PDA

View Full Version : Mesaj silme

sarianet
05.Temmuz.2012, 20:16
mesaj silme olayı gene çığırından çıktı bu kadar da olmamalı hiçbi eleştiri yapamayacak mı burdakiler ?

Nedvedmania
05.Temmuz.2012, 20:18
mesaj silme olayı gene çığırından çıktı bu kadar da olmamalı hiçbi eleştiri yapamayacak mı burdakiler ?

Karışılıklı şikayet - eleştri yapılmak isteniyorsa Destek Merkezine konu açılabilir. Orada gereken cevaplar verilir. Burası ikili atışmanın yeri değil.

Bekq
05.Temmuz.2012, 21:12
Karışılıklı şikayet - eleştri yapılmak isteniyorsa Destek Merkezine konu açılabilir. Orada gereken cevaplar verilir. Burası ikili atışmanın yeri değil.
Kafana göre gelip mesaj silme yetkisine sahip değilsin. Yöneticilerin imzalarına nobrain.dk linkleri eklediği günleri unutmadım. Kaldıki herkes swf linki ekliyor. Rahatsız eden şey nedir. Kimle dalga geçtim? Kime laf söyledim? Swf koydum diye mesajım silindi.

6 Senedir bu forumdayım. Arada gittim-geldim. Ara verdim-döndüm falan. Genelde.. Hatta her zaman yöneticiler her şeyde haklıdır. Aksi olduğunu görmedim hiç. Ben bu konuyu Destek Merkezine taşısam 3 kişi 600 kelimelik destan yazacak oraya ve olay kapanacak.

Nedvedmania
05.Temmuz.2012, 21:21
Kafana göre gelip mesaj silme yetkisine sahip değilsin. Yöneticilerin imzalarına nobrain.dk linkleri eklediği günleri unutmadım. Kaldıki herkes swf linki ekliyor. Rahatsız eden şey nedir. Kimle dalga geçtim? Kime laf söyledim? Swf koydum diye mesajım silindi.

6 Senedir bu forumdayım. Arada gittim-geldim. Ara verdim-döndüm falan. Genelde.. Hatta her zaman yöneticiler her şeyde haklıdır. Aksi olduğunu görmedim hiç. Ben bu konuyu Destek Merkezine taşısam 3 kişi 600 kelimelik destan yazacak oraya ve olay kapanacak.

Şimdi birincisi koyduğun helehele swfsinin amacının ne olduğu belli. Ve karşıdakini kızdıracak birşey. İkincisi ben o mesajı silmeseydim alıntı yaptığın kişi gelecek sana cevap verecekti. Sonra yine mesajları silmek zorunda kalacaktık. Birisi sizi ciddiye alarak mesaj yazıyor, birşeyler anlatmaya çalışıyor ama siz karşısına onu küçük düşürecek, dalga geçilecek bir swf koyuyorsunuz. Bende bunu silmişim. Bu mu "Kafaya göre silme yetkisi" ?

Ayrıca Nobrain olayını hatırlamıyorum. Kim yapmışsa hata yapmış. Konuyla ne alakası var ?

Bekq
05.Temmuz.2012, 21:25
Şimdi birincisi koyduğun helehele swfsinin amacının ne olduğu belli. Ve karşıdakini kızdıracak birşey. İkincisi ben o mesajı silmeseydim alıntı yaptığın kişi gelecek sana cevap verecekti. Sonra yine mesajları silmek zorunda kalacaktık. Birisi sizi ciddiye alarak mesaj yazıyor, birşeyler anlatmaya çalışıyor ama siz karşısına onu küçük düşürecek, dalga geçilecek bir swf koyuyorsunuz. Bende bunu silmişim. Bu mu "Kafaya göre silme yetkisi" ?

Ayrıca Nobrain olayını hatırlamıyorum. Kim yapmışsa hata yapmış. Konuyla ne alakası var ?
Nobrain olayını konusu açıldığı için söyledim. Cevap istemedim ya da bir şey ima etmedim.

