Log in

View Full Version : Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Pages : [1] 2

Nedvedmania
24.Ağustos.2012, 16:51
http://c1208.hizliresim.com/10/s/c6q5b.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
26.08.2012 21:45

kasım akdemir
24.Ağustos.2012, 16:54
Yine diyorum ki BJK yi rahat geçeriz. Süper kupadan itibaren tahminlerim doğru çıkıyor yine yanılmayacağım. Şimdiden geçmiş olsun

C h A o S
24.Ağustos.2012, 16:56
Zor bir maç olucak.Bakalım Fernandes 11 çıkacak mı?O olmazsa rahat alırız diye düşünüyorum.O olursa zorlar bizi.
Almeida ve Veli yok sanırım.Batuhan-Pektemek hücum hattı çokta korkutucu gelmiyor.İlk golü biz bulup kilidi açarsak oyunu istediğimiz gibi yönlendiririz.Sakin kalmalıyız.Baskı Aybaba'nın ekibinde olacak.İlk galibiyetlerini almak için baya hırslı olucaklardır.
Bu derbiyi alırsak Beşiktaş bu sezon bana göre şampiyonluk için 2.haftadan havlu atar.Fikstürü zor.Kazanırlarsa iddalı olurlar.

Nedvedmania
24.Ağustos.2012, 17:13
Bu maç ile birlikte her hafta 1 maç 3D yayınlanacakmış. Dün Pes'i 3D oynamak geldi aklıma stat çok güzel gözüküyordu. Topun havada olduğu felan çok net belli oluyordu. Bakalım canlı görüntüler nasıl olacak :)

Ralph
24.Ağustos.2012, 17:15
Herkes garanti görüyor ama ben takımımın hırsına ve inancına güveniyorum.

LaigLeNoiR
24.Ağustos.2012, 17:20
Gönlüm Beşiktaş'tan mantığım ise beraberlikten yana.

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Ağustos.2012, 17:41
GS ne kadar favori olsa da neticede deplasmana gidiyor. en fazla beraberlik alirlar diyorum GS icin, BJK nin 3 puana daha yakin oldugunu dusunuyorum. GSnin hucum presi basina is acabilir bu macta, ozellikle fernandes oynarsa defans arkasina tehlikeli toplar atabilir. zevkli bir mac izleriz umarim.

ShevAnil
24.Ağustos.2012, 17:44
Semih Kaya'nın durumu nasıl arkadaşlar? Oynayacak mı?

leventb12
24.Ağustos.2012, 17:44
Umut - Elmander ve oynarsa Melo'dan gol bekliyorum.

Kaka Leite
24.Ağustos.2012, 18:31
Beşiktaş çok yüklenir ve maçı kazanır Aybaba cesaretlenir ve üzerindeki baskı gider.Ardından sene sonuna kadar Beşiktaş kötü oyununa devam eder ancak yönetim Galatasaray maçını hatırlar ve bir patlama bekler.

Klasik senaryodur.

lionelforlan
24.Ağustos.2012, 18:34
Bence rakibi hafife almamamız gerekiyor...

Börk
24.Ağustos.2012, 18:35
Beşiktaş çok yüklenir ve maçı kazanır Aybaba cesaretlenir ve üzerindeki baskı gider.Ardından sene sonuna kadar Beşiktaş kötü oyununa devam eder ancak yönetim Galatasaray maçını hatırlar ve bir patlama bekler.

Klasik senaryodur.

Ama büyük ihtimal gerçekleşmeyecek :)

Kaka Leite
24.Ağustos.2012, 18:36
Ama büyük ihtimal gerçekleşmeyecek :)

Hayırlısı ben içimden geçeni söyledim.

LaigLeNoiR
24.Ağustos.2012, 18:47

Klasik senaryodur.

2.bir senaryo, G.Saray farklı kazanır, Quaresma affedilmez, üstüne üstlük maç günü Almeida ve Fernandes takımdan ayrılırsa Samet Aybaba ve yönetim dönüşü olmayan yola girer :)

Facx
24.Ağustos.2012, 18:59
2-0 kazanırız melodan gol bekliyorum

vego
24.Ağustos.2012, 19:01
Kazanırız gibi geliyor.

lionelforlan
24.Ağustos.2012, 19:05
2-0 kazanırız melodan gol bekliyorum

Bencede Melo boş geçmez

Yavuz12
24.Ağustos.2012, 19:38
Semih Kaya'nın durumu nasıl arkadaşlar? Oynayacak mı?

Zannediyorum ki oynayamayacak.

Gncl1905
24.Ağustos.2012, 19:44
Karşımızda kadrosu ve oyun mentalitesi yeni bir takım var. Kadroları da bizden iyi değil üstelik en iyi oyuncularının takımdan ayrılacağı konuşuluyor. Bizim ise Semih ve Melo'nun dönüşüyle tamamlanmış kadromuz var. Yeni transferlerimizi de düşünürsek daha iyiyiz kadro kalitesi olarak da. Deplasmanda derbi oynayacağız, kolay olmaz ama kazanırız.

Walter Sakana
24.Ağustos.2012, 19:51
Galarasaray'ın istatistik olarak en zorlandığı deplasman Kadıköy olabilir ancak bence oyun olarak en zorlandığımız deplasman İnönü. Son 10 yılı gözönüne getirdiğimde Beşiktaş'a karşı bu sahada oyun bazında üstünlük kurduğumuz maç hatırlamıyorum doğru dürüst. Geçen sezon normal sezonda yenilgiden şansımıza kurtulduk, play off'ta ise hakem yardımıyla kazandık.

Son 11 sezonda bu sahada sadece 2 kez kazanabildik (+ilginç bir not: 2'den fazla gol atabilen olmadı). Bu sezon Beşiktaş'ın kadrosunun zayıflaması ve yaşadığı bazı sorunlardan dolayı ibre bizden yana ancak derbilerde ne olacağı belli olmaz. Kazanacağımızı düşünüyorum ama çekiniyorum da...

11-12 BJK-GS 0-0 / 0-2
10-11 BJK-GS 2-0
09-10 BJK-GS 1-1
08-09 BJK-GS 2-1
07-08 BJK-GS 1-0
06-07 BJK-GS 2-1
05-06 BJK-GS 1-2
04-05 BJK-GS 0-0
03-04 BJK-GS 0-0
02-03 BJK-GS 1-0
01-02 BJK-GS 2-2

europeanconquer
24.Ağustos.2012, 20:20
Yorum yapması zor,neyin ne olacağı maç anında belli olur.Umarım kazanan biz oluruz.

RaSenGan
24.Ağustos.2012, 20:22
En fazla Kasımpaşa maçında zorlandığımız kadar zorlanırız.Kadro kalitesi olarak arada büyük bir fark var.Deplasmanda olmak ufak bir dezavantaj yaratabilir ama 3-0 alırız bence.

lexoqe
24.Ağustos.2012, 23:20
-Derbi için düşüncelerini alabilirmiyiz Ömer ?

-Galatasaray ilk golü atarsa 1-0 öne geçer, ben ömer üründür. :n:

uAburak89
24.Ağustos.2012, 23:22
Zor maç, beraberlik ilk etapta düşündüğüm. Kazanırsak da 0-1, 1-2 gibi skorlarla kazanırız ancak. Kadroları görelim, ona göre yine değerlendirmemizi yaparız.

Revolution
24.Ağustos.2012, 23:28
Zor bir maç olacak ama 1-0, 2-1 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum.

footballer33
25.Ağustos.2012, 00:06
2.bir senaryo, G.Saray farklı kazanır, Quaresma affedilmez, üstüne üstlük maç günü Almeida ve Fernandes takımdan ayrılırsa Samet Aybaba ve yönetim dönüşü olmayan yola girer :)
O zaman, pazartesi günü Samet Aybaba ve Fikret Orman yönetimi istafasını sunar. Senaryo değil, korku filmi mübarek. :)

Ben takımıma sonuna kadar inanıyorum ve güveniyorum. Bizi Anadolu takımıyla karıştırmasın hiç kimse. Sonuçta, G.Saray'ın son 15 yılda en zorlandığı deplasman İnönü deplasmanı.

Pazar gecesi İnönü'de olacağım. Tarsus & Mersin Kartalları olarak tribünde yerimizi alacağız. Buradan, yeni açıkta olacak kardeşlerimle görüşebiliriz stadda. :)

Beklediğim kadroya gelince;

Cenk
Hilbert - Toraman - Sivok - Uğur
Olcay - Necip - Fernandes - Oğuzhan
Pektemek - Batuhan

RaSenGan
25.Ağustos.2012, 00:39
Ben takımıma sonuna kadar inanıyorum ve güveniyorum. Bizi Anadolu takımıyla karıştırmasın hiç kimse. Sonuçta, G.Saray'ın son 15 yılda en zorlandığı deplasman İnönü deplasmanı.

15 yıl gibi çok uzun süreli bir genellemenin ne gereği var şimdi :) Daha birkaç ay önce Beşiktaş'ın kadrosu çok daha kaliteliyken 2-0 yenmedik mi İnönü'de ?

footballer33
25.Ağustos.2012, 00:46
15 yıl gibi çok uzun süreli bir genellemenin ne gereği var şimdi :) Daha birkaç ay önce Beşiktaş'ın kadrosu çok daha kaliteliyken 2-0 yenmedik mi İnönü'de ?
Benim demek istediğim de o işte. 15 yılda 1-2 kez denk geliyor öyleleri. Nasıl kazandığınız da ortada, üstte Walter Sakana da yazmış. Neyse, bu konulara girmeyelim şimdi. :icon_wink:

LaigLeNoiR
25.Ağustos.2012, 01:05
Aygün kusra bakma da burada kimseyi küçük düşürücü yorum yapmana izin vermem. Tutupta Kasımpaşa kadar ancak zorlanırız demen beni rahatsız ediyor ve bunu açık açık söylüyorum sana. Ben de sana tutup İBB kadar ancak posizyona girerler desem doğru olur mu ?

Yaşına vere vere bu yaşa kadar geldin, Üniversite'ye gitme zamanın geldi ama bu huyundan bir türlü vazgeçemedin.

Derbi maçlarda, daha doğrusu herhangi bir maçtan önce şu dönemde bile böyle oldu şöyle oldu yorumu çok mantıksız bence. Elazığspor geçen sezon Giresunspor'u yenemezken bu sene F.Bahçe ile berabere kaldı örnek olarak. Veya aynı şekilde Giresunspor'u geçen sene iki maçtada yenemeyen Kasımpaşa az daha G.Saray'ı yenecekti.

Bunlar belki sana mantıksız gelebilecek örnekler ama düşündüğün zaman en iyi en kötü zaman kavramını anlatır.

RaSenGan
25.Ağustos.2012, 02:19
Aygün kusra bakma da burada kimseyi küçük düşürücü yorum yapmana izin vermem. Tutupta Kasımpaşa kadar ancak zorlanırız demen beni rahatsız ediyor ve bunu açık açık söylüyorum sana. Ben de sana tutup İBB kadar ancak posizyona girerler desem doğru olur mu ?

Yaşına vere vere bu yaşa kadar geldin, Üniversite'ye gitme zamanın geldi ama bu huyundan bir türlü vazgeçemedin.

Derbi maçlarda, daha doğrusu herhangi bir maçtan önce şu dönemde bile böyle oldu şöyle oldu yorumu çok mantıksız bence. Elazığspor geçen sezon Giresunspor'u yenemezken bu sene F.Bahçe ile berabere kaldı örnek olarak. Veya aynı şekilde Giresunspor'u geçen sene iki maçtada yenemeyen Kasımpaşa az daha G.Saray'ı yenecekti.

Bunlar belki sana mantıksız gelebilecek örnekler ama düşündüğün zaman en iyi en kötü zaman kavramını anlatır.

Abi biz Kasımpaşa maçında öyle az pozisyon vermedik ki :) Kasımpaşa rahat 1-2 gol daha atabilirdi :) Çok pozisyon vermedik ama çok az pozisyon da vermedik.Bizim üstünlüğümüzde geçen arada Kasımpaşa'nın hareketlendiği bir maçtı.Bu maçta da öyle bir maç bekliyorum.Daha fazla zorlayamaz bence Beşiktaş.Küçük düşürmekten ziyade kıyas yaptım sadece.İsimleri değil oynanan oyunları kıyaslamak gerekir.Beşiktaş'ın ve Kasımpaşa'nın geçen haftaki oyununu görünce en fazla geçen haftaki kadar zorlanırız diyorum.

Benim demek istediğim de o işte. 15 yılda 1-2 kez denk geliyor öyleleri. Nasıl kazandığınız da ortada, üstte Walter Sakana da yazmış. Neyse, bu konulara girmeyelim şimdi. :icon_wink:

Göreceğiz :)

IcedEarth
25.Ağustos.2012, 02:35
Melo, Burak ve muhtemelen Semih'in de kadroya girmesiyle ekibimiz ideal 11'ine kavuşmuş olacak. Tamam, derbilerin hiçbir zaman favorisi olmaz denir. Ancak neredeyse her mevki için Beşiktaş'tan daha iyi oyunculara sahipken Beşiktaş'a kaybetme ihtimalimiz de oldukça düşük. Beşiktaş olağandan dirençli çıkmazsa ve Galatasaray oldukça kötü bir gününde olmazsa bu derbiden 2-0 veya 3-1 gibi iki farklı bir skor bekliyorum.

Kaka Leite
25.Ağustos.2012, 02:43
Melo, Burak ve muhtemelen Semih'in de kadroya girmesiyle ekibimiz ideal 11'ine kavuşmuş olacak. Tamam, derbilerin hiçbir zaman favorisi olmaz denir. Ancak neredeyse her mevki için Beşiktaş'tan daha iyi oyunculara sahipken Beşiktaş'a kaybetme ihtimalimiz de oldukça düşük. Beşiktaş olağandan dirençli çıkmazsa ve Galatasaray oldukça kötü bir gününde olmazsa bu derbiden 2-0 veya 3-1 gibi iki farklı bir skor bekliyorum.

Bu iş oyuncu kalitesinden çok isteğe bakar.Ayrıca neredeyse Her mevkiniz iyi değil.Neredeyse çoğu mevkiniz iyi...

İyi olmayan mevkinizde mevcut.

IcedEarth
25.Ağustos.2012, 02:56
Bu iş oyuncu kalitesinden çok isteğe bakar.Ayrıca neredeyse Her mevkiniz iyi değil.Neredeyse çoğu mevkiniz iyi...

İyi olmayan mevkinizde mevcut.

Eşleşmelere göz atarsak;

Muslera >> Cenk
Eboue > Hilbert
Ujfa > Sivok
Semih - Escude (Tartışılabilir, Escude'nin sanırım ilk resmi maçı olacak)
Balta > Uğur Boral
Melo >> Necip
Selçuk - Fernandes (Tartışılabilir, ki Selçuk'un üstün geleceğini söyleyecek tarafsız kişiler azımsanmayacak kadar fazla olacaktır)
Hamit > Olcay
Emre Çolak - Oğuzhan (Tartışılabilir, Emre Çolak inanılmaz formda, Oğuzhan'dan çok birşey de görmedik henüz)
Umut > Pektemek
Elmander > Batuhan

Tartışılabilir olanları Beşiktaş tarafından saysak bile 8-3 gibi bir üstünlük söz konusu. Üstelik bizim oyuncularımız hem moral, hem motivasyon, hem de fiziki açıdan çok daha üstün durumda, üstelik birbirini daha iyi tanıyan bir kadroya sahibiz, bu takım 3 aşağı 5 yukarı geçen sene de aynı kadroyla oynadı. İlk 11'e sadece Hamit ve Umut'u ekledim bak. Beşiktaş'ın kadrosunun yarısı geçen sene takımda olmayan adamlar (Escude, Boral, Olcay, Oğuzhan, Batuhan)

Tekrar söylüyorum, derbilerin favorisi olmaz. Ama bazı şartların dışına çıkılmadığı sürece bu derbide Galatasaray'ın puan kaybetmesini beklemiyorum kendi adıma.

Dipnot: Kadrolar tabii ki tahmini, maç günü kadrolarını bilemeyiz.

playeray
25.Ağustos.2012, 03:10
Şimdiden bizi hafife almaya başladılar. Maçtan sonra değişecek tavırlar.

GebzeLi1907
25.Ağustos.2012, 04:22
kadro ve hoca kalitesine bakıldığında galatasaray ın kasımpaşa maçından daha rahat bir maç geçirmesi gerekiyor.
ama derbi havası inönü atmosferi falan hep klasik hikayedir.
iki takımın bundan etkilenme olasılığı bence %10 falan.
etkilenirse de %90 beraberlik olur :)
galatasaray çok çok favori

PhoeniX1963
25.Ağustos.2012, 12:23
Bu tarz maçlar farklı olur kadro kalitesi fasa fiso :)

Night_Mare17
25.Ağustos.2012, 12:25
İçimden maçı kazanacağımız geçiyor ama kestiremiyorum Beşiktaş'ı anlamak çok zor bu kadro ile ne olacağı belli olmaz izleyip görmek lazım inşallah bir 3 puan daha alıp 16.haftaya kadar zorlanmadan geliriz.

europeanconquer
25.Ağustos.2012, 12:49
Ortada büyük bir kalite farkı olduğu ortada ancak maçın adının derbi oyunun adının da futbol olduğunu düşünürsek ne olacağı belli olmaz.

erdem344
25.Ağustos.2012, 12:54
2 1 lik bjk galibiyeti bekliyorum.

Melo oynamazsa fernandesin maçı olabilir.

Batugol gol atar

Yavuz12
25.Ağustos.2012, 13:03
Bir Galatasaraylı olarak, Beşiktaş'ın çok güçsüz bir rakip gibi gösterilmesini anlayamıyorum. Bence herkes çok önyargılı bakıyor olaya. Çok tehlikeli bir maç. Umarım galibiyetle ayrılırız.

Corpus
25.Ağustos.2012, 14:37
Fernandes oynayacak mı acaba ?

RaSenGan
25.Ağustos.2012, 14:44
Bizde Emre mi Amrabat mı oynayacak orası soru işareti.Fatih Terim'in Emre'yi keseceğini düşünmüyorum.İkinci yarı Amrabat ve Burak girer.Ki bence Amrabat'ın sonradan girmesi daha iyi olur.Yenik duruma düşsek dahi kenarda maçı çevirebilecek çok kaliteli isimlerimiz var.Bu maçı kaybetmemiz için çok çok büyük şanssızlık çok çok büyük hakem hataları gerekiyor.

musleramicol25
25.Ağustos.2012, 14:46
Adı üstünde "derbi." Derbilerin skoru belli olmaz sözünü bir kez daha belirtmek istiyorum. Kağıt üzerinde daha ağır basan bir kadromuz olsa da Beşiktaş'ın kendi evinde ne yapacağı belli olmayabilir. :) Ama Galatasaray'ın derbilerde eskiye nazaran yüksek bir özgüveni var bu da deplasman takımı olmamız için büyük bir avantaj. Beşiktaş ise derbiyi kazanıp, yapılanma sürecinde bu maçla çıkışa geçmek istiyor. Beşiktaş için kaçırılmaz bir fırsat bence ama bunu değerlendirebilecekler mi o önemli...

Suicider
25.Ağustos.2012, 14:54
Çok fazla havalanmanın bir anlamı yok.Kasımpaşa maçında çok ahım şahım bir oyun oynamadık.Hatta 1-1 ken yakaladığı pozisyonlardan birini atabilse Kasımpaşa yenik bile ayrılabilirdik son dakikalarda bulduk golü.Demek ki öyle kağıt üstündeki gibi olmuyor bu işler.

Ben kazansak bile en fazla 1 farkla kazanacağımızı düşünüyorum.Beraberlikte ağır basıyor.

sarianet
25.Ağustos.2012, 15:54
Kağıt üzerinde galatasaray mutlak favori gözüküyor ama oyumu beşiktaşa verdim çünkü bu tip maçlarda şans verilmeyen eipler iyi mücadele edip büyük sürprizler yapabiliyolar

kraldost
25.Ağustos.2012, 16:07
beşiktaş'ın Geçen seneden eksiği 3 kişi simao q7 ve ersnt geri kalan 11de birde ismail yok .simao zaten ha varlıgı ha yoklugu belli değil taraftarda zaten hemfikir gidişine üzülene rastlamadım. Q7 de tapılacak adam değil bence tamam kaliteli ama hermaç aynı performansı göstermedi kazandırdığı maçlarda var kaybettirdiği maçlarda ernst de bal yapmayan arı gibiydi son sezonunda benim için tek kayıp var oda ismail ama yerine gelen ugur boralda iş yapar derecede almeida'nın olmamasını avantaj olarak görüyorum isteksiz hali zaten sinirlerimi bozuyor bana göre beşiktaş maçı gerçekten kazanmak istese en az beraberlik kopartacakdır. tabi samet hocada isterse

LadroN
25.Ağustos.2012, 17:24
Taraftarlarimizdaki gereksiz kucumsemeyi anlamiyorum.karsimizdaki Besiktas yahu.8.oldugumuz seneki Fener macina bakin.kac fark atariz deniyordu.Kadikoy'de galibiyeti kacirdik.Maca gelirsek ortada bir mac.henuz sezon basi.zorlansakta kazaniriz gibi.

byariff
26.Ağustos.2012, 04:09
Muhtemeler 11"ler.

http://i.imgur.com/PGS5a.jpg
http://i.imgur.com/8jWPL.jpg

William Rookwood
26.Ağustos.2012, 04:15
Uğur ve Mehmet'in kanadını baya bir zorlarız gibime geliyor

mustangshelby
26.Ağustos.2012, 04:28
Böyle kadro ve taktikle çıkmaz umarım Samet AYBABA...

Facx
26.Ağustos.2012, 04:29
Uğur ve Mehmet'in kanadını baya bir zorlarız gibime geliyor

başka bi kanat var mı ki :icon_redface:
:D

Yavuz12
26.Ağustos.2012, 12:33
başka bi kanat var mı ki :icon_redface:

:icon_biggrin:

anil luque
26.Ağustos.2012, 14:07
yorumlara şöyle bir göz attım da bazı galatasaraylı arkadaşlar Beşiktaş ile oynayacaklarinin farkında değiller galiba. Isterse paf takımla çıksın Beşiktaş Beşiktaş'tir. Taraftar desteği kimsenin tahmin etmediği düzeyde olacak.

Hakemin konusulmadigi bir maç olursa en kötü berabere kalırız.

RaSenGan
26.Ağustos.2012, 14:19
Bugün 1000. Galibiyetimizi alacakmışız ligteki :)

erdem344
26.Ağustos.2012, 14:21
Bugün 1000. Galibiyetimizi alacakmışız ligteki :)

Kazanırsa GS 1000. galibiyeti olucak

RaSenGan
26.Ağustos.2012, 14:22
Kazanırsa GS 1000. galibiyeti olucak

İşte ben de onu diyorum bu akşam olucak diye :)

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 14:24
Aygün forumun son günlerinde kendi fişini çekiyor :D

RaSenGan
26.Ağustos.2012, 14:25
2 farktan aşağı olmaz rahat olun ya :D

Ralph
26.Ağustos.2012, 14:26
Aygün sen hani ders çalışacaktın koçum :) Hani gidiyordun? Böyle büyük konuşuyorsun da eğer kaybederseniz bu dediklerini hazmetmen biraz zaman alır. 1 yıl yokum dedin ya hani, o 1 yıl bile yetmez. Sen vangölü spor ile oynamıyorsun Beşiktaş ile oynuyorsun. Önce bunun bilincinde ol :)

RaSenGan
26.Ağustos.2012, 14:29
Aygün sen hani ders çalışacaktın koçum :) Hani gidiyordun? Böyle büyük konuşuyorsun da eğer kaybederseniz bu dediklerini hazmetmen biraz zaman alır. 1 yıl yokum dedin ya hani, o 1 yıl bile yetmez. Sen vangölü spor ile oynamıyorsun Beşiktaş ile oynuyorsun. Önce bunun bilincinde ol :)

İşte yenilirsek dersleri bahane edip girmiycem :zuhaha Ama çok rahatım şahsen ben.Geçen sene de Beşiktaş'a karşı oynuyorduk skorlar ortada :) Bu sene yepyeni ve çok daha güçsüz kendi içinde problemler yaşayan bir Beşiktaş'ın karşısında kadrosunu korumuş ve takviyeler yapmış sezona kupayla başlamış morali tavan yapmış bir Galatasaray var :)

furkan58
26.Ağustos.2012, 14:58
İşte yenilirsek dersleri bahane edip girmiycem :zuhaha Ama çok rahatım şahsen ben.Geçen sene de Beşiktaş'a karşı oynuyorduk skorlar ortada :) Bu sene yepyeni ve çok daha güçsüz kendi içinde problemler yaşayan bir Beşiktaş'ın karşısında kadrosunu korumuş ve takviyeler yapmış sezona kupayla başlamış morali tavan yapmış bir Galatasaray var :)

Geçen sezon İnönü'de ki maçlarda iyi oyunla almadınız o skorları. Biri 0-0 zaten diğeride hakemle kazanılmış bir maç çok övünmeye gerek yok sanırım.

RaSenGan
26.Ağustos.2012, 15:06
Geçen sezon İnönü'de ki maçlarda iyi oyunla almadınız o skorları. Biri 0-0 zaten diğeride hakemle kazanılmış bir maç çok övünmeye gerek yok sanırım.

Hmm peki :) Biz geçen sene deplasmanda derbi kaybetmedik.Ne Fenerbahçe'ye ne de Beşiktaş'a.Hatta Trabzonspor'a.Övünülecek çok şey var ortada.

Facx
26.Ağustos.2012, 15:10

hakemlemi kazanılmış ahaha hiç gülüceğim yoktu nolmuş durduk yere penaltımı vermiş yoksa elimizle topu kontrol edip gol mü atmışız hakemle kazanılmış diyoya bide bunu bi fenerli diyo ironiye bakın :D

Ralph
26.Ağustos.2012, 15:10
Bırakın şu hakemi de geçmişide. Geçmiş geçmişte kaldı yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçı konuşalım.

Homer J.S
26.Ağustos.2012, 15:22
Zor maç olur, Beşiktaş'ın durumu kötü olmasına kötü ama neticede derbi oynuyoruz.

Skor tahminim BJK 1-1 GS..

Her iki takıma da başarılar.

NOT: Umarım kazanırız da Metin Kurt'a armağan edeceğimiz bi şeyler olur..

Ralph
26.Ağustos.2012, 15:24
2-1 alırız diyorum ben. Galatasaray 1-0 öne geçer, 2 gol bulup öne geçeriz.

sui generis
26.Ağustos.2012, 15:27
Olcay'in macı olur diye düşünüyorum.

Revolution
26.Ağustos.2012, 15:30

Kardeş senin derdin ne her yerde bir provakasyon çabası, bana geçen seneki maçtan skoru direkt etkileyen sadece 1 tane hata gösterir misin?

anil luque
26.Ağustos.2012, 15:49
Kardeş senin derdin ne her yerde bir provakasyon çabası, bana geçen seneki maçtan skoru direkt etkileyen sadece 1 tane hata gösterir misin?
Hatırladığım kadarıyla attığınız gol ofsayttı (Melo'nun ki) Yanlış hatırlıyor olabilirim tabi..

Neyse bunları konuşmaya gerek yok.Ondan önceki sene de biz her iki maçta da güle oynaya yenmiştik Galatasaray'ı. Geçmiş geçmişte kaldı. Tartışmaya gerek yok.

futureless
26.Ağustos.2012, 15:54
Galatasaray'ın yenilmeyeceğini düşünüyorum.1-1'lik beraberlik veya 2-1'lik Galatasaray galibiyeti olabilir.

Revolution
26.Ağustos.2012, 15:55
Hatırladığım kadarıyla attığınız gol ofsayttı (Melo'nun ki) Yanlış hatırlıyor olabilirim tabi..

Neyse bunları konuşmaya gerek yok.Ondan önceki sene de biz her iki maçta da güle oynaya yenmiştik Galatasaray'ı. Geçmiş geçmişte kaldı. Tartışmaya gerek yok.

Orta hakemin tasarrufunda olan birşey mi bu Anıl? Eyvallah doğru hatırlıyorsun zaten. Maç sırasında sürekli Hüseyin Göçek'e küfredildi, maçtan sonra da sadece Hüseyin Göçek konuşuldu. Ama Hüseyin Göçek'in kontrolünde bir pozisyon değildi. Zor da bir pozisyondu bunu bahane olarak söylemiyorum yardımcı hakemin işi o, zor da olsa görecek ama bu pozisyon yüzünden bütün sorumluluğun Hüseyin Göçek'e yüklenip galibiyete gölge düşmesini saçma buluyorum.

anil luque
26.Ağustos.2012, 15:59
Orta hakemin tasarrufunda olan birşey mi bu Anıl? Eyvallah doğru hatırlıyorsun zaten. Maç sırasında sürekli Hüseyin Göçek'e küfredildi, maçtan sonra da sadece Hüseyin Göçek konuşuldu. Ama Hüseyin Göçek'in kontrolünde bir pozisyon değildi. Zor da bir pozisyondu bunu bahane olarak söylemiyorum yardımcı hakemin işi o, zor da olsa görecek ama bu pozisyon yüzünden bütün sorumluluğun Hüseyin Göçek'e yüklenip galibiyete gölge düşmesini saçma buluyorum.
Ben öyle birşey söylemedim kardeşim. Zaten dediğim gibi olan oldu geçti gitti. Şimdi akşamki maçı bugünün koşullarına göre konuşmak lazım. Vay efendim geçen sene de çok rahattık bilmem neyle konuşmak değil.

Eğer biri çıkıp burda biz çok rahattık yine kazanırız gibisinden bir laf ederse ben de 2-0 dan 3 dakikada 2-2 olan maç soğusun ve bitsin diye yakılan meşaleleri , ortasahada vakit öldürmeye çalışan Melo'yu hatırlatırım. Ama gerek yok :)

Ralph
26.Ağustos.2012, 16:01
Ben öyle birşey söylemedim kardeşim. Zaten dediğim gibi olan oldu geçti gitti. Şimdi akşamki maçı bugünün koşullarına göre konuşmak lazım. Vay efendim geçen sene de çok rahattık bilmem neyle konuşmak değil.

Eğer biri çıkıp burda biz çok rahattık yine kazanırız gibisinden bir laf ederse ben de 2-0 dan 3 dakikada 2-2 olan maç soğusun ve bitsin diye yakılan meşaleleri , ortasahada vakit öldürmeye çalışan Melo'yu hatırlatırım. Ama gerek yok :)

:icon_biggrin::icon_biggrin: Çok doğru :icon_biggrin: Gerek yok

Revolution
26.Ağustos.2012, 16:02

2. cümleden sonra yazdıklarım sana değildi zaten kardeşim. Hiçbir cümlemde de yok rahattık yine rahatız tarzı şeyler söylemedim.

Hatırlatmaya gelince evet bir sürü şey hatırlatılır. Maymun taklidi yapan taraftara kadar gider olay ama dediğin gibi gerek yok :)

Ralph
26.Ağustos.2012, 16:02
Maymun taklidi falan olmadı. Böyle kötü iftiralar atmayın.

Edit : İftira atmadan önce de kendi futbolunuzun ne kadar pisleştiğini ve kişiliğinin de öyle olduğunu bilin.

furkan58
26.Ağustos.2012, 16:05

Provakasyon çabalarım felan yok objektif bakarak yorumladım. Rasengen 2 maçtada ezdik demiş bende 0-0'lık maçta bir ezme yok diğer maçtada ofsayttan gol attınız dedim. Skoru direkt etkileyen sadece 1 hata bkz: ofsayttan attığınız gol.

furkan58
26.Ağustos.2012, 16:08
hakemlemi kazanılmış ahaha hiç gülüceğim yoktu nolmuş durduk yere penaltımı vermiş yoksa elimizle topu kontrol edip gol mü atmışız hakemle kazanılmış diyoya bide bunu bi fenerli diyo ironiye bakın :D

Penaltı vermemişti de ofsayttan gol vermişti :) Neyse tartışma konusu burası değil gidip yeri ve zamanında yazılan yazıları okursan alırsın bir kaç şey ironiyi kim yapıyormuş anlarsın o zaman :)

RaSenGan
26.Ağustos.2012, 16:49

Edit : İftira atmadan önce de kendi futbolunuzun ne kadar pisleştiğini ve kişiliğinin de öyle olduğunu bilin.

http://4.bp.blogspot.com/-9IJQFJxuBUQ/T5E-QvsyRMI/AAAAAAAAANE/UyjyH0fNF1U/s1600/tre.jpg

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 17:00

Nasıl olmadı yahu. Aygün eklemiş zaten resmi ama geçen yıl büyün haberlerde, gazetelerde yayınlandı o foto. Şimdi 1 futbolcu herkesi bağlamaz felan diyeceksiniz ama Twitter'dan toplu olarak yapıılan ırkçılıklarıda gördük o günlerde.

O günlerde yazdığım mesajı alıntılayacaktım buraya ama eski maç konuları arşive kaldırılmış.

ReaList
26.Ağustos.2012, 17:10
Umarım geçen seneki olaylar yaşanmaz.
2 takım da 100 yılı aşkındır maç yapıyor, sayısız maç oynandı. Kimini Beşiktaş kimini Galatasaray kazandı veya sonuç berabere. Sezonun daha başında olduğumuzdan dolayı takımlar arasında alınacak her türlü sonucun telafisi fazlasıyla var. Umarım maçtan sonra konuştuğumuz tek şey futbol olur.
İki takıma da başarılar.

Yavuz12
26.Ağustos.2012, 17:32
Beşiktaş - Galatasaray karşılaşmasının nasıl olacağını kendi düşüncelerimle yazmaya çalıştım, okumanızı tavsiye ederim.

http://gonulluelestirmen.com/26-agustos-2012-besiktas-galatasaray-maci/

byariff
26.Ağustos.2012, 17:48

Arkadas resimi koymus onuda geçtim ebouye irkci girisimler oldu ve atilan yabanci maddelerde "CABASI".

Börk
26.Ağustos.2012, 18:26
Evet canım biz iftira atıyoruz zaten :)

uAburak89
26.Ağustos.2012, 19:43
Fatih Terim yapmaz da, umarım bazı futbolcular taraftar gibi küçümseme gibi bir hataya düşmez.

Revolution
26.Ağustos.2012, 19:51

Aygun resmi koymus zaten.

Besiktas su zaman kadar sayisiz mac oynadi tek vakit geciren takim bizdik sanirim Besiktas'la oynayan. Ayni zamanda aldigi darbeden sonra abartan oyuncuya tek sahip olan takim da Galatasaray. Eboue yabanci madde yerken ama yerde yatiyor haketti diyen insanlar da var.

Ben Anil'la iyi arkadasimdir ve o sozleri hangi amacla soyledigini biliyorum. Sen bunu kendi soylediklerin icin kullanip laf sokma pesindesin. Ama gerek yok degil mi Ralf bunlari konusmaya " :icon_biggrin: "

RaSenGan
26.Ağustos.2012, 20:13
Eboue'nin bu akşam çok etkili olmasını bekliyorum.Uğur Boral'ı oldukça zorlayacaktır.Hamit de artık gol atsın :)

Corpus
26.Ağustos.2012, 20:16
Eboue'nin bu akşam çok etkili olmasını bekliyorum.Uğur Boral'ı oldukça zorlayacaktır.Hamit de artık gol atsın :)

Hamit önce adam akıllı futbol oynasın da golü atmasa da olur.

musleramicol25
26.Ağustos.2012, 20:29
Hamit'in ekstra performans göstereceği maç olacak bence. Öyle bir umudum var. :) Sadece tek korkum forvette bir takım sorunlar oluşması :/

RaSenGan
26.Ağustos.2012, 20:42
Hamit önce adam akıllı futbol oynasın da golü atmasa da olur.

Bu maç daha iyi olacaktır zaman tanımak lazım biraz adama.O da dahil kimse memnun değil oyunundan.Geçen sezon doğru düzgün bir şey oynamadı.Yeni yeni kendine geliyor.Geçen hafta az daha gol atıyordu.Gerçi pas verse şut çekmek yerine boş kaleye atıyordu diğerleri :D

byariff
26.Ağustos.2012, 20:55
Galatasaray XI: Muslera-Eboue-Ujfalusi-Semih-Hakan Balta-Hamit-Selçuk-Melo-Emre Çolak-Johan Elmander-Umut Bulut.

Kaka Leite
26.Ağustos.2012, 20:57
Beşiktaş: Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, Uğur, Hasan, Veli, Fernandes, Olcay, Holosko, Mustafa

Börk
26.Ağustos.2012, 20:58
5 yabancıyla oynuyoruz yine oyuna hamit yerine amrabat dahil olabilir.

Ralph
26.Ağustos.2012, 21:24
Sizinde söylediğiniz gibi bir kişinin yaptığı hareket binleri bağlamaz :)

Aygun resmi koymus zaten.

Besiktas su zaman kadar sayisiz mac oynadi tek vakit geciren takim bizdik sanirim Besiktas'la oynayan. Ayni zamanda aldigi darbeden sonra abartan oyuncuya tek sahip olan takim da Galatasaray. Eboue yabanci madde yerken ama yerde yatiyor haketti diyen insanlar da var.

Ben Anil'la iyi arkadasimdir ve o sozleri hangi amacla soyledigini biliyorum. Sen bunu kendi soylediklerin icin kullanip laf sokma pesindesin. Ama gerek yok degil mi Ralf bunlari konusmaya " :icon_biggrin: "

Sana gelince, bilsem cevap dahi atmazdım. Bende aranızdaki espriye katılıp şaka amaçlı yapmıştım onu. Anılın ve senin karşılıklı atışmalarınız hoşuma gitti ve bu sebeple güldüm. Kusura bakma şakanıza dahil olduğum için bir daha muhattap olmam :)

sarianet
26.Ağustos.2012, 21:29
bugünkü liverpool city maçı gibi olacak diye düşünüyorum
beşiktaş mücadelesiyle galatasarayın yıldızlarını engellemeye çalışacaktır bakalım ne olacak

uAburak89
26.Ağustos.2012, 21:33
Tam beklediğim kadro, olması gereken buydu. Oyuncu değişiklikleri Amrabat, Aydın ve Burak olacaktır. Melo'nun takıma dönüşü bizim adımıza çok olumlu, Fernandes rakibin en etkili silahı Melo savunmada iyi işler yapacaktır.

Selçuk'tan en kötü ihtimalle Süper Kupa maçındaki gibi bir performans, Elmander'den gol bekliyorum. Rakipte dikkat etmemiz gereken 3 isim var özellikle, Fernandes, Holosko, Pektemek. Semih - Ujfalusi ikilisine çok iş düşüyor bugün. 0-1 olsun, bizim olsun.

Ralph
26.Ağustos.2012, 21:36
ne kadar doğru bilmiyorum ama 40.000 kişinin olması bekleniyormuş statta.

Revolution
26.Ağustos.2012, 21:41
Sizinde söylediğiniz gibi bir kişinin yaptığı hareket binleri bağlamaz :)

Sana gelince, bilsem cevap dahi atmazdım. Bende aranızdaki espriye katılıp şaka amaçlı yapmıştım onu. Anılın ve senin karşılıklı atışmalarınız hoşuma gitti ve bu sebeple güldüm. Kusura bakma şakanıza dahil olduğum için bir daha muhattap olmam :)

8 tane gülücük koyup, laf sokuşturarak kendini bile inandıramazsın yaptığının şaka olduğuna.

Muhatap olup olmaman ne beni sevindirir, ne de üzer. Senin tercihindir.

------

Bu arada maç fazla geç saatteymiş yahu, bekle bekle bitmiyor. :)

Ralph
26.Ağustos.2012, 21:44
8 tane gülücük koyup, laf sokuşturarak kendini bile inandıramazsın yaptığının şaka olduğuna.

Muhatap olup olmaman ne beni sevindirir, ne de üzer. Senin tercihindir.

------

Bu arada maç fazla geç saatteymiş yahu, bekle bekle bitmiyor. :)

Senin inanıp inanmaman da beni ırgalamıyor :) Ben olan durumu belirttim bir belirsizlik olmasın diye. Gerisi sana kalmış. Neyse uzamasın ve kapatalım bu konuyu.

berkay123456
26.Ağustos.2012, 21:48
rahat kazanırız.

edit: eboue'den 1 gol bekliyorum.

Revolution
26.Ağustos.2012, 21:48
Senin inanıp inanmaman da beni ırgalamıyor :) Ben olan durumu belirttim bir belirsizlik olmasın diye. Gerisi sana kalmış. Neyse uzamasın ve kapatalım bu konuyu.

Kendi dünyanda kendini ikna et. Uzamasın diye de savuştur. Bu forumda kimse aptal değil :)

erdem344
26.Ağustos.2012, 21:50
Escude neden oynamıyor ? uyum sürecini daha atlatamadımı

oynuyormuş :D :D :D

Ralph
26.Ağustos.2012, 21:52
Escude neden oynamıyor ? uyum sürecini daha atlatamadımı

oynuyormuş :D :D :D

Bende ismini başlarda görmedim diye kadroda değil sanıyordum :icon_biggrin: Toraman ısrarını da çözebilmiş değilim yahu

byariff
26.Ağustos.2012, 22:03
Elini Kalbine Koy....

eng1n
26.Ağustos.2012, 22:06
ne kadar doğru bilmiyorum ama 40.000 kişinin olması bekleniyormuş statta.

nasıl olucak ? İnönü'nün kapasitesi 32 bin.

erdem344
26.Ağustos.2012, 22:08

+ Beleştepe :D :D :D

sarianet
26.Ağustos.2012, 22:09

aklıma kemal sunalın filmi geldi tünel kazıp orta sahadan falan çıkanlar :D
40 bin olması imkansız bence :D

futureless
26.Ağustos.2012, 22:17
40 bin olayı nerden çıktı bilmiyorum ama söz konusu Beşiktaş taraftarıysa, olabilir.

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 22:18
Ne 40bini yahu. 1-2 saat öncesine kadar hala bilet satılıyordu. LİG TV spikeri kendisi dedi "Az önce kalan biletlerde satıldı" diye :)

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 22:34
3D yayın başladı. Çok güzel. Pozisyon tekrarlarında felan süper olur. Faul tartışmalarında felan :D

uAburak89
26.Ağustos.2012, 22:45
1-1 bitecek gibi geliyor nedense, kazanırsak da 1-2 olacakmış gibi.

Şimdiden yazmak lazım ayrıca, kazanırsak kadro farkı var olacak, kazanamazsak kadro farkına rağmen olacak. :)

Corpus
26.Ağustos.2012, 22:45
Maçı 2-1 alırız golü duran toptan yeriz.

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 22:48
One laaa. Boş kaleye kaçtı 20. saniyede.

Tribündekiler Ponpon mu :D

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 22:55
Melo yazdı 1-0 :D

uAburak89
26.Ağustos.2012, 23:01
Umut'un 20. saniyede atamadığı gole çok sinirlenmedim, bünyem hazır bunlara.

Fernandes orta açmak için gelirken gol olacağını hissettim ama Melo'nun atacağı aklıma gelmemişti. Semih, Ujfalusi'dan sonra Melo da Beşiktaş adına gol atan oyuncular kervanına katıldı.

Elmander - Burak değişikliği ile maçın dönmesi içten bile değil, savunmanın arkasına fena adam kaçırıyorlar.

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 23:07
GOLLL Elmander !

erdem344
26.Ağustos.2012, 23:07
Gs çok rahat 2yi 3ü bulur

uAburak89
26.Ağustos.2012, 23:08
Ve Elmander nereye çıkıyorum diyerek golünü atar. Cenk'in hatası var.

Oyun anlamında Galatasaray'ı yine beğendim, kendime engel olamıyorum bu hususta. Beşiktaş Fernandes'in ayağına bakıyor o da sadece duran toplarda, tabii ilerleyen dakikalar ne gösterir, bilinmez.

Melo'nun Eboue'ye attığı uzun pasları özlemişim.

sarianet
26.Ağustos.2012, 23:11
enteresan olan bjk gs derbisi fb antep maçı kadar bile ilgi yok konuya :D

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 23:12
Bu su molası iyi oldu. Melo sürekli Emre'den pas istiyor emre de atmıyordu. Melo da doğal olarak kızıyor. Konuşsun anlaşsınlar :)

DisCo
26.Ağustos.2012, 23:15
Maçın başından beri düşünüyorum Beşiktaş, Galatasaray kalesine şut çekebilirse başarıdır.

2. yarı Samet Aybaba farklı bir taktik sağlarsa işler değişir.

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 23:17
Lig TV 3 boyutu yakalayacağım diye pozisyonları kaçırıyor. Demin Elmanderin golü kaçtı şimdide Umutun pozisyonu

uAburak89
26.Ağustos.2012, 23:17
İlk 30 dakika itibariyle, takımı çok beğendim. Yalnız çok kaçırıyoruz yine, bu maçı alamazsak üzülürüm.

Geri dörtlü hakkında sadece bekler için konuşmak lazım özellikle Eboue, yine hücumu düşünüyor sıkça

Melo uzun pasları dışında bildiğimiz halinden uzak, Hamit fiziksel açıdan iyiye gidiyor çok bariz belli, savunma anlamında sağlam müdahaleleri var. Selçuk maestro. :)

Emre, Umut, Elmander 3'lüsü biraz daha istekli ve bitirici olursa goller gelecek gibi.

sarianet
26.Ağustos.2012, 23:29
Allah korusun fernandez sakatlanirsa bjk napcak

Holosko atti bu arada

leventb12
26.Ağustos.2012, 23:30
Gole bak ya arkadaş.

Kaka Leite
26.Ağustos.2012, 23:30
Holosko attı.Beşiktaşın bu direnç'ini tebrik etmek gerek.

uAburak89
26.Ağustos.2012, 23:31
Atamayana atarlar kuralı devam ediyor.

Veli güzel kaptı, Semih da sağolsun uyudu. Sonrasında asisti de süper yaptı ve en çekindiğim isim yine attı golünü ne yazık ki. Sabırsız oynarsak bu şekilde biter maç.

2-2 oldu bile, Umut. Net gol.

Facx
26.Ağustos.2012, 23:32
goooooooooool umut 2-2

umut attı 2-2

sarianet
26.Ağustos.2012, 23:32
Umut atti zevkli mac oluyor

leventb12
26.Ağustos.2012, 23:33
Şaka gibi maç :D

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 23:33
Çok ilginç goller oluyor :D

Hamit bi düzelse.

uAburak89
26.Ağustos.2012, 23:35
Umut'un gol çok garip, ayrıca el var gibi.

DisCo
26.Ağustos.2012, 23:36
Bu maçın sonu iyi durmuyor. Bunca yıldır maç izliyorum hayatımdaki en anormal maçı izliyorum.

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 23:36
Umut'un gol çok garip, ayrıca el var gibi.

Sırtına çarptı. Değişik bi açıdan gösterdi ordan anlaşılıyor.

kalemci
26.Ağustos.2012, 23:37
Umutun eline değmiş mi orada göremedim tam kapalı da değildi de kolu.

uAburak89
26.Ağustos.2012, 23:37
Fatih Terim'in ciddiyet ikazı yapması gerek, topa sahibiz, futbol adına doğru şeyler yapıyoruz, ama son hamlelerde aşırı rahatız, bu maç çok farklı olabilirdi. Hala geç kalınmış değil, yine berabere olabilir yenilebiliriz ama biraz daha hırs, biraz daha istekli olmak lazım.

Sırtına çarptı. Değişik bi açıdan gösterdi ordan anlaşılıyor.

Senin 3D tabii, sen daha iyi bilirsin. :D

C h A o S
26.Ağustos.2012, 23:38
Umut'un pozisyonunda ilk önce sanki Pektemek'in eline çarpıp sonra Umut'a çarpıyor.

C h A o S
26.Ağustos.2012, 23:40
Beşiktaş belki bu maçı kazanabilir ancak biz bu oyunla sezonu kazanırız.Çok iyi oynuyoruz.Valla keyifle izliyorum takımımı.Burak oynasa çok iş yapar ara toplarda.Elmander'i kesmeli Fatih hoca.Hamit yerinede Amrabat'ı alıp kanatlardan gelmeliyiz.
Tek sorun Muslera yine formsuz başladı.Neyse sonradan açılıyor zaten.

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 23:40
Fatih Terim'in ciddiyet ikazı yapması gerek, topa sahibiz, futbol adına doğru şeyler yapıyoruz, ama son hamlelerde aşırı rahatız, bu maç çok farklı olabilirdi. Hala geç kalınmış değil, yine berabere olabilir yenilebiliriz ama biraz daha hırs, biraz daha istekli olmak lazım.

Senin 3D tabii, sen daha iyi bilirsin. :D

Bu arada şuan Fenerin maçını veriyorlar 3D olarak. Madem 3 boyutlu çekmiştiniz niye yayınlamadınız ? Reklam olarak derbiyi kullandılar sanırım.

Kaka Leite
26.Ağustos.2012, 23:41
Umut

Bakalım

Corpus
26.Ağustos.2012, 23:44
Umut' un golünde el var gibi geldi ama sonradan yok gibiydi. Net bir karar veremedim. Hatta ilk anda gol değil el var vermezler dedim ama hakem iyi yakalamış :) Bize atan forvet lazım.

C h A o S
26.Ağustos.2012, 23:44
Umut

Bakalım

Pektemek önce çarpıp sonra Umut'a çarpıyor gibi.

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 23:46
İlk başta umutun sağından geçerken anlaşılmıyor topun nerden geçtiği. Ama hadi deydi diyelim bişey olmaz. Çünkü topun gidişatını etkilemiyor. Top aynen devam ediyor yoluna. Kol kıllarına sürtmüştür sadece :) Devamında zaten dediğim gibi sırta çarpıyor.

sananes
26.Ağustos.2012, 23:48
önce umut'un koluna sonra pektemek'in koluna sonra tekrar umut'un koluna geliyor top ama bu şekilde el olmaz,1 saniyede olan bu 3 el de temiz:)

Çok zevkli maç oluyor,galatasaray çok iyi. Cenk de kaleci cidden alınmalıydı bu takıma dedirtiyor.

anil luque
26.Ağustos.2012, 23:50
Umutun golünde el var bence ama fukara tesellisi yapmaya gerek yok. Bu kadroyla olmaz yani belli.

Facx
26.Ağustos.2012, 23:51
önce umut'un koluna sonra pektemek'in koluna sonra tekrar umut'un koluna geliyor top ama bu şekilde el olmaz,1 saniyede olan bu 3 el de temiz:)

Çok zevkli maç oluyor,galatasaray çok iyi. Cenk de kaleci cidden alınmalıydı bu takıma dedirtiyor.

aldılar zaten :D sakatlanmıştı ama da iyileşti mi bilmiyorum

Bujsas
Bu maçı alırsak ilerki maçlarıda etkiler.

uAburak89
Geçen seneki sürekli pozisyona girip kaçırdığımız Arena'da 1-2 yenildiğimiz Fb maçı aklıma geliyor nedense, oyun skora da yansır umarım ikinci yarı.

Melo çıktı, Amrabat girdi.

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 23:52
Aha Melo çıktı. İyi oldu. Bağırıp duruyordu millete :D

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 00:00
Hakan Balta (f)

leventb12
Töbe ya şaka mı la bu

uAburak89
Bizim takım inanmış, maçı alın diyorlar. :D

Facx
bu ne biçim defans arkadaş ya

Rsa
27.Ağustos.2012, 00:01
Saçma sapan goller oluyor maçta, hepsinde bireysel hata var.

eGowiCh
27.Ağustos.2012, 00:02
Hakan Balta yaktı takımı, affedilmeyecek bir hata yaptı, golün asisti H.Balta'dan bence.

