Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Avusturya - Türkiye | Hazırlık Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Avusturya - Türkiye | Hazırlık Maçı

Maçın konusu unutulmuş sanırım. Şu anda Kanaltürk'de canlı yayınlanıyor maç

Dakika 6 ve şu anda skor 2-0 Avusturya lehine.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tek sorun Mert kalecilikten anlamıyor hiç de potansiyeli yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sinan Bolat ve Tolga Zengin varken takımında bile oynayamayan adam kadroya alınırsa böyle olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kötü başladık maça.Şanssız 2 gol yedik.Toparlanmak lazım.Hazırlık maçıda olsa yenilmemek lazım.

Sohbet alanınada yazdım bari burayada ekleyerek yazayım.

Avcı Mert'i kötü geçirdiği bir maçın ardından moral kazansın diye koymuş ancak oyuncuyu dahada körelticek.Cenk ve Tolga gibi daha tecrübeli isimler oynayabilirdi.Ters tepti bu düşünce malesef.Tolga Volkan'dan sonra performans olarak en çok hak eden kaleci.Ona şans vermemesini yanlış buluyorum.Mert ilk önce bence Fenerbahçe'de formayı kapıp öyle milli takımda forma bulmalı.

Mert'e pek kızmıyorum ilk golde ona pas atan dengesiz attı ve oda ancak öyle uzaklaştırabildi.Penaltı pozisyonu ise çok ucuz oldu.Mert'in şansı bu günlerde yanında değil.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Diyorumya Merti kazanim derken iyice kaybedecekler. Volkanin yedegi belli olmasi lazim, bu isimde Mert degil simdilik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Tek sorun Mert kalecilikten anlamıyor hiç de potansiyeli yok.
    hadi ya ne hatasını gördün kalecilik olarak, ilk golde kötü bir pas geldi zaten önünde de adam vardı ısrarla ona atıldı 2.golde penaltı çok ucuz bence topa dokunuyor eliyle penaltı olmaması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de Mert moral olsun diye değil, Avcı'nın planlarında var diye oynuyor, sezon sonunda en çok maçta forma giyen kaleci değil miydi Mert?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    hadi ya ne hatasını gördün kalecilik olarak, ilk golde kötü bir pas geldi zaten önünde de adam vardı ısrarla ona atıldı 2.golde penaltı çok ucuz bence topa dokunuyor eliyle penaltı olmaması gerek.
    2. golde oyuncuya daldığı net ilk golde de saçma bir pas ve aşırtmayı yedi. Galatasaray maçında yaptıklarıda malum Fenerbahçe'de de ne zaman izlesem Mert'i kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2. golde oyuncuya daldığı net ilk golde de saçma bir pas ve aşırtmayı yedi. Galatasaray maçında yaptıklarıda malum Fenerbahçe'de de ne zaman izlesem Mert'i kötü.
    şimdi al mert'i galatasaray'a koy

Night_Mare17 yorumu yaz : Abdullah Hocanın ona bu maçta güvenmesi çok önemli , yediği goller kendi hatası değil , derbi maçına da ısınmadan ve heyecanlı çıkmıştı , genç kaleciyi böyle ilk maçlarda yargılar ve kötü dersek galatasarayımız ve türkiye büyük bir yeteneği köreltmiş ve kaybetmiş olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    şimdi al mert'i galatasaray'a koy

Night_Mare17 yorumu yaz : Abdullah Hocanın ona bu maçta güvenmesi çok önemli , yediği goller kendi hatası değil , derbi maçına da ısınmadan ve heyecanlı çıkmıştı , genç kaleciyi böyle ilk maçlarda yargılar ve kötü dersek galatasarayımız ve türkiye büyük bir yeteneği köreltmiş ve kaybetmiş olur.
    Galatasaray alt yapısından böyle bir kaleci gelmez emin ol çoktan şutlanırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İyi de Mert moral olsun diye değil, Avcı'nın planlarında var diye oynuyor, sezon sonunda en çok maçta forma giyen kaleci değil miydi Mert?
    İyi de planlarda neye göre var, daha kendi takımında bile oynamıyor, ki önümüzdeki 3-4 sene de oynamayacak muhtemelen. Hani düzenli olmasa da senede bir 20 maça çıkan bir oyuncu olsa anlarım. Milli Takım oyuncuya moral verecek veya oyuncuya tecrübe kazandıracak yer mi? Gitsin Anadolu kulüplerinden birinde kiralık oynasın yine seçilsin, ona da boynumuz kıldan ince.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray alt yapısından böyle bir kaleci gelmez emin ol çoktan şutlanırdı.
    Galatasaray altyapısından pek bir kaleci gelmişliği de görülmemiş zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Diyorum ya, Avcı geçen sezon sonunda denedi Mert'i, şimdi gündeme gelmiş bir durum değil demek ki güveniyor, gelecek görüyor ki uzun zamandır kadroya alıp oynatıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Arda niye boyle birsey yapmis sacina

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan olmayınca Mert oynayacaksa Avcı baştan kaybeder.Tolga,Sinan hatta sakatlık yaşamasa Onur ilk tercihler olmalı.Dediğim gibi Fenerbahçe'de ilk önce kendini gösterip formayı kapacak ondan sonra milli takımın as kalecisi olur.
    Birde merak ettim geçen sene Mert nerede en çok forma giyen oyuncuydu?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Volkan olmayınca Mert oynayacaksa Avcı baştan kaybeder.Tolga,Sinan hatta sakatlık yaşamasa Onur ilk tercihler olmalı.Dediğim gibi Fenerbahçe'de ilk önce kendini gösterip formayı kapacak ondan sonra milli takımın as kalecisi olur.
    Birde merak ettim geçen sene Mert nerede en çok forma giyen oyuncuydu?
    Sezon sonunda milli takımın hazırlık maçlarında oynamıştı Mert.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Hamit otobana döndü

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Diyorum ya, Avcı geçen sezon sonunda denedi Mert'i, şimdi gündeme gelmiş bir durum değil demek ki güveniyor, gelecek görüyor ki uzun zamandır kadroya alıp oynatıyor.
    Yine güvensin de, takibe alsın o zaman. Veya ne bileyim Fenerbahçe'ye rica etsin, Anadolu kulüplerinden birine kiralansın. Tamam bu bir hazırlık maçı, ama as kalecinin olmadığı yerde turnuva için kullanacağın yedek kaleciyi bir denemen gerekmez mi, ben mi yanlış düşünüyorum? Sinan Bolat yerinde olsam yarın Milli Takım'ı bıraktığımı açıklardım.

Bu arada Burak'ın bu maçtaki görüntüsü de pek olumlu değil, bu Burak bu sene bize çok saç baş yolduracak bence. 10 golü geçerse öp de başına koy.

Koskoca Türkiye'den yeni nesilde bir tane adam gibi forvet yetiştiremememiz çok acı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezon sonunda milli takımın hazırlık maçlarında oynamıştı Mert.
    Doğru hatırlayamadım oynamıştı...

Dağınık bir görüntü çiziyoruz.Oyuncuların üstünde ölü toprak var gibi.
    Avcı ne o 5 maçlık hazırlık periyodunda nede bu maçta asıl kadroyu denemedi yada zorunluluktan deneyemedi.Hala bir asıl kadromuz yok.Mesela bugün Ömer-Semih var stoperde.Hollanda maçında muhtemelen Egemen olacaktır.Madem öyle elemeler öncesi as oyuncularını kullanması lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mert milli takımın sezon sonunda ki kampta Cenk'in pek de iyi olmayan performansı dolayısıyla yerine geçip iyi performans sergilemişti. denemeden almadı yani Milli takımda iyi performans sergilediği için orada Mert.

Hamit'in dönüşler sıkıntı. hem de Umut,Caner,Selçuk ve Hamit gibi 3 gün önce yüksek tempoda bir maç oynamış oyuncuları bu maçta oynatmasaydı daha iyiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tam Selçuk'un sevdiği yerlerden serbest vuruş kullanıyoruz.

Edit: Hakem bariz eli vermedi. Üstelik top barajı geçecek gibiydi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Avusturyalı futbolcu voleybolda ki gibi iyi bir blok yaptı ve savuşturdu o serbest vuruşu. hakem de devam dedi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İğrenç bir hakem yönetimi var.Baltaladı oyunu resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre yine bastırdı küfürü

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk yarıda sanki Fenerbahçeyi izledim o pas hataları, ısrarla temposuz yan pas falan.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Arda niye boyle birsey yapmis sacina
    Aynen saçı boyundan uzun olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yahu ben anlamıyorum bu teknik adamları. Bizim ilk 11'imize en yakın oyuncuları oynatması gerekirken hala fantezi yapıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AbduLLah Avcı Mert Günok gibi bir kaLeciyi 1 yıLdır ısrarLa kadroya aLarak, Türkiye Liginde takımının kaLesini sezon boyunca koruyan bütün kaLeciLere ihanet etmiştir. Mert Günok un adam gibi kaLeci oLması için önünde daha VoLkanın emekLi oLması gerekiyor. VoLkan emekLi oLana kadar ToLga var, Cenk var, hatta Onur var. Akrabası feLan sanırım Mert. Komedi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Oyun olarak çok rezil durumdayız Mert'ten bahsetmiyorum bile çok kötü 2 maç çıkarıyor bununla ve süper kupa ile birlikte bakalım ne olacak ilk gol süper kupada Umut'un kaçırdığı pozisyonda ki aynı hata insan biraz ders alır.

Çift forvete dönmeliyiz Arda 10 numara gibi oynuyor , yararlı olamıyor Arda'yı kanada çekip Umut'u forvete çekerse biraz daha iyi olur Burak kayboluyor yanına pres yapacak bir oyuncu lazım oda Umut.

Semih Kaya maşallah aslanlar gibi oynuyor koçum benim
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mevlüt,Tunay,Tolga oyuna girdi.60'a kadar 1 gol atarsak alırız maçı.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri