fesheden Ediz Bahtiyaroğlu (http://spor.bugun.com.tr/etiket/ediz-bahtiyaroglu.aspx)'da bugün Ordu'ya gelecek ve takıma katılacak. Her iki futbolcu ile 2'şer yıllık anlaşma sağladık'' dedi.

Türkmen, transfer çalışmaları kapsamında iki de yabancı futbolcuyu kadrolarına katmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

(AA)

footballer33
30.Aralık.2011, 01:14
Ediz, Eskişehir'e gitti. Orduspor, Eskişehir'in Halil transferinde yaşadığı durumun aynısını yaşadı bu sene. İlginç bir tesadüf.

kalemci
30.Aralık.2011, 05:55
Tisdell geri gelmiş heralde. Ama kesin bilgi mi bilmiyorum. Zaten sakatlığı var 2 ay yok heralde.

kalemci
30.Aralık.2011, 05:55
Eren Albayrak'ı kiralamışlar Trabzon'dan.

grkm33
30.Aralık.2011, 12:09
Tisdell geri gelmiş heralde. Ama kesin bilgi mi bilmiyorum. Zaten sakatlığı var 2 ay yok heralde.

Tisdell geldi resmi sözleşme imzalandı ve şöyle bir açıklama yapıldı.
Tonia Tisdell'in basında yazıldığı gibi 3-4 ay gibi bir süre ile sahalardan uzak kalacağı söylentilerinin asılsız olduğunu , Tonia'nın 28 Aralık itibariyle takımımızla çalışmalara başlayacağını ve lisansının yetişmesiyle ligin 3. haftasından itibaren maçlara çıkabileceğini bilmenizi isteriz .

ToRoSKaPLaNı
31.Aralık.2011, 03:39
Yaser Yıldız ve Merthan Açıl dan sonra Barbaros Barut ta Adanasporla anlaştı.

Deus Dominus
03.Ocak.2012, 03:57
Orduspor'un eski oyuncusu Bruno Mezenga, Karadeniz kulübüyle 4.5 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Orduspor, 2.5 yıl önce Bank Asya 1. Lig'de gol kralı olan oyuncusu Bruno Mezenga'yı tekrar kadrosuna kattı.

2008-2009 sezonunda 21 gol atarak Bank Asya 1. Lig'de gol kralı olan Brezilyalı oyuncu Orduspor ile 4.5 yıllık bir sözleşme imzaladı. Orduspor'a 2008 yılında Flamengo'dan kiralık olarak gelen Mezenga, gol kralı olarak sezonu bitirdikten sonra eski kulübüne geri dönmüştü.

Adriano ve Vagner Love gibi önemli golcüleri kadrosuna katan Flamengo'da, Bruno sadece 9 maçta forma şansı bulabilmişti. Flamengo'dan ayrılan oyuncu Polonya'nın Legia Varşova takımında da 16 maçta 3 gol atarak beklenilen performansı sergileyemiş ve Sırbistan'ın Kızılyıldız takımına transfer olmuştu.

Bank Asya 1. Lig'de oynadığı bir maçta 4 gol birden atan Bruno çok önemli bir başarıya da imza atmıştı.


kaynak : goal.com (http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2012/01/02/2827758/brunoyla-yeniden)

LaigLeNoiR
03.Ocak.2012, 03:58
Büyük iş yapmış Ordu ancak Bruno hala aynı Bruno'mu bilmiyorum.

Eğer hala aynı formunu koruduysa üzerine birşeyler koyabildiyse tekrardan adını duyurur.

Emurafu
03.Ocak.2012, 16:01
http://d1201.hizliresim.com/t/3/1k68h.jpg
http://d1201.hizliresim.com/t/3/1k695.jpg

Bruno Mezenga ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandı.
Taraftar istedi, Başkan aldı.

anil luque
03.Ocak.2012, 16:05
İyi bir transfer oldu bence Orduspor adına.

Bu arada Fenerbahçe'ye karşı oynamasına bir engel var mı ?

barahir
03.Ocak.2012, 16:10
İyi bir transfer oldu bence Orduspor adına.

Bu arada Fenerbahçe'ye karşı oynamasına bir engel var mı ?

Sanırım yeni transferler 5 ocaktan önce oynatılamıyor..

anil luque
03.Ocak.2012, 16:13
Sanırım yeni transferler 5 ocaktan önce oynatılamıyor..

Sağolasın teşekkür ettim

COLMAN20
04.Ocak.2012, 16:25
Bakalım Bankasya'da ki golcü, güçlü Bruno Süper Lig'de kendini hissettirebilecek mi.

Alicanfmfan
04.Ocak.2012, 16:41
Bir başka hemşerimizi kadromuza katmışız , Fahri Tatan yuvaya döndü.

LaigLeNoiR
04.Ocak.2012, 16:53
Takimin bel kemigi olan 5 oyuncuda takimdan ayrilfi.

Volkan Kocaloglu,Onur Nasuhogullari,Ramazan Durdu,Fatih Sen ve Aydin Cetin.

Aydin'da Boluspor'a gitmis.

Bolu ne yapcak Aydini merak ediyorum.

LaigLeNoiR
05.Ocak.2012, 18:39
Ramazan Durdu Ç.Rizespor'a gitmiş. Fayfalı olacaktır Rize'ye, kendisini hiç sevmesemde savaşçı oyuncu.

Volkan'da Göztepe ile anlaşmış.

Yaprak dökümü sürüyor bakalım bu hafta maçta kimler oynayacak.

Fearless Coward
05.Ocak.2012, 23:22
Nereye yazacağımı bilemedim ama burası uygun diye düşünüyorum...Transfer yasağımız kalkmış Şaban hocanın raporu doğrultusunda 4-5 oyuncu alınacakmış...

Alicanfmfan
06.Ocak.2012, 00:08
Ramazan Durdu Ç.Rizespor'a gitmiş. Fayfalı olacaktır Rize'ye, kendisini hiç sevmesemde savaşçı oyuncu.

Volkan'da Göztepe ile anlaşmış.

Yaprak dökümü sürüyor bakalım bu hafta maçta kimler oynayacak.

Bu saydığın oyuncular Giresunspor'un 11'indeki oyuncular değil mi yahu ?

William Rookwood
06.Ocak.2012, 01:12
Nereye yazacağımı bilemedim ama burası uygun diye düşünüyorum...Transfer yasağımız kalkmış Şaban hocanın raporu doğrultusunda 4-5 oyuncu alınacakmış...


Gözümüz aydın kanka. Bu takıma üç tane zenci şart. :icon_razz:

LaigLeNoiR
06.Ocak.2012, 01:20
Bu saydığın oyuncular Giresunspor'un 11'indeki oyuncular değil mi yahu ?

Evet o isimlerdi ancak bu akşam son dakika gelişmesi olmuş ve Volkan Koçaloğlu ile tekrardan anlaşmışız ve oyuncu kampa katılmış.

Fearless Coward
06.Ocak.2012, 01:21
Gözümüz aydın kanka. Bu takıma üç tane zenci şart. :icon_razz:
Aynen kanka en az 2 tane almak lazım :D

KaPaLı
08.Ocak.2012, 00:38
Bosnian starlet Edin Visca claims Arsenal have expressed an interest in his services, but he is refusing to read too much into the reports.

The 21-year-old winger has spent less than six months in Turkey with Istanbul BB, but he could be on the move again during the winter transfer window.

He says Arsenal are monitoring his progress, with Arsene Wenger always on the lookout for players of considerable potential.

Visca falls into the category and he is flattered to be linked with such a prestigious club.

He would find it difficult to snub a switch to England should the opportunity arise, but for now his focus remains locked on catching the eye in Istanbul.

"I am very proud that such a big club is interested in me," Visca told KiP.

"Who wouldn't be happy about that?

"But the truth is, right now I am an Istanbul BB player and that means I cannot think too much about the Gunners.

"Until something concrete happens, I will only think about Istanbul BB as I want to play in Turkey and be as good as I can.

"But, yes, I am happy and proud that such a big club wants me."

Kaynak: http://www1.skysports.com/football/news/12691/7416668/Visca-welcomes-Gunners-link

kalemci
08.Ocak.2012, 00:59
Weeks te Göz-Gözde, İzmir cazip geldi heralde.

Eğer seneye Ankaragücü Göztepe maçı olursa büyük sıkıntılar çıkar maçta.

LaigLeNoiR
08.Ocak.2012, 17:39
Boluspor Lille'den Omar Wade ile 6 aylığına anlaşmış :) Çok bomba bir transfer bakalım ne yapacak.

Wade Boluspor'da

Başkan Necip Çarıkçı "Omar Wade'yi canlı izleyip bizim takıma faydalı olacağına inandığımız için transferine karar verdik" dedi

Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Boluspor, Omar Wade'i transfer ederek güçlendi.
Fransa'nın Lille takımında forma giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Wade, Bolu Başkanı Necip Çarıkçı ve yöneticilerin katıldığı törenle kendini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

BAŞARI İÇİN GELDİM
Omar Wade, "Boluspor'un başarısı için buradayım, çok mutluyum" dedi. Kaliteli bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarını söyleyen başkan Çarıkçı da, "Wade'nin transferine birçok maçını canlı izledikten sonra karar verdik. Kendisinin Boluspor'da başarılı olacağını düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

LaigLeNoiR
08.Ocak.2012, 17:43
Giresunspor'dan ayrılan Fatih Şen ve Sivasspor'dan Cihan Yılmaz Karşıyaka'da.

Ayrıca tahta açıldığı anda Giresunspor Fenerbahçe alt yapısından İsmail Aslan ve Berkay Öztüvan ile kiralık olarak anlaşacak. Anlaşıldı ama tahta bekleniyor.

Daha önce ayrılacağını açıklayan Onur Nasuhoğulları'da Volkan gibi son anda ikna edildi.

sui generis
08.Ocak.2012, 17:56
Boluspor Lille'den Omar Wade ile 6 aylığına anlaşmış :) Çok bomba bir transfer bakalım ne yapacak.

Wade Boluspor'da

Başkan Necip Çarıkçı "Omar Wade'yi canlı izleyip bizim takıma faydalı olacağına inandığımız için transferine karar verdik" dedi

Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Boluspor, Omar Wade'i transfer ederek güçlendi.
Fransa'nın Lille takımında forma giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Wade, Bolu Başkanı Necip Çarıkçı ve yöneticilerin katıldığı törenle kendini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

BAŞARI İÇİN GELDİM
Omar Wade, "Boluspor'un başarısı için buradayım, çok mutluyum" dedi. Kaliteli bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarını söyleyen başkan Çarıkçı da, "Wade'nin transferine birçok maçını canlı izledikten sonra karar verdik. Kendisinin Boluspor'da başarılı olacağını düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

izleme şansım olmadı ama FM den biliyorum :) tebrikler Bolu. büyük iş :)

byariff
09.Ocak.2012, 20:49
Galatasarayin Genc Oyuncusu Berkin Kamil Aslan, Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor'a kiralandı.

LaigLeNoiR
10.Ocak.2012, 03:01
Ali Kuçik, Cafercan Aksu ve Kürşat Ergun Aydın ile transfer görüşmesi sürüyor Giresunspor'da, bakalım sonuç alınabilecek mi ?

LaigLeNoiR
10.Ocak.2012, 14:25
Banahane'yi Giresunspor'a vermişler kiralık olarak. Bugün antrenmanlara başlamış Giresun'da. Tabii tahta açılamazsa geri dönecek o da ama :)

Giresun - Ordu arasında sanırım bir ilk bu yapılan olay. Bravo.

Öte yandan Giresun yönetimi'de Orduspor başkanı Nedim Türkmen'e özel olarak teşekkür edecekmiş.

byariff
12.Ocak.2012, 14:56
Göztepe, Theo Weeks ile resmi sözleşme imzaladı

byariff
17.Ocak.2012, 15:07
Fransa'nın Montpellier takımının formasın giyen milli futbolcumuz Hasan Kabze'yi kadrosuna dahil eden Orduspor'da, başka flaş transferlerin de yolda olduğu belirtiliyor.
Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Fransa'nın Montpellier ekibinden Hasan Kabze'yi transfer ettiklerini açıkladı.

Transferin büyük ölçüde tamamladıklarını belirten Türkmen, "Hasan Kabze'nin kalitesine inanıyoruz, Galatasaray'da ve yurt dışında önemli işler yaptı, bize de önemli katkılar sağlayacaktır. En son transfer ettiğimiz İspanyol oyuncularımıza da çok güveniyoruz. Takımdan ayrılan oyuncularımız da oldu. Genç oyuncularımızdan Caner'i Denizlispor'a kiraladık. Banahene'yi Giresunspor'a kiralık olarak verdik. Forvet oyuncumuz İbrahim Şahin'in de ayrılması gündemde" diye konuştu.

Türkmen, "Önümüzdeki 4 maçımız çok önemli. Sırasıyla deplasmanda Samsunspor, sahamızda Kardemir Karabükspor, deplasmanda Eskişehirspor ve sahamızda Ankaragücü ile oynayacağız. Bu 4 maç sezon sonundaki sıralamadaki yerimizi belirlemede çok etken olacak. Bu 4 maçtan da galip gelip Orduspor'u hak ettiği yere getirmek istiyoruz" dedi.

Türkmen, "Teknik direktörümüz Cuper ile çok farklı bir Orduspor sahaya yansıtacağız, taraftarlarımız arzuladıkları Orduspor'u ikinci yarıda izleyeceklerdir" diyerek sözlerine son verdi.

TURKSPOR

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Ocak.2012, 15:46
Harbiden Cuper'in Ordu'da çok tutacağını hissediyorum,hayırlısı.

nannar
17.Ocak.2012, 15:48
Hasan Kabze katıldıgı bir spor programında zaten söylemişti Türkiye'ye dönmek istediğnii ve tekliflerin oldugunu.hayırlı olsun... stancu ile iyi ikili olurlar

Emurafu
17.Ocak.2012, 19:08
Cuper'in eski öğrencisi Javito'da takıma katıldı. Barcelona alt yapısından çıkmadı.

ParduS
23.Ocak.2012, 01:09
Fenerbahçe'den İsmail Aslan ve Berkay Öztuvan 1.5 yıllığına Giresunspor'a kiralanmışlar. Bugün Giresunspor'un Bolu maçında son 20 dakika falan oynadılar.

Takım içerisinde sırıtmadılar, iki tarafa da hayırlı olsun.

LaigLeNoiR
26.Ocak.2012, 22:12
Giresun'da iki transfer

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Kulübü'nün Başkanvekili Cindemir, son zamanlarda birçok oyuncu ile görüştüklerini ancak Galatasaraydan Serdar Eylik ve Trabzonspor'dan Hasan Ahmet Sarı ile kesin olarak anlaştıklarını söyledi.

Lusage
27.Ocak.2012, 18:35
Futbolcularımızdan Burak Çalık, Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'a 31 Mayıs 2012 tarihine kadar kiralık olarak verilmiştir. Futbolcumuza başarılar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Samsunspor Kulübü


http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=47

LaigLeNoiR
28.Ocak.2012, 01:33
Giresunspor Murat Ocak ile anlaştı.

LaigLeNoiR
01.Şubat.2012, 01:18
Giresunspor Buca'dan Kıvanç Dağ ile, Belçika 3.Lig takımı Verviers'den Erdem Şen, K.Erciyesspor'dan Posinkoviç ve Tavşanlı Linyit'ten Ulaş Güler ile anlaştı.

Portekiz'de forma giyen Pedro Riberio ile de temaslar sürüyor.

LaigLeNoiR
01.Şubat.2012, 19:41
Sonunda Cafercan Aksu'da Giresunspor'da. Hayırlı olsun.

Hugo
01.Şubat.2012, 21:29
Kartalspor Boluspor'dan Erman Ergin ve Makedon forvet Muzaffer Ejubi'yi transfer etti.

byariff
13.Şubat.2012, 20:00
Sporx'e konuşan Nedim Türkmen: Sezon başında Galatasaray ile bir sözleşme imzaladık. Bu sözleşmede de belirtilen bazı maddeler var.

Nedim Türkmen:Sezon sonu 1.5 M Euro getirdiğimiz takdirde Culio'nun bonservisini alacağız.Culio bize satın alma opsiyonu ile kiralık verildi


Nedim Türkmen: GS'nin "Culio'yu satmıyoruz" deme durumu bulunmuyor. Biz, sezon sonunda GS'ye 1.5 milyon euro vereceğiz ve bu iş bitecek.

Nedim Türkmen: Stancu da durum daha farklı. Sanırım Fatih hoca, Culio'nun durumunu Stancu ile karıştırdı ya da sözleşme detaylarını bilmiyor

Corpus
13.Şubat.2012, 20:01
Culio sözleşme imzalamak istemez ise gitmez zorla almayacaklar ya. Fatih Hoca Culio' yu takımda tutmak isterse, Culio' nun gideceğini hiç zannetmiyorum.

kalemci
13.Şubat.2012, 20:05
O zaman işler baya bi karışır.

Nocna Mora
13.Şubat.2012, 21:04
Öyle bir durumda Orduspor'un Galatasaray'ı dava etme hakkı doğar diye düşünüyorum. 1.5 verirsen alırsın demişler sonuçta. Oyuncuyu iknaya bakacaktır iş tabii ki ilk başta.

LadroN
15.Şubat.2012, 02:04
Orduspor ne diye dava edecek ki Galatasaray'ı ?Asıl olay Culio'nun isteyip istememesi.Culio istemezse zorla alamazlar ya.Nedim Türkmen opsiyonun ne demek olduğunu bilmiyor galiba.

byariff
16.Mart.2012, 17:50
Nedim Türkmen: Gosso'yu Manchester City, Rubin Kazan ve Anderlecht istiyor

Klavooz
16.Mart.2012, 17:55
Nedim Türkmen: Gosso'yu Manchester City, Rubin Kazan ve Anderlecht istiyor

City'e inanmam ama diğer iki takıma gitmesi olağan gibi duruyor.

byariff
12.Nisan.2012, 18:19
Mersin İdman Yurdu’nda yaprak dökümü sürüyor. Yeni sezonda daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Mersin İdman Yurdu’nda Beto ve Moritz’den sonra Tisdell ve kaptan Zurita’da gönderildi.


Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, yeni sezon için ayıracakları transfer bütçesinin tam 50 Milyon TL olduğunu açıkladı. Kahramanlı, güçlü ve hedefleri olan bir kadro kuracaklarını vurguladı.

kalemci
12.Nisan.2012, 18:28
Tisdell kiralıktı zaten, Ankaraspor'a geri döndü. Moritz'de artık tam bi Türk oldu, bavulu elinde adım adım Anadolu :n:

footballer33
13.Nisan.2012, 00:12
Moritz tercihini anlayamadım. Mersin için gerekli olabilecek bir futbolcuydu. Transfere ayrılacak 50 milyona da çok sağlam futbolcular gelebilir. Mersin, hedeflerini oldukça büyütmüş olacak ki, Moritz'den bile vazgeçmişler. :)

William Rookwood
13.Nisan.2012, 00:45
50 milyon TL büyük bir rakam flaş transferleri bekliyoruz

Bordo61Mavi
13.Nisan.2012, 20:15
Forlani getirebilirlermiste Cuper istememis :) roportajin devaminda ise Gs Stancuya 5.5 milyon verdi bu parayi vermemiz mumkun degil :)

Forlan bedavayami oyniyacakti :D

Nedim Turkmen acaip bi adam

byariff
13.Nisan.2012, 22:01
Nedim Türkmen: Hocamız yıldız oyuncuyu sevmiyor. Cuper'in A Madrid takımından istediği bir oyuncu var.Oyuncuyla görüşmelerimiz devam sürüyor

TR.CaPTaiN
24.Nisan.2012, 16:21
Elazığspor'da Fabiano harekatı!

Brezilya'nın ünlü haber portallarından Bonde, Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Elazığspor'un, dünyaca ünlü golcü Luis Fabiano için harekete geçtiğini yazdı.

"Türkler, Sao Paulo'dan Luis Fabiano'yu istiyor" başlıklı haberde şu ifadeler kullanıldı: Türkiye'nin Elazığspor Kulübü, Sao Paulo'dan Fabiano için resmi teklifini yaptı. Türkler, golcü oyuncu için 6 milyon Euro'yu gözden çıkardı... Sao Paulo'nun İkinci Başkanı Joao Paulo de Jesus Lopes, "Fabiano burada mutlu. Biz de ondan çok umutluyuz. Sakat olmasına rağmen, onu Sevilla'dan transfer ettik. Fabiano da ona olan güvenimizi boşa çıkarmayacaktır" diye konuştu. Luis Fabiano'yu sezon başında Galatasaray da istemiş ve tecrübeli oyuncu için 7 milyon Euro teklif etmişti.

Bank Asya 1.Lig'de zirvede yer alan Elazığspor, bitime 3 hafta kala en yakın rakibinin 2 puan önünde bulunuyor. Bank Asya 1.Lig'de ilk iki sırada bulunan takımlar, Süper Lig'e direkt olarak yükselirken, 3. takım ise play-off maçları sonunda belli oluyor.

trtspor.com.tr

sarianet
24.Nisan.2012, 17:23
kim inanır :D kadir inanır :D

KanaKe
24.Nisan.2012, 18:01
oldu olacak ronaldinho yu yazsalardi o daha gercekci olurdu...

kalemci
24.Nisan.2012, 18:28
Hüseyin Kalpar Göztepenin başına geçmiş.

Emurafu
07.Mayıs.2012, 19:00
Nizamettin Çalışkan Orduspor'da

Önümüzdeki sezon öncesinde transfer çalışmalarına başlayan Orduspor, ilk imzayı attırdı.

07 Mayıs 2012 Pazartesi - 16:49
Sporx.com

Orduspor Kulübü ligin ilk transferini Manisaspor'dan Nizamettin Çalışkan'ı alarak gerçekleştirdi.

Manisaspor'un orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, transferlerin süreceğini söyledi.

Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu'nun tranzfer listesinde yer alan Nizamettin Çalışkan, imzayı Orduspor'a attı.

Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, transfer çalışmalarının süreceğini söyleyerek, "İlk transferimizi gerçekleştirdik. Orduspor Camiasına hayırlı olsun. Çok iyi bir ekip bu yıl kuracağız" dedi.

Orduspor formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Nizamettin Çalışkan ise, "Orduspor forması ile mücadelemi sürdüreceğim. Orduspor çok köklü bir takım. Sayın Nedim Türkmen'in projelerinden etkiledim. Avrupa projesi olan bir takımda yer almak beni gururlandırdı" diye konuştu.

byariff
14.Mayıs.2012, 16:47
Arif Erdem'le İ.B.B. yolları ayırdı

Suicider
14.Mayıs.2012, 16:49
Haydaaa.Sebep ne acaba?

ommix
14.Mayıs.2012, 17:26
Carvalhal'ın adı geçiyor İBB ile

GeNç KaRTaL
14.Mayıs.2012, 21:27
Carvalhal ve İBB mantalite olarak birbirlerine uyuşurlar bence,iyi bir seçim olur yani.

byariff
15.Mayıs.2012, 19:50
Carvalhal Hayirli Olsun Ibb"ye.

Trabzonspor
15.Mayıs.2012, 19:53
Fm'de de hemen İbb alıyordu Carvalhal'ı.Birde fm gerçekçi değil derler :)

Universal
16.Mayıs.2012, 00:07
Carlos Carvalhal´ı kimse beğenmiyor; ama kariyerinin başında ve gelecekte çok büyük takımları yönetecek. Demedi demeyin...

El Barto
16.Mayıs.2012, 00:09
Bu seneki İBB maçlarından puan çıkartırız artık herhalde. :D

footballer33
16.Mayıs.2012, 01:07
Bu seneki İBB maçlarından puan çıkartırız artık herhalde. :D
Ters tepmesinden korkuyorum ben. 2 maç 0 puan da olabilir. :D

Carlos, İBB'ye çok uygun. Başarılı olacaktır.

Ralph
16.Mayıs.2012, 14:13
http://g1205.hizliresim.com/x/j/5z513.png (http://bit.ly/c25MCx)

Carvalhal: "2.evim İstanbul'a döndüğüm için mutluyum.BJK'nin değeri bende ayrı.BJK her takımı yensin ama bizi yenemesin!"

Carlos Carvalhal, 1990 yılında kurulan İstanbul Bş. Bld.'nin ilk yabancı teknik direktörü oldu. Yardımcıları şuanki İBB antrenörleri olacak

byariff
16.Mayıs.2012, 17:32
Bu sezon Bank Asya 1. Lig'den düşen Giresunspor'da attığı gollerle dikkat geçen genç golcü Eren Tozlu, Mersin İdman Yurdu ile anlaştı.

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/64974/eren-tozlu-maersin-idman-yurdunda?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

LaigLeNoiR
16.Mayıs.2012, 17:51
Eren'in adı bir dönem Galatasaray ile anılıyordu ancak orada forma bulması zordu. Umarım Mersin'de bu sene Giresun'da yakaladığı çıkışı sürdürür ve Süper Lig'in sayılı forvetlerinden olur.

BaFraLı
16.Mayıs.2012, 19:00
İyi bir adım attı İBB. Türkiye'yi bilen en azından Türkiye'de çalışmış yabancı bir hoca ile anlaşması da Hikmet Karaman'a göre Yılmaz Vural'a göre çok çok iyi bir seçim bana göre. En azından uzun yıllar sabredilip çalışılabilirse zirve takımı olabilir. Gerçi zaten hep ilk 8 içerisinde yer alıyor İBB.

Carvalhal'a sempati duyanlardanım bende. İnönü'de attığı deparları artık Olimpiyat Stadında atar inşlAllah.

Fearless Coward
16.Mayıs.2012, 19:23
Başarılı olacaktır zaten her sezon nokta transfer atışları yapıyorlar gelecek sezon nokta transfer atışlarıyla Avrupa'ya giderler artık...2 Sezondur kapıdan döndüler gelecek sezon Avrupa'dalar bence...

Facx
16.Mayıs.2012, 19:56
carvalhal bence teknik direktör falan değil , skibbe yi getirse ibb nokta atışı olurdu bence

byariff
16.Mayıs.2012, 20:13
bende oyle dusunuyorum carvalhal basarili olamicak gibi.

William Rookwood
17.Mayıs.2012, 02:18
Carvalhal iyi bir teknik direktör aslında. Yeteri kadar zaman tanınmadığı için birşey yapamadı.

LaigLeNoiR
17.Mayıs.2012, 02:21
İşte İBB'de ona istediği gibi süre verirler biz de görmüş oluruz yeteneklerini.

ommix
18.Mayıs.2012, 18:39
Murat Erdoğan MİY'de

bjk_melo_151
18.Mayıs.2012, 22:34
Murat Erdoğan MİY'de

Gelecekte iyi işler yaparlar Murat Erdoğan'la. Hem geleceğe yatırım deniyor hem de futbolu bırakma noktasına gelmiş adam alınıyor, anlamış değilim.

eng1n
18.Mayıs.2012, 22:36
50 milyon TL büyük bir rakam flaş transferleri bekliyoruz

flaş transferler gelmeye başladı önce Eren şimdi Murat bombalar ardı ardına patlıyor.

footballer33
19.Mayıs.2012, 00:22
Moritz'in yerine gelen isimler gözlerimi kamaştırdı gerçekten. Müthiş hamleler. Çıldırt bizi başkan, çıkart bizi baştan!

byariff
23.Mayıs.2012, 17:13
Mersin İdman Yurdu’muz Eren Tozlu’dan sonra ikinci forvet transferini de tamamladı. Beşiktaş’ın eski golcüsü Bobo ile Mert Nobre aracılığıyla görüşen kulübümüz, finansman sorununu da hallederek oyuncuyla anlaştı.

Mersin İdman Yurdu sponsor firmasından önemli bir yetkilinin söylediklerine göre, Mert Nobre’nin aracılığıyla ikna edilen Bobo çok yakında Mersin İdman Yurdu’na resmen transfer olacak.

Cruzeiro kulübü ile sözleşmesi sona eren Bobo, yıllık olarak ciddi bir ücret talep etti. Bu ücretin Mersin İdman Yurdu’nun sponsoru olan bir bankanın aracılık ettiği bir kaynak tarafından ödeneceği öğrenildi.

Kaynak : MIY1925

Deus Dominus
23.Mayıs.2012, 17:22
tribün dergi'nin twitinde gördüm bende. Ama yanlış haber diyenler de var :)

footballer33
24.Mayıs.2012, 00:10
Boboyla Nobre'nin arkasına da Delgado'yu alsınlar. :) Sağ beklerine Erhan Güven gitmişken Ekrem'i verelim ve Holosko artı bir miktar parayla bu olayı burada kapatalım, gitsin. :D

byariff
01.Haziran.2012, 19:02
32 yaşındaki Portekizli Miguel ile görüşmeler yapan Mersin İdman Yurdu yönetimi oyuncu ile anlaştı. Valencia ile sözleşmesi sona eren Miguel, bonservis bedelsiz Mersin İdman Yurdu’na transfer olacak.

Bu sezon Valencia forması ile 11 Lig, 5 Şampiyonlar Ligi , 5 Kral Kupası ve 1 Uefa Avrupa Ligi maçına çıkan yıldız futbolcu toplamda 3 asist yaptı.

59 kez Portekiz Milli Takımı forması giyen Miguel, 1 gol attı.
Kaynak: http://www.miy1925.com/portal/miguel-mersin-idman-yurdunda.html

europeanconquer
01.Haziran.2012, 19:03
Ronaldinho hamlesi gelir mi acaba :p

IcedEarth
01.Haziran.2012, 20:25
Miguel gayet iyi transfer, 2-3 yıl iyi iş yapar..

footballer33
02.Haziran.2012, 00:17
Miguel, Mersin'e gelirse yılın transfer olaylarından biri olur. Bonservisi de yok. Gayet olumlu bir transfer. Erhan Güven'in yerine Miguel. Vay bee! :)

attirson
02.Haziran.2012, 00:21
Bobo filanda diyorlardı ne kadar dogru bilmiyorum. :D

Rsa
07.Haziran.2012, 20:44
Bobo'yla anlaşmış MİY.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/mersinidmanyurdu/ve-bobo-geri-donuyorSXHBQ282774SXQ

byariff
07.Haziran.2012, 23:46
Nurullah Sağlam : '' Culio'yu bizimle beraber en az 10 kulüp istiyor . Fatih Terim ile görüştüm ve Gs kulübü bırakmayı pek de düşünmüyor . Culio pek mümkün bir transfer değil . ''

grkm33
08.Haziran.2012, 14:44
Otman Bakkal %99 Mersin'de.Ali Başkan Ntvspor'da dün gece açıkladı.

footballer33
09.Haziran.2012, 00:48
Otman Bakkal %99 Mersin'de.Ali Başkan Ntvspor'da dün gece açıkladı.

Bonservisiyle geliyor değil mi? :D


2003 - PSV
2004–2005 - Den Bosch (loan)
2005–2006 - Eindhoven (loan)
2006–2007 - Twente (loan)
2011–2012 - Feyenoord (loan)

grkm33
09.Haziran.2012, 13:00
Bonservisiyle geliyor değil mi? :D


2003 - PSV
2004–2005 - Den Bosch (loan)
2005–2006 - Eindhoven (loan)
2006–2007 - Twente (loan)
2011–2012 - Feyenoord (loan)

Hiç bir fikrim yok :)

Gaziantepspor'un 30 yaşındaki sağ beki Elyasa Süme büyük bir sorun çıkmazsa önümüzdeki günlerde İdman Yurdu'muzla sözleşme imzalayacak .



Uğur Boral transferi de büyük ihtimal gerçekleşecek.

0xjasaitis
09.Haziran.2012, 13:26
Bu sene ümitliyim Mersinden.Bir kaç iyi transferle Avrupa ligini zorlarız.Nurullah hoca ve muhteşem taraftarımız yeter :)

ShevAnil
09.Haziran.2012, 13:52
İsmi geçen oyuncular Mersin'in hedeflerini yükseltebilecek oyuncular. Kesinleşen transfer var mı peki?

di canio
09.Haziran.2012, 16:25
Tavşanlı Linyitspor'da Mehmet Besler'in sözleşmesi 2 yıl, Hasan Yaşar'ın sözleşmesi 3 yıl uzatılmış.

footballer33
09.Haziran.2012, 23:12
Hiç bir fikrim yok :)

Gaziantepspor'un 30 yaşındaki sağ beki Elyasa Süme büyük bir sorun çıkmazsa önümüzdeki günlerde İdman Yurdu'muzla sözleşme imzalayacak .



Uğur Boral transferi de büyük ihtimal gerçekleşecek.
El Yasa, Mersin için iyi bir transfer olur da Miguel olayı ne oldu?

Uğur Boral ile Beşiktaş da ilgileniyor bu arada. Ahmet Nur Çebi açıklama yapmış ve görüştüklerini belirtmiş. Bonservisi de yok Uğur'un ve İsmail ilk devre takımda olamayacak. Şahsen, Beşiktaş'ın Uğur'u almasını isterim.

fbdevil190737
14.Haziran.2012, 00:00
Spor Toto Süper Lig'e yükselen Akhisar Belediyespor , Denizlispor'dan Emin Aladağ ile anlaşmış .

byariff
14.Haziran.2012, 00:27
Kulüp genel sekreteri Murat Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Hector Cuper'in raporu doğrultusunda İspanya'nın Sporting Gijon takımında oynayan forvet David Barral Torres ile yaptıkları görüşmenin olumlu sonuçlandığını söyledi.Transfer komitesinde yer alan yöneticilerin futbolcu ile prensipte anlaşmaya vardıklarını kaydeden Gürsoy, ''İnşallah en kısa zamanda resmi imzayı da atarız'' dedi.

Nedvedmania
16.Haziran.2012, 16:11
Serkan Çalık Ankaraspor'da.

grkm33
26.Haziran.2012, 18:38
Mersin İdman Yurdu, Bursaspor'dan Stepanov ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Suicider
26.Haziran.2012, 18:46
Güzel transfer.Yararlı olacaktır.

Fearless Coward
26.Haziran.2012, 18:59
Elazığ'ın konusu yok buraya yazayım bari West Ham'dan Faubert ile anlaşmışlar...

William Rookwood
27.Haziran.2012, 00:23
Faubert çok iyi transfer

alpi1925
27.Haziran.2012, 21:14
Dilaver Güçlü , Aytek Aşıkoğlu , Hamza Gezmiş , Mustafa Demirci 2012-2013 sezonunda Göztepe'de.

Walter Sakana
28.Haziran.2012, 13:58
Servet'i Kasımpaşa kaptı!

Transfer sezonunda Eskişehirspor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği oyuncu Servet Çetin, Kasımpaşa ile ön protokol imzaladı...

Günlerdir Eskişehirspor'u gündeminden düşmeyen Servet Çetin, yeni sezonda formasını giyeceği takımı belirledi.

Eskişehirspor'un yönetiminin ısrarla istediği futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle transferinin gerçekleşmediği öğrenildi. Süper Lig'in yeni takımı Kasımpaşa ile ön protokol imzalayan Servet'in önümüzdeki günlerde kendisini Kasımpaşalı yapan imzayı atması bekleniyor.

(Ajansspor)

grkm33
28.Haziran.2012, 17:47
Bu akşam kulüp başkanı Ali Kahramanlı , Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık ve Hasan Üçüncü Istanbul'da Yattara ile bir araya gelecek.Yattaranin bu görüşme sonrası imza atması bekleniyor.

footballer33
28.Haziran.2012, 19:02
Yattara, Mersin'e yararlı olacaktır. Bu arada Miguel transferi ne oldu?

footballer33
28.Haziran.2012, 19:08
Servet'i Kasımpaşa kaptı!

Transfer sezonunda Eskişehirspor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği oyuncu Servet Çetin, Kasımpaşa ile ön protokol imzaladı...

Günlerdir Eskişehirspor'u gündeminden düşmeyen Servet Çetin, yeni sezonda formasını giyeceği takımı belirledi.

Eskişehirspor'un yönetiminin ısrarla istediği futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle transferinin gerçekleşmediği öğrenildi. Süper Lig'in yeni takımı Kasımpaşa ile ön protokol imzalayan Servet'in önümüzdeki günlerde kendisini Kasımpaşalı yapan imzayı atması bekleniyor.

(Ajansspor)
Elazığ için açılmış bir konu. Kasımpaşa ve Akhisar için de açılırsa ve orada paylaşılsa bu haberler. Süper Lig'e yükseldiler; ama hâlâ Bank Asya haberlerindeler. :)

G.Saraylıların sevindiğini düşünüyorum bu transfere. Kasımpaşa içinse çok iyi bir transfer bence.

Suicider
28.Haziran.2012, 19:14
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/67351/yattaradan-vazgectik?utm_source

Mersin vazgeçmiş Yattara'dan.Büyük ihtimal Bursa alacak.

Fearless Coward
28.Haziran.2012, 23:42
Kasımpaşa,Antalya'dan Kerem Şeras'ı almış...(NtvSpor)

uAburak89
28.Haziran.2012, 23:43
Ayrıca Stancu'yu aldıkları söyleniyor, 2.7 milyon euro bedelle.

Fearless Coward
29.Haziran.2012, 00:45
Paşa yönetimi sağlam daha önce de dediğim gibi bu sene ligde kalırlar rahat başarı kaçınılmaz bu yönetimle...Defansları kötüydü tak hemen transfer yaptılar defans sağlam oldu...Şimdi ofansı güçlendirirler...

guarin14
29.Haziran.2012, 01:31
Boluspor'da Djehoua sesleri var,anlaşıldı diye haberler çıkmaya başladı.Olursa süper ötesi olur.

William Rookwood
29.Haziran.2012, 01:40
Bank Asya'da 23 yaş altı yabancı oyuncu alma kuralı yokmuydu? Djehoua bildiğim kadarı ile 29 yaşında

LaigLeNoiR
29.Haziran.2012, 02:22
Bu başlık altından transfer görüşmelerini yapabilirsiniz...

LaigLeNoiR
29.Haziran.2012, 02:25
Bu başlık altından transfer görüşmelerini yapabilirsiniz...

ToRoSKaPLaNı
29.Haziran.2012, 20:09
Adanaspor Tayfun Aksoyla anlaştı.


Adanaspor genç oyuncu Tayfun Aksoy ile tüm şartlarda anlaşmaya vardı. Gurbetçi oyuncu Tayfun Aksoy, Adanasporla 4 yıllık sözleşme imzaladı.
İç ve dış transfer çalışmalarını son hızla sürdüren Adanaspor dış transferde gurbetçi Tayfun Aksoy ile anlıştı ve 4 yıllık sözleşme imzaladı. 1994 ve Brüksel doğumlu olan Tayfun Aksoy sağbek oynuyor.Belçika'da Anderlecht takımının altyapısında yetişen Tayfun Aksoy, Milli takım seviyesinde de 14 özel turnuvada forma giydi. Anderlecht'in U-18 takımında forma giyen Tayfun'un sağbekin yanı sıra ön liberoda da oynayabildiği, Türkiye'de U-16,U-17 ve U-18'lerde forma giydiği ve 1.72 boyunda olduğu belirtildi.

ToRoSKaPLaNı
09.Temmuz.2012, 21:33
Fenerbahçe altyapısından yetişen Aykut Kıratlı Adanasporda

byariff
09.Temmuz.2012, 23:32
TRANSFER : ŞANLIURFASPOR, son olarak Göztepe'de forma giyen sol kanat oyuncusu AYDIN KARABULUT ile sözleşme imzaladı.

byariff
10.Temmuz.2012, 00:04
Fabio Luis Ramim Karsiyaka"da

http://i.imgur.com/ydqOg.jpg

Bordo61Mavi
10.Temmuz.2012, 14:12
Kemal Tokaki almislar Samsundan

Addolorato
10.Temmuz.2012, 14:50
Genoa'dan Eduardo'yu da almışlardı.

sarianet
10.Temmuz.2012, 14:59
carvalhal da bu takımda olduğuna göre bu takımın sempatizanıyım arkadaş :)

KanaKe
10.Temmuz.2012, 17:00
kemal'de eduardo'da iyi transfer zaten kadrolari fena degildi ilk 6 ya oynarlar bu sene

Hugo
12.Temmuz.2012, 13:41
Kartalspor eski oyuncusu Efecan Karaca'yı transfer etti. Galatasaray altyapısından çıkma bir oyuncudur. Aynı zamanda kadroda bulunan Uğur Akdemir ve Timuçin Aşçıgil ile de sözleşme yenilendi.

ReaList
16.Temmuz.2012, 17:59
Uzun yıllardır alt liglerde süregelen makus talihini yenip bu sezon Bank Asya'ya yükselen memleketimin takımı Şanlıurfaspor flaş transferlere devam ediyor. Şuana kadar ;
Tunç Murat Behram - Mersin İdman Yurdu
Kaan Timurçin Konuk - Sivasspor
Serkan Çalık - Gençlerbirliği
Atacan Öztürk - Boluspor
Aydın Karabulut - Göztepe
Lelo Mbele - Al Hilal
Abdülhamit Yıldız - Kasımpaşa
Serhat Akın - Turgutluspor
Transfer etti.

Ayrıca şuan Norveçli Alfred Sankoh ve Mersin İY'de forma giyen Tonia Tisdell ile görüşmeler sürüyor. Takımın Kızılcahamam kampından sonra 2.etap çalışmalarını Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinde yapacak olması beni ayrıca mutlu etti : )

lionelforlan
18.Temmuz.2012, 18:00
Kimse TKİ tavşanlı dan söz etmemiş 5 transfer yaptık bir o kadar da adam gönderdik

ToRoSKaPLaNı
30.Temmuz.2012, 12:54
Adanaspor Metin Akan ve Chibuzoru Nwogbo ile imzaladı.

ommix
30.Temmuz.2012, 13:15
Karsıyakadan Erhan kavak ve Boluspordan Fatih Gül Kartalspor'da

Hugo
30.Temmuz.2012, 16:10
Karsıyakadan Erhan kavak ve Boluspordan Fatih Gül Kartalspor'da

İyi bari Efecan'ı geri almak dışında transfer yapabilmiş Kartalspor. Mali durumları düzeltmek istiyor yeni başkan. Çok para harcamayıp bir iki sene ligde kalmak en mantıklısı zaten.

ommix
31.Temmuz.2012, 13:31
İyi bari Efecan'ı geri almak dışında transfer yapabilmiş Kartalspor. Mali durumları düzeltmek istiyor yeni başkan. Çok para harcamayıp bir iki sene ligde kalmak en mantıklısı zaten.

Yaser Yıldız'ı da kadrosuna kattı Kartal

Hugo
31.Temmuz.2012, 15:36
http://www.kartalspor.org/wp-content/uploads/2012/07/yaser-yildiz-0001.jpg

iskender-yaser ikilisi çok iyi iş yapmışlardı kartalda. inşallah yine eskisi gibi oynar yaser burda.

RaSenGan
07.Ağustos.2012, 22:57
Turgay Bahadır'ı almışlar Bursaspor'dan.

http://www.ligtv.com.tr/haber/turgay-ibbde

fotosuki
08.Ağustos.2012, 15:03
Sezer ve Cumali Çaykur Rizespor'da!

8 Ağustos 2012 12:59 NTV Spor ve Ajanslar


Beşiktaş Kulübü, genç futbolcuları Sezer Özmen ve Cumali Bişi'yi, TFF 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'a verdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamaya göre, Sezer Özmen ve Cumali Bişi, Karadeniz ekibine 300 bin lira karşılığında transfer edildi.
Bu arada, Sezer Özmen'in Çaykur Rizespor'la arasındaki sözleşme devam ettiği süre içerisinde mavi-yeşilli takım Süper Lig'e yükselirse, ayrıca 100 bin lira ek ücret alınacağı bildirildi.

Hugo
14.Ağustos.2012, 14:49
Kartalspor geçen sezon Giresunspor'da forma giyen Onur Nasuhoğulları'nı transfer etti.

IcedEarth
25.Ağustos.2012, 20:03
Makukula Karşıyaka ile anlaşmış.

nekop
25.Ağustos.2012, 22:18
Makukula Karşıyaka ile anlaşmış.

23 yaş üstü yabancı transfer yasak değil miydi? Kaldırıldı mı o kural?

kalemci
25.Ağustos.2012, 22:57
İkinci lig takımları arasında geçerli değil heralde o kural.

Raheem Lawal.
26.Ağustos.2012, 02:55
Ganalı milli futbolcu Adana Demirspor'da
PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Gana Milli Takımı futbolcularından Karim Alhassan ile anlaştı.

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2012, 03:03
1.Ligde yabancı kuralı değişti, artık yaş sınırı yok.

ToRoSKaPLaNı
27.Ağustos.2012, 16:10
Emre Toraman Adanasporla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

ToRoSKaPLaNı
29.Ağustos.2012, 21:48
Ali Zorlu Adanaspor da.

ToRoSKaPLaNı
05.Eylül.2012, 17:46
Bülent kocabey Adanasporda

ToRoSKaPLaNı
06.Eylül.2012, 01:02
Sedat Ağçay Adanasporda.

LaigLeNoiR
06.Eylül.2012, 02:04
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.

LaigLeNoiR
06.Eylül.2012, 02:06
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.

ToRoSKaPLaNı
27.Aralık.2012, 15:40
Ümit Tütünci Adanasporda

tolga10r
27.Aralık.2012, 15:46
Can Erdem %90 Göztepe'de

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Aralık.2012, 16:30
Can Erdem %90 Göztepe'de

mehmet yildiz icin de girisimler varmis gazetelere gore, bedi duval da gonderilecek sanirim. ilk yari itibariyle cok komik sayida gol attik, bu durumu cozmemiz lazim biran evvel.

edit: simdi klubun internet sayfasindaki aciklamayi gordum, ileteyim.

Kamuoyuna Duyurulur 25.12.2012
Teknik heyetimizin hazırladığı rapor doğrultusunda, ligin ikinci yarısında kadromuzda yer almayacak olan oyuncuların isimleri belirlendi.


Bu doğrultuda İlhan Şahin, İbrahim Şahin, Yasin Avcı, Bedi Bastien Buval, Rodrigues Bahia, Volkan Ekici ve Fatih Doğan ile yollarımız ayrılıyor. Bu oyuncuların kulübümüze sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, devam eden futbol yaşantılarında başarılar dileriz.

Mamadou
27.Aralık.2012, 17:00
Ümit Tütünci Adanasporda

Ümit iyi transfer hayırlı olsun ama Nwogbo ve Mbilla varken Ümit transferi ekstra diye düşünüyorum. Bu oyuncuların nasıl bir uyum içerisinde olacaklarını merak ediyorum açıkçası. Ümit ne kadar yetenekli olursa olsun çoğu zaman kendine oynayan bir oyuncu ve istediği pasları alamayınca Mbilla takıma küsen bir oyuncu. Bu bakımdan bu transfer tutmayabilir. Adanaspor forvet hattından ziyade öncelik olarak kale,savunma ve orta saha transferlerine ihtiyacı var. Demirspor'un kalecisi Şener Adanaspor'da oynasa Adanaspor direk çıkar derim ama ikinci yarı kaleciler Adanaspor'un başına iş açabilir yine. İki kalecide güven vermiyor. Şu an transferde en hareketli takım Adanaspor.

A.FaruK
27.Aralık.2012, 18:33
Mustafa Denizli, Deli İbo, Yusuf Şimşek geldikten sonra ne kadar çok isim dönüyor anlatamam. Rüştü'nün kaleci ant. olarak geleceği söylendi. Onun ardından F.Cernet efenime söyleyeyim Ceyhun G. sonra Gökhan Zan , Semih Şentürk, Serdar Kesimal hatta ve hatta Baroş dediler. Yemin ediyorum transfer olmasa bile bu gazla bu takım gider (: Allahın izniyle bu takımda bu sene süper lige çıkacak.
Bu arada Ousman Jallow'un sözleşmesi askıya alınmış bildiğim kadarıyla.

ToRoSKaPLaNı
27.Aralık.2012, 20:53
Ümit iyi transfer hayırlı olsun ama Nwogbo ve Mbilla varken Ümit transferi ekstra diye düşünüyorum. Bu oyuncuların nasıl bir uyum içerisinde olacaklarını merak ediyorum açıkçası. Ümit ne kadar yetenekli olursa olsun çoğu zaman kendine oynayan bir oyuncu ve istediği pasları alamayınca Mbilla takıma küsen bir oyuncu. Bu bakımdan bu transfer tutmayabilir. Adanaspor forvet hattından ziyade öncelik olarak kale,savunma ve orta saha transferlerine ihtiyacı var. Demirspor'un kalecisi Şener Adanaspor'da oynasa Adanaspor direk çıkar derim ama ikinci yarı kaleciler Adanaspor'un başına iş açabilir yine. İki kalecide güven vermiyor. Şu an transferde en hareketli takım Adanaspor.

Nwogbo yu futbolcudan bile saymamak lazım.Adamın iyi yaptığı hiçbirşey yok.Mücadele ediyor çabalıyor ancak boşuna.Yeteneği çok çok kısıtlı bir arkadaş.O yüzden Ümit transferi çok yerindeydi.Nwogbo artık yedek soyunup sonradan oyuna girerek birşeyler yapmaya çalışacak.Hatta bana kalsa Nwogbo yu yollayıp güzel bir yabancı transferi yapmak olur ilk işim ancak başkanımız genelde oyuncularına sahip çıkan birisi olduğu için yapmayacaktır büyük ihtimalle böyle birşey.
Orta sahaya basan pres yapan vuran kıran parçalayan bir oyuncu lazım.Birde defansa alternatif olacak ama ilk 11 de oynasa bile sırıtmayacak bir oyuncu aldıkmı tamamdır.Kaleci için çok yırtındık ancak bugüne kadar bir etkinlik göremedik.Tolgahan kaleye geçmesinde kim geçerse geçsin artık.Fenerbahçeden aldığımız Aykut a bile razıyım.

enesemin53
28.Aralık.2012, 13:59
Mustafa Denizli, Deli İbo, Yusuf Şimşek geldikten sonra ne kadar çok isim dönüyor anlatamam. Rüştü'nün kaleci ant. olarak geleceği söylendi. Onun ardından F.Cernet efenime söyleyeyim Ceyhun G. sonra Gökhan Zan , Semih Şentürk, Serdar Kesimal hatta ve hatta Baroş dediler. Yemin ediyorum transfer olmasa bile bu gazla bu takım gider (: Allahın izniyle bu takımda bu sene süper lige çıkacak.
Bu arada Ousman Jallow'un sözleşmesi askıya alınmış bildiğim kadarıyla.

Beşiktaş'tan Hasan Türk ile Atınç Nukan kiralanmış. Bu daha başlangıç Mustafa hocanın sırf ismiyle bile transferde baya faydası olacak.

Mamadou
28.Aralık.2012, 16:30
Atınç Nukan değilde Hasan Türk kesin oynar. Fernandes,Oğuzhan,Necip varken Hasan Türk'ün forma şansı bulması zordu. Yarım sezon oynayacağı bir takıma kiralanması iyi olmuş. En geç sezon sonu takıma geri döner. Necip gibi ileride takımın vazgeçilmezlerinden olacak.

darkkobal123
28.Aralık.2012, 16:35
Samet Hoca madem bu oyuncuları kullanmayı düşünmüyor, kiralayarak iyi yapmışlar.

footballer33
28.Aralık.2012, 17:26
Muhammed Demirci'yi de, PTT takımlarından birine kiralayıp en azından fizik kondisyon gücünü arttıracağı bir takımda şans bulmasını sağlamak lazım. Erkan Kaş da kiralanacaklar içinde yer alıyor; ama bence kalmalı takımda. Burak, Tanju ve Rıdvan Şimşek ise, kiralansa da olur takasta kullanılsa da olur. Ben, oynamalarını isterdim; fakat şans bulmayacakları da aşikar. Bu yüzden de, bunu faydaya dönüştürmek lazım.

ToRoSKaPLaNı
28.Aralık.2012, 19:41
Burak çalık adanaspor da

davidvilla
28.Aralık.2012, 19:48
Burak çalık adanaspor da

Bu eski Altay'lı değil mi ? Samsun'a falan gitmişti. Yetenek var aslında onda umarım Adana'da kendine gelir.

ToRoSKaPLaNı
28.Aralık.2012, 21:25
Bu eski Altay'lı değil mi ? Samsun'a falan gitmişti. Yetenek var aslında onda umarım Adana'da kendine gelir.

Evet Altay lı Burak.Geçen sezon kiralık olarak ikinci yarıda kadromuza katmıştık ve çok büyük katkı sağlamıştı takıma.Şimdi de bonservisiyle aldık ve yine büyük bir katkı bekliyorum Burak tan.

Mamadou
29.Aralık.2012, 16:30
Denizlispor'un forveti Can Erdem MİY transfer olmuş. 18 PTT 1.Lig takımından birer taraftarı alıp bir araya toplasan bu oyuncuyu istemez. Ama adam süper ligden bir takıma transfer oluyor. Oyuncunun menajeri her kimse tebrik etmek lazım. Çok büyük iş başarmış bence . :)

Burak Çalık geçen sezon Adanaspor'a yine devre arasında transfer edilmişti sanırım. Devre arasında transfer edilen oyunculardan Barbaros, Burak büyük etki yapmıştı. Barbaros malum sebeplerden dolayı bileti kesildi. Ümit , Burak çok iyi transferler. Orta sahaya da iyi bir oyuncu alınırsa Adanaspor bu sezon Rize ile birlikte direk çıkacak iki takımdan biri olur.

ToRoSKaPLaNı
29.Aralık.2012, 17:16
Denizlispor'un forveti Can Erdem MİY transfer olmuş. 18 PTT 1.Lig takımından birer taraftarı alıp bir araya toplasan bu oyuncuyu istemez. Ama adam süper ligden bir takıma transfer oluyor. Oyuncunun menajeri her kimse tebrik etmek lazım. Çok büyük iş başarmış bence . :)

Burak Çalık geçen sezon Adanaspor'a yine devre arasında transfer edilmişti sanırım. Devre arasında transfer edilen oyunculardan Barbaros, Burak büyük etki yapmıştı. Barbaros malum sebeplerden dolayı bileti kesildi. Ümit , Burak çok iyi transferler. Orta sahaya da iyi bir oyuncu alınırsa Adanaspor bu sezon Rize ile birlikte direk çıkacak iki takımdan biri olur.

Bu sene başkanımız ilk iki den direk çıkmak için elimizden geleni yapacağız diyorlar.Kale,defans ve orta saha için çalışmalar sürüyor.Kale için Behram defans için Özgür Bayerin ismi geçiyor.Bakalım neler olacak.

tolga10r
29.Aralık.2012, 19:49
Sivassporlu forvet Abdülkadir Özgen kiralık olarak Göztepede. Bucada iken çok iyi performans göstermişti aynısını bizdede yaşarız umarım

Hugo
29.Aralık.2012, 21:29
Kartalspor'da Erman Ergin, Erhan Kavak ve Burak Akdiş'e kendinize takım bulun denmiş.

tolga10r
29.Aralık.2012, 23:38
Kartalspor dediğinde aklıma geldi.

Göztepe'den ayrılan İlhan Şahin'de Kartalspor'a gitti

tolga10r
30.Aralık.2012, 23:35
Elazığspor'dan ayrılan Arif Şahin Göztepe'de

Rsa
03.Ocak.2013, 01:37
Çaykur Rizespor, Florin Cernat'la 1.5 yıllık sözleşme imzalamış.

http://www.medyaspor.com/haber/florin-cernat-caykur-rizespor-da-3097181

ToRoSKaPLaNı
03.Ocak.2013, 22:09
Özgür Bayer ve Barış Ataş Adanasporda.

Hugo
03.Ocak.2013, 22:31
Denizlispor'dan Murat Önür Kartalspor'da.

darkkobal123
03.Ocak.2013, 22:47
Cernat nokta transfer olmuş, Rize'ye büyük fayda sağlar.

Mamadou
04.Ocak.2013, 01:20
Şu ana kadar transferde Adanaspor,Göztepe ve Kartalspor iyi. Adanaspor transferde çok iyi isimleri kadrosuna kattı. Bu sezon artık ilk iki yapıp çıkacaklarını tahmin ediyorum. Benim tahminim Rizespor ve Adanaspor ilk ikide bitirip direk çıkarlar bence. Gidişat onu gösteriyor.

Göztepe yaptığı ve yapacağı transferlerle ikinci yarı küme düşme hattından kurtulur. Ligi orta sırada bitirir bence çok fazla durmaz altta o takım.

Kartalspor bence ilk yarının en kötü takımıydı. Çok yetersiz bir takımdı ama eksikleri görmüş olacaklar ki transferde boş durmuyorlar. Yine bu sezonda bir şekilde ligde kalmayı başaracaklar :)

Adana Demirspor'da Mehmet Yılmaz'ı transfer etti. Lawal'ın IBB'ye transferi gündemde. Satılırsa hiç iyi olmaz ama yerini doldururlar o ayrı.

Bordo61Mavi
05.Ocak.2013, 03:26
Cernat muthis bir hamle, Rize dogru hamleleri yapmaya basladi.

tolga10r
05.Ocak.2013, 14:47
Bizim önceden olan transferler (Abdulkadir Özgen, Arif Şahin) iptal oldu. Sağolsun bi spor bakanımız var Samsunspora transfer yapıyor ne iş anlamadım.


Son durum olarak kesin olan transferler Göztepe'de

Gelenler: Hakan Ateş, Orhan Taşdelen
Gidenler: lhan Şahin, Yasin Avcı, Baiano, Buval, İbrahim Şahin, Volkan Ekici, Fatih Doğan

Lusage
05.Ocak.2013, 17:53
Sağolsun bi spor bakanımız var Samsunspora transfer yapıyor ne iş anlamadım.

Ne alaka??

tolga10r
05.Ocak.2013, 18:09
Ne alaka??

Biraz araştırın bakalım Samsunun transferlerinde arkayüzündeki isim kim ?

Diğer transferlerde ne yaptığı umrumda değil ama Göztepe'ye yaptığını bildiğim için böyle kesin konuşuyorum

Abdulkadir ilk başta Göztepe ile anlaştı kiralık olarak. ayrıca bir miktar para istendi Altınbaş'da o parayı verip satın almak istedi buraya kadar problem yok sonrasında Suat Kılıç Samsunspor için devreye girip oyuncu samsun'a bedelsiz şekilde gidiyor. Ayrıca bu ayın 15inde sayın bakanımız sizin klübe 2 milyon tl yatırıcak demi ?

Şimdi ne alaka olduğunu öğrenmişsindir sanırım

Lusage
05.Ocak.2013, 18:19
Abdülkadir transferi nasıl gerçekleşti söyleyeyim. Hakan Arslan'ı Sivasspor'a verdik. Karşılığında da şu an kulübümüzde oynayan sol bek Şaban Özel'in bonservisini aldık. Artı olarak Abdülkadir'i kiraladık. Bilmem anlatabildim mi.

Suat bey Samsunspor Süper Lig'de iken yardım dahi etmezken Bank Asya'da 2 Milyon vereceği yalanına inanıyorsanız yazık gerçekten.. Sosyal Medya'da Göztepe taraftarı yönetimine Abdulkadir ve Cernat'ı ellerinden kaçırması nedeniyle serzenişte bulup istifaya davet ederken Twitter'da güya gazeteci olan ama meslek ahlakı ile bağdaşmayacak şekilde yalan söyleyen bir kulübe iftira atıp bir camiayı diğer camiaya düşman ettiren zavallıya inanıyorsanız bize de hayırlı işler demek düşer..

tolga10r
05.Ocak.2013, 18:35
Abdülkadir transferi nasıl gerçekleşti söyleyeyim. Hakan Arslan'ı Sivasspor'a verdik. Karşılığında da şu an kulübümüzde oynayan sol bek Şaban Özel'in bonservisini aldık. Artı olarak Abdülkadir'i kiraladık. Bilmem anlatabildim mi.

Suat bey Samsunspor Süper Lig'de iken yardım dahi etmezken Bank Asya'da 2 Milyon vereceği yalanına inanıyorsanız yazık gerçekten.. Sosyal Medya'da Göztepe taraftarı yönetimine Abdulkadir ve Cernat'ı ellerinden kaçırması nedeniyle serzenişte bulup istifaya davet ederken Twitter'da güya gazeteci olan ama meslek ahlakı ile bağdaşmayacak şekilde yalan söyleyen bir kulübe iftira atıp bir camiayı diğer camiaya düşman ettiren zavallıya inanıyorsanız bize de hayırlı işler demek düşer..

Konuyu geçiştirme yapmışsın ama bir daha hatırlatıyım abdulkadir'i belli miktar para verip zor ikna edince nasıl olurda size bedelsiz gitti ?


Cernat'ı kaçırmamız bizim transferi yöneten İsmail Hakkı Gül'ün suçudur zaten o konuda birşey söylendi mi sana niye konuyu değiştirmeye çalışıyorsun ki ?

Lusage
05.Ocak.2013, 18:44
Konuyu geçiştirme yapmışsın ama bir daha hatırlatıyım abdulkadir'i belli miktar para verip zor ikna edince nasıl olurda size bedelsiz gitti ?

Tam şurada söylüyorum işte nasıl bize bedelsiz kiralandığını hala neden anlamıyorsun ki?


Abdülkadir transferi nasıl gerçekleşti söyleyeyim. Hakan Arslan'ı Sivasspor'a verdik. Karşılığında da şu an kulübümüzde oynayan sol bek Şaban Özel'in bonservisini aldık. Artı olarak Abdülkadir'i kiraladık.



Cernat'ı kaçırmamız bizim transferi yöneten İsmail Hakkı Gül'ün suçudur zaten o konuda birşey söylendi mi sana niye konuyu değiştirmeye çalışıyorsun ki ?

Konuyu ben değil senin o 2 milyon dediğin hayali parayı ortaya atan Çağlar Aslan değiştiriyor. Gidin ona sorun..

Son olarak bir de İsmail Hakkı Gül'e sorun zahmet olmazsa. Abdülkadir'i niye kaçırdık diye..

tolga10r
05.Ocak.2013, 18:49
Ben takıımı mı ve transfer haberlerini internetten takip etmiyorum Çağlar Arslan dediğin kişinin söyledikleri üzerine konusmuyorum ben. Bu söylediklerimi klüp içinden öğrendim ben hani git sor diyorsun ya rahat ol yani.

Peki sen o paranın hayali olduğunu nerden biliyorsun? İnternetten mi ?

Lusage
05.Ocak.2013, 18:54
Ben takıımı mı ve transfer haberlerini internetten takip etmiyorum Çağlar Arslan dediğin kişinin söyledikleri üzerine konusmuyorum ben. Bu söylediklerimi klüp içinden öğrendim ben hani git sor diyorsun ya rahat ol yani.

Peki sen o paranın hayali olduğunu nerden biliyorsun? İnternetten mi ?


Yok arkadaşım. Vahiy geldi bana. Hadi sana hayırlı işler..

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Ocak.2013, 20:25
goztepeye gelen hakan ve orhan bek oynuyorlar sanirim, hem sag hem de sol bek pozisyonu bostu bizde gonderilen oyunculardan sonra, furkan da sakat. simdi ilk 11 icin iyi bir santrafor almamiz lazim. abdulkadir iyi olurdu aslinda, keske biz alsaydik. ya da paraya kiyip yabanci alicaklar. belki daha ucuza bulurlar :)

Raheem Lawal.
05.Ocak.2013, 20:26
Anlaşılan Demirspor transfer felan yapamayacak, bari Juninho ve Raheem Lawalı Kaçırmasak elimizden.

tolga10r
06.Ocak.2013, 15:46
Ramazan Sal Göztepe'de

Urfa'da iken performansı pek iç açıcı değildi ama defansa da alternatif isim lazımdı tabi. hayırlı olsun

Mamadou
06.Ocak.2013, 16:10
Anlaşılan Demirspor transfer felan yapamayacak, bari Juninho ve Raheem Lawalı Kaçırmasak elimizden.

Juninho kiralık zaten isteseler de satamazlar. Ama en fazla yarım sezon daha izleriz. Takımına dönmese bile Türkiye'den bir takım kapar.

Lawal konusunda hiç ümitli değilim. Mutlaka bir takıma satacaklar hatta İBB'ye sattıklarını düşünüyorum. Tepkilerden dolayı şimdilik açıklamıyorlar. Hafta içi yönetici Lawal'ı takımda tutmak istediklerini ama Lawal'ın takımda kalmak istemediğini açıkladı. O açıklama hiç inandırıcı gelmedi. Bu yönetim beş para etmez. Ligin ortasından beri adamı satmak için ellerinden geleni yapıyorlar ve satacaklar da.

Lawal giderse orta saha tamamen boşalacak. Emre Hasan Balcı, Bilal ve İrfan'da gönderildi. Transfer yapacakları da meçhul. Erhan Şentürk ile ilgileniyorlarmış keşke alınsa ama illa bir pürüz çıkar yatar transfer. Bu takım ligi orta sıralarda bitirsin tamam. İlk 6 zor bu şartlarda.

Mamadou
08.Ocak.2013, 04:20
Taha Yalçıner Adana Demirspor'da.

http://img442.imageshack.us/img442/9590/78493899.jpg

tolga10r
12.Ocak.2013, 16:51
Mersin İdman Yurdu'nda oynayan Ergin Keleş Göztepe'de

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537415_10152441422095454_1505777354_n.jpg

Mamadou
13.Ocak.2013, 04:00
Göztepe Gökhan Kaba'yı izlemeye almış.

Luiz Eduardo Azevedo Dantas Adana Demirspor'da. Juninho'nun tavsiyesi ile transfer edilmiş.

Ayrıca takımdan gönderilen oyuncular; Karim Alhassan, Emre Hasan Balcı, Bilal Çubukçu, İrfan Başaran, Engin Memişler. Karim Alhassan ile sözleşme feshedildi ama daha resmi sitede haberi geçilmedi.

Lawal'da Nijerya'nın kadrosundan çıkartıldı. Afrika kupasında olmayacak.

http://img33.imageshack.us/img33/2678/40391566.jpg

Cengo
13.Ocak.2013, 16:22
Göztepe, Paulinho Pestana'yı denemeye almış.

nekop
14.Ocak.2013, 05:02
Sene başında Karşıyaka'dan çok umutluydum ama devre arasında gidenlerden sonra 2. yarıya dair bir umudum kalmadı. Geçen sezonun tekrarını yaşayabilirler.

tolga10r
14.Ocak.2013, 19:56
Gökhan Kaba ismi çok büyük ihtimal basının sallaması olabilir.

Paulinho'da suan resmi değil ama imza atıcak gibi

Onun haricinde daha 15 yaşında olan Tuncay Kılıç 90binTL fiyat ile Göztepeye geldi. Teknik direktör Kemal hoca suan bile A takımda oynar dedi. bakalım hayırlısı olsun

Mamadou
16.Ocak.2013, 17:20
Adana Demirspor'da Lawal kaçtı. Oyuncu kayıplarda. Oyuncunun İBB ile anlaştığını bütün kaynaklar önceden yazmıştı. Adana Demirspor yönetimi de oyuncuyu hiç bir kulübe satmadıklarını hatta satmayacaklarını söylemişti. Tek para edecek oyuncuda ortalıklarda yok. Tabi bunların hepsi koca yalan. Oyuncuyu sattıklarını önceki mesajımın birinde yazmıştım. Nitekim şimdide oyuncu antrenmana çıkmıyor diye oyalıyorlar. Yönetim beş para etmez.

Hugo
16.Ocak.2013, 19:46
Ali Zituni Kartalspor'da..

http://www.kartalspor.org/wp-content/uploads/2013/01/zitouni-imza-1.jpg

Zafar BABAJANOV’u kadromuza kattık.

http://www.kartalspor.org/wp-content/uploads/2013/01/zafar-babajanov.jpg

Bu hafta sonu deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan takımımız, karşılaşmanın hazırlıklarına Antalya’da devam ederken, yönetim kurulumuzda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bir süredir Antalya kampında denediğimiz 1987 Türkmenistan doğumlu savunma oyuncusu Zafar BABAJANOV, dün oynanan Ünyespor karşılaşmasında da forma giydi ve teknik heyetin onayını alarak bugün imza için İstanbul’a geldi.

Varılan karşılıklı anlaşma sonucunda Türkmen oyuncu kendisini 1,5 yıllığına Kartalspor’lu yapan imzayı attı.

Stoper mevkiinde görev alan Zafar BABAJANOV bu akşam tekrardan Antalya kampına dahil olacak.


Uğur Yılmaz Kartalspor'da.

Almanya Regionalliga takımlarından FV İllertissen’de forma giyen 1987 doğumlu forvet oyuncusun bu sezon 21 maçta 9 golü ve 6 asisti bulunuyor.
http://www.kartalspor.org/wp-content/uploads/2013/01/ugur-yilmaz-imza.jpg

Raheem Lawal.
16.Ocak.2013, 20:08
Adana Demirspor'da Lawal kaçtı. Oyuncu kayıplarda. Oyuncunun İBB ile anlaştığını bütün kaynaklar önceden yazmıştı. Adana Demirspor yönetimi de oyuncuyu hiç bir kulübe satmadıklarını hatta satmayacaklarını söylemişti. Tek para edecek oyuncuda ortalıklarda yok. Tabi bunların hepsi koca yalan. Oyuncuyu sattıklarını önceki mesajımın birinde yazmıştım. Nitekim şimdide oyuncu antrenmana çıkmıyor diye oyalıyorlar. Yönetim beş para etmez.

Ben Burdayım, Daha gür Bir sesle YÖNETİM İSTİFA!

tolga10r
17.Ocak.2013, 04:49
Şuan olma aşamasında bakalım bekliyoruz umarım olacak :)

Herve Tum => Göztepe


Bunun haricinde Ali Bilgin'de Göztepe'ye geldi

Mamadou
17.Ocak.2013, 17:10
Ben Burdayım, Daha gür Bir sesle YÖNETİM İSTİFA!

İki ihtimal var.

Birincisi yönetim Lawal'ı çoktan sattı. İşi resmiyete dökmek için oyalıyorlar. Daha önceki açıklamaları da taraftarın gazını almak içindi.

İkincisi gerçekten yönetim bir tarafa bütün sorun oyuncuda. Transfer etmek isteyen kulüp oyuncuya ileride sorun olmayacağına dair garanti verdiyse oyuncu kafasına göre takılıyor belki. Transfer etmek isteyen takım İBB olunca buda insanın aklına gelmiyor değil hani.

Lusage
18.Ocak.2013, 01:18
Abdülkadir, Cemil Adıcan, Fatih Şen, Mustafa Kayabaşı, Haluk Türkeri, Serkan Çalık ve bugünde Dimitrov transferi bitti. Haluk ve Serkan hariç hepsi direk ilk 11'de oynayacak oyuncular. Son olarak bir ortasaha ile transfer kapanır artık.

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ocak.2013, 21:57
Paulinho da Goztepeyi secti. ortasahada bu tip bir oyuncuya ihtiyac vardi, umarim faydali olur. romanya 1.liginden geldi, altyas milli takimlarda da yer almis. 1.lig icin ust duzey diyebiliriz.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/paulinho/profil/spieler_37577.html

devre arasi transferlerimiz;

Paulinho CFR Cluj 18.01.2013
Ali Bilgin Kasımpaşa 15.01.2013
Mehmet Sak Bursaspor 15.01.2013 Kiralık
Ergin Keleş Mersin İdman Yurdu 12.01.2013
Tuncay Kılıç Çorumspor 08.01.2013
Hakan Ateş Akhisar Bld.Genç. 04.01.2013 Kiralık
Orhan Taşdelen Karşıyaka 04.01.2013

mert_53_91
22.Ocak.2013, 13:44
Çaykur Rizespor, Arjantinli forvet oyuncusu 25 yaşındaki David Depetris ile anlaştı.

Çaykur Rizespor'da sakatlıkları nedeniyle sözleşmeleri dondurulan Ousman Jallow ile Uche Kalu'nun yerine forvet arayışına giren yeşil mavililer, teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteği doğrultusunda Slovakya ekibi AS Trencin'de top koşturan Arjantinli David Depetris ile anlaşma sağladı. Türkiye'ye getirilen Depetris, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirildi. Tecrübeli oyuncunun Slovakya Futbol Federasyonu ile yapılan yazışmaların tamamlanmasının ardından yeşil mavili kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 1.85 boyundaki oyuncu, son 19 maçta 16 gol attı, 3 asist yapıp bin 554 dakika sahada kaldı. 5 yıldır aynı takımda forma giyen golcü oyuncu oynadığı 144 maçta ise 94 gol atma başarısı gösterdi.

Bu arada Çaykur Rizespor'un, Gaziantepspor'lu Serdar Özbayraktar ile de görüştüğü belirtildi.

http://s8.postimage.org/waz613wid/david.png (http://postimage.org/)
picture hosting (http://postimage.org/)

darkkobal123
22.Ocak.2013, 14:51
Çabuk uyum sağlarsa şov yapar bu adam, hayırlı olsun.

Mamadou
24.Ocak.2013, 00:30
Urfa eski Galatasaray oyuncusu Keita'yı transfer etmiş. Urfa ayrıca Demirspor'da sözleşmesi feshedilen Gökhan Kaba'yı kadrosuna kattı.

Demirspor'da Gökhan Kaba ve Murat Kalkan ile yollar ayrıldı. Lawal'da kesin olarak takımdan ayrıldı. İBB'ye satıldı diye haberler var. Daha önce Karim Alhassan,Emre Hasan Balcı,İrfan Başaran,Bilal Çubukçu ve Engin Memişler ile yollar ayrılmıştı. Takımdan gönderilen 8 oyuncuya karşılık Karşıyaka'dan Taha Yalçıner, Juninho'nun tavsiyesi ile Eduardo transfer edilmişti. Son olarak bugünde Norveç 1. Lig ekiplerinden Lillestrom'un Kamerun'lu orta saha oyuncusu Guy Roger Toindouba transfer edildi. Tahminimce 1 veya 2 transfer daha yapılır.

http://img849.imageshack.us/img849/5690/57384679.jpg

OrcunFB
24.Ocak.2013, 04:20
Keita transferine çok şaşırdım.

Nocna Mora
24.Ocak.2013, 06:38
Urfa çok iyi transferler yapmış gibi görünüyor. 13.sıradalar fakat ilk 4e 5e girmek gibi bir hedefleri var sanırım.

titates1
24.Ocak.2013, 19:18
keita'nın ya menajeri çok kötü , ya da gittiği takımda tel tel döküldü

uAburak89
24.Ocak.2013, 20:13
Zenke'yi almışlar.

Börk
24.Ocak.2013, 20:28
Katar'dan sonra daha fazlası süper ligin alt takımları olurdu diye düşünüyorum.

byariff
24.Ocak.2013, 20:35
keita form tutarsa ve hala yasida gecmemis degil 31, urfayi tek basina lige cikartabilir.

Hugo
24.Ocak.2013, 22:06
Fahri Tatan Kartalspor'da.

http://www.kartalspor.org/wp-content/uploads/2013/01/fahri_tatan_imza.jpg


Hücuma dönük orta saha oyuncusu Nijerya’lı Eze Vincent OKEUHIE Kartalspor'da.

http://www.kartalspor.org/wp-content/uploads/2013/01/vincent-imza.jpg

Mamadou
25.Ocak.2013, 22:00
Keita transferi ertelenmiş.

footballer33
25.Ocak.2013, 22:21
Şu başlığı ilgililer 'PTT 1. Lig Transfer Haberleri' olarak değiştirebilir mi bir zahmet?

Keita neden ertelenmiş bu arada?

ForsakeN
29.Ocak.2013, 23:10
1461'den Sercan ve Eren, Çaykur Rize'ye verilmiş.

Bordo61Mavi
30.Ocak.2013, 01:40
Birileri talimat vermis :) yoksa niye satilsin 1461'in en iyi adamlari.

petrol_fb12
30.Ocak.2013, 14:50
Tayfun Pektürk Greuther Fürth Takımında Alınmış.

Nocna Mora
30.Ocak.2013, 15:17
Birileri Rize'yi cıkarmaya calısıyor ;)

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Ocak.2013, 16:31
kayseri, kasimpasa, rize. stadiyla kadrosuyla en cok yatirim yapilan destek verilen takimlarimiz, acaba neden :)
siyasetin futbola karismasindan gina geldi, yil olmus 2013 hala ayni seyler...

Bordo61Mavi
30.Ocak.2013, 22:50
SanliUrfasporun yildiz cabalari, stadlari bunlarida unutmiyalim :)

IcedEarth
31.Ocak.2013, 23:19
Lawal sanırım Mersin İdman Yurdu'na geçmiş.

LaigLeNoiR
01.Şubat.2013, 16:12
Robert Vittek İBB'de.

ReaList
01.Şubat.2013, 16:14
Bu demek oluyor ki Webo transferi Fener için kesinleşti.

ozan42
01.Şubat.2013, 16:25
Wittek'in çok sağlam bir son vuruş becerisi var cok yararlı bir transfer diye düşünüyorum aynı zamanda Kemal Tokak transferıde güzel olmus Bülent hoca ne yapacağını iyi biliyor.

tolga10r
01.Şubat.2013, 16:35
15 Gün önceden burdan söylemiştim imza bugün atıldı :)

Herve Tum -->> Göztepe

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/69628_618238591523135_405083676_n.jpg



Son dakika olarak Gökhan Emreciksin'de imza atabilir bugün

Deus Dominus
01.Şubat.2013, 17:30
Kemal Tokak'ı ne zaman aldılar yahu? Gaziantepspor'da değil mi Kemal? Hiç haberde görmedim onunla ilgili...

Deus Dominus
01.Şubat.2013, 17:36
Urfa'ya da bir bakan yardımı geldi, rica etmiş Faruk Çelik, Bangura sezon sonuna kadar Şanlıurfaspor'da.

William Rookwood
01.Şubat.2013, 19:35
Kemal Tokak'ı ne zaman aldılar yahu? Gaziantepspor'da değil mi Kemal? Hiç haberde görmedim onunla ilgili...

Kemal Tokak sezon başı İBB'ye gelmişti Carvalhal ile anlaşamadı Gaziantepspor'a yollandı şimdi ise tekrar dönmüş sanırım.



Tamam Vittek iyi güzel son vuruşları iyi ama çok ağır bir futbolcu bir o kadarda çok gol kaçırıp saç baş yolduruyor. Bence daha iyi hızlı bir santrafor alınabilirdi.

zeck17
04.Şubat.2013, 18:12
http://sanliurfaspor.org/tr/sanliurfasporumuzda-toplu-imza-toreni-yapildi/



http://sanliurfaspor.org/tr/wp-content/uploads/imza.jpg


Toplu imza töreni dediğin böyle olur işte kralını yapmışlar adamlar :D

Transferlerimiz;
Teteh Bangura (Forvet) : Bursaspor
Onur Akbay (Stoper) : Bursaspor
Murat Kayalı (Orta Saha) : Elazığspor
Mikail Albayrak (Sol Açık) : Eskişehirspor
Serdar Dursun (Forvet) : Eskişehirspor
Gökhan Kaba (Forvet) : Adana Demirspor
Hamza Gezmiş (Stoper ve Sağ Bek) : Göztepe
Sercan Hacıoğlu (Kaleci) : Beşiktaş
Selim Akbulut (Stoper) : Kırklarelispor
Ömer Ateş (Sol Bek) : Denizlispor
İbrahim Yavuz (Sağ Bek ve Stoper) : Tavşanlı Linyit
Çağrı Tekin (Orta Saha) : Hacettepe
İbrahim Ülüm (Forvet) : Çamlıdere Şekerspor
Erdi Kemendi (Orta Saha): Güngören Belediyespor
Emre Yavuz (Sağ Açık ve Forvet) : İskenderunspor 1967

Şanlıurfaspor Ara transferde 15 futbolcuyu renklerine katarken 3 futbolcuyuda profesyonel yaptı. Toplamda 18 futbolcu transfer eden Şanlıurfaspor’umuzun futbolcu sayısı 31 oldu.

hallederizBJK
09.Haziran.2013, 18:10
Ankaraspor'da kulüpten yapılan yazılı açıklamada teknik direktör Osman Özköylü ve Ragıp Başdağ’ın ardından Göksu Türkdoğan ve Fahri Akyol ile sözleşme imzalandığı belirtildi.....

Fearless Coward
09.Haziran.2013, 18:14
Ertuğrul Sağlam'ın Samsunspor'un başına geçeceği haberleri var ilginç olur ama memleketinin takımı ne de olsa olur mu olur yani.

Mamadou
09.Haziran.2013, 19:00
Lig 19 takımlı olacak ? Ankaraspor ne alaka anlamadım.

europeanconquer
09.Haziran.2013, 19:07
Evet 19 takımlı olacak.Ankaraspor gelecek sene PTT 1.Lig'te oynayacak.

hallederizBJK
09.Haziran.2013, 19:08
Evet 19 takım olacak büyük ihtimalle Ankarasporda iki yıldır ertelediği hakkını kullanacak ve ptt liginden başlıyacak .... Zaten teknik direktörlüğe şampiyon Erciyessporun teknik direktörü Osman Özköylüyü getirdiler...

Mamadou
09.Haziran.2013, 19:30
Bakalım hangi takip eden takım 1 hafta fazladan dinlenmiş takım ile oynayacak. Böylece her hafta 1 takım bay geçecek. Son dört sırayı alan takımda ligden düşer.

Mamadou
20.Haziran.2013, 20:30
Adana Demirspor, Tavşanlı'dan Mesut Saray'ı transfer etti.

Teknik direktör konusunda Yücel İldiz ile büyük ölçüde anlaşılmış.

Kayseri Erciyesspor'dan Serdar Eylik ile de ilgileniliyor. Ayrıca Adem Büyük haberleri çıktı. Oyuncu Demirspor ile görüşmediğini açıkladı.

Geçen sezon ki kadrodan Burak Keskin ve Kerem Can Akyüz ile sözleşme uzatıldı. Aksilik çıkmazsa büyük ölçüde Erçağ Evirgen ile de anlaşılacak. Juninho'nun durumu belirsiz. Oyuncunun talibi epey.

europeanconquer
01.Temmuz.2013, 16:40
Şanlıurfaspor Sneijder'i almış,hayırlı olsun :n:

http://www.fanatik.com.tr/sneijder-sanliurfasporda_3_Detail_472_319495.htm

ToRoSKaPLaNı
03.Temmuz.2013, 04:44
Altay ve Karşıyaka`da forma giymişti03.07.2013 00:00
Adanaspor yabancı konusunda transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde sürdürdü.. Turuncu-Beyazlı takımın Tiago Bezerra ile anlaştığı açıklandı.. Türkiye'de o zaman Bank Asya'da Altay ve Karşıyaka takımlarının formasını giyen ve oynadığı dönemlerde takımlarına büyük katkı koyan Tiago'nun Adanaspor'a imza attığı ifade edildi. Tiago'nun pazartesi günü Adana'ya gelerek Adanaspor'un kampına katılacağı ifade edildi..

grkm33
03.Şubat.2014, 18:13
Mersin İdman Yurdu'muz Sırp asıllı Kazak santrafor Ivan Peric ve Sinan Kaloğlu ile anlaşma sağlamıştır.

grkm33
05.Şubat.2014, 05:02
Mersin İdman Yurdu Devre Arası Gelen ve Giden Oyuncular

GİDEN:
Ömer Alp Kulga
Mahmut Bezgin
Kenan Şahin
Coşkun Kayhan
Murat Kalkan
Raheem Lawal

GELEN:
Ahmet Şahin (Kaleci / Balıkesirspor)
Serkan Yanık (Sağ bek / Gençlerbirliği)
Cem Sultan (Forvet / Kayserispor)
Berkan Afşarlı (Orta saha / Almanya'dan transfer)
Oğuzhan Biçer (Forvet - sol kanat / Ankaragücü)
Ivan Peric (Forvet / Z.Taldykorgan - Kazakistan)
Gökhan Erdoğan (Orta saha sol kanat / Ankaragücü'nden kiralık)
Sinan Kaloğlu (Forvet / K.Erciyesspor)


Bu oyunculardan en önemli eksik Raheem Lawal parası ödenmesine rağmen kendi isteği üzerine ayrılmıştır. Eksikliğide her maç hissediliyor.Bunun dışında İvan Peric Türk statüsünde oynayabilecek Kazakistan pasaportu bulunduğu için

BaGa TaRKaN
05.Şubat.2014, 11:29
Devre Arası Transfer Dosyası;

1461 Trabzonspor;

Emre Torun (MP Antalyaspor)
Onur Ramazan Toprak (Trabzonspor'dan Kiralık)
Teoman Safa Erkan (Ankaragücü'nden Kiralık)
Ufuk Sonay (Trabzonspor'dan Kiralık)
Samet Altuntaş (Çankırıspor)
Berk Neziroğulları (Adanaspor)
Mert Erdoğan (Ankaragücü)


Adana Demirspor;

Bilal Gülden (Kayserispor'dan Kiralık)
Mariusz Pawelek (Çaykur Rizespor'dan Kiralık)
Oğuzhan Berber (Çaykur Rizespor'dan Kiralık)
Timur Bayram Özgöz (Sivasspor'dan Kiralık)
Umut Sözen (Kardemir Karabükspor'dan Kiralık)
Onur Tuncer (MP Antalyaspor)
İlhan Aydoğdu (Tarsus İdmanyurdu)


Adanaspor;

Günay Güvenç (Beşiktaş'dan Kiralık)
Uche Kalu (Çaykur Rizespor'dan Kiralık)
Fahri Akyol (Ankaraspor)
Polat Keser (Medical Park Antalyaspor)
Fatih Mustafa Baydemir (Balçova Belediyespor)
Mehmet Boztepe (Eskişehirspor)
Mehmet Sak (Bucaspor)
Fatih Şen (Boluspor)
Selçuk Şahin (Boluspor)


Ankaraspor;

Caner Arıcı (Balıkesirspor),
Kenan Şahin (Mersin İdmanyurdu),
Serkan Atak (Kayseri Erciyesspor),
Gökhan Ünal (Kardemir Karabükspor)


Balıkesirspor;

Umutcan Yüksel (Ankaraspor)
Kerem Can Akyüz (Adana Demirspor)
Muğdat Çelik (Nazilli Belediyespor)
Faruk Gürsoy
Okan Deniz (Bursaspor'dan Kiralık)
Uğur Akdemir (Sivasspor'dan Kiralık)


Boluspor;

Atabey Çiçek (Gençlerbirliği'nden Kiralık)
Haluk Türkeri (Samsunspor'dan Kiralık)
Mustafa Kayabaşı (Balıkesirspor'dan Kiralık)
İsmail Haktan Odabaşı (Şanlıurfaspor)
Adem Alkaşi (Elazığspor)
Mustafa Coşkun (Gençlerbirliği)


Bucaspor;

Çağrı Tekin (Manavgat Evrensekispor)
Volkan Özcan (Göztepe)
Anıl Dilaver (Galatasaray)
Yasin Avcı (Şanlıurfaspor)


Fethiyespor;

İrfan Başaran (FV Kahramanmaraşspor)
Serkan Şahin (Torku Konyaspor)
Tunay Acar (Bursaspor)
Nikola Zizic (MP Antalyaspor)

BaGa TaRKaN
05.Şubat.2014, 11:54
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor;

Mahmut Boz (Eskişehirspor'dan Kiralık)
Erdal Güneş (Altay)
Azuka Ibobo Izu (Nijerya)
Murat Kayalı (Şanlıurfaspor)
Ufuk Budak (Eskişehirspor)


İstanbul Büyükşehir Belediyespor;

Murat Akın (Kayseri Erciyesspor)
Orkun Uşak (Mersin İdmanyurdu)
Abdulaziz Solmaz (Eskişehirspor)
Sedat Ağçay (Şanlıurfaspor)


FV Kahramanmaraşspor;

Ahmet Önal (Fatih Karagürmrük'den Kiralık)
Melih Kartal (Galatasaray'dan Kiralık)
Sinan Kurumuş (Beşiktaş'dan Kiralık)
Süheyl Çetin (Bursaspor'dan Kiralık)
Ümit Karaal (Beşiktaş'dan Kiralık)
Dordije Cetkovic (Karadağ)
Akın Açık (Şekerspor)
Branko Grahovac (Bosna Hersek)
Engin Kalender
Veli Torun (Ankaragücü)
Dede Çelik (Gaziosmanpaşa)
Onur Türk (Boluspor)


Karşıyaka;

Cenk Güvenç (Çaykur Rizespor'dan Kiralık)
Mehmet Çoğum (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
Cafercan Aksu (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
Onur Alkan (Tekden Denizlispor)
Ahmet Arı (Tekden Denizlispor)
Can Erdem (Karşıyaka)


Manisaspor;

Abdulkadir Özgen (Sivasspor'dan Kiralık)
Goran Causic (Eskişehirspor'dan Kiralık)
Gökay Iravul (Fenerbahçe'den Kiralık)
İsmail Köse (Turgutluspor)
Kenan Aslanoğlu (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)


Samsunspor;

Ayhan Tuna Üzümcü (Adanaspor)
Zafer Özden (FV Kahramanmaraşspor)


Şanlıurfaspor;

Atilla Yıldırım (Torku Konyaspor'dan Kiralık)
Ercan Yazıcı (Samsunspor'dan Kiralık)
Mustafa Aşan (Akhisar Belediyespor'dan Kiralık)
Uğur Demirkol (Kayseri Erciyesspor'dan Kiralık)
Volkan Okumak (Kayseri Erciyesspor'dan Kiralık)
Simon Zenke (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
Ömer Aysan Barış (Mersin İdmanyurdu)
Matiyes Mete (Syrianska FC)
Nahir Oyal (Djurgardens'den Kiralık)
Dilsod Rakhmatullaev (Lokomotiv Taşkent)
Oğuz Çalışkan
Şenol Akın (Torku Konyaspor)
Mert Yüksel (Bursa Nilüferspor)
Onur Kolay (Bursa Nilüferspor)
Önder Turacı (Sarıyer)


Tekden Denizlispor;

Petr Janda (MP Antalyaspor'dan Kiralık)
Ilıyan Yordanov (Bulgaristan)
Atahan Menekşe (Gaziosmanpaşa)
Mirlan Murzaev (Kırgızistan)
Bülent Kocabey (Adanaspor)
Hasan Demir (Nazilli Belediyespor)
Ömer Alp Kulga (Mersin İdmanyurdu)
Ümit Tütünci (Adanaspor)
Yavuz Özkan (Şanlıurfaspor)
Kazım Sarı (Aydınspor 1923)
Mustafa Keçeli (BUGSAŞ Spor)
Oktay Pop (Elazığspor)


TKİ Tavşanlı Linyitspor;

Luciano Guaycochea (Akhisar Belediyespor'dan Kiralık)
Özgür Can Özcan (Akhisar Belediyespor'dan Kiralık)
Ersin Veli (Eyüpspor)
Ilgar Nabiyev (Azerbaycan)
Vadim Kharchenko (Hırvatistan)
Erhan Aslan (Bergama Belediyespor)
Ali Kuçik (Göztepe)
Batuhan Galip Çetin (Menemen Belediyespor)
Enes Acarbay
Hakan Turgut İşyeri (Derince Belediyespor)
İsmail Aslan (Ünyespor)
Kemal Okyay (Nazilli Belediyespor)
Abdi Aktaş (İstanbul Güngörenspor)
Hasan Yaşar (Nazilli Belediyespor)
Murat Özavcı (Tokatspor)

Fearless Coward
20.Haziran.2014, 21:10
Orduspor , teknik direktörlük için Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz ile anlaşmışlar.

attirson
20.Haziran.2014, 21:48
Antalyaspor'da antrenör olmak icin ugrasıyordu ama reddettiler adam gitmis Ordu'ya teknik direktör olmus. :D Onun hayrına olmus. :D

LaigLeNoiR
22.Haziran.2014, 02:14
Akeem Agbetu Giresunspor'da.

DenizlispoR
22.Haziran.2014, 09:40
Her zamanki gibi gene başkanımız yok. Kıbrıslıoğlu adaylığını açıkladı,%90 seçilir artık.

VatKenAyDu
22.Haziran.2014, 15:18
Mehmet Yıldız,Ahmet Şahin,Muhammet Reis ve Bakary Soro Ankaraspor'da.

footballer33
23.Haziran.2014, 02:24
Ankaraspor, PTT 1. Lig'in tecrübeli ve başarılı isimlerini toplayıp sadece Süper Lig'i hedefliyor kısa vadede. Çıktıktan sonra (çıkabilirse) o isimlerin birçoğuna yol verir bence.

LaigLeNoiR
14.Temmuz.2014, 16:16
Polonya'nın Zaglebia Lubin takımında forma giyen Nijeryalı oyuncu David Solomon Abwo Giresunspor'da.

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10446669_10152544408533320_3801689258550218000_n.j pg


ABWO

Leonadias
21.Temmuz.2014, 17:06
Manisaspor'da imzalar atıldı..

Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Kocaeli Kartepe kampında daha önce anlaşmaya vardığı Metin Yüksel, Süleyman Çelikyurt, Branimir Subasic ve Erdi Öner ile sözleşme imzaladı..

http://www.ajansspor.com/resimv3/manisaspor_imza_210714.jpg

Kartepe The Green Park Hotel’de, futbol şube sorumluları Turgay Gümüşdere, Engin Kapucu ve sportif direktör Erman Güraçar’ın katılımıyla gerçekleşen törende Altay’dan orta saha oyuncusu Metin Yüksel 3, Denizlispor’dan sol bek Süleyman Çelikyurt, Orduspor’dan santrafor Branimir Subasic ve Adana Demirspor’dan defans oyuncusu Erdi Öner de 2’şer yıllığına kendilerini siyah beyaz renklere bağlayan imzaları attılar.

Futbol şube sorumlusu Turgay Gümüşdere, törende yaptığı konuşmada 4 tane değerli ismi aralarında görmekten dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, "Yeni transferlerimizin kulübümüze ciddi şekilde katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Her iki taraf içinde bu birlikteliğin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Futbol şube sorumlusu Engin Kapucu ise Manisa’ya yakışan bir ekip kurmak için çalıştıklarını ifade ederek, "Yeni transferlerimize Manisaspor’da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Transferlerimizin hem sporcu kişiliklerine hem de karakterlerine güvendiklerini belirten sportif direktör Erman Güraçar ise "Manisaspor’a önemli katkılarının olacağına inanıyorum. Kendilerine yeni dönemde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Oyunculardan Metin Yüksel, hedefleri olan büyük bir camiaya geldiğini aktararak, "Transferimde emeği olan herkese teşekkür ederim. İyi bir hazırlık dönemi geçirip lige iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Son olarak Denizlispor’da forma giyen Süleyman Çelikyurt ise şunları söyledi:
"Manisaspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah güzel bir sezon geçirerek hedeflerimize ulaşırız. Manisaspor için elimden gelen her şeyi yapacağımın sözünü veriyorum."

Sırp asıllı Azeri oyuncu Branimir Subasic ise takımın bir parçası olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Bu takıma katkı sağlamak için elimden gelen bütün gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

Tecrübeli defans oyuncusu Erdi Öner ise Manisaspor gibi güzide bir camianın mensubu olduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Bu sene bizden beklentileri karşılayacağımıza inanıyorum. Takım içinde çok güzel bir beraberliğimiz var. Bunu artırarak devam ettirip, lige iyi bir giriş yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Leonadias
21.Temmuz.2014, 17:07
Yusuf Şimşek kefil oldu!

http://www.ajansspor.com/resimv3/kahe_gobekli_200714.jpg


Tekden Denizlispordan öğrencisi olan Brezilyalı futbolcuya ikinci kaptanlığı da veren Şimşek, "Kampın en çalışkanlarından biri Kahe. İlk etapta birkaç kilo fazlasını vermeye çalışıyor ama Kahe her zaman iri yapılıydı. Buna rağmen hızlı bir futbolcudur. Bu sezon 20 gol atma iddiası var. İddiasını da ligde kanıtlayacak" dedi.

Kadrosunu 12 yeni isimle takviye eden Karşıyaka'da, stoper, orta saha, alternatif santfor ve kaleci de almak istediklerini söyleyen Şimşek, "Kamp dönüşü kadrodan eleme yapacağım. Çalışmayanın gözünün yaşına bakmam" diye konuştu. Yeşil kırmızılılarda kampta bireysel çalışan Kahe ve Juninho yarın takımla antrenmana çıkacak. Karşıyaka, iç transferde Burak Karaduman'la yarın son kez masaya oturacak. Prensipte anlaşılan oyuncunun imza atarak kampa katılması bekleniyor.

Fearless Coward
21.Temmuz.2014, 17:14
Gazi BB bu sene çıkar bu ligden. Fena takım kurmuşlar.

Leonadias
23.Temmuz.2014, 20:34
Bilal Gülden ve Ahmet Kulabaş Boluspor'da

https://pbs.twimg.com/media/BtPEJiLCYAEhLf1.jpg

Leonadias
27.Temmuz.2014, 18:14
Rumen milli golcü Marius Niculae, resmen Şanlıurfaspor'da

https://pbs.twimg.com/media/BtjdGzkIMAAYESf.jpg

LaigLeNoiR
31.Temmuz.2014, 11:44
Karabükspor'dan Jones Carioca ve Palmeiras'dan Edilson Tavares Dos Santos Giresunspor'da.

http://www.porcopedia.com/images/thumb/EdilsonTavares.jpg/170px-EdilsonTavares.jpg
Edilson
http://4.bp.blogspot.com/-AvshUBgxYBA/UPVXC0C2duI/AAAAAAAAD3U/BMWf6VOCIew/s1600/jones+carioca+vasco.jpg
Jones Carioca

Leonadias
31.Temmuz.2014, 12:39
Recep Niyaz, Samsunspor'da

http://www.trtspor.com.tr/resimler/84000/84685.jpg

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da kulüp Başkanı Emin Kar, Fenerbahçeli oyuncu Recep Niyaz ile anlaştıklarını belirterek, "Recep'in takımımıza büyük katkı sağlayacağından eminim. Hedefimiz 3 transfer daha yapıp, transfere noktayı koymak" dedi.

Kar, yaptığı açıklamada, uzun süredir uğraştıkları Recep Niyaz transferinin olumlu sonuçlandığını belirtti.

Recep Niyaz'ın bugün resmi sözleşmeyi imzalayacağını belirten Kar, "Bu transferi bitirdiğimiz için mutluyuz. Oyuncu bugün Samsun'a gelecek ve resmi sözleşme imzalayacağız. Tabi ki Ramazan Bayramı'nın araya girmesiyle transfer biraz gecikti. Hedefimiz onu kampın başına yetiştirmekti. Recep'in takımımıza büyük katkı sağlayacağından eminim. Hedefimiz 3 transfer daha yapıp transfere noktayı koymak" diye konuştu.

Recep Niyaz, geçen sezon PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'da kiralık olarak forma giymişti.

Leonadias
01.Ağustos.2014, 00:33
Şanlıurfaspor, Gaziantepspor'un tecrübeli oyuncusu Ekrem Dağ ile anlaşmaya vardı. Yarın sözleşme imzalanacak.

Leonadias
01.Ağustos.2014, 20:52
Giresunspor, Karabükspor'da forma giyen Brezilyalı oyuncu Jones Carioca ile sözleşme imzaladı

http://giresunspor.com.tr/uploaded/haber_manset/giresun_spor_0l89iln1g4qyd071b4.jpg