daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bursaspor karşılaşmanın normal süresini 1-0 kazanıp, işi uzatmalarda bitireceğini tahmin ediyorum.
Bursaspor geçemezse ayıp olur.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
KuPS yine zorlayacaktır Bursaspor'u as oyuncular dinlendi sanırım lig maçında...Pinto ve Batalla gününde olursaya kaldı iş bence...Günlerinde olurlarsa 2-0 3-0'lık bir skor ortaya çıkar olmazlarsa zaten durum ortada...
bursanin oyunu tat vermiyor ozellkle ertugrul hoca çok dar dusunuyor b plan hic yok takim yeniliorsa omer erdogan yada bska bi stoper direk forvete gidiyor nese temsilcimize basarilar umarim evinde kazanir bursa
Eleyeceğimizi düşünüyorum Türkiye'de umarım yanılmam.
Bursa tribünü alır maçı
İlk golü yemedikleri sürece, Bursaspor maçın ve turun favorisi. Yedikleri an elenirler.
KuPS lig maçında as kadrodan çok fazla bir değişiklik yapmadı ama sahada oynadıkları oyun mücadeleci değildi. Çok yorgun değiller, deplasman yolculuğu takımı yormazsa sahada kontrollü ve kontraya dayalı bir oyunla üzerine gelen Bursaspor'a karşı tehlikeli pozisyonlar ve goller bularak turu rahat geçer.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ülkemiz açısından pek çok farklı açıdan son derece önemli ve değerli olan, 'Türk takımlarının Avrupa'da temsili' noktasında, Bursaspor ve Eskişehirspor'a, bu akşamki mücadelelerinde ayrı ayrı başarılar diliyoruz.
Eskişehirspor'un Marsilya deplasmanında, Bursaspor'un ise konuk ekip Kuopio karşısında turu getirecek skorlara imza atacağına inanıyor, yollarının açık olmasını diliyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Maç hangi kanalda?
Kups'un gol atabileceğine ihtimal vermiyorum.Bursa akıllı oynarsa turu geçer.Ama tahmin dışı olarak Kups gol atarsa turu da geçerler.
TRT Haber'den yayınlanacak...Bursa'dan çok fark beklemeyin bence 2-0 3-0 alabilirler en fazla...
Bursa'da herkes bu maçı konuşuyor. İyi niyetlerle birlikte turu geçeceğimize inanıyorum.
İŞTE KADROLAR:
Bursaspor: Scott Carson, Michael Basser, Serdar Aziz, İbrahim Öztürk, Hakan Aslantaş, Musa Çağıran, Alfred N'diaye, Stanislav Sestak, Ozan İpek, Sebastian Pinto, Pablo Batalla
Yedekler: Yavuz Özkan, Ömer Erdoğan, İsmail Haktan Odabaşı, Adem Koçak, Ozan Tufan, Teteh Bangura, Ferhat Kiraz
KuPS Kuopio: Hilander Mika, Nissinen Noni , Taipale Tero, Karkkainen Pyry , Hynynen Antti ,Joenmak Markus,Purne Ats ,Paananen Aleksi ,ILO Miikka , Tabe Etlhu , Obiefule Paul
Yedekler: Pöntien Joonas , Voutilainen Nerry , James Christopher , Rasanen Sami ,Puri Sander ,Hoivala Atte , Venalainen Ilja
Sentugo.
Bursa sürekli sağ tarafı kullanıyor ama böyle gol gelmez. Pinto bi türlü çıkamıyo kafaya.
İbrahim attı bırakmaz artık Bursa iyi oynuyoruz zaten.
Baskı sonuç verdi. 1-0.
2 oldu Pinto.
3 Batalla.
Last edited by fotosuki : 09.Ağustos.2012 at 23:07
Steam ID: fotosuki
5 - 0 olmuş maç.
6-0 oldu hatta nizami bir gol de sayılmadı. Helal olsun
Sentugo.
Bangura'nın golünde de ofsayt yok, benim gözümde 7-0 yendik! 1-0'lık mağlubiyet moral-motivasyonu olumlu yönde etkilemiş belli. Her zaman bu konsantrasyonla, bu istekle mücadele etmekte kolay değil, anlıyorum ama en az rakibi kadar mücadele ederse bu takım, güç farkını açık bir şekilde belli edebiliyor işte. Umarım güzel bir kura çekeriz yarın, buna yakın bir oyunla çoğu takımla başa baş oynayabiliriz Avrupa Ligi'nde.
Şimdi seri başı olacak mı Bursaspor o önemli...Umarım denk bir takımla eşleşiriz...
Bursaspor'un hiç bir takıma 2den fazla atacağını düşünmezdim.
Bursaspor 1-0'ın acısını fena çıkarmış. Gol yemeden golleri bulması da özgüvenini arttırmış. Sağlam bir galibiyet olmuş.
Pintocell bağlandı yine hatta![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bursa kıl payı 1.torbayı kaçırmış gibi gözüküyor
![]()
Vaslui gelsin bide Bursa'dan darbe yesinler.![]()
Partizan gelsin![]()
Bursa kalıcı olmak istiyorsa, önümüzdeki yıllar Avrupa Ligi elemelerinde daha kolay rakipler istiyorsa bu yılki maçları çok önemli. En azından gruplara kalmalılar.
Gidip Interi çeker Bursaspor şimdi Trabzonada Dudelange gelir![]()