Dalga geçilecek swf demişsin. Nereden anladın bunu? Bir başka konuda Kaka gelmesin Alex'in yedeği olur demiştim ve şaka yapmıştım. Biri geldi şaka yapıyorsun herhalde dedi. Bu kafayla o mesajı da silmen lazım. Şaka yapmıyorum belki ciddi söylüyorum.

Arkadaş mali durum iyi olsa demiş. Ben de şaka yapıyor herhalde diyerek o tarz bir cevap verdim. Olay bu.

Nedvedmania
05.Temmuz.2012, 21:29
Nobrain olayını konusu açıldığı için söyledim. Cevap istemedim ya da bir şey ima etmedim.

Dalga geçilecek swf demişsin. Nereden anladın bunu? Bir başka konuda Kaka gelmesin Alex'in yedeği olur demiştim ve şaka yapmıştım. Biri geldi şaka yapıyorsun herhalde dedi. Bu kafayla o mesajı da silmen lazım. Şaka yapmıyorum belki ciddi söylüyorum.

Arkadaş mali durum iyi olsa demiş. Ben de şaka yapıyor herhalde diyerek o tarz bir cevap verdim. Olay bu.

Yazı yoluyla "Şaka yapıyorsun heralde" demek ayrı, alaycı bir swf koymak ayrı. Bunu ayırt etmeni bekliyorum senden sadece.

Öbür konuda ise, evet silebilirdim. Ama bekledim. Beklemekle de haklı çıktım çünkü gerçekten şaka yapıyormuşsun. Burada ise dediğim gibi bir ciddiyet söz konusu var. Bu ayrımı da anlamanı bekliyorum senden.

Bekq
05.Temmuz.2012, 21:31
Yazı yoluyla "Şaka yapıyorsun heralde" demek ayrı, alaycı bir swf koymak ayrı. Bunu ayırt etmeni bekliyorum senden sadece.

Öbür konuda ise, evet silebilirdim. Ama bekledim. Beklemekle de haklı çıktım çünkü gerçekten şaka yapıyormuşsun. Burada ise dediğim gibi bir ciddiyet söz konusu var. Bu ayrımı da anlamanı bekliyorum senden.
Cihan ben oraya şaka yapıyorsun herhalde yazsam dalga geçtin diye yine silerdin :)

Bu bekleme olayı yeni geldi sanırım. Hayırlı olsun ne diyelim.

goosfraba
05.Temmuz.2012, 21:33
mesela şöyle bir mesaj dururken http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2284029&postcount=263

yöneticinin elzem oldukça mesaj sildiğini anlıyorum. tepki gelince falan yani. diğer türlü hep bir dengesizlik var silinen mesajlarla ilgili.

LadroN
05.Temmuz.2012, 21:34
Bu kadar rahatsız olduysan mesajımdan editleyeyim.Amma sorun ettin yahu.

Nedvedmania
05.Temmuz.2012, 21:35
Cihan ben oraya şaka yapıyorsun herhalde yazsam dalga geçtin diye yine silerdin :)

Bu bekleme olayı yeni geldi sanırım. Hayırlı olsun ne diyelim.

Hayır silmezdim. Önceki yazdığımla çelişiyor gibi gelebilir ama onuda açıklarsam iyice uzayacak konu. Açıklamamı istiyorsan özel mesajdan cevap yazabilirim.

attirson
05.Temmuz.2012, 21:37
Cihan bu mesajlarıda sil madem Fenerbahçe sohbet alanı ne alaka. :D

Nedvedmania
05.Temmuz.2012, 21:39
Cihan bu mesajlarıda sil madem Fenerbahçe sohbet alanı ne alaka. :D

Dedim destek merkezine açın diye ama işte napalım cevap vermeye mecbur kalıyoruz burada.

mesela şöyle bir mesaj dururken http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2284029&postcount=263

yöneticinin elzem oldukça mesaj sildiğini anlıyorum. tepki gelince falan yani. diğer türlü hep bir dengesizlik var silinen mesajlarla ilgili.

Burayla uğraşırken orası gözden kaçıyor doğal olarak. Ayrıca tek yöneticisi ben değilim bu sitenin :)

goosfraba
05.Temmuz.2012, 21:41
Orayla uğraşırken orası gözden kaçıyor doğal olarak. Ayrıca tek yöneticisi ben değilim bu sitenin :)

farkındaysan nedved değil de, yönetici dedim. :)

Nedvedmania
05.Temmuz.2012, 21:42
farkındaysan nedved değil de, yönetici dedim. :)

Şu an söz konusu ben olduğum için doğal olarak üstüme alındım. Beni kastetmediysen sıkıntı yok :)

MeMo
05.Temmuz.2012, 21:43
Destek merkezine konu açılacaksa yöneticinin eylemleri değil kimliği konu olmalı nacizane fikrim.

meddah
05.Temmuz.2012, 23:02

Belirli bir örnek üzerinden mi hareket ediyoruz bunu derken? Senin son mesajlarına baktım; en son ben silmişim, "Felipe kim, Alex'in oğlu mu?" sorusuna "yok bacanağı" şeklinde verdiğin cevabı. Söz konusu olan bu ise: Şikayet gelmeyince genelde silmiyoruz bu tür mesajları ama şikayet gelince de, çok gerekli bir mesaj olmadığı için, el mahkum.

Başka bir mesaj veya mesajlar ise söz konusu olan iş değişebilir tabii.

Bahsi geçen türden bir swf konuyu kişiselleştiriyor.

Benim bir şikayetime 3 kişi 600 kelimelik destan yazsa, ciddiye alındığım için memnun olurum. Ha, mesele "bana cevap yazılmasın, ne yazarsam haklı olayım" meselesi ise, malesef, biraz daha makul şeyler yazmak gerekiyor.

Bu mesaj, konuyu bağlamada işe yarar bir mesaj.

Her zaman diyoruz ki, "bu konuda aciziz"; istesek de istemesek de işin doğası gereği dengesizlik oluyor, olmaya da devam edecek. Üyeler de yapıcı ve yardımcı olsun, bu dengesizlik minimize edilsin.

Bekq
05.Temmuz.2012, 23:18
Birtek Fenerbahçe'li arkadaşların şikayetçi olması da ayrı bir ironi olmuş sanki :)

Kaka Leite
05.Temmuz.2012, 23:33
Neden benim mesajım silinmiyor ?

Bazı arkadaslar çok abartıyor olayı bence...
Bazı kişiler herseyi dalgaya vurduğundan doğal olarak siliniyor mesaj.

C h A o S
05.Temmuz.2012, 23:34
Birtek Fenerbahçe'li arkadaşların şikayetçi olması da ayrı bir ironi olmuş sanki :)

Bende elimden geldiğince söylüyordum hep bu mesaj silme olayını.Bir ölçüsü yok.Tartışmalarda küfür,argo veya ağır tahrik gibi mesajlar gelmedikçe silinmesini doğru bulmuyorum.
Artık pek fazla mesaj yazasım gelmiyor.Biliyorumki silinecek.Heves kaçırıcı bir durum.

meddah
05.Temmuz.2012, 23:40

Konu Fenerbahçe Sohbet Alanı'ndan taşınan mesajlarla oluşturuldu.

Aydin
05.Temmuz.2012, 23:53
Berkay bari sen söyleme şu "yönetici her zaman haklı çıkıyor burada" bıdı bıdısını.

sarianet
06.Temmuz.2012, 00:00
Felipe kim, Alex'in oğlu mu?" sorusuna "yok bacanağı"

fenerbahçe konusuna yazmışım iki yaşına bastı yazmışım geçen sene onca kıyamet kopmuş birisi gelip ciddi olmadığını düşündüğüm bi tavırla oğlu mu diye soruyor bende onun ciddiyetsizliğine aynı şekilde cevap verdim siilinecekse ikisi de silinecekti çünkü yok bacanağı lafının kimseye bi zararı yok ki herkes bu çocuğu biliyor

ben hala silme işinin objektif olmadığını düşünüyorum isteyen istediğini söylesin bu kadar da sıkboğaz edilmemeli üyeler zaten site durgun bu tip baskıcı kurallar insanları ancak siteden uzaklaştırır

