Log in

View Full Version : Spartak Moskova - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi Play-Off 1.Maçı

barahir
21.Ağustos.2012, 00:38
http://i.imgur.com/dKuFJ.png

Kimsenin açmaya niyeti yoktu sanırım maç konusu ben açayım dedim..

last breath
21.Ağustos.2012, 00:42
Yenilmemiz ve elenmemiz muhtemel.

LaigLeNoiR
21.Ağustos.2012, 00:43
Ben öğlende açıcaktım ama henüz Mackolik eklememişti grafikleri.

sui generis
21.Ağustos.2012, 00:46
istediğim 11;

Kuyt Sow Stoch

Cristian Topuz

-------Topal

Hasan Yobo Egemen GG

--------Mert

çıkacağımız 11 ;

Sow Kuyt

Caner Topal Cristian Krasiç

Hasan Yobo Egemen GG

byariff
21.Ağustos.2012, 00:50
Gonlumuz tabiki fenerbahçenin yaninda ama oynanan futbol ile çok zor moskova kazanir.

barahir
21.Ağustos.2012, 00:56
Muhammed dediğin 2. seçim çok mantıklı ama orta sahada Topuz şart oğlu şart.. Messi bile gelse Topuz bu takımda 11 de olmalı..

BaFraLı
21.Ağustos.2012, 01:00
Zor maç ama umutsuz olmaya gerek yok ya. Spartak'ta öle üst düzey bir takım değil, şanslar eşit bence.

Kalede Volkan olsa daha böyle bir sağlam olurdu sanki ama Mert'te elinden geleni yapacaktır. Temsilcimiz inşlAllah en kötü beraberlik alır yada iyi bir skor alır da turu atlar.

ForsakeN
21.Ağustos.2012, 01:01
Alex oynamazsa, sahaya ilerde Kuyt-Sow şeklinde çıkarsak puan alma şansımız var. Diğer türlü bi varlık gösteremeyiz.

Revolution
21.Ağustos.2012, 01:02
Güçlü bir ekip ve zorlu bir deplasman Fenerbahçe adına. Ama berabere biteceğini düşünüyorum karşılaşmanın.

Homer J.S
21.Ağustos.2012, 01:02
Ben Fenerbahçe'nin durumunu parlak görmüyorum açıkcası. Aykut Kocamanın korkuyormuş gibi bir hali var.. Ama Fenerbahçe'nin de göz ardı edilemeyecek kalitede bir kadrosu var, özellikle hücum hattı gıpta edilecek cinsten ve Spartak'da çok ekstra bir takım değil. İlk maç Spartak tek farkla alır gibi..

Skor tahminim 2-1

sui generis
21.Ağustos.2012, 01:05
Muhammed dediğin 2. seçim çok mantıklı ama orta sahada Topuz şart oğlu şart.. Messi bile gelse Topuz bu takımda 11 de olmalı..

ben Caner ve Krasiç'e banko olarak bakıyorum aslında. Hasan oynamazsa Caner bekte de olabilir. Alex'in olmayacağı söyleniyor. bence de olmamalı. Topuz konusunda pek ihtimal vermiyorum, gg olmazsa belki bekte olur. yoksa Cristian Aykut hocanın favorisi. o kesilmez. bugün Aykut hocanın konuşmalarından da Topal'ın forma garanti gibi oldu benim gözümde. doğru savunma falan yapacağız dedi, Topal'ı da basın toplantısına getirmişti. onu da kesmez yani :)

SacrificeGGTC
21.Ağustos.2012, 01:14
Caner yerine Stoch olmalı.

Fikir ve saygılarımla...

Facx
21.Ağustos.2012, 01:23
bu maç fenerbahçe için içerdeki maçtan önemli moskova nasıl savunması var net bilmiyorum ama hücumcuları hepsi çok süratlı kontra atak futboluna uyan futbolcular eğer bu maçtan istedikleri skoru alırlarsa 2. maç çok daha rahat olurlar o yüzden en azından 1-1 0-0 berabere kalmalı turu geçmek istiyosa

MeliksahAydogan
21.Ağustos.2012, 01:27
Fenerbahçe'nin geçmesi çok zor bence Spartak kendi evinde 2 farklı bir skor ile kazanır gibi.

İstanbul da ki maçtan da çok ümitli değilim şahsen.

LaigLeNoiR
21.Ağustos.2012, 01:53
Bence Spartak Moskova'yı deplasmanda yenmek kendi sahanda yenmekten daha kolay. Bu tarzdaki takımlar her zaman deplasmanda daha tehlikeli olmuşlardır.

Ben bu maçtan ümitliyim Fenerbahçe deplasmanda birşeyler yapabilir.

uAburak89
21.Ağustos.2012, 01:56
Ben gollü beraberlikle biteceğini düşünüyorum. Murat'ın yorumuna ek olarak, esas sıkıntılı maç Kadıköy'deki maç bence de. Adamların hücum hattı çok tehlikeli, özellikle kontraları sıkıntı yaratabilir rövanşta.

Bu maça dönersek, Aykut Kocaman'ın kadro seçimi çok önemli, basın toplantısında savunmanın öneminden bahsetti. Bakalım yarın ilk 11 ve değişiklikler nasıl olacak. Sakatlık ve kırmızı kartsız bir maç diliyorum, bol şans.

E.Cartman
21.Ağustos.2012, 02:01
Fenerbahçe kendi evine avantajlı döndüğü taktirde benim için sorun olmaz. Bence maç 0-0 veya 1-1 bitecek. Murat abinin dediği gibi asıl Şükrü Saraçoğlu'nda dikkat etmek lazım Spartak Moskova'ya.

Son olarakta Spartak Moskova'yı Sparta'da yeneceğiz :n::n:

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Ağustos.2012, 02:24
bekledigim 11 bu sekilde

kuyt
alex
caner-topal-baroni-krasic
hasan-egemen-bekir[yobo]-gg[topuz]
mert

fena olmadi sanki, ben de hayir demem bu dizilise :)

umitli olmak istiyorum, aklimizda hepimizin acaba kazanir miyiz var ama macin stresi herseyi degistirebilir. asiri motivasyon ters tepebilir, surekli bu macin son donemin en onemli maci diye lanse edilmesi takima zarar verebilir. ruslar cok sogukkanlidir, dagilirsak affetmezler. bitis dudugune kadar mactan kopmazsak turu kadikoyde geceriz gibime geliyor.

KanaKe
21.Ağustos.2012, 03:45
caner yerine stoch olursa daha iyi olur

GebzeLi1907
21.Ağustos.2012, 03:52
alex in kesinlikle yedek oturması gerek
4 4 2 yada 4 4 1 1 kuyt sow'un arkasında şeklinde çıkmamız lazım
ortasahamız yine yumuşak karnımız olacak önde basarlarsa işimiz zorlaşır
ben çok umutlu değilim ama aykut kocaman beni yanıltır da iyi bir kadro çıkarırsa
-topuz'un göbekte olduğu-
o zaman maç ortaya gelir.
ama bu maçada topuz yada kuyt sağ açık, topal selcuk yanyana veya topal cristian yanyana önlerinde alex ile çıkarsak iş mucizeye kalır

Bordo61Mavi
21.Ağustos.2012, 05:30
Mert
GG - Yobo - Egemen - Hasan
Topal
Baroni - Topuz
Krasic - - - - - - - Stoch
Kuyt

Bu kadro ile cikardim ben maca, ve gol atmam gerekiyorsada ikinci yari Baroni - Sow degisikligi yapardim.

Topal mumkunse oyun felan kurmasin, defans onundeki yerini korusun. Defanstan topu ileriye bekler tasisinki ikiside bunu yapabilecek kapasitede. Topuz kesinlikle sahada olmasi lazim, futbol kalitesinden cok mucadele yapacak Fenerbahce icin orta sahada onun varligi lazim cunki fiziksel mucadelesi bana gore cok iyi.

Mac skoru Fenerbahce'nin lehine olacagini pek dusunmesemde icimden kucuk bir umut 1 deplasman golu ile donebilirler Turkiyeye. Tabi Aykut Kocaman bu aralar fazla fazla yaptigi kotu kadro secimlerinden yaparsa maci bile izlemeyin.

furkan58
21.Ağustos.2012, 05:41
Vaslui maçlarında bile galibiyet beklemeyen ben bu maçlarda çok ümitliyim. Aykut Hoca eleştirilere güzel bir cevap vericektir sahada umuyorum. Sakatlıklar geçip tam kadro çıksak daha iyi olabilirdi elbette. Topuz ve GG'nin oynayıp oynamaması etkili olucaktır.

-----------------Mert----------------
GG---Egemen--Yobo--Hasan Ali
---------Topuz--------Topal-------
Krasiç-----------------------Caner
----------Kuyt--------Sow

Böyle bir 11 bekliyorum ve istiyorum. Galibiyet çok uzak değil.

attirson
21.Ağustos.2012, 07:35
2-1 yenilecegimizi düsünüyorum.Bu sene Fenerbahçe bana güven vermiyor.

doncarlo
21.Ağustos.2012, 07:58
Gönlüm tabiki fenerin kazanmasından yana ancak spartakta dişli bir rakip rusyada beraberlik içerde galibiyet diyorum ben başarılar fenerbahçe.

Bujsas
21.Ağustos.2012, 10:13
2-1 biterse yine fena değil bence ama spartak 3-1 kazanır çok umut bırakmaz buradaki maça gibime geliyor.

Gncl1905
21.Ağustos.2012, 12:49
S. Moskava'nın kazanacağını düşünüyorum. Fenerbahçe güven vermiyor.

hakan769
21.Ağustos.2012, 12:56
moskova gol yemeden galip gelir diye düşünüyorum. izleyelim bakalim akşam neler olcak.

KaRaBükLü KraL
21.Ağustos.2012, 13:04
Spartak Moskova'nın kazanacağını düşünsem de bi yandan acaba Elazığ maçında Fenerbahçe bu maçı düşündüğü için kendini fazla zorlamadı ihtimalini düşünüyorum.Skor tahmini veriyorum 2-1 Spartak kazanır

RaSenGan
21.Ağustos.2012, 13:12
Erken bir golle Spartak 3-0 kazanır.

murat taşlı
21.Ağustos.2012, 13:26
volkan
g.g yobo egemen h.ali
m.topal
m.topuz caner
krasiç kuyt
sow
tertibi ile çıkardım maça 2.maça moskova berberliğe gelmemeli gollü berberlik iyi olur.

murat taşlı
21.Ağustos.2012, 13:29
-----------------------------volkan---------------------------------
--g.g---------yobo--------------egemen---------h.ali---------
-------------------------m.topal--------------------------------------
------------m.topuz-----------------caner-------------------------
--krasiç-------------------------------------------------kuyt---------
-------------------------sow-------------------------------------------

alex-kuyt ikilisinin paslasması aykut hocayı çok yanıltıypr ve büyük ihtimalle bu ikiliyle cıkıcak bence hata yapma lüksü kalmadı elinde krasic kuyt sow alex gibi yüksek kalite atak oyuncuların varken ilerde bu kadar etkisiz olmamız çok dikkat çekici

Chivalry
21.Ağustos.2012, 14:35
2-0 kaybederiz gibime geliyor.

