View Full Version : Bir kötü iki iyi haber
mgungor
06.Haziran.2006, 10:32
Bir kötü iki iyi haber
Gelecek sezon Avrupa'da ülkemizi temsil edecek takımlarımıza bir iyi, iki kötü haber geldi. F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunu geçmesi halinde 3. turda seribaşı olamayacağı kesinleşti. Çünkü Romanya'da Steaua ya da Rapid Bükreş şampiyon olacak. İki takımın da UEFA puanı F.Bahçe'den yüksek. Bu durumda Kanarya üçüncü turda Inter, Liverpool, Arsenal, Valencia, Ajax, Hamburg gibi ekiplerle eşleşebilecek. Bu turda Galatasaray'ın seribaşı olacağı ise daha önceden belliydi. UEFA Kupası'nda ise Trabzonspor 2. ön eleme turunda seribaşı olma hakkını kazandı. Ancak bordo- mavili ekip ön elemeyi geçip 1. tura yükseldiği takdirde seribaşı olamayacak. Beşiktaş ise UEFA Kupası 1. turunda seribaşı olma avantajını yakaladı. UEFA'da ilk turda kura çekiminde takımlar 5 ayrı torbaya alındığı için siyah-beyazlı ekibin muhtemel rakipleri henüz belli değil. Intertoto'da ise Kayserispor, Macaristan'ın MTK takımını elerse Yunan Larissa ekibi ile karşılaşacak.
06.06.2006
Kaynak : Sabah
Burak Duran
06.Haziran.2006, 10:34
fenerin işi çok ama çok zor olucak. Kayseriye güvweniyoruz!!!
sergenNn
06.Haziran.2006, 10:50
Fenerbahçe'nin içi çok zor gerçekten.
Eğer rakibini elerse Şampiyonlar Ligi'nde baya bir ilerleme gösterir bence.Ama rakibini elemesi çok zor...
Beşiktaş için çok kolay olur bence. Trabzonspor'u bilemem.
Kayseri'ye güvenimiz tam!
bluepaw
06.Haziran.2006, 12:15
Yıllardır nedense Türk takımları .Intertoto kupasını hiç önemsemediler. Hep yedek takımlarıyla maç yaptılar bu kupad a. İnşallah Kayseri başarılı olur ve UEFA kupasına yükselir.
SefaReis66
06.Haziran.2006, 13:32
kayseri nin uefaya yükselmesi lazım yükselirse de bir iki tur gidebilir iyi kadro kurdular
nekop
06.Haziran.2006, 13:54
ben bu yıl trabonsporumun en azından grublardan cıkacagına inanıyorum.
Selman Ozturk
06.Haziran.2006, 14:21
Şampiyonlar Ligi'ne katılacak 2 ekibin de işi zor.
Uefa Kupası'nda Trabzonspor ve Beşiktaş'a güveniyorum.Her iki takım da Uefa'da ilerleyebilecek oyunculara ve potansiyele sahip takımlar.
İntertoto'da Kayserispor eğer bu işi ciddiye alırsa sonuna kadar ve UEFA Kupas'ında 3. temsilcimiz olur. Buna yürekten inanıyorum.
crazy_aslan
06.Haziran.2006, 17:00
Şampiyonlar Ligi'ne katılacak 2 ekibin de işi zor.
Uefa Kupası'nda Trabzonspor ve Beşiktaş'a güveniyorum.Her iki takım da Uefa'da ilerleyebilecek oyunculara ve potansiyele sahip takımlar.
İntertoto'da Kayserispor eğer bu işi ciddiye alırsa sonuna kadar ve UEFA Kupas'ında 3. temsilcimiz olur. Buna yürekten inanıyorum.ama galatasarayin durumu fenerbahceye naziren daha kolay,bence biz gruplara kalacagiz ama fenerbahce yildiz futbolcu transfer edemezse gruplara kalmasi cok zora düser,ayrica ben trabzon,besiktas ve kayserisorun gruplara kalacagina yürekten inaniyorum ve bunuda istiyorum cünkü artik ülkemizin puanlari artmasi lazim...
Universal
06.Haziran.2006, 17:07
fenerbahce ye böyle olması daha iyi oldu işi ciddiye alacaklar kayserispor ise uefa'ya gideceğinden eminim bir sorum olacaktı fenerbahçeyle galatasaray eşleşebilirmi
gookhan
06.Haziran.2006, 17:27
acikcasi fenere acidim
nekop
06.Haziran.2006, 17:30
fenerbahce ye böyle olması daha iyi oldu işi ciddiye alacaklar kayserispor ise uefa'ya gideceğinden eminim bir sorum olacaktı fenerbahçeyle galatasaray eşleşebilirmi
hayır öyle bi ihtimal yok en azından grublardan cıkana kadar...
ibo
06.Haziran.2006, 18:03
evet böyle bir ihtimal gruplarda bile yok. yani iki takımda kalırsa CL ye aynı gruba düşemez ama gruplardan 2 takımdan çıkarsa eşleşme şansı o zaman oluyor...
korray87
06.Haziran.2006, 20:53
fenerin isi zor olsa da o kadar umutsuz olmamak lazm uefa da da iyi is yapar bnce bnm icin önmli olan ülke puanı ama galatasarayımız sampionlar ligine klas bir giris yapacaktır tecrübe önemli
uyurtsever
06.Haziran.2006, 21:45
Galatasaray gruplara kalma ihtimali çok yüksek...
Fenerbahçe ilk turu rahat geçer ama ikinci turda eğer büyük takımlaradan biri gelirse FB de Uefa'ya gider...
BJK,TS gruplara fazla zorlanmadan kalırlar...
Kayseri İnter Toto ya önem verirse E.Sağlam Kayseri'yi gruplara taşır...
07.Haziran.2006, 03:35
şampiyonlar ligine katılsak bile yine son torbadan gireceğimiz için en iyi 3. olabiliriz o yüzden ilk turu geçip uefa düşsek daha başarılı olabiliriz böylece puan toplayıp hem ülkemize yararımız dokunur hemde gelecek seneler için 4. torbadan kurtulma şansımız olur şampiyonlar ligine katılıcaz demek hayalcilik olur