Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Spartak Moskova kazanır

18 51.43%
  • Berabere biter

9 25.71%
  • Fenerbahçe kazanır

8 22.86%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Spartak Moskova - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi Play-Off 1.Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Default Spartak Moskova - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi Play-Off 1.Maçı

Kimsenin açmaya niyeti yoktu sanırım maç konusu ben açayım dedim..

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

Yenilmemiz ve elenmemiz muhtemel.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben öğlende açıcaktım ama henüz Mackolik eklememişti grafikleri.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

istediğim 11;

Kuyt Sow Stoch

Cristian Topuz

-------Topal

Hasan Yobo Egemen GG

--------Mert

çıkacağımız 11 ;

Sow Kuyt

Caner Topal Cristian Krasiç

Hasan Yobo Egemen GG
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gonlumuz tabiki fenerbahçenin yaninda ama oynanan futbol ile çok zor moskova kazanir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Muhammed dediğin 2. seçim çok mantıklı ama orta sahada Topuz şart oğlu şart.. Messi bile gelse Topuz bu takımda 11 de olmalı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Muhammed dediğin 2. seçim çok mantıklı ama orta sahada Topuz şart oğlu şart.. Messi bile gelse Topuz bu takımda 11 de olmalı..
    ben Caner ve Krasiç'e banko olarak bakıyorum aslında. Hasan oynamazsa Caner bekte de olabilir. Alex'in olmayacağı söyleniyor. bence de olmamalı. Topuz konusunda pek ihtimal vermiyorum, gg olmazsa belki bekte olur. yoksa Cristian Aykut hocanın favorisi. o kesilmez. bugün Aykut hocanın konuşmalarından da Topal'ın forma garanti gibi oldu benim gözümde. doğru savunma falan yapacağız dedi, Topal'ı da basın toplantısına getirmişti. onu da kesmez yani
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Zor maç ama umutsuz olmaya gerek yok ya. Spartak'ta öle üst düzey bir takım değil, şanslar eşit bence.

Kalede Volkan olsa daha böyle bir sağlam olurdu sanki ama Mert'te elinden geleni yapacaktır. Temsilcimiz inşlAllah en kötü beraberlik alır yada iyi bir skor alır da turu atlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben Fenerbahçe'nin durumunu parlak görmüyorum açıkcası. Aykut Kocamanın korkuyormuş gibi bir hali var.. Ama Fenerbahçe'nin de göz ardı edilemeyecek kalitede bir kadrosu var, özellikle hücum hattı gıpta edilecek cinsten ve Spartak'da çok ekstra bir takım değil. İlk maç Spartak tek farkla alır gibi..

Skor tahminim 2-1

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex oynamazsa, sahaya ilerde Kuyt-Sow şeklinde çıkarsak puan alma şansımız var. Diğer türlü bi varlık gösteremeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güçlü bir ekip ve zorlu bir deplasman Fenerbahçe adına. Ama berabere biteceğini düşünüyorum karşılaşmanın.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Caner yerine Stoch olmalı.

Fikir ve saygılarımla...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu maç fenerbahçe için içerdeki maçtan önemli moskova nasıl savunması var net bilmiyorum ama hücumcuları hepsi çok süratlı kontra atak futboluna uyan futbolcular eğer bu maçtan istedikleri skoru alırlarsa 2. maç çok daha rahat olurlar o yüzden en azından 1-1 0-0 berabere kalmalı turu geçmek istiyosa

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe'nin geçmesi çok zor bence Spartak kendi evinde 2 farklı bir skor ile kazanır gibi.

İstanbul da ki maçtan da çok ümitli değilim şahsen.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence Spartak Moskova'yı deplasmanda yenmek kendi sahanda yenmekten daha kolay. Bu tarzdaki takımlar her zaman deplasmanda daha tehlikeli olmuşlardır.

Ben bu maçtan ümitliyim Fenerbahçe deplasmanda birşeyler yapabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bence Spartak Moskova'yı deplasmanda yenmek kendi sahanda yenmekten daha kolay. Bu tarzdaki takımlar her zaman deplasmanda daha tehlikeli olmuşlardır.

Ben bu maçtan ümitliyim Fenerbahçe deplasmanda birşeyler yapabilir.
    Rusya'da yok aga deplasmanda büyük sıkıntı yaşıyorlar ama gariptir ki Dinamoya 4 atabildiler ardından Zenitten 5 yediler. Genelde içerde daha iyiler, deplasmanda dengesizler.

Bu haftaki maçlarını seyredemedim son 15 dakikada yenmişler ama bu sene 2 maçlarını seyretme şansı bulabildim. İleri hattı korkutabilir savunma blokları ise evlere şenlik. Brezilyalı 44 numaralı bi savunma oyuncuları var halısahaya çağırıp takıma almazsın o derece.

Bence şanslar yarı yarıya. Şöyle bişey de var sen Spartak'ı eleyemiyorsan iyiki çıkmamışsın zaten. Spartak'ı küçümsemek için demiyorum. Stoke, Spartak, D.Kiev gibi takımları eleyebilmemiz lazım ki en baştakilere kafa tutalım.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben gollü beraberlikle biteceğini düşünüyorum. Murat'ın yorumuna ek olarak, esas sıkıntılı maç Kadıköy'deki maç bence de. Adamların hücum hattı çok tehlikeli, özellikle kontraları sıkıntı yaratabilir rövanşta.

Bu maça dönersek, Aykut Kocaman'ın kadro seçimi çok önemli, basın toplantısında savunmanın öneminden bahsetti. Bakalım yarın ilk 11 ve değişiklikler nasıl olacak. Sakatlık ve kırmızı kartsız bir maç diliyorum, bol şans.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe kendi evine avantajlı döndüğü taktirde benim için sorun olmaz. Bence maç 0-0 veya 1-1 bitecek. Murat abinin dediği gibi asıl Şükrü Saraçoğlu'nda dikkat etmek lazım Spartak Moskova'ya.

Son olarakta Spartak Moskova'yı Sparta'da yeneceğiz
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bekledigim 11 bu sekilde

kuyt
    alex
    caner-topal-baroni-krasic
    hasan-egemen-bekir[yobo]-gg[topuz]
    mert

fena olmadi sanki, ben de hayir demem bu dizilise

umitli olmak istiyorum, aklimizda hepimizin acaba kazanir miyiz var ama macin stresi herseyi degistirebilir. asiri motivasyon ters tepebilir, surekli bu macin son donemin en onemli maci diye lanse edilmesi takima zarar verebilir. ruslar cok sogukkanlidir, dagilirsak affetmezler. bitis dudugune kadar mactan kopmazsak turu kadikoyde geceriz gibime geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

caner yerine stoch olursa daha iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

alex in kesinlikle yedek oturması gerek
    4 4 2 yada 4 4 1 1 kuyt sow'un arkasında şeklinde çıkmamız lazım
    ortasahamız yine yumuşak karnımız olacak önde basarlarsa işimiz zorlaşır
    ben çok umutlu değilim ama aykut kocaman beni yanıltır da iyi bir kadro çıkarırsa
    -topuz'un göbekte olduğu-
    o zaman maç ortaya gelir.
    ama bu maçada topuz yada kuyt sağ açık, topal selcuk yanyana veya topal cristian yanyana önlerinde alex ile çıkarsak iş mucizeye kalır

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mert
    GG - Yobo - Egemen - Hasan
    Topal
    Baroni - Topuz
    Krasic - - - - - - - Stoch
    Kuyt

Bu kadro ile cikardim ben maca, ve gol atmam gerekiyorsada ikinci yari Baroni - Sow degisikligi yapardim.

Topal mumkunse oyun felan kurmasin, defans onundeki yerini korusun. Defanstan topu ileriye bekler tasisinki ikiside bunu yapabilecek kapasitede. Topuz kesinlikle sahada olmasi lazim, futbol kalitesinden cok mucadele yapacak Fenerbahce icin orta sahada onun varligi lazim cunki fiziksel mucadelesi bana gore cok iyi.

Mac skoru Fenerbahce'nin lehine olacagini pek dusunmesemde icimden kucuk bir umut 1 deplasman golu ile donebilirler Turkiyeye. Tabi Aykut Kocaman bu aralar fazla fazla yaptigi kotu kadro secimlerinden yaparsa maci bile izlemeyin.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Vaslui maçlarında bile galibiyet beklemeyen ben bu maçlarda çok ümitliyim. Aykut Hoca eleştirilere güzel bir cevap vericektir sahada umuyorum. Sakatlıklar geçip tam kadro çıksak daha iyi olabilirdi elbette. Topuz ve GG'nin oynayıp oynamaması etkili olucaktır.

-----------------Mert----------------
    GG---Egemen--Yobo--Hasan Ali
    ---------Topuz--------Topal-------
    Krasiç-----------------------Caner
    ----------Kuyt--------Sow

Böyle bir 11 bekliyorum ve istiyorum. Galibiyet çok uzak değil.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

2-1 yenilecegimizi düsünüyorum.Bu sene Fenerbahçe bana güven vermiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Gönlüm tabiki fenerin kazanmasından yana ancak spartakta dişli bir rakip rusyada beraberlik içerde galibiyet diyorum ben başarılar fenerbahçe.

2-1 biterse yine fena değil bence ama spartak 3-1 kazanır çok umut bırakmaz buradaki maça gibime geliyor.

Nesil
    2007

S. Moskava'nın kazanacağını düşünüyorum. Fenerbahçe güven vermiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

moskova gol yemeden galip gelir diye düşünüyorum. izleyelim bakalim akşam neler olcak.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Spartak Moskova'nın kazanacağını düşünsem de bi yandan acaba Elazığ maçında Fenerbahçe bu maçı düşündüğü için kendini fazla zorlamadı ihtimalini düşünüyorum.Skor tahmini veriyorum 2-1 Spartak kazanır

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Erken bir golle Spartak 3-0 kazanır.

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri