1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Bir kötü iki iyi haber

Default Bir kötü iki iyi haber

Bir kötü iki iyi haber

Gelecek sezon Avrupa'da ülkemizi temsil edecek takımlarımıza bir iyi, iki kötü haber geldi. F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunu geçmesi halinde 3. turda seribaşı olamayacağı kesinleşti. Çünkü Romanya'da Steaua ya da Rapid Bükreş şampiyon olacak. İki takımın da UEFA puanı F.Bahçe'den yüksek. Bu durumda Kanarya üçüncü turda Inter, Liverpool, Arsenal, Valencia, Ajax, Hamburg gibi ekiplerle eşleşebilecek. Bu turda Galatasaray'ın seribaşı olacağı ise daha önceden belliydi. UEFA Kupası'nda ise Trabzonspor 2. ön eleme turunda seribaşı olma hakkını kazandı. Ancak bordo- mavili ekip ön elemeyi geçip 1. tura yükseldiği takdirde seribaşı olamayacak. Beşiktaş ise UEFA Kupası 1. turunda seribaşı olma avantajını yakaladı. UEFA'da ilk turda kura çekiminde takımlar 5 ayrı torbaya alındığı için siyah-beyazlı ekibin muhtemel rakipleri henüz belli değil. Intertoto'da ise Kayserispor, Macaristan'ın MTK takımını elerse Yunan Larissa ekibi ile karşılaşacak.
    06.06.2006

Kaynak : Sabah

fenerin işi çok ama çok zor olucak. Kayseriye güvweniyoruz!!!

Fenerbahçe'nin içi çok zor gerçekten.
    Eğer rakibini elerse Şampiyonlar Ligi'nde baya bir ilerleme gösterir bence.Ama rakibini elemesi çok zor...
    Beşiktaş için çok kolay olur bence. Trabzonspor'u bilemem.
    Kayseri'ye güvenimiz tam!

Yıllardır nedense Türk takımları .Intertoto kupasını hiç önemsemediler. Hep yedek takımlarıyla maç yaptılar bu kupad a. İnşallah Kayseri başarılı olur ve UEFA kupasına yükselir.

kayseri nin uefaya yükselmesi lazım yükselirse de bir iki tur gidebilir iyi kadro kurdular

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ben bu yıl trabonsporumun en azından grublardan cıkacagına inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Şampiyonlar Ligi'ne katılacak 2 ekibin de işi zor.

Uefa Kupası'nda Trabzonspor ve Beşiktaş'a güveniyorum.Her iki takım da Uefa'da ilerleyebilecek oyunculara ve potansiyele sahip takımlar.

İntertoto'da Kayserispor eğer bu işi ciddiye alırsa sonuna kadar ve UEFA Kupas'ında 3. temsilcimiz olur. Buna yürekten inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Şampiyonlar Ligi'ne katılacak 2 ekibin de işi zor.

Uefa Kupası'nda Trabzonspor ve Beşiktaş'a güveniyorum.Her iki takım da Uefa'da ilerleyebilecek oyunculara ve potansiyele sahip takımlar.

İntertoto'da Kayserispor eğer bu işi ciddiye alırsa sonuna kadar ve UEFA Kupas'ında 3. temsilcimiz olur. Buna yürekten inanıyorum.
    ama galatasarayin durumu fenerbahceye naziren daha kolay,bence biz gruplara kalacagiz ama fenerbahce yildiz futbolcu transfer edemezse gruplara kalmasi cok zora düser,ayrica ben trabzon,besiktas ve kayserisorun gruplara kalacagina yürekten inaniyorum ve bunuda istiyorum cünkü artik ülkemizin puanlari artmasi lazim...

Nesil
    2006

fenerbahce ye böyle olması daha iyi oldu işi ciddiye alacaklar kayserispor ise uefa'ya gideceğinden eminim bir sorum olacaktı fenerbahçeyle galatasaray eşleşebilirmi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

acikcasi fenere acidim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by batuhan1907
    fenerbahce ye böyle olması daha iyi oldu işi ciddiye alacaklar kayserispor ise uefa'ya gideceğinden eminim bir sorum olacaktı fenerbahçeyle galatasaray eşleşebilirmi
    hayır öyle bi ihtimal yok en azından grublardan cıkana kadar...

Quote Originally Posted by batuhan1907
    evet böyle bir ihtimal gruplarda bile yok. yani iki takımda kalırsa CL ye aynı gruba düşemez ama gruplardan 2 takımdan çıkarsa eşleşme şansı o zaman oluyor...

fenerin isi zor olsa da o kadar umutsuz olmamak lazm uefa da da iyi is yapar bnce bnm icin önmli olan ülke puanı ama galatasarayımız sampionlar ligine klas bir giris yapacaktır tecrübe önemli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Galatasaray gruplara kalma ihtimali çok yüksek...
    Fenerbahçe ilk turu rahat geçer ama ikinci turda eğer büyük takımlaradan biri gelirse FB de Uefa'ya gider...
    BJK,TS gruplara fazla zorlanmadan kalırlar...
    Kayseri İnter Toto ya önem verirse E.Sağlam Kayseri'yi gruplara taşır...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Mesaj Yetkileri