PDA

View Full Version : Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Pages : [1] 2 3

C h A o S
05.Ağustos.2012, 02:40
Yer :Yeni Erzurum Stadı
Tarih : 12 Ağustos 2012
Kanal : Atv
Saat:Tahminen 20.00

Artık bu maçında konuşulma vakti geldi diye düşünüyorum.Kendi açımdan Fenerbahçe ile oynamaktan başka bir önemi yok bu maçın.Yenilirsek kupa gitti diye değil,Fenerbahçe'ye yenildik diye üzülürüm.
Fenerbahçe'nin hafta içi oynuyacağı Vaslui maçı bu maça etki edebilir.Olası bir elenme durumu bizi bence mutlak favori yapar.Moraller bozulur Fenerbahçe'de.Aksi durumunda ise Fenerbahçe daha moralli ve istekli çıkacaktır maça.
Bizde Ujfa ve Burak cezalı.Önemli eksikler.Ancak Amrabat katılacak takıma.Muhtemelen ilk 11 başlar.En çok onu merak ediyorum.Maça damga vurabilir ilk maçında.
Zevkli bir derbi olur.2 takımda kadrolarına iyi oyuncular kattı.İçimden bir his penaltılara gider diyor maç.Skor tahminim normal süresi 2-2 biter.
Birde inşallah Erzurum'da taraftarlar arasında gerginlik çıkmaz.Sakin olmak lazım.

RasAnt
05.Ağustos.2012, 02:43
2 ihtimalli bir maç :p :D elenirsek kaybederiz elersek yener geçeriz

mpaker66
05.Ağustos.2012, 02:45
melo'yu çok ararız, sakin ve akıllı oynayan kazanır.

europeanconquer
05.Ağustos.2012, 02:46
Kazansak da kaybetsek de 1,2 gün üzerinde durup geçeceğim bir maç,ancak tabi ki gönül ister ki kazanalım.Televizyonun başına geçip yeni sezona inşallah kupa ile başlayacağız :)

GebzeLi1907
05.Ağustos.2012, 02:59
Kontrollü oyunu iyi oynuyoruz Galatasaray gibi top yapan hucum yapmak isteyen takıma karşı avantaj.
Oyunu ortada götürür gol yemeden devam edersek, ilerdeki kaliteli oyuncularımızla maçı kazanabiliriz.Ancak ilk golü yememiz halinde çok çok zorlanırız.
Zaten Aykut Kocaman da her zamanki felsefesiyle ilk amacı gol yememek olarak çıkacak maça bence.
Galatasaray da Melo nun olmaması da onların uyumunu biraz da olsa bozacaktır bence, yine avantaj buda bizim için.
Vasliu maçı da moral açısından elensek de elesek de Aykut hoca kullanmayı bilirse pozitif bir etken.

erdem344
05.Ağustos.2012, 03:28
daha konuşmak için çok erken transferler bi tam anlamıyla bitsin

di canio
05.Ağustos.2012, 03:52
Konunun açılması için henüz erken. Takımlarımızın Avrupa maçları tamamlandıktan sonra tekrar açılacak.

Nedvedmania
09.Ağustos.2012, 20:10
Konu açılmıştır.

Maçın hakemi Cüneyt Çakır. Ek olarak çizgi hakemleri de olacak.

europeanconquer
09.Ağustos.2012, 20:16
Dostluk içinde sportmence ve zevk veren bir maç olur umarım.Ayrıca da maç izlemeyi özledik yahu :D

erdem344
09.Ağustos.2012, 20:27
Galatasarayda burak be ujfa cezalı.

İki takımda tam hazır değil.GS de hamit tam olarak istenilen düzeyde değil bence melo daha takımla bu sene ilk maçına çıkıcak amrabat ilk maçına dün çıktı daha danny pas hatası ve pozisyon hatası çok yapıyor

Bizde orta alanda çok büyük sıkıntılar var defansa yobo geldi ama egemenmi bekirmi serdarmı hangisi eşlik edicek bence bekir oynamalı

90 dakika berabere biter.

zeck17
09.Ağustos.2012, 21:06
Fatih hoca klasiğidir sezon öncesi takım ön eleme oynayacakmış gibi hazırlar takımın kondisyonu cidden iyi düzeydi maça elmander-umut başlarsak bu maç 2-0 gibi skorlarla biter fenerbahçe daha hiç hazır olmadığından

berkay123456
09.Ağustos.2012, 21:10
Burak'ın olmamasına sevindim, Umut-Elmander daha verimli olacaktır.Ama göbek defansımız tam bi bomba umarım patlamaz.

Corpus
09.Ağustos.2012, 21:11
Maalesef 2-0 Fenerbahçe alır diyorum.

pele96
09.Ağustos.2012, 21:47
2 ihtimalli bir maç :p :D elenirsek kaybederiz elersek yener geçeriz

Arkadaş elemeli maç sanıyor heralde :)
İyi Penaltı kullanan kazanır diyorum.

Önder HOCA
09.Ağustos.2012, 21:50

İyi penaltı kurtaran kazansın :)

GeNç KaRTaL
09.Ağustos.2012, 21:52
Kesin maç saati belli mi?

Önder HOCA
09.Ağustos.2012, 21:56
20.55 te garip bir saat

Nedvedmania
09.Ağustos.2012, 21:56
20:55 :)

Ralph
09.Ağustos.2012, 21:59
Her iki takımında ne olduğunu göreceğimiz bir maç olacak bu maç. 90 dakika berabere biter.

Fearless Coward
09.Ağustos.2012, 22:04
Burak'ın olmaması çok iyi oldu hiç hazır görünmüyordu zaten...Umut çok hazır duruyor Umut-Elmander ikilisi çok canlar yakabilir...İzleyip göreceğiz Melo oynar mı acaba :D hazır değil sanmıyorum ben...

footballer33
09.Ağustos.2012, 22:16
Maçın saati ilginçmiş. Seramoni, kontroller vs. derken 21.00'ı bulur gerçi. :)

Ortada bir maç olacak, iki tarafın da kadroları çok iyi. Ben kimin kazanacağını kestiremiyorum. Tek dileğim; olaysız, hakemin konuşulmadığı, zevkli bir maç olması.

Bu arada, geçen seneki Süper Kupa (BJK-FB) ne oldu? :)

byariff
09.Ağustos.2012, 22:36
iki takimin hazirlik maclarini goz onune alirsak galatasaray daha iyiydi "bence". Zorda olsa kazaniriz boyle maçlarin havasi her zaman farklidir.

SacrificeGGTC
10.Ağustos.2012, 00:18
Moral açısından önemli. Bu galibiyetle o kupaya uzanan eller birbirine daha çok yakınlaşacak ve kaynaşacaktır. Kupayı almalıyız, alacağız!

Umut ve saygılarımla...

kasım akdemir
10.Ağustos.2012, 00:21
Bu feneri her türlü yeneriz. Fark bekliyorum

europeanconquer
10.Ağustos.2012, 01:12
Aklıma gelmişken belirteyim;

Galatasaray'ın alternatifi çok olduğundan (hem oyuncu-hem oynayabildikleri pozisyonlar bakımından) Fenerbahçe'ye göre şansımız yüksek.

ForCimbom
10.Ağustos.2012, 01:26
süper kupa final öbeğinin yanlış bir kullanım olduğunu düşünüyorum. süper kup maçı olarak bir maç var zaten. yani süper kupa maçı diyince anlamıyor muyuz. dilimize biraz daha dikkat etsek güzel olur.

not: konuyu açan kişi için söylemiyorum aklıma geldi diye yazıyorum ekseri böyle bir kullanımın olduğu izleniminden ötürü yani.

Nedvedmania
10.Ağustos.2012, 01:32
süper kupa final öbeğinin yanlış bir kullanım olduğunu düşünüyorum. süper kup maçı olarak bir maç var zaten. yani süper kupa maçı diyince anlamıyor muyuz. dilimize biraz daha dikkat etsek güzel olur.

not: konuyu açan kişi için söylemiyorum aklıma geldi diye yazıyorum ekseri böyle bir kullanımın olduğu izleniminden ötürü yani.

Doğru diyorsun :) Zaten tek maç olan kupanın finali garip oluyor :) Değiştirdim başlığı.

Kemal Durusu
10.Ağustos.2012, 01:33
Fenerbahçe hava da kara da alır umarım iddaa da yüklü miktar basacağım.

RaSenGan
10.Ağustos.2012, 01:41
Geçen sezonki gibi zevkli bir maç beklemiyorum şahsen.Futbolcuların daha tam hazır olmayışı seyir zevkini ve mücadeleyi aşağı çekecektir.2-0 alırız diye düşünüyorum.

Gncl1905
10.Ağustos.2012, 04:35
Umarım güzel oyunla kupayı kazanırız. Ujfa, hazır olmayan Melo büyük eksikler kağıt üstünde umarım maçta çok sıkıntı yaşamayız.

ShevAnil
10.Ağustos.2012, 04:41
Derbi maçta takım hazırmış, değilmiş, sezon açılışıymış, formdaymış falan hikaye bunlar. Derbi maçın mazereti olmaz. İyi oynayan kazansın, olaysız olsun yeterli. :)

furkan58
10.Ağustos.2012, 04:44
Güzel ve rahat oyunla 2-0 gibi net bir skorla kazanırız. Goller : Alex , Sow

Bordo61Mavi
10.Ağustos.2012, 05:34
Demirorenin kupa vermesi kac dakika surer :D

Night_Mare17
10.Ağustos.2012, 05:48
Demirorenin kupa vermesi kac dakika surer :D

Kupayı alana bağlı.

antiochia
10.Ağustos.2012, 10:03
Galatasaray kupayı alır gibi geliyor. Özellikle orta sahası ve defansi Fenerbahçe'den daha iyi. Bu yüzden oyunu domine edip kazanacaklardır. Ama tabi futbol yine de belli olmaz. Ama ön izlenimim bu şekilde...

uAburak89
10.Ağustos.2012, 12:54
Güzel bir maç olacak, sorunsuz, olaysız, zevkli ve çekişmeli. Sonunda da Galatasaray 3-1 kazanacak, Elmander'in golü var..

vFor
10.Ağustos.2012, 15:46
Favori değiliz.

Moral falan fasa fiso bizim oyuncuların biraz hırs yapması yeterli.

LadroN
10.Ağustos.2012, 16:25
Ucunda kupa oldugundan kazaniriz diye dusunuyorum.3-1 skor tahminim.Goller Dany Elmander Emre Çolak Fenerbahçe'de Kuyt.kaybedersek cok uzulmem ama kupayla baslamak onemli

Homer J.S
10.Ağustos.2012, 17:11
Zor maç. Açıkcası Lazio maçından izlediğim kadarıyla hazır değiliz. Hamit aga havalarında, bu durum Selçuk'u da etkiliyor. Bununla birlikte Burak'ı çok iyi görmedim ben, neyse ki cezalı. Maçta da Ujfalusi'nin yerine Dany oynayacak, kendisi çok hızlı bir futbolcu, avantajımıza olur diye düşünüyorum.

Çok iyi olmamamızla birlikte Fenerbahçe'nin de bizden iyi bir yanını göremedim :D 90 dakika berabere biter, uzatmanın ilk yarısında Fenerbahçe gol bulursa alır, aksi takdirde maç bizimdir.

Her iki takıma da başarılar.

GebzeLi1907
10.Ağustos.2012, 17:15
Hucum hattımız açık ara daha iyi Galatasaray'dan, defanslar kafa kafaya, ortasaha da ise Galatasaray bizden bariz olarak çok üstün.Eğer bizim ortasahalar maçta çok iyi bir direnç Baroni de iyi bir performans gösterirse kazanırız bu maçı.
Krasic Balta yı çok zorlar.

playeray
10.Ağustos.2012, 18:17
Galatasaray neredeyse Trabzon'un oyun anlayışına döndü. Fiorentina maçında sürekli araya atılan yerden paslarla atak yapmaya çalıştılar. Öyle oynamasalar bile Galatasaray'ın kazanma ihtimali bana var gibi gelmiyor. Fenerbahçe alır.

