PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Gaziantepspor | STSL 2.Hafta

Nedvedmania
24.Ağustos.2012, 16:59
http://img267.imageshack.us/img267/9629/65097947.png (http://img267.imageshack.us/i/65097947.png/)

25.08.2012 21:45

furkan58
24.Ağustos.2012, 17:07
Artık kazanma vakti. 3-1 diyorum.

byariff
24.Ağustos.2012, 17:15
gaziantepden umutluyum hikmet hoca geldiginden beri takim baya bi yukseliste geçen hafta yenildiler sansa yenildiler diyebilirim gaziantep cok gol kacirdi gaziantep yenilmez.

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Ağustos.2012, 17:34
sow
stoch - krasic - kuyt
topal - cristian
caner - egemen - yobo - gg
mert

kazaniriz bence, en kotu beraberlik olur. kendi sahamizda da puan kaybedeceksek sampiyonluk iddasindan bahsedemeyiz. ne yapar eder kazaniriz, kazanmaliyiz. kuyt gollerine devam eder diyorum :]

ReaList
24.Ağustos.2012, 17:57
Yukarıdan gelecek emirlerle beraber Alex'in takımdaki yerini alacağını bekliyorum. Değişim biraz zor.

KanaKe
24.Ağustos.2012, 17:58
Yukarıdan gelecek emirlerle beraber Alex'in takımdaki yerini alacağını bekliyorum. Değişim biraz zor.

yukardan emir felan gelecegini sanmiyorum aziz yildirim zaten karismiyor ali yildirimda öyle baski yapacak birisi degil hocaya..

erdem344
24.Ağustos.2012, 18:23
2 0 kazanırız.

RaSenGan
24.Ağustos.2012, 20:28
Gaziantepspor eksiklerini tamamlayamadı.İyi oyuncularını kaybettiler.Fenerbahçe'nin şansı yüksek ama Antep'in neler yapacağı belli olmaz.

ommix
24.Ağustos.2012, 21:10
Kesin kazanmamız gereken bir maç.Takımın morale ihtiyacı var.Büyük ihtimalle ilk 20 dakikada gol veya goller buluruz.Alex 11 başlar bu maç!!

Night_Mare17
24.Ağustos.2012, 21:15
Gaziantepspor en kötü 1 puan alır bence.

attirson
24.Ağustos.2012, 21:19
Rahat bir galibiyetle moraller yerine gelir.Umarım yıldızlarımızın hepsini sahada görürüz en basta Krasic kulube oyuncusu degil.

Facx
24.Ağustos.2012, 21:25
antep bana göre ibb yle birlikte en iyi hücum güçüne sahip anadolu takımlarından halen muhammet - cenk - popov - ismael sosa - ibricic geride de orhan gülle ve yasin pehlivan var ben puan veya puanlar bekliyorum antepten

ommix
24.Ağustos.2012, 22:12
Popov Spartak Moskova'ya gitmiş

Facx
24.Ağustos.2012, 22:23
Popov Spartak Moskova'ya gitmiş

? http://www.transfermarkt.de/de/ivelin-popov/profil/spieler_38340.html

byariff
24.Ağustos.2012, 22:32
Alex maç kadrosuna alinmamis

C h A o S
24.Ağustos.2012, 22:45
Emre olayı gibi olacak sonu.Emre'de sorunumuz yok felan diyordu ancak Aykut Kocaman ile geçinemediği belliydi.Alex'te muhtemelen devre arası gider.Zaten futbolu Brezilya'da bırakıcağını düşünüyorum.
Fenerbahçe'de arka planda nelerin yaşandığını merak ediyorum.Bir takım sorunlar olduğu bes belli.Alex'in kesik yemesi çok konuşulur.

Facx
24.Ağustos.2012, 22:47
Ahmet Atalay Şallı ‏@AAtalaySalli
@Alex10combr Kadroda yok diyolar. Doğru mu ya?
Alex10combr ‏@Alex10combr
@AAtalaySalli evet.kadro yok.
lex10combr ‏@Alex10combr
@must389 sakat yok.
Alex10combr ‏@Alex10combr
@acik_sozlu hoca karar.herzaman hoca karar.

Bülent Korkmaz'ın , (bi nebze) Hagi'nin teknik direktör olarak bize yaptıkları kötülükleri Aykut Kocaman size yapıyor önce Emre şimdide Alex

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Ağustos.2012, 23:00
Bence Alex iyiyken Brezilyaya gitmeliydi, suan da cok gec degil. iyi haliyle hatirlamak isteriz onu. Hem Brezilyada bizden daha cok deger verirler, er ya da gec Alex takimdaki yerini kaybedecekti zaten, bunda sasilacak birsey yok. bundan sonraki kariyeri icin en uygun yer memleketidir. sonrasinda mutlaka karsilikli olarak iliskiler devam edecektir. Fenerbahce adina cok degerli bir adam, yeni nesilden bir cok kisinin Fenerbahceye gonul vermesindeki bir numarali etkendir.

edit: bu arada GSli arkadaslarin bu olaya ilgileri beni sasirtti :]

GodfatheR
24.Ağustos.2012, 23:04
Alex oynamasında Selçuk , Topal , Topuz , Cristian hep beraber oynasınlar çok mutluyum şu an da Alex de yok ohh dertler bitti. Bravo Aykut Hocam sen bu işi biliyorsun (!)

RaSenGan
24.Ağustos.2012, 23:07
Alex mutsuz olduğunu söylemiş.Aykut Kocaman oyuncularla iletişimde de başarısız sanırım.Önce Emre gitti şimdi sıra Alex'te.Hiçkimse kulüpten büyük değildir.Buna Alex de Aykut Kocaman da dahildir.İyi Fenerbahçeli veya İyi Galatasaraylı olmak başarı kazandırmıyor.İyi bir teknik direktör de olmak gerekiyor.

sarianet
24.Ağustos.2012, 23:10
alexsiz sançer ha hadi bakalım :D

sui generis
24.Ağustos.2012, 23:15
Alex'in yedek beklemesi kadar doğal ne var ki ? 1.si Aykut hocanın oynunda AMC diye bir mevki yok , istemiyor adam. buna rağmen Alex diye adam kendi sistemini oturtamadı. adam 35 ine gelmiş , elbette yedek kalacak. bence yedek kalacaksa gitmeli zaten de o ayrı bir konu.

Emre olayına gelecek olursak , ben de Emre'yi basına kurban ettik diyordum ama işin aslı öyle değilmiş. Emre kendi etmiş. neyse uzatmaya gerek yok. Aykut hocanın hatası yok. Alex ile aralarında sorun olabilir. çok normal. ama bunun basına yansımaması lazım. kendi aralarında çözmeliler. bu olayda Alexci ya da hocacı değil Fenerbahçeli olmalıyız. basın yine üstümüze gelecek. Alex e de hocaya da sonuna kadar destek vermeliyiz.

RaSenGan
24.Ağustos.2012, 23:18
Alex'in yedek beklemesi kadar doğal ne var ki ? 1.si Aykut hocanın oynunda AMC diye bir mevki yok , istemiyor adam. buna rağmen Alex diye adam kendi sistemini oturtamadı. adam 35 ine gelmiş , elbette yedek kalacak. bence yedek kalacaksa gitmeli zaten de o ayrı bir konu.

Emre olayına gelecek olursak , ben de Emre'yi basına kurban ettik diyordum ama işin aslı öyle değilmiş. Emre kendi etmiş. neyse uzatmaya gerek yok. Aykut hocanın hatası yok. Alex ile aralarında sorun olabilir. çok normal. ama bunun basına yansımaması lazım. kendi aralarında çözmeliler. bu olayda Alexci ya da hocacı değil Fenerbahçeli olmalıyız. basın yine üstümüze gelecek. Alex e de hocaya da sonuna kadar destek vermeliyiz.

Alex yedek değil zaten.Kadroya bile alınmıyor.İkisi çok farklı.

sui generis
24.Ağustos.2012, 23:29
olamaz mı ki , girmesin kadroya. ne olacak ?

aralarında sorun olduğu kesin ama bu medyaya niye yansıyor. Alex beni kıskanıyor diye twit atıyor, buna karşılık kendisini kıskandığını iddia eden kişiyi kadroya almamasını haklı görebilirim. olayın içinde değiliz. ne olup bittiğini bilmiyoruz. ama biran önce halletmeliler. ve başkanın iyi bir fırça çekmesi şart.

sananes
24.Ağustos.2012, 23:39
alex'in yaptığı terbiyesizliğin bir bedeli olması lazımdı ama gaziantepspor maçı önemli degil,yönetim ve hoca cesursa moskova maçında da alex'i tribüne yollasınlar.

Ayrıca antep maci ile birlikte 4-4-2yi deneyecegimizi düşünüyorum.

RaSenGan
24.Ağustos.2012, 23:40
Böyle şeyleri çok doğalmış gibi karşılamaya devam edin o zaman ne diyim.

sarianet
24.Ağustos.2012, 23:57
Böyle şeyleri çok doğalmış gibi karşılamaya devam edin o zaman ne diyim.

engine takımda herhangi bi ceza verilmezken ve sen hala kılını kıpırdatmazken buraya gelip ahkam kesmen garip geldi

ommix
24.Ağustos.2012, 23:57
? http://www.transfermarkt.de/de/ivelin-popov/profil/spieler_38340.html

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?Id=30753Popov ligin ilk maçında kadroda yoktu.Hikmet Karaman istemiyormuş sanırım

Alex'in yeri bütün Fenerbahçe taraftarında ayrı.Bir daha onun gibi bir futbolcu gelir mi bu takıma bilinmez.Ama yaptığı şey çok yanlıştı ve bunun bir cezası olmalıydı.Bence doğru bir karar.Bundan sonra ne olur bilinmez ama Alex yaptığı hatanın cezasını çekmeli

Nedvedmania
25.Ağustos.2012, 00:01
engine takımda herhangi bi ceza verilmezken ve sen hala kılını kıpırdatmazken buraya gelip ahkam kesmen garip geldi

Engine ceza verilmedi mi sanıyorsun ?

leventb12
25.Ağustos.2012, 00:03
https://twitter.com/firatgunayer/status/239088118857359361 Alex sanırım ülkesine dönüyor.

Sheriff
25.Ağustos.2012, 00:03
Aykut Kocaman Alex'i önemli olarak görmüyor anladığım kadarıyla, Moskova maçında da büyük olasılıkla 18'e almaz, en yakın zamanda da Alex gider. Yalnız Aykut Kocaman şunu bilsin ki Alex bu takıma ondan daha çok katkı yapmıştır, şampiyonlar liginde bir çeyrek final göstermiştir.

Alex tweetiyle ilgili yorumları reddediyor ama eğer doğruysa Alex gibi bir profesyonelden, bu kadar zeki bir adamdan beklenmeyecek bir yanlıştır. Durum öyle olsa bile Alex iki senedir olduğu gibi forma aldığı birkaç maçta atacağı goller ve göstereceği performansla tekrar takımdaki yerine geçerdi, o tweeti atmamalıydı tabi reddediyor yanlış anlaşıldığını söylüyor öyleyse birşey diyemem Alex için.

Deus Dominus
25.Ağustos.2012, 00:08
Spor haberlerini izlerken Hikmet Hoca'nın röportajı denk geldi, 4 as oyuncumuzu kaybettik diyordu, içlerinde Popov'u da söyledi. Yani Popov bir takıma gitti ya da gidiyor ama kime bilmiyorum :)

sarianet
25.Ağustos.2012, 00:08
Engine ceza verilmedi mi sanıyorsun ?

kaçırmış olabilirim fatih hoca ne gibi bi yaptırım yaptı

Nedvedmania
25.Ağustos.2012, 00:09
kaçırmış olabilirim fatih hoca ne gibi bi yaptırım yaptı

11 maç X (Çarpı) yüklü miktarda para cezası. Ayrıca daha hiç ceza verilmeden herkes eleştirdi Engini zaten. Kıl kıpırtmama durumu yok yani anlayacağın.

ommix
25.Ağustos.2012, 00:11
Alex'in tavırları herşeyi anlatıyordu bence Spartak maçından önce.Herkes ısınırken o eli cebinde geziniyordu.Sakat olmadığına göre bu bir tepkidir.Tweeti de yanlış çevrilme değil sadece yönetim araya girdiği için sildi ve söylemlerini değiştirdi.Alex yedek bekleyeceğini bile bile sezona girdi , Aykut hoca sezon başlamadan bunu söylemişti.Alex o zaman bu tepkisini ortaya koymalıydı.

Alex'in bu durumundan sonra Cristian'ın da artık takımla pek ilgisinin kalacağını zannetmiyorum.Orta sahaya transfer gerekliliği tabiri caizse artık kabak gibi ortada.

sarianet
25.Ağustos.2012, 00:12
neyse uzatmaya gerek yok ben fatih hocanın ne ceza verdiğini soruyorum cevap tffnin verdiği ceza geliyor

fenerbahçeden farklı bi galibiyet bekliyorum fenercelime yarım cigabayt kota eklenmesi muhtemel

sui generis
25.Ağustos.2012, 00:13
11 maç X (Çarpı) yüklü miktarda para cezası. Ayrıca daha hiç ceza verilmeden herkes eleştirdi Engini zaten. Kıl kıpırtmama durumu yok yani anlayacağın.

iki kulüp bu konuda kıyaslanamaz bence. Melo hala takımda , Engin'in olayından sonra Fatih hocanın açıklamasına çok şaşırdım. iyi yaptı demediği kaldı. maç cezasını federasyon verdi. kulüp ona itiraz edecekti. ve verilen para cezası futbolcuları pek etkilemez bana kalırsa. Fenerbahçe'ye bakalım , Emre gitti.

Nedvedmania
25.Ağustos.2012, 00:15
neyse uzatmaya gerek yok ben fatih hocanın ne ceza verdiğini soruyorum cevap tffnin verdiği ceza geliyor

Bende sana takımın verdiği cezadan bahsediyorum zaten. TFF para cezası vermedi. Anlamamak senin tercihin. Konu dışına da çıkmaya gerek yok.

iki kulüp bu konuda kıyaslanamaz bence. Melo hala takımda , Engin'in olayından sonra Fatih hocanın açıklamasına çok şaşırdım. iyi yaptı demediği kaldı. maç cezasını federasyon verdi. kulüp ona itiraz edecekti. ve verilen para cezası futbolcuları pek etkilemez bana kalırsa. Fenerbahçe'ye bakalım , Emre gitti.

Emre gitti de ne oldu ? Takım zararlı çıktı. Kuralcı mı olmak lazım yoksa mantıklı mı ?

ommix
25.Ağustos.2012, 00:17

fenerbahçeden farklı bi galibiyet bekliyorum fenercelime yarım cigabayt kota eklenmesi muhtemel

Gs kulubü 165 bin euro para cezası verdi Engin'e

sarianet
25.Ağustos.2012, 00:18
emreye etmediği sözler kalmayanlar şimdi neden gönderildi diyorlar e o zaman emrenin çirkefliğinden v.s. şşikayet ediyordunuz fbye yakışmıyordu diyodunuz şimdi neden o söylediklerinizi yutuyorsunuz

Sheriff
25.Ağustos.2012, 00:20
Arkadaşlar, herkes istediği konuya ilgi göstermekte özgürdür, lütfen artık insanları sorgulamayı bırakın. Kıla tüye zıplıyorsunuz hemen bir sakin olun yahu, insanların istedikleri konuya yorum yapma özgürlüğüne karışmayın artık.

sui generis
25.Ağustos.2012, 00:23
Emre futbolu bıraksın , sözleşmesi fesh edilsin dendi günlerce , haftalarca. ligtv ona özel kamera koymuştu resmen ne yaparsa çekiyordu. Emre'ye basın çok yüklendi ama o da büyük bir hata yapmış. soyunma odasında Cristian'a saldırmış , hocaya vs kufretmiş. gitmesi normaldir. eğer bu konuşulanlar doğru ise istediği kadar yeri dolmasın gitmeli. ama Melo ondan önce gitmeliydi :) neyse çok konu dışı oldu.

Kuyt x2 , Sow un golleriyle 3-1 alırız maçı.

dilediğim 11 ;

Sow Kuyt
Caner Krasiç
Selçuk Topuz
Hasan Yobo Egemen GG
Mert

Sheriff
25.Ağustos.2012, 00:34
Bu arada Alex'in neden 18'de olmadığı mutlaka açıklanmalı, yoksa millet birbirini yiyecek. Umarım bunuda Emre'nin ki gibi teknik direktör tercihi diye geçiştirmez.

BleedingMoon
25.Ağustos.2012, 00:45
büyük kumar oynadın aykut hoca. ya rezil olacaksın, yahut vezir.

ben geçen maçta alexsiz fenerbahçe'yi gayet diri buldum. beğenmediğimiz cristian'ı da fena bulmadım. zaten gidişat alexsiz sisteme doğru yönelmekteydi, ancak bu süreç sancılı olacak. şimdiden sürtüşmeler ayyuka çıkmış durumda. medyanın da pohpohlamasıyla başımız daha çok ağrıyacağa benziyor. şayet fenerbahçe başarısız olursa, siz o zaman seyreyleyin feryadı figanı.

GebzeLi1907
25.Ağustos.2012, 00:50
Alex bu takımdan layığı ile ayrılmazsa buna da Aykut Kocaman sebeb olursa bu taraftarın gazabından hiçbir zaman kurtulamaz.En azından gerçek fenerbahçe taraftarı ve emeğin değerini bilenler için.
Alex i sisteminde düşünmezsin, çok mantıklı olabilir.
Ama Alex i böyle küstürmeye hakkın yok
Üstelik madem bu yıl Alexi düşünmeyeceksin yada az oynatacaksın ki sezon başında sende söyledin
Ozaman hazırlık maçlarından itibaren tüm maçlarında Alex'i 11 başlatmayacaksın.
Alex yokken ortasahadan topu getirecek pas kalitesini arttıracak göbek oyuncularıyla çalışacaksın.
Emreyle kapışıp en iyi yerli alternatifinden olup üstüne birde transfer yapmadan sezona girmeyeceksin.
Vs vs vs
yaptıkları iyice elde kalmaya başladı aykut kocaman ın
alexsiz sistem değişikliğini seyircisiz maça denk getirmesi de yine düşündürücü
kadroya almamak ne demek, deplasman da değil üstelik.
kıskançlık iddaları çok basit, saçma gelse de insana acaba dedirtmiyor değil....

KanaKe
25.Ağustos.2012, 00:51
alexin kadro disi olmasi beni sasirtmadi.. hoca herkesle sorunlu.. yakinda stoch yada sow da gider büyük ihtimal.. koskoca fener cristian ile selcuk'a kaldi resmen komedi..

sananes
25.Ağustos.2012, 01:10
Alex bu takımdan layığı ile ayrılmazsa buna da Aykut Kocaman sebeb olursa bu taraftarın gazabından hiçbir zaman kurtulamaz.En azından gerçek fenerbahçe taraftarı ve emeğin değerini bilenler için.
Alex i sisteminde düşünmezsin, çok mantıklı olabilir.
Ama Alex i böyle küstürmeye hakkın yok
Üstelik madem bu yıl Alexi düşünmeyeceksin yada az oynatacaksın ki sezon başında sende söyledin
Ozaman hazırlık maçlarından itibaren tüm maçlarında Alex'i 11 başlatmayacaksın.
Alex yokken ortasahadan topu getirecek pas kalitesini arttıracak göbek oyuncularıyla çalışacaksın.
Emreyle kapışıp en iyi yerli alternatifinden olup üstüne birde transfer yapmadan sezona girmeyeceksin.
Vs vs vs
yaptıkları iyice elde kalmaya başladı aykut kocaman ın
alexsiz sistem değişikliğini seyircisiz maça denk getirmesi de yine düşündürücü
kadroya almamak ne demek, deplasman da değil üstelik.
kıskançlık iddaları çok basit, saçma gelse de insana acaba dedirtmiyor değil....

Hangi kıstasa göre belirleniyor gerçek fenerbahçe taraftarlığı? Adam hocaya aleni bir sekilde sallayacak ama nasıl oluyorsa haklı olacak. Takım başarısız dahi olsa bu yapılan açıklamaların değeri kadro dışıdır. Aynını cristian yapsa Su an çok farklı şeyler konuşulurdu.

Her zaman disiplin kazanır,bir oyuncu değerli diye kendi üstünü elestirirse o ortamda disiplinden de kazanimdan da söz edilemez

Sheriff
25.Ağustos.2012, 01:22
Aynını Cristian yapmıyor yalnız. Alex yapıyor! Ayrıca böyle bir açıklamada mevcut "Hocanin kararlarina hep saygiliyim ve hic sorgulamadim. Herseyden onemli olan Kulup ve hedefleridir Ve lutfen Portekizce yazdiklarimi tercume etmeye calisip, kelimelerin gercek anlamlarini yitirmesine izin vermeyin. Tesekkur ederim. . . Twitterde S.Moskova maçını düşünerek kadroya alınmadığı da konuşuluyor. Umarım bunlar doğrudur.

KanaKe
25.Ağustos.2012, 01:26
alexi birkerede silip atan taraftar benim gözümde nankördür.. adam yillarca bu takimda en iyi performansi sergileyen oyuncu oldu kötü oynadigi maclarda oldu ama genel anlamda takimi her zaman sirtladi avrupa maclari olsun lig maclari olsun he ama ne oldu sacma sapan bir twit atti diye disiplinsiz oldu kendini takimdan üstün görür oldu.. pes dogrusu.. efsaneyi cok basit harciyorsunuz..

sananes
25.Ağustos.2012, 01:29
Aynını Cristian yapmıyor yalnız. Alex yapıyor! Ayrıca böyle bir açıklamada mevcut "Hocanin kararlarina hep saygiliyim ve hic sorgulamadim. Herseyden onemli olan Kulup ve hedefleridir Ve lutfen Portekizce yazdiklarimi tercume etmeye calisip, kelimelerin gercek anlamlarini yitirmesine izin vermeyin. Tesekkur ederim. . . Twitterde S.Moskova maçını düşünerek kadroya alınmadığı da konuşuluyor. Umarım bunlar doğrudur.

O açıklamayi yapıyor evet ama bu öncesini ortadan mi kaldırıyor? Portekizce bilen insanlar var ülkede onların hepsi yalan ya da yanlis çeviri yapiyor ama alex doğru. Ve aslında hocaya hakaret etmemesine rağmen alex o tweetleri de silme gereği duyuyor.

Alexin fenerbahçe tarihinde yeri ozel diye hocaya basın aracılığı ile sallamasi normalse problem yok sizin görüşünüz. benim için alexde cristinda mertte aykut kocamanin altında calisiyorlar ve hocalarına kizsalarda bunu basina yansıtmaları ceza demektir.

sui generis
25.Ağustos.2012, 01:32
yahu Aykut hoca da efsane. Alex'i harcadığımız yok. işin aslını bilmeden Aykut hocaya yüklenmeyin. bekleyip , görelim yakında öğreniriz.

GebzeLi1907
25.Ağustos.2012, 01:33
Hangi kıstasa göre belirleniyor gerçek fenerbahçe taraftarlığı? Adam hocaya aleni bir sekilde sallayacak ama nasıl oluyorsa haklı olacak. Takım başarısız dahi olsa bu yapılan açıklamaların değeri kadro dışıdır. Aynını cristian yapsa Su an çok farklı şeyler konuşulurdu.

Her zaman disiplin kazanır,bir oyuncu değerli diye kendi üstünü elestirirse o ortamda disiplinden de kazanimdan da söz edilemez

Alex dobra bir kişiliğe sahip.Gördüğünü söylemekten çekinmiyor.
geçen sene biz iyi çalışmıyoruz da demişti ki bu sahada gözüküyordu.
aykut kocaman ilk geldiği günden beri alex ile sorunlu
işler kötü gidip ona tekrar sarıldığında inanılmaz seri geldi.
o sezon başı öyle olsa belki puan farkını koyup şampiyon olacaktık.

o tweetinin yanlış anlaşıldığını söyledi, sildi tweetini
çıkıp basına birebir böyle bir demeç vermedi sonuçta

alex'in fenerbahçe taraftarı için değerini, bize kattıklarını, bize yaşattığı, mutlulukları, gururları
efendiliğini kişiliğini anlatmaya gerek yok sanırım.
klubün en büyük efsanelerinden birtanesi.
takımın kaptanı.
böyle bir adam son yılında bu hale gelmeyi haketmiyor.
ne olursa olsun bu klüpten mutlu şekilde ayrılması gerekiyor.

aykut kocaman alex i spartak maçından önce alacak, konuşacak olmadı
bu maç deplasman seni içerdeki maça saklıyorum vs vs diyaloglarını koruyacak bu ikili.
oyuncu ilişkileri çok zayıf hocanın.
hadi neyse ama, alex normal bir oyuncu değil, sezerle özgürle kıyaslanamaz.
alex kendisine değer verildiğini hissetse teknik bir sebebten oturduğunu anlasa hocası tarafından sevildiğini, önemsendiğini bilse bu denli mutsuz olur mu sence ?

sananes
25.Ağustos.2012, 01:37
Alex dobra bir kiþiliðe sahip.Gördüðünü söylemekten çekinmiyor.
geçen sene biz iyi çalýþmýyoruz da demiþti ki bu sahada gözüküyordu.
aykut kocaman ilk geldiði günden beri alex ile sorunlu
iþler kötü gidip ona tekrar sarýldýðýnda inanýlmaz seri geldi.
o sezon baþý öyle olsa belki puan farkýný koyup þampiyon olacaktýk.

o tweetinin yanlýþ anlaþýldýðýný söyledi, sildi tweetini
çýkýp basýna birebir böyle bir demeç vermedi sonuçta

alex'in fenerbahçe taraftarý için deðerini, bize kattýklarýný, bize yaþattýðý, mutluluklarý, gururlarý
efendiliðini kiþiliðini anlatmaya gerek yok sanýrým.
klubün en büyük efsanelerinden birtanesi.
takýmýn kaptaný.
böyle bir adam son yýlýnda bu hale gelmeyi haketmiyor.
ne olursa olsun bu klüpten mutlu þekilde ayrýlmasý gerekiyor.

aykut kocaman alex i spartak maçýndan önce alacak, konuþacak olmadý
bu maç deplasman seni içerdeki maça saklýyorum vs vs diyaloglarýný koruyacak bu ikili.
oyuncu iliþkileri çok zayýf hocanýn.
hadi neyse ama, alex normal bir oyuncu deðil, sezerle özgürle kýyaslanamaz.
alex kendisine deðer verildiðini hissetse teknik bir sebebten oturduðunu anlasa hocasý tarafýndan sevildiðini, önemsendiðini bilse bu denli mutsuz olur mu sence ?

Basinda aykut hocanýn alex ile zaten konuþtugu yazýldi. Del piero,raul,totti gibi efsaneler bile yedek kaldilar zaman zaman hatta 2si takýmdan ayrýldý oynayamadiklari için. Peki alex aykut hoca geldi geleli kaç maç oynamadý? Bir arastir bunu bence. Önemsiz kupa maçlarý hariç bir kaç maç dýþýnda hepsinde oynadý.

Zaten sorun da bu degil disiplinsizlik.

Qumre
25.Ağustos.2012, 01:50
Eğer Aykut Kocaman'ın oyuncularla problemi var ise bu durum kötüdür. Alex,Emre gibi oyuncular için ise giden gitti.Alex neden oynamıyor sorusuna gelince benim için nedeni önemli değil.Alex iyi bir oyuncu ancak takımı onsuzluğa alıştırmak gerek.

Maçın sonucu ise kendi evimizde olduğu için A.Kocaman buna güvenecektir.Ve Galibiyet bekleyecektir.Ancak Kuyt,Sow,Krasic gibi oyuncular parlarsa galibiyet gelir.Parlamazsa en iyi ihtimal beraberliktir.Ben Aykut Kocaman'ı severim.Ama Fenerbahçe'yi daha çok seviyorum.O yüzden Kocaman benim için kırmızı çizgiyi geçti.

Sheriff
25.Ağustos.2012, 02:09
O açıklamayi yapıyor evet ama bu öncesini ortadan mi kaldırıyor? Portekizce bilen insanlar var ülkede onların hepsi yalan ya da yanlis çeviri yapiyor ama alex doğru. Ve aslında hocaya hakaret etmemesine rağmen alex o tweetleri de silme gereği duyuyor.

Alexin fenerbahçe tarihinde yeri ozel diye hocaya basın aracılığı ile sallamasi normalse problem yok sizin görüşünüz. benim için alexde cristinda mertte aykut kocamanin altında calisiyorlar ve hocalarına kizsalarda bunu basina yansıtmaları ceza demektir.
Sayfanın en üstündeki mesajımda yanlış olduğunu söyledim zaten. Ama sen Cristian yapsaydı şöyle oludu Alex yaptı böyle oldu diyorsun, gayet normal, Alex efsane, Cristian gereklimi gereksizmi tartışılan bir oyuncu. Alex'e taraftar tolerans gösterir, Cristian'a göstermez.

sananes
25.Ağustos.2012, 02:43
Sayfanın en üstündeki mesajımda yanlış olduğunu söyledim zaten. Ama sen Cristian yapsaydı şöyle oludu Alex yaptı böyle oldu diyorsun, gayet normal, Alex efsane, Cristian gereklimi gereksizmi tartışılan bir oyuncu. Alex'e taraftar tolerans gösterir, Cristian'a göstermez.

Benim inanisima göre üstüne saygısızlik yapan her kişi ayni yaptırımı hak eder. taraftar bakışı farklı olabilir ama yönetim bunu yapamaz. zaten cezada bir daha oynamamasi olmayacaktır. Yakin zamanda sular durulur

ommix
25.Ağustos.2012, 11:21
alexi birkerede silip atan taraftar benim gözümde nankördür.. adam yillarca bu takimda en iyi performansi sergileyen oyuncu oldu kötü oynadigi maclarda oldu ama genel anlamda takimi her zaman sirtladi avrupa maclari olsun lig maclari olsun he ama ne oldu sacma sapan bir twit atti diye disiplinsiz oldu kendini takimdan üstün görür oldu.. pes dogrusu.. efsaneyi cok basit harciyorsunuz..

Alex'i bir kere de silip atan yok.Alex'in yaptığına karşı Aykut hoca bir tepki vermeseydi otoritesi sarsılırdı.Alex'in kendisininde söylediği gibi Fenerbahçe büyük bir kulüp ve bir oyuncuya bağlı değil.

eGowiCh
25.Ağustos.2012, 15:04
Muhtemelen bugün şöyle bir kadro çıkacak, benim beklentim bu yönde:

Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic, M.Topal, M.Topuz, Stoch, Kuyt, Sow.

442 formatına en iyi kadro bu olsa gerek.

RaSenGan
25.Ağustos.2012, 15:06
Bakalım Aykut Kocaman Caner'i mi oynatacak Stoch'u mu :) Stoch sezona kötü başlıyor oynayamıyor ama bir iki ay sonra uçuşa geçiyor :D

erdem344
25.Ağustos.2012, 15:08
mert - hasan - yabo dayı - egemen - gökhan - cris - topal - caner - krasic - kuyt - sow

attirson
25.Ağustos.2012, 15:24

Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic, M.Topal, M.Topuz, Stoch, Kuyt, Sow.

İnşallah bu kadro çıkar.

sui generis
25.Ağustos.2012, 15:47
O kadro olmaz, olmamalı. Stoch ve krasic den biri kesik yer.

furkan58
25.Ağustos.2012, 15:53
Kesik yemez, yememeli. Krasiç izleyebildiğim kadarıyla defansa yardıma gelen çok koşan bir isim aynı şekilde Stoch'ta bu sene oynadığı maçlarda geriye gelmeye başladı o ikili aynı anda sahada olur ve Alex'i kesmesiyle birlikte 4-4-2'ye geçeriz artık. Ama hala Cris-Selçuk-Topal üçlüsü yapıcaksa 4-2-3-1'e devam edicekse Alex'i hiç kesmemeli.

ommix
25.Ağustos.2012, 16:15
Kafasına göre takılan Cristian'ın , Alex olayından sonra hiç faydalı olacağını sanmıyorum.

KanaKe
25.Ağustos.2012, 16:29
Bakalım Aykut Kocaman Caner'i mi oynatacak Stoch'u mu :) Stoch sezona kötü başlıyor oynayamıyor ama bir iki ay sonra uçuşa geçiyor :D

sorman bile ayip caneri oynatacak tabi :) manevi evlatlari caner,cristian,selcuk bu üclü asla kesik yemez.. takimin efsanesi alex bile kesik yer ama bunlari kestigini görmedik bu zamana kadar..

Sheriff
25.Ağustos.2012, 16:31
Bende üstteki kadroyu isterim ama Aykut Kocaman o kadroyla çıkmayacaktır, adım gibi eminim.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Ağustos.2012, 16:52
sow
stoch - krasic - kuyt
topal - cristian
caner - egemen - yobo - gg
mert

kazaniriz bence, en kotu beraberlik olur. kendi sahamizda da puan kaybedeceksek sampiyonluk iddasindan bahsedemeyiz. ne yapar eder kazaniriz, kazanmaliyiz. kuyt gollerine devam eder diyorum :]

mert - hasan - yabo dayı - egemen - gökhan - cris - topal - caner - krasic - kuyt - sow

az cok hepimiz ayni kadrolari yapmisiz. Alex olmayinca sahadaki 11 nasil da netlesiyor, maalesef durum bu. Alex oldu mu hangileri oynamayacak diyoruz, boylesi daha iyi olacak.

murat taşlı
25.Ağustos.2012, 17:08
sorman bile ayip caneri oynatacak tabi :) manevi evlatlari caner,cristian,selcuk bu üclü asla kesik yemez.. takimin efsanesi alex bile kesik yer ama bunlari kestigini görmedik bu zamana kadar..

eee koşularına bkıyor Aykut hoca :) futbol oynamasada olur sahi biz usain bolt futbol oynamak istiyormuş forvete veya kanatla stoch yerine falan alsa hoca koşan adam neticede :) blake i de ikna eder bold :)

ReaList
25.Ağustos.2012, 17:48
Mert
Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
Krasic-Cristian-Topal-Stoch
Kuyt-Sow

En ideal kadro olarak görünüyor ama hoca 4-4-2 oynar mı ? Bilinmez. Alex yoksa o sistemde ısrar etmenin faydası da yok. *Alex yokken Alex yaratmaya çalışmak Alex'in annesinin babasının işi.

*Rıdvan Dilmen

murat taşlı
25.Ağustos.2012, 17:58
Mert
Kuyt-Sow

En ideal kadro olarak görünüyor ama hoca 4-4-2 oynar mı ? Bilinmez. Alex yoksa o sistemde ısrar etmenin faydası da yok. *Alex yokken Alex yaratmaya çalışmak Alex'in annesinin babasının işi.

*Rıdvan Dilmen

madem devrim yapıyoruz:) şu Cristian da gitsin arkadaş ya :) kötü oluyorum onu kadroda görünce.

KanaKe
25.Ağustos.2012, 18:19
Mert
Kuyt-Sow

*Rıdvan Dilmen

su kadroyla ciksin baska birsey istemiyorum arkadas.. ridvan hocaninda dedigi gibi alex yoksa tek forvetli sistemde israr etmemeli.. ama hocada cesaret yok cift forvet oynatmaz.

Facx
25.Ağustos.2012, 18:32

stoch 4-4-2 de sol açık oynayamaz bence ayağının dışıyla top süren birisi çünkü dışa doğru attığı çalımlar daha başarılı zaten daha çok içeri sokulduğu için forvet gibi oynuyor solda caner oynar bence

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Ağustos.2012, 18:36
stoch 4-4-2 de sol açık oynayamaz bence ayağının dışıyla top süren birisi çünkü dışa doğru attığı çalımlar daha başarılı zaten daha çok içeri sokulduğu için forvet gibi oynuyor solda caner oynar bence

Bayernin oynadigi gibi oynanamaz mi 442? ters ayakli kanat oyunculariyla oynuyorlar genelde. simdi fbtv de gecen seneki antep maci vardi 3-1 kazandigimiz. solda stoch sagda caner vardi ve gayet de basarili bir 442 icra ettiler.

Facx
25.Ağustos.2012, 18:40
Bayernin oynadigi gibi oynanamaz mi 442? ters ayakli kanat oyunculariyla oynuyorlar genelde. simdi fbtv de gecen seneki antep maci vardi 3-1 kazandigimiz. solda stoch sagda caner vardi ve gayet de basarili bir 442 icra ettiler.

bayern 4-4-2 oynamaya mı başladı ? mandzukic i falan o yüzden aldılar galiba

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Ağustos.2012, 18:43
bayern 4-4-2 oynamaya mı başladı ? mandzukic i falan o yüzden aldılar galiba

tamam 4-2-3-1 oynuyorlar ama anlatmak istedigim kanatlarin ters ayakli olmasi, hemen atarlanma :n:

Facx
25.Ağustos.2012, 18:48
tamam 4-2-3-1 oynuyorlar ama anlatmak istedigim kanatlarin ters ayakli olmasi, hemen atarlanma :n:

ne atarlanması hocam ben bu sene hiç izlemedim bayern i 4-4-2 için almışlardır diye düşündüm pizarro ve mandzukici :D ama şimdi baktım hala 4-2-3-1 oynuyolar :D 4-2-3-1 le 4-4-2yi bir tutulmamalı 4-4-2 4-3-3 daha yakın 4-2-3-1 e (barcelonanın oynadığını kastedmiyorum) kanatların ters ayaklı olmasıda mantıklı zaten 4-2-3-1 de 4-4-2 de ters ayaklı kanatlar tutmaz gibi geliyo tabi bekler kanat gibi oynarsa başka o zamanda defans yapmak zorlaşır bi oynasın fenerbahçe bu gün öyle bakarız nasıl oluyo :D :icon_cool:

eGowiCh
25.Ağustos.2012, 19:05
Orta sahada Selçuk oynamasın da onun dışındaki her kadro alternatifine razıyım :)

sui generis
25.Ağustos.2012, 19:22
Son maçta Selçuk iyiydi. Topuz-Selçuk suanda en formda ikili. Onlar oynamalı bence.

Addolorato
25.Ağustos.2012, 19:31
Fenerbahçe bu maçta puan kaybeder ve Şampiyonlar liginde gruplara kalamazsa Aykut Kocaman'ın vadesi yavaş yavaş dolmaya başlar. Alex tuz biber oldu zaten.

byariff
25.Ağustos.2012, 21:36
Mert, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selcuk, Sow, Kuyt

sui generis
25.Ağustos.2012, 21:42
Topal yerine Caner olaydı iyiydi ama bu da güzel bakalım 4-3-3 mü olacak 4-4-2 mi ?

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Ağustos.2012, 21:42
moskova macinin kadrosuyla cikmisiz, cristian yerine topuz var. solda sow olacak galiba yine.

ParduS
25.Ağustos.2012, 21:43
Bu kadroyla 4-2-3-1 oynamaz heralde Aykut hoca. Bakalım 4-4-2 nasıl duracak takımın üzerinde.

byariff
25.Ağustos.2012, 21:44
Karcemarskas, İvan, Serdar, Şenol, Binya, Yasin, Bekir, Turgut, İbricic, Sosa, Cenk.

William Rookwood
25.Ağustos.2012, 21:44
Alex yoksa Fenerbahçe puan kaybeder

Nedvedmania
25.Ağustos.2012, 21:46
Antep güçlü değil. Fener rahat alır.

erdem344
25.Ağustos.2012, 21:57
4 4 2 den ziyade 4 3 3 kadrosu gibi duruyor bence

KanaKe
25.Ağustos.2012, 22:13
caneri kesebildi sonunda iyi :) ama stoch yine yok umarim 2. yari sokarda krasicle birlikte izleriz..

Nedvedmania
25.Ağustos.2012, 22:20
Aykut Kocamanın saçlar fena beyazlamış :)

furkan58
25.Ağustos.2012, 22:20
----------------Mert-----------------------
Gökhan-Egemen-Yobo-HasanAli--
-----M.Topal--M.Topuz---Selçuk---
Krasiç----------Kuyt----------Sow

Şeklinde bir 4-3-3 beklemekteyim diziliş olarak.

William Rookwood
25.Ağustos.2012, 22:23
Galatasaray'ın Keitalı dönemine benzetiyorum Fenerbahçe'yi. Ortasaha vasat, defans bir kaç oyuncu dışında düz, atak yönü mükemmel.

eGowiCh
25.Ağustos.2012, 22:26
Lig TV'de maç öncesi röportajda Alex'in kadroya alınmamasını sordular Aykut Hocaya. Verdiği cevap şu oldu: "Taktiksel bir seçim değil. Durumla ilgili bir karar. Alex'in kafasının karışıklığından böyle bir karar oldu."

Üstü kapalı bir cevap verdi. Anladığım kadarıyla, Alex attığı tweetten dolayı kadro dışı bırakıldı, hoca da bunu üstü kapalı belirtti.

William Rookwood
25.Ağustos.2012, 22:27
Alex ne yazmıştı ki ?

Nedvedmania
25.Ağustos.2012, 22:28
Aykut Kocaman'a kıskanç demişti Twitter'dan. Sonradan sildi o yazıyı.

Lig TV'de maç öncesi röportajda Alex'in kadroya alınmamasını sordular Aykut Hocaya. Verdiği cevap şu oldu: "Taktiksel bir seçim değil. Durumla ilgili bir karar. Alex'in kafasının karışıklığından böyle bir karar oldu."

Üstü kapalı bir cevap verdi. Anladığım kadarıyla, Alex attığı tweetten dolayı kadro dışı bırakıldı, hoca da bunu üstü kapalı belirtti.

Sohbet Alanına da yazdım demin. Alex'in durumu kötü. Ben bile Galatasaray'lı olarak üzülüyorum Alex'in forma giyememesine, saha dışında durmasına.

byariff
25.Ağustos.2012, 22:31
Antep 11"inde degisiklik olmus.

lk 11'i: Karcemarskas; Binya, Kecojevic, Şenol, Ivan; Sosa, Serdar, Ibricic, Yasin, Turgut; Muhammet

sui generis
25.Ağustos.2012, 22:41
caneri kesebildi sonunda iyi :) ama stoch yine yok umarim 2. yari sokarda krasicle birlikte izleriz..

Caner son 2 maçtır 11 de yok zaten , yanlış hatırlamıyorsam. Caner'e fazla takılıyorsunuz.

Sheriff
25.Ağustos.2012, 22:46
Caner değilde, Selçuk bela başımıza :)

Corpus
25.Ağustos.2012, 22:47
Selçuk yerine Baroni oynasa mantıklı çok güzel kadro olur bence. Topuz çift yönlü - Baroni çift yönlü ve arkalarında Süpürücü Topal. Hücum hattına taktik vermeye gerek yok zaten.

sui generis
25.Ağustos.2012, 22:48
Caner değilde, Selçuk bela başımıza :)

Selçuk formda. Su haliyle o oynamalı. Ne topal ne cristian ondan iyi su donemde.

byariff
25.Ağustos.2012, 22:58
Ibricic Dokunsa %95 gol olma sansi vardi.

uAburak89
25.Ağustos.2012, 23:05
Antep az geliyor, öz geliyor.

kalemci
25.Ağustos.2012, 23:10
Benim anlamadığım Aykut Hoca niye fanteziye kaçıyor futbolcularını en verimli olduğu bölgede oynatmıyor.

Nedvedmania
25.Ağustos.2012, 23:13
Mert yine kontrolsüz çıkıyor. Top az daha aşağı gitse goldü.

sarianet
25.Ağustos.2012, 23:14
Ben takimi begendim

ParduS
25.Ağustos.2012, 23:18
Topal attı. 1-0

Rsa
Mehmet Topal attı, moral olur onun için bu gol.

byariff
Mehmet Topal 1-0

Night_Mare17
Adamın göğsünden eline çarpıyor eli veriyor sonra gol şaşırdık mı yine hayır.

sarianet
25.Ağustos.2012, 23:19
Gooool topal

sarianet
25.Ağustos.2012, 23:21
Adamın göğsünden eline çarpıyor eli veriyor sonra gol şaşırdık mı yine hayır.

Eee sonra...

Night_Mare17
25.Ağustos.2012, 23:22
Eee sonra...

Neyse sonrası yok.

byariff
Sanki eline degmis gibi neyse hakem gormemistir her insan hata yapar

ParduS
Krasic ve Topuz Aykut hoca ile ne konuştular acaba?

Bordo61Mavi
25.Ağustos.2012, 23:30
Fenerin defans elemanlarini dizerek geldi Antep.

sui generis
25.Ağustos.2012, 23:30
Krasic yapamıyom solda demiştir.

Night_Mare17
25.Ağustos.2012, 23:33
Antep şanssız.

RaSenGan
25.Ağustos.2012, 23:34
Yine Fenerbahçe Yine El Yine Gol :) Neyse en azından bu sefer Topal elle oynadı :D

eng1n
25.Ağustos.2012, 23:35
Krasic çok istekli ya o eller hiç durmadı hep bana atın diyor :D

uAburak89
25.Ağustos.2012, 23:35
Fenerbahçe iyi savunma yapıyor, aksayan tek isim var Egemen.

erdem344
25.Ağustos.2012, 23:36
selçuk şahin değilde lassana diarra olsaya şu kadroda

sui generis
25.Ağustos.2012, 23:39
iyi oynuyoruz iyi. durağan değiliz. Krasiç çok istekli. sağda olsa silip süpürür. solda istediği gibi değil.

golde bir şeyler ima etmeye çalışanlar bi' bitmediniz yahu, mutlu oluyorsanız devam edin ne deyim.

uAburak89
25.Ağustos.2012, 23:40
İmayı boşver, direk el diyorlar. Haksızlar mı, şöyle düşünmek lazım bu golü siz yemiş olsaydınız ne derdiniz ?

attirson
25.Ağustos.2012, 23:40
Özlemisim atak yapan Fenerbahçe'yi.

ReaList
25.Ağustos.2012, 23:41
Cristian için Aykut Kocaman'ın evladı vs benzetmeleri yapıyorlar bence bu benzetme Mehmet Topuz için daha ideal. Sağ kanada Kuyt'u alıyorsunuz olmuyor, Krasic'i alıyorsunuz olmuyor illa orada Mehmet Topuz oynayacak.

Her iki kanat da mevkisinin adamı değil. Topuz orta alanda bu fizik ve rahatlıkla Selçuk'tan milyon kat daha iyi oynar durum böyleyken hem Selçuk'a katlanmanın hem de kanatları öldürmenin anlamı ne ? Kanatlara acilen çözüm bulmak gerekiyor.

4-4-2 oynuyoruz bence hücum yönünde baya etkiliydik son toplarda fevri olmak yerine biraz daha dikkatli olsak 1-2 gol daha çıkarabilirdik.

byariff
25.Ağustos.2012, 23:42
iyi oynuyoruz iyi. durağan değiliz. Krasiç çok istekli. sağda olsa silip süpürür. solda istediği gibi değil.

golde bir şeyler ima etmeye çalışanlar bi' bitmediniz yahu, mutlu oluyorsanız devam edin ne deyim.

birsey ima ettigimiz yok olan seyi soyluyoruz bu imaysa.....

http://i.imgur.com/h5Gs2.jpg

sui generis
25.Ağustos.2012, 23:42
İmayı boşver, direk el diyorlar. Haksızlar mı, şöyle düşünmek lazım bu golü siz yemiş olsaydınız ne derdiniz ?

kızmam el demelerine değil ki. yine fener yine el yine gol yazmalarına.

Deus Dominus
25.Ağustos.2012, 23:43
Serdar Kurtuluş'un göğsünden sekip eline çarpan topa frikik kazandı Fenerbahçe. Kullanılan frikik direkt Mehmet Topal'ın eline çarparak önünde kaldı ve gol oldu.

ReaList
25.Ağustos.2012, 23:45

Çünkü kendilerine olunca hakemin insan olduğu gerçeği kafalarında ampulleniyor :D

attirson
Ben şu şaşırdık mı hayır sacmalıgına uyuz oluyorum.Hakemi satın mı aldık yani bunu mu kastediyosunuz.Golde hata var de anlarımda şaşırdık mı hayır ne yani bu

LaigLeNoiR
Fenerbahçe çok çok kötü, orta saha bomboş Antep yürüyerek atak yapıyor adeta. Orta sahaya oyuncu alması lazım yönetimin.

RaSenGan
25.Ağustos.2012, 23:46

E yalan mı kaç oldu bu iki maçta bir elle gol oluyor :)

erdem344
25.Ağustos.2012, 23:47
Mert günok da kendine gelmiş

Ralph
25.Ağustos.2012, 23:49
Fenerbahçe'nin oyunu şu an için kötünün iyisi. Kötünün iyisi görünmesinin sebebi ise attıkları bir gol. 0-0 olsa eminim hiç kimse memnun olmazdı.

Escochae
25.Ağustos.2012, 23:49
Cristian için Aykut Kocaman'ın evladı vs benzetmeleri yapıyorlar bence bu benzetme Mehmet Topuz için daha ideal. Sağ kanada Kuyt'u alıyorsunuz olmuyor, Krasic'i alıyorsunuz olmuyor illa orada Mehmet Topuz oynayacak.

Her iki kanat da mevkisinin adamı değil. Topuz orta alanda bu fizik ve rahatlıkla Selçuk'tan milyon kat daha iyi oynar durum böyleyken hem Selçuk'a katlanmanın hem de kanatları öldürmenin anlamı ne ? Kanatlara acilen çözüm bulmak gerekiyor.

4-4-2 oynuyoruz bence hücum yönünde baya etkiliydik son toplarda fevri olmak yerine biraz daha dikkatli olsak 1-2 gol daha çıkarabilirdik.

Çok önyargılısın bence Selçuğa karşı .. Sezon başından beri çok iyi oynuyor. Pasları isabetli (uzunpasları bile yerini buluyor) pres yapıyor mücadele ediyor ki bir defansif bir ortasaha oyuncusundan da fazlasını bekleyemezsin sanırım extra oyuncuları çıkarırsak ..

sananes
25.Ağustos.2012, 23:50
Fenerin nesi kotu yahu uzun suredır ılk defa tempoluyuz

Bordo61Mavi
25.Ağustos.2012, 23:50
Mert iyi cikardi bu sefer

Escochae
25.Ağustos.2012, 23:51
E yalan mı kaç oldu bu iki maçta bir elle gol oluyor :)

Ne zaman attık en son söylermisin? Kendinizi sütten çıkma ak kaşık sanıyorsunuz ya gülüyorum.

Ralph
25.Ağustos.2012, 23:52
Şunu iddaa ediyorum ki Fenerbahçe söylenenlerin aksine Alex'e değil Volkan'a daha çok ihtiyaç duyuyor. Mert bu maçta şu ana kadar çok iyi yanlış anlaşılmasın ondan söylemedim.

C h A o S
25.Ağustos.2012, 23:56
Fenerbahçe şu anda iyi gibi gözüksede diğer maçlara göre Antep elini kolunu sallayarak orta sahayı geçiyor.Fenerbahçe hücumda iyi olsada şu kadro ile ve bu oyunla Spartak'ı eliyeceğini sanmıyorum.Kontralardan felan mutlaka gol bulur Spartak.Antep birazda beceriksizliğine gol bulamadı.
Fenerbahçe 2'yi bulmazsa Antep beraberliği yakalayabilir.O zaman biraz daha göze çarpar Fenerbahçe'nin oyunu.

ParduS
25.Ağustos.2012, 23:56
Adamlar yarı sahamızda halaya dursalar yeri. Çok çabuk geldikleri gibi geldikleri zaman da çok uzun süre sahamızda kalıyor Antep.

Ralph
25.Ağustos.2012, 23:57
Fenerbahçe şu Selçuk'un boşluğunu nasıl dolduracak adam emekli olunca merak ediyorum :)

C h A o S
25.Ağustos.2012, 23:58
Ek olarak Kuyt ve Sow şu anda Fenerbahçe'de en etkisiz oyuncular.Onlarda oyuna girerse Fenerbahçe gol bulur.

erdem344
25.Ağustos.2012, 23:58
Fenerbahçe şu Selçuk'un boşluğunu nasıl dolduracak adam emekli olunca merak ediyorum :)

Çok iyisin sen ya :D :D :D

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2012, 00:04
Ibricicin pas tercihleri cok iyi, is yapar bu adam. Hey gidi Demiroren Besiktas basinda olsa seneye 10 milyon verip alirdi.

C h A o S
26.Ağustos.2012, 00:06
Antep golü bulacak gibi.

sarianet
Egemen yobo uyumsuz

byariff
antep etkili net 2 gol kacirdi

erdem344
egemen ve yobonun daha 2.maçı

Ralph
26.Ağustos.2012, 00:07
Böyle giderse Antep atar. Bu arada Krasic bence fazla bireysel bir oyuncu.

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2012, 00:07
Bu degisiklige anlam verebilen ?

GebzeLi1907
26.Ağustos.2012, 00:08
aykut kocaman krasici cıkardı.ayakta alkışlanacak bir değişiklik, antepliler için

sarianet
Krasic cikarilir mi be hocam

ParduS
Krasic iyiydi sanki.

uAburak89
Mert Günok iyi maç çıkartıyor.

erdem344
Evinde oynuyosun krasic çıkıyor baroni giriyor yapma hocam allah aşkına yapma ya

sarianet
26.Ağustos.2012, 00:09
Sowun yerine iyi bi niang olacakti ki o toplari iyi tasirdi

Ralph
Anadolu takımına döndü Fenerbahçe. Ne kadar defans varsa giriyor.

GebzeLi1907
korkaksa bi adam, kendi evinde antepten korkuyorsa cıkarılır ne olacak
koskoca fenerbahçe böyle korkak oynayacak takımmıydı üstelik kendi sahamızdayız seyirci var ya da yok.
birazdan stoch girer büyük olasılıkla

William Rookwood
26.Ağustos.2012, 00:11
Gol yenirse Stoch girer bi gol atar 2-1 biter :D

sarianet
26.Ağustos.2012, 00:12
İyi mac oluyo ama

ParduS
26.Ağustos.2012, 00:12
94. 1-0 öne geçince geriye yaslanma şenliklerine hoş geldiniz....

Adamlar üzerimize 5 kere golle burun buruna geldi, karşılarına çıkmak yerine daha da geriye çekiliyoruz. Bakalım maç neleri getirecek.

BleedingMoon
26.Ağustos.2012, 00:13
kuyt nasıl kaçar o...

Ralph
26.Ağustos.2012, 00:13
Bayan taraftar sahaya girdi :icon_biggrin:

titates1
26.Ağustos.2012, 00:14
Orta saha cok rahat geciliyordu adam dogru olani yapti , hayir nasil izliyorsunuz anlamiyorum gercek hayat fm gibi degil , krasic de cok istekliydi ama top eziyordu surekli hep duygusalliginizdan dogru olani da goremiyorsunuz

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2012, 00:15
http://i45.tinypic.com/30af50p.jpg

hahahahahahahahahaaa

C h A o S
26.Ağustos.2012, 00:17
"Aykut söyle,Alex nerede"
Bayan taraftarlarda isyanda:)

Ralph
26.Ağustos.2012, 00:18
Hey gidi Eko

sarianet
26.Ağustos.2012, 00:18
Helal baskan

C h A o S
26.Ağustos.2012, 00:19
Fenerbahçe'de çok ilginç şeyler oluyor.Aziz Yıldırım almış eline mikrofonu tribünleri azarlıyor :n:

erdem344
26.Ağustos.2012, 00:19
Helal olsun başkana.

Ralph
26.Ağustos.2012, 00:20
Bu Aziz Yıldırım çok enteresan bir adam hakikaten :)

GebzeLi1907
aykut kocaman aziz yıldırım ın da sonu olacak.

erdem344
alex < Fenerbahçe

titates1
Baskan ne dedi duyamadim ? Ayrica sahay yildiz tilbe girdi

erdem344
26.Ağustos.2012, 00:21
Aziz Yildirim: "Sahadaki oyunculara sahip cikin."

Ralph
26.Ağustos.2012, 00:21
Adam ulusa sesleniş yaptı resmen.

sarianet
26.Ağustos.2012, 00:22
Lig tvnn yonetmeni kim ya ne bicim yayin bu

GebzeLi1907
sow'un sol açıkta anası ağladı adamın çalışıyor çabalıyor ama oranın adamı değil niye bu fantezi ?
sow un kondisyonu bence cok iyi durumda forvette göbekte çok iş yapabilecekken solda ziyan oldu.
stoch şu boşlukları bulsa napardı acaba
derken caner girdi sow forvete gececek sanırım sonunda.

erdem344
http://f1208.hizliresim.com/10/t/c8cpt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

GebzeLi1907
26.Ağustos.2012, 00:23
adam forvete geçtiği gibi attı aykut hoca görrrrrrrr bunu görrr gözünü seveyim

sarianet
Ve sowda usta bitiricilik

sui generis
Selçuk'un pası kes. Bu adam mükemmel oynuyor gercekten. Siz kesin diyorsunuz.

Bu arada bayan taraftarların yaptıgı terbiyesizlik.

Crazycat
Aziz Yıldırım Aykut Kocaman'a verdiği desteği başka teknik direktörlere de verebilseydi keşke. Maç esnasında böyle bir anonsun yapılması garibime gitti açıkçası.

C h A o S
26.Ağustos.2012, 00:24
Sow güzel bitirdi.

Ralph
26.Ağustos.2012, 00:24
Fenerbahçe bugün puanı aldıysa Mert'e dua etsin. Harika bir maç çıkardı. Ayrıca şunu belirteyim; böyle oynarsa Şampiyonlar Ligi ya da UEFA kupasında hiç bir şey yapamaz Fenerbahçe.

BleedingMoon
26.Ağustos.2012, 00:25
hepimiz toplanıp aykut hoca'ya poacher'ın ne demek olduğunu anlatalım bence. bir de para toplayıp football manager hediye edelim :D şaka bir yana. sow'u kanatlarda oynatmak da neyin nesi? adamın koşu yoluna atılan 3 toptan 2'si gol 1'i de asist oldu.

erdem344
26.Ağustos.2012, 00:26
Flaş! Aziz Yıldırım mac anında stat mikrofonundan konuştu "Aykut hocanıza, takımınıza sahip çıkın, kimse Fenerbahce'den buyuk degildir dedi"

böylemi dedi başkan

byariff
26.Ağustos.2012, 00:26
Antep az daha becerikli olsa maçi cevircekti tebrikler fenerbahçe

Ralph
26.Ağustos.2012, 00:28
Sow Türkçe bilmediğinden Aziz Yıldırım ona kızıyor sanıp gol attı

sarianet
26.Ağustos.2012, 00:28
Kuuuyyyt 300 mb

erdem344
26.Ağustos.2012, 00:29
Golün Sahibi : Dat diri dat dat dat diri dat dat dat diri dat dat Dirk Kuyt

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2012, 00:30
Kuyt bildigin "bargain buy"

Ralph
26.Ağustos.2012, 00:32
Kaya Çilingiroğlu "A.Y'ın bu anonsu Alex'in sonudur" yazmış.

GebzeLi1907
26.Ağustos.2012, 00:35
Aykut kocaman da aziz yıldırım ın sonu olacak buraya yazıyorum.
resmen hocaya rağmen kazanıyoruz şu maçı

Night_Mare17
26.Ağustos.2012, 00:36
2. ve 3. gol hariç tüm maç fail anonsundan , faullerine , seyircisine kadar. Mert çok iyiydi ama Antep biraz daha yetenekli olsa daha farklı olurdu.

sui generis
Ya oyle bı dünya yok. Bayanlar abarttı baskan da onları susturdu. Pazartesi bu olay çözülüyor. Rahat olun.

Ralph
@firatgunayer
Anons sonrasi performansa bakarsak A. Yıldırım bu aksam itibariyle Türk futbol literatürüne yeni bir kelime daha kazandırdı: Anonssilin

:icon_biggrin::icon_biggrin:

sarianet
Bravo cocuklar

erdem344
26.Ağustos.2012, 00:37
Alex özür dilecek başka çözümü yok bence

RaSenGan
Aziz Yıldırım'ın anons yapması tam bir komediydi :D Okul müdürünün öğrencileri azarlaması gibi bir şeydi :D Ama helal olsun adama tek bi sözüyle binlerce kadını susturdu :D

C h A o S
Acaba erkek taraftarlar bir gün aynı tezahüratı yapsa Aziz Yıldırım eline mikrofonu alıp yine azar çeker mi tribünlere?

Nedvedmania
http://f1208.hizliresim.com/10/t/c8cpt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Yaka kartı başkasının heralde :D Yada foto baya eski :D

Edit : Evet foto eskiymiş. Büyük halinde Aziz Yıldırım yazıyor :)

GebzeLi1907
26.Ağustos.2012, 00:40
Ya oyle bı dünya yok. Bayanlar abarttı baskan da onları susturdu. Pazartesi bu olay çözülüyor. Rahat olun.

Aziz yıldırım ın yaptığı faşizmden başka birşey değil.
Alex Fenerbahçe den elbette büyük değil, ama Aziz Yıldırım veya Aykut Kocaman da değil.

bir sene veriyorum aykut kocaman a en fazla bu kadar kötü teknik adamlık yapılmaz ne yazık ki.

Fenerbahçe 1-0 a yatacak takım değill.Hele hele iç saha maçında.

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2012, 00:40
Son 15 dakika hariç Fenerbahçe çok kötüydü, daha doğrusu Antep fena değildi. Son 15 dakika dağıldı ve Fenerbahçe hemen cezayı kesti 3-0'a geldi skor.

Öte yandan bir klüp Başkan'ına yakıştıramadım sahaya kadar inip anons yapmayı.

ReaList
26.Ağustos.2012, 00:41
İkinci yarı Aykut Kocaman ben buradayım diyerek sistemi yine çorbaya döndürse de Barano'nin oyuna girmesi ve Sow'un sol kanat işkencesinden kurtulması tekrar baskılı Fenerbahçe'yi ortaya çıkardı ve fark oldu. Aykut Kocaman hafif aksayan oyunu daha da beter etmesi yok mu ? Allahtan Mert çok çok iyi günündeydi ve o kötü geçen bölümde gol yemedik.

Takımın mücadelesi ve hırsı güzeldi. İnşallah Spartak maçında da öne geçtik mi alakasız bir şekilde sistem bozup geri çekilmeyiz çünkü her zaman böyle şanslı olamayız.

erdem344
26.Ağustos.2012, 00:44
Bu Maç ile Birlikte Fenerbahçemiz Kadıköyde 44 Maçtır Yenilmiyor

uAburak89
Yobo - Egemen hattı sıkıntılı olmasa Antep bu kadar pozisyon bulamazdı. İbricic ile birşeyler yapmaya çalıştılar ama yetmedi, kaçırdılar da diyebiliriz, Mert kurtartı da, bence çoğunu iyi çıkardı Mert. Kaçırdı demek haksızlık olur.

İki takımın da orta sahası yok gibiydi, orta sahalar çok çabuk geçildi. Antep maçı alma niyetiyle gelmiş ama sahadaki oyunları buna paralel değildi. Fenerbahçe'nin ön tarafı iyi, orta sahası pasif, geri 4'lüsü vasattı, ama yine de önceki maçlara göre derli toplu bir görüntü verdiler.

sui generis
başkanın yaptığı doğru. taraftara Alex'i silin demiyor bu olayda taraf olmayın diyor. büyüksün başkan..

Selçuk'u Allah nazarlardan saklasın :)

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 00:45
Mehmet Topal : Antep halkından özür diliyorum.

Adamsın Mehmet Topal !

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Ağustos.2012, 00:47
Sow solda oynadigi dakikalar haric bugunku mactan cok keyif aldim. kendi sahamizda oynadigimizi uzun zaman sonra rakibe hissettirdik. ozellikle ilk yari nefes aldirmadik. topal ve selcuk cok calistilar. nihayet olu topragini uzerinden atti FB. tabii ki spartak macina daha tedbirli baslayacaktir aykut kocaman ama bu takim superligin favorisi oldugunu gosterdi. umarim spartak macinda sowu sol acikta dusunmez aykut kocaman. tek korkum o :] aziz yildirimin anonsu tamamen macin atmosferine yonelik, kimse burdan alexle ilgili bir ima dusunmemeli, tabii ki takimin arkasinda duracak. alexi mi koruyacak. tam zamaninda bir anons oldu :D o dakikadaki degisiklikle sowu forvete alinca, aykut da maci kopardi. verilen pozisyonlara da hic kizmiyorum, presli onde oynarsaniz bunlar dogal. takim da henuz bu yapiya alisik degil, pozisyon hatalari olacaktir. zamanla o kisim da hallolur.

Aziz yıldırım ın yaptığı faşizmden başka birşey değil.
Alex Fenerbahçe den elbette büyük değil, ama Aziz Yıldırım veya Aykut Kocaman da değil.

nasil bir fasizm, aciklayabilir misin? pek anlayamadim o noktayi :]

Universal
26.Ağustos.2012, 00:47
Aykut Kocaman ilk kez güzel bir hamle yaptı, Recep Niyaz'ı oyuna alarak en azından takımda onu görmüş olduk ve Recep içinde antremanda ki isteğini artıracak bir hamle oldu.

Maçın olayı Aziz Başkan'ın 30 bin kadını susturması oldu. :) Şaka bir yana Alex konusunda son noktayı koydu, her futbolcunun aynı saygıyı hak ettiğini ve destek gerektiğini gösterdi. Sorunu gazetelerde değil, aile içinde çözüme götürmeye çalışdı.

Kuyt formda olamdığı bir maçda da gol attı, bu iyiye işaret aradığımız golcüyü bulabildik. Her dakika maç içinde olabileceğini gösterdi.

Fenerbahçe'li futbolcular bu gün sanırsam gelen eleştirilere istekleri ile yanıt verdi. Topal, Selçuk ve Hasan Ali adeta zirveye çıkan bir oyun gösterdi. Mert ise bu gün ben bu kaleyi korurum dedi.

Krasiç, Fenerbahçe tarihinde gelmiş en iyi bileklere sahip oyuncu, Ortega gibi. Büyük bir kazanç ve Moskova maçı öncesi çok güzel oldu.

titates1
26.Ağustos.2012, 00:49
Kadinlar da erkekler gibi baslasin turk sporu bos stadlarda oynamaya devam etsin , evet aziz baskan bunu istiyoruz sen kendi evinin onunu supurme , sorumluluk alma ki feyz almasinlar , stadlar eski bos haline donsun , dunyanin gozune girmis bu uygulama da sen , ben , o , sustugumuz icin rafa kalksin.

KanaKe
kuyt böyle giderse benim gözümde avrupada yilin transferidir adam kac mac oynadi 1 mac bile bos gecmedi helal olsun :)

sarianet
Fenerbahçe belki güzel top oynamadı ama dikine gitmeye çalıştı devamlı bunu özlemiştim özellikle krasicin bindirmeleri yıllaerdır özlediğimiz bir şeydi :)

Bujsas
sadri şener hep ele çarpınca napsın adam kolunumu kesip atsın diyordu bence abartılacak bir şey değildi.

GebzeLi1907
26.Ağustos.2012, 00:51
Krasiç, Fenerbahçe tarihinde gelmiş en iyi bileklere sahip oyuncu, Ortega gibi. Büyük bir kazanç ve Moskova maçı öncesi çok güzel oldu.

krasici beğendim daha da iyi olacaktır.ama ortega bambaşkaydı çok daha önünde bence krasic in.
özellikle bilek konusunda :)
daha öncekileri pek bilemiyorum ama okocha vardı birde.
biraz fazla bir iddalı bi cümle olmuş yani :)

KanaKe
26.Ağustos.2012, 00:53
krasic akilli oynuyor.. iyi oyuncu oldugu hemen belli oluyor top ayagina gelir gelmez.

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Ağustos.2012, 00:56
krasici beğendim daha da iyi olacaktır.ama ortega bambaşkaydı çok daha önünde bence krasic in.

okocha varken 5, ortega varken 11 yasindaydin eger verdigin yas dogruysa. dogustan iyi bir gozlemci olmalisin.

krasic bu sezonun en flas ismi olur bence, biraz daha ayakta durabilmeli yalniz. cok fazla yerde kaliyor. cok faydali olacak kesinlikle.

Universal

O kadar eski günleri hatırlayamayız; ama Ortega gibisi bir daha görmemiz çok zor. Krasiç şuan ona en yakın isim ve çok iyi kullanmalıyız. Stoch'da formunu tutturusa sağlı sollu iyi sallarız.

Ralph
http://img266.imageshack.us/img266/6388/ekranalntsov.png (http://img266.imageshack.us/i/ekranalntsov.png/)

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 00:57
Aykut Kocaman Alexli takımla Alexsiz takım arasındaki fark sorusuna "Hiç umrumda değil" dedi şimdi. Vay arkadaş Aykut Kocaman'a ne olmuş böyle be.

Aykut Kocaman: Benim bakış açıma göre Başkan'ın müdahale etmeye çalışması çok hazin bir durum.

Chivalry
26.Ağustos.2012, 00:59
Amma dert olmuş bazılarına başkanımızın konuşması ya :) Takdir ettim çok güzel konuşma yaptı, sahadaki oyunculara sahip çıkın dedi ve sanırım Aykut hocamızla ilgili de bir şeyler söyledi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
Aykut Kocaman Alexli takımla Alexsiz takım arasındaki fark sorusuna "Hiç umrumda değil" dedi şimdi. Vay arkadaş Aykut Kocaman'a ne olmuş böyle be.

Aykut Kocaman: Benim bakış açıma göre Başkan'ın müdahale etmeye çalışması çok hazin bir durum.

bu basinin sabri tasirmasindan kaynakli, alexle ilgili degil. cok guzel demis, herseye burunlarini sokmasinlar. takim galip gelmis, hala alex soruluyor. aykut kocamanin bile sabri tasiyorsa dusun yani.

sarianet
Maç öncesi hatırladığım kadarıyla

Muhabir Hocam alexin olmayışı taktiksel m yönetimsel mi
A.K. Taktiksel derken
Muhabir yani s.moskovaya mı sakladınız
A.K. yok hayır tamamen alexin kafasının karışık olması ile gelişen bi durum

maç sonu "umrumda değil"

alexin böyle silinmesini istemezdim ama sanırım fenerbahçenin iyiliği için silinecek

GebzeLi1907
26.Ağustos.2012, 01:00
okocha varken 5, ortega varken 11 yasindaydin eger verdigin yas dogruysa. dogustan iyi bir gozlemci olmalisin.

krasic bu sezonun en flas ismi olur bence, biraz daha ayakta durabilmeli yalniz. cok fazla yerde kaliyor. cok faydali olacak kesinlikle.

yaşım 2 yaş ufak profilde, 2 şer yaş koy.
yine onların dönemi için ufağım haklısın ama o dönemin bütün maçları videoları kayıt altında duruyor malum.
kalkıp ta bir rıdvan ın veya lefter in oyunculuğunu değerlendirmekten daha kolay isimler.

Deus Dominus
26.Ağustos.2012, 01:00
Kadinlar da erkekler gibi baslasin turk sporu bos stadlarda oynamaya devam etsin , evet aziz baskan bunu istiyoruz sen kendi evinin onunu supurme , sorumluluk alma ki feyz almasinlar , stadlar eski bos haline donsun , dunyanin gozune girmis bu uygulama da sen , ben , o , sustugumuz icin rafa kalksin.

Umarım en kısa zamanda dönerler bu büyük yanlıştan. Bir takım eğer ceza alıyorsa bu "gerçek" bir ceza olmalı. Çığlık çığlığa Tarkan konserinde gibi bağıran binlerce kadın... Yetmiyor erkeklerden gördüklerinin aynısını tekrar ediyorlar. Sahaya atlamak nedir yahu? Nasıl bir gerizekalılıktır? Oraya atladın, koştun gözün tavana mı baktı afedersin? Fenerbahçe sevgisi, futbolcu sevgisi o sevdiği takıma ceza aldıracak şimdi...

Maça gelince, Mert ve Gökhan Gönül harikaydılar bugün. Fenerbahçe maçı kazandı ama bu iki oyuncunun hatasız oyunu sayesinde skoru tuttular. Hücum hattı gerçekten çok iyi Fenerbahçe'nin, her takıma karşı çok rahat gol bulabilecek isimlere sahipler. Ama bir maçta yıldız kalecin oluyorsa, çok pozisyon verdin demektir, iyi savunma yapamadın demektir. Spartak Moskova maçında Egemen'i kenara alabilir Aykut Kocaman. Geçen sene birlikte başarılı maçlar çıkaran Bekir-Yobo savunmasının daha sağlam duracağına eminim.

attirson
26.Ağustos.2012, 01:02
Hiç umrumda degil dedikten sonra içime oturdu yemin ediyorum.Adamı göndermek ayrı böyle küfür eder gibi cümleler kurmak ayrı.Kendinden igrendiricek böyle şeyler yaparak.

Night_Mare17
26.Ağustos.2012, 01:03
Amma dert olmuş bazılarına başkanımızın konuşması ya :) Takdir ettim çok güzel konuşma yaptı, sahadaki oyunculara sahip çıkın dedi ve sanırım Aykut hocamızla ilgili de bir şeyler söyledi.

Ülke futbolu rezil oluyorda o yüzden Dünya'nın neresinde görülür böyle bir olay yahu Allah akıl fikir versin.

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 01:04
Aziz Yıldırım yayında.

Chivalry
26.Ağustos.2012, 01:07
Ülke futbolu rezil oluyorda o yüzden Dünya'nın neresinde görülür böyle bir olay yahu Allah akıl fikir versin.

Rezil olma kısmını biraz daha açar mısın, rezilliğin ne yönden olduğunu?

sarianet
26.Ağustos.2012, 01:07
aziz yıldırım resmen alexin fişini çekti :)

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 01:08
Aziz Yıldırım'da kızmış baya Alex'e.

uAburak89
26.Ağustos.2012, 01:08
Maç içerisinde anons yapmak serbest mi kafasına göre ? Buna benzer bir şey yine olmuştu Saraçoğlu'nda, Bursaspor'un şampiyon olduğu sene, anonsçu tribünleri gaza getirmeye çalışıyordu tezahürat yapsınlar diye, o zaman da aklıma takılmıştı bu durum.

GebzeLi1907
26.Ağustos.2012, 01:09
Kendi görüşünü mü dikte etti ? Ötekilerinin hakkını yemeyin dedi. Ne zamandan beri öteki oyuncularında hakkını yemeyin onları da destekleyin demek faşizm oldu. Şahıslara olan nefretinizi onlara çamur atarak atmaya çalışmayın !

ötekilerin hakkının yenmesi işin masalı.
taraftarın böyle tepki koyması cok normal.
gündem bu konu, üstüne alex nerede diye sormasında ne var taraftarın,
eğer rahatsızsa ve alex in takımda yada kadroda olmasını düşünüyorsa
aziz yıldırım da aldı mikrofonu fırçaladı resmen taraftarı bu görüşünüzü kabul etmiyorum yapmayacaksınız dedi.
bunu bunu yapın dedi.
taraftar protesto yapmak istiyorsa protesto yapar.
tuncay şanlı zico tezahüratlarıyla az inlemedi o stad.
alex i unutturacak futbol oynatırsın o taraftarın sesi çıkmaz o zaman.

kimseye nefretim yok ben geçen sene aziz yıldırım için çağlayanda kaç kez biber gazı plastik mermi yedim
yalnız bu iş böyle devam ederse ve bu korkak futbola aykut kocaman ın hatalarına rağmen bu kadar arkasında durursa taraftarı aykut kocaman için karşısına alırsa aziz yıldırım'ın da yeri sallanır.

sui generis
Aykut hoca spekülasyonlar mı umrumda değil dedi yoksa Alex mi ? dinlemedim ondan soruyorum ama ilkiyse sıkınt yok. başkan dedi zaten pazartesi çözeceğiz. 2 proje ne acaba ? biri kongre üyeliği de diğeri ne ?

Night_Mare17
Rezil olma kısmını biraz daha açar mısın, rezilliğin ne yönden olduğunu?

Profesyonel futbol liginde oynuyorsun başkan sahaya inip anons yapıp müdahale yapıyor o derece düştük mü yazık vallaha yazık. Rezil olma kısmı da bu , Avrupa'dan biri izlese şu olayı gülüp , eğlenir.

GebzeLi1907
26.Ağustos.2012, 01:10
bu alex neymiş arkadaş bu ne öfke adama karşı ne oluyoruz yahuuuu

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Ağustos.2012, 01:11
her fenerbahce maci olay oluyor, ne klupmusuz biz boyle.

Ralph
26.Ağustos.2012, 01:12
Alex'in profiline girilip conversation yapılması lazım. Önce 2. seçenek daha sonra 3. seçeneğe basınca mutlu olur sanıyorum :)

Chivalry
26.Ağustos.2012, 01:12
Profesyonel futbol liginde oynuyorsun başkan sahaya inip anons yapıp müdahale yapıyor o derece düştük mü yazık vallaha yazık. Rezil olma kısmı da bu , Avrupa'dan biri izlese şu olayı gülüp , eğlenir.

Bakış açısı tabi, ben de gurur duydum başkanımla sahada alın teri akıtan 11 oyuncusuna ve bu kadar baskı gören teknik direktörüne sahip çıktığı için; her başkan yapmaz malum :)

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 01:13
Aziz Yıldırım:'Twitter'de istediğini yazacaksın sonra da oynamak isteyeceksin.Öyle bir şey yok! Pazartesi Alex'i kulübe çağırıp konuşacağım'

Night_Mare17
26.Ağustos.2012, 01:14
Bakış açısı tabi, ben de gurur duydum başkanımla sahada alın teri akıtan 11 oyuncusuna ve bu kadar baskı gören teknik direktörüne sahip çıktığı için; her başkan yapmaz malum :)

Her başkan yapmaz çünkü o başkanın görevi değil.

barahir
26.Ağustos.2012, 01:15

Aziz Yıldırım yapar, o sıradan bi başkan değil..

Chivalry

Evet herkes özverili değildir, yapmak zorunda da değildir. Uzatmak da istemiyorum bu konuyu saygılar.

Night_Mare17

Biliyoruz ;)

titates1
26.Ağustos.2012, 01:17
Alex, Fenerbahce Spor Kulubunun teknik direktorune KİSKANC demistir ve kadro disi kalmistir ve haksiz olmasina ragmen adam savunuluyor ciddi sekilde gecen sezon haksiz oldugumuzu dusunup savunanlar da vardir o zaman rakip taraftarlara hak vermek gerekiyor gecen sezon yaptiklarindan dolayi , cidde sasiriyorum

Facx
26.Ağustos.2012, 01:19

farkındayız hakem odaları , tapeler falan bakalım kaç maç ceza alıcak aziz yıldırım he madem öyle serbest o zaman teknik direktörler eline mikrafon alıp taktik versin takıma

Deus Dominus
26.Ağustos.2012, 01:20
Konu Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı, saptırmayın.

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 01:20
Beyler konuştuklarınızın Gaziantep maçıyla alakası yok. Lütfen uzatmayın.

sarianet
26.Ağustos.2012, 01:21
Semihle ilgili de ss var ama koyamam ama bakın çok koik :D

Facx
26.Ağustos.2012, 01:23
http://www.ligtv.com.tr/haber/mehmet-topal-ozur-diledi

hiç samimi bulmadım bu açıklamayı şahsen koskoca top çarpıyo eline nasıl hissetmiyosun

Ralph
26.Ağustos.2012, 01:28
Cihan sildin ama cidden komik değil miydi sonuncusu :icon_biggrin::icon_biggrin: Öldüm gülmekten

C h A o S
26.Ağustos.2012, 01:31
Fenerbahçe'de sular kaynıyor.Alex'in bundan sonra Fenerbahçe forması giyiceğini düşünmüyorum.Efsane denilen oyuncunun sonu kötü bitecek.Alex olayı Aykut Kocaman'ında sonunu getirebilir.Şu 5 maç ceza bir açıdan Fenerbahçe'ye yarıyacak.Erkek taraftarlar olsa istifa sesleri olucaktı belkide.

titates1
26.Ağustos.2012, 01:32

hiç samimi bulmadım bu açıklamayı şahsen koskoca top çarpıyo eline nasıl hissetmiyosun

Ne denir ki adam , adam gibi aciklama yapmis alkislanacak yerde kotuleniyor .

Kavga sirasinda bicaklandigini hissetmeyen arkadasim var , sanirim yeterli olur.

Nedvedmania
26.Ağustos.2012, 01:36

Mehmet Topal'ı düzgün karakterli olarak tanıyoruz. Röp. Sırasında ilk başta el konusuna değinmedi. Bende "Vay be, seni karakterli olarak bilirdim" diye düşündüm. Sonra spiker özellikle el konusunu sorunca adam açıkladı düzgün şekilde. Ben Mehmet'in o an hissetmediğine inanıyorum. Ne futbolcular gördük elle gol atıp umursamadan devam eden. Adam özür diledi daha ne yapsın.

Edit : 1 dk karar değiştirdim :D Şimdi izledim de adam golü attıktan sonra hakeme bakıyor. Bence hissetmişte olabilir. Yoksa niye hakeme baksın. İtiraz eden felanda 1 kişi felan anca.

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2012, 01:44
2 mactir sahaya Fenerbahce taraftari giriyor, haftayada girerseler hat trick yapmis olacaklar :D

musleramicol25
26.Ağustos.2012, 01:48
Bitirici oyunculara sahip olmanın avantajını bir kez daha örneklendirmiş bir maç diyebiliriz. Özet görüntüler ve sunuma dayalı konuşacak olursam Fenerbahçe kendi sahasında oynama avantajı ve çıkış yakalamak isteği sonucunda Antep'e patladı. Sonucu aleyhine de olabilirdi ama maç sonu en kötü beraberlik tahminleri zaten yapılıyordu -ki Fenerbahçe ihtimallere bile bırakmadan net bir skorla galip ayrıldı, tebrikler...

KanaKe
26.Ağustos.2012, 01:51
alex konusu kapansin artik mac konusunda bile alex tartisiliyor bu ne nefrettir arkadas.. adama bi küfür etmediginiz kaldi ne olmus kiskanc dediyse yani.. anlik bir sinirle insan her sözü söyleyebilir oda insan siz kizinca hirslaninca agziniza gelen küfürü söylemiyormusunuz sanki

eGowiCh
26.Ağustos.2012, 01:52
Alex'e hem başkanın hem Aykut Hocanın bu tavrı beni rahatsız etti. Eğer Alex küskün bir şekilde kulüpten gönderilirse ne başkanı ne de hocayı asla affetmem bir taraftar olarak ve bütün desteğimi çekerim. Aykut Hocayı zaten desteklemiyorum ama başkanın müdahalesi de beni rahatsız etti. Başkan taraftar ıslıkladığında alkışladı, taraftar sahip çıktığında ters hareket yaptı; burada taraftara da bir saygısızlık var, özgür, hür iradeleriyle kendini ifade eden taraftarın aleyhine iki defadır tavır almak hoş değil. Bu taraftar seni en zor zamanında yalnız bırakmazken, taraftarı azarlar tavrı benim hiç hoşuma gitmedi.

Aziz Yıldırım bana göre en büyük sınavını verecek Alex konusuyla ilgili. Umarım F.Bahçe lehine çözer sorunu, Alex'i takıma tekrar kazandırır.

Başkanlar, hocalar unutulur ama futbolcular ölümsüz kalır.
Kimse Faruk Süren'i hatırlamaz ama Hagi'yi, Hakan Şükür'ü hatırlar.
Kimse Barcelona başkanı Sandro Rosell'i hatırlamaz, Messi'yi, Xavi'yi, Iniesta'yı hatırlar.

Deus Dominus
26.Ağustos.2012, 01:53
Kendimle çeliştim iyi mi? :D

Konu Süper Lig maç konusu arkadaşlar, beni de teşvik ediyorsunuz tutamıyorum kendimi :) bu konuyu Fenerbahçe sohbet alanına taşıyalım.

KanaKe
26.Ağustos.2012, 01:56
Söylüyorsa bunun bir karşılığı da olur işte. Avrupa'da da benzer durumlar oluyor, bu sosyal medya futbolcuların başını ağrıtabiliyor. Kulübüyle ilgili bir sıkıntıyı dışarı yansıtması etik bir davranış değil. Profesyonel oyuncuya yakışmaz.

haklisin yazmamasi gerekirdi ama yazdi birkere oldu bitti ama cok abartildi artik.. alexide anlamaya calismalari lazim adam yillarini bu takima vermis sezonun belkide en önemli macinda ilk 11 de yok haliyle sinirlenecektir..

erdem344
26.Ağustos.2012, 01:58
Aziz yıldırım sana helal olsun.

ne güzel konuşmussun öyle be

musleramicol25
26.Ağustos.2012, 02:00
Alex'e hem başkanın hem Aykut Hocanın bu tavrı beni rahatsız etti. Eğer Alex küskün bir şekilde kulüpten gönderilirse ne başkanı ne de hocayı asla affetmem bir taraftar olarak ve bütün desteğimi çekerim. Aykut Hocayı zaten desteklemiyorum ama başkanın müdahalesi de beni rahatsız etti. Başkan taraftar ıslıkladığında alkışladı, taraftar sahip çıktığında ters hareket yaptı; burada taraftara da bir saygısızlık var, özgür, hür iradeleriyle kendini ifade eden taraftarın aleyhine iki defadır tavır almak hoş değil. Bu taraftar seni en zor zamanında yalnız bırakmazken, taraftarı azarlar tavrı benim hiç hoşuma gitmedi.

Aziz Yıldırım bana göre en büyük sınavını verecek Alex konusuyla ilgili. Umarım F.Bahçe lehine çözer sorunu, Alex'i takıma tekrar kazandırır.

Başkanlar, hocalar unutulur ama futbolcular ölümsüz kalır.
Kimse Faruk Süren'i hatırlamaz ama Hagi'yi, Hakan Şükür'ü hatırlar.
Kimse Barcelona başkanı Sandro Rosell'i hatırlamaz, Messi'yi, Xavi'yi, Iniesta'yı hatırlar.Zaten futbolda asıl görevi üstlenenler değil her zaman şov kısmında olan isimler hatırlanır. Bunlar da dolayısıyla futbolculardır. Böyle örnekler vermek bence pek doğru değil. Taraftarın özgür iradesi elbet vardır. Nerde ne zaman kime ve nasıl tepki göstereceğini kimse bilmez, üstüne de gidemez ama zaten kıran kırana geçen bir maç içerisinde belli belirsiz, kulaktan dolma tezahürat yapan bayan taraftarların böyle bir tepkiye maruz kalması gayet normaldi. Çünkü bıçak kemiğe dayanmıştı artık. Alex-Aykut Kocaman kavgası bültenlere kadar anahatlarıyla serpildi resmen. Tamamen saçmalık. Eğer profesyonellik söz konusu olacaksa, gerekirse futbolcu küs de gider güzel anılarla da gider. Eğer o anki ortam neyi gerektiriyorsa o olur -ki zaten gözler de Pazartesi gününde.

a.arıcı-11
26.Ağustos.2012, 02:06
Maç içerisinde anons yapmak serbest mi kafasına göre ? Buna benzer bir şey yine olmuştu Saraçoğlu'nda, Bursaspor'un şampiyon olduğu sene, anonsçu tribünleri gaza getirmeye çalışıyordu tezahürat yapsınlar diye, o zaman da aklıma takılmıştı bu durum.

yapamaz kimse kafasına göre anons. gözlemci 4. hakeme keser bunun cezasını. pfdk'lık bir durum olur mu bilmem.

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Ağustos.2012, 02:12
Zaten futbolda asıl görevi üstlenenler değil her zaman şov kısmında olan isimler hatırlanır. Bunlar da dolayısıyla futbolculardır. Böyle örnekler vermek bence pek doğru değil. Taraftarın özgür iradesi elbet vardır. Nerde ne zaman kime ve nasıl tepki göstereceğini kimse bilmez, üstüne de gidemez ama zaten kıran kırana geçen bir maç içerisinde belli belirsiz, kulaktan dolma tezahürat yapan bayan taraftarların böyle bir tepkiye maruz kalması gayet normaldi. Çünkü bıçak kemiğe dayanmıştı artık. Alex-Aykut Kocaman kavgası bültenlere kadar anahatlarıyla serpildi resmen. Tamamen saçmalık. Eğer profesyonellik söz konusu olacaksa, gerekirse futbolcu küs de gider güzel anılarla da gider. Eğer o anki ortam neyi gerektiriyorsa o olur -ki zaten gözler de Pazartesi gününde.

olayi cok guzel ozetlemissin, tam da demek istediklerimi yazmissin. ozellikle mac sirasindaki o ani cok guzel yansitmissin. olay son derece basit ama herseyi karmasiklastirmayi sevdigimizden oluyor bunlar. keske baskanin o anonsu yapmasina gerek kalmasaydi. bu adam gercekten fenere asik, herseyini verir fenerbahceye.

Facx
26.Ağustos.2012, 02:43
http://www.ligtv.com.tr/haber/topalin-golunde-el-var-mi

bu arada videodan biraz alakasız olucak ama tümere takıldım göğüsten seksede avantaj sağlıyo diyoo kuralın ne olduğunu bilmiyor heralde bide diyoki geçen sene süper finalde en çok puan toplayan takım gaziantepmiş süperfinale giremediğinide bilmiyor daha kendi liginden futbol kurallarından bihaber olan bu tip adamlar nasıl yorumcu oluyor anlamıyorum