kararlı ama yumuşak bi yönetim her zaman insanları cezbeder neyse nasıl olsa imam bildiğini okuyacak :)

futureless
06.Temmuz.2012, 00:27
Bir önceki isyanda da aynı şekilde cevaplar verilmişti yönetimce . Ben görevli arkadaşlara değil onların da üstü olanlara söylüyorum aslında daha çok. Forum zaten taraftar forumlarına döndü boşa inkâr etmeyin . Turnuva yapılamıyor en aktif olması gereken dönem olan yaz aylarında bakar mısınız ? En son yapılmaya çalışıldığında 3 kişi mi ne başvurdu çünkü.Madem düzen böyle gidecek , (en fanatik Fenerliyi , en fanatik Galatasaraylıyı , en fanatik Beşiktaşl'ıyı , Trabzon'luyu her neyse forum görevlisi yaptıkça bu sürecek , forum görevlisi arkadaşlara sitem etmiyorum onlara bu görevleri verenlere söylüyorum tekrarlayayım ) sohbet alanlarına yazma olaylarında kısıtlamalar yapın.

Bekq
06.Temmuz.2012, 00:30
Konu Cihan konusu değildir. Yanlış anlaşılmasın. Son olayda beni 1 ay ceza grubuna sokan kişi Fenerbahçe'li yöneticiydi. Ama demek istediğim takım vs. olayı değil. Genel.

Nasılki benim mesajım FB'li yönetici tarafından silindiğinde; "Ama o Fenerbahçe'li bilerek silmez" denmesi saçma ise; "Cihan GS'li o yüzden siliyor" demek çok daha saçma olur.

Üstte bir arkadaş daha demiş. Mesajım silinecek diye yazmıyorum diye. Durum budur tam olarak.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Temmuz.2012, 00:44
Burada kalmaya mecbur degilsiniz, nasilsa biliyoruz ki durum yillardir boyle bundan sonra da degismeyecektir. Kendinizi daha ozgur hissettiginiz daha kaliteli, daha cezbedici platformlarda devam edin, oylesi yoksa da girisimde bulunan kisi olun. Biz de sizi destekleyelim. Basindan beri diyorum, burasi maalesef miadini doldurdu. Elinde avucunda olan bir kac mudavimi de teker teker kaybediyor. Eminim ki bunlarin neticesinde sizlerden cok kendileri uzulecek. Birakin bu sekilde yonetmeye devam etsinler.

MeMo
06.Temmuz.2012, 00:52
Site gerileme hatta bitiş döneminde resmen.

meddah
06.Temmuz.2012, 01:07
Abi, ben anlamıyorum. Bana anlatın ne olur.

3 tane kural var Spor Alanı'nda ekseriyetle uygulanan: Argo, Küfür ve Hakaret (Kural 6), Spor Taraftarlığı (Kural 8) ve Konu Dışı Mesajlar (Kural 10). Formül o kadar basit ki: Bir mesaj yazacaksınız; içinde küfür ve hakaret bulunmayacak, rakip takıma karşı lakayt ve aşağılayıcı olmayacak, bir üyeye karşı kişisel sataşma barındırmayacak.

Böyle bir mesaj yazmak bu kadar zor mu?

fenerbahçe konusuna yazmışım iki yaşına bastı yazmışım geçen sene onca kıyamet kopmuş birisi gelip ciddi olmadığını düşündüğüm bi tavırla oğlu mu diye soruyor bende onun ciddiyetsizliğine aynı şekilde cevap verdim siilinecekse ikisi de silinecekti çünkü yok bacanağı lafının kimseye bi zararı yok ki herkes bu çocuğu biliyor

Bana hâlâ adamın sorusu ciddi gibi geliyor. Seninkinin ciddi olmadığını sen de söylüyorsun zaten. Sorulan sorunun neden ciddi olmadığını anlayabilirsem, gidip onu da silmeyi düşünüyorum.

E.Cartman
06.Temmuz.2012, 01:07
Pek silinen mesajım olmadı benim özellikle son dönemde bu stad paylaşım olayında o kadar yazmama rağmen ne ceza ne silinme oldu, şaşırmadım da değil hani :D Benimde gereksiz bulduğum bazı silinen mesajlar vardı silinmese de olurdu dediğim ama bu silinme olayında da tek yönetici bazlı bakmakta saçma. Ters laflar, direk tahrikler olmadığı sürece mesaj silindiğini pek görmedim ben. Hatta Galatasaray Sohbet, Transfer alanında direk aşırı olmasada tahrik edici sayılabilecek mesajları var Fenerbahçeli arkadaşların ama ben şikayet etme gereği duymadım o mesajlar için, olacaktır böyle şeyler. Yani özet geçersem yöneticilerin sırf kafasına göre mesaj sildiğini düşünmüyorum, yazanda, şikayet edende fazlasıyla etkili bu konuda.

@futureless
Abi o turnuvaya talebin azalmasının asıl sebebi orjinal-korsan oyun ayrımı. Orjinal oyunu olmayan oyunu multi oynayamıyor doğal olarak korsan oyun kullanan çoğunluk turnuvaya giremiyor ben dahil. Yoksa okul varken bile başvuru yapıyorduk turnuvalara :D

Trabzonspor
06.Temmuz.2012, 01:08
Bir önceki isyanda da aynı şekilde cevaplar verilmişti yönetimce . Ben görevli arkadaşlara değil onların da üstü olanlara söylüyorum aslında daha çok. Forum zaten taraftar forumlarına döndü boşa inkâr etmeyin . Turnuva yapılamıyor en aktif olması gereken dönem olan yaz aylarında bakar mısınız ? En son yapılmaya çalışıldığında 3 kişi mi ne başvurdu çünkü.Madem düzen böyle gidecek , (en fanatik Fenerliyi , en fanatik Galatasaraylıyı , en fanatik Beşiktaşl'ıyı , Trabzon'luyu her neyse forum görevlisi yaptıkça bu sürecek , forum görevlisi arkadaşlara sitem etmiyorum onlara bu görevleri verenlere söylüyorum tekrarlayayım ) sohbet alanlarına yazma olaylarında kısıtlamalar yapın.

Ben en fanatiğinden Trabzonsporluyumgörevde aldım hatta yetkimde vardı spor alanında ama çok aşırı olmadıkça kimsenin mesajını silmedim işte sırf bu söylem yüzünden.Dedimki ben bunu silsem 2 gün sonra bu adam gelecek 'Ben Trabzonsporla ilgili eleştiri yaptım ama bu fanatik adam sildi mesajımı.' diyecek,en iyisi başkalarına bırakmak dedim kenara çekildim.Ama ben silmesemde birinin silmesi lazım bu mesajları,onlarda farklı takımdansa onada eleştiri gelecek ama birinin silmesi lazım dimi ama?

Turnuva vs konularına hiç girmeye gerek yok.Bundan 1 hafta önce işin başındaydım ve bu yıl bu online işi çöktü.Bunun nedenide sitedeki yönetici kadrosuyla alakalı değil.Burası resmi site ve burada yapılan turnuvalarda korsan oyunda olan versiyonlarda turnuva düzenlenmiyor.Orjinal oyunda fazla kişide olmadığı için bu sıkıntılar yaşandı.Bir ara 20 kişilik bir kadro üst üst sürekli turnuva yapar oldu ve herkes şikayetçi olmaya başladı bizde son verdik.Zaten son vermesek ne olacak ligdeki durum içler acısı 2,3 kişi maçını yapmak için uğraşıyor diğerleride keyfi gelirse yapıyor.

LadroN
06.Temmuz.2012, 01:13
Mesajlarin adaletsizce silindiğine inanmiyorum.silinen mesajlarim da oluyor arada.ama tamamen hakli sebeplerden siliniyor.eleştiriye ilk önce kendinizden baslayin.

futureless
06.Temmuz.2012, 01:17
Online olayının orjinal oyunla alakası olsa da tam neden olarak onu sürmek doğru değil bence turnuvalar için.Önceden yapıldı FM12 için turnuva.Sonuncu sefer artık oynamak istemiyordu millet.Orjinalle alakası varsa korsanlar için de yapın turnuva :D Ben turnuva olsun derdinde de değilim yanlış anlaşılmasın.

Kaka Leite
06.Temmuz.2012, 01:22
Online olayının orjinal oyunla alakası olsa da tam neden olarak onu sürmek doğru değil bence turnuvalar için.Önceden yapıldı FM12 için turnuva.Sonuncu sefer artık oynamak istemiyordu millet.Orjinalle alakası varsa korsanlar için de yapın turnuva :D Ben turnuva olsun derdinde de değilim yanlış anlaşılmasın.
Şimdi böyle resmi bir sitede korsan oyun ile turnuva yaparsan çok yanlış olur diye düşünüyorum.

Ancak bende turnuva olmasından yanayım. :)

Trabzonspor
06.Temmuz.2012, 01:23
Turnuva istiyorsanız talepte bulunun yapsınlar.Ama son açılan turnuva gibi 3 kişide kalmasın ama oda.

sarianet
06.Temmuz.2012, 01:23
mesela yukardaki mesajlar konu dışı olduğu için silinebilir :D

LaigLeNoiR
06.Temmuz.2012, 01:29

Şimdi böyle resmi bir sitede korsan oyun ile turnuva yaparsan çok yanlış olur diye düşünüyorum.

Ancak bende turnuva olmasından yanayım. :)

Buyrun kendine güvenen varsa Turnuva yapmak için bana ulaşabilir.

Konuya dönersek de Mesaj silme işini bence üyeler abartmaya başladılar. Silinen her mesajdan sonra örnek teşkile edebilecek başka bir mesaj bulup hemen laps diye örneği koyarak bunu bunu silmediniz de ben ne yaptım da sildiniz diye. Cevabını aslında kendisi de biliyor. Sonuçta robotlar yönetmiyor forumu, her an herkes her yeri göremeyebilir. Ancak sizden gelen uyarılar sonucu farkettiğimiz mesajlar olabiliyor. Biz de bunları değerlendirmeye alıyoruz.

Ancak işin dozunu her seferinde kaçıranlar oluyor, göz yumuyoruz işlem yapmıyoruz böyle oluyor.

Kurallar çok basit, meddah'ın da söylediği gibi Kural 6, Kural 8 ve Kural 10'a uymayan mesaj yazmayacaksınız. Bu zamana kadar genelde bu kurallara bile ceza (uyarı puanı) vermediklerimiz bile oldu ama bu dakikadan sonra daha detaylı inceleyeceğimizden şüpheniz olmasın tüm konuları.

futureless
06.Temmuz.2012, 01:38
Turnuva yapılmasını istediğimden değil diye özellikle belirttim.

Kurallar basit evet Murat söylediğin gibi.Benim istediğim daha katı yaptırımlar uygulanması.Silinen mesajlar belli , daha iyi bir ortam için ; x tane mesajı silinen üye ceza alabilir.İlle sövmesi gerekmiyor.Onun dışında daha önce de söylediğim gibi , madem böyle gidecek daha katı bir uygulama getirin de olay çıkmasın her gün burada.Amacımız forumdan kopmak olsa koparız , amacımız forumun daha iyi işlediğini görmek , burada gerçek dostluklar da tanıdım ben.

LaigLeNoiR
06.Temmuz.2012, 01:44
Zaten kurallara uymayanlar belirli bir seviyeye geldiğinde ceza alıyorlar, burada farklı bir durum yok zaten.

futureless
06.Temmuz.2012, 01:48
Ayırt etmeden söylüyorum hangi takım taraftarı olursa olsun Murat , burada o kadar tartışma meraklısı kişiler var ki , hala her gün sabır yoklayan , bana cezadan falan bahsetme.İnandırıcı olmuyor.Sonra söylediğimiz için biz uyarı alıyoruz , neyse.Bildiğin gibi devam o zaman.

sarianet
06.Temmuz.2012, 01:53
Konuya dönersek de Mesaj silme işini bence üyeler abartmaya başladılar.

bu cümle her şeyi özetliyor :)

ForCimbom
06.Temmuz.2012, 01:54

ben hala silme işinin objektif olmadığını düşünüyorum isteyen istediğini söylesin bu kadar da sıkboğaz edilmemeli üyeler zaten site durgun bu tip baskıcı kurallar insanları ancak siteden uzaklaştırır

kararlı ama yumuşak bi yönetim her zaman insanları cezbeder neyse nasıl olsa imam bildiğini okuyacak :)

ahaha ben de bu mesaj niye silindi diyordum cevabı görmeden seni savunacaktım ama meğersem ilginç bir cevap vermişsin. Alex'in oğlu falan mı? diye sorulan bir soruya(daha önce duymadım felipe isminde bir oğlu olduğunu alex'in, duyduysam da hatırlamıyorum. çok ayrıntı bir bilgi olduğunu düşünerek sorulması gayet normaldir diye düşünerek yazdım. senin algılamanda bir problem çıkmış orada) bacanağı demişsin. ben alex'in akrabaları arasından bir tahmin yapıp sormadım alex'le bir ilgisi olabilir diye düşündüm aklıma gelebilecek alex'le alakasız bir sürü insan arasından.

neyse şimdi anladın mı bilmiyorum ama saçma bir cevap vermişsin iyi ki silmişler. sanki felipe de souza'yı bütün dünya biliyor ben de dalga geçiyormuşum gibi. antu'da takılmıyorum gün boyu o yüzden doğal yani . hade rastgele.

Kaka Leite
06.Temmuz.2012, 02:07
bu cümle her şeyi özetliyor :)

Silinen mesaj sizin mesajınız ise nedenini sizden iyi kimse bilemez.

Neden benim mesajım silinmiyor yukarıda da yazdım bunu ?

Bazı mesajlar biraz küçük sebeplerden dolayı siliniyor ama sitede silinen mesajların %80'i doğru karar bence.Ya tahrik ya konu dağıtma yada kişisel problemler.

Ben hiç mi dağıtmıyorum konu dağıtıyorum hatta sabah Fenerbahçe Transfer (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108643) alanında Kaka'nın dinini ve özelliği ile ilgili bir tartışmamız oldu.Ancak oradaki tartışmaya dikkat çünkü ne birbirimize hakaret ettik nede dalgaya vurduk.

Çoğu üye kendini savunucam diye karşısındakini takmıyor böylece karşılıklı sorunlar oluşuyor.Benimde silinen mesajım var ancak gidip bile bile rakibe dalga mayetli yazılar pek yazmamaya çalışıyorum.

LaigLeNoiR
06.Temmuz.2012, 02:10
Konu yine çığırından çıktığı için kilitliyorum.

Eğer kişisel sorunlarınız var ise bunu forum üzerinden çözmenize izin vermeyeceğim. Özel olarak halledin. Eğer forum üzerinde kişilerden rahatsız iseniz bu konuda Destek Merkezi'ne bireysel olarak konu açıp yöneticiler ile görüşebilirsiniz.

Aydin
06.Temmuz.2012, 12:01
Valla beyler forum bitti, gerileme döneminde falan diyorsunuz ama buranın forum sitesi olmadığını tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Futbolda aptalca tartışıp birbrinizi kırmaya o kadar meyillisiniz ki bunları silince veya silmeyince suçlu direk yönetim oluyor.

Forumda isterse kimse olmasın. Önemli değil. Bizim için önemli olan Football Manager bölümüdür ve bu bölüm için yapacaklarımız var. Şu an Türkçeleştirme yapıyoruz ve açıkçası zerre umrumda değil futbol forumunda birbirini gereksiz yere yiyen üyelerin çıkarttığı sorunlar ve bunlar yüzünden yöneticilerin yapıp ya da yapmadıkları. Bunun yüzünden forum müdavimleri forumdan gidiyorsa gitsin yani napalım.

Zaten hiçbir zaman futbol forumu sitesi olmadık. En iyisiyiz demedik. Futbolu tartışabileceğiniz bir sürü site var. Kininizi, nefretinizi kusmak istiyorsanız, başkasının aptalca bir mesajına sanki ailenize küfür edilmiş gibi atarlanacaksanız lütfen başka yerler bulun.