Log in

View Full Version : Bursaspor - KuPS Kuopio | UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç

di canio
07.Ağustos.2012, 01:02
http://img36.imageshack.us/img36/1755/burkuo.png

Mamadou
07.Ağustos.2012, 03:55
Bursaspor karşılaşmanın normal süresini 1-0 kazanıp, işi uzatmalarda bitireceğini tahmin ediyorum.

MeliksahAydogan
07.Ağustos.2012, 03:58
Bursaspor geçemezse ayıp olur.

Fearless Coward
07.Ağustos.2012, 04:02
KuPS yine zorlayacaktır Bursaspor'u as oyuncular dinlendi sanırım lig maçında...Pinto ve Batalla gününde olursaya kaldı iş bence...Günlerinde olurlarsa 2-0 3-0'lık bir skor ortaya çıkar olmazlarsa zaten durum ortada...

byariff
07.Ağustos.2012, 04:08
bursanin oyunu tat vermiyor ozellkle ertugrul hoca çok dar dusunuyor b plan hic yok takim yeniliorsa omer erdogan yada bska bi stoper direk forvete gidiyor nese temsilcimize basarilar umarim evinde kazanir bursa

Gncl1905
07.Ağustos.2012, 04:11
Eleyeceğimizi düşünüyorum Türkiye'de umarım yanılmam.

GebzeLi1907
07.Ağustos.2012, 04:49
Bursa tribünü alır maçı

footballer33
07.Ağustos.2012, 13:52
İlk golü yemedikleri sürece, Bursaspor maçın ve turun favorisi. Yedikleri an elenirler.

Bursaspor
07.Ağustos.2012, 14:41
KuPS lig maçında as kadrodan çok fazla bir değişiklik yapmadı ama sahada oynadıkları oyun mücadeleci değildi. Çok yorgun değiller, deplasman yolculuğu takımı yormazsa sahada kontrollü ve kontraya dayalı bir oyunla üzerine gelen Bursaspor'a karşı tehlikeli pozisyonlar ve goller bularak turu rahat geçer.

RasAnt
09.Ağustos.2012, 18:26
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg

Ülkemiz açısından pek çok farklı açıdan son derece önemli ve değerli olan, 'Türk takımlarının Avrupa'da temsili' noktasında, Bursaspor ve Eskişehirspor'a, bu akşamki mücadelelerinde ayrı ayrı başarılar diliyoruz.

Eskişehirspor'un Marsilya deplasmanında, Bursaspor'un ise konuk ekip Kuopio karşısında turu getirecek skorlara imza atacağına inanıyor, yollarının açık olmasını diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

barahir
09.Ağustos.2012, 20:50
Maç hangi kanalda?

berkay123456
09.Ağustos.2012, 20:55
Kups'un gol atabileceğine ihtimal vermiyorum.Bursa akıllı oynarsa turu geçer.Ama tahmin dışı olarak Kups gol atarsa turu da geçerler.

Hugo
09.Ağustos.2012, 21:00
Maç hangi kanalda?

Maç TRT Haber'de.

Fearless Coward
09.Ağustos.2012, 21:01
TRT Haber'den yayınlanacak...Bursa'dan çok fark beklemeyin bence 2-0 3-0 alabilirler en fazla...

sentugo
09.Ağustos.2012, 22:05
Bursa'da herkes bu maçı konuşuyor. İyi niyetlerle birlikte turu geçeceğimize inanıyorum.

İŞTE KADROLAR:

Bursaspor: Scott Carson, Michael Basser, Serdar Aziz, İbrahim Öztürk, Hakan Aslantaş, Musa Çağıran, Alfred N'diaye, Stanislav Sestak, Ozan İpek, Sebastian Pinto, Pablo Batalla

Yedekler: Yavuz Özkan, Ömer Erdoğan, İsmail Haktan Odabaşı, Adem Koçak, Ozan Tufan, Teteh Bangura, Ferhat Kiraz

KuPS Kuopio: Hilander Mika, Nissinen Noni , Taipale Tero, Karkkainen Pyry , Hynynen Antti ,Joenmak Markus,Purne Ats ,Paananen Aleksi ,ILO Miikka , Tabe Etlhu , Obiefule Paul

Yedekler: Pöntien Joonas , Voutilainen Nerry , James Christopher , Rasanen Sami ,Puri Sander ,Hoivala Atte , Venalainen Ilja

EndoplazmiK RetikuluM
09.Ağustos.2012, 22:43
Bursa sürekli sağ tarafı kullanıyor ama böyle gol gelmez. Pinto bi türlü çıkamıyo kafaya.

EndoplazmiK RetikuluM
09.Ağustos.2012, 22:52
İbrahim attı bırakmaz artık Bursa iyi oynuyoruz zaten.

fotosuki
09.Ağustos.2012, 22:53
Baskı sonuç verdi. 1-0.

2 oldu Pinto.

3 Batalla.

Crazycat
09.Ağustos.2012, 23:41
5 - 0 olmuş maç.

sentugo
10.Ağustos.2012, 00:25
6-0 oldu hatta nizami bir gol de sayılmadı. Helal olsun

Deus Dominus
10.Ağustos.2012, 00:49
Bangura'nın golünde de ofsayt yok, benim gözümde 7-0 yendik! 1-0'lık mağlubiyet moral-motivasyonu olumlu yönde etkilemiş belli. Her zaman bu konsantrasyonla, bu istekle mücadele etmekte kolay değil, anlıyorum ama en az rakibi kadar mücadele ederse bu takım, güç farkını açık bir şekilde belli edebiliyor işte. Umarım güzel bir kura çekeriz yarın, buna yakın bir oyunla çoğu takımla başa baş oynayabiliriz Avrupa Ligi'nde.

Fearless Coward
10.Ağustos.2012, 00:54
Şimdi seri başı olacak mı Bursaspor o önemli...Umarım denk bir takımla eşleşiriz...

pele96
10.Ağustos.2012, 00:55
Bursaspor'un hiç bir takıma 2den fazla atacağını düşünmezdim.

footballer33
10.Ağustos.2012, 02:03
Bursaspor 1-0'ın acısını fena çıkarmış. Gol yemeden golleri bulması da özgüvenini arttırmış. Sağlam bir galibiyet olmuş.

William Rookwood
10.Ağustos.2012, 02:07
Pintocell bağlandı yine hatta :D

ForsakeN
10.Ağustos.2012, 03:19
Bursa kıl payı 1.torbayı kaçırmış gibi gözüküyor :(

http://e1208.hizliresim.com/10/b/bq2cj.jpg

attirson
10.Ağustos.2012, 03:36
Vaslui gelsin bide Bursa'dan darbe yesinler. :D

erdem344
10.Ağustos.2012, 03:42
Partizan gelsin :D

ForsakeN
10.Ağustos.2012, 03:44
Bursa kalıcı olmak istiyorsa, önümüzdeki yıllar Avrupa Ligi elemelerinde daha kolay rakipler istiyorsa bu yılki maçları çok önemli. En azından gruplara kalmalılar.

vFor
10.Ağustos.2012, 10:40
Gidip Interi çeker Bursaspor şimdi Trabzonada Dudelange gelir :D

futureless
10.Ağustos.2012, 11:23
Gidip Interi çeker Bursaspor şimdi Trabzonada Dudelange gelir :D

Dudelange Salzburg'u eledi Şampiyonlar Ligi elemelerinde yahu :zuhaha Bursaspor umarım iyi kura çeker.Türkiye liginden Fenerbahçe dışında ilk defa bir takımın maçını çok büyük keyifle izledim harika oynadı Bursa helal olsun.Ama yanıltıcı da olmasın.

KanaKe
10.Ağustos.2012, 11:27
O kadarda oynayiversinler takimin adini ilk kez duyuyorum elenselerdi ayip olurdu...

Addolorato
10.Ağustos.2012, 11:28
Trabzonspor'un her zaman en zor kurayı çekmek gibi bir huyu vardır. Gider o kadar takım içinden Anzhi'yi yada Dinamo Moskova'yı çeker Trabzonspor.

futureless
10.Ağustos.2012, 11:37
O kadarda oynayiversinler takimin adini ilk kez duyuyorum elenselerdi ayip olurdu...

Ne takımlarımız elendi adını duymadığımız takımlara.Fenerbahçe dahil.Favori olmayı beceremiyoruz yıllardır.Sonunda çıkıp bi kulübümüz favori gibi oynamayı öğrenmiş takdir etmeden geçmem.

Bursaspor
10.Ağustos.2012, 12:41
Tamam galip gelinmiş olabilir ancak oynanan futbol üst turlar için hiç umut verici değil. Bu kadro ligi bir şekilde üst sıralarda bitirebilir ancak kongrede Avrupa'da Çeyrek Final hedefini gerçekleştirebilmek için fazla iyimser kalıyor.

Skorun aldatıcılığına kapılan bir hocamız olduğu açık; hala bu takımda sorun yok, eleştirilecek bir durum yok, takım gayet iyi diyor ama stoperde sıkıntı var. Serdar - İbrahim - Ömer - Kaş - Tahacan var elimizde, bunlardan Kaş ve Ömer'i çok fazla kullanacağımızı düşünmüyorum, yine bütün yük Serdar - İbrahim ikilisinde kalacaktır. Top yapmasını bilen tecrübeli birini alabilmeliydik o bölgeye ama olmadı. Belki şimdi bir transfer gelir.

Sağ beki Basser - Hakan - Ozan ve sol beki de bir şekilde dün yaptığın Hakan - Basser rotasyonuyla kurtardık (Vederson'un bu seferde annesi vefat etmiş, bize şüpheli gelen bir durum. Zaten şike davasından çıkan karardan sonra sözleşmesinin askıya alınmasını ya da takımdan gönderilmesini bekliyorduk, sanıyoruz artık dönmeyecektir.)

Orta sahada N'diaye - Musa oynatması çok zor bir ikili, Musa'nın geri gelmeye çok niyeti olmadığı için bütün yük N'diaye'ye biniyor. O bölümde oynatacağını düşündüğün alternatiflerin de yeterli değil (Adem - Barış - Murat - Furkan) buraya kaliteli bir yabancı alınması şart, özellikle Augusto Fernandez'in 1.5M €'ya Celta Vigo'ya imza atmış olması yine beceriksizlik hanemize yazıldı.

Forsell'in orada oynatılacağını düşünenler var ancak Forsell, Batalla'yı yedeklemek için alındı. Batalla kaliteli bir yedeği olmadığı için bütün sezon aynı tempoda oynamak zorunda kalan tek oyuncu oluyor. Forsell'in üzerinde ısrar edilirse kesinlikle bu açığı kapatacaktır ve Batalla'dan daha yüksek bir performans almamızı sağlayacaktır.

Sağ açıkta bu sezon yine Sestak - İsmail ikilisi olacak, Sestak bu sezon Batalla ve Pinto'ya daha fazla alıştı, daha da fazla katkı sağlayacaktır. İsmail'den daha iyi bir yedeğimiz olsa iyi olurdu ama Ferhat'ı belki orada deneyebiliriz.

Sol açıkta Ozan - Ferhat iyi bir ikili, en azından ligi kaldırabilir. Elimizde daha iyisi olmadığı ve alamayacağımız için bununla yetinmek zorundayız.

Forvet alınmasına gerek olduğunu düşünmüyorum, özellikle Şaban Genişyürek alınacaksa hiç almaya gerek yok. Pinto - Bangura - Okan rotasyonu yeterli gibi duruyor belki devre arasında yine Güney Amerika'dan bir oyuncu düşünülebilir.

Hugo
10.Ağustos.2012, 22:48
Bu maçta 6.golü atan Ozan Tufan avrupa kupaları tarihinde gol atan en genç futbolcu olarak tarihe geçmiş.