İki takımın savunması da çok hata yapıyor, çok bedava goller oldu.

uAburak89
27.Ağustos.2012, 00:02
Burdan dönmez artık, en fazla beraberlik.

Corpus
27.Ağustos.2012, 00:05
"Bu kez hata yapmadı Hakan Balta"

Bu nasıl bir yorumdur yahu.

Hamit' den nefret etmey başlayacağım yakında.

uAburak89
27.Ağustos.2012, 00:06
Aydın ve Burak geliyor, Elmander ve Hamit çıkar herhalde.

leventb12
27.Ağustos.2012, 00:06
Hamit nedir ya böyle topa patlatıcak basmaktan.

uAburak89
27.Ağustos.2012, 00:07
Hamit şaşırdı, sanırsın maçın yıldızı. :D

Amrabat - Melo değişikliği takımı kötü etkiledi sanki, ikinci yarı oldukça kötüyüz.

Corpus
27.Ağustos.2012, 00:10
Ortasahayı çok fazla boşalttık. Böyle gol atamayız.

GebzeLi1907
27.Ağustos.2012, 00:15
şaka gibi maç
galtasaray fark atacak gibi başladı, şimdi beşiktaş farka yakın
galatasaray ortasahası çok rahat geçilir halde.

Homer J.S
27.Ağustos.2012, 00:21
Tebrikler Beşiktaş burdan sonra gol çıkmaz Galatasaraydan..

ReaList
27.Ağustos.2012, 00:24
Umut'un golü = Mehmet Topal'ın golü
Hayat müşterek : )

uAburak89
27.Ağustos.2012, 00:24
Takım maçı bıraktı, orta saha daha bir şey yok, ilk yarı futbolu görünce kazanamazsak üzülürüm dedim ama ikinci yarı sahada yok takım. Beşiktaş daha disiplinli.

Bütün goller hatalardan geldi, izleyen keyif aldı belki ama aslında kalitesizliği gösteren bir şey bu.

Hayat müşterek : )

Aynı görmek büyük kolaycılık.

GebzeLi1907
27.Ağustos.2012, 00:25
ne olursa olsun melo nun oyunda kalması lazımdı.f.terim in kumarı tutmadı
hamit iyi durumda olur neyse

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 00:26
Ohoo bu ne ya. 10 dk uzatma vermesi lazım artık

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 00:26
Hayat müşterek : )Mesajın silinecek haberin yok. Benimki de silinecek. Hayat müşterek : )

ReaList
27.Ağustos.2012, 00:30
@musleramicol25

Mesajın silinip silinmemesi önemli değil, Allah büyük, büyük konuşanı sürekli ters köşe ediyor, bende bu durumda kalanları görünce gülüyorum, X pozisyon için kesindir, siz zaten böylesiniz canım diyenlerin Y pozisyonunu açıklarken 4 takla atmasını görmek başkadır : )

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 00:32
@musleramicol25

Mesajın silinip silinmemesi önemli değil, Allah büyük, büyük konuşanı sürekli ters köşe ediyor, bende bu durumda kalanları görünce gülüyorum, X pozisyon için kesindir, siz zaten böylesiniz canım diyenlerin Y pozisyonunu açıklarken 4 takla atmasını görmek başkadır : )

Böyle konuşarak kendini gülünç duruma sokuyorsun. İki pozisyonu denk tutmana ben güldüm geçtim cevap bile vermedim mesela :)

Penaltı bu arada

uAburak89
27.Ağustos.2012, 00:33
Penaltı kazandık ama kaçacak.

Ayrıca bence penaltı falan değil. Hem de dışarda gibi.

Facx
27.Ağustos.2012, 00:33
penaltı kazandık banada kaçıcak gibi geliyo hadi xelçuk nolur at

Corpus
27.Ağustos.2012, 00:34
Tam kapatıyordum maçı penaltı oldu :D

GebzeLi1907
yazıklar olsun bu penaltıya

Nedvedmania
Gol 3-3

Ama penaltı değil bence.

uAburak89
Beşiktaş atsın bi tane daha, hak yerini bulsun.

Facx
gooooooooool selçuk hadi şimdi uzun top

Corpus
27.Ağustos.2012, 00:35
Bizde "ARİF" ler bitmez. Baros bitti Burak başlayacak heralde.

Malum 2000 ruhu.

ReaList
27.Ağustos.2012, 00:38
yazıklar olsun bu penaltıya

Penaltıydı canım haksızlık etme şimdi : ) Burak Yılmaz yere düşer de penaltı verilmez mi hadi ama...

Rsa
Pozisyon hem dışarıda hem de müdahale yok. Penaltı kararı çok ilginç.

E.Cartman
Burak çok güzel atlamış belki müdahale vardır orda diye Pollyannacılık yapıyorum hala ama %99 atlamış Burak

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 00:39
Haydi Aslanlar galibiyet için :/

Facx
muslera güzel çalım attı her ne kadar yüreğim ağzıma gelse de :D

uAburak89
Penaltıydı canım haksızlık etme şimdi : ) Burak Yılmaz yere düşer de penaltı verilmez mi hadi ama...

Burda kimse penaltı demedi, neyin peşindesin ?

musleramicol25
27.Ağustos.2012, 00:40
Penaltıydı canım haksızlık etme şimdi : ) Burak Yılmaz yere düşer de penaltı verilmez mi hadi ama...Kardeş objektif bakmaya çağırıyorum seni ya. :D Sizin de elle kontrollerinize düdük çalınır mı? çalınmaz hadi ama..

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ağustos.2012, 00:41
burak gibi gol kralina hic yakismiyor bu numaralar, bjk nin emegi calindi resmen goz gore gore. bu pozisyona penalti veren hakem bayaa bir dinlendirilir herhalde. yan hakem nasil yanildi onu anlamadim, gozunun onunde olay.

Nedvedmania
Bu ne ya bizimkiler gol atmak istemiyor resmen.

GebzeLi1907
bülent yıldırım ciddi anlamda lisansını yırtsın bıraksın gitsin.
bu tarz penaltıların senelerdir hep galatasaray lehine olması gerçekten sinir bozucu.

uAburak89
27.Ağustos.2012, 00:42
Penaltıyı verdiren yardımcı hakem yalnız.

LifeYourself
27.Ağustos.2012, 00:42
arkadaşlar böyle komik yorumlar yapmasın lütfen.
2 hafta öncede sportmenlik dışı davranış kalbine vurulan oyuncunun üzerinden maça devam edilip gol atılması dedik.
Kuyt çok güzel açıkladı.Hakem çalmadıysa ben golümü atarım dedi.
aynısıda bu hakem çaldıysa biz golümüzü atarız:)

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 00:43
Yalnız penaltıyı yan hakem verdi sanırım. Bülent Y. sonradan karar verdi çünkü.

GebzeLi1907
27.Ağustos.2012, 00:43
vermesin görmeyecek konumda değildi.
bunu nasıl penaltı görebildi hayret gerçekten ya.

Corpus
27.Ağustos.2012, 00:44
Hadi geçmiş olsun.

Belirtmeden geçmeyeyim. Bülent Yıldırım çok seri Sarı Kart çıkartıyor Maşallah.

Facx
27.Ağustos.2012, 00:44
şu toptan yemeyelim de

ya emre yeter zırtpırt faul yapıyosun bu ne ya

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ağustos.2012, 00:45
arkadaşlar böyle komik yorumlar yapmasın lütfen.
2 hafta öncede sportmenlik dışı davranış kalbine vurulan oyuncunun üzerinden maça devam edilip gol atılması dedik.
Kuyt çok güzel açıkladı.Hakem çalmadıysa ben golümü atarım dedi.
aynısıda bu hakem çaldıysa biz golümüzü atarız:)

takiminiza laf edemem zaten, kurallar dogrultusunda golunu atti. hersey nizami, ama bu hakemlik olmuyor.

yan hakem verdi penaltiyi zaten, inanilir gibi degil. orta hakem tekrarlari gorunce saglam bir kufur yagdirir icinden o yan hakeme :D

Nedvedmania
Saha kenarına polisler etten duvar ördüler resmen.

GebzeLi1907
şu toptan yemeyelim de

hakem görevini tamamladı onlara takılma bence.olur inceden böyle eyyamlar.

titates1
27.Ağustos.2012, 00:46
Son 10 dakikanin boyle olacagini biliyorduk , gulerek izledik.

uAburak89
Beşiktaş hakemin hatalı kararıyla 2 puan kaybetmiş oldu, bu şekilde gelen 1 puana sevinecek değilim şahsen.

İlk yarıda beğendim takımı, ikinci yarı yapılan değişiklikler ritim bozdu. Orta saha hakimiyetinin önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Anlamadığım, Fenerbahçeliler neden bu kadar -ağlıyor- ?

Facx
hakem görevini tamamladı onlara takılma bence.olur inceden böyle eyyamlar.

geç basmışsın alıntıya :D

maç bitti dünyanın en dandik maçıydı bana kalırsa tamam bol gollü olsun iyi güzelde mahalle takımı gibi zırtpırt hata yapmasın gerek oyuncular gerek hakemler gerek teknik direktörler bu ne yahu

Bujsas
27.Ağustos.2012, 00:47
Yazıktır günahtır penaltımı o ya şu maçı alsak çok şey değişecek takım daha umutlu bakıcak öndeki maçlara ayıp yardımcı hakemlerin penaltı muhabbetinide çözemedim

E.Cartman
bülent yıldırım ciddi anlamda lisansını yırtsın bıraksın gitsin.
bu tarz penaltıların senelerdir hep galatasaray lehine olması gerçekten sinir bozucu.
Fenerbahçe'nin elle kolla attıkları gollerden bahsedelim bizde o zaman. Sanki hiç oynamıyoruz böyle pozisyonlarla maçlarımızı kazanıyoruz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
bjk adina cok uzuldum,galibiyeti haketmislerdi. onurlu bir mucadele verdiler. bu sartlarda oynadiklari oyun takdire sayandi.
bjkliler uzulmesin, bu takim is yapar bence. pektemekin sakatligi cok kotu oldu bu arada.

LifeYourself
takiminiza laf edemem zaten, kurallar dogrultusunda golunu atti. hersey nizami, ama bu hakemlik olmuyor.

yan hakem verdi penaltiyi zaten, inanilir gibi degil. orta hakem tekrarlari gorunce saglam bir kufur yagdirir icinden o yan hakeme :D

zaten bizim galatasaraylılarda hakeme tepki gösterdi burda ama başka takımlardan arkadaşlar sanki bize olan bir ayrıcalıkmış gibi yorum yapıp iğneliyorlarda onları komik buldum:0:

anil luque
Ayıptır yahu su penaltı ayıptır başka hiçbir şey değil çok yazık..

eng1n
27.Ağustos.2012, 00:48
yanlış görmediysem penaltı pozisyonunda Bülent Yıldırım'ın önü açık güzel görüyor pozisyonu zaten başta çalmadı net gördüğün pozisyonda niye yan hakeme güvenirsin ki

Homer J.S
27.Ağustos.2012, 00:48
Penaltı değildi malesef iyi olmadı gol olması, kaçırmalarını diledim. Neyse Burak maçtan sonra çıkar "Tüm BJKlilerden özür dilerim" der biz de "Adamsın Burak" deriz olay kapanır dimi Fenerbahçeli objektifler?

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 00:49
Penaltı değildi malesef iyi olmadı gol olması, kaçırmalarını diledim. Neyse Burak maçtan sonra çıkar "Tüm BJKlilerden özür dilerim" der biz de "Adamsın Burak" deriz olay kapanır dimi Fenerbahçeli objektifler?

Adamsın'ı ben demiştim yalnız :D

Bu arada Tribünler Q7'ye tezahurat yapıyor

kalemci
Yazık oldu. Terim bi ayarda Burak'a çekecek mi bakalım. Burak'ta röportajlarında ben Beşiktaşlıyım diyip duruyordu demek ki değilmiş.

Hamit oynamazsa çok daha iyi oynar Cimbom.

anil luque
Saha kenarına polisler etten duvar ördüler resmen.

Her maç sonunda olan bir durum bu , boş kovalamayalim lütfen..

Homer J.S
27.Ağustos.2012, 00:50
Adamsın'ı ben demiştim yalnız :D

Ben başka yerde gördüklerimden bahsetmiştim :D

GeNç KaRTaL
Yazıklar olsun.Hakemler resmen 3 puanımızı gasp ettiler.Maçtan önce "Beşiktaş kim yeaaa" nağraları atan Galatasaray'lılar hakem sayesinde aldıkları 1 puana sevinsinler şimdi!

Deus Dominus
Bu emek hırsızlığı, kul hakkına girer. Vicdanı rahat olabiliyorsa ne ala ama Allah büyük. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Burak Yılmaz'dan fitil fitil çıkar bunlar. 500 gol atsa 5 kuruşluk değeri kalmadı Burak'ın gözümde. Bülent Yıldırım'ın gözünün önünde ve çok net gelişen olaya göz yumması ve penaltı kararı vermesi de skandal.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ağustos.2012, 00:51

istedigi kadar ozur dilesin, BJK nin 2 puanini geri getirmez. burak hala adam olamamis, bu yaptigi hirsizlik. boyle bir yere varamaz.

Nedvedmania
http://s1.directupload.net/images/120826/5okphipx.swf

Dışarda + Penaltı değil.

E.Cartman
Maçın ilk yarısı gayet eğlenceliydi, iki takımda yapmak istediklerini yaptılar. Beşiktaş Galatasaray'ın hatalarından, kontra ataklardan gol bulmak istiyordu buldu. Biz istediğimiz gibi topla daha çok oynayan, oyunu yönlendiren taraftık o da oldu. Ama ikinci yarı mahalle maçına döndü olay özellikle de 3-2'den sonra. Bizim orta saha bağımsızlığını ilan etti resmen. Penaltı yakışmadı gerçekten ama yapacak bir şey yok futbol bu buldun mu atacaksın hatalı karar veya değil. Beşiktaş'ı da tebrik ederim çok iyi mücadele ettiler gerçekten. Son olarakta Beşiktaş'ta Sivok > takımın kalanı, insan her duran topta tehlike yaratır mı arkadaş :D

sarianet
27.Ağustos.2012, 00:52
fenerbahçenin ölüsü gsye iki gol attı beşiktaşın mücadeleci ama vasatın çok altında kadrosu üç gol attı galatasarayın gol yeme problemi var avrupa maçlarında bu pek iyiye alamet değil kendisini toparlaması laazım galatasarayın
bugünkü liverpool city maçı gibi oldu beşiktaş mücadelesiyle galbiyeti kaçıran taraf olurken galatasaray "tecrübesiyle" maçı beraberliğe getiren golü attı
dünkü maçta ağızlarının suyu aka aka hakeme laf atan arkadaşlara bu not
hakem hata yapabiliyormuş değil mi

Universal
27.Ağustos.2012, 00:53
Maç 3-3 ama; oyun o kadar iyi değil. Futbolumuz aslında çok salakca oynanıyor Türkiye'de, gol olacak pozisyonları batırmakda üstümüze yok. Fernandes öyle bir pozisyonda pas atmadı 1-2 dk sonra Galatasaray hak etmediği bir penaltı ile gelen gol ve sonuç belli.

Beşiktaş zor günler geçiriyor ve taraftarı çok iyi sahip çıkıyor. Ben Beşiktaş'ın bu sezon şampiyon olmassa bile, belkide olabilirler iyi bir derece ile ligi bitireceğine eminim.

vego
27.Ağustos.2012, 00:53
Yalnız Fatih hoca ilk yarı çok iyi çalışan takımı değişikliklerle bitirdi.Gözden kaçmasın.

eng1n
27.Ağustos.2012, 00:54
Bu arada Fatih Terim'de bence bugün hatalı bir değişiklik yaptı Melo'yu çıkarıp yerine Ambarat'ı aldı orta sahaya Emre Çolak geçince orta sahada ki direnç düştü 2.yarı BJK daha iyi gibiydi o yüzden.

edit : pii vego önce yazmış :D

GebzeLi1907
27.Ağustos.2012, 00:54
dünkü pozisyonla bu bence kıyaslanamaz bile
tamam topal ın pozisyonda da hatalı karar verildi
ama bu resmen katliam
hakem yanlış görmüş hatalı yorumlamış gibi denecek birşey yok
resmen yoktan penaltıyı verdi galatasarayın yenilmemesi için

eGowiCh
27.Ağustos.2012, 00:55
Burak Yılmaz kadar da üçkağıtçı bir futbolcu Türk futboluna nadir gelir herhalde. Tamam, klas futbolcusun da insanda biraz da karakter olur. Elle gol atar, kendini yere atar penaltı aldırır. Beşiktaş tribünleri "HIRSIZ BURAK" diye bağırırken haklıydılar.

İlk yarı ile ikinci yarı maçlar bambaşka bir hal aldı. Yani ilkyarı ve ikinci yarıyı ayrı ayrı değerlendirmek lazım, cidden ilginç maç oldu. İlk yarı G.Saray hakimken ikinci yarı Beşiktaş oyuna hakim oldu.

Beşiktaş'ı mücadelesinden dolayı tebrik etmek lazım. G.Saray beni hayal kırıklığına uğrattı, farklı galibiyet bekliyordum. Yeni transferler (Umut hariç) takıma ısınamamış henüz.

LifeYourself
işin komik tarafı hala galatasaray taraftarına laf atan var bilmiyorum okudunuz mu 2 sayfa önceyi burdaki hiçbir galatasaraylı penaltıyı onaylamadı?

Nedvedmania
Amrabat'ı hiç beğenmedim ben yalnız. Geldiğinde de sevinmemiştim. Assaidi gelseydi keşke.

Kaka Leite
Yazık o hakeme cidden yazık Beşiktaş'ın kaderi ile oynadı adam 3 puandan etti takımı şimdi rahat uyur mu ben merak ediyorum.

Burak Yılmaz'a diyecek bişeyim yok zaten kendisini hiç sevmem neden sevmediğim belli benim bugün sadece üstünden geçti bu hareketi ile kendisini tebrik ediyorum.Barcelona'ya koy oynar bu düşüşleri ile hiç sırıtmadan...

RaSenGan
Hiç yapmayacağımız bireysel hatalar yapıp 3 gol yedik.Normal şartlarda Beşiktaş'ın 3 atması çok zor olan bir şey.Maçın 3-3 bitmesi de.Her iki takım da çok büyük hatalar yaptı.Hakem de hata yaptı.Genel olarak üstün olduğumuz maçta 2 puan kaybettik.Umut ilk dakika golü atsa ve saçma sapan hatalar yapılmasa başa baş giden maçta rahat bir galibiyet alabilirdik.

GebzeLi1907
27.Ağustos.2012, 00:56
işin komik tarafı hala galatasaray taraftarına laf atan var bilmiyorum okudunuz mu 2 sayfa önceyi burdaki hiçbir galatasaraylı penaltıyı onaylamadı?

buradakiler savunmuyor diye, ortada olan gördüğümüz şeyi yazmayalım mı

ReaList
27.Ağustos.2012, 00:57
dünkü maçta ağızlarının suyu aka aka hakeme laf atan arkadaşlara bu not
hakem hata yapabiliyormuş değil mi?

Bende dile getirdim ama onlara göre "Dün dündür bugün bugün" Ahmet : )

C h A o S
İlk yarı çok iyiydik.Melo çıkınca afalladık resmen.Amrabat bu takımın as oyuncusu olmalı.Hamit kulübeye çekilmeli.
Ayrıca şu penaltı pozisyonuna kul hakkıydı,emek hırsızlığıydı felan diyen Fenerbahçe'liler ligde attığınız ilk 2 golede aynı şeyi diyormusunuz?Kendileri sütten çıkmış ak kaşık mübarek.Yarın bir gün haksız penaltı kazanınca sizide görücez.

Maç çok ilginçti.Beşiktaş'ın attığı gollerde bizim hatalarımızla oluştu.Aynı şekilde bizim attığımız gollerde Beşiktaş'ın hatalarıyla.Hatalar maçı belirledi.Fernandes gidince Beşiktaş ne yapacak merak ediyorum.O olmazsa sıradan bir anadolu kulübüne bürünürler.

kalemci
Hiç yapmayacağımız bireysel hatalar yapıp 3 gol yedik.Normal şartlarda Beşiktaş'ın 3 atması çok zor olan bir şey.Maçın 3-3 bitmesi de.Her iki takım da çok büyük hatalar yaptı.Hakem de hata yaptı.Genel olarak üstün olduğumuz maçta 2 puan kaybettik.Umut ilk dakika golü atsa ve saçma sapan hatalar yapılmasa başa baş giden maçta rahat bir galibiyet alabilirdik.

-dik, -dık, o penaltı verilmese, uğur topu elmandere indirmese maç 3-1 biterdi.

Bırak bunları Aygün küfredip gitmemek için sen anlaştın dimi Bülent Yıldırımla :n:

LifeYourself
buradakiler savunmuyor diye, ortada olan gördüğümüz şeyi yazmayalım mı

burak'ı eleştirirsin taraftara laf atma gibi bir mecburiyetin mi var?
yok hadi sevinin şu bu bunlar komik şeyler kusura bakmayın;)

anil luque
27.Ağustos.2012, 00:58
O yan hakem inşallah yastığa başını rahat koyar ve yine inşallah oyuncularımızın alın teri emeği çektiği çile yakasini bırakmaz.

uAburak89
27.Ağustos.2012, 01:00
Bu konu şikeye kadar gider.

sarianet

galatasaray umutu kiralamasa maç 3 2 bitecekti burakı almasa 3 1 bitecekti hatat bülent yıldırım zamanında hakemlik mesleğine başlamasa 3 0 bitecekti mayg yapma böyle :D

GebzeLi1907
burak'ı eleştirirsin taraftara laf atma gibi bir mecburiyetin mi var?
yok hadi sevinin şu bu bunlar komik şeyler kusura bakmayın;)

taraftara kimse laf atmıyor zaten
galatasaray hakem burak yılmaz a eleştri geliyo
hangi yorumum taraftara laf atmış

aksine galtasaray taraftarı fenerbahçe taraftarını laf atıyo siz kendinze bakın falan diyerek

sağ duyulu olanları gözeterek durum bu.

uAburak89
27.Ağustos.2012, 01:01
Beyler kişilerle kurumlar ayrı, lütfen. Galatasaray'a laf söylemeyin. ;)

TeNaciOUS MidFieLdeR
İlk yarı çok iyiydik.Melo çıkınca afalladık resmen.Amrabat bu takımın as oyuncusu olmalı.Hamit kulübeye çekilmeli.
Ayrıca şu penaltı pozisyonuna kul hakkıydı,emek hırsızlığıydı felan diyen Fenerbahçe'liler ligde attığınız ilk 2 golede aynı şeyi diyormusunuz?Kendileri sütten çıkmış ak kaşık mübarek.Yarın bir gün haksız penaltı kazanınca sizide görücez.

Maç çok ilginçti.Beşiktaş'ın attığı gollerde bizim hatalarımızla oluştu.Aynı şekilde bizim attığımız gollerde Beşiktaş'ın hatalarıyla.Hatalar maçı belirledi.Fernandes gidince Beşiktaş ne yapacak merak ediyorum.O olmazsa sıradan bir anadolu kulübüne bürünürler.

niye uzerine aliniyorsun ki, buraki savunmak zorunda degilsin. demagoji yapman burakin yaptigi davranisi duzeltmez. sahsen benim derdim burakla, yakismiyor ona bu tip hirsizliklar. hem biraz empati kursan da su anda BJK taraftarinin hislerini anlayabilsen. derbiyi kazanabilecekken burak sahneye cikiyor.

C h A o S
Mustafa'yada geçmiş olsun.İnşallah uzun süreli değildir sakatlığı.

C h A o S
27.Ağustos.2012, 01:03
niye uzerine aliniyorsun ki, buraki savunmak zorunda degilsin. demagoji yapman burakin yaptigi davranisi duzeltmez. sahsen benim derdim burakla, yakismiyor ona bu tip hirsizliklar. hem biraz empati kursan da su anda BJK taraftarinin hislerini anlayabilsen. derbiyi kazanabilecekken burak sahneye cikiyor.

Ben Burak'ın yaptığı hareketimi savundum?Lafım hatalar sadece Galatasaray'a oluyor gibi söyleyenlere.Beşiktaşlılara lafım yok sadece Fenerbahçe'li arkadaşlara.

enesemin53
27.Ağustos.2012, 01:04
Bu tek Fernandes'le olacak iş değil Beşiktaşın olayı taraftarda, sahaya birileri çıksın yeter.

LifeYourself
27.Ağustos.2012, 01:04
taraftara kimse laf atmıyor zaten
galatasaray hakem burak yılmaz a eleştri geliyo
hangi yorumum taraftara laf atmış

aksine galtasaray taraftarı fenerbahçe taraftarını laf atıyo siz kendinze bakın falan diyerek

sağ duyulu olanları gözeterek durum bu.
sen atmadıysan üstüne alınmana gerek yok usta k.bakma o zaman yanlış anlaşılma olmuş ama okursan taraftarlarada laf atanları görebilirsin:)

LadroN
27.Ağustos.2012, 01:05
Ilk once bizim oyuncular Batuhanin numarasindan sonra topla oynamaya devam ederken disari atin diyen Terim'i KOCAMAN KOCAMAN opuyorum.helal olsun.

Penalti penalti degildi yazik oldu.

Emre'de istikrar sifir.bu macta hic begenmedim ben.bi de salak sacma fauller yapiyor.

Takim hucum olarak iyilesmis ama defans hallac pamugu olmus.Melo hic mi hic hazir degil.defansif yonden sIkintimizin bi nedeni de bu.hamit cok agir kaliyor.durantoplarin hepsi tehlike.bu takim defans yapmayi basarirsa yenilmez olur

Iyi ki maci kazanmadik.muhtemelen bu inonu tarfatariyla 2 yarali 3 olu cikardi bizden.yazik

Deus Dominus

Bana mı laf sokuyorsun? Ben Bursaspor taraftarıyım. Anti-Fenerbahçeli bile sayılabilirim. Ama takım taraftarlığımdan önce ahlaka, dürüstlüğe, doğruluğa önem veren bir "insanım". Böyle yetiştim böyle terbiye gördüm. Dün Mehmet Topal'ın yaptığı da buydu, bugün Burak'ın yaptığı da bu. Barcelona'da Pedro'nun yaptığı da, Real Madrid'de Pepe'nin yaptığı da. Takım değişir kişi değişir bakış açım değişmez.

futureless
Ben şahsen sahadaki mücadeleden zevk aldım.Karşılıklı hatalarla geldi neredeyse tüm goller ama olsun zevkliydi bence.

Penaltı pozisyonuna değinmeyeceğim Galatasaray'lı arkadaşlar da belirtmiş zaten durumu tebrik ediyorum objektif davrananları.Kendi lehine hata yapılınca rakibinin lehine yapılanları örnek gösterenleri kınıyorum o ayrı.

Beşiktaş Fernandes bencillik yapmayıp pası verse farkı 2'ye çıkaracakken peşinden gol yedi yazık oldu.Bu takım işler, en azından mücadelesiyle alkışı alır Beşiktaş taraftarı umutlu olmalı.

Galatasaray ise defansif açıdan probremlerini çözemezse Avrupa'da grup aşamasından öteye gidemez maalesef.Umarım kendine gelir savunmaları.Hücum hatlarında sıkıntı yok zaten.

Fatih Hoca nadir hatalarından birini yaptı Melo-Amrabat değişikliği anlamsızdı bence.Melo her ne kadar kendi kalesine gol atıp moral-motivasyon açısından düşse de orta saha direncinin kırılmaması açısından kalmalıydı.Nitekim Melo çıkınca Beşiktaş topla oynama şansı buldu.

İlk yarı Galatasaray üstündü ikinci yarı yukarıda yazdığım sebepten Beşiktaş üstünlüğü ele geçirdi farkı arttıracak pozisyona da girdi ancak olmadı.

İki takımı da tebrik ediyorum.

Börk
Melo çıkması bizi gerçekten bitirdi rahat alabileceğimiz maçı kaybediyorduk az kalsın.Gerçekten şimdi daha net izledim penaltı değil pozisyon haksız 1 puan aldık ama ne kadar isyan etsek de maç sonuçlandı kendime adıma üzgünüm.Ama Umut'un attığı golde umarım el tartışmaları falan olmamıştır :)

Revolution
27.Ağustos.2012, 01:06
Beşiktaşlı kardeşlerimden özür diliyorum. Galatasaray'ın Burak'ın sahtekarlıklarına ve yardımcı hakemin saçmalıklarına ihtiyacı yok. Yazıklar olsun bana bu utancı yaşatan o 2 şahsa. Maçı ne istedik ne de hakettik. Beşiktaşlılara geçmiş olsun, diyecek başka şey yok.

sarianet
27.Ağustos.2012, 01:07
Ilk once bizim oyuncular Batuhanin numarasindan sonra topla oynamaya devam ederken disari atin diyen Terim'i KOCAMAN KOCAMAN opuyorum.helal olsun.

adam belinin üstüne düştü hiç mi top oynamadı nefesin bile kesilir öyle düşmelerde

uAburak89
27.Ağustos.2012, 01:08
adam belinin üstüne düştü hiç mi top oynamadı nefesin bile kesilir öyle düşmelerde

Kenara geldi, bel nakli yapıldı ve düzeldi.

Facx
27.Ağustos.2012, 01:10
mustafa nın ön çapraz bağları kopmuş yazık oldu çocuğa geçmiş olsun

Homer J.S
27.Ağustos.2012, 01:11
Ha bu arada söylemedim ama Burak'ı zaten sevmezdim şimdi iyice nefret ettim..

C h A o S
27.Ağustos.2012, 01:11
Bana mı laf sokuyorsun? Ben Bursaspor taraftarıyım. Anti-Fenerbahçeli bile sayılabilirim. Ama takım taraftarlığımdan önce ahlaka, dürüstlüğe, doğruluğa önem veren bir "insanım". Böyle yetiştim böyle terbiye gördüm. Dün Mehmet Topal'ın yaptığı da buydu, bugün Burak'ın yaptığı da bu. Barcelona'da Pedro'nun yaptığı da, Real Madrid'de Pepe'nin yaptığı da. Takım değişir kişi değişir bakış açım değişmez.

Dostum dediğim gibi sadece Fenerbahçe'li arkadaşlara lafım.Üstüne alınma.Hem burda hemde sosyal medyada Beşiktaşlılardan daha çok sesleri çıkınca sinirlendim birden.Sanırsın onlar puan kaybetti.

Mustafa'nın sakatlığı sanırım ciddiymiş.Yazık oldu valla.En az 6 aymış.

Kaka Leite
27.Ağustos.2012, 01:12
Beşiktaşlı kardeşlerimden özür diliyorum. Galatasaray'ın Burak'ın sahtekarlıklarına ve yardımcı hakemin saçmalıklarına ihtiyacı yok. Yazıklar olsun bana bu utancı yaşatan o 2 şahsa. Maçı ne istedik ne de hakettik. Beşiktaşlılara geçmiş olsun, diyecek başka şey yok.

Adamın dibisin ya helal olsun sana..

sarianet
27.Ağustos.2012, 01:13
Kenara geldi, bel nakli yapıldı ve düzeldi.

Belki kalp nakli yapilmistir

Homer J.S
27.Ağustos.2012, 01:14

Hakikaten bravo..

C h A o S
NTV Spor
SON DAKİKA! PEKTEMEK'TEN KÖTÜ HABER! | GALATASARAY DERBİSİNDE ÇAPRAZ BAĞLARI KOPAN MUSTAFA PEKTEMEK, SAHALARDAN 6 AY UZAK KALACAK.

Suicider
Penaltı penaltı değil. 2. yarı oynadığımız oyun,oyun değil.

Hamit 2 senedir top oynamadı düzgün yavaş yavaş maç ritmi kazanacaktır fakat hala hazır değil.Melo ve Hamit gibi daha defansif orta sahaları çıkarıp Amrabat ve Aydın gibi hücumcu orta sahaları koyunca orta saha çöktü.Bu orta sahada Melo yada ne kadar hazır olmasada hamit'in olması şart.Fazla artislenmiştik yenilsek üzülmezdim biraz akıllansınlar kalkmasın bitarafları.

eXcitinG
Maçı konuşmaya gerek yok. PozisyonLar ortada, oynanan oyun ortada. Beni tamamen üzen Mustafanın durumu oLdu. Daha iLk pozisyonda maçı beraber izLediğimiz arkadaşa ön çapraz bağLar koptu dedim. Daha sonra spiker dizi dönmüş dediğinde de inanmadım zaten.

Cenk oLmaz, hakemLer böyLe hataLar yapmaya devam etmez ve Quaresma bu takıma dönerse Şampiyon oLmasak biLe en azından iyi izLer bırakan bir Beşiktaş oLAcağımızdan şüphem yok. TebrikLer KartaLımın mücadeLesine ve oyununa.

Universal
27.Ağustos.2012, 01:16
Beşiktaş'ın mücadelesi, ölü Galatasaray'a yetmedi. Galatasaray gerçekten iyi kadroya sahip; ama Şampiyonlar Liginde böyle olmaz, üç resmi maç ve toplamda yenen 6 gol.

Revolution
Adamın dibisin ya helal olsun sana..

Güzel sözün için teşekkür ederim ama hakikaten doğru olan budur. Sadece Galatasaray'ın, büyük takımların değil hiçbir takımın bunlara ihtiyacı yok. Hiçbir takım taraftarı da kendi menfaatine yarıyor diye bunlara sevinmemeli.

Burak Yılmaz parçalının asaletine yakışmıyor, bu hal ve davranışlarıyla. Bu da açıktır benim için.

KanaKe
mehmet topalin golünde demediginizi birakmadiniz bugün aynisini umut bulut atti .. bu arada burak yilmazin penalti pozisyonu resmen komedi diyecek laf yok..

kalemci
27.Ağustos.2012, 01:17
Pektemek sakatlık demek.

eXcitinG
27.Ağustos.2012, 01:17
Ayrıca kombine satışLarı az evet ama tribünde gördüğüm yeni forma ve feda tişörtLeri takdire değer sayıdaydı. En azından eLimizi biraz da oLsa cebimize atmamız güzeL bir geLişme. Geçmiş yıLLarda tribünLerde 8-10 yıLLık formLarı görüyorduk taraftarın üstünde. Bu bakımdan da aLkışLar taraftarımıza.

Kaka Leite
27.Ağustos.2012, 01:18
Ayrıca kombine satışLarı az evet ama tribünde gördüğüm yeni forma ve feda tişörtLeri takdire değer sayıdaydı. En azından eLimizi biraz da oLsa cebimize atmamız güzeL bir geLişme. Geçmiş yıLLarda tribünLerde 8-10 yıLLık formLarı görüyorduk taraftarın üstünde. Bu bakımdan da aLkışLar taraftarımıza.

Çubuklu forma 35 TL'den satıldı bugün ve dolayısıyla maça giden çoğu kişi almıştı.O yüzden fazla idi formalar falan :)

KanaKe
27.Ağustos.2012, 01:18
besiktasin acik acik hakki yendi bu macta kim ne derse desin..

Börk
27.Ağustos.2012, 01:21
besiktasin acik acik hakki yendi bu macta kim ne derse desin..

Ona zaten kimsenin sözü yok sanırım bende beşiktaş'ın hakkını yenildiğini düşünüyorum ilk mesajda da kendi adıma üzgün olduğumu belirttim.Ama Mehmet Topal'ın golünün aynısı dersen olmaz.

Ralph
27.Ağustos.2012, 01:23
Yok ya yok yediremiyorum. Bir türlü yediremiyorum. Lanet olsun artık hakemlerden çektiğimiz şeylere. Lanet olsun sakatlıklardaki şanssızlığımıza. Her şeye lanet olsun. Yediremiyorum ve yediremeyeceğim. Yazıklar olsun ne denir ki. Kelimeler yok yani gelmiyor arkası..

C h A o S
27.Ağustos.2012, 01:28
20.saniyede Umut o golü atsa maç acaba nasıl olurdu?Nasıl kaçırdı hala anlamadım.Ancak yine maçın bizim açımızdan yıldızıydı.Her yerde Umut vardı.3 maç 5 gol oldu.Takımı sırtlıyor adeta.Bu kadar kilit rol olucağını tahmin etmezdim.

byariff
27.Ağustos.2012, 01:30
75 dakika galatasaray oynasin oynasin sonra besiktas hak etti olsun bence burda emek hirsizligi yapiyorsunuz. yedigimiz gollerin 3"undede galatasarayli oyuncularin bireysel hatasi var hadi semihinkini saymiyorum 1 ve 3 resmen bireysel hatalar maça gelirsek cok iyi oynadik cok kacirdik , Buragin pozisyonu penalti degildi resmen kendini yere atmis. bu arada hamit cok kotuydu hamit yerine amrabat baslamali maçlarda

ibrahim toramani atmayan bulent yildiramada sevgiler saygilar =) , emrenin penalti bekledigi pozisyonda cabasi kollari açik hilbertin

uAburak89
27.Ağustos.2012, 01:30
Batuhan 5 dakika yerde yattı, kenara geldi 5 saniye sonra gülerek oyuna girdi.

nouma16
27.Ağustos.2012, 01:31
bu arada necati ateş ile ilgileniyormuşuz. kaynak:tv8/telegol

Börk
Bir şey daha var ben mi yanlış gördüm başka arkadaşlarda olayın gerçeğini biliyorsa beni aydınlatsın beşiktaş taraftarıyla fatih terim arasında bir gerginlik oldu ? hem yaşça büyük hem saygı duyulan bir adam yapılmaması gereken bir hareketti bence.

ShevAnil
Burağa kimsenin küfür etme hakkı yok, içinizden istediğinizi diyebilirsiniz ama buraya .......'lar yaparak bunu ima edemezsiniz.

Ayrıca tepki Burak'a değil hakeme olmalı. Futbolcu tabiki dener. Maç 3-2 son dakikalar, denedi ve yedirdi. Burağa parçalı yakışmıyor diyen arkadaşa da katılmıyorum. O hareketi kendisi için değil, Galatasaray için yaptı.

Maç içinse ilk devre çok iyi başladık ve iyi götürdük, ikinci devrenin başında yapılan değişiklik oldukça gereksizdi. Zaten saldırıyorduk, üstündük, top hep bizdeydi ne gerek vardı ki? Ayrıca Hamit mümkünse oynamasın, şampiyonlar ligi başlamadan önce Emre- Melo- Selçuk- Amrabat orta sahasını izlemek istiyorum.

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum, iyi bir mücadele sergilediler ve 3 puanı son dakikalarda kaçırdılar

caglaruzun
27.Ağustos.2012, 01:32
Penaltı tartışmalarından ziyade ilk yarı çok güzel bir oyun oynadı Galatasaray, aynı şekilde Beşiktaşta ikinci yarı çok iyi oynadı. Kadroda ujfa yerine Dany olsaydı daha iyi olurdu diye düşündüm Holoskonun golünde Danny'nin ujfa'dan iki adım daha önde oldugunu varsayarsak hızından ötürü o topun önüne geçebilir hatta rakibini şarj edip topu bile alabilirdi. Ujfa'yı açıkçası pek beğenmiyorum. Onun dışında Melo çıktıktan sonra Hamit'in de performansı iyice düştü orta alan çok boş kaldı Emre de hücuma yönelik olduğu için Selçuk hafif geri yaslandı pozisyonda üretemedik. Amrabat'ı nedense sol kanatta değilde sağ kanatta oynatsak daha çok verim alacakmışız gibi yani asıl kadro bence;

Muslera
Eboue-Semih-Danny-Balta
Amrabat-Melo-Selçuk-Emre
Elmander(Burak)-Umut

şeklinde olmalı.

anil luque
27.Ağustos.2012, 01:32
Umut hem %100penaltiydi hem de golde elime degmedi diyor. Enteresan..

Ralph
27.Ağustos.2012, 01:33
Burağa kimsenin küfür etme hakkı yok, içinizden istediğinizi diyebilirsiniz ama buraya .......'lar yaparak bunu ima edemezsiniz.

Ayrıca tepki Burak'a değil hakeme olmalı. Futbolcu tabiki dener. Maç 3-2 son dakikalar, denedi ve yedirdi. Burağa parçalı yakışmıyor diyen arkadaşa da katılmıyorum. O hareketi kendisi için değil, Galatasaray için yaptı.

Maç içinse ilk devre çok iyi başladık ve iyi götürdük, ikinci devrenin başında yapılan değişiklik oldukça gereksizdi. Zaten saldırıyorduk, üstündük, top hep bizdeydi ne gerek vardı ki?

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum, iyi bir mücadele sergilediler ve 3 puanı son dakikalarda kaçırdılar

Kastettiğin kişi bendim sanırım nokta noktalardan onun için ben cevap vereyim. Öncelikle "tabi ki futbolcu dener" lafı senin futbola nasıl baktığını olduğu gibi yere seriyor. Bu yüzden vazgeçip sana cevap vermiyorum.

Revolution
27.Ağustos.2012, 01:35
Umut hem %100penaltiydi hem de golde elime degmedi diyor. Enteresan..

Pozisyonu net gördüğünü düşünmüyorum, Umut doğruyu görüp de yalan söyleyecek karakterde bir insan değil bence bunca senedir takip ettiğim kadarıyla. Ya da maç içindeki adrenalinle öyle düşünmüş de olabilir, spor yapanlar bilir maç esnasında her pozisyonu kendinize yorumlamaya çalışırsınız :)

Universal
27.Ağustos.2012, 01:36
Bu gün ilginç bir estantene var, Burak Yılmaz bunları daha önce çok yaptı ve bu yüzden oyuna girdiğinde twitter'da bir geyik döndü Galatasaray için penaltı vakti diye. Belki bunun üstüne emek hırsızlığı noktalarına geldi. Mesala kimse fark etmiyor; ama Alex'de kendini çok yere atıyor hakemi kandırmak için; ama hakemler hiçbir zaman Alex'e kanmadı. Burak Yılmaz iyi bir golcü; ama bu gün kendini yere atması yakışmadı. En azından hakeme penaltı değil diyebilirdi. Demedi, şahsen bende olsam bende demezdim. Bunun üstüne doğan tepkilerdir bunlar.

Ama bir penaltı mücadelesi ile gurur duyulacak bir Beşiktaş ve gol düellosu ile berabere biten bir maçın önüne geçmemeli. Geçtiği için Türkiye futbolu hep ilerleyemiyor. Olduğu yerde kalıyoruz. Anlıkdan çok genele yönelmeliyiz.

C h A o S
27.Ağustos.2012, 01:36
Markus Merk'te Umut'un pozisyonuna bir şey yok karar doğru dedi.

Trabzonspor
27.Ağustos.2012, 01:37
Burak bizdeykende atardı böyle kendini yerlere ama vermezdi hakemler.Formanın rengi değişince dakika ve skor gözetmeksizin veriliyır.FB yada GS'de oynamak böyle bişe.

Börk
27.Ağustos.2012, 01:38
Burak bizdeykende atardı böyle kendini yerlere ama vermezdi hakemler.Formanın rengi değişince dakika ve skor gözetmeksizin veriliyır.FB yada GS'de oynamak böyle bişe.

Gözünü seveyim yapma yahu :)

LaigLeNoiR
27.Ağustos.2012, 01:39
Güzel ve zevkli bir maç oldu, her iki takıma da teşekkür ediyorum.

Her iki takıma da tebrikler.

Hakem hakkında söylenecek birşey göremiyorum bizim her zaman ki makus talihimiz :)

Ralph
27.Ağustos.2012, 01:40
Güzel ve zevkli bir maç oldu, her iki takıma da teşekkür ediyorum.

Her iki takıma da tebrikler.

Hakem hakkında söylenecek birşey göremiyorum bizim her zaman ki makus talihimiz :)

Hastayım senin şu soğukkanlı mesajlarına :) Nasıl yapabiliyorsun gözünü seveyim bir kaç tavsiye ver bana :)

Trabzonspor
27.Ağustos.2012, 01:42
Gözünü seveyim yapma yahu :)

Gözümü sevmene gerek yok.Yalan söylemiyorum Burak bizdeykende böyle düşerdi ama çoğunda hakemler penaltı kararı vermedi ve neredeyse her maç konusunda da vardır bu yazılar.'Burak hep yapar bu atlamaları penaltı yok ordda'.Şimdi GS formasıyla sahada ama daha çok olur böyle penaltılar.

Bu maçta Burak bizde vs skor böyle olsa orda penaltı çalma ihtimali yoktu dahi.

Universal
Hastayım senin şu soğukkanlı mesajlarına :) Nasıl yapabiliyorsun gözünü seveyim bir kaç tavsiye ver bana :)

Çok kolay önce yazıyorsun ya buraya, bir düşün bekle ve sonra sil hepsi geçiyor. :)

Trabzonspor

Senide mavi yaparsalar sende bu tarz yazı yazmaya başlarsın. :)

nouma16
27.Ağustos.2012, 01:43
Gözümü sevmene gerek yok.Yalan söylemiyorum Burak bizdeykende böyle düşerdi ama çoğunda hakemler penaltı kararı vermedi ve neredeyse her maç konusunda da vardır bu yazılar.'Burak hep yapar bu atlamaları penaltı yok ordda'.Şimdi GS formasıyla sahada ama daha çok olur böyle penaltılar.

burak'ın beşiktaş'dan gönderilme sebebide konyaspor'a elle attığı gol sonrası mimlenmesiydi. belki güzel bir forvet oldu ama karakterini geliştiremedi. neyse sağlık olsun.

nekop
27.Ağustos.2012, 01:44

Renktaşım acelecisin biraz. :) Adam 1'de 1 yaptı diye hemen her düşüşüne penaltı verilecek havası yaratmaya gerek yok. :) Sezon sonu tartışırız bunları. :)

Ralph
27.Ağustos.2012, 01:46
Çok kolay önce yazıyorsun ya buraya, bir düşün bekle ve sonra sil hepsi geçiyor. :)

Emin ol çok yapıyorum bunu ama olmuyor olmuyor :)

Senide mavi yaparsalar sende bu tarz yazı yazmaya başlarsın. :)

Benden mavi falan olmaz bu yüzden :)

Börk
27.Ağustos.2012, 01:46

Güzel bi teselli bulmuşsun bence :)

Trabzonspor
27.Ağustos.2012, 01:47
Güzel bi teselli bulmuşsun bence :)

Burak konusundaki fikirlerimi sana anlatmaya çalışarak zaman harcamak gibi niyetim yok nasıl düşünürsen düşün haklısın.Zaten bilenler bilir.

Börk
27.Ağustos.2012, 01:49
Burak konusundaki fikirlerimi sana anlatmaya çalışarak zaman harcamak gibi niyetim yok nasıl düşünürsen düşün haklısın.Zaten bilenler bilir.

Zaten Burak hakkındaki fikirlerin değil forma değişince kararlar da değişir yönünde çelişiyoruz seninle.Bende biliyorum penaltı olmadığını,böyle yaptığını anlatacaksan şu FB,GS olayını anlat :)

GebzeLi1907
27.Ağustos.2012, 01:51
f.terim ile aykut kocaman iyi yanlarını birleştirse dünyanın en iyi hocası ortaya çıkar heralde.
f.terim bugün alacağı riskin dengesini kuramadı.
amrabat değişikliği çok büyük bir gözü karalık ve risk içeriyordu
tutmadı.
zaten hamit o kadar kötü oynarken ona güvenmek yanlıştı daha sonra o da çıktı iyice düştü ortasaha.

avrupada felsefesi böyle devam ederse galatasaray ın bu yıl işi zor olur o arenada.
en azından istikrarlı sonuçlar alamaz.
takım bir hücum makinası haline gelirse belki 2 3 yıl içinde, o zaman ancak iş yapmaya başlar avrupada oyununu kabul ettirerek.

Ralph
27.Ağustos.2012, 01:52
adsdfsadhgdfhffas

Facx
27.Ağustos.2012, 01:55
adsdfsadhgdfhffas

ben bi türlü beceremiyodum bunu hep sarı kart görüyodum :D

Trabzonspor
27.Ağustos.2012, 01:56
Zaten Burak hakkındaki fikirlerin değil forma değişince kararlar da değişir yönünde çelişiyoruz seninle.Bende biliyorum penaltı olmadığını,böyle yaptığını anlatacaksan şu FB,GS olayını anlat :)

Onu anlatarakta zaman harcamaya gerek yok.Artık Süper lig ile ilgili oturup yorum yazmaya bile üşeniyorum alışkanlıktan 1,2 cümle yazıyorum.Herşey ortada sen biraz dışardan bakarsan anlarsın.Diyeceksinki sanki sen dışardan bakıyorsun.Bende dışarıdan bakmıyor olabilirim ama en azından içerden baktığımda da olanları görüyorum.

2 günde 2 takımda attığı hatalı gollerle puan kazandı.Çok uzağa gitmeye gerek yok.Çünkü gerilere gitmeye kalkarsak uzun sürer.

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2012, 01:56
Huylu huyundan vazgecmez.

Bu ligde hakemi yendimi sampiyon olursun.

Olan Pektemeke oldu en cok ona uzuldum, bu sene cok sey bekliyordum ondan ama 6 ay olmayacak sahalarda. Gecmis olsun Mustafa

Ralph
27.Ağustos.2012, 01:57
ben bi türlü beceremiyodum bunu hep sarı kart görüyodum :D

Burak Yılmaz ile dene işe yarıyor :icon_biggrin: Oyunun bugu o

Night_Mare17
27.Ağustos.2012, 01:57
20.saniyede Umut o golü atsa her şey farklı olurdu ama olmadı artık yapacak bir şey yok. Penaltı , penaltı değil fakat bazı arkadaşlar tepkiyi abartmışlar. Burak inşallah kendisini bilerek atmamıştır inşallah attıysa yazık. Ama ben atmadığına inanmak istiyorum dengesini kaybetmiştir bir şey olmuştur.

Trabzonspor
27.Ağustos.2012, 02:02

http://www.facebook.com/photo.php?v=415789401818681

Al bak izle paylaşmışlarda gördüm.Burak kendini hep atıyor diye anılıyordu olan penaltılar bile verilmiyor.Ama diyorum işte forma değişince oyuncuya karşı tutumlarda değişir.

Börk
27.Ağustos.2012, 02:02
Onu anlatarakta zaman harcamaya gerek yok.Artık Süper lig ile ilgili oturup yorum yazmaya bile üşeniyorum alışkanlıktan 1,2 cümle yazıyorum.Herşey ortada sen biraz dışardan bakarsan anlarsın.Diyeceksinki sanki sen dışardan bakıyorsun.Bende dışarıdan bakmıyor olabilirim ama en azından içerden baktığımda da olanları görüyorum.

2 günde 2 takımda attığı hatalı gollerle puan kazandı.Çok uzağa gitmeye gerek yok.Çünkü gerilere gitmeye kalkarsak uzun sürer.

Daha çok bunları Anadolu takımları yaşıyor büyük takımlar karşısında ben Trabzonspor'un anadolu takımlarından artık sıyrıldığını düşünüyorum açıkca söylemek gerekirse Trabzon'un 180 dakika sadece Galatasaray ile olan maçlarını izledim o yüzden geçen seneye daha fazla girmeyim ben :)