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Ağustos.2012, 18:37
sezonu derbilerle kapatmistik, yine bir derbiyle aciyoruz. Kuyt ve Sow formda isimler, Gs de Ujfa yok. Melo da hazir degil. Gs yi hic izlemedim bu sene ama FBnin avrupadaki rovans maci umit vericiydi. Yobo ve Krasicle daha da etkili bir takim olusacak. FB ortasahada eksik gibi gorunse de hazir olmayan bir Melo ile rakibi de cok hazir degil bence. Bitiriciligi daha iyi olan takim kazanir, o yuzden Fenerbahce diyorum.

uAburak89
10.Ağustos.2012, 18:40
Bizde Melo ile Amrabat, Fenerbahçe'de ise Yobo ile Krasic oynamayacak gibi geliyor bana.

Nedvedmania
10.Ağustos.2012, 18:45
Bizde Melo ile Amrabat, Fenerbahçe'de ise Yobo ile Krasic oynamayacak gibi geliyor bana.

+ Burak + biri daha vardı. Umut muydu ?

RaSenGan
10.Ağustos.2012, 18:46

Ujfalusi .

uAburak89
10.Ağustos.2012, 18:47

Burak ve Ujfalusi cezalı, onlar mecburiyetten yok. Melo'nun 18'de olacağını bile sanmıyorum ben. Diğer isimler yedekten girebilirler bir ihtimal, daha yeni katıldılar takıma, teknik direktörler riske girmez diye düşünüyorum.

Bizim ilk 11 belli zaten;

Muslera - Eboue - Semih - Dany - Hakan - Hamit - Engin - Selçuk - Emre - Elmander - Umut

Sekopej
10.Ağustos.2012, 18:54
Anketsiz niye kalmış bu maç yahu. Oyuncu tercihleri önemli, Yobo oynar, Krasiç yedekte oturur diye düşünüyorum. Fazla da değişiklik olmaz, son maçtan.

RaSenGan
10.Ağustos.2012, 19:10
Anketsiz niye kalmış bu maç yahu. Oyuncu tercihleri önemli, Yobo oynar, Krasiç yedekte oturur diye düşünüyorum. Fazla da değişiklik olmaz, son maçtan.

Konuyu yönetici açmamış sonra da yöneticiler anket koymamış çek kulaklarını abi :p

Burak ve Ujfalusi cezalı, onlar mecburiyetten yok. Melo'nun 18'de olacağını bile sanmıyorum ben. Diğer isimler yedekten girebilirler bir ihtimal, daha yeni katıldılar takıma, teknik direktörler riske girmez diye düşünüyorum.

Bizim ilk 11 belli zaten;

Muslera - Eboue - Semih - Dany - Hakan - Hamit - Engin - Selçuk - Emre - Elmander - Umut

Umut yerine Necati başlayacak bence.Çünkü Fio maçı sonrası bir açıklama vardı kupa maçında Ujfa ve Burak yok o yüzden Fatih Terim maça Dany ve Necati'yle başladı diye.

uAburak89
10.Ağustos.2012, 19:11
Umut daha formda gözüküyor, Necati çok ağırlaşmış temposu yeterli değil, bakalım Fatih Terim ne yapacak.

Homer J.S
10.Ağustos.2012, 20:13
Penaltılara kalmadan halletmemiz lazım, onu bunu bilmem :D

Rsa
10.Ağustos.2012, 22:52
Pek umutlu değilim ama umarım iyi bir oyunla kazanırız. Lig ve S. Moskova maçları için çok büyük bir moral olur. Aykut Kocaman'da her Galatasaray maçında yaptığı garip hatalara, garip kararlara yenisini eklemez umarım.

RasAnt
10.Ağustos.2012, 23:23

Konuya attığım mesaj tarihine bakarsan hangi maçtan önce yazdığımı ve cümlenin anlamını anlarsın arkadaş :)

Kaka Leite
10.Ağustos.2012, 23:28
Ne zaman Fenerbahçe'yi oylasam kaybettik.Oy vermiyorum ben artık maçlara :)

Kazanacağız,Kazanırız,Kazanmalıyız başka yolu yok...

Facx
10.Ağustos.2012, 23:53
edit :

eklenmiş eklenmiş tamam

kazanıcaz hayırlısıyla

William Rookwood
11.Ağustos.2012, 01:45
3-1 Galatasaray alır goller : Umut, Selçuk, Elmander, Alex

Sheriff
11.Ağustos.2012, 01:50
Her zaman GS maçlarına ayrı bir motive oluruz ama bir taktik hata maçı götürür(Aykut Kocaman'ın şu hep yaptığı aynı taktik hatadan bahsediyorum) Fatih Terim Aykut Kocaman'a göre daha cesur, daha saldırgan oynatıyor takımı, Kocaman'ın da bu şekilde karşılık vermesi lazım maç boyunca. Geçmişteki tecrübelerimize bakarak söylüyorum ki ilk golü atarsak kaybederiz.

anil luque
11.Ağustos.2012, 01:57
Galatasaray alacak gibime geliyor ama sonuçtan ziyade eğer oynarsa Hakan Balta-Krasiç eşleşmesini izlemek istiyorum.

pele96
11.Ağustos.2012, 04:25
Konuya attığım mesaj tarihine bakarsan hangi maçtan önce yazdığımı ve cümlenin anlamını anlarsın arkadaş :)

Anladımda bu konuda olunca farklı anlaşılıyor :D

Revolution
11.Ağustos.2012, 04:27
Favorisi olmayan maç bana kalırsa, oyununu karşı tarafa kabul ettirebilen 90 dakikada işi bitirir kaza kurşununa gitmez bence kupa.

sarianet
11.Ağustos.2012, 13:31
çok rahat bi futbolla üç yada dört farklı skorla kazanırız...:)

futureless
11.Ağustos.2012, 13:38
Aykut Hoca'nın gelişiyle midir bilinmez 2-3 senedir hakkında çok net ifadeler kullanamamaya başladığım bir derbi bu.Aykut Hoca'ya bağlıyorum çünkü Galatasaray tarihinin en kötü sezonunu geçirirken Kadıköy'de yıllar sonra ilk kez bir lig maçında yenemedik rakibimizi.Ki ondan sonra da 2 maçta daha yenemedik Kadıköy'de.Aykut Hoca ile birlikte Galatasaray ile 6 maç yaptık.2 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet aldık.7 atıp 7 yedik.

Geçen sezon Galatasaray baya iyiydi.Bu sezon da transferlerle üstüne koydular.Tabii bu demek değil ki Galatasaray geçen seneden iyidir.Olmayabilir de.Ben Aykut Hoca'nın bazı şeylerden ders aldığını umuyorum.Biraz cesur hareket ederek kazanabiliriz bu maçı.

Maç öncesi, maç esnası ve sonrasında çıkacak tartışmalar için ise , Galatasaray fanatikleri ile tartışmayacağımı şimdiden belirtiyorum.Galatasaray taraftarı kardeşlerim ile efendi efendi tartışmamızı yaparız.

İki takıma da başarılar.

attirson
11.Ağustos.2012, 13:57
Hiçbir düsüncem yok maçla ilgili.Favorisiz bir maç.Aykut Hoca inşallah hatalarından artık ders cıkarmıstır.(Vol:23456)

byariff
11.Ağustos.2012, 14:12
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, tedbir amaçlı olarak Süper Kupa'da oynanacak Galatasay maçı için kadroya alınmadı.

futureless
11.Ağustos.2012, 14:18
Kötü oldu bu.Amrabat'ın karşısında Orhan oynayacak.

attirson
11.Ağustos.2012, 14:19
Kahretsin ya! Vaslui maçında da harika oynadı ne güzel formdaydı.

ommix
11.Ağustos.2012, 14:34
Bence Orhan'da Gökhan kadar başarılı olacaktır.Geçen sene oynadığı maçlarda iyiydi

byariff
11.Ağustos.2012, 14:35
Kötü oldu bu.Amrabat'ın karşısında Orhan oynayacak.

Amrabat daha hazir degil aga , belki 2.ci yari...

attirson
11.Ağustos.2012, 14:39
Fenerbahçe ile Süper Kupa finalinde karşılaşacak Galatasaray'ın maç kadrosu belli oldu.

Dün takıma katılan Felipe Melo ile birlikte Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam, Yiğit Gökoğlan, Emmanuel Culio ve Milan Baros maç kadrosunda yer almadı. Öte yandan Tomas Ujfalusi ve Burak Yılmaz geçtiğimiz sezonun son haftasında kırmızı kart gördükleri için bu maçta forma giyemeyecek.

Fatih Terim'in, Fenerbahçe maçı için belirlediği 20 kişilik kadroda şu isimler yer aldı:

Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat - Johan Elmander, Umut Bulut, Necati Ateş, Sercan Yıldırım

KaRaBükLü KraL
11.Ağustos.2012, 14:43
çok rahat bi futbolla üç yada dört farklı skorla kazanırız...:)
Konu Vaslui Fenerbahçe maçı değil Galatasaray Fenerbahçe maçı belirtmek istedim:)

uAburak89
11.Ağustos.2012, 14:47
Gökhan'ın olmayışı bizim açımızdan avantaj, Orhan defansif anlamda iyi bir isim ama hücuma katkısı Gökhan ile kıyaslanamaz.

Tahmin ettiğim gibi Melo alınmamış kadroya.

Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam, Yiğit Gökoğlan, Emmanuel Culio ve Milan Baros

Yiğit zaten gitti, Çağlar, Ceyhun ve Culio da gidici demek ki. Baros zaten satılık.

futureless
11.Ağustos.2012, 14:50
Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat - Johan Elmander, Umut Bulut, Necati Ateş, Sercan Yıldırım

vs.

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Salih Uçan, Alex de Souza, Milos Krasic, Dirk Kuyt, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Moussa Sow, Recep Niyaz.

uAburak89
11.Ağustos.2012, 15:00
vs.

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Salih Uçan, Alex de Souza, Milos Krasic, Dirk Kuyt, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Moussa Sow, Recep Niyaz.

Yobo yok, Serdar Kesimal de yok ? Sakat mı ?

Edit: Sakatmış. Caner'e sol bek dersek Fenerbahçe'nin kadrosunda iki sol bek, bir sağ bek ve iki stoper var. Sakatlık veya kart durumunda sıkıntıya düşebilirler, Fatih Terim'den bir Amrabat hamlesi beklenebilir.

sui generis
11.Ağustos.2012, 15:04
Yobo da göbek varmış :) Serdar ı bilmiyorum :)

ommix
11.Ağustos.2012, 15:06
Serdar sakat.Ayrıca Zidane Selçuk ve Topal gerek olursa stoper oynayabilir

erdem344
11.Ağustos.2012, 15:19
GALATASARAY 11 : Fernando Muslera, , Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue - Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Emre Çolak,Nordin Amrabat - Johan Elmander, Umut Bulut

fENERBAHÇE 11 : Volkan Demirel , Egemen Korkmaz , Bekir İrtegün , Hasan Ali , Orhan Şam , Selçuk Şahin ,Cristian Baroni , Caner Erkin , Alex De Souza , Milos Krasic , Dirk Kuyt

Benim tahminim bunlar :D

futureless
11.Ağustos.2012, 15:22
GALATASARAY 11 : Fernando Muslera, , Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue - Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Emre Çolak,Nordin Amrabat - Johan Elmander, Umut Bulut

fENERBAHÇE 11 : Volkan Demirel , Egemen Korkmaz , Bekir İrtegün , Hasan Ali , Orhan Şam , Selçuk Şahin , Caner Erkin , Alex De Souza , Milos Krasic , Dirk Kuyt

Benim tahminim bunlar :D

Fenerbahçe ilk 10'u olmuş o hocam 11 değil :zuhaha

erdem344
11.Ağustos.2012, 15:27
Fenerbahçe ilk 10'u olmuş o hocam 11 değil :zuhaha

Baroniyi yazamamışım bak ne kadar gereksiz olduğu burda bile karşımıza çıkıyor :D :D

fbdevil190737
11.Ağustos.2012, 15:31
Bana göre Aykut Kocaman 2.Vaslui maçında ki kadroyla başlar . Gökhan'ın yerine Orhan , Selçuk'un yerine de Topal oynayabilir . Onun dışında Krasic,Stoch ve Sow'u işler kötü giderse oyuna alır düşüncem bu yönde .

vFor
11.Ağustos.2012, 15:36
Aykut Kocaman bizi korkak oynatmaya devam ettiği sürece bırakın Galatasarayı hiçbir maçta favori olamayız.

barahir
11.Ağustos.2012, 15:51
Fatih Terim'in ertelenen bir cezası vardı.. Bu maçta da mı geçerli olmayacak?

Ertelenen cezalar da geçen yılın süper kupası gibi hasıraltı edilmeye mi başlanıyo yoksa..

uAburak89
11.Ağustos.2012, 15:52
Fatih Terim'in yararlandığı kurala göre, yapılan eylem tekrarlanırsa cezasını o zaman iki katı olarak çekecek.

futureless
11.Ağustos.2012, 15:54
Fatih Terim'in ertelenen bir cezası vardı.. Bu maçta da mı geçerli olmayacak?

Ertelenen cezalar da geçen yılın süper kupası gibi hasıraltı edilmeye mi başlanıyo yoksa..

O cezayı çekmeyecek bildiğim kadarıyla.Aynı sebepten bir ceza alırsa daha yüklü bir ceza alacak sadece.

barahir
11.Ağustos.2012, 15:54
O zaman bu kural diğer türlü cezalara da uygulanabiliyor.. Mesela oyuncu atılsa 3 maç ceza alsa bu ceza da ertelenebiliyor mu?

24kobebryant
11.Ağustos.2012, 15:55
Konu Vaslui Fenerbahçe maçı değil Galatasaray Fenerbahçe maçı belirtmek istedim:)

(/8):k::k::k::k::k::k:

uAburak89
11.Ağustos.2012, 15:57
O zaman bu kural diğer türlü cezalara da uygulanabiliyor.. Mesela oyuncu atılsa 3 maç ceza alsa bu ceza da ertelenebiliyor mu?

Uefa ve Fifa'nın talimatları ve ek olarak Federasyonun Disiplin Talimatının 105. maddesine göre oldu bu erteleme. Madde yorumlara açık, erteleme talebi üzerine duruşma oluyor ve buna göre karar veriliyor. İlk olarak Selçuk İnan milli maçta yararlandı bu ertelemeden, yapılan eylemin şekline ya da niyetine bağlı olarak değişim gösterebilir. Zaten ertelendi dendiğinde 1 yıl süreyle diye belirtilmişti, henüz 1 yıl olmadı, 1 sezon oldu sadece.

eGowiCh
11.Ağustos.2012, 16:19
Skor tahminim: G.Saray 2-0 F.Bahçe

G.Saray zorlanmadan kazanır diye düşünüyorum. Üstünlüğün G.Saray'da olacağı bir maç olacak. Fatih Hoca muhtemelen Burak-Umut ikilisi ile başlar ileri hatta, sağda Engin, solda Amrabat, göbekte Hamit ve Selçuk ile devam eder.

F.Bahçe'de Gönül'ün olmaması dezavantaj, yerine ben olsam M.Topuz'u oynatırdım. Şöyle bir kadro ile çıkardım:
Volkan, Topuz, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Krasic, Topal, Baroni, Stoch, Alex, Kuyt

sarianet
11.Ağustos.2012, 16:22

yorumlarımı takip edersen realle bile oynasak aynı yorumu yapıyorum bi çeşit motivasyon diyelim

byariff
11.Ağustos.2012, 16:23
Burak Cezali , Amrabat daha hazir degil hoca oynatmaz.

benim kadrom bu sekilde.

Muslera

Eboue - Semih - Dany -Balta

Hamit - Selcuk - Engin - Emre

Umut - Elmander

sarianet
11.Ağustos.2012, 16:29
Burak Cezali , Amrabat daha hazir degil hoca oynatmaz.

benim kadrom bu sekilde.

Muslera

Eboue - Semih - Dany -Balta

Hamit - Selcuk - Engin - Emre

Umut - Elmander

ofansta iyi de bu orta saha defansta pek iş yapmaz

LadroN
11.Ağustos.2012, 16:53
Fatih Terim Fiorentina maçina basladigi gibi baslar buyuk ihtimalle yani

Muslera-Eboue-Dany-Semih-H.Balta-Hamit-Engin-Selçuk-Emre-Necati-Elmander

Inşallah Necati yerine Umut oynar.Necati takimi cok yavaslatiyor.Ikinci yari Amrabat mutlaka girer.Yekta'nin da gireceğini düşünüyorum.Bide Aydin var tabi.

Homer J.S
11.Ağustos.2012, 17:16
Skor tahminim: G.Saray 2-0 F.Bahçe

G.Saray zorlanmadan kazanır diye düşünüyorum. Üstünlüğün G.Saray'da olacağı bir maç olacak. Fatih Hoca muhtemelen Burak-Umut ikilisi ile başlar ileri hatta, sağda Engin, solda Amrabat, göbekte Hamit ve Selçuk ile devam eder.

F.Bahçe'de Gönül'ün olmaması dezavantaj, yerine ben olsam M.Topuz'u oynatırdım. Şöyle bir kadro ile çıkardım:
Volkan, Topuz, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Krasic, Topal, Baroni, Stoch, Alex, Kuyt

Burak cezalı..

Universal
11.Ağustos.2012, 17:21
İlk golü atan kupayı kazanır, bu yüzden skoru kestiremiyorum. İki takımda sezon öncesi bu kupayı kazanmak için büyük bir efor sarf etmeyecektir ki Gökhan Gönül'ün oynamaması bunu gösteriyor. Kimse sakatlık ve kart cezası istemez ilk maçlar öncesi. O nedenle ilk golü atan kontrolü alır 1-0 veya 2-0 kazanarak maçı bitirir.

sui generis
11.Ağustos.2012, 17:24
-----------Kuyt

--Caner Alex Mehmet

-------Baroni Topal

Hasan Egemen Bekir Orhan

Seklinde baslariz.

vFor
11.Ağustos.2012, 18:06
2-0 Cimbom kazanır.

ForCimbom
11.Ağustos.2012, 18:09
eneee burak cezalıydı doğru ya la :P

alır fener bu maçı

RasAnt
11.Ağustos.2012, 18:24
Zenit Moskova derbisinde Spartak 5 yedi bizde acaba 5 yermiyiz :)

sarianet
11.Ağustos.2012, 19:20
sabr reyizle alex basın toplantısı yaptı

vFor
11.Ağustos.2012, 19:22
Bu maç yenillelim veya yenelim pek umrumda değil ama bir Fenerli olarak tek isteğim GS inşallah bizi orta sahada ezer darmadağın ederde o yeterli kadro diyen SİR aykut kocamanı görürüm.

sarianet
11.Ağustos.2012, 19:23
fblilerdeki bu karamsarlık ne arkada yarın çıkıcaz çatır çatır oynayıp kupayı alıcaz korkmayın aziz başkan dışarda :)

Homer J.S
11.Ağustos.2012, 20:52
Bugün biraz daha düşündüm maçla ilgili.. Melo olsaymış, maç rahat bizim derdim. Şu anda da alabileceğimizi düşünüyorum. Tek endişem penaltılara kalmasın, Volkan yetenekli kaleci. Ayrıca Gökhan Gönül'ün olmayışına biraz üzüldüm açıkcası. Bir Galatasaraylı olarak o adamın hayranıyım diyebilirim.

Korkmazsak - ki korkmayız - kazanırız.

KaRaBükLü KraL
11.Ağustos.2012, 20:55
yorumlarımı takip edersen realle bile oynasak aynı yorumu yapıyorum bi çeşit motivasyon diyelim
Takip etmediğim için bilmiyorum ancak bende düşündüğümü yazarım çekinmem kim olursa:)Amacım tartışma çıkarmak değil bu sözüm yanlış yerlere gitmesinde:)

NisRoc
11.Ağustos.2012, 21:32
2 takımda da eksiklikler var. Ne olacağı ancak saha da belli olur. Kazasız belasız maç olur umarım.

MeMo
11.Ağustos.2012, 21:43
Galatasaray karşısında 2 senedir düzgün top oynayamıyoruz. 2-1 biten maçın 2. yarısı hariç. (2010-2011) Hoca bu derbiye de özel bir şey hazırlamaz cesur olursa kazanan biz oluruz bence.

futureless
11.Ağustos.2012, 23:11
Takip etmediğim için bilmiyorum ancak bende düşündüğümü yazarım çekinmem kim olursa:)Amacım tartışma çıkarmak değil bu sözüm yanlış yerlere gitmesinde:)

Tahmindir bu kardeşim. İsterse 10-0 der, 10-0 bitmezse yanlış tahmin yapmış olur :zuhaha

Sirius Black
11.Ağustos.2012, 23:58
---------------Muslera----------------
Eboue----Semih----Dany--Balta-
Hamit---Engin--Selçuk--Amrabat
---------Umut---Elmander----------

Skor tahminim, 3-1 Galatasaray.

pele96
12.Ağustos.2012, 02:52
Bende Beşiktaşlı Olarak 2 takım için kadro çıkartayım :D

----------------Umut(Necati)- Elmander----------------

---------Amrabat-Selçuk-Engin(Melo)-Hamit---------

---------------Hakan-Semih-Dany-Eboue---------------

------------------------Muslera----------------------------

---------Caner - Alex - Kuyt---------

------Cristian - Topal (Topuz)------

Hasan A- Bekir - Egemen - Orhan
------------------- Volkan --------------

Maç Penaltılara gidecektir.Penaltılarda Fenerbahçe zar zor yenecektir.

Yavuz12
12.Ağustos.2012, 03:38
Yarınki maçta umarım galatasaray kazanır

Facx
12.Ağustos.2012, 03:46
Bende Beşiktaşlı Olarak 2 takım için kadro çıkartayım :D

----------------Umut(Necati)- Elmander----------------

---------Amrabat-Selçuk-Engin(Melo)-Hamit---------

---------------Hakan-Semih-Dany-Eboue---------------

------------------------Muslera----------------------------

---------Caner - Alex - Kuyt---------

------Cristian - Topal (Topuz)------

Hasan A- Bekir - Egemen - Orhan
------------------- Volkan --------------

Maç Penaltılara gidecektir.Penaltılarda Fenerbahçe zar zor yenecektir.

melo kadroda yok

pele96
12.Ağustos.2012, 03:54
melo kadroda yok
Engin kesin oynar o zaman.

byariff
12.Ağustos.2012, 05:16
amrabat hazir degil. :D

Revolution
12.Ağustos.2012, 06:14
Keşke ortada Selçuk-Engin yerine Selçuk-Hamit'i denesek. Hamit daha statik bir oyuncu ortasahada daha az açık veririz böylelikle. Engin ileri bir çıktı mı yol geçen hanına dönüyor göbek.

Lorik Cana19
12.Ağustos.2012, 06:58
Berabere biteceğini düşünüyorum. Penaltılara giderse Fenerbahçe avantajlı duruma geçer. Ama Galatasaray daha favori çıkıyor bence. Fenerbahçe'li arkadalar kusura bakmasın ama orta sahaları çok kötü bence. Galatasaray'ın da defansta sorunu olabilir belki, Dany'den bir Galatasaray'lı olarak ben korkuyorum. Gökhan'ın olmayışı Galatasaray için avantaj. Bu haberden sonra ben hocanın yerinde olsam Amrabat'ı koyarım sola, eminim Orhan'ı çok fazla zorlayacak ve oradan çok tehlikeli ataklar geliştirecektir.

Volkan
Orhan - Bekir - Egemen - Hasan Ali
Selçuk - Baroni
Mehmet - Alex - Caner
Kuyt

Muslera
Eboue - Danny - Semih - Hakan
Hamit - Engin - Selçuk - Amrabat
Elmander - Umut

Bu şekilde bir 11 bekliyorum her iki takımdan.

sananes
12.Ağustos.2012, 11:39
son oynadığımız vaslui maçındaki selçuk şahin topal'ı keser bana kalırsa ama ben kadroları görmeden maç hakkında yorum yapmayacağım.

erdem344
12.Ağustos.2012, 11:48
Şuana kadar bi olay olmadı değilmi arkadaşlar.

Anadolu insanı değilmi arkadaş mis ya ne yapıyosun derbileri istanbulda yap erzurumda,antepte,urfada,vanda,erzincanda

uAburak89
12.Ağustos.2012, 11:49
Olayı bırak, Abdürrahim Albayrak ile fotoğraf çektiren Fenerbahçeli taraftar var...

Bugün İstanbul tayfası gidiyor ama Erzurum'a, maçta bol bol küfür ve olay göreceğiz gibi.

erdem344
12.Ağustos.2012, 12:04
ERZURUM’DA SON DAKİKA !
Gözüm ajanslarda bekliyorum

SON DAKİKA !

Böyle Derbi mi Olur?

Kavga yok,gürültü yok,patırtı yok…

Bağırıp çağırma yok!

SON DAKİKA ?

Daha bu saate kadar SON DAKİKA yok …

Saat 15:30 civarı

Erzurum..

Havalimanında sarı - kırmızı

Sarı-lacivert yüzler yanyana

Allah!

Olay çıkacak.

Bekliyorum hazır bir şekilde;

Birazdan SON DAKİKA geliyor…

Uzun zamandır kavga yoktu,

İyi olacak…

Bakalım kim birbirini yiyecek?

Galatasaray mı?

Fenerbahçe mi?

Kırmızılar mı daha güçlü?

Lacivertler mi döver ?

Of süper bir görüntü olacak,

Malzemeye bak …

Bekliyorum hala !

Hani SON DAKİKA?

Bir gariplik var bu işte,

Beraberce sohbet ediyorlar,

Küfür yok,

Tartaklama yok,

Hatta Fenerbahçeliler bir an geri çekiliyor,

Ve cümlelere bakın !

-Ahmet,Veli, Sinan çekin oğlum bizimkileri,

-Galatasaray iniyormuş.

-Haydi beyler sizinkiler geliyor.

Yahu nerede bu SON DAKİKA ?

Allah Allah hani kavga?

Bıçak, satır, kama ?

Oho ne güzel hayallerimiz vardı !

Hani birbirini yiyeceklerdi bunlar?

Neyse belki Galatasaray inince?

Daha iyi olur belki o zaman,

SON DAKİKA?

Kaldır kafanı yukarı;

Galatasaray iniyor…

Saatler 15:40’ı gösteriyor.

Ve Galatasaray Erzurum’da.

Geliyorlar.

İmparator geliyor,

Hepsi orada….

Fenerbahçeliler!?

Çıt yok…

Küfür yok…

Ses yok…

Allah Allah?

Hani SON DAKİKA?

Eeee tadı kaçıyor ama!

SON DAKİKA’sız derbi olur mu yahu?

Neyse Cim Bom gidiyor.

Aaaaa Fenerbahçe’nin uçağı!

Saatler 16:05’te

O da ne ?

Tamam şimdi olacak;

Allah SON DAKİKA geliyor !

Galatasaray taraftarı da bekliyor.

E niye Galatasaray takımı otele gitti?

Taraftarı niye bekliyor hala havalimanında?

Anlaşıldı SON DAKİKA geliyor şimdi.

Galatasaray taraftar grubu lideri sesleniyor ;

-Beyler sıra onlarda

-Fenerbahçe geldi, haydi çekilin geri

SON DAKİKA?

Belki de şimdi?

Ve Kocaman bir iniş.

Aykut Hoca ve takımı otobüse geliyor.

Tezahüratlar Fenerlilerden.

Galatasaray taraftarından çıt yok!!!

Ses yok.

Olamaz.

Olmamalı, hayallerim yıkıldı.

Kan, gözyaşı, biber gazı !

Provokasyon !

Ne yapacağım şimdi?

Hani olaylar kanlı canlı olacaktı?

Nerede bizim SON DAKİKA?

Yok artık o da ne?

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin

Konakladıkları oteller ,

Karşı karşıya…

Hatta;

Stat yarıya olacakmış

Yan yana izleyenler olacakmış

SON DAKİKA?

Ne olacak Son Dakikama?

**

Bu kadar yeter klavye bile titremeye başladı sahte şiddet isteğimden.

İşte benim en arzulu SON DAKİKAM;

SON DAKİKA !

‘Derbiler Erzurum’da,Van’da, Malatya’da, Bitlis’te, Diyarbakır’da, Şanlıurfa’da…… oynansın’

Adamsın Erzurum adamsın …

Erdem ŞENER

uAburak89
12.Ağustos.2012, 12:40
Fatih Terim:"Kazanacaksınız..."

Muslera - Eboue - Semih - Dany - Hakan Balta hattının önündeki 6'lı için alternatiflerden en kuvvetlisi;

Hamit - Selçuk - Engin - Emre - Elmander - Umut / Necati

Diğer ihtimal ise;

Engin / Emre - Hamit - Selçuk - Amrabat - Elmander - Umut / Necati

Bakalım Fatih Terim kimleri seçecek...

LaigLeNoiR
12.Ağustos.2012, 13:10
Güzel bir yazı olmuş Son Dakika, beğendim.

Umarım maçın sonuna kadar bu şekilde devam eder.

europeanconquer
12.Ağustos.2012, 14:41
Başından sonuna kadar dostluk içinde olan bir maç olur umarım.

anil luque
12.Ağustos.2012, 14:55
Son dakika yazısı çok güzel olmuş hakikaten. Keşke her seferinde böyle olsa. Sırf derbiler değil bütün müsabakalar.

uAburak89
12.Ağustos.2012, 14:58
Fenerbahçe'de Alex yedek olacak deniyor.

Volkan - Mehmet Topuz - Bekir - Egemen - Hasan - Topal - Baroni - Selçuk - Stoch - Caner - Kuyt şeklinde bir 11 gördüm, şaşırtıcı.

byariff
12.Ağustos.2012, 15:01
topal-baroni-selcuk 3 tip ayni oyuncular..

Homer J.S
12.Ağustos.2012, 15:01
Fenerbahçe her sene Alex'siz deniyor, olmayınca Alex'e dönüyor. Alex olmazsa daha kolay alırız bence.

futureless
12.Ağustos.2012, 15:02

Volkan - Mehmet Topuz - Bekir - Egemen - Hasan - Topal - Baroni - Selçuk - Stoch - Caner - Kuyt şeklinde bir 11 gördüm, şaşırtıcı.

Topuz sağ bek, Stoch veya Caner sağ kanat. Saçma olur yahu. Sanmam böyle olacağını.

Volkan - Orhan - Bekir - Egemen - Hasan - Topal - Baroni - Topuz - Alex - Caner - Kuyt

Böyle başlarız bence. Sonradan skora göre Stoch, Krasic, Sow, Selçuk 'tan üçü girer.

furkan58
12.Ağustos.2012, 15:02

Bu Lig Tv'nin Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i dediği bir kadro ve olması bence imkansız olan bir kadro. Alex olur ayrıca 4-3-3 oynıcaksa Canerle değil Krasiçle oynar.

sarianet
12.Ağustos.2012, 15:06
bekiri sağa alır mı acaba yada orhanı

Addolorato
12.Ağustos.2012, 15:07
Aykut Kocaman sürpriz yapmayı seven bir antrenör. Bir bakmışsınız cidden Alex yok.

vFor
12.Ağustos.2012, 15:08
Volkan - Egemen - Bekir - Hasan Ali - Orhan - Selçuk - Baroni - Caner - Topuz - Kuyt - Sow

Bu 11'le başlar ki en doğrusuda bu , ilerleyen dakikalarda önce Topal girer sonra Stoch en son da Alex'i alır.

Bu arada Krasic'i oynatacağını pek sanmıyorum adam en son maçını 15.01.2012'de 20 dakika oynamış baya çalışması lazım çok eksiği var.

sui generis
12.Ağustos.2012, 15:09

Alex olmasa bile bu 11 imkansız bence. Alex yoksa 4-4-2 oynayalım.

William Rookwood
12.Ağustos.2012, 15:30
Alex yoksa rahat kazanırız ortasaha da üç tane düz oyuncu var

ReaList
12.Ağustos.2012, 15:49
Benim 2 gündür gördüğüm sabit bir kadro var, klasik düzende.
Volkan
Orhan
Bekir
Egemen
Hasan
Topuz
Selçuk
Cristian
Caner
Alex
Kuyt

Fenerbahçe muhabirlerinin verdiği bilgiye göre büyük ihtimalle bu kadro çıkacaktır. Oynamayanlara bakalım Gökhan(sakat) Yobo,Krasic,M.Topal,Stoch,Sow ve diğerleri. Kısaca Galatasaray rahat bir şekilde nasıl kazanır ? bunun hesapları üzerinde iyi bir çalışma yaptığımız kesin.Ama biz de kazanabiliriz, Defans oyuncuları orta alana attığı topu tekrar dönmesi halinde kendi aralarında çevirirken hata yapmazsa, 60-70 metre geriden Volkan'a daha az geri pas atılırsa, Selçuk Şahin bizi daha az nasıl çıldırtır diye beklentimize fazladan karşılık verirse, O olmazsa takımı ileriye taşıyacak adam yok denilen, oysa son 2 maçtır Volkan'dan bile daha az topla buluşan Alex'in bizi ileriye taşımasıyla maçı kazanabiliriz neden olmasın ?

Evet karamsarım, Bir takıma monte etmek adına milyon €'lar harcayıp getirdiğiniz adamları 2 ayda monte edemezseniz, işlemeyen, her geçen zaman daha da kötüye giden köhne bir sisteme bağlı kalırsanız, Bir oyuncunun ayağına bakıp "bir şeyler yapsa da kazansak" diye beklenti içinde olursanız ben karamsarım. Futbol oynamak yerine, kendi futbolunu kabul ettirmek yerine rakibin oyununu kabullenen, elindeki gücü ve potansiyeli ortaya çıkarmak yerine korkak bir anlayışa bağlı kalan bir oluşuma karşıyım.

Gncl1905
12.Ağustos.2012, 15:49
Ben Fenerbahçe'nin kadrosunda sürpriz beklemiyorum zaten Aykut Kocaman'ın pek sürpriz yaptığını görmedim. GG yerine ya M. Topuz ya O. Şam oynar onun dışında klasik kadro olur. Stoch veya Krasic oynar ben olsam Krasic'i oynatırdım H. Balta karşısında da uzun zamandır futbol oynamamış kampa sonradan katılmış oyuncuyu muhtemelen ilk 11'e koymaz Aykut Kocaman Stoch oynar. Diğer kanada da M. Topuz'u koyar o zaman. Muhtemel 11'im;
Volkan
Orhan - Bekir - Egemen - H. Ali
M. Topal - Baroni
M. Topuz - Alex - Stoch
Kuyt

Galatasay kadrosunda da sürpriz beklemiyorum, muhtemelen Fiorentina maç kadrosu aynen çıkar.

Melo olsaydı maçtan daha emin olabilirdim ama şimdi şüphem var. Muhtemelen kazanırız inşallah kazalara kurban gitmeyiz. İki takımın da hazır olmaması sebebiyle iyi bir maç izleyemeyiz muhtemelen ama umarım yanılırım :)

uAburak89
12.Ağustos.2012, 16:11
Fenerbahce muhtemel 11: Volkan - Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali - Cristian, M.Topal - M.Topuz, Stoch, Caner - Kuyt

Diyor Aykut Yıldırım. Yine Alex yok.

antiochia
12.Ağustos.2012, 16:11
Kağıt üsünde defansı ve ortasahası kötü olan Fenerbahçe'ye karşı GS daha şanslı. Eğer erken gol atarlarsa farklı kazanırlar.

futureless
12.Ağustos.2012, 16:16
Fenerbahce muhtemel 11: Volkan - Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali - Cristian, M.Topal - M.Topuz, Stoch, Caner - Kuyt

Diyor Aykut Yıldırım. Yine Alex yok.

Yukarıda yazdığın kadroda benim şaşırdığım Alex'in yokluğu değildi açıkçası. Bu kadro ile çıkabilir. Ama bence Alex oynamalı. Melo'nun da olmadığı Galatasaray orta sahasına karşı Alex iş yapar bence.

uAburak89
12.Ağustos.2012, 16:23
Yukarıda yazdığın kadroda benim şaşırdığım Alex'in yokluğu değildi açıkçası. Bu kadro ile çıkabilir. Ama bence Alex oynamalı. Melo'nun da olmadığı Galatasaray orta sahasına karşı Alex iş yapar bence.

Aynen, bizim de orta sahamız iyi değil, Alex'lik bir maç aslında. Teknik adamların tercihleri maçın gidişatını çok etkileyecek gibi.

erdem344
12.Ağustos.2012, 16:37
Alex eğer olmazsa

Volkan - orhan - hasan - egemen - bekir - topuz - cris - selçuk - caner - krasic - kuyt

Benim 11im bu şekilde olurdu

sananes
12.Ağustos.2012, 16:58
Alex'siz bir takım ve 4-3-3 süreceksen sahaya iki kanadının da ofansif olması şarttır. Bunun dışında orta sahadaki oyuncuların 2 tanesi topu oyuna iyi sokabilmeli,pas yeteneğine sahip olmalı. Şimdi konuşulan kadroya bakıyorum da;

cristian-topal-selçuk-------------->biraz cris oyun kurabiliyor o kadar

caner ve stoch kanatlar----------------> oldu olacak mehmet'i de stoch'un yerine koy tam olsun.

Böyle rezalet seçimleri kimse akıl edemez,sabır mı deniyor acaba Aykut Hoca. Şu bahsedilen 11 orta sahayı geçemez.

uAburak89
12.Ağustos.2012, 17:02
Alex'siz bir takım ve 4-3-3 süreceksen sahaya iki kanadının da ofansif olması şarttır. Bunun dışında orta sahadaki oyuncuların 2 tanesi topu oyuna iyi sokabilmeli,pas yeteneğine sahip olmalı. Şimdi konuşulan kadroya bakıyorum da;

cristian-topal-selçuk-------------->biraz cris oyun kurabiliyor o kadar

caner ve stoch kanatlar----------------> oldu olacak mehmet'i de stoch'un yerine koy tam olsun.

Böyle rezalet seçimleri kimse akıl edemez,sabır mı deniyor acaba Aykut Hoca. Şu bahsedilen 11 orta sahayı geçemez.

Önce durdur sonra vur veya bir tane at -kaba tabirle- üstüne yat gibi şeyler düşünüyor olması gerek bu 11'lerden biri çıkacaksa.

Bence netleşmeden birşeyler demek zor, ayrıca futbol süper finalde içerde akıl ve mantık dışı şekilde yenildik, gittik kadıköyde pozisyon bulamadan kupa kaldırdık. Ben her daim şans faktörüne inanıyorum.

ShevAnil
12.Ağustos.2012, 17:04
Özlemişiz be maç heyecanını, giydim formayı sabırla bekliyorum. :)

1-0 olsun galip sarı kırmızı olsun.

GebzeLi1907
12.Ağustos.2012, 17:05
Alex oynamayacaksa en mantıklısı 4 4 2 yada 4 3 3
Krasic hazır ise 4 4 2 oynamamız lazım.Yok oynamayacak ise
4 3 3, ama asla selcuk topal aynı anda sahada olmamalı aynı şekilde caner ve stoch.

Volkan

Orhan Bekir Egemen Hasan

Topal
Baroni Topuz

Kuyt --------Stoch

Sow

Ama Aykut hoca yine ilk 11 i gördüğümde beni üzecek gibi geliyor.
Ya Caner den sağ açık yapar ya topal-selcuk ikilisinden göbek

sananes
12.Ağustos.2012, 17:11
Önce durdur sonra vur veya bir tane at -kaba tabirle- üstüne yat gibi şeyler düşünüyor olması gerek bu 11'lerden biri çıkacaksa.

Bence netleşmeden birşeyler demek zor, ayrıca futbol süper finalde içerde akıl ve mantık dışı şekilde yenildik, gittik kadıköyde pozisyon bulamadan kupa kaldırdık. Ben her daim şans faktörüne inanıyorum.

evet maçı kazanabilir arena'da olduğu gibi ama ben neyleyim o futbolla gelen galibiyeti

Lim10
12.Ağustos.2012, 17:49
Krasiç'in antrenman raporları Juve'den alınmış.Eski takımında antrenman performansı bakımından Marchisio ve Giovinco ile birlikte ilk 3 içindeymiş.Aykut Hoca da bu durumu göz önüne alarak Krasiç'i 11'de başlatmayı düşünüyormuş vs vs.

Bazı arkadaşlar karamsarlıkta sınır tanımıyorlar:)Normal şartlarda benim için Gs daha avantajlı olan taraf.Ama Melo, Ujfa, Burak'ın olmayışı önemli handikap onlar için.Keza bizim içinde Gökhan büyük eksiklik.Ben Orhan'ı hiç beğenmiyorum şahsen.Okan adam olsaydı, efendi olsaydı böyle maçların banko oyuncusu olacaktı ama bu kafayla zaten Bank Asya'ya doğru gider.Şahsen bu maça Alex'le başlamamız gerektiğini düşünüyorum.Sağda Topuz, solda Krasiç ileride Kuyt.Orta saha ikilisi Cristian-Selçuk.Bakalım.Hayırlısıyla inşallah kazanan taraf oluruz.Bizim için çok iyi moral olur.2-1'lik bir galibiyet bekliyorum takımımızdan.

sananes
12.Ağustos.2012, 17:50
Hücumu kısıtlı orhan'ın önünde hücumcu bir oyuncu ile başlamamız daha doğru geliyor bana.

attirson
12.Ağustos.2012, 17:52
Hücumu kısıtlı orhan'ın önünde hücumcu bir oyuncu ile başlamamız daha doğru geliyor bana.

Aynen öyle.

MeliksahAydogan
12.Ağustos.2012, 18:12
Fenerbahçe'nin defansın sağ yarısında sıkıntı vereceğini düşünüyorum. [Orhan , Bekir]

Sol kanat bugün güzel işlerse ordan vurabiliriz.

Amrabat oynasa çok güzel olur fakat 11 çıkacağını sanmıyorum.

Corpus
12.Ağustos.2012, 18:27
Sağ bek topuz önünde Krasic olabilir diye birşeyler duydum...

uAburak89
12.Ağustos.2012, 19:37
Süper Kupa finalinde Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenarbahçe'nin ilk 11'i belli oldu. Teknik direktör Aykut Kocaman, Brezilyalı futbolcu Alex'de görev vermedi.
FENERBAHÇE
Volkan
Orhan
Bekir
Egemen
Hasan Ali
Selçuk
Mehmet Topal
Cristian
Stoch
Mehmet Topuz
Kuyt

Sporx

Corpus
12.Ağustos.2012, 19:47
Selçuk
Mehmet Topal
Cristian

Vay anam vay ortasahaya bak.

Addolorato
12.Ağustos.2012, 19:48
Fenerbahçe'nin ortasaha üçlüsü dümdüz.

vFor
12.Ağustos.2012, 19:50
Ahh aykut ahh

yerli ferguson yeni stratejiler peşinde sanırım 89 dakika savunma yapıp 90.dakikada hücuma geçmeyi planlıyor

attirson
12.Ağustos.2012, 19:52
Kupa için yapıcagımız tek şey dua etmek. :)

byariff
12.Ağustos.2012, 19:53
mehmet topuzuda katin oraya 4 tane duz adam fenerbahce 2 hucumcuyla oynucak galiba.

Dr.Gurkan Kubilay ;

FB soranlar;Aykut hoca ön libero almayarak''bundan sonra orta sahayı savunma olarak elimde tutup,kontra ile iş bitireceğim''moduna geçti.

Aykut hocayla konuşmamda''Artık futbolda orta sahayı tutan kazanıyor,ŞL'nde deböyle olacak''demiş,bugünkü kadro yapısının sinyalini vermişti

Bu kadro baskı yer,oyun FB yarı alanında daha çok oynanır.Dönen topları FB alır ama hücuma çıkmakta zorlanır.

Kocaman bugün dener,olmadığını görürse, ki bence OLMAZ, o zaman EMRE YAPISINDA ADAMIN GEREKLİLİĞİNİ TEKRAR anlar.Aslında biliyor da ama :)

uAburak89
12.Ağustos.2012, 19:54
Sağda Krasic veya Kuyt göbekte Topuz - Topal - Selçuk - Baroni dörtlüsünden ikisi, solda Stoch, Alex ve Sow şeklinde kadro ile çıksa Fenerbahçe çok deli maç olur.

Sporx'in verdiği kadro doğruysa, Fenerbahçe kapanacak öncelik gol yememek ve kontradan gol bulmak olacak gibi. Bu şekilde organize ataklar, pozisyonlar bulmak zor gibi.

Bizde Necati / Umut tercihi çok kritik, Umut olursa Elmander'le birlikte müthiş pres ile süpriz pozisyonlar bulabiliriz.

erdem344
12.Ağustos.2012, 19:56
kontradan kımle gol bulacak mehmet topuzlamı ?

4 2 3 1 oynarız cris alexin mevkisinde oynar eğer bu kadro doğruysa

vFor
12.Ağustos.2012, 19:58
elazığ maçına hazırlık bu maç sadece bakmayın test amaçlı sadece hazırlık maçı gibi oynicaz.

GodfatheR
12.Ağustos.2012, 19:59
Önce tutup sonra kontra atak yapıcakmış bak buna çok güldüm. 4 tane kalas adamla sahaya çıkıyosun oyunu zaten tutamazsın. Oyunu tutsan kimle kontra yapıcan ? Stoch'dan başka topu alıp gidebilen adamın var mı ? Aslında var Krasiç. Ama oynatmıyor. Aykut Kocaman ya işi bilmiyor ya bizi sabote ediyor. Umarım ilk tercih doğrudur.

sarianet
12.Ağustos.2012, 20:01
selçuk varsa sorun yok beyler maç bizim tabi şahin olan :D

Corpus
12.Ağustos.2012, 20:01
Aykut Kocaman orta sahadaki yaratıcı eksikliğini yönetime göstermek için böyle bir taktik izliyor olabilir :D

Crazycat
12.Ağustos.2012, 20:02
Selçuk
Mehmet Topal
Cristian

Vay anam vay ortasahaya bak.

Rakibi BAM.:p Bakalım hangisi daha kötü... Şaka maka Aykut Hoca "Orta saha almadılar, ben ne yapayım" demeye çalışıyor sanırım.

GodfatheR
12.Ağustos.2012, 20:04
Transfere gerek yok diyende Kocaman o nasıl olacak ?

vFor
12.Ağustos.2012, 20:05
Ben ciddi ciddi gerçek Aykut hocayı bize göreve başlamadan o über teknik taktik zekasından korkup birilerinin onu kaçırıp estetikle sahte Aykut gönderdiklerini düşünmeye başladım resmen sabote bu

GodfatheR
12.Ağustos.2012, 20:05
Şampiyonluğu Kadıköy'de verdi yanlış tercihleri yüzünden , yetmedi bugünde Süper Kupa'yı vericek. Umarım ağır bi yenilgi alırız da neyin ne olduğunu görür herkes.

attirson
12.Ağustos.2012, 20:07
Madem böyle defansif bir orta saha çıkarıyorsun bari Topuz yerine diger kanada Krasic'i koy ileri 3lü iyi hücum yapsın.Offf offf.

Bu arada bu yukarda ki kadro gerçek olmayabilir NTVspor hala muhtemel 11leri filan söylüyor.

vFor
12.Ağustos.2012, 20:07
fırat günayer ‏@firatgunayer
Her 2 takımın kadrosu burada..Fb'nin kesin..Gs'nin muhtemel 11'leri yazıyor..Ben hala Fb'nin 11'ine inanamıyorum

bu yazar falan heralde o bile şaşırmış dalga geçiyor ama aykut reyize güvenin bug buldu ortada topal selçuk baroni oynayınca zincir tamamlanacak ve bug olacak siz ne zannediyosunuz selçuk 10 senedir bu yüzden burada

Crazycat
12.Ağustos.2012, 20:08
Transfere gerek yok diyende Kocaman o nasıl olacak ?

Bir defans bir de orta saha alacağız demişti ama orta sahadan kastı Krasic miydi ki acaba?

eng1n
12.Ağustos.2012, 20:10
Vay be ilk 11 e bak. beyler kesin mehmet topuz da sağ kanat değil mc oynuyordur 2 dm 2 mc stoch serbest kuyt forvet yoksa sağ kanat oynarsa çok risk almış oluruz.

GodfatheR
12.Ağustos.2012, 20:11
Bir defans bir de orta saha alacağız demişti ama orta sahadan kastı Krasic miydi ki acaba?

Kesin öyledir. Fenerbahçeli, Fenerbahçeli olalı böyle zulüm görmedi Daum'u arar oldum. Bu kadar korkak bu kadar basiretsiz bi adamla olmaz.

sarianet
12.Ağustos.2012, 20:11
Şampiyonluğu Kadıköy'de verdi yanlış tercihleri yüzünden , yetmedi bugünde Süper Kupa'yı vericek. Umarım ağır bi yenilgi alırız da neyin ne olduğunu görür herkes.

geçen sene yaşananların ardından bu yorumu yapman yakışmadı...

kalemci
12.Ağustos.2012, 20:12
Alper Öcal çok iyi bişeye değinmiş : Selçuk - Topal ile rakipten baskı geldiğinde topu gizli bir güç ileriye taşıyacak sanırım

futureless
Hayırlısı diyorum kadroya bakarak. Allah sonumuzu hayır etsin. Çok karamsar değilim yanlış anlaşılmasın. Sadece bu kadro kazansa bile doğru kadro anlamına gelmez onu belirteyim.

attirson
Bu 11 bana hala şaka gibi geliyor inanmak istemiyorum.Kazansak mı kazanmasak mı ne isteyecegimi sasırdım.Şimdi kazanıcaz bu sefer süper bir kadro çıkardıgını çok basarılı oldugunu sanıcak Aykut Hoca.

semih99999
12.Ağustos.2012, 20:14
beyler bizim muhtemel 11 nerde :D fatih hoca ne olur necati ile başlama

Night_Mare17
12.Ağustos.2012, 20:15
Aykut Hoca'nın yaratacılığına hayran kaldım J.K Rowling bile böyle bir kadroyu çıkarmayı aklına getiremez.

eng1n
Aykut Hoca Fenerbahçeye Şampiyonluk sezonun ardından yaşanan olaylar nedeniyle neden geldiğini unuttu galiba yoksa Daum'un stilin de oynatacaksa Daum'u kovmazdık.

Yine Volkan'ın müthiş kurtarışlarına ve şans golüne kaldık hadi hayırlısı.

vFor
Galatasaraya şimdiden tebrikler 12.süper kupaları hayırlı olsun maç sahada oynanır ama bu bizim takım için geçerli değil defansa çekilicez 2-3 tane yer döneriz geçmiş olsun hayırlı iftarlar iyi akşamlar.

uAburak89
12.Ağustos.2012, 20:16
Beyler maç başlamadı henüz, kadro doğru olsa bile bu kadroyu çıkaran adamın öyle ya da böyle bir planı vardır değil mi ?

byariff
12.Ağustos.2012, 20:17
halen geçen sene bahane ediliyor geçen yil tamam 3 temmuzdu olaylar karisikti hocanin akli karisikti herkes alttan aldi , yil 2012 olmus hala 3 temmuz bu yil olaysiz kusursuz herkesin kafasinin dinç olacagi bi yil olcak , hocayi korumak yerine bence gerçekleri gormekte fayda var.

sarianet
12.Ağustos.2012, 20:18
aynen bende bu karamsar havayı anlamıyorum en kötü gününde bile ayrı bi motivasyonla çıkmıştır fenerbahçe bu maça nedir bu karamsarlık havaı
bırakın teknik direktörce yorum yapmayı taraftar olun ya keyfini çıkarın

halen geçen sene bahane ediliyor geçen yil tamam 3 temmuzdu olaylar karisikti hocanin akli karisikti herkes alttan aldi , yil 2012 olmus hala 3 temmuz bu yil olaysiz kusursuz herkesin kafasinin dinç olacagi bi yil olcak , hocayi korumak yerine bence gerçekleri gormekte fayda var.

nerde bahane edildi mesajı gösterir misin ?

eng1n
12.Ağustos.2012, 20:19

aynen üstünden 10 yıl geçtiği için süreçte tamamen bittiği için haklısın bu konuda.

GebzeLi1907
12.Ağustos.2012, 20:21
kadro kesin değil ntvspora göre selcuk değil caner oynayacak.
topuz caner kanatlarda, stoch kuyt un arkasında; biraz daha iyi bi kadro olur böyle olursa.
fbtv acık hala kadroyu vermediler kesinleşse verilir.

uAburak89
12.Ağustos.2012, 20:21
Galatasaray XI : Muslera Eboue Dany Semih Hakan Hamit Selçuk Emre Engin Umut Elmander

vFor
12.Ağustos.2012, 20:22
Son bir şey her fırsatta 3 temmuzda bizi yıktılar,yıldırdılar diyen insan takımı defansa çekip oynatmaz rakip kim olursa olsun saldırır hücum oynar hırs yapar ya aykut hoca cidden korkuyor yenilmekten yada inanılmaz bir özgüvene sahip çıktığı kadroya bak.

GebzeLi1907
12.Ağustos.2012, 20:24
galatasaray ın maçlarını izlemedim hiç engin göbekte oynayacak sanırım.oradaki performansı nasıldı hazırlık maçlarında.
bence handikap oluşturabilir engin selcuk ikilisi göbekte.galatasaray istediği baskıyı kuramazsa arkaya çok top yer

byariff
aynen bende bu karamsar havayı anlamıyorum en kötü gününde bile ayrı bi motivasyonla çıkmıştır fenerbahçe bu maça nedir bu karamsarlık havaı
bırakın teknik direktörce yorum yapmayı taraftar olun ya keyfini çıkarın

nerde bahane edildi mesajı gösterir misin ?

3 temmuz olmasa sampiyonduk , 3 temmuz olmasa tarihin en iyi kadrosunu kuruyorduk , 3 temmuz olmasa emenike lugano takimdan gitmicekti , bunlari burda sizler dediniz bende diyorum ki hala geçen yil"i bahane edip hocayi korumayin herkes biliyor aykut hocanin cok hatasi oldugunu geçen yildan 3 temmuz diye kimse ses cikartmamisti.

attirson
kadro kesin değil ntvspora göre selcuk değil caner oynayacak.
topuz caner kanatlarda, stoch kuyt un arkasında; biraz daha iyi bi kadro olur böyle olursa.
fbtv acık hala kadroyu vermediler kesinleşse verilir.

Aynen.Henüz hiçbir kanal 11 vermedi.Bu kadar saat önceden 11 açıklandıgını hiç görmedim zaten.İnşallah adam akıllı bir kadroyla çıkıcaz.

europeanconquer
12.Ağustos.2012, 20:28
Fenerbahçe'nin 11 i şaşırtıcı ama belli olmaz bir 22 Nisan daha yaşama ihtimalimiz oldukça yüksek.

futureless
12.Ağustos.2012, 20:28
3 temmuz olmasa sampiyonduk , 3 temmuz olmasa tarihin en iyi kadrosunu kuruyorduk , 3 temmuz olmasa emenike lugano takimdan gitmicekti , bunlari burda sizler dediniz bende diyorum ki hala geçen yil"i bahane edip hocayi korumayin herkes biliyor aykut hocanin cok hatasi oldugunu geçen yildan 3 temmuz diye kimse ses cikartmamisti.

3 Temmuz olmasa şampiyon olur muyduk olmaz mıydık geçen sene bilinmez ama diğer söylenenlere katılıyorum.

Geçen sene o olayların hatırına bu takıma tabiri caizse hem analık hem babalık yapan Aykut Kocaman'ı eleştirmek şahsen benim içimden gelmiyordu. Ama bu sene bahane yok eleştirmemek için.

sarianet
12.Ağustos.2012, 20:29

sanırım hangi mesajda bahane ediliyor onu sordum ama kvırıyorsun hala

byariff
12.Ağustos.2012, 20:30
aynen onu diyorum iste bu yil bahane olmucak

edit : dansoz degilim kivircak kadar fb sohbet alanina gir aç bak yada maç konularina bunlari sizler dediniz bizler degil.

attirson
12.Ağustos.2012, 20:30
@12numaraorg : Derbi öncesi resmi olarak açıklanmayan kadrolar üzerinden, Fenerbahçemizi yıpratmak isteyenlere prim vermeyiniz.

europeanconquer
12.Ağustos.2012, 20:32
12 Numara ha :)

uAburak89
12.Ağustos.2012, 20:33
ntvspor stoch yok Alex var dedi.

GebzeLi1907
12.Ağustos.2012, 20:34
Alex 11 de
ntvspor canlı yayına gelen son bilgi.

erdem344
12.Ağustos.2012, 20:35
Herkez kafasına göre 11 haberi veriyor yarım saat sonra resmi kadrolar belli olucak

eGowiCh
12.Ağustos.2012, 20:35
Burak'ın verdiği kadro doğruysa, F.Bahçe'de gol atabilecek iki adam olur saha da, onlar da Stoch ve Kuyt. Topu orta sahaya taşıyamayacak Selçuk, Topal ve Baroni ile anca savunma yapılır.

Skor tahminim dün 2-0 G.Saray lehineydi. Bugün daha da arttırıyorum. İddialı konuşacağım.

G.Saray F.Bahçe'ye tarihi bir hezimet yaşatır eğer onbir böyleyse.

Topun kontrolü tamamen G.Saray'da olacak ve oyunu istediği gibi şekillendirecek. Bekir ve Orhan varken savunma da evlere şenlik. Karşı kaleye gidemeyen bir F.Bahçe. Gitse de bir şey yapamayacak olan bir takım.

G.Saray fark atar beyler.

Krasic ve Alex'in mutlaka oynaması gerekir. Oynamazsa işimiz zor. Ayrıca Krasic'i oynatmayacaksan neden transfer ettin? Adamın ilk maçı bu maçtan çok daha önemli olan SPARTAK MOSKOVA maçı mı olmalı? Bu maçta adamı ısındır takıma işte.

Fatih Hoca kalitesiyle bu maçı kazanır G.Saray.

BaFraLı
12.Ağustos.2012, 20:36
Krasic ve Sow gibi 2 tane önemli adam yedek mi şimdi ?

futureless
12.Ağustos.2012, 20:39
Krasic ve Sow gibi 2 tane önemli adam yedek mi şimdi ?

O kadar büyük bir takımız işte (!) :) Yalnız bir yandan düşününce Cristian ve Topal + 4 defans + 1 kaleci ile zaten 7 kişi oluyor. Diğer 4'lü Mehmet Topuz , Kuyt , Alex , Krasic , Stoch , Sow . Hangi ikisi yedek kalsın ki.

europeanconquer
12.Ağustos.2012, 20:40
Fenerbahçe 4-1-3-2 oynarsa başarılı olur.

Volkan-Orhan-Bekir-Egemen-Hasan Ali-Cristian-Krasic-Alex-Stoch-Sow-Kuyt

Night_Mare17
12.Ağustos.2012, 20:41
Kadroda sadece Stoch yerine Alex var bu daha feci bir şey. Top sürebilecek hatta onu geçtim koşabilecek biri kalmamış.

Corpus
12.Ağustos.2012, 20:42
@12numaraorg : Derbi öncesi resmi olarak açıklanmayan kadrolar üzerinden, Fenerbahçemizi yıpratmak isteyenlere prim vermeyiniz.

Yine saçmalamışlar normal :)

Ha unutmadan Fenerbahçe bizi ezebilecek bir kadro ile çıkabilecekken böyle bir kadroyla çıkıyor. Aykut Kocaman, Fatih Hoca' dan oldukça korkuyor sanırım.

uAburak89
12.Ağustos.2012, 20:43
Fenerbahçe'nin resmi ilk 11'i: Volkan; Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali; Mehmet Topal, Cristian; Mehmet Topuz, Alex(K), Caner; Kuyt

eng1n
Fenerbahçe 4-1-3-2 oynarsa başarılı olur.

Volkan-Orhan-Bekir-Egemen-Hasan Ali-Cristian-Krasic-Alex-Stoch-Sow-Kuyt

Tamam korkak oynatmasın diyoruz da böyle bir kadroda intihar olur :D sadece hücum da ki 5 oyuncu geri dönüşleri az bir de orta sahada sadece Cristian.

Heh doğru kadro geldi Vaslui maçından değişik bir tek mecburi orhan ve Selçuk yerine Mehmet Topal var bence Selçuk daha iyi olurdu.

GebzeLi1907
Burak'ın verdiği kadro doğruysa, F.Bahçe'de gol atabilecek iki adam olur saha da, onlar da Stoch ve Kuyt. Topu orta sahaya taşıyamayacak Selçuk, Topal ve Baroni ile anca savunma yapılır.

Skor tahminim dün 2-0 G.Saray lehineydi. Bugün daha da arttırıyorum. İddialı konuşacağım.

G.Saray F.Bahçe'ye tarihi bir hezimet yaşatır eğer onbir böyleyse.

Topun kontrolü tamamen G.Saray'da olacak ve oyunu istediği gibi şekillendirecek. Bekir ve Orhan varken savunma da evlere şenlik. Karşı kaleye gidemeyen bir F.Bahçe. Gitse de bir şey yapamayacak olan bir takım.

G.Saray fark atar beyler.

Krasic ve Alex'in mutlaka oynaması gerekir. Oynamazsa işimiz zor. Ayrıca Krasic'i oynatmayacaksan neden transfer ettin? Adamın ilk maçı bu maçtan çok daha önemli olan SPARTAK MOSKOVA maçı mı olmalı? Bu maçta adamı ısındır takıma işte.

Fatih Hoca kalitesiyle bu maçı kazanır G.Saray.

Fenerbahçe ye hiç bir takım kolay kolay fark atamaz.
Bu oyuncular topu taşımak da sorun yaşıyorlar belki ama yerleşik savunmayı iyi yapan oyuncular stoperlerimiz de yerleşik savunmada gayet iyi artı olarak volkan faktörü var.
Çok ekstrem noktada kötü ve galatasaray adına da muhteşem performans olmadıkça fark olmaz.
Ayrıca galatasaray ortasahasında engin ve selcuk göbekte oynayacak yada engin emre bu iki ikilide direnç ve savunma yönünden zayıf oyuncular, baroni de topal da uzun toplar deneyen isimler.Arkaya çok fazla adam kaçırabiliriz gol yemeden oyunu götürürsek bizim gol bulmamız çok zor değil.

byariff
#Fenerbahçe'nin resmi ilk 11'i: Volkan; Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali; Mehmet Topal, Cristian; Mehmet Topuz, Alex(K), Caner; Kuyt

Boyle diyorlar.

sananes
12.Ağustos.2012, 20:44
Dünya'nın en korkak teknik direktörüne sahibiz. Ligin en etkili kanatları bizde,fransa'da çok başarılı olmuş forvet bizde amaa hepsi yedek. Yedek takımımızı daum'a versen şampiyonluğa oynatır arkadaş!

erdem344
12.Ağustos.2012, 20:45
Fenerbahçe'nin resmi ilk 11'i: Volkan; Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali; Mehmet Topal, Cristian; Mehmet Topuz, Alex(K), Caner; Kuyt

İyi kadro . bu kadro 4 4 2 oynar

C h A o S
Maç başlamadan rakip takımdan olumsuz yorumlar görünce olası bir yenilgide bakın bu kadroyla bile yendik diye alay konusu olmamızdan korkuyorum.:)

Sakin kalalım ve maçı alalım.Stres ve baskı bizim üzerimizde değil bence.

europeanconquer
Tamam korkak oynatmasın diyoruz da böyle bir kadroda intihar olur :D sadece hücum da ki 5 oyuncu geri dönüşleri az bir de orta sahada sadece Cristian.

Heh doğru kadro geldi Vaslui maçından değişik bir tek mecburi orhan ve Selçuk yerine Mehmet Topal var bence Selçuk daha iyi olurdu.

Valla ben olsam o riski göz önüne alırım çünkü hücum hattı acaip kaliteli.

GebzeLi1907
başlangıç için iyi kadro.Alex gününde olursa iyi işler yapar bu gün galatasaray ortasahasında melo nun yokluğunu iyi değelendirip.
işler sarpa sararsa kenarda hamle için gayet iyi isimler de var, bence güzel bi maç bizi bekliyor.

byariff
12.Ağustos.2012, 20:46
bizim ilk 11 boyle.

Muslera eboue semih dany balta hamit selçuk engin emre elmander umut

uAburak89
12.Ağustos.2012, 20:47
Galatasaray XI : Muslera Eboue Dany Semih Hakan Hamit Selçuk Emre Engin Umut Elmander

Haluk Yürekli de doğruladı, kadro budur. Daha iyisi olamazdı herhalde. Amrabat, Necati gidişata göre maça dahil olurlar herhalde.

Bence gayet dengeli bir maç olacak.

Corpus
12.Ağustos.2012, 20:47
Volkan; Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali; Mehmet Topal, Topuz; Krasic, Stoch, Kuyt; Sow

şöyle bir kadro ile çıksalar eyvah eyvah.

byariff
12.Ağustos.2012, 20:49
Volkan; Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali; Mehmet Topal, Topuz; Krasic, Stoch, Kuyt; Sow

şöyle bir kadro ile çıksalar eyvah eyvah.

oyle bir kadro olursa bizim sol kanat otoban olur tabi krasic eski krasic"mi bilmiyorum csk"da iyiydi :D

GebzeLi1907
12.Ağustos.2012, 20:49
Dünya'nın en korkak teknik direktörüne sahibiz. Ligin en etkili kanatları bizde,fransa'da çok başarılı olmuş forvet bizde amaa hepsi yedek. Yedek takımımızı daum'a versen şampiyonluğa oynatır arkadaş!

galatasaray ın ortasaha oyuncuları bize göre daha iyi pas ve top hakimyetinden dolayı ortasahanın çok koşan ve pres yapan oyunculardan olması gerekiyordu
caner hamlesi %100 doğru bana göre solda.
Krasic 2 3 hafta önce gelmiş olsa belki 11 başlardı henüz çok yeni olduğu için ona birşey diyemeyiz.
Kuyt-Sow tercihinde ise Kuyt tek santraforda daha başarılı ve pres gücü daha yüksek olduğundan tercih etmiştir.
selcuk sahin in olmadığı her kadro bana iyi geliyor yada

sananes
12.Ağustos.2012, 20:51
ben anlamıyorum arkadaş bu kadronun nesi iyi. Sahada Alex'ten başka yaratıcı fenerbahçe oyuncusu var mı? Kanatlarımız dümdüz oyuncular,cristian toptan kaçıyor,topal'ı sayma bile. Yahu çok mu zor en azından stoch'u oynatmak ya da sadece krasic'i. Zaten orhan stoperden bozma bek,önüne hücumcu bir oyuncu koyamıyor musun. 9 Kişi kapanıp 2 kişi hücumda bekletince mantıklı bir taktik mi yapmış oluyosun?

İstersek yenelim ama Vaslui maçında da bu kadro ile çıktı ilk yarı 1-1'le zor gittik soyunma odasına. Galatasaray vaslui'den çok çok üstün takım...Düz mantıkla bakınca bizi yenerler. Yenemezlerse de futbol olarak ezerler. En azından sahada şu 11'imiz varken.

sananes
12.Ağustos.2012, 20:53
galatasaray ın ortasaha oyuncuları bize göre daha iyi pas ve top hakimyetinden dolayı ortasahanın çok koşan ve pres yapan oyunculardan olması gerekiyordu
caner hamlesi %100 doğru bana göre solda.
Krasic 2 3 hafta önce gelmiş olsa belki 11 başlardı henüz çok yeni olduğu için ona birşey diyemeyiz.
Kuyt-Sow tercihinde ise Kuyt tek santraforda daha başarılı ve pres gücü daha yüksek olduğundan tercih etmiştir.
selcuk sahin in olmadığı her kadro bana iyi geliyor yada

Sen fenerbahçe isen,sen kadronu yapacaksın rakiplerin "ya onların şu mevkisi iyi,ona önlem alayım" diyecek. Geçen sene arena'daki maçta da aynı şeyi denemişti,futbol olarak ezmediler mi bizi?

futureless
Çok ateşli iki tarafında yırtınacağı bir maç beklemiyorum.

Önce Fenerbahçe topa sahip başlar gibi görünür.Elmander ve onun pres konusunda Türk versiyonu Umut ile insanüstü bir pres yapar Galatasaray.Fenerbahçe defanstan bir adım öne atarsa topu avantajı eline geçirir.Onun dışında hata yapma oranımız yüksek defanstan çıkarken.İstediğimiz gibi bir kadro çıkmış olsa bizim hücum hattımızı daha üstün görüyorum ( misal ; Krasic , Kuyt , Stoch , Sow gibi ) ama bu hücum hattıyla biraz daha oturaklı açık bekleyen bir takım görüntüsü veririz.Öne geçeriz sonra Galatasaray bizi ezer 3-5 gol kaçar bir tane atarlar uzar diye düşünüyorum.Yani skor tahminim , 1-1.

C h A o S
Yalnız 12 numaraya birisi söylesin Fenerbahçe'yi eleştiren,Aykut Kocaman'ı yerden yere vuran yine kendi taraftarı:)İsyan eden onlar anlamadım o mesajın gitmesi gereken yer neresi:D

futureless
12.Ağustos.2012, 20:54
Yalnız 12 numaraya birisi söylesin Fenerbahçe'yi eleştiren,Aykut Kocaman'ı yerden yere vuran yine kendi taraftarı:)İsyan eden onlar anlamadım o mesajın gitmesi gereken yer neresi:D

Onlar Fenerbahçe taraftarının yanlış bilgi verilerek Aykut Hoca'ya sitem etmeye yönlendirilmesinden bahsediyor sanırım.Yani sizlik bir şey yok.

europeanconquer
12.Ağustos.2012, 20:57
Aykut Kocaman'ı eleştirmek için kadro seçimine gerek yok ki.

Sekopej
12.Ağustos.2012, 20:58
Durduk yere Aykut Kocaman'a saydıranlar da saydıranlar, neden? Kadro tahmini yüzünden ki gördük o kadro olmadığını da.

Bilinçli olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadro olayı değil mesele sadece, başka olaylarda da kasıtlı Aykut Kocaman'ın yıpratıldığını düşünüyorum.

Kovduk Aykut Kocaman'ı gelen şampiyon mu yapacak? Kim kovulan hocanın yerine geldiğinde takımı şampiyon yapmış?

GebzeLi1907
12.Ağustos.2012, 20:59
Sen fenerbahçe isen,sen kadronu yapacaksın rakiplerin "ya onların şu mevkisi iyi,ona önlem alayım" diyecek. Geçen sene arena'daki maçta da aynı şeyi denemişti,futbol olarak ezmediler mi bizi?

şuanki ortasahamız ile üstünlük kuramıyoruz galatasaraya karşı bu bi gerçek.eldeki malzemeden bu çıkıyor.
transferde hata yapıldı.
o bölgede bizim box to box oyuncumuz cristian baroni olarak gözüküyor.galatasaray ın selcuk inan arada devamlılık hırs oyun zekası açısından çok büyük fark var.
caner topuz gibi fiziği mücadelesi yüksek oyuncularla ortasahayı dengede tutmak istiyor napsın.aksi halde stoch sow da sahada olsa ortasaha direnci çok düşecek.
ben de aykut hocayı çok eleştiriyorum bu kadro da kötünün iyisi durumda.
Alex gününde olursa melo suz ortaalanda boşluk verecek galatasaray rakip ve yarı alanında çok fırsat bulacaktır.Bakınız son bursa kupa finali

futureless
12.Ağustos.2012, 21:01
Aykut Kocaman'ı eleştirmek için kadro seçimine gerek yok ki.