ReaList
21.Ağustos.2012, 16:36
Güçlü ve mücadeleci bir orta saha oyunu sergilememiz gerek bu yüzden Alex'i yedekte tutmak daha mantıklı umarım Aykut Kocaman yine Alex baskısı kompleksine girip istemediği bir şekilde oynamak zorunda kalmaz.

Kocaman'ın sistem değiştirmeyeceğini düşünürsek göbekte ;

Selçuk-Topal
Cristian

çok vasıfsız kalır.

Topuz-Topal
Cristian

veya

Topuz-Cristian
Kuyt

Topa hakim olmak ve o bölgede etkin olmak için daha yararlı olabilir.
Karşımızdaki rakip Barcelona olsa bile takımıma güveniyorum ve yinelemekte fayda var, bizi yenecek yine biz oluruz, kendi hatalarımız olur. Umarım bizim adımıza hataların en az düzeyde yaşanacağı bir maç olur.

murat taşlı
21.Ağustos.2012, 16:43
Cristian a hiç güvenmiyorum topsuz oyunda hiç yok pas almayı bırak topa sırtını dönüyor oyüzden Cristian olmasında kim olursa olsun ortada.

eGowiCh
21.Ağustos.2012, 16:55
Merakla bekliyorum;
Bakalım bu maçta Aykut Kocaman ne gibi saçmalıklara imza atacak, hep beraber göreceğiz.
Ritüel haline geldi artık bu durum. Göreceğiz neler yapacağını.

nekop
21.Ağustos.2012, 17:42
Çoğu kişi gibi bende pek umutlu değilim, ama Aykut Kocaman'ın genellikle maç 1-0 olduğunda uyguladığı ve taraftarları rahatsız eden futbol anlayışı bu maçta işe yarayabilir. Fenerbahçe bu anlayışla başlarsa sürpriz bir kontra atak golüyle maçı kazanabilir.

Suicider
21.Ağustos.2012, 17:48
Yeneriz yada yeniliriz onu bilmiyorum, ama en kötü 2-1 yenilsek bile avantajlı skorla maçtan ayrılacağımızı düşünüyorum.

Crazycat
21.Ağustos.2012, 17:53
-----------------------------volkan---------------------------------
--g.g---------yobo--------------egemen---------h.ali---------
-------------------------m.topal--------------------------------------
------------m.topuz-----------------caner-------------------------
--krasiç-------------------------------------------------kuyt---------
-------------------------sow-------------------------------------------

Benim de düşündüğüm kadro bu şekilde fakat Aykut Kocaman'ın böyle bir kadro ile çıkacağını sanmıyorum. Gerçi Volkan sakat zaten istese de çıkamaz. :p

kalemci
21.Ağustos.2012, 18:16
Bence Spartak Moskova'yı deplasmanda yenmek kendi sahanda yenmekten daha kolay. Bu tarzdaki takımlar her zaman deplasmanda daha tehlikeli olmuşlardır.

Ben bu maçtan ümitliyim Fenerbahçe deplasmanda birşeyler yapabilir.

Rusya'da yok aga deplasmanda büyük sıkıntı yaşıyorlar ama gariptir ki Dinamoya 4 atabildiler ardından Zenitten 5 yediler. Genelde içerde daha iyiler, deplasmanda dengesizler.

Bu haftaki maçlarını seyredemedim son 15 dakikada yenmişler ama bu sene 2 maçlarını seyretme şansı bulabildim. İleri hattı korkutabilir savunma blokları ise evlere şenlik. Brezilyalı 44 numaralı bi savunma oyuncuları var halısahaya çağırıp takıma almazsın o derece.

Bence şanslar yarı yarıya. Şöyle bişey de var sen Spartak'ı eleyemiyorsan iyiki çıkmamışsın zaten. Spartak'ı küçümsemek için demiyorum. Stoke, Spartak, D.Kiev gibi takımları eleyebilmemiz lazım ki en baştakilere kafa tutalım.

footballer33
21.Ağustos.2012, 18:52
F.Bahçe'nin turu geçmesi için gollü beraberlik şart. Aşağısı kurtarmaz diye düşünüyorum. Güzel bir maç olmasını bekliyorum, inşallah izlerken sıkılmayız.

Qumre
21.Ağustos.2012, 19:02
Aykut Kocaman iyi bir hoca ve değerlidir.Ancak yoruldu bence.Açıkcası bilmiyorum ama takımımız iyidir. Sistemde hata var yada ya da teknik direktör'de hazır gelmişken carlos başa gelsin.

sananes
21.Ağustos.2012, 19:05
maçta şifre söz konusu olur mu acaba?

byariff
21.Ağustos.2012, 19:05
Mert,Gökhan,Yobo,Egemen,H.Ali,M.Topuz,M.Topal,Cris tian,Selçuk,D.Kuyt,Sow

kadro belli oldu

a.arıcı-11
21.Ağustos.2012, 19:08
keşke kadroda bir önlibero daha olsaydı da sow'un yerine onu oynatsaydı ya da bekir'i de oynatıp 5 defans 4 önlibero tek forvet oynatsaydı.

geçen sene ilk yarıdaki gs maçı kadar korkak aciz bir kadro ve aciz bir futbol izlettirecek aykut kocaman.

footballer33
21.Ağustos.2012, 19:10
Mert,Gökhan,Yobo,Egemen,H.Ali,M.Topuz,M.Topal,Cris tian,Selçuk,D.Kuyt,Sow

kadro belli oldu
Bu nasıl bir kadro böyle ya? Topal, Selçuk, Topuz, Cristian fazla değil mi? 4'ünden birinin yerine Stoch oynayamaz mıydı? Kuyt sol açık mı oynayacak? Alex bile yok 11'de. Sorular sorular... :confused:

sananes
21.Ağustos.2012, 19:12
Ya arkadaş yeter ya! ben hayatımda fenerbahçe tarihinde böyle vizyonsuz bir hoca görmedim. Yazıklar olsun. Kadroya bak. Hatalarından ders alır diyor herkes ama bu adam hata yaptığını düşünmüyor sanırım. Yoksa 20 kere aynı şeyi yapıp hepsinde başarısız olmasına rağmen 21incide de aynısını yapmaya kalkmazdı.

Avrupa'dan elendikten sonra oynayacaksa arada mangal partilerine davet etseniz yeterdi Krasiç'i. Hiç masraf etmeseydik.

byariff
21.Ağustos.2012, 19:14
Spartak kadrosu :

Dykan, Pereja, Suchy, Makeev, Rafael Carioca, McGeady, Kombarov, Bilyaletdinov, Romulo, Ari, Emenike

fenerbahce 4-1-3-2 duzeniyle sahaya çikiyor anladigim kadari ile

Rsa
21.Ağustos.2012, 19:15
Aykut Kocaman isterse uzun yıllar Fenerbahçe'nin başında kalabilir ama istemiyor herhalde. Bu kadronun başka bir açıklaması olamaz.

attirson
21.Ağustos.2012, 19:16
Kadroya baktım düsündüm düsündüm güldüm gectim.Sow ve Kuyt'ın yerine Semih ve Caner olsaymıs fazla hücum yapıyoruz rakip kontralarla filan etkili olur aman.

BleedingMoon
21.Ağustos.2012, 19:20
hoca oyunu tutmak istiyor sanırım. beraberliğe razı bir kadro var. ben yenilgi beklemiyorum.

Universal
21.Ağustos.2012, 19:32
Aykut Kocaman büyük bir kumar oynadı. Alex ve Stoch yok. Kuyt en etkili forvette oynadığı açık neden kanatlarda yok ediliyor. Allah'ım sen bize kaza yaratma bu maçta.

Facx
21.Ağustos.2012, 19:33
Spartak kadrosu :

Dykan, Pereja, Suchy, Makeev, Rafael Carioca, McGeady, Kombarov, Bilyaletdinov, Romulo, Ari, Emenike

fenerbahce 4-1-3-2 duzeniyle sahaya çikiyor anladigim kadari ile

kallstörm ve welilton yok yedekteler galiba yada sakatlık ceza falan mı var ?

GebzeLi1907
21.Ağustos.2012, 19:37
inşallah 7 8 tane yeriz
ama altıncı hissim en azından gollü beraberlik gelecek gibi diyor nasıl olacak bilmiyorum da isteğimse fark yiyip aykut kocaman ın ya kendine gelmesi ya kulağının çekilmesi yada kovulması
bu kadronun açıklaması yok

Escochae
21.Ağustos.2012, 19:39
İyi bir skorla döneriz de hayatından fm dışında taktik bilgisi olmayan ancak olduğunu idda eden kişiler birazcık utanırlar söylediklerine ..

GebzeLi1907
21.Ağustos.2012, 19:42
İyi bir skorla döneriz de hayatından fm dışında taktik bilgisi olmayan ancak olduğunu idda eden kişiler birazcık utanırlar söylediklerine ..

pardon mourinho

Escochae
21.Ağustos.2012, 19:45
pardon mourinho

Bunu benim demem gerekmiyor mu :)) burda bu iddiayı yapan aykuta sallayan takım oluşturan ben değilim.

fbdevil190737
21.Ağustos.2012, 19:45
Bana kalırsa Selçuk Ön libero , sağ iç Topuz , orta Topal , sol iç Cristian , Kuyt-Sow santrafor oynar gibime geliyor yoksa Kuyt'ı kanada çekip yine saçma bir kanatlı taktik denersek bu kadro tamamen batırır hem hücum hem savunma da .

sananes
21.Ağustos.2012, 19:47

Şu kadronun kazansa dahi açıklaması olamaz. Rezalet ve futbola ihanet seçimler yapıyor hocamız hem de her hafta.

barahir
21.Ağustos.2012, 19:47
4-2-2 gibi bi diziliş canlandı kafamda direk.. Allah yardımcımız, şans bizimle olsun.. Bence kadro mantıklı..

Bu arada, UEFA siyah banda izin vermemiş.. Euro 2012'de Afganistanda 1 askeri öldüğü için İtalya'nın siyah bantla çıkmasına izin veren aynı kurum ve kişiler.. Saygılar diyorum..

berkay123456
21.Ağustos.2012, 19:49
Maçı hangi kanal veriyor beyler?

Deus Dominus
21.Ağustos.2012, 19:49
İki ayaklı (?) bir eleme maçı olduğunu unutmamak lazım, deplasmanda rövanş için avantajlı bir skor elde etmek lazım, bunun içinde gol atmaktan ziyade yememek çok daha önemli. Stoch, Alex, Krasic sahada olsa Sow ile birlikte savunma yönü zayıf 3-4 oyuncu sahada olacaktı, bu da takım savunmasını sekteye uğratabilecek bir şey. Ayrıca skoru değiştirebilecek yeteneklere sahip iki oyuncunun kenarda olması hem takıma, hem teknik direktöre güven verir. Maç içinde hamle yapma şansı tanır kendisine. Bu sebeple ben sahadaki 11'e sizin kadar negatif bakmıyorum.

@Berkay, maç Star'da.

bySperman
21.Ağustos.2012, 19:50
Kadroyu beğenmedim.Krasic ve Stoch gibi iki etkili kanat oyuncusunu birden yedek bırakmak anlamsız.

GebzeLi1907
Bunu benim demem gerekmiyor mu :)) burda bu iddiayı yapan aykuta sallayan takım oluşturan ben değilim.

dostum futbolu izliyoruz değil mi taktisyen olmamıza gerek yok
oyuncuların ne verebileceğini de biliyoruz
selcuk u 10 yıldır göbekte topuzu 4 senedir kanatta izliyoruz
mehmet topal ı galatasarayda izledik yıllarca ve bizdeki form durumu malum
ileriye top taşıyıp önde basacak adam değil
cristian canı isterse top oynayan bir isim formsuz, adam kovalamaz baskı yedi mi afallar, onu da 3 yıldır her maç izliyoruz neredeyse ki, iyi oynadığı maç sayısı toplamda 10 dur 11 olmaz
bu kadronun hiç bir şekilde savunulacak tarafı yok o yüzden defans yapacak kadro dahi değil kafanda beraberlik varsa
kuyt belkide hayatında ilk defa sol açık oynayacak adam forvette ne kadar etkili olduğunu gösterirse göstersin iyi olduğu yerde oynatılmıyor
adamlar bu maç önde bassın 15 dakika mahvoluruz

sananes
4-1-3-2 ya da 4-3-1-2 gibi bir oyun oynarız umarım ama keşke bir kaç kez test edilmis olsaydı bu sistemler. Tabi kuyt ya da sowu kanata atıp klasik taktikle oynatması daha olasi.

Deus Dominus
21.Ağustos.2012, 19:53
dostum futbolu izliyoruz değil mi taktisyen olmamıza gerek yok
oyuncuların ne verebileceğini de biliyoruz
selcuk u 10 yıldır göbekte topuzu 4 senedir kanatta izliyoruz
mehmet topal ı galatasarayda izledik yıllarca ve bizdeki form durumu malum
ileriye top taşıyıp önde basacak adam değil
cristian canı isterse top oynayan bir isim formsuz, adam kovalamaz baskı yedi mi afallar, onu da 3 yıldır her maç izliyoruz neredeyse ki, iyi oynadığı maç sayısı toplamda 10 dur 11 olmaz
bu kadronun hiç bir şekilde savunulacak tarafı yok o yüzden defans yapacak kadro dahi değil kafanda beraberlik varsa
kuyt belkide hayatında ilk defa sol açık oynayacak adam forvette ne kadar etkili olduğunu gösterirse göstersin iyi olduğu yerde oynatılmıyor
adamlar bu maç önde bassın 15 dakika mahvoluruz

İşte en büyük yanılgımız da bu zaten, izleyerek edindiğimiz öngörünün bu işin eğitimini almış, yıllarca emek vermiş, gerçekten içinde yer almış kişilerden daha fazla olduğunu düşünmek, 'sanmak'

sananes
21.Ağustos.2012, 19:55
Sen ondan iyi mi bileceksin ezilmişligine ulaşmış yine insanlar.

Qumre
21.Ağustos.2012, 19:55
Kadro berbat.Ama Savunma ağırlıklı amaç avantajlı skor. Sanırım 4-4-2 oynatacakmış.Valla Aykut hoca'yı severim ama bu gidişat iyi değil.Takımı deniyor ise zamanı değil lig başladı artık as kadro belli olmalı.

GebzeLi1907
21.Ağustos.2012, 19:58
İşte en büyük yanılgımız da bu zaten, izleyerek edindiğimiz öngörünün bu işin eğitimini almış, yıllarca emek vermiş, gerçekten içinde yer almış kişilerden daha fazla olduğunu düşünmek, 'sanmak'

elazığ kadrosunu gördüğümde yanılmadım galatasaray deplasman kadrosu görünce yanılmadım
daha nice maçta
ortada gerçek var
bu işin eğitiimini alsalar dahi selcuk mehmet topal ikilisinin sana vereceği bellidir.onun aldığı eğitim bu adamları değiştirmez
belki bu eğitim ve yetini ofansif adamlara defans yaptırarak kullanabilirsin
ama defansif tabiri caizse kazma adamdan ofansif adam yaratamazsın, orada yetenek devreye girer bunu da mourinho olsa değiştiremez

kafada beraberlik için çıkmış belli ki bakalım neler olacak
kazansa dahi bu kadro doğru kadro değil bana göre

barahir
Ondan iyi biliriz kibrindense, ezikliği tercih ederim..

RaSenGan
Kadro çok saçma olmuş.Krasic ve Stoch gibi kanatta etkili olup gol attırabilecek adamlar varken bu kadar düz oyuncu olması çok tuhaf.Gol atıp avantaj yakalayalım değil de gol yemeyelim derdinde Aykut Kocaman.

sananes
21.Ağustos.2012, 20:02
Klasik 4-5-1 oynayacağız bence her zamanki gibi. Ilk yarı direnip ikinci yarı krasici selçuk yerine oyuna alıp topuzu gobege çekip 4-3-3e donersek güzel bir kadromuz olur.

Yeneriz biz bunları.

sananes
21.Ağustos.2012, 20:09
Topuz çok formda başladı sezona krasici aldığımıza göre topuzu gobege monte etmeliyiz.

byariff
21.Ağustos.2012, 20:17
spartak sagli sollu yukleniyor

GebzeLi1907
21.Ağustos.2012, 20:18
Topuz çok formda başladı sezona krasici aldığımıza göre topuzu gobege monte etmeliyiz.

aynen öyle.
topal çok formsuz topal yerine topuz başlasa krasic de sol yada sağda başlasa tam 4 3 3 le cıksak aykut hocaya kimse birşey demeyecekti veya stoch yine solda.
o mevkiyi bilen adam yani sow değil.sow santrafordur.
ortasahamız dirençli başladı lakin ileriye gidip orda bassak dahi ince yapacak adamımız yok sahada

MeliksahAydogan
21.Ağustos.2012, 20:22
Spartak atacak gibi ama bakalım.

sarianet
21.Ağustos.2012, 20:30
Mac nasil gidiyor

Night_Mare17
21.Ağustos.2012, 20:31
Mac nasil gidiyor

Zar zor pas yapıyoruz top genellikle Spartak'da etkili geliyorlar , toparlanmamız lazım.

Suicider
21.Ağustos.2012, 20:37
Spartak öyle şahım bir hali yok.Zaman zaman etkili oluyolar okadar.Fenerbahçe saçma sapan hatalar yapmazsa bu takımı eler.

sarianet
21.Ağustos.2012, 20:39
Anlasilan bu sene keyfli bi mac yok

GebzeLi1907
21.Ağustos.2012, 20:41
moskova hiç iyi bir takım değil ilk verdiği izlenimlere göre.topu şişirip şişirip duruoruz adamlarda aldıklarıyla geliyolar haliyle.

lexoqe
21.Ağustos.2012, 20:42
Sanki biz çok iyiyiz.

byariff
21.Ağustos.2012, 20:44
spartak iyi demiyenler maci radyodan izliyor galiba , hucum hatlari cok iyi paslasiyorlar iyi verkaç yapiyorlar ilk izlenimlerime gore.

lexoqe
21.Ağustos.2012, 20:44
Az daha penaltı yapıyorduk.

KanaKe
21.Ağustos.2012, 20:45
spartak tek kale oynuyor macin basindan beri.. yobo ile egemen olmasa coktan 2-3 gol atmislardi bu arada yobo cidden farkini belli ediyor adam bir geldi defans düzeldi :) demek bekir yetersizmis..

lexoqe
21.Ağustos.2012, 20:46
Yobo FM'de de güzeldi :D

byariff
21.Ağustos.2012, 20:47
ilk yari bitti , selcuk yerine bence krasiç hamlesi sart gobegede topuz cekilmeli.

Rsa
21.Ağustos.2012, 20:47
Top genelde Spartak'ta ama net pozisyon buldukları söylenemez. Defansif açıdan iyiyiz de hücumda sıkıntı var.

Bujsas
21.Ağustos.2012, 20:51
Fener daha net hücumlar buldu ama kullanamadı Alex girsin

erdem344
21.Ağustos.2012, 20:52
İyi oynuyoruz

Mehmet topal çok iyi oynuyor 3 lü orta saha oyuncusu olduğunu belli ediyor.Cristian yerine daha dinamik ve topla ilişkileri iyi olan bi oyuncu koyun bakım bu takım nasıl oynuyor.

barahir
21.Ağustos.2012, 20:52
Defansif açıdan iyiyiz, Moskova şimdiye kadar boş top yapıyor, biz de yakaladığımızı atarız gibi oynuyoruz ki olması gereken de bu bence.. Bizim takım hücum oynamaya kalksa Ari, Emenike beşler..

Bi nokta daha var, Spartak da çok üretken değil ki bence sebebi önde basıyor olmamız.. İlk yarı işe yaradı. Tabi zaman zaman etkili de geldiler ki gelmeleri de normal.. Getirtmeyen takım yok dünyada..

erdem344
21.Ağustos.2012, 20:53
bu kuytun orta saha olani için yokmu acaba

Suicider
21.Ağustos.2012, 20:54
Fenerbahçe şuan deplasmanda oynaması gerektiği gibi oynuyor.Takır takır hücum yapacak hali yok.Şu skorla bitse bile sonuçta avantaj Fener için.Hele birde Spartak çıkarken kaptığımız topla kontradan golü bulursak tadından yenmez.

fbdevil190737
21.Ağustos.2012, 20:54
Selçuk'un yerine Topuz geçip sağ'a da Krasic alınırsa çok daha iyi olur . Defansif açıdan da aynı oyunu sergileyebiliriz . Artı olarak hücumda kontralardan büyük ihtimal gol bulabiliriz bu şekilde .

eGowiCh
21.Ağustos.2012, 20:57
Kumar tutmadı bence, kaleye yaklaşamıyoruz. Acilen Milos KRASİC'in girmesi lazım. Sağa Krasic, göbeğe Topuz. Selçuk çıksın, Baroni eski yerine geçsin.

İlerleyen dakikalarda da Sow çıkıp Stoch, Kuyt çıkıp Alex girebilir.

sui generis
21.Ağustos.2012, 20:58
selçuk iyi şuanda. krasiç girer cristian ya da topal çıkar.

erdem344
21.Ağustos.2012, 20:58
Takımda sırıtan şu an tek cristian var

barahir
21.Ağustos.2012, 21:01
Bu arada Rus rejisine ayar oldum, saçma sapan enstantaneleri maç oynanırken gösteriyor.. Bu işten anlamadıkları belli

lexoqe
21.Ağustos.2012, 21:09
Krasic neden oynamıyor ? Bilen biri net cevap verebilir mi ?

Rsa
21.Ağustos.2012, 21:14
Spartak'ın kalecisi acayip çıkardı, Baroni'nin kafasını.

RaSenGan
21.Ağustos.2012, 21:16
Emenike attı.

Facx
21.Ağustos.2012, 21:17
hasan aliyle egemen napmış öyle golde

byariff
21.Ağustos.2012, 21:19
Emenike atti

http://s14.directupload.net/images/120821/9o7f9o8d.swf

Suicider
21.Ağustos.2012, 21:22
Yenen gole bak ya olacak iş değil.

Facx
kuyt attı 1-1

Rsa
Adamsın Kuyt, 1-1.

byariff
21.Ağustos.2012, 21:23
kombalov cok iyi pas atmis yalniz

edit : kuyt 1-1

Legendary
21.Ağustos.2012, 21:24
Sow'dan muhteşem koşu ve muhteşem asist.

Facx
Adamsın Kuyt, 1-1.

bence burda aslan payı daha çok sowun koşusu ve kafa pası çok iyi

William Rookwood
Emenike felaket olmuş ama he

Suicider
Bu güzel oldu şimdi onlar düşünsün :D

footballer33
F.Bahçe yapması gerekeni yaptı. Üstüne gol yemeden bir gol daha bulursa, iyice sağlama alır işi.

byariff
21.Ağustos.2012, 21:26
Kuyt"un golu

http://s7.directupload.net/images/120821/4tyz2vv6.swf

byariff
21.Ağustos.2012, 21:27
Kombarov atti 2-1

Facx
21.Ağustos.2012, 21:28
2-1 oldu duran tptan emenike çıkıyor wellilton girecek fener önde basıp geride açık verirse büyük sıkıntı yaratır

William Rookwood
21.Ağustos.2012, 21:30
Stoch niye oynamıyor kaç maçtr sakat mı?

byariff
21.Ağustos.2012, 21:30
kombarov"un golu tam ayagina oturmus

http://s14.directupload.net/images/120821/gyo2bh8x.swf

RaSenGan
21.Ağustos.2012, 21:31
Fena gol attı yalnız.

RaSenGan
21.Ağustos.2012, 21:33
Emenike oyundan çıkarken Aykut Kocaman'ın elini öptü :)

byariff
21.Ağustos.2012, 21:35
Sow cikti - krasic girdi.

Rsa
21.Ağustos.2012, 21:35
Krasic girdi Sow'un yerine.

Bienvenu sahada Topal çıktı.

byariff
21.Ağustos.2012, 21:40
Topal cikti bienvenu girdi

Facx
21.Ağustos.2012, 21:41
bienvenu girdi :D topal çıktı kontra ataklarda daha etkili olabilir şimdi spartak yanlış bi değişiklik bence

Legendary
21.Ağustos.2012, 21:41
http://s14.directupload.net/images/120821/dqsvxtol.swf

Facx
21.Ağustos.2012, 21:46
geçen sene fenerbahçeyi sırtlayan oyuncu stoch değilde bienvenu caner ikilisiydi heralde

RaSenGan
21.Ağustos.2012, 21:47
Öve öve bitirilemeyen Hasan Ali'nin kanadı koridor oldu adamlar hep ordan geliyor.

KanaKe
21.Ağustos.2012, 21:50
http://s14.directupload.net/images/120821/dqsvxtol.swf

emmenike aykut hocanin bayraminimi kutladi ? mac kesildi bende ondan takip edemedim 2. yariyi :)

byariff
21.Ağustos.2012, 21:51
maç 2-1 bitti

Facx
21.Ağustos.2012, 21:51
maç bitti 2-1 spartak bence istediğini aldı

barahir
21.Ağustos.2012, 21:53
Hasan Ali takımın en kötüsüydü bence bunda sakatlığının da etkisi vardı..

Bence oynanması gerektiği gibi oynadık, ekstra bi gol yedik kornerden. Bu tür golü araştırsak en son 10 yıl önce yemişizdir kimbilir.

Ben genel olarak umutluyum, Kadıköyde bu işi bitirir gideriz gruplara..

footballer33
F.Bahçe için çok da kötü bir skor değil bu. 2. maçta gol yememek üzerine değil de, golü düşünen bir kadro çıkarsa ve defans da hata yapmazsa turu geçerler.

erdem344
maç bitti 2-1 spartak bence istediğini aldı

istediğini alan bence biz olduk.

içerde yeneriz

BleedingMoon
21.Ağustos.2012, 21:54
mükemmel oynadık... yediğimiz ikinci gol çok ekstraydı.

Escochae
21.Ağustos.2012, 21:55
Şansızdık diyebilirim. İyi oynadığımızı yada daha doğru söylemek gerekirse kötü oynamadığımızı söylemem gerek. Bireysel hata ve adam paylaşımı yapamamızdan dolayı golü yedik .. Ben özellikle Topal ve Selçuk ikilisine bayıldım. Çok iyi bastılar oynatmadılar pas hatası da pek yapmadılar. Tek bir oyuncuya parantez açmak istiyorum o da Cristian. Mümkünse en kısa zamanda defolup gidebilir. Bırak pres yapmasını beş metre geriye gelip top almakdan acizdi. Resmen 10 kişi oynadık .. Ama yinede herşeye rağmen ben umutluyum. Çözeriz bunları İstanbul'da ..

Facx
21.Ağustos.2012, 21:55
istediğini alan bence biz olduk.

içerde yeneriz

çok hızlı forvetleri var spartakın tüm hatlarıyla öne çıkan bi fenerbahçeyi geniş alanda çok çabuk geçerler bu yüzden avantajlı olduklarını düşünüyorum

attirson
21.Ağustos.2012, 21:56
Tahmin ettigim skor gerceklesti.Biz bunları İstanbul'da eleriz.Ahım şahım bir takım degilmis.

titates1
21.Ağustos.2012, 21:58
doğru kadro , doğru değişiklikler ve doğru oyunla oynadık , çok ekstra bir gol yedik.

emenike'nin jesti güzeldi , utanma olsaydı bazılarında çıkıp özür dilerlerdi.

her gördüğümde adamı içim gidiyor.

byariff
21.Ağustos.2012, 21:58
2.ci maçta fenerbahce erken gol bulamazsa dakikalar ilerledikce spartak daha tehlikeli olur hucum oyunculari baya hizli adamlar. temsilcimize basarilar yinede.

erdem344
21.Ağustos.2012, 21:59
doğru kadro , doğru değişiklikler ve doğru oyunla oynadık , çok ekstra bir gol yedik.

emenike'nin jesti güzeldi , utanma olsaydı bazılarında çıkıp özür dilerlerdi.

her gördüğümde adamı içim gidiyor.

Hiç sorma böyle bi oyuncuyu resmen çaldılar bizden

Yoboyada hoş geldin diyorum. Kalitesini hemen fark ettirdi

eGowiCh
21.Ağustos.2012, 22:00
Şu Spartak Moskova'ya yeniliyoruz ya, söyleyecek şey bulamıyorum. G.Saray bu adamlarla oynasaydı herhalde darmadağın ederdi. G.Saray iki maçta da en az 2 farklı yener yollardı bu Spartak Moskova'yı. Abartıldığı kadar bir takım değil.

Aykut Hoca sene başından beri 18'e dahi almadığı Bienvenu'yu hangi akla hizmet kurtarıcı olarak EN KRİTİK MAÇTA oyuna aldı, anlayamadım. Anlayabilen varsa açıklasın.

Universal
21.Ağustos.2012, 22:00
Mücadele güzeldi, sonuçta beraberlik ve gol yememek için çıktı ve ekstra bir gol ve tek koskoca maçta bireysel olarak yapılan tek hatada affetmeyen Emenike.

Ama korkutan değişikliklerden sonra oyuncularımızın durmadan mevki değiştirmesi. Bu maçta hiçbir zaman gol atmak için bir atak sergilemedik. Eğer İstanbul'da bol hücumlu bir kadro ile çıkmazsak işimiz çok zor.

En merak ettiğim nokta Stoch gibi bir isim hangi maçta oynar? Hiçbir maçda yok.

BleedingMoon
21.Ağustos.2012, 22:02
aykut kocaman'ın uzun zamandır ilk defa takıma iyi da ya kötü katkısını gördüm. umut veriyor bu.

ommix
21.Ağustos.2012, 22:03
Deplasmanda doğru bir oyun oynadık.Sadece hücumda organize olamadık ve bunun tek nedeni Cristian.Alex'in mevkisine geçince kendini Alex zannetti heralde dolanıp durdu orda bütün maç boyu.Korner kazanıyoruz Topuz varken Cristian kullanıyor.Çaprazdan frikik kazanıyoruz Topuz'un yeri Cristian vuruyor.Bunları Aykut hocanın ayarlaması lazımdı veya Topuz'un gidip ben kullancam demesi gerekirdi.Hasan Ali'de özellikle 2.yarı çok kötüydü.Yediğimiz 2.gol ise evlere şenlik.

2-1 fena skor değil ama defansımızı çok zorladılar.2. maç kontralara dikkat etmeliyiz.İnşallah turu geçeriz

barahir
21.Ağustos.2012, 22:03
Stoch fizik olarak çok yetersiz, Elazığ maçında rakip 10 kişi kalana kadar yerden kalkamadı..

Escochae
21.Ağustos.2012, 22:05
Şu Spartak Moskova'ya yeniliyoruz ya, söyleyecek şey bulamıyorum. G.Saray bu adamlarla oynasaydı herhalde darmadağın ederdi. G.Saray iki maçta da en az 2 farklı yener yollardı bu Spartak Moskova'yı. Abartıldığı kadar bir takım değil.

Aykut Hoca sene başından beri 18'e dahi almadığı Bienvenu'yu hangi akla hizmet kurtarıcı olarak EN KRİTİK MAÇTA oyuna aldı, anlayamadım. Anlayabilen varsa açıklasın.

Aykut Kocaman'a kim atıp tutacak diye merak ediyordum ki eksik kalmadın. Belki hafta için antremanda iyiydi ve hocası ona güvendi ? Sırf Aykut Hocaya laf atmak için yazı yazıyorsun helal olsun.

wladcas
Emenike 2.maçta da gol atıcak gibi geliyor bana.

Bujsas
o 1 gol çok işe yarayabilir.

GebzeLi1907
21.Ağustos.2012, 22:06
Kazanmak için sahaya çıkıyoruz kazanamıyoruz
yenilmemek için çıkıyoruz yeniliyoruz
ekstre mektreste adamlar bence iyi takım değil ama bizden iyi oynadılar
bienvenü hazırlık maçlarında dahi oynamadı şimdi kurtarıcı olarak oyuna giriyor
krasic girerken sow cıkıyor elinden geleni yapan bir adam sow ve top oraya geldiği her an skor yaratabilecek biri olduğunu gösterse de yine de kenara geliyor.
şu kuyt Allah'ın bir lütfü hem bize hem aykut kocaman'a, o olmasa bizim kanser katsayımız çok daha artacak aykut hocanın ise gönderiliş süresi kısalacak.
spartak hiç iyi bir görüntü vermedi ama kontrada iyi topçuları var istanbulda bize diş geçirmeleri daha olası
cristian selcuk mehmet topal ortasahası fenerbahçe nin ortasahası değilllllllllllll

GebzeLi1907
21.Ağustos.2012, 22:07
yahu bazıları fenerbahçeden cok aykut kocamanı yeri gelince de aziz yıldırımı daha çok tutuyor ben onu anlamıyorum

barahir
21.Ağustos.2012, 22:09

Tek tek yazayım, belki ikna ederim seni,

Spartak abartılacak bir takım değil ama abartılmayacak bir takım da değil.. G.Saray yapardı evet ama GS oynamadı, her maçı artık GS ile karşılaştırmayı ne zaman bırakcaz? Ya da başka bi takımla karşılaştırmayı. Yeri gelince tekiz demesini biliyosak başkalarının ne oynadığı bizi fazla da ilgilendirmemeli..

Sezon başlayalı 30 hafta oldu da benim mi haberim olmadı? Bienvenu bu takımın oyuncusuysa çıkıp görev verildiğinde de oynar. Geçen yıl da aynısını deniyodu adam 1-1'lik trabzon maçını az kalsın kazandırıyodu, Futbol bu.

Ayrıca en kritik maç İstanbulda..

Ki bu maçın da suni çimde oynandığı unutulmasın

barahir
21.Ağustos.2012, 22:10
yahu bazıları fenerbahçeden cok aykut kocamanı yeri gelince de aziz yıldırımı daha çok tutuyor ben onu anlamıyorum

Dediğin kişiler Fenerbahçe için her şeyini veriyorsa ben de onlar için veririm..

Bordo61Mavi
21.Ağustos.2012, 22:13
Fenerbahce bekledigimden iyi bir skor ile Turkiyeye donuyor.

Tek sorun rovans macinda Spartakin kesin 1 golu var, uzatmalara gider mac Istanbulda.

GebzeLi1907
21.Ağustos.2012, 22:16
Dediğin kişiler Fenerbahçe için her şeyini veriyorsa ben de onlar için veririm..

bende seviyorum her ikisini.yalnız artık aziz yıldırım gerileme dönemine girildi.
aykut kocaman'ı da sadece müdahelelerine ses cıkarmayacağı ve kendi isteklerini uygulacağı için başta tutuyor.
aykut kocaman ın oynattığı oyunu seven beğenen varsa da fenerbahçe'liliğinden şüphe duyarım,
tüm gslilere dalga konusu olduk hepsi aykut kocaman dan çok memnun
rakip kim olursa olsun bu kadar mahkum her rakipten bu kadar korkan çekinen rakibin üstüne gitmeyen
1. dakkadan 90. dakkaya kadar rakip elazğıda olsa spartak da olsa topu şişiren
en önemli oyuncuları yıldızları kenarda oturan Fenerbahçe yi ben istemiyorum
bunları aykut kocaman aşamayacak geçmiş geleceğin aynasıdır
keşke yapsa bizde sevinsek 50 sene başımızda kalsa

Escochae
21.Ağustos.2012, 22:16
Kazanmak için sahaya çıkıyoruz kazanamıyoruz
yenilmemek için çıkıyoruz yeniliyoruz
ekstre mektreste adamlar bence iyi takım değil ama bizden iyi oynadılar
bienvenü hazırlık maçlarında dahi oynamadı şimdi kurtarıcı olarak oyuna giriyor
krasic girerken sow cıkıyor elinden geleni yapan bir adam sow ve top oraya geldiği her an skor yaratabilecek biri olduğunu gösterse de yine de kenara geliyor.
şu kuyt Allah'ın bir lütfü hem bize hem aykut kocaman'a, o olmasa bizim kanser katsayımız çok daha artacak aykut hocanın ise gönderiliş süresi kısalacak.
spartak hiç iyi bir görüntü vermedi ama kontrada iyi topçuları var istanbulda bize diş geçirmeleri daha olası
cristian selcuk mehmet topal ortasahası fenerbahçe nin ortasahası değilllllllllllll

doğru oyun oynadık sadece şansızdık bireysel hatadan yedik golleri
bienvenü kötü oyuncu değil ayrıca bu takımında oyuncusu. hazırsa her zaman oynar ve oynayscaktırda
kuyt bir allahın lütfu demişsnde kuytu aldıranda aykut kocamandır.
cristianı bir kenara alarak söylüyorum bu gün mehmet topal ve selçuk en iyilerindedi takımın.

barahir
21.Ağustos.2012, 22:17
bende seviyorum her ikisini.yalnız artık aziz yıldırım gerileme dönemine girildi.
aykut kocaman'ı da sadece müdahelelerine ses cıkarmayacağı ve kendi isteklerini uygulacağı için başta tutuyor.
aykut kocaman ın oynattığı oyunu seven beğenen varsa da fenerbahçe'liliğinden şüphe duyarım,
tüm gslilere dalga konusu olduk hepsi aykut kocaman dan çok memnun
rakip kim olursa olsun bu kadar mahkum her rakipten bu kadar korkan çekinen rakibin üstüne gitmeyen
1. dakkadan 90. dakkaya kadar rakip elazğıda olsa spartak da olsa topu şişiren
en önemli oyuncuları yıldızları kenarda oturan Fenerbahçe yi ben istemiyorum
bunları aykut kocaman aşamayacak geçmiş geleceğin aynasıdır
keşke yapsa bizde sevinsek 50 sene başımızda kalsa

Peki o zaman bekleyip görelim..

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Ağustos.2012, 22:19
çok hızlı forvetleri var spartakın tüm hatlarıyla öne çıkan bi fenerbahçeyi geniş alanda çok çabuk geçerler bu yüzden avantajlı olduklarını düşünüyorum

iyi guzel diyorsun da macin basinda 1-0 i bulursak istedikleri kadar hizli olsunlar, alan olmadiktan sonra. 2-1 guzel bir skor, yenilirsen boyle bir skor olurdu tercihin. 1-0 falan bitseydi perisan olurduk. simdi hersey ortada. krasici cok begendim girdikten sonra. cok formda gorunuyor, ligdeki macla birlikte ilk 11e girer artik. goldeki Sow'un asisti mukemmeldi, kuyt da cok sogukkanliydi. o pozisyonu bile kaciracak cok adam var turkiyede :D

ligdeki macta iyi bir skor alip artik form yakalamamiz lazim, rovans oncesi morallenmek gerek. kara bulutlar dagilsin ki maca motive cikabilsinler. iyi mucadele ettik, devami gelir umarim.

C h A o S
21.Ağustos.2012, 22:27
Fenerbahçe 1 gol atsada avantaj Moskova'da.Adamlar beraberlikte turu alıp gidiyorlar.Avantajlı skorun Fenerbahçe'de olduğuna katılımıyorum.Spartak'ın,Kadıköy'de gol atıcağını düşünüyorum.Fenerbahçe'nin hücum yönü yüksek bir kadroyla çıkıp risk alması lazım.Spartak ahım şahım takım görüntüsü vermedi ancak kanatlardan etkili geldiler.Hasan Ali bugün vasattı.Çok top kaybı yaptı.Fenerbahçe sol bekte sorun yaşar.Hasan Ali çok ışık vermedi bana.

GebzeLi1907
21.Ağustos.2012, 22:27
gol de iki forvetimiz 20 saniyeliğine çift forvet gibi oynadılar
ikiside çok iyi koşu yapan adamlar kuyt inanılmaz press yapıyor
gol şansı var topsuz alanda nereye gideceğini çok iyi biliyor
sow press yapmaz ama çok iyi pozisyon alır bitirici vuruşları çok iyidir
bunları futbol izleyen herkes görebilir yanyana ne kadar verimli olacaklarını da.
sow un sol açık oynaması adamın yeteneklerine saygısızlık
sow oynadı densin diye sol açığa kondu resmen
geçen maçta kuyt acıktı sow forvetti
yine topu şişirip durduk bu maçta aynısı oldu
fenerbahçe nin maçın başındaki anlayışı ilerdeki tek forvetine topu şişirmek olmamalı

deplasman maçı da olsa sonuçta barcelona deplasmanı değil bu kadar korkak oynamayı ben takımıma yakıştıramıyorum

sui generis
21.Ağustos.2012, 22:29
fena değildik , en azından Aykut hoca istediğini aldı bana kalırsa. ve bence Spartak bu oyun anlayışıyla Vasluiden daha kolay bir rakip. turu geçeceğimizi düşünüyorum. Cristian ve Hasan çok sırıttı. Cristian'ı Allah'a havale ediyorum. ama Hasan'ın önünde kimse yok gibiydi , o yüzden çok zorlandı bana kalırsa. Sow-Kuyt çok iyi ikili olabilirler ama yanlarında adam akıllı kanatlar olursa. Krasiç ve Caner kanatta , Mehmet topuz ve Selçuk ortada Sow ve Kuyt ileride. bu kadro ile çok rahat eleriz demedi demeyin. Selçuk deyip geçmeyin bugün iyi bir Selçuk vardı.

bir de artık Aykut hoca - Fatih hoca ve FB - GS karşılaştırmalarından bir vazgeçin yahu. sıktı artık..

furkan58
21.Ağustos.2012, 22:32
2-1 bakıldığında çok kötü bir skor değil. 1-1 ile 2-1 arasındaki tek farkın içerdeki maçta 0-0ın sana yarayıp yaramaması. Ee sen şampiyonlar liginde oynamak istiyosan evinde kazanıcaksın. İçerde kazanıp gruplara kalacağımıza inanıyorum. Gruplara kalırsakta çok iyi bir orta saha transferi gelicektir diyorum.

Ralph
21.Ağustos.2012, 22:38
Beşiktaş'tan sonra Türkiye'de izlemekten zevk aldığım tek takım Fenerbahçe'dir. Bu sezon yine 3 maçını izledim. GS ile yaptığı Süper Kupa, 1. hafta oynadığı lig maçı ve CSK. Bu üçünde de sıkıldım resmen. Tamam belki CSK deplasmanı olduğu için bilerek soğutmaya çalıştı birazda ama Fenerbahçe'de ki uyumsuzluk belirgin bir şekilde görülüyor.

Fenerbahçe'de eskiden izlediğim ve benim bile hoşuma giden o orta alanda yaptıkları paslardan eser kalmamış. Ama normal aslında. Takımda her mevkide adam değiştir. Stopere Egemen, Hemen önlerine Mehmet Topal ve onunda ilerisine Kuyt geldi.

Fenerbahçe için söyleyecek tek bir şey var. Eğer takım kısa bir süre içinde ısınırsa Fenerbahçe Kuyt sayesinde çok ekmek yer. En azından artık Alex'in eksiğini çekmez ( her ne kadar farklı tarz oyuncular olsalarda). Bu dediğimi oyunu skora çevirmek olarak söylüyorum. En kötü maçlarda bile Alex gol atar, Fenere 3 puanı kazandırırdı. Kuyt bariz bir şekilde bunu yapabilecek kapasitede. Fenerin yaptığı en doğru iş oldu bu sene Kuyt. Hatta son yıllarda yaptığı en doğru iş diyebilirim.

Escochae
21.Ağustos.2012, 22:46
Beşiktaş'tan sonra Türkiye'de izlemekten zevk aldığım tek takım Fenerbahçe'dir. Bu sezon yine 3 maçını izledim. GS ile yaptığı Süper Kupa, 1. hafta oynadığı lig maçı ve CSK. Bu üçünde de sıkıldım resmen. Tamam belki CSK deplasmanı olduğu için bilerek soğutmaya çalıştı birazda ama Fenerbahçe'de ki uyumsuzluk belirgin bir şekilde görülüyor.

Fenerbahçe'de eskiden izlediğim ve benim bile hoşuma giden o orta alanda yaptıkları paslardan eser kalmamış. Ama normal aslında. Takımda her mevkide adam değiştir. Stopere Egemen, Hemen önlerine Mehmet Topal ve onunda ilerisine Kuyt geldi.

Değişik bir oyun sistemiyle oynadık o yüzden :) ilerleyen haftalarda o paslı oyunu hem daha hızlı hem daha iyi yapacağımızı düşünüyorum.

GebzeLi1907
21.Ağustos.2012, 22:50
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/574836_453756314664485_1116726593_n.jpg

E.Cartman
21.Ağustos.2012, 23:08
G.Saraylılar'dan F.Bahçe'ye destek!

Fenerbahçe'nin Spartak Moskova ile karşı karşıya geldiği Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında Galatasaraylı taraftarlar da sarı lacivertlilere tribünden destek verdi.
21 Ağustos 2012 | 19:47

Fenerbahçe tribünlerinde yer alan Galatasaraylı taraftarlar da Spartak Moskova mücadelesinde sarı-lacivertlilere destek verdi. Sarı-lacivertli taraftarların bulunduğu kale arkası tribünlerde çok sayıda, üzerinde sarı-kırmızılı forma bulunan taraftar yer alırken, bir taraftar sarı-kırmızılı bayrak salladı. Fenerbahçe tribünlerinde Azeri taraftarlar da bulunurken, bu taraftarlar Azerbaycan bayrakları salladılar. Karşılaşmayı 30 bini aşkın taraftar ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi izledi.

http://skorer.milliyet.com.tr/g-saraylilar-dan-f-bahce-ye-destek-/-/detay/1584252/default.htm

Sahalarda görmek istediğimiz hareketler :)

KanaKe
21.Ağustos.2012, 23:17
stochu artik oynatmasi lazim krasic ile birlikte.. ikinci macada ayni kadroyla cikarsa evimizde yeniliriz

erdem344
21.Ağustos.2012, 23:17
Emery, ''Fenerbahçe sahasında yaklaşık 3 yıldır yenilmiyor. Bu skor yeterli olacak mı Spartak Moskova için-'' yönündeki soruya, şöyle yanıt verdi: ''Rövanşta çok zor bir maç olacak. Bu maç bizim nasıl bir takım olduğumuzu değerlendirmek için isabetli bir maç olacak. Zoru başarmamız lazım. Bu maç erkeklerin oynayacağı bir maç olacak. 11'e 11 oynayacağız. Oraya tur atlamaya gidiyoruz.''

mpaker66
21.Ağustos.2012, 23:37
emenike dar alanda nasıl hızlanıyor öyle yahu,çok şaşırdım doğrusu :)
Çok hızlı oyuncuları var Moskova'nın FB'nin işi zor hele bu ortasaha ile.

perpetua
21.Ağustos.2012, 23:49
Bekir, Egemen, Yobo, Hasan Ali, Orhan Sam, Mehmet Topal, Selcuk Sahin, Gokhan Gonul, Mehmet Topuz, Caner Erkin.

Bunlar oyun kurma becerisi oldukca kisitli olan, paslasarak oynama konusunda zaaflari olan oyuncular. Bazisi yanlis kararlar verir. Bazisi yeterince soguk kanli degildir. Bazisi top alis verisinin etkili olmasi icin nerede durmasi gerektigini bilmedigi icin belki topu verir ama alamaz veya topu verdigi yer dogru degildir. Bu oyuncularin cogunlugunu olusturdugu bir takimla pas yaparak rakip sahaya yerlesmeye kalkarsan orta sahada bol bol top kaybeder ve kalende hucum ustune hucum gorursun. Bilhassa bu oyuncularin cogu bir arada oynuyorsa.

Suc bu futbolcularda degil. Becerileri bu kadar. Dun de bu kadardi. Yarin da bu kadar olacak.

Bu oyunculari yolla, yerine alacagin oyuncular da Turk olacak ve bunlardan bu oyunu oynama konusunda daha becerikli olmayacak.

Yani bu oyunculara muhtacsin. Senin futbol felsefeni belirleyecek oyuncular bu oyuncular olmak zorunda. Sonucta futbolda taktik, futbolcularinin bireysel zaaflarini sahaya asgari seviyede yansitacak, bireysel becerilerini de sahaya azami seviyede yansitacak bir olgu.

Benim ileride Alex gibi her mac skora etki eden bir oyuncum var diyerek onun parlayacagi bol pasli ve temposuz bir oyunu benimseyerek futbol felsefenin temelini olusturmasi gereken bu yerli oyunculari verimsiz kullanmis olursun. Belirli sayida yerli oyuncu oynatman gereken bir takimda/ligde senin zaafin her zaman o yerli oyunculardir. O yerli oyuncularin en iyileri sende olsa bile, takima yerlestirebildigin yabancilarin cok daha kaliteli olabilecegi yadsinamaz.

Bu durumda elinde geriden top cikartma konusunda zaaflari olan oyuncularin varsa, forvette ve orta sahada oyle yabanci oyuncular oynatman gereklidir ki bu oyuncular savunmadan gelecek kalitesiz paslari bile degerlendirebilecek oyuncular olsun. Yani fizikli olsun, hizli olsun, topsuz oyunu iyi bilsin. Mucadeleci ve hirsli olsun.

Iste Kuyt boyle bir adam.

Ama ya digerleri? Stoch, Alex, Cristian, Sow, Bienvenu, Semih. Bilmiyorum, belki de Krasic de bu listeye eklenecek 1-2 ay sonra.

Ikiye bolunmus bir kadro var Fenerbahce'de. Ne geridekiler cok kalitesiz. Ne de ileridekiler cok kalitesiz. Sadece geridekiler ile ileridekiler arasinda futbol mantalitesi farki var. Ve gerideki genelde Turk oyunculardan olusan kadroyu degistiremiyorsun cunku daha iyilerini hemen simdi kadroya katmak imkansiza yakin veya imkansiz. Belki de gelecek 2-3 yil icin boyle (iste bu yuzden alt yapi cok cok cok onemli).

Lugano, Edu, Roberto Carlos savunmasinin kenarindaki Gokhan Gonul'un becerisi simdiki halinden farkli degildi. Ama digerlerinin oyun anlayisi Gokhan'a cosacagi bos alan birakiyor ve o da bundan faydalaniyordu. Hatta bunda Deivid'in dogru alan degistirmelerinin de katkisi vardi. Bu yuzden Gokhan hic bir zaman Milli takimda Fenerbahce'de oynadigi futbolu oynamadi. Hatta Lugano gittiginden beri Gokhan'i tanimak cok zor.

Aykut Kocaman bugun cok gercekci bir kadro ile oynadi. Mac sonunda Spartak 118, Fenerbahce ise 111 kilometre kosmustu. Bu kadroda Stoch ve Alex oynasa o fark degil 7 kilometre, 12-13 kilometre olurdu. Fenerbahce de bu kadar direncli olamazdi. Fark belki cok fazla degil ama Alex'in ve Stoch'un acigini kapatmaya calisan oyuncular cok daha fazla depar atmak zorunda kalir ve cok daha cabuk yorulurdu. Bu yorgunluklari nedeniyle konsantrasyonlari duser, hata yaparlar ve gunah kecisi olurlardi.

Spartak Moskova her hafta bu tempoda futbol oynuyor. Onlar icin anormal degil. Ama Fenerbahce en azindan son 1 yildir bu tempoda mac oynamadi. Sampiyonlar liginde de maclar zaten genelde bu tempoda oynaniyor.

Bu nedenle Spartak Moskova'yi kucumsememek, Fenerbahce'yi de cok fazla elestirmemek lazim bence. Cunku tur icin ikinci macta sansinin devam etmesini saglayacak bir skor ile donuyor.

Night_Mare17
21.Ağustos.2012, 23:55
http://p.twimg.com/A02IHLoCYAEx92U.jpg

uAburak89
21.Ağustos.2012, 23:58
Gollü beraberlik dedik ama 2-1 de kötü skor değil, 1-0 tura yetecek sonuçta. Maçın 50-80 dk arası olan bölümünü izleyebildim vapurda, ortada ciddi bir fark göremedim, elenmeyecek bir takım gibi gözükmüyor Spartak. Fenerbahçe'de Hasan Ali dikkat çekti, tabii olumsuz anlamda. Saha da ne yapmaya çalıştığını çözemedim doğrusu.

sui generis
22.Ağustos.2012, 00:04
Gollü beraberlik dedik ama 2-1 de kötü skor değil, 1-0 tura yetecek sonuçta. Maçın 50-80 dk arası olan bölümünü izleyebildim vapurda, ortada ciddi bir fark göremedim, elenmeyecek bir takım gibi gözükmüyor Spartak. Fenerbahçe'de Hasan Ali dikkat çekti, tabii olumsuz anlamda. Saha da ne yapmaya çalıştığını çözemedim doğrusu.

onun nedeni bence önünde belli bir ismin olmayışıydı. çok yalnız kaldı orada. maça çıkarken kuyt solda oynasın diyordum ama olmuyormuş. solda şu durumda caner oynamak zorunda.

Universal
22.Ağustos.2012, 00:16
Bu günün en güzel yanı Yobo Egemen ikilisi uyabilir. İkinci golü saymazsak ilk golde Hasan Ali'nin bir anda Emenike'ye karşı yetersizliğinden gelen bir gol oldu. İkinci golleri zaten olağanüstü idi.

Alex bu takımda olmak zorunda. Duran toplar böyle maçlar için en büyük silahın ve sen ondan yoksunsun. Kornerlerimizi kesinlikle kullanamadık.

Suicider
22.Ağustos.2012, 00:24
Skor bence gayet güzel ve yeterli deplasman için.Ama şöyle de bir olay var.Fenerbahçe'nin oyun tarzı ve oyuncu yapısı deplasmanda oynamaya daha uygun gibi.Şimdi içeride ki maçta böyle çatır çatır hücum futbolu oynayacağını çok fazla gözümün önüne getiremiyorum, çünkü bir süredir hiç öyle görmedim Fenerbahçe'yi.Hem Aykut hoca için hem de takım için iyi bir sınav olacak bence bu maç.Evet deplasmandan skor alabiliyoruz ama evimizde de bu işi bitirebilecek miyiz? bekleyip görelim.

kalemci
22.Ağustos.2012, 00:47
Baroni sakatlansa sevinecek 1.000.000 kişi bulabilirim heralde. Ayrıca Sow'un goldeki koşusu kadar Selçuk'un pası da güzeldi. Hasan Ali, Baroni, Topal'ı hiç beğenmedim bugünde.

eGowiCh
22.Ağustos.2012, 00:52
Abartmayın dostlar, rakip eğer bir Man City, bir Arsenal olsa o zaman 2-1 çok iyi skor olurdu. Ancak Spartak Moskova medya ve bizler tarafından çok şişirildi. Spartak Moskova'da Emenike hariç kim var? Emenike de bizim yakından tanıdığımız bir isim. Zenit bu abarttığınız takıma 5 attı iki hafta önce.

F.Bahçe berabere kalmalıydı ama kalamadı. Spartak sandığınız kadar iyi bir takım değil. Ligimizin açık ara en iyi takımı olan G.Saray bu Spartak Moskova'yı hezimete uğratırdı. G.Saray ile oynadığımız maçı hatırlayın, 10 kişi kalmış G.Saray bile Spartak'ın bugünkü oyunundan daha iyi oynadı.

F.Bahçe sahasında Vaslui'yi yenememiş, yenmeyi bırakın mağlubiyetten zor kurtulmuştu. Elazığspor ile oynanan, yaklaşık 30 bin F.Bahçeli taraftarın olduğu sahada bile galip gelemediler, hem de 10 kişi kalmış takıma karşı.

Bence hala manzarayı iyi görmeye çalışanlar var. Ligin 30. haftası mı geldi falan diyorsunuz. Bienvenu dediğiniz adamı antrenman maçları dahil düşünmeyen Kocaman ne hikmetse bu maçta kurtarıcı diye oyuna alıyor ama Alex yok. Kadıköy'deki maça Özer ve Sezer ile çıkarsa şaşırmayın.

Bu adamın tutarsızlığından bıktım. Milos Krasic'e 7 milyon Euro ver, 2 sene peşinden koş ama G.Saray, Elazığspor ve Spartak Moskova, bu üç maçta da adamı ilk onbir başlatma. Oyuna soktuğun dakika 75 bu maçların tümünde. Adamın top ayağına bir iki defa değiyor zaten o dar zamanda. Bu kadar uğraştın bu transfer için, o zaman ne diye oynatmıyorsun? Madem orta sahaya adam almadın, gittin tercihi sağ kanada adam almaktan yana kullandın, oynat da görelim. Kulübe için mi dünyanın parasını veriyorsun?

SAİT71
22.Ağustos.2012, 00:59
Yazık oldu. Maç 1-1 bitse tamamdı ancak Spartak beraberliği cebine koyup gelecek. Beraberliğe yatıp kontra atak oynayacak. Tamda buna uygun adamları var. Bizde üzerlerine gidince helede gol atamazsak bulacakları boşluklarla gol atabilirler. Tur zora girdi. Final hastalığı olan bir millet olarak bu işi kestirip atabileceğimizi sanmıyorum. Toz pembe görebilmeyi isterdim ama takım bana ne ligde ne avrupada ne tr kupasında umut vermiyor. Maalesef ben şansımızı düşük görüyorum. Turu geçmemiz süpriz olur bana göre.

Börk
22.Ağustos.2012, 01:21
Bunların başına Kadıköy'ü yıkmak lazım İstanbul'da yapın bakalım o hareketi :) Bakalım çarşamba günü ne yapacaksınız :)

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/391562_460024660694918_630209238_n.jpg

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Ağustos.2012, 02:00
Abartmayın dostlar, rakip eğer bir Man City, bir Arsenal olsa o zaman 2-1 çok iyi skor olurdu. Ancak Spartak Moskova medya ve bizler tarafından çok şişirildi. Spartak Moskova'da Emenike hariç kim var? Emenike de bizim yakından tanıdığımız bir isim. Zenit bu abarttığınız takıma 5 attı iki hafta önce.

emenike disinda, brezilyanin kadrosuna girmeye baslayan romulo, forvette wellington, ortasahada de zeuw, mcgeady, kombarovlar, bilyaletdinov. takimin yas ortalamasi da cok genc ve hepsi potansiyelli oyuncular. gayet iyi bir takim ve rusyanin en populer takimidir spartak. kucumsenecek bir takim da degil.

Zenit macina gelirsek, mac 2-0 iken penalti kaciriyorlar ve ardindan kirmizi kartla 10 kisi kaldiktan sonra mac 5-0 a gidiyor. zirt pirt bu 5-0 ile rakibin zayif oldugu kanisini vermeyelim, yok oyle birsey. bence kadro kalitesi olarak basabasiz. deplasmanda da 2-1lik skor gayet normal. 1-1 de bitebilirdi. onlar nasil sahalarinda kazandiysa biz de sahamizda pekala maci alabiliriz.

GS duman ederdi bu takimi da diyemezsin, belki ters gelicekti spartak, onlar GS yi duman edecekti. varsayimlarla konusmak yersiz. bana kalirsa denk guclerin mucadelesi oldu. kazanmayi beklemiyordunuz herhalde, barca falan degiliz ki biz deplasmandaki maci kazanmaya gidelim :)

byariff
22.Ağustos.2012, 02:04
Hasan ali"ye fazla yuklenmeye gerek yok 1 haftadir antreman yapmayan adami kadroya aliyorsan bu hocanin suçudur

Crazycat
22.Ağustos.2012, 02:04

Artı olarak Cristian'da bizim görmediğimiz bir şey görüyor sanırım. Her oyuncu pres yapmaya çabalarken Cristian sahada yürüdü 90 dakika. Kornerde de Spartak Moskovalı oyuncu bomboş Cristian pozisyonu izliyor, çıldırmamak elde değil.

Kaka Leite
22.Ağustos.2012, 03:56
Bunların başına Kadıköy'ü yıkmak lazım İstanbul'da yapın bakalım o hareketi :) Bakalım çarşamba günü ne yapacaksınız :)

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/391562_460024660694918_630209238_n.jpg

Ayıp be futbol ile bu tarz toplumun görüşünü,dinini,ırkını karıştırmak korkudan başka bişey olmasa gerek.

Valla ben artık kadro seçiminden çok neden bu adam 65'e kadar oyuncu değiştirmiyor bunu soruyorum kendi kendime ?
Oyuncu seçimleri zaten berbat bi de düzeltme çabası yok.Şu kadronun kıymetini bilemiyorlar ortasaha hariç diğer bölgelerinde sorun olmayan bir takımın maçlarına bakıyorum her bölgesi sıkıntılı.

Ben gitsin yada kalsın demiyorum ancak bu gidişle elimizdeki şansları kaçıracağız.Skor olarak bence iyi bir sonuç ile döndük.

Peki daha düzgün bir kadro ile bence yenebilirdik rahat bir şekilde rakibimizi ben bu çıkarılan kadroyu hiç beğenmedim ancak böyle bile biz avantajlı skoru aldık.

ommix
22.Ağustos.2012, 10:51

F.Bahçe berabere kalmalıydı ama kalamadı. Spartak sandığınız kadar iyi bir takım değil. Ligimizin açık ara en iyi takımı olan G.Saray bu Spartak Moskova'yı hezimete uğratırdı. G.Saray ile oynadığımız maçı hatırlayın, 10 kişi kalmış G.Saray bile Spartak'ın bugünkü oyunundan daha iyi oynadı.

F.Bahçe sahasında Vaslui'yi yenememiş, yenmeyi bırakın mağlubiyetten zor kurtulmuştu. Elazığspor ile oynanan, yaklaşık 30 bin F.Bahçeli taraftarın olduğu sahada bile galip gelemediler, hem de 10 kişi kalmış takıma karşı.

Bence hala manzarayı iyi görmeye çalışanlar var. Ligin 30. haftası mı geldi falan diyorsunuz. Bienvenu dediğiniz adamı antrenman maçları dahil düşünmeyen Kocaman ne hikmetse bu maçta kurtarıcı diye oyuna alıyor ama Alex yok. Kadıköy'deki maça Özer ve Sezer ile çıkarsa şaşırmayın.

Bu adamın tutarsızlığından bıktım. Milos Krasic'e 7 milyon Euro ver, 2 sene peşinden koş ama G.Saray, Elazığspor ve Spartak Moskova, bu üç maçta da adamı ilk onbir başlatma. Oyuna soktuğun dakika 75 bu maçların tümünde. Adamın top ayağına bir iki defa değiyor zaten o dar zamanda. Bu kadar uğraştın bu transfer için, o zaman ne diye oynatmıyorsun? Madem orta sahaya adam almadın, gittin tercihi sağ kanada adam almaktan yana kullandın, oynat da görelim. Kulübe için mi dünyanın parasını veriyorsun?

Söylemiyim söylemiyim diyorum da yeter ama artık.Her mesajında GS şöyle GS böyle.Tamam GS iyi oynuyor bişey demiyoruzda yeter artık.GS'nin sohbet alanında konuşmalarına devam et istersen.Biz iyi günde kötü günde takımımızı destekleriz.Rakiplerimize de saygımız var ama bizi onların oyunu niye ilgilendirsin kendi işimize bakalım.

murat taşlı
22.Ağustos.2012, 13:03
2-1 iyi skor aslında ama biz kazanmak için oynadığımızda sorun yaşıyoruz gol bölgesine taşıyamıyoruz oyunu taşısak zaten problem kendiliğinden kalkacak o yüzden gol atmak zorundayız sabırlı olup gol bulmaya bakmalıyız maçın son 15-20 dksına kadar gol bulamazsak risk almalıyız hayırlısı bakalım s.moskova nın defansı çok sağlam değil

eGowiCh
22.Ağustos.2012, 14:16
Söylemiyim söylemiyim diyorum da yeter ama artık.Her mesajında GS şöyle GS böyle.Tamam GS iyi oynuyor bişey demiyoruzda yeter artık.GS'nin sohbet alanında konuşmalarına devam et istersen.Biz iyi günde kötü günde takımımızı destekleriz.Rakiplerimize de saygımız var ama bizi onların oyunu niye ilgilendirsin kendi işimize bakalım.

Sen takımından memnunsan böyle devam et.

Vaslui'yi evinde yenemiyorsun, 10 kişi kalmış G.Saray seni EZİYOR. Yine 10 kişi kalmış Elazığspor'u yenemiyorsun, ilk yarı şutun bile yok. Vaslui karşısında ilk maçta pozisyona bile giremedin.

Milyon dolarlar harcayıp takım kuruyorsun. Oynadığın futbola bak. Her maç iyi oynarsın da şansın yaver gitmez gol atamazsın, eyvallah ama her maç rezil bir futbol ortaya koyuyorsun.

İyi günde kötü günde takıma destek olma ayrı bir şey. Takım geçen sene kötü gündeydi, herkes desteğini verdi ama bugün takım iyi günde. Kötü gün gelsin, yine destek olmasını biliriz.

Geçen sene yarım puanla şampiyonluk kaçtı, sonra geçmişe dönüp "Ah şu maçta puan kaybetmeseydik" deniliyor. Elazığspor maçında kaçan 2 puan ligin son haftalarında aranacak. Sen baştan kaybedersen son haftalara geldiğin zaman puan hesabı yaparsın.

Şu an ligdeki rakibimiz G.Saray olduğuna göre onunla kıyaslamamız normal. G.Saray bu ligin açık ara en iyi takımı. Bunu kadro olarak değil, OYNANAN FUTBOL olarak söylüyorum. G.Saray'ın orta sahası sadece bize göre çok iyi (Selçuk-Melo farkı). Diğer mevkiilerimiz onlarla eşdeğer veya daha iyidir. Ama oynanan futbola bak, G.Saray bambaşka bir top oynuyor. FATİH HOCA, risk de alıyor, yerinde değişiklikler de yapıyor, bir şekilde istediği sonucu elde ediyor; bizim hocamız gol yenilince değişiklik yapıyor (bkz. Elazığspor maçı). Maçın bitmesine 3 dakika kala Caner'i alıyor dün, Krasic'i hep 15 dk kala oyuna sokuyor. Ben bu kadar berbat bir teknik direktörü bu kadroya yakıştıramıyorum. Kocaman'ın karakteri, efendiliği, kişiliği ile teknik becerisini ayrı tutmak lazım. Duygusal değil, mantıklı düşünmek lazım. Duygusal olmak gerekirse ben Kocaman'ın seneler boyu takımda kalmasını isterim ama mantığım buna izin vermiyor.

RaSenGan
22.Ağustos.2012, 14:34
Fenerbahçe avantajlı skor aldı demek çok mantıksız geliyor bana.2-1 yenilmek ne zamandır avantaj oluyor ? Fenerbahçe iyi bir skor aldı ama kesinlikle avantajlı değil.Spartak iyi kontraya çıkıyor.Kadıköy'de kesinlikle gol atacaklardır.Fenerbahçe de atar.Kadıköy'de her şey olabilir.İki takımı da zor bir maç bekliyor.

ommix
22.Ağustos.2012, 14:36
Ben de isterim takımın geleni geçeni yenmesini hırslı ve güzel futbol oynamasını ama benim veya senin istemenle olmuyor.Biz en kötü günde bile takımımıza gider destek veririz.Yeri gelir eleştiririz yeri gelir överiz.Ama her fırsatta başka bir takımı örnek vermeyiz.Biz Fenerbahçe'yiz onlar Galatasaray.Biz böyle oynarız onlar nasıl oynuyorsa oynar.Eğer Fenerbahçe'yi izlemekten sıkıldıysan GS maçlarını izlemeye devam et ama senden ricam gelip de Fenerbahçe konularında diğer takımların futbolunu örnek verme.

erdem344
22.Ağustos.2012, 14:37
İçerde 3 2 yenersek kim çıkıyor ?

pek anlamam bu muhabbetlerden :D

ommix
22.Ağustos.2012, 14:39

Spartak turlar

KanaKe
22.Ağustos.2012, 14:48

deplasmanda 2 gol attiklari icin spartak gecer turu.. yanliz ikinci macta da böyle geriye yaslanip oynarsak spartak ezer bizi.. abartilacak bir kadrosu yok ama hücumdaki adamlar cok hizli ileriye cok iyi top tasiyorlar..

uAburak89
22.Ağustos.2012, 14:50
Lig maçı Spartak rövanşının provası olacak bir nevi, çıkacak kadro ve oyun anlayışı ipuçları verecektir.

ReaList
22.Ağustos.2012, 22:49
Futboldaki 3 sonuçtan 2'si (beraberlik ve galibiyet) ve gollü tek farklı mağlubiyetler (3-2,4-3,5-4 vs) Moskova ekibine yarıyor. Şanslar %25 / %75 Aykut Kocaman'ının tek forvet ısrarırını düşününce %25 bile fazla ama kıymetini bilmek gerek...

Revolution
22.Ağustos.2012, 23:58
Rövanş maçında 3 ön libero oynamazsa Fenerbahçe taraftar desteğiyle galibiyete daha yakın olan taraf.

eGowiCh
23.Ağustos.2012, 00:35
Rövanşta şöyle bir kadro ile çıkması gerekir:

Mert
G.Gönül-Yobo-Egemen-Hasan Ali
Krasic-M.Topuz-M.Topal-Sow
Alex-Kuyt

Alex'in eğer fizik gücü yoksa bile 55-60 dakika oynaması gerek. 55-60 gibi oyundan alır, yerine Stoch'u sokarsın, Sow'u da forvete çekersin. Veya skor lehe gidiyorsa Cristian'ı sokarsın. Ama ne olursa olsun ALEX ilk onbir başlamalı.

barahir
23.Ağustos.2012, 00:36
http://www.spartak.com/

Yakılan pankartlar sonrası Ay-Yıldız Team bişiler karalamış..

titates1
23.Ağustos.2012, 00:48
http://twitpic.com/amkg91

resme burdan bakabilirsiniz , sitenin fişi çekilmiş

LaigLeNoiR
23.Ağustos.2012, 01:20
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Spartak Moskova'nın internet sitesi haklendi. Rus kulübünün internet sitesinin girişine yerleştirilen Atatürk görselinin üzerine, "Tükr halkından ve Türkiye Cumhuriyeti'nden derhal özür dileyeceksiniz. Hiç bir suç cezasız kalmaz. FIFA affeder biz affetmeyiz" ifadelerine yer verildi.
Bilindiği gibi Spoartak Moskova'lı taraftarlar Fenerbahçe karşılaşmasında Türk bayrağı ve Atatürk posteri yakmışlardı.
Ayrıntılar birazdan...
http://live.sporx.com/img/2012/08/22/ggdgd.jpg

http://live.sporx.com/img/2012/08/22/spartak_645312.jpg

Universal
23.Ağustos.2012, 20:02
Pankart için Gerekli çizim hazırlandı , Kutsal Sayılan Konuları ( Din-Mezhep vs ) içermeyen bir çalışma yapıldı.

Taraftarlar çalışmayı bitirmiş, yanıtı çok merak ediyorum.

BleedingMoon
23.Ağustos.2012, 20:07
bence baltacı mehmet ve birinci katerina'yı konu edinecek pankart :D

LadroN
23.Ağustos.2012, 20:56
Baltaci Mehmet olabilir.:D

Universal
23.Ağustos.2012, 21:36
12 Numara'da bir mesaj okumuştum; ( tabii bu orada ki bir üyenin mesajı. )

Sen beraber istiyor duj, verecek 100 dolar diye. Biraz saygısızca; ama hoşuma gitti.

erdem344
23.Ağustos.2012, 22:02

Sen beraber istiyor duj, verecek 100 dolar diye. Biraz saygısızca; ama hoşuma gitti.

çok iyi olur bu olursa

eGowiCh
23.Ağustos.2012, 22:04
Bırakın bu pankart olayını, adamları eleyin, Şampiyonlar Ligi'nden safdışı edin, en güzel cevaptır. Cevapların en güzeli sahada verilir, skor ile verilir; pankart ile istediğin kadar cevap ver, anlamsız.

Wesley Sneijder
24.Ağustos.2012, 09:38

Bütün bir ülkeye veya bir takımın taraftarlarına böyle bir imada bulunmak, hoş değil. Umarım böyle bir çirkinlikle karşılaşmayız. Başka bir takım taraftarının bunun muadili bir pankart açtığını düşünün, ne kadar tepki gösterirdiniz o zaman.