View Full Version : Avusturya - Türkiye | Hazırlık Maçı
LaigLeNoiR
15.Ağustos.2012, 22:41
Maçın konusu unutulmuş sanırım. Şu anda Kanaltürk'de canlı yayınlanıyor maç
Dakika 6 ve şu anda skor 2-0 Avusturya lehine.
Night_Mare17
15.Ağustos.2012, 22:43
Tek sorun Mert kalecilikten anlamıyor hiç de potansiyeli yok.
RaSenGan
15.Ağustos.2012, 22:44
Sinan Bolat ve Tolga Zengin varken takımında bile oynayamayan adam kadroya alınırsa böyle olur.
C h A o S
15.Ağustos.2012, 22:46
Kötü başladık maça.Şanssız 2 gol yedik.Toparlanmak lazım.Hazırlık maçıda olsa yenilmemek lazım.
Sohbet alanınada yazdım bari burayada ekleyerek yazayım.
Avcı Mert'i kötü geçirdiği bir maçın ardından moral kazansın diye koymuş ancak oyuncuyu dahada körelticek.Cenk ve Tolga gibi daha tecrübeli isimler oynayabilirdi.Ters tepti bu düşünce malesef.Tolga Volkan'dan sonra performans olarak en çok hak eden kaleci.Ona şans vermemesini yanlış buluyorum.Mert ilk önce bence Fenerbahçe'de formayı kapıp öyle milli takımda forma bulmalı.
Mert'e pek kızmıyorum ilk golde ona pas atan dengesiz attı ve oda ancak öyle uzaklaştırabildi.Penaltı pozisyonu ise çok ucuz oldu.Mert'in şansı bu günlerde yanında değil.
Bordo61Mavi
15.Ağustos.2012, 22:47
Diyorumya Merti kazanim derken iyice kaybedecekler. Volkanin yedegi belli olmasi lazim, bu isimde Mert degil simdilik.
eng1n
15.Ağustos.2012, 22:49
Tek sorun Mert kalecilikten anlamıyor hiç de potansiyeli yok.
:D hadi ya ne hatasını gördün kalecilik olarak, ilk golde kötü bir pas geldi zaten önünde de adam vardı ısrarla ona atıldı 2.golde penaltı çok ucuz bence topa dokunuyor eliyle penaltı olmaması gerek.
Sekopej
15.Ağustos.2012, 22:52
İyi de Mert moral olsun diye değil, Avcı'nın planlarında var diye oynuyor, sezon sonunda en çok maçta forma giyen kaleci değil miydi Mert?
Night_Mare17
15.Ağustos.2012, 22:53
:D hadi ya ne hatasını gördün kalecilik olarak, ilk golde kötü bir pas geldi zaten önünde de adam vardı ısrarla ona atıldı 2.golde penaltı çok ucuz bence topa dokunuyor eliyle penaltı olmaması gerek.
2. golde oyuncuya daldığı net ilk golde de saçma bir pas ve aşırtmayı yedi. Galatasaray maçında yaptıklarıda malum Fenerbahçe'de de ne zaman izlesem Mert'i kötü.
titates1
15.Ağustos.2012, 22:56
2. golde oyuncuya daldığı net ilk golde de saçma bir pas ve aşırtmayı yedi. Galatasaray maçında yaptıklarıda malum Fenerbahçe'de de ne zaman izlesem Mert'i kötü.
şimdi al mert'i galatasaray'a koy
Night_Mare17 yorumu yaz : Abdullah Hocanın ona bu maçta güvenmesi çok önemli , yediği goller kendi hatası değil , derbi maçına da ısınmadan ve heyecanlı çıkmıştı , genç kaleciyi böyle ilk maçlarda yargılar ve kötü dersek galatasarayımız ve türkiye büyük bir yeteneği köreltmiş ve kaybetmiş olur.
Night_Mare17
15.Ağustos.2012, 22:57
şimdi al mert'i galatasaray'a koy
Night_Mare17 yorumu yaz : Abdullah Hocanın ona bu maçta güvenmesi çok önemli , yediği goller kendi hatası değil , derbi maçına da ısınmadan ve heyecanlı çıkmıştı , genç kaleciyi böyle ilk maçlarda yargılar ve kötü dersek galatasarayımız ve türkiye büyük bir yeteneği köreltmiş ve kaybetmiş olur.
Galatasaray alt yapısından böyle bir kaleci gelmez emin ol çoktan şutlanırdı.
IcedEarth
15.Ağustos.2012, 22:59
İyi de Mert moral olsun diye değil, Avcı'nın planlarında var diye oynuyor, sezon sonunda en çok maçta forma giyen kaleci değil miydi Mert?
İyi de planlarda neye göre var, daha kendi takımında bile oynamıyor, ki önümüzdeki 3-4 sene de oynamayacak muhtemelen. Hani düzenli olmasa da senede bir 20 maça çıkan bir oyuncu olsa anlarım. Milli Takım oyuncuya moral verecek veya oyuncuya tecrübe kazandıracak yer mi? Gitsin Anadolu kulüplerinden birinde kiralık oynasın yine seçilsin, ona da boynumuz kıldan ince.
IcedEarth
15.Ağustos.2012, 23:00
Galatasaray alt yapısından böyle bir kaleci gelmez emin ol çoktan şutlanırdı.
Galatasaray altyapısından pek bir kaleci gelmişliği de görülmemiş zaten :zuhaha
Sekopej
15.Ağustos.2012, 23:00
Diyorum ya, Avcı geçen sezon sonunda denedi Mert'i, şimdi gündeme gelmiş bir durum değil demek ki güveniyor, gelecek görüyor ki uzun zamandır kadroya alıp oynatıyor.
Bordo61Mavi
15.Ağustos.2012, 23:01
Arda niye boyle birsey yapmis sacina
C h A o S
15.Ağustos.2012, 23:02
Volkan olmayınca Mert oynayacaksa Avcı baştan kaybeder.Tolga,Sinan hatta sakatlık yaşamasa Onur ilk tercihler olmalı.Dediğim gibi Fenerbahçe'de ilk önce kendini gösterip formayı kapacak ondan sonra milli takımın as kalecisi olur.
Birde merak ettim geçen sene Mert nerede en çok forma giyen oyuncuydu?
Sekopej
15.Ağustos.2012, 23:04
Volkan olmayınca Mert oynayacaksa Avcı baştan kaybeder.Tolga,Sinan hatta sakatlık yaşamasa Onur ilk tercihler olmalı.Dediğim gibi Fenerbahçe'de ilk önce kendini gösterip formayı kapacak ondan sonra milli takımın as kalecisi olur.
Birde merak ettim geçen sene Mert nerede en çok forma giyen oyuncuydu?
Sezon sonunda milli takımın hazırlık maçlarında oynamıştı Mert.
GebzeLi1907
15.Ağustos.2012, 23:06
Hamit otobana döndü
IcedEarth
15.Ağustos.2012, 23:07
Diyorum ya, Avcı geçen sezon sonunda denedi Mert'i, şimdi gündeme gelmiş bir durum değil demek ki güveniyor, gelecek görüyor ki uzun zamandır kadroya alıp oynatıyor.
Yine güvensin de, takibe alsın o zaman. Veya ne bileyim Fenerbahçe'ye rica etsin, Anadolu kulüplerinden birine kiralansın. Tamam bu bir hazırlık maçı, ama as kalecinin olmadığı yerde turnuva için kullanacağın yedek kaleciyi bir denemen gerekmez mi, ben mi yanlış düşünüyorum? Sinan Bolat yerinde olsam yarın Milli Takım'ı bıraktığımı açıklardım.
Bu arada Burak'ın bu maçtaki görüntüsü de pek olumlu değil, bu Burak bu sene bize çok saç baş yolduracak bence. 10 golü geçerse öp de başına koy.
Koskoca Türkiye'den yeni nesilde bir tane adam gibi forvet yetiştiremememiz çok acı.
C h A o S
15.Ağustos.2012, 23:09
Sezon sonunda milli takımın hazırlık maçlarında oynamıştı Mert.
Doğru hatırlayamadım oynamıştı...
Dağınık bir görüntü çiziyoruz.Oyuncuların üstünde ölü toprak var gibi.
Avcı ne o 5 maçlık hazırlık periyodunda nede bu maçta asıl kadroyu denemedi yada zorunluluktan deneyemedi.Hala bir asıl kadromuz yok.Mesela bugün Ömer-Semih var stoperde.Hollanda maçında muhtemelen Egemen olacaktır.Madem öyle elemeler öncesi as oyuncularını kullanması lazım.
eng1n
15.Ağustos.2012, 23:10
Mert milli takımın sezon sonunda ki kampta Cenk'in pek de iyi olmayan performansı dolayısıyla yerine geçip iyi performans sergilemişti. denemeden almadı yani Milli takımda iyi performans sergilediği için orada Mert.
Hamit'in dönüşler sıkıntı. hem de Umut,Caner,Selçuk ve Hamit gibi 3 gün önce yüksek tempoda bir maç oynamış oyuncuları bu maçta oynatmasaydı daha iyiydi.
IcedEarth
15.Ağustos.2012, 23:14
Tam Selçuk'un sevdiği yerlerden serbest vuruş kullanıyoruz.
Edit: Hakem bariz eli vermedi. Üstelik top barajı geçecek gibiydi.
eng1n
15.Ağustos.2012, 23:15
Avusturyalı futbolcu voleybolda ki gibi iyi bir blok yaptı ve savuşturdu o serbest vuruşu. hakem de devam dedi...
C h A o S
15.Ağustos.2012, 23:19
İğrenç bir hakem yönetimi var.Baltaladı oyunu resmen.
IcedEarth
15.Ağustos.2012, 23:21
Emre yine bastırdı küfürü :zuhaha
eng1n
15.Ağustos.2012, 23:25
İlk yarıda sanki Fenerbahçeyi izledim :D o pas hataları, ısrarla temposuz yan pas falan.
RaSenGan
15.Ağustos.2012, 23:25
Arda niye boyle birsey yapmis sacina
Aynen saçı boyundan uzun olmuş :D
Flawless Victory
15.Ağustos.2012, 23:28
Yahu ben anlamıyorum bu teknik adamları. Bizim ilk 11'imize en yakın oyuncuları oynatması gerekirken hala fantezi yapıyor.
eXcitinG
15.Ağustos.2012, 23:30
AbduLLah Avcı Mert Günok gibi bir kaLeciyi 1 yıLdır ısrarLa kadroya aLarak, Türkiye Liginde takımının kaLesini sezon boyunca koruyan bütün kaLeciLere ihanet etmiştir. Mert Günok un adam gibi kaLeci oLması için önünde daha VoLkanın emekLi oLması gerekiyor. VoLkan emekLi oLana kadar ToLga var, Cenk var, hatta Onur var. Akrabası feLan sanırım Mert. Komedi.
MeliksahAydogan
15.Ağustos.2012, 23:33
Oyun olarak çok rezil durumdayız Mert'ten bahsetmiyorum bile çok kötü 2 maç çıkarıyor bununla ve süper kupa ile birlikte bakalım ne olacak ilk gol süper kupada Umut'un kaçırdığı pozisyonda ki aynı hata insan biraz ders alır.
Çift forvete dönmeliyiz Arda 10 numara gibi oynuyor , yararlı olamıyor Arda'yı kanada çekip Umut'u forvete çekerse biraz daha iyi olur Burak kayboluyor yanına pres yapacak bir oyuncu lazım oda Umut.
Semih Kaya maşallah aslanlar gibi oynuyor koçum benim :)
C h A o S
15.Ağustos.2012, 23:39
Mevlüt,Tunay,Tolga oyuna girdi.60'a kadar 1 gol atarsak alırız maçı.
MeliksahAydogan
15.Ağustos.2012, 23:40
Hollanda karşısına nasıl bir on bir ile çıkarız sizce arkadaşlar ?
Nedvedmania
15.Ağustos.2012, 23:42
Haha :D Topla oynamada %72-28 öndeyiz ama skor 0-2 :)
Flawless Victory
15.Ağustos.2012, 23:51
Maçı falan alamayız. 2-0 biter.
Ralph
15.Ağustos.2012, 23:52
Mevlut nedir abi ya! Bir spiker her yönden mi itici olur?
Flawless Victory
15.Ağustos.2012, 23:55
Hakemler skandal ya oyunu direkt etkiliyorlar. Son pozisyon ofsayt değildi.
Flawless Victory
15.Ağustos.2012, 23:59
Ya Sercan hiçbir şey yapamıyor, onu çıkarmıyor da Selçuk'u çıkarıyor.
eng1n
16.Ağustos.2012, 00:01
Tunay ne kaçırdı be :D
MeliksahAydogan
16.Ağustos.2012, 00:02
Kaçan pozisyona bak , Allah'ım kafayı yiyeceğim.
eXcitinG
Bu spikeri çok aramışLar mı merak ediyorum. Yahu bizim herşeyimiz mi ofsayt oLur yahu. Takım ofsayt, oyun ofsayt, spiker biLe ofsayt..
uAburak89
Gürcan Bilgiç'in Süper Kupa maçında dediği gibi ısınamamış olabilir Mert.
Cenk'i saymıyorum, kendi takımında bile tartışılıyor, ancak sakatlıktan dönen bir Onur Kıvrak var, Sinan Bolat var, bu isimlerden önce Fenerbahçe'nin kendi takımında bile forma şansı bulamayan yedek kalecisini denemek ilginç bir tercih. Yine de saygı duymak lazım.
MeliksahAydogan
16.Ağustos.2012, 00:04
Gürcan Bilgiç'in Süper Kupa maçında dediği gibi ısınamamış olabilir Mert.
Cenk'i saymıyorum, kendi takımında bile tartışılıyor, ancak sakatlıktan dönen bir Onur Kıvrak var, Sinan Bolat var, bu isimlerden önce Fenerbahçe'nin kendi takımında bile forma şansı bulamayan yedek kalecisini denemek ilginç bir tercih. Yine de saygı duymak lazım.
Aynen benim düşüncelerimi de yansıtmışsınız hocam teşekkürler :) + Tolga var bu arada.
Neden Mert ile başlanır çok anlamsız , keza Caner tercihi de öyle bence.
Bordo61Mavi
16.Ağustos.2012, 00:11
Ulusa seslenise dondu mac anlatimi
Flawless Victory
16.Ağustos.2012, 00:15
Ben Hollanda'dan, Fransa'dan, İngiltere'den çekinmiyorum da böyle Avusturya, Moldova, Kazakistan gibi sıradan takımlardan çekiniyorum. Bizim oyuncularımız değişse de zihniyet değişmiyor. Nasıl ki Brezilya'da, İngiltere'de, İtalya'da kim oynarsa oynasın zihniyet değişmiyor, bizde de öyle. Hazırlık maçlarını önemsemeyeceksek niye oynuyoruz? Sorun koşmaksa antrenmanda koşarlar, sırf maç yapmış olmak ise takım kendi arasında maç yapar.
Ralph
16.Ağustos.2012, 00:21
Olacak iş mi şu :) Komik.
Edit : Ne anlatıyor bu spiker? :)
Önder HOCA
16.Ağustos.2012, 00:22
at yarışı anlatıyor şuan o geçti bu geçti ne bu sokaktanmı bulmuşlar bu adamı
C h A o S
Ulan spikere bak komedi:n:
Bu adam boks maçlarına anlatan eleman değil mi?Çok geveze yahu.
Nedvedmania
Ahaha 4 kişi aynı anda sahaya atladı :D
Spiker de coştu :D
Bordo61Mavi
Bukadar buyutmemek gerek nasil bir laftir :D
eXcitinG
16.Ağustos.2012, 00:23
Stand-up gösterisi gibi yahu :D:D
Hangi zihniyet zaten Ligin başLamasına 3 maç kaLa özeL miLLi maç koyar ki zaten.
Nedvedmania
16.Ağustos.2012, 00:23
Bu televizyon niye göstermedi adamları ya gıcık oldum.
Deza
16.Ağustos.2012, 00:25
Alllah askina birisi anlamissa söylesin. Bizim oyun planimiz nedir? Sagdan mi atak yapacaz, orta alani derinden mi gececegiz. Topu sola atim iceri orta mi acmak istiyoruz. Arkadan savunma arasina oyuncu mu kacirmak istiyoruz. Nedir ya nedir? Böyle takim olmaz olsun. Yillardir bi oyun plani gelistiremedik. Tum bu macta ne yapmaya calistigimizi ben anlayamadim, kimse anlayamadi. Oyuncular bile anlayamiyorlar ne oynadiklarini. Sorun burda, kim kim oynuyor degil. Sorun ne ve nasil oynayacagimizdir bence. Sahada ne yapmak istiyoruz kazanmak icin? Kazanmak icin nasil oynayacagiz? Daha bu sorulara cevap bulamadikca biz biryerlere gelemeyiz.
Bir hoca su takima bir oyun felsefesi getirsin ya. Desin ki bu takim hizli atak futbolu oynayacak, 0 a inip yerden orta arayacak misal. ve böyle oynayalim, yenilirsek saglik olsun diyelim. Ama simdi oynamiyoruz ve yeniliyoruz. Ne diyelim. Rezalet diyorum ben. Yillardir bu durumdayiz.
Bordo61Mavi
16.Ağustos.2012, 00:26
Beyler futbolizm ve ucankusu kacirmiyalim mactan sonra okadar dedi spiker :D
eXcitinG
16.Ağustos.2012, 00:28
Maçın adamı 16 güvenLik görevLisini geçerek soLo yapan taraftar oLdu.
Önder HOCA
16.Ağustos.2012, 00:28
Beyler futbolizm ve ucankusu kacirmiyalim mactan sonra okadar dedi spiker :D
Gece uzun :0:
Mamadou
16.Ağustos.2012, 00:30
Abdullah Avcı sistem hocası. Uzun vadede yapmak istedikleri vardır haklı olarak ama kısa vadede beklentileri karşılayamazsa işi çok zor valla.
Nedvedmania
16.Ağustos.2012, 00:31
Ahahah :n: Kameraya saldırıyor bizimkiler :D Tam swf lik görüntüydü :D
sarianet
16.Ağustos.2012, 00:39
http://f1208.hizliresim.com/10/h/bxp1l.png
sarianet
16.Ağustos.2012, 00:45
osman tamburacı bombalıyor hiç sevmem bu adamı
Önder HOCA
16.Ağustos.2012, 00:52
http://inciswf.com/gqi9x388.swf
KanaKe
16.Ağustos.2012, 00:59
avusturyalilar ekrana vermiyor bizimkiler olsa yakin cekim yaparlardi :)
ForsakeN
16.Ağustos.2012, 01:01
Spikerden nefret ettim. Yılmaz Vural da Türk futbolunu kurtarmaya soyundu resmen. Arkadaş iki dakika susun yahu
Fearless Coward
16.Ağustos.2012, 01:04
Eee o kadar kanal varken yayını kanaltürk alırsa böyle olur tabi...
sarianet
16.Ağustos.2012, 01:07
bence çok eğlenceliydi :)
SacrificeGGTC
16.Ağustos.2012, 01:11
Olan genç kalecimize olacak. O'na üzülüyorum. Burada öfke kusanlar, sinirlenenler gördüm. Onlar adına da üzülüyorum; çünkü genç, önü açık bir kaleci bu şekilde bitirilecek. Arsenal'in 2 yıl önce takip ettiği, hatta raporda yeterli derecede iyi olarak gösterilen kaleci Mert Günok değil miydi? Geçen sene oynadığı maçlarda buraya gelip, onun adına iyi yorumlar yapanlar bizler değil miydik? Acele etmeyin. Kendini toparlayacaktır, kupa maçında olmadı, milli maçta da olmadı; ama diğer maçta olacaktır. Evet, belkide milli maç için olmaması, diğer kalecilerin kaleye geçmesi gerekirdi; ama Avcı böyle işte. Genç Milli Takımını yöneten Avcı, yine avına kilitlenmiş O'nu deniyor. Üstelik bir kayıbımızın da yaşanmayacağı bir maç ''Hazırlık Maçı''. Umarım bu gencimizde yitip gitmez...
Açıklama ve saygılarımla...
byariff
16.Ağustos.2012, 01:14
Cidden bilmedigimden soruyorum Resmi kaynak varmi arsenalin takip ettigine dair ? , eger yoksa basina inanmayin.
nese maca gelirsek kotu basladik umarim duzeliriz ilerde.
SacrificeGGTC
16.Ağustos.2012, 01:59
Cidden bilmedigimden soruyorum Resmi kaynak varmi arsenalin takip ettigine dair ? , eger yoksa basina inanmayin.
nese maca gelirsek kotu basladik umarim duzeliriz ilerde.
Yabancı kaynaklı resmi bir kaynak ve ya rapor şuan için bulamadım malesef; ama şu bi gerçek Arsenal gözlemcilerinden Martin Keown bizzat Mert'i rapor etmiştir. Birçok Türk spor sayfasının internet sitelerinde bu habere yer verilmiştir.
Bilgi ve saygılarımla...
BleedingMoon
16.Ağustos.2012, 02:51
son iki maç mert açısından rezalet oldu. umarım aykut hoca güvenir kendisine. bir oyuncuyu kaybetmek çok kolay ama önemli olan kazanabilmek.
eXcitinG
16.Ağustos.2012, 03:45
Olan genç kalecimize olacak. O'na üzülüyorum. Burada öfke kusanlar, sinirlenenler gördüm. Onlar adına da üzülüyorum; çünkü genç, önü açık bir kaleci bu şekilde bitirilecek. Arsenal'in 2 yıl önce takip ettiği, hatta raporda yeterli derecede iyi olarak gösterilen kaleci Mert Günok değil miydi? Geçen sene oynadığı maçlarda buraya gelip, onun adına iyi yorumlar yapanlar bizler değil miydik? Acele etmeyin. Kendini toparlayacaktır, kupa maçında olmadı, milli maçta da olmadı; ama diğer maçta olacaktır. Evet, belkide milli maç için olmaması, diğer kalecilerin kaleye geçmesi gerekirdi; ama Avcı böyle işte. Genç Milli Takımını yöneten Avcı, yine avına kilitlenmiş O'nu deniyor. Üstelik bir kayıbımızın da yaşanmayacağı bir maç ''Hazırlık Maçı''. Umarım bu gencimizde yitip gitmez...
Açıklama ve saygılarımla...
Mert oLayı farkLı bir oLay. Mert şu anda Fenerbahçe nin kaLesini koruyor oLsa dedikLerine katıLırım, ama Fenebahçenin yedek kaLecisi durumunda ve önünde VoLkan varken daha as kaLeci oLabiLmesi için 5-6 yıLı var. Bu durumda iken Trabzonspor un başarıLarında roL oynayan ToLga ya ve ne kadar eLeştiriLsede şu anda biLe Mertten daha iyi ve tecrübeLi oLan Cenk`e ayıp oLmuyor mu ? Sinan ve Onur`a değinmeyeceğim biLe. Bu memLeket çok genç kaLeciLer gördü. O yüzden biraz mantıkLı düşüneLim.
MeliksahAydogan
16.Ağustos.2012, 03:58
Mert oLayı farkLı bir oLay. Mert şu anda Fenerbahçe nin kaLesini koruyor oLsa dedikLerine katıLırım, ama Fenebahçenin yedek kaLecisi durumunda ve önünde VoLkan varken daha as kaLeci oLabiLmesi için 5-6 yıLı var. Bu durumda iken Trabzonspor un başarıLarında roL oynayan ToLga ya ve ne kadar eLeştiriLsede şu anda biLe Mertten daha iyi ve tecrübeLi oLan Cenk`e ayıp oLmuyor mu ? Sinan ve Onur`a değinmeyeceğim biLe. Bu memLeket çok genç kaLeciLer gördü. O yüzden biraz mantıkLı düşüneLim.
Noktasından virgülüne kadar katılıyorum. :)
enesemin53
16.Ağustos.2012, 12:29
İlerleyen dakikalarda penaltı pozisyonunun tekrarı ekrana geliyor, rakip oyuncu Mert'e gelmeden önce bizim oyunculardan biri arkadan çekiyor spikerde "Allahtan bu penaltıyı vermemiş ilk dakikalarda 2 penaltı yicektik" diyor.:)