View Full Version : SC Vaslui - Fenerbahçe | UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç
di canio
07.Ağustos.2012, 01:02
http://img407.imageshack.us/img407/7676/vasfen.png
pele96
07.Ağustos.2012, 01:16
0-0 Biter Fener yoluna Uefadan devam eder diye düşünüyorum.
mpaker66
07.Ağustos.2012, 01:20
fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum, neden bilmiyorum.
zeck17
07.Ağustos.2012, 01:25
0-0 biter aynı lazioya yattıkları gibi olur
anil luque
07.Ağustos.2012, 01:31
İlk maçtakii görüntüsüyle Fener'in turu geçmesi mucize. 1 hafta yaramıştır umarım temsilcimize , başarılar.
LaigLeNoiR
07.Ağustos.2012, 01:31
Ev sahibi takıma 0-0'ın yarayacak skor olması çok kötü ve tehlikeli bir skor.
F.Bahçe 1 gol bulursa yemeden oyunu çözecektir.
Suicider
07.Ağustos.2012, 01:47
Fenerbahçe'nin erken bir gol bulması gerekiyor.Gol atamadıkça,zaman geçtikçe işi zorlaşacaktır.Temsilcimize başarılar.
erdem344
07.Ağustos.2012, 02:20
kazanmamız gereken maçları hep bi şekilde kazanmıştırız buda o şekil olucak
vego
07.Ağustos.2012, 02:23
@firatgunayer
Vaslui Kadıköy'de tesadüfen iyi oynamadı.İyi takım..İstatistikler de bunu gösteriyor.Kendi evinde oynadığı 11 Avrupa maçında yenilgileri yok
@firatgunayer
Vaslui son 2 sezonda Lille, Twente, Sporting Lisbon, Lazio gibi takımlara karşı sahasında yenilmedi.
MeliksahAydogan
07.Ağustos.2012, 02:36
Maç 0-0 bitecek gibi geliyor Vaslui üstüne yatacak ilk maçtaki skorun Fener'in işi zor temsilcimize başarılar.
Fearless Coward
07.Ağustos.2012, 02:40
Doğru diyor mpaker ama yeri burası değil bence...Temsilcimiz umarım ilk yarıda gol bulur yoksa işimiz çok zor...
GebzeLi1907
07.Ağustos.2012, 02:45
Maçtan sonra bir topçumuz misal Caner çıkar da yıllar önce Bülent Uygun'un M.United deplasmanından sonra söylediği ''Yıllardır Avrupa da yenilirmiyorlarmış Fenerbahçe'yle oynamamışlar da ondan'' der umarım .)
Çok taktik konuşulacak bir maç değil hırslı istekli başlarsak kazanbiliriz.Sow Cristian ve oynarsa Stoch'un performanslarına bağlı maç tamemen.Vasliu ne kadar yenilmiyorsa yenilmesin bizim bu 3 oyuncumuz gününde olursa kazanırız.
MeliksahAydogan
07.Ağustos.2012, 02:50
Maçtan sonra bir topçumuz misal Caner çıkar da yıllar önce Bülent Uygun'un M.United deplasmanından sonra söylediği ''Yıllardır Avrupa da yenilirmiyorlarmış Fenerbahçe'yle oynamamışlar da ondan'' der umarım .)
Çok taktik konuşulacak bir maç değil hırslı istekli başlarsak kazanbiliriz.Sow Cristian ve oynarsa Stoch'un performanslarına bağlı maç tamemen.Vasliu ne kadar yenilmiyorsa yenilmesin bizim bu 3 oyuncumuz gününde olursa kazanırız.
Acaba Sow ve Stoch 11 oynayacak mı ?
Sow'un konusu malum , Stoch'u ise ilk maçta gösterdiği vasat performanstan sonra Aykut Hoca'nın kesip yerine Caner'i koyacağını okumuştum bugün bir yerde ama ...
GebzeLi1907
07.Ağustos.2012, 02:53
Acaba Sow ve Stoch 11 oynayacak mı ?
Sow'un konusu malum , Stoch'u ise ilk maçta gösterdiği vasat performanstan sonra Aykut Hoca'nın kesip yerine Caner'i koyacağını okumuştum bugün bir yerde ama ...
Evet Stoch un oynayıp oynamayacağı belirsiz oynarsa dedim zaten onun için ama Sow oynamaz da elenir gelirsek İstanbul a inmek baya zor olur Aykut hoca için.Oynatacaktır muhtemelen.
Benim beklediğim ve istediğim 11
Volkan
GG Egemen Bekir Hasan
Topuz Cristian
Kuyt Alex Stoch(Caner)
Sow
MeliksahAydogan
07.Ağustos.2012, 03:04
Evet Stoch un oynayıp oynamayacağı belirsiz oynarsa dedim zaten onun için ama Sow oynamaz da elenir gelirsek İstanbul a inmek baya zor olur Aykut hoca için.Oynatacaktır muhtemelen.
Benim beklediğim ve istediğim 11
Volkan
GG Egemen Bekir Hasan
Topuz Cristian
Kuyt Alex Stoch(Caner)
Sow
Bakıyorum da Topal'ı kadrolardan çabuk kestiniz Fenerbahçeliler olarak.
erdem344
07.Ağustos.2012, 03:07
topal 4 2 3 1 in oyuncusu değil 4 3 3 ün oyuncusu
MeliksahAydogan
07.Ağustos.2012, 03:10
topal 4 2 3 1 in oyuncusu değil 4 3 3 ün oyuncusu
Fenerbahçe adına yanlış bir hamle mi peki ?
erdem344
07.Ağustos.2012, 03:15
Fenerbahçe adına yanlış bir hamle mi peki ?
Yanlış değil ama doğru olması içinde 4 3 3 oynamamızlazım.Yerli statüsünde o bölgeye alınacak bi oyuncu söyle desem ? yok başka .
Aykut kocamana güvenmekten başka şansımız yok
Aykut Kocaman : Başladığım günle bugün arasında dağlar kadar fark var. Bıraktığım günle arada da dağlar kadar fark olacak
MeliksahAydogan
07.Ağustos.2012, 03:17
Yanlış değil ama doğru olması içinde 4 3 3 oynamamızlazım.Yerli statüsünde o bölgeye alınacak bi oyuncu söyle desem ? yok başka .
Aykut kocamana güvenmekten başka şansımız yok
Aykut Kocaman : Başladığım günle bugün arasında dağlar kadar fark var. Bıraktığım günle arada da dağlar kadar fark olacak
Aykut Kocaman'ın 4-2-3-1'den vazgeçeceğini düşünmüyorum.
GebzeLi1907
07.Ağustos.2012, 03:17
Bakıyorum da Topal'ı kadrolardan çabuk kestiniz Fenerbahçeliler olarak.
Mecbur kazanmak zorunda olduğumuz bir maçta daha agresif ve öne oynayabilen ortasahayla çıkmakdan daha doğrusu ne.
Herşey iyi gider maç 1-0 2-0 2-1 önde gider bizim lehimize, o zaman Topal'ın görevi başlar.
Topal yanlış bir hamle mi ? Yanına eğer çok iyi bir çift yönlü ortasaha getirilmez ise evet çok yanlış bir hamle.Gelse bile yine de her maçın banko adamı değil o da ayrı konu.
MeliksahAydogan
07.Ağustos.2012, 03:18
Mecbur kazanmak zorunda olduğumuz bir maçta daha agresif ve öne oynayabilen ortasahayla çıkmakdan daha doğrusu ne.
Herşey iyi gider maç 1-0 2-0 2-1 önde gider bizim lehimize, o zaman Topal'ın görevi başlar.
Topal yanlış bir hamle mi ? Yanına eğer çok iyi bir çift yönlü ortasaha getirilmez ise evet çok yanlış bir hamle.Gelse bile yine de her maçın banko adamı değil o da ayrı konu.
Anladım , teşekkürler.
Mamadou
07.Ağustos.2012, 03:20
Rakibin 0-0 yatacağını düşünmüyorum. Skora yatacak yapıda bir takım değiller. Bu anlayışta olursa rakip Fenerbahçe cezayı keser. inşallah.
İlk yarım saatte sahada istekli, golü düşünen bir Fenerbahçe'nin olacağını tahmin ediyorum. Gollü beraberlik Fenerbahçe'ye yarayacağı için ilk yarı atılacak bir gol çok önemli. İlk yarıda temsilcimiz bir gol bulabilirse ikinci yarı Aykut Kocaman'ın yapacağı hamleler bir üst tura taşır. Başarılar Fenerbahçe.
eng1n
07.Ağustos.2012, 03:23
açıkcası oraya kazanmak zorunda gitmemizi daha avantaj görüyorum yani 1-0 ile gitseydik orada kesinlikle 1-2 gol yeyip elenirdik en azından böyle hücum oynama zorunluluğu oluyor ve biz konsantre bir şekilde hücum ettiğimizde iyi takımız.
Gncl1905
07.Ağustos.2012, 04:15
Böyle maçlar hep zor geçer bakalım sonuç ne olacak. İzlenebilecek bir kanalda olsada maçı seyredebilsek bu sefer bari :D
furkan58
07.Ağustos.2012, 04:18
1-0 gibi bir skor bekliyorum umarım eleriz.
Sekopej
07.Ağustos.2012, 10:45
Geçen maç ilk yarı oynanan oyun kabul edilemez, 2. devre oynadıkları oyunu maç başından itibaren oynarlarsa mutlaka gol gelir, çok zor maç olacağını düşünmüyorum hala, turu geçeriz.
sui generis
07.Ağustos.2012, 11:45
20 kişilik kadromuz;
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Serdar Kesimal, Alex de Souza, Dirk Kuyt, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.
Sow'un forvette Kuyt'ın sağda olacağı konuşuluyor. eğer böyle olursa solda Caner , ortada da Mehmetler oynar. eğer böyle çıkarsak bence rahatlıkla kazanırız.
antiochia
07.Ağustos.2012, 12:33
Orta sahasız ve forvetsiz oynayan Fenerbahçe'yi Vaslui Kontraatakla yener gibi geliyor.
footballer33
07.Ağustos.2012, 13:49
Fener'in turu geçeceğini düşünüyorum. 2 gol atarlarsa, ki atacak güçleri var, olayı bitirirler.
ommix
07.Ağustos.2012, 14:19
Maça iyi başlayıp 15 dakika içinde gol atarız.Baskılı ve etkili başlıycaz gibi geliyor bana
futureless
07.Ağustos.2012, 14:27
İlk maçta etkisiz oynayıp yan paslarla taraftarı delirtecek bir futbol oynayacağımızı tahmin etmiştim ancak yenilmekten son anda kurtulacağımızı düşünmemiştim açıkçası.Yumurta kapıya dayandı, galibiyet şart.Gollü beraberlik beklemiyorum.En fazla 1-1 olur beraberlik olacaksa.
C h A o S
07.Ağustos.2012, 15:05
Yayın hakkında bir bilgi var mı?
ommix
07.Ağustos.2012, 15:27
Yayın hakkında bir bilgi var mı?
D-Smart veriyor yine
kasım akdemir
07.Ağustos.2012, 16:24
Aykut Hocanın taktik ve teknik bilgisinin çokta iyi olmadığını düşünenlerdenim. Burası yeri değil ama bence FB'nin başında olacak özgüvene sahip değil.
C h A o S
07.Ağustos.2012, 16:25
D-Smart veriyor yine
Geçen maçı Xazar'dan izleyen oldu mu?
eng1n
07.Ağustos.2012, 16:48
Geçen maçı Xazar'dan izleyen oldu mu?
Xazar tv biss şifresi giriyor.
C h A o S
07.Ağustos.2012, 17:38
1 maçıda olsa keşke Atv felan verseydi.Millet rahat rahat izleseydi.
Neyse netten takip ederiz artık.
RasAnt
07.Ağustos.2012, 17:44
24 kişilik kadro olması gerekirken 20 kişilik kadroyla gidiyoruz Özer-Sezer-Bienvenü-Özgür Çek yok tamda düşündüğüm gibi özgür kiralık diğerleri takımdan tamamen yollanmalı.Ha bunları(Yobo-Krasiçte dahil) Vaslui maçları gelmeden akıl edebilseydi Aykut hoca rahat ederdik diken üstünde maçlar izlemezdik çok kötü bir sezon öncesi yönetim sergiledi bazen anlayamıyorum kendisini.
Maça gelirsek umarım turu geçeriz,ben eleneceğimizi düşünüyorum.Şampiyonlar ligi giderse ne olur düşünmek bile istemiyorum...
KanaKe
07.Ağustos.2012, 17:52
mehmet topuz ilk 11 oynayacakmis aykut hoca sonunda duydu sesimizi :)
GebzeLi1907
07.Ağustos.2012, 17:55
mehmet topuz ilk 11 oynayacakmis aykut hoca sonunda duydu sesimizi :)
Sağ açıkta oynarsa, 11 oynamasının pek esprsi kalmaz.Topal yada Selcuk ikisininde başlamaması lazım 11 de bu maç için.Topal ın hafif sakatlığı olduğu Selçuk ile başlayacağı yazıyor bazı yerlerde.
Öyle birşey olmaz umarım.
KanaKe
07.Ağustos.2012, 17:59
Mehmet Topuz - Cristian oynatacakmis Kuyt sag kanat Sow forvet
GebzeLi1907
07.Ağustos.2012, 18:16
Mehmet Topuz - Cristian oynatacakmis Kuyt sag kanat Sow forvet
İnşallah aksi haller felaket.
Ben olsam Salih'i denerim belki antremanlarda iyi olduğu söyleniyordu.
Gökhan Gönül'ü bir avrupa maçında kazanmıştık Zico güvenip vermişti formayı bir daha da çıkarmadı.
ommix
07.Ağustos.2012, 18:21
İnşallah aksi haller felaket.
Ben olsam Salih'i denerim belki antremanlarda iyi olduğu söyleniyordu.
Gökhan Gönül'ü bir avrupa maçında kazanmıştık Zico güvenip vermişti formayı bir daha da çıkarmadı.
Salih antrenmanda hafif bir sakatlık yaşamış.Ama sakatlanmasa bile oynatacağını sanmam
sananes
07.Ağustos.2012, 18:40
Aykut Hoca'nın Bienvenu ile derdi ne anlamadım. 4 Milyon euro'ya ben mi aldırdım bu adamı? Ve yine her zamanki gibi ilk kötü oyunundan sonra Stoch'u kulübeye çekeceği maç geldi. Ayrıca Topal sakat değilse kesinlikle oynar. Aykut Kocaman'dan böyle değişik hareketler beklemeyin. Gol lazımken forvet çıkarıp forvet alan adamdır kendisi.
ForsakeN
07.Ağustos.2012, 18:51
Aykut Kocaman'ı az çok tanıyabildiysem, şu maça sağ kanatta Mehmet Topuz'la çıkar. Göbekte Cristian,Topal. Forvet tercihini kestiremiyorum, Sow veya Kuyt olur da.
byariff
07.Ağustos.2012, 18:53
yaz kampinda salih baya iyi diyorlardi , salih topal ikisi basliyabilir aslinda.
Önder HOCA
07.Ağustos.2012, 19:07
M.Topuzu ortaya çekmez hele bu maçta hayatta ortada oynatmaz
sananes
07.Ağustos.2012, 19:41
Cristian'ı hazırlık maçlarında dahi kesmiyor bu adam. Ek bilgi olarak yazayım da burada dursun.
vFor
07.Ağustos.2012, 19:42
Cidden yorum yapamayacağım :) Takımın kötüye gittiği kanısına Vaslui maçından mı vardın?
Takımın "sana göre" kötü gitmesinin sebebi sadece Aykut Kocaman mıdır?
Vizyonunun olmadığını iddia ettiğin adamın vizyonsuzca yaptığı şeyler neler?
- Bu arada eleneceğimizi düşünüyorum.
Yoo 2 senedir takımda,izleyerek böyle bi kanıya vardım.
Neyse umarım dediklerimi anlarsınız ilerde çok uzak değil istifa sesleri.
sananes
07.Ağustos.2012, 19:56
takım bir orta saha alsın ve 4-3-3'e dönmeyi denesin başarısız olmaz diye düşünüyorum. Bu da vaslui maçından sonra olacaktır. Mehmet Topal gibi adeta stoper gibi oynayan bir orta sahanız varsa Alex maalesef sahada olamaz.
Bunun dışında bu maçı da 3-0 kazanacağız gibi geliyor ama bu gerçekleşse bile iyi olduğumuzu göstermeyecektir.
Escochae
07.Ağustos.2012, 20:26
Stoch'u kestiği zaman tepki gösterenleri anlayamıyorum. Savunma yapmasını veya ortasahayı desteklemesini bilmiyor. Tamam meziyetleri olabilir ama takım savunmasına zarar verdiği ortada .. O yüzden Aykut Kocaman'ın özellikle formu düştüğü zamanlarda kesmesini anlayabiliyorum.
A.FaruK
07.Ağustos.2012, 20:29
İki maçtan biri berabere bitecekti o vademizide doldurduk şimdi romanyadan güzel bi galibiyetle döneceğiz Allahın izniyle.
sananes
07.Ağustos.2012, 21:05
Her şey takım savunması mı arkadaş? Messi'ler Robben'ler çok mu biliyor takım savunmasını. Koskaca takımda 2-3 tane hücum ağırlıklı düşünen yaratıcı oyuncun olacak ki topa hükmeden sen olabileceksin.
aksini düşünenler için 11 önerim;
volkan-gökhan-bekir-egemen-hasan-topal-selçuk-topuz-özer-caner-semih
bence her biri 10 kilometre civarı koşar bu adamların.Takım savunmasına da yardım ederler oh mis.
vFor
07.Ağustos.2012, 21:10
-------------------------volkan
orhan---------serdar---------bekir---------hasan ali
----------------baroni---------topal--------------------
topuz-----------------selçuk-----------------özer
-------------------------semih
sananes
07.Ağustos.2012, 21:11
topuz-----------------selçuk-----------------caner
baroni çok kaçak dövüşüyor yalnız. Alacaksın mis gibi Özer'i özel jetle getirtip romanya'ya maçın en çok koşanı olmazsa ben giderim bu siteden :D
GebzeLi1907
07.Ağustos.2012, 21:19
Banada Topuz kanat oynayacak gibi geliyor.Birde bugün bazı yerlerde Topal'ın hafif sakatlığı olduğu yerine Selçuk'un oynayacağı yazıyordu.Yani Aykut Kocaman'ın cvsine ve basındaki haberlere bakacak olursak;
Volkan
Gökhan Bekir Egemen(Serdar) Hasan
Topal Cristian
Topuz Alex Caner
Kuyt
şeklinde çıkacağız bu maçı bu 11 le kazanmamız tamamen şans işi yada Caner Baroni ve Kuyt çok üstün bir performans gösterecek de kazanacağız.Ortalama halleriyle oynarlarsa işimiz zor.
sananes
07.Ağustos.2012, 21:29
Banada Topuz kanat oynayacak gibi geliyor.Birde bugün bazı yerlerde Topal'ın hafif sakatlığı olduğu yerine Selçuk'un oynayacağı yazıyordu.Yani Aykut Kocaman'ın cvsine ve basındaki haberlere bakacak olursak;
Volkan
Gökhan Bekir Egemen(Serdar) Hasan
Topal Cristian
Topuz Alex Caner
Kuyt
şeklinde çıkacağız bu maçı bu 11 le kazanmamız tamamen şans işi yada Caner Baroni ve Kuyt çok üstün bir performans gösterecek de kazanacağız.Ortalama halleriyle oynarlarsa işimiz zor.
aynen bu 11'le çıkılacaktır maça. Sağ kanadımız ofansif olarak kısıtlı sol kanadımız ofansif olarak kısıtlı,orta ikilimiz evlere şenlik. İnşallah öne geçen biz oluruz da klasik kapanma taktiğiyle bitirmeyi deneriz en azından.
vFor
07.Ağustos.2012, 21:35
İyide bunu artık maç izleyen herkes biliyor orta sahan kötüyse basit bir takım bile maçta üstünlük kurar sana ama über teknik taktik dehası Aykut hocamız bu orta sahayla 34 haftayı çok rahat aşabileceğini düşünüyor evet yapar ama kimse bu halde ş.lde grupları falan düşünmesin bile gene boş boş ön elemelerde takılıp gelicez sonra aykuttan inciler sonra lay lay lom sezon devam edicek bu böyle gider kendini alex ferguson sanıyo.
vFor
07.Ağustos.2012, 21:38
ki bu adam bu takıma iyi fenerbahçeliliğinden dolayı bir gazla getirildi öyle kaldı insan en azından bakar bu adamın kariyerinde ne var neler yapmış 3 temmuzda takımda kaldı diyede ADAM,KOCAMAN YÜREK falan laflarıyla kredisini bitiremiyo neyse umarım turu öyle yada böyle geçeriz
BleedingMoon
07.Ağustos.2012, 21:53
topuz cristian kuyt sow stoch olacak beyler abartmayın :)
GebzeLi1907
07.Ağustos.2012, 22:02
topuz cristian kuyt sow stoch olacak beyler abartmayın :)
İnşallah, aksini yaptığı anda savunulacak yanı kalmayacak Aykut Kocaman'ın.Kendisini aşırı derecede çok sevmeme rağmen
Sekopej
07.Ağustos.2012, 22:07
Oyuncu bazında da ilk maça göre daha farklı olacağız dedi basın toplantısında. O nedenle ortada Topuz, sağda Kuyt solda Caner ve ileride Sow ile başlayacağını düşünüyorum. İlk maça göre daha farklı bir 11 oluyor bu şekilde.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Ağustos.2012, 22:12
Oyuncu bazında da ilk maça göre daha farklı olacağız dedi basın toplantısında. O nedenle ortada Topuz, sağda Kuyt solda Caner ve ileride Sow ile başlayacağını düşünüyorum. İlk maça göre daha farklı bir 11 oluyor bu şekilde.
oyle dediyse eger bence alex olmayacak 11de. geri kalani hakkinda tahminim yok.
sui generis
07.Ağustos.2012, 22:23
Stoch-alex-kuyt-sow 4 lusu ayni anda sahada olmazsa rahatlıkla kazanırız.
NisRoc
07.Ağustos.2012, 22:59
Nasıl bir 11'le çıkacağını kestiremiyorum. Fakat oyunun nasıl olacağını biliyorum. Muhtemelen defansif ağırlıklı çıkacağız ve duran toplardan yararlanmaya çalışacağız.
EndoplazmiK RetikuluM
07.Ağustos.2012, 23:01
topuz-----------------selçuk-----------------özer
Bu ne yahu abartmayalım :)
Homer J.S
08.Ağustos.2012, 00:34
Fenerbahçe zorlanacak ama turu geçecektir. Bizim avantajımıza olur zorlanmaları, yorgun bir Fenerbahçe ile karşılaşmak daha iyi tabi ki.
vFor
08.Ağustos.2012, 00:54
Ben futbolda böyle bişey olduğuna inanmıyorum özellikle bizim takım için Kayseri maçında 120 dakika oynayıp süper finale ilk maçında müthiş giriş yapmıştık hemen sonrasında olmasına rağmen maç.
zeck17
08.Ağustos.2012, 01:38
eğer gol olursa alex atar buraya şimdiden yapayim kral yine krallığını yapar zaten alex hazırlık maçlarında da takımı tek başına sırtlamıştı
ommix
08.Ağustos.2012, 10:55
Benim muhtemel 11'im
------------------------volkan
gökhan---------bekir---------egemen---------hasan ali
topuz-----------------alex-----------------kuyt
-------------------------sow
pele96
08.Ağustos.2012, 11:14
Alex , Caner , Egemen , Volkan bu isimlerden birisi veya ikisi eksik olursa Fenerbahçe turu geçemez.Birde Vaslui tesadüfen berabere kalmadı diyenler:
Young Boys iyi takımdı,
Paok Şanssızlıktı ,
Vaslui kendi evinde XX maç kaybetmemiş ,
Bu takımlar Fenerbahçe'den iyiyse Avrupaya gitmemiz 5 Sene yasaklansaydıda ilerleseydi Futbolumuz.Eğer burada Fenerbahçe elenirde yönetimden , taraftardan Vaslui iyi takımdı gibi söylemler olursa bizim futbolumuz ilerlemiyor demektir.
sui generis
08.Ağustos.2012, 11:25
Benim muhtemel 11'im
------------------------volkan
gökhan---------bekir---------egemen---------hasan ali
topuz-----------------alex-----------------kuyt
-------------------------sow
kuyt ı forvete alıp , Caner'i sola çekersen bugunkü kadromuz oluşur :)
ommix
08.Ağustos.2012, 11:34
kuyt ı forvete alıp , Caner'i sola çekersen bugunkü kadromuz oluşur :)
Sezon başı olduğu için kadroyu kestiremiyo kimse.Benim tahminim böyle birşey yapabilir Aykut hoca.
anil luque
08.Ağustos.2012, 12:06
Bizim Quaresma gibi adamımız var göndermeye çalışıyoruz. Fener'de Sow 11'e giremiyor. Ne kadar ilerledi kulüplerimiz yahu. (!)
erdem344
08.Ağustos.2012, 13:39
volkan - egemen - bekir - gökhan - hasan - topal -topuz - stoch - alex - kuyt - sow
RasAnt
08.Ağustos.2012, 13:51
bugün 4-2-3-1 oynar defans belli,orta saha 2 lisi baroni topuz olur sağ açık kuyt amc alex sol açık stoch forvettede sow diye düşnüyorum
vFor
08.Ağustos.2012, 15:21
Ben eleniriz diyorum 1-0 lık yenilgi ile
futureless
08.Ağustos.2012, 15:35
İlk biz atsak da bi görsek öndeyken nasıl oynuyoruz.Hazırlık maçlarıyla birlikte 4 maçta da öne geçemedi takım.
ommix
08.Ağustos.2012, 15:43
İlk biz atsak da bi görsek öndeyken nasıl oynuyoruz.Hazırlık maçlarıyla birlikte 4 maçta da öne geçemedi takım.
İlk 15 dakikada atıcaz golü :)
eGowiCh
08.Ağustos.2012, 16:08
Büyük ihtimalle eleneceğiz.
Muhtemel onbir:
Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, M.Topuz, M.Topal, Cristian, Caner, Alex, Kuyt
Corpus
08.Ağustos.2012, 16:39
Sow sakat mı ? Neden oynatılmıyor anlamış değilim.
C h A o S
08.Ağustos.2012, 16:48
Ntvspor,Topal'ın hafif sakatlığı var oynanması beklenmiyor dedi.
Onların muhtemel kadrosunda orta sahada Cristian ve Selçuk var.
eng1n
08.Ağustos.2012, 16:49
o Mehmet'ten sonra bu orta sahaya Selçuk seviye atlatır.
mpaker66
08.Ağustos.2012, 16:51
bence sow da kuyt da stoch da olacak alex olmayacak 4-3-3 deneyecek kocaman.
BaGa TaRKaN
08.Ağustos.2012, 17:19
Kim Ne Derse Desin Fenerbahçe'nin En İyi Bu 11'i Olur
http://tnypic.net/ba7c1.png
vFor
08.Ağustos.2012, 17:59
bakalım 2 senedir sistem oturtmaya çalışıyo büyük bir projesi var heralde bug arııyo yada
ama boşa çabalıyo fenerbahçe böyle futbol oynayamaz kafa yapısını söyleyeyim ben size adamın kafasında tek bir taktik yüklü
- gol at geriye yaslan defansif oyna barca vari boş boş paslar yap.
mpaker66
08.Ağustos.2012, 18:02
bakalım 2 senedir sistem oturtmaya çalışıyo büyük bir projesi var heralde bug arııyo yada
ama boşa çabalıyo fenerbahçe böyle futbol oynayamaz kafa yapısını söyleyeyim ben size adamın kafasında tek bir taktik yüklü
- gol at geriye yaslan defansif oyna barca vari boş boş paslar yap.
abi aykut kocaman ile kişisel bi problemin mi var? Yoksa çok mu kötü bu kadar, Fener'lilir yetti artık diye mi düşünmeye başladı?
Lim10
08.Ağustos.2012, 18:16
Geçen sene playoflardaki futbolun 2/3'sini sergilesek geçeriz bu turu.Ama açıkçası ümitli değilim ve yenilerek eleneceğimizi düşünüyorum.İnşallah yanılırız.
Bu arada Aykut Hoca'yı kolayca harcayan arkadaşlara bir tavsiye, efsaneler kolay yetişmiyor.Fatih Terim'in 4 yıllık döneminin evvelini de hatırlayın.Aykut Hoca'nın yanlışları yok mu, var tabiki.Benimde eleştirdiğim noktalar var.Önceki sezon 17'de 16 yaptığımız dönemde birçok maçta sergilediğimiz o futbolu Avrupa'ya yansıtabilsek Çeyrek finalden aşşağısı gelmez.O zamanda takımın başında Aykut Hoca vardı hatırlatayım.
erdem344
Aykut KOCAMAN : "Ne Avrupa'da bir takımı çalıştırmak istiyorum, ne de Milli Takım Teknik Direktörlüğü; benim için zirve Fenerbahçe'dir
vFor
abi aykut kocaman ile kişisel bi problemin mi var? Yoksa çok mu kötü bu kadar, Fener'lilir yetti artık diye mi düşünmeye başladı?
kişisel bi problemim yok dostum sadece Fenerbahçeden üstün görmüyorum ben bu adamı.Bir hoca bir takımda 3.senesini geçiriyorsa o takımın ileriye gitmiş olması gerekir en azından Fenerbahçe için böyle adam geldiği günden beri ben daha iyi futbol oynadığımızı görmedim hatta her geçen sene daha kötüye götürdü takımı.Vizyonsuz,taktik teknik bilmeyen,idmanlarda 5e2 oynatmaktan başka bişey bilmeyen fenerbahçeli olmasıyla kredisi tükenmeyen antrenör diye ortada gezen birisi neyse bu topice daha fazla yazmıyım maç konusu sonuçta.
MeliksahAydogan
08.Ağustos.2012, 18:22
Temsilcimize başarılar ama çok ümitli değilim :)
sananes
08.Ağustos.2012, 18:30
Aykut Kocaman gibi insanlar 80li ve 90li yılları hatırlayanlar için büyük efsanedir. Yaşı daha küçük olanlar bunu anlamayabilirler ama Aykut Kocaman televizyonun yaygınlaştığı yıllardan sonraki en önemli bir kaç fenerbahçe figüründen biridir. O yüzden kendisi hata da yapsa,yanlış da davransa diğer teknik direktörlere gösterilen sabrın kat kat fazlasının gösterilmesi normal bizler için.
Lakin bunun yanında Aykut Hocamızında yapması,değiştirmesi gereken şeyler var. Mesela hata yapma mevzusu bir hatayı 2 kere yap,3 kere yap ben bir şey demem. Ama sonra vazgeç bundan. Aykut Hocamız 3. yılına giriyor takımın başında,kendini değiştirmeye çalıştığını görenimiz var mı? Hatalarının farkına varıp,değişiklikler yapmalıyken hala devam etmesi beni üzen şey. Geçen sene deplasmanda 5 maç üst üste yenildik yanılmıyorsam ben ya da kazanamadık. O maçların bir tanesinde dahi sistemde,oyuncu seçimlerinde farklılık yoktu.Bunu insanın aklı almıyor.
Vaslui maçında da klasik anlayışından ödün vermeyecek belli ki ama bilmeli ki bizi Aykut Kocaman'ın klasik oyun anlayışı değil,takımın başında olması mutlu ediyor.O yüzden umarım o da artık daha yırtıcı,tempolu,ısıran fenerbahçe'yi yaratır. Taraftarımızın da istediği takım ortaya çıkmış olur.
Sekopej
08.Ağustos.2012, 18:30
10 sene yetmez 15 sene başımızda kalsın Aykut Kocaman.
Emre'nin olmaması çok da önemli değil, Süper Final'de de olmadığı maçlar vardı, uzun vadede sıkıntı olsa da, tek maçlık hele ki bu maçta, oyuncu tercihleri çok da önemli değil, çıkıp, kazanacaklardır.
ReaList
08.Ağustos.2012, 18:31
Eğer yine klasik sistem ve klasik düzen şeklinde sahada olacaksak yapılacak tek şey Alex'in iyi günde olması için dua etmek olacak.
Bu takım Alex'siz çok maç kazandı hatta yeri geldi en iyi futbolunu Alex'siz ortaya koydu ancak alınan en ufak başarısızlıkta dahi bunlar unutularak "Alexsiz Fenerbahçe olmuyor, İleri çıkamıyor, Top taşıyamıyor, Oyun kuramıyor vs" diyerek oluşturduğunuz dogmalar bu takımın ikinci bir sistemine ve stratejine taş koydu. Onun için pek hayıflanmamak gerek çünkü bunu sizler yarattınız. Sözlerim tüm Fenerbahçelilere, yapacağınız tek şey ne yazık ki Alex'in iyi gününde olması için dua etmekten başka bir şey değil. Bu kısır döngünün sahibi sizlersiniz. Kendi düşen ağlamaz.
erdem344
08.Ağustos.2012, 18:32
Aykut Kocaman'ın klasik oyun anlayışı değil,takımın başında olması mutlu ediyor.
Kesinlikle . Aykut kocamandan başka hoca düşünemiyorum bu takıma.
sananes
08.Ağustos.2012, 18:37
Sezon içerisinde Alex'in olmadığı bir Fenerbahçe ortaya çıkacaktır ama şu da var. Alex'in atıyorum geçen sene ya da önceki sene olmadığı bir maçta sistem değişiyor muydu? Hayır kesinlikle deişmiyordu ya Semih ya Stoch Alex'in mevkisinde oynuyordu. Şimdi Alex yokken bile değiştirmediğimiz 4-4-1-1'imizi nasıl değiştireceğiz merak ediyorum.
Benim futbol bilgim diyorki Mehmet Topal'ın içerisinde olduğu bir orta saha mecburen 4-3-3 oynamalı. Yoksa çok boş kalır,çünkü Topal çok yaslanıyor. O zaman ortatı topal-topuz-cristian yapıp ileri için kalan 3 seçimi de stoch-kuyt-sow-krasic 4lüsünden 3ünü değiştire değiştire oynatabiliriz. Daha akıcı bir takım çıkar ortaya eminim.
Vaslui maçını düşünürsek ama mecburen Alex'li sistemle oynayacaktır takımımız. Böyle kritik bir maç öncesi bir maçta sistem değiştireceğini sanmam Aykut Hoca'nın.
erdem344
08.Ağustos.2012, 18:39
Sezon içerisinde Alex'in olmadığı bir Fenerbahçe ortaya çıkacaktır ama şu da var. Alex'in atıyorum geçen sene ya da önceki sene olmadığı bir maçta sistem değişiyor muydu? Hayır kesinlikle deişmiyordu ya Semih ya Stoch Alex'in mevkisinde oynuyordu. Şimdi Alex yokken bile değiştirmediğimiz 4-4-1-1'imizi nasıl değiştireceğiz merak ediyorum.
Oyuncu profillerini değiştirerek
BKNZ: stoch , dia , niang , topal , krasic , sow , caner , cris , kuyt
ShevAnil
08.Ağustos.2012, 18:40
Benim futbol bilgim diyorki Mehmet Topal'ın içerisinde olduğu bir orta saha mecburen 4-3-3 oynamalı. Yoksa çok boş kalır,çünkü Topal çok yaslanıyor. O zaman ortatı topal-topuz-cristian yapıp ileri için kalan 3 seçimi de stoch-kuyt-sow-krasic 4lüsünden 3ünü değiştire değiştire oynatabiliriz. Daha akıcı bir takım çıkar ortaya eminim.
Vaslui maçını düşünürsek ama mecburen Alex'li sistemle oynayacaktır takımımız. Böyle kritik bir maç öncesi bir maçta sistem değiştireceğini sanmam Aykut Hoca'nın.
Bence asıl tam da böyle kritik bir maç öncesi sistem değişikliği gerekiyor. Eğer tutarsa ve takımınız kazanırsa, hocanın sistem değişikliği ön plana çıkar ve övülür. Ama tutmazsa ve takımınız kaybederse, zaten bir çok kesim tarafından da bu sistem değişikliği gerekliliği ön görüldüğü için tepkilerin ve olumsuz sonuçların şu ankinden daha fazla olacağını sanmıyorum.
MeliksahAydogan
08.Ağustos.2012, 18:41
Uzun vadede Fenerbahçe'nin Alex'e teşekkür edip 4-3-3'lü sisteme dönmesi gerek bence , tabi seçilecek adamlarda önemli.
------------Volkan----------------
-GG-Egemen-Yobo-Hasan Ali
-------------Topal---------------
-----Cristian-----Transfer-------
-------------------------------------
-Kuyt--------------------Stoch-
--------------Sow-----------------
Şeklinde.
KanaKe
08.Ağustos.2012, 18:42
cristian selcuk ikilisiyle baslarsa intihar olur.. elenirsek bu sene daha maclara felan bakmam türkiye ligiinden zaten sogudum gecen sene canli olarak en fazla 4-5 mac izlemisimdir bu senede izleyecegimi sanmiyorum :)
vFor
08.Ağustos.2012, 18:44
Bu kafayla kaybeden Fenerbahçe olur 10-15 sene kalsın diyen var.
Yazmıcam dedim ama bir arkadaşımız yazmış ısıran,tempolu,yaratıcı fenerbahçeyi tekrar yaratır diye sen o düşünceyi sil hocam kafandan korkak,defansif,yavaş, bir takım düşünüyor hoca.
sui generis
08.Ağustos.2012, 18:56
İlk maçtaki ilk yaridaki oyunu begenmeyenler sizler buna rağmen yine 4 forvetle çıkalım diyenler yine sizlersiniz .. Kendinizle çelisiyorsunuz. İlk yaridaki oyunumuzun tek sebebi o 4 adamdı. Oraya Emre gibi biri gelmedikce o 4 adam aynı anda sahada olamaz. Oldu ve gördük , top oynatmadilar.
Aykut hocayı çok çabuk harcıyorsunuz. Bu adam geldiginden beri aldığımız adamlar ne kadar yerinde. Bu adam 17/18 yaptı. Gecen sene şampiyonluğa oynatti, kupayı aldı.. Elbette eleştireceksiniz ama siz bütün başarısızlıkları ona yıkıyorsunuz. Transfer yapılmıyor diye Aykut hocaya takım kötü oynar yine Aykut hocaya. Aykut hocaya bu kadar kizacaginiza arada Stoch a , cristian a ve yönetime kızın bence..
vFor
08.Ağustos.2012, 19:02
Biz o kupaları aykut hoca sayesinde değil aykut hocaya rağmen aldık,en yakın örnek son maçta kaybedilen şampiyonlukdada inadı uğruna gene onun yüzünden kaybettik,türkiye kupasını onun taktikleriyle kazandığımızı sanmıyorum alex kazandı kupayı o maç resmen.
furkan58
08.Ağustos.2012, 19:08
Bu kafayla kaybeden Fenerbahçe olur 10-15 sene kalsın diyen var.
Yazmıcam dedim ama bir arkadaşımız yazmış ısıran,tempolu,yaratıcı fenerbahçeyi tekrar yaratır diye sen o düşünceyi sil hocam kafandan korkak,defansif,yavaş, bir takım düşünüyor hoca.
Tamam kardeşim bu kadar basit görüyorsun bu işleri geç takımın başına yap istediklerini. Bu kadar kolay değil bu işler adam 3. senesine giriyor da ilk sene 18/17 ile şampiyon yapmış 2. sezon zaten mağlum ee daha ne bekliyosunuz ne yapsın Şampiyonlar Ligi finali mi ?
Escochae
08.Ağustos.2012, 19:11
Biz o kupaları aykut hoca sayesinde değil aykut hocaya rağmen aldık,en yakın örnek son maçta kaybedilen şampiyonlukdada inadı uğruna gene onun yüzünden kaybettik,türkiye kupasını onun taktikleriyle kazandığımızı sanmıyorum alex kazandı kupayı o maç resmen.
İşte bu mantığın yüzünden seni ciddiye alıyor ve tebrik ediyorum(!) Helal olsun ..
BaFraLı
08.Ağustos.2012, 19:17
Şampiyonlar Liginde 2 takımla mücadele etmek çok iyi olur. İnşl temsilcimiz turu geçer ya. Saldır Fenerbahçe.
Vaslui o kadar iyi takım değil ama adamlar deplasmanda en iyi skoru aldı şimdide evinde oynayaaklar avantajlılar. Yıllardır Tromso gibi Vaslui gibi Steau Bükreş gibi 2.sınıf takımlara elendik basit bir şekilde. İnşl bu son olurda Fenerbahçe turu atlar. Ki zaten daha iyi bir takım.
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 19:41
Aykut iyi adam hatta Anadolu takımları için ideal bir hoca ama Fenerbahçe için değil.
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 19:42
katılıyorum...
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 19:53
akşam için en doğru kadro bence tabi
----------------------- volkan----------------------------------
-----g.g.-------bekir -------egemen------------hak---------------
------------(topal-cristian-selçuk)------m.topuz-----------------
----kuyt---------------alex------------------caner-------------------
-----------------------sow-----------------------------------------------
vFor
08.Ağustos.2012, 19:55
Bu kadar kötü yorum yaptım Aykut hocayla ilgili ama nefretimden değil gerçekleri söyledim sadece.
Tur için pek umudum yok ama oyuncular formayı terletmeye zahmet ederlerse belki bişeyler yaparız.
Legendary
08.Ağustos.2012, 20:03
Aykut iyi adam hatta Anadolu takımları için ideal bir hoca ama Fenerbahçe için değil.
Şu mesajların altına imzamı atarım.
Geçtiğimiz sezon kazandığımız ve kaybettiğimiz birçok maçtan sonra yazmıştım.Bu takım gol atıyor , geri çekiliyor.Sonunda ya kaybediyoruz ya da berabere kalıyoruz.Aykut Hoca takımı korkarak yönetiyor.Üzerindeki baskıyı bizler belki anlayamayız ama sahada iyi oyun görmek de Fenerbahçe taraftarı olarak en büyük hakkımız.Bu takım saldırsın , önde bassın , pas yapsın ama korkarak oynamasın.Ondan sonra kaybetse de olur.Korkarak oynayıp kazanmaktansa , korkmadan kaybetmelerini tercih ederim.
İnşallah bu akşam Aykut Hoca Avrupa'daki ilk galibiyetini alır.
RasAnt
08.Ağustos.2012, 20:05
Aykut Kocamana sadece tansferleri zamanında yapmadığı ve Emrenin yerine onun kalitesiinde yada daha üstünde bir yabancı getirmedi diye kızıyoruz onun dışında aşırı eleştirmek çok acımasızca ve Fenerbahçeliliğe ters bir durum.Geçtiğimiz 2 seneye bakıpta göz göre göre böyle eleştirmek dahada acımasızca.
sananes
08.Ağustos.2012, 20:24
geçtiğimiz 2 senede maçlarımızın yarısında net bir şekilde kötü futbol oynadık. Bunu görmemeye inat etmeye gerek yok ki. Kötü oynuyorduk hala kötü oynuyoruz. Elimizdeki kaliteli isimler bir şekilde skor yapıyor ama biz kötü oynuyoruz. Bunu daha düzgün dille ifade etmek daha doğru olanı ve bunu görmezden gelmemek de öyle.
sananes
08.Ağustos.2012, 20:29
akşam ki maça gelecek olursak. 2 tane 11 yazacağım buraya maç ile ilgili;
benim ideal 11'im: volkan-gg-bekir-egemen-hasan-topal-cris-topuz(salih)-kuyt-stoch-sow
akşam çıkacağımızı düşündüğüm 11: volkan-gg-bekir-egemen-hasan-topal-cris-topuz-caner-alex-kuyt
her 2 11'imizde turu geçecektir. Fakat içerisinde Stoch'un olmadığı her 11 hatalı 11'dir.
GebzeLi1907
08.Ağustos.2012, 20:50
akşam için en doğru kadro bence tabi
----------------------- volkan----------------------------------
-----g.g.-------bekir -------egemen------------hak---------------
------------(topal-cristian-selçuk)------m.topuz-----------------
----kuyt---------------alex------------------caner-------------------
-----------------------sow-----------------------------------------------
(topal-cristian-selçuk) şunların 3 ü anca bir ortasaha ediyo 3 ü bir arada çıkarsak kazanmamız olası.
şaka bir yana ne olursa olsun bu maçta risk almamız lazım bizim, Aykut kocaman ında bunu görmesi uygulaması şart.
aykut kocaman ın en son ofansif kadrosunu taa ilk senesinde ki galatasaray derbisinde çıkarmıştı.
emre topuz göbekte önlerinde dia stoch alex bir arada oynamıştı.o maç için çok gereksiz bir kadroydu 0-0 bitmişti maç, hagi çok disiplinli defansif bir kadro çıkarınca.
ondan beridir de aykut hocanın ofansif bir kadro çıkardığını görmedim.
ortasahada hep bir süpürücü kanatlardan birinde de defansif mücadeleci bir adamla çıkıyor her maça
Night_Mare17
08.Ağustos.2012, 20:51
Aykut Kocaman şu ana kadar gördüğüm en kötü ve en rezil teknik direktördür. Adamlığı ve Fenerbahçeliliği ile şu an kulüpte kalmaktadır.
Fenerbahçe bu turu geçmeli , geçmek zorunda.
attirson
08.Ağustos.2012, 20:54
Vaslui maçı öncesi olay!
Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme rövanş karşılaşmasında bu akşam 21'de Romanya'da oynanacak Vaslui-Fenerbahçe maçı öncesi bir grup Fenerbahçe taraftarı ile Vaslui taraftarları arasında kavga çıktı.
Geçen hafta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda Vaslui ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin bu akşam Romanya'da oynayacağı rövanş karşılaşmasına saatler kala taraftarlar arasında olay çıktı. Birbirlerine giren 200 kadar Fenerbahçe taraftarlarını ve Vaslui taraftarlarını polis araya girerek ayırdı.
Olay daha fazla büyümedi ve taraftarlar dağılarak stadın yolunu tuttu.
attirson
08.Ağustos.2012, 21:07
İşte 11ler
SC Vaslui: D. Coman, Varela, Antal, Milanov, Salageanu, Charalambous, Stanciu, Caue, Sanmartean, N'Doye, M. Niculae
Fenerbahçe: Volkan , Hasan Ali , Egemen, Bekir, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Cristian, Mehmet Topuz, Caner, Alex, Kuyt
SacrificeGGTC
08.Ağustos.2012, 21:08
İlk 11 belirlendi.
Volkan, Gokhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topuz, Selcuk, Cristian, Caner, Alex, Kuyt.
Bilgi ve saygılarımla...
GebzeLi1907
08.Ağustos.2012, 21:09
Aykut hoca şaşırtsaydın bizi iyi olacaktı.Selcuk'un ne işi var şu maçta gözünü seveyim
byariff
08.Ağustos.2012, 21:09
topal sakat mi acaba
sananes
08.Ağustos.2012, 21:10
akşam ki maça gelecek olursak. 2 tane 11 yazacağım buraya maç ile ilgili;
benim ideal 11'im: volkan-gg-bekir-egemen-hasan-topal-cris-topuz(salih)-kuyt-stoch-sow
akşam çıkacağımızı düşündüğüm 11: volkan-gg-bekir-egemen-hasan-topal-cris-topuz-caner-alex-kuyt
her 2 11'imizde turu geçecektir. Fakat içerisinde Stoch'un olmadığı her 11 hatalı 11'dir.
ne dedim ben! Aykut Kocaman'ı okumak zor değil. Hep aynı şeyler. Topal sakat o yüzden yok yerine Selçuk. Hocam yeter artık yahu akşam 5'de atsak yeter.
RasAnt
08.Ağustos.2012, 21:14
:) adamın elinde emre varda oynatmıyormu :p eleştiri serbest aşırı eleştiri acımasızca demiştim ben,sahada top çevirip duruyoruz sonunda kaptırıyoruz geçen seneden beri ben buna uyuz olurum geçen seneden beri izleyesim gelmez mesela ama napalım katlanıyoruz :D bu aksam için umutlu değildim zaten şimdi % 40 lık umutta gitti elersek başarıdır valla kadroya bak
attirson
08.Ağustos.2012, 21:15
Artık turu geçmek icin yapacagımız tek şey dua etmek. :)
Önder HOCA
08.Ağustos.2012, 21:16
@RasAnt hayır ama adamın elinde mehmet topuz var kanada atıyor onuda dediğimiz gibi şaşırtmadı gene
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 21:17
aykut hoca 1 gram ilerleme kaydetmemiş.
RasAnt
Bizi duysa zaten önder hocam neler olacak neler barça yı örnek alıyor bizde barça ayarında oyuncularmı var örnek alıyorsun top çeviriyo çeviriyor takım geriye geriye sonra kaptırıyor artık öyle bir durum olduki sinirlendirmiyor güldürüyor artık :)
Addolorato
Cristian - Selçuk ortasahası pek hoş değil. Stoch'ta yedek. İlginç.
di canio
08.Ağustos.2012, 21:18
Bekleri sürekli hücuma destek veren takımlarda defansif bir orta saha oyuncusu olmak zorunda. Mehmet Topal yoksa, savunma yönü en güçlü orta saha Selçuk elimizde. Mehmet Topuz da savunma yapamıyor.Ya Gökhan ve Hasan Ali daha az çıkacaklar hücuma ya da böyle oynayacaksın. Emre varken Cristian'ı kullanıyorduk. Ama Cristian bu meziyette bir futbolcu olmaıdğı için çok eleştiri alıyordu geçtiğimiz sezonlarda. Ne zaman savunma ağırlıklı oynamadı, katkısı gözle görüldü zaten.
Rsa
08.Ağustos.2012, 21:18
2 kişiyle hücum yaparız artık, bu nasıl kadro yahu ?
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 21:22
Bekleri sürekli hücuma destek veren takımlarda defansif bir orta saha oyuncusu olmak zorunda. Mehmet Topal yoksa, savunma yönü en güçlü orta saha Selçuk elimizde. Mehmet Topuz da savunma yapamıyor.Ya Gökhan ve Hasan Ali daha az çıkacaklar hücuma ya da böyle oynayacaksın. Emre varken Cristian'ı kullanıyorduk. Ama Cristian bu meziyette bir futbolcu olmaıdğı için çok eleştiri alıyordu geçtiğimiz sezonlarda. Ne zaman savunma ağırlıklı oynamadı, katkısı gözle görüldü zaten.
cristian topuz dan daha iyimi savunma yapıyor? yani sahada gezen bi adam cristian ona nasıl sabır gösteriyor
eGowiCh
08.Ağustos.2012, 21:22
Orta saha evlere şenlik: Selçuk Şahin-Baroni. Sanki 0-0 bize yetiyormuş gibi bir orta saha ile çıkmışız.
Aykut Kocaman yine hatalara devam ediyor. Orta saha şöyle olmalıydı: Kuyt-Baroni-Topuz-Stoch, önlerinde de Alex ve Sow.
Stoch yedek. Bir maç kötü oynadı diye adam yedek bırakılır mı? Ne yapacağı belli olmayan, tehlikeli bir isim bu. Sow da yedek. İnanılır gibi değil. Yedek kulübesinde 25 milyon Euro'luk iki adam oturuyor.
sananes
08.Ağustos.2012, 21:27
orta sahayı 2 kişi olarak düşünüp defansif oyuncu şart yaa karar doğru diyoruz. Tamam da mehmet topuz-selçuk şahin-cristian-caner allah aşkına şu dörtlüye bir bakın karabük'ün orta 4'lüsü olsalar kimse itiraz etmez yahu. Aralarına en azından 1 tane yaratıcı Stoch koymak çok mu lüks'e kaçıyor yani.
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 21:28
Orta saha evlere şenlik: Selçuk Şahin-Baroni. Sanki 0-0 bize yetiyormuş gibi bir orta saha ile çıkmışız.
Aykut Kocaman yine hatalara devam ediyor. Orta saha şöyle olmalıydı: Kuyt-Baroni-Topuz-Stoch, önlerinde de Alex ve Sow.
Stoch yedek. Bir maç kötü oynadı diye adam yedek bırakılır mı? Ne yapacağı belli olmayan, tehlikeli bir isim bu. Sow da yedek. İnanılır gibi değil. Yedek kulübesinde 25 milyon Euro'luk iki adam oturuyor.
:) vardır hocanın bildiği avrupada oynamak istemiyordur belki sadece lige ağırlık vermek için:) kim bilir
di canio
08.Ağustos.2012, 21:29
cristian topuz dan daha iyimi savunma yapıyor? yani sahada gezen bi adam cristian ona nasıl sabır gösteriyor
Cristian'ı savunmacı olarak oynatmıyor, hücum da kullanacak. O orta sahada savunma ağırlıklı oynayacak tek isim Selçuk Şahin. Hobi dışında amatör de olsa ciddi futbol oynamış arkadaşlar anlarlar sanırım anlatmak istediğimi. Savunma bilen, savunma yapabilen, savunma yapmayı seven oyuncu da olmak gerek. Savunma yapmayı sevmeyen bir futbolcuyu savunma görevi için oynatırsan elinde patlar. Mesela Caner Erkin gibi. Mehmet Topuz mücadele eder ama öncelik olarak savunma yapmayı sevmeyen bir futbolcu. Eğer 2 beki de sık sık hücumda kullanmayacaksan savunmacı orta saha gereksiz olur. Ama 1 oyuncuyu 2'li defansın önüne koyup, 2 beki hücuma çıkartmak kanatları daha etkin kullanmak açısından da önemli bence.
Neyse amacım tartışmak değil. Zaten maç için çıkacağım.
SacrificeGGTC
08.Ağustos.2012, 21:30
Şu ana kadar forumda bile eleştirmemiştim; ama ''YETER''! Herkesin dediği gibi aynı şeylerden şikayetçiyim. İlerleme kaydedemediği de ortada. Yapma hocam, daha çok gençsin.
Sitem ve saygılarımla...
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 21:31
o değilde bugün elenirsek pazar günüde gs önünde kötü bir futbol oynarsak(kötü sonuç demiyorum) işte o zaman hoca artık tamam derler heralde.
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 21:33
Cristian'ı savunmacı olarak oynatmıyor, hücum da kullanacak. O orta sahada savunma ağırlıklı oynayacak tek isim Selçuk Şahin. Hobi dışında amatör de olsa ciddi futbol oynamış arkadaşlar anlarlar sanırım anlatmak istediğimi. Savunma bilen, savunma yapabilen, savunma yapmayı seven oyuncu da olmak gerek. Savunma yapmayı sevmeyen bir futbolcuyu savunma görevi için oynatırsan elinde patlar. Mesela Caner Erkin gibi. Mehmet Topuz mücadele eder ama öncelik olarak savunma yapmayı sevmeyen bir futbolcu.
Neyse amacım tartışmak değil. Zaten maç için çıkacağım.
benim amacımda tartışmak değil ama cristian ın yerine topuz diyorum zaten topuz yanına selçuk olsun mesela.
sananes
08.Ağustos.2012, 21:33
Aykut Kocaman ne yaparsa yapsın bizim takım Vaslui'yi eler.
GebzeLi1907
08.Ağustos.2012, 21:34
Selcuk yada topal oynarsa maçı izlemeyiceğim demiştim ama yine dayanamıcam çıkıyorum.ilk yarının sonunda akıllanır inşallah maç 0 0 gider de.tek umut bu.
aykut hoca bu kadar mı eleştirye kapalı anlamıyorum
di canio
@murat taşlı
Topuz ne kadar yaratıcı? Topuz'un hücuma katkısının Cristian'dan daha iyi olduğunu düşünüyorsanız haklısınız. Bence öyle değil ama.
KanaKe
stoch ile sow gibi adami olupta yedekte bekleten tek hoca aykut hocadir heralde dünya futbolunda :) mourinho bile bu 2 adami kesmez elinde bunlardan daha iyisi olmadikca..
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 21:35
@murat taşlı
Topuz ne kadar yaratıcı? Topuz'un hücuma katkısının Cristian'dan daha iyi olduğunu düşünüyorsanız haklısınız. Bence öyle değil ama.
bence öyle:) görüş tabi
KanaKe
08.Ağustos.2012, 21:36
@murat taşlı
topuz yaratici tabi, cristian'dan hatta kuyt'tan bile daha yaratici.. adam basiyor, ceza sahasina giriyor cizgiye iniyor topu iceri kesiyor daha ne yapsin?
GebzeLi1907
08.Ağustos.2012, 21:36
Caner in oynaması bir nebze anlaşılır da Selçuk şahin in oynamasının izahı yok.burdan 2-0 kazanıp gitsek anlarım
sananes
08.Ağustos.2012, 21:37
Cristian futbolcu'nun f'si bile değil. Öyle orta saha oyuncusu mu olur? Adam halı sahada topu biraz bilen,az biraz alt yapı eğitimi almış tipler vardır öyle dolaşırlar sahada onlar gibi resmen. Orta saha dediğin top kendi takımındayken saklanmaz. Cristian saklandığı için stoperler oyun kurmaya çalışıyor bizim takımda.
Mehmet'ten de orta saha olmaz. O saha görüşüne sahip değil. O yüzden mutlak suretle transfer gerekiyor. Bu iki oyuncumuzda orta sahamızı 3'lersek oynayabilirler orta'nın ortasında. Yanlarına kendilerinden iyi biri şart.
murat taşlı
topuz daha agresif daha adam geçen daha tempolu cristian kadar şut atar belki daha iyi atar en önemlisi sürekli oyunda var toptan kaçmıyor.
C h A o S
Aykut Kocaman şu tercihleriyle kendi sonunu hazırlıyor.Yönetim ne kadar arkasında olsada taraftarın artık büyük çoğunluyu onu yetersiz buluyor.
Stoch bir gün Fenerbahçe'den giderse heralde Aykut Kocaman en büyük etken olur.Böyle bir adam var elinde ve ilk 11 çıkmıyor.60.dakikalarda oyundan alıyorsun.Valla şu Stoch bizde olsa of diyorum neler yapardı merak ediyorum.
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 21:38
ayrıca cristian nerede ne yaratıcılığını gördünüz?
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 21:40
geçen sene Emre nin imanı gevredi orta sahada tek basmaktan yanıda adam gibi biri olsaydı ikiye katlardı persormansını
sananes
08.Ağustos.2012, 21:41
Cristian'ı biraz dikkatli izlerseniz sağdan soldan koşu yapan oyunculara ara topu atmayı denemez çoğu pozisyonda. saçma sapan tercihler yapar. Gol atıyor diye bir oyuncu yaratıcı sayılmaz. Emre'den çok daha fazla gol attı cris mesela geçen sene. Emrenin yarısı kadar yaratıcı olsa,emre'nin yarısı kadar mücadeleci olsa,emre'nin yarısı kadar teknik,yarısı kadar dripling yeteneğine sahip olsa öpüp başıma koyarım. Bakın yarısı diyorum.
erdem344
08.Ağustos.2012, 21:44
stoch ile sow gibi adami olupta yedekte bekleten tek hoca aykut hocadir heralde dünya futbolunda :) mourinho bile bu 2 adami kesmez elinde bunlardan daha iyisi olmadikca..
Sowu gördük yürüyecek hali yoktu . Stochda çok kötü oynadı hocadan kesik yemeleri çok normal
Beyler FM oynamıyorsunuz adamı 11e koyup şak diye girip oynamasını beklemeyin
Escochae
08.Ağustos.2012, 21:46
Sowu gördük yürüyecek hali yoktu . Stochda çok kötü oynadı hocadan kesik yemeleri çok normal
Katılıyorum ..
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 21:46
bu oyuncular hazır değilse suçu kimde arayalım?
erdem344
08.Ağustos.2012, 21:48
bu oyuncular hazır değilse suçu kimde arayalım?
oyuncuda ara
caner hazır alex hazır volkan hazır sow hazır değil suç kimde hocadamı
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 21:50
takımı hazırlamada ,takımı kurmada,taktik vermede,oyunu okumada hepsinde sıkıntı var hocada sadece efsane futbolcu iyi insan ve iyi fenerli ama bunlar yetmiyor duygusal olmaya gerek yok .
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 21:50
oyuncuda ara
caner hazır alex hazır volkan hazır sow hazır değil suç kimde hocadamı
sana göre hoca sütten çıkmış ak kaşık galiba.:)
erdem344
08.Ağustos.2012, 21:53
sana göre hoca sütten çıkmış ak kaşık galiba.:)
Aykut kocaman gibi isimler kolay kolay yetişmiyor sahip çıkmak sabretmek lazım. Başarısız olduğunu düşündüğü an kendisi zaten 1 dakika bile durmaz
sananes
08.Ağustos.2012, 21:54
veee geldik eleştiride sen hocadan iyi mi bileceksin demekki var bir eksikleri eşiğine :)
sui generis
08.Ağustos.2012, 21:55
ya Cristian gol atmaktan başka ne yapıyor. takımı eksik oynatıyor. nefret ettiriyor kendinden. Stoch da aynı. 1 maç oynuyor 3 maç yok. olmaz böyle.. geçen maç ikisi aldıkları her topu yok ettiler.
geçenlerde bir tweet gördüm çok beğendim ; Stoch da bir kanat oyuncusunda olması gereken ekstra özellikler var ama asıl olması gereken özellikler yok.. işin özü bu..
az önce Kığılı; transferi kapattığımızı açıkladı. sonumuz hayrolsun..
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 21:56
Aykut kocaman gibi isimler kolay kolay yetişmiyor sahip çıkmak sabretmek lazım. Başarısız olduğunu düşündüğü an kendisi zaten 1 dakika bile durmaz
bu 3. sene daha ne kadar beklemek gerekir ayrıca kendisi bir umut verse amenna aynı tas aynı hamam
KanaKe
08.Ağustos.2012, 21:58
sow kac dakika oynadi arkadasim? 70 lerin sonunda mi 80. dakikada mi ne girdi oyuna 10-15 dakikada ne yapmasini bekliyorsun? stoch kötü oynadi diyorsunda stoch'a adam gibi top gitmediki.. stoch alex gibi kendi kendine pozisyon yaratabilen bir oyuncu degil stoch'u bos alana kacirtacaksin ki etkili olsun.. krasic mesela topu alir kaptirir gider ama stoch öyle bir oyuncu degil bos alan oyuncusu..
murat taşlı
08.Ağustos.2012, 22:01
zaten sorun burda sen ilerde basmazsan topu orada oynamazsan bu adamlarla işin olmaz zaten hocanın gözü hep geride :) öne geçsek bile hemen savunmaya çekiliyoruz sıktı artık:)
KanaKe
08.Ağustos.2012, 22:03
transferi kapattik demek :) sampiyonlar liginde 0 cekeriz ozaman en iyisi bu aksam elenmek...
futureless
08.Ağustos.2012, 22:05
D-smart var maci izleyemiyorum ben?
Fearless Coward
08.Ağustos.2012, 22:11
Canerle 1-0 öndeyiz...Güzel vurdu kafayı...
byariff
08.Ağustos.2012, 22:11
caner atti dakika 11
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2012, 22:12
Golun erken gelmesi iyi olmadi, Aykut Kocaman simdi geriye yaslar takimi.
Fearless Coward
08.Ağustos.2012, 22:13
Cevap gecikmedi 1-1 oldu...
byariff
08.Ağustos.2012, 22:13
1-1 oldu olmadi bu iste. bekirin hatasi var gibi ama top yerden sekerek geliyor.
Fearless Coward
08.Ağustos.2012, 22:14
Çok fena gidiyor maç adamlar çok klas gol attılar pası atana helal olsun iyi görmüş 2 kişi dokunamadı topa Fener'de...
vFor
08.Ağustos.2012, 22:14
Bu ne be takımımız geri çekilemedi heralde
erdem344
08.Ağustos.2012, 22:18
Bizim kalenin önünde resmen tümsek var
Hugo
08.Ağustos.2012, 22:26
Radyo yayını var mı arkadaşlar?
vFor
08.Ağustos.2012, 22:28
Biz gruplara falan kalmayalım Allah korusun Barcelona falan gelirse ciddi hiç iyi şeyler olmaz şu turu geçip birdahaki turda rakibimize yol verip avrupa ligine gidelim
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2012, 22:28
Sarisin kimdi acaba :D
Fearless Coward
08.Ağustos.2012, 22:29
Çok fena gol kaçırdı Vaslui helal Volkan...
byariff
08.Ağustos.2012, 22:29
helal volkan cok iyi cikartti.
E.Cartman
08.Ağustos.2012, 22:33
Selçuk-Cristian ikilisi büyük sıkıntı Fenerbahçe için. Topal'da yetmez oraya mutlaka transfer şart.
Fearless Coward
08.Ağustos.2012, 22:36
Transferi kapatmış sanırım Fenerbahçe...Selçuk reyiz etkili bence şuan :p
KanaKe
08.Ağustos.2012, 22:38
adamlar resmen tek kale oynamaya basladi bu kadar rezillik olmaz
E.Cartman
08.Ağustos.2012, 22:39
Vaslui felaket oynuyor yalnız
vFor
08.Ağustos.2012, 22:40
Biz bitmişiz resmen.
Fearless Coward
08.Ağustos.2012, 22:40
Aslında Fener çok güzel başladı ama golü yedikten sonra çok bozdu yahu adamlar 2'yi rahat bulur böyle giderse...
KanaKe
08.Ağustos.2012, 22:41
Biz bitmişiz resmen.
takim ölmüs gömeni yok.. elenirsek aykut hoca ile devam edilmemeli dauma 2. sans verildi zico'ya da verilsin
vFor
08.Ağustos.2012, 22:43
KanaKe kardeşim aykut efendiye gösterilen sabır zicoya gösterilseydi belki çok daha iyi yerlerde olabilirdik o adamın tek eksiği disiplindi şunu gördükten sonra yemişim disiplini dön gel zico
zeck17
08.Ağustos.2012, 22:44
bu takima hucumdan korkmayan toplu defans toplu hucum yaptıracak td lazım
E.Cartman
08.Ağustos.2012, 22:45
Caner-Sow-Kuyt oynatılabilir aslında ama ileriye oyunu yıkmakta zorlanan Fenerbahçe'de Sow iş yapmaz. Semih olabilir onun yerine.
vFor
08.Ağustos.2012, 22:46
Ben radyodan dinliyorum buradaki adam pek iyi şeyler söylemiyor şu an gökhan sakatlanmış omzunun üstüne düşmüş.
KanaKe
08.Ağustos.2012, 22:46
bu takima hucumdan korkmayan toplu defans toplu hucum yaptıracak td lazım
son yillarda birtek zico geldi o tarz...
erdem344
08.Ağustos.2012, 22:47
Sorun orta sahada iki oyuncumuzda kaçak dövüşüyor basan adam yok basan adam olsa bu kadar yığılmaz oyun
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2012, 22:47
Selcuk sen bi Galatasaray maclarindami ise yararsin
Fearless Coward
08.Ağustos.2012, 22:48
Selçuk ne yaptı ya öyle :D :D
KanaKe
08.Ağustos.2012, 22:48
Selcuk sen bi Galatasaray maclarindami ise yararsin
o topu kaleye gönderebilse zaten fenerde oynamazdi kardes ispanyada ingilterede felan oynardi:)
MeliksahAydogan
08.Ağustos.2012, 22:49
Fenerbahçe bitmiş.
vFor
Bizim lise takımı vardı ona benzetiyorum Fenerbahçeyi hoca derdi maçın başında ne yapın edin 1 gol atın sonra defansdan geleni geçeni şişirin derdi yani Aykut hocada aynen böyle diyodur muhtemelen.
E.Cartman
o topu kaleye gönderebilse zaten fenerde oynamazdi kardes :)
Selçuk topu kaleye gönderebilse de gönderemese de Fener'de oynamamalı zaten
KanaKe
Selçuk topu kaleye gönderebilse de gönderemese de Fener'de oynamamalı zaten
orasi zaten öyle :D
enesemin53
08.Ağustos.2012, 22:50
Selçuk ne yaptı ya öyle :D :D
araya iyi girdi:)
Fearless Coward
08.Ağustos.2012, 22:51
Kuyt çok üzüldü ya içinden sövmüştür :D
vFor
08.Ağustos.2012, 22:51
Siz dua edin bu maçta çıkar herşey kötüyken bir gol atar bir 10 sene daha sözleşme.
C h A o S
08.Ağustos.2012, 22:55
Gökhan'da çıt kırıldım bir oyuncu oldu.Ne zaman Gökhan haberi duysam ya maça hafif sakatlığı olarak başlıyor.Yada yere düşünce direk saha görevlileri geliyor.Omzundaki sakatlık neyse her düşmede büyük acı çekiyor.
eng1n
Maç uzarsa onlar daha iyi durumda kondisyon açısından bizimkiler sıkıntı çeker gerçi şimdi bile çekiyoruz ya.
Gökhan'da çıt kırıldım bir oyuncu oldu.Ne zaman Gökhan haberi duysam ya maça hafif sakatlığı olarak başlıyor.Yada yere düşünce direk saha görevlileri geliyor.Omzundaki sakatlık neyse her düşmede büyük acı çekiyor.
Gökhan elinin üstüne düştü bileği incilmiştir herhalde.
vFor
Sırf barca gibi pas yapmak için sabah akşam 5e2 antemanları yapıyo bu takım biliyomuydunuz ?
barahir
Sezonun 2. maçı ve Fener bitmiş..
Bence taraftarlık bitmiş..
KanaKe
08.Ağustos.2012, 22:57
gökhan geldiginden beri öyle zaten fizik olarak gücsüz bir oyuncu sürekli sakatlanmasi normal..
sui generis
08.Ağustos.2012, 22:59
çıkar selçuk'u al sow ya da stoch'u bitir işi.
erdem344
08.Ağustos.2012, 22:59
Turu geçersekki bence geçicez kesinlikle orta saha şart
vFor
08.Ağustos.2012, 23:01
barahir tamam fenerimiz bitmesin
young boys kalibresinde bir takıma ezilmişsin
paok karşısında ders alamayıp elenmişsin
2 sezon bekliyorsun bu takıma yeni sistem oturtacak futbolumuz gelişecek diye.
şampiyonlar ligine gidemiyorsun ertesi sezon bu hakkı elde ediyosun kadronda potansiyel var
tamam 2 maç olduda insanda biraz heves olur ya saldırır.
2 sezon önce çok dramatik şekilde elenmişsin adam ders bile almamış aynı tas aynı hamam
o zaman derim işte biz bitmişiz diye.
KanaKe
08.Ağustos.2012, 23:02
Turu geçersekki bence geçicez kesinlikle orta saha şart
ortasaha öyle yada böyle sart ama transferi kapatmisiz..
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2012, 23:06
GG cok kotu oldu yaw
Fearless Coward
08.Ağustos.2012, 23:06
Ne hareketti ama ya :D devam edemedi orası ayrı :p
KanaKe
08.Ağustos.2012, 23:07
Ne hareketti ama ya :D devam edemedi orası ayrı :p
rumen spiker havalara uctu bide abartti gökhan gönül türkiyenin cafusu gibi bir laf etti galiba rumence bilmiyorumda cafu turkiye felan dedi :D
vFor
08.Ağustos.2012, 23:10
hayddaaa penaltı
Bordo61Mavi
yemez Volkan
Fearless Coward
Penaltı atıyor Vaslui Caner'in eline değmiş sanırım...Kalede Volkan var ama kolay değil bu işler...
KanaKe
aha tur gitti penalti
KanaKe
08.Ağustos.2012, 23:11
bu arada pozisyonda cidden faul felan yoktu penalti gol olursa adaletsiz bir gol olacak
anil luque
Volkan tutar.
vFor
çıkardı beee
Önder HOCA
08.Ağustos.2012, 23:12
volkannn yavrum be
E.Cartman
helal be Volkan
sui generis
İste bu be..
NisRoc
Ilahi adalet !
anil luque
08.Ağustos.2012, 23:13
Volkan tutar.
:0:....................
Fearless Coward
08.Ağustos.2012, 23:13
Penaltı kralı Volkan yer mi hiç :D
vFor
08.Ağustos.2012, 23:14
Yalnız bu radyospordaki spiker aşırı ibretlik penaltı oldu inanılmaz bir sakinlik aut olmuş gibi söyledi.
volkan kurtardı sanki top farkla üstten gitmiş gibi kurtardı dedi :D
anil luque
08.Ağustos.2012, 23:15
Yalnız bu radyospordaki spiker aşırı ibretlik penaltı oldu inanılmaz bir sakinlik aut olmuş gibi söyledi.
volkan kurtardı sanki top farkla üstten gitmiş gibi kurtardı dedi :D
üst oynamıştır belki :zuhaha
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2012, 23:15
yemez Volkan
Alisti adam penalti yemiyor kolay kolay
vFor
08.Ağustos.2012, 23:16
volkana sormuşlardı bi ara nasıl bu kadar çok kurtarıyosun diye penaltı meslek sırrı falan demişti yani bi taktiği var ama :D
anil luque
08.Ağustos.2012, 23:17
Adamların moral bozukluğundan faydalanmak gerek hadi be Fener.
KanaKe
08.Ağustos.2012, 23:17
topu takip ediyor oyuncu vurduktan sonra atliyor topa boyunun uzunlugu ona büyük avantaj sagliyor
E.Cartman
08.Ağustos.2012, 23:20
Selçuk'u çıkar Semih'i al. Topuz-Cristian önlerinde Stoch-Alex-Kuyt en uçtada Semih. Gol istiyorsa bunu yapması lazım artık Aykut hocanın.
erdem344
08.Ağustos.2012, 23:21
stoch giriyor bakalım neler yapıcak
pele96
08.Ağustos.2012, 23:24
Penaltı kaçmışta bilerek atmamıştır adam sonra Volkan evinden aldırır felan :D
Şuan skor nedir ?
Fearless Coward
08.Ağustos.2012, 23:28
Bekir artizlik yaptı ordan auta attı :D :D ama güzel vurdu :D skor 1-1
Hugo
08.Ağustos.2012, 23:29
Köyt attı tur geldi.
E.Cartman
08.Ağustos.2012, 23:30
Şimdi onlar düşünsün
Fearless Coward
08.Ağustos.2012, 23:31
O penaltı dönüm noktamız oldu gerçektende...En fazla 2-2 olur kısacası tur bizim...
sui generis
Rahatladık artık :)
pele96
Gol mü olmuş ne ?
byariff
08.Ağustos.2012, 23:32
Kuyt cok iyi atti.
http://s14.directupload.net/images/120808/dsq4mzdd.swf
vFor
08.Ağustos.2012, 23:32
En azından bu turu geçtik mi Avrupa Ligi garanti :)
Addolorato
08.Ağustos.2012, 23:34
Çok sevindim gerçekten en azından yeni transferleriyle belki Fenerbahçe grupları zorlar.
NisRoc
Hoppa 1-3 :D
vFor
1-3 Kuyt Kuyt Kuyt
erdem344
Dirk kuyt selamlar olsun
MeliksahAydogan
08.Ağustos.2012, 23:35
Penaltıdan sonra maç döndü.
pele96
Kuyt kaleciyi iyi avlamış .Kalecinin hatası büyük.
ForsakeN
Kuyt koçumsun ya :D Adam forvet beyler dağılın :D
pele96
Haydaaa 2 .gole yorum yazarken 3. atıldı .D
Addolorato
Kuyt'un attığı ilk gol tam bir usta golüymüş gerçekten. İki adamı ön direğe götürüp kendisini arkada unutturmuş.
Deus Dominus
08.Ağustos.2012, 23:36
Aman gol yeme Fenerbahçe, düşürme kuponumun oranını :) handikaplı 2 bastım :D
vFor
maç nerden nereye geldi
C h A o S
Kuyt böylece Sow'un pabucunu dama atmış oldu.Fenerbahçe çift forvete dönmezse Sow göremez formayı.
Fenerbahçe'nin diğer turdaki muhtemel rakipleri kimler?
sui generis
08.Ağustos.2012, 23:37
3 oldu. Gol kuyt ..
byariff
Kuyt"un 2.ci golu
http://s14.directupload.net/images/120808/p5jvl684.swf
pele96
Kuyt böylece Sow'un pabucunu dama atmış oldu.Fenerbahçe çift forvete dönmezse Sow göremez formayı.
Fenerbahçe'nin diğer turdaki muhtemel rakipleri kimler?
Genelde büyük statüsündeki takımlar oluyor.
erdem344
08.Ağustos.2012, 23:43
cuma günü belli olucak rakip
Hugo
08.Ağustos.2012, 23:45
Brugge turlarsa FB'nin muhtemel rakipleri: Udinese, Lille, Malaga, Gladbach, Brugge.
Kopenhag tur atlarsa FB'nin muhtemel rakipleri: Dinsmo Kiev, Braga, Panathinaikos, Kopenhag, Spartak Moskova.
Brugge tur atlarsa Fener seribaşı olacak. Şu an Brugge-Kopenhag 1-0 devam ediyor.
Addolorato
08.Ağustos.2012, 23:47
Fenerbahçe orda yazan tüm takımları eleyebilecek güce sahip. Yanlız tek isteğim Dinamo Kiev gelmesin Fenerbahçe'ye.
erdem344
Kağıt üstünde hepsinden daha iyi kadromuz var tabi orta saha aldığımız zaman
berkay123456
Kopenhag attı 1-1 oldu.Bence Kopenhag atlasın, rakipler çok daha iyi.
Deus Dominus
08.Ağustos.2012, 23:48
Ciddi misiniz? Maç 1-1'ken söylenenler skor 3-1 olunca nasıl da değişti. Skor taraftarlığı budur işte.
erdem344
08.Ağustos.2012, 23:49
panatinaykos gelsin :D :D
NisRoc
08.Ağustos.2012, 23:49
1-4 Sow harika vurdu
erdem344
08.Ağustos.2012, 23:51
Fenerbahçe bitmiş !
enesemin53
08.Ağustos.2012, 23:52
90+2 Sow 4. golü atıyor ve Volkan rakip yarı sahaya tebriğe koşuyor.:)
Rsa
08.Ağustos.2012, 23:54
4-1 sona erdi. Umarım Aykut Kocaman gereken dersleri çıkarmıştır bu 2 maçtan.
sananes
08.Ağustos.2012, 23:54
Sow'un golü çok güzel diyorlar birisi hayrına onu da yüklese de izlesek :)
sananes
08.Ağustos.2012, 23:55
Fark attık ama adamlar penaltıyı atsalar maç zor dönerdi.Lütfen hocam korkak oynatma şu takımı artık.
erdem344
08.Ağustos.2012, 23:55
sowun golü
http://s1.directupload.net/images/120808/qf4gws86.swf
vFor
08.Ağustos.2012, 23:57
Skor taraftarı değilim maçın başında sonuna böyle oynayıp 1-4 kazanmadık son 15 dakikada geldi bu skor ama bilmem 25 maçtır yenilmeyne takımıda 1-4 yenmek keyif :D
barahir
08.Ağustos.2012, 23:57
Sow'un kalitesinden şüphe edenin, futbol bilgisinden şüphe ederim.. Kısıtlı sürede 1 pozisyon 1 golle oynadı.. Bu takımın forveti, oruç da tutsa, hacca da gitse, zekat da verse Sow'dur..
Legendary
09.Ağustos.2012, 00:01
Sow kalitesini tekrardan göstermiş oldu.Takıma kaliteli ortasaha şart.Forvetimiz belli zaten.
berkay123456
09.Ağustos.2012, 00:01
Allah için, Sow'u takımımda görmek çok isterdim.Harika bi golcü ya.
C h A o S
09.Ağustos.2012, 00:03
Brugge turlarsa FB'nin muhtemel rakipleri: Udinese, Lille, Malaga, Gladbach, Brugge.
Kopenhag tur atlarsa FB'nin muhtemel rakipleri: Dinsmo Kiev, Braga, Panathinaikos, Kopenhag, Spartak Moskova.
Brugge tur atlarsa Fener seribaşı olacak. Şu an Brugge-Kopenhag 1-0 devam ediyor.
Seribaşı olursa daha güçlü rakipleri var.İlginç.
Brugge bu arada 2-1 öndeymiş.
GebzeLi1907
09.Ağustos.2012, 00:03
Volkan Demirel bu takımın herşeyi.2 tane %100 golü çıkarttı takımını tura tutundurdu.
SEVİORUZ SENİ VOLKANNN
DaveJones
09.Ağustos.2012, 00:04
Fenerbahçe bitmiş beyler. Bitmiş. Çok bilmişliğe gerek yok, Emre tarzı top alan, oyun kuran bir oyuncu alındığında uyum sağlanınca nasıl bir takım olabileceğimizi kestirmek güç değil.
berkay123456
09.Ağustos.2012, 00:05
Copenhag 2-2 yaptı tekrardan.Bu skor Copenhag'ı geçirir.
erdem344
09.Ağustos.2012, 00:06
kopenhag 2 2 oldu
kopenhag çıksın ordan panatinaykos gelsin
Legendary
Kopenhag'dan gol haberi var ... 2-2
Crazycat
Brugge maçı 2-2 oldu.
Ek: Dakika 77.
Önder HOCA
09.Ağustos.2012, 00:07
Kopenhag çıksın ordanda dinamo hariç kim gelirse gelsin
ForsakeN
09.Ağustos.2012, 00:10
İlk maçları 0-0mış. Kopenhag bu sonuçla çıkıyor.
Chivalry
09.Ağustos.2012, 00:13
Fenerbahçe bitmiş diyenlerle dalga geçenler heralde maçı izlemedi 4-1 diye ezdiğimizi falan düşünüyo. Eğer penaltı gol olsaydı her şey çok farklı olurudu, öncesi daha da vahim zaten çok kötü bir futbol oynadık. Penaltıyı kaçırdıktan sonra karşı takım mental olarak çökmese skor böyle olmazdı. Morali çökmüş bi takımı dağıtmak kolaydır zaten Fenerbahçe harikalar yaratmadı 4-1 kazanarak.
Alex çıktıktan sonra daha beğendim takımımı. Kaptan emeğine sağlık ama yetmiyor bence artık.
Crazycat
09.Ağustos.2012, 00:15
Club Brugge bastırıyor, az önce net bir pozisyon kaçtı, dakika 89.
Ek: 4 dakikalık uzatma verildi. Brugge gol attı ama gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
pele96
09.Ağustos.2012, 00:16
Sow'u ilk gördüğümde aha Emenikenin benzeri dedimde hiç benzerlikleri yok.Siyahi oyuncular genelde hızlı koşar topu önüne atılmasını ister.Sow ayağına istiyor.
Crazycat
09.Ağustos.2012, 00:21
FC Copenhagen gol attı ve tur atladı. Maç 3-2 bitti.
footballer33
09.Ağustos.2012, 00:21
F.Bahçe güzel bir skorla turu geçmeyi bilmiş. Bundan sonraki rakiplere baktım da, seribaşı olmaması daha iyi olacak sanki.
erdem344
09.Ağustos.2012, 00:25
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 4. turundaki muhtemel rakipleri Dinamo Kiev, Braga,Spartak Moskova, Panathinaikos, Kopenhagen.
attirson
09.Ağustos.2012, 00:28
Pana yada Kopenhag gelir inşallah.
Sheriff
09.Ağustos.2012, 00:30
Tercihim Pana olur, görülecek bir hesabımız vardı onlarla.
GebzeLi1907
09.Ağustos.2012, 00:30
pana gelsinde deplase olalım, izin çıkarsa tabi
barahir
09.Ağustos.2012, 00:32
barahir tamam fenerimiz bitmesin
young boys kalibresinde bir takıma ezilmişsin
paok karşısında ders alamayıp elenmişsin
2 sezon bekliyorsun bu takıma yeni sistem oturtacak futbolumuz gelişecek diye.
şampiyonlar ligine gidemiyorsun ertesi sezon bu hakkı elde ediyosun kadronda potansiyel var
tamam 2 maç olduda insanda biraz heves olur ya saldırır.
2 sezon önce çok dramatik şekilde elenmişsin adam ders bile almamış aynı tas aynı hamam
o zaman derim işte biz bitmişiz diye.
Sana patlamış gibi olcam ama böyle düşünen herkese diyorum..
Herkesin dilinde Young Boys da Young Boys.. Neymiş mahalle takımıymış, neymiş potansiyeli çok düşük takımmış.. Young Boys karşısında her iki maçta da 2. yarılarda 10 kişi oynadığımızı unutmayın.. İlk maçta Kazım atılmasa maç 2-1 iken daha da fark olacak konumdaydı 85 de penaltıdan 2-2 oldu.. İkinci maç takım 2. yarıya bomba gibi başlamış Stoch atıldı..
Hadi bunları da geçtim, bizden sonra Young Boys Tottenham'ı ne hallere düşürdü herkes gelsin bi izlesin maçı.. Maç kadrolarını söylemiyorum bile, Bilicalar Gökhan Ünallar vs..
Ortada ders alınacak bi durum yok ki ders alalım.. Ha eğer ders alacak birisi varsa o da "Young Boys kalibresi, PAOK gibi takıma elenme" gibi terimleri kullananların ders alması lazım..
GeNç KaRTaL
09.Ağustos.2012, 00:34
Maçın özeti düştü mü nete beyler?
europeanconquer
09.Ağustos.2012, 00:39
Tebrikler Fenerbahçe :) Kuyt müthiş başlamış sezona,bu maçta forvet mevkinde mi çıktı ?
anil luque
09.Ağustos.2012, 00:41
Kopenhag'ın gelmesini o kadar istemeyin bence. Ama Pana eskiye göre çok zayıf.
Crazycat
09.Ağustos.2012, 00:42
Tebrikler Fenerbahçe :) Kuyt müthiş başlamış sezona,bu maçta forvet mevkinde mi çıktı ?
Evet forvette başladı maça.
europeanconquer
09.Ağustos.2012, 00:44
Evet forvette başladı maça.
Sağ kanat değilde forvet oynamaya devam ederse daha çok golünü izleriz.