View Full Version : Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray
RasAnt
13.Ağustos.2012, 01:04
Herkese iyi geceler diyeyim, Galatasarayımıza hayırlı olsun kupa.
Sarııııııııı...
Lacivertttt
vFor
13.Ağustos.2012, 01:05
Çok geç en azından devre arasına kadar çekicez Aykut efendiyi kredisi çok fazla tükendi son 2 haftada tee ne zaman dedim bilmiyorum çok fazla değil 10.haftaya kadar istifa sesleri gelicek stadda
Sheriff
13.Ağustos.2012, 01:06
Küfür etmiş olabilir. Sadece itirazdan kırmızı kart ile atılması pek mümkün görünmüyor bence. Hakemin üzerine yürüdüğü için ağır bir ceza alması gerekiyor.
Sadece itiraz değildir o, maç içinde bir çok kişi defalarca itiraz etti, kimseyi atmadı, kabak Engin'e mi patladı yani :)
Homer J.S
13.Ağustos.2012, 01:08
Lacivertttt
Ama en büyük Cimbom onu nası yapıcaz :)
vFor
Baroninin kaynanası aykut hocaya büyü yapmış manevi evlat büyüsü
KanaKe
Çok geç en azından devre arasına kadar çekicez Aykut efendiyi kredisi çok fazla tükendi son 2 haftada tee ne zaman dedim bilmiyorum çok fazla değil 10.haftaya kadar istifa sesleri gelicek stadda
ligde kötü oynasakta her türlü 10. haftada ilk 2 de oluruz.. taraftar kolay kolay kocaman istifa diye bagirmaz istifa ederse kendiliginden eder.
sananes
13.Ağustos.2012, 01:09
Rıdvan Dilmen Aykut Hoca'nın en büyük savunucusudur. O bile ne dedi bugün? Hamle sayısı kısıtlı ve ezbere. Yani artık Aykut Kocaman'ın kendine gelmesi gerekiyor yoksa kendini kapıda bulacak. Daha sezon başlamadan bunlar konuşulmaya başladı.
Kağıt üzerinde geçen sene son maça kadar şampiyonluk kovaladık. Vaslui'yi rahat geçtik ve süper kupayı son dakika penaltısıyle verdik. Yani kağıttan baktığımızda işler o kadar kötü değil ama bizim taraftarımız başarısızlığı sindirebilir,kötü futbolu korkak futbolu sindiremez. Bundan atıyorum 10 sene sonra Aykut Kocaman bu zamanları düşündüğünde çok pişman olabilir.
eng1n
Sana Göre :)
RasAnt
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
Tebrikler kardeşim kupayı hakettiniz ama sadece o kadar :)
uAburak89
10 kişi kalan takımın sahada eksik gözükmemesi bizim adımıza büyük başarı, Fenerbahçe adına sorgulanması gereken bir durumdur. 5 dakika bile baskı altına alamadılar. Orta saha transferi olursa Fenerbahçe çok daha iyi bir takım olabilir, yoksa illa ki sıkıntı yaşayacaklar gibi duruyor.
Homer J.S
13.Ağustos.2012, 01:11
Sana Göre :)
E arkadaş Galatasaraylı bir arkadaşın sarıı yazısına lacivert diye cevap veriyorsa benim de böyle takılmam da sorun yoktur :)
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
Tebrikler kardeşim kupayı hakettiniz ama sadece o kadar
Teşekkür ederim :)
attirson
13.Ağustos.2012, 01:13
Napıyonuz la muhabbete bak benim sarıma lacivert dedi. :n:
vFor
13.Ağustos.2012, 01:14
aykut kocamana inanılmaz tepkiler var şunları duysada istifa etse ah be zico ah bir anlık hırsa sinire kurban gitti daumu nerdeyse kimse sevmezdi daumu gönderten çomak sokan kişide aykut kocamandır bunu bilin peki daum neden gitti aykut kocaman geldi ne oynatıyor çelişkili değil mi
grkm33
Umut Bulut,Elmander'i keser.
Elmander bitirici bir forvet değil.Umut ona göre daha gola yatkın bir adam.Ayrıca Elmander'in yerli versiyonu Umut.Aybı baskıyı oda yapıyor.
Burak-Umut hücum hattı daha çok işler.
Muslera
Eboue-Ujfa-Semih-Balta
Melo ve Selçuk
Kanatlara Amrabat ve Hamit
İleride Umut ve Burak.
Bu durumda 1 yabancı boşa çıkar.Balta'nın yerine aslında Taiwo yada Vargas olsa of diyorum valla.
Umut'un ek olarak uzaktan şutları çok iyi.Elmander den bu yöndende iyi :)
Homer J.S
Napıyonuz la muhabbete bak benim sarıma lacivert dedi. :n:
Dedi ama :D
GebzeLi1907
13.Ağustos.2012, 01:17
aykut kocaman acıklama yaptı mı ?
anil luque
13.Ağustos.2012, 01:18
Az önce bir arkadaşım twittera yazmış da aklıma geldi şimdi. Aydın'ın kaçırdığı pozisyondan sonra kameralar bir ara Fatih Terim'in pozisyon sonrası tepkisini gösterdi ve Fatih Hoca " Allah belanı versin" gibisinden bir söz söyledi. Belki de allah belasını versin böyle şansın falan dedi bilinmez ama bu kadar iyi niyetli , Polyanna olmayan arkadaşlar ne düşünür bu konuda merak ettim..
C h A o S
Şimdi yapıyor Ntvspor'da.
Aydin
Hamit hiç hazır değil gözüküyor. Bu ağırlığıyla nasıl oynayacak sağ kanatta merak ediyorum.
grkm33
Ziya Şengül: FB defansındaki hataları Metin Şentürk gördü, Aykut Kocaman görmedï...Hahahahaaaaaaaaaaa :))))
ardnz
Tebrikler aslanlar. iyi oynadik, hakettik kupayi.
Homer J.S
13.Ağustos.2012, 01:20
Az önce bir arkadaşım twittera yazmış da aklıma geldi şimdi. Aydın'ın kaçırdığı pozisyondan sonra kameralar bir ara Fatih Terim'in pozisyon sonrası tepkisini gösterdi ve Fatih Hoca " Allah belanı versin" gibisinden bir söz söyledi. Belki de allah belasını versin böyle şansın falan dedi bilinmez ama bu kadar iyi niyetli , Polyanna olmayan arkadaşlar ne düşünür bu konuda merak ettim..
Ben büyütülecek bi şey görmüyorum. Allah belanı versin senin demiş de olabilir, biz de diyoruz televizyon başında. Normal şeyler, gerçekten istediği için söylemiş olacak değil ya.
Önder HOCA
13.Ağustos.2012, 01:21
Yılmaz Vural gelsin razıyım artık
byariff
Hasan Ali: "Dünyanin en buyuk derbilerinden biri bu. Ama sanssiz bir mac oldu bizim adimiza. Mactan cok Volkan'a üzüldük."
Hasan Ali: "Vaslui macinda Volkan'i herkes gordu. Aramizda dönmesi cok cok önemli."
Hasan Ali: "Daha cok paslasabilseydik rakibi yoracaktik. Bunu yapamadik."
Kuyt: "Taraftarlar, tribünler muhtesemdi. Elbette kupayi almak isterdik ama kaybettik."
Aykut Kocaman: "Kaybeden icin yorgunluk daha fazla artiyor. Zor tabi bu durum.."
Aykut Kocaman: "Sezon oncesi test maci olarak gozukuyordu. Iki farkli oyunu oynamaya calisan takimin da sinavi oldu."
Aykut Kocaman: "Hangi takim oyununu karsi tarafa kabul ettirecek ona bakmak istedik. Biz baslangicta karsi tarafin oyununu kabullendik."
Aykut Kocaman: "30. dakikada sonra oyunda dengeyi saglayabildik. Frikikten gelen gol bizi oyuna bagladi."
Aykut Kocaman: "Bazi oyuncularin sorumluluk almada sikinti yasamasi bizim oyunumuzu renkli hale getiremedi."
Aykut Kocaman: "2. gol ve kirmizi karttan sonra oyun tamamen bize donmustu ama yapmamiz gerekenleri yine yapamadik bu dakikalarda."
Aykut Kocaman: "Bu standarttaki bir mac icin 90'da verilen penaltiyi merak ediyorum. Goremedim daha pozisyonu."
Aykut Kocaman: "Sikinti yasadigimiz yerleri oyunculara hem gosterecegiz hem konusacagiz. Spartak Moskova maci oncesi halletmemiz gerekiyor"
Aykut Kocaman: "Bu mac baska bir macti. S.Moskova maci ayri bir senaryo ile oynanacak."
Aykut Kocaman: "Bugun macin basinda ufak hatalar bazi oyuncularin sorumluluklari disina cikmasina neden oldu. Yapmamalari gerekiyordu."
Gurcan Bilgic: "Fatih Terim neden büyük bir hoca oldugunu bize bir kez daha gösterdi."
Gurcan Bilgic: Durumu 2-2 iken uzatmalara goturecek saniyorsunuz. Defans yaptirmayip hala hucumu zorluyor. Hucum oynayacaksiniz diyor sahaya
Gurcan Bilgic: "Alex ve Kuyt'i kenara alin. Diger 9 oyuncu cok kötü oynadi Fenerbahce'de. Vasat bile degil, cok kötü."
Levent Tüzemen: "Fenerbahce'nin Emre'yi aradigi bir gercek."
SacrificeGGTC
REZİLLİK !
Sitem ve saygılarımla...
anil luque
13.Ağustos.2012, 01:24
Ben büyütülecek bi şey görmüyorum. Allah belanı versin senin demiş de olabilir, biz de diyoruz televizyon başında. Normal şeyler, gerçekten istediği için söylemiş olacak değil ya.
Tabii ki haset duyarak söylemiş olamaz ama o esnada yanında olan topçular var. Onların duyup da nasıl tepki verecekleri falan önemli yani bilmiyorum sadece bana mı öyle geliyor.
Homer J.S
13.Ağustos.2012, 01:25
Tabii ki haset duyarak söylemiş olamaz ama o esnada yanında olan topçular var. Onların duyup da nasıl tepki verecekleri falan önemli yani bilmiyorum sadece bana mı öyle geliyor.
Bilmiyorum ben futbolcu olsam o kadar etkilenmem sanırım. Çok büyük bi olay değil, oyuncusunu döveni biliyoruz bkz. Yılmaz Vural :D
Fearless Coward
13.Ağustos.2012, 01:25
REZİLLİK !
Sitem ve saygılarımla...
Ne rezillik ?
soru ve saygılarımla...
eng1n
13.Ağustos.2012, 01:26
Ne rezillik ?
soru ve saygılarımla...
Orta saha ve Hakem rezilliği diye düşünüyorum.
Tahmin ve saygılarımla...
vFor
13.Ağustos.2012, 01:27
SON DAKİKA : Aykut Kocaman istifa etti
keşkeeeeeeee
Fearless Coward
13.Ağustos.2012, 01:27
Orta saha ve Hakem rezilliği diye düşünüyorum.
Tahmin ve saygılarımla...
Hakem sizden çok bizi yaktı ama.
düşünce ve saygılarımla...
kasım akdemir
13.Ağustos.2012, 01:28
Hakem rezil Engin rezil fener rezil stad rezil seyirci rezil ötesi...
Daha ne olsun?
Soru ve saygılarımla....
anil luque
Bilmiyorum ben futbolcu olsam o kadar etkilenmem sanırım. Çok büyük bi olay değil, oyuncusunu döveni biliyoruz bkz. Yılmaz Vural :D
O türünün tek örneği ya :D
Fatih Hoca'yı daha önce hiç böyle görmemiştim ve tahmin de etmezdim asla o yüzden bu kadar takııldım sanırım.
Önder HOCA
Fenerbahçenin yeni bir emre belezoğluna ihtiyacı var gibi bir soruya elimizde kaliteli forvetler var dediyerek kestirip atıyor adam:S
barahir
13.Ağustos.2012, 01:30
Daha var mı konu hakkında soru saygı ve düşüncelerini sunan?
europeanconquer
13.Ağustos.2012, 01:30
Maçı hak eden aldı,futbol oynayabilen kazandı,Cüneyt Çakır her iki taraf aleyhine saçma sapan kararlar verdi,Engin...... ve bizim taraftarlar yorumsuz,Selçuk ve Umut felaket şekilde mükemmel oynadı,Amrabat çok can yakar.Tebrikler Galatasarayım :)
vFor
13.Ağustos.2012, 01:31
Hakem sizden çok bizi yaktı demek yanlış ama net olarak en son bize bi darbe vurdu yaktı bizi iş bitti zaten
vFor
13.Ağustos.2012, 01:32
yalnız galatasaray avrupada çok zorlanır bence bize bile baya zorlandılar penaltı olana kadar çok kolay pozisyonlar veriyor
kasım akdemir
13.Ağustos.2012, 01:33
yalnız galatasaray avrupada çok zorlanır bence bize bile baya zorlandılar penaltı olana kadar çok kolay pozisyonlar veriyor
Takım daha hazır değil ve ideal 11 daha oluşmadı. Ben tam tersini düşünüyorum. Bence avrupda gayet başarılı olacaktır takımımız
C h A o S
13.Ağustos.2012, 01:34
Avrupada zorlanırız doğrudur ancak size nasıl zorlandık onu anlamadım.Pozisyonlar verdik ancak Melo ve Ujfa gelicek unutulmamalı.
Açıkcası 10 kişi kaldık ama ona rağmen zorlamadınız bizi.
BaFraLı
13.Ağustos.2012, 01:37
Çok ilginç maç oldu. Sen o kadar pozisyonu harca sonra gol ye. Rahat kazanacağımız maçta zorlanıyoruz.
Umut'u ve Amrabat'ı çok beğendim. Gayet nokta transfer olmuş ikiside. Hareketli, çabuk, basan, pres yapan iyi oyuncular. Melo, Burak, Ufja gibi isimlerde eklenince iyi bir ilk 11 çıkıyor.
Engin zaten terbiyesiz bi futbolcuydu. Şimdi Engin'e atıp tutanlar çok görüyorumda bunun en yakın örneğide Emre Belözoğlu. Ama Engin daha beterini yaptı gitti hakeme fiziksel olarak saldırıda bulundu. +10 maç ceza verilmeli. Avrupa'da olsa olayını bitirirlerde burda bakalım ne olacak.
Engin, Emre Belözoğluna mı özeniyor onun veliahtı mı olmaya çalışıyor anlamadım. Trabzonspor'dayken de bu çirkef hareketleri yüzünden hep küfür ediyordum. Şimdi de ediyorum. Umarım bu adam hakkında birşeyler olur.
Sonuç olarak iki takımıda tebrik etmek lazım.
RasAnt
Bizim hoca hala aynı kafada devam et sen paslara
fotosuki
Maçla ilgili tarafsız olarak iki kelam edeyim.
1- Galatasaray'ın 2. golünün öncesinde Danny net biçimde arkadan Kuyt'ın dizine vuruyor. Bence faul.
2- Fenerbahçe'nin 2. golünde net bir elle oynama var. Vücuda çarpıp gelmesi önemli değil, açıkça avantaj sağlanıyor.
3- Engin'in psikolojik sorunları var heralde. Bu seviyede nasıl yapıyor bu hareketleri anlamak mümkün değil.
4- Penaltı pozisyonu en sevmediğim pozisyonlardan biri. Umut'un kaleye gitmeye niyeti yok, tamamen Caner'den önce topa dokunmanın avantajıyla müdahaleyi alıp kendini yere bırakıyor. Pozisyon penaltı orası ayrı ama hoş değil.
5- Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi anlamsızca frenledi maç boyunca. Değişiklikleri iyi bulmadım. Bir de Sow sakat değilse niye yedek? Sow gibi adam Fenerbahçe'de yedek kalmamalı.
6- Cüneyt Çakır yerden yere vurulacak kadar kötü de değildi.
7- Türkiye'de ciddi bir taraftar sorunu başladı. Özellikle bu şike olaylarından sonra şiddet arttı.
Ayrıca Galatasaray'ın kadrosu çok çok iyi. Bir aksilik yaşamazlarsa şampiyon olurlar diye düşünüyorum.
Night_Mare17
13.Ağustos.2012, 01:38
Nasıl zorlandık :D Kızmayın ama neredeyse sahadan silip süpürdük.
byariff
13.Ağustos.2012, 01:40
Abdurrahim baskanin onundeki adama bakin 3 eli var yahu :D :D :D
http://i.imgur.com/IKtBZ.jpg
Lorik Cana19
Bu maçı Fatih Terim almıştır. 2-2 ve 10 kişiyken hala ısrarla hücum oyuncusu sokuyorsan, bu oyuncularına verilen bir mesaj ve kupayı ne kadar kazanmak istediğinin göstergesidir. Aykut Kocaman maalesef tüm maç izliyor, hamle yapmıyor.
GebzeLi1907
Galatasaray da iyi durumda değil.Bizim çok kötü ve korkak futbolumuz onları iyi gösterdi.Ama F.Terim bunları gözlemleyip müdahale edebilecek bir hoca.
Ve en önemlisi Melo gibi bir oyuncu girecek ilk 11 e ki çok değiştireceği kesin.Şuan da Melo nun yerinde oynayıp ona yakın performans gösteren kimse yok kadroda.
Galatasaray ın önü çok açık
C h A o S
13.Ağustos.2012, 01:44
Selçuk İnan olduğu sürece orta sahada fark yaratıcaktır.Adam boş geçmiyor.Asist yapıyor,gol atıyor,frikikleri iyi,penaltı kullanıyor.En önemli kozumuz Selçuk İnan.
Ancak tek sorun kornerleri kötü kullanıyor.Alex gibi kale önüne atmalı.Çok dışarı atıyor Selçuk.
anil luque
13.Ağustos.2012, 01:44
Abdurrahim baskanin onundeki adama bakin 3 eli var yahu :D :D :D
http://i.imgur.com/IKtBZ.jpg
o nedir ya :D
Gncl1905
13.Ağustos.2012, 01:45
Kırmızıya kadar Fenerbahçe'nin 3 şutu kaleyi tutmuştu ikisi zaten 2. goldeki şutlar :) Fenerbahçe'nin net pozisyonu da yok zorlandığımızı düşünmüyorum özellikle topu kaptırınca tüm takımın geriye dönüp rakibe basmasına bayılıyorum :) He oyuna da tam olarak hükmedemedik maalesef.
Avrupa'ya gelince tabii ki zorlanırız bu oyunla. Ancak Ujfa, Melo nun gelmesiyle orta saha ve defans sağlamlaşır. Türkiye'de çift forvet oynuyoruz da Avrupa'daki sistemin nasıl olacağını da bilmiyoruz daha. Çift forvet zorlanabiliriz.
Fenerbahçe bu oyunla elenir Spartak Moskova boş takım değil. Ancak Yobo'nun Bekir yerine, GG ve Volkan'ın oluşu iyi bir Krasic, Stoch ve orta sahaya bir çözümle Fenerbahçe turu geçebilir.
Sheriff
13.Ağustos.2012, 01:53
Nasıl zorlandık :D Kızmayın ama neredeyse sahadan silip süpürdük.
Sen takımının oynadığı futboldan bukadar memnunsan bizlik birşey yok ama kimse kimseyi sahadan silip süpürmedi. Sizde arka arkaya 2-3 pas yapamadınız, Umut ve Selçuk'un gayretine hakem ve kaleci hataları eklendi sadece.
Bu arada Cristian'ın hareketinde ben bi avantaj sağlama çabası, kasıtlı bir elle alma gibi birşey görmüyorum, top yerden sekip çarpıyor kolunun altına, adam şut atmak istiyor. Ya ben hakem konuşmak istemiyorum neden ısrarla bu toplara giriyorsunuz anlamıyorum :)
erdem344
13.Ağustos.2012, 01:55
ahmet çakar penaltı felan yok umut çok güzel yedirmiş diyo :D :D :D
Aydin
13.Ağustos.2012, 01:57
Kırmızı karta kadar iyi oynadık ama öyle Fenerbahçe'yi sahadan sildiğimiz söylenemez. Kaldı ki "sahadan sildik" dediğimiz maçlarda Arena'da 2-1 yenildik, burda da güç bela 3-2 galip geldik.
Biz iyi oynuyoruz eyvallah ama Fenerbahçe de kötü oynuyor. Bu maçı normal şartlar altında da Fenerbahçe kazanamazdı bence.
ahmet çakar penaltı felan yok umut çok güzel yedirmiş diyo :D :D :D
Rıdvan ve diğerleri de "penaltı" diyor. O diyor, bu diyor vs. Ama sen "penaltı değil" diyenleri çekip buraya getirip yazmakta serbestsin tabii ki :)
0xjasaitis
13.Ağustos.2012, 01:57
Galiba ben farklı bir maç izledim.Fenerbahçenin 1 tane bile pozisyonu yok maçta el insaf yahu.Cüneyt Çakır az daha maçtan ediyordu bizi ama çevirdik yine de.Penaltı pozisyonu tartışılmaz bile adam baya tekme attı Umut'a.Engin Baytar İnşaAllah bir daha oynayamaz.Galatasaray'da oynamış olan futbolculardan en fazla tiksindiğim adamdı.Her pozisyona 5 dk yerde yatıyor.Taraftar da çok ayıp etti bence o kadar meş'ale atılır mı sahaya.Son olarak Emre Çolak bu seneye imzasını atar diye umut ediyorum.Umarım öyle olur fakat biraz güçlenmesi lazım.
RasAnt
13.Ağustos.2012, 02:00
Enginin yerine Melo gelecek Emre yerine Amrabat defansada Urfa
Avrupada ve ligde çok iyi işler yapacaklar.
Biz 5e 2ye devam
Nedvedmania
13.Ağustos.2012, 02:07
Daha yeni gelebildim eve :D
Enginin ilk yarıda çıkması lazımdı. Adam zaten kırmızı görme potansiyeline sahip birisi. 30 dk sonra çıkarıp Amrabatı alması lazımdı FT'nin.
Fenerinde Stoch, Sow'u oyuna alması lazımdı. Onları kadroda görmeyince rahatladım ben.
Baştaki fırsatları değerlendirebilseydik maçı ciddi ciddi kopardı. Sağlık olsun 3-2 de iyidir :)
sui generis
13.Ağustos.2012, 02:17
Aykut hocaya rağmen 5 gol oldu maçta .. vay be :)
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2012, 02:34
İlk defa 2 takımı da 90 dakika seyrettim yeni sezonda.Fenerbahçe'de Gökhan'ın eksikliği baya hissedildi.Orhan ne hücumda ne savunmada bir şey yapamadı.Bu adamın bonservisinin 3.5 milyon avro olması Türk futbolunun ayıbıdır bence.Volkan'ın da sakatlığı kötü etkiledi.Mert,girer girmez hatayı yaptı.Zaten Gs'nin hücum elemanlarının bitiricilik konusunda sıkıntıları var.Volkan maçın kaderini değiştirebilirdi belki.Yalnız Umut'un ikinci golünde Umut mu çok iyi bitirdi,Mert mi kötü karşıladı çözemedim pek.Fenerbahçe'de bir tane ortasaha transferi gerektiği söyleniyor,bu maça göre konuşursak bence mutlaka 2 tane ortasaha alınmalı.Zaten Emre varken bir tane orta saha transferinden bahsediliyordu.M.Topal etkisiz eleman rolündeydi.Belki sezon ilerledikçe kendisini gösterebilir.Onun haricinde Kuyt'a değinmeden olmaz.Ben Elmander tarzı bir oyuncu sanıyordum ama daha teknik,daha mental özellikleri yüksek bir oyuncuymuş.Beklediğimden iyi çıktı yani.Bugün de takımın en iyisiydi.
Galatasaray'a gelirsek,geçen sezonki sistemlerini devam ettiriyorlar.Fenerbahçe'ye göre daha hazır,daha ne yaptığını bilen bir görüntü içerisindeydiler.Takım savunmaları çok iyiydi.İleride baskıyla ve yetenekli oyuncularının bireysel çabalarıyla önemli pozisyonlar buldular. Yeni transferler de iyi gözüktüler.Özellikle de Umut,bence maçın adamıydı Selçuk ile birlikte.Galatasaray'ın da önemli eksikleri vardı ama bunları aramadılar pek.Bu oyuncuların da katılımıyla önleri açık gibi gözüküyor.Ligde fazla sıkıntı yaşamazlar da,Avrupa'da merak ediyorum performanslarını.
Crazycat
13.Ağustos.2012, 02:38
Buradaki fotoğraf doğruysa 5 ile 10 maç arasında bir ceza alması gerek Engin Baytar'ın.
http://e1208.hizliresim.com/10/f/btuuq.jpg
Aykut Hoca Cüneyt Çakır'a yüklenmiş de takımda bir şey yok, ki Cüneyt Çakır'ın benim gördüğüm en önemli hatası Galatasaray'ın 2. golünden önce Kuyt'a yapılan faulü görmemesiydi, onun haricinde oyuna etki eden bir kararı yoktu bana göre.
http://www.ligtv.com.tr/haber/kocaman-cakira-yuklendi
eGowiCh
13.Ağustos.2012, 02:49
Kuyt, Krasic ve Sow'u G.Saray'a koy, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynar.
Selçuk tartışmasız en iyi orta saha oyuncusu. Milli takımda KESİNLİKLE as oynamalı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Ağustos.2012, 02:50
cok ilginctir, bir sag bekin olmayisi hucumu bu kadar mi etkiler. oyunun basinda sol tarafi etkili kullaninca tamam dedim GG olmasa da sol taraf isler diye dusundum ama Eboue cabuk toparlandi ve o taraf kitlendi. GG varmis gibi sag aciga uzun toplar attik ama Orhan hicbirinde etkili olmayi birak toplari bile kontrol etmekten acizdi. Aykut Kocaman oyunun sonlarindaki degisiklikle saga beke cektigi Topuzu 2.yarinin basinda oraya koysa daha yerinde olurdu.
Aykut Kocaman basin toplantisinda ortasaha ve forvet transferi sorusuna forvet mevkii icin ki beklenen de o negatif konusurken iki yonlu CM icin herhangi bir sey soylemedi. en kisa zamanda cok iyi bir ortasaha katabilirsek kadromuza cok cok iyi olur. bekleyip oynayacaksak eger Selcuk Inan gibi geriden adam gibi pas cikaran birine ihtiyacimiz var demektir.
eGowiCh
13.Ağustos.2012, 02:52
G.Saray'ın Arda'yı almasını isterim. Arda bu takıma katılırsa Şampiyonlar Ligi'nde harika işler yapar bu takım.
Düşünsenize bu takımda, solda Emre yerine Arda olacak.
Durdurması güç olur.
kasım akdemir
13.Ağustos.2012, 02:52
FT çıkıp Engin artık GS'nin futbolcusu değil dese en çok ona sevinirim. Daha öncede belirtmiştim. Engin ve Muadili bütün oyunculardan nefret ediyor futboldan vebizlerden uzak olmalarını temenni ediyorum.
anilton
13.Ağustos.2012, 03:05
Maçın benim nazarımda özeti şudur;
F.Bahçe son yıllarda ayağa topu en iyi yapan,set oyununu en iyi beceren Türk takımı.Ki bunu şampiyonlar liginde çok güçlü rakiplere karşı bile becerebilmiştir.Ama gelin görünki bugün sahada gördüğüm F.Bahçe kalecisine geri pas yapma konusunda rekor kırmıştır.G.Saray o derece presli oynadı.Umut ve Elmander,Bekir ve Egemen'in pestilini çıkardı.Egemen-Bekir ikilisi hayatlarındaki en kötü maçlarını oynamışlardır belkide.G.Saray'ın bu presine ve takım oyununa F.Bahçe'nin orta alandaki "servisçi" oyuncu eksikliğide eklenince sahadaki oyunun sebebi rahatlıkla anlaşılabiliyor.
Çok fazla ayrıntıya girmenin gereği yok,hakeminde herhangi bir takımın lehine kararlar verip maçın o takımın lehine sonuçlanmasında etkili olduğunu düşünmüyorum.
G.Saray 10 kişi kaldığında bile daha iyi bir "takım" havası veriyordu.Daha çok istediler ve kupayı aldılar.Tebrikler.
Bordo61Mavi
13.Ağustos.2012, 03:06
Bu yeni transferlerin oynatilmama isi niye bi Turkiyede oluyor ?
Butun teknik adamlar icin gecerli. Bizim ne fazlamiz var avrupadan
Gecen sene Nasri imza atti City'ye 1 idmana cikip bi sonraki gun ilk11 cikti sahaya.
Jaja Trabzona geldi, adam oynamaya basliyana kadar kacti gitti :D
1.mac kadroda yok
2.mac yedeklerde ama sure almiyor
3.mac yedeklerde , 15-20 dakika oynuyor
4.mac yedeklerde , 2'ci yari oynuyor
5.mac 4'cumactaki performansa bagli iyise ilk 11 baslar ama asla 90 dakika oynamaz.
Zaten zor aliyoruz su adamlari, oynatin bi zahmet.
Nedvedmania
13.Ağustos.2012, 03:07
Engin'in takımdan gönderilmesi gerekiyor. Giydiği formayı kirletiyor.
Bu arada Eboue'nin çalımı
http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf
attirson
13.Ağustos.2012, 03:17
La yeter kaçıncı paylasım bu Eboue'nin çalımı. :D
eGowiCh
13.Ağustos.2012, 03:18
Bu yeni transferlerin oynatilmama isi niye bi Turkiyede oluyor ?
Butun teknik adamlar icin gecerli. Bizim ne fazlamiz var avrupadan
Gecen sene Nasri imza atti City'ye 1 idmana cikip bi sonraki gun ilk11 cikti sahaya.
Jaja Trabzona geldi, adam oynamaya basliyana kadar kacti gitti :D
1.mac kadroda yok
2.mac yedeklerde ama sure almiyor
3.mac yedeklerde , 15-20 dakika oynuyor
4.mac yedeklerde , 2'ci yari oynuyor
5.mac 4'cumactaki performansa bagli iyise ilk 11 baslar ama asla 90 dakika oynamaz.
Zaten zor aliyoruz su adamlari, oynatin bi zahmet.
Kesinlikle. Turşusunu kurmak için alıyorlar herhalde.
Adam 15 dakika-20 dakika kala oyuna giriyor, ayağına ilk top değiyor zaten 5 dakika sonra, ondan sonra birkaç kez daha topla ya oynuyor ya oynayamıyor. Krasic mesela, herhalde ayağında top 1-2 dakika falan durmuştur toplam.
* Bu arada Felipe Melo'lu bir G.Saray düşünemiyorum. Bugün bile çok iyiydi orta saha, Melo katılınca ne olacak, merak ediyoruz.
*** Her şeyden öte G.Saray'ın futbolu zevk veriyor. Bir F.Bahçeliyim ama kendi takımımdan çok G.Saray'ı izlerken zevk alıyorum. G.Saray'ın bir tane oyuncusu geriye pas yapmıyor, kalecisine pas yapmıyor, yana pas yapmıyor, aldı mı dikine oynuyor, hücum varyasyonu deniyor. Başarılı olur veya olmaz, orası ayrı ama adamlar deniyorlar sürekli.
FATİH HOCA'ya helal olsun. Hocaları yer değiştirseydik herhalde bugün F.Bahçe maçtan galip ayrılırdı. Şenol Hoca da mesela, kaliteli hoca olduğunu Trabzonspor'a yansıtıyor, oynattığı futbolla. Bir tek bizim Aykut Hoca'da sorun var. Kendini Mourinho mu zannediyor anlamıyorum, futbolu baştan yaratmak niyetinde mi bilmiyorum. Krasic, Stoch ve Sow, üçünün birden yedek kalması başka türlü izah edilemez. Amerika'yı yeniden keşfetmenin anlamı yok. Bu üçü yedek kalıyorsa eğer, sağda David Silva, solda Ribery, forvette Ibrahimovic falan oynuyor olmalı.
Nedvedmania
13.Ağustos.2012, 03:19
Önceki sayfalara da bakmıştım da gözüme çarpmamış :D
Nocna Mora
13.Ağustos.2012, 03:39
Cüneyt Çakır bence söylenildiği kadar kötü değildi. Gayet iyi bir maç yönettigini düşünüyorum. Maçın kontrolünü hic kaybetmedi
Penaltı kararı bence doğru. Çaktırmadan bir hareket yapmaya çalıştı Caner ama yemedi hakemler. O tekme ağır çekimde falan hafif gözükse bile futbol oynayanlar bilir öyle hızlı koşarken ufacık bir şey bile düşürebilir sizi. Topa giden adamı tekme ile düşürmekte fauldür. Ceza sahası içinde ise penaltıdır.
Kuyt'ın pozisyonu bence faul değil. Adam düşmeye programlı bir şekilde dengesizce koşuyor zaten oraya doğru. Semih'in hareketi temiz. Dany'nin teması da adam artık yere kapanmaya başladığı anda geliyor hop adam yerde. Bence buna faul çalınmaz.
Baroni'nin elle aldığı topta net bir çift vuruş. Kasti olsun ya da olmasın saha içerisinde elle müdahale frikiktir. Kasti olup olmamasına ceza sahası içinde bakılır. Bu pozisyonda hakemlerin hatası büyüktü..
Fenerbahçe bu sistemle başarılı olamaz. Bunu görmüşlerdir umarım artık. Orta saha hep yan pas hep geri pas yapıyor. Topu alıp ileri gidecek Emre gibi bir adam cidden lazım bu takıma. Kuyt çok iyi bir oyuncu. Fazla iyi. Bu ligin en iyi oyuncularından biri olacak. Çok kaliteli.. 2-3 pozisyon dısında etkili olamadı Fenerbahçe. Galatasaray oyunun büyük bölümünde hakim olan taraftı. Çok net pozisyonlar harcandı ama sonunda hakettiği bir maçı kazandı Galatasaray oynadığı oyunla.
Engin'i begenmedigimi ben geçen sene çok söylemistim hala da söylüyorum. Bu adam topu aldıktan sonra topu ayagında yiyip bitiren atak öldüren bir oyuncu benim gözümde. Takım oyununa göre değil. 10 maç ceza alsa yeridir. Deli deli hareketler yapmaya kimsenin hakkı yok. Hakeme saygı göstermek zorundasın göstermezsen karsılıgını görürsün.
Ayrıca taraftarlarda oldukca sacmaydılar. Meşale yakarak maçı sogutmak kadar aptalca bir kutlama çeşidi daha görmedim. Fenerbahçeli'lerde maytap attılar kaleye falan. Gereksiz, saçma şeyler. Futbolla dövün birbirinzi taşla sopa ile değil..
ForCimbom
13.Ağustos.2012, 03:45
G.Saray'ın Arda'yı almasını isterim. Arda bu takıma katılırsa Şampiyonlar Ligi'nde harika işler yapar bu takım.
Düşünsenize bu takımda, solda Emre yerine Arda olacak.
Durdurması güç olur.
emre yerine ben çıkıp oynasam yine daha hayırlı olur. sıfır oyun zekası sıfır kalite.
umut elmanderin hızlı versiyonu gibi geldi bana sanki. bu takıma daha melo gelecek amrabat alışacak aslında 433 müthiş olurdu bize
----------------------mus.----------
eboue-------semih------ujfa------balta
-----------------------melo
-----------hamit------------selçuk
umut(elmander)------------------amrabat
----------------------burak
caglaruzun
13.Ağustos.2012, 04:04
Maçın ne tamamını ne geniş bir özetini izleyebildim çalıştığım için ancak kız arkadaşım sağolsun telefondan canlı anlatım yaptı dakika dakika :D Emre konusunda konuşucam ben. Hiç beğenmiyorum arkadaş ben bu çocuğu bir türlü ısınamadım şu durumda sağ açık olarak Amrabat oynatılırsa engin yerine emrenin solda oynamasını isterim ancak sağ açıkta düzgün biri oynayacaksa solda amrabat oynamalı Emre değil. Ligte rotasyon amacıyla koy oynat ama derbilerde, şampiyonlar liginde oynatma arkadaş bu çocuğu iki adım atıp yere kapaklanan biri bana zevk vermiyor oyun olarak istedigi kadar dikine oynasın. Sol kanadımızda oynayan Emre ve Riera ikiside şişirerek orta açamıyorlar hep yerden kesiyorlar bunu da çözebilmiş değilim inşallah Amrabat iyi gelecek sol kanada. Maç içinde eksiklerimiz olmadığı ve takımın tamamen adapte olduğu bir karşılaşmayı da izlemek için can atıyorum takım o heyecanı veriyor bu sene de.
Börk
13.Ağustos.2012, 04:29
Muslera yediği gollerde hatalı. İlk golde çok önde, ikinci golde sektiriyor. Direkten dönen topta yine saçmaladı. Ama çıkardıkları da var tabii ki.
Ne yazık ki sana katılamıyorum.İlk golde bir yan top kalenin içinde durmak anlamsız önde durarak kendi avantaj sağlamıştı barajı çarpması büyük şanssızlık.2. golde de Muslera'ya suç bulmak anlamsız çünkü oradaki herkes yan hakeme ve orta hakeme bakıyordu o kadar yakında o topu sektirmeden alabilmek zaten büyük başarı Muslera'ya suç bulmak bence çok yersiz çok başarılı bir maç çıkardı 2 gol yemesine rağmen bence illa birilerini eleştirmeye gerek yok :)
Nedvedmania
13.Ağustos.2012, 04:35
Ne yazık ki sana katılamıyorum.İlk golde bir yan top kalenin içinde durmak anlamsız önde durarak kendi avantaj sağlamıştı barajı çarpması büyük şanssızlık.2. golde de Muslera'ya suç bulmak anlamsız çünkü oradaki herkes yan hakeme ve orta hakeme bakıyordu o kadar yakında o topu sektirmeden alabilmek zaten büyük başarı Muslera'ya suç bulmak bence çok yersiz çok başarılı bir maç çıkardı 2 gol yemesine rağmen bence illa birilerini eleştirmeye gerek yok :)
Ben Evet diyorum.
Musleranın hatası yok. Börk'ün dediği gibi ilk golde önde olması lazımdı. 2. golde de herkes şaşkındı zaten.
ShevAnil
13.Ağustos.2012, 04:38
Takımımı tebrik ediyorum, Hamit haricinde sahada kötü performans gösteren bir oyuncumuz yoktu.
Maçın başındaki presli ve baskılı oyun, kaçan pozisyonlar bizi heyecanlandırsa da kazanmasını bildik.
Pozisyonlar konusunda ise, Kuyt'a yapılan hareket faul, Baroni'nin eline çarpması istem dışı da olsa kendisine avantaj sağlıyor, topun yönünü değiştiriyor. Bu 2 pozisyon da hatalıydı Cüneyt Çakır, o kadarı da olur. Penaltı pozisyonu da gayet açık bence, orada o müdahaleyi yapan Caner'e bu hareketi neden yaptığı sorulmalı, hem de hiç gerek yokken.
Hamit böyle oynarsa, formayı kaptırır. Emre Çolak'da kesinlikle kesik yememeli, bu çocuğu kaybetmemeleyiz. Yetenekli, hızlı, ayaklarına da hakim birisi. Zamanla oyun görüşü gelişebilir, gücü artabilir bunu bilemeyiz. Ama üzerine titrenilmesi gerekiyor. Umut muhteşemdi, takım presi kusursuz. Ayrıca Selçuk Umut'a bu pasları attı, yanında bir de Burak olduğu zaman Umut ve Burak nasıl pozisyonlar bulabilir tahmin edebiliyorum ve tabi ki Fatih Terim'i özel olarak tebrik ediyorum, cesur ve zeki davrandı, iyi hamleler de bulundu. Fenerbahçe bizim üstümüze gelecek diye düşünürken, oyuna Amrabat'ı almak müthiş bir hamleydi.
furkan58
13.Ağustos.2012, 04:53
Cüneyt Çakır'dan 2 gol bir de Mert'in armağanı toplam 3 patates gol. Maç 12-11 oynandı son dakikalarda Engin kırmızı kartıyla 11-11 tamamlandı maç. Bu adamı bir daha derbiye vermesinler. Fırat Aydınus > Cüneyt Çakır. Penaltının alakası yok , 2. golden önce faul var aynı faul selçuğa yapıldı verdi. 1-2 tane sarı kartı es geçti galatasarayda. Cristian'ın pozisyonunda vucüttan seken top ele çarparsa devam edilir kural böyledir. Sonuç olarak orta saha transferi şart maç hakkındaysa Cüneyt Çakır iyi iş çıkardı daha fazla yardımcı olamazdı.
Night_Mare17
13.Ağustos.2012, 04:58
Cüneyt Çakır'dan 2 gol bir de Mert'in armağanı toplam 3 patates gol. Maç 12-11 oynandı son dakikalarda Engin kırmızı kartıyla 11-11 tamamlandı maç. Bu adamı bir daha derbiye vermesinler. Fırat Aydınus > Cüneyt Çakır. Penaltının alakası yok , 2. golden önce faul var aynı faul selçuğa yapıldı verdi. 1-2 tane sarı kartı es geçti galatasarayda. Cristian'ın pozisyonunda vucüttan seken top ele çarparsa devam edilir kural böyledir. Sonuç olarak orta saha transferi şart maç hakkındaysa Cüneyt Çakır iyi iş çıkardı daha fazla yardımcı olamazdı.
3 tane patates gol mü haha sizinkilere ne demeli o zaman ? Dur golleri açıklayayım. Mert'in armağanını geçtim orada kafayı Umut'a verdirtmemeleri lazım sonra Kuyt'a yapılan faul değil orada adam kendini bırakmak için uğraşıyor ve Kuyt'a bir müdahale bile yok Dany sadece vucüdünu kullanıyor. Penaltı pozisyonuna ise penaltı demiyorsan artık bir şey diyemem kesin ve net penaltı.
Bu arada Cüneyt Çakır bizim aleyhimize daha çok karar verdi hatırlatayım. Baraj , kırmızı kart verilen saçma fauller vb.
byariff
13.Ağustos.2012, 04:58
renktaslarim ve ben farkli maçi izledik galiba :D emre colak fizik olarak bu yil cok guclu birebir ve 2 adam basinca ayakta kalmaya calisiyor bana bu yil daha iyi geldi ve açtigi ortalarda adrese teslim olmus bu yil emre zaten cok hizli degil o yuzden kanat oynuyamaz emre tam bir 10 numara adamidir , engin konusunda sizlere katilmiyorum evet engin takimi 10 kisi birakti , ama enginin"de hakkini yemeyelim geçen yil sampiyonlugun sahiplerinden biriydi "bana gore" e ozman agrasif futbolcu diye sert diye hakemle ugrasiyor diye yolluyalim mi Hagi"de bole degilmiydi ? ha dogru hagi gol atiyordu ya sesimizi cikartmiyorduk. :)
Fearless Coward
13.Ağustos.2012, 04:59
Hoca Amrabat'ı oynatır zaten Paşa maçında Emre Amrabat'ın yedeği olmalı kesinlikle.Amrabat,Emre'ye göre hem pas yönüyle hem tekniğiyle daha ağır basıyor...Bu arada zaten Emre AMC'de oynuyor ama sol açıktada oynayabilir asıl mevkisi AMC...
Sheriff
13.Ağustos.2012, 05:20
renktaslarim ve ben farkli maçi izledik galiba :D emre colak fizik olarak bu yil cok guclu birebir ve 2 adam basinca ayakta kalmaya calisiyor bana bu yil daha iyi geldi ve açtigi ortalarda adrese teslim olmus bu yil emre zaten cok hizli degil o yuzden kanat oynuyamaz emre tam bir 10 numara adamidir , engin konusunda sizlere katilmiyorum evet engin takimi 10 kisi birakti , ama enginin"de hakkini yemeyelim geçen yil sampiyonlugun sahiplerinden biriydi "bana gore" e ozman agrasif futbolcu diye sert diye hakemle ugrasiyor diye yolluyalim mi Hagi"de bole degilmiydi ? ha dogru hagi gol atiyordu ya sesimizi cikartmiyorduk. :)
Hocam Hagi nerde Engin nerde, Hagi kendini kanıtlamış bir oyuncuydu, GS çok şey borçlu Hagi'ye golde atıyordu, takıma her yönüyle çok olumlu katkıları vardı, liderdi, ona çok şeyde tolerans gösterildi kimsede niye gösteriliyor demedi, tartışmadı. Engin ne verdi GS'ye de süper kupa finalinde takımını 10 kişi bırakmasına ve hakemin yakasına yapışmasına göz yumulsun. Yönetmelikteki en ağır cezayı hakediyor, umarım 10 maç alır, umarım takımında da kadro dışı falan kalır. Maçı izlerkende böyle düşünüyordum, sakinleştim hala aynı şeyi düşünüyorum, futbol oynamayı haketmiyor böyle oyuncular. Ki Melo geldi, bir daha forma yüzü göreceğini sanmıyorum. Gerçekten omuzlara falan alındıysa alanlarada helal olsun diyorum. Alex gibi Hakan Şükür gibi efendi insanları omuzlarda görmeye alışkınız biz. Sende bir GS'li olarak bunu tasvip ediyorsan sana da helal olsun ne diyeyim.
furkan58
13.Ağustos.2012, 05:20
3 tane patates gol mü haha sizinkilere ne demeli o zaman ? Dur golleri açıklayayım. Mert'in armağanını geçtim orada kafayı Umut'a verdirtmemeleri lazım sonra Kuyt'a yapılan faul değil orada adam kendini bırakmak için uğraşıyor ve Kuyt'a bir müdahale bile yok Dany sadece vucüdünu kullanıyor. Penaltı pozisyonuna ise penaltı demiyorsan artık bir şey diyemem kesin ve net penaltı.
Bu arada Cüneyt Çakır bizim aleyhimize daha çok karar verdi hatırlatayım. Baraj , kırmızı kart verilen saçma fauller vb.
İyi o zaman ben gidip saçma sapan hareketler yapıp kırmızı kart göriyim sonra hakemi suçlıyım aleyhime karar verdi diye. Saçma faulleri hep bize çaldı Hakan , Krasiç'e müdahalesi direk sarı kart es geçti , Dany topu elle kesti sarı bile vermedi. Kuyt'ın pozisyonunun aynısı Selçuğa oldu baraj mevzusunun olduğu faulde ona neden ses çıkarmadınız ?
Fearless Coward
13.Ağustos.2012, 05:21
Engin'in son şansı bence bu yine yaparsa Fatih hoca affetmez gibi kaç kere yaptı bunu ilk değilki...Zaten Engin alternatif olacak Amrabat-Melo-Selçuk-Hamit oynarız büyük ihtimal...
ShevAnil
13.Ağustos.2012, 05:28
Galibiyetin verdiği sevinci yaşayalım, provoke olmayalım renktaşlar. Gördüğüm kadarıyla şu ana kadar bu GS - FB derbisinde siteden atılan bir üye olmamış, bırakalım böyle kalsın, zaten nadiren oluyor. :)
Suicider
13.Ağustos.2012, 05:30
Fatih Terim'i çok severim.Ne yaparsa yapsın bir bildiği vardır diyip beklerim.Ama engin konusunda farklı görüşteyim.Yani bu adam böyle işte değişmiyor değişmeyecek.Yeter artık ister sıradan bir maç olsun,ister kupa finali olsun delirtmeye yetiyor bu yaptıkları.Böyle yapan adam istediği kadar katkı yapsın takıma istemiyorum arkadaş.Fatih Terim adam eder diye diye piskopatları toplamayalım takıma artık bir zahmet.Bunun gibileri adam etmeye çalıştığımız için gerçekten 'adam' olanları belkide elimizden kaçırıyoruz.
byariff
13.Ağustos.2012, 05:32
Hocam Hagi nerde Engin nerde, Hagi kendini kanıtlamış bir oyuncuydu, GS çok şey borçlu Hagi'ye golde atıyordu, takıma her yönüyle çok olumlu katkıları vardı, liderdi, ona çok şeyde tolerans gösterildi kimsede niye gösteriliyor demedi, tartışmadı. Engin ne verdi GS'ye de süper kupa finalinde takımını 10 kişi bırakmasına ve hakemin yakasına yapışmasına göz yumulsun. Yönetmelikteki en ağır cezayı hakediyor, umarım 10 maç alır, umarım takımında da kadro dışı falan kalır. Maçı izlerkende böyle düşünüyordum, sakinleştim hala aynı şeyi düşünüyorum, futbol oynamayı haketmiyor böyle oyuncular. Ki Melo geldi, bir daha forma yüzü göreceğini sanmıyorum. Gerçekten omuzlara falan alındıysa alanlarada helal olsun diyorum. Alex gibi Hakan Şükür gibi efendi insanları omuzlarda görmeye alışkınız biz. Sende bir GS'li olarak bunu tasvip ediyorsan sana da helal olsun ne diyeyim.
tasvip etmiyorum enginin yaptigi tabiki yanlis , hagi"nin kalitesi tabiki tartisilmaz uefa kupasinda vesaire katkisini tabiki tartismam cok yarari oldu ama sunu anliyamiyorum hagide agrasifti hagide sertti hagide hakemle cok tartisirdi , sadece demek istedigim açik ve net ayrimcilik yapmicagiz engin yaptigi hatayi tabiki cekcek geçen yilda çekmisti ama hemen gonderilsin 21321 mac kadro disi birakilsin tff"den sozlesmesi fesh edilsin vesaire yanlis buluyorum
Sheriff
13.Ağustos.2012, 05:34
Galibiyetin verdiği sevinci yaşayalım, provoke olmayalım renktaşlar. Gördüğüm kadarıyla şu ana kadar bu GS - FB derbisinde siteden atılan bir üye olmamış, bırakalım böyle kalsın, zaten nadiren oluyor. :)
Hakem hataları görecelidir, herkes objektif olamayabilir, bu konularda en doğrusu herkesi kendi görüşüyle baş başa bırakmak olacaktır, amaç farklı diyorsanız bile cevap vermemeniz en doğrusudur.
GebzeLi1907
13.Ağustos.2012, 05:48
engin geçen sene bu hareketi yapsa sahip çıkılırdı çoğu taraftar tarafından.ama bu yıl kadro derinliği olunca zaten direk 11 oyuncusu olmayınca kelle isteniyor normaldir.geçen sene de farklı bir engin yoktu felsefe olarak.yalan dolandan geçerdi yolu yine.
bu iki yüzlülüğü kırmak lazım aynı şey fener beşiktaş tarafı içinde geçerli, engin onlardan birinde de direk oyuncu olsa katkı yapsa %90 lık kısımları engin'e bu çıkışı yapamazdı.
ama olması gereken bu değil.
8 maç falan ceza alır büyük ihtimal, kupa maçlarında forma giyer ikinci dönem ve eksikliklerde rotasyonda yine kullanır onu f.terim büyük olasılıkla.
ama ben olsam böyle zengin bir kadro varken sözleşmesini fesh ederdim
Bordo61Mavi
13.Ağustos.2012, 06:27
:D
. .
kasım akdemir
13.Ağustos.2012, 10:10
Engini hiçbir zaman hiçbir gs taraftarı bağrına basmamış yaptığı hiçbir hareketi meşru göstermeye çalışmamıştır. Üstte videoyu her izlediğimde inanın ben utanıyorum ciddi ciddi. Sen nasıl olurda bir hakemi yaka paça tutup sürüklersin. Engin baytarın bir öfke ahlak ve psikolojik sorunu olduğu çok belli. Ve sen nasıl olurda bu kabul edilemez tutumlardan sonra gelir o kupanın ucundan tutar hiçbirşey olmamış gibi sevinirsin? Yaptıklarının tamamına baktığımızda Neden büyük önderin sporcu tanımının sonuna AHLAK eklentisini yaptığını anlıyoruz. Burdan birkez daha sözlüyorum ve diğer GS taraftarlarınında benimle aynı hisler içinde olduğunu biliyorum. "ENGİN SENDEN NEFRET EDİYORUZ"...
Endişe ve saygılarımla :D
EDİT: Ayrıca videoyu eklemenin amacını anlamış değilim
attirson
13.Ağustos.2012, 12:16
Şu hareketleri Bünyamin Gezer'e yapsa ne olurdu acaba. :D
ReaList
13.Ağustos.2012, 12:36
Hoba maç bitti mi ? Ben hala Alex çıkar bir şeyler yapar da maçı bize kazandırır diye bekliyorum.
Ne de olsa buna alışık değil miyiz, Takım olgusu içinde olmak yerine, kendi futbolunu empoze etmek, yaymak yerine "Emre olsaydı, Alex uçsaydı" havalarında olmaya ?
Futbolcular sistem için çok önemlidir. Sistem sıkıştışı zaman ön plana çıkar yeteneğini konuşturur ve skoru değiştirir. Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler işin kolayında, Cin olmadan adam çarpma peşindeyiz. Şu Galatasarayla 100 tane maç yap 99'unu kaybedersin bu işler böyle, onlar takım oyunu oynamaya özen gösterir, Sen Emre olsa, Alex uçsa modundasındır.
Aykut Hoca maçtan sonra bu oyuna devam demiş, Fenerbahçe'nin gücü denk takımlara karşı 1 sezonu aşkındır mahkum oyunu bizleri utandırmıyorsa diyecek bir şey bulamıyorum. Hayır bir sistem tutmuyorsa olmuyorsa hep aynı mahkumiyeti yaşıyorsan artık bir değişim sergile be adam !
BaFraLı
13.Ağustos.2012, 12:44
Bu Engin o kadar kısa mesafede bu Cüneyt Çakır'a ne tür bir küfür etmişte hemen direk kırmızı vermiş anlamadım. Engin kırmızıyı yemek için bi dengesizlik mutlaka yaptı ama 2.sarı da değil direk kırmızı verdi. Orda ne dediğini çok merak ettim.
Ama bir yandan da diyorum Türkiye'de öyle hakemler var ki, bu Engin'in yaptığı fiziksel müdahaleyi hak eden. Engin terbiyesiz o ayrı. Ben 8-10 maç ceza bekliyorum da. Adam bir yerde patladı artık demekki.
Küfür etti galiba ama ne dediğini çok merak ediyorum.
KanaKe
13.Ağustos.2012, 13:02
bülent ataman yillar önce cüneyt cakirin formasindan tutmustu 20 mac yedi enginede en az 20 mac verilmeli ama 4-5 macla yirtar büyük ihtimal..
uAburak89
13.Ağustos.2012, 13:06
Direk kırmızıdan 2-3 maç en az çünkü sebebi küfür muhtemelen. Sonrasında hakeme yönelik hareketlerinden ötürü 5-10 maç ve son olarak saha kenarına gelirken ki tavırlarından da 1-2 maç almalı. En kötü ihtimal 8 max 15 maç bekliyorum. Daha da fazlası olursa üzülmem, ben Galatasaray formasıyla maça çıkmasını istemiyorum artık. Yetti.
Walter Sakana
13.Ağustos.2012, 13:08
Bu Engin o kadar kısa mesafede bu Cüneyt Çakır'a ne tür bir küfür etmişte hemen direk kırmızı vermiş anlamadım. Engin kırmızıyı yemek için bi dengesizlik mutlaka yaptı ama 2.sarı da değil direk kırmızı verdi. Orda ne dediğini çok merak ettim.
Ama bir yandan da diyorum Türkiye'de öyle hakemler var ki, bu Engin'in yaptığı fiziksel müdahaleyi hak eden. Engin terbiyesiz o ayrı. Ben 8-10 maç ceza bekliyorum da. Adam bir yerde patladı artık demekki.
"Fener formanı çıkar öyle gel..." demiş. Doğruluğu nedir bilmiyorum ama twitter'da birçok kişinin yazdığı bu şekilde. Bazıları sonuna küfür de eklemiş de buraya yazamam hayal gücüne bırakıyorum.
uAburak89
13.Ağustos.2012, 13:15
https://p.twimg.com/A0KsmmkCEAA5SBz.jpg:large
europeanconquer
13.Ağustos.2012, 13:31
Bu arada omzu çıkan Volkan'a çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Umarım bir an önce düzelir.
Walter Sakana
13.Ağustos.2012, 13:31
Galatasaray açısından;
artılar:
- 10 kişi kaldıktan sonra bile hücumu düşünüp rakipten çok pozisyona girmek
- Ön libero eksikliğine karşın yediğimiz goller dahil rakibe net pozisyon vermemek
- Sezon başı olmasına rağmen ön bölgede inanılmaz bir hücum pres yapıp rakibi hataya zorlamak
eksiler:
- Hamit'in formsuzluğu
- Dany'nin pozisyon alma, topu karşılama ve Semih'le uyumu gayet iyi olmasına karşın fizik gücü yüksek rakiplerine karşı ikili mücadeleleri kaybetmesi
- Takıma Burak katıldığı zaman Umut'un muhtemelen daha etkisiz kalacağı sağ kanada çekilecek olması hatta belki de yedek kalma ihtimali
Sonuç olarak bu kupanın fazla bir önemi yoktu bence. Takımlar açısından sezon başı durumlarını görme şansı sunan bir test maçıydı daha çok. Fenerbahçe açısından daha hayırlı oldu diyebilirim. Çok önemli Spartak maçları öncesinde eksiklerini görme ve orta sahaya şart olan transfer hamlesini yapmaları açısından önemli bir uyarı oldu. Kuyt konusunda kafamda soru işaretleri vardı ama halen çok diri ve güçlü olduğunu gösterdi. İkili mücadelelerde omzuyla dokunduğu 2-3 metre savruluyor, maşallahı var. Birde Aykut Kocaman'ın Stoch'u oyuna almayıp takıma daha yeni katılan Krasiç'i sahaya sürmesi Stoch açısından oldukça moral bozucu olmuştur diye tahmin ediyorum.
ForCimbom
13.Ağustos.2012, 13:35
Galatasaray açısından;
artılar:
- 10 kişi kaldıktan sonra bile hücumu düşünüp rakipten çok pozisyona girmek
- Ön libero eksikliğine karşın yediğimiz goller dahil rakibe net pozisyon vermemek
- Sezon başı olmasına rağmen ön bölgede inanılmaz bir hücum pres yapıp rakibi hataya zorlamak
eksiler:
- Hamit'in formsuzluğu
- Dany'nin pozisyon alma, topu karşılama ve Semih'le uyumu gayet iyi olmasına karşın fizik gücü yüksek rakiplerine karşı ikili mücadeleleri kaybetmesi
- Takıma Burak katıldığı zaman Umut'un muhtemelen daha etkisiz kalacağı sağ kanada çekilecek olması hatta belki de yedek kalma ihtimali
Sonuç olarak bu kupanın fazla bir önemi yoktu bence. Takımlar açısından sezon başı durumlarını görme şansı sunan bir test maçıydı daha çok. Fenerbahçe açısından daha hayırlı oldu diyebilirim. Çok önemli Spartak maçları öncesinde eksiklerini görme ve orta sahaya şart olan transfer hamlesini yapmaları açısından önemli bir uyarı oldu. Kuyt konusunda kafamda soru işaretleri vardı ama halen çok diri ve güçlü olduğunu gösterdi. İkili mücadelelerde omzuyla dokunduğu 2-3 metre savruluyor, maşallahı var. Birde Aykut Kocaman'ın Stoch'u oyuna almayıp takıma daha yeni katılan Krasiç'i sahaya sürmesi Stoch açısından oldukça moral bozucu olmuştur diye tahmin ediyorum.
dany nin ikili pozisyonlardaki başarıszlığın nedeni fizki değil, aksine fizik olarak canavar gibi bir adam, hem çok atletik hızlı çevik hem de çok güçlü. oradaki problem pozisyon içinde ne yapacağına dair verdiği kararların mental yönü eksik bir futbolcu gibi olması. yani evet dany nin futbola dair mental olarak öğrenmesi gereken çok şey var daha.
William Rookwood
13.Ağustos.2012, 13:38
Markajı iyi değil bence Dany'nin Kuyt'u da öyle kaçırdı.
kasım akdemir
13.Ağustos.2012, 13:39
geçildikten sonra birçok pozisyonda yine rakibine yetişip müdahale ediyor fakat bana pek güven vermedi. İyi bir yedek
William Rookwood
13.Ağustos.2012, 13:44
Yine Semih ile Ujfalusi oynar Şampiyonlar Ligindede
perpetua
13.Ağustos.2012, 14:25
Bosver ne dedigini. Engin zaten kirmizi karti cebinde dolasan bir oyuncu degil mi? :)
Sezon sonu sozlesmesi bitiyor. Buyuk ihtimalle ligin 1/3'unu cezali gecirecek. Kulubune borclu oyuncu yararlidir.
Abdullah Avci'nin onu son milli takima almamasina cok sevindim. Darisi Caner'in basina. Umarim Kerim Frei tutar da, Caner sacmasapan hatalar yapmayi birakana kadar milli takima alinmaz. Sol bek icin yedek ariyorsan da bence Hakan Balta'nin oyun bilgisine erisebilen Turk sol bek yok hala. Gereksiz fauller/penaltilar yapmak, hizli rakip oyuncu tarafindan gecilmekten cok daha zararli.
Walter Sakana
13.Ağustos.2012, 14:34
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Disiplin Talimatnamesi'nin 45. maddesinin 1. bendine göre müsabaka görevlilerine saldırıda bulunan futbolculara beş ile on müsabakadan men cezası verilmesi öngörülüyor.
TFF'nin ilgili maddesinde; "TFF mensuplarına, müsabaka görevlilerine, yöneticilere veya diğer kişilere saldırıda bulunan futbolculara beş ila on müsabakadan men cezası verilir" ifadesi kullanılıyor.
TFF'nin 42. maddesinin c bendinde; "Fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya yirmi bir ila elli gün arasında hak mahrumiyeti cezası verilir" ifadesi kullanılıyor.
Bu arada sözleşmesindeki özel bir madde gereği yönetimin Engin Baytar’a bu kırmızı kart nedeniyle 100 bin Euro ceza vermesi bekleniyor.
http://www.medyaspor.com/haber/en-az-4-mac-ceza-3087016
pele96
13.Ağustos.2012, 15:13
Dünki maçta şunu anladık ki .2 ezeli rakip ortasaha oyuncuları:
Selçuk > Cristian + Topal + Yaşlı Alex
Selçuk tek kalmasına karşın hala üstteki 3 oyuncudan daha verimli bir grafik çizdi.
Corpus
13.Ağustos.2012, 15:18
Dikkat ediyor musunuz bilmiyorum ama herkes Dany' nin futbol bilgisini ve yeteneğini konuşuyor. Kimse Semih' den bahsetmiyorum.
Birkez daha helal olsun Semih Kaya! Tartışılmaya bile gerek görülmüyor arık :)
C h A o S
13.Ağustos.2012, 15:21
Meşale ve tribün olaylarından acaba ceza alırmıyız?Büyük ihtimal Arena'daki ilk maçı seyircisiz açarız.Yazık olacak.Kendini bilmezler yüzünden kulüp ceza alacak.
erdem344
13.Ağustos.2012, 15:25
Engine ettiyse küfürden ve hakeme saldırmadan ceza verirler iki ceza birden alır yaklaşık bi 10 maç oynamaz
Bordo61Mavi
13.Ağustos.2012, 15:34
EDİT: Ayrıca videoyu eklemenin amacını anlamış değilim
10 kere Eboue videosu eklenmis bir Engin videosu cok gormeyin :D
Iddialara gore ettigi kufur " sen once fener formani cikar oyle gel ............ ............"
Bide sunu buldum
TFF Futbol Disiplin Kurulu, mensuplarına ve müsabaka görevlilerine yönelik saldırıları asla affetmiyor. Bülent Ataman, 17 Mart 2007'de yine Cüneyt Çakır'a saldırmıştı. PFDK da tecrübeli kaleciye 20 maç ceza vermişti. Tahkim Kurulu daha sonra bu cezayı 12 maça indirdi
RaSenGan
13.Ağustos.2012, 15:43
http://g1208.hizliresim.com/10/f/bucc8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
uAburak89
13.Ağustos.2012, 16:16
İlk golde topun gerisinde Hagi olsaydı o kadar ilerde duran kaleciyi gördüğünde çatala zımbalar, affetmezdi. Bu tarz gollere örneklerde var, çizgide durmalıydı demiyorum ama fazla öndeydi. İkinci golde Muslera şaşkına bağlıyor, bütün takımın hatası var hakem eli vermeyebilir veya ofsayt beklersin ama değildir, hepsi biliyor ki itirazların %99.9'u olumsuz oluyor, üstüne ceza alıyorlar. Orada konstransyonunu kaybetmemeliydi bence Muslera.
William Rookwood
13.Ağustos.2012, 16:23
Bir insanı kaybetmek kolaydır ama kazanmak zordur. Fatih hoca Engin için bunu söyledi
kasım akdemir
13.Ağustos.2012, 16:50
Bir insanı kaybetmek kolaydır ama kazanmak zordur. Fatih hoca Engin için bunu söyledi
Allah hepimize sabırlar versin o zaman...
byariff
13.Ağustos.2012, 18:11
geçen sene sivas maçindada yapmisti hoca demisti engine 3 hak tanidik 1 tanesi doldu tarzinda solemisti hakki doldugunda kontratini fesh ederiz tarzi birseyler hatirliyorum sanki
Börk
13.Ağustos.2012, 18:13
İlk golde topun gerisinde Hagi olsaydı o kadar ilerde duran kaleciyi gördüğünde çatala zımbalar, affetmezdi. Bu tarz gollere örneklerde var, çizgide durmalıydı demiyorum ama fazla öndeydi. İkinci golde Muslera şaşkına bağlıyor, bütün takımın hatası var hakem eli vermeyebilir veya ofsayt beklersin ama değildir, hepsi biliyor ki itirazların %99.9'u olumsuz oluyor, üstüne ceza alıyorlar. Orada konstransyonunu kaybetmemeliydi bence Muslera.
Zaten o topun ilk önce o kadar yüksekten geldiğini görünce o mesafeden pozisyon alma şansı vardı ama kendini o topun alçaklığına endeksledi ve top baraja çarpınca tekrardan pozisyonunu alamadı.2.golde ise Muslera dahil herkes şaşkında eğer eleştireceksek o pozisyondaki herkesi eleştirelim ilk önce de ofsaytı bozan Umut'u eleştirelim ama öncesinde bir faul var ve eleştirilecek birisi yok o hatta ilk topu da gayet iyi çıkardı bence.
byariff
13.Ağustos.2012, 19:05
mekani cennet olsun 12 yasindaki genç taraftar arkadisimiz vefat etmis.
http://haber.gazetevatan.com/kalbi-mac-heycanina-dayanamadi/473593/7/Yasam
mpaker66
13.Ağustos.2012, 19:47
Güzel bir yazı:
Aykut oynamadıklarını kabul ediyor bu güzel ama hakeme laf atması için önce futbol oynamaları gerek bunuda söylemeli. Kendisiyle çelişiyor zaten.
Aykut gibi bir adamın bunun penaltı bunun faul olduğunu bilmesi gerek. Aykut gibi bir adamın kendi oyuncusunun gidişinden penaltı geleceğini bilmesi gerek.
...
Gs'nin 2. golünden önce Kuyt'a faul itirazı varmış! Pozisyon nerede? Gs ceza sahası ününde! tamam faul olsun hadi birde kırmızı kartlık olsun ama Kuyt'un gerisinde 10 tane fenerli var. 10 tane oyuncudan 1i çıkıpda o pası o koşuyu engelleyemiyorsa kimse hakeme söz söylemesin.
Fenerbahce orta sahası armut topluyor. ama en suçlu Galatasaraydır. Sen bu feneri böyle yakaladın mı atacaksın 7 8 tane. Atamaz mıydı? çok rahat... Spartak'ın forvetleri Galatasaray'ınkilerden daha iyi bitirici. Ben söyleyim,siz yorumlayın...
(Alıntıdır)
A.FaruK
14.Ağustos.2012, 03:08
öncelikle kazanan tarafı tebrik ediyorum. bizden iyi oynadılar kazanadılar.
Bizim takıma gelince. Eziyetli bi yolculuk sonucu vardır geldik sana bi güzel futbol oyna bi kupa hediye et bize bari. Ama yinede helali hoş olsun çektiğimiz çilelere canları sağolsun. Aykut Hoca sana can feda ama şöylede bişey var son 3 sezondur ne oynadığımızı ben bilmiyorum bi 20 maçlık seri hariç. barcelona gibi pas oyunu muhabbeti yapmaya çalışıyorsak bunu ortasahanın gerisinde iyi yapıyoruzda malesefki bunu ileride yapınca bi anlamı oluyor. Emre varken bile bi ortasaha aranıyorken Emre gittikten sonra adam almamanın bi açıklaması olamaz. Koy Salihi oynasın bari toçu kazanırız elimizde bi kazanç var deriz ama oda yok olmaz gibide duruyor.
Ben Topa ve Baroni ikilisine değil ortasahayı , defter,kitabımı emanet etmem. Olmaz yürümez böyle.
Rakibin eksiği gibi bizimde eksiklerimiz vardı. Belki daha farklı olabilirdi. Volkan çıkmasaydı bile çok fark ederdi lakin olmadı nasip değilmiş.
Yazacak çok şey varda uzatmanın alemi yok. Tek diyeceğim şey şu meşale olayıdır. Hani meşale olsun olmasın demiyorumda bunu insanların üzerine atıp millete zarar vermeye çalışanları kınıyorum. O güzel atmosferie yazık ettiler. Maça herkes kol kola girdi. şimdi orda kol kola girdiğin adama meşale atmak ayıptır Allah muhafaza kötü sonuçlar doğurabilirdi.
Yine bu takıma inanıyorum ligde farkı olacaktır ama bi orta saha..
DisCo
14.Ağustos.2012, 17:18
Spor Toto Süper Lig’de 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamladıktan sonra yeni sezona TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe’yi yenerek başlayan Galatasaray, başarılarla dolu müzesine bir ekleme daha yaparak rakipleriyle arasındaki farkı iyice açmış oldu.
Türkiye’de profesyonel liglere geçilen 1959 senesinden sonra Süper Lig’de toplam 18 kez mutlu sona ulaşarak “lig tarihinde en fazla şampiyonluk yaşayan kulüp” unvanını ezeli rakibi Fenerbahçe ile paylaşan futbol takımımız, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa’da ise zirvede tek başına yer aldı. Galatasaray, Avrupa arenasında da 1999-2000 sezonu UEFA Kupası finalinde Arsenal’i, Ağustos 2000’de UEFA Süper Kupa’da Real Madrid’i yenerek şampiyon olmayı başardı. Türkiye’den Galatasaray dışında herhangi bir kulüp ise Avrupa kupalarında final oynayamadı. Türkiye Ligi (18), Türkiye Kupası (14), Cumhurbaşkanlığı Kupası + Süper Kupa (12) ile UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa’da toplam 46 kez mutlu sona ulaşan takımımız, yerel rekabette en yakın rakibinin 15 kupa önünde yer alıyor.
http://img421.yukle.tc/image.php?id=9430supercup.PNG
Galatasaray’ı bir sıra arkadan takip eden Fenerbahçe’nin sadece Türkiye’de olmak üzere 31 şampiyonluğu bulunuyor. Sarı-lacivertli takım, Türkiye Ligi’nde 18 kez sezonu zirvede bitirirken Türkiye Kupası’nda beş, TFF Süper Kupa’da sekiz defa şampiyonluk yaşadı.
Fenerbahçe’yi takip eden Beşiktaş’ın 1959 senesinden sonra Türkiye Ligi’nde 11, Türkiye Kupası’nda dokuz, TFF Süper Kupa’da ise sekiz şampiyonluğu var. Beşiktaş’ın arkasından gelen Trabzonspor, 1967 yılında kurulmasına karşın, bu üç büyük organizasyonda 22 şampiyonlukla dördüncü basamakta kendisine yer buluyor. Bordo-mavili takım, 1970’li yılların ikinci yarısından 1980’li yılların ilk yarısına kadar fırtına gibi estiği dönemde Türkiye Ligi’nde altı kez mutlu sona ulaştı. Karadeniz temsilcisi, Türkiye Kupası ile TFF Süper Kupa’da ise sekizer şampiyonluk yaşayarak kupa sayısında 22’ye geldi.
Galatasaray ve Final Kazanma Yeteneği
Galatasaray, TFF Süper Kupa’da son bölümü Fenerbahçe’den bir kişi eksik oynamasına karşın rakibini Umut Bulut (2) ve Selçuk İnan’ın golleriyle 3-2 yenerek final maçlarını oynama konusunda tarihten gelen yeteneğinin ne kadar büyük olduğunu yine kanıtladı.
Türkiye Ligi’nde şampiyonluk için çıktığı son maçlarda her zaman istediği neticeyi alan
takımımız, Türkiye Kupası’ndaki 19 final maçının 14’ünü kazanmayı başardı. TFF Süper Kupa ve eski adıyla Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda ise dün 19. finaline çıkan takımımız, 12. kez şampiyonluk fotoğrafında yer aldı. Galatasaray, ayrıca 2000 yılında Arsenal ve Real Madrid ile oynadığı UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa finallerini de kazanmıştı.
http://img422.yukle.tc/image.php?id=197supercup2.PNG
Galatasaray’ın ardından gelen Trabzonspor, Türkiye Kupası’ndaki 13 final maçının sekizini kazanırken TFF Süper Kupa’da ise 11 kez çıktığı final mücadelesinden yalnızca üç defa mağlup ayrıldı. Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda 9/15 ve TFF Süper Kupa’da 8/18 ile başarı oranı yakaladı. Fenerbahçe ise Türkiye Kupası’nda 5/14, TFF Süper Kupa’da 8/16 ile ezeli rakiplerini takip etti. Galatasaray, ayrıca Avrupa kupalarında %100 ile final maçı oynadı.
sentugo
15.Ağustos.2012, 15:37
http://gonulluelestirmen.com/12-agustos-2012-galatasaray-fenerbahce-super-kupa-maci/
Harika bir yazı okudum bu konu ile alakalı. Sizle de paylaşayım dedim... Biraz uzun bir yazı ama değer bence...
E.Cartman
16.Ağustos.2012, 00:54
2 takımında oyununu beğendiğimi söylersem tam anlamıyla saçmalamış olurum. İki takımda gerçekten kötü oynadı, sezonun başıdır, normaldir bu konuda bi sıkıntımız yok.
Fenerbahçeliler kusura bakmasın ama geçen sezonki gibi ekstra performanslar çıkmazsa bu sezon şampiyon olmaları çok zor. Tamam derbilerde farklı motivasyonla oynadıkları için fazla hissettirmeseler bile orta sahası güçlü olan Anadolu takımları tabiri caise Fener'i ezer geçer, bunun için tek ihtiyaçları hızlı az birazda bitirici forvet. Geçen sezon Emre olmasına rağmen orta sahada zaman zaman sıkıntı yaşayan bir takımın oraya sadece Topal'ı alarak işi geçiştirmesi düşündürücü.
Galatasaray'a gelirsek vasat bir performans sergilememize rağmen yine de üstün olan taraf bizdik oyunda. En azından şut çekiyoruz, bu da bir şey. Hamit şu sıralar koca bir sezonu boş geçirmenin sıkıntısını yaşıyor, ritim bulursa çok iyi olur. Amrabat kendisi hakkında ufak sinyaller verdi bu maçta kesinlikle işimize yarayacak, verilen bonservisi hak ettiğini gösterecektir. Emre Çolak oldukça geliştirmiş kendisini. Artık daha çok güveniyor kendisine bu da yeteneklerini göstermesini kolaylaştırıyor. Orta sahaya gelen Melo takviyesiyle bu senenin en büyük şampiyonluk adayıyız.
Hani hep diyoruz ya, ya da diyorlar ya Cüneyt Çakır Avrupa'da yönettiği gibi burda yönetemiyor. Bal gibi de yönetiyor, aynısını yönetiyor ama herkes taraftar gözüyle baktığı için asıl manzarayı göremiyor. Cüneyt Çakır burda yaptığı hataları orda da yapıyor, burda verdiği kartları orda da veriyor. ŞL maçında hata yapınca normal, bişey olmaz diyoruz buraya gelince kellesini istiyoruz. Bence Cüneyt Hoca çok iyi maç yönetti maçın skorunada etki etmedi. Penaltı pozisyonu penaltıydı, Kuyt'un pozisyonu bana göre faul değil ben hakem olsam çalmam ama faul verilebilirdi ama o hatanın golle sonuçlandığını söylemek abes kaçar pekala durdurulabilir bi ataktı.
En başından beri Aykut Kocaman'ın iyi bir teknik direktör olmadığını düşünüyorum. Bence bu şike soruşturması olmasaydı Aykut hoca çoktan kovulmuştu. Şike soruşturması sonucu oyuncuların motivasyonu, hırsı arttı, o gazla götürdüler sezonu. Bu sezonda Aziz Yıldırım'ın çıkmış olması bir gaz verir onla götürürler. Ama Aykut hoca Fenerbahçe için yeterli bir teknik direktör değil. İyi bir sportif direktör olabilir, oyuncu izleme komitesinin başında olabilir ama teknik direktör olamaz. Gerek yaptığı değişiklikler, gerek oyun içinde uygulanan varyasyonlar, öne geçince geri çekilmeler falan bunlar gerçekten olmayacak şeyler. Tamam gol atınca geri çekilirsinde bunu niye zayıf takımlara karşı yaparsın anlayamam bi türlü mesela. Bu sadece bir örnekti, örnekler çoğaltılabilir. Aykut hoca bu zamana kadar Fenerli olmasıyla, sözleriyle kotardı durumu.
MeMo
16.Ağustos.2012, 00:58
2 takımında oyununu beğendiğimi söylersem tam anlamıyla saçmalamış olurum. İki takımda gerçekten kötü oynadı, sezonun başıdır, normaldir bu konuda bi sıkıntımız yok.
Fenerbahçeliler kusura bakmasın ama geçen sezonki gibi ekstra performanslar çıkmazsa bu sezon şampiyon olmaları çok zor. Tamam derbilerde farklı motivasyonla oynadıkları için fazla hissettirmeseler bile orta sahası güçlü olan Anadolu takımları tabiri caise Fener'i ezer geçer, bunun için tek ihtiyaçları hızlı az birazda bitirici forvet. Geçen sezon Emre olmasına rağmen orta sahada zaman zaman sıkıntı yaşayan bir takımın oraya sadece Topal'ı alarak işi geçiştirmesi düşündürücü.
Galatasaray'a gelirsek vasat bir performans sergilememize rağmen yine de üstün olan taraf bizdik oyunda. En azından şut çekiyoruz, bu da bir şey. Hamit şu sıralar koca bir sezonu boş geçirmenin sıkıntısını yaşıyor, ritim bulursa çok iyi olur. Amrabat kendisi hakkında ufak sinyaller verdi bu maçta kesinlikle işimize yarayacak, verilen bonservisi hak ettiğini gösterecektir. Emre Çolak oldukça geliştirmiş kendisini. Artık daha çok güveniyor kendisine bu da yeteneklerini göstermesini kolaylaştırıyor. Orta sahaya gelen Melo takviyesiyle bu senenin en büyük şampiyonluk adayıyız.
Hani hep diyoruz ya, ya da diyorlar ya Cüneyt Çakır Avrupa'da yönettiği gibi burda yönetemiyor. Bal gibi de yönetiyor, aynısını yönetiyor ama herkes taraftar gözüyle baktığı için asıl manzarayı göremiyor. Cüneyt Çakır burda yaptığı hataları orda da yapıyor, burda verdiği kartları orda da veriyor. ŞL maçında hata yapınca normal, bişey olmaz diyoruz buraya gelince kellesini istiyoruz. Bence Cüneyt Hoca çok iyi maç yönetti maçın skorunada etki etmedi. Penaltı pozisyonu penaltıydı, Kuyt'un pozisyonu bana göre faul değil ben hakem olsam çalmam ama faul verilebilirdi ama o hatanın golle sonuçlandığını söylemek abes kaçar pekala durdurulabilir bi ataktı.
En başından beri Aykut Kocaman'ın iyi bir teknik direktör olmadığını düşünüyorum. Bence bu şike soruşturması olmasaydı Aykut hoca çoktan kovulmuştu. Şike soruşturması sonucu oyuncuların motivasyonu, hırsı arttı, o gazla götürdüler sezonu. Bu sezonda Aziz Yıldırım'ın çıkmış olması bir gaz verir onla götürürler. Ama Aykut hoca Fenerbahçe için yeterli bir teknik direktör değil. İyi bir sportif direktör olabilir, oyuncu izleme komitesinin başında olabilir ama teknik direktör olamaz. Gerek yaptığı değişiklikler, gerek oyun içinde uygulanan varyasyonlar, öne geçince geri çekilmeler falan bunlar gerçekten olmayacak şeyler. Tamam gol atınca geri çekilirsinde bunu niye zayıf takımlara karşı yaparsın anlayamam bi türlü mesela. Bu sadece bir örnekti, örnekler çoğaltılabilir. Aykut hoca bu zamana kadar Fenerli olmasıyla, sözleriyle kotardı durumu.
İlk sezon şampiyon, ikinci sezon 2. ve Türkiye Kupası sahibi olmasıyla da kotarmış olabilir mi?
RaSenGan
16.Ağustos.2012, 01:57
İlk sezon şampiyon, ikinci sezon 2. ve Türkiye Kupası sahibi olmasıyla da kotarmış olabilir mi?
Şampiyon olduğu sezon ilk dönemki performansı ortada.Yeni Malatya'ya elenmeler falan.İkinci dönem iyi oynadı takım.O maçlar da zaten şike davasında yer alan maçlar.Fenerbahçe'nin 2.olması çok doğal bir şey.Çünkü baktığımızda özellikle sonra yıllarda Fenerbahçe hep şampiyonluğa oynuyor diğer çekiştiği rakibi değişiyor.Ve bunların çoğunda ise Fenerbahçe 2.oluyor.Galatasaray öyle değil mesela.Ya çok kötü bir sezon geçiriyoruz ya harika bi sezon.İstatistiği de paylaşmıştı birisi bugün mü dün mü ne.Biz finallerin takımıyız çünkü çok iyi oynadığımız zaman finale kalıyoruz.Sonra final maçını da kazanıyoruz.Fenerbahçe öyle değil.İyi de olsa kötü de olsa bi şekilde işi sonuna kadar götürüyor.Fenerbahçe'yi 2. yapmak bana pek başarı gibi gelmiyor o yüzden.Çünkü hangi teknik direktör olursa olsun istisnalar dışında Fenerbahçe hemen her sezon şampiyonluğa oynayan bir takım.Aykut Kocaman eski bir Fenerbahçe oyuncusu olmasa zaten buralara gelemez ve böyle bir destek alamazdı.Eminim birçok kişi kendisine olan sevgisinden,saygısından bir şey demiyor.Fenerbahçeli taraftarların şu anki durumdan,performanstan memnun olduğunu hiç sanmıyorum ben.
E.Cartman
16.Ağustos.2012, 02:02
[
2. sezondaki durumunu yazıda yeterince açıkladım sanırım. İlk sezon içinse ciddi mücadele içinde olduğunuz bir tek Trabzon vardı. Fakat 82 puanı küçümseyemeyiz. Yakalanan serinin bu puanda etkisi büyüktür ama bu puanda Aykut Kocaman'ın payının çok az olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Türkiye'de şampiyon olmak için öyle süper TD falan olmak gerekmiyor. Daum gibi 14 adamla bir sezon geçiren hoca bile rahat şampiyon oluyor. Oyuncuların hırsıyla, bireysel becerileriyle şampiyonluk kazanılmış olması Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe seviyesinde bir TD olduğunu göstermez. Alex'in kaç maçı ipten aldığını veya kaç kez zora giden maçı bireysel becerileriyle açtığını saymaya kalksak matematiğimiz yetmez heralde.
Yavuz12
16.Ağustos.2012, 02:37
http://gonulluelestirmen.com/12-agustos-2012-galatasaray-fenerbahce-super-kupa-maci/
Harika bir yazı okudum bu konu ile alakalı. Sizle de paylaşayım dedim... Biraz uzun bir yazı ama değer bence...
Site benimdir arkaşdaşlar. Okumanızı tavsiye ederim.
LaigLeNoiR
23.Temmuz.2013, 16:29
Bu konu artık kapatılabilir...