Gerek yok da bir fırsat olmuyor mu eleştirmek için sonuçta bu akşam çıkaracağı kadronun beğenilmemesi.

uAburak89
12.Ağustos.2012, 21:01
Sabri 18'de yokmuş.

sananes
12.Ağustos.2012, 21:02
Doğru düzgün kadro seçsin, sürekli aynı hataları yapmasın yeter arkadaş. Aykut Kocaman benim çocukluk idolümdür ama gözüme perde çekilmedi. Vaslui'yi bile oyun olarak sürklase edemeyen 11'i galatasaray karşısına çıkarıyor. Kadrosundaki en değerli 5 oyuncudan 3'ü yedek.

Kör olmaya gerek yok yaptığı hataları görmek için. Ya da şampiyon olup olmamak değil mesele. Geçen sene arena'da kazandığımız maçta aynı sistemle oynamadı mı bu adam? siz hiç o kadar ezildiğimizi görmüş müydünüz daha önce,ben 95'den beri izliyorum fenerbahçe'yi inanın hiç görmedim.

Aykut hoca bu kafayla giderse tekrar göreceğimden eminim ama.

İstediğimiz zor bir şey değil kadronu etkin kullanmasını bil yeter. Futbol acizi misin arkadaş ya yeter be.

Koskoca fenerbahçe'nin 11'ine bakıyorsun 1buçuk tane yaratıcı oyuncu var. Kulübeye dön bak en az 3 tane komik bu:)

LadroN
12.Ağustos.2012, 21:04
Kadrolara bakarsak Alex'e önlem alırsak iş bitecek gibi.Eğer Alex boş kalırsa sonuç bizim için kötü olabilir.Melo'nun maç eksiği falan var ama keşke 18'e alsaydık Melo'yu.

RaSenGan
12.Ağustos.2012, 21:09
Galatasaray'da 4 Fenerbahçe'de ise 3 yabancı oyuncu ilk 11'de.İşi biraz da yerli kalitesi belirleyecek.Stoch varken Caner'in oynaması bana hiç mantıklı gelmiyor açıkçası.Bizde ise orta sahada Alex'i tutmada bir sorun olabilir diye korkuyorum.Engin ve Emre değişimli oynayacaktır göbekte ve kanatta.Umarım Alex sorun çıkarmaz.

vFor
12.Ağustos.2012, 21:10
İşimiz gene Alexe kaldı alex iyiyse alıp götürücez

Night_Mare17
12.Ağustos.2012, 21:18
https://p.twimg.com/A0HQGuiCcAECVvI.jpg

byariff
12.Ağustos.2012, 21:20
evet guzel fotograflar var twitterde vs paylastilar taraftarlar iç içeymis su ana kadar bir SIKINTI olmamis.

Night_Mare17
12.Ağustos.2012, 21:20
Taraftarlar karışık oturacakmış.

vFor
12.Ağustos.2012, 21:25
Tarihte bir ilk olur :)

C h A o S
12.Ağustos.2012, 21:36
İftarıda yaptık bir ağırlık çöktü.İzlenmezki kardeşim şimdide böyle derbi:D

KanaKe
12.Ağustos.2012, 21:39
aykut kocaman cikarabilecegi en kötü kadroyu cikarmis artik gittikce antipatiklesiyor benim gözümde..

Night_Mare17
12.Ağustos.2012, 21:40
Bu kadar dostluk ortamında sarmıyor. :D

KanaKe
12.Ağustos.2012, 21:42
hadi krasic yeni geldi felan anliyoruzda sow ile stoch'u oynat bi zahmet artik.. nedir bu inat anlamiyorum arkadas..

uAburak89
12.Ağustos.2012, 21:43
YEDEKLER
Ufuk
Gökhan
Aydın
Rieira
Yekta
Amrabat
Necati

YEDEKLER
Mert
Krasic
Stoch
Selçuk
Semih
Recep
Sow

Estranged
12.Ağustos.2012, 21:43
hadi krasic yeni geldi felan anliyoruzda sow ile stoch'u oynat bi zahmet artik.. nedir bu inat anlamiyorum arkadas..

Süper kupa öncelikli değil, oyuncularımızı da dinlendirmemiz gerekiyor anlamına gelen bir açıklama yaptı ATV'ye.

attirson
12.Ağustos.2012, 21:44
2. yarı baslarken Stoch yada Krasic'ten birisi mutlaka oyuna girecektir.

futureless
12.Ağustos.2012, 21:45
Bu kadar dostluk ortamında sarmıyor. :D

:zuhaha

Haydi başarılar iki takıma da.Gözünüzü seveyim gidin özelde , msnde falan tartışın tartışacaksanız. Yarın yine birbirimizin gözüne bakacağız.( Göz mecazi anlamdadır, sözü bozmak istemedim :D )

KanaKe
12.Ağustos.2012, 21:46
Süper kupa öncelikli değil, oyuncularımızı da dinlendirmemiz gerekiyor anlamına gelen bir açıklama yaptı ATV'ye.

stoch ile sow zaten vaslui macinda ikinci yarinin son anlarinda girdiler.. vaslui'ye karsi 70-80 dakika oynasalar anlarizda ne dinlendirmesi bu? kendi egolarini tatmin ediyor resmen böyle yapa yapa oyunculari takima küstürecek sonunda

byariff
12.Ağustos.2012, 21:46
Riera elimizde patlicak gibi , keske culio olsaydi yedeklerde.

uAburak89
12.Ağustos.2012, 21:47
Riera elimizde patlicak gibi , keske culio olsaydi yedeklerde.

Riera sol bek yedeği olacak gibi bu sezonda.

fbdevil190737
12.Ağustos.2012, 21:48
Yedeklerde Recep yerine Salih olsaydı iyiydi . Göbek olarak bir Selçuk kaldı . Kanat hücum olarak zaten Stoch,Krasic var .

Cengo
12.Ağustos.2012, 21:48
Tarihte bir ilk olur :)

Saha kenarında taç çizgisine kadar yanyana oturan taraftarlar gördü yıllarca bu ülke. Eskiden tel örgü mü vardı? Resmi vardı ama taramadığım için kayboldu. 1980lerden sonra oldu bu holiganizm.

erdem344
12.Ağustos.2012, 21:53
Krasici merak ediyorum forma nasıl olucak acaba hoca ikinci yarı oynatır inşallah

byariff
12.Ağustos.2012, 21:54
2 takimada basarilar kavgasiz gurultusuz bir maç olur umarim.

EndoplazmiK RetikuluM
12.Ağustos.2012, 21:55
İstiklal marşı okunurken silah patlamasına benzer bi ses geldi o neydi acaba ?

erdem344
12.Ağustos.2012, 21:55
galatasarayın formasındaki türk bayrağı niye o kadar yukarda nike amblemi ile yer değiştirseymiş daha iyi olurmuş

attirson
12.Ağustos.2012, 21:58
İstiklal marşı okunurken silah patlamasına benzer bi ses geldi o neydi acaba ?

Meşale veya torpildir.

byariff
12.Ağustos.2012, 22:08
Yapma be umut yapma

Facx
12.Ağustos.2012, 22:08
off umut ya bekir bilica yaptı elmander umut çok iyi pres yapıyo :D

EndoplazmiK RetikuluM
12.Ağustos.2012, 22:14
Ah be Volkan çıkıyor.

Rsa
12.Ağustos.2012, 22:15
Volkan sakatlandı, Mert girecek.

byariff
Volkan omuzudan sakatlandi mert gircek galiba.

KanaKe
al iste sanssizliga bak kesin spartak macindada oynayamaz simdi volkan

erdem344
Milli takımın 3. kalecisi girdi sıkıntı yok

attirson
12.Ağustos.2012, 22:16
Çok kötü oldu bu.Mert'e güveniyorum ama 1 degisiklik hakkımız gitti çok kötü.

Ulan Mert iyiki güveniyoruz dedik.

uAburak89
12.Ağustos.2012, 22:17
Kaçan golleri aramasak bari..

byariff
12.Ağustos.2012, 22:18
Goooolllllllll Umuttttttttttttt

erdem344
Milli takımın 3. kalecisi dedik ya :D :D

KanaKe
Milli takımın 3. kalecisi girdi sıkıntı yok

sIkinti yok haklisin :) al basit bir hata ile gol oldu

Flawless Victory
12.Ağustos.2012, 22:19
Hadi tarihi bir maç olsun. :)

Facx
ohooo saha meşale doldu

byariff
Erzumu yaniyor.

Edit : volkanin omzu cikmis geçmis olsun.

Facx
12.Ağustos.2012, 22:20
ne diye 1 gol olur olmaz meşale yakarsın hadi yaktın sahaya ne atıyosun

BaFraLı
12.Ağustos.2012, 22:20
Bu meşaleler televizyondan hoş görünüyor ama gerek yok. Zaten golü atmışız. Devam edelim işte.

uAburak89
12.Ağustos.2012, 22:21
Meşale atanlar neyin kafası bu arkadaş ? Rüzgarı almışız arkamıza.

attirson
12.Ağustos.2012, 22:21
Kendi takımları gol atmış niye meşale atıyorlar ki

kasım akdemir
12.Ağustos.2012, 22:22
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL.... hadi gçmiş olsun fark olur dedim. buyrun birlikte sayalım. Bu 1

byariff
12.Ağustos.2012, 22:23
Ah Be elmander bi dokunsan.

erdem344
12.Ağustos.2012, 22:24
Takım bas bas bağırıyor orta saha yok bende diye

kalemci
Trabzon 1 Fenerbahce 0 :n: saka :)

Flawless Victory
Takım oturmamış ama bunda en büyük etken bence Melo eksikliği. Buna rağmen çok sağlam takım olmuşuz.

Börk
Şimdiden söyleyim şu stadda meşaleleri atan gereksizleri Galatasaray Taraftarıyla bütünleştirerek yorum yapmayın.

Facx
Ah Be elmander bi dokunsan.

keita geldi benim aklıma o pozisyonda at madride aynı açıdan atmıştı bi vursa %90 girerdi

Rsa
12.Ağustos.2012, 22:25
Orta saha ve sağ kanat yol geçen hanı gibi.

erdem344
12.Ağustos.2012, 22:29
Mert napıyosun kocum :D

EndoplazmiK RetikuluM
12.Ağustos.2012, 22:30
Mert girdiği gibi gol yiyince kendine güveni çöktü.

byariff
12.Ağustos.2012, 22:32
Elmander yapma abi ya yapma !

Facx
elamnder ah içiyle vursan gol ya

BaFraLı
Böyle pozisyonları aramayalım sonra ?

uAburak89
Neler kaçıyor ?! Çıldıracağım atın bunları be atın !

LaigLeNoiR
Galatasaray çok rahat oynuyor Fenerbahçe savunması evlere şenlik durumda. Egemen'in yanında oyun kurucu bir stoper olmayınca çok sırıtıyor orada Bekir ile ikisi.

Flawless Victory
Bu kadar pozisyonu sonra aramayalım da.

uAburak89
12.Ağustos.2012, 22:34
Bu kadar pozisyonu sonra aramayalım da.

Aynen ya en kötü 3-0'dı şu anda maç.

EndoplazmiK RetikuluM
12.Ağustos.2012, 22:36
Çok güzel geri pas yapıyoruz kalecimize doğru orta sahaya falan gerek yok harbiden.

erdem344
12.Ağustos.2012, 22:37
Transfere ihtiyacı olmayan takım böyle oynamaz

uAburak89
12.Ağustos.2012, 22:42
Engin defol git, sahtekarsın resmen.

erdem344
12.Ağustos.2012, 22:44
engin başladı

byariff
12.Ağustos.2012, 22:45
Enginin , Kuyt"a yaptigi sari kart olmasi lazimdi.

EndoplazmiK RetikuluM
12.Ağustos.2012, 22:46
Alexxxxx :D :D

Rsa
Alex attı.

Facx
al işte senin cüneyt çakır gibi

uAburak89
Bala bak. Bravo...

byariff
Atamayana atarlar savunmadan seken top gol oldu.

William Rookwood
12.Ağustos.2012, 22:47
Pes bugu gibi gol alex= fenerbahçe

erdem344
12.Ağustos.2012, 22:49
Biber gazı atarlar birazdan

GebzeLi1907
12.Ağustos.2012, 22:49
gol engin baytara gitsin.galatasarayla fenerbahçe arasında gerçekten tuhaf bi ilişki var yine ilk şutta golü bulduk bu kadar rezil oyunla 1-1 çok